Sins
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikosDim
Εκκολαπτόμενο μέλος

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Sins
Εκκολαπτόμενο μέλος

NikosDim
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι, έτσι να λέμε μπας και το πιστεψουμε! ...![]()
Η αλήθεια είναι πως όταν πας και σχολείο παράλληλα ο χρόνος τρέχει πολύ πιο γρήγορα από το να κάθεσαι σπίτι όλη μέρα και να κάνεις φροντιστήρια..

Sins
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μην τα παρατας! Τσαμπα οι κοποι μιας χρονιας?
δεν πήγαν τσάμπα. θα δώσω του χρόνου.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Μαλλον θα περνας μια δυσκολη περιοδο συνοδευομενη απο απογοητευση αλλα ολα αυτα ειναι στο προγραμμα και δεν πρεπει να μας υπερνικανε
Παιδια μπηκε φλεβαρης

Φυσικα και κοντευουμε
Μπηκε το τριωδιο 3 βδομαδες
Μετα σαρακοστη 40 μερες
Πασχα δυο βδομαδες
Και μετα μπηκαμε στα τελευταια 100 μετρα
Sins
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μαλλον θα περνας μια δυσκολη περιοδο συνοδευομενη απο απογοητευση αλλα ολα αυτα ειναι στο προγραμμα και δεν πρεπει να μας υπερνικανε
Παιδια μπηκε φλεβαρης
Φυσικα και κοντευουμε
Μπηκε το τριωδιο 3 βδομαδες
Μετα σαρακοστη 40 μερες
Πασχα δυο βδομαδες
Και μετα μπηκαμε στα τελευταια 100 μετρα
ετσι όπως τα γράφεις μου έρχεται να πάω να πέσω απο κανένα γκρεμό

NikosDim
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν πήγαν τσάμπα. θα δώσω του χρόνου.
Μη τα παρατάς.Το σημαντικό είναι να αποκτήσεις τουλάχιστον τα φοιτητικά δικαιώματα και αν κάτσει να πετύχεις σε μια καλή σχολη που αν δεν ειναι η επιθυμητη τουλαχιστον να ναι παραπληρωματικη της.Εγω ειχα προαποφασίσει περισυ πως θα δωσω το 2015 αλλα εδωσα και το 2014 και το αποτελεσμα ηταν θετικοτερο απο το αναμενομενο.Αν αρχίζεις να διαβάζεις σκληρά από τώρα μέχρι να γράψουμε θα εχεις κάνει μια ικανοποιητική προετοιμασία.Αν και το τελευταίο δεν σημαίνει πάντα πως θα γράψεις άριστα στις πανελλαδικές.Είναι περισσότεροι οι παράγοντες που το καθορίζουν αυτό.
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

Και μην τα παρατατε εύκολα θέλει μεγάλη υπομονή.

Sins
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μη τα παρατάς.Το σημαντικό είναι να αποκτήσεις τουλάχιστον τα φοιτητικά δικαιώματα και αν κάτσει να πετύχεις σε μια καλή σχολη που αν δεν ειναι η επιθυμητη τουλαχιστον να ναι παραπληρωματικη της.Εγω ειχα προαποφασίσει περισυ πως θα δωσω το 2015 αλλα εδωσα και το 2014 και το αποτελεσμα ηταν θετικοτερο απο το αναμενομενο.Αν αρχίζεις να διαβάζεις σκληρά από τώρα μέχρι να γράψουμε θα εχεις κάνει μια ικανοποιητική προετοιμασία.Αν και το τελευταίο δεν σημαίνει πάντα πως θα γράψεις άριστα στις πανελλαδικές.Είναι περισσότεροι οι παράγοντες που το καθορίζουν αυτό.
κοίτα εγώ έχω το θέμα ότι έχω χάσει σε κάποια μαθήματα την καλοκαιρινή προετιμασία. οπότε έχω πολλά κενά και δεν είμαι ηλίθια, βλέπω ότι σε μερικά μαθήματα δεν θα πάω να γράψω ουτε 3...δεν γίνεται φέτος και δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη σχολή εκτός απο αυτή που θέλω να περάσω..οπότε καλύτερα του χρόνου παρα να δω κανένα 1,4 στα μαθηματικά ας πούμε..
NikosDim
Εκκολαπτόμενο μέλος

κοίτα εγώ έχω το θέμα ότι έχω χάσει σε κάποια μαθήματα την καλοκαιρινή προετιμασία. οπότε έχω πολλά κενά και δεν είμαι ηλίθια, βλέπω ότι σε μερικά μαθήματα δεν θα πάω να γράψω ουτε 3...δεν γίνεται φέτος και δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη σχολή εκτός απο αυτή που θέλω να περάσω..οπότε καλύτερα του χρόνου παρα να δω κανένα 1,4 στα μαθηματικά ας πούμε..
Εσύ αποφασίζεις.
Loreley
Περιβόητο μέλος

Εγώ είμαι δυσδιάστατους.
Αλλά δυσκολεύομαι πάρα πολύ ασκήσεις λύνω με το ζόρι,οι πιο πολλές δεν βγαίνουν.Το χειρότερό μου μάθημα.Λέω στο σχολείο πως μου φαίνεται το πιο δύσκολο μάθημα σε σχέση με τα άλλα και όλοι με δουλεύουν.
Κοίτα, πιστεύω πως δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, πρέπει απλά να βάζεις το μυαλό σου να σκέφτεται σαν μηχάνημα που λαμβάνει δεδομένα.

Efi1994
Εκκολαπτόμενο μέλος

ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα?
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

https://results.it.minedu.gov.gr/Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν φέτος-και μάλλον και σε μένα πάλι!!
ξέρει κανείς αν μπορώ να δω τα περσινά μου αποτελέσματα?
chris2799
Νεοφερμένο μέλος

Navarro1996
Νεοφερμένο μέλος

kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.