ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.837 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2015 στις 19:36 Ο ultraviolence: #1.821 29-01-15 19:36 Eχω χασει τη μπαλα με τα μαθηματικα. Με τη δε φυσικη με το που μπηκα στερεο, μια απο τα ιδια! Farewell maths and physics! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pb13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2015 στις 19:38 Ο pb13 έγραψε: #1.822 29-01-15 19:38 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Παιδια αυριο εχετε φροντηστηριο? Click για ανάπτυξη... Ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PiDefiner Δραστήριο μέλος Ο PiDefiner αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 443 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2015 στις 20:14 Ο PiDefiner: #1.823 29-01-15 20:14 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Παιδια αυριο εχετε φροντηστηριο? Click για ανάπτυξη... Εμάς μας είπαν σήμερα πως τελικά δεν θα έχουμε. Μάλιστα, ήταν να κάνουμε αναπλήρωση, αλλά ακυρώθηκε και αυτό επειδή υπάρχει πρόστημο (νομίζω από τον Όμιλο Φροντιστηρίων) για όσους κάνουν μάθημα. Έτσι μας είπαν τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.846 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2015 στις 21:52 Ο Dias έγραψε: #1.824 29-01-15 21:52 Αρχική Δημοσίευση από PiDefiner: Εμάς μας είπαν σήμερα πως τελικά δεν θα έχουμε. Μάλιστα, ήταν να κάνουμε αναπλήρωση, αλλά ακυρώθηκε και αυτό επειδή υπάρχει πρόστημο (νομίζω από τον Όμιλο Φροντιστηρίων) για όσους κάνουν μάθημα. Έτσι μας είπαν τουλάχιστον. Click για ανάπτυξη... Μήπως θα πάτε και για εκκλησιασμό με το φροντιστήριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2015 στις 22:05 Ο Γατόπαρδος.: #1.825 29-01-15 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μήπως θα πάτε και για εκκλησιασμό με το φροντιστήριο; Click για ανάπτυξη... Με το σχολείο πάντως θα πάμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PiDefiner Δραστήριο μέλος Ο PiDefiner αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 443 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2015 στις 08:59 Ο PiDefiner: #1.826 30-01-15 08:59 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μήπως θα πάτε και για εκκλησιασμό με το φροντιστήριο; Click για ανάπτυξη... Χαχα, δεν νομίζω ότι τίθεται θρησκευτικό θέμα εδώ, μάλλον πιο πολύ θέμα τήρησης των κανόνων τίθεται. Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν και με άλλες αμφιλεγόμενες γιορτές (π.χ. 17 Νοέμβρη). Όσο για τον εκκλησιασμό, τον γλιτώνω και με το σχολείο γιατί θα κάνουμε Μαθηματικά Κατεύθυνσης 9.30-10.30. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2015 στις 11:16 Ο johnietraf: #1.827 30-01-15 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μήπως θα πάτε και για εκκλησιασμό με το φροντιστήριο; Click για ανάπτυξη... μαλλον δεν εχουμε γιατι το απαγορευει το υπουργειο εμας τελευταια στιγμη μας το παν μπορουσαμε να κανουμε αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2015 στις 11:19 Η kleop έγραψε: #1.828 30-01-15 11:19 Εμεις στο γυμνασιο πηγαιναμε εκκλησια και μας απειλουσαν οτι οποιος δεν παει θα παρει απουσιες.Στο λυκειο των τριων ιεραρχων ουτε πατουσαμε στο σχολειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2015 στις 11:44 Η frofru έγραψε: #1.829 30-01-15 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Konnag: Μήπως ξέρει κανείς κάποιο καλό βοήθημα για τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Ένα πολύ καλό βοήθημα, το οποίο μου είχε προτείνει η καθηγήτρια στο σχολείο είναι των 5 συγγραφέων του Σαββάλα(Γιαλέρης, Λαζάνης, Τέντες κλπ) που είναι ένας τόμος. Έχει πολλές ασκήσεις, σύνοψη της θεωρίας, έξτρα σχόλια και κριτήρια αξιολόγησης σε κάθε κεφάλαιο. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konnag Νεοφερμένο μέλος Η Konnag αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 11:31 Η Konnag έγραψε: #1.830 31-01-15 11:31 Αρχική Δημοσίευση από frofru: Ένα πολύ καλό βοήθημα, το οποίο μου είχε προτείνει η καθηγήτρια στο σχολείο είναι των 5 συγγραφέων του Σαββάλα(Γιαλέρης, Λαζάνης, Τέντες κλπ) που είναι ένας τόμος. Έχει πολλές ασκήσεις, σύνοψη της θεωρίας, έξτρα σχόλια και κριτήρια αξιολόγησης σε κάθε κεφάλαιο. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημενη. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 11:57 Η leouv έγραψε: #1.831 31-01-15 11:57 Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 15:20 Η Ilma έγραψε: #1.832 31-01-15 15:20 Αρχική Δημοσίευση από leouv: Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Click για ανάπτυξη... λογοτεχνία έχω μεταίχμιο είναι πολύ καλό αλλά είναι δυο τόμοι ένας για ποίηση και ένας για κείμενα αρχαία αν εννοείς γνωστό δεν ξέρω έχω από μια φίλη μου του μπαχαράκη αλλά δεν με έχει ξετρελάνει κιόλας με καλύπτουν οι σημειώσεις από το φροντιστήριο και φυσικά από το study4exams Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody! Νεοφερμένο μέλος Η somebody! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 15:26 Η somebody!: #1.833 31-01-15 15:26 Αρχική Δημοσίευση από leouv: Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Λογοτεχνία έχω ακούσει για Μεταίχμιο αλλά δε το έχω πάρει. Αρχαία είναι καλά Εμμανουηλίδη. Είναι 3 τόμοι βέβαια, αλλά έχουν καλά σχόλια, μετάφραση και λεξιλογικά. Καλό Διάβασμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:57 Η leouv έγραψε: #1.834 01-02-15 12:57 Στο Γνωστό χρειάζομαι για τον Αριστοτέλη, για τον Πλάτωνα νομίζω οι σημειώσεις που έχω είναι αρκετές. Μου έχουν προτείνει Ηθικά-Πολιτικά και Λογοτεχνία της Ελληνοεκδοτικής, επίσης, τους δύο τόμους για Λογοτεχνία από Μεταίχμιο και Ηθικά-Πολιτικά από Μεταίχμιο , αλλά και από Ελληνικά Γράμματα. Από αυτά τί λέτε να διαλέξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:51 Η Sins έγραψε: #1.835 01-02-15 21:51 να ρωτήσω κάτι, αν κάποιος απο εμεάς του 97 θέλει να δώσει πάλι του χρόνου, και έχει αλλάξει η ύλη ή το σύστημα τι θα γίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:53 Η kleop έγραψε: #1.836 01-02-15 21:53 Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:54 Η Sins έγραψε: #1.837 01-02-15 21:54 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Click για ανάπτυξη... σίγουρα?? ή παίζει να το αλλάξει και αυτό ο τσίπρας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:56 Η kleop έγραψε: #1.838 01-02-15 21:56 Μπα ετσι γινεται συνηθως.Εξαλλου θα ειναι αδικο για την γενια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:58 Η Sins έγραψε: #1.839 01-02-15 21:58 και κάτι τελευταίο, αν δεν πάει κάπιος να δώσει καθόλου φέτος θα μπορεί του χρόνου να δώσει με το παλιό σύστημα ή θα πρέπει να δώσει με το καινούριο επειδή δεν έδωσε την προηγούμενη χρονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:20 Ο johnietraf: #1.840 01-02-15 22:20 Γτ σκεφτεσαι να μην δωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eχω χασει τη μπαλα με τα μαθηματικα. Με τη δε φυσικη με το που μπηκα στερεο, μια απο τα ιδια! Farewell maths and physics! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pb13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2015 στις 19:38 Ο pb13 έγραψε: #1.822 29-01-15 19:38 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Παιδια αυριο εχετε φροντηστηριο? Click για ανάπτυξη... Ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PiDefiner Δραστήριο μέλος Ο PiDefiner αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 443 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2015 στις 20:14 Ο PiDefiner: #1.823 29-01-15 20:14 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Παιδια αυριο εχετε φροντηστηριο? Click για ανάπτυξη... Εμάς μας είπαν σήμερα πως τελικά δεν θα έχουμε. Μάλιστα, ήταν να κάνουμε αναπλήρωση, αλλά ακυρώθηκε και αυτό επειδή υπάρχει πρόστημο (νομίζω από τον Όμιλο Φροντιστηρίων) για όσους κάνουν μάθημα. Έτσι μας είπαν τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.846 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2015 στις 21:52 Ο Dias έγραψε: #1.824 29-01-15 21:52 Αρχική Δημοσίευση από PiDefiner: Εμάς μας είπαν σήμερα πως τελικά δεν θα έχουμε. Μάλιστα, ήταν να κάνουμε αναπλήρωση, αλλά ακυρώθηκε και αυτό επειδή υπάρχει πρόστημο (νομίζω από τον Όμιλο Φροντιστηρίων) για όσους κάνουν μάθημα. Έτσι μας είπαν τουλάχιστον. Click για ανάπτυξη... Μήπως θα πάτε και για εκκλησιασμό με το φροντιστήριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2015 στις 22:05 Ο Γατόπαρδος.: #1.825 29-01-15 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μήπως θα πάτε και για εκκλησιασμό με το φροντιστήριο; Click για ανάπτυξη... Με το σχολείο πάντως θα πάμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PiDefiner Δραστήριο μέλος Ο PiDefiner αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 443 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2015 στις 08:59 Ο PiDefiner: #1.826 30-01-15 08:59 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μήπως θα πάτε και για εκκλησιασμό με το φροντιστήριο; Click για ανάπτυξη... Χαχα, δεν νομίζω ότι τίθεται θρησκευτικό θέμα εδώ, μάλλον πιο πολύ θέμα τήρησης των κανόνων τίθεται. Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν και με άλλες αμφιλεγόμενες γιορτές (π.χ. 17 Νοέμβρη). Όσο για τον εκκλησιασμό, τον γλιτώνω και με το σχολείο γιατί θα κάνουμε Μαθηματικά Κατεύθυνσης 9.30-10.30. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2015 στις 11:16 Ο johnietraf: #1.827 30-01-15 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μήπως θα πάτε και για εκκλησιασμό με το φροντιστήριο; Click για ανάπτυξη... μαλλον δεν εχουμε γιατι το απαγορευει το υπουργειο εμας τελευταια στιγμη μας το παν μπορουσαμε να κανουμε αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2015 στις 11:19 Η kleop έγραψε: #1.828 30-01-15 11:19 Εμεις στο γυμνασιο πηγαιναμε εκκλησια και μας απειλουσαν οτι οποιος δεν παει θα παρει απουσιες.Στο λυκειο των τριων ιεραρχων ουτε πατουσαμε στο σχολειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2015 στις 11:44 Η frofru έγραψε: #1.829 30-01-15 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Konnag: Μήπως ξέρει κανείς κάποιο καλό βοήθημα για τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Ένα πολύ καλό βοήθημα, το οποίο μου είχε προτείνει η καθηγήτρια στο σχολείο είναι των 5 συγγραφέων του Σαββάλα(Γιαλέρης, Λαζάνης, Τέντες κλπ) που είναι ένας τόμος. Έχει πολλές ασκήσεις, σύνοψη της θεωρίας, έξτρα σχόλια και κριτήρια αξιολόγησης σε κάθε κεφάλαιο. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konnag Νεοφερμένο μέλος Η Konnag αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 11:31 Η Konnag έγραψε: #1.830 31-01-15 11:31 Αρχική Δημοσίευση από frofru: Ένα πολύ καλό βοήθημα, το οποίο μου είχε προτείνει η καθηγήτρια στο σχολείο είναι των 5 συγγραφέων του Σαββάλα(Γιαλέρης, Λαζάνης, Τέντες κλπ) που είναι ένας τόμος. Έχει πολλές ασκήσεις, σύνοψη της θεωρίας, έξτρα σχόλια και κριτήρια αξιολόγησης σε κάθε κεφάλαιο. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημενη. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 11:57 Η leouv έγραψε: #1.831 31-01-15 11:57 Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 15:20 Η Ilma έγραψε: #1.832 31-01-15 15:20 Αρχική Δημοσίευση από leouv: Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Click για ανάπτυξη... λογοτεχνία έχω μεταίχμιο είναι πολύ καλό αλλά είναι δυο τόμοι ένας για ποίηση και ένας για κείμενα αρχαία αν εννοείς γνωστό δεν ξέρω έχω από μια φίλη μου του μπαχαράκη αλλά δεν με έχει ξετρελάνει κιόλας με καλύπτουν οι σημειώσεις από το φροντιστήριο και φυσικά από το study4exams Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody! Νεοφερμένο μέλος Η somebody! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 15:26 Η somebody!: #1.833 31-01-15 15:26 Αρχική Δημοσίευση από leouv: Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Λογοτεχνία έχω ακούσει για Μεταίχμιο αλλά δε το έχω πάρει. Αρχαία είναι καλά Εμμανουηλίδη. Είναι 3 τόμοι βέβαια, αλλά έχουν καλά σχόλια, μετάφραση και λεξιλογικά. Καλό Διάβασμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:57 Η leouv έγραψε: #1.834 01-02-15 12:57 Στο Γνωστό χρειάζομαι για τον Αριστοτέλη, για τον Πλάτωνα νομίζω οι σημειώσεις που έχω είναι αρκετές. Μου έχουν προτείνει Ηθικά-Πολιτικά και Λογοτεχνία της Ελληνοεκδοτικής, επίσης, τους δύο τόμους για Λογοτεχνία από Μεταίχμιο και Ηθικά-Πολιτικά από Μεταίχμιο , αλλά και από Ελληνικά Γράμματα. Από αυτά τί λέτε να διαλέξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:51 Η Sins έγραψε: #1.835 01-02-15 21:51 να ρωτήσω κάτι, αν κάποιος απο εμεάς του 97 θέλει να δώσει πάλι του χρόνου, και έχει αλλάξει η ύλη ή το σύστημα τι θα γίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:53 Η kleop έγραψε: #1.836 01-02-15 21:53 Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:54 Η Sins έγραψε: #1.837 01-02-15 21:54 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Click για ανάπτυξη... σίγουρα?? ή παίζει να το αλλάξει και αυτό ο τσίπρας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:56 Η kleop έγραψε: #1.838 01-02-15 21:56 Μπα ετσι γινεται συνηθως.Εξαλλου θα ειναι αδικο για την γενια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:58 Η Sins έγραψε: #1.839 01-02-15 21:58 και κάτι τελευταίο, αν δεν πάει κάπιος να δώσει καθόλου φέτος θα μπορεί του χρόνου να δώσει με το παλιό σύστημα ή θα πρέπει να δώσει με το καινούριο επειδή δεν έδωσε την προηγούμενη χρονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:20 Ο johnietraf: #1.840 01-02-15 22:20 Γτ σκεφτεσαι να μην δωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Παιδια αυριο εχετε φροντηστηριο? Click για ανάπτυξη... Ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PiDefiner Δραστήριο μέλος Ο PiDefiner αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 443 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2015 στις 20:14 Ο PiDefiner: #1.823 29-01-15 20:14 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Παιδια αυριο εχετε φροντηστηριο? Click για ανάπτυξη... Εμάς μας είπαν σήμερα πως τελικά δεν θα έχουμε. Μάλιστα, ήταν να κάνουμε αναπλήρωση, αλλά ακυρώθηκε και αυτό επειδή υπάρχει πρόστημο (νομίζω από τον Όμιλο Φροντιστηρίων) για όσους κάνουν μάθημα. Έτσι μας είπαν τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.846 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2015 στις 21:52 Ο Dias έγραψε: #1.824 29-01-15 21:52 Αρχική Δημοσίευση από PiDefiner: Εμάς μας είπαν σήμερα πως τελικά δεν θα έχουμε. Μάλιστα, ήταν να κάνουμε αναπλήρωση, αλλά ακυρώθηκε και αυτό επειδή υπάρχει πρόστημο (νομίζω από τον Όμιλο Φροντιστηρίων) για όσους κάνουν μάθημα. Έτσι μας είπαν τουλάχιστον. Click για ανάπτυξη... Μήπως θα πάτε και για εκκλησιασμό με το φροντιστήριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2015 στις 22:05 Ο Γατόπαρδος.: #1.825 29-01-15 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μήπως θα πάτε και για εκκλησιασμό με το φροντιστήριο; Click για ανάπτυξη... Με το σχολείο πάντως θα πάμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PiDefiner Δραστήριο μέλος Ο PiDefiner αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 443 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2015 στις 08:59 Ο PiDefiner: #1.826 30-01-15 08:59 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μήπως θα πάτε και για εκκλησιασμό με το φροντιστήριο; Click για ανάπτυξη... Χαχα, δεν νομίζω ότι τίθεται θρησκευτικό θέμα εδώ, μάλλον πιο πολύ θέμα τήρησης των κανόνων τίθεται. Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν και με άλλες αμφιλεγόμενες γιορτές (π.χ. 17 Νοέμβρη). Όσο για τον εκκλησιασμό, τον γλιτώνω και με το σχολείο γιατί θα κάνουμε Μαθηματικά Κατεύθυνσης 9.30-10.30. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2015 στις 11:16 Ο johnietraf: #1.827 30-01-15 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μήπως θα πάτε και για εκκλησιασμό με το φροντιστήριο; Click για ανάπτυξη... μαλλον δεν εχουμε γιατι το απαγορευει το υπουργειο εμας τελευταια στιγμη μας το παν μπορουσαμε να κανουμε αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2015 στις 11:19 Η kleop έγραψε: #1.828 30-01-15 11:19 Εμεις στο γυμνασιο πηγαιναμε εκκλησια και μας απειλουσαν οτι οποιος δεν παει θα παρει απουσιες.Στο λυκειο των τριων ιεραρχων ουτε πατουσαμε στο σχολειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2015 στις 11:44 Η frofru έγραψε: #1.829 30-01-15 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Konnag: Μήπως ξέρει κανείς κάποιο καλό βοήθημα για τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Ένα πολύ καλό βοήθημα, το οποίο μου είχε προτείνει η καθηγήτρια στο σχολείο είναι των 5 συγγραφέων του Σαββάλα(Γιαλέρης, Λαζάνης, Τέντες κλπ) που είναι ένας τόμος. Έχει πολλές ασκήσεις, σύνοψη της θεωρίας, έξτρα σχόλια και κριτήρια αξιολόγησης σε κάθε κεφάλαιο. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konnag Νεοφερμένο μέλος Η Konnag αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 11:31 Η Konnag έγραψε: #1.830 31-01-15 11:31 Αρχική Δημοσίευση από frofru: Ένα πολύ καλό βοήθημα, το οποίο μου είχε προτείνει η καθηγήτρια στο σχολείο είναι των 5 συγγραφέων του Σαββάλα(Γιαλέρης, Λαζάνης, Τέντες κλπ) που είναι ένας τόμος. Έχει πολλές ασκήσεις, σύνοψη της θεωρίας, έξτρα σχόλια και κριτήρια αξιολόγησης σε κάθε κεφάλαιο. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημενη. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 11:57 Η leouv έγραψε: #1.831 31-01-15 11:57 Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 15:20 Η Ilma έγραψε: #1.832 31-01-15 15:20 Αρχική Δημοσίευση από leouv: Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Click για ανάπτυξη... λογοτεχνία έχω μεταίχμιο είναι πολύ καλό αλλά είναι δυο τόμοι ένας για ποίηση και ένας για κείμενα αρχαία αν εννοείς γνωστό δεν ξέρω έχω από μια φίλη μου του μπαχαράκη αλλά δεν με έχει ξετρελάνει κιόλας με καλύπτουν οι σημειώσεις από το φροντιστήριο και φυσικά από το study4exams Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody! Νεοφερμένο μέλος Η somebody! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 15:26 Η somebody!: #1.833 31-01-15 15:26 Αρχική Δημοσίευση από leouv: Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Λογοτεχνία έχω ακούσει για Μεταίχμιο αλλά δε το έχω πάρει. Αρχαία είναι καλά Εμμανουηλίδη. Είναι 3 τόμοι βέβαια, αλλά έχουν καλά σχόλια, μετάφραση και λεξιλογικά. Καλό Διάβασμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:57 Η leouv έγραψε: #1.834 01-02-15 12:57 Στο Γνωστό χρειάζομαι για τον Αριστοτέλη, για τον Πλάτωνα νομίζω οι σημειώσεις που έχω είναι αρκετές. Μου έχουν προτείνει Ηθικά-Πολιτικά και Λογοτεχνία της Ελληνοεκδοτικής, επίσης, τους δύο τόμους για Λογοτεχνία από Μεταίχμιο και Ηθικά-Πολιτικά από Μεταίχμιο , αλλά και από Ελληνικά Γράμματα. Από αυτά τί λέτε να διαλέξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:51 Η Sins έγραψε: #1.835 01-02-15 21:51 να ρωτήσω κάτι, αν κάποιος απο εμεάς του 97 θέλει να δώσει πάλι του χρόνου, και έχει αλλάξει η ύλη ή το σύστημα τι θα γίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:53 Η kleop έγραψε: #1.836 01-02-15 21:53 Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:54 Η Sins έγραψε: #1.837 01-02-15 21:54 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Click για ανάπτυξη... σίγουρα?? ή παίζει να το αλλάξει και αυτό ο τσίπρας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:56 Η kleop έγραψε: #1.838 01-02-15 21:56 Μπα ετσι γινεται συνηθως.Εξαλλου θα ειναι αδικο για την γενια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:58 Η Sins έγραψε: #1.839 01-02-15 21:58 και κάτι τελευταίο, αν δεν πάει κάπιος να δώσει καθόλου φέτος θα μπορεί του χρόνου να δώσει με το παλιό σύστημα ή θα πρέπει να δώσει με το καινούριο επειδή δεν έδωσε την προηγούμενη χρονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:20 Ο johnietraf: #1.840 01-02-15 22:20 Γτ σκεφτεσαι να μην δωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Παιδια αυριο εχετε φροντηστηριο? Click για ανάπτυξη... Εμάς μας είπαν σήμερα πως τελικά δεν θα έχουμε. Μάλιστα, ήταν να κάνουμε αναπλήρωση, αλλά ακυρώθηκε και αυτό επειδή υπάρχει πρόστημο (νομίζω από τον Όμιλο Φροντιστηρίων) για όσους κάνουν μάθημα. Έτσι μας είπαν τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.846 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2015 στις 21:52 Ο Dias έγραψε: #1.824 29-01-15 21:52 Αρχική Δημοσίευση από PiDefiner: Εμάς μας είπαν σήμερα πως τελικά δεν θα έχουμε. Μάλιστα, ήταν να κάνουμε αναπλήρωση, αλλά ακυρώθηκε και αυτό επειδή υπάρχει πρόστημο (νομίζω από τον Όμιλο Φροντιστηρίων) για όσους κάνουν μάθημα. Έτσι μας είπαν τουλάχιστον. Click για ανάπτυξη... Μήπως θα πάτε και για εκκλησιασμό με το φροντιστήριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2015 στις 22:05 Ο Γατόπαρδος.: #1.825 29-01-15 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μήπως θα πάτε και για εκκλησιασμό με το φροντιστήριο; Click για ανάπτυξη... Με το σχολείο πάντως θα πάμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PiDefiner Δραστήριο μέλος Ο PiDefiner αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 443 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2015 στις 08:59 Ο PiDefiner: #1.826 30-01-15 08:59 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μήπως θα πάτε και για εκκλησιασμό με το φροντιστήριο; Click για ανάπτυξη... Χαχα, δεν νομίζω ότι τίθεται θρησκευτικό θέμα εδώ, μάλλον πιο πολύ θέμα τήρησης των κανόνων τίθεται. Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν και με άλλες αμφιλεγόμενες γιορτές (π.χ. 17 Νοέμβρη). Όσο για τον εκκλησιασμό, τον γλιτώνω και με το σχολείο γιατί θα κάνουμε Μαθηματικά Κατεύθυνσης 9.30-10.30. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2015 στις 11:16 Ο johnietraf: #1.827 30-01-15 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μήπως θα πάτε και για εκκλησιασμό με το φροντιστήριο; Click για ανάπτυξη... μαλλον δεν εχουμε γιατι το απαγορευει το υπουργειο εμας τελευταια στιγμη μας το παν μπορουσαμε να κανουμε αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2015 στις 11:19 Η kleop έγραψε: #1.828 30-01-15 11:19 Εμεις στο γυμνασιο πηγαιναμε εκκλησια και μας απειλουσαν οτι οποιος δεν παει θα παρει απουσιες.Στο λυκειο των τριων ιεραρχων ουτε πατουσαμε στο σχολειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2015 στις 11:44 Η frofru έγραψε: #1.829 30-01-15 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Konnag: Μήπως ξέρει κανείς κάποιο καλό βοήθημα για τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Ένα πολύ καλό βοήθημα, το οποίο μου είχε προτείνει η καθηγήτρια στο σχολείο είναι των 5 συγγραφέων του Σαββάλα(Γιαλέρης, Λαζάνης, Τέντες κλπ) που είναι ένας τόμος. Έχει πολλές ασκήσεις, σύνοψη της θεωρίας, έξτρα σχόλια και κριτήρια αξιολόγησης σε κάθε κεφάλαιο. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konnag Νεοφερμένο μέλος Η Konnag αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 11:31 Η Konnag έγραψε: #1.830 31-01-15 11:31 Αρχική Δημοσίευση από frofru: Ένα πολύ καλό βοήθημα, το οποίο μου είχε προτείνει η καθηγήτρια στο σχολείο είναι των 5 συγγραφέων του Σαββάλα(Γιαλέρης, Λαζάνης, Τέντες κλπ) που είναι ένας τόμος. Έχει πολλές ασκήσεις, σύνοψη της θεωρίας, έξτρα σχόλια και κριτήρια αξιολόγησης σε κάθε κεφάλαιο. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημενη. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 11:57 Η leouv έγραψε: #1.831 31-01-15 11:57 Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 15:20 Η Ilma έγραψε: #1.832 31-01-15 15:20 Αρχική Δημοσίευση από leouv: Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Click για ανάπτυξη... λογοτεχνία έχω μεταίχμιο είναι πολύ καλό αλλά είναι δυο τόμοι ένας για ποίηση και ένας για κείμενα αρχαία αν εννοείς γνωστό δεν ξέρω έχω από μια φίλη μου του μπαχαράκη αλλά δεν με έχει ξετρελάνει κιόλας με καλύπτουν οι σημειώσεις από το φροντιστήριο και φυσικά από το study4exams Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody! Νεοφερμένο μέλος Η somebody! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 15:26 Η somebody!: #1.833 31-01-15 15:26 Αρχική Δημοσίευση από leouv: Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Λογοτεχνία έχω ακούσει για Μεταίχμιο αλλά δε το έχω πάρει. Αρχαία είναι καλά Εμμανουηλίδη. Είναι 3 τόμοι βέβαια, αλλά έχουν καλά σχόλια, μετάφραση και λεξιλογικά. Καλό Διάβασμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:57 Η leouv έγραψε: #1.834 01-02-15 12:57 Στο Γνωστό χρειάζομαι για τον Αριστοτέλη, για τον Πλάτωνα νομίζω οι σημειώσεις που έχω είναι αρκετές. Μου έχουν προτείνει Ηθικά-Πολιτικά και Λογοτεχνία της Ελληνοεκδοτικής, επίσης, τους δύο τόμους για Λογοτεχνία από Μεταίχμιο και Ηθικά-Πολιτικά από Μεταίχμιο , αλλά και από Ελληνικά Γράμματα. Από αυτά τί λέτε να διαλέξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:51 Η Sins έγραψε: #1.835 01-02-15 21:51 να ρωτήσω κάτι, αν κάποιος απο εμεάς του 97 θέλει να δώσει πάλι του χρόνου, και έχει αλλάξει η ύλη ή το σύστημα τι θα γίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:53 Η kleop έγραψε: #1.836 01-02-15 21:53 Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:54 Η Sins έγραψε: #1.837 01-02-15 21:54 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Click για ανάπτυξη... σίγουρα?? ή παίζει να το αλλάξει και αυτό ο τσίπρας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:56 Η kleop έγραψε: #1.838 01-02-15 21:56 Μπα ετσι γινεται συνηθως.Εξαλλου θα ειναι αδικο για την γενια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:58 Η Sins έγραψε: #1.839 01-02-15 21:58 και κάτι τελευταίο, αν δεν πάει κάπιος να δώσει καθόλου φέτος θα μπορεί του χρόνου να δώσει με το παλιό σύστημα ή θα πρέπει να δώσει με το καινούριο επειδή δεν έδωσε την προηγούμενη χρονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:20 Ο johnietraf: #1.840 01-02-15 22:20 Γτ σκεφτεσαι να μην δωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PiDefiner: Εμάς μας είπαν σήμερα πως τελικά δεν θα έχουμε. Μάλιστα, ήταν να κάνουμε αναπλήρωση, αλλά ακυρώθηκε και αυτό επειδή υπάρχει πρόστημο (νομίζω από τον Όμιλο Φροντιστηρίων) για όσους κάνουν μάθημα. Έτσι μας είπαν τουλάχιστον. Click για ανάπτυξη... Μήπως θα πάτε και για εκκλησιασμό με το φροντιστήριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2015 στις 22:05 Ο Γατόπαρδος.: #1.825 29-01-15 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μήπως θα πάτε και για εκκλησιασμό με το φροντιστήριο; Click για ανάπτυξη... Με το σχολείο πάντως θα πάμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PiDefiner Δραστήριο μέλος Ο PiDefiner αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 443 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2015 στις 08:59 Ο PiDefiner: #1.826 30-01-15 08:59 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μήπως θα πάτε και για εκκλησιασμό με το φροντιστήριο; Click για ανάπτυξη... Χαχα, δεν νομίζω ότι τίθεται θρησκευτικό θέμα εδώ, μάλλον πιο πολύ θέμα τήρησης των κανόνων τίθεται. Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν και με άλλες αμφιλεγόμενες γιορτές (π.χ. 17 Νοέμβρη). Όσο για τον εκκλησιασμό, τον γλιτώνω και με το σχολείο γιατί θα κάνουμε Μαθηματικά Κατεύθυνσης 9.30-10.30. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2015 στις 11:16 Ο johnietraf: #1.827 30-01-15 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μήπως θα πάτε και για εκκλησιασμό με το φροντιστήριο; Click για ανάπτυξη... μαλλον δεν εχουμε γιατι το απαγορευει το υπουργειο εμας τελευταια στιγμη μας το παν μπορουσαμε να κανουμε αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2015 στις 11:19 Η kleop έγραψε: #1.828 30-01-15 11:19 Εμεις στο γυμνασιο πηγαιναμε εκκλησια και μας απειλουσαν οτι οποιος δεν παει θα παρει απουσιες.Στο λυκειο των τριων ιεραρχων ουτε πατουσαμε στο σχολειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2015 στις 11:44 Η frofru έγραψε: #1.829 30-01-15 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Konnag: Μήπως ξέρει κανείς κάποιο καλό βοήθημα για τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Ένα πολύ καλό βοήθημα, το οποίο μου είχε προτείνει η καθηγήτρια στο σχολείο είναι των 5 συγγραφέων του Σαββάλα(Γιαλέρης, Λαζάνης, Τέντες κλπ) που είναι ένας τόμος. Έχει πολλές ασκήσεις, σύνοψη της θεωρίας, έξτρα σχόλια και κριτήρια αξιολόγησης σε κάθε κεφάλαιο. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konnag Νεοφερμένο μέλος Η Konnag αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 11:31 Η Konnag έγραψε: #1.830 31-01-15 11:31 Αρχική Δημοσίευση από frofru: Ένα πολύ καλό βοήθημα, το οποίο μου είχε προτείνει η καθηγήτρια στο σχολείο είναι των 5 συγγραφέων του Σαββάλα(Γιαλέρης, Λαζάνης, Τέντες κλπ) που είναι ένας τόμος. Έχει πολλές ασκήσεις, σύνοψη της θεωρίας, έξτρα σχόλια και κριτήρια αξιολόγησης σε κάθε κεφάλαιο. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημενη. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 11:57 Η leouv έγραψε: #1.831 31-01-15 11:57 Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 15:20 Η Ilma έγραψε: #1.832 31-01-15 15:20 Αρχική Δημοσίευση από leouv: Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Click για ανάπτυξη... λογοτεχνία έχω μεταίχμιο είναι πολύ καλό αλλά είναι δυο τόμοι ένας για ποίηση και ένας για κείμενα αρχαία αν εννοείς γνωστό δεν ξέρω έχω από μια φίλη μου του μπαχαράκη αλλά δεν με έχει ξετρελάνει κιόλας με καλύπτουν οι σημειώσεις από το φροντιστήριο και φυσικά από το study4exams Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody! Νεοφερμένο μέλος Η somebody! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 15:26 Η somebody!: #1.833 31-01-15 15:26 Αρχική Δημοσίευση από leouv: Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Λογοτεχνία έχω ακούσει για Μεταίχμιο αλλά δε το έχω πάρει. Αρχαία είναι καλά Εμμανουηλίδη. Είναι 3 τόμοι βέβαια, αλλά έχουν καλά σχόλια, μετάφραση και λεξιλογικά. Καλό Διάβασμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:57 Η leouv έγραψε: #1.834 01-02-15 12:57 Στο Γνωστό χρειάζομαι για τον Αριστοτέλη, για τον Πλάτωνα νομίζω οι σημειώσεις που έχω είναι αρκετές. Μου έχουν προτείνει Ηθικά-Πολιτικά και Λογοτεχνία της Ελληνοεκδοτικής, επίσης, τους δύο τόμους για Λογοτεχνία από Μεταίχμιο και Ηθικά-Πολιτικά από Μεταίχμιο , αλλά και από Ελληνικά Γράμματα. Από αυτά τί λέτε να διαλέξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:51 Η Sins έγραψε: #1.835 01-02-15 21:51 να ρωτήσω κάτι, αν κάποιος απο εμεάς του 97 θέλει να δώσει πάλι του χρόνου, και έχει αλλάξει η ύλη ή το σύστημα τι θα γίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:53 Η kleop έγραψε: #1.836 01-02-15 21:53 Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:54 Η Sins έγραψε: #1.837 01-02-15 21:54 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Click για ανάπτυξη... σίγουρα?? ή παίζει να το αλλάξει και αυτό ο τσίπρας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:56 Η kleop έγραψε: #1.838 01-02-15 21:56 Μπα ετσι γινεται συνηθως.Εξαλλου θα ειναι αδικο για την γενια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:58 Η Sins έγραψε: #1.839 01-02-15 21:58 και κάτι τελευταίο, αν δεν πάει κάπιος να δώσει καθόλου φέτος θα μπορεί του χρόνου να δώσει με το παλιό σύστημα ή θα πρέπει να δώσει με το καινούριο επειδή δεν έδωσε την προηγούμενη χρονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:20 Ο johnietraf: #1.840 01-02-15 22:20 Γτ σκεφτεσαι να μην δωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μήπως θα πάτε και για εκκλησιασμό με το φροντιστήριο; Click για ανάπτυξη... Με το σχολείο πάντως θα πάμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PiDefiner Δραστήριο μέλος Ο PiDefiner αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 443 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2015 στις 08:59 Ο PiDefiner: #1.826 30-01-15 08:59 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μήπως θα πάτε και για εκκλησιασμό με το φροντιστήριο; Click για ανάπτυξη... Χαχα, δεν νομίζω ότι τίθεται θρησκευτικό θέμα εδώ, μάλλον πιο πολύ θέμα τήρησης των κανόνων τίθεται. Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν και με άλλες αμφιλεγόμενες γιορτές (π.χ. 17 Νοέμβρη). Όσο για τον εκκλησιασμό, τον γλιτώνω και με το σχολείο γιατί θα κάνουμε Μαθηματικά Κατεύθυνσης 9.30-10.30. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2015 στις 11:16 Ο johnietraf: #1.827 30-01-15 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μήπως θα πάτε και για εκκλησιασμό με το φροντιστήριο; Click για ανάπτυξη... μαλλον δεν εχουμε γιατι το απαγορευει το υπουργειο εμας τελευταια στιγμη μας το παν μπορουσαμε να κανουμε αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2015 στις 11:19 Η kleop έγραψε: #1.828 30-01-15 11:19 Εμεις στο γυμνασιο πηγαιναμε εκκλησια και μας απειλουσαν οτι οποιος δεν παει θα παρει απουσιες.Στο λυκειο των τριων ιεραρχων ουτε πατουσαμε στο σχολειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2015 στις 11:44 Η frofru έγραψε: #1.829 30-01-15 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Konnag: Μήπως ξέρει κανείς κάποιο καλό βοήθημα για τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Ένα πολύ καλό βοήθημα, το οποίο μου είχε προτείνει η καθηγήτρια στο σχολείο είναι των 5 συγγραφέων του Σαββάλα(Γιαλέρης, Λαζάνης, Τέντες κλπ) που είναι ένας τόμος. Έχει πολλές ασκήσεις, σύνοψη της θεωρίας, έξτρα σχόλια και κριτήρια αξιολόγησης σε κάθε κεφάλαιο. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konnag Νεοφερμένο μέλος Η Konnag αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 11:31 Η Konnag έγραψε: #1.830 31-01-15 11:31 Αρχική Δημοσίευση από frofru: Ένα πολύ καλό βοήθημα, το οποίο μου είχε προτείνει η καθηγήτρια στο σχολείο είναι των 5 συγγραφέων του Σαββάλα(Γιαλέρης, Λαζάνης, Τέντες κλπ) που είναι ένας τόμος. Έχει πολλές ασκήσεις, σύνοψη της θεωρίας, έξτρα σχόλια και κριτήρια αξιολόγησης σε κάθε κεφάλαιο. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημενη. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 11:57 Η leouv έγραψε: #1.831 31-01-15 11:57 Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 15:20 Η Ilma έγραψε: #1.832 31-01-15 15:20 Αρχική Δημοσίευση από leouv: Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Click για ανάπτυξη... λογοτεχνία έχω μεταίχμιο είναι πολύ καλό αλλά είναι δυο τόμοι ένας για ποίηση και ένας για κείμενα αρχαία αν εννοείς γνωστό δεν ξέρω έχω από μια φίλη μου του μπαχαράκη αλλά δεν με έχει ξετρελάνει κιόλας με καλύπτουν οι σημειώσεις από το φροντιστήριο και φυσικά από το study4exams Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody! Νεοφερμένο μέλος Η somebody! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 15:26 Η somebody!: #1.833 31-01-15 15:26 Αρχική Δημοσίευση από leouv: Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Λογοτεχνία έχω ακούσει για Μεταίχμιο αλλά δε το έχω πάρει. Αρχαία είναι καλά Εμμανουηλίδη. Είναι 3 τόμοι βέβαια, αλλά έχουν καλά σχόλια, μετάφραση και λεξιλογικά. Καλό Διάβασμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:57 Η leouv έγραψε: #1.834 01-02-15 12:57 Στο Γνωστό χρειάζομαι για τον Αριστοτέλη, για τον Πλάτωνα νομίζω οι σημειώσεις που έχω είναι αρκετές. Μου έχουν προτείνει Ηθικά-Πολιτικά και Λογοτεχνία της Ελληνοεκδοτικής, επίσης, τους δύο τόμους για Λογοτεχνία από Μεταίχμιο και Ηθικά-Πολιτικά από Μεταίχμιο , αλλά και από Ελληνικά Γράμματα. Από αυτά τί λέτε να διαλέξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:51 Η Sins έγραψε: #1.835 01-02-15 21:51 να ρωτήσω κάτι, αν κάποιος απο εμεάς του 97 θέλει να δώσει πάλι του χρόνου, και έχει αλλάξει η ύλη ή το σύστημα τι θα γίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:53 Η kleop έγραψε: #1.836 01-02-15 21:53 Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:54 Η Sins έγραψε: #1.837 01-02-15 21:54 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Click για ανάπτυξη... σίγουρα?? ή παίζει να το αλλάξει και αυτό ο τσίπρας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:56 Η kleop έγραψε: #1.838 01-02-15 21:56 Μπα ετσι γινεται συνηθως.Εξαλλου θα ειναι αδικο για την γενια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:58 Η Sins έγραψε: #1.839 01-02-15 21:58 και κάτι τελευταίο, αν δεν πάει κάπιος να δώσει καθόλου φέτος θα μπορεί του χρόνου να δώσει με το παλιό σύστημα ή θα πρέπει να δώσει με το καινούριο επειδή δεν έδωσε την προηγούμενη χρονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:20 Ο johnietraf: #1.840 01-02-15 22:20 Γτ σκεφτεσαι να μην δωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μήπως θα πάτε και για εκκλησιασμό με το φροντιστήριο; Click για ανάπτυξη... Χαχα, δεν νομίζω ότι τίθεται θρησκευτικό θέμα εδώ, μάλλον πιο πολύ θέμα τήρησης των κανόνων τίθεται. Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν και με άλλες αμφιλεγόμενες γιορτές (π.χ. 17 Νοέμβρη). Όσο για τον εκκλησιασμό, τον γλιτώνω και με το σχολείο γιατί θα κάνουμε Μαθηματικά Κατεύθυνσης 9.30-10.30. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2015 στις 11:16 Ο johnietraf: #1.827 30-01-15 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μήπως θα πάτε και για εκκλησιασμό με το φροντιστήριο; Click για ανάπτυξη... μαλλον δεν εχουμε γιατι το απαγορευει το υπουργειο εμας τελευταια στιγμη μας το παν μπορουσαμε να κανουμε αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2015 στις 11:19 Η kleop έγραψε: #1.828 30-01-15 11:19 Εμεις στο γυμνασιο πηγαιναμε εκκλησια και μας απειλουσαν οτι οποιος δεν παει θα παρει απουσιες.Στο λυκειο των τριων ιεραρχων ουτε πατουσαμε στο σχολειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2015 στις 11:44 Η frofru έγραψε: #1.829 30-01-15 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Konnag: Μήπως ξέρει κανείς κάποιο καλό βοήθημα για τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Ένα πολύ καλό βοήθημα, το οποίο μου είχε προτείνει η καθηγήτρια στο σχολείο είναι των 5 συγγραφέων του Σαββάλα(Γιαλέρης, Λαζάνης, Τέντες κλπ) που είναι ένας τόμος. Έχει πολλές ασκήσεις, σύνοψη της θεωρίας, έξτρα σχόλια και κριτήρια αξιολόγησης σε κάθε κεφάλαιο. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konnag Νεοφερμένο μέλος Η Konnag αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 11:31 Η Konnag έγραψε: #1.830 31-01-15 11:31 Αρχική Δημοσίευση από frofru: Ένα πολύ καλό βοήθημα, το οποίο μου είχε προτείνει η καθηγήτρια στο σχολείο είναι των 5 συγγραφέων του Σαββάλα(Γιαλέρης, Λαζάνης, Τέντες κλπ) που είναι ένας τόμος. Έχει πολλές ασκήσεις, σύνοψη της θεωρίας, έξτρα σχόλια και κριτήρια αξιολόγησης σε κάθε κεφάλαιο. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημενη. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 11:57 Η leouv έγραψε: #1.831 31-01-15 11:57 Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 15:20 Η Ilma έγραψε: #1.832 31-01-15 15:20 Αρχική Δημοσίευση από leouv: Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Click για ανάπτυξη... λογοτεχνία έχω μεταίχμιο είναι πολύ καλό αλλά είναι δυο τόμοι ένας για ποίηση και ένας για κείμενα αρχαία αν εννοείς γνωστό δεν ξέρω έχω από μια φίλη μου του μπαχαράκη αλλά δεν με έχει ξετρελάνει κιόλας με καλύπτουν οι σημειώσεις από το φροντιστήριο και φυσικά από το study4exams Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody! Νεοφερμένο μέλος Η somebody! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 15:26 Η somebody!: #1.833 31-01-15 15:26 Αρχική Δημοσίευση από leouv: Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Λογοτεχνία έχω ακούσει για Μεταίχμιο αλλά δε το έχω πάρει. Αρχαία είναι καλά Εμμανουηλίδη. Είναι 3 τόμοι βέβαια, αλλά έχουν καλά σχόλια, μετάφραση και λεξιλογικά. Καλό Διάβασμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:57 Η leouv έγραψε: #1.834 01-02-15 12:57 Στο Γνωστό χρειάζομαι για τον Αριστοτέλη, για τον Πλάτωνα νομίζω οι σημειώσεις που έχω είναι αρκετές. Μου έχουν προτείνει Ηθικά-Πολιτικά και Λογοτεχνία της Ελληνοεκδοτικής, επίσης, τους δύο τόμους για Λογοτεχνία από Μεταίχμιο και Ηθικά-Πολιτικά από Μεταίχμιο , αλλά και από Ελληνικά Γράμματα. Από αυτά τί λέτε να διαλέξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:51 Η Sins έγραψε: #1.835 01-02-15 21:51 να ρωτήσω κάτι, αν κάποιος απο εμεάς του 97 θέλει να δώσει πάλι του χρόνου, και έχει αλλάξει η ύλη ή το σύστημα τι θα γίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:53 Η kleop έγραψε: #1.836 01-02-15 21:53 Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:54 Η Sins έγραψε: #1.837 01-02-15 21:54 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Click για ανάπτυξη... σίγουρα?? ή παίζει να το αλλάξει και αυτό ο τσίπρας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:56 Η kleop έγραψε: #1.838 01-02-15 21:56 Μπα ετσι γινεται συνηθως.Εξαλλου θα ειναι αδικο για την γενια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:58 Η Sins έγραψε: #1.839 01-02-15 21:58 και κάτι τελευταίο, αν δεν πάει κάπιος να δώσει καθόλου φέτος θα μπορεί του χρόνου να δώσει με το παλιό σύστημα ή θα πρέπει να δώσει με το καινούριο επειδή δεν έδωσε την προηγούμενη χρονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:20 Ο johnietraf: #1.840 01-02-15 22:20 Γτ σκεφτεσαι να μην δωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μήπως θα πάτε και για εκκλησιασμό με το φροντιστήριο; Click για ανάπτυξη... μαλλον δεν εχουμε γιατι το απαγορευει το υπουργειο εμας τελευταια στιγμη μας το παν μπορουσαμε να κανουμε αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2015 στις 11:19 Η kleop έγραψε: #1.828 30-01-15 11:19 Εμεις στο γυμνασιο πηγαιναμε εκκλησια και μας απειλουσαν οτι οποιος δεν παει θα παρει απουσιες.Στο λυκειο των τριων ιεραρχων ουτε πατουσαμε στο σχολειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2015 στις 11:44 Η frofru έγραψε: #1.829 30-01-15 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Konnag: Μήπως ξέρει κανείς κάποιο καλό βοήθημα για τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Ένα πολύ καλό βοήθημα, το οποίο μου είχε προτείνει η καθηγήτρια στο σχολείο είναι των 5 συγγραφέων του Σαββάλα(Γιαλέρης, Λαζάνης, Τέντες κλπ) που είναι ένας τόμος. Έχει πολλές ασκήσεις, σύνοψη της θεωρίας, έξτρα σχόλια και κριτήρια αξιολόγησης σε κάθε κεφάλαιο. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konnag Νεοφερμένο μέλος Η Konnag αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 11:31 Η Konnag έγραψε: #1.830 31-01-15 11:31 Αρχική Δημοσίευση από frofru: Ένα πολύ καλό βοήθημα, το οποίο μου είχε προτείνει η καθηγήτρια στο σχολείο είναι των 5 συγγραφέων του Σαββάλα(Γιαλέρης, Λαζάνης, Τέντες κλπ) που είναι ένας τόμος. Έχει πολλές ασκήσεις, σύνοψη της θεωρίας, έξτρα σχόλια και κριτήρια αξιολόγησης σε κάθε κεφάλαιο. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημενη. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 11:57 Η leouv έγραψε: #1.831 31-01-15 11:57 Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 15:20 Η Ilma έγραψε: #1.832 31-01-15 15:20 Αρχική Δημοσίευση από leouv: Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Click για ανάπτυξη... λογοτεχνία έχω μεταίχμιο είναι πολύ καλό αλλά είναι δυο τόμοι ένας για ποίηση και ένας για κείμενα αρχαία αν εννοείς γνωστό δεν ξέρω έχω από μια φίλη μου του μπαχαράκη αλλά δεν με έχει ξετρελάνει κιόλας με καλύπτουν οι σημειώσεις από το φροντιστήριο και φυσικά από το study4exams Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody! Νεοφερμένο μέλος Η somebody! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 15:26 Η somebody!: #1.833 31-01-15 15:26 Αρχική Δημοσίευση από leouv: Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Λογοτεχνία έχω ακούσει για Μεταίχμιο αλλά δε το έχω πάρει. Αρχαία είναι καλά Εμμανουηλίδη. Είναι 3 τόμοι βέβαια, αλλά έχουν καλά σχόλια, μετάφραση και λεξιλογικά. Καλό Διάβασμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:57 Η leouv έγραψε: #1.834 01-02-15 12:57 Στο Γνωστό χρειάζομαι για τον Αριστοτέλη, για τον Πλάτωνα νομίζω οι σημειώσεις που έχω είναι αρκετές. Μου έχουν προτείνει Ηθικά-Πολιτικά και Λογοτεχνία της Ελληνοεκδοτικής, επίσης, τους δύο τόμους για Λογοτεχνία από Μεταίχμιο και Ηθικά-Πολιτικά από Μεταίχμιο , αλλά και από Ελληνικά Γράμματα. Από αυτά τί λέτε να διαλέξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:51 Η Sins έγραψε: #1.835 01-02-15 21:51 να ρωτήσω κάτι, αν κάποιος απο εμεάς του 97 θέλει να δώσει πάλι του χρόνου, και έχει αλλάξει η ύλη ή το σύστημα τι θα γίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:53 Η kleop έγραψε: #1.836 01-02-15 21:53 Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:54 Η Sins έγραψε: #1.837 01-02-15 21:54 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Click για ανάπτυξη... σίγουρα?? ή παίζει να το αλλάξει και αυτό ο τσίπρας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:56 Η kleop έγραψε: #1.838 01-02-15 21:56 Μπα ετσι γινεται συνηθως.Εξαλλου θα ειναι αδικο για την γενια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:58 Η Sins έγραψε: #1.839 01-02-15 21:58 και κάτι τελευταίο, αν δεν πάει κάπιος να δώσει καθόλου φέτος θα μπορεί του χρόνου να δώσει με το παλιό σύστημα ή θα πρέπει να δώσει με το καινούριο επειδή δεν έδωσε την προηγούμενη χρονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:20 Ο johnietraf: #1.840 01-02-15 22:20 Γτ σκεφτεσαι να μην δωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμεις στο γυμνασιο πηγαιναμε εκκλησια και μας απειλουσαν οτι οποιος δεν παει θα παρει απουσιες.Στο λυκειο των τριων ιεραρχων ουτε πατουσαμε στο σχολειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2015 στις 11:44 Η frofru έγραψε: #1.829 30-01-15 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Konnag: Μήπως ξέρει κανείς κάποιο καλό βοήθημα για τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Ένα πολύ καλό βοήθημα, το οποίο μου είχε προτείνει η καθηγήτρια στο σχολείο είναι των 5 συγγραφέων του Σαββάλα(Γιαλέρης, Λαζάνης, Τέντες κλπ) που είναι ένας τόμος. Έχει πολλές ασκήσεις, σύνοψη της θεωρίας, έξτρα σχόλια και κριτήρια αξιολόγησης σε κάθε κεφάλαιο. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konnag Νεοφερμένο μέλος Η Konnag αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 11:31 Η Konnag έγραψε: #1.830 31-01-15 11:31 Αρχική Δημοσίευση από frofru: Ένα πολύ καλό βοήθημα, το οποίο μου είχε προτείνει η καθηγήτρια στο σχολείο είναι των 5 συγγραφέων του Σαββάλα(Γιαλέρης, Λαζάνης, Τέντες κλπ) που είναι ένας τόμος. Έχει πολλές ασκήσεις, σύνοψη της θεωρίας, έξτρα σχόλια και κριτήρια αξιολόγησης σε κάθε κεφάλαιο. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημενη. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 11:57 Η leouv έγραψε: #1.831 31-01-15 11:57 Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 15:20 Η Ilma έγραψε: #1.832 31-01-15 15:20 Αρχική Δημοσίευση από leouv: Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Click για ανάπτυξη... λογοτεχνία έχω μεταίχμιο είναι πολύ καλό αλλά είναι δυο τόμοι ένας για ποίηση και ένας για κείμενα αρχαία αν εννοείς γνωστό δεν ξέρω έχω από μια φίλη μου του μπαχαράκη αλλά δεν με έχει ξετρελάνει κιόλας με καλύπτουν οι σημειώσεις από το φροντιστήριο και φυσικά από το study4exams Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody! Νεοφερμένο μέλος Η somebody! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 15:26 Η somebody!: #1.833 31-01-15 15:26 Αρχική Δημοσίευση από leouv: Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Λογοτεχνία έχω ακούσει για Μεταίχμιο αλλά δε το έχω πάρει. Αρχαία είναι καλά Εμμανουηλίδη. Είναι 3 τόμοι βέβαια, αλλά έχουν καλά σχόλια, μετάφραση και λεξιλογικά. Καλό Διάβασμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:57 Η leouv έγραψε: #1.834 01-02-15 12:57 Στο Γνωστό χρειάζομαι για τον Αριστοτέλη, για τον Πλάτωνα νομίζω οι σημειώσεις που έχω είναι αρκετές. Μου έχουν προτείνει Ηθικά-Πολιτικά και Λογοτεχνία της Ελληνοεκδοτικής, επίσης, τους δύο τόμους για Λογοτεχνία από Μεταίχμιο και Ηθικά-Πολιτικά από Μεταίχμιο , αλλά και από Ελληνικά Γράμματα. Από αυτά τί λέτε να διαλέξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:51 Η Sins έγραψε: #1.835 01-02-15 21:51 να ρωτήσω κάτι, αν κάποιος απο εμεάς του 97 θέλει να δώσει πάλι του χρόνου, και έχει αλλάξει η ύλη ή το σύστημα τι θα γίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:53 Η kleop έγραψε: #1.836 01-02-15 21:53 Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:54 Η Sins έγραψε: #1.837 01-02-15 21:54 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Click για ανάπτυξη... σίγουρα?? ή παίζει να το αλλάξει και αυτό ο τσίπρας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:56 Η kleop έγραψε: #1.838 01-02-15 21:56 Μπα ετσι γινεται συνηθως.Εξαλλου θα ειναι αδικο για την γενια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:58 Η Sins έγραψε: #1.839 01-02-15 21:58 και κάτι τελευταίο, αν δεν πάει κάπιος να δώσει καθόλου φέτος θα μπορεί του χρόνου να δώσει με το παλιό σύστημα ή θα πρέπει να δώσει με το καινούριο επειδή δεν έδωσε την προηγούμενη χρονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:20 Ο johnietraf: #1.840 01-02-15 22:20 Γτ σκεφτεσαι να μην δωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Konnag: Μήπως ξέρει κανείς κάποιο καλό βοήθημα για τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Ένα πολύ καλό βοήθημα, το οποίο μου είχε προτείνει η καθηγήτρια στο σχολείο είναι των 5 συγγραφέων του Σαββάλα(Γιαλέρης, Λαζάνης, Τέντες κλπ) που είναι ένας τόμος. Έχει πολλές ασκήσεις, σύνοψη της θεωρίας, έξτρα σχόλια και κριτήρια αξιολόγησης σε κάθε κεφάλαιο. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Konnag Νεοφερμένο μέλος Η Konnag αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 11:31 Η Konnag έγραψε: #1.830 31-01-15 11:31 Αρχική Δημοσίευση από frofru: Ένα πολύ καλό βοήθημα, το οποίο μου είχε προτείνει η καθηγήτρια στο σχολείο είναι των 5 συγγραφέων του Σαββάλα(Γιαλέρης, Λαζάνης, Τέντες κλπ) που είναι ένας τόμος. Έχει πολλές ασκήσεις, σύνοψη της θεωρίας, έξτρα σχόλια και κριτήρια αξιολόγησης σε κάθε κεφάλαιο. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημενη. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 11:57 Η leouv έγραψε: #1.831 31-01-15 11:57 Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 15:20 Η Ilma έγραψε: #1.832 31-01-15 15:20 Αρχική Δημοσίευση από leouv: Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Click για ανάπτυξη... λογοτεχνία έχω μεταίχμιο είναι πολύ καλό αλλά είναι δυο τόμοι ένας για ποίηση και ένας για κείμενα αρχαία αν εννοείς γνωστό δεν ξέρω έχω από μια φίλη μου του μπαχαράκη αλλά δεν με έχει ξετρελάνει κιόλας με καλύπτουν οι σημειώσεις από το φροντιστήριο και φυσικά από το study4exams Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody! Νεοφερμένο μέλος Η somebody! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 15:26 Η somebody!: #1.833 31-01-15 15:26 Αρχική Δημοσίευση από leouv: Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Λογοτεχνία έχω ακούσει για Μεταίχμιο αλλά δε το έχω πάρει. Αρχαία είναι καλά Εμμανουηλίδη. Είναι 3 τόμοι βέβαια, αλλά έχουν καλά σχόλια, μετάφραση και λεξιλογικά. Καλό Διάβασμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:57 Η leouv έγραψε: #1.834 01-02-15 12:57 Στο Γνωστό χρειάζομαι για τον Αριστοτέλη, για τον Πλάτωνα νομίζω οι σημειώσεις που έχω είναι αρκετές. Μου έχουν προτείνει Ηθικά-Πολιτικά και Λογοτεχνία της Ελληνοεκδοτικής, επίσης, τους δύο τόμους για Λογοτεχνία από Μεταίχμιο και Ηθικά-Πολιτικά από Μεταίχμιο , αλλά και από Ελληνικά Γράμματα. Από αυτά τί λέτε να διαλέξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:51 Η Sins έγραψε: #1.835 01-02-15 21:51 να ρωτήσω κάτι, αν κάποιος απο εμεάς του 97 θέλει να δώσει πάλι του χρόνου, και έχει αλλάξει η ύλη ή το σύστημα τι θα γίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:53 Η kleop έγραψε: #1.836 01-02-15 21:53 Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:54 Η Sins έγραψε: #1.837 01-02-15 21:54 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Click για ανάπτυξη... σίγουρα?? ή παίζει να το αλλάξει και αυτό ο τσίπρας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:56 Η kleop έγραψε: #1.838 01-02-15 21:56 Μπα ετσι γινεται συνηθως.Εξαλλου θα ειναι αδικο για την γενια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:58 Η Sins έγραψε: #1.839 01-02-15 21:58 και κάτι τελευταίο, αν δεν πάει κάπιος να δώσει καθόλου φέτος θα μπορεί του χρόνου να δώσει με το παλιό σύστημα ή θα πρέπει να δώσει με το καινούριο επειδή δεν έδωσε την προηγούμενη χρονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:20 Ο johnietraf: #1.840 01-02-15 22:20 Γτ σκεφτεσαι να μην δωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από frofru: Ένα πολύ καλό βοήθημα, το οποίο μου είχε προτείνει η καθηγήτρια στο σχολείο είναι των 5 συγγραφέων του Σαββάλα(Γιαλέρης, Λαζάνης, Τέντες κλπ) που είναι ένας τόμος. Έχει πολλές ασκήσεις, σύνοψη της θεωρίας, έξτρα σχόλια και κριτήρια αξιολόγησης σε κάθε κεφάλαιο. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημενη. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 11:57 Η leouv έγραψε: #1.831 31-01-15 11:57 Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 15:20 Η Ilma έγραψε: #1.832 31-01-15 15:20 Αρχική Δημοσίευση από leouv: Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Click για ανάπτυξη... λογοτεχνία έχω μεταίχμιο είναι πολύ καλό αλλά είναι δυο τόμοι ένας για ποίηση και ένας για κείμενα αρχαία αν εννοείς γνωστό δεν ξέρω έχω από μια φίλη μου του μπαχαράκη αλλά δεν με έχει ξετρελάνει κιόλας με καλύπτουν οι σημειώσεις από το φροντιστήριο και φυσικά από το study4exams Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody! Νεοφερμένο μέλος Η somebody! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 15:26 Η somebody!: #1.833 31-01-15 15:26 Αρχική Δημοσίευση από leouv: Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Λογοτεχνία έχω ακούσει για Μεταίχμιο αλλά δε το έχω πάρει. Αρχαία είναι καλά Εμμανουηλίδη. Είναι 3 τόμοι βέβαια, αλλά έχουν καλά σχόλια, μετάφραση και λεξιλογικά. Καλό Διάβασμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:57 Η leouv έγραψε: #1.834 01-02-15 12:57 Στο Γνωστό χρειάζομαι για τον Αριστοτέλη, για τον Πλάτωνα νομίζω οι σημειώσεις που έχω είναι αρκετές. Μου έχουν προτείνει Ηθικά-Πολιτικά και Λογοτεχνία της Ελληνοεκδοτικής, επίσης, τους δύο τόμους για Λογοτεχνία από Μεταίχμιο και Ηθικά-Πολιτικά από Μεταίχμιο , αλλά και από Ελληνικά Γράμματα. Από αυτά τί λέτε να διαλέξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:51 Η Sins έγραψε: #1.835 01-02-15 21:51 να ρωτήσω κάτι, αν κάποιος απο εμεάς του 97 θέλει να δώσει πάλι του χρόνου, και έχει αλλάξει η ύλη ή το σύστημα τι θα γίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:53 Η kleop έγραψε: #1.836 01-02-15 21:53 Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:54 Η Sins έγραψε: #1.837 01-02-15 21:54 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Click για ανάπτυξη... σίγουρα?? ή παίζει να το αλλάξει και αυτό ο τσίπρας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:56 Η kleop έγραψε: #1.838 01-02-15 21:56 Μπα ετσι γινεται συνηθως.Εξαλλου θα ειναι αδικο για την γενια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:58 Η Sins έγραψε: #1.839 01-02-15 21:58 και κάτι τελευταίο, αν δεν πάει κάπιος να δώσει καθόλου φέτος θα μπορεί του χρόνου να δώσει με το παλιό σύστημα ή θα πρέπει να δώσει με το καινούριο επειδή δεν έδωσε την προηγούμενη χρονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:20 Ο johnietraf: #1.840 01-02-15 22:20 Γτ σκεφτεσαι να μην δωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ilma Νεοφερμένο μέλος Η Ilma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 15:20 Η Ilma έγραψε: #1.832 31-01-15 15:20 Αρχική Δημοσίευση από leouv: Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Click για ανάπτυξη... λογοτεχνία έχω μεταίχμιο είναι πολύ καλό αλλά είναι δυο τόμοι ένας για ποίηση και ένας για κείμενα αρχαία αν εννοείς γνωστό δεν ξέρω έχω από μια φίλη μου του μπαχαράκη αλλά δεν με έχει ξετρελάνει κιόλας με καλύπτουν οι σημειώσεις από το φροντιστήριο και φυσικά από το study4exams Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody! Νεοφερμένο μέλος Η somebody! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 15:26 Η somebody!: #1.833 31-01-15 15:26 Αρχική Δημοσίευση από leouv: Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Λογοτεχνία έχω ακούσει για Μεταίχμιο αλλά δε το έχω πάρει. Αρχαία είναι καλά Εμμανουηλίδη. Είναι 3 τόμοι βέβαια, αλλά έχουν καλά σχόλια, μετάφραση και λεξιλογικά. Καλό Διάβασμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:57 Η leouv έγραψε: #1.834 01-02-15 12:57 Στο Γνωστό χρειάζομαι για τον Αριστοτέλη, για τον Πλάτωνα νομίζω οι σημειώσεις που έχω είναι αρκετές. Μου έχουν προτείνει Ηθικά-Πολιτικά και Λογοτεχνία της Ελληνοεκδοτικής, επίσης, τους δύο τόμους για Λογοτεχνία από Μεταίχμιο και Ηθικά-Πολιτικά από Μεταίχμιο , αλλά και από Ελληνικά Γράμματα. Από αυτά τί λέτε να διαλέξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:51 Η Sins έγραψε: #1.835 01-02-15 21:51 να ρωτήσω κάτι, αν κάποιος απο εμεάς του 97 θέλει να δώσει πάλι του χρόνου, και έχει αλλάξει η ύλη ή το σύστημα τι θα γίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:53 Η kleop έγραψε: #1.836 01-02-15 21:53 Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:54 Η Sins έγραψε: #1.837 01-02-15 21:54 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Click για ανάπτυξη... σίγουρα?? ή παίζει να το αλλάξει και αυτό ο τσίπρας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:56 Η kleop έγραψε: #1.838 01-02-15 21:56 Μπα ετσι γινεται συνηθως.Εξαλλου θα ειναι αδικο για την γενια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:58 Η Sins έγραψε: #1.839 01-02-15 21:58 και κάτι τελευταίο, αν δεν πάει κάπιος να δώσει καθόλου φέτος θα μπορεί του χρόνου να δώσει με το παλιό σύστημα ή θα πρέπει να δώσει με το καινούριο επειδή δεν έδωσε την προηγούμενη χρονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:20 Ο johnietraf: #1.840 01-02-15 22:20 Γτ σκεφτεσαι να μην δωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από leouv: Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Click για ανάπτυξη... λογοτεχνία έχω μεταίχμιο είναι πολύ καλό αλλά είναι δυο τόμοι ένας για ποίηση και ένας για κείμενα αρχαία αν εννοείς γνωστό δεν ξέρω έχω από μια φίλη μου του μπαχαράκη αλλά δεν με έχει ξετρελάνει κιόλας με καλύπτουν οι σημειώσεις από το φροντιστήριο και φυσικά από το study4exams Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
somebody! Νεοφερμένο μέλος Η somebody! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2015 στις 15:26 Η somebody!: #1.833 31-01-15 15:26 Αρχική Δημοσίευση από leouv: Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Λογοτεχνία έχω ακούσει για Μεταίχμιο αλλά δε το έχω πάρει. Αρχαία είναι καλά Εμμανουηλίδη. Είναι 3 τόμοι βέβαια, αλλά έχουν καλά σχόλια, μετάφραση και λεξιλογικά. Καλό Διάβασμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:57 Η leouv έγραψε: #1.834 01-02-15 12:57 Στο Γνωστό χρειάζομαι για τον Αριστοτέλη, για τον Πλάτωνα νομίζω οι σημειώσεις που έχω είναι αρκετές. Μου έχουν προτείνει Ηθικά-Πολιτικά και Λογοτεχνία της Ελληνοεκδοτικής, επίσης, τους δύο τόμους για Λογοτεχνία από Μεταίχμιο και Ηθικά-Πολιτικά από Μεταίχμιο , αλλά και από Ελληνικά Γράμματα. Από αυτά τί λέτε να διαλέξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:51 Η Sins έγραψε: #1.835 01-02-15 21:51 να ρωτήσω κάτι, αν κάποιος απο εμεάς του 97 θέλει να δώσει πάλι του χρόνου, και έχει αλλάξει η ύλη ή το σύστημα τι θα γίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:53 Η kleop έγραψε: #1.836 01-02-15 21:53 Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:54 Η Sins έγραψε: #1.837 01-02-15 21:54 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Click για ανάπτυξη... σίγουρα?? ή παίζει να το αλλάξει και αυτό ο τσίπρας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:56 Η kleop έγραψε: #1.838 01-02-15 21:56 Μπα ετσι γινεται συνηθως.Εξαλλου θα ειναι αδικο για την γενια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:58 Η Sins έγραψε: #1.839 01-02-15 21:58 και κάτι τελευταίο, αν δεν πάει κάπιος να δώσει καθόλου φέτος θα μπορεί του χρόνου να δώσει με το παλιό σύστημα ή θα πρέπει να δώσει με το καινούριο επειδή δεν έδωσε την προηγούμενη χρονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:20 Ο johnietraf: #1.840 01-02-15 22:20 Γτ σκεφτεσαι να μην δωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από leouv: Έχει να μου προτείνει κανένα θεωρητικόπουλο κάποιο καλό βοήθημα στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Λογοτεχνία έχω ακούσει για Μεταίχμιο αλλά δε το έχω πάρει. Αρχαία είναι καλά Εμμανουηλίδη. Είναι 3 τόμοι βέβαια, αλλά έχουν καλά σχόλια, μετάφραση και λεξιλογικά. Καλό Διάβασμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
leouv Εκκολαπτόμενο μέλος Η leouv δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:57 Η leouv έγραψε: #1.834 01-02-15 12:57 Στο Γνωστό χρειάζομαι για τον Αριστοτέλη, για τον Πλάτωνα νομίζω οι σημειώσεις που έχω είναι αρκετές. Μου έχουν προτείνει Ηθικά-Πολιτικά και Λογοτεχνία της Ελληνοεκδοτικής, επίσης, τους δύο τόμους για Λογοτεχνία από Μεταίχμιο και Ηθικά-Πολιτικά από Μεταίχμιο , αλλά και από Ελληνικά Γράμματα. Από αυτά τί λέτε να διαλέξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:51 Η Sins έγραψε: #1.835 01-02-15 21:51 να ρωτήσω κάτι, αν κάποιος απο εμεάς του 97 θέλει να δώσει πάλι του χρόνου, και έχει αλλάξει η ύλη ή το σύστημα τι θα γίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:53 Η kleop έγραψε: #1.836 01-02-15 21:53 Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:54 Η Sins έγραψε: #1.837 01-02-15 21:54 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Click για ανάπτυξη... σίγουρα?? ή παίζει να το αλλάξει και αυτό ο τσίπρας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:56 Η kleop έγραψε: #1.838 01-02-15 21:56 Μπα ετσι γινεται συνηθως.Εξαλλου θα ειναι αδικο για την γενια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:58 Η Sins έγραψε: #1.839 01-02-15 21:58 και κάτι τελευταίο, αν δεν πάει κάπιος να δώσει καθόλου φέτος θα μπορεί του χρόνου να δώσει με το παλιό σύστημα ή θα πρέπει να δώσει με το καινούριο επειδή δεν έδωσε την προηγούμενη χρονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:20 Ο johnietraf: #1.840 01-02-15 22:20 Γτ σκεφτεσαι να μην δωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στο Γνωστό χρειάζομαι για τον Αριστοτέλη, για τον Πλάτωνα νομίζω οι σημειώσεις που έχω είναι αρκετές. Μου έχουν προτείνει Ηθικά-Πολιτικά και Λογοτεχνία της Ελληνοεκδοτικής, επίσης, τους δύο τόμους για Λογοτεχνία από Μεταίχμιο και Ηθικά-Πολιτικά από Μεταίχμιο , αλλά και από Ελληνικά Γράμματα. Από αυτά τί λέτε να διαλέξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:51 Η Sins έγραψε: #1.835 01-02-15 21:51 να ρωτήσω κάτι, αν κάποιος απο εμεάς του 97 θέλει να δώσει πάλι του χρόνου, και έχει αλλάξει η ύλη ή το σύστημα τι θα γίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:53 Η kleop έγραψε: #1.836 01-02-15 21:53 Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:54 Η Sins έγραψε: #1.837 01-02-15 21:54 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Click για ανάπτυξη... σίγουρα?? ή παίζει να το αλλάξει και αυτό ο τσίπρας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:56 Η kleop έγραψε: #1.838 01-02-15 21:56 Μπα ετσι γινεται συνηθως.Εξαλλου θα ειναι αδικο για την γενια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:58 Η Sins έγραψε: #1.839 01-02-15 21:58 και κάτι τελευταίο, αν δεν πάει κάπιος να δώσει καθόλου φέτος θα μπορεί του χρόνου να δώσει με το παλιό σύστημα ή θα πρέπει να δώσει με το καινούριο επειδή δεν έδωσε την προηγούμενη χρονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:20 Ο johnietraf: #1.840 01-02-15 22:20 Γτ σκεφτεσαι να μην δωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
να ρωτήσω κάτι, αν κάποιος απο εμεάς του 97 θέλει να δώσει πάλι του χρόνου, και έχει αλλάξει η ύλη ή το σύστημα τι θα γίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:53 Η kleop έγραψε: #1.836 01-02-15 21:53 Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:54 Η Sins έγραψε: #1.837 01-02-15 21:54 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Click για ανάπτυξη... σίγουρα?? ή παίζει να το αλλάξει και αυτό ο τσίπρας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:56 Η kleop έγραψε: #1.838 01-02-15 21:56 Μπα ετσι γινεται συνηθως.Εξαλλου θα ειναι αδικο για την γενια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:58 Η Sins έγραψε: #1.839 01-02-15 21:58 και κάτι τελευταίο, αν δεν πάει κάπιος να δώσει καθόλου φέτος θα μπορεί του χρόνου να δώσει με το παλιό σύστημα ή θα πρέπει να δώσει με το καινούριο επειδή δεν έδωσε την προηγούμενη χρονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:20 Ο johnietraf: #1.840 01-02-15 22:20 Γτ σκεφτεσαι να μην δωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:54 Η Sins έγραψε: #1.837 01-02-15 21:54 Αρχική Δημοσίευση από kleop: Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Click για ανάπτυξη... σίγουρα?? ή παίζει να το αλλάξει και αυτό ο τσίπρας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:56 Η kleop έγραψε: #1.838 01-02-15 21:56 Μπα ετσι γινεται συνηθως.Εξαλλου θα ειναι αδικο για την γενια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:58 Η Sins έγραψε: #1.839 01-02-15 21:58 και κάτι τελευταίο, αν δεν πάει κάπιος να δώσει καθόλου φέτος θα μπορεί του χρόνου να δώσει με το παλιό σύστημα ή θα πρέπει να δώσει με το καινούριο επειδή δεν έδωσε την προηγούμενη χρονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:20 Ο johnietraf: #1.840 01-02-15 22:20 Γτ σκεφτεσαι να μην δωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kleop: Θα δωσει με το παλιο συστημα λογικα.Αφηνουν παραταση για ενα-δυο χρονια. Click για ανάπτυξη... σίγουρα?? ή παίζει να το αλλάξει και αυτό ο τσίπρας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:56 Η kleop έγραψε: #1.838 01-02-15 21:56 Μπα ετσι γινεται συνηθως.Εξαλλου θα ειναι αδικο για την γενια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:58 Η Sins έγραψε: #1.839 01-02-15 21:58 και κάτι τελευταίο, αν δεν πάει κάπιος να δώσει καθόλου φέτος θα μπορεί του χρόνου να δώσει με το παλιό σύστημα ή θα πρέπει να δώσει με το καινούριο επειδή δεν έδωσε την προηγούμενη χρονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:20 Ο johnietraf: #1.840 01-02-15 22:20 Γτ σκεφτεσαι να μην δωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπα ετσι γινεται συνηθως.Εξαλλου θα ειναι αδικο για την γενια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:58 Η Sins έγραψε: #1.839 01-02-15 21:58 και κάτι τελευταίο, αν δεν πάει κάπιος να δώσει καθόλου φέτος θα μπορεί του χρόνου να δώσει με το παλιό σύστημα ή θα πρέπει να δώσει με το καινούριο επειδή δεν έδωσε την προηγούμενη χρονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:20 Ο johnietraf: #1.840 01-02-15 22:20 Γτ σκεφτεσαι να μην δωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
και κάτι τελευταίο, αν δεν πάει κάπιος να δώσει καθόλου φέτος θα μπορεί του χρόνου να δώσει με το παλιό σύστημα ή θα πρέπει να δώσει με το καινούριο επειδή δεν έδωσε την προηγούμενη χρονια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:20 Ο johnietraf: #1.840 01-02-15 22:20 Γτ σκεφτεσαι να μην δωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γτ σκεφτεσαι να μην δωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.