ΓεωργιαΛ.
Νεοφερμένο μέλος

Καλη επιτυχια σε ολους!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rodriguez
Νεοφερμένο μέλος

Επειδη ξαναδινω επειδη δεν τα πηγα τοσο καλα οσο ηθελα δηλαδη χαλια μπορουσα πολυ παραπανω στοχευω στις εξης σχολες:Μηχανολογων μηχανικων εμπ,ceid
τμηματα της ασσοε θα δω ποια.Μετα μαθηματκο πατρας η ιωαννινων και Μηχανικων Η/Υ και πληροφοριακων συστηματων Σαμος.Αυτα και πειτε με αλαζωνα δεν με πειραζει.Τελος σκεφτομαι και ναυτιλιακα παπει η πειραια αλλα ηθελα να ρωτησω κατι χρειαζεται να κναω προετιμασια σε περιπτωση που δωσω αγγλικα?
φιλε το ceid ελπιζω να ξερεις τι φαση ειναι..διαφορετικα σε συμβουλευω να μην ερθεις

εντιτ: τωρα προσεξα οτι αλλαξες γνωμη!
dum spiro spero
Εκκολαπτόμενο μέλος

NikosDim
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ιατρικη Ιωαννιων μονο ; Μενεις Ιωαννινα ;
Εγω θελω Ιατρικη ΑΠΘ, μετα Κρητης και τελος Αλεξανδρουπολης. Αν δεν περασω σε καμια απ αυτες, το εξωτερικο ειναι μονοδρομος. Πανελλαδικες δεν ξαναδινω.
Το ίδιο εκτός από Κρήτης!
Laou_95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κοινωνικη εργασια , τει Αθηνας![]()
Μου αρέσει η επιλογή σου

KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Τώρα θα μου πεις ότι ζούμε σε δύσκολες εποχές και μια οικογένεια δεν μπορεί εύκολα να στηρίξει ένα παιδί που περνάει σε άλλη πόλη.Αλλά αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, γιατί όχι;
Θέλω να πω, μην επιλέγετε μια σχολή επειδή γουστάρετε το όνομα της και έχει κύρος.Γιατί απ'αυτά που διαβάζω αυτή η εντύπωση μου δημιουργείται.Αν πάλι όντως γουστάρετε τη σχολή και μπορείτε να φανταστείτε το εαυτό σας να ασχολείται με κάτι αντίστοιχο στο μέλλον οκ...Πάω πάσο.
Προσωπικά, από την Α'λυκείου έλεγα ότι θέλω να περάσω Βιολογία ΑΠΘ.Η μοίρα όμως(ή όπως θέλετε πείτε το

Βρέθηκα σ'ένα Πανεπιστήμιο με λιγότερους φοιτητές, καλύτερη οργάνωση, πιο νέους και γεμάτους όρεξη καθηγητές.Μεγάλο πλεονέκτημα.
Plus οτι το "μελλοντικό μου επάγγελμα"ας πούμε, δεν είναι κορεσμένο όπως το επάγγελμα ενός απόφοιτου Παιδαγωγικής σχολής, για παράδειγμα, που σε κάθε πόλη υπάρχει και μία.
Συμβουλή: Όταν με το καλό ξεμπερδέψετε με τις εξετάσεις κι έρθει η ώρα να κάνετε το μηχανογραφικό σας, πιάστε ένα χαρτί που να λέει όλες τις σχολές που υπάρχουν σε κάθε πεδίο και "κρατείστε" στην άκρη αυτές που σας κάνουν κλικ μόνο από το όνομά τους.Μετά, μπείτε στη σελίδα κάθε σχολής στο ίντερνετ και δείτε τα μαθήματα καθώς και τις επαγγελματικές δυνατότητες(οι περισσότερες σχολές τις αναγράφουν).
Sorry για το μακρινάρι.Δεν είχα σκοπό να σας αγχώσω.Αυτό που πρέπει να κάνετε τώρα είναι να συγκεντρωθείτε στο στόχο σας και να τα δώσετε όλα.
Καλή επιτυχία guys!Λίγο έμεινεεεε!

Ρίξτε μια ματια και σ'αυτό σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η επαγγελματική αποκατάσταση κάποιας σχολής.

https://www.paideianews.gr/arthro/%CE%B4%CE%AD%CE%BA%CE%B1-%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%85%CF%81%CE%AC-%CF%80%CF%84%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B4%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC
pb13
Εκκολαπτόμενο μέλος

φιλε το ceid ελπιζω να ξερεις τι φαση ειναι..διαφορετικα σε συμβουλευω να μην ερθεις
φιλε μπορεισ να μας πεισ τι φαση ειναι το ceid?
damn
Πολύ δραστήριο μέλος

Κοιτα το σκέφτομαι το ceid αν και πολυ πιθανόν είναι να πιάσω σαμο και να έρθω με μεταγραφή στην Πάτρα αλλά είναι θολά τα πράγματα ακόμα θα δω.Εξαλλου λένε για εντυπωσιακή άνοδο των βάσεων αν και εγώ πιστευω εντυπωσιακή πτώση φέτος θα δούμε.Είναι δύσκολο το ceid ;εσύ ceid;
NikosDim
Εκκολαπτόμενο μέλος

kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

dum spiro spero
Εκκολαπτόμενο μέλος

Rodriguez
Νεοφερμένο μέλος

μη μπαινεις στο τρυπακι να κανεις εκτιμησεις για τις βασεις. κοιτα το διαβασμα σου και σε καμια περιπτωση μη περιοριζεις τους στοχους σου αναλογα με τις βασεις των προηγουμενων ετωνΚοιτα το σκέφτομαι το ceid αν και πολυ πιθανόν είναι να πιάσω σαμο και να έρθω με μεταγραφή στην Πάτρα αλλά είναι θολά τα πράγματα ακόμα θα δω.Εξαλλου λένε για εντυπωσιακή άνοδο των βάσεων αν και εγώ πιστευω εντυπωσιακή πτώση φέτος θα δούμε.Είναι δύσκολο το ceid ;εσύ ceid;

ναι ceid ειμαι εγω. δε τη λες και ευκολη σχολη

ζουζουνιαρα
Νεοφερμένο μέλος

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

καμια σχεση το ενα με το αλλο!Εκτος απο τα μαθηματικα βεβαια αλλα και παλι..αλλη δουλεια η μια αλλη η αλλη!φυσικο η οικονομικο απθ!!τι προτεινετε?
ζουζουνιαρα
Νεοφερμένο μέλος

maraki.........
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.