Άσχετο, έχω ακούσει ότι υπάρχει πρόβλημα με την αναγνωρισιμότητα των πτυχίων του ΠΑΜΑΚ στο εξωτερικό, λόγω της ονομασίας του "Πανεπιστήμιο Μακεδονίας" (και τη "σύγχυση" του με το γειτονικό FYROM).
Όσοι ενδιαφέρεστε να δηλώσετε Οικονομικά στη Θεσσαλονίκη, ψαχτείτε λίγο τι παίζει με ΠΑΜΑΚ και εξωτερικό.
πρωτη φορα στην ζωη μου το ακουω αυτο! δεν πρεπει να ισχυει με την καμια
αλλωστε το ΠΑΜΑΚ ειναι γνωστο πανεπιστημιο ,οικονομικο πανεπιστημιο μεχρι προτινος και το προτιμουσαν/ουν οι υποψηφιοι απο ΑΠΘ
εξαλλου ΚΑΘΕ χρονο φευγουν οι καλυτεροι και γινονται δεκτοι στα πανεπιστημια του εξωτερικου
π.χ απο την σχολη μου ΕΠ εχω υποψιν μου ατομα που σπουδαζουν/ασαν στην οξδφορδη,στο cambridge κ.ο.κ λες να μην ξερουν ποιους δεχονται;
κανενα απολυτως προβλημα,αλλωστε η ΕΕ δεν εχει αναγνωρισει τα σκοπια ως "μακεδονια" ,FYROM την εχει
ενω και το πτυχιο το παιρνεις με αναλυτικα στοιχεια,δεν σου δινουν χαρτι υγειας!

οποτε οταν καταθετεις τα χαρτια σε ιδρυμα ή εταιρεια εξω ειναι φανερο απο που το πηρες(ελλαδα,θεσσαλονικη δηλ)
δεν μιλαμε για κανα επαρχιωτικο πανεπιστημιο ρε παιδια
παντως για το ΠΑΜΑΚ και τι δεν εχει διαδοθει(γενικα μιλαω οχι για σενα DumeNuke)! νομιζω πληρωνει το μαρμαρο κατα κανονα του γεγονοτος οτι η ΔΑΠ παιρνει αυτοκρατορικα ποσοστα εκει και αποτελει προπυργιο της.
η αληθεια ειναι πως εχει καλυτερες υποδομες του μ.ο των πανεπιστημιων,σπανιως γινονται καταληψεις(οταν γινονται γινεται σλογκαν σε ολη την πολη)γενικα φερνει πιο πολυ σε κολεγιο και εχει αυτη την φημη το ΠΑΜΑΚ,δεν εχει το αερα πατερα που συναντας σε πολλα ΑΕΙ της ελλαδας