Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 17:51 Ο Johnny15 έγραψε: #6.981 22-06-14 17:51 30 Ιουνίου δεν είχαν πει? Πολύ νωρίς τους θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 17:54 Η Alireza έγραψε: #6.982 22-06-14 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: 30 Ιουνίου δεν είχαν πει? Πολύ νωρίς τους θες Click για ανάπτυξη... Ότι τους θέλω νωρίς τους θέλω αλλα λέω μήπως γίνει καμία στραβή και βγουν όταν δεν ειμαι εδω.. Μάλλον δε νομίζω να τους πιάσει το φιλότιμο τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 17:57 Η Emilouko έγραψε: #6.983 22-06-14 17:57 Έχω ξεχάσει ότι έδωσα Πανελλήνιες. :Ρ Οι βαθμοί μου φαίνονται τόσο μακρινοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 17:58 Ο Johnny15 έγραψε: #6.984 22-06-14 17:58 Θα τους δεις online σιγά το πράγμα. Νωρίτερα δεν νομίζω να βγουν, αν είναι να μην βγουν την μέρα που ανακοινώθηκε τότε θα είναι επειδή θα αργήσει 1-2 μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 18:05 Η Alireza έγραψε: #6.985 22-06-14 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Έχω ξεχάσει ότι έδωσα Πανελλήνιες. :Ρ Οι βαθμοί μου φαίνονται τόσο μακρινοί. Click για ανάπτυξη... Πλάκα με κανεις; Εγω ξέχασα και τα θεματα.. Με ρωτούσαν χθες για τα αρχαια αν ηταν εύκολα και δεν ήξερα τι να τους πω.. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Θα τους δεις online σιγά το πράγμα. Νωρίτερα δεν νομίζω να βγουν, αν είναι να μην βγουν την μέρα που ανακοινώθηκε τότε θα είναι επειδή θα αργήσει 1-2 μέρες. Click για ανάπτυξη... Προτιμώ να ειμαι εδω, να πάω στο σχολείο μου, να αγχωθουμε όλοι μαζί παρέα παρα να ψάχνω Internet απο δω κι απο κει στην Αθήνα.. Αλλα επειδή ζούμε στην Ελλαδα μάλλον Ιούλιο θα τους περιμένω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 18:15 Η methexys έγραψε: #6.986 22-06-14 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Πλάκα με κανεις; Εγω ξέχασα και τα θεματα.. Με ρωτούσαν χθες για τα αρχαια αν ηταν εύκολα και δεν ήξερα τι να τους πω.. Προτιμώ να ειμαι εδω, να πάω στο σχολείο μου, να αγχωθουμε όλοι μαζί παρέα παρα να ψάχνω Internet απο δω κι απο κει στην Αθήνα.. Αλλα επειδή ζούμε στην Ελλαδα μάλλον Ιούλιο θα τους περιμένω.. Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ αγχώνομαι για τους βαθμούς; 1 ή 2 Ιουλίου είχαν πει ότι θα τους πάρουμε. Ούτε εγώ θα είμαι εδώ όταν βγουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 18:40 Ο Hephaestus: #6.987 22-06-14 18:40 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Μόνο εγώ αγχώνομαι για τους βαθμούς; 1 ή 2 Ιουλίου είχαν πει ότι θα τους πάρουμε. Ούτε εγώ θα είμαι εδώ όταν βγουν! Click για ανάπτυξη... θα προτιμουσα να μην ειμαι εδω οταν θα βγουν...αν εισαι με φιλους, ακομα και αν δεν τα εχεις παει τοσο καλα, θα απαλυνθει ο πονος σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 19:03 Η meetmeinmontauk: #6.988 22-06-14 19:03 γιατι τετοιες ηττοπαθειες? ας χαρουμε αυτη την υπεροχη εβδομαδα που ξεκινα απο αυριο, πριν βγουν οι βαθμολογιες κι αρχισουμε τις κλαψες περα απο την πλακα, και που αγχωνομαστε με τους βαθμους, τι? θ' αλλαξει κατι? ολοι θα βρουμε το δρομο μας πιστευω ειτε περασουμε στην πρωτη ειτε στη δευτερη ειτε στη δεκατη σχολη της επιλογης μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Ο Vold έγραψε: #6.989 22-06-14 19:46 Εεε όχι και στην δέκατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:21 Η meetmeinmontauk: #6.990 22-06-14 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Εεε όχι και στην δέκατη... Click για ανάπτυξη... τροπος του λεγειν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:32 Ο Hephaestus: #6.991 22-06-14 20:32 παντως, ολο το καλοκαιρι δεν θα ηρεμησουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:37 Η methexys έγραψε: #6.992 22-06-14 20:37 "Καλοκαίρι της τρίτης λυκείου,το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σου!!!!!!" (δεν λέω,ωραία είναι,αλλά έχουν πάει τόσο πίσω οι εξετάσεις φέτος και εγώ προσωπικά ακόμα δεν έχω καταλάβει και πολύ το καλοκαίρι. μια με τους βαθμούς,μια με τις βάσεις,μετά να βρεις σπίτι,κτλ,κτλ, περνάει ο καιρός και δεν το καταλαβαίνεις.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:37 Η buffon85 έγραψε: #6.993 22-06-14 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Αλλα επειδή ζούμε στην Ελλαδα μάλλον Ιούλιο θα τους περιμένω.. Click για ανάπτυξη... πωπω και για τους βαθμους η ιδια καραμελα παλι; σταματηστε να την πιπιλατε. στην ελλαδα ζουμε μουμπλε μουμπλε. ξαποιοι ξεχνανε οτι μεχρι 30 ιουνιου κοσμος δινει ειδικα. συγγνωμη αλλα δεν το βρισκω και πολυ δικιο την μερα που δινω το ειδικο μου μαθημα το οποιο εχει υψιστη σημασια να τρεχω για να δω βαθμους και επιπλεον να παρω και καμια ταραχη αν οι βαθμοι μου ειναι στο οριο. 1 ιουλιου ειναι μια καλη ημερομηνια οπου ολα θα εχουν τελειωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:39 Ο Hephaestus: #6.994 22-06-14 20:39 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: πωπω και για τους βαθμους η ιδια καραμελα παλι; σταματηστε να την πιπιλατε. στην ελλαδα ζουμε μουμπλε μουμπλε. ξαποιοι ξεχνανε οτι μεχρι 30 ιουνιου κοσμος δινει ειδικα. συγγνωμη αλλα δεν το βρισκω και πολυ δικιο την μερα που δινω το ειδικο μου μαθημα το οποιο εχει υψιστη σημασια να τρεχω για να δω βαθμους και επιπλεον να παρω και καμια ταραχη αν οι βαθμοι μου ειναι στο οριο. 1 ιουλιου ειναι μια καλη ημερομηνια οπου ολα θα εχουν τελειωσει. Click για ανάπτυξη... τι δινεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:40 Η buffon85 έγραψε: #6.995 22-06-14 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: τι δινεις; Click για ανάπτυξη... ισπανικα μεσημεριατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:41 Ο Guest 781029: #6.996 22-06-14 20:41 Παιδιά αλλαγή στο θέμα των ελεύθερων μεταγραφών. Την Τετάρτη ανακοινώνεται το τελικό σύστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:42 Ο Hephaestus: #6.997 22-06-14 20:42 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: ισπανικα μεσημεριατικο Click για ανάπτυξη... αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:50 Η buffon85 έγραψε: #6.998 22-06-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ! επισης!! ευχομαι οι βαθμοι σου να ειναι καλυτεροι απο το αναμενομενο, να περασεις με περισσοτερη ηρεμια το υπολοιπο καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:54 Ο Hephaestus: #6.999 22-06-14 20:54 Μακαρι τα αποτελεσματα να ειναι ευχαριστη εκπληξη γι ολους μας!! Ευχαριστω πολυ !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Ο notis_19 έγραψε: #7.000 22-06-14 21:15 Σε εμένα, όταν βγουν οι βαθμοί θα σπάσουν τα τηλέφωνα στο σπίτι από θείες και θείες ρωτώντας πως έγραψα.. Εννοείται πως δεν σηκώνω τίποτα..είτε έβγαλα 19000 είτε 9000. Αμέσως μετά τη βαθμολογία, θα κάτσω να ηρεμήσω, να συνειδητοποιήσω ακριβώς τι έγινε..πως μόρια έβγαλα και να κάνω το μηχανογραφικό μου με απόλυτη συγκέντρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 348 349 350 351 352 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
30 Ιουνίου δεν είχαν πει? Πολύ νωρίς τους θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 17:54 Η Alireza έγραψε: #6.982 22-06-14 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: 30 Ιουνίου δεν είχαν πει? Πολύ νωρίς τους θες Click για ανάπτυξη... Ότι τους θέλω νωρίς τους θέλω αλλα λέω μήπως γίνει καμία στραβή και βγουν όταν δεν ειμαι εδω.. Μάλλον δε νομίζω να τους πιάσει το φιλότιμο τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 17:57 Η Emilouko έγραψε: #6.983 22-06-14 17:57 Έχω ξεχάσει ότι έδωσα Πανελλήνιες. :Ρ Οι βαθμοί μου φαίνονται τόσο μακρινοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 17:58 Ο Johnny15 έγραψε: #6.984 22-06-14 17:58 Θα τους δεις online σιγά το πράγμα. Νωρίτερα δεν νομίζω να βγουν, αν είναι να μην βγουν την μέρα που ανακοινώθηκε τότε θα είναι επειδή θα αργήσει 1-2 μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 18:05 Η Alireza έγραψε: #6.985 22-06-14 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Έχω ξεχάσει ότι έδωσα Πανελλήνιες. :Ρ Οι βαθμοί μου φαίνονται τόσο μακρινοί. Click για ανάπτυξη... Πλάκα με κανεις; Εγω ξέχασα και τα θεματα.. Με ρωτούσαν χθες για τα αρχαια αν ηταν εύκολα και δεν ήξερα τι να τους πω.. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Θα τους δεις online σιγά το πράγμα. Νωρίτερα δεν νομίζω να βγουν, αν είναι να μην βγουν την μέρα που ανακοινώθηκε τότε θα είναι επειδή θα αργήσει 1-2 μέρες. Click για ανάπτυξη... Προτιμώ να ειμαι εδω, να πάω στο σχολείο μου, να αγχωθουμε όλοι μαζί παρέα παρα να ψάχνω Internet απο δω κι απο κει στην Αθήνα.. Αλλα επειδή ζούμε στην Ελλαδα μάλλον Ιούλιο θα τους περιμένω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 18:15 Η methexys έγραψε: #6.986 22-06-14 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Πλάκα με κανεις; Εγω ξέχασα και τα θεματα.. Με ρωτούσαν χθες για τα αρχαια αν ηταν εύκολα και δεν ήξερα τι να τους πω.. Προτιμώ να ειμαι εδω, να πάω στο σχολείο μου, να αγχωθουμε όλοι μαζί παρέα παρα να ψάχνω Internet απο δω κι απο κει στην Αθήνα.. Αλλα επειδή ζούμε στην Ελλαδα μάλλον Ιούλιο θα τους περιμένω.. Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ αγχώνομαι για τους βαθμούς; 1 ή 2 Ιουλίου είχαν πει ότι θα τους πάρουμε. Ούτε εγώ θα είμαι εδώ όταν βγουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 18:40 Ο Hephaestus: #6.987 22-06-14 18:40 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Μόνο εγώ αγχώνομαι για τους βαθμούς; 1 ή 2 Ιουλίου είχαν πει ότι θα τους πάρουμε. Ούτε εγώ θα είμαι εδώ όταν βγουν! Click για ανάπτυξη... θα προτιμουσα να μην ειμαι εδω οταν θα βγουν...αν εισαι με φιλους, ακομα και αν δεν τα εχεις παει τοσο καλα, θα απαλυνθει ο πονος σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 19:03 Η meetmeinmontauk: #6.988 22-06-14 19:03 γιατι τετοιες ηττοπαθειες? ας χαρουμε αυτη την υπεροχη εβδομαδα που ξεκινα απο αυριο, πριν βγουν οι βαθμολογιες κι αρχισουμε τις κλαψες περα απο την πλακα, και που αγχωνομαστε με τους βαθμους, τι? θ' αλλαξει κατι? ολοι θα βρουμε το δρομο μας πιστευω ειτε περασουμε στην πρωτη ειτε στη δευτερη ειτε στη δεκατη σχολη της επιλογης μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Ο Vold έγραψε: #6.989 22-06-14 19:46 Εεε όχι και στην δέκατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:21 Η meetmeinmontauk: #6.990 22-06-14 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Εεε όχι και στην δέκατη... Click για ανάπτυξη... τροπος του λεγειν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:32 Ο Hephaestus: #6.991 22-06-14 20:32 παντως, ολο το καλοκαιρι δεν θα ηρεμησουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:37 Η methexys έγραψε: #6.992 22-06-14 20:37 "Καλοκαίρι της τρίτης λυκείου,το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σου!!!!!!" (δεν λέω,ωραία είναι,αλλά έχουν πάει τόσο πίσω οι εξετάσεις φέτος και εγώ προσωπικά ακόμα δεν έχω καταλάβει και πολύ το καλοκαίρι. μια με τους βαθμούς,μια με τις βάσεις,μετά να βρεις σπίτι,κτλ,κτλ, περνάει ο καιρός και δεν το καταλαβαίνεις.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:37 Η buffon85 έγραψε: #6.993 22-06-14 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Αλλα επειδή ζούμε στην Ελλαδα μάλλον Ιούλιο θα τους περιμένω.. Click για ανάπτυξη... πωπω και για τους βαθμους η ιδια καραμελα παλι; σταματηστε να την πιπιλατε. στην ελλαδα ζουμε μουμπλε μουμπλε. ξαποιοι ξεχνανε οτι μεχρι 30 ιουνιου κοσμος δινει ειδικα. συγγνωμη αλλα δεν το βρισκω και πολυ δικιο την μερα που δινω το ειδικο μου μαθημα το οποιο εχει υψιστη σημασια να τρεχω για να δω βαθμους και επιπλεον να παρω και καμια ταραχη αν οι βαθμοι μου ειναι στο οριο. 1 ιουλιου ειναι μια καλη ημερομηνια οπου ολα θα εχουν τελειωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:39 Ο Hephaestus: #6.994 22-06-14 20:39 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: πωπω και για τους βαθμους η ιδια καραμελα παλι; σταματηστε να την πιπιλατε. στην ελλαδα ζουμε μουμπλε μουμπλε. ξαποιοι ξεχνανε οτι μεχρι 30 ιουνιου κοσμος δινει ειδικα. συγγνωμη αλλα δεν το βρισκω και πολυ δικιο την μερα που δινω το ειδικο μου μαθημα το οποιο εχει υψιστη σημασια να τρεχω για να δω βαθμους και επιπλεον να παρω και καμια ταραχη αν οι βαθμοι μου ειναι στο οριο. 1 ιουλιου ειναι μια καλη ημερομηνια οπου ολα θα εχουν τελειωσει. Click για ανάπτυξη... τι δινεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:40 Η buffon85 έγραψε: #6.995 22-06-14 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: τι δινεις; Click για ανάπτυξη... ισπανικα μεσημεριατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:41 Ο Guest 781029: #6.996 22-06-14 20:41 Παιδιά αλλαγή στο θέμα των ελεύθερων μεταγραφών. Την Τετάρτη ανακοινώνεται το τελικό σύστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:42 Ο Hephaestus: #6.997 22-06-14 20:42 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: ισπανικα μεσημεριατικο Click για ανάπτυξη... αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:50 Η buffon85 έγραψε: #6.998 22-06-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ! επισης!! ευχομαι οι βαθμοι σου να ειναι καλυτεροι απο το αναμενομενο, να περασεις με περισσοτερη ηρεμια το υπολοιπο καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:54 Ο Hephaestus: #6.999 22-06-14 20:54 Μακαρι τα αποτελεσματα να ειναι ευχαριστη εκπληξη γι ολους μας!! Ευχαριστω πολυ !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Ο notis_19 έγραψε: #7.000 22-06-14 21:15 Σε εμένα, όταν βγουν οι βαθμοί θα σπάσουν τα τηλέφωνα στο σπίτι από θείες και θείες ρωτώντας πως έγραψα.. Εννοείται πως δεν σηκώνω τίποτα..είτε έβγαλα 19000 είτε 9000. Αμέσως μετά τη βαθμολογία, θα κάτσω να ηρεμήσω, να συνειδητοποιήσω ακριβώς τι έγινε..πως μόρια έβγαλα και να κάνω το μηχανογραφικό μου με απόλυτη συγκέντρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 348 349 350 351 352 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: 30 Ιουνίου δεν είχαν πει? Πολύ νωρίς τους θες Click για ανάπτυξη... Ότι τους θέλω νωρίς τους θέλω αλλα λέω μήπως γίνει καμία στραβή και βγουν όταν δεν ειμαι εδω.. Μάλλον δε νομίζω να τους πιάσει το φιλότιμο τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 17:57 Η Emilouko έγραψε: #6.983 22-06-14 17:57 Έχω ξεχάσει ότι έδωσα Πανελλήνιες. :Ρ Οι βαθμοί μου φαίνονται τόσο μακρινοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 17:58 Ο Johnny15 έγραψε: #6.984 22-06-14 17:58 Θα τους δεις online σιγά το πράγμα. Νωρίτερα δεν νομίζω να βγουν, αν είναι να μην βγουν την μέρα που ανακοινώθηκε τότε θα είναι επειδή θα αργήσει 1-2 μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 18:05 Η Alireza έγραψε: #6.985 22-06-14 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Έχω ξεχάσει ότι έδωσα Πανελλήνιες. :Ρ Οι βαθμοί μου φαίνονται τόσο μακρινοί. Click για ανάπτυξη... Πλάκα με κανεις; Εγω ξέχασα και τα θεματα.. Με ρωτούσαν χθες για τα αρχαια αν ηταν εύκολα και δεν ήξερα τι να τους πω.. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Θα τους δεις online σιγά το πράγμα. Νωρίτερα δεν νομίζω να βγουν, αν είναι να μην βγουν την μέρα που ανακοινώθηκε τότε θα είναι επειδή θα αργήσει 1-2 μέρες. Click για ανάπτυξη... Προτιμώ να ειμαι εδω, να πάω στο σχολείο μου, να αγχωθουμε όλοι μαζί παρέα παρα να ψάχνω Internet απο δω κι απο κει στην Αθήνα.. Αλλα επειδή ζούμε στην Ελλαδα μάλλον Ιούλιο θα τους περιμένω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 18:15 Η methexys έγραψε: #6.986 22-06-14 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Πλάκα με κανεις; Εγω ξέχασα και τα θεματα.. Με ρωτούσαν χθες για τα αρχαια αν ηταν εύκολα και δεν ήξερα τι να τους πω.. Προτιμώ να ειμαι εδω, να πάω στο σχολείο μου, να αγχωθουμε όλοι μαζί παρέα παρα να ψάχνω Internet απο δω κι απο κει στην Αθήνα.. Αλλα επειδή ζούμε στην Ελλαδα μάλλον Ιούλιο θα τους περιμένω.. Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ αγχώνομαι για τους βαθμούς; 1 ή 2 Ιουλίου είχαν πει ότι θα τους πάρουμε. Ούτε εγώ θα είμαι εδώ όταν βγουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 18:40 Ο Hephaestus: #6.987 22-06-14 18:40 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Μόνο εγώ αγχώνομαι για τους βαθμούς; 1 ή 2 Ιουλίου είχαν πει ότι θα τους πάρουμε. Ούτε εγώ θα είμαι εδώ όταν βγουν! Click για ανάπτυξη... θα προτιμουσα να μην ειμαι εδω οταν θα βγουν...αν εισαι με φιλους, ακομα και αν δεν τα εχεις παει τοσο καλα, θα απαλυνθει ο πονος σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 19:03 Η meetmeinmontauk: #6.988 22-06-14 19:03 γιατι τετοιες ηττοπαθειες? ας χαρουμε αυτη την υπεροχη εβδομαδα που ξεκινα απο αυριο, πριν βγουν οι βαθμολογιες κι αρχισουμε τις κλαψες περα απο την πλακα, και που αγχωνομαστε με τους βαθμους, τι? θ' αλλαξει κατι? ολοι θα βρουμε το δρομο μας πιστευω ειτε περασουμε στην πρωτη ειτε στη δευτερη ειτε στη δεκατη σχολη της επιλογης μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Ο Vold έγραψε: #6.989 22-06-14 19:46 Εεε όχι και στην δέκατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:21 Η meetmeinmontauk: #6.990 22-06-14 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Εεε όχι και στην δέκατη... Click για ανάπτυξη... τροπος του λεγειν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:32 Ο Hephaestus: #6.991 22-06-14 20:32 παντως, ολο το καλοκαιρι δεν θα ηρεμησουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:37 Η methexys έγραψε: #6.992 22-06-14 20:37 "Καλοκαίρι της τρίτης λυκείου,το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σου!!!!!!" (δεν λέω,ωραία είναι,αλλά έχουν πάει τόσο πίσω οι εξετάσεις φέτος και εγώ προσωπικά ακόμα δεν έχω καταλάβει και πολύ το καλοκαίρι. μια με τους βαθμούς,μια με τις βάσεις,μετά να βρεις σπίτι,κτλ,κτλ, περνάει ο καιρός και δεν το καταλαβαίνεις.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:37 Η buffon85 έγραψε: #6.993 22-06-14 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Αλλα επειδή ζούμε στην Ελλαδα μάλλον Ιούλιο θα τους περιμένω.. Click για ανάπτυξη... πωπω και για τους βαθμους η ιδια καραμελα παλι; σταματηστε να την πιπιλατε. στην ελλαδα ζουμε μουμπλε μουμπλε. ξαποιοι ξεχνανε οτι μεχρι 30 ιουνιου κοσμος δινει ειδικα. συγγνωμη αλλα δεν το βρισκω και πολυ δικιο την μερα που δινω το ειδικο μου μαθημα το οποιο εχει υψιστη σημασια να τρεχω για να δω βαθμους και επιπλεον να παρω και καμια ταραχη αν οι βαθμοι μου ειναι στο οριο. 1 ιουλιου ειναι μια καλη ημερομηνια οπου ολα θα εχουν τελειωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:39 Ο Hephaestus: #6.994 22-06-14 20:39 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: πωπω και για τους βαθμους η ιδια καραμελα παλι; σταματηστε να την πιπιλατε. στην ελλαδα ζουμε μουμπλε μουμπλε. ξαποιοι ξεχνανε οτι μεχρι 30 ιουνιου κοσμος δινει ειδικα. συγγνωμη αλλα δεν το βρισκω και πολυ δικιο την μερα που δινω το ειδικο μου μαθημα το οποιο εχει υψιστη σημασια να τρεχω για να δω βαθμους και επιπλεον να παρω και καμια ταραχη αν οι βαθμοι μου ειναι στο οριο. 1 ιουλιου ειναι μια καλη ημερομηνια οπου ολα θα εχουν τελειωσει. Click για ανάπτυξη... τι δινεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:40 Η buffon85 έγραψε: #6.995 22-06-14 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: τι δινεις; Click για ανάπτυξη... ισπανικα μεσημεριατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:41 Ο Guest 781029: #6.996 22-06-14 20:41 Παιδιά αλλαγή στο θέμα των ελεύθερων μεταγραφών. Την Τετάρτη ανακοινώνεται το τελικό σύστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:42 Ο Hephaestus: #6.997 22-06-14 20:42 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: ισπανικα μεσημεριατικο Click για ανάπτυξη... αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:50 Η buffon85 έγραψε: #6.998 22-06-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ! επισης!! ευχομαι οι βαθμοι σου να ειναι καλυτεροι απο το αναμενομενο, να περασεις με περισσοτερη ηρεμια το υπολοιπο καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:54 Ο Hephaestus: #6.999 22-06-14 20:54 Μακαρι τα αποτελεσματα να ειναι ευχαριστη εκπληξη γι ολους μας!! Ευχαριστω πολυ !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Ο notis_19 έγραψε: #7.000 22-06-14 21:15 Σε εμένα, όταν βγουν οι βαθμοί θα σπάσουν τα τηλέφωνα στο σπίτι από θείες και θείες ρωτώντας πως έγραψα.. Εννοείται πως δεν σηκώνω τίποτα..είτε έβγαλα 19000 είτε 9000. Αμέσως μετά τη βαθμολογία, θα κάτσω να ηρεμήσω, να συνειδητοποιήσω ακριβώς τι έγινε..πως μόρια έβγαλα και να κάνω το μηχανογραφικό μου με απόλυτη συγκέντρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 348 349 350 351 352 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω ξεχάσει ότι έδωσα Πανελλήνιες. :Ρ Οι βαθμοί μου φαίνονται τόσο μακρινοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 17:58 Ο Johnny15 έγραψε: #6.984 22-06-14 17:58 Θα τους δεις online σιγά το πράγμα. Νωρίτερα δεν νομίζω να βγουν, αν είναι να μην βγουν την μέρα που ανακοινώθηκε τότε θα είναι επειδή θα αργήσει 1-2 μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 18:05 Η Alireza έγραψε: #6.985 22-06-14 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Έχω ξεχάσει ότι έδωσα Πανελλήνιες. :Ρ Οι βαθμοί μου φαίνονται τόσο μακρινοί. Click για ανάπτυξη... Πλάκα με κανεις; Εγω ξέχασα και τα θεματα.. Με ρωτούσαν χθες για τα αρχαια αν ηταν εύκολα και δεν ήξερα τι να τους πω.. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Θα τους δεις online σιγά το πράγμα. Νωρίτερα δεν νομίζω να βγουν, αν είναι να μην βγουν την μέρα που ανακοινώθηκε τότε θα είναι επειδή θα αργήσει 1-2 μέρες. Click για ανάπτυξη... Προτιμώ να ειμαι εδω, να πάω στο σχολείο μου, να αγχωθουμε όλοι μαζί παρέα παρα να ψάχνω Internet απο δω κι απο κει στην Αθήνα.. Αλλα επειδή ζούμε στην Ελλαδα μάλλον Ιούλιο θα τους περιμένω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 18:15 Η methexys έγραψε: #6.986 22-06-14 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Πλάκα με κανεις; Εγω ξέχασα και τα θεματα.. Με ρωτούσαν χθες για τα αρχαια αν ηταν εύκολα και δεν ήξερα τι να τους πω.. Προτιμώ να ειμαι εδω, να πάω στο σχολείο μου, να αγχωθουμε όλοι μαζί παρέα παρα να ψάχνω Internet απο δω κι απο κει στην Αθήνα.. Αλλα επειδή ζούμε στην Ελλαδα μάλλον Ιούλιο θα τους περιμένω.. Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ αγχώνομαι για τους βαθμούς; 1 ή 2 Ιουλίου είχαν πει ότι θα τους πάρουμε. Ούτε εγώ θα είμαι εδώ όταν βγουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 18:40 Ο Hephaestus: #6.987 22-06-14 18:40 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Μόνο εγώ αγχώνομαι για τους βαθμούς; 1 ή 2 Ιουλίου είχαν πει ότι θα τους πάρουμε. Ούτε εγώ θα είμαι εδώ όταν βγουν! Click για ανάπτυξη... θα προτιμουσα να μην ειμαι εδω οταν θα βγουν...αν εισαι με φιλους, ακομα και αν δεν τα εχεις παει τοσο καλα, θα απαλυνθει ο πονος σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 19:03 Η meetmeinmontauk: #6.988 22-06-14 19:03 γιατι τετοιες ηττοπαθειες? ας χαρουμε αυτη την υπεροχη εβδομαδα που ξεκινα απο αυριο, πριν βγουν οι βαθμολογιες κι αρχισουμε τις κλαψες περα απο την πλακα, και που αγχωνομαστε με τους βαθμους, τι? θ' αλλαξει κατι? ολοι θα βρουμε το δρομο μας πιστευω ειτε περασουμε στην πρωτη ειτε στη δευτερη ειτε στη δεκατη σχολη της επιλογης μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Ο Vold έγραψε: #6.989 22-06-14 19:46 Εεε όχι και στην δέκατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:21 Η meetmeinmontauk: #6.990 22-06-14 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Εεε όχι και στην δέκατη... Click για ανάπτυξη... τροπος του λεγειν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:32 Ο Hephaestus: #6.991 22-06-14 20:32 παντως, ολο το καλοκαιρι δεν θα ηρεμησουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:37 Η methexys έγραψε: #6.992 22-06-14 20:37 "Καλοκαίρι της τρίτης λυκείου,το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σου!!!!!!" (δεν λέω,ωραία είναι,αλλά έχουν πάει τόσο πίσω οι εξετάσεις φέτος και εγώ προσωπικά ακόμα δεν έχω καταλάβει και πολύ το καλοκαίρι. μια με τους βαθμούς,μια με τις βάσεις,μετά να βρεις σπίτι,κτλ,κτλ, περνάει ο καιρός και δεν το καταλαβαίνεις.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:37 Η buffon85 έγραψε: #6.993 22-06-14 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Αλλα επειδή ζούμε στην Ελλαδα μάλλον Ιούλιο θα τους περιμένω.. Click για ανάπτυξη... πωπω και για τους βαθμους η ιδια καραμελα παλι; σταματηστε να την πιπιλατε. στην ελλαδα ζουμε μουμπλε μουμπλε. ξαποιοι ξεχνανε οτι μεχρι 30 ιουνιου κοσμος δινει ειδικα. συγγνωμη αλλα δεν το βρισκω και πολυ δικιο την μερα που δινω το ειδικο μου μαθημα το οποιο εχει υψιστη σημασια να τρεχω για να δω βαθμους και επιπλεον να παρω και καμια ταραχη αν οι βαθμοι μου ειναι στο οριο. 1 ιουλιου ειναι μια καλη ημερομηνια οπου ολα θα εχουν τελειωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:39 Ο Hephaestus: #6.994 22-06-14 20:39 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: πωπω και για τους βαθμους η ιδια καραμελα παλι; σταματηστε να την πιπιλατε. στην ελλαδα ζουμε μουμπλε μουμπλε. ξαποιοι ξεχνανε οτι μεχρι 30 ιουνιου κοσμος δινει ειδικα. συγγνωμη αλλα δεν το βρισκω και πολυ δικιο την μερα που δινω το ειδικο μου μαθημα το οποιο εχει υψιστη σημασια να τρεχω για να δω βαθμους και επιπλεον να παρω και καμια ταραχη αν οι βαθμοι μου ειναι στο οριο. 1 ιουλιου ειναι μια καλη ημερομηνια οπου ολα θα εχουν τελειωσει. Click για ανάπτυξη... τι δινεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:40 Η buffon85 έγραψε: #6.995 22-06-14 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: τι δινεις; Click για ανάπτυξη... ισπανικα μεσημεριατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:41 Ο Guest 781029: #6.996 22-06-14 20:41 Παιδιά αλλαγή στο θέμα των ελεύθερων μεταγραφών. Την Τετάρτη ανακοινώνεται το τελικό σύστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:42 Ο Hephaestus: #6.997 22-06-14 20:42 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: ισπανικα μεσημεριατικο Click για ανάπτυξη... αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:50 Η buffon85 έγραψε: #6.998 22-06-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ! επισης!! ευχομαι οι βαθμοι σου να ειναι καλυτεροι απο το αναμενομενο, να περασεις με περισσοτερη ηρεμια το υπολοιπο καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:54 Ο Hephaestus: #6.999 22-06-14 20:54 Μακαρι τα αποτελεσματα να ειναι ευχαριστη εκπληξη γι ολους μας!! Ευχαριστω πολυ !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Ο notis_19 έγραψε: #7.000 22-06-14 21:15 Σε εμένα, όταν βγουν οι βαθμοί θα σπάσουν τα τηλέφωνα στο σπίτι από θείες και θείες ρωτώντας πως έγραψα.. Εννοείται πως δεν σηκώνω τίποτα..είτε έβγαλα 19000 είτε 9000. Αμέσως μετά τη βαθμολογία, θα κάτσω να ηρεμήσω, να συνειδητοποιήσω ακριβώς τι έγινε..πως μόρια έβγαλα και να κάνω το μηχανογραφικό μου με απόλυτη συγκέντρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 348 349 350 351 352 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα τους δεις online σιγά το πράγμα. Νωρίτερα δεν νομίζω να βγουν, αν είναι να μην βγουν την μέρα που ανακοινώθηκε τότε θα είναι επειδή θα αργήσει 1-2 μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 18:05 Η Alireza έγραψε: #6.985 22-06-14 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Έχω ξεχάσει ότι έδωσα Πανελλήνιες. :Ρ Οι βαθμοί μου φαίνονται τόσο μακρινοί. Click για ανάπτυξη... Πλάκα με κανεις; Εγω ξέχασα και τα θεματα.. Με ρωτούσαν χθες για τα αρχαια αν ηταν εύκολα και δεν ήξερα τι να τους πω.. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Θα τους δεις online σιγά το πράγμα. Νωρίτερα δεν νομίζω να βγουν, αν είναι να μην βγουν την μέρα που ανακοινώθηκε τότε θα είναι επειδή θα αργήσει 1-2 μέρες. Click για ανάπτυξη... Προτιμώ να ειμαι εδω, να πάω στο σχολείο μου, να αγχωθουμε όλοι μαζί παρέα παρα να ψάχνω Internet απο δω κι απο κει στην Αθήνα.. Αλλα επειδή ζούμε στην Ελλαδα μάλλον Ιούλιο θα τους περιμένω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 18:15 Η methexys έγραψε: #6.986 22-06-14 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Πλάκα με κανεις; Εγω ξέχασα και τα θεματα.. Με ρωτούσαν χθες για τα αρχαια αν ηταν εύκολα και δεν ήξερα τι να τους πω.. Προτιμώ να ειμαι εδω, να πάω στο σχολείο μου, να αγχωθουμε όλοι μαζί παρέα παρα να ψάχνω Internet απο δω κι απο κει στην Αθήνα.. Αλλα επειδή ζούμε στην Ελλαδα μάλλον Ιούλιο θα τους περιμένω.. Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ αγχώνομαι για τους βαθμούς; 1 ή 2 Ιουλίου είχαν πει ότι θα τους πάρουμε. Ούτε εγώ θα είμαι εδώ όταν βγουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 18:40 Ο Hephaestus: #6.987 22-06-14 18:40 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Μόνο εγώ αγχώνομαι για τους βαθμούς; 1 ή 2 Ιουλίου είχαν πει ότι θα τους πάρουμε. Ούτε εγώ θα είμαι εδώ όταν βγουν! Click για ανάπτυξη... θα προτιμουσα να μην ειμαι εδω οταν θα βγουν...αν εισαι με φιλους, ακομα και αν δεν τα εχεις παει τοσο καλα, θα απαλυνθει ο πονος σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 19:03 Η meetmeinmontauk: #6.988 22-06-14 19:03 γιατι τετοιες ηττοπαθειες? ας χαρουμε αυτη την υπεροχη εβδομαδα που ξεκινα απο αυριο, πριν βγουν οι βαθμολογιες κι αρχισουμε τις κλαψες περα απο την πλακα, και που αγχωνομαστε με τους βαθμους, τι? θ' αλλαξει κατι? ολοι θα βρουμε το δρομο μας πιστευω ειτε περασουμε στην πρωτη ειτε στη δευτερη ειτε στη δεκατη σχολη της επιλογης μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Ο Vold έγραψε: #6.989 22-06-14 19:46 Εεε όχι και στην δέκατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:21 Η meetmeinmontauk: #6.990 22-06-14 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Εεε όχι και στην δέκατη... Click για ανάπτυξη... τροπος του λεγειν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:32 Ο Hephaestus: #6.991 22-06-14 20:32 παντως, ολο το καλοκαιρι δεν θα ηρεμησουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:37 Η methexys έγραψε: #6.992 22-06-14 20:37 "Καλοκαίρι της τρίτης λυκείου,το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σου!!!!!!" (δεν λέω,ωραία είναι,αλλά έχουν πάει τόσο πίσω οι εξετάσεις φέτος και εγώ προσωπικά ακόμα δεν έχω καταλάβει και πολύ το καλοκαίρι. μια με τους βαθμούς,μια με τις βάσεις,μετά να βρεις σπίτι,κτλ,κτλ, περνάει ο καιρός και δεν το καταλαβαίνεις.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:37 Η buffon85 έγραψε: #6.993 22-06-14 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Αλλα επειδή ζούμε στην Ελλαδα μάλλον Ιούλιο θα τους περιμένω.. Click για ανάπτυξη... πωπω και για τους βαθμους η ιδια καραμελα παλι; σταματηστε να την πιπιλατε. στην ελλαδα ζουμε μουμπλε μουμπλε. ξαποιοι ξεχνανε οτι μεχρι 30 ιουνιου κοσμος δινει ειδικα. συγγνωμη αλλα δεν το βρισκω και πολυ δικιο την μερα που δινω το ειδικο μου μαθημα το οποιο εχει υψιστη σημασια να τρεχω για να δω βαθμους και επιπλεον να παρω και καμια ταραχη αν οι βαθμοι μου ειναι στο οριο. 1 ιουλιου ειναι μια καλη ημερομηνια οπου ολα θα εχουν τελειωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:39 Ο Hephaestus: #6.994 22-06-14 20:39 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: πωπω και για τους βαθμους η ιδια καραμελα παλι; σταματηστε να την πιπιλατε. στην ελλαδα ζουμε μουμπλε μουμπλε. ξαποιοι ξεχνανε οτι μεχρι 30 ιουνιου κοσμος δινει ειδικα. συγγνωμη αλλα δεν το βρισκω και πολυ δικιο την μερα που δινω το ειδικο μου μαθημα το οποιο εχει υψιστη σημασια να τρεχω για να δω βαθμους και επιπλεον να παρω και καμια ταραχη αν οι βαθμοι μου ειναι στο οριο. 1 ιουλιου ειναι μια καλη ημερομηνια οπου ολα θα εχουν τελειωσει. Click για ανάπτυξη... τι δινεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:40 Η buffon85 έγραψε: #6.995 22-06-14 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: τι δινεις; Click για ανάπτυξη... ισπανικα μεσημεριατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:41 Ο Guest 781029: #6.996 22-06-14 20:41 Παιδιά αλλαγή στο θέμα των ελεύθερων μεταγραφών. Την Τετάρτη ανακοινώνεται το τελικό σύστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:42 Ο Hephaestus: #6.997 22-06-14 20:42 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: ισπανικα μεσημεριατικο Click για ανάπτυξη... αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:50 Η buffon85 έγραψε: #6.998 22-06-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ! επισης!! ευχομαι οι βαθμοι σου να ειναι καλυτεροι απο το αναμενομενο, να περασεις με περισσοτερη ηρεμια το υπολοιπο καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:54 Ο Hephaestus: #6.999 22-06-14 20:54 Μακαρι τα αποτελεσματα να ειναι ευχαριστη εκπληξη γι ολους μας!! Ευχαριστω πολυ !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Ο notis_19 έγραψε: #7.000 22-06-14 21:15 Σε εμένα, όταν βγουν οι βαθμοί θα σπάσουν τα τηλέφωνα στο σπίτι από θείες και θείες ρωτώντας πως έγραψα.. Εννοείται πως δεν σηκώνω τίποτα..είτε έβγαλα 19000 είτε 9000. Αμέσως μετά τη βαθμολογία, θα κάτσω να ηρεμήσω, να συνειδητοποιήσω ακριβώς τι έγινε..πως μόρια έβγαλα και να κάνω το μηχανογραφικό μου με απόλυτη συγκέντρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 348 349 350 351 352 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Έχω ξεχάσει ότι έδωσα Πανελλήνιες. :Ρ Οι βαθμοί μου φαίνονται τόσο μακρινοί. Click για ανάπτυξη... Πλάκα με κανεις; Εγω ξέχασα και τα θεματα.. Με ρωτούσαν χθες για τα αρχαια αν ηταν εύκολα και δεν ήξερα τι να τους πω.. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Θα τους δεις online σιγά το πράγμα. Νωρίτερα δεν νομίζω να βγουν, αν είναι να μην βγουν την μέρα που ανακοινώθηκε τότε θα είναι επειδή θα αργήσει 1-2 μέρες. Click για ανάπτυξη... Προτιμώ να ειμαι εδω, να πάω στο σχολείο μου, να αγχωθουμε όλοι μαζί παρέα παρα να ψάχνω Internet απο δω κι απο κει στην Αθήνα.. Αλλα επειδή ζούμε στην Ελλαδα μάλλον Ιούλιο θα τους περιμένω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 18:15 Η methexys έγραψε: #6.986 22-06-14 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Πλάκα με κανεις; Εγω ξέχασα και τα θεματα.. Με ρωτούσαν χθες για τα αρχαια αν ηταν εύκολα και δεν ήξερα τι να τους πω.. Προτιμώ να ειμαι εδω, να πάω στο σχολείο μου, να αγχωθουμε όλοι μαζί παρέα παρα να ψάχνω Internet απο δω κι απο κει στην Αθήνα.. Αλλα επειδή ζούμε στην Ελλαδα μάλλον Ιούλιο θα τους περιμένω.. Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ αγχώνομαι για τους βαθμούς; 1 ή 2 Ιουλίου είχαν πει ότι θα τους πάρουμε. Ούτε εγώ θα είμαι εδώ όταν βγουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 18:40 Ο Hephaestus: #6.987 22-06-14 18:40 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Μόνο εγώ αγχώνομαι για τους βαθμούς; 1 ή 2 Ιουλίου είχαν πει ότι θα τους πάρουμε. Ούτε εγώ θα είμαι εδώ όταν βγουν! Click για ανάπτυξη... θα προτιμουσα να μην ειμαι εδω οταν θα βγουν...αν εισαι με φιλους, ακομα και αν δεν τα εχεις παει τοσο καλα, θα απαλυνθει ο πονος σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 19:03 Η meetmeinmontauk: #6.988 22-06-14 19:03 γιατι τετοιες ηττοπαθειες? ας χαρουμε αυτη την υπεροχη εβδομαδα που ξεκινα απο αυριο, πριν βγουν οι βαθμολογιες κι αρχισουμε τις κλαψες περα απο την πλακα, και που αγχωνομαστε με τους βαθμους, τι? θ' αλλαξει κατι? ολοι θα βρουμε το δρομο μας πιστευω ειτε περασουμε στην πρωτη ειτε στη δευτερη ειτε στη δεκατη σχολη της επιλογης μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Ο Vold έγραψε: #6.989 22-06-14 19:46 Εεε όχι και στην δέκατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:21 Η meetmeinmontauk: #6.990 22-06-14 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Εεε όχι και στην δέκατη... Click για ανάπτυξη... τροπος του λεγειν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:32 Ο Hephaestus: #6.991 22-06-14 20:32 παντως, ολο το καλοκαιρι δεν θα ηρεμησουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:37 Η methexys έγραψε: #6.992 22-06-14 20:37 "Καλοκαίρι της τρίτης λυκείου,το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σου!!!!!!" (δεν λέω,ωραία είναι,αλλά έχουν πάει τόσο πίσω οι εξετάσεις φέτος και εγώ προσωπικά ακόμα δεν έχω καταλάβει και πολύ το καλοκαίρι. μια με τους βαθμούς,μια με τις βάσεις,μετά να βρεις σπίτι,κτλ,κτλ, περνάει ο καιρός και δεν το καταλαβαίνεις.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:37 Η buffon85 έγραψε: #6.993 22-06-14 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Αλλα επειδή ζούμε στην Ελλαδα μάλλον Ιούλιο θα τους περιμένω.. Click για ανάπτυξη... πωπω και για τους βαθμους η ιδια καραμελα παλι; σταματηστε να την πιπιλατε. στην ελλαδα ζουμε μουμπλε μουμπλε. ξαποιοι ξεχνανε οτι μεχρι 30 ιουνιου κοσμος δινει ειδικα. συγγνωμη αλλα δεν το βρισκω και πολυ δικιο την μερα που δινω το ειδικο μου μαθημα το οποιο εχει υψιστη σημασια να τρεχω για να δω βαθμους και επιπλεον να παρω και καμια ταραχη αν οι βαθμοι μου ειναι στο οριο. 1 ιουλιου ειναι μια καλη ημερομηνια οπου ολα θα εχουν τελειωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:39 Ο Hephaestus: #6.994 22-06-14 20:39 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: πωπω και για τους βαθμους η ιδια καραμελα παλι; σταματηστε να την πιπιλατε. στην ελλαδα ζουμε μουμπλε μουμπλε. ξαποιοι ξεχνανε οτι μεχρι 30 ιουνιου κοσμος δινει ειδικα. συγγνωμη αλλα δεν το βρισκω και πολυ δικιο την μερα που δινω το ειδικο μου μαθημα το οποιο εχει υψιστη σημασια να τρεχω για να δω βαθμους και επιπλεον να παρω και καμια ταραχη αν οι βαθμοι μου ειναι στο οριο. 1 ιουλιου ειναι μια καλη ημερομηνια οπου ολα θα εχουν τελειωσει. Click για ανάπτυξη... τι δινεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:40 Η buffon85 έγραψε: #6.995 22-06-14 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: τι δινεις; Click για ανάπτυξη... ισπανικα μεσημεριατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:41 Ο Guest 781029: #6.996 22-06-14 20:41 Παιδιά αλλαγή στο θέμα των ελεύθερων μεταγραφών. Την Τετάρτη ανακοινώνεται το τελικό σύστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:42 Ο Hephaestus: #6.997 22-06-14 20:42 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: ισπανικα μεσημεριατικο Click για ανάπτυξη... αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:50 Η buffon85 έγραψε: #6.998 22-06-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ! επισης!! ευχομαι οι βαθμοι σου να ειναι καλυτεροι απο το αναμενομενο, να περασεις με περισσοτερη ηρεμια το υπολοιπο καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:54 Ο Hephaestus: #6.999 22-06-14 20:54 Μακαρι τα αποτελεσματα να ειναι ευχαριστη εκπληξη γι ολους μας!! Ευχαριστω πολυ !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Ο notis_19 έγραψε: #7.000 22-06-14 21:15 Σε εμένα, όταν βγουν οι βαθμοί θα σπάσουν τα τηλέφωνα στο σπίτι από θείες και θείες ρωτώντας πως έγραψα.. Εννοείται πως δεν σηκώνω τίποτα..είτε έβγαλα 19000 είτε 9000. Αμέσως μετά τη βαθμολογία, θα κάτσω να ηρεμήσω, να συνειδητοποιήσω ακριβώς τι έγινε..πως μόρια έβγαλα και να κάνω το μηχανογραφικό μου με απόλυτη συγκέντρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 348 349 350 351 352 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Πλάκα με κανεις; Εγω ξέχασα και τα θεματα.. Με ρωτούσαν χθες για τα αρχαια αν ηταν εύκολα και δεν ήξερα τι να τους πω.. Προτιμώ να ειμαι εδω, να πάω στο σχολείο μου, να αγχωθουμε όλοι μαζί παρέα παρα να ψάχνω Internet απο δω κι απο κει στην Αθήνα.. Αλλα επειδή ζούμε στην Ελλαδα μάλλον Ιούλιο θα τους περιμένω.. Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ αγχώνομαι για τους βαθμούς; 1 ή 2 Ιουλίου είχαν πει ότι θα τους πάρουμε. Ούτε εγώ θα είμαι εδώ όταν βγουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 18:40 Ο Hephaestus: #6.987 22-06-14 18:40 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Μόνο εγώ αγχώνομαι για τους βαθμούς; 1 ή 2 Ιουλίου είχαν πει ότι θα τους πάρουμε. Ούτε εγώ θα είμαι εδώ όταν βγουν! Click για ανάπτυξη... θα προτιμουσα να μην ειμαι εδω οταν θα βγουν...αν εισαι με φιλους, ακομα και αν δεν τα εχεις παει τοσο καλα, θα απαλυνθει ο πονος σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 19:03 Η meetmeinmontauk: #6.988 22-06-14 19:03 γιατι τετοιες ηττοπαθειες? ας χαρουμε αυτη την υπεροχη εβδομαδα που ξεκινα απο αυριο, πριν βγουν οι βαθμολογιες κι αρχισουμε τις κλαψες περα απο την πλακα, και που αγχωνομαστε με τους βαθμους, τι? θ' αλλαξει κατι? ολοι θα βρουμε το δρομο μας πιστευω ειτε περασουμε στην πρωτη ειτε στη δευτερη ειτε στη δεκατη σχολη της επιλογης μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Ο Vold έγραψε: #6.989 22-06-14 19:46 Εεε όχι και στην δέκατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:21 Η meetmeinmontauk: #6.990 22-06-14 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Εεε όχι και στην δέκατη... Click για ανάπτυξη... τροπος του λεγειν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:32 Ο Hephaestus: #6.991 22-06-14 20:32 παντως, ολο το καλοκαιρι δεν θα ηρεμησουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:37 Η methexys έγραψε: #6.992 22-06-14 20:37 "Καλοκαίρι της τρίτης λυκείου,το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σου!!!!!!" (δεν λέω,ωραία είναι,αλλά έχουν πάει τόσο πίσω οι εξετάσεις φέτος και εγώ προσωπικά ακόμα δεν έχω καταλάβει και πολύ το καλοκαίρι. μια με τους βαθμούς,μια με τις βάσεις,μετά να βρεις σπίτι,κτλ,κτλ, περνάει ο καιρός και δεν το καταλαβαίνεις.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:37 Η buffon85 έγραψε: #6.993 22-06-14 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Αλλα επειδή ζούμε στην Ελλαδα μάλλον Ιούλιο θα τους περιμένω.. Click για ανάπτυξη... πωπω και για τους βαθμους η ιδια καραμελα παλι; σταματηστε να την πιπιλατε. στην ελλαδα ζουμε μουμπλε μουμπλε. ξαποιοι ξεχνανε οτι μεχρι 30 ιουνιου κοσμος δινει ειδικα. συγγνωμη αλλα δεν το βρισκω και πολυ δικιο την μερα που δινω το ειδικο μου μαθημα το οποιο εχει υψιστη σημασια να τρεχω για να δω βαθμους και επιπλεον να παρω και καμια ταραχη αν οι βαθμοι μου ειναι στο οριο. 1 ιουλιου ειναι μια καλη ημερομηνια οπου ολα θα εχουν τελειωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:39 Ο Hephaestus: #6.994 22-06-14 20:39 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: πωπω και για τους βαθμους η ιδια καραμελα παλι; σταματηστε να την πιπιλατε. στην ελλαδα ζουμε μουμπλε μουμπλε. ξαποιοι ξεχνανε οτι μεχρι 30 ιουνιου κοσμος δινει ειδικα. συγγνωμη αλλα δεν το βρισκω και πολυ δικιο την μερα που δινω το ειδικο μου μαθημα το οποιο εχει υψιστη σημασια να τρεχω για να δω βαθμους και επιπλεον να παρω και καμια ταραχη αν οι βαθμοι μου ειναι στο οριο. 1 ιουλιου ειναι μια καλη ημερομηνια οπου ολα θα εχουν τελειωσει. Click για ανάπτυξη... τι δινεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:40 Η buffon85 έγραψε: #6.995 22-06-14 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: τι δινεις; Click για ανάπτυξη... ισπανικα μεσημεριατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:41 Ο Guest 781029: #6.996 22-06-14 20:41 Παιδιά αλλαγή στο θέμα των ελεύθερων μεταγραφών. Την Τετάρτη ανακοινώνεται το τελικό σύστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:42 Ο Hephaestus: #6.997 22-06-14 20:42 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: ισπανικα μεσημεριατικο Click για ανάπτυξη... αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:50 Η buffon85 έγραψε: #6.998 22-06-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ! επισης!! ευχομαι οι βαθμοι σου να ειναι καλυτεροι απο το αναμενομενο, να περασεις με περισσοτερη ηρεμια το υπολοιπο καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:54 Ο Hephaestus: #6.999 22-06-14 20:54 Μακαρι τα αποτελεσματα να ειναι ευχαριστη εκπληξη γι ολους μας!! Ευχαριστω πολυ !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Ο notis_19 έγραψε: #7.000 22-06-14 21:15 Σε εμένα, όταν βγουν οι βαθμοί θα σπάσουν τα τηλέφωνα στο σπίτι από θείες και θείες ρωτώντας πως έγραψα.. Εννοείται πως δεν σηκώνω τίποτα..είτε έβγαλα 19000 είτε 9000. Αμέσως μετά τη βαθμολογία, θα κάτσω να ηρεμήσω, να συνειδητοποιήσω ακριβώς τι έγινε..πως μόρια έβγαλα και να κάνω το μηχανογραφικό μου με απόλυτη συγκέντρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 348 349 350 351 352 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Μόνο εγώ αγχώνομαι για τους βαθμούς; 1 ή 2 Ιουλίου είχαν πει ότι θα τους πάρουμε. Ούτε εγώ θα είμαι εδώ όταν βγουν! Click για ανάπτυξη... θα προτιμουσα να μην ειμαι εδω οταν θα βγουν...αν εισαι με φιλους, ακομα και αν δεν τα εχεις παει τοσο καλα, θα απαλυνθει ο πονος σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 19:03 Η meetmeinmontauk: #6.988 22-06-14 19:03 γιατι τετοιες ηττοπαθειες? ας χαρουμε αυτη την υπεροχη εβδομαδα που ξεκινα απο αυριο, πριν βγουν οι βαθμολογιες κι αρχισουμε τις κλαψες περα απο την πλακα, και που αγχωνομαστε με τους βαθμους, τι? θ' αλλαξει κατι? ολοι θα βρουμε το δρομο μας πιστευω ειτε περασουμε στην πρωτη ειτε στη δευτερη ειτε στη δεκατη σχολη της επιλογης μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Ο Vold έγραψε: #6.989 22-06-14 19:46 Εεε όχι και στην δέκατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:21 Η meetmeinmontauk: #6.990 22-06-14 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Εεε όχι και στην δέκατη... Click για ανάπτυξη... τροπος του λεγειν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:32 Ο Hephaestus: #6.991 22-06-14 20:32 παντως, ολο το καλοκαιρι δεν θα ηρεμησουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:37 Η methexys έγραψε: #6.992 22-06-14 20:37 "Καλοκαίρι της τρίτης λυκείου,το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σου!!!!!!" (δεν λέω,ωραία είναι,αλλά έχουν πάει τόσο πίσω οι εξετάσεις φέτος και εγώ προσωπικά ακόμα δεν έχω καταλάβει και πολύ το καλοκαίρι. μια με τους βαθμούς,μια με τις βάσεις,μετά να βρεις σπίτι,κτλ,κτλ, περνάει ο καιρός και δεν το καταλαβαίνεις.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:37 Η buffon85 έγραψε: #6.993 22-06-14 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Αλλα επειδή ζούμε στην Ελλαδα μάλλον Ιούλιο θα τους περιμένω.. Click για ανάπτυξη... πωπω και για τους βαθμους η ιδια καραμελα παλι; σταματηστε να την πιπιλατε. στην ελλαδα ζουμε μουμπλε μουμπλε. ξαποιοι ξεχνανε οτι μεχρι 30 ιουνιου κοσμος δινει ειδικα. συγγνωμη αλλα δεν το βρισκω και πολυ δικιο την μερα που δινω το ειδικο μου μαθημα το οποιο εχει υψιστη σημασια να τρεχω για να δω βαθμους και επιπλεον να παρω και καμια ταραχη αν οι βαθμοι μου ειναι στο οριο. 1 ιουλιου ειναι μια καλη ημερομηνια οπου ολα θα εχουν τελειωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:39 Ο Hephaestus: #6.994 22-06-14 20:39 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: πωπω και για τους βαθμους η ιδια καραμελα παλι; σταματηστε να την πιπιλατε. στην ελλαδα ζουμε μουμπλε μουμπλε. ξαποιοι ξεχνανε οτι μεχρι 30 ιουνιου κοσμος δινει ειδικα. συγγνωμη αλλα δεν το βρισκω και πολυ δικιο την μερα που δινω το ειδικο μου μαθημα το οποιο εχει υψιστη σημασια να τρεχω για να δω βαθμους και επιπλεον να παρω και καμια ταραχη αν οι βαθμοι μου ειναι στο οριο. 1 ιουλιου ειναι μια καλη ημερομηνια οπου ολα θα εχουν τελειωσει. Click για ανάπτυξη... τι δινεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:40 Η buffon85 έγραψε: #6.995 22-06-14 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: τι δινεις; Click για ανάπτυξη... ισπανικα μεσημεριατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:41 Ο Guest 781029: #6.996 22-06-14 20:41 Παιδιά αλλαγή στο θέμα των ελεύθερων μεταγραφών. Την Τετάρτη ανακοινώνεται το τελικό σύστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:42 Ο Hephaestus: #6.997 22-06-14 20:42 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: ισπανικα μεσημεριατικο Click για ανάπτυξη... αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:50 Η buffon85 έγραψε: #6.998 22-06-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ! επισης!! ευχομαι οι βαθμοι σου να ειναι καλυτεροι απο το αναμενομενο, να περασεις με περισσοτερη ηρεμια το υπολοιπο καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:54 Ο Hephaestus: #6.999 22-06-14 20:54 Μακαρι τα αποτελεσματα να ειναι ευχαριστη εκπληξη γι ολους μας!! Ευχαριστω πολυ !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Ο notis_19 έγραψε: #7.000 22-06-14 21:15 Σε εμένα, όταν βγουν οι βαθμοί θα σπάσουν τα τηλέφωνα στο σπίτι από θείες και θείες ρωτώντας πως έγραψα.. Εννοείται πως δεν σηκώνω τίποτα..είτε έβγαλα 19000 είτε 9000. Αμέσως μετά τη βαθμολογία, θα κάτσω να ηρεμήσω, να συνειδητοποιήσω ακριβώς τι έγινε..πως μόρια έβγαλα και να κάνω το μηχανογραφικό μου με απόλυτη συγκέντρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 348 349 350 351 352 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γιατι τετοιες ηττοπαθειες? ας χαρουμε αυτη την υπεροχη εβδομαδα που ξεκινα απο αυριο, πριν βγουν οι βαθμολογιες κι αρχισουμε τις κλαψες περα απο την πλακα, και που αγχωνομαστε με τους βαθμους, τι? θ' αλλαξει κατι? ολοι θα βρουμε το δρομο μας πιστευω ειτε περασουμε στην πρωτη ειτε στη δευτερη ειτε στη δεκατη σχολη της επιλογης μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Ο Vold έγραψε: #6.989 22-06-14 19:46 Εεε όχι και στην δέκατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:21 Η meetmeinmontauk: #6.990 22-06-14 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Εεε όχι και στην δέκατη... Click για ανάπτυξη... τροπος του λεγειν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:32 Ο Hephaestus: #6.991 22-06-14 20:32 παντως, ολο το καλοκαιρι δεν θα ηρεμησουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:37 Η methexys έγραψε: #6.992 22-06-14 20:37 "Καλοκαίρι της τρίτης λυκείου,το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σου!!!!!!" (δεν λέω,ωραία είναι,αλλά έχουν πάει τόσο πίσω οι εξετάσεις φέτος και εγώ προσωπικά ακόμα δεν έχω καταλάβει και πολύ το καλοκαίρι. μια με τους βαθμούς,μια με τις βάσεις,μετά να βρεις σπίτι,κτλ,κτλ, περνάει ο καιρός και δεν το καταλαβαίνεις.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:37 Η buffon85 έγραψε: #6.993 22-06-14 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Αλλα επειδή ζούμε στην Ελλαδα μάλλον Ιούλιο θα τους περιμένω.. Click για ανάπτυξη... πωπω και για τους βαθμους η ιδια καραμελα παλι; σταματηστε να την πιπιλατε. στην ελλαδα ζουμε μουμπλε μουμπλε. ξαποιοι ξεχνανε οτι μεχρι 30 ιουνιου κοσμος δινει ειδικα. συγγνωμη αλλα δεν το βρισκω και πολυ δικιο την μερα που δινω το ειδικο μου μαθημα το οποιο εχει υψιστη σημασια να τρεχω για να δω βαθμους και επιπλεον να παρω και καμια ταραχη αν οι βαθμοι μου ειναι στο οριο. 1 ιουλιου ειναι μια καλη ημερομηνια οπου ολα θα εχουν τελειωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:39 Ο Hephaestus: #6.994 22-06-14 20:39 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: πωπω και για τους βαθμους η ιδια καραμελα παλι; σταματηστε να την πιπιλατε. στην ελλαδα ζουμε μουμπλε μουμπλε. ξαποιοι ξεχνανε οτι μεχρι 30 ιουνιου κοσμος δινει ειδικα. συγγνωμη αλλα δεν το βρισκω και πολυ δικιο την μερα που δινω το ειδικο μου μαθημα το οποιο εχει υψιστη σημασια να τρεχω για να δω βαθμους και επιπλεον να παρω και καμια ταραχη αν οι βαθμοι μου ειναι στο οριο. 1 ιουλιου ειναι μια καλη ημερομηνια οπου ολα θα εχουν τελειωσει. Click για ανάπτυξη... τι δινεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:40 Η buffon85 έγραψε: #6.995 22-06-14 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: τι δινεις; Click για ανάπτυξη... ισπανικα μεσημεριατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:41 Ο Guest 781029: #6.996 22-06-14 20:41 Παιδιά αλλαγή στο θέμα των ελεύθερων μεταγραφών. Την Τετάρτη ανακοινώνεται το τελικό σύστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:42 Ο Hephaestus: #6.997 22-06-14 20:42 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: ισπανικα μεσημεριατικο Click για ανάπτυξη... αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:50 Η buffon85 έγραψε: #6.998 22-06-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ! επισης!! ευχομαι οι βαθμοι σου να ειναι καλυτεροι απο το αναμενομενο, να περασεις με περισσοτερη ηρεμια το υπολοιπο καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:54 Ο Hephaestus: #6.999 22-06-14 20:54 Μακαρι τα αποτελεσματα να ειναι ευχαριστη εκπληξη γι ολους μας!! Ευχαριστω πολυ !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Ο notis_19 έγραψε: #7.000 22-06-14 21:15 Σε εμένα, όταν βγουν οι βαθμοί θα σπάσουν τα τηλέφωνα στο σπίτι από θείες και θείες ρωτώντας πως έγραψα.. Εννοείται πως δεν σηκώνω τίποτα..είτε έβγαλα 19000 είτε 9000. Αμέσως μετά τη βαθμολογία, θα κάτσω να ηρεμήσω, να συνειδητοποιήσω ακριβώς τι έγινε..πως μόρια έβγαλα και να κάνω το μηχανογραφικό μου με απόλυτη συγκέντρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 348 349 350 351 352 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εεε όχι και στην δέκατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:21 Η meetmeinmontauk: #6.990 22-06-14 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Εεε όχι και στην δέκατη... Click για ανάπτυξη... τροπος του λεγειν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:32 Ο Hephaestus: #6.991 22-06-14 20:32 παντως, ολο το καλοκαιρι δεν θα ηρεμησουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:37 Η methexys έγραψε: #6.992 22-06-14 20:37 "Καλοκαίρι της τρίτης λυκείου,το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σου!!!!!!" (δεν λέω,ωραία είναι,αλλά έχουν πάει τόσο πίσω οι εξετάσεις φέτος και εγώ προσωπικά ακόμα δεν έχω καταλάβει και πολύ το καλοκαίρι. μια με τους βαθμούς,μια με τις βάσεις,μετά να βρεις σπίτι,κτλ,κτλ, περνάει ο καιρός και δεν το καταλαβαίνεις.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:37 Η buffon85 έγραψε: #6.993 22-06-14 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Αλλα επειδή ζούμε στην Ελλαδα μάλλον Ιούλιο θα τους περιμένω.. Click για ανάπτυξη... πωπω και για τους βαθμους η ιδια καραμελα παλι; σταματηστε να την πιπιλατε. στην ελλαδα ζουμε μουμπλε μουμπλε. ξαποιοι ξεχνανε οτι μεχρι 30 ιουνιου κοσμος δινει ειδικα. συγγνωμη αλλα δεν το βρισκω και πολυ δικιο την μερα που δινω το ειδικο μου μαθημα το οποιο εχει υψιστη σημασια να τρεχω για να δω βαθμους και επιπλεον να παρω και καμια ταραχη αν οι βαθμοι μου ειναι στο οριο. 1 ιουλιου ειναι μια καλη ημερομηνια οπου ολα θα εχουν τελειωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:39 Ο Hephaestus: #6.994 22-06-14 20:39 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: πωπω και για τους βαθμους η ιδια καραμελα παλι; σταματηστε να την πιπιλατε. στην ελλαδα ζουμε μουμπλε μουμπλε. ξαποιοι ξεχνανε οτι μεχρι 30 ιουνιου κοσμος δινει ειδικα. συγγνωμη αλλα δεν το βρισκω και πολυ δικιο την μερα που δινω το ειδικο μου μαθημα το οποιο εχει υψιστη σημασια να τρεχω για να δω βαθμους και επιπλεον να παρω και καμια ταραχη αν οι βαθμοι μου ειναι στο οριο. 1 ιουλιου ειναι μια καλη ημερομηνια οπου ολα θα εχουν τελειωσει. Click για ανάπτυξη... τι δινεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:40 Η buffon85 έγραψε: #6.995 22-06-14 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: τι δινεις; Click για ανάπτυξη... ισπανικα μεσημεριατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:41 Ο Guest 781029: #6.996 22-06-14 20:41 Παιδιά αλλαγή στο θέμα των ελεύθερων μεταγραφών. Την Τετάρτη ανακοινώνεται το τελικό σύστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:42 Ο Hephaestus: #6.997 22-06-14 20:42 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: ισπανικα μεσημεριατικο Click για ανάπτυξη... αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:50 Η buffon85 έγραψε: #6.998 22-06-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ! επισης!! ευχομαι οι βαθμοι σου να ειναι καλυτεροι απο το αναμενομενο, να περασεις με περισσοτερη ηρεμια το υπολοιπο καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:54 Ο Hephaestus: #6.999 22-06-14 20:54 Μακαρι τα αποτελεσματα να ειναι ευχαριστη εκπληξη γι ολους μας!! Ευχαριστω πολυ !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Ο notis_19 έγραψε: #7.000 22-06-14 21:15 Σε εμένα, όταν βγουν οι βαθμοί θα σπάσουν τα τηλέφωνα στο σπίτι από θείες και θείες ρωτώντας πως έγραψα.. Εννοείται πως δεν σηκώνω τίποτα..είτε έβγαλα 19000 είτε 9000. Αμέσως μετά τη βαθμολογία, θα κάτσω να ηρεμήσω, να συνειδητοποιήσω ακριβώς τι έγινε..πως μόρια έβγαλα και να κάνω το μηχανογραφικό μου με απόλυτη συγκέντρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 348 349 350 351 352 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Εεε όχι και στην δέκατη... Click για ανάπτυξη... τροπος του λεγειν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:32 Ο Hephaestus: #6.991 22-06-14 20:32 παντως, ολο το καλοκαιρι δεν θα ηρεμησουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:37 Η methexys έγραψε: #6.992 22-06-14 20:37 "Καλοκαίρι της τρίτης λυκείου,το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σου!!!!!!" (δεν λέω,ωραία είναι,αλλά έχουν πάει τόσο πίσω οι εξετάσεις φέτος και εγώ προσωπικά ακόμα δεν έχω καταλάβει και πολύ το καλοκαίρι. μια με τους βαθμούς,μια με τις βάσεις,μετά να βρεις σπίτι,κτλ,κτλ, περνάει ο καιρός και δεν το καταλαβαίνεις.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:37 Η buffon85 έγραψε: #6.993 22-06-14 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Αλλα επειδή ζούμε στην Ελλαδα μάλλον Ιούλιο θα τους περιμένω.. Click για ανάπτυξη... πωπω και για τους βαθμους η ιδια καραμελα παλι; σταματηστε να την πιπιλατε. στην ελλαδα ζουμε μουμπλε μουμπλε. ξαποιοι ξεχνανε οτι μεχρι 30 ιουνιου κοσμος δινει ειδικα. συγγνωμη αλλα δεν το βρισκω και πολυ δικιο την μερα που δινω το ειδικο μου μαθημα το οποιο εχει υψιστη σημασια να τρεχω για να δω βαθμους και επιπλεον να παρω και καμια ταραχη αν οι βαθμοι μου ειναι στο οριο. 1 ιουλιου ειναι μια καλη ημερομηνια οπου ολα θα εχουν τελειωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:39 Ο Hephaestus: #6.994 22-06-14 20:39 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: πωπω και για τους βαθμους η ιδια καραμελα παλι; σταματηστε να την πιπιλατε. στην ελλαδα ζουμε μουμπλε μουμπλε. ξαποιοι ξεχνανε οτι μεχρι 30 ιουνιου κοσμος δινει ειδικα. συγγνωμη αλλα δεν το βρισκω και πολυ δικιο την μερα που δινω το ειδικο μου μαθημα το οποιο εχει υψιστη σημασια να τρεχω για να δω βαθμους και επιπλεον να παρω και καμια ταραχη αν οι βαθμοι μου ειναι στο οριο. 1 ιουλιου ειναι μια καλη ημερομηνια οπου ολα θα εχουν τελειωσει. Click για ανάπτυξη... τι δινεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:40 Η buffon85 έγραψε: #6.995 22-06-14 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: τι δινεις; Click για ανάπτυξη... ισπανικα μεσημεριατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:41 Ο Guest 781029: #6.996 22-06-14 20:41 Παιδιά αλλαγή στο θέμα των ελεύθερων μεταγραφών. Την Τετάρτη ανακοινώνεται το τελικό σύστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:42 Ο Hephaestus: #6.997 22-06-14 20:42 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: ισπανικα μεσημεριατικο Click για ανάπτυξη... αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:50 Η buffon85 έγραψε: #6.998 22-06-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ! επισης!! ευχομαι οι βαθμοι σου να ειναι καλυτεροι απο το αναμενομενο, να περασεις με περισσοτερη ηρεμια το υπολοιπο καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:54 Ο Hephaestus: #6.999 22-06-14 20:54 Μακαρι τα αποτελεσματα να ειναι ευχαριστη εκπληξη γι ολους μας!! Ευχαριστω πολυ !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Ο notis_19 έγραψε: #7.000 22-06-14 21:15 Σε εμένα, όταν βγουν οι βαθμοί θα σπάσουν τα τηλέφωνα στο σπίτι από θείες και θείες ρωτώντας πως έγραψα.. Εννοείται πως δεν σηκώνω τίποτα..είτε έβγαλα 19000 είτε 9000. Αμέσως μετά τη βαθμολογία, θα κάτσω να ηρεμήσω, να συνειδητοποιήσω ακριβώς τι έγινε..πως μόρια έβγαλα και να κάνω το μηχανογραφικό μου με απόλυτη συγκέντρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 348 349 350 351 352 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παντως, ολο το καλοκαιρι δεν θα ηρεμησουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:37 Η methexys έγραψε: #6.992 22-06-14 20:37 "Καλοκαίρι της τρίτης λυκείου,το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σου!!!!!!" (δεν λέω,ωραία είναι,αλλά έχουν πάει τόσο πίσω οι εξετάσεις φέτος και εγώ προσωπικά ακόμα δεν έχω καταλάβει και πολύ το καλοκαίρι. μια με τους βαθμούς,μια με τις βάσεις,μετά να βρεις σπίτι,κτλ,κτλ, περνάει ο καιρός και δεν το καταλαβαίνεις.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:37 Η buffon85 έγραψε: #6.993 22-06-14 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Αλλα επειδή ζούμε στην Ελλαδα μάλλον Ιούλιο θα τους περιμένω.. Click για ανάπτυξη... πωπω και για τους βαθμους η ιδια καραμελα παλι; σταματηστε να την πιπιλατε. στην ελλαδα ζουμε μουμπλε μουμπλε. ξαποιοι ξεχνανε οτι μεχρι 30 ιουνιου κοσμος δινει ειδικα. συγγνωμη αλλα δεν το βρισκω και πολυ δικιο την μερα που δινω το ειδικο μου μαθημα το οποιο εχει υψιστη σημασια να τρεχω για να δω βαθμους και επιπλεον να παρω και καμια ταραχη αν οι βαθμοι μου ειναι στο οριο. 1 ιουλιου ειναι μια καλη ημερομηνια οπου ολα θα εχουν τελειωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:39 Ο Hephaestus: #6.994 22-06-14 20:39 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: πωπω και για τους βαθμους η ιδια καραμελα παλι; σταματηστε να την πιπιλατε. στην ελλαδα ζουμε μουμπλε μουμπλε. ξαποιοι ξεχνανε οτι μεχρι 30 ιουνιου κοσμος δινει ειδικα. συγγνωμη αλλα δεν το βρισκω και πολυ δικιο την μερα που δινω το ειδικο μου μαθημα το οποιο εχει υψιστη σημασια να τρεχω για να δω βαθμους και επιπλεον να παρω και καμια ταραχη αν οι βαθμοι μου ειναι στο οριο. 1 ιουλιου ειναι μια καλη ημερομηνια οπου ολα θα εχουν τελειωσει. Click για ανάπτυξη... τι δινεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:40 Η buffon85 έγραψε: #6.995 22-06-14 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: τι δινεις; Click για ανάπτυξη... ισπανικα μεσημεριατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:41 Ο Guest 781029: #6.996 22-06-14 20:41 Παιδιά αλλαγή στο θέμα των ελεύθερων μεταγραφών. Την Τετάρτη ανακοινώνεται το τελικό σύστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:42 Ο Hephaestus: #6.997 22-06-14 20:42 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: ισπανικα μεσημεριατικο Click για ανάπτυξη... αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:50 Η buffon85 έγραψε: #6.998 22-06-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ! επισης!! ευχομαι οι βαθμοι σου να ειναι καλυτεροι απο το αναμενομενο, να περασεις με περισσοτερη ηρεμια το υπολοιπο καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:54 Ο Hephaestus: #6.999 22-06-14 20:54 Μακαρι τα αποτελεσματα να ειναι ευχαριστη εκπληξη γι ολους μας!! Ευχαριστω πολυ !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Ο notis_19 έγραψε: #7.000 22-06-14 21:15 Σε εμένα, όταν βγουν οι βαθμοί θα σπάσουν τα τηλέφωνα στο σπίτι από θείες και θείες ρωτώντας πως έγραψα.. Εννοείται πως δεν σηκώνω τίποτα..είτε έβγαλα 19000 είτε 9000. Αμέσως μετά τη βαθμολογία, θα κάτσω να ηρεμήσω, να συνειδητοποιήσω ακριβώς τι έγινε..πως μόρια έβγαλα και να κάνω το μηχανογραφικό μου με απόλυτη συγκέντρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 348 349 350 351 352 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
"Καλοκαίρι της τρίτης λυκείου,το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σου!!!!!!" (δεν λέω,ωραία είναι,αλλά έχουν πάει τόσο πίσω οι εξετάσεις φέτος και εγώ προσωπικά ακόμα δεν έχω καταλάβει και πολύ το καλοκαίρι. μια με τους βαθμούς,μια με τις βάσεις,μετά να βρεις σπίτι,κτλ,κτλ, περνάει ο καιρός και δεν το καταλαβαίνεις.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:37 Η buffon85 έγραψε: #6.993 22-06-14 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Αλλα επειδή ζούμε στην Ελλαδα μάλλον Ιούλιο θα τους περιμένω.. Click για ανάπτυξη... πωπω και για τους βαθμους η ιδια καραμελα παλι; σταματηστε να την πιπιλατε. στην ελλαδα ζουμε μουμπλε μουμπλε. ξαποιοι ξεχνανε οτι μεχρι 30 ιουνιου κοσμος δινει ειδικα. συγγνωμη αλλα δεν το βρισκω και πολυ δικιο την μερα που δινω το ειδικο μου μαθημα το οποιο εχει υψιστη σημασια να τρεχω για να δω βαθμους και επιπλεον να παρω και καμια ταραχη αν οι βαθμοι μου ειναι στο οριο. 1 ιουλιου ειναι μια καλη ημερομηνια οπου ολα θα εχουν τελειωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:39 Ο Hephaestus: #6.994 22-06-14 20:39 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: πωπω και για τους βαθμους η ιδια καραμελα παλι; σταματηστε να την πιπιλατε. στην ελλαδα ζουμε μουμπλε μουμπλε. ξαποιοι ξεχνανε οτι μεχρι 30 ιουνιου κοσμος δινει ειδικα. συγγνωμη αλλα δεν το βρισκω και πολυ δικιο την μερα που δινω το ειδικο μου μαθημα το οποιο εχει υψιστη σημασια να τρεχω για να δω βαθμους και επιπλεον να παρω και καμια ταραχη αν οι βαθμοι μου ειναι στο οριο. 1 ιουλιου ειναι μια καλη ημερομηνια οπου ολα θα εχουν τελειωσει. Click για ανάπτυξη... τι δινεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:40 Η buffon85 έγραψε: #6.995 22-06-14 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: τι δινεις; Click για ανάπτυξη... ισπανικα μεσημεριατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:41 Ο Guest 781029: #6.996 22-06-14 20:41 Παιδιά αλλαγή στο θέμα των ελεύθερων μεταγραφών. Την Τετάρτη ανακοινώνεται το τελικό σύστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:42 Ο Hephaestus: #6.997 22-06-14 20:42 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: ισπανικα μεσημεριατικο Click για ανάπτυξη... αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:50 Η buffon85 έγραψε: #6.998 22-06-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ! επισης!! ευχομαι οι βαθμοι σου να ειναι καλυτεροι απο το αναμενομενο, να περασεις με περισσοτερη ηρεμια το υπολοιπο καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:54 Ο Hephaestus: #6.999 22-06-14 20:54 Μακαρι τα αποτελεσματα να ειναι ευχαριστη εκπληξη γι ολους μας!! Ευχαριστω πολυ !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Ο notis_19 έγραψε: #7.000 22-06-14 21:15 Σε εμένα, όταν βγουν οι βαθμοί θα σπάσουν τα τηλέφωνα στο σπίτι από θείες και θείες ρωτώντας πως έγραψα.. Εννοείται πως δεν σηκώνω τίποτα..είτε έβγαλα 19000 είτε 9000. Αμέσως μετά τη βαθμολογία, θα κάτσω να ηρεμήσω, να συνειδητοποιήσω ακριβώς τι έγινε..πως μόρια έβγαλα και να κάνω το μηχανογραφικό μου με απόλυτη συγκέντρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 348 349 350 351 352 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Αλλα επειδή ζούμε στην Ελλαδα μάλλον Ιούλιο θα τους περιμένω.. Click για ανάπτυξη... πωπω και για τους βαθμους η ιδια καραμελα παλι; σταματηστε να την πιπιλατε. στην ελλαδα ζουμε μουμπλε μουμπλε. ξαποιοι ξεχνανε οτι μεχρι 30 ιουνιου κοσμος δινει ειδικα. συγγνωμη αλλα δεν το βρισκω και πολυ δικιο την μερα που δινω το ειδικο μου μαθημα το οποιο εχει υψιστη σημασια να τρεχω για να δω βαθμους και επιπλεον να παρω και καμια ταραχη αν οι βαθμοι μου ειναι στο οριο. 1 ιουλιου ειναι μια καλη ημερομηνια οπου ολα θα εχουν τελειωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:39 Ο Hephaestus: #6.994 22-06-14 20:39 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: πωπω και για τους βαθμους η ιδια καραμελα παλι; σταματηστε να την πιπιλατε. στην ελλαδα ζουμε μουμπλε μουμπλε. ξαποιοι ξεχνανε οτι μεχρι 30 ιουνιου κοσμος δινει ειδικα. συγγνωμη αλλα δεν το βρισκω και πολυ δικιο την μερα που δινω το ειδικο μου μαθημα το οποιο εχει υψιστη σημασια να τρεχω για να δω βαθμους και επιπλεον να παρω και καμια ταραχη αν οι βαθμοι μου ειναι στο οριο. 1 ιουλιου ειναι μια καλη ημερομηνια οπου ολα θα εχουν τελειωσει. Click για ανάπτυξη... τι δινεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:40 Η buffon85 έγραψε: #6.995 22-06-14 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: τι δινεις; Click για ανάπτυξη... ισπανικα μεσημεριατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:41 Ο Guest 781029: #6.996 22-06-14 20:41 Παιδιά αλλαγή στο θέμα των ελεύθερων μεταγραφών. Την Τετάρτη ανακοινώνεται το τελικό σύστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:42 Ο Hephaestus: #6.997 22-06-14 20:42 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: ισπανικα μεσημεριατικο Click για ανάπτυξη... αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:50 Η buffon85 έγραψε: #6.998 22-06-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ! επισης!! ευχομαι οι βαθμοι σου να ειναι καλυτεροι απο το αναμενομενο, να περασεις με περισσοτερη ηρεμια το υπολοιπο καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:54 Ο Hephaestus: #6.999 22-06-14 20:54 Μακαρι τα αποτελεσματα να ειναι ευχαριστη εκπληξη γι ολους μας!! Ευχαριστω πολυ !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Ο notis_19 έγραψε: #7.000 22-06-14 21:15 Σε εμένα, όταν βγουν οι βαθμοί θα σπάσουν τα τηλέφωνα στο σπίτι από θείες και θείες ρωτώντας πως έγραψα.. Εννοείται πως δεν σηκώνω τίποτα..είτε έβγαλα 19000 είτε 9000. Αμέσως μετά τη βαθμολογία, θα κάτσω να ηρεμήσω, να συνειδητοποιήσω ακριβώς τι έγινε..πως μόρια έβγαλα και να κάνω το μηχανογραφικό μου με απόλυτη συγκέντρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 348 349 350 351 352 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από buffon85: πωπω και για τους βαθμους η ιδια καραμελα παλι; σταματηστε να την πιπιλατε. στην ελλαδα ζουμε μουμπλε μουμπλε. ξαποιοι ξεχνανε οτι μεχρι 30 ιουνιου κοσμος δινει ειδικα. συγγνωμη αλλα δεν το βρισκω και πολυ δικιο την μερα που δινω το ειδικο μου μαθημα το οποιο εχει υψιστη σημασια να τρεχω για να δω βαθμους και επιπλεον να παρω και καμια ταραχη αν οι βαθμοι μου ειναι στο οριο. 1 ιουλιου ειναι μια καλη ημερομηνια οπου ολα θα εχουν τελειωσει. Click για ανάπτυξη... τι δινεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:40 Η buffon85 έγραψε: #6.995 22-06-14 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: τι δινεις; Click για ανάπτυξη... ισπανικα μεσημεριατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:41 Ο Guest 781029: #6.996 22-06-14 20:41 Παιδιά αλλαγή στο θέμα των ελεύθερων μεταγραφών. Την Τετάρτη ανακοινώνεται το τελικό σύστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:42 Ο Hephaestus: #6.997 22-06-14 20:42 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: ισπανικα μεσημεριατικο Click για ανάπτυξη... αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:50 Η buffon85 έγραψε: #6.998 22-06-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ! επισης!! ευχομαι οι βαθμοι σου να ειναι καλυτεροι απο το αναμενομενο, να περασεις με περισσοτερη ηρεμια το υπολοιπο καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:54 Ο Hephaestus: #6.999 22-06-14 20:54 Μακαρι τα αποτελεσματα να ειναι ευχαριστη εκπληξη γι ολους μας!! Ευχαριστω πολυ !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Ο notis_19 έγραψε: #7.000 22-06-14 21:15 Σε εμένα, όταν βγουν οι βαθμοί θα σπάσουν τα τηλέφωνα στο σπίτι από θείες και θείες ρωτώντας πως έγραψα.. Εννοείται πως δεν σηκώνω τίποτα..είτε έβγαλα 19000 είτε 9000. Αμέσως μετά τη βαθμολογία, θα κάτσω να ηρεμήσω, να συνειδητοποιήσω ακριβώς τι έγινε..πως μόρια έβγαλα και να κάνω το μηχανογραφικό μου με απόλυτη συγκέντρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 348 349 350 351 352 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: τι δινεις; Click για ανάπτυξη... ισπανικα μεσημεριατικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:41 Ο Guest 781029: #6.996 22-06-14 20:41 Παιδιά αλλαγή στο θέμα των ελεύθερων μεταγραφών. Την Τετάρτη ανακοινώνεται το τελικό σύστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:42 Ο Hephaestus: #6.997 22-06-14 20:42 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: ισπανικα μεσημεριατικο Click για ανάπτυξη... αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:50 Η buffon85 έγραψε: #6.998 22-06-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ! επισης!! ευχομαι οι βαθμοι σου να ειναι καλυτεροι απο το αναμενομενο, να περασεις με περισσοτερη ηρεμια το υπολοιπο καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:54 Ο Hephaestus: #6.999 22-06-14 20:54 Μακαρι τα αποτελεσματα να ειναι ευχαριστη εκπληξη γι ολους μας!! Ευχαριστω πολυ !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Ο notis_19 έγραψε: #7.000 22-06-14 21:15 Σε εμένα, όταν βγουν οι βαθμοί θα σπάσουν τα τηλέφωνα στο σπίτι από θείες και θείες ρωτώντας πως έγραψα.. Εννοείται πως δεν σηκώνω τίποτα..είτε έβγαλα 19000 είτε 9000. Αμέσως μετά τη βαθμολογία, θα κάτσω να ηρεμήσω, να συνειδητοποιήσω ακριβώς τι έγινε..πως μόρια έβγαλα και να κάνω το μηχανογραφικό μου με απόλυτη συγκέντρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 348 349 350 351 352 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά αλλαγή στο θέμα των ελεύθερων μεταγραφών. Την Τετάρτη ανακοινώνεται το τελικό σύστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:42 Ο Hephaestus: #6.997 22-06-14 20:42 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: ισπανικα μεσημεριατικο Click για ανάπτυξη... αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:50 Η buffon85 έγραψε: #6.998 22-06-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ! επισης!! ευχομαι οι βαθμοι σου να ειναι καλυτεροι απο το αναμενομενο, να περασεις με περισσοτερη ηρεμια το υπολοιπο καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:54 Ο Hephaestus: #6.999 22-06-14 20:54 Μακαρι τα αποτελεσματα να ειναι ευχαριστη εκπληξη γι ολους μας!! Ευχαριστω πολυ !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Ο notis_19 έγραψε: #7.000 22-06-14 21:15 Σε εμένα, όταν βγουν οι βαθμοί θα σπάσουν τα τηλέφωνα στο σπίτι από θείες και θείες ρωτώντας πως έγραψα.. Εννοείται πως δεν σηκώνω τίποτα..είτε έβγαλα 19000 είτε 9000. Αμέσως μετά τη βαθμολογία, θα κάτσω να ηρεμήσω, να συνειδητοποιήσω ακριβώς τι έγινε..πως μόρια έβγαλα και να κάνω το μηχανογραφικό μου με απόλυτη συγκέντρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 348 349 350 351 352 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από buffon85: ισπανικα μεσημεριατικο Click για ανάπτυξη... αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:50 Η buffon85 έγραψε: #6.998 22-06-14 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ! επισης!! ευχομαι οι βαθμοι σου να ειναι καλυτεροι απο το αναμενομενο, να περασεις με περισσοτερη ηρεμια το υπολοιπο καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:54 Ο Hephaestus: #6.999 22-06-14 20:54 Μακαρι τα αποτελεσματα να ειναι ευχαριστη εκπληξη γι ολους μας!! Ευχαριστω πολυ !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Ο notis_19 έγραψε: #7.000 22-06-14 21:15 Σε εμένα, όταν βγουν οι βαθμοί θα σπάσουν τα τηλέφωνα στο σπίτι από θείες και θείες ρωτώντας πως έγραψα.. Εννοείται πως δεν σηκώνω τίποτα..είτε έβγαλα 19000 είτε 9000. Αμέσως μετά τη βαθμολογία, θα κάτσω να ηρεμήσω, να συνειδητοποιήσω ακριβώς τι έγινε..πως μόρια έβγαλα και να κάνω το μηχανογραφικό μου με απόλυτη συγκέντρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 348 349 350 351 352 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αα ενδιαφερεσαι για ισπανικη φιλολογια; καλη επιτυχια και καλη δυναμη..!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ! επισης!! ευχομαι οι βαθμοι σου να ειναι καλυτεροι απο το αναμενομενο, να περασεις με περισσοτερη ηρεμια το υπολοιπο καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 20:54 Ο Hephaestus: #6.999 22-06-14 20:54 Μακαρι τα αποτελεσματα να ειναι ευχαριστη εκπληξη γι ολους μας!! Ευχαριστω πολυ !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Ο notis_19 έγραψε: #7.000 22-06-14 21:15 Σε εμένα, όταν βγουν οι βαθμοί θα σπάσουν τα τηλέφωνα στο σπίτι από θείες και θείες ρωτώντας πως έγραψα.. Εννοείται πως δεν σηκώνω τίποτα..είτε έβγαλα 19000 είτε 9000. Αμέσως μετά τη βαθμολογία, θα κάτσω να ηρεμήσω, να συνειδητοποιήσω ακριβώς τι έγινε..πως μόρια έβγαλα και να κάνω το μηχανογραφικό μου με απόλυτη συγκέντρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 348 349 350 351 352 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 350 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μακαρι τα αποτελεσματα να ειναι ευχαριστη εκπληξη γι ολους μας!! Ευχαριστω πολυ !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2014 στις 21:15 Ο notis_19 έγραψε: #7.000 22-06-14 21:15 Σε εμένα, όταν βγουν οι βαθμοί θα σπάσουν τα τηλέφωνα στο σπίτι από θείες και θείες ρωτώντας πως έγραψα.. Εννοείται πως δεν σηκώνω τίποτα..είτε έβγαλα 19000 είτε 9000. Αμέσως μετά τη βαθμολογία, θα κάτσω να ηρεμήσω, να συνειδητοποιήσω ακριβώς τι έγινε..πως μόρια έβγαλα και να κάνω το μηχανογραφικό μου με απόλυτη συγκέντρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σε εμένα, όταν βγουν οι βαθμοί θα σπάσουν τα τηλέφωνα στο σπίτι από θείες και θείες ρωτώντας πως έγραψα.. Εννοείται πως δεν σηκώνω τίποτα..είτε έβγαλα 19000 είτε 9000. Αμέσως μετά τη βαθμολογία, θα κάτσω να ηρεμήσω, να συνειδητοποιήσω ακριβώς τι έγινε..πως μόρια έβγαλα και να κάνω το μηχανογραφικό μου με απόλυτη συγκέντρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.