VeeM Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βασιλικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 14:01 Η VeeM έγραψε: #2.901 25-04-14 14:01 Λυνω φυσικομαθηματικα και δεν ξερω τπτ απο αοδε σκεφτομαι ωρες ωρες οτι παιζει να γραψω καλυτερα σε αυτα παρα στο αοδε. Αλλα οπως ειπατε μια αποφαση ειναι , πρεπει να κατσω να το μαθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 14:04 Ο Dream Theater: #2.902 25-04-14 14:04 μονο εμενα μου φαινονται μακραν πιο ευκολα μεχρι στιγμης τα θεματα του οεφε?(με εξαιρεση εκθεση, και χημεια που δεν εχω γραψει ακομα). σε σχεση με περσι εννοω. Βιολογια απλα πραγματα, και τελειωσα στο 2ωρο με 10 σελιδες γραψιμο μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 14:30 Ο nikoslarissa: #2.903 25-04-14 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: μονο εμενα μου φαινονται μακραν πιο ευκολα μεχρι στιγμης τα θεματα του οεφε?(με εξαιρεση εκθεση, και χημεια που δεν εχω γραψει ακομα). σε σχεση με περσι εννοω. Βιολογια απλα πραγματα, και τελειωσα στο 2ωρο με 10 σελιδες γραψιμο μονο. Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά γενικής όντως ήταν γελοία.Φυσική είχε το Δ5 που το θεωρώ πολύ δύσκολο και τα άλλα ήταν φυσιολογικά αλλά όχι και πανεύκολα.ΑΕΠΠ σήμερα το Δ2 με το υποπρόγραμμα μου πήρε μια ώρα να το λύσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 14:33 Ο Filippos14: #2.904 25-04-14 14:33 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Μαθηματικά γενικής όντως ήταν γελοία.Φυσική είχε το Δ5 που το θεωρώ πολύ δύσκολο και τα άλλα ήταν φυσιολογικά αλλά όχι και πανεύκολα.ΑΕΠΠ σήμερα το Δ2 με το υποπρόγραμμα μου πήρε μια ώρα να το λύσω. Click για ανάπτυξη... Χμ,μπωρεις στο περιπου να πεις τι επεσε 1ο και 2ο θεμα?(Πινακες τιμων,διαγρ,μετατροπες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 14:48 Ο nikoslarissa: #2.905 25-04-14 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Χμ,μπωρεις στο περιπου να πεις τι επεσε 1ο και 2ο θεμα?(Πινακες τιμων,διαγρ,μετατροπες). Click για ανάπτυξη... Είχε να συμπλήρώσεις τον αλγόριθμο της φυσαλίδας ούτως ώστε να ταξινομείται ο μισός πίνακας,Μια απλή μετατροπή από ΓΙΑ σε ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ,πίνακα τιμών ήταν λίγο σπαστικό γιατί είχε πρόγραμμα που καλούσε διαδικασία και η διαδικασιά καλούσε συνάρτηση,έδινε και ένα διάγραμμα ροής να το μετατρέψεις σε αλγόριθμο που είχε μια ΓΙΑ και μέσα σε αυτην μια Μεχρις ότου και μια όσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 14:53 Ο Dream Theater: #2.906 25-04-14 14:53 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Μαθηματικά γενικής όντως ήταν γελοία.Φυσική είχε το Δ5 που το θεωρώ πολύ δύσκολο και τα άλλα ήταν φυσιολογικά αλλά όχι και πανεύκολα.ΑΕΠΠ σήμερα το Δ2 με το υποπρόγραμμα μου πήρε μια ώρα να το λύσω. Click για ανάπτυξη... Βρε δεν ειπα οτι ηταν ευκολα ασε μαθ γεν εχασα αυτη τη μαλακια το Γ3 τοσο χαλια διατυπωμενο που ητανε ._. αλλα φυσικη περιμενα ενα βιασμο οπως 2012-2013 και βιολογια να ειναι παρα πολλα οπως περσι. Ιδωμεν μαθηματικα κατευθυνσης μεθαυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 14:56 Η methexys έγραψε: #2.907 25-04-14 14:56 Μπορεί αυτό να σημαίνει ότι θα είναι πολύ δύσκολα τα θέματα στις πανελλήνιες, ή.....;; Και εγώ πραγματικά περίμενα τη φυσική (γιατί με τα υπόλοιπα δεν έχω ασχοληθεί πολυ) πολυ πιο δύσκολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 cray9 Νεοφερμένο μέλος Ο cray9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:05 Ο cray9 έγραψε: #2.908 25-04-14 15:05 γνωριζει κανεις πια κειμενα επεσαν στα λατινικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:18 Ο Filippos14: #2.909 25-04-14 15:18 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Είχε να συμπλήρώσεις τον αλγόριθμο της φυσαλίδας ούτως ώστε να ταξινομείται ο μισός πίνακας,Μια απλή μετατροπή από ΓΙΑ σε ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ,πίνακα τιμών ήταν λίγο σπαστικό γιατί είχε πρόγραμμα που καλούσε διαδικασία και η διαδικασιά καλούσε συνάρτηση,έδινε και ένα διάγραμμα ροής να το μετατρέψεις σε αλγόριθμο που είχε μια ΓΙΑ και μέσα σε αυτην μια Μεχρις ότου και μια όσο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω - Δεν εχω δει κατι αξιολογο απο τον οεφε στα μαθ κατ,σπανια να βαλουν 1-2 ερωτηματα που ξεφευγουν λιγο αλλα γενικα ειναι κακα τα διαγωνισματα τους εκει,και να μην τα δει καποιος δεν χανει τπτ,ετσι πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:20 Ο nikoslarissa: #2.910 25-04-14 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Βρε δεν ειπα οτι ηταν ευκολα ασε μαθ γεν εχασα αυτη τη μαλακια το Γ3 τοσο χαλια διατυπωμενο που ητανε ._. αλλα φυσικη περιμενα ενα βιασμο οπως 2012-2013 και βιολογια να ειναι παρα πολλα οπως περσι. Ιδωμεν μαθηματικα κατευθυνσης μεθαυριο Click για ανάπτυξη... Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:26 Ο damn έγραψε: #2.911 25-04-14 15:26 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε;[/QUOte Μπορεις να μου στειλεις τα θεματα του οεφε του αεππ και τα μαθηματικα γενικης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:44 Ο nikoslarissa: #2.912 25-04-14 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε;[/QUOte Μπορεις να μου στειλεις τα θεματα του οεφε του αεππ και τα μαθηματικα γενικης; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν τα έχω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 16:02 Η lia rose έγραψε: #2.913 25-04-14 16:02 Ξερει κανεις στα Λατινικα ΟΕΦΕ ποια κειμενα επεσαν; :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:31 Η sophia<3 έγραψε: #2.914 25-04-14 17:31 Οεφε Φυσική έχασα το πιο εύκολο πολλαπλής που όποιος το δει θα πει γιατί το έβαλες!!!και έχω γράψει προς το παρόν έκθεση 88 Φυσική γενικής 99 χημεία δεν ξέρω ακόμα Φυσική κατεύθυνσης 93 βιολογία κατεύθυνσης μου φάνηκαν εύκολα σήμερα μπορεί και 100 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:33 Ο Dream Theater: #2.915 25-04-14 17:33 Αρχική Δημοσίευση από sophia<3: Οεφε Φυσική έχασα το πιο εύκολο πολλαπλής που όποιος το δει θα πει γιατί το έβαλες!!!και έχω γράψει προς το παρόν έκθεση 88 Φυσική γενικής 99 χημεία δεν ξέρω ακόμα Φυσική κατεύθυνσης 93 βιολογία κατεύθυνσης μου φάνηκαν εύκολα σήμερα μπορεί και 100 ) Click για ανάπτυξη... ρε να σε ρωτησω. στο Γ2 με τα διαγραμματα οριζες εσυ 2 αλληλομορφα ξερω γω Α και Β? γιατι ηταν λιιγο ασαφες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:43 Η sophia<3 έγραψε: #2.916 25-04-14 17:43 Ναι αυτό έπρεπε να κάνεις ήταν όντως ασαφές αλλά πλέον είμαι σίγουρη γιατί μετά το διαγώνισμα πήρα τις λύσεις...το συγκεκριμενο ερωτημα ηταν ουσιαστικα τελειως λαθος δοσμενο διοτι δεν εδινε καμια διευκρίνηση οτι η καθε στηλη αποτελουσε διαφορετικο φαινοτυπο...επρεπε να το φανταστεις και καλα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:47 Ο Dream Theater: #2.917 25-04-14 17:47 οντως? μηπως μπορεις να μου πεις τη λυση των Β2, Γ και Δ2??? εν συντομια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cray9 Νεοφερμένο μέλος Ο cray9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:48 Ο cray9 έγραψε: #2.918 25-04-14 17:48 κειμενα λατινικα οεφε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:59 Η sophia<3 έγραψε: #2.919 25-04-14 17:59 Β2:σχολικο σελιδα 35και 36 αναφερεις οτι ο γεν κωδικας ειναι σχεδον καθολικος αρα μπορει το mRNA να μεταφραστει στα βακτηρια και να παραγει την ιδια πρωτεινη κτλ,τα ριβοσωματα μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως θεσεις μεταφρασεις ,η μεταγραφη και η μεταφραση δημιουργουναι με τον ιδιο τροπο σταβακτηρια και τελος τα αμινοξεα ειναι 20 και για τα ανθωπους και για βακτηρια Γ1 σελιδα 91 του σχολικου βιβλιου και ηθελε να πεις για την αντικατασταση βασης κσι επαιρνες περιπτωσεις για το αν ειναι η οχι η δοσμενη αλυσιδα κωδικη ή μη και εξεταζες παραλληλα να ειναι ιδιο το αμινοξυ με την μεταλλαγμενη και τελικα εβγαινε μη κωδικη Γ2 η γενια Γ εβγαινε η f1 η Α η f2 και η b η πατρικη P:ΑΑΒΒ και ααββ f1:ΑαΒβ f2:ααββ,Ααββ,ααΒΒ,ΑαΒβ μετα ελεγες για το διαγονιδικο φυτο περιεχει πληροφοριες του ειδους του του πλασμιδιου Τi και καποιας επιθυμητης ιδιοτητας που εχει προσθεθει στο πλασμιδιο και ελεγες οτι η dollyκαι τα κλωνοποιμενα ζωα εχουν τα μιτοχονδρια του ωαριου και τον πυρηνα οργανισμου δοτη Δ2 ειχε δυο περιπτωσεις για τα γενεολογικα δεντρα σωστες και η μια ηταν υπολειπομενο αυτοσωμικο με ολα τα αγορια φορεις και το αλλο αυτοσωμικο επικρατες με ολα τα αγορια τελειως καλα αυτααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 18:08 Ο Dream Theater: #2.920 25-04-14 18:08 κατσε ρε ειναι και λογω των πλασμιδιων που λειτουργουν ως φορεις κλωνοπιησης! βασικα εγω μονο αυτο εγραψα, ξεχασα την καθολοικοτητα του κωσικα.(την οποια εγραψα στο Γ1 μαζι με τις αλλες ιδιοτητες του γεν κωδικα ._.) δεν πειραζει 3-4 θα μου κοψει λογικα???. οσο για τα αλλα συμφωνω απολυτως ^_^ να σου πω στο Δ2 εβγαιναν 2 περιπτωσεις ε? και αυτο με τα αμινικα ακρα και τους δεσμους ποσοι ειναι τελικα? α και το Γ3 πολλαπλης α,γ,α,α,δ? (πες ναι σε παρακαλω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λυνω φυσικομαθηματικα και δεν ξερω τπτ απο αοδε σκεφτομαι ωρες ωρες οτι παιζει να γραψω καλυτερα σε αυτα παρα στο αοδε. Αλλα οπως ειπατε μια αποφαση ειναι , πρεπει να κατσω να το μαθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 14:04 Ο Dream Theater: #2.902 25-04-14 14:04 μονο εμενα μου φαινονται μακραν πιο ευκολα μεχρι στιγμης τα θεματα του οεφε?(με εξαιρεση εκθεση, και χημεια που δεν εχω γραψει ακομα). σε σχεση με περσι εννοω. Βιολογια απλα πραγματα, και τελειωσα στο 2ωρο με 10 σελιδες γραψιμο μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 14:30 Ο nikoslarissa: #2.903 25-04-14 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: μονο εμενα μου φαινονται μακραν πιο ευκολα μεχρι στιγμης τα θεματα του οεφε?(με εξαιρεση εκθεση, και χημεια που δεν εχω γραψει ακομα). σε σχεση με περσι εννοω. Βιολογια απλα πραγματα, και τελειωσα στο 2ωρο με 10 σελιδες γραψιμο μονο. Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά γενικής όντως ήταν γελοία.Φυσική είχε το Δ5 που το θεωρώ πολύ δύσκολο και τα άλλα ήταν φυσιολογικά αλλά όχι και πανεύκολα.ΑΕΠΠ σήμερα το Δ2 με το υποπρόγραμμα μου πήρε μια ώρα να το λύσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 14:33 Ο Filippos14: #2.904 25-04-14 14:33 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Μαθηματικά γενικής όντως ήταν γελοία.Φυσική είχε το Δ5 που το θεωρώ πολύ δύσκολο και τα άλλα ήταν φυσιολογικά αλλά όχι και πανεύκολα.ΑΕΠΠ σήμερα το Δ2 με το υποπρόγραμμα μου πήρε μια ώρα να το λύσω. Click για ανάπτυξη... Χμ,μπωρεις στο περιπου να πεις τι επεσε 1ο και 2ο θεμα?(Πινακες τιμων,διαγρ,μετατροπες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 14:48 Ο nikoslarissa: #2.905 25-04-14 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Χμ,μπωρεις στο περιπου να πεις τι επεσε 1ο και 2ο θεμα?(Πινακες τιμων,διαγρ,μετατροπες). Click για ανάπτυξη... Είχε να συμπλήρώσεις τον αλγόριθμο της φυσαλίδας ούτως ώστε να ταξινομείται ο μισός πίνακας,Μια απλή μετατροπή από ΓΙΑ σε ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ,πίνακα τιμών ήταν λίγο σπαστικό γιατί είχε πρόγραμμα που καλούσε διαδικασία και η διαδικασιά καλούσε συνάρτηση,έδινε και ένα διάγραμμα ροής να το μετατρέψεις σε αλγόριθμο που είχε μια ΓΙΑ και μέσα σε αυτην μια Μεχρις ότου και μια όσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 14:53 Ο Dream Theater: #2.906 25-04-14 14:53 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Μαθηματικά γενικής όντως ήταν γελοία.Φυσική είχε το Δ5 που το θεωρώ πολύ δύσκολο και τα άλλα ήταν φυσιολογικά αλλά όχι και πανεύκολα.ΑΕΠΠ σήμερα το Δ2 με το υποπρόγραμμα μου πήρε μια ώρα να το λύσω. Click για ανάπτυξη... Βρε δεν ειπα οτι ηταν ευκολα ασε μαθ γεν εχασα αυτη τη μαλακια το Γ3 τοσο χαλια διατυπωμενο που ητανε ._. αλλα φυσικη περιμενα ενα βιασμο οπως 2012-2013 και βιολογια να ειναι παρα πολλα οπως περσι. Ιδωμεν μαθηματικα κατευθυνσης μεθαυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 14:56 Η methexys έγραψε: #2.907 25-04-14 14:56 Μπορεί αυτό να σημαίνει ότι θα είναι πολύ δύσκολα τα θέματα στις πανελλήνιες, ή.....;; Και εγώ πραγματικά περίμενα τη φυσική (γιατί με τα υπόλοιπα δεν έχω ασχοληθεί πολυ) πολυ πιο δύσκολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 cray9 Νεοφερμένο μέλος Ο cray9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:05 Ο cray9 έγραψε: #2.908 25-04-14 15:05 γνωριζει κανεις πια κειμενα επεσαν στα λατινικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:18 Ο Filippos14: #2.909 25-04-14 15:18 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Είχε να συμπλήρώσεις τον αλγόριθμο της φυσαλίδας ούτως ώστε να ταξινομείται ο μισός πίνακας,Μια απλή μετατροπή από ΓΙΑ σε ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ,πίνακα τιμών ήταν λίγο σπαστικό γιατί είχε πρόγραμμα που καλούσε διαδικασία και η διαδικασιά καλούσε συνάρτηση,έδινε και ένα διάγραμμα ροής να το μετατρέψεις σε αλγόριθμο που είχε μια ΓΙΑ και μέσα σε αυτην μια Μεχρις ότου και μια όσο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω - Δεν εχω δει κατι αξιολογο απο τον οεφε στα μαθ κατ,σπανια να βαλουν 1-2 ερωτηματα που ξεφευγουν λιγο αλλα γενικα ειναι κακα τα διαγωνισματα τους εκει,και να μην τα δει καποιος δεν χανει τπτ,ετσι πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:20 Ο nikoslarissa: #2.910 25-04-14 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Βρε δεν ειπα οτι ηταν ευκολα ασε μαθ γεν εχασα αυτη τη μαλακια το Γ3 τοσο χαλια διατυπωμενο που ητανε ._. αλλα φυσικη περιμενα ενα βιασμο οπως 2012-2013 και βιολογια να ειναι παρα πολλα οπως περσι. Ιδωμεν μαθηματικα κατευθυνσης μεθαυριο Click για ανάπτυξη... Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:26 Ο damn έγραψε: #2.911 25-04-14 15:26 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε;[/QUOte Μπορεις να μου στειλεις τα θεματα του οεφε του αεππ και τα μαθηματικα γενικης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:44 Ο nikoslarissa: #2.912 25-04-14 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε;[/QUOte Μπορεις να μου στειλεις τα θεματα του οεφε του αεππ και τα μαθηματικα γενικης; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν τα έχω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 16:02 Η lia rose έγραψε: #2.913 25-04-14 16:02 Ξερει κανεις στα Λατινικα ΟΕΦΕ ποια κειμενα επεσαν; :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:31 Η sophia<3 έγραψε: #2.914 25-04-14 17:31 Οεφε Φυσική έχασα το πιο εύκολο πολλαπλής που όποιος το δει θα πει γιατί το έβαλες!!!και έχω γράψει προς το παρόν έκθεση 88 Φυσική γενικής 99 χημεία δεν ξέρω ακόμα Φυσική κατεύθυνσης 93 βιολογία κατεύθυνσης μου φάνηκαν εύκολα σήμερα μπορεί και 100 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:33 Ο Dream Theater: #2.915 25-04-14 17:33 Αρχική Δημοσίευση από sophia<3: Οεφε Φυσική έχασα το πιο εύκολο πολλαπλής που όποιος το δει θα πει γιατί το έβαλες!!!και έχω γράψει προς το παρόν έκθεση 88 Φυσική γενικής 99 χημεία δεν ξέρω ακόμα Φυσική κατεύθυνσης 93 βιολογία κατεύθυνσης μου φάνηκαν εύκολα σήμερα μπορεί και 100 ) Click για ανάπτυξη... ρε να σε ρωτησω. στο Γ2 με τα διαγραμματα οριζες εσυ 2 αλληλομορφα ξερω γω Α και Β? γιατι ηταν λιιγο ασαφες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:43 Η sophia<3 έγραψε: #2.916 25-04-14 17:43 Ναι αυτό έπρεπε να κάνεις ήταν όντως ασαφές αλλά πλέον είμαι σίγουρη γιατί μετά το διαγώνισμα πήρα τις λύσεις...το συγκεκριμενο ερωτημα ηταν ουσιαστικα τελειως λαθος δοσμενο διοτι δεν εδινε καμια διευκρίνηση οτι η καθε στηλη αποτελουσε διαφορετικο φαινοτυπο...επρεπε να το φανταστεις και καλα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:47 Ο Dream Theater: #2.917 25-04-14 17:47 οντως? μηπως μπορεις να μου πεις τη λυση των Β2, Γ και Δ2??? εν συντομια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cray9 Νεοφερμένο μέλος Ο cray9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:48 Ο cray9 έγραψε: #2.918 25-04-14 17:48 κειμενα λατινικα οεφε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:59 Η sophia<3 έγραψε: #2.919 25-04-14 17:59 Β2:σχολικο σελιδα 35και 36 αναφερεις οτι ο γεν κωδικας ειναι σχεδον καθολικος αρα μπορει το mRNA να μεταφραστει στα βακτηρια και να παραγει την ιδια πρωτεινη κτλ,τα ριβοσωματα μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως θεσεις μεταφρασεις ,η μεταγραφη και η μεταφραση δημιουργουναι με τον ιδιο τροπο σταβακτηρια και τελος τα αμινοξεα ειναι 20 και για τα ανθωπους και για βακτηρια Γ1 σελιδα 91 του σχολικου βιβλιου και ηθελε να πεις για την αντικατασταση βασης κσι επαιρνες περιπτωσεις για το αν ειναι η οχι η δοσμενη αλυσιδα κωδικη ή μη και εξεταζες παραλληλα να ειναι ιδιο το αμινοξυ με την μεταλλαγμενη και τελικα εβγαινε μη κωδικη Γ2 η γενια Γ εβγαινε η f1 η Α η f2 και η b η πατρικη P:ΑΑΒΒ και ααββ f1:ΑαΒβ f2:ααββ,Ααββ,ααΒΒ,ΑαΒβ μετα ελεγες για το διαγονιδικο φυτο περιεχει πληροφοριες του ειδους του του πλασμιδιου Τi και καποιας επιθυμητης ιδιοτητας που εχει προσθεθει στο πλασμιδιο και ελεγες οτι η dollyκαι τα κλωνοποιμενα ζωα εχουν τα μιτοχονδρια του ωαριου και τον πυρηνα οργανισμου δοτη Δ2 ειχε δυο περιπτωσεις για τα γενεολογικα δεντρα σωστες και η μια ηταν υπολειπομενο αυτοσωμικο με ολα τα αγορια φορεις και το αλλο αυτοσωμικο επικρατες με ολα τα αγορια τελειως καλα αυτααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 18:08 Ο Dream Theater: #2.920 25-04-14 18:08 κατσε ρε ειναι και λογω των πλασμιδιων που λειτουργουν ως φορεις κλωνοπιησης! βασικα εγω μονο αυτο εγραψα, ξεχασα την καθολοικοτητα του κωσικα.(την οποια εγραψα στο Γ1 μαζι με τις αλλες ιδιοτητες του γεν κωδικα ._.) δεν πειραζει 3-4 θα μου κοψει λογικα???. οσο για τα αλλα συμφωνω απολυτως ^_^ να σου πω στο Δ2 εβγαιναν 2 περιπτωσεις ε? και αυτο με τα αμινικα ακρα και τους δεσμους ποσοι ειναι τελικα? α και το Γ3 πολλαπλης α,γ,α,α,δ? (πες ναι σε παρακαλω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μονο εμενα μου φαινονται μακραν πιο ευκολα μεχρι στιγμης τα θεματα του οεφε?(με εξαιρεση εκθεση, και χημεια που δεν εχω γραψει ακομα). σε σχεση με περσι εννοω. Βιολογια απλα πραγματα, και τελειωσα στο 2ωρο με 10 σελιδες γραψιμο μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 14:30 Ο nikoslarissa: #2.903 25-04-14 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: μονο εμενα μου φαινονται μακραν πιο ευκολα μεχρι στιγμης τα θεματα του οεφε?(με εξαιρεση εκθεση, και χημεια που δεν εχω γραψει ακομα). σε σχεση με περσι εννοω. Βιολογια απλα πραγματα, και τελειωσα στο 2ωρο με 10 σελιδες γραψιμο μονο. Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά γενικής όντως ήταν γελοία.Φυσική είχε το Δ5 που το θεωρώ πολύ δύσκολο και τα άλλα ήταν φυσιολογικά αλλά όχι και πανεύκολα.ΑΕΠΠ σήμερα το Δ2 με το υποπρόγραμμα μου πήρε μια ώρα να το λύσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 14:33 Ο Filippos14: #2.904 25-04-14 14:33 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Μαθηματικά γενικής όντως ήταν γελοία.Φυσική είχε το Δ5 που το θεωρώ πολύ δύσκολο και τα άλλα ήταν φυσιολογικά αλλά όχι και πανεύκολα.ΑΕΠΠ σήμερα το Δ2 με το υποπρόγραμμα μου πήρε μια ώρα να το λύσω. Click για ανάπτυξη... Χμ,μπωρεις στο περιπου να πεις τι επεσε 1ο και 2ο θεμα?(Πινακες τιμων,διαγρ,μετατροπες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 14:48 Ο nikoslarissa: #2.905 25-04-14 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Χμ,μπωρεις στο περιπου να πεις τι επεσε 1ο και 2ο θεμα?(Πινακες τιμων,διαγρ,μετατροπες). Click για ανάπτυξη... Είχε να συμπλήρώσεις τον αλγόριθμο της φυσαλίδας ούτως ώστε να ταξινομείται ο μισός πίνακας,Μια απλή μετατροπή από ΓΙΑ σε ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ,πίνακα τιμών ήταν λίγο σπαστικό γιατί είχε πρόγραμμα που καλούσε διαδικασία και η διαδικασιά καλούσε συνάρτηση,έδινε και ένα διάγραμμα ροής να το μετατρέψεις σε αλγόριθμο που είχε μια ΓΙΑ και μέσα σε αυτην μια Μεχρις ότου και μια όσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 14:53 Ο Dream Theater: #2.906 25-04-14 14:53 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Μαθηματικά γενικής όντως ήταν γελοία.Φυσική είχε το Δ5 που το θεωρώ πολύ δύσκολο και τα άλλα ήταν φυσιολογικά αλλά όχι και πανεύκολα.ΑΕΠΠ σήμερα το Δ2 με το υποπρόγραμμα μου πήρε μια ώρα να το λύσω. Click για ανάπτυξη... Βρε δεν ειπα οτι ηταν ευκολα ασε μαθ γεν εχασα αυτη τη μαλακια το Γ3 τοσο χαλια διατυπωμενο που ητανε ._. αλλα φυσικη περιμενα ενα βιασμο οπως 2012-2013 και βιολογια να ειναι παρα πολλα οπως περσι. Ιδωμεν μαθηματικα κατευθυνσης μεθαυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 14:56 Η methexys έγραψε: #2.907 25-04-14 14:56 Μπορεί αυτό να σημαίνει ότι θα είναι πολύ δύσκολα τα θέματα στις πανελλήνιες, ή.....;; Και εγώ πραγματικά περίμενα τη φυσική (γιατί με τα υπόλοιπα δεν έχω ασχοληθεί πολυ) πολυ πιο δύσκολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 cray9 Νεοφερμένο μέλος Ο cray9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:05 Ο cray9 έγραψε: #2.908 25-04-14 15:05 γνωριζει κανεις πια κειμενα επεσαν στα λατινικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:18 Ο Filippos14: #2.909 25-04-14 15:18 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Είχε να συμπλήρώσεις τον αλγόριθμο της φυσαλίδας ούτως ώστε να ταξινομείται ο μισός πίνακας,Μια απλή μετατροπή από ΓΙΑ σε ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ,πίνακα τιμών ήταν λίγο σπαστικό γιατί είχε πρόγραμμα που καλούσε διαδικασία και η διαδικασιά καλούσε συνάρτηση,έδινε και ένα διάγραμμα ροής να το μετατρέψεις σε αλγόριθμο που είχε μια ΓΙΑ και μέσα σε αυτην μια Μεχρις ότου και μια όσο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω - Δεν εχω δει κατι αξιολογο απο τον οεφε στα μαθ κατ,σπανια να βαλουν 1-2 ερωτηματα που ξεφευγουν λιγο αλλα γενικα ειναι κακα τα διαγωνισματα τους εκει,και να μην τα δει καποιος δεν χανει τπτ,ετσι πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:20 Ο nikoslarissa: #2.910 25-04-14 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Βρε δεν ειπα οτι ηταν ευκολα ασε μαθ γεν εχασα αυτη τη μαλακια το Γ3 τοσο χαλια διατυπωμενο που ητανε ._. αλλα φυσικη περιμενα ενα βιασμο οπως 2012-2013 και βιολογια να ειναι παρα πολλα οπως περσι. Ιδωμεν μαθηματικα κατευθυνσης μεθαυριο Click για ανάπτυξη... Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:26 Ο damn έγραψε: #2.911 25-04-14 15:26 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε;[/QUOte Μπορεις να μου στειλεις τα θεματα του οεφε του αεππ και τα μαθηματικα γενικης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:44 Ο nikoslarissa: #2.912 25-04-14 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε;[/QUOte Μπορεις να μου στειλεις τα θεματα του οεφε του αεππ και τα μαθηματικα γενικης; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν τα έχω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 16:02 Η lia rose έγραψε: #2.913 25-04-14 16:02 Ξερει κανεις στα Λατινικα ΟΕΦΕ ποια κειμενα επεσαν; :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:31 Η sophia<3 έγραψε: #2.914 25-04-14 17:31 Οεφε Φυσική έχασα το πιο εύκολο πολλαπλής που όποιος το δει θα πει γιατί το έβαλες!!!και έχω γράψει προς το παρόν έκθεση 88 Φυσική γενικής 99 χημεία δεν ξέρω ακόμα Φυσική κατεύθυνσης 93 βιολογία κατεύθυνσης μου φάνηκαν εύκολα σήμερα μπορεί και 100 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:33 Ο Dream Theater: #2.915 25-04-14 17:33 Αρχική Δημοσίευση από sophia<3: Οεφε Φυσική έχασα το πιο εύκολο πολλαπλής που όποιος το δει θα πει γιατί το έβαλες!!!και έχω γράψει προς το παρόν έκθεση 88 Φυσική γενικής 99 χημεία δεν ξέρω ακόμα Φυσική κατεύθυνσης 93 βιολογία κατεύθυνσης μου φάνηκαν εύκολα σήμερα μπορεί και 100 ) Click για ανάπτυξη... ρε να σε ρωτησω. στο Γ2 με τα διαγραμματα οριζες εσυ 2 αλληλομορφα ξερω γω Α και Β? γιατι ηταν λιιγο ασαφες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:43 Η sophia<3 έγραψε: #2.916 25-04-14 17:43 Ναι αυτό έπρεπε να κάνεις ήταν όντως ασαφές αλλά πλέον είμαι σίγουρη γιατί μετά το διαγώνισμα πήρα τις λύσεις...το συγκεκριμενο ερωτημα ηταν ουσιαστικα τελειως λαθος δοσμενο διοτι δεν εδινε καμια διευκρίνηση οτι η καθε στηλη αποτελουσε διαφορετικο φαινοτυπο...επρεπε να το φανταστεις και καλα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:47 Ο Dream Theater: #2.917 25-04-14 17:47 οντως? μηπως μπορεις να μου πεις τη λυση των Β2, Γ και Δ2??? εν συντομια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cray9 Νεοφερμένο μέλος Ο cray9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:48 Ο cray9 έγραψε: #2.918 25-04-14 17:48 κειμενα λατινικα οεφε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:59 Η sophia<3 έγραψε: #2.919 25-04-14 17:59 Β2:σχολικο σελιδα 35και 36 αναφερεις οτι ο γεν κωδικας ειναι σχεδον καθολικος αρα μπορει το mRNA να μεταφραστει στα βακτηρια και να παραγει την ιδια πρωτεινη κτλ,τα ριβοσωματα μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως θεσεις μεταφρασεις ,η μεταγραφη και η μεταφραση δημιουργουναι με τον ιδιο τροπο σταβακτηρια και τελος τα αμινοξεα ειναι 20 και για τα ανθωπους και για βακτηρια Γ1 σελιδα 91 του σχολικου βιβλιου και ηθελε να πεις για την αντικατασταση βασης κσι επαιρνες περιπτωσεις για το αν ειναι η οχι η δοσμενη αλυσιδα κωδικη ή μη και εξεταζες παραλληλα να ειναι ιδιο το αμινοξυ με την μεταλλαγμενη και τελικα εβγαινε μη κωδικη Γ2 η γενια Γ εβγαινε η f1 η Α η f2 και η b η πατρικη P:ΑΑΒΒ και ααββ f1:ΑαΒβ f2:ααββ,Ααββ,ααΒΒ,ΑαΒβ μετα ελεγες για το διαγονιδικο φυτο περιεχει πληροφοριες του ειδους του του πλασμιδιου Τi και καποιας επιθυμητης ιδιοτητας που εχει προσθεθει στο πλασμιδιο και ελεγες οτι η dollyκαι τα κλωνοποιμενα ζωα εχουν τα μιτοχονδρια του ωαριου και τον πυρηνα οργανισμου δοτη Δ2 ειχε δυο περιπτωσεις για τα γενεολογικα δεντρα σωστες και η μια ηταν υπολειπομενο αυτοσωμικο με ολα τα αγορια φορεις και το αλλο αυτοσωμικο επικρατες με ολα τα αγορια τελειως καλα αυτααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 18:08 Ο Dream Theater: #2.920 25-04-14 18:08 κατσε ρε ειναι και λογω των πλασμιδιων που λειτουργουν ως φορεις κλωνοπιησης! βασικα εγω μονο αυτο εγραψα, ξεχασα την καθολοικοτητα του κωσικα.(την οποια εγραψα στο Γ1 μαζι με τις αλλες ιδιοτητες του γεν κωδικα ._.) δεν πειραζει 3-4 θα μου κοψει λογικα???. οσο για τα αλλα συμφωνω απολυτως ^_^ να σου πω στο Δ2 εβγαιναν 2 περιπτωσεις ε? και αυτο με τα αμινικα ακρα και τους δεσμους ποσοι ειναι τελικα? α και το Γ3 πολλαπλης α,γ,α,α,δ? (πες ναι σε παρακαλω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: μονο εμενα μου φαινονται μακραν πιο ευκολα μεχρι στιγμης τα θεματα του οεφε?(με εξαιρεση εκθεση, και χημεια που δεν εχω γραψει ακομα). σε σχεση με περσι εννοω. Βιολογια απλα πραγματα, και τελειωσα στο 2ωρο με 10 σελιδες γραψιμο μονο. Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά γενικής όντως ήταν γελοία.Φυσική είχε το Δ5 που το θεωρώ πολύ δύσκολο και τα άλλα ήταν φυσιολογικά αλλά όχι και πανεύκολα.ΑΕΠΠ σήμερα το Δ2 με το υποπρόγραμμα μου πήρε μια ώρα να το λύσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 14:33 Ο Filippos14: #2.904 25-04-14 14:33 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Μαθηματικά γενικής όντως ήταν γελοία.Φυσική είχε το Δ5 που το θεωρώ πολύ δύσκολο και τα άλλα ήταν φυσιολογικά αλλά όχι και πανεύκολα.ΑΕΠΠ σήμερα το Δ2 με το υποπρόγραμμα μου πήρε μια ώρα να το λύσω. Click για ανάπτυξη... Χμ,μπωρεις στο περιπου να πεις τι επεσε 1ο και 2ο θεμα?(Πινακες τιμων,διαγρ,μετατροπες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 14:48 Ο nikoslarissa: #2.905 25-04-14 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Χμ,μπωρεις στο περιπου να πεις τι επεσε 1ο και 2ο θεμα?(Πινακες τιμων,διαγρ,μετατροπες). Click για ανάπτυξη... Είχε να συμπλήρώσεις τον αλγόριθμο της φυσαλίδας ούτως ώστε να ταξινομείται ο μισός πίνακας,Μια απλή μετατροπή από ΓΙΑ σε ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ,πίνακα τιμών ήταν λίγο σπαστικό γιατί είχε πρόγραμμα που καλούσε διαδικασία και η διαδικασιά καλούσε συνάρτηση,έδινε και ένα διάγραμμα ροής να το μετατρέψεις σε αλγόριθμο που είχε μια ΓΙΑ και μέσα σε αυτην μια Μεχρις ότου και μια όσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 14:53 Ο Dream Theater: #2.906 25-04-14 14:53 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Μαθηματικά γενικής όντως ήταν γελοία.Φυσική είχε το Δ5 που το θεωρώ πολύ δύσκολο και τα άλλα ήταν φυσιολογικά αλλά όχι και πανεύκολα.ΑΕΠΠ σήμερα το Δ2 με το υποπρόγραμμα μου πήρε μια ώρα να το λύσω. Click για ανάπτυξη... Βρε δεν ειπα οτι ηταν ευκολα ασε μαθ γεν εχασα αυτη τη μαλακια το Γ3 τοσο χαλια διατυπωμενο που ητανε ._. αλλα φυσικη περιμενα ενα βιασμο οπως 2012-2013 και βιολογια να ειναι παρα πολλα οπως περσι. Ιδωμεν μαθηματικα κατευθυνσης μεθαυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 14:56 Η methexys έγραψε: #2.907 25-04-14 14:56 Μπορεί αυτό να σημαίνει ότι θα είναι πολύ δύσκολα τα θέματα στις πανελλήνιες, ή.....;; Και εγώ πραγματικά περίμενα τη φυσική (γιατί με τα υπόλοιπα δεν έχω ασχοληθεί πολυ) πολυ πιο δύσκολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 cray9 Νεοφερμένο μέλος Ο cray9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:05 Ο cray9 έγραψε: #2.908 25-04-14 15:05 γνωριζει κανεις πια κειμενα επεσαν στα λατινικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:18 Ο Filippos14: #2.909 25-04-14 15:18 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Είχε να συμπλήρώσεις τον αλγόριθμο της φυσαλίδας ούτως ώστε να ταξινομείται ο μισός πίνακας,Μια απλή μετατροπή από ΓΙΑ σε ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ,πίνακα τιμών ήταν λίγο σπαστικό γιατί είχε πρόγραμμα που καλούσε διαδικασία και η διαδικασιά καλούσε συνάρτηση,έδινε και ένα διάγραμμα ροής να το μετατρέψεις σε αλγόριθμο που είχε μια ΓΙΑ και μέσα σε αυτην μια Μεχρις ότου και μια όσο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω - Δεν εχω δει κατι αξιολογο απο τον οεφε στα μαθ κατ,σπανια να βαλουν 1-2 ερωτηματα που ξεφευγουν λιγο αλλα γενικα ειναι κακα τα διαγωνισματα τους εκει,και να μην τα δει καποιος δεν χανει τπτ,ετσι πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:20 Ο nikoslarissa: #2.910 25-04-14 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Βρε δεν ειπα οτι ηταν ευκολα ασε μαθ γεν εχασα αυτη τη μαλακια το Γ3 τοσο χαλια διατυπωμενο που ητανε ._. αλλα φυσικη περιμενα ενα βιασμο οπως 2012-2013 και βιολογια να ειναι παρα πολλα οπως περσι. Ιδωμεν μαθηματικα κατευθυνσης μεθαυριο Click για ανάπτυξη... Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:26 Ο damn έγραψε: #2.911 25-04-14 15:26 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε;[/QUOte Μπορεις να μου στειλεις τα θεματα του οεφε του αεππ και τα μαθηματικα γενικης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:44 Ο nikoslarissa: #2.912 25-04-14 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε;[/QUOte Μπορεις να μου στειλεις τα θεματα του οεφε του αεππ και τα μαθηματικα γενικης; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν τα έχω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 16:02 Η lia rose έγραψε: #2.913 25-04-14 16:02 Ξερει κανεις στα Λατινικα ΟΕΦΕ ποια κειμενα επεσαν; :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:31 Η sophia<3 έγραψε: #2.914 25-04-14 17:31 Οεφε Φυσική έχασα το πιο εύκολο πολλαπλής που όποιος το δει θα πει γιατί το έβαλες!!!και έχω γράψει προς το παρόν έκθεση 88 Φυσική γενικής 99 χημεία δεν ξέρω ακόμα Φυσική κατεύθυνσης 93 βιολογία κατεύθυνσης μου φάνηκαν εύκολα σήμερα μπορεί και 100 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:33 Ο Dream Theater: #2.915 25-04-14 17:33 Αρχική Δημοσίευση από sophia<3: Οεφε Φυσική έχασα το πιο εύκολο πολλαπλής που όποιος το δει θα πει γιατί το έβαλες!!!και έχω γράψει προς το παρόν έκθεση 88 Φυσική γενικής 99 χημεία δεν ξέρω ακόμα Φυσική κατεύθυνσης 93 βιολογία κατεύθυνσης μου φάνηκαν εύκολα σήμερα μπορεί και 100 ) Click για ανάπτυξη... ρε να σε ρωτησω. στο Γ2 με τα διαγραμματα οριζες εσυ 2 αλληλομορφα ξερω γω Α και Β? γιατι ηταν λιιγο ασαφες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:43 Η sophia<3 έγραψε: #2.916 25-04-14 17:43 Ναι αυτό έπρεπε να κάνεις ήταν όντως ασαφές αλλά πλέον είμαι σίγουρη γιατί μετά το διαγώνισμα πήρα τις λύσεις...το συγκεκριμενο ερωτημα ηταν ουσιαστικα τελειως λαθος δοσμενο διοτι δεν εδινε καμια διευκρίνηση οτι η καθε στηλη αποτελουσε διαφορετικο φαινοτυπο...επρεπε να το φανταστεις και καλα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:47 Ο Dream Theater: #2.917 25-04-14 17:47 οντως? μηπως μπορεις να μου πεις τη λυση των Β2, Γ και Δ2??? εν συντομια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cray9 Νεοφερμένο μέλος Ο cray9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:48 Ο cray9 έγραψε: #2.918 25-04-14 17:48 κειμενα λατινικα οεφε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:59 Η sophia<3 έγραψε: #2.919 25-04-14 17:59 Β2:σχολικο σελιδα 35και 36 αναφερεις οτι ο γεν κωδικας ειναι σχεδον καθολικος αρα μπορει το mRNA να μεταφραστει στα βακτηρια και να παραγει την ιδια πρωτεινη κτλ,τα ριβοσωματα μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως θεσεις μεταφρασεις ,η μεταγραφη και η μεταφραση δημιουργουναι με τον ιδιο τροπο σταβακτηρια και τελος τα αμινοξεα ειναι 20 και για τα ανθωπους και για βακτηρια Γ1 σελιδα 91 του σχολικου βιβλιου και ηθελε να πεις για την αντικατασταση βασης κσι επαιρνες περιπτωσεις για το αν ειναι η οχι η δοσμενη αλυσιδα κωδικη ή μη και εξεταζες παραλληλα να ειναι ιδιο το αμινοξυ με την μεταλλαγμενη και τελικα εβγαινε μη κωδικη Γ2 η γενια Γ εβγαινε η f1 η Α η f2 και η b η πατρικη P:ΑΑΒΒ και ααββ f1:ΑαΒβ f2:ααββ,Ααββ,ααΒΒ,ΑαΒβ μετα ελεγες για το διαγονιδικο φυτο περιεχει πληροφοριες του ειδους του του πλασμιδιου Τi και καποιας επιθυμητης ιδιοτητας που εχει προσθεθει στο πλασμιδιο και ελεγες οτι η dollyκαι τα κλωνοποιμενα ζωα εχουν τα μιτοχονδρια του ωαριου και τον πυρηνα οργανισμου δοτη Δ2 ειχε δυο περιπτωσεις για τα γενεολογικα δεντρα σωστες και η μια ηταν υπολειπομενο αυτοσωμικο με ολα τα αγορια φορεις και το αλλο αυτοσωμικο επικρατες με ολα τα αγορια τελειως καλα αυτααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 18:08 Ο Dream Theater: #2.920 25-04-14 18:08 κατσε ρε ειναι και λογω των πλασμιδιων που λειτουργουν ως φορεις κλωνοπιησης! βασικα εγω μονο αυτο εγραψα, ξεχασα την καθολοικοτητα του κωσικα.(την οποια εγραψα στο Γ1 μαζι με τις αλλες ιδιοτητες του γεν κωδικα ._.) δεν πειραζει 3-4 θα μου κοψει λογικα???. οσο για τα αλλα συμφωνω απολυτως ^_^ να σου πω στο Δ2 εβγαιναν 2 περιπτωσεις ε? και αυτο με τα αμινικα ακρα και τους δεσμους ποσοι ειναι τελικα? α και το Γ3 πολλαπλης α,γ,α,α,δ? (πες ναι σε παρακαλω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Μαθηματικά γενικής όντως ήταν γελοία.Φυσική είχε το Δ5 που το θεωρώ πολύ δύσκολο και τα άλλα ήταν φυσιολογικά αλλά όχι και πανεύκολα.ΑΕΠΠ σήμερα το Δ2 με το υποπρόγραμμα μου πήρε μια ώρα να το λύσω. Click για ανάπτυξη... Χμ,μπωρεις στο περιπου να πεις τι επεσε 1ο και 2ο θεμα?(Πινακες τιμων,διαγρ,μετατροπες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 14:48 Ο nikoslarissa: #2.905 25-04-14 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Χμ,μπωρεις στο περιπου να πεις τι επεσε 1ο και 2ο θεμα?(Πινακες τιμων,διαγρ,μετατροπες). Click για ανάπτυξη... Είχε να συμπλήρώσεις τον αλγόριθμο της φυσαλίδας ούτως ώστε να ταξινομείται ο μισός πίνακας,Μια απλή μετατροπή από ΓΙΑ σε ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ,πίνακα τιμών ήταν λίγο σπαστικό γιατί είχε πρόγραμμα που καλούσε διαδικασία και η διαδικασιά καλούσε συνάρτηση,έδινε και ένα διάγραμμα ροής να το μετατρέψεις σε αλγόριθμο που είχε μια ΓΙΑ και μέσα σε αυτην μια Μεχρις ότου και μια όσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 14:53 Ο Dream Theater: #2.906 25-04-14 14:53 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Μαθηματικά γενικής όντως ήταν γελοία.Φυσική είχε το Δ5 που το θεωρώ πολύ δύσκολο και τα άλλα ήταν φυσιολογικά αλλά όχι και πανεύκολα.ΑΕΠΠ σήμερα το Δ2 με το υποπρόγραμμα μου πήρε μια ώρα να το λύσω. Click για ανάπτυξη... Βρε δεν ειπα οτι ηταν ευκολα ασε μαθ γεν εχασα αυτη τη μαλακια το Γ3 τοσο χαλια διατυπωμενο που ητανε ._. αλλα φυσικη περιμενα ενα βιασμο οπως 2012-2013 και βιολογια να ειναι παρα πολλα οπως περσι. Ιδωμεν μαθηματικα κατευθυνσης μεθαυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 14:56 Η methexys έγραψε: #2.907 25-04-14 14:56 Μπορεί αυτό να σημαίνει ότι θα είναι πολύ δύσκολα τα θέματα στις πανελλήνιες, ή.....;; Και εγώ πραγματικά περίμενα τη φυσική (γιατί με τα υπόλοιπα δεν έχω ασχοληθεί πολυ) πολυ πιο δύσκολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 cray9 Νεοφερμένο μέλος Ο cray9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:05 Ο cray9 έγραψε: #2.908 25-04-14 15:05 γνωριζει κανεις πια κειμενα επεσαν στα λατινικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:18 Ο Filippos14: #2.909 25-04-14 15:18 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Είχε να συμπλήρώσεις τον αλγόριθμο της φυσαλίδας ούτως ώστε να ταξινομείται ο μισός πίνακας,Μια απλή μετατροπή από ΓΙΑ σε ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ,πίνακα τιμών ήταν λίγο σπαστικό γιατί είχε πρόγραμμα που καλούσε διαδικασία και η διαδικασιά καλούσε συνάρτηση,έδινε και ένα διάγραμμα ροής να το μετατρέψεις σε αλγόριθμο που είχε μια ΓΙΑ και μέσα σε αυτην μια Μεχρις ότου και μια όσο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω - Δεν εχω δει κατι αξιολογο απο τον οεφε στα μαθ κατ,σπανια να βαλουν 1-2 ερωτηματα που ξεφευγουν λιγο αλλα γενικα ειναι κακα τα διαγωνισματα τους εκει,και να μην τα δει καποιος δεν χανει τπτ,ετσι πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:20 Ο nikoslarissa: #2.910 25-04-14 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Βρε δεν ειπα οτι ηταν ευκολα ασε μαθ γεν εχασα αυτη τη μαλακια το Γ3 τοσο χαλια διατυπωμενο που ητανε ._. αλλα φυσικη περιμενα ενα βιασμο οπως 2012-2013 και βιολογια να ειναι παρα πολλα οπως περσι. Ιδωμεν μαθηματικα κατευθυνσης μεθαυριο Click για ανάπτυξη... Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:26 Ο damn έγραψε: #2.911 25-04-14 15:26 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε;[/QUOte Μπορεις να μου στειλεις τα θεματα του οεφε του αεππ και τα μαθηματικα γενικης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:44 Ο nikoslarissa: #2.912 25-04-14 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε;[/QUOte Μπορεις να μου στειλεις τα θεματα του οεφε του αεππ και τα μαθηματικα γενικης; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν τα έχω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 16:02 Η lia rose έγραψε: #2.913 25-04-14 16:02 Ξερει κανεις στα Λατινικα ΟΕΦΕ ποια κειμενα επεσαν; :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:31 Η sophia<3 έγραψε: #2.914 25-04-14 17:31 Οεφε Φυσική έχασα το πιο εύκολο πολλαπλής που όποιος το δει θα πει γιατί το έβαλες!!!και έχω γράψει προς το παρόν έκθεση 88 Φυσική γενικής 99 χημεία δεν ξέρω ακόμα Φυσική κατεύθυνσης 93 βιολογία κατεύθυνσης μου φάνηκαν εύκολα σήμερα μπορεί και 100 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:33 Ο Dream Theater: #2.915 25-04-14 17:33 Αρχική Δημοσίευση από sophia<3: Οεφε Φυσική έχασα το πιο εύκολο πολλαπλής που όποιος το δει θα πει γιατί το έβαλες!!!και έχω γράψει προς το παρόν έκθεση 88 Φυσική γενικής 99 χημεία δεν ξέρω ακόμα Φυσική κατεύθυνσης 93 βιολογία κατεύθυνσης μου φάνηκαν εύκολα σήμερα μπορεί και 100 ) Click για ανάπτυξη... ρε να σε ρωτησω. στο Γ2 με τα διαγραμματα οριζες εσυ 2 αλληλομορφα ξερω γω Α και Β? γιατι ηταν λιιγο ασαφες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:43 Η sophia<3 έγραψε: #2.916 25-04-14 17:43 Ναι αυτό έπρεπε να κάνεις ήταν όντως ασαφές αλλά πλέον είμαι σίγουρη γιατί μετά το διαγώνισμα πήρα τις λύσεις...το συγκεκριμενο ερωτημα ηταν ουσιαστικα τελειως λαθος δοσμενο διοτι δεν εδινε καμια διευκρίνηση οτι η καθε στηλη αποτελουσε διαφορετικο φαινοτυπο...επρεπε να το φανταστεις και καλα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:47 Ο Dream Theater: #2.917 25-04-14 17:47 οντως? μηπως μπορεις να μου πεις τη λυση των Β2, Γ και Δ2??? εν συντομια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cray9 Νεοφερμένο μέλος Ο cray9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:48 Ο cray9 έγραψε: #2.918 25-04-14 17:48 κειμενα λατινικα οεφε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:59 Η sophia<3 έγραψε: #2.919 25-04-14 17:59 Β2:σχολικο σελιδα 35και 36 αναφερεις οτι ο γεν κωδικας ειναι σχεδον καθολικος αρα μπορει το mRNA να μεταφραστει στα βακτηρια και να παραγει την ιδια πρωτεινη κτλ,τα ριβοσωματα μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως θεσεις μεταφρασεις ,η μεταγραφη και η μεταφραση δημιουργουναι με τον ιδιο τροπο σταβακτηρια και τελος τα αμινοξεα ειναι 20 και για τα ανθωπους και για βακτηρια Γ1 σελιδα 91 του σχολικου βιβλιου και ηθελε να πεις για την αντικατασταση βασης κσι επαιρνες περιπτωσεις για το αν ειναι η οχι η δοσμενη αλυσιδα κωδικη ή μη και εξεταζες παραλληλα να ειναι ιδιο το αμινοξυ με την μεταλλαγμενη και τελικα εβγαινε μη κωδικη Γ2 η γενια Γ εβγαινε η f1 η Α η f2 και η b η πατρικη P:ΑΑΒΒ και ααββ f1:ΑαΒβ f2:ααββ,Ααββ,ααΒΒ,ΑαΒβ μετα ελεγες για το διαγονιδικο φυτο περιεχει πληροφοριες του ειδους του του πλασμιδιου Τi και καποιας επιθυμητης ιδιοτητας που εχει προσθεθει στο πλασμιδιο και ελεγες οτι η dollyκαι τα κλωνοποιμενα ζωα εχουν τα μιτοχονδρια του ωαριου και τον πυρηνα οργανισμου δοτη Δ2 ειχε δυο περιπτωσεις για τα γενεολογικα δεντρα σωστες και η μια ηταν υπολειπομενο αυτοσωμικο με ολα τα αγορια φορεις και το αλλο αυτοσωμικο επικρατες με ολα τα αγορια τελειως καλα αυτααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 18:08 Ο Dream Theater: #2.920 25-04-14 18:08 κατσε ρε ειναι και λογω των πλασμιδιων που λειτουργουν ως φορεις κλωνοπιησης! βασικα εγω μονο αυτο εγραψα, ξεχασα την καθολοικοτητα του κωσικα.(την οποια εγραψα στο Γ1 μαζι με τις αλλες ιδιοτητες του γεν κωδικα ._.) δεν πειραζει 3-4 θα μου κοψει λογικα???. οσο για τα αλλα συμφωνω απολυτως ^_^ να σου πω στο Δ2 εβγαιναν 2 περιπτωσεις ε? και αυτο με τα αμινικα ακρα και τους δεσμους ποσοι ειναι τελικα? α και το Γ3 πολλαπλης α,γ,α,α,δ? (πες ναι σε παρακαλω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Χμ,μπωρεις στο περιπου να πεις τι επεσε 1ο και 2ο θεμα?(Πινακες τιμων,διαγρ,μετατροπες). Click για ανάπτυξη... Είχε να συμπλήρώσεις τον αλγόριθμο της φυσαλίδας ούτως ώστε να ταξινομείται ο μισός πίνακας,Μια απλή μετατροπή από ΓΙΑ σε ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ,πίνακα τιμών ήταν λίγο σπαστικό γιατί είχε πρόγραμμα που καλούσε διαδικασία και η διαδικασιά καλούσε συνάρτηση,έδινε και ένα διάγραμμα ροής να το μετατρέψεις σε αλγόριθμο που είχε μια ΓΙΑ και μέσα σε αυτην μια Μεχρις ότου και μια όσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 14:53 Ο Dream Theater: #2.906 25-04-14 14:53 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Μαθηματικά γενικής όντως ήταν γελοία.Φυσική είχε το Δ5 που το θεωρώ πολύ δύσκολο και τα άλλα ήταν φυσιολογικά αλλά όχι και πανεύκολα.ΑΕΠΠ σήμερα το Δ2 με το υποπρόγραμμα μου πήρε μια ώρα να το λύσω. Click για ανάπτυξη... Βρε δεν ειπα οτι ηταν ευκολα ασε μαθ γεν εχασα αυτη τη μαλακια το Γ3 τοσο χαλια διατυπωμενο που ητανε ._. αλλα φυσικη περιμενα ενα βιασμο οπως 2012-2013 και βιολογια να ειναι παρα πολλα οπως περσι. Ιδωμεν μαθηματικα κατευθυνσης μεθαυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 14:56 Η methexys έγραψε: #2.907 25-04-14 14:56 Μπορεί αυτό να σημαίνει ότι θα είναι πολύ δύσκολα τα θέματα στις πανελλήνιες, ή.....;; Και εγώ πραγματικά περίμενα τη φυσική (γιατί με τα υπόλοιπα δεν έχω ασχοληθεί πολυ) πολυ πιο δύσκολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 cray9 Νεοφερμένο μέλος Ο cray9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:05 Ο cray9 έγραψε: #2.908 25-04-14 15:05 γνωριζει κανεις πια κειμενα επεσαν στα λατινικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:18 Ο Filippos14: #2.909 25-04-14 15:18 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Είχε να συμπλήρώσεις τον αλγόριθμο της φυσαλίδας ούτως ώστε να ταξινομείται ο μισός πίνακας,Μια απλή μετατροπή από ΓΙΑ σε ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ,πίνακα τιμών ήταν λίγο σπαστικό γιατί είχε πρόγραμμα που καλούσε διαδικασία και η διαδικασιά καλούσε συνάρτηση,έδινε και ένα διάγραμμα ροής να το μετατρέψεις σε αλγόριθμο που είχε μια ΓΙΑ και μέσα σε αυτην μια Μεχρις ότου και μια όσο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω - Δεν εχω δει κατι αξιολογο απο τον οεφε στα μαθ κατ,σπανια να βαλουν 1-2 ερωτηματα που ξεφευγουν λιγο αλλα γενικα ειναι κακα τα διαγωνισματα τους εκει,και να μην τα δει καποιος δεν χανει τπτ,ετσι πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:20 Ο nikoslarissa: #2.910 25-04-14 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Βρε δεν ειπα οτι ηταν ευκολα ασε μαθ γεν εχασα αυτη τη μαλακια το Γ3 τοσο χαλια διατυπωμενο που ητανε ._. αλλα φυσικη περιμενα ενα βιασμο οπως 2012-2013 και βιολογια να ειναι παρα πολλα οπως περσι. Ιδωμεν μαθηματικα κατευθυνσης μεθαυριο Click για ανάπτυξη... Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:26 Ο damn έγραψε: #2.911 25-04-14 15:26 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε;[/QUOte Μπορεις να μου στειλεις τα θεματα του οεφε του αεππ και τα μαθηματικα γενικης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:44 Ο nikoslarissa: #2.912 25-04-14 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε;[/QUOte Μπορεις να μου στειλεις τα θεματα του οεφε του αεππ και τα μαθηματικα γενικης; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν τα έχω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 16:02 Η lia rose έγραψε: #2.913 25-04-14 16:02 Ξερει κανεις στα Λατινικα ΟΕΦΕ ποια κειμενα επεσαν; :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:31 Η sophia<3 έγραψε: #2.914 25-04-14 17:31 Οεφε Φυσική έχασα το πιο εύκολο πολλαπλής που όποιος το δει θα πει γιατί το έβαλες!!!και έχω γράψει προς το παρόν έκθεση 88 Φυσική γενικής 99 χημεία δεν ξέρω ακόμα Φυσική κατεύθυνσης 93 βιολογία κατεύθυνσης μου φάνηκαν εύκολα σήμερα μπορεί και 100 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:33 Ο Dream Theater: #2.915 25-04-14 17:33 Αρχική Δημοσίευση από sophia<3: Οεφε Φυσική έχασα το πιο εύκολο πολλαπλής που όποιος το δει θα πει γιατί το έβαλες!!!και έχω γράψει προς το παρόν έκθεση 88 Φυσική γενικής 99 χημεία δεν ξέρω ακόμα Φυσική κατεύθυνσης 93 βιολογία κατεύθυνσης μου φάνηκαν εύκολα σήμερα μπορεί και 100 ) Click για ανάπτυξη... ρε να σε ρωτησω. στο Γ2 με τα διαγραμματα οριζες εσυ 2 αλληλομορφα ξερω γω Α και Β? γιατι ηταν λιιγο ασαφες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:43 Η sophia<3 έγραψε: #2.916 25-04-14 17:43 Ναι αυτό έπρεπε να κάνεις ήταν όντως ασαφές αλλά πλέον είμαι σίγουρη γιατί μετά το διαγώνισμα πήρα τις λύσεις...το συγκεκριμενο ερωτημα ηταν ουσιαστικα τελειως λαθος δοσμενο διοτι δεν εδινε καμια διευκρίνηση οτι η καθε στηλη αποτελουσε διαφορετικο φαινοτυπο...επρεπε να το φανταστεις και καλα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:47 Ο Dream Theater: #2.917 25-04-14 17:47 οντως? μηπως μπορεις να μου πεις τη λυση των Β2, Γ και Δ2??? εν συντομια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cray9 Νεοφερμένο μέλος Ο cray9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:48 Ο cray9 έγραψε: #2.918 25-04-14 17:48 κειμενα λατινικα οεφε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:59 Η sophia<3 έγραψε: #2.919 25-04-14 17:59 Β2:σχολικο σελιδα 35και 36 αναφερεις οτι ο γεν κωδικας ειναι σχεδον καθολικος αρα μπορει το mRNA να μεταφραστει στα βακτηρια και να παραγει την ιδια πρωτεινη κτλ,τα ριβοσωματα μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως θεσεις μεταφρασεις ,η μεταγραφη και η μεταφραση δημιουργουναι με τον ιδιο τροπο σταβακτηρια και τελος τα αμινοξεα ειναι 20 και για τα ανθωπους και για βακτηρια Γ1 σελιδα 91 του σχολικου βιβλιου και ηθελε να πεις για την αντικατασταση βασης κσι επαιρνες περιπτωσεις για το αν ειναι η οχι η δοσμενη αλυσιδα κωδικη ή μη και εξεταζες παραλληλα να ειναι ιδιο το αμινοξυ με την μεταλλαγμενη και τελικα εβγαινε μη κωδικη Γ2 η γενια Γ εβγαινε η f1 η Α η f2 και η b η πατρικη P:ΑΑΒΒ και ααββ f1:ΑαΒβ f2:ααββ,Ααββ,ααΒΒ,ΑαΒβ μετα ελεγες για το διαγονιδικο φυτο περιεχει πληροφοριες του ειδους του του πλασμιδιου Τi και καποιας επιθυμητης ιδιοτητας που εχει προσθεθει στο πλασμιδιο και ελεγες οτι η dollyκαι τα κλωνοποιμενα ζωα εχουν τα μιτοχονδρια του ωαριου και τον πυρηνα οργανισμου δοτη Δ2 ειχε δυο περιπτωσεις για τα γενεολογικα δεντρα σωστες και η μια ηταν υπολειπομενο αυτοσωμικο με ολα τα αγορια φορεις και το αλλο αυτοσωμικο επικρατες με ολα τα αγορια τελειως καλα αυτααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 18:08 Ο Dream Theater: #2.920 25-04-14 18:08 κατσε ρε ειναι και λογω των πλασμιδιων που λειτουργουν ως φορεις κλωνοπιησης! βασικα εγω μονο αυτο εγραψα, ξεχασα την καθολοικοτητα του κωσικα.(την οποια εγραψα στο Γ1 μαζι με τις αλλες ιδιοτητες του γεν κωδικα ._.) δεν πειραζει 3-4 θα μου κοψει λογικα???. οσο για τα αλλα συμφωνω απολυτως ^_^ να σου πω στο Δ2 εβγαιναν 2 περιπτωσεις ε? και αυτο με τα αμινικα ακρα και τους δεσμους ποσοι ειναι τελικα? α και το Γ3 πολλαπλης α,γ,α,α,δ? (πες ναι σε παρακαλω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Μαθηματικά γενικής όντως ήταν γελοία.Φυσική είχε το Δ5 που το θεωρώ πολύ δύσκολο και τα άλλα ήταν φυσιολογικά αλλά όχι και πανεύκολα.ΑΕΠΠ σήμερα το Δ2 με το υποπρόγραμμα μου πήρε μια ώρα να το λύσω. Click για ανάπτυξη... Βρε δεν ειπα οτι ηταν ευκολα ασε μαθ γεν εχασα αυτη τη μαλακια το Γ3 τοσο χαλια διατυπωμενο που ητανε ._. αλλα φυσικη περιμενα ενα βιασμο οπως 2012-2013 και βιολογια να ειναι παρα πολλα οπως περσι. Ιδωμεν μαθηματικα κατευθυνσης μεθαυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 14:56 Η methexys έγραψε: #2.907 25-04-14 14:56 Μπορεί αυτό να σημαίνει ότι θα είναι πολύ δύσκολα τα θέματα στις πανελλήνιες, ή.....;; Και εγώ πραγματικά περίμενα τη φυσική (γιατί με τα υπόλοιπα δεν έχω ασχοληθεί πολυ) πολυ πιο δύσκολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 cray9 Νεοφερμένο μέλος Ο cray9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:05 Ο cray9 έγραψε: #2.908 25-04-14 15:05 γνωριζει κανεις πια κειμενα επεσαν στα λατινικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:18 Ο Filippos14: #2.909 25-04-14 15:18 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Είχε να συμπλήρώσεις τον αλγόριθμο της φυσαλίδας ούτως ώστε να ταξινομείται ο μισός πίνακας,Μια απλή μετατροπή από ΓΙΑ σε ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ,πίνακα τιμών ήταν λίγο σπαστικό γιατί είχε πρόγραμμα που καλούσε διαδικασία και η διαδικασιά καλούσε συνάρτηση,έδινε και ένα διάγραμμα ροής να το μετατρέψεις σε αλγόριθμο που είχε μια ΓΙΑ και μέσα σε αυτην μια Μεχρις ότου και μια όσο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω - Δεν εχω δει κατι αξιολογο απο τον οεφε στα μαθ κατ,σπανια να βαλουν 1-2 ερωτηματα που ξεφευγουν λιγο αλλα γενικα ειναι κακα τα διαγωνισματα τους εκει,και να μην τα δει καποιος δεν χανει τπτ,ετσι πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:20 Ο nikoslarissa: #2.910 25-04-14 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Βρε δεν ειπα οτι ηταν ευκολα ασε μαθ γεν εχασα αυτη τη μαλακια το Γ3 τοσο χαλια διατυπωμενο που ητανε ._. αλλα φυσικη περιμενα ενα βιασμο οπως 2012-2013 και βιολογια να ειναι παρα πολλα οπως περσι. Ιδωμεν μαθηματικα κατευθυνσης μεθαυριο Click για ανάπτυξη... Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:26 Ο damn έγραψε: #2.911 25-04-14 15:26 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε;[/QUOte Μπορεις να μου στειλεις τα θεματα του οεφε του αεππ και τα μαθηματικα γενικης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:44 Ο nikoslarissa: #2.912 25-04-14 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε;[/QUOte Μπορεις να μου στειλεις τα θεματα του οεφε του αεππ και τα μαθηματικα γενικης; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν τα έχω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 16:02 Η lia rose έγραψε: #2.913 25-04-14 16:02 Ξερει κανεις στα Λατινικα ΟΕΦΕ ποια κειμενα επεσαν; :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:31 Η sophia<3 έγραψε: #2.914 25-04-14 17:31 Οεφε Φυσική έχασα το πιο εύκολο πολλαπλής που όποιος το δει θα πει γιατί το έβαλες!!!και έχω γράψει προς το παρόν έκθεση 88 Φυσική γενικής 99 χημεία δεν ξέρω ακόμα Φυσική κατεύθυνσης 93 βιολογία κατεύθυνσης μου φάνηκαν εύκολα σήμερα μπορεί και 100 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:33 Ο Dream Theater: #2.915 25-04-14 17:33 Αρχική Δημοσίευση από sophia<3: Οεφε Φυσική έχασα το πιο εύκολο πολλαπλής που όποιος το δει θα πει γιατί το έβαλες!!!και έχω γράψει προς το παρόν έκθεση 88 Φυσική γενικής 99 χημεία δεν ξέρω ακόμα Φυσική κατεύθυνσης 93 βιολογία κατεύθυνσης μου φάνηκαν εύκολα σήμερα μπορεί και 100 ) Click για ανάπτυξη... ρε να σε ρωτησω. στο Γ2 με τα διαγραμματα οριζες εσυ 2 αλληλομορφα ξερω γω Α και Β? γιατι ηταν λιιγο ασαφες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:43 Η sophia<3 έγραψε: #2.916 25-04-14 17:43 Ναι αυτό έπρεπε να κάνεις ήταν όντως ασαφές αλλά πλέον είμαι σίγουρη γιατί μετά το διαγώνισμα πήρα τις λύσεις...το συγκεκριμενο ερωτημα ηταν ουσιαστικα τελειως λαθος δοσμενο διοτι δεν εδινε καμια διευκρίνηση οτι η καθε στηλη αποτελουσε διαφορετικο φαινοτυπο...επρεπε να το φανταστεις και καλα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:47 Ο Dream Theater: #2.917 25-04-14 17:47 οντως? μηπως μπορεις να μου πεις τη λυση των Β2, Γ και Δ2??? εν συντομια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cray9 Νεοφερμένο μέλος Ο cray9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:48 Ο cray9 έγραψε: #2.918 25-04-14 17:48 κειμενα λατινικα οεφε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:59 Η sophia<3 έγραψε: #2.919 25-04-14 17:59 Β2:σχολικο σελιδα 35και 36 αναφερεις οτι ο γεν κωδικας ειναι σχεδον καθολικος αρα μπορει το mRNA να μεταφραστει στα βακτηρια και να παραγει την ιδια πρωτεινη κτλ,τα ριβοσωματα μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως θεσεις μεταφρασεις ,η μεταγραφη και η μεταφραση δημιουργουναι με τον ιδιο τροπο σταβακτηρια και τελος τα αμινοξεα ειναι 20 και για τα ανθωπους και για βακτηρια Γ1 σελιδα 91 του σχολικου βιβλιου και ηθελε να πεις για την αντικατασταση βασης κσι επαιρνες περιπτωσεις για το αν ειναι η οχι η δοσμενη αλυσιδα κωδικη ή μη και εξεταζες παραλληλα να ειναι ιδιο το αμινοξυ με την μεταλλαγμενη και τελικα εβγαινε μη κωδικη Γ2 η γενια Γ εβγαινε η f1 η Α η f2 και η b η πατρικη P:ΑΑΒΒ και ααββ f1:ΑαΒβ f2:ααββ,Ααββ,ααΒΒ,ΑαΒβ μετα ελεγες για το διαγονιδικο φυτο περιεχει πληροφοριες του ειδους του του πλασμιδιου Τi και καποιας επιθυμητης ιδιοτητας που εχει προσθεθει στο πλασμιδιο και ελεγες οτι η dollyκαι τα κλωνοποιμενα ζωα εχουν τα μιτοχονδρια του ωαριου και τον πυρηνα οργανισμου δοτη Δ2 ειχε δυο περιπτωσεις για τα γενεολογικα δεντρα σωστες και η μια ηταν υπολειπομενο αυτοσωμικο με ολα τα αγορια φορεις και το αλλο αυτοσωμικο επικρατες με ολα τα αγορια τελειως καλα αυτααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 18:08 Ο Dream Theater: #2.920 25-04-14 18:08 κατσε ρε ειναι και λογω των πλασμιδιων που λειτουργουν ως φορεις κλωνοπιησης! βασικα εγω μονο αυτο εγραψα, ξεχασα την καθολοικοτητα του κωσικα.(την οποια εγραψα στο Γ1 μαζι με τις αλλες ιδιοτητες του γεν κωδικα ._.) δεν πειραζει 3-4 θα μου κοψει λογικα???. οσο για τα αλλα συμφωνω απολυτως ^_^ να σου πω στο Δ2 εβγαιναν 2 περιπτωσεις ε? και αυτο με τα αμινικα ακρα και τους δεσμους ποσοι ειναι τελικα? α και το Γ3 πολλαπλης α,γ,α,α,δ? (πες ναι σε παρακαλω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορεί αυτό να σημαίνει ότι θα είναι πολύ δύσκολα τα θέματα στις πανελλήνιες, ή.....;; Και εγώ πραγματικά περίμενα τη φυσική (γιατί με τα υπόλοιπα δεν έχω ασχοληθεί πολυ) πολυ πιο δύσκολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cray9 Νεοφερμένο μέλος Ο cray9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:05 Ο cray9 έγραψε: #2.908 25-04-14 15:05 γνωριζει κανεις πια κειμενα επεσαν στα λατινικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:18 Ο Filippos14: #2.909 25-04-14 15:18 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Είχε να συμπλήρώσεις τον αλγόριθμο της φυσαλίδας ούτως ώστε να ταξινομείται ο μισός πίνακας,Μια απλή μετατροπή από ΓΙΑ σε ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ,πίνακα τιμών ήταν λίγο σπαστικό γιατί είχε πρόγραμμα που καλούσε διαδικασία και η διαδικασιά καλούσε συνάρτηση,έδινε και ένα διάγραμμα ροής να το μετατρέψεις σε αλγόριθμο που είχε μια ΓΙΑ και μέσα σε αυτην μια Μεχρις ότου και μια όσο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω - Δεν εχω δει κατι αξιολογο απο τον οεφε στα μαθ κατ,σπανια να βαλουν 1-2 ερωτηματα που ξεφευγουν λιγο αλλα γενικα ειναι κακα τα διαγωνισματα τους εκει,και να μην τα δει καποιος δεν χανει τπτ,ετσι πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:20 Ο nikoslarissa: #2.910 25-04-14 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Βρε δεν ειπα οτι ηταν ευκολα ασε μαθ γεν εχασα αυτη τη μαλακια το Γ3 τοσο χαλια διατυπωμενο που ητανε ._. αλλα φυσικη περιμενα ενα βιασμο οπως 2012-2013 και βιολογια να ειναι παρα πολλα οπως περσι. Ιδωμεν μαθηματικα κατευθυνσης μεθαυριο Click για ανάπτυξη... Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:26 Ο damn έγραψε: #2.911 25-04-14 15:26 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε;[/QUOte Μπορεις να μου στειλεις τα θεματα του οεφε του αεππ και τα μαθηματικα γενικης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:44 Ο nikoslarissa: #2.912 25-04-14 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε;[/QUOte Μπορεις να μου στειλεις τα θεματα του οεφε του αεππ και τα μαθηματικα γενικης; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν τα έχω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 16:02 Η lia rose έγραψε: #2.913 25-04-14 16:02 Ξερει κανεις στα Λατινικα ΟΕΦΕ ποια κειμενα επεσαν; :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:31 Η sophia<3 έγραψε: #2.914 25-04-14 17:31 Οεφε Φυσική έχασα το πιο εύκολο πολλαπλής που όποιος το δει θα πει γιατί το έβαλες!!!και έχω γράψει προς το παρόν έκθεση 88 Φυσική γενικής 99 χημεία δεν ξέρω ακόμα Φυσική κατεύθυνσης 93 βιολογία κατεύθυνσης μου φάνηκαν εύκολα σήμερα μπορεί και 100 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:33 Ο Dream Theater: #2.915 25-04-14 17:33 Αρχική Δημοσίευση από sophia<3: Οεφε Φυσική έχασα το πιο εύκολο πολλαπλής που όποιος το δει θα πει γιατί το έβαλες!!!και έχω γράψει προς το παρόν έκθεση 88 Φυσική γενικής 99 χημεία δεν ξέρω ακόμα Φυσική κατεύθυνσης 93 βιολογία κατεύθυνσης μου φάνηκαν εύκολα σήμερα μπορεί και 100 ) Click για ανάπτυξη... ρε να σε ρωτησω. στο Γ2 με τα διαγραμματα οριζες εσυ 2 αλληλομορφα ξερω γω Α και Β? γιατι ηταν λιιγο ασαφες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:43 Η sophia<3 έγραψε: #2.916 25-04-14 17:43 Ναι αυτό έπρεπε να κάνεις ήταν όντως ασαφές αλλά πλέον είμαι σίγουρη γιατί μετά το διαγώνισμα πήρα τις λύσεις...το συγκεκριμενο ερωτημα ηταν ουσιαστικα τελειως λαθος δοσμενο διοτι δεν εδινε καμια διευκρίνηση οτι η καθε στηλη αποτελουσε διαφορετικο φαινοτυπο...επρεπε να το φανταστεις και καλα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:47 Ο Dream Theater: #2.917 25-04-14 17:47 οντως? μηπως μπορεις να μου πεις τη λυση των Β2, Γ και Δ2??? εν συντομια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cray9 Νεοφερμένο μέλος Ο cray9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:48 Ο cray9 έγραψε: #2.918 25-04-14 17:48 κειμενα λατινικα οεφε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:59 Η sophia<3 έγραψε: #2.919 25-04-14 17:59 Β2:σχολικο σελιδα 35και 36 αναφερεις οτι ο γεν κωδικας ειναι σχεδον καθολικος αρα μπορει το mRNA να μεταφραστει στα βακτηρια και να παραγει την ιδια πρωτεινη κτλ,τα ριβοσωματα μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως θεσεις μεταφρασεις ,η μεταγραφη και η μεταφραση δημιουργουναι με τον ιδιο τροπο σταβακτηρια και τελος τα αμινοξεα ειναι 20 και για τα ανθωπους και για βακτηρια Γ1 σελιδα 91 του σχολικου βιβλιου και ηθελε να πεις για την αντικατασταση βασης κσι επαιρνες περιπτωσεις για το αν ειναι η οχι η δοσμενη αλυσιδα κωδικη ή μη και εξεταζες παραλληλα να ειναι ιδιο το αμινοξυ με την μεταλλαγμενη και τελικα εβγαινε μη κωδικη Γ2 η γενια Γ εβγαινε η f1 η Α η f2 και η b η πατρικη P:ΑΑΒΒ και ααββ f1:ΑαΒβ f2:ααββ,Ααββ,ααΒΒ,ΑαΒβ μετα ελεγες για το διαγονιδικο φυτο περιεχει πληροφοριες του ειδους του του πλασμιδιου Τi και καποιας επιθυμητης ιδιοτητας που εχει προσθεθει στο πλασμιδιο και ελεγες οτι η dollyκαι τα κλωνοποιμενα ζωα εχουν τα μιτοχονδρια του ωαριου και τον πυρηνα οργανισμου δοτη Δ2 ειχε δυο περιπτωσεις για τα γενεολογικα δεντρα σωστες και η μια ηταν υπολειπομενο αυτοσωμικο με ολα τα αγορια φορεις και το αλλο αυτοσωμικο επικρατες με ολα τα αγορια τελειως καλα αυτααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 18:08 Ο Dream Theater: #2.920 25-04-14 18:08 κατσε ρε ειναι και λογω των πλασμιδιων που λειτουργουν ως φορεις κλωνοπιησης! βασικα εγω μονο αυτο εγραψα, ξεχασα την καθολοικοτητα του κωσικα.(την οποια εγραψα στο Γ1 μαζι με τις αλλες ιδιοτητες του γεν κωδικα ._.) δεν πειραζει 3-4 θα μου κοψει λογικα???. οσο για τα αλλα συμφωνω απολυτως ^_^ να σου πω στο Δ2 εβγαιναν 2 περιπτωσεις ε? και αυτο με τα αμινικα ακρα και τους δεσμους ποσοι ειναι τελικα? α και το Γ3 πολλαπλης α,γ,α,α,δ? (πες ναι σε παρακαλω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γνωριζει κανεις πια κειμενα επεσαν στα λατινικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:18 Ο Filippos14: #2.909 25-04-14 15:18 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Είχε να συμπλήρώσεις τον αλγόριθμο της φυσαλίδας ούτως ώστε να ταξινομείται ο μισός πίνακας,Μια απλή μετατροπή από ΓΙΑ σε ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ,πίνακα τιμών ήταν λίγο σπαστικό γιατί είχε πρόγραμμα που καλούσε διαδικασία και η διαδικασιά καλούσε συνάρτηση,έδινε και ένα διάγραμμα ροής να το μετατρέψεις σε αλγόριθμο που είχε μια ΓΙΑ και μέσα σε αυτην μια Μεχρις ότου και μια όσο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω - Δεν εχω δει κατι αξιολογο απο τον οεφε στα μαθ κατ,σπανια να βαλουν 1-2 ερωτηματα που ξεφευγουν λιγο αλλα γενικα ειναι κακα τα διαγωνισματα τους εκει,και να μην τα δει καποιος δεν χανει τπτ,ετσι πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:20 Ο nikoslarissa: #2.910 25-04-14 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Βρε δεν ειπα οτι ηταν ευκολα ασε μαθ γεν εχασα αυτη τη μαλακια το Γ3 τοσο χαλια διατυπωμενο που ητανε ._. αλλα φυσικη περιμενα ενα βιασμο οπως 2012-2013 και βιολογια να ειναι παρα πολλα οπως περσι. Ιδωμεν μαθηματικα κατευθυνσης μεθαυριο Click για ανάπτυξη... Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:26 Ο damn έγραψε: #2.911 25-04-14 15:26 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε;[/QUOte Μπορεις να μου στειλεις τα θεματα του οεφε του αεππ και τα μαθηματικα γενικης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:44 Ο nikoslarissa: #2.912 25-04-14 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε;[/QUOte Μπορεις να μου στειλεις τα θεματα του οεφε του αεππ και τα μαθηματικα γενικης; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν τα έχω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 16:02 Η lia rose έγραψε: #2.913 25-04-14 16:02 Ξερει κανεις στα Λατινικα ΟΕΦΕ ποια κειμενα επεσαν; :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:31 Η sophia<3 έγραψε: #2.914 25-04-14 17:31 Οεφε Φυσική έχασα το πιο εύκολο πολλαπλής που όποιος το δει θα πει γιατί το έβαλες!!!και έχω γράψει προς το παρόν έκθεση 88 Φυσική γενικής 99 χημεία δεν ξέρω ακόμα Φυσική κατεύθυνσης 93 βιολογία κατεύθυνσης μου φάνηκαν εύκολα σήμερα μπορεί και 100 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:33 Ο Dream Theater: #2.915 25-04-14 17:33 Αρχική Δημοσίευση από sophia<3: Οεφε Φυσική έχασα το πιο εύκολο πολλαπλής που όποιος το δει θα πει γιατί το έβαλες!!!και έχω γράψει προς το παρόν έκθεση 88 Φυσική γενικής 99 χημεία δεν ξέρω ακόμα Φυσική κατεύθυνσης 93 βιολογία κατεύθυνσης μου φάνηκαν εύκολα σήμερα μπορεί και 100 ) Click για ανάπτυξη... ρε να σε ρωτησω. στο Γ2 με τα διαγραμματα οριζες εσυ 2 αλληλομορφα ξερω γω Α και Β? γιατι ηταν λιιγο ασαφες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:43 Η sophia<3 έγραψε: #2.916 25-04-14 17:43 Ναι αυτό έπρεπε να κάνεις ήταν όντως ασαφές αλλά πλέον είμαι σίγουρη γιατί μετά το διαγώνισμα πήρα τις λύσεις...το συγκεκριμενο ερωτημα ηταν ουσιαστικα τελειως λαθος δοσμενο διοτι δεν εδινε καμια διευκρίνηση οτι η καθε στηλη αποτελουσε διαφορετικο φαινοτυπο...επρεπε να το φανταστεις και καλα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:47 Ο Dream Theater: #2.917 25-04-14 17:47 οντως? μηπως μπορεις να μου πεις τη λυση των Β2, Γ και Δ2??? εν συντομια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cray9 Νεοφερμένο μέλος Ο cray9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:48 Ο cray9 έγραψε: #2.918 25-04-14 17:48 κειμενα λατινικα οεφε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:59 Η sophia<3 έγραψε: #2.919 25-04-14 17:59 Β2:σχολικο σελιδα 35και 36 αναφερεις οτι ο γεν κωδικας ειναι σχεδον καθολικος αρα μπορει το mRNA να μεταφραστει στα βακτηρια και να παραγει την ιδια πρωτεινη κτλ,τα ριβοσωματα μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως θεσεις μεταφρασεις ,η μεταγραφη και η μεταφραση δημιουργουναι με τον ιδιο τροπο σταβακτηρια και τελος τα αμινοξεα ειναι 20 και για τα ανθωπους και για βακτηρια Γ1 σελιδα 91 του σχολικου βιβλιου και ηθελε να πεις για την αντικατασταση βασης κσι επαιρνες περιπτωσεις για το αν ειναι η οχι η δοσμενη αλυσιδα κωδικη ή μη και εξεταζες παραλληλα να ειναι ιδιο το αμινοξυ με την μεταλλαγμενη και τελικα εβγαινε μη κωδικη Γ2 η γενια Γ εβγαινε η f1 η Α η f2 και η b η πατρικη P:ΑΑΒΒ και ααββ f1:ΑαΒβ f2:ααββ,Ααββ,ααΒΒ,ΑαΒβ μετα ελεγες για το διαγονιδικο φυτο περιεχει πληροφοριες του ειδους του του πλασμιδιου Τi και καποιας επιθυμητης ιδιοτητας που εχει προσθεθει στο πλασμιδιο και ελεγες οτι η dollyκαι τα κλωνοποιμενα ζωα εχουν τα μιτοχονδρια του ωαριου και τον πυρηνα οργανισμου δοτη Δ2 ειχε δυο περιπτωσεις για τα γενεολογικα δεντρα σωστες και η μια ηταν υπολειπομενο αυτοσωμικο με ολα τα αγορια φορεις και το αλλο αυτοσωμικο επικρατες με ολα τα αγορια τελειως καλα αυτααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 18:08 Ο Dream Theater: #2.920 25-04-14 18:08 κατσε ρε ειναι και λογω των πλασμιδιων που λειτουργουν ως φορεις κλωνοπιησης! βασικα εγω μονο αυτο εγραψα, ξεχασα την καθολοικοτητα του κωσικα.(την οποια εγραψα στο Γ1 μαζι με τις αλλες ιδιοτητες του γεν κωδικα ._.) δεν πειραζει 3-4 θα μου κοψει λογικα???. οσο για τα αλλα συμφωνω απολυτως ^_^ να σου πω στο Δ2 εβγαιναν 2 περιπτωσεις ε? και αυτο με τα αμινικα ακρα και τους δεσμους ποσοι ειναι τελικα? α και το Γ3 πολλαπλης α,γ,α,α,δ? (πες ναι σε παρακαλω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Είχε να συμπλήρώσεις τον αλγόριθμο της φυσαλίδας ούτως ώστε να ταξινομείται ο μισός πίνακας,Μια απλή μετατροπή από ΓΙΑ σε ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ,πίνακα τιμών ήταν λίγο σπαστικό γιατί είχε πρόγραμμα που καλούσε διαδικασία και η διαδικασιά καλούσε συνάρτηση,έδινε και ένα διάγραμμα ροής να το μετατρέψεις σε αλγόριθμο που είχε μια ΓΙΑ και μέσα σε αυτην μια Μεχρις ότου και μια όσο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω - Δεν εχω δει κατι αξιολογο απο τον οεφε στα μαθ κατ,σπανια να βαλουν 1-2 ερωτηματα που ξεφευγουν λιγο αλλα γενικα ειναι κακα τα διαγωνισματα τους εκει,και να μην τα δει καποιος δεν χανει τπτ,ετσι πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:20 Ο nikoslarissa: #2.910 25-04-14 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Βρε δεν ειπα οτι ηταν ευκολα ασε μαθ γεν εχασα αυτη τη μαλακια το Γ3 τοσο χαλια διατυπωμενο που ητανε ._. αλλα φυσικη περιμενα ενα βιασμο οπως 2012-2013 και βιολογια να ειναι παρα πολλα οπως περσι. Ιδωμεν μαθηματικα κατευθυνσης μεθαυριο Click για ανάπτυξη... Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:26 Ο damn έγραψε: #2.911 25-04-14 15:26 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε;[/QUOte Μπορεις να μου στειλεις τα θεματα του οεφε του αεππ και τα μαθηματικα γενικης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:44 Ο nikoslarissa: #2.912 25-04-14 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε;[/QUOte Μπορεις να μου στειλεις τα θεματα του οεφε του αεππ και τα μαθηματικα γενικης; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν τα έχω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 16:02 Η lia rose έγραψε: #2.913 25-04-14 16:02 Ξερει κανεις στα Λατινικα ΟΕΦΕ ποια κειμενα επεσαν; :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:31 Η sophia<3 έγραψε: #2.914 25-04-14 17:31 Οεφε Φυσική έχασα το πιο εύκολο πολλαπλής που όποιος το δει θα πει γιατί το έβαλες!!!και έχω γράψει προς το παρόν έκθεση 88 Φυσική γενικής 99 χημεία δεν ξέρω ακόμα Φυσική κατεύθυνσης 93 βιολογία κατεύθυνσης μου φάνηκαν εύκολα σήμερα μπορεί και 100 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:33 Ο Dream Theater: #2.915 25-04-14 17:33 Αρχική Δημοσίευση από sophia<3: Οεφε Φυσική έχασα το πιο εύκολο πολλαπλής που όποιος το δει θα πει γιατί το έβαλες!!!και έχω γράψει προς το παρόν έκθεση 88 Φυσική γενικής 99 χημεία δεν ξέρω ακόμα Φυσική κατεύθυνσης 93 βιολογία κατεύθυνσης μου φάνηκαν εύκολα σήμερα μπορεί και 100 ) Click για ανάπτυξη... ρε να σε ρωτησω. στο Γ2 με τα διαγραμματα οριζες εσυ 2 αλληλομορφα ξερω γω Α και Β? γιατι ηταν λιιγο ασαφες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:43 Η sophia<3 έγραψε: #2.916 25-04-14 17:43 Ναι αυτό έπρεπε να κάνεις ήταν όντως ασαφές αλλά πλέον είμαι σίγουρη γιατί μετά το διαγώνισμα πήρα τις λύσεις...το συγκεκριμενο ερωτημα ηταν ουσιαστικα τελειως λαθος δοσμενο διοτι δεν εδινε καμια διευκρίνηση οτι η καθε στηλη αποτελουσε διαφορετικο φαινοτυπο...επρεπε να το φανταστεις και καλα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:47 Ο Dream Theater: #2.917 25-04-14 17:47 οντως? μηπως μπορεις να μου πεις τη λυση των Β2, Γ και Δ2??? εν συντομια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cray9 Νεοφερμένο μέλος Ο cray9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:48 Ο cray9 έγραψε: #2.918 25-04-14 17:48 κειμενα λατινικα οεφε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:59 Η sophia<3 έγραψε: #2.919 25-04-14 17:59 Β2:σχολικο σελιδα 35και 36 αναφερεις οτι ο γεν κωδικας ειναι σχεδον καθολικος αρα μπορει το mRNA να μεταφραστει στα βακτηρια και να παραγει την ιδια πρωτεινη κτλ,τα ριβοσωματα μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως θεσεις μεταφρασεις ,η μεταγραφη και η μεταφραση δημιουργουναι με τον ιδιο τροπο σταβακτηρια και τελος τα αμινοξεα ειναι 20 και για τα ανθωπους και για βακτηρια Γ1 σελιδα 91 του σχολικου βιβλιου και ηθελε να πεις για την αντικατασταση βασης κσι επαιρνες περιπτωσεις για το αν ειναι η οχι η δοσμενη αλυσιδα κωδικη ή μη και εξεταζες παραλληλα να ειναι ιδιο το αμινοξυ με την μεταλλαγμενη και τελικα εβγαινε μη κωδικη Γ2 η γενια Γ εβγαινε η f1 η Α η f2 και η b η πατρικη P:ΑΑΒΒ και ααββ f1:ΑαΒβ f2:ααββ,Ααββ,ααΒΒ,ΑαΒβ μετα ελεγες για το διαγονιδικο φυτο περιεχει πληροφοριες του ειδους του του πλασμιδιου Τi και καποιας επιθυμητης ιδιοτητας που εχει προσθεθει στο πλασμιδιο και ελεγες οτι η dollyκαι τα κλωνοποιμενα ζωα εχουν τα μιτοχονδρια του ωαριου και τον πυρηνα οργανισμου δοτη Δ2 ειχε δυο περιπτωσεις για τα γενεολογικα δεντρα σωστες και η μια ηταν υπολειπομενο αυτοσωμικο με ολα τα αγορια φορεις και το αλλο αυτοσωμικο επικρατες με ολα τα αγορια τελειως καλα αυτααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 18:08 Ο Dream Theater: #2.920 25-04-14 18:08 κατσε ρε ειναι και λογω των πλασμιδιων που λειτουργουν ως φορεις κλωνοπιησης! βασικα εγω μονο αυτο εγραψα, ξεχασα την καθολοικοτητα του κωσικα.(την οποια εγραψα στο Γ1 μαζι με τις αλλες ιδιοτητες του γεν κωδικα ._.) δεν πειραζει 3-4 θα μου κοψει λογικα???. οσο για τα αλλα συμφωνω απολυτως ^_^ να σου πω στο Δ2 εβγαιναν 2 περιπτωσεις ε? και αυτο με τα αμινικα ακρα και τους δεσμους ποσοι ειναι τελικα? α και το Γ3 πολλαπλης α,γ,α,α,δ? (πες ναι σε παρακαλω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dream Theater: Βρε δεν ειπα οτι ηταν ευκολα ασε μαθ γεν εχασα αυτη τη μαλακια το Γ3 τοσο χαλια διατυπωμενο που ητανε ._. αλλα φυσικη περιμενα ενα βιασμο οπως 2012-2013 και βιολογια να ειναι παρα πολλα οπως περσι. Ιδωμεν μαθηματικα κατευθυνσης μεθαυριο Click για ανάπτυξη... Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:26 Ο damn έγραψε: #2.911 25-04-14 15:26 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε;[/QUOte Μπορεις να μου στειλεις τα θεματα του οεφε του αεππ και τα μαθηματικα γενικης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:44 Ο nikoslarissa: #2.912 25-04-14 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε;[/QUOte Μπορεις να μου στειλεις τα θεματα του οεφε του αεππ και τα μαθηματικα γενικης; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν τα έχω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 16:02 Η lia rose έγραψε: #2.913 25-04-14 16:02 Ξερει κανεις στα Λατινικα ΟΕΦΕ ποια κειμενα επεσαν; :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:31 Η sophia<3 έγραψε: #2.914 25-04-14 17:31 Οεφε Φυσική έχασα το πιο εύκολο πολλαπλής που όποιος το δει θα πει γιατί το έβαλες!!!και έχω γράψει προς το παρόν έκθεση 88 Φυσική γενικής 99 χημεία δεν ξέρω ακόμα Φυσική κατεύθυνσης 93 βιολογία κατεύθυνσης μου φάνηκαν εύκολα σήμερα μπορεί και 100 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:33 Ο Dream Theater: #2.915 25-04-14 17:33 Αρχική Δημοσίευση από sophia<3: Οεφε Φυσική έχασα το πιο εύκολο πολλαπλής που όποιος το δει θα πει γιατί το έβαλες!!!και έχω γράψει προς το παρόν έκθεση 88 Φυσική γενικής 99 χημεία δεν ξέρω ακόμα Φυσική κατεύθυνσης 93 βιολογία κατεύθυνσης μου φάνηκαν εύκολα σήμερα μπορεί και 100 ) Click για ανάπτυξη... ρε να σε ρωτησω. στο Γ2 με τα διαγραμματα οριζες εσυ 2 αλληλομορφα ξερω γω Α και Β? γιατι ηταν λιιγο ασαφες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:43 Η sophia<3 έγραψε: #2.916 25-04-14 17:43 Ναι αυτό έπρεπε να κάνεις ήταν όντως ασαφές αλλά πλέον είμαι σίγουρη γιατί μετά το διαγώνισμα πήρα τις λύσεις...το συγκεκριμενο ερωτημα ηταν ουσιαστικα τελειως λαθος δοσμενο διοτι δεν εδινε καμια διευκρίνηση οτι η καθε στηλη αποτελουσε διαφορετικο φαινοτυπο...επρεπε να το φανταστεις και καλα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:47 Ο Dream Theater: #2.917 25-04-14 17:47 οντως? μηπως μπορεις να μου πεις τη λυση των Β2, Γ και Δ2??? εν συντομια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cray9 Νεοφερμένο μέλος Ο cray9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:48 Ο cray9 έγραψε: #2.918 25-04-14 17:48 κειμενα λατινικα οεφε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:59 Η sophia<3 έγραψε: #2.919 25-04-14 17:59 Β2:σχολικο σελιδα 35και 36 αναφερεις οτι ο γεν κωδικας ειναι σχεδον καθολικος αρα μπορει το mRNA να μεταφραστει στα βακτηρια και να παραγει την ιδια πρωτεινη κτλ,τα ριβοσωματα μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως θεσεις μεταφρασεις ,η μεταγραφη και η μεταφραση δημιουργουναι με τον ιδιο τροπο σταβακτηρια και τελος τα αμινοξεα ειναι 20 και για τα ανθωπους και για βακτηρια Γ1 σελιδα 91 του σχολικου βιβλιου και ηθελε να πεις για την αντικατασταση βασης κσι επαιρνες περιπτωσεις για το αν ειναι η οχι η δοσμενη αλυσιδα κωδικη ή μη και εξεταζες παραλληλα να ειναι ιδιο το αμινοξυ με την μεταλλαγμενη και τελικα εβγαινε μη κωδικη Γ2 η γενια Γ εβγαινε η f1 η Α η f2 και η b η πατρικη P:ΑΑΒΒ και ααββ f1:ΑαΒβ f2:ααββ,Ααββ,ααΒΒ,ΑαΒβ μετα ελεγες για το διαγονιδικο φυτο περιεχει πληροφοριες του ειδους του του πλασμιδιου Τi και καποιας επιθυμητης ιδιοτητας που εχει προσθεθει στο πλασμιδιο και ελεγες οτι η dollyκαι τα κλωνοποιμενα ζωα εχουν τα μιτοχονδρια του ωαριου και τον πυρηνα οργανισμου δοτη Δ2 ειχε δυο περιπτωσεις για τα γενεολογικα δεντρα σωστες και η μια ηταν υπολειπομενο αυτοσωμικο με ολα τα αγορια φορεις και το αλλο αυτοσωμικο επικρατες με ολα τα αγορια τελειως καλα αυτααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 18:08 Ο Dream Theater: #2.920 25-04-14 18:08 κατσε ρε ειναι και λογω των πλασμιδιων που λειτουργουν ως φορεις κλωνοπιησης! βασικα εγω μονο αυτο εγραψα, ξεχασα την καθολοικοτητα του κωσικα.(την οποια εγραψα στο Γ1 μαζι με τις αλλες ιδιοτητες του γεν κωδικα ._.) δεν πειραζει 3-4 θα μου κοψει λογικα???. οσο για τα αλλα συμφωνω απολυτως ^_^ να σου πω στο Δ2 εβγαιναν 2 περιπτωσεις ε? και αυτο με τα αμινικα ακρα και τους δεσμους ποσοι ειναι τελικα? α και το Γ3 πολλαπλης α,γ,α,α,δ? (πες ναι σε παρακαλω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε;[/QUOte Μπορεις να μου στειλεις τα θεματα του οεφε του αεππ και τα μαθηματικα γενικης; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 15:44 Ο nikoslarissa: #2.912 25-04-14 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε;[/QUOte Μπορεις να μου στειλεις τα θεματα του οεφε του αεππ και τα μαθηματικα γενικης; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν τα έχω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 16:02 Η lia rose έγραψε: #2.913 25-04-14 16:02 Ξερει κανεις στα Λατινικα ΟΕΦΕ ποια κειμενα επεσαν; :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:31 Η sophia<3 έγραψε: #2.914 25-04-14 17:31 Οεφε Φυσική έχασα το πιο εύκολο πολλαπλής που όποιος το δει θα πει γιατί το έβαλες!!!και έχω γράψει προς το παρόν έκθεση 88 Φυσική γενικής 99 χημεία δεν ξέρω ακόμα Φυσική κατεύθυνσης 93 βιολογία κατεύθυνσης μου φάνηκαν εύκολα σήμερα μπορεί και 100 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:33 Ο Dream Theater: #2.915 25-04-14 17:33 Αρχική Δημοσίευση από sophia<3: Οεφε Φυσική έχασα το πιο εύκολο πολλαπλής που όποιος το δει θα πει γιατί το έβαλες!!!και έχω γράψει προς το παρόν έκθεση 88 Φυσική γενικής 99 χημεία δεν ξέρω ακόμα Φυσική κατεύθυνσης 93 βιολογία κατεύθυνσης μου φάνηκαν εύκολα σήμερα μπορεί και 100 ) Click για ανάπτυξη... ρε να σε ρωτησω. στο Γ2 με τα διαγραμματα οριζες εσυ 2 αλληλομορφα ξερω γω Α και Β? γιατι ηταν λιιγο ασαφες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:43 Η sophia<3 έγραψε: #2.916 25-04-14 17:43 Ναι αυτό έπρεπε να κάνεις ήταν όντως ασαφές αλλά πλέον είμαι σίγουρη γιατί μετά το διαγώνισμα πήρα τις λύσεις...το συγκεκριμενο ερωτημα ηταν ουσιαστικα τελειως λαθος δοσμενο διοτι δεν εδινε καμια διευκρίνηση οτι η καθε στηλη αποτελουσε διαφορετικο φαινοτυπο...επρεπε να το φανταστεις και καλα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:47 Ο Dream Theater: #2.917 25-04-14 17:47 οντως? μηπως μπορεις να μου πεις τη λυση των Β2, Γ και Δ2??? εν συντομια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cray9 Νεοφερμένο μέλος Ο cray9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:48 Ο cray9 έγραψε: #2.918 25-04-14 17:48 κειμενα λατινικα οεφε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:59 Η sophia<3 έγραψε: #2.919 25-04-14 17:59 Β2:σχολικο σελιδα 35και 36 αναφερεις οτι ο γεν κωδικας ειναι σχεδον καθολικος αρα μπορει το mRNA να μεταφραστει στα βακτηρια και να παραγει την ιδια πρωτεινη κτλ,τα ριβοσωματα μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως θεσεις μεταφρασεις ,η μεταγραφη και η μεταφραση δημιουργουναι με τον ιδιο τροπο σταβακτηρια και τελος τα αμινοξεα ειναι 20 και για τα ανθωπους και για βακτηρια Γ1 σελιδα 91 του σχολικου βιβλιου και ηθελε να πεις για την αντικατασταση βασης κσι επαιρνες περιπτωσεις για το αν ειναι η οχι η δοσμενη αλυσιδα κωδικη ή μη και εξεταζες παραλληλα να ειναι ιδιο το αμινοξυ με την μεταλλαγμενη και τελικα εβγαινε μη κωδικη Γ2 η γενια Γ εβγαινε η f1 η Α η f2 και η b η πατρικη P:ΑΑΒΒ και ααββ f1:ΑαΒβ f2:ααββ,Ααββ,ααΒΒ,ΑαΒβ μετα ελεγες για το διαγονιδικο φυτο περιεχει πληροφοριες του ειδους του του πλασμιδιου Τi και καποιας επιθυμητης ιδιοτητας που εχει προσθεθει στο πλασμιδιο και ελεγες οτι η dollyκαι τα κλωνοποιμενα ζωα εχουν τα μιτοχονδρια του ωαριου και τον πυρηνα οργανισμου δοτη Δ2 ειχε δυο περιπτωσεις για τα γενεολογικα δεντρα σωστες και η μια ηταν υπολειπομενο αυτοσωμικο με ολα τα αγορια φορεις και το αλλο αυτοσωμικο επικρατες με ολα τα αγορια τελειως καλα αυτααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 18:08 Ο Dream Theater: #2.920 25-04-14 18:08 κατσε ρε ειναι και λογω των πλασμιδιων που λειτουργουν ως φορεις κλωνοπιησης! βασικα εγω μονο αυτο εγραψα, ξεχασα την καθολοικοτητα του κωσικα.(την οποια εγραψα στο Γ1 μαζι με τις αλλες ιδιοτητες του γεν κωδικα ._.) δεν πειραζει 3-4 θα μου κοψει λογικα???. οσο για τα αλλα συμφωνω απολυτως ^_^ να σου πω στο Δ2 εβγαιναν 2 περιπτωσεις ε? και αυτο με τα αμινικα ακρα και τους δεσμους ποσοι ειναι τελικα? α και το Γ3 πολλαπλης α,γ,α,α,δ? (πες ναι σε παρακαλω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Τελικά το Γ3 τι ακριβώς ζητούσε;[/QUOte Μπορεις να μου στειλεις τα θεματα του οεφε του αεππ και τα μαθηματικα γενικης; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν τα έχω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lia rose Νεοφερμένο μέλος Η lia rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 16:02 Η lia rose έγραψε: #2.913 25-04-14 16:02 Ξερει κανεις στα Λατινικα ΟΕΦΕ ποια κειμενα επεσαν; :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:31 Η sophia<3 έγραψε: #2.914 25-04-14 17:31 Οεφε Φυσική έχασα το πιο εύκολο πολλαπλής που όποιος το δει θα πει γιατί το έβαλες!!!και έχω γράψει προς το παρόν έκθεση 88 Φυσική γενικής 99 χημεία δεν ξέρω ακόμα Φυσική κατεύθυνσης 93 βιολογία κατεύθυνσης μου φάνηκαν εύκολα σήμερα μπορεί και 100 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:33 Ο Dream Theater: #2.915 25-04-14 17:33 Αρχική Δημοσίευση από sophia<3: Οεφε Φυσική έχασα το πιο εύκολο πολλαπλής που όποιος το δει θα πει γιατί το έβαλες!!!και έχω γράψει προς το παρόν έκθεση 88 Φυσική γενικής 99 χημεία δεν ξέρω ακόμα Φυσική κατεύθυνσης 93 βιολογία κατεύθυνσης μου φάνηκαν εύκολα σήμερα μπορεί και 100 ) Click για ανάπτυξη... ρε να σε ρωτησω. στο Γ2 με τα διαγραμματα οριζες εσυ 2 αλληλομορφα ξερω γω Α και Β? γιατι ηταν λιιγο ασαφες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:43 Η sophia<3 έγραψε: #2.916 25-04-14 17:43 Ναι αυτό έπρεπε να κάνεις ήταν όντως ασαφές αλλά πλέον είμαι σίγουρη γιατί μετά το διαγώνισμα πήρα τις λύσεις...το συγκεκριμενο ερωτημα ηταν ουσιαστικα τελειως λαθος δοσμενο διοτι δεν εδινε καμια διευκρίνηση οτι η καθε στηλη αποτελουσε διαφορετικο φαινοτυπο...επρεπε να το φανταστεις και καλα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:47 Ο Dream Theater: #2.917 25-04-14 17:47 οντως? μηπως μπορεις να μου πεις τη λυση των Β2, Γ και Δ2??? εν συντομια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cray9 Νεοφερμένο μέλος Ο cray9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:48 Ο cray9 έγραψε: #2.918 25-04-14 17:48 κειμενα λατινικα οεφε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:59 Η sophia<3 έγραψε: #2.919 25-04-14 17:59 Β2:σχολικο σελιδα 35και 36 αναφερεις οτι ο γεν κωδικας ειναι σχεδον καθολικος αρα μπορει το mRNA να μεταφραστει στα βακτηρια και να παραγει την ιδια πρωτεινη κτλ,τα ριβοσωματα μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως θεσεις μεταφρασεις ,η μεταγραφη και η μεταφραση δημιουργουναι με τον ιδιο τροπο σταβακτηρια και τελος τα αμινοξεα ειναι 20 και για τα ανθωπους και για βακτηρια Γ1 σελιδα 91 του σχολικου βιβλιου και ηθελε να πεις για την αντικατασταση βασης κσι επαιρνες περιπτωσεις για το αν ειναι η οχι η δοσμενη αλυσιδα κωδικη ή μη και εξεταζες παραλληλα να ειναι ιδιο το αμινοξυ με την μεταλλαγμενη και τελικα εβγαινε μη κωδικη Γ2 η γενια Γ εβγαινε η f1 η Α η f2 και η b η πατρικη P:ΑΑΒΒ και ααββ f1:ΑαΒβ f2:ααββ,Ααββ,ααΒΒ,ΑαΒβ μετα ελεγες για το διαγονιδικο φυτο περιεχει πληροφοριες του ειδους του του πλασμιδιου Τi και καποιας επιθυμητης ιδιοτητας που εχει προσθεθει στο πλασμιδιο και ελεγες οτι η dollyκαι τα κλωνοποιμενα ζωα εχουν τα μιτοχονδρια του ωαριου και τον πυρηνα οργανισμου δοτη Δ2 ειχε δυο περιπτωσεις για τα γενεολογικα δεντρα σωστες και η μια ηταν υπολειπομενο αυτοσωμικο με ολα τα αγορια φορεις και το αλλο αυτοσωμικο επικρατες με ολα τα αγορια τελειως καλα αυτααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 18:08 Ο Dream Theater: #2.920 25-04-14 18:08 κατσε ρε ειναι και λογω των πλασμιδιων που λειτουργουν ως φορεις κλωνοπιησης! βασικα εγω μονο αυτο εγραψα, ξεχασα την καθολοικοτητα του κωσικα.(την οποια εγραψα στο Γ1 μαζι με τις αλλες ιδιοτητες του γεν κωδικα ._.) δεν πειραζει 3-4 θα μου κοψει λογικα???. οσο για τα αλλα συμφωνω απολυτως ^_^ να σου πω στο Δ2 εβγαιναν 2 περιπτωσεις ε? και αυτο με τα αμινικα ακρα και τους δεσμους ποσοι ειναι τελικα? α και το Γ3 πολλαπλης α,γ,α,α,δ? (πες ναι σε παρακαλω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξερει κανεις στα Λατινικα ΟΕΦΕ ποια κειμενα επεσαν; :-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:31 Η sophia<3 έγραψε: #2.914 25-04-14 17:31 Οεφε Φυσική έχασα το πιο εύκολο πολλαπλής που όποιος το δει θα πει γιατί το έβαλες!!!και έχω γράψει προς το παρόν έκθεση 88 Φυσική γενικής 99 χημεία δεν ξέρω ακόμα Φυσική κατεύθυνσης 93 βιολογία κατεύθυνσης μου φάνηκαν εύκολα σήμερα μπορεί και 100 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:33 Ο Dream Theater: #2.915 25-04-14 17:33 Αρχική Δημοσίευση από sophia<3: Οεφε Φυσική έχασα το πιο εύκολο πολλαπλής που όποιος το δει θα πει γιατί το έβαλες!!!και έχω γράψει προς το παρόν έκθεση 88 Φυσική γενικής 99 χημεία δεν ξέρω ακόμα Φυσική κατεύθυνσης 93 βιολογία κατεύθυνσης μου φάνηκαν εύκολα σήμερα μπορεί και 100 ) Click για ανάπτυξη... ρε να σε ρωτησω. στο Γ2 με τα διαγραμματα οριζες εσυ 2 αλληλομορφα ξερω γω Α και Β? γιατι ηταν λιιγο ασαφες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:43 Η sophia<3 έγραψε: #2.916 25-04-14 17:43 Ναι αυτό έπρεπε να κάνεις ήταν όντως ασαφές αλλά πλέον είμαι σίγουρη γιατί μετά το διαγώνισμα πήρα τις λύσεις...το συγκεκριμενο ερωτημα ηταν ουσιαστικα τελειως λαθος δοσμενο διοτι δεν εδινε καμια διευκρίνηση οτι η καθε στηλη αποτελουσε διαφορετικο φαινοτυπο...επρεπε να το φανταστεις και καλα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:47 Ο Dream Theater: #2.917 25-04-14 17:47 οντως? μηπως μπορεις να μου πεις τη λυση των Β2, Γ και Δ2??? εν συντομια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cray9 Νεοφερμένο μέλος Ο cray9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:48 Ο cray9 έγραψε: #2.918 25-04-14 17:48 κειμενα λατινικα οεφε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:59 Η sophia<3 έγραψε: #2.919 25-04-14 17:59 Β2:σχολικο σελιδα 35και 36 αναφερεις οτι ο γεν κωδικας ειναι σχεδον καθολικος αρα μπορει το mRNA να μεταφραστει στα βακτηρια και να παραγει την ιδια πρωτεινη κτλ,τα ριβοσωματα μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως θεσεις μεταφρασεις ,η μεταγραφη και η μεταφραση δημιουργουναι με τον ιδιο τροπο σταβακτηρια και τελος τα αμινοξεα ειναι 20 και για τα ανθωπους και για βακτηρια Γ1 σελιδα 91 του σχολικου βιβλιου και ηθελε να πεις για την αντικατασταση βασης κσι επαιρνες περιπτωσεις για το αν ειναι η οχι η δοσμενη αλυσιδα κωδικη ή μη και εξεταζες παραλληλα να ειναι ιδιο το αμινοξυ με την μεταλλαγμενη και τελικα εβγαινε μη κωδικη Γ2 η γενια Γ εβγαινε η f1 η Α η f2 και η b η πατρικη P:ΑΑΒΒ και ααββ f1:ΑαΒβ f2:ααββ,Ααββ,ααΒΒ,ΑαΒβ μετα ελεγες για το διαγονιδικο φυτο περιεχει πληροφοριες του ειδους του του πλασμιδιου Τi και καποιας επιθυμητης ιδιοτητας που εχει προσθεθει στο πλασμιδιο και ελεγες οτι η dollyκαι τα κλωνοποιμενα ζωα εχουν τα μιτοχονδρια του ωαριου και τον πυρηνα οργανισμου δοτη Δ2 ειχε δυο περιπτωσεις για τα γενεολογικα δεντρα σωστες και η μια ηταν υπολειπομενο αυτοσωμικο με ολα τα αγορια φορεις και το αλλο αυτοσωμικο επικρατες με ολα τα αγορια τελειως καλα αυτααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 18:08 Ο Dream Theater: #2.920 25-04-14 18:08 κατσε ρε ειναι και λογω των πλασμιδιων που λειτουργουν ως φορεις κλωνοπιησης! βασικα εγω μονο αυτο εγραψα, ξεχασα την καθολοικοτητα του κωσικα.(την οποια εγραψα στο Γ1 μαζι με τις αλλες ιδιοτητες του γεν κωδικα ._.) δεν πειραζει 3-4 θα μου κοψει λογικα???. οσο για τα αλλα συμφωνω απολυτως ^_^ να σου πω στο Δ2 εβγαιναν 2 περιπτωσεις ε? και αυτο με τα αμινικα ακρα και τους δεσμους ποσοι ειναι τελικα? α και το Γ3 πολλαπλης α,γ,α,α,δ? (πες ναι σε παρακαλω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οεφε Φυσική έχασα το πιο εύκολο πολλαπλής που όποιος το δει θα πει γιατί το έβαλες!!!και έχω γράψει προς το παρόν έκθεση 88 Φυσική γενικής 99 χημεία δεν ξέρω ακόμα Φυσική κατεύθυνσης 93 βιολογία κατεύθυνσης μου φάνηκαν εύκολα σήμερα μπορεί και 100 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:33 Ο Dream Theater: #2.915 25-04-14 17:33 Αρχική Δημοσίευση από sophia<3: Οεφε Φυσική έχασα το πιο εύκολο πολλαπλής που όποιος το δει θα πει γιατί το έβαλες!!!και έχω γράψει προς το παρόν έκθεση 88 Φυσική γενικής 99 χημεία δεν ξέρω ακόμα Φυσική κατεύθυνσης 93 βιολογία κατεύθυνσης μου φάνηκαν εύκολα σήμερα μπορεί και 100 ) Click για ανάπτυξη... ρε να σε ρωτησω. στο Γ2 με τα διαγραμματα οριζες εσυ 2 αλληλομορφα ξερω γω Α και Β? γιατι ηταν λιιγο ασαφες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:43 Η sophia<3 έγραψε: #2.916 25-04-14 17:43 Ναι αυτό έπρεπε να κάνεις ήταν όντως ασαφές αλλά πλέον είμαι σίγουρη γιατί μετά το διαγώνισμα πήρα τις λύσεις...το συγκεκριμενο ερωτημα ηταν ουσιαστικα τελειως λαθος δοσμενο διοτι δεν εδινε καμια διευκρίνηση οτι η καθε στηλη αποτελουσε διαφορετικο φαινοτυπο...επρεπε να το φανταστεις και καλα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:47 Ο Dream Theater: #2.917 25-04-14 17:47 οντως? μηπως μπορεις να μου πεις τη λυση των Β2, Γ και Δ2??? εν συντομια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cray9 Νεοφερμένο μέλος Ο cray9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:48 Ο cray9 έγραψε: #2.918 25-04-14 17:48 κειμενα λατινικα οεφε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:59 Η sophia<3 έγραψε: #2.919 25-04-14 17:59 Β2:σχολικο σελιδα 35και 36 αναφερεις οτι ο γεν κωδικας ειναι σχεδον καθολικος αρα μπορει το mRNA να μεταφραστει στα βακτηρια και να παραγει την ιδια πρωτεινη κτλ,τα ριβοσωματα μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως θεσεις μεταφρασεις ,η μεταγραφη και η μεταφραση δημιουργουναι με τον ιδιο τροπο σταβακτηρια και τελος τα αμινοξεα ειναι 20 και για τα ανθωπους και για βακτηρια Γ1 σελιδα 91 του σχολικου βιβλιου και ηθελε να πεις για την αντικατασταση βασης κσι επαιρνες περιπτωσεις για το αν ειναι η οχι η δοσμενη αλυσιδα κωδικη ή μη και εξεταζες παραλληλα να ειναι ιδιο το αμινοξυ με την μεταλλαγμενη και τελικα εβγαινε μη κωδικη Γ2 η γενια Γ εβγαινε η f1 η Α η f2 και η b η πατρικη P:ΑΑΒΒ και ααββ f1:ΑαΒβ f2:ααββ,Ααββ,ααΒΒ,ΑαΒβ μετα ελεγες για το διαγονιδικο φυτο περιεχει πληροφοριες του ειδους του του πλασμιδιου Τi και καποιας επιθυμητης ιδιοτητας που εχει προσθεθει στο πλασμιδιο και ελεγες οτι η dollyκαι τα κλωνοποιμενα ζωα εχουν τα μιτοχονδρια του ωαριου και τον πυρηνα οργανισμου δοτη Δ2 ειχε δυο περιπτωσεις για τα γενεολογικα δεντρα σωστες και η μια ηταν υπολειπομενο αυτοσωμικο με ολα τα αγορια φορεις και το αλλο αυτοσωμικο επικρατες με ολα τα αγορια τελειως καλα αυτααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 18:08 Ο Dream Theater: #2.920 25-04-14 18:08 κατσε ρε ειναι και λογω των πλασμιδιων που λειτουργουν ως φορεις κλωνοπιησης! βασικα εγω μονο αυτο εγραψα, ξεχασα την καθολοικοτητα του κωσικα.(την οποια εγραψα στο Γ1 μαζι με τις αλλες ιδιοτητες του γεν κωδικα ._.) δεν πειραζει 3-4 θα μου κοψει λογικα???. οσο για τα αλλα συμφωνω απολυτως ^_^ να σου πω στο Δ2 εβγαιναν 2 περιπτωσεις ε? και αυτο με τα αμινικα ακρα και τους δεσμους ποσοι ειναι τελικα? α και το Γ3 πολλαπλης α,γ,α,α,δ? (πες ναι σε παρακαλω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sophia<3: Οεφε Φυσική έχασα το πιο εύκολο πολλαπλής που όποιος το δει θα πει γιατί το έβαλες!!!και έχω γράψει προς το παρόν έκθεση 88 Φυσική γενικής 99 χημεία δεν ξέρω ακόμα Φυσική κατεύθυνσης 93 βιολογία κατεύθυνσης μου φάνηκαν εύκολα σήμερα μπορεί και 100 ) Click για ανάπτυξη... ρε να σε ρωτησω. στο Γ2 με τα διαγραμματα οριζες εσυ 2 αλληλομορφα ξερω γω Α και Β? γιατι ηταν λιιγο ασαφες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:43 Η sophia<3 έγραψε: #2.916 25-04-14 17:43 Ναι αυτό έπρεπε να κάνεις ήταν όντως ασαφές αλλά πλέον είμαι σίγουρη γιατί μετά το διαγώνισμα πήρα τις λύσεις...το συγκεκριμενο ερωτημα ηταν ουσιαστικα τελειως λαθος δοσμενο διοτι δεν εδινε καμια διευκρίνηση οτι η καθε στηλη αποτελουσε διαφορετικο φαινοτυπο...επρεπε να το φανταστεις και καλα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:47 Ο Dream Theater: #2.917 25-04-14 17:47 οντως? μηπως μπορεις να μου πεις τη λυση των Β2, Γ και Δ2??? εν συντομια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cray9 Νεοφερμένο μέλος Ο cray9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:48 Ο cray9 έγραψε: #2.918 25-04-14 17:48 κειμενα λατινικα οεφε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:59 Η sophia<3 έγραψε: #2.919 25-04-14 17:59 Β2:σχολικο σελιδα 35και 36 αναφερεις οτι ο γεν κωδικας ειναι σχεδον καθολικος αρα μπορει το mRNA να μεταφραστει στα βακτηρια και να παραγει την ιδια πρωτεινη κτλ,τα ριβοσωματα μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως θεσεις μεταφρασεις ,η μεταγραφη και η μεταφραση δημιουργουναι με τον ιδιο τροπο σταβακτηρια και τελος τα αμινοξεα ειναι 20 και για τα ανθωπους και για βακτηρια Γ1 σελιδα 91 του σχολικου βιβλιου και ηθελε να πεις για την αντικατασταση βασης κσι επαιρνες περιπτωσεις για το αν ειναι η οχι η δοσμενη αλυσιδα κωδικη ή μη και εξεταζες παραλληλα να ειναι ιδιο το αμινοξυ με την μεταλλαγμενη και τελικα εβγαινε μη κωδικη Γ2 η γενια Γ εβγαινε η f1 η Α η f2 και η b η πατρικη P:ΑΑΒΒ και ααββ f1:ΑαΒβ f2:ααββ,Ααββ,ααΒΒ,ΑαΒβ μετα ελεγες για το διαγονιδικο φυτο περιεχει πληροφοριες του ειδους του του πλασμιδιου Τi και καποιας επιθυμητης ιδιοτητας που εχει προσθεθει στο πλασμιδιο και ελεγες οτι η dollyκαι τα κλωνοποιμενα ζωα εχουν τα μιτοχονδρια του ωαριου και τον πυρηνα οργανισμου δοτη Δ2 ειχε δυο περιπτωσεις για τα γενεολογικα δεντρα σωστες και η μια ηταν υπολειπομενο αυτοσωμικο με ολα τα αγορια φορεις και το αλλο αυτοσωμικο επικρατες με ολα τα αγορια τελειως καλα αυτααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 18:08 Ο Dream Theater: #2.920 25-04-14 18:08 κατσε ρε ειναι και λογω των πλασμιδιων που λειτουργουν ως φορεις κλωνοπιησης! βασικα εγω μονο αυτο εγραψα, ξεχασα την καθολοικοτητα του κωσικα.(την οποια εγραψα στο Γ1 μαζι με τις αλλες ιδιοτητες του γεν κωδικα ._.) δεν πειραζει 3-4 θα μου κοψει λογικα???. οσο για τα αλλα συμφωνω απολυτως ^_^ να σου πω στο Δ2 εβγαιναν 2 περιπτωσεις ε? και αυτο με τα αμινικα ακρα και τους δεσμους ποσοι ειναι τελικα? α και το Γ3 πολλαπλης α,γ,α,α,δ? (πες ναι σε παρακαλω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι αυτό έπρεπε να κάνεις ήταν όντως ασαφές αλλά πλέον είμαι σίγουρη γιατί μετά το διαγώνισμα πήρα τις λύσεις...το συγκεκριμενο ερωτημα ηταν ουσιαστικα τελειως λαθος δοσμενο διοτι δεν εδινε καμια διευκρίνηση οτι η καθε στηλη αποτελουσε διαφορετικο φαινοτυπο...επρεπε να το φανταστεις και καλα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:47 Ο Dream Theater: #2.917 25-04-14 17:47 οντως? μηπως μπορεις να μου πεις τη λυση των Β2, Γ και Δ2??? εν συντομια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cray9 Νεοφερμένο μέλος Ο cray9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:48 Ο cray9 έγραψε: #2.918 25-04-14 17:48 κειμενα λατινικα οεφε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:59 Η sophia<3 έγραψε: #2.919 25-04-14 17:59 Β2:σχολικο σελιδα 35και 36 αναφερεις οτι ο γεν κωδικας ειναι σχεδον καθολικος αρα μπορει το mRNA να μεταφραστει στα βακτηρια και να παραγει την ιδια πρωτεινη κτλ,τα ριβοσωματα μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως θεσεις μεταφρασεις ,η μεταγραφη και η μεταφραση δημιουργουναι με τον ιδιο τροπο σταβακτηρια και τελος τα αμινοξεα ειναι 20 και για τα ανθωπους και για βακτηρια Γ1 σελιδα 91 του σχολικου βιβλιου και ηθελε να πεις για την αντικατασταση βασης κσι επαιρνες περιπτωσεις για το αν ειναι η οχι η δοσμενη αλυσιδα κωδικη ή μη και εξεταζες παραλληλα να ειναι ιδιο το αμινοξυ με την μεταλλαγμενη και τελικα εβγαινε μη κωδικη Γ2 η γενια Γ εβγαινε η f1 η Α η f2 και η b η πατρικη P:ΑΑΒΒ και ααββ f1:ΑαΒβ f2:ααββ,Ααββ,ααΒΒ,ΑαΒβ μετα ελεγες για το διαγονιδικο φυτο περιεχει πληροφοριες του ειδους του του πλασμιδιου Τi και καποιας επιθυμητης ιδιοτητας που εχει προσθεθει στο πλασμιδιο και ελεγες οτι η dollyκαι τα κλωνοποιμενα ζωα εχουν τα μιτοχονδρια του ωαριου και τον πυρηνα οργανισμου δοτη Δ2 ειχε δυο περιπτωσεις για τα γενεολογικα δεντρα σωστες και η μια ηταν υπολειπομενο αυτοσωμικο με ολα τα αγορια φορεις και το αλλο αυτοσωμικο επικρατες με ολα τα αγορια τελειως καλα αυτααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 18:08 Ο Dream Theater: #2.920 25-04-14 18:08 κατσε ρε ειναι και λογω των πλασμιδιων που λειτουργουν ως φορεις κλωνοπιησης! βασικα εγω μονο αυτο εγραψα, ξεχασα την καθολοικοτητα του κωσικα.(την οποια εγραψα στο Γ1 μαζι με τις αλλες ιδιοτητες του γεν κωδικα ._.) δεν πειραζει 3-4 θα μου κοψει λογικα???. οσο για τα αλλα συμφωνω απολυτως ^_^ να σου πω στο Δ2 εβγαιναν 2 περιπτωσεις ε? και αυτο με τα αμινικα ακρα και τους δεσμους ποσοι ειναι τελικα? α και το Γ3 πολλαπλης α,γ,α,α,δ? (πες ναι σε παρακαλω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οντως? μηπως μπορεις να μου πεις τη λυση των Β2, Γ και Δ2??? εν συντομια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cray9 Νεοφερμένο μέλος Ο cray9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:48 Ο cray9 έγραψε: #2.918 25-04-14 17:48 κειμενα λατινικα οεφε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:59 Η sophia<3 έγραψε: #2.919 25-04-14 17:59 Β2:σχολικο σελιδα 35και 36 αναφερεις οτι ο γεν κωδικας ειναι σχεδον καθολικος αρα μπορει το mRNA να μεταφραστει στα βακτηρια και να παραγει την ιδια πρωτεινη κτλ,τα ριβοσωματα μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως θεσεις μεταφρασεις ,η μεταγραφη και η μεταφραση δημιουργουναι με τον ιδιο τροπο σταβακτηρια και τελος τα αμινοξεα ειναι 20 και για τα ανθωπους και για βακτηρια Γ1 σελιδα 91 του σχολικου βιβλιου και ηθελε να πεις για την αντικατασταση βασης κσι επαιρνες περιπτωσεις για το αν ειναι η οχι η δοσμενη αλυσιδα κωδικη ή μη και εξεταζες παραλληλα να ειναι ιδιο το αμινοξυ με την μεταλλαγμενη και τελικα εβγαινε μη κωδικη Γ2 η γενια Γ εβγαινε η f1 η Α η f2 και η b η πατρικη P:ΑΑΒΒ και ααββ f1:ΑαΒβ f2:ααββ,Ααββ,ααΒΒ,ΑαΒβ μετα ελεγες για το διαγονιδικο φυτο περιεχει πληροφοριες του ειδους του του πλασμιδιου Τi και καποιας επιθυμητης ιδιοτητας που εχει προσθεθει στο πλασμιδιο και ελεγες οτι η dollyκαι τα κλωνοποιμενα ζωα εχουν τα μιτοχονδρια του ωαριου και τον πυρηνα οργανισμου δοτη Δ2 ειχε δυο περιπτωσεις για τα γενεολογικα δεντρα σωστες και η μια ηταν υπολειπομενο αυτοσωμικο με ολα τα αγορια φορεις και το αλλο αυτοσωμικο επικρατες με ολα τα αγορια τελειως καλα αυτααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 18:08 Ο Dream Theater: #2.920 25-04-14 18:08 κατσε ρε ειναι και λογω των πλασμιδιων που λειτουργουν ως φορεις κλωνοπιησης! βασικα εγω μονο αυτο εγραψα, ξεχασα την καθολοικοτητα του κωσικα.(την οποια εγραψα στο Γ1 μαζι με τις αλλες ιδιοτητες του γεν κωδικα ._.) δεν πειραζει 3-4 θα μου κοψει λογικα???. οσο για τα αλλα συμφωνω απολυτως ^_^ να σου πω στο Δ2 εβγαιναν 2 περιπτωσεις ε? και αυτο με τα αμινικα ακρα και τους δεσμους ποσοι ειναι τελικα? α και το Γ3 πολλαπλης α,γ,α,α,δ? (πες ναι σε παρακαλω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κειμενα λατινικα οεφε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sophia<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 17:59 Η sophia<3 έγραψε: #2.919 25-04-14 17:59 Β2:σχολικο σελιδα 35και 36 αναφερεις οτι ο γεν κωδικας ειναι σχεδον καθολικος αρα μπορει το mRNA να μεταφραστει στα βακτηρια και να παραγει την ιδια πρωτεινη κτλ,τα ριβοσωματα μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως θεσεις μεταφρασεις ,η μεταγραφη και η μεταφραση δημιουργουναι με τον ιδιο τροπο σταβακτηρια και τελος τα αμινοξεα ειναι 20 και για τα ανθωπους και για βακτηρια Γ1 σελιδα 91 του σχολικου βιβλιου και ηθελε να πεις για την αντικατασταση βασης κσι επαιρνες περιπτωσεις για το αν ειναι η οχι η δοσμενη αλυσιδα κωδικη ή μη και εξεταζες παραλληλα να ειναι ιδιο το αμινοξυ με την μεταλλαγμενη και τελικα εβγαινε μη κωδικη Γ2 η γενια Γ εβγαινε η f1 η Α η f2 και η b η πατρικη P:ΑΑΒΒ και ααββ f1:ΑαΒβ f2:ααββ,Ααββ,ααΒΒ,ΑαΒβ μετα ελεγες για το διαγονιδικο φυτο περιεχει πληροφοριες του ειδους του του πλασμιδιου Τi και καποιας επιθυμητης ιδιοτητας που εχει προσθεθει στο πλασμιδιο και ελεγες οτι η dollyκαι τα κλωνοποιμενα ζωα εχουν τα μιτοχονδρια του ωαριου και τον πυρηνα οργανισμου δοτη Δ2 ειχε δυο περιπτωσεις για τα γενεολογικα δεντρα σωστες και η μια ηταν υπολειπομενο αυτοσωμικο με ολα τα αγορια φορεις και το αλλο αυτοσωμικο επικρατες με ολα τα αγορια τελειως καλα αυτααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 18:08 Ο Dream Theater: #2.920 25-04-14 18:08 κατσε ρε ειναι και λογω των πλασμιδιων που λειτουργουν ως φορεις κλωνοπιησης! βασικα εγω μονο αυτο εγραψα, ξεχασα την καθολοικοτητα του κωσικα.(την οποια εγραψα στο Γ1 μαζι με τις αλλες ιδιοτητες του γεν κωδικα ._.) δεν πειραζει 3-4 θα μου κοψει λογικα???. οσο για τα αλλα συμφωνω απολυτως ^_^ να σου πω στο Δ2 εβγαιναν 2 περιπτωσεις ε? και αυτο με τα αμινικα ακρα και τους δεσμους ποσοι ειναι τελικα? α και το Γ3 πολλαπλης α,γ,α,α,δ? (πες ναι σε παρακαλω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Β2:σχολικο σελιδα 35και 36 αναφερεις οτι ο γεν κωδικας ειναι σχεδον καθολικος αρα μπορει το mRNA να μεταφραστει στα βακτηρια και να παραγει την ιδια πρωτεινη κτλ,τα ριβοσωματα μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως θεσεις μεταφρασεις ,η μεταγραφη και η μεταφραση δημιουργουναι με τον ιδιο τροπο σταβακτηρια και τελος τα αμινοξεα ειναι 20 και για τα ανθωπους και για βακτηρια Γ1 σελιδα 91 του σχολικου βιβλιου και ηθελε να πεις για την αντικατασταση βασης κσι επαιρνες περιπτωσεις για το αν ειναι η οχι η δοσμενη αλυσιδα κωδικη ή μη και εξεταζες παραλληλα να ειναι ιδιο το αμινοξυ με την μεταλλαγμενη και τελικα εβγαινε μη κωδικη Γ2 η γενια Γ εβγαινε η f1 η Α η f2 και η b η πατρικη P:ΑΑΒΒ και ααββ f1:ΑαΒβ f2:ααββ,Ααββ,ααΒΒ,ΑαΒβ μετα ελεγες για το διαγονιδικο φυτο περιεχει πληροφοριες του ειδους του του πλασμιδιου Τi και καποιας επιθυμητης ιδιοτητας που εχει προσθεθει στο πλασμιδιο και ελεγες οτι η dollyκαι τα κλωνοποιμενα ζωα εχουν τα μιτοχονδρια του ωαριου και τον πυρηνα οργανισμου δοτη Δ2 ειχε δυο περιπτωσεις για τα γενεολογικα δεντρα σωστες και η μια ηταν υπολειπομενο αυτοσωμικο με ολα τα αγορια φορεις και το αλλο αυτοσωμικο επικρατες με ολα τα αγορια τελειως καλα αυτααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 18:08 Ο Dream Theater: #2.920 25-04-14 18:08 κατσε ρε ειναι και λογω των πλασμιδιων που λειτουργουν ως φορεις κλωνοπιησης! βασικα εγω μονο αυτο εγραψα, ξεχασα την καθολοικοτητα του κωσικα.(την οποια εγραψα στο Γ1 μαζι με τις αλλες ιδιοτητες του γεν κωδικα ._.) δεν πειραζει 3-4 θα μου κοψει λογικα???. οσο για τα αλλα συμφωνω απολυτως ^_^ να σου πω στο Δ2 εβγαιναν 2 περιπτωσεις ε? και αυτο με τα αμινικα ακρα και τους δεσμους ποσοι ειναι τελικα? α και το Γ3 πολλαπλης α,γ,α,α,δ? (πες ναι σε παρακαλω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2014
κατσε ρε ειναι και λογω των πλασμιδιων που λειτουργουν ως φορεις κλωνοπιησης! βασικα εγω μονο αυτο εγραψα, ξεχασα την καθολοικοτητα του κωσικα.(την οποια εγραψα στο Γ1 μαζι με τις αλλες ιδιοτητες του γεν κωδικα ._.) δεν πειραζει 3-4 θα μου κοψει λογικα???. οσο για τα αλλα συμφωνω απολυτως ^_^ να σου πω στο Δ2 εβγαιναν 2 περιπτωσεις ε? και αυτο με τα αμινικα ακρα και τους δεσμους ποσοι ειναι τελικα? α και το Γ3 πολλαπλης α,γ,α,α,δ? (πες ναι σε παρακαλω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.