SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2013 στις 18:35 Ο SonnY έγραψε: #1.001 20-11-13 18:35 Τι εννοείς να την κανονίσω...;αυτό που κατάλαβα; Και γω κορίτσι είμαι... Οπότε άλλη ιδέα; Click για ανάπτυξη... Αν είσαι σε ακτίνα 150 km απο Αθήνα, στείλε μου το τηλέφωνο της φίλης σου σε pm. Απο εκεί και περα αναλαμβάνω δράση εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2013 στις 19:00 Η the plant: #1.002 20-11-13 19:00 SonnY με τρομάζεις χαχαχα Όχι μακριά είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Νοεμβρίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2013 στις 22:52 Ο Guest 781029: #1.003 20-11-13 22:52 Επίσημη ημερομηνία έχει ανακοινωθεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 00:18 Η carpe_nochtem: #1.004 21-11-13 00:18 Αν ξαναδίνει κάποιος πανελλήνιες,παίρνει νέα βεβαίωση πρόσβασης ή τσούκου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 00:24 Ο Φρεντος έγραψε: #1.005 21-11-13 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Τι έγγραφα οφείλουμε να προσκομίσουμε στην γραμματεία του σχολείου μας για τις πανελλήνιες εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... Γιατι σε νοιαζει αυτο απο τωρα; Τον Μαρτιο θα πας κατι φωτογραφιες και την ταυτοτητα σου...Ολα τα αλλα θα στα δωσουν αυτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeRtr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GeorgeRtr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 10:53 Ο GeorgeRtr: #1.006 21-11-13 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Τι έγγραφα οφείλουμε να προσκομίσουμε στην γραμματεία του σχολείου μας για τις πανελλήνιες εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... 'Εχουν και γραμματείες τα σχολεία ; :0 Εγώ σύλλογο καθηγητών, διευθυντή και υποδιευθυντή νόμιζα ότι έχετε. Επίσης, δεν χρειάζεται να προσκομίσεις κάτι. 'Ολα θα στα δώσουν αυτοί όταν έρθει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 11:08 Ο Guest 712911: #1.007 21-11-13 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Γιατι σε νοιαζει αυτο απο τωρα; Τον Μαρτιο θα πας κατι φωτογραφιες και την ταυτοτητα σου...Ολα τα αλλα θα στα δωσουν αυτοι Click για ανάπτυξη... Γιατί σε κάποια σχολεία ζήτησαν από τώρα ταυτότητα και φωτογραφίες. Αρχική Δημοσίευση από GeorgeRtr: 'Εχουν και γραμματείες τα σχολεία ; :0 Εγώ σύλλογο καθηγητών, διευθυντή και υποδιευθυντή νόμιζα ότι έχετε. Επίσης, δεν χρειάζεται να προσκομίσεις κάτι. 'Ολα θα στα δώσουν αυτοί όταν έρθει η ώρα. Click για ανάπτυξη... Ναι, το δικό μου έχει. Και πιστεύω όλα τα σχολεία έχουν. Είναι ένας (σε εμάς είναι μία ) σε μια αίθουσα με pc κτλ κοντά στο γραφείο της διευθύντριας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 13:41 Ο cha0s έγραψε: #1.008 21-11-13 13:41 Φεβρουάριο θα πας να κάνεις την αίτηση ΥΓ: Και το σχολείο μου είχε γραμματεία, αλλά ήταν για να φέρνει τους καφέδες στους καθηγητές και να βγάζει φωτοτυπίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 14:50 Ο Guest 712911: #1.009 21-11-13 14:50 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Φεβρουάριο θα πας να κάνεις την αίτηση ΥΓ: Και το σχολείο μου είχε γραμματεία, αλλά ήταν για να φέρνει τους καφέδες στους καθηγητές και να βγάζει φωτοτυπίες Click για ανάπτυξη... Ναι, τελικά ρώτησα στο σχολείο και μου είπαν. Σε ευχαριστώ πάντως. Σε εμάς αυτή η γραμματέας και οι υποδιευθυντές κάνουν την όλη δουλειά. Η διευθύντρια από την άλλη βάζει μια υπογραφή πού και πού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 20:42 Η Muxu Su έγραψε: #1.010 21-11-13 20:42 Απλά ήθελα να πω ενα γεια σε όλα τα παιδια που μαστε 3ήμερο λυκείου! Να μαστε καλα παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 21:47 Ο Guest 781029: #1.011 21-11-13 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Σε εμάς αυτή η γραμματέας και οι υποδιευθυντές κάνουν την όλη δουλειά. Η διευθύντρια από την άλλη βάζει μια υπογραφή πού και πού. Click για ανάπτυξη... Και εμείς είχαμε γραμματεία και κλασικά η γραμματεύς ήταν εύσωμη και αν έπαιρνες 2 κιμωλίες ή κανα δικαιολογητικό παραπάνω σε άρχιζε στα καντήλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 22:04 Ο Guest 712911: #1.012 21-11-13 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εμείς είχαμε γραμματεία και κλασικά η γραμματεύς ήταν εύσωμη και αν έπαιρνες 2 κιμωλίες ή κανα δικαιολογητικό παραπάνω σε άρχιζε στα καντήλια Click για ανάπτυξη... Στο ίδιο σχολείο ήμασταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:38 Η Peace_ έγραψε: #1.013 22-11-13 21:38 O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:40 Η Emilouko έγραψε: #1.014 22-11-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Click για ανάπτυξη... Εγώ κάθομαι σήμερα γιατί το Σ/Κ που έρχεται θα μαι fulltime για διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:42 Ο Guest 781029: #1.015 22-11-13 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Click για ανάπτυξη... Και εγώ συνήθως Παρασκευή βράδυ καθόμουν-έβγαινα, τις υπόλοιπες μέρες δεν υπήρχε χρόνος ούτε για δείγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:44 Ο stefanos...: #1.016 22-11-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ συνήθως Παρασκευή βράδυ καθόμουν-έβγαινα, τις υπόλοιπες μέρες δεν υπήρχε χρόνος ούτε για δείγμα... Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου μενει ποτε χρονος, διαβαζω και τις 7 μερες της εβδομαδας και παλι δεν μπορω να τα κανω ολα τα μαθηματα... παλευω να κανω τα μαθηματικα που ειναι και βαρυτητας και δεν μπορω... και γενικα δεν εχω οσο καλη αποδοση θελω, ειδικα μαθηματικα και μετα φυσικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:09 Ο kwstastol: #1.017 22-11-13 22:09 κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:16 Η Emilouko έγραψε: #1.018 22-11-13 22:16 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Click για ανάπτυξη... Καλά δεν νομίζω να παίζει αυτό που λες..Έχει οριστεί η ύλη για φέτος. Είναι 10 ενότητες τα Πολιτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:35 Ο kwstastol: #1.019 22-11-13 22:35 Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:42 Η Emilouko έγραψε: #1.020 22-11-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Click για ανάπτυξη... Μα και αρχές ΜαΪου να αρχίσουμε δεν αλλάζει η ύλη.Αφού στο σχολείο θα έχει διδαχτεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι εννοείς να την κανονίσω...;αυτό που κατάλαβα; Και γω κορίτσι είμαι... Οπότε άλλη ιδέα; Click για ανάπτυξη... Αν είσαι σε ακτίνα 150 km απο Αθήνα, στείλε μου το τηλέφωνο της φίλης σου σε pm. Απο εκεί και περα αναλαμβάνω δράση εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2013 στις 19:00 Η the plant: #1.002 20-11-13 19:00 SonnY με τρομάζεις χαχαχα Όχι μακριά είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Νοεμβρίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2013 στις 22:52 Ο Guest 781029: #1.003 20-11-13 22:52 Επίσημη ημερομηνία έχει ανακοινωθεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 00:18 Η carpe_nochtem: #1.004 21-11-13 00:18 Αν ξαναδίνει κάποιος πανελλήνιες,παίρνει νέα βεβαίωση πρόσβασης ή τσούκου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 00:24 Ο Φρεντος έγραψε: #1.005 21-11-13 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Τι έγγραφα οφείλουμε να προσκομίσουμε στην γραμματεία του σχολείου μας για τις πανελλήνιες εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... Γιατι σε νοιαζει αυτο απο τωρα; Τον Μαρτιο θα πας κατι φωτογραφιες και την ταυτοτητα σου...Ολα τα αλλα θα στα δωσουν αυτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeRtr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GeorgeRtr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 10:53 Ο GeorgeRtr: #1.006 21-11-13 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Τι έγγραφα οφείλουμε να προσκομίσουμε στην γραμματεία του σχολείου μας για τις πανελλήνιες εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... 'Εχουν και γραμματείες τα σχολεία ; :0 Εγώ σύλλογο καθηγητών, διευθυντή και υποδιευθυντή νόμιζα ότι έχετε. Επίσης, δεν χρειάζεται να προσκομίσεις κάτι. 'Ολα θα στα δώσουν αυτοί όταν έρθει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 11:08 Ο Guest 712911: #1.007 21-11-13 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Γιατι σε νοιαζει αυτο απο τωρα; Τον Μαρτιο θα πας κατι φωτογραφιες και την ταυτοτητα σου...Ολα τα αλλα θα στα δωσουν αυτοι Click για ανάπτυξη... Γιατί σε κάποια σχολεία ζήτησαν από τώρα ταυτότητα και φωτογραφίες. Αρχική Δημοσίευση από GeorgeRtr: 'Εχουν και γραμματείες τα σχολεία ; :0 Εγώ σύλλογο καθηγητών, διευθυντή και υποδιευθυντή νόμιζα ότι έχετε. Επίσης, δεν χρειάζεται να προσκομίσεις κάτι. 'Ολα θα στα δώσουν αυτοί όταν έρθει η ώρα. Click για ανάπτυξη... Ναι, το δικό μου έχει. Και πιστεύω όλα τα σχολεία έχουν. Είναι ένας (σε εμάς είναι μία ) σε μια αίθουσα με pc κτλ κοντά στο γραφείο της διευθύντριας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 13:41 Ο cha0s έγραψε: #1.008 21-11-13 13:41 Φεβρουάριο θα πας να κάνεις την αίτηση ΥΓ: Και το σχολείο μου είχε γραμματεία, αλλά ήταν για να φέρνει τους καφέδες στους καθηγητές και να βγάζει φωτοτυπίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 14:50 Ο Guest 712911: #1.009 21-11-13 14:50 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Φεβρουάριο θα πας να κάνεις την αίτηση ΥΓ: Και το σχολείο μου είχε γραμματεία, αλλά ήταν για να φέρνει τους καφέδες στους καθηγητές και να βγάζει φωτοτυπίες Click για ανάπτυξη... Ναι, τελικά ρώτησα στο σχολείο και μου είπαν. Σε ευχαριστώ πάντως. Σε εμάς αυτή η γραμματέας και οι υποδιευθυντές κάνουν την όλη δουλειά. Η διευθύντρια από την άλλη βάζει μια υπογραφή πού και πού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 20:42 Η Muxu Su έγραψε: #1.010 21-11-13 20:42 Απλά ήθελα να πω ενα γεια σε όλα τα παιδια που μαστε 3ήμερο λυκείου! Να μαστε καλα παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 21:47 Ο Guest 781029: #1.011 21-11-13 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Σε εμάς αυτή η γραμματέας και οι υποδιευθυντές κάνουν την όλη δουλειά. Η διευθύντρια από την άλλη βάζει μια υπογραφή πού και πού. Click για ανάπτυξη... Και εμείς είχαμε γραμματεία και κλασικά η γραμματεύς ήταν εύσωμη και αν έπαιρνες 2 κιμωλίες ή κανα δικαιολογητικό παραπάνω σε άρχιζε στα καντήλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 22:04 Ο Guest 712911: #1.012 21-11-13 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εμείς είχαμε γραμματεία και κλασικά η γραμματεύς ήταν εύσωμη και αν έπαιρνες 2 κιμωλίες ή κανα δικαιολογητικό παραπάνω σε άρχιζε στα καντήλια Click για ανάπτυξη... Στο ίδιο σχολείο ήμασταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:38 Η Peace_ έγραψε: #1.013 22-11-13 21:38 O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:40 Η Emilouko έγραψε: #1.014 22-11-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Click για ανάπτυξη... Εγώ κάθομαι σήμερα γιατί το Σ/Κ που έρχεται θα μαι fulltime για διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:42 Ο Guest 781029: #1.015 22-11-13 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Click για ανάπτυξη... Και εγώ συνήθως Παρασκευή βράδυ καθόμουν-έβγαινα, τις υπόλοιπες μέρες δεν υπήρχε χρόνος ούτε για δείγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:44 Ο stefanos...: #1.016 22-11-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ συνήθως Παρασκευή βράδυ καθόμουν-έβγαινα, τις υπόλοιπες μέρες δεν υπήρχε χρόνος ούτε για δείγμα... Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου μενει ποτε χρονος, διαβαζω και τις 7 μερες της εβδομαδας και παλι δεν μπορω να τα κανω ολα τα μαθηματα... παλευω να κανω τα μαθηματικα που ειναι και βαρυτητας και δεν μπορω... και γενικα δεν εχω οσο καλη αποδοση θελω, ειδικα μαθηματικα και μετα φυσικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:09 Ο kwstastol: #1.017 22-11-13 22:09 κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:16 Η Emilouko έγραψε: #1.018 22-11-13 22:16 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Click για ανάπτυξη... Καλά δεν νομίζω να παίζει αυτό που λες..Έχει οριστεί η ύλη για φέτος. Είναι 10 ενότητες τα Πολιτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:35 Ο kwstastol: #1.019 22-11-13 22:35 Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:42 Η Emilouko έγραψε: #1.020 22-11-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Click για ανάπτυξη... Μα και αρχές ΜαΪου να αρχίσουμε δεν αλλάζει η ύλη.Αφού στο σχολείο θα έχει διδαχτεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
SonnY με τρομάζεις χαχαχα Όχι μακριά είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2013 στις 22:52 Ο Guest 781029: #1.003 20-11-13 22:52 Επίσημη ημερομηνία έχει ανακοινωθεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 00:18 Η carpe_nochtem: #1.004 21-11-13 00:18 Αν ξαναδίνει κάποιος πανελλήνιες,παίρνει νέα βεβαίωση πρόσβασης ή τσούκου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 00:24 Ο Φρεντος έγραψε: #1.005 21-11-13 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Τι έγγραφα οφείλουμε να προσκομίσουμε στην γραμματεία του σχολείου μας για τις πανελλήνιες εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... Γιατι σε νοιαζει αυτο απο τωρα; Τον Μαρτιο θα πας κατι φωτογραφιες και την ταυτοτητα σου...Ολα τα αλλα θα στα δωσουν αυτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeRtr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GeorgeRtr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 10:53 Ο GeorgeRtr: #1.006 21-11-13 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Τι έγγραφα οφείλουμε να προσκομίσουμε στην γραμματεία του σχολείου μας για τις πανελλήνιες εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... 'Εχουν και γραμματείες τα σχολεία ; :0 Εγώ σύλλογο καθηγητών, διευθυντή και υποδιευθυντή νόμιζα ότι έχετε. Επίσης, δεν χρειάζεται να προσκομίσεις κάτι. 'Ολα θα στα δώσουν αυτοί όταν έρθει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 11:08 Ο Guest 712911: #1.007 21-11-13 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Γιατι σε νοιαζει αυτο απο τωρα; Τον Μαρτιο θα πας κατι φωτογραφιες και την ταυτοτητα σου...Ολα τα αλλα θα στα δωσουν αυτοι Click για ανάπτυξη... Γιατί σε κάποια σχολεία ζήτησαν από τώρα ταυτότητα και φωτογραφίες. Αρχική Δημοσίευση από GeorgeRtr: 'Εχουν και γραμματείες τα σχολεία ; :0 Εγώ σύλλογο καθηγητών, διευθυντή και υποδιευθυντή νόμιζα ότι έχετε. Επίσης, δεν χρειάζεται να προσκομίσεις κάτι. 'Ολα θα στα δώσουν αυτοί όταν έρθει η ώρα. Click για ανάπτυξη... Ναι, το δικό μου έχει. Και πιστεύω όλα τα σχολεία έχουν. Είναι ένας (σε εμάς είναι μία ) σε μια αίθουσα με pc κτλ κοντά στο γραφείο της διευθύντριας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 13:41 Ο cha0s έγραψε: #1.008 21-11-13 13:41 Φεβρουάριο θα πας να κάνεις την αίτηση ΥΓ: Και το σχολείο μου είχε γραμματεία, αλλά ήταν για να φέρνει τους καφέδες στους καθηγητές και να βγάζει φωτοτυπίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 14:50 Ο Guest 712911: #1.009 21-11-13 14:50 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Φεβρουάριο θα πας να κάνεις την αίτηση ΥΓ: Και το σχολείο μου είχε γραμματεία, αλλά ήταν για να φέρνει τους καφέδες στους καθηγητές και να βγάζει φωτοτυπίες Click για ανάπτυξη... Ναι, τελικά ρώτησα στο σχολείο και μου είπαν. Σε ευχαριστώ πάντως. Σε εμάς αυτή η γραμματέας και οι υποδιευθυντές κάνουν την όλη δουλειά. Η διευθύντρια από την άλλη βάζει μια υπογραφή πού και πού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 20:42 Η Muxu Su έγραψε: #1.010 21-11-13 20:42 Απλά ήθελα να πω ενα γεια σε όλα τα παιδια που μαστε 3ήμερο λυκείου! Να μαστε καλα παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 21:47 Ο Guest 781029: #1.011 21-11-13 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Σε εμάς αυτή η γραμματέας και οι υποδιευθυντές κάνουν την όλη δουλειά. Η διευθύντρια από την άλλη βάζει μια υπογραφή πού και πού. Click για ανάπτυξη... Και εμείς είχαμε γραμματεία και κλασικά η γραμματεύς ήταν εύσωμη και αν έπαιρνες 2 κιμωλίες ή κανα δικαιολογητικό παραπάνω σε άρχιζε στα καντήλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 22:04 Ο Guest 712911: #1.012 21-11-13 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εμείς είχαμε γραμματεία και κλασικά η γραμματεύς ήταν εύσωμη και αν έπαιρνες 2 κιμωλίες ή κανα δικαιολογητικό παραπάνω σε άρχιζε στα καντήλια Click για ανάπτυξη... Στο ίδιο σχολείο ήμασταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:38 Η Peace_ έγραψε: #1.013 22-11-13 21:38 O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:40 Η Emilouko έγραψε: #1.014 22-11-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Click για ανάπτυξη... Εγώ κάθομαι σήμερα γιατί το Σ/Κ που έρχεται θα μαι fulltime για διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:42 Ο Guest 781029: #1.015 22-11-13 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Click για ανάπτυξη... Και εγώ συνήθως Παρασκευή βράδυ καθόμουν-έβγαινα, τις υπόλοιπες μέρες δεν υπήρχε χρόνος ούτε για δείγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:44 Ο stefanos...: #1.016 22-11-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ συνήθως Παρασκευή βράδυ καθόμουν-έβγαινα, τις υπόλοιπες μέρες δεν υπήρχε χρόνος ούτε για δείγμα... Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου μενει ποτε χρονος, διαβαζω και τις 7 μερες της εβδομαδας και παλι δεν μπορω να τα κανω ολα τα μαθηματα... παλευω να κανω τα μαθηματικα που ειναι και βαρυτητας και δεν μπορω... και γενικα δεν εχω οσο καλη αποδοση θελω, ειδικα μαθηματικα και μετα φυσικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:09 Ο kwstastol: #1.017 22-11-13 22:09 κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:16 Η Emilouko έγραψε: #1.018 22-11-13 22:16 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Click για ανάπτυξη... Καλά δεν νομίζω να παίζει αυτό που λες..Έχει οριστεί η ύλη για φέτος. Είναι 10 ενότητες τα Πολιτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:35 Ο kwstastol: #1.019 22-11-13 22:35 Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:42 Η Emilouko έγραψε: #1.020 22-11-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Click για ανάπτυξη... Μα και αρχές ΜαΪου να αρχίσουμε δεν αλλάζει η ύλη.Αφού στο σχολείο θα έχει διδαχτεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επίσημη ημερομηνία έχει ανακοινωθεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 00:18 Η carpe_nochtem: #1.004 21-11-13 00:18 Αν ξαναδίνει κάποιος πανελλήνιες,παίρνει νέα βεβαίωση πρόσβασης ή τσούκου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 00:24 Ο Φρεντος έγραψε: #1.005 21-11-13 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Τι έγγραφα οφείλουμε να προσκομίσουμε στην γραμματεία του σχολείου μας για τις πανελλήνιες εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... Γιατι σε νοιαζει αυτο απο τωρα; Τον Μαρτιο θα πας κατι φωτογραφιες και την ταυτοτητα σου...Ολα τα αλλα θα στα δωσουν αυτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeRtr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GeorgeRtr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 10:53 Ο GeorgeRtr: #1.006 21-11-13 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Τι έγγραφα οφείλουμε να προσκομίσουμε στην γραμματεία του σχολείου μας για τις πανελλήνιες εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... 'Εχουν και γραμματείες τα σχολεία ; :0 Εγώ σύλλογο καθηγητών, διευθυντή και υποδιευθυντή νόμιζα ότι έχετε. Επίσης, δεν χρειάζεται να προσκομίσεις κάτι. 'Ολα θα στα δώσουν αυτοί όταν έρθει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 11:08 Ο Guest 712911: #1.007 21-11-13 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Γιατι σε νοιαζει αυτο απο τωρα; Τον Μαρτιο θα πας κατι φωτογραφιες και την ταυτοτητα σου...Ολα τα αλλα θα στα δωσουν αυτοι Click για ανάπτυξη... Γιατί σε κάποια σχολεία ζήτησαν από τώρα ταυτότητα και φωτογραφίες. Αρχική Δημοσίευση από GeorgeRtr: 'Εχουν και γραμματείες τα σχολεία ; :0 Εγώ σύλλογο καθηγητών, διευθυντή και υποδιευθυντή νόμιζα ότι έχετε. Επίσης, δεν χρειάζεται να προσκομίσεις κάτι. 'Ολα θα στα δώσουν αυτοί όταν έρθει η ώρα. Click για ανάπτυξη... Ναι, το δικό μου έχει. Και πιστεύω όλα τα σχολεία έχουν. Είναι ένας (σε εμάς είναι μία ) σε μια αίθουσα με pc κτλ κοντά στο γραφείο της διευθύντριας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 13:41 Ο cha0s έγραψε: #1.008 21-11-13 13:41 Φεβρουάριο θα πας να κάνεις την αίτηση ΥΓ: Και το σχολείο μου είχε γραμματεία, αλλά ήταν για να φέρνει τους καφέδες στους καθηγητές και να βγάζει φωτοτυπίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 14:50 Ο Guest 712911: #1.009 21-11-13 14:50 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Φεβρουάριο θα πας να κάνεις την αίτηση ΥΓ: Και το σχολείο μου είχε γραμματεία, αλλά ήταν για να φέρνει τους καφέδες στους καθηγητές και να βγάζει φωτοτυπίες Click για ανάπτυξη... Ναι, τελικά ρώτησα στο σχολείο και μου είπαν. Σε ευχαριστώ πάντως. Σε εμάς αυτή η γραμματέας και οι υποδιευθυντές κάνουν την όλη δουλειά. Η διευθύντρια από την άλλη βάζει μια υπογραφή πού και πού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 20:42 Η Muxu Su έγραψε: #1.010 21-11-13 20:42 Απλά ήθελα να πω ενα γεια σε όλα τα παιδια που μαστε 3ήμερο λυκείου! Να μαστε καλα παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 21:47 Ο Guest 781029: #1.011 21-11-13 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Σε εμάς αυτή η γραμματέας και οι υποδιευθυντές κάνουν την όλη δουλειά. Η διευθύντρια από την άλλη βάζει μια υπογραφή πού και πού. Click για ανάπτυξη... Και εμείς είχαμε γραμματεία και κλασικά η γραμματεύς ήταν εύσωμη και αν έπαιρνες 2 κιμωλίες ή κανα δικαιολογητικό παραπάνω σε άρχιζε στα καντήλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 22:04 Ο Guest 712911: #1.012 21-11-13 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εμείς είχαμε γραμματεία και κλασικά η γραμματεύς ήταν εύσωμη και αν έπαιρνες 2 κιμωλίες ή κανα δικαιολογητικό παραπάνω σε άρχιζε στα καντήλια Click για ανάπτυξη... Στο ίδιο σχολείο ήμασταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:38 Η Peace_ έγραψε: #1.013 22-11-13 21:38 O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:40 Η Emilouko έγραψε: #1.014 22-11-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Click για ανάπτυξη... Εγώ κάθομαι σήμερα γιατί το Σ/Κ που έρχεται θα μαι fulltime για διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:42 Ο Guest 781029: #1.015 22-11-13 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Click για ανάπτυξη... Και εγώ συνήθως Παρασκευή βράδυ καθόμουν-έβγαινα, τις υπόλοιπες μέρες δεν υπήρχε χρόνος ούτε για δείγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:44 Ο stefanos...: #1.016 22-11-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ συνήθως Παρασκευή βράδυ καθόμουν-έβγαινα, τις υπόλοιπες μέρες δεν υπήρχε χρόνος ούτε για δείγμα... Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου μενει ποτε χρονος, διαβαζω και τις 7 μερες της εβδομαδας και παλι δεν μπορω να τα κανω ολα τα μαθηματα... παλευω να κανω τα μαθηματικα που ειναι και βαρυτητας και δεν μπορω... και γενικα δεν εχω οσο καλη αποδοση θελω, ειδικα μαθηματικα και μετα φυσικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:09 Ο kwstastol: #1.017 22-11-13 22:09 κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:16 Η Emilouko έγραψε: #1.018 22-11-13 22:16 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Click για ανάπτυξη... Καλά δεν νομίζω να παίζει αυτό που λες..Έχει οριστεί η ύλη για φέτος. Είναι 10 ενότητες τα Πολιτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:35 Ο kwstastol: #1.019 22-11-13 22:35 Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:42 Η Emilouko έγραψε: #1.020 22-11-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Click για ανάπτυξη... Μα και αρχές ΜαΪου να αρχίσουμε δεν αλλάζει η ύλη.Αφού στο σχολείο θα έχει διδαχτεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν ξαναδίνει κάποιος πανελλήνιες,παίρνει νέα βεβαίωση πρόσβασης ή τσούκου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 00:24 Ο Φρεντος έγραψε: #1.005 21-11-13 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Τι έγγραφα οφείλουμε να προσκομίσουμε στην γραμματεία του σχολείου μας για τις πανελλήνιες εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... Γιατι σε νοιαζει αυτο απο τωρα; Τον Μαρτιο θα πας κατι φωτογραφιες και την ταυτοτητα σου...Ολα τα αλλα θα στα δωσουν αυτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeRtr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GeorgeRtr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 10:53 Ο GeorgeRtr: #1.006 21-11-13 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Τι έγγραφα οφείλουμε να προσκομίσουμε στην γραμματεία του σχολείου μας για τις πανελλήνιες εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... 'Εχουν και γραμματείες τα σχολεία ; :0 Εγώ σύλλογο καθηγητών, διευθυντή και υποδιευθυντή νόμιζα ότι έχετε. Επίσης, δεν χρειάζεται να προσκομίσεις κάτι. 'Ολα θα στα δώσουν αυτοί όταν έρθει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 11:08 Ο Guest 712911: #1.007 21-11-13 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Γιατι σε νοιαζει αυτο απο τωρα; Τον Μαρτιο θα πας κατι φωτογραφιες και την ταυτοτητα σου...Ολα τα αλλα θα στα δωσουν αυτοι Click για ανάπτυξη... Γιατί σε κάποια σχολεία ζήτησαν από τώρα ταυτότητα και φωτογραφίες. Αρχική Δημοσίευση από GeorgeRtr: 'Εχουν και γραμματείες τα σχολεία ; :0 Εγώ σύλλογο καθηγητών, διευθυντή και υποδιευθυντή νόμιζα ότι έχετε. Επίσης, δεν χρειάζεται να προσκομίσεις κάτι. 'Ολα θα στα δώσουν αυτοί όταν έρθει η ώρα. Click για ανάπτυξη... Ναι, το δικό μου έχει. Και πιστεύω όλα τα σχολεία έχουν. Είναι ένας (σε εμάς είναι μία ) σε μια αίθουσα με pc κτλ κοντά στο γραφείο της διευθύντριας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 13:41 Ο cha0s έγραψε: #1.008 21-11-13 13:41 Φεβρουάριο θα πας να κάνεις την αίτηση ΥΓ: Και το σχολείο μου είχε γραμματεία, αλλά ήταν για να φέρνει τους καφέδες στους καθηγητές και να βγάζει φωτοτυπίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 14:50 Ο Guest 712911: #1.009 21-11-13 14:50 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Φεβρουάριο θα πας να κάνεις την αίτηση ΥΓ: Και το σχολείο μου είχε γραμματεία, αλλά ήταν για να φέρνει τους καφέδες στους καθηγητές και να βγάζει φωτοτυπίες Click για ανάπτυξη... Ναι, τελικά ρώτησα στο σχολείο και μου είπαν. Σε ευχαριστώ πάντως. Σε εμάς αυτή η γραμματέας και οι υποδιευθυντές κάνουν την όλη δουλειά. Η διευθύντρια από την άλλη βάζει μια υπογραφή πού και πού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 20:42 Η Muxu Su έγραψε: #1.010 21-11-13 20:42 Απλά ήθελα να πω ενα γεια σε όλα τα παιδια που μαστε 3ήμερο λυκείου! Να μαστε καλα παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 21:47 Ο Guest 781029: #1.011 21-11-13 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Σε εμάς αυτή η γραμματέας και οι υποδιευθυντές κάνουν την όλη δουλειά. Η διευθύντρια από την άλλη βάζει μια υπογραφή πού και πού. Click για ανάπτυξη... Και εμείς είχαμε γραμματεία και κλασικά η γραμματεύς ήταν εύσωμη και αν έπαιρνες 2 κιμωλίες ή κανα δικαιολογητικό παραπάνω σε άρχιζε στα καντήλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 22:04 Ο Guest 712911: #1.012 21-11-13 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εμείς είχαμε γραμματεία και κλασικά η γραμματεύς ήταν εύσωμη και αν έπαιρνες 2 κιμωλίες ή κανα δικαιολογητικό παραπάνω σε άρχιζε στα καντήλια Click για ανάπτυξη... Στο ίδιο σχολείο ήμασταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:38 Η Peace_ έγραψε: #1.013 22-11-13 21:38 O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:40 Η Emilouko έγραψε: #1.014 22-11-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Click για ανάπτυξη... Εγώ κάθομαι σήμερα γιατί το Σ/Κ που έρχεται θα μαι fulltime για διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:42 Ο Guest 781029: #1.015 22-11-13 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Click για ανάπτυξη... Και εγώ συνήθως Παρασκευή βράδυ καθόμουν-έβγαινα, τις υπόλοιπες μέρες δεν υπήρχε χρόνος ούτε για δείγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:44 Ο stefanos...: #1.016 22-11-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ συνήθως Παρασκευή βράδυ καθόμουν-έβγαινα, τις υπόλοιπες μέρες δεν υπήρχε χρόνος ούτε για δείγμα... Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου μενει ποτε χρονος, διαβαζω και τις 7 μερες της εβδομαδας και παλι δεν μπορω να τα κανω ολα τα μαθηματα... παλευω να κανω τα μαθηματικα που ειναι και βαρυτητας και δεν μπορω... και γενικα δεν εχω οσο καλη αποδοση θελω, ειδικα μαθηματικα και μετα φυσικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:09 Ο kwstastol: #1.017 22-11-13 22:09 κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:16 Η Emilouko έγραψε: #1.018 22-11-13 22:16 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Click για ανάπτυξη... Καλά δεν νομίζω να παίζει αυτό που λες..Έχει οριστεί η ύλη για φέτος. Είναι 10 ενότητες τα Πολιτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:35 Ο kwstastol: #1.019 22-11-13 22:35 Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:42 Η Emilouko έγραψε: #1.020 22-11-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Click για ανάπτυξη... Μα και αρχές ΜαΪου να αρχίσουμε δεν αλλάζει η ύλη.Αφού στο σχολείο θα έχει διδαχτεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Τι έγγραφα οφείλουμε να προσκομίσουμε στην γραμματεία του σχολείου μας για τις πανελλήνιες εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... Γιατι σε νοιαζει αυτο απο τωρα; Τον Μαρτιο θα πας κατι φωτογραφιες και την ταυτοτητα σου...Ολα τα αλλα θα στα δωσουν αυτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GeorgeRtr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GeorgeRtr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 10:53 Ο GeorgeRtr: #1.006 21-11-13 10:53 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Τι έγγραφα οφείλουμε να προσκομίσουμε στην γραμματεία του σχολείου μας για τις πανελλήνιες εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... 'Εχουν και γραμματείες τα σχολεία ; :0 Εγώ σύλλογο καθηγητών, διευθυντή και υποδιευθυντή νόμιζα ότι έχετε. Επίσης, δεν χρειάζεται να προσκομίσεις κάτι. 'Ολα θα στα δώσουν αυτοί όταν έρθει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 11:08 Ο Guest 712911: #1.007 21-11-13 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Γιατι σε νοιαζει αυτο απο τωρα; Τον Μαρτιο θα πας κατι φωτογραφιες και την ταυτοτητα σου...Ολα τα αλλα θα στα δωσουν αυτοι Click για ανάπτυξη... Γιατί σε κάποια σχολεία ζήτησαν από τώρα ταυτότητα και φωτογραφίες. Αρχική Δημοσίευση από GeorgeRtr: 'Εχουν και γραμματείες τα σχολεία ; :0 Εγώ σύλλογο καθηγητών, διευθυντή και υποδιευθυντή νόμιζα ότι έχετε. Επίσης, δεν χρειάζεται να προσκομίσεις κάτι. 'Ολα θα στα δώσουν αυτοί όταν έρθει η ώρα. Click για ανάπτυξη... Ναι, το δικό μου έχει. Και πιστεύω όλα τα σχολεία έχουν. Είναι ένας (σε εμάς είναι μία ) σε μια αίθουσα με pc κτλ κοντά στο γραφείο της διευθύντριας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 13:41 Ο cha0s έγραψε: #1.008 21-11-13 13:41 Φεβρουάριο θα πας να κάνεις την αίτηση ΥΓ: Και το σχολείο μου είχε γραμματεία, αλλά ήταν για να φέρνει τους καφέδες στους καθηγητές και να βγάζει φωτοτυπίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 14:50 Ο Guest 712911: #1.009 21-11-13 14:50 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Φεβρουάριο θα πας να κάνεις την αίτηση ΥΓ: Και το σχολείο μου είχε γραμματεία, αλλά ήταν για να φέρνει τους καφέδες στους καθηγητές και να βγάζει φωτοτυπίες Click για ανάπτυξη... Ναι, τελικά ρώτησα στο σχολείο και μου είπαν. Σε ευχαριστώ πάντως. Σε εμάς αυτή η γραμματέας και οι υποδιευθυντές κάνουν την όλη δουλειά. Η διευθύντρια από την άλλη βάζει μια υπογραφή πού και πού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 20:42 Η Muxu Su έγραψε: #1.010 21-11-13 20:42 Απλά ήθελα να πω ενα γεια σε όλα τα παιδια που μαστε 3ήμερο λυκείου! Να μαστε καλα παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 21:47 Ο Guest 781029: #1.011 21-11-13 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Σε εμάς αυτή η γραμματέας και οι υποδιευθυντές κάνουν την όλη δουλειά. Η διευθύντρια από την άλλη βάζει μια υπογραφή πού και πού. Click για ανάπτυξη... Και εμείς είχαμε γραμματεία και κλασικά η γραμματεύς ήταν εύσωμη και αν έπαιρνες 2 κιμωλίες ή κανα δικαιολογητικό παραπάνω σε άρχιζε στα καντήλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 22:04 Ο Guest 712911: #1.012 21-11-13 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εμείς είχαμε γραμματεία και κλασικά η γραμματεύς ήταν εύσωμη και αν έπαιρνες 2 κιμωλίες ή κανα δικαιολογητικό παραπάνω σε άρχιζε στα καντήλια Click για ανάπτυξη... Στο ίδιο σχολείο ήμασταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:38 Η Peace_ έγραψε: #1.013 22-11-13 21:38 O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:40 Η Emilouko έγραψε: #1.014 22-11-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Click για ανάπτυξη... Εγώ κάθομαι σήμερα γιατί το Σ/Κ που έρχεται θα μαι fulltime για διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:42 Ο Guest 781029: #1.015 22-11-13 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Click για ανάπτυξη... Και εγώ συνήθως Παρασκευή βράδυ καθόμουν-έβγαινα, τις υπόλοιπες μέρες δεν υπήρχε χρόνος ούτε για δείγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:44 Ο stefanos...: #1.016 22-11-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ συνήθως Παρασκευή βράδυ καθόμουν-έβγαινα, τις υπόλοιπες μέρες δεν υπήρχε χρόνος ούτε για δείγμα... Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου μενει ποτε χρονος, διαβαζω και τις 7 μερες της εβδομαδας και παλι δεν μπορω να τα κανω ολα τα μαθηματα... παλευω να κανω τα μαθηματικα που ειναι και βαρυτητας και δεν μπορω... και γενικα δεν εχω οσο καλη αποδοση θελω, ειδικα μαθηματικα και μετα φυσικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:09 Ο kwstastol: #1.017 22-11-13 22:09 κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:16 Η Emilouko έγραψε: #1.018 22-11-13 22:16 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Click για ανάπτυξη... Καλά δεν νομίζω να παίζει αυτό που λες..Έχει οριστεί η ύλη για φέτος. Είναι 10 ενότητες τα Πολιτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:35 Ο kwstastol: #1.019 22-11-13 22:35 Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:42 Η Emilouko έγραψε: #1.020 22-11-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Click για ανάπτυξη... Μα και αρχές ΜαΪου να αρχίσουμε δεν αλλάζει η ύλη.Αφού στο σχολείο θα έχει διδαχτεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Τι έγγραφα οφείλουμε να προσκομίσουμε στην γραμματεία του σχολείου μας για τις πανελλήνιες εξετάσεις; Click για ανάπτυξη... 'Εχουν και γραμματείες τα σχολεία ; :0 Εγώ σύλλογο καθηγητών, διευθυντή και υποδιευθυντή νόμιζα ότι έχετε. Επίσης, δεν χρειάζεται να προσκομίσεις κάτι. 'Ολα θα στα δώσουν αυτοί όταν έρθει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 11:08 Ο Guest 712911: #1.007 21-11-13 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Γιατι σε νοιαζει αυτο απο τωρα; Τον Μαρτιο θα πας κατι φωτογραφιες και την ταυτοτητα σου...Ολα τα αλλα θα στα δωσουν αυτοι Click για ανάπτυξη... Γιατί σε κάποια σχολεία ζήτησαν από τώρα ταυτότητα και φωτογραφίες. Αρχική Δημοσίευση από GeorgeRtr: 'Εχουν και γραμματείες τα σχολεία ; :0 Εγώ σύλλογο καθηγητών, διευθυντή και υποδιευθυντή νόμιζα ότι έχετε. Επίσης, δεν χρειάζεται να προσκομίσεις κάτι. 'Ολα θα στα δώσουν αυτοί όταν έρθει η ώρα. Click για ανάπτυξη... Ναι, το δικό μου έχει. Και πιστεύω όλα τα σχολεία έχουν. Είναι ένας (σε εμάς είναι μία ) σε μια αίθουσα με pc κτλ κοντά στο γραφείο της διευθύντριας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 13:41 Ο cha0s έγραψε: #1.008 21-11-13 13:41 Φεβρουάριο θα πας να κάνεις την αίτηση ΥΓ: Και το σχολείο μου είχε γραμματεία, αλλά ήταν για να φέρνει τους καφέδες στους καθηγητές και να βγάζει φωτοτυπίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 14:50 Ο Guest 712911: #1.009 21-11-13 14:50 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Φεβρουάριο θα πας να κάνεις την αίτηση ΥΓ: Και το σχολείο μου είχε γραμματεία, αλλά ήταν για να φέρνει τους καφέδες στους καθηγητές και να βγάζει φωτοτυπίες Click για ανάπτυξη... Ναι, τελικά ρώτησα στο σχολείο και μου είπαν. Σε ευχαριστώ πάντως. Σε εμάς αυτή η γραμματέας και οι υποδιευθυντές κάνουν την όλη δουλειά. Η διευθύντρια από την άλλη βάζει μια υπογραφή πού και πού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 20:42 Η Muxu Su έγραψε: #1.010 21-11-13 20:42 Απλά ήθελα να πω ενα γεια σε όλα τα παιδια που μαστε 3ήμερο λυκείου! Να μαστε καλα παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 21:47 Ο Guest 781029: #1.011 21-11-13 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Σε εμάς αυτή η γραμματέας και οι υποδιευθυντές κάνουν την όλη δουλειά. Η διευθύντρια από την άλλη βάζει μια υπογραφή πού και πού. Click για ανάπτυξη... Και εμείς είχαμε γραμματεία και κλασικά η γραμματεύς ήταν εύσωμη και αν έπαιρνες 2 κιμωλίες ή κανα δικαιολογητικό παραπάνω σε άρχιζε στα καντήλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 22:04 Ο Guest 712911: #1.012 21-11-13 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εμείς είχαμε γραμματεία και κλασικά η γραμματεύς ήταν εύσωμη και αν έπαιρνες 2 κιμωλίες ή κανα δικαιολογητικό παραπάνω σε άρχιζε στα καντήλια Click για ανάπτυξη... Στο ίδιο σχολείο ήμασταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:38 Η Peace_ έγραψε: #1.013 22-11-13 21:38 O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:40 Η Emilouko έγραψε: #1.014 22-11-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Click για ανάπτυξη... Εγώ κάθομαι σήμερα γιατί το Σ/Κ που έρχεται θα μαι fulltime για διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:42 Ο Guest 781029: #1.015 22-11-13 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Click για ανάπτυξη... Και εγώ συνήθως Παρασκευή βράδυ καθόμουν-έβγαινα, τις υπόλοιπες μέρες δεν υπήρχε χρόνος ούτε για δείγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:44 Ο stefanos...: #1.016 22-11-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ συνήθως Παρασκευή βράδυ καθόμουν-έβγαινα, τις υπόλοιπες μέρες δεν υπήρχε χρόνος ούτε για δείγμα... Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου μενει ποτε χρονος, διαβαζω και τις 7 μερες της εβδομαδας και παλι δεν μπορω να τα κανω ολα τα μαθηματα... παλευω να κανω τα μαθηματικα που ειναι και βαρυτητας και δεν μπορω... και γενικα δεν εχω οσο καλη αποδοση θελω, ειδικα μαθηματικα και μετα φυσικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:09 Ο kwstastol: #1.017 22-11-13 22:09 κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:16 Η Emilouko έγραψε: #1.018 22-11-13 22:16 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Click για ανάπτυξη... Καλά δεν νομίζω να παίζει αυτό που λες..Έχει οριστεί η ύλη για φέτος. Είναι 10 ενότητες τα Πολιτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:35 Ο kwstastol: #1.019 22-11-13 22:35 Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:42 Η Emilouko έγραψε: #1.020 22-11-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Click για ανάπτυξη... Μα και αρχές ΜαΪου να αρχίσουμε δεν αλλάζει η ύλη.Αφού στο σχολείο θα έχει διδαχτεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Γιατι σε νοιαζει αυτο απο τωρα; Τον Μαρτιο θα πας κατι φωτογραφιες και την ταυτοτητα σου...Ολα τα αλλα θα στα δωσουν αυτοι Click για ανάπτυξη... Γιατί σε κάποια σχολεία ζήτησαν από τώρα ταυτότητα και φωτογραφίες. Αρχική Δημοσίευση από GeorgeRtr: 'Εχουν και γραμματείες τα σχολεία ; :0 Εγώ σύλλογο καθηγητών, διευθυντή και υποδιευθυντή νόμιζα ότι έχετε. Επίσης, δεν χρειάζεται να προσκομίσεις κάτι. 'Ολα θα στα δώσουν αυτοί όταν έρθει η ώρα. Click για ανάπτυξη... Ναι, το δικό μου έχει. Και πιστεύω όλα τα σχολεία έχουν. Είναι ένας (σε εμάς είναι μία ) σε μια αίθουσα με pc κτλ κοντά στο γραφείο της διευθύντριας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 13:41 Ο cha0s έγραψε: #1.008 21-11-13 13:41 Φεβρουάριο θα πας να κάνεις την αίτηση ΥΓ: Και το σχολείο μου είχε γραμματεία, αλλά ήταν για να φέρνει τους καφέδες στους καθηγητές και να βγάζει φωτοτυπίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 14:50 Ο Guest 712911: #1.009 21-11-13 14:50 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Φεβρουάριο θα πας να κάνεις την αίτηση ΥΓ: Και το σχολείο μου είχε γραμματεία, αλλά ήταν για να φέρνει τους καφέδες στους καθηγητές και να βγάζει φωτοτυπίες Click για ανάπτυξη... Ναι, τελικά ρώτησα στο σχολείο και μου είπαν. Σε ευχαριστώ πάντως. Σε εμάς αυτή η γραμματέας και οι υποδιευθυντές κάνουν την όλη δουλειά. Η διευθύντρια από την άλλη βάζει μια υπογραφή πού και πού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 20:42 Η Muxu Su έγραψε: #1.010 21-11-13 20:42 Απλά ήθελα να πω ενα γεια σε όλα τα παιδια που μαστε 3ήμερο λυκείου! Να μαστε καλα παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 21:47 Ο Guest 781029: #1.011 21-11-13 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Σε εμάς αυτή η γραμματέας και οι υποδιευθυντές κάνουν την όλη δουλειά. Η διευθύντρια από την άλλη βάζει μια υπογραφή πού και πού. Click για ανάπτυξη... Και εμείς είχαμε γραμματεία και κλασικά η γραμματεύς ήταν εύσωμη και αν έπαιρνες 2 κιμωλίες ή κανα δικαιολογητικό παραπάνω σε άρχιζε στα καντήλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 22:04 Ο Guest 712911: #1.012 21-11-13 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εμείς είχαμε γραμματεία και κλασικά η γραμματεύς ήταν εύσωμη και αν έπαιρνες 2 κιμωλίες ή κανα δικαιολογητικό παραπάνω σε άρχιζε στα καντήλια Click για ανάπτυξη... Στο ίδιο σχολείο ήμασταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:38 Η Peace_ έγραψε: #1.013 22-11-13 21:38 O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:40 Η Emilouko έγραψε: #1.014 22-11-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Click για ανάπτυξη... Εγώ κάθομαι σήμερα γιατί το Σ/Κ που έρχεται θα μαι fulltime για διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:42 Ο Guest 781029: #1.015 22-11-13 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Click για ανάπτυξη... Και εγώ συνήθως Παρασκευή βράδυ καθόμουν-έβγαινα, τις υπόλοιπες μέρες δεν υπήρχε χρόνος ούτε για δείγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:44 Ο stefanos...: #1.016 22-11-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ συνήθως Παρασκευή βράδυ καθόμουν-έβγαινα, τις υπόλοιπες μέρες δεν υπήρχε χρόνος ούτε για δείγμα... Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου μενει ποτε χρονος, διαβαζω και τις 7 μερες της εβδομαδας και παλι δεν μπορω να τα κανω ολα τα μαθηματα... παλευω να κανω τα μαθηματικα που ειναι και βαρυτητας και δεν μπορω... και γενικα δεν εχω οσο καλη αποδοση θελω, ειδικα μαθηματικα και μετα φυσικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:09 Ο kwstastol: #1.017 22-11-13 22:09 κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:16 Η Emilouko έγραψε: #1.018 22-11-13 22:16 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Click για ανάπτυξη... Καλά δεν νομίζω να παίζει αυτό που λες..Έχει οριστεί η ύλη για φέτος. Είναι 10 ενότητες τα Πολιτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:35 Ο kwstastol: #1.019 22-11-13 22:35 Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:42 Η Emilouko έγραψε: #1.020 22-11-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Click για ανάπτυξη... Μα και αρχές ΜαΪου να αρχίσουμε δεν αλλάζει η ύλη.Αφού στο σχολείο θα έχει διδαχτεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φεβρουάριο θα πας να κάνεις την αίτηση ΥΓ: Και το σχολείο μου είχε γραμματεία, αλλά ήταν για να φέρνει τους καφέδες στους καθηγητές και να βγάζει φωτοτυπίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 14:50 Ο Guest 712911: #1.009 21-11-13 14:50 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Φεβρουάριο θα πας να κάνεις την αίτηση ΥΓ: Και το σχολείο μου είχε γραμματεία, αλλά ήταν για να φέρνει τους καφέδες στους καθηγητές και να βγάζει φωτοτυπίες Click για ανάπτυξη... Ναι, τελικά ρώτησα στο σχολείο και μου είπαν. Σε ευχαριστώ πάντως. Σε εμάς αυτή η γραμματέας και οι υποδιευθυντές κάνουν την όλη δουλειά. Η διευθύντρια από την άλλη βάζει μια υπογραφή πού και πού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 20:42 Η Muxu Su έγραψε: #1.010 21-11-13 20:42 Απλά ήθελα να πω ενα γεια σε όλα τα παιδια που μαστε 3ήμερο λυκείου! Να μαστε καλα παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 21:47 Ο Guest 781029: #1.011 21-11-13 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Σε εμάς αυτή η γραμματέας και οι υποδιευθυντές κάνουν την όλη δουλειά. Η διευθύντρια από την άλλη βάζει μια υπογραφή πού και πού. Click για ανάπτυξη... Και εμείς είχαμε γραμματεία και κλασικά η γραμματεύς ήταν εύσωμη και αν έπαιρνες 2 κιμωλίες ή κανα δικαιολογητικό παραπάνω σε άρχιζε στα καντήλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 22:04 Ο Guest 712911: #1.012 21-11-13 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εμείς είχαμε γραμματεία και κλασικά η γραμματεύς ήταν εύσωμη και αν έπαιρνες 2 κιμωλίες ή κανα δικαιολογητικό παραπάνω σε άρχιζε στα καντήλια Click για ανάπτυξη... Στο ίδιο σχολείο ήμασταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:38 Η Peace_ έγραψε: #1.013 22-11-13 21:38 O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:40 Η Emilouko έγραψε: #1.014 22-11-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Click για ανάπτυξη... Εγώ κάθομαι σήμερα γιατί το Σ/Κ που έρχεται θα μαι fulltime για διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:42 Ο Guest 781029: #1.015 22-11-13 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Click για ανάπτυξη... Και εγώ συνήθως Παρασκευή βράδυ καθόμουν-έβγαινα, τις υπόλοιπες μέρες δεν υπήρχε χρόνος ούτε για δείγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:44 Ο stefanos...: #1.016 22-11-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ συνήθως Παρασκευή βράδυ καθόμουν-έβγαινα, τις υπόλοιπες μέρες δεν υπήρχε χρόνος ούτε για δείγμα... Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου μενει ποτε χρονος, διαβαζω και τις 7 μερες της εβδομαδας και παλι δεν μπορω να τα κανω ολα τα μαθηματα... παλευω να κανω τα μαθηματικα που ειναι και βαρυτητας και δεν μπορω... και γενικα δεν εχω οσο καλη αποδοση θελω, ειδικα μαθηματικα και μετα φυσικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:09 Ο kwstastol: #1.017 22-11-13 22:09 κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:16 Η Emilouko έγραψε: #1.018 22-11-13 22:16 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Click για ανάπτυξη... Καλά δεν νομίζω να παίζει αυτό που λες..Έχει οριστεί η ύλη για φέτος. Είναι 10 ενότητες τα Πολιτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:35 Ο kwstastol: #1.019 22-11-13 22:35 Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:42 Η Emilouko έγραψε: #1.020 22-11-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Click για ανάπτυξη... Μα και αρχές ΜαΪου να αρχίσουμε δεν αλλάζει η ύλη.Αφού στο σχολείο θα έχει διδαχτεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Φεβρουάριο θα πας να κάνεις την αίτηση ΥΓ: Και το σχολείο μου είχε γραμματεία, αλλά ήταν για να φέρνει τους καφέδες στους καθηγητές και να βγάζει φωτοτυπίες Click για ανάπτυξη... Ναι, τελικά ρώτησα στο σχολείο και μου είπαν. Σε ευχαριστώ πάντως. Σε εμάς αυτή η γραμματέας και οι υποδιευθυντές κάνουν την όλη δουλειά. Η διευθύντρια από την άλλη βάζει μια υπογραφή πού και πού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 20:42 Η Muxu Su έγραψε: #1.010 21-11-13 20:42 Απλά ήθελα να πω ενα γεια σε όλα τα παιδια που μαστε 3ήμερο λυκείου! Να μαστε καλα παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 21:47 Ο Guest 781029: #1.011 21-11-13 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Σε εμάς αυτή η γραμματέας και οι υποδιευθυντές κάνουν την όλη δουλειά. Η διευθύντρια από την άλλη βάζει μια υπογραφή πού και πού. Click για ανάπτυξη... Και εμείς είχαμε γραμματεία και κλασικά η γραμματεύς ήταν εύσωμη και αν έπαιρνες 2 κιμωλίες ή κανα δικαιολογητικό παραπάνω σε άρχιζε στα καντήλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 22:04 Ο Guest 712911: #1.012 21-11-13 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εμείς είχαμε γραμματεία και κλασικά η γραμματεύς ήταν εύσωμη και αν έπαιρνες 2 κιμωλίες ή κανα δικαιολογητικό παραπάνω σε άρχιζε στα καντήλια Click για ανάπτυξη... Στο ίδιο σχολείο ήμασταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:38 Η Peace_ έγραψε: #1.013 22-11-13 21:38 O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:40 Η Emilouko έγραψε: #1.014 22-11-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Click για ανάπτυξη... Εγώ κάθομαι σήμερα γιατί το Σ/Κ που έρχεται θα μαι fulltime για διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:42 Ο Guest 781029: #1.015 22-11-13 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Click για ανάπτυξη... Και εγώ συνήθως Παρασκευή βράδυ καθόμουν-έβγαινα, τις υπόλοιπες μέρες δεν υπήρχε χρόνος ούτε για δείγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:44 Ο stefanos...: #1.016 22-11-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ συνήθως Παρασκευή βράδυ καθόμουν-έβγαινα, τις υπόλοιπες μέρες δεν υπήρχε χρόνος ούτε για δείγμα... Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου μενει ποτε χρονος, διαβαζω και τις 7 μερες της εβδομαδας και παλι δεν μπορω να τα κανω ολα τα μαθηματα... παλευω να κανω τα μαθηματικα που ειναι και βαρυτητας και δεν μπορω... και γενικα δεν εχω οσο καλη αποδοση θελω, ειδικα μαθηματικα και μετα φυσικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:09 Ο kwstastol: #1.017 22-11-13 22:09 κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:16 Η Emilouko έγραψε: #1.018 22-11-13 22:16 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Click για ανάπτυξη... Καλά δεν νομίζω να παίζει αυτό που λες..Έχει οριστεί η ύλη για φέτος. Είναι 10 ενότητες τα Πολιτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:35 Ο kwstastol: #1.019 22-11-13 22:35 Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:42 Η Emilouko έγραψε: #1.020 22-11-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Click για ανάπτυξη... Μα και αρχές ΜαΪου να αρχίσουμε δεν αλλάζει η ύλη.Αφού στο σχολείο θα έχει διδαχτεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απλά ήθελα να πω ενα γεια σε όλα τα παιδια που μαστε 3ήμερο λυκείου! Να μαστε καλα παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 21:47 Ο Guest 781029: #1.011 21-11-13 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Σε εμάς αυτή η γραμματέας και οι υποδιευθυντές κάνουν την όλη δουλειά. Η διευθύντρια από την άλλη βάζει μια υπογραφή πού και πού. Click για ανάπτυξη... Και εμείς είχαμε γραμματεία και κλασικά η γραμματεύς ήταν εύσωμη και αν έπαιρνες 2 κιμωλίες ή κανα δικαιολογητικό παραπάνω σε άρχιζε στα καντήλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 22:04 Ο Guest 712911: #1.012 21-11-13 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εμείς είχαμε γραμματεία και κλασικά η γραμματεύς ήταν εύσωμη και αν έπαιρνες 2 κιμωλίες ή κανα δικαιολογητικό παραπάνω σε άρχιζε στα καντήλια Click για ανάπτυξη... Στο ίδιο σχολείο ήμασταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:38 Η Peace_ έγραψε: #1.013 22-11-13 21:38 O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:40 Η Emilouko έγραψε: #1.014 22-11-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Click για ανάπτυξη... Εγώ κάθομαι σήμερα γιατί το Σ/Κ που έρχεται θα μαι fulltime για διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:42 Ο Guest 781029: #1.015 22-11-13 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Click για ανάπτυξη... Και εγώ συνήθως Παρασκευή βράδυ καθόμουν-έβγαινα, τις υπόλοιπες μέρες δεν υπήρχε χρόνος ούτε για δείγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:44 Ο stefanos...: #1.016 22-11-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ συνήθως Παρασκευή βράδυ καθόμουν-έβγαινα, τις υπόλοιπες μέρες δεν υπήρχε χρόνος ούτε για δείγμα... Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου μενει ποτε χρονος, διαβαζω και τις 7 μερες της εβδομαδας και παλι δεν μπορω να τα κανω ολα τα μαθηματα... παλευω να κανω τα μαθηματικα που ειναι και βαρυτητας και δεν μπορω... και γενικα δεν εχω οσο καλη αποδοση θελω, ειδικα μαθηματικα και μετα φυσικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:09 Ο kwstastol: #1.017 22-11-13 22:09 κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:16 Η Emilouko έγραψε: #1.018 22-11-13 22:16 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Click για ανάπτυξη... Καλά δεν νομίζω να παίζει αυτό που λες..Έχει οριστεί η ύλη για φέτος. Είναι 10 ενότητες τα Πολιτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:35 Ο kwstastol: #1.019 22-11-13 22:35 Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:42 Η Emilouko έγραψε: #1.020 22-11-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Click για ανάπτυξη... Μα και αρχές ΜαΪου να αρχίσουμε δεν αλλάζει η ύλη.Αφού στο σχολείο θα έχει διδαχτεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Σε εμάς αυτή η γραμματέας και οι υποδιευθυντές κάνουν την όλη δουλειά. Η διευθύντρια από την άλλη βάζει μια υπογραφή πού και πού. Click για ανάπτυξη... Και εμείς είχαμε γραμματεία και κλασικά η γραμματεύς ήταν εύσωμη και αν έπαιρνες 2 κιμωλίες ή κανα δικαιολογητικό παραπάνω σε άρχιζε στα καντήλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Νοεμβρίου 2013 στις 22:04 Ο Guest 712911: #1.012 21-11-13 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εμείς είχαμε γραμματεία και κλασικά η γραμματεύς ήταν εύσωμη και αν έπαιρνες 2 κιμωλίες ή κανα δικαιολογητικό παραπάνω σε άρχιζε στα καντήλια Click για ανάπτυξη... Στο ίδιο σχολείο ήμασταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:38 Η Peace_ έγραψε: #1.013 22-11-13 21:38 O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:40 Η Emilouko έγραψε: #1.014 22-11-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Click για ανάπτυξη... Εγώ κάθομαι σήμερα γιατί το Σ/Κ που έρχεται θα μαι fulltime για διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:42 Ο Guest 781029: #1.015 22-11-13 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Click για ανάπτυξη... Και εγώ συνήθως Παρασκευή βράδυ καθόμουν-έβγαινα, τις υπόλοιπες μέρες δεν υπήρχε χρόνος ούτε για δείγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:44 Ο stefanos...: #1.016 22-11-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ συνήθως Παρασκευή βράδυ καθόμουν-έβγαινα, τις υπόλοιπες μέρες δεν υπήρχε χρόνος ούτε για δείγμα... Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου μενει ποτε χρονος, διαβαζω και τις 7 μερες της εβδομαδας και παλι δεν μπορω να τα κανω ολα τα μαθηματα... παλευω να κανω τα μαθηματικα που ειναι και βαρυτητας και δεν μπορω... και γενικα δεν εχω οσο καλη αποδοση θελω, ειδικα μαθηματικα και μετα φυσικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:09 Ο kwstastol: #1.017 22-11-13 22:09 κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:16 Η Emilouko έγραψε: #1.018 22-11-13 22:16 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Click για ανάπτυξη... Καλά δεν νομίζω να παίζει αυτό που λες..Έχει οριστεί η ύλη για φέτος. Είναι 10 ενότητες τα Πολιτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:35 Ο kwstastol: #1.019 22-11-13 22:35 Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:42 Η Emilouko έγραψε: #1.020 22-11-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Click για ανάπτυξη... Μα και αρχές ΜαΪου να αρχίσουμε δεν αλλάζει η ύλη.Αφού στο σχολείο θα έχει διδαχτεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εμείς είχαμε γραμματεία και κλασικά η γραμματεύς ήταν εύσωμη και αν έπαιρνες 2 κιμωλίες ή κανα δικαιολογητικό παραπάνω σε άρχιζε στα καντήλια Click για ανάπτυξη... Στο ίδιο σχολείο ήμασταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:38 Η Peace_ έγραψε: #1.013 22-11-13 21:38 O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:40 Η Emilouko έγραψε: #1.014 22-11-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Click για ανάπτυξη... Εγώ κάθομαι σήμερα γιατί το Σ/Κ που έρχεται θα μαι fulltime για διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:42 Ο Guest 781029: #1.015 22-11-13 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Click για ανάπτυξη... Και εγώ συνήθως Παρασκευή βράδυ καθόμουν-έβγαινα, τις υπόλοιπες μέρες δεν υπήρχε χρόνος ούτε για δείγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:44 Ο stefanos...: #1.016 22-11-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ συνήθως Παρασκευή βράδυ καθόμουν-έβγαινα, τις υπόλοιπες μέρες δεν υπήρχε χρόνος ούτε για δείγμα... Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου μενει ποτε χρονος, διαβαζω και τις 7 μερες της εβδομαδας και παλι δεν μπορω να τα κανω ολα τα μαθηματα... παλευω να κανω τα μαθηματικα που ειναι και βαρυτητας και δεν μπορω... και γενικα δεν εχω οσο καλη αποδοση θελω, ειδικα μαθηματικα και μετα φυσικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:09 Ο kwstastol: #1.017 22-11-13 22:09 κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:16 Η Emilouko έγραψε: #1.018 22-11-13 22:16 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Click για ανάπτυξη... Καλά δεν νομίζω να παίζει αυτό που λες..Έχει οριστεί η ύλη για φέτος. Είναι 10 ενότητες τα Πολιτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:35 Ο kwstastol: #1.019 22-11-13 22:35 Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:42 Η Emilouko έγραψε: #1.020 22-11-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Click για ανάπτυξη... Μα και αρχές ΜαΪου να αρχίσουμε δεν αλλάζει η ύλη.Αφού στο σχολείο θα έχει διδαχτεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:40 Η Emilouko έγραψε: #1.014 22-11-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Click για ανάπτυξη... Εγώ κάθομαι σήμερα γιατί το Σ/Κ που έρχεται θα μαι fulltime για διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:42 Ο Guest 781029: #1.015 22-11-13 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Click για ανάπτυξη... Και εγώ συνήθως Παρασκευή βράδυ καθόμουν-έβγαινα, τις υπόλοιπες μέρες δεν υπήρχε χρόνος ούτε για δείγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:44 Ο stefanos...: #1.016 22-11-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ συνήθως Παρασκευή βράδυ καθόμουν-έβγαινα, τις υπόλοιπες μέρες δεν υπήρχε χρόνος ούτε για δείγμα... Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου μενει ποτε χρονος, διαβαζω και τις 7 μερες της εβδομαδας και παλι δεν μπορω να τα κανω ολα τα μαθηματα... παλευω να κανω τα μαθηματικα που ειναι και βαρυτητας και δεν μπορω... και γενικα δεν εχω οσο καλη αποδοση θελω, ειδικα μαθηματικα και μετα φυσικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:09 Ο kwstastol: #1.017 22-11-13 22:09 κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:16 Η Emilouko έγραψε: #1.018 22-11-13 22:16 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Click για ανάπτυξη... Καλά δεν νομίζω να παίζει αυτό που λες..Έχει οριστεί η ύλη για φέτος. Είναι 10 ενότητες τα Πολιτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:35 Ο kwstastol: #1.019 22-11-13 22:35 Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:42 Η Emilouko έγραψε: #1.020 22-11-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Click για ανάπτυξη... Μα και αρχές ΜαΪου να αρχίσουμε δεν αλλάζει η ύλη.Αφού στο σχολείο θα έχει διδαχτεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Peace_: O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Click για ανάπτυξη... Εγώ κάθομαι σήμερα γιατί το Σ/Κ που έρχεται θα μαι fulltime για διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:42 Ο Guest 781029: #1.015 22-11-13 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Click για ανάπτυξη... Και εγώ συνήθως Παρασκευή βράδυ καθόμουν-έβγαινα, τις υπόλοιπες μέρες δεν υπήρχε χρόνος ούτε για δείγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:44 Ο stefanos...: #1.016 22-11-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ συνήθως Παρασκευή βράδυ καθόμουν-έβγαινα, τις υπόλοιπες μέρες δεν υπήρχε χρόνος ούτε για δείγμα... Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου μενει ποτε χρονος, διαβαζω και τις 7 μερες της εβδομαδας και παλι δεν μπορω να τα κανω ολα τα μαθηματα... παλευω να κανω τα μαθηματικα που ειναι και βαρυτητας και δεν μπορω... και γενικα δεν εχω οσο καλη αποδοση θελω, ειδικα μαθηματικα και μετα φυσικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:09 Ο kwstastol: #1.017 22-11-13 22:09 κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:16 Η Emilouko έγραψε: #1.018 22-11-13 22:16 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Click για ανάπτυξη... Καλά δεν νομίζω να παίζει αυτό που λες..Έχει οριστεί η ύλη για φέτος. Είναι 10 ενότητες τα Πολιτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:35 Ο kwstastol: #1.019 22-11-13 22:35 Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:42 Η Emilouko έγραψε: #1.020 22-11-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Click για ανάπτυξη... Μα και αρχές ΜαΪου να αρχίσουμε δεν αλλάζει η ύλη.Αφού στο σχολείο θα έχει διδαχτεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Peace_: O μόνος χρόνος που μου μένει για ξεκούραση είναι την Παρασκευή το βράδυ, αλλά κάθε φορά που κάθομαι νιώθω τύψεις. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Click για ανάπτυξη... Και εγώ συνήθως Παρασκευή βράδυ καθόμουν-έβγαινα, τις υπόλοιπες μέρες δεν υπήρχε χρόνος ούτε για δείγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:44 Ο stefanos...: #1.016 22-11-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ συνήθως Παρασκευή βράδυ καθόμουν-έβγαινα, τις υπόλοιπες μέρες δεν υπήρχε χρόνος ούτε για δείγμα... Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου μενει ποτε χρονος, διαβαζω και τις 7 μερες της εβδομαδας και παλι δεν μπορω να τα κανω ολα τα μαθηματα... παλευω να κανω τα μαθηματικα που ειναι και βαρυτητας και δεν μπορω... και γενικα δεν εχω οσο καλη αποδοση θελω, ειδικα μαθηματικα και μετα φυσικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:09 Ο kwstastol: #1.017 22-11-13 22:09 κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:16 Η Emilouko έγραψε: #1.018 22-11-13 22:16 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Click για ανάπτυξη... Καλά δεν νομίζω να παίζει αυτό που λες..Έχει οριστεί η ύλη για φέτος. Είναι 10 ενότητες τα Πολιτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:35 Ο kwstastol: #1.019 22-11-13 22:35 Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:42 Η Emilouko έγραψε: #1.020 22-11-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Click για ανάπτυξη... Μα και αρχές ΜαΪου να αρχίσουμε δεν αλλάζει η ύλη.Αφού στο σχολείο θα έχει διδαχτεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ συνήθως Παρασκευή βράδυ καθόμουν-έβγαινα, τις υπόλοιπες μέρες δεν υπήρχε χρόνος ούτε για δείγμα... Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου μενει ποτε χρονος, διαβαζω και τις 7 μερες της εβδομαδας και παλι δεν μπορω να τα κανω ολα τα μαθηματα... παλευω να κανω τα μαθηματικα που ειναι και βαρυτητας και δεν μπορω... και γενικα δεν εχω οσο καλη αποδοση θελω, ειδικα μαθηματικα και μετα φυσικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:09 Ο kwstastol: #1.017 22-11-13 22:09 κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:16 Η Emilouko έγραψε: #1.018 22-11-13 22:16 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Click για ανάπτυξη... Καλά δεν νομίζω να παίζει αυτό που λες..Έχει οριστεί η ύλη για φέτος. Είναι 10 ενότητες τα Πολιτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:35 Ο kwstastol: #1.019 22-11-13 22:35 Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:42 Η Emilouko έγραψε: #1.020 22-11-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Click για ανάπτυξη... Μα και αρχές ΜαΪου να αρχίσουμε δεν αλλάζει η ύλη.Αφού στο σχολείο θα έχει διδαχτεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:16 Η Emilouko έγραψε: #1.018 22-11-13 22:16 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Click για ανάπτυξη... Καλά δεν νομίζω να παίζει αυτό που λες..Έχει οριστεί η ύλη για φέτος. Είναι 10 ενότητες τα Πολιτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:35 Ο kwstastol: #1.019 22-11-13 22:35 Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:42 Η Emilouko έγραψε: #1.020 22-11-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Click για ανάπτυξη... Μα και αρχές ΜαΪου να αρχίσουμε δεν αλλάζει η ύλη.Αφού στο σχολείο θα έχει διδαχτεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: κανω ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης(θεωρητικη) +εκθεση με την αδερφη μου. (2 απο τις 3 αδερφες μου...ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ.) φροντιστηριο πηγαινω μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ. μεχρι στιγμης ολα καλα. ειμαι αισιως στις 19 ωρες την εβδομαδα. το μικροπροβλημα μονο βρισκεται στο αγνωστο. κυριως λεξιλογιο. τα πραγματα αρκετα πιεστικα με την αδερφη-καθηγητρια!!! χρονος ουτε για δειγμα. μαθημα απο δευτερα μεχρι κυριακη + διαγωνισματα. Ισχυει οτι αν αρχισουν οι πανελληνιες στις αρχες μαιου θα βγου απο την υλη κομματια?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.. ξερεις κανεις τιποτα????? Click για ανάπτυξη... Καλά δεν νομίζω να παίζει αυτό που λες..Έχει οριστεί η ύλη για φέτος. Είναι 10 ενότητες τα Πολιτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstastol Νεοφερμένο μέλος Ο kwstastol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:35 Ο kwstastol: #1.019 22-11-13 22:35 Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:42 Η Emilouko έγραψε: #1.020 22-11-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Click για ανάπτυξη... Μα και αρχές ΜαΪου να αρχίσουμε δεν αλλάζει η ύλη.Αφού στο σχολείο θα έχει διδαχτεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2013 στις 22:42 Η Emilouko έγραψε: #1.020 22-11-13 22:42 Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Click για ανάπτυξη... Μα και αρχές ΜαΪου να αρχίσουμε δεν αλλάζει η ύλη.Αφού στο σχολείο θα έχει διδαχτεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από kwstastol: Το ξερω οτι εχει οριστει η υλη. Αυτο μας τ ειπε η καθηγητρια μας στα αρχαια οτι υπαρχει ως πιθανοτητα αν ξεκινησουμε αρχες μαιου. Οολα τα πολιτικα! Click για ανάπτυξη... Μα και αρχές ΜαΪου να αρχίσουμε δεν αλλάζει η ύλη.Αφού στο σχολείο θα έχει διδαχτεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.