Jonas φέτος εγώ είμαι δευτέρα Λυκείου οπότε δεν υπάρχει ο κίνδυνος που ανέφερες! Τώρα όσον αφορά την κοπέλα... πρόκειται για τη σημαιοφόρο του σχολείου ή οποία κατά την άποψη μου είναι φοβερή μαθήτρια. Επίσης μπορώ να πω σίγουρα πως δεν το κάνει για να τραβήξει την προσοχή μιλώντας μαζί της επειδή έλλειψε δύο μέρες από το σχολείο για το λόγο αυτό το έμαθα...πρόκειται για απίστευτα ευγενές άτομο που με έχει βοηθήσει παρά πολύ και μου είναι δύσκολο να τη βλέπω να τραβάει τέτοιο ζόρι απλά δεν ξέρω τι να πω για να μην χειροτερέψει η όλη κατάσταση!
ΟΚ, κατάλαβα. Νομίζω πως αυτό που μπορείς να κάνεις είναι γενικά να της αφήσεις χώρο. Δηλαδή, να είσαι όσο διαθέσιμη γίνεται και, όταν περνάτε χρόνο μαζί, το πιο καλό θα ήταν,
1. να μην την απασχολείς καθόλου με δικά σου προβλήματα,
2. να μην της μεταφέρεις αρνητικά πράγματα, σχόλια για τρίτους ή ακόμα και κακές ειδήσεις,
3. να αποφύγεις όσο μπορείς το θέμα εξετάσεις και να μιλάτε για άλλα πράγματα, όσο πιο ευχάριστα και χαλαρά γίνεται,
4. να την αφήσεις να σου μιλάει αυτή για ό,τι θέλει και, άμα το πάει το θέμα στις Πανελλαδικές, να την ακούσεις ήρεμα και να την αφήσεις να ξεσπάσει ό,τι την αγχώνει και μετά - χωρίς όμως υπερβολικές αναλύσεις που θα την άγχωναν ακόμα περισσότερο - να της πεις ότι σίγουρα όλα θα πάνε καλά και ότι πιστεύεις πολύ στις ικανότητές της,
5. να διασκεδάσετε βλέποντας παρέα κωμωδίες ή chick flicks, ή πηγαίνοντας για τρέξιμο ή στο γυμναστήριο για εκτόνωση.
Τέλος, βοηθάνε πολύ και βίντεο όπως αυτό παρακάτω, που υπενθυμίζουν ότι οι Πανελλαδικές είναι το απόλυτο τίποτα μπροστά στη μεγάλη εικόνα. Ελπίζω να βοήθησα.
VIDEO