Πανελλήνιες 2014

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αυριο δίνω, σημερα ήρθα Θεσσαλονίκη! δεν έχω άγχος τόσο για το πώς θα "γραψω", πιο πολυ άγχος έχω να φτάσω στην ωρα μου στο σχολειο, μην έχω ξεχάσει τίποτα, μην έχω πρόβλημα με τα πενακια κλπ :P
Ναι, δεν ειναι σωστό να βγουν οι βαθμοί τη Δευτέρα όταν αλλα παιδιά δίνουν, γιατι θα τους επηρεάσει.

καλη επιτυχια και καλη δυναμηηη:):):)

τελευταιο μαθημα και μετα καλοκαιρι και για σεναα!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυριο δίνω, σημερα ήρθα Θεσσαλονίκη! δεν έχω άγχος τόσο για το πώς θα "γραψω", πιο πολυ άγχος έχω να φτάσω στην ωρα μου στο σχολειο, μην έχω ξεχάσει τίποτα, μην έχω πρόβλημα με τα πενακια κλπ :P
Ναι, δεν ειναι σωστό να βγουν οι βαθμοί τη Δευτέρα όταν αλλα παιδιά δίνουν, γιατι θα τους επηρεάσει.

Good luck, methexys! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το κολπο ειναι να εχεις ενα στραβοκατσάβιδο μαζι σου,παρε και ενα πυροσβεστηρα καλου κακου.

Οχι,σοβαρα τωρα,τι τα θελετε ολα αυτα :worry:

Ακριβώς, έχω ένα στραβοκατσαβιδο μαζί μου, σοβαρά. Ασε, πολλά μπορούν να συμβούν αν εισαι άτυχος.
Ευχαριστώ παιδιά! Άντε και μετα καλα μας αποτελέσματα :)

Σταυροκατσάβιδο...

Την τριτη τα αποτελεσματα-βαθμολογιες :-)

Τελευταία επεξεργασία:
Εγώ έχω δουλέψει αρκετά και με ταυ, οπότε στην εσχάτη θα προτιμήσω αυτό, απ' το να αρχίσω τα μαστορέματα εκείνη την ώρα. Πάντως με τα σπίρτα με σκάλωσες. Τί στερέωσε με σπίρτα? Πώς? :P

Τελευταία επεξεργασία:
1/7! Καλή επιτυχία σε όλους!

Ωχχ...
Καλα μας αποτελεσματαα!!!

πηρα κι εγω τον κωδικο μου.
λιγη υπομονη ακομα και καλα αποτελεσματα σε ολους! :D

Aντε καλη επιτυχια παιδια. Μακαρι να σκισετε ολοι!

Τρίτη εε? ΜΜΜάλιστα..:P Για να δούμε τι ψάρια πιάσαμε...

5 μερες ακομα

το σκεφτομαι να παω σχολειο η να τα δω σπιτι...
ποιος παιρνει, ομως, το λεωφορειο να παει μεχρι το σχολειο με τετοια ζεστη;;

Εγώ θα πάω σχολείο και μετά θα τα τσεκάρω και στο διαδίκτυο για σιγουριά :P
Καλά αποτελέσματα σε όλους :)

Δεν το πιστεύω, στον πανω όροφο στο ξενοδοχείο κανουν πάρτυ και δεν εχει καθόλου μόνωση το κτήριο. Πλάκα μου κανουν; :knife:
5 μερες ακομα

το σκεφτομαι να παω σχολειο η να τα δω σπιτι...
ποιος παιρνει, ομως, το λεωφορειο να παει μεχρι το σχολειο με τετοια ζεστη;;

Και εγώ μαλλον στο σπίτι θα τα δω τελικά. Άλλαξαν και τα σχέδια περί διακοπών και θα φύγω Τρίτη απόγευμα, αλλα θα τα δω κι ας γίνει ο,τι ειναι να γίνει. Και εγώ βαριέμαι να τρέχω στο σχολειο μέσα στη ζέστη.

Δεν το πιστεύω, στον πανω όροφο στο ξενοδοχείο κανουν πάρτυ και δεν εχει καθόλου μόνωση το κτήριο. Πλάκα μου κανουν; :knife:

Και εγώ μαλλον στο σπίτι θα τα δω τελικά. Άλλαξαν και τα σχέδια περί διακοπών και θα φύγω Τρίτη απόγευμα, αλλα θα τα δω κι ας γίνει ο,τι ειναι να γίνει. Και εγώ βαριέμαι να τρέχω στο σχολειο μέσα στη ζέστη.

Δεν το βλεπω να κοιμαμαι το βραδυ πριν βγουν τα αποτελεσματαα....:P

Δεν το βλεπω να κοιμαμαι το βραδυ πριν βγουν τα αποτελεσματαα....:P

Ίσως να έχω πιο πολυ άγχος απ'οτι είχα για τις ίδιες τις πανελληνιες :P

Και εγώ. Αν και δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη.... Εγώ στο σχολείο μάλλον θα πάω. Βασικά παίζει να βγουν πριν τις 1;

Ίσως να έχω πιο πολυ άγχος απ'οτι είχα για τις ίδιες τις πανελληνιες :P

εγω σκεφτομαι να κοιμηθω κατα τις πεντε και να ξυπνησω στις δωδεκαμιση, ετσι ωστε να μην καθομαι για πολλη ωρα σε αναμμενα καρβουνα...

Δεν το βλεπω να κοιμαμαι το βραδυ πριν βγουν τα αποτελεσματαα....
Συνήθως κάνουμε ολονυχτία στο chat, πριν τα αποτελέσματα. :P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back