hliass_1989 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο hliass_1989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 14:02 Ο hliass_1989: #3.741 14-05-14 14:02 Αμα σε 2 ωρες ειπες απεξω ολο το 3ο, το 100 ειναι ετοιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 14:12 Η Muxu Su έγραψε: #3.742 14-05-14 14:12 Έλα παμε! Μονο λίγες μερες έμειναν!!! We are unstoppable. - Conchita Wurst View attachment 56750 Ε - ε - έρχεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Μαΐου 2014 Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 14:15 Η Peace_ έγραψε: #3.743 14-05-14 14:15 Νουπουμπου, ο καθένας έχει τις δυσκολίες που αντιστοιχούν στην ηλικία του, λες και σας ρωτήσαμε όλους το πόσο δύσκολα περνάτε στα μαστερ. Στις πανελλήνιες όμως δεν είχατε καθόλου άγχος και τα περάσατε γαμάτα. Δεν το βλέπω και τόσο επιλογή μου, από τη στιγμή που για να μπω σε μια σχολή πρέπει να δώσω. Δεν είναι επιλογή μου να δώσω, επιλογή μου είναι το πανεπιστήμιο. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 14:16 Η SuperSquirrel: #3.744 14-05-14 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Έλα παμε! Μονο λίγες μερες έμειναν!!! We are unstoppable. - Conchita Wurst View attachment 56750 Ε - ε - έρχεται!! Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που δεν συμπαθησα μονο εγω την Conchita Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 14:20 Η Peace_ έγραψε: #3.745 14-05-14 14:20 Απο το Σαββατο τις περνω. Αποτελεσματα ειδα λιγο χτες και σημερα ακομα περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Εγώ έπαιρνα τον χειμώνα κάτι βιταμίνες αλλά δεν θυμάμαι πώς τις έλεγαν. Παίρνω και βασιλικό πολτό, κάτι κάνει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 14:23 Η SuperSquirrel: #3.746 14-05-14 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Aν σέρνεσαι από το Λύκειο να φανταστώ ότι δεν θα την παλεύεις γενικότερα στο διάβασμα και το άγχος της Γ/Θμιας εκπαίδευσης, για να μην επεκταθώ στο δεδομένο master που ενδεχόμενα σκέφτεσαι από τώρα (όπως πολλοί μαθητές, ενώ δεν γνωρίζουν πως είναι μια απλή διδασκαλία στο αμφιθέατρο). Καλοπροαίρετα πάντα. Μη δραματοποιείτε τόσο τα πράγματα. Στην Ελλάδα έχουμε μια τάση να υπερβάλλουμε στα πάντα. Στο κάτω κάτω δεν είσαι υποχρεωμένη να δώσεις Πανελλήνιες. Εσύ το επέλεξες και οπότε εσύ είσαι υπεύθυνη για αν μπορείς να αντέξεις την συνέχεια. Στη ζωή, η κάθε επιλογή έχει ένα κόστος. Click για ανάπτυξη... Το οτι μπορει να ερθουν μεγαλυτερες δυσκολιες στην ζωη μας ..δεν αφαιρει απο τις πανελληνιες την ιδιοτητα να ειναι απο τις πιο δυσκολες περιοδους της μεχρι τωρα ζωης μας. Και ο καθενας βιωνει διαφορετικα τη δικη του πραγματικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 14:27 Η Emilouko έγραψε: #3.747 14-05-14 14:27 Βιολογία γενικής την ξέρετε τέλεια; Εγώ ορισμένα πράγματα χρειάζεται να τα κάνω επανάληψη για να τα θυμάμαι. 2 βδομάδες πιστεύω φτάνουν εφόσον εχει βγει καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 15:00 Ο Filippos14: #3.748 14-05-14 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Βιολογία γενικής την ξέρετε τέλεια; Εγώ ορισμένα πράγματα χρειάζεται να τα κάνω επανάληψη για να τα θυμάμαι. 2 βδομάδες πιστεύω φτάνουν εφόσον εχει βγει καλα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω πανω απο το μισο βιβλιο εγω παντως .Τα ειχα μαθει αλλα τα αφησα και τα ξεχασα,λογικα θα τα μαθω πιο ευκολα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 15:24 Η Alireza έγραψε: #3.749 14-05-14 15:24 Δεεεεεεεεεν γίνεται να διαβάσεις φίλε μου!! 26 βαθμούς έπιασε σήμερα μέσα στο σπίτι, έξω καμΙα 30αρια!! Να ξέρετε λοιπόν ότι δεν είστε μόνοι!! Γερά, δυνατά και ο,τι προκύψει, δυο εβδομάδες έμειναν ας μην τα παρατησουμε!!! -optimistic mood today :p - Για κοπέλες το παρακάτω: προλάβαινετε να κάνετε χαλαουα; Πως θα πηγαίνουμε να γράφουμε με την τρίχα κάγκελο ή θα τη βγάλουμε με μακριά παντελόνια;;; Απορία τρελή μιλάμε χαχα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 15:54 Ο nikos9631: #3.750 14-05-14 15:54 Οι βιταμινες δεν κανουν απολυτως τιποτα•ψευδαισθησεις εχετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:04 Ο nPb έγραψε: #3.751 14-05-14 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Νουπουμπου, ο καθένας έχει τις δυσκολίες που αντιστοιχούν στην ηλικία του, λες και σας ρωτήσαμε όλους το πόσο δύσκολα περνάτε στα μαστερ. Στις πανελλήνιες όμως δεν είχατε καθόλου άγχος και τα περάσατε γαμάτα. Δεν το βλέπω και τόσο επιλογή μου, από τη στιγμή που για να μπω σε μια σχολή πρέπει να δώσω. Δεν είναι επιλογή μου να δώσω, επιλογή μου είναι το πανεπιστήμιο. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά όσο ζούμε καθημερινά δίνουμε αγώνες. Ο κάθε αγώνας είναι πιο δύσκολος από τους προηγούμενους. Δεν είναι οι πανελλήνιες το τέλος του κόσμου. Υπάρχει ζωή και μετά από αυτό. Επιλογή σου είναι εφόσον επιθυμείς να σπουδάσεις όπως και μια ζωή να έχεις άμεση σχέση με το διάβασμα. Εσύ το επιλέγεις. Η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο στη χώρα μας έχει μια διαδικασία. Ή την ακολουθείς ή όχι. Δεν εξετάζουμε τη λογική της. Δεν έχει νόημα η φράση: «θέλω να περάσω στο Πανεπιστήμιο αλλά δεν θέλω να δώσω πανελλήνιες». Το μαγαζί έτσι πουλάει. Οι σπουδές καλώς ή κακώς ορίζουν μια ζωή που το διάβασμα δεν τελειώνει ποτέ επειδή διακρίνω μια "αίσθηση" ότι μετά τις πανελλήνιες αρχίζουν οι αιώνιες διακοπές. Το διάβασμα όμως εμπεριέχει εξετάσεις έμμεσες ή άμεσες. Οι έμμεσες είναι πολύ πιο δύσκολες από τις άμεσες. Οι άμεσες είναι σαφείς: διαβάζεις κάτι ορισμένο, πας γράφεις και τελειώνεις. Οι έμμεσες αποδεικνύουν την αξία σου στην αγορά εργασίας, στην κοινωνία και στην οικογένειά σου. Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι δεν χρειάζεται να πάθετε παράκρουση για τις πανελλήνιες. Ψυχραιμία και χαλαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:22 Η SuperSquirrel: #3.752 14-05-14 16:22 ποσο επικαιρο το "δεν προλαβαινω" των Locomondo!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:25 Ο Jonas έγραψε: #3.753 14-05-14 16:25 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Όχι. Απλά όσο ζούμε καθημερινά δίνουμε αγώνες. Ο κάθε αγώνας είναι πιο δύσκολος από τους προηγούμενους. Δεν είναι οι πανελλήνιες το τέλος του κόσμου. Υπάρχει ζωή και μετά από αυτό. Επιλογή σου είναι εφόσον επιθυμείς να σπουδάσεις όπως και μια ζωή να έχεις άμεση σχέση με το διάβασμα. Εσύ το επιλέγεις. Η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο στη χώρα μας έχει μια διαδικασία. Ή την ακολουθείς ή όχι. Δεν εξετάζουμε τη λογική της. Δεν έχει νόημα η φράση: «θέλω να περάσω στο Πανεπιστήμιο αλλά δεν θέλω να δώσω πανελλήνιες». Το μαγαζί έτσι πουλάει. Οι σπουδές καλώς ή κακώς ορίζουν μια ζωή που το διάβασμα δεν τελειώνει ποτέ επειδή διακρίνω μια "αίσθηση" ότι μετά τις πανελλήνιες αρχίζουν οι αιώνιες διακοπές. Το διάβασμα όμως εμπεριέχει εξετάσεις έμμεσες ή άμεσες. Οι έμμεσες είναι πολύ πιο δύσκολες από τις άμεσες. Οι άμεσες είναι σαφείς: διαβάζεις κάτι ορισμένο, πας γράφεις και τελειώνεις. Οι έμμεσες αποδεικνύουν την αξία σου στην αγορά εργασίας, στην κοινωνία και στην οικογένειά σου. Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι δεν χρειάζεται να πάθετε παράκρουση για τις πανελλήνιες. Ψυχραιμία και χαλαρά. Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:29 Ο Dod έγραψε: #3.754 14-05-14 16:29 Τι αποψη εχετε για το τμημα φιλολογιας Κομοτηνης,και για το τμημα θεατρου? Επισης,ποια ειναι η διαφορα μεταξυ νοσηλευτη και νοσοκομου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:37 Η SuperSquirrel: #3.755 14-05-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για κοπέλες το παρακάτω: προλάβαινετε να κάνετε χαλαουα; Πως θα πηγαίνουμε να γράφουμε με την τρίχα κάγκελο ή θα τη βγάλουμε με μακριά παντελόνια;; Click για ανάπτυξη... για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 17:26 Η Alireza έγραψε: #3.756 14-05-14 17:26 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 17:26 Η Emilouko έγραψε: #3.757 14-05-14 17:26 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:12 Η meetmeinmontauk: #3.758 14-05-14 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Click για ανάπτυξη... μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:28 Ο DumeNuke έγραψε: #3.759 14-05-14 18:28 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Click για ανάπτυξη... Για να μειώσουν την αντίσταση του αέρα? wtf? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:31 Η SuperSquirrel: #3.760 14-05-14 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχ...το μπρουταλ πλεον χαρακτηριζει περισσοτερο τις γυναικες σαν να το βλεπω μπροστα μου -Μπαμπης-μωρο μου μου πηρες κερι χαλαουα με αρωμα βανιλια? -΄Ρουλα-ναι..εσυ μου πηρες axe για τα μουσια? (thread πανελληνιες2014 κατα τ'αλλα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αμα σε 2 ωρες ειπες απεξω ολο το 3ο, το 100 ειναι ετοιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 14:12 Η Muxu Su έγραψε: #3.742 14-05-14 14:12 Έλα παμε! Μονο λίγες μερες έμειναν!!! We are unstoppable. - Conchita Wurst View attachment 56750 Ε - ε - έρχεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Μαΐου 2014 Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 14:15 Η Peace_ έγραψε: #3.743 14-05-14 14:15 Νουπουμπου, ο καθένας έχει τις δυσκολίες που αντιστοιχούν στην ηλικία του, λες και σας ρωτήσαμε όλους το πόσο δύσκολα περνάτε στα μαστερ. Στις πανελλήνιες όμως δεν είχατε καθόλου άγχος και τα περάσατε γαμάτα. Δεν το βλέπω και τόσο επιλογή μου, από τη στιγμή που για να μπω σε μια σχολή πρέπει να δώσω. Δεν είναι επιλογή μου να δώσω, επιλογή μου είναι το πανεπιστήμιο. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 14:16 Η SuperSquirrel: #3.744 14-05-14 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Έλα παμε! Μονο λίγες μερες έμειναν!!! We are unstoppable. - Conchita Wurst View attachment 56750 Ε - ε - έρχεται!! Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που δεν συμπαθησα μονο εγω την Conchita Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 14:20 Η Peace_ έγραψε: #3.745 14-05-14 14:20 Απο το Σαββατο τις περνω. Αποτελεσματα ειδα λιγο χτες και σημερα ακομα περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Εγώ έπαιρνα τον χειμώνα κάτι βιταμίνες αλλά δεν θυμάμαι πώς τις έλεγαν. Παίρνω και βασιλικό πολτό, κάτι κάνει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 14:23 Η SuperSquirrel: #3.746 14-05-14 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Aν σέρνεσαι από το Λύκειο να φανταστώ ότι δεν θα την παλεύεις γενικότερα στο διάβασμα και το άγχος της Γ/Θμιας εκπαίδευσης, για να μην επεκταθώ στο δεδομένο master που ενδεχόμενα σκέφτεσαι από τώρα (όπως πολλοί μαθητές, ενώ δεν γνωρίζουν πως είναι μια απλή διδασκαλία στο αμφιθέατρο). Καλοπροαίρετα πάντα. Μη δραματοποιείτε τόσο τα πράγματα. Στην Ελλάδα έχουμε μια τάση να υπερβάλλουμε στα πάντα. Στο κάτω κάτω δεν είσαι υποχρεωμένη να δώσεις Πανελλήνιες. Εσύ το επέλεξες και οπότε εσύ είσαι υπεύθυνη για αν μπορείς να αντέξεις την συνέχεια. Στη ζωή, η κάθε επιλογή έχει ένα κόστος. Click για ανάπτυξη... Το οτι μπορει να ερθουν μεγαλυτερες δυσκολιες στην ζωη μας ..δεν αφαιρει απο τις πανελληνιες την ιδιοτητα να ειναι απο τις πιο δυσκολες περιοδους της μεχρι τωρα ζωης μας. Και ο καθενας βιωνει διαφορετικα τη δικη του πραγματικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 14:27 Η Emilouko έγραψε: #3.747 14-05-14 14:27 Βιολογία γενικής την ξέρετε τέλεια; Εγώ ορισμένα πράγματα χρειάζεται να τα κάνω επανάληψη για να τα θυμάμαι. 2 βδομάδες πιστεύω φτάνουν εφόσον εχει βγει καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 15:00 Ο Filippos14: #3.748 14-05-14 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Βιολογία γενικής την ξέρετε τέλεια; Εγώ ορισμένα πράγματα χρειάζεται να τα κάνω επανάληψη για να τα θυμάμαι. 2 βδομάδες πιστεύω φτάνουν εφόσον εχει βγει καλα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω πανω απο το μισο βιβλιο εγω παντως .Τα ειχα μαθει αλλα τα αφησα και τα ξεχασα,λογικα θα τα μαθω πιο ευκολα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 15:24 Η Alireza έγραψε: #3.749 14-05-14 15:24 Δεεεεεεεεεν γίνεται να διαβάσεις φίλε μου!! 26 βαθμούς έπιασε σήμερα μέσα στο σπίτι, έξω καμΙα 30αρια!! Να ξέρετε λοιπόν ότι δεν είστε μόνοι!! Γερά, δυνατά και ο,τι προκύψει, δυο εβδομάδες έμειναν ας μην τα παρατησουμε!!! -optimistic mood today :p - Για κοπέλες το παρακάτω: προλάβαινετε να κάνετε χαλαουα; Πως θα πηγαίνουμε να γράφουμε με την τρίχα κάγκελο ή θα τη βγάλουμε με μακριά παντελόνια;;; Απορία τρελή μιλάμε χαχα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 15:54 Ο nikos9631: #3.750 14-05-14 15:54 Οι βιταμινες δεν κανουν απολυτως τιποτα•ψευδαισθησεις εχετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:04 Ο nPb έγραψε: #3.751 14-05-14 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Νουπουμπου, ο καθένας έχει τις δυσκολίες που αντιστοιχούν στην ηλικία του, λες και σας ρωτήσαμε όλους το πόσο δύσκολα περνάτε στα μαστερ. Στις πανελλήνιες όμως δεν είχατε καθόλου άγχος και τα περάσατε γαμάτα. Δεν το βλέπω και τόσο επιλογή μου, από τη στιγμή που για να μπω σε μια σχολή πρέπει να δώσω. Δεν είναι επιλογή μου να δώσω, επιλογή μου είναι το πανεπιστήμιο. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά όσο ζούμε καθημερινά δίνουμε αγώνες. Ο κάθε αγώνας είναι πιο δύσκολος από τους προηγούμενους. Δεν είναι οι πανελλήνιες το τέλος του κόσμου. Υπάρχει ζωή και μετά από αυτό. Επιλογή σου είναι εφόσον επιθυμείς να σπουδάσεις όπως και μια ζωή να έχεις άμεση σχέση με το διάβασμα. Εσύ το επιλέγεις. Η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο στη χώρα μας έχει μια διαδικασία. Ή την ακολουθείς ή όχι. Δεν εξετάζουμε τη λογική της. Δεν έχει νόημα η φράση: «θέλω να περάσω στο Πανεπιστήμιο αλλά δεν θέλω να δώσω πανελλήνιες». Το μαγαζί έτσι πουλάει. Οι σπουδές καλώς ή κακώς ορίζουν μια ζωή που το διάβασμα δεν τελειώνει ποτέ επειδή διακρίνω μια "αίσθηση" ότι μετά τις πανελλήνιες αρχίζουν οι αιώνιες διακοπές. Το διάβασμα όμως εμπεριέχει εξετάσεις έμμεσες ή άμεσες. Οι έμμεσες είναι πολύ πιο δύσκολες από τις άμεσες. Οι άμεσες είναι σαφείς: διαβάζεις κάτι ορισμένο, πας γράφεις και τελειώνεις. Οι έμμεσες αποδεικνύουν την αξία σου στην αγορά εργασίας, στην κοινωνία και στην οικογένειά σου. Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι δεν χρειάζεται να πάθετε παράκρουση για τις πανελλήνιες. Ψυχραιμία και χαλαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:22 Η SuperSquirrel: #3.752 14-05-14 16:22 ποσο επικαιρο το "δεν προλαβαινω" των Locomondo!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:25 Ο Jonas έγραψε: #3.753 14-05-14 16:25 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Όχι. Απλά όσο ζούμε καθημερινά δίνουμε αγώνες. Ο κάθε αγώνας είναι πιο δύσκολος από τους προηγούμενους. Δεν είναι οι πανελλήνιες το τέλος του κόσμου. Υπάρχει ζωή και μετά από αυτό. Επιλογή σου είναι εφόσον επιθυμείς να σπουδάσεις όπως και μια ζωή να έχεις άμεση σχέση με το διάβασμα. Εσύ το επιλέγεις. Η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο στη χώρα μας έχει μια διαδικασία. Ή την ακολουθείς ή όχι. Δεν εξετάζουμε τη λογική της. Δεν έχει νόημα η φράση: «θέλω να περάσω στο Πανεπιστήμιο αλλά δεν θέλω να δώσω πανελλήνιες». Το μαγαζί έτσι πουλάει. Οι σπουδές καλώς ή κακώς ορίζουν μια ζωή που το διάβασμα δεν τελειώνει ποτέ επειδή διακρίνω μια "αίσθηση" ότι μετά τις πανελλήνιες αρχίζουν οι αιώνιες διακοπές. Το διάβασμα όμως εμπεριέχει εξετάσεις έμμεσες ή άμεσες. Οι έμμεσες είναι πολύ πιο δύσκολες από τις άμεσες. Οι άμεσες είναι σαφείς: διαβάζεις κάτι ορισμένο, πας γράφεις και τελειώνεις. Οι έμμεσες αποδεικνύουν την αξία σου στην αγορά εργασίας, στην κοινωνία και στην οικογένειά σου. Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι δεν χρειάζεται να πάθετε παράκρουση για τις πανελλήνιες. Ψυχραιμία και χαλαρά. Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:29 Ο Dod έγραψε: #3.754 14-05-14 16:29 Τι αποψη εχετε για το τμημα φιλολογιας Κομοτηνης,και για το τμημα θεατρου? Επισης,ποια ειναι η διαφορα μεταξυ νοσηλευτη και νοσοκομου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:37 Η SuperSquirrel: #3.755 14-05-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για κοπέλες το παρακάτω: προλάβαινετε να κάνετε χαλαουα; Πως θα πηγαίνουμε να γράφουμε με την τρίχα κάγκελο ή θα τη βγάλουμε με μακριά παντελόνια;; Click για ανάπτυξη... για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 17:26 Η Alireza έγραψε: #3.756 14-05-14 17:26 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 17:26 Η Emilouko έγραψε: #3.757 14-05-14 17:26 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:12 Η meetmeinmontauk: #3.758 14-05-14 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Click για ανάπτυξη... μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:28 Ο DumeNuke έγραψε: #3.759 14-05-14 18:28 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Click για ανάπτυξη... Για να μειώσουν την αντίσταση του αέρα? wtf? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:31 Η SuperSquirrel: #3.760 14-05-14 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχ...το μπρουταλ πλεον χαρακτηριζει περισσοτερο τις γυναικες σαν να το βλεπω μπροστα μου -Μπαμπης-μωρο μου μου πηρες κερι χαλαουα με αρωμα βανιλια? -΄Ρουλα-ναι..εσυ μου πηρες axe για τα μουσια? (thread πανελληνιες2014 κατα τ'αλλα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έλα παμε! Μονο λίγες μερες έμειναν!!! We are unstoppable. - Conchita Wurst View attachment 56750 Ε - ε - έρχεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 14:15 Η Peace_ έγραψε: #3.743 14-05-14 14:15 Νουπουμπου, ο καθένας έχει τις δυσκολίες που αντιστοιχούν στην ηλικία του, λες και σας ρωτήσαμε όλους το πόσο δύσκολα περνάτε στα μαστερ. Στις πανελλήνιες όμως δεν είχατε καθόλου άγχος και τα περάσατε γαμάτα. Δεν το βλέπω και τόσο επιλογή μου, από τη στιγμή που για να μπω σε μια σχολή πρέπει να δώσω. Δεν είναι επιλογή μου να δώσω, επιλογή μου είναι το πανεπιστήμιο. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 14:16 Η SuperSquirrel: #3.744 14-05-14 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Έλα παμε! Μονο λίγες μερες έμειναν!!! We are unstoppable. - Conchita Wurst View attachment 56750 Ε - ε - έρχεται!! Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που δεν συμπαθησα μονο εγω την Conchita Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 14:20 Η Peace_ έγραψε: #3.745 14-05-14 14:20 Απο το Σαββατο τις περνω. Αποτελεσματα ειδα λιγο χτες και σημερα ακομα περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Εγώ έπαιρνα τον χειμώνα κάτι βιταμίνες αλλά δεν θυμάμαι πώς τις έλεγαν. Παίρνω και βασιλικό πολτό, κάτι κάνει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 14:23 Η SuperSquirrel: #3.746 14-05-14 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Aν σέρνεσαι από το Λύκειο να φανταστώ ότι δεν θα την παλεύεις γενικότερα στο διάβασμα και το άγχος της Γ/Θμιας εκπαίδευσης, για να μην επεκταθώ στο δεδομένο master που ενδεχόμενα σκέφτεσαι από τώρα (όπως πολλοί μαθητές, ενώ δεν γνωρίζουν πως είναι μια απλή διδασκαλία στο αμφιθέατρο). Καλοπροαίρετα πάντα. Μη δραματοποιείτε τόσο τα πράγματα. Στην Ελλάδα έχουμε μια τάση να υπερβάλλουμε στα πάντα. Στο κάτω κάτω δεν είσαι υποχρεωμένη να δώσεις Πανελλήνιες. Εσύ το επέλεξες και οπότε εσύ είσαι υπεύθυνη για αν μπορείς να αντέξεις την συνέχεια. Στη ζωή, η κάθε επιλογή έχει ένα κόστος. Click για ανάπτυξη... Το οτι μπορει να ερθουν μεγαλυτερες δυσκολιες στην ζωη μας ..δεν αφαιρει απο τις πανελληνιες την ιδιοτητα να ειναι απο τις πιο δυσκολες περιοδους της μεχρι τωρα ζωης μας. Και ο καθενας βιωνει διαφορετικα τη δικη του πραγματικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 14:27 Η Emilouko έγραψε: #3.747 14-05-14 14:27 Βιολογία γενικής την ξέρετε τέλεια; Εγώ ορισμένα πράγματα χρειάζεται να τα κάνω επανάληψη για να τα θυμάμαι. 2 βδομάδες πιστεύω φτάνουν εφόσον εχει βγει καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 15:00 Ο Filippos14: #3.748 14-05-14 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Βιολογία γενικής την ξέρετε τέλεια; Εγώ ορισμένα πράγματα χρειάζεται να τα κάνω επανάληψη για να τα θυμάμαι. 2 βδομάδες πιστεύω φτάνουν εφόσον εχει βγει καλα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω πανω απο το μισο βιβλιο εγω παντως .Τα ειχα μαθει αλλα τα αφησα και τα ξεχασα,λογικα θα τα μαθω πιο ευκολα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 15:24 Η Alireza έγραψε: #3.749 14-05-14 15:24 Δεεεεεεεεεν γίνεται να διαβάσεις φίλε μου!! 26 βαθμούς έπιασε σήμερα μέσα στο σπίτι, έξω καμΙα 30αρια!! Να ξέρετε λοιπόν ότι δεν είστε μόνοι!! Γερά, δυνατά και ο,τι προκύψει, δυο εβδομάδες έμειναν ας μην τα παρατησουμε!!! -optimistic mood today :p - Για κοπέλες το παρακάτω: προλάβαινετε να κάνετε χαλαουα; Πως θα πηγαίνουμε να γράφουμε με την τρίχα κάγκελο ή θα τη βγάλουμε με μακριά παντελόνια;;; Απορία τρελή μιλάμε χαχα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 15:54 Ο nikos9631: #3.750 14-05-14 15:54 Οι βιταμινες δεν κανουν απολυτως τιποτα•ψευδαισθησεις εχετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:04 Ο nPb έγραψε: #3.751 14-05-14 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Νουπουμπου, ο καθένας έχει τις δυσκολίες που αντιστοιχούν στην ηλικία του, λες και σας ρωτήσαμε όλους το πόσο δύσκολα περνάτε στα μαστερ. Στις πανελλήνιες όμως δεν είχατε καθόλου άγχος και τα περάσατε γαμάτα. Δεν το βλέπω και τόσο επιλογή μου, από τη στιγμή που για να μπω σε μια σχολή πρέπει να δώσω. Δεν είναι επιλογή μου να δώσω, επιλογή μου είναι το πανεπιστήμιο. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά όσο ζούμε καθημερινά δίνουμε αγώνες. Ο κάθε αγώνας είναι πιο δύσκολος από τους προηγούμενους. Δεν είναι οι πανελλήνιες το τέλος του κόσμου. Υπάρχει ζωή και μετά από αυτό. Επιλογή σου είναι εφόσον επιθυμείς να σπουδάσεις όπως και μια ζωή να έχεις άμεση σχέση με το διάβασμα. Εσύ το επιλέγεις. Η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο στη χώρα μας έχει μια διαδικασία. Ή την ακολουθείς ή όχι. Δεν εξετάζουμε τη λογική της. Δεν έχει νόημα η φράση: «θέλω να περάσω στο Πανεπιστήμιο αλλά δεν θέλω να δώσω πανελλήνιες». Το μαγαζί έτσι πουλάει. Οι σπουδές καλώς ή κακώς ορίζουν μια ζωή που το διάβασμα δεν τελειώνει ποτέ επειδή διακρίνω μια "αίσθηση" ότι μετά τις πανελλήνιες αρχίζουν οι αιώνιες διακοπές. Το διάβασμα όμως εμπεριέχει εξετάσεις έμμεσες ή άμεσες. Οι έμμεσες είναι πολύ πιο δύσκολες από τις άμεσες. Οι άμεσες είναι σαφείς: διαβάζεις κάτι ορισμένο, πας γράφεις και τελειώνεις. Οι έμμεσες αποδεικνύουν την αξία σου στην αγορά εργασίας, στην κοινωνία και στην οικογένειά σου. Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι δεν χρειάζεται να πάθετε παράκρουση για τις πανελλήνιες. Ψυχραιμία και χαλαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:22 Η SuperSquirrel: #3.752 14-05-14 16:22 ποσο επικαιρο το "δεν προλαβαινω" των Locomondo!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:25 Ο Jonas έγραψε: #3.753 14-05-14 16:25 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Όχι. Απλά όσο ζούμε καθημερινά δίνουμε αγώνες. Ο κάθε αγώνας είναι πιο δύσκολος από τους προηγούμενους. Δεν είναι οι πανελλήνιες το τέλος του κόσμου. Υπάρχει ζωή και μετά από αυτό. Επιλογή σου είναι εφόσον επιθυμείς να σπουδάσεις όπως και μια ζωή να έχεις άμεση σχέση με το διάβασμα. Εσύ το επιλέγεις. Η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο στη χώρα μας έχει μια διαδικασία. Ή την ακολουθείς ή όχι. Δεν εξετάζουμε τη λογική της. Δεν έχει νόημα η φράση: «θέλω να περάσω στο Πανεπιστήμιο αλλά δεν θέλω να δώσω πανελλήνιες». Το μαγαζί έτσι πουλάει. Οι σπουδές καλώς ή κακώς ορίζουν μια ζωή που το διάβασμα δεν τελειώνει ποτέ επειδή διακρίνω μια "αίσθηση" ότι μετά τις πανελλήνιες αρχίζουν οι αιώνιες διακοπές. Το διάβασμα όμως εμπεριέχει εξετάσεις έμμεσες ή άμεσες. Οι έμμεσες είναι πολύ πιο δύσκολες από τις άμεσες. Οι άμεσες είναι σαφείς: διαβάζεις κάτι ορισμένο, πας γράφεις και τελειώνεις. Οι έμμεσες αποδεικνύουν την αξία σου στην αγορά εργασίας, στην κοινωνία και στην οικογένειά σου. Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι δεν χρειάζεται να πάθετε παράκρουση για τις πανελλήνιες. Ψυχραιμία και χαλαρά. Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:29 Ο Dod έγραψε: #3.754 14-05-14 16:29 Τι αποψη εχετε για το τμημα φιλολογιας Κομοτηνης,και για το τμημα θεατρου? Επισης,ποια ειναι η διαφορα μεταξυ νοσηλευτη και νοσοκομου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:37 Η SuperSquirrel: #3.755 14-05-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για κοπέλες το παρακάτω: προλάβαινετε να κάνετε χαλαουα; Πως θα πηγαίνουμε να γράφουμε με την τρίχα κάγκελο ή θα τη βγάλουμε με μακριά παντελόνια;; Click για ανάπτυξη... για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 17:26 Η Alireza έγραψε: #3.756 14-05-14 17:26 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 17:26 Η Emilouko έγραψε: #3.757 14-05-14 17:26 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:12 Η meetmeinmontauk: #3.758 14-05-14 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Click για ανάπτυξη... μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:28 Ο DumeNuke έγραψε: #3.759 14-05-14 18:28 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Click για ανάπτυξη... Για να μειώσουν την αντίσταση του αέρα? wtf? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:31 Η SuperSquirrel: #3.760 14-05-14 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχ...το μπρουταλ πλεον χαρακτηριζει περισσοτερο τις γυναικες σαν να το βλεπω μπροστα μου -Μπαμπης-μωρο μου μου πηρες κερι χαλαουα με αρωμα βανιλια? -΄Ρουλα-ναι..εσυ μου πηρες axe για τα μουσια? (thread πανελληνιες2014 κατα τ'αλλα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νουπουμπου, ο καθένας έχει τις δυσκολίες που αντιστοιχούν στην ηλικία του, λες και σας ρωτήσαμε όλους το πόσο δύσκολα περνάτε στα μαστερ. Στις πανελλήνιες όμως δεν είχατε καθόλου άγχος και τα περάσατε γαμάτα. Δεν το βλέπω και τόσο επιλογή μου, από τη στιγμή που για να μπω σε μια σχολή πρέπει να δώσω. Δεν είναι επιλογή μου να δώσω, επιλογή μου είναι το πανεπιστήμιο. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 14:16 Η SuperSquirrel: #3.744 14-05-14 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Έλα παμε! Μονο λίγες μερες έμειναν!!! We are unstoppable. - Conchita Wurst View attachment 56750 Ε - ε - έρχεται!! Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που δεν συμπαθησα μονο εγω την Conchita Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 14:20 Η Peace_ έγραψε: #3.745 14-05-14 14:20 Απο το Σαββατο τις περνω. Αποτελεσματα ειδα λιγο χτες και σημερα ακομα περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Εγώ έπαιρνα τον χειμώνα κάτι βιταμίνες αλλά δεν θυμάμαι πώς τις έλεγαν. Παίρνω και βασιλικό πολτό, κάτι κάνει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 14:23 Η SuperSquirrel: #3.746 14-05-14 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Aν σέρνεσαι από το Λύκειο να φανταστώ ότι δεν θα την παλεύεις γενικότερα στο διάβασμα και το άγχος της Γ/Θμιας εκπαίδευσης, για να μην επεκταθώ στο δεδομένο master που ενδεχόμενα σκέφτεσαι από τώρα (όπως πολλοί μαθητές, ενώ δεν γνωρίζουν πως είναι μια απλή διδασκαλία στο αμφιθέατρο). Καλοπροαίρετα πάντα. Μη δραματοποιείτε τόσο τα πράγματα. Στην Ελλάδα έχουμε μια τάση να υπερβάλλουμε στα πάντα. Στο κάτω κάτω δεν είσαι υποχρεωμένη να δώσεις Πανελλήνιες. Εσύ το επέλεξες και οπότε εσύ είσαι υπεύθυνη για αν μπορείς να αντέξεις την συνέχεια. Στη ζωή, η κάθε επιλογή έχει ένα κόστος. Click για ανάπτυξη... Το οτι μπορει να ερθουν μεγαλυτερες δυσκολιες στην ζωη μας ..δεν αφαιρει απο τις πανελληνιες την ιδιοτητα να ειναι απο τις πιο δυσκολες περιοδους της μεχρι τωρα ζωης μας. Και ο καθενας βιωνει διαφορετικα τη δικη του πραγματικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 14:27 Η Emilouko έγραψε: #3.747 14-05-14 14:27 Βιολογία γενικής την ξέρετε τέλεια; Εγώ ορισμένα πράγματα χρειάζεται να τα κάνω επανάληψη για να τα θυμάμαι. 2 βδομάδες πιστεύω φτάνουν εφόσον εχει βγει καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 15:00 Ο Filippos14: #3.748 14-05-14 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Βιολογία γενικής την ξέρετε τέλεια; Εγώ ορισμένα πράγματα χρειάζεται να τα κάνω επανάληψη για να τα θυμάμαι. 2 βδομάδες πιστεύω φτάνουν εφόσον εχει βγει καλα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω πανω απο το μισο βιβλιο εγω παντως .Τα ειχα μαθει αλλα τα αφησα και τα ξεχασα,λογικα θα τα μαθω πιο ευκολα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 15:24 Η Alireza έγραψε: #3.749 14-05-14 15:24 Δεεεεεεεεεν γίνεται να διαβάσεις φίλε μου!! 26 βαθμούς έπιασε σήμερα μέσα στο σπίτι, έξω καμΙα 30αρια!! Να ξέρετε λοιπόν ότι δεν είστε μόνοι!! Γερά, δυνατά και ο,τι προκύψει, δυο εβδομάδες έμειναν ας μην τα παρατησουμε!!! -optimistic mood today :p - Για κοπέλες το παρακάτω: προλάβαινετε να κάνετε χαλαουα; Πως θα πηγαίνουμε να γράφουμε με την τρίχα κάγκελο ή θα τη βγάλουμε με μακριά παντελόνια;;; Απορία τρελή μιλάμε χαχα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 15:54 Ο nikos9631: #3.750 14-05-14 15:54 Οι βιταμινες δεν κανουν απολυτως τιποτα•ψευδαισθησεις εχετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:04 Ο nPb έγραψε: #3.751 14-05-14 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Νουπουμπου, ο καθένας έχει τις δυσκολίες που αντιστοιχούν στην ηλικία του, λες και σας ρωτήσαμε όλους το πόσο δύσκολα περνάτε στα μαστερ. Στις πανελλήνιες όμως δεν είχατε καθόλου άγχος και τα περάσατε γαμάτα. Δεν το βλέπω και τόσο επιλογή μου, από τη στιγμή που για να μπω σε μια σχολή πρέπει να δώσω. Δεν είναι επιλογή μου να δώσω, επιλογή μου είναι το πανεπιστήμιο. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά όσο ζούμε καθημερινά δίνουμε αγώνες. Ο κάθε αγώνας είναι πιο δύσκολος από τους προηγούμενους. Δεν είναι οι πανελλήνιες το τέλος του κόσμου. Υπάρχει ζωή και μετά από αυτό. Επιλογή σου είναι εφόσον επιθυμείς να σπουδάσεις όπως και μια ζωή να έχεις άμεση σχέση με το διάβασμα. Εσύ το επιλέγεις. Η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο στη χώρα μας έχει μια διαδικασία. Ή την ακολουθείς ή όχι. Δεν εξετάζουμε τη λογική της. Δεν έχει νόημα η φράση: «θέλω να περάσω στο Πανεπιστήμιο αλλά δεν θέλω να δώσω πανελλήνιες». Το μαγαζί έτσι πουλάει. Οι σπουδές καλώς ή κακώς ορίζουν μια ζωή που το διάβασμα δεν τελειώνει ποτέ επειδή διακρίνω μια "αίσθηση" ότι μετά τις πανελλήνιες αρχίζουν οι αιώνιες διακοπές. Το διάβασμα όμως εμπεριέχει εξετάσεις έμμεσες ή άμεσες. Οι έμμεσες είναι πολύ πιο δύσκολες από τις άμεσες. Οι άμεσες είναι σαφείς: διαβάζεις κάτι ορισμένο, πας γράφεις και τελειώνεις. Οι έμμεσες αποδεικνύουν την αξία σου στην αγορά εργασίας, στην κοινωνία και στην οικογένειά σου. Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι δεν χρειάζεται να πάθετε παράκρουση για τις πανελλήνιες. Ψυχραιμία και χαλαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:22 Η SuperSquirrel: #3.752 14-05-14 16:22 ποσο επικαιρο το "δεν προλαβαινω" των Locomondo!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:25 Ο Jonas έγραψε: #3.753 14-05-14 16:25 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Όχι. Απλά όσο ζούμε καθημερινά δίνουμε αγώνες. Ο κάθε αγώνας είναι πιο δύσκολος από τους προηγούμενους. Δεν είναι οι πανελλήνιες το τέλος του κόσμου. Υπάρχει ζωή και μετά από αυτό. Επιλογή σου είναι εφόσον επιθυμείς να σπουδάσεις όπως και μια ζωή να έχεις άμεση σχέση με το διάβασμα. Εσύ το επιλέγεις. Η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο στη χώρα μας έχει μια διαδικασία. Ή την ακολουθείς ή όχι. Δεν εξετάζουμε τη λογική της. Δεν έχει νόημα η φράση: «θέλω να περάσω στο Πανεπιστήμιο αλλά δεν θέλω να δώσω πανελλήνιες». Το μαγαζί έτσι πουλάει. Οι σπουδές καλώς ή κακώς ορίζουν μια ζωή που το διάβασμα δεν τελειώνει ποτέ επειδή διακρίνω μια "αίσθηση" ότι μετά τις πανελλήνιες αρχίζουν οι αιώνιες διακοπές. Το διάβασμα όμως εμπεριέχει εξετάσεις έμμεσες ή άμεσες. Οι έμμεσες είναι πολύ πιο δύσκολες από τις άμεσες. Οι άμεσες είναι σαφείς: διαβάζεις κάτι ορισμένο, πας γράφεις και τελειώνεις. Οι έμμεσες αποδεικνύουν την αξία σου στην αγορά εργασίας, στην κοινωνία και στην οικογένειά σου. Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι δεν χρειάζεται να πάθετε παράκρουση για τις πανελλήνιες. Ψυχραιμία και χαλαρά. Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:29 Ο Dod έγραψε: #3.754 14-05-14 16:29 Τι αποψη εχετε για το τμημα φιλολογιας Κομοτηνης,και για το τμημα θεατρου? Επισης,ποια ειναι η διαφορα μεταξυ νοσηλευτη και νοσοκομου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:37 Η SuperSquirrel: #3.755 14-05-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για κοπέλες το παρακάτω: προλάβαινετε να κάνετε χαλαουα; Πως θα πηγαίνουμε να γράφουμε με την τρίχα κάγκελο ή θα τη βγάλουμε με μακριά παντελόνια;; Click για ανάπτυξη... για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 17:26 Η Alireza έγραψε: #3.756 14-05-14 17:26 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 17:26 Η Emilouko έγραψε: #3.757 14-05-14 17:26 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:12 Η meetmeinmontauk: #3.758 14-05-14 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Click για ανάπτυξη... μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:28 Ο DumeNuke έγραψε: #3.759 14-05-14 18:28 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Click για ανάπτυξη... Για να μειώσουν την αντίσταση του αέρα? wtf? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:31 Η SuperSquirrel: #3.760 14-05-14 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχ...το μπρουταλ πλεον χαρακτηριζει περισσοτερο τις γυναικες σαν να το βλεπω μπροστα μου -Μπαμπης-μωρο μου μου πηρες κερι χαλαουα με αρωμα βανιλια? -΄Ρουλα-ναι..εσυ μου πηρες axe για τα μουσια? (thread πανελληνιες2014 κατα τ'αλλα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Έλα παμε! Μονο λίγες μερες έμειναν!!! We are unstoppable. - Conchita Wurst View attachment 56750 Ε - ε - έρχεται!! Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που δεν συμπαθησα μονο εγω την Conchita Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 14:20 Η Peace_ έγραψε: #3.745 14-05-14 14:20 Απο το Σαββατο τις περνω. Αποτελεσματα ειδα λιγο χτες και σημερα ακομα περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Εγώ έπαιρνα τον χειμώνα κάτι βιταμίνες αλλά δεν θυμάμαι πώς τις έλεγαν. Παίρνω και βασιλικό πολτό, κάτι κάνει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 14:23 Η SuperSquirrel: #3.746 14-05-14 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Aν σέρνεσαι από το Λύκειο να φανταστώ ότι δεν θα την παλεύεις γενικότερα στο διάβασμα και το άγχος της Γ/Θμιας εκπαίδευσης, για να μην επεκταθώ στο δεδομένο master που ενδεχόμενα σκέφτεσαι από τώρα (όπως πολλοί μαθητές, ενώ δεν γνωρίζουν πως είναι μια απλή διδασκαλία στο αμφιθέατρο). Καλοπροαίρετα πάντα. Μη δραματοποιείτε τόσο τα πράγματα. Στην Ελλάδα έχουμε μια τάση να υπερβάλλουμε στα πάντα. Στο κάτω κάτω δεν είσαι υποχρεωμένη να δώσεις Πανελλήνιες. Εσύ το επέλεξες και οπότε εσύ είσαι υπεύθυνη για αν μπορείς να αντέξεις την συνέχεια. Στη ζωή, η κάθε επιλογή έχει ένα κόστος. Click για ανάπτυξη... Το οτι μπορει να ερθουν μεγαλυτερες δυσκολιες στην ζωη μας ..δεν αφαιρει απο τις πανελληνιες την ιδιοτητα να ειναι απο τις πιο δυσκολες περιοδους της μεχρι τωρα ζωης μας. Και ο καθενας βιωνει διαφορετικα τη δικη του πραγματικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 14:27 Η Emilouko έγραψε: #3.747 14-05-14 14:27 Βιολογία γενικής την ξέρετε τέλεια; Εγώ ορισμένα πράγματα χρειάζεται να τα κάνω επανάληψη για να τα θυμάμαι. 2 βδομάδες πιστεύω φτάνουν εφόσον εχει βγει καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 15:00 Ο Filippos14: #3.748 14-05-14 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Βιολογία γενικής την ξέρετε τέλεια; Εγώ ορισμένα πράγματα χρειάζεται να τα κάνω επανάληψη για να τα θυμάμαι. 2 βδομάδες πιστεύω φτάνουν εφόσον εχει βγει καλα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω πανω απο το μισο βιβλιο εγω παντως .Τα ειχα μαθει αλλα τα αφησα και τα ξεχασα,λογικα θα τα μαθω πιο ευκολα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 15:24 Η Alireza έγραψε: #3.749 14-05-14 15:24 Δεεεεεεεεεν γίνεται να διαβάσεις φίλε μου!! 26 βαθμούς έπιασε σήμερα μέσα στο σπίτι, έξω καμΙα 30αρια!! Να ξέρετε λοιπόν ότι δεν είστε μόνοι!! Γερά, δυνατά και ο,τι προκύψει, δυο εβδομάδες έμειναν ας μην τα παρατησουμε!!! -optimistic mood today :p - Για κοπέλες το παρακάτω: προλάβαινετε να κάνετε χαλαουα; Πως θα πηγαίνουμε να γράφουμε με την τρίχα κάγκελο ή θα τη βγάλουμε με μακριά παντελόνια;;; Απορία τρελή μιλάμε χαχα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 15:54 Ο nikos9631: #3.750 14-05-14 15:54 Οι βιταμινες δεν κανουν απολυτως τιποτα•ψευδαισθησεις εχετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:04 Ο nPb έγραψε: #3.751 14-05-14 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Νουπουμπου, ο καθένας έχει τις δυσκολίες που αντιστοιχούν στην ηλικία του, λες και σας ρωτήσαμε όλους το πόσο δύσκολα περνάτε στα μαστερ. Στις πανελλήνιες όμως δεν είχατε καθόλου άγχος και τα περάσατε γαμάτα. Δεν το βλέπω και τόσο επιλογή μου, από τη στιγμή που για να μπω σε μια σχολή πρέπει να δώσω. Δεν είναι επιλογή μου να δώσω, επιλογή μου είναι το πανεπιστήμιο. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά όσο ζούμε καθημερινά δίνουμε αγώνες. Ο κάθε αγώνας είναι πιο δύσκολος από τους προηγούμενους. Δεν είναι οι πανελλήνιες το τέλος του κόσμου. Υπάρχει ζωή και μετά από αυτό. Επιλογή σου είναι εφόσον επιθυμείς να σπουδάσεις όπως και μια ζωή να έχεις άμεση σχέση με το διάβασμα. Εσύ το επιλέγεις. Η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο στη χώρα μας έχει μια διαδικασία. Ή την ακολουθείς ή όχι. Δεν εξετάζουμε τη λογική της. Δεν έχει νόημα η φράση: «θέλω να περάσω στο Πανεπιστήμιο αλλά δεν θέλω να δώσω πανελλήνιες». Το μαγαζί έτσι πουλάει. Οι σπουδές καλώς ή κακώς ορίζουν μια ζωή που το διάβασμα δεν τελειώνει ποτέ επειδή διακρίνω μια "αίσθηση" ότι μετά τις πανελλήνιες αρχίζουν οι αιώνιες διακοπές. Το διάβασμα όμως εμπεριέχει εξετάσεις έμμεσες ή άμεσες. Οι έμμεσες είναι πολύ πιο δύσκολες από τις άμεσες. Οι άμεσες είναι σαφείς: διαβάζεις κάτι ορισμένο, πας γράφεις και τελειώνεις. Οι έμμεσες αποδεικνύουν την αξία σου στην αγορά εργασίας, στην κοινωνία και στην οικογένειά σου. Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι δεν χρειάζεται να πάθετε παράκρουση για τις πανελλήνιες. Ψυχραιμία και χαλαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:22 Η SuperSquirrel: #3.752 14-05-14 16:22 ποσο επικαιρο το "δεν προλαβαινω" των Locomondo!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:25 Ο Jonas έγραψε: #3.753 14-05-14 16:25 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Όχι. Απλά όσο ζούμε καθημερινά δίνουμε αγώνες. Ο κάθε αγώνας είναι πιο δύσκολος από τους προηγούμενους. Δεν είναι οι πανελλήνιες το τέλος του κόσμου. Υπάρχει ζωή και μετά από αυτό. Επιλογή σου είναι εφόσον επιθυμείς να σπουδάσεις όπως και μια ζωή να έχεις άμεση σχέση με το διάβασμα. Εσύ το επιλέγεις. Η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο στη χώρα μας έχει μια διαδικασία. Ή την ακολουθείς ή όχι. Δεν εξετάζουμε τη λογική της. Δεν έχει νόημα η φράση: «θέλω να περάσω στο Πανεπιστήμιο αλλά δεν θέλω να δώσω πανελλήνιες». Το μαγαζί έτσι πουλάει. Οι σπουδές καλώς ή κακώς ορίζουν μια ζωή που το διάβασμα δεν τελειώνει ποτέ επειδή διακρίνω μια "αίσθηση" ότι μετά τις πανελλήνιες αρχίζουν οι αιώνιες διακοπές. Το διάβασμα όμως εμπεριέχει εξετάσεις έμμεσες ή άμεσες. Οι έμμεσες είναι πολύ πιο δύσκολες από τις άμεσες. Οι άμεσες είναι σαφείς: διαβάζεις κάτι ορισμένο, πας γράφεις και τελειώνεις. Οι έμμεσες αποδεικνύουν την αξία σου στην αγορά εργασίας, στην κοινωνία και στην οικογένειά σου. Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι δεν χρειάζεται να πάθετε παράκρουση για τις πανελλήνιες. Ψυχραιμία και χαλαρά. Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:29 Ο Dod έγραψε: #3.754 14-05-14 16:29 Τι αποψη εχετε για το τμημα φιλολογιας Κομοτηνης,και για το τμημα θεατρου? Επισης,ποια ειναι η διαφορα μεταξυ νοσηλευτη και νοσοκομου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:37 Η SuperSquirrel: #3.755 14-05-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για κοπέλες το παρακάτω: προλάβαινετε να κάνετε χαλαουα; Πως θα πηγαίνουμε να γράφουμε με την τρίχα κάγκελο ή θα τη βγάλουμε με μακριά παντελόνια;; Click για ανάπτυξη... για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 17:26 Η Alireza έγραψε: #3.756 14-05-14 17:26 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 17:26 Η Emilouko έγραψε: #3.757 14-05-14 17:26 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:12 Η meetmeinmontauk: #3.758 14-05-14 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Click για ανάπτυξη... μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:28 Ο DumeNuke έγραψε: #3.759 14-05-14 18:28 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Click για ανάπτυξη... Για να μειώσουν την αντίσταση του αέρα? wtf? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:31 Η SuperSquirrel: #3.760 14-05-14 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχ...το μπρουταλ πλεον χαρακτηριζει περισσοτερο τις γυναικες σαν να το βλεπω μπροστα μου -Μπαμπης-μωρο μου μου πηρες κερι χαλαουα με αρωμα βανιλια? -΄Ρουλα-ναι..εσυ μου πηρες axe για τα μουσια? (thread πανελληνιες2014 κατα τ'αλλα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απο το Σαββατο τις περνω. Αποτελεσματα ειδα λιγο χτες και σημερα ακομα περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Εγώ έπαιρνα τον χειμώνα κάτι βιταμίνες αλλά δεν θυμάμαι πώς τις έλεγαν. Παίρνω και βασιλικό πολτό, κάτι κάνει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 14:23 Η SuperSquirrel: #3.746 14-05-14 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Aν σέρνεσαι από το Λύκειο να φανταστώ ότι δεν θα την παλεύεις γενικότερα στο διάβασμα και το άγχος της Γ/Θμιας εκπαίδευσης, για να μην επεκταθώ στο δεδομένο master που ενδεχόμενα σκέφτεσαι από τώρα (όπως πολλοί μαθητές, ενώ δεν γνωρίζουν πως είναι μια απλή διδασκαλία στο αμφιθέατρο). Καλοπροαίρετα πάντα. Μη δραματοποιείτε τόσο τα πράγματα. Στην Ελλάδα έχουμε μια τάση να υπερβάλλουμε στα πάντα. Στο κάτω κάτω δεν είσαι υποχρεωμένη να δώσεις Πανελλήνιες. Εσύ το επέλεξες και οπότε εσύ είσαι υπεύθυνη για αν μπορείς να αντέξεις την συνέχεια. Στη ζωή, η κάθε επιλογή έχει ένα κόστος. Click για ανάπτυξη... Το οτι μπορει να ερθουν μεγαλυτερες δυσκολιες στην ζωη μας ..δεν αφαιρει απο τις πανελληνιες την ιδιοτητα να ειναι απο τις πιο δυσκολες περιοδους της μεχρι τωρα ζωης μας. Και ο καθενας βιωνει διαφορετικα τη δικη του πραγματικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 14:27 Η Emilouko έγραψε: #3.747 14-05-14 14:27 Βιολογία γενικής την ξέρετε τέλεια; Εγώ ορισμένα πράγματα χρειάζεται να τα κάνω επανάληψη για να τα θυμάμαι. 2 βδομάδες πιστεύω φτάνουν εφόσον εχει βγει καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 15:00 Ο Filippos14: #3.748 14-05-14 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Βιολογία γενικής την ξέρετε τέλεια; Εγώ ορισμένα πράγματα χρειάζεται να τα κάνω επανάληψη για να τα θυμάμαι. 2 βδομάδες πιστεύω φτάνουν εφόσον εχει βγει καλα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω πανω απο το μισο βιβλιο εγω παντως .Τα ειχα μαθει αλλα τα αφησα και τα ξεχασα,λογικα θα τα μαθω πιο ευκολα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 15:24 Η Alireza έγραψε: #3.749 14-05-14 15:24 Δεεεεεεεεεν γίνεται να διαβάσεις φίλε μου!! 26 βαθμούς έπιασε σήμερα μέσα στο σπίτι, έξω καμΙα 30αρια!! Να ξέρετε λοιπόν ότι δεν είστε μόνοι!! Γερά, δυνατά και ο,τι προκύψει, δυο εβδομάδες έμειναν ας μην τα παρατησουμε!!! -optimistic mood today :p - Για κοπέλες το παρακάτω: προλάβαινετε να κάνετε χαλαουα; Πως θα πηγαίνουμε να γράφουμε με την τρίχα κάγκελο ή θα τη βγάλουμε με μακριά παντελόνια;;; Απορία τρελή μιλάμε χαχα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 15:54 Ο nikos9631: #3.750 14-05-14 15:54 Οι βιταμινες δεν κανουν απολυτως τιποτα•ψευδαισθησεις εχετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:04 Ο nPb έγραψε: #3.751 14-05-14 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Νουπουμπου, ο καθένας έχει τις δυσκολίες που αντιστοιχούν στην ηλικία του, λες και σας ρωτήσαμε όλους το πόσο δύσκολα περνάτε στα μαστερ. Στις πανελλήνιες όμως δεν είχατε καθόλου άγχος και τα περάσατε γαμάτα. Δεν το βλέπω και τόσο επιλογή μου, από τη στιγμή που για να μπω σε μια σχολή πρέπει να δώσω. Δεν είναι επιλογή μου να δώσω, επιλογή μου είναι το πανεπιστήμιο. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά όσο ζούμε καθημερινά δίνουμε αγώνες. Ο κάθε αγώνας είναι πιο δύσκολος από τους προηγούμενους. Δεν είναι οι πανελλήνιες το τέλος του κόσμου. Υπάρχει ζωή και μετά από αυτό. Επιλογή σου είναι εφόσον επιθυμείς να σπουδάσεις όπως και μια ζωή να έχεις άμεση σχέση με το διάβασμα. Εσύ το επιλέγεις. Η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο στη χώρα μας έχει μια διαδικασία. Ή την ακολουθείς ή όχι. Δεν εξετάζουμε τη λογική της. Δεν έχει νόημα η φράση: «θέλω να περάσω στο Πανεπιστήμιο αλλά δεν θέλω να δώσω πανελλήνιες». Το μαγαζί έτσι πουλάει. Οι σπουδές καλώς ή κακώς ορίζουν μια ζωή που το διάβασμα δεν τελειώνει ποτέ επειδή διακρίνω μια "αίσθηση" ότι μετά τις πανελλήνιες αρχίζουν οι αιώνιες διακοπές. Το διάβασμα όμως εμπεριέχει εξετάσεις έμμεσες ή άμεσες. Οι έμμεσες είναι πολύ πιο δύσκολες από τις άμεσες. Οι άμεσες είναι σαφείς: διαβάζεις κάτι ορισμένο, πας γράφεις και τελειώνεις. Οι έμμεσες αποδεικνύουν την αξία σου στην αγορά εργασίας, στην κοινωνία και στην οικογένειά σου. Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι δεν χρειάζεται να πάθετε παράκρουση για τις πανελλήνιες. Ψυχραιμία και χαλαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:22 Η SuperSquirrel: #3.752 14-05-14 16:22 ποσο επικαιρο το "δεν προλαβαινω" των Locomondo!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:25 Ο Jonas έγραψε: #3.753 14-05-14 16:25 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Όχι. Απλά όσο ζούμε καθημερινά δίνουμε αγώνες. Ο κάθε αγώνας είναι πιο δύσκολος από τους προηγούμενους. Δεν είναι οι πανελλήνιες το τέλος του κόσμου. Υπάρχει ζωή και μετά από αυτό. Επιλογή σου είναι εφόσον επιθυμείς να σπουδάσεις όπως και μια ζωή να έχεις άμεση σχέση με το διάβασμα. Εσύ το επιλέγεις. Η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο στη χώρα μας έχει μια διαδικασία. Ή την ακολουθείς ή όχι. Δεν εξετάζουμε τη λογική της. Δεν έχει νόημα η φράση: «θέλω να περάσω στο Πανεπιστήμιο αλλά δεν θέλω να δώσω πανελλήνιες». Το μαγαζί έτσι πουλάει. Οι σπουδές καλώς ή κακώς ορίζουν μια ζωή που το διάβασμα δεν τελειώνει ποτέ επειδή διακρίνω μια "αίσθηση" ότι μετά τις πανελλήνιες αρχίζουν οι αιώνιες διακοπές. Το διάβασμα όμως εμπεριέχει εξετάσεις έμμεσες ή άμεσες. Οι έμμεσες είναι πολύ πιο δύσκολες από τις άμεσες. Οι άμεσες είναι σαφείς: διαβάζεις κάτι ορισμένο, πας γράφεις και τελειώνεις. Οι έμμεσες αποδεικνύουν την αξία σου στην αγορά εργασίας, στην κοινωνία και στην οικογένειά σου. Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι δεν χρειάζεται να πάθετε παράκρουση για τις πανελλήνιες. Ψυχραιμία και χαλαρά. Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:29 Ο Dod έγραψε: #3.754 14-05-14 16:29 Τι αποψη εχετε για το τμημα φιλολογιας Κομοτηνης,και για το τμημα θεατρου? Επισης,ποια ειναι η διαφορα μεταξυ νοσηλευτη και νοσοκομου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:37 Η SuperSquirrel: #3.755 14-05-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για κοπέλες το παρακάτω: προλάβαινετε να κάνετε χαλαουα; Πως θα πηγαίνουμε να γράφουμε με την τρίχα κάγκελο ή θα τη βγάλουμε με μακριά παντελόνια;; Click για ανάπτυξη... για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 17:26 Η Alireza έγραψε: #3.756 14-05-14 17:26 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 17:26 Η Emilouko έγραψε: #3.757 14-05-14 17:26 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:12 Η meetmeinmontauk: #3.758 14-05-14 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Click για ανάπτυξη... μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:28 Ο DumeNuke έγραψε: #3.759 14-05-14 18:28 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Click για ανάπτυξη... Για να μειώσουν την αντίσταση του αέρα? wtf? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:31 Η SuperSquirrel: #3.760 14-05-14 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχ...το μπρουταλ πλεον χαρακτηριζει περισσοτερο τις γυναικες σαν να το βλεπω μπροστα μου -Μπαμπης-μωρο μου μου πηρες κερι χαλαουα με αρωμα βανιλια? -΄Ρουλα-ναι..εσυ μου πηρες axe για τα μουσια? (thread πανελληνιες2014 κατα τ'αλλα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Aν σέρνεσαι από το Λύκειο να φανταστώ ότι δεν θα την παλεύεις γενικότερα στο διάβασμα και το άγχος της Γ/Θμιας εκπαίδευσης, για να μην επεκταθώ στο δεδομένο master που ενδεχόμενα σκέφτεσαι από τώρα (όπως πολλοί μαθητές, ενώ δεν γνωρίζουν πως είναι μια απλή διδασκαλία στο αμφιθέατρο). Καλοπροαίρετα πάντα. Μη δραματοποιείτε τόσο τα πράγματα. Στην Ελλάδα έχουμε μια τάση να υπερβάλλουμε στα πάντα. Στο κάτω κάτω δεν είσαι υποχρεωμένη να δώσεις Πανελλήνιες. Εσύ το επέλεξες και οπότε εσύ είσαι υπεύθυνη για αν μπορείς να αντέξεις την συνέχεια. Στη ζωή, η κάθε επιλογή έχει ένα κόστος. Click για ανάπτυξη... Το οτι μπορει να ερθουν μεγαλυτερες δυσκολιες στην ζωη μας ..δεν αφαιρει απο τις πανελληνιες την ιδιοτητα να ειναι απο τις πιο δυσκολες περιοδους της μεχρι τωρα ζωης μας. Και ο καθενας βιωνει διαφορετικα τη δικη του πραγματικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 14:27 Η Emilouko έγραψε: #3.747 14-05-14 14:27 Βιολογία γενικής την ξέρετε τέλεια; Εγώ ορισμένα πράγματα χρειάζεται να τα κάνω επανάληψη για να τα θυμάμαι. 2 βδομάδες πιστεύω φτάνουν εφόσον εχει βγει καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 15:00 Ο Filippos14: #3.748 14-05-14 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Βιολογία γενικής την ξέρετε τέλεια; Εγώ ορισμένα πράγματα χρειάζεται να τα κάνω επανάληψη για να τα θυμάμαι. 2 βδομάδες πιστεύω φτάνουν εφόσον εχει βγει καλα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω πανω απο το μισο βιβλιο εγω παντως .Τα ειχα μαθει αλλα τα αφησα και τα ξεχασα,λογικα θα τα μαθω πιο ευκολα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 15:24 Η Alireza έγραψε: #3.749 14-05-14 15:24 Δεεεεεεεεεν γίνεται να διαβάσεις φίλε μου!! 26 βαθμούς έπιασε σήμερα μέσα στο σπίτι, έξω καμΙα 30αρια!! Να ξέρετε λοιπόν ότι δεν είστε μόνοι!! Γερά, δυνατά και ο,τι προκύψει, δυο εβδομάδες έμειναν ας μην τα παρατησουμε!!! -optimistic mood today :p - Για κοπέλες το παρακάτω: προλάβαινετε να κάνετε χαλαουα; Πως θα πηγαίνουμε να γράφουμε με την τρίχα κάγκελο ή θα τη βγάλουμε με μακριά παντελόνια;;; Απορία τρελή μιλάμε χαχα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 15:54 Ο nikos9631: #3.750 14-05-14 15:54 Οι βιταμινες δεν κανουν απολυτως τιποτα•ψευδαισθησεις εχετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:04 Ο nPb έγραψε: #3.751 14-05-14 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Νουπουμπου, ο καθένας έχει τις δυσκολίες που αντιστοιχούν στην ηλικία του, λες και σας ρωτήσαμε όλους το πόσο δύσκολα περνάτε στα μαστερ. Στις πανελλήνιες όμως δεν είχατε καθόλου άγχος και τα περάσατε γαμάτα. Δεν το βλέπω και τόσο επιλογή μου, από τη στιγμή που για να μπω σε μια σχολή πρέπει να δώσω. Δεν είναι επιλογή μου να δώσω, επιλογή μου είναι το πανεπιστήμιο. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά όσο ζούμε καθημερινά δίνουμε αγώνες. Ο κάθε αγώνας είναι πιο δύσκολος από τους προηγούμενους. Δεν είναι οι πανελλήνιες το τέλος του κόσμου. Υπάρχει ζωή και μετά από αυτό. Επιλογή σου είναι εφόσον επιθυμείς να σπουδάσεις όπως και μια ζωή να έχεις άμεση σχέση με το διάβασμα. Εσύ το επιλέγεις. Η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο στη χώρα μας έχει μια διαδικασία. Ή την ακολουθείς ή όχι. Δεν εξετάζουμε τη λογική της. Δεν έχει νόημα η φράση: «θέλω να περάσω στο Πανεπιστήμιο αλλά δεν θέλω να δώσω πανελλήνιες». Το μαγαζί έτσι πουλάει. Οι σπουδές καλώς ή κακώς ορίζουν μια ζωή που το διάβασμα δεν τελειώνει ποτέ επειδή διακρίνω μια "αίσθηση" ότι μετά τις πανελλήνιες αρχίζουν οι αιώνιες διακοπές. Το διάβασμα όμως εμπεριέχει εξετάσεις έμμεσες ή άμεσες. Οι έμμεσες είναι πολύ πιο δύσκολες από τις άμεσες. Οι άμεσες είναι σαφείς: διαβάζεις κάτι ορισμένο, πας γράφεις και τελειώνεις. Οι έμμεσες αποδεικνύουν την αξία σου στην αγορά εργασίας, στην κοινωνία και στην οικογένειά σου. Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι δεν χρειάζεται να πάθετε παράκρουση για τις πανελλήνιες. Ψυχραιμία και χαλαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:22 Η SuperSquirrel: #3.752 14-05-14 16:22 ποσο επικαιρο το "δεν προλαβαινω" των Locomondo!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:25 Ο Jonas έγραψε: #3.753 14-05-14 16:25 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Όχι. Απλά όσο ζούμε καθημερινά δίνουμε αγώνες. Ο κάθε αγώνας είναι πιο δύσκολος από τους προηγούμενους. Δεν είναι οι πανελλήνιες το τέλος του κόσμου. Υπάρχει ζωή και μετά από αυτό. Επιλογή σου είναι εφόσον επιθυμείς να σπουδάσεις όπως και μια ζωή να έχεις άμεση σχέση με το διάβασμα. Εσύ το επιλέγεις. Η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο στη χώρα μας έχει μια διαδικασία. Ή την ακολουθείς ή όχι. Δεν εξετάζουμε τη λογική της. Δεν έχει νόημα η φράση: «θέλω να περάσω στο Πανεπιστήμιο αλλά δεν θέλω να δώσω πανελλήνιες». Το μαγαζί έτσι πουλάει. Οι σπουδές καλώς ή κακώς ορίζουν μια ζωή που το διάβασμα δεν τελειώνει ποτέ επειδή διακρίνω μια "αίσθηση" ότι μετά τις πανελλήνιες αρχίζουν οι αιώνιες διακοπές. Το διάβασμα όμως εμπεριέχει εξετάσεις έμμεσες ή άμεσες. Οι έμμεσες είναι πολύ πιο δύσκολες από τις άμεσες. Οι άμεσες είναι σαφείς: διαβάζεις κάτι ορισμένο, πας γράφεις και τελειώνεις. Οι έμμεσες αποδεικνύουν την αξία σου στην αγορά εργασίας, στην κοινωνία και στην οικογένειά σου. Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι δεν χρειάζεται να πάθετε παράκρουση για τις πανελλήνιες. Ψυχραιμία και χαλαρά. Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:29 Ο Dod έγραψε: #3.754 14-05-14 16:29 Τι αποψη εχετε για το τμημα φιλολογιας Κομοτηνης,και για το τμημα θεατρου? Επισης,ποια ειναι η διαφορα μεταξυ νοσηλευτη και νοσοκομου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:37 Η SuperSquirrel: #3.755 14-05-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για κοπέλες το παρακάτω: προλάβαινετε να κάνετε χαλαουα; Πως θα πηγαίνουμε να γράφουμε με την τρίχα κάγκελο ή θα τη βγάλουμε με μακριά παντελόνια;; Click για ανάπτυξη... για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 17:26 Η Alireza έγραψε: #3.756 14-05-14 17:26 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 17:26 Η Emilouko έγραψε: #3.757 14-05-14 17:26 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:12 Η meetmeinmontauk: #3.758 14-05-14 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Click για ανάπτυξη... μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:28 Ο DumeNuke έγραψε: #3.759 14-05-14 18:28 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Click για ανάπτυξη... Για να μειώσουν την αντίσταση του αέρα? wtf? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:31 Η SuperSquirrel: #3.760 14-05-14 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχ...το μπρουταλ πλεον χαρακτηριζει περισσοτερο τις γυναικες σαν να το βλεπω μπροστα μου -Μπαμπης-μωρο μου μου πηρες κερι χαλαουα με αρωμα βανιλια? -΄Ρουλα-ναι..εσυ μου πηρες axe για τα μουσια? (thread πανελληνιες2014 κατα τ'αλλα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βιολογία γενικής την ξέρετε τέλεια; Εγώ ορισμένα πράγματα χρειάζεται να τα κάνω επανάληψη για να τα θυμάμαι. 2 βδομάδες πιστεύω φτάνουν εφόσον εχει βγει καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 15:00 Ο Filippos14: #3.748 14-05-14 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Βιολογία γενικής την ξέρετε τέλεια; Εγώ ορισμένα πράγματα χρειάζεται να τα κάνω επανάληψη για να τα θυμάμαι. 2 βδομάδες πιστεύω φτάνουν εφόσον εχει βγει καλα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω πανω απο το μισο βιβλιο εγω παντως .Τα ειχα μαθει αλλα τα αφησα και τα ξεχασα,λογικα θα τα μαθω πιο ευκολα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 15:24 Η Alireza έγραψε: #3.749 14-05-14 15:24 Δεεεεεεεεεν γίνεται να διαβάσεις φίλε μου!! 26 βαθμούς έπιασε σήμερα μέσα στο σπίτι, έξω καμΙα 30αρια!! Να ξέρετε λοιπόν ότι δεν είστε μόνοι!! Γερά, δυνατά και ο,τι προκύψει, δυο εβδομάδες έμειναν ας μην τα παρατησουμε!!! -optimistic mood today :p - Για κοπέλες το παρακάτω: προλάβαινετε να κάνετε χαλαουα; Πως θα πηγαίνουμε να γράφουμε με την τρίχα κάγκελο ή θα τη βγάλουμε με μακριά παντελόνια;;; Απορία τρελή μιλάμε χαχα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 15:54 Ο nikos9631: #3.750 14-05-14 15:54 Οι βιταμινες δεν κανουν απολυτως τιποτα•ψευδαισθησεις εχετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:04 Ο nPb έγραψε: #3.751 14-05-14 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Νουπουμπου, ο καθένας έχει τις δυσκολίες που αντιστοιχούν στην ηλικία του, λες και σας ρωτήσαμε όλους το πόσο δύσκολα περνάτε στα μαστερ. Στις πανελλήνιες όμως δεν είχατε καθόλου άγχος και τα περάσατε γαμάτα. Δεν το βλέπω και τόσο επιλογή μου, από τη στιγμή που για να μπω σε μια σχολή πρέπει να δώσω. Δεν είναι επιλογή μου να δώσω, επιλογή μου είναι το πανεπιστήμιο. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά όσο ζούμε καθημερινά δίνουμε αγώνες. Ο κάθε αγώνας είναι πιο δύσκολος από τους προηγούμενους. Δεν είναι οι πανελλήνιες το τέλος του κόσμου. Υπάρχει ζωή και μετά από αυτό. Επιλογή σου είναι εφόσον επιθυμείς να σπουδάσεις όπως και μια ζωή να έχεις άμεση σχέση με το διάβασμα. Εσύ το επιλέγεις. Η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο στη χώρα μας έχει μια διαδικασία. Ή την ακολουθείς ή όχι. Δεν εξετάζουμε τη λογική της. Δεν έχει νόημα η φράση: «θέλω να περάσω στο Πανεπιστήμιο αλλά δεν θέλω να δώσω πανελλήνιες». Το μαγαζί έτσι πουλάει. Οι σπουδές καλώς ή κακώς ορίζουν μια ζωή που το διάβασμα δεν τελειώνει ποτέ επειδή διακρίνω μια "αίσθηση" ότι μετά τις πανελλήνιες αρχίζουν οι αιώνιες διακοπές. Το διάβασμα όμως εμπεριέχει εξετάσεις έμμεσες ή άμεσες. Οι έμμεσες είναι πολύ πιο δύσκολες από τις άμεσες. Οι άμεσες είναι σαφείς: διαβάζεις κάτι ορισμένο, πας γράφεις και τελειώνεις. Οι έμμεσες αποδεικνύουν την αξία σου στην αγορά εργασίας, στην κοινωνία και στην οικογένειά σου. Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι δεν χρειάζεται να πάθετε παράκρουση για τις πανελλήνιες. Ψυχραιμία και χαλαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:22 Η SuperSquirrel: #3.752 14-05-14 16:22 ποσο επικαιρο το "δεν προλαβαινω" των Locomondo!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:25 Ο Jonas έγραψε: #3.753 14-05-14 16:25 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Όχι. Απλά όσο ζούμε καθημερινά δίνουμε αγώνες. Ο κάθε αγώνας είναι πιο δύσκολος από τους προηγούμενους. Δεν είναι οι πανελλήνιες το τέλος του κόσμου. Υπάρχει ζωή και μετά από αυτό. Επιλογή σου είναι εφόσον επιθυμείς να σπουδάσεις όπως και μια ζωή να έχεις άμεση σχέση με το διάβασμα. Εσύ το επιλέγεις. Η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο στη χώρα μας έχει μια διαδικασία. Ή την ακολουθείς ή όχι. Δεν εξετάζουμε τη λογική της. Δεν έχει νόημα η φράση: «θέλω να περάσω στο Πανεπιστήμιο αλλά δεν θέλω να δώσω πανελλήνιες». Το μαγαζί έτσι πουλάει. Οι σπουδές καλώς ή κακώς ορίζουν μια ζωή που το διάβασμα δεν τελειώνει ποτέ επειδή διακρίνω μια "αίσθηση" ότι μετά τις πανελλήνιες αρχίζουν οι αιώνιες διακοπές. Το διάβασμα όμως εμπεριέχει εξετάσεις έμμεσες ή άμεσες. Οι έμμεσες είναι πολύ πιο δύσκολες από τις άμεσες. Οι άμεσες είναι σαφείς: διαβάζεις κάτι ορισμένο, πας γράφεις και τελειώνεις. Οι έμμεσες αποδεικνύουν την αξία σου στην αγορά εργασίας, στην κοινωνία και στην οικογένειά σου. Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι δεν χρειάζεται να πάθετε παράκρουση για τις πανελλήνιες. Ψυχραιμία και χαλαρά. Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:29 Ο Dod έγραψε: #3.754 14-05-14 16:29 Τι αποψη εχετε για το τμημα φιλολογιας Κομοτηνης,και για το τμημα θεατρου? Επισης,ποια ειναι η διαφορα μεταξυ νοσηλευτη και νοσοκομου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:37 Η SuperSquirrel: #3.755 14-05-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για κοπέλες το παρακάτω: προλάβαινετε να κάνετε χαλαουα; Πως θα πηγαίνουμε να γράφουμε με την τρίχα κάγκελο ή θα τη βγάλουμε με μακριά παντελόνια;; Click για ανάπτυξη... για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 17:26 Η Alireza έγραψε: #3.756 14-05-14 17:26 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 17:26 Η Emilouko έγραψε: #3.757 14-05-14 17:26 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:12 Η meetmeinmontauk: #3.758 14-05-14 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Click για ανάπτυξη... μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:28 Ο DumeNuke έγραψε: #3.759 14-05-14 18:28 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Click για ανάπτυξη... Για να μειώσουν την αντίσταση του αέρα? wtf? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:31 Η SuperSquirrel: #3.760 14-05-14 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχ...το μπρουταλ πλεον χαρακτηριζει περισσοτερο τις γυναικες σαν να το βλεπω μπροστα μου -Μπαμπης-μωρο μου μου πηρες κερι χαλαουα με αρωμα βανιλια? -΄Ρουλα-ναι..εσυ μου πηρες axe για τα μουσια? (thread πανελληνιες2014 κατα τ'αλλα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Βιολογία γενικής την ξέρετε τέλεια; Εγώ ορισμένα πράγματα χρειάζεται να τα κάνω επανάληψη για να τα θυμάμαι. 2 βδομάδες πιστεύω φτάνουν εφόσον εχει βγει καλα. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω πανω απο το μισο βιβλιο εγω παντως .Τα ειχα μαθει αλλα τα αφησα και τα ξεχασα,λογικα θα τα μαθω πιο ευκολα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 15:24 Η Alireza έγραψε: #3.749 14-05-14 15:24 Δεεεεεεεεεν γίνεται να διαβάσεις φίλε μου!! 26 βαθμούς έπιασε σήμερα μέσα στο σπίτι, έξω καμΙα 30αρια!! Να ξέρετε λοιπόν ότι δεν είστε μόνοι!! Γερά, δυνατά και ο,τι προκύψει, δυο εβδομάδες έμειναν ας μην τα παρατησουμε!!! -optimistic mood today :p - Για κοπέλες το παρακάτω: προλάβαινετε να κάνετε χαλαουα; Πως θα πηγαίνουμε να γράφουμε με την τρίχα κάγκελο ή θα τη βγάλουμε με μακριά παντελόνια;;; Απορία τρελή μιλάμε χαχα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 15:54 Ο nikos9631: #3.750 14-05-14 15:54 Οι βιταμινες δεν κανουν απολυτως τιποτα•ψευδαισθησεις εχετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:04 Ο nPb έγραψε: #3.751 14-05-14 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Νουπουμπου, ο καθένας έχει τις δυσκολίες που αντιστοιχούν στην ηλικία του, λες και σας ρωτήσαμε όλους το πόσο δύσκολα περνάτε στα μαστερ. Στις πανελλήνιες όμως δεν είχατε καθόλου άγχος και τα περάσατε γαμάτα. Δεν το βλέπω και τόσο επιλογή μου, από τη στιγμή που για να μπω σε μια σχολή πρέπει να δώσω. Δεν είναι επιλογή μου να δώσω, επιλογή μου είναι το πανεπιστήμιο. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά όσο ζούμε καθημερινά δίνουμε αγώνες. Ο κάθε αγώνας είναι πιο δύσκολος από τους προηγούμενους. Δεν είναι οι πανελλήνιες το τέλος του κόσμου. Υπάρχει ζωή και μετά από αυτό. Επιλογή σου είναι εφόσον επιθυμείς να σπουδάσεις όπως και μια ζωή να έχεις άμεση σχέση με το διάβασμα. Εσύ το επιλέγεις. Η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο στη χώρα μας έχει μια διαδικασία. Ή την ακολουθείς ή όχι. Δεν εξετάζουμε τη λογική της. Δεν έχει νόημα η φράση: «θέλω να περάσω στο Πανεπιστήμιο αλλά δεν θέλω να δώσω πανελλήνιες». Το μαγαζί έτσι πουλάει. Οι σπουδές καλώς ή κακώς ορίζουν μια ζωή που το διάβασμα δεν τελειώνει ποτέ επειδή διακρίνω μια "αίσθηση" ότι μετά τις πανελλήνιες αρχίζουν οι αιώνιες διακοπές. Το διάβασμα όμως εμπεριέχει εξετάσεις έμμεσες ή άμεσες. Οι έμμεσες είναι πολύ πιο δύσκολες από τις άμεσες. Οι άμεσες είναι σαφείς: διαβάζεις κάτι ορισμένο, πας γράφεις και τελειώνεις. Οι έμμεσες αποδεικνύουν την αξία σου στην αγορά εργασίας, στην κοινωνία και στην οικογένειά σου. Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι δεν χρειάζεται να πάθετε παράκρουση για τις πανελλήνιες. Ψυχραιμία και χαλαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:22 Η SuperSquirrel: #3.752 14-05-14 16:22 ποσο επικαιρο το "δεν προλαβαινω" των Locomondo!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:25 Ο Jonas έγραψε: #3.753 14-05-14 16:25 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Όχι. Απλά όσο ζούμε καθημερινά δίνουμε αγώνες. Ο κάθε αγώνας είναι πιο δύσκολος από τους προηγούμενους. Δεν είναι οι πανελλήνιες το τέλος του κόσμου. Υπάρχει ζωή και μετά από αυτό. Επιλογή σου είναι εφόσον επιθυμείς να σπουδάσεις όπως και μια ζωή να έχεις άμεση σχέση με το διάβασμα. Εσύ το επιλέγεις. Η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο στη χώρα μας έχει μια διαδικασία. Ή την ακολουθείς ή όχι. Δεν εξετάζουμε τη λογική της. Δεν έχει νόημα η φράση: «θέλω να περάσω στο Πανεπιστήμιο αλλά δεν θέλω να δώσω πανελλήνιες». Το μαγαζί έτσι πουλάει. Οι σπουδές καλώς ή κακώς ορίζουν μια ζωή που το διάβασμα δεν τελειώνει ποτέ επειδή διακρίνω μια "αίσθηση" ότι μετά τις πανελλήνιες αρχίζουν οι αιώνιες διακοπές. Το διάβασμα όμως εμπεριέχει εξετάσεις έμμεσες ή άμεσες. Οι έμμεσες είναι πολύ πιο δύσκολες από τις άμεσες. Οι άμεσες είναι σαφείς: διαβάζεις κάτι ορισμένο, πας γράφεις και τελειώνεις. Οι έμμεσες αποδεικνύουν την αξία σου στην αγορά εργασίας, στην κοινωνία και στην οικογένειά σου. Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι δεν χρειάζεται να πάθετε παράκρουση για τις πανελλήνιες. Ψυχραιμία και χαλαρά. Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:29 Ο Dod έγραψε: #3.754 14-05-14 16:29 Τι αποψη εχετε για το τμημα φιλολογιας Κομοτηνης,και για το τμημα θεατρου? Επισης,ποια ειναι η διαφορα μεταξυ νοσηλευτη και νοσοκομου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:37 Η SuperSquirrel: #3.755 14-05-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για κοπέλες το παρακάτω: προλάβαινετε να κάνετε χαλαουα; Πως θα πηγαίνουμε να γράφουμε με την τρίχα κάγκελο ή θα τη βγάλουμε με μακριά παντελόνια;; Click για ανάπτυξη... για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 17:26 Η Alireza έγραψε: #3.756 14-05-14 17:26 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 17:26 Η Emilouko έγραψε: #3.757 14-05-14 17:26 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:12 Η meetmeinmontauk: #3.758 14-05-14 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Click για ανάπτυξη... μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:28 Ο DumeNuke έγραψε: #3.759 14-05-14 18:28 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Click για ανάπτυξη... Για να μειώσουν την αντίσταση του αέρα? wtf? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:31 Η SuperSquirrel: #3.760 14-05-14 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχ...το μπρουταλ πλεον χαρακτηριζει περισσοτερο τις γυναικες σαν να το βλεπω μπροστα μου -Μπαμπης-μωρο μου μου πηρες κερι χαλαουα με αρωμα βανιλια? -΄Ρουλα-ναι..εσυ μου πηρες axe για τα μουσια? (thread πανελληνιες2014 κατα τ'αλλα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεεεεεεεεεν γίνεται να διαβάσεις φίλε μου!! 26 βαθμούς έπιασε σήμερα μέσα στο σπίτι, έξω καμΙα 30αρια!! Να ξέρετε λοιπόν ότι δεν είστε μόνοι!! Γερά, δυνατά και ο,τι προκύψει, δυο εβδομάδες έμειναν ας μην τα παρατησουμε!!! -optimistic mood today :p - Για κοπέλες το παρακάτω: προλάβαινετε να κάνετε χαλαουα; Πως θα πηγαίνουμε να γράφουμε με την τρίχα κάγκελο ή θα τη βγάλουμε με μακριά παντελόνια;;; Απορία τρελή μιλάμε χαχα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos9631 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9631 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 15:54 Ο nikos9631: #3.750 14-05-14 15:54 Οι βιταμινες δεν κανουν απολυτως τιποτα•ψευδαισθησεις εχετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:04 Ο nPb έγραψε: #3.751 14-05-14 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Νουπουμπου, ο καθένας έχει τις δυσκολίες που αντιστοιχούν στην ηλικία του, λες και σας ρωτήσαμε όλους το πόσο δύσκολα περνάτε στα μαστερ. Στις πανελλήνιες όμως δεν είχατε καθόλου άγχος και τα περάσατε γαμάτα. Δεν το βλέπω και τόσο επιλογή μου, από τη στιγμή που για να μπω σε μια σχολή πρέπει να δώσω. Δεν είναι επιλογή μου να δώσω, επιλογή μου είναι το πανεπιστήμιο. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά όσο ζούμε καθημερινά δίνουμε αγώνες. Ο κάθε αγώνας είναι πιο δύσκολος από τους προηγούμενους. Δεν είναι οι πανελλήνιες το τέλος του κόσμου. Υπάρχει ζωή και μετά από αυτό. Επιλογή σου είναι εφόσον επιθυμείς να σπουδάσεις όπως και μια ζωή να έχεις άμεση σχέση με το διάβασμα. Εσύ το επιλέγεις. Η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο στη χώρα μας έχει μια διαδικασία. Ή την ακολουθείς ή όχι. Δεν εξετάζουμε τη λογική της. Δεν έχει νόημα η φράση: «θέλω να περάσω στο Πανεπιστήμιο αλλά δεν θέλω να δώσω πανελλήνιες». Το μαγαζί έτσι πουλάει. Οι σπουδές καλώς ή κακώς ορίζουν μια ζωή που το διάβασμα δεν τελειώνει ποτέ επειδή διακρίνω μια "αίσθηση" ότι μετά τις πανελλήνιες αρχίζουν οι αιώνιες διακοπές. Το διάβασμα όμως εμπεριέχει εξετάσεις έμμεσες ή άμεσες. Οι έμμεσες είναι πολύ πιο δύσκολες από τις άμεσες. Οι άμεσες είναι σαφείς: διαβάζεις κάτι ορισμένο, πας γράφεις και τελειώνεις. Οι έμμεσες αποδεικνύουν την αξία σου στην αγορά εργασίας, στην κοινωνία και στην οικογένειά σου. Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι δεν χρειάζεται να πάθετε παράκρουση για τις πανελλήνιες. Ψυχραιμία και χαλαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:22 Η SuperSquirrel: #3.752 14-05-14 16:22 ποσο επικαιρο το "δεν προλαβαινω" των Locomondo!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:25 Ο Jonas έγραψε: #3.753 14-05-14 16:25 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Όχι. Απλά όσο ζούμε καθημερινά δίνουμε αγώνες. Ο κάθε αγώνας είναι πιο δύσκολος από τους προηγούμενους. Δεν είναι οι πανελλήνιες το τέλος του κόσμου. Υπάρχει ζωή και μετά από αυτό. Επιλογή σου είναι εφόσον επιθυμείς να σπουδάσεις όπως και μια ζωή να έχεις άμεση σχέση με το διάβασμα. Εσύ το επιλέγεις. Η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο στη χώρα μας έχει μια διαδικασία. Ή την ακολουθείς ή όχι. Δεν εξετάζουμε τη λογική της. Δεν έχει νόημα η φράση: «θέλω να περάσω στο Πανεπιστήμιο αλλά δεν θέλω να δώσω πανελλήνιες». Το μαγαζί έτσι πουλάει. Οι σπουδές καλώς ή κακώς ορίζουν μια ζωή που το διάβασμα δεν τελειώνει ποτέ επειδή διακρίνω μια "αίσθηση" ότι μετά τις πανελλήνιες αρχίζουν οι αιώνιες διακοπές. Το διάβασμα όμως εμπεριέχει εξετάσεις έμμεσες ή άμεσες. Οι έμμεσες είναι πολύ πιο δύσκολες από τις άμεσες. Οι άμεσες είναι σαφείς: διαβάζεις κάτι ορισμένο, πας γράφεις και τελειώνεις. Οι έμμεσες αποδεικνύουν την αξία σου στην αγορά εργασίας, στην κοινωνία και στην οικογένειά σου. Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι δεν χρειάζεται να πάθετε παράκρουση για τις πανελλήνιες. Ψυχραιμία και χαλαρά. Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:29 Ο Dod έγραψε: #3.754 14-05-14 16:29 Τι αποψη εχετε για το τμημα φιλολογιας Κομοτηνης,και για το τμημα θεατρου? Επισης,ποια ειναι η διαφορα μεταξυ νοσηλευτη και νοσοκομου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:37 Η SuperSquirrel: #3.755 14-05-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για κοπέλες το παρακάτω: προλάβαινετε να κάνετε χαλαουα; Πως θα πηγαίνουμε να γράφουμε με την τρίχα κάγκελο ή θα τη βγάλουμε με μακριά παντελόνια;; Click για ανάπτυξη... για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 17:26 Η Alireza έγραψε: #3.756 14-05-14 17:26 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 17:26 Η Emilouko έγραψε: #3.757 14-05-14 17:26 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:12 Η meetmeinmontauk: #3.758 14-05-14 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Click για ανάπτυξη... μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:28 Ο DumeNuke έγραψε: #3.759 14-05-14 18:28 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Click για ανάπτυξη... Για να μειώσουν την αντίσταση του αέρα? wtf? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:31 Η SuperSquirrel: #3.760 14-05-14 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχ...το μπρουταλ πλεον χαρακτηριζει περισσοτερο τις γυναικες σαν να το βλεπω μπροστα μου -Μπαμπης-μωρο μου μου πηρες κερι χαλαουα με αρωμα βανιλια? -΄Ρουλα-ναι..εσυ μου πηρες axe για τα μουσια? (thread πανελληνιες2014 κατα τ'αλλα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι βιταμινες δεν κανουν απολυτως τιποτα•ψευδαισθησεις εχετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:04 Ο nPb έγραψε: #3.751 14-05-14 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Νουπουμπου, ο καθένας έχει τις δυσκολίες που αντιστοιχούν στην ηλικία του, λες και σας ρωτήσαμε όλους το πόσο δύσκολα περνάτε στα μαστερ. Στις πανελλήνιες όμως δεν είχατε καθόλου άγχος και τα περάσατε γαμάτα. Δεν το βλέπω και τόσο επιλογή μου, από τη στιγμή που για να μπω σε μια σχολή πρέπει να δώσω. Δεν είναι επιλογή μου να δώσω, επιλογή μου είναι το πανεπιστήμιο. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά όσο ζούμε καθημερινά δίνουμε αγώνες. Ο κάθε αγώνας είναι πιο δύσκολος από τους προηγούμενους. Δεν είναι οι πανελλήνιες το τέλος του κόσμου. Υπάρχει ζωή και μετά από αυτό. Επιλογή σου είναι εφόσον επιθυμείς να σπουδάσεις όπως και μια ζωή να έχεις άμεση σχέση με το διάβασμα. Εσύ το επιλέγεις. Η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο στη χώρα μας έχει μια διαδικασία. Ή την ακολουθείς ή όχι. Δεν εξετάζουμε τη λογική της. Δεν έχει νόημα η φράση: «θέλω να περάσω στο Πανεπιστήμιο αλλά δεν θέλω να δώσω πανελλήνιες». Το μαγαζί έτσι πουλάει. Οι σπουδές καλώς ή κακώς ορίζουν μια ζωή που το διάβασμα δεν τελειώνει ποτέ επειδή διακρίνω μια "αίσθηση" ότι μετά τις πανελλήνιες αρχίζουν οι αιώνιες διακοπές. Το διάβασμα όμως εμπεριέχει εξετάσεις έμμεσες ή άμεσες. Οι έμμεσες είναι πολύ πιο δύσκολες από τις άμεσες. Οι άμεσες είναι σαφείς: διαβάζεις κάτι ορισμένο, πας γράφεις και τελειώνεις. Οι έμμεσες αποδεικνύουν την αξία σου στην αγορά εργασίας, στην κοινωνία και στην οικογένειά σου. Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι δεν χρειάζεται να πάθετε παράκρουση για τις πανελλήνιες. Ψυχραιμία και χαλαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:22 Η SuperSquirrel: #3.752 14-05-14 16:22 ποσο επικαιρο το "δεν προλαβαινω" των Locomondo!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:25 Ο Jonas έγραψε: #3.753 14-05-14 16:25 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Όχι. Απλά όσο ζούμε καθημερινά δίνουμε αγώνες. Ο κάθε αγώνας είναι πιο δύσκολος από τους προηγούμενους. Δεν είναι οι πανελλήνιες το τέλος του κόσμου. Υπάρχει ζωή και μετά από αυτό. Επιλογή σου είναι εφόσον επιθυμείς να σπουδάσεις όπως και μια ζωή να έχεις άμεση σχέση με το διάβασμα. Εσύ το επιλέγεις. Η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο στη χώρα μας έχει μια διαδικασία. Ή την ακολουθείς ή όχι. Δεν εξετάζουμε τη λογική της. Δεν έχει νόημα η φράση: «θέλω να περάσω στο Πανεπιστήμιο αλλά δεν θέλω να δώσω πανελλήνιες». Το μαγαζί έτσι πουλάει. Οι σπουδές καλώς ή κακώς ορίζουν μια ζωή που το διάβασμα δεν τελειώνει ποτέ επειδή διακρίνω μια "αίσθηση" ότι μετά τις πανελλήνιες αρχίζουν οι αιώνιες διακοπές. Το διάβασμα όμως εμπεριέχει εξετάσεις έμμεσες ή άμεσες. Οι έμμεσες είναι πολύ πιο δύσκολες από τις άμεσες. Οι άμεσες είναι σαφείς: διαβάζεις κάτι ορισμένο, πας γράφεις και τελειώνεις. Οι έμμεσες αποδεικνύουν την αξία σου στην αγορά εργασίας, στην κοινωνία και στην οικογένειά σου. Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι δεν χρειάζεται να πάθετε παράκρουση για τις πανελλήνιες. Ψυχραιμία και χαλαρά. Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:29 Ο Dod έγραψε: #3.754 14-05-14 16:29 Τι αποψη εχετε για το τμημα φιλολογιας Κομοτηνης,και για το τμημα θεατρου? Επισης,ποια ειναι η διαφορα μεταξυ νοσηλευτη και νοσοκομου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:37 Η SuperSquirrel: #3.755 14-05-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για κοπέλες το παρακάτω: προλάβαινετε να κάνετε χαλαουα; Πως θα πηγαίνουμε να γράφουμε με την τρίχα κάγκελο ή θα τη βγάλουμε με μακριά παντελόνια;; Click για ανάπτυξη... για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 17:26 Η Alireza έγραψε: #3.756 14-05-14 17:26 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 17:26 Η Emilouko έγραψε: #3.757 14-05-14 17:26 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:12 Η meetmeinmontauk: #3.758 14-05-14 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Click για ανάπτυξη... μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:28 Ο DumeNuke έγραψε: #3.759 14-05-14 18:28 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Click για ανάπτυξη... Για να μειώσουν την αντίσταση του αέρα? wtf? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:31 Η SuperSquirrel: #3.760 14-05-14 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχ...το μπρουταλ πλεον χαρακτηριζει περισσοτερο τις γυναικες σαν να το βλεπω μπροστα μου -Μπαμπης-μωρο μου μου πηρες κερι χαλαουα με αρωμα βανιλια? -΄Ρουλα-ναι..εσυ μου πηρες axe για τα μουσια? (thread πανελληνιες2014 κατα τ'αλλα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Νουπουμπου, ο καθένας έχει τις δυσκολίες που αντιστοιχούν στην ηλικία του, λες και σας ρωτήσαμε όλους το πόσο δύσκολα περνάτε στα μαστερ. Στις πανελλήνιες όμως δεν είχατε καθόλου άγχος και τα περάσατε γαμάτα. Δεν το βλέπω και τόσο επιλογή μου, από τη στιγμή που για να μπω σε μια σχολή πρέπει να δώσω. Δεν είναι επιλογή μου να δώσω, επιλογή μου είναι το πανεπιστήμιο. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά όσο ζούμε καθημερινά δίνουμε αγώνες. Ο κάθε αγώνας είναι πιο δύσκολος από τους προηγούμενους. Δεν είναι οι πανελλήνιες το τέλος του κόσμου. Υπάρχει ζωή και μετά από αυτό. Επιλογή σου είναι εφόσον επιθυμείς να σπουδάσεις όπως και μια ζωή να έχεις άμεση σχέση με το διάβασμα. Εσύ το επιλέγεις. Η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο στη χώρα μας έχει μια διαδικασία. Ή την ακολουθείς ή όχι. Δεν εξετάζουμε τη λογική της. Δεν έχει νόημα η φράση: «θέλω να περάσω στο Πανεπιστήμιο αλλά δεν θέλω να δώσω πανελλήνιες». Το μαγαζί έτσι πουλάει. Οι σπουδές καλώς ή κακώς ορίζουν μια ζωή που το διάβασμα δεν τελειώνει ποτέ επειδή διακρίνω μια "αίσθηση" ότι μετά τις πανελλήνιες αρχίζουν οι αιώνιες διακοπές. Το διάβασμα όμως εμπεριέχει εξετάσεις έμμεσες ή άμεσες. Οι έμμεσες είναι πολύ πιο δύσκολες από τις άμεσες. Οι άμεσες είναι σαφείς: διαβάζεις κάτι ορισμένο, πας γράφεις και τελειώνεις. Οι έμμεσες αποδεικνύουν την αξία σου στην αγορά εργασίας, στην κοινωνία και στην οικογένειά σου. Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι δεν χρειάζεται να πάθετε παράκρουση για τις πανελλήνιες. Ψυχραιμία και χαλαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:22 Η SuperSquirrel: #3.752 14-05-14 16:22 ποσο επικαιρο το "δεν προλαβαινω" των Locomondo!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:25 Ο Jonas έγραψε: #3.753 14-05-14 16:25 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Όχι. Απλά όσο ζούμε καθημερινά δίνουμε αγώνες. Ο κάθε αγώνας είναι πιο δύσκολος από τους προηγούμενους. Δεν είναι οι πανελλήνιες το τέλος του κόσμου. Υπάρχει ζωή και μετά από αυτό. Επιλογή σου είναι εφόσον επιθυμείς να σπουδάσεις όπως και μια ζωή να έχεις άμεση σχέση με το διάβασμα. Εσύ το επιλέγεις. Η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο στη χώρα μας έχει μια διαδικασία. Ή την ακολουθείς ή όχι. Δεν εξετάζουμε τη λογική της. Δεν έχει νόημα η φράση: «θέλω να περάσω στο Πανεπιστήμιο αλλά δεν θέλω να δώσω πανελλήνιες». Το μαγαζί έτσι πουλάει. Οι σπουδές καλώς ή κακώς ορίζουν μια ζωή που το διάβασμα δεν τελειώνει ποτέ επειδή διακρίνω μια "αίσθηση" ότι μετά τις πανελλήνιες αρχίζουν οι αιώνιες διακοπές. Το διάβασμα όμως εμπεριέχει εξετάσεις έμμεσες ή άμεσες. Οι έμμεσες είναι πολύ πιο δύσκολες από τις άμεσες. Οι άμεσες είναι σαφείς: διαβάζεις κάτι ορισμένο, πας γράφεις και τελειώνεις. Οι έμμεσες αποδεικνύουν την αξία σου στην αγορά εργασίας, στην κοινωνία και στην οικογένειά σου. Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι δεν χρειάζεται να πάθετε παράκρουση για τις πανελλήνιες. Ψυχραιμία και χαλαρά. Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:29 Ο Dod έγραψε: #3.754 14-05-14 16:29 Τι αποψη εχετε για το τμημα φιλολογιας Κομοτηνης,και για το τμημα θεατρου? Επισης,ποια ειναι η διαφορα μεταξυ νοσηλευτη και νοσοκομου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:37 Η SuperSquirrel: #3.755 14-05-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για κοπέλες το παρακάτω: προλάβαινετε να κάνετε χαλαουα; Πως θα πηγαίνουμε να γράφουμε με την τρίχα κάγκελο ή θα τη βγάλουμε με μακριά παντελόνια;; Click για ανάπτυξη... για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 17:26 Η Alireza έγραψε: #3.756 14-05-14 17:26 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 17:26 Η Emilouko έγραψε: #3.757 14-05-14 17:26 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:12 Η meetmeinmontauk: #3.758 14-05-14 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Click για ανάπτυξη... μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:28 Ο DumeNuke έγραψε: #3.759 14-05-14 18:28 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Click για ανάπτυξη... Για να μειώσουν την αντίσταση του αέρα? wtf? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:31 Η SuperSquirrel: #3.760 14-05-14 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχ...το μπρουταλ πλεον χαρακτηριζει περισσοτερο τις γυναικες σαν να το βλεπω μπροστα μου -Μπαμπης-μωρο μου μου πηρες κερι χαλαουα με αρωμα βανιλια? -΄Ρουλα-ναι..εσυ μου πηρες axe για τα μουσια? (thread πανελληνιες2014 κατα τ'αλλα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ποσο επικαιρο το "δεν προλαβαινω" των Locomondo!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:25 Ο Jonas έγραψε: #3.753 14-05-14 16:25 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Όχι. Απλά όσο ζούμε καθημερινά δίνουμε αγώνες. Ο κάθε αγώνας είναι πιο δύσκολος από τους προηγούμενους. Δεν είναι οι πανελλήνιες το τέλος του κόσμου. Υπάρχει ζωή και μετά από αυτό. Επιλογή σου είναι εφόσον επιθυμείς να σπουδάσεις όπως και μια ζωή να έχεις άμεση σχέση με το διάβασμα. Εσύ το επιλέγεις. Η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο στη χώρα μας έχει μια διαδικασία. Ή την ακολουθείς ή όχι. Δεν εξετάζουμε τη λογική της. Δεν έχει νόημα η φράση: «θέλω να περάσω στο Πανεπιστήμιο αλλά δεν θέλω να δώσω πανελλήνιες». Το μαγαζί έτσι πουλάει. Οι σπουδές καλώς ή κακώς ορίζουν μια ζωή που το διάβασμα δεν τελειώνει ποτέ επειδή διακρίνω μια "αίσθηση" ότι μετά τις πανελλήνιες αρχίζουν οι αιώνιες διακοπές. Το διάβασμα όμως εμπεριέχει εξετάσεις έμμεσες ή άμεσες. Οι έμμεσες είναι πολύ πιο δύσκολες από τις άμεσες. Οι άμεσες είναι σαφείς: διαβάζεις κάτι ορισμένο, πας γράφεις και τελειώνεις. Οι έμμεσες αποδεικνύουν την αξία σου στην αγορά εργασίας, στην κοινωνία και στην οικογένειά σου. Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι δεν χρειάζεται να πάθετε παράκρουση για τις πανελλήνιες. Ψυχραιμία και χαλαρά. Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:29 Ο Dod έγραψε: #3.754 14-05-14 16:29 Τι αποψη εχετε για το τμημα φιλολογιας Κομοτηνης,και για το τμημα θεατρου? Επισης,ποια ειναι η διαφορα μεταξυ νοσηλευτη και νοσοκομου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:37 Η SuperSquirrel: #3.755 14-05-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για κοπέλες το παρακάτω: προλάβαινετε να κάνετε χαλαουα; Πως θα πηγαίνουμε να γράφουμε με την τρίχα κάγκελο ή θα τη βγάλουμε με μακριά παντελόνια;; Click για ανάπτυξη... για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 17:26 Η Alireza έγραψε: #3.756 14-05-14 17:26 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 17:26 Η Emilouko έγραψε: #3.757 14-05-14 17:26 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:12 Η meetmeinmontauk: #3.758 14-05-14 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Click για ανάπτυξη... μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:28 Ο DumeNuke έγραψε: #3.759 14-05-14 18:28 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Click για ανάπτυξη... Για να μειώσουν την αντίσταση του αέρα? wtf? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:31 Η SuperSquirrel: #3.760 14-05-14 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχ...το μπρουταλ πλεον χαρακτηριζει περισσοτερο τις γυναικες σαν να το βλεπω μπροστα μου -Μπαμπης-μωρο μου μου πηρες κερι χαλαουα με αρωμα βανιλια? -΄Ρουλα-ναι..εσυ μου πηρες axe για τα μουσια? (thread πανελληνιες2014 κατα τ'αλλα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Όχι. Απλά όσο ζούμε καθημερινά δίνουμε αγώνες. Ο κάθε αγώνας είναι πιο δύσκολος από τους προηγούμενους. Δεν είναι οι πανελλήνιες το τέλος του κόσμου. Υπάρχει ζωή και μετά από αυτό. Επιλογή σου είναι εφόσον επιθυμείς να σπουδάσεις όπως και μια ζωή να έχεις άμεση σχέση με το διάβασμα. Εσύ το επιλέγεις. Η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο στη χώρα μας έχει μια διαδικασία. Ή την ακολουθείς ή όχι. Δεν εξετάζουμε τη λογική της. Δεν έχει νόημα η φράση: «θέλω να περάσω στο Πανεπιστήμιο αλλά δεν θέλω να δώσω πανελλήνιες». Το μαγαζί έτσι πουλάει. Οι σπουδές καλώς ή κακώς ορίζουν μια ζωή που το διάβασμα δεν τελειώνει ποτέ επειδή διακρίνω μια "αίσθηση" ότι μετά τις πανελλήνιες αρχίζουν οι αιώνιες διακοπές. Το διάβασμα όμως εμπεριέχει εξετάσεις έμμεσες ή άμεσες. Οι έμμεσες είναι πολύ πιο δύσκολες από τις άμεσες. Οι άμεσες είναι σαφείς: διαβάζεις κάτι ορισμένο, πας γράφεις και τελειώνεις. Οι έμμεσες αποδεικνύουν την αξία σου στην αγορά εργασίας, στην κοινωνία και στην οικογένειά σου. Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι δεν χρειάζεται να πάθετε παράκρουση για τις πανελλήνιες. Ψυχραιμία και χαλαρά. Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:29 Ο Dod έγραψε: #3.754 14-05-14 16:29 Τι αποψη εχετε για το τμημα φιλολογιας Κομοτηνης,και για το τμημα θεατρου? Επισης,ποια ειναι η διαφορα μεταξυ νοσηλευτη και νοσοκομου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:37 Η SuperSquirrel: #3.755 14-05-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για κοπέλες το παρακάτω: προλάβαινετε να κάνετε χαλαουα; Πως θα πηγαίνουμε να γράφουμε με την τρίχα κάγκελο ή θα τη βγάλουμε με μακριά παντελόνια;; Click για ανάπτυξη... για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 17:26 Η Alireza έγραψε: #3.756 14-05-14 17:26 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 17:26 Η Emilouko έγραψε: #3.757 14-05-14 17:26 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:12 Η meetmeinmontauk: #3.758 14-05-14 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Click για ανάπτυξη... μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:28 Ο DumeNuke έγραψε: #3.759 14-05-14 18:28 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Click για ανάπτυξη... Για να μειώσουν την αντίσταση του αέρα? wtf? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:31 Η SuperSquirrel: #3.760 14-05-14 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχ...το μπρουταλ πλεον χαρακτηριζει περισσοτερο τις γυναικες σαν να το βλεπω μπροστα μου -Μπαμπης-μωρο μου μου πηρες κερι χαλαουα με αρωμα βανιλια? -΄Ρουλα-ναι..εσυ μου πηρες axe για τα μουσια? (thread πανελληνιες2014 κατα τ'αλλα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι αποψη εχετε για το τμημα φιλολογιας Κομοτηνης,και για το τμημα θεατρου? Επισης,ποια ειναι η διαφορα μεταξυ νοσηλευτη και νοσοκομου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 16:37 Η SuperSquirrel: #3.755 14-05-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για κοπέλες το παρακάτω: προλάβαινετε να κάνετε χαλαουα; Πως θα πηγαίνουμε να γράφουμε με την τρίχα κάγκελο ή θα τη βγάλουμε με μακριά παντελόνια;; Click για ανάπτυξη... για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 17:26 Η Alireza έγραψε: #3.756 14-05-14 17:26 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 17:26 Η Emilouko έγραψε: #3.757 14-05-14 17:26 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:12 Η meetmeinmontauk: #3.758 14-05-14 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Click για ανάπτυξη... μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:28 Ο DumeNuke έγραψε: #3.759 14-05-14 18:28 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Click για ανάπτυξη... Για να μειώσουν την αντίσταση του αέρα? wtf? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:31 Η SuperSquirrel: #3.760 14-05-14 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχ...το μπρουταλ πλεον χαρακτηριζει περισσοτερο τις γυναικες σαν να το βλεπω μπροστα μου -Μπαμπης-μωρο μου μου πηρες κερι χαλαουα με αρωμα βανιλια? -΄Ρουλα-ναι..εσυ μου πηρες axe για τα μουσια? (thread πανελληνιες2014 κατα τ'αλλα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για κοπέλες το παρακάτω: προλάβαινετε να κάνετε χαλαουα; Πως θα πηγαίνουμε να γράφουμε με την τρίχα κάγκελο ή θα τη βγάλουμε με μακριά παντελόνια;; Click για ανάπτυξη... για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 17:26 Η Alireza έγραψε: #3.756 14-05-14 17:26 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 17:26 Η Emilouko έγραψε: #3.757 14-05-14 17:26 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:12 Η meetmeinmontauk: #3.758 14-05-14 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Click για ανάπτυξη... μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:28 Ο DumeNuke έγραψε: #3.759 14-05-14 18:28 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Click για ανάπτυξη... Για να μειώσουν την αντίσταση του αέρα? wtf? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:31 Η SuperSquirrel: #3.760 14-05-14 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχ...το μπρουταλ πλεον χαρακτηριζει περισσοτερο τις γυναικες σαν να το βλεπω μπροστα μου -Μπαμπης-μωρο μου μου πηρες κερι χαλαουα με αρωμα βανιλια? -΄Ρουλα-ναι..εσυ μου πηρες axe για τα μουσια? (thread πανελληνιες2014 κατα τ'αλλα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 17:26 Η Emilouko έγραψε: #3.757 14-05-14 17:26 Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:12 Η meetmeinmontauk: #3.758 14-05-14 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Click για ανάπτυξη... μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:28 Ο DumeNuke έγραψε: #3.759 14-05-14 18:28 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Click για ανάπτυξη... Για να μειώσουν την αντίσταση του αέρα? wtf? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:31 Η SuperSquirrel: #3.760 14-05-14 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχ...το μπρουταλ πλεον χαρακτηριζει περισσοτερο τις γυναικες σαν να το βλεπω μπροστα μου -Μπαμπης-μωρο μου μου πηρες κερι χαλαουα με αρωμα βανιλια? -΄Ρουλα-ναι..εσυ μου πηρες axe για τα μουσια? (thread πανελληνιες2014 κατα τ'αλλα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SuperSquirrel: για κοπελες? μπαα μην το λες..φετος στο σχολειο- απο οτι εβλεπα στη γυμναστικη-πιο αποτριχωμενα ηταν τα αγορια απο τα κοριτσια γαμπουλα βελουδο Click για ανάπτυξη... Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:12 Η meetmeinmontauk: #3.758 14-05-14 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Click για ανάπτυξη... μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:28 Ο DumeNuke έγραψε: #3.759 14-05-14 18:28 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Click για ανάπτυξη... Για να μειώσουν την αντίσταση του αέρα? wtf? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:31 Η SuperSquirrel: #3.760 14-05-14 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχ...το μπρουταλ πλεον χαρακτηριζει περισσοτερο τις γυναικες σαν να το βλεπω μπροστα μου -Μπαμπης-μωρο μου μου πηρες κερι χαλαουα με αρωμα βανιλια? -΄Ρουλα-ναι..εσυ μου πηρες axe για τα μουσια? (thread πανελληνιες2014 κατα τ'αλλα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μα τα βλέπεις να είναι πιο αποτριχωμενα από σενα κ ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις. Ενας ξάδερφος μου μου έδινε συμβουλές κιόλας. Έχουμε ξεφύγει. Click για ανάπτυξη... μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:28 Ο DumeNuke έγραψε: #3.759 14-05-14 18:28 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Click για ανάπτυξη... Για να μειώσουν την αντίσταση του αέρα? wtf? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:31 Η SuperSquirrel: #3.760 14-05-14 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχ...το μπρουταλ πλεον χαρακτηριζει περισσοτερο τις γυναικες σαν να το βλεπω μπροστα μου -Μπαμπης-μωρο μου μου πηρες κερι χαλαουα με αρωμα βανιλια? -΄Ρουλα-ναι..εσυ μου πηρες axe για τα μουσια? (thread πανελληνιες2014 κατα τ'αλλα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: μη μασατε, το κανουν για το ποδοσφαιρο :p Click για ανάπτυξη... Για να μειώσουν την αντίσταση του αέρα? wtf? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SuperSquirrel Εκκολαπτόμενο μέλος Η SuperSquirrel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 18:31 Η SuperSquirrel: #3.760 14-05-14 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχ...το μπρουταλ πλεον χαρακτηριζει περισσοτερο τις γυναικες σαν να το βλεπω μπροστα μου -Μπαμπης-μωρο μου μου πηρες κερι χαλαουα με αρωμα βανιλια? -΄Ρουλα-ναι..εσυ μου πηρες axe για τα μουσια? (thread πανελληνιες2014 κατα τ'αλλα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαΐου 2014
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ναι τώρα τελευταία βλέπω μια αντίστροφη ρόλων. Μουσακι οι γυναίκες, βελούδινη γαμπουλα οι άνδρες... Θα το παίξω conchita μου φαίνεται.. Ζητώ η τρίχα!! Click για ανάπτυξη... χαχαχ...το μπρουταλ πλεον χαρακτηριζει περισσοτερο τις γυναικες σαν να το βλεπω μπροστα μου -Μπαμπης-μωρο μου μου πηρες κερι χαλαουα με αρωμα βανιλια? -΄Ρουλα-ναι..εσυ μου πηρες axe για τα μουσια? (thread πανελληνιες2014 κατα τ'αλλα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.