Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 11 Μαΐου 2014 στις 20:37 Η Muxu Su έγραψε: #3.621 11-05-14 20:37 Βρίσκομαι έξω στη βεράντα αυτη τη στιγμη και με χτυπάει ενα αεράκι.. Πανω στον ουρανό γραμμές απο αεροπλάνα. Νιωθω οτι έρχεται καλοκαιρι, και νιωθω όμορφα, και δεν με νοιαζει τιποτα, και βλέπω και το φεγγάρι να ξεπροβάλλει απο τις όχθες του βουνού που εχω απέναντι μου και... Φ*Κ σε λίγες μερες πανελληνιες. Φιλιππε εγω δεν νιωθω καλυτερα, εγω συμπάσχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 11 Μαΐου 2014 στις 20:47 Ο Vold έγραψε: #3.622 11-05-14 20:47 Εμένα πάντως μου φαίνεται ότι ο καιρός περνάει - πέρασε πολύ γρήγορα. Να ρωτήσω. Εσείς στις 2 βδομάδες που έμειναν τι θα κάνετε; Θέλω να πω θα λύσετε ασκήσεις ή θεωρία μόνο; Εγώ κυρίως θεωρία και λίγες ασκήσεις για ξεσκούριασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 11 Μαΐου 2014 στις 20:52 Ο PeterTheGreat: #3.623 11-05-14 20:52 Επίσης, ασκήσεις έκανα γερή επανάληψη μέσα στο πάσχα. Από τότε είναι σχεδόν πάντα θεωρία, και ειδικότερα βιολογία κατεύθυνσης, που είναι και το μάθημα βαρύτητας για το 3ο Πεδίο. Τώρα πια λύνω ασκήσεις για να ξεκουραστώ από την παπαγαλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 11 Μαΐου 2014 στις 21:50 Η ZETAXA έγραψε: #3.624 11-05-14 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Βρίσκομαι έξω στη βεράντα αυτη τη στιγμη και με χτυπάει ενα αεράκι.. Πανω στον ουρανό γραμμές απο αεροπλάνα. Νιωθω οτι έρχεται καλοκαιρι, και νιωθω όμορφα, και δεν με νοιαζει τιποτα, και βλέπω και το φεγγάρι να ξεπροβάλλει απο τις όχθες του βουνού που εχω απέναντι μου και... Φ*Κ σε λίγες μερες πανελληνιες. Φιλιππε εγω δεν νιωθω καλυτερα, εγω συμπάσχω. Click για ανάπτυξη... Μηπως εισαι θεωρητικη? Μαλλον σε επηρεασε πολυ η Λογοτεχνια! Λιγο εμεινε...ειναι μεγαλη η ανακουφιση οταν περνανε οι ατιμες οι Πανελληνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 11 Μαΐου 2014 στις 22:49 Ο Jonas έγραψε: #3.625 11-05-14 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Βρίσκομαι έξω στη βεράντα αυτη τη στιγμη και με χτυπάει ενα αεράκι.. Πανω στον ουρανό γραμμές απο αεροπλάνα. Νιωθω οτι έρχεται καλοκαιρι, και νιωθω όμορφα, και δεν με νοιαζει τιποτα, και βλέπω και το φεγγάρι να ξεπροβάλλει απο τις όχθες του βουνού που εχω απέναντι μου και... Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -Aris-000 Νεοφερμένο μέλος Ο -Aris-000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 11 Μαΐου 2014 στις 23:20 Ο -Aris-000: #3.626 11-05-14 23:20 Διαβάζω βυιζινο και ψοφαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 11 Μαΐου 2014 στις 23:38 Ο Σπυρακος (^^): #3.627 11-05-14 23:38 Αρχική Δημοσίευση από -Aris-000: Διαβάζω βυιζινο και ψοφαω Click για ανάπτυξη... Αύριο ο.γλυκος μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 00:04 Ο nikoslarissa: #3.628 12-05-14 00:04 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Συμφωνώ! Αν εξαιρέσεις την κούραση, και στα φροντιστήρια περνάμε πολύ ωραία, θα πούμε και καμιά βλακεία, θα γελάσουμε... Στο σχολείο λίγα άτομα θα μου λείψουν,και μάλιστα αυτοί οι λίγοι θα μου λείψουν πολύ, αλλά στα φροντιστήρια θα μου λείψουν όλοι, και οι καθηγητές! Click για ανάπτυξη... Οι μόνοι που δεν θα μου λείψουν είναι οι καθηγητές από το φροντιστήριο(ειδικά ο μαθηματικός μου) ήδη το έχω ψιλοσταματήσει και μετά τις πανελλήνιες δεν προκειται να ξαναπατήσω. Διακοπές μάλλον για Σκιάθο το κόβω άμα υπάρχει και χρήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Victoria82 Νεοφερμένο μέλος Η Victoria82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 06:39 Η Victoria82: #3.629 12-05-14 06:39 Καλημέρα κ ευχαριστωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 11:54 Η ivilinia_new: #3.630 12-05-14 11:54 Τωρα θεωρια και παλι θεωρια...ελατε Καλυμνο βρε παιδια να σας ξεναγησω κιολας :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:13 Η artemis1996: #3.631 12-05-14 12:13 παιδια εσεις πηρατε αυτα τα καρτελακια? και τι ειναι αυτα? τα παιρνεις ετοιμα ή τα φτιαχνεις εκεινη τη στιγμη οπως καναμε το Φεβρουαριο με εκεινες τι αιτησεις και ποια ειναι η προθεσμια? (μαλλον ειμαι η πολυ ασχετη της υποθεσης ....) ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:21 Ο Σπυρακος (^^): #3.632 12-05-14 12:21 Αρχική Δημοσίευση από artemis1996: παιδια εσεις πηρατε αυτα τα καρτελακια? και τι ειναι αυτα? τα παιρνεις ετοιμα ή τα φτιαχνεις εκεινη τη στιγμη οπως καναμε το Φεβρουαριο με εκεινες τι αιτησεις και ποια ειναι η προθεσμια? (μαλλον ειμαι η πολυ ασχετη της υποθεσης ....) ........ Click για ανάπτυξη... Πηγαινε να το παρεις απο το σχολειο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:22 Η Emilouko έγραψε: #3.633 12-05-14 12:22 Εγώ δε το πήρα ακόμα. Υπάρχει πρόβλημα αν τα κρατάνε το σχολείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Στέλλα Μπ.: #3.634 12-05-14 12:23 Παιδιά ούτε εμείς έχουμε πάρει καρτελάκια. Ξέρετε, αυτό το ID που χρειάζεται για να μπεις στην αίθουσα να γράψεις Πανελλήνιες. Πότε σκοπεύουν να μας τα δώσουν αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η KeepDreaming!: #3.635 12-05-14 12:23 Εμάς δεν μας τα έδωσαν ακόμα!Ούτε τα έχουν κάνει!Την Παρασκευή να φανταστείτε γυρνούσαν στις τάξεις κι έλεγαν στους τελευταίους να φέρουν φωτογραφίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:33 Η Στέλλα Μπ.: #3.636 12-05-14 12:33 Καλά, αυτά με τις φωτογραφίες μας τα κάνουν και εμάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:36 Η KeepDreaming!: #3.637 12-05-14 12:36 Βασικα και την τελευταία μέρα που κλείνουν τα σχολεια να μας τα δώσουν δεν υπάρχει πρόβλημα!Αφού τα χρειαζόμαστε αποκλειστικά για τις εξετάσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:41 Η Στέλλα Μπ.: #3.638 12-05-14 12:41 Ναι όντως απλά έχω αγχωθεί με τα καρτελάκια και θα προτιμούσα να μας τα έδιναν λίγο νωρίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:50 Η meetmeinmontauk: #3.639 12-05-14 12:50 εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:53 Η methexys έγραψε: #3.640 12-05-14 12:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Click για ανάπτυξη... Ναι,και εγώ πρέπει να τα πάρω κάποια στιγμή άσε που έχω χάσει την κοινωνιολογία... Και εμείς πήραμε καρτελάκια! Θα βγάλουμε και κωδικούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρίσκομαι έξω στη βεράντα αυτη τη στιγμη και με χτυπάει ενα αεράκι.. Πανω στον ουρανό γραμμές απο αεροπλάνα. Νιωθω οτι έρχεται καλοκαιρι, και νιωθω όμορφα, και δεν με νοιαζει τιποτα, και βλέπω και το φεγγάρι να ξεπροβάλλει απο τις όχθες του βουνού που εχω απέναντι μου και... Φ*Κ σε λίγες μερες πανελληνιες. Φιλιππε εγω δεν νιωθω καλυτερα, εγω συμπάσχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 11 Μαΐου 2014 στις 20:47 Ο Vold έγραψε: #3.622 11-05-14 20:47 Εμένα πάντως μου φαίνεται ότι ο καιρός περνάει - πέρασε πολύ γρήγορα. Να ρωτήσω. Εσείς στις 2 βδομάδες που έμειναν τι θα κάνετε; Θέλω να πω θα λύσετε ασκήσεις ή θεωρία μόνο; Εγώ κυρίως θεωρία και λίγες ασκήσεις για ξεσκούριασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 11 Μαΐου 2014 στις 20:52 Ο PeterTheGreat: #3.623 11-05-14 20:52 Επίσης, ασκήσεις έκανα γερή επανάληψη μέσα στο πάσχα. Από τότε είναι σχεδόν πάντα θεωρία, και ειδικότερα βιολογία κατεύθυνσης, που είναι και το μάθημα βαρύτητας για το 3ο Πεδίο. Τώρα πια λύνω ασκήσεις για να ξεκουραστώ από την παπαγαλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 11 Μαΐου 2014 στις 21:50 Η ZETAXA έγραψε: #3.624 11-05-14 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Βρίσκομαι έξω στη βεράντα αυτη τη στιγμη και με χτυπάει ενα αεράκι.. Πανω στον ουρανό γραμμές απο αεροπλάνα. Νιωθω οτι έρχεται καλοκαιρι, και νιωθω όμορφα, και δεν με νοιαζει τιποτα, και βλέπω και το φεγγάρι να ξεπροβάλλει απο τις όχθες του βουνού που εχω απέναντι μου και... Φ*Κ σε λίγες μερες πανελληνιες. Φιλιππε εγω δεν νιωθω καλυτερα, εγω συμπάσχω. Click για ανάπτυξη... Μηπως εισαι θεωρητικη? Μαλλον σε επηρεασε πολυ η Λογοτεχνια! Λιγο εμεινε...ειναι μεγαλη η ανακουφιση οταν περνανε οι ατιμες οι Πανελληνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 11 Μαΐου 2014 στις 22:49 Ο Jonas έγραψε: #3.625 11-05-14 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Βρίσκομαι έξω στη βεράντα αυτη τη στιγμη και με χτυπάει ενα αεράκι.. Πανω στον ουρανό γραμμές απο αεροπλάνα. Νιωθω οτι έρχεται καλοκαιρι, και νιωθω όμορφα, και δεν με νοιαζει τιποτα, και βλέπω και το φεγγάρι να ξεπροβάλλει απο τις όχθες του βουνού που εχω απέναντι μου και... Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -Aris-000 Νεοφερμένο μέλος Ο -Aris-000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 11 Μαΐου 2014 στις 23:20 Ο -Aris-000: #3.626 11-05-14 23:20 Διαβάζω βυιζινο και ψοφαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 11 Μαΐου 2014 στις 23:38 Ο Σπυρακος (^^): #3.627 11-05-14 23:38 Αρχική Δημοσίευση από -Aris-000: Διαβάζω βυιζινο και ψοφαω Click για ανάπτυξη... Αύριο ο.γλυκος μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 00:04 Ο nikoslarissa: #3.628 12-05-14 00:04 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Συμφωνώ! Αν εξαιρέσεις την κούραση, και στα φροντιστήρια περνάμε πολύ ωραία, θα πούμε και καμιά βλακεία, θα γελάσουμε... Στο σχολείο λίγα άτομα θα μου λείψουν,και μάλιστα αυτοί οι λίγοι θα μου λείψουν πολύ, αλλά στα φροντιστήρια θα μου λείψουν όλοι, και οι καθηγητές! Click για ανάπτυξη... Οι μόνοι που δεν θα μου λείψουν είναι οι καθηγητές από το φροντιστήριο(ειδικά ο μαθηματικός μου) ήδη το έχω ψιλοσταματήσει και μετά τις πανελλήνιες δεν προκειται να ξαναπατήσω. Διακοπές μάλλον για Σκιάθο το κόβω άμα υπάρχει και χρήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Victoria82 Νεοφερμένο μέλος Η Victoria82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 06:39 Η Victoria82: #3.629 12-05-14 06:39 Καλημέρα κ ευχαριστωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 11:54 Η ivilinia_new: #3.630 12-05-14 11:54 Τωρα θεωρια και παλι θεωρια...ελατε Καλυμνο βρε παιδια να σας ξεναγησω κιολας :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:13 Η artemis1996: #3.631 12-05-14 12:13 παιδια εσεις πηρατε αυτα τα καρτελακια? και τι ειναι αυτα? τα παιρνεις ετοιμα ή τα φτιαχνεις εκεινη τη στιγμη οπως καναμε το Φεβρουαριο με εκεινες τι αιτησεις και ποια ειναι η προθεσμια? (μαλλον ειμαι η πολυ ασχετη της υποθεσης ....) ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:21 Ο Σπυρακος (^^): #3.632 12-05-14 12:21 Αρχική Δημοσίευση από artemis1996: παιδια εσεις πηρατε αυτα τα καρτελακια? και τι ειναι αυτα? τα παιρνεις ετοιμα ή τα φτιαχνεις εκεινη τη στιγμη οπως καναμε το Φεβρουαριο με εκεινες τι αιτησεις και ποια ειναι η προθεσμια? (μαλλον ειμαι η πολυ ασχετη της υποθεσης ....) ........ Click για ανάπτυξη... Πηγαινε να το παρεις απο το σχολειο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:22 Η Emilouko έγραψε: #3.633 12-05-14 12:22 Εγώ δε το πήρα ακόμα. Υπάρχει πρόβλημα αν τα κρατάνε το σχολείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Στέλλα Μπ.: #3.634 12-05-14 12:23 Παιδιά ούτε εμείς έχουμε πάρει καρτελάκια. Ξέρετε, αυτό το ID που χρειάζεται για να μπεις στην αίθουσα να γράψεις Πανελλήνιες. Πότε σκοπεύουν να μας τα δώσουν αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η KeepDreaming!: #3.635 12-05-14 12:23 Εμάς δεν μας τα έδωσαν ακόμα!Ούτε τα έχουν κάνει!Την Παρασκευή να φανταστείτε γυρνούσαν στις τάξεις κι έλεγαν στους τελευταίους να φέρουν φωτογραφίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:33 Η Στέλλα Μπ.: #3.636 12-05-14 12:33 Καλά, αυτά με τις φωτογραφίες μας τα κάνουν και εμάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:36 Η KeepDreaming!: #3.637 12-05-14 12:36 Βασικα και την τελευταία μέρα που κλείνουν τα σχολεια να μας τα δώσουν δεν υπάρχει πρόβλημα!Αφού τα χρειαζόμαστε αποκλειστικά για τις εξετάσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:41 Η Στέλλα Μπ.: #3.638 12-05-14 12:41 Ναι όντως απλά έχω αγχωθεί με τα καρτελάκια και θα προτιμούσα να μας τα έδιναν λίγο νωρίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:50 Η meetmeinmontauk: #3.639 12-05-14 12:50 εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:53 Η methexys έγραψε: #3.640 12-05-14 12:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Click για ανάπτυξη... Ναι,και εγώ πρέπει να τα πάρω κάποια στιγμή άσε που έχω χάσει την κοινωνιολογία... Και εμείς πήραμε καρτελάκια! Θα βγάλουμε και κωδικούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα πάντως μου φαίνεται ότι ο καιρός περνάει - πέρασε πολύ γρήγορα. Να ρωτήσω. Εσείς στις 2 βδομάδες που έμειναν τι θα κάνετε; Θέλω να πω θα λύσετε ασκήσεις ή θεωρία μόνο; Εγώ κυρίως θεωρία και λίγες ασκήσεις για ξεσκούριασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 11 Μαΐου 2014 στις 20:52 Ο PeterTheGreat: #3.623 11-05-14 20:52 Επίσης, ασκήσεις έκανα γερή επανάληψη μέσα στο πάσχα. Από τότε είναι σχεδόν πάντα θεωρία, και ειδικότερα βιολογία κατεύθυνσης, που είναι και το μάθημα βαρύτητας για το 3ο Πεδίο. Τώρα πια λύνω ασκήσεις για να ξεκουραστώ από την παπαγαλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 11 Μαΐου 2014 στις 21:50 Η ZETAXA έγραψε: #3.624 11-05-14 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Βρίσκομαι έξω στη βεράντα αυτη τη στιγμη και με χτυπάει ενα αεράκι.. Πανω στον ουρανό γραμμές απο αεροπλάνα. Νιωθω οτι έρχεται καλοκαιρι, και νιωθω όμορφα, και δεν με νοιαζει τιποτα, και βλέπω και το φεγγάρι να ξεπροβάλλει απο τις όχθες του βουνού που εχω απέναντι μου και... Φ*Κ σε λίγες μερες πανελληνιες. Φιλιππε εγω δεν νιωθω καλυτερα, εγω συμπάσχω. Click για ανάπτυξη... Μηπως εισαι θεωρητικη? Μαλλον σε επηρεασε πολυ η Λογοτεχνια! Λιγο εμεινε...ειναι μεγαλη η ανακουφιση οταν περνανε οι ατιμες οι Πανελληνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 11 Μαΐου 2014 στις 22:49 Ο Jonas έγραψε: #3.625 11-05-14 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Βρίσκομαι έξω στη βεράντα αυτη τη στιγμη και με χτυπάει ενα αεράκι.. Πανω στον ουρανό γραμμές απο αεροπλάνα. Νιωθω οτι έρχεται καλοκαιρι, και νιωθω όμορφα, και δεν με νοιαζει τιποτα, και βλέπω και το φεγγάρι να ξεπροβάλλει απο τις όχθες του βουνού που εχω απέναντι μου και... Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -Aris-000 Νεοφερμένο μέλος Ο -Aris-000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 11 Μαΐου 2014 στις 23:20 Ο -Aris-000: #3.626 11-05-14 23:20 Διαβάζω βυιζινο και ψοφαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 11 Μαΐου 2014 στις 23:38 Ο Σπυρακος (^^): #3.627 11-05-14 23:38 Αρχική Δημοσίευση από -Aris-000: Διαβάζω βυιζινο και ψοφαω Click για ανάπτυξη... Αύριο ο.γλυκος μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 00:04 Ο nikoslarissa: #3.628 12-05-14 00:04 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Συμφωνώ! Αν εξαιρέσεις την κούραση, και στα φροντιστήρια περνάμε πολύ ωραία, θα πούμε και καμιά βλακεία, θα γελάσουμε... Στο σχολείο λίγα άτομα θα μου λείψουν,και μάλιστα αυτοί οι λίγοι θα μου λείψουν πολύ, αλλά στα φροντιστήρια θα μου λείψουν όλοι, και οι καθηγητές! Click για ανάπτυξη... Οι μόνοι που δεν θα μου λείψουν είναι οι καθηγητές από το φροντιστήριο(ειδικά ο μαθηματικός μου) ήδη το έχω ψιλοσταματήσει και μετά τις πανελλήνιες δεν προκειται να ξαναπατήσω. Διακοπές μάλλον για Σκιάθο το κόβω άμα υπάρχει και χρήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Victoria82 Νεοφερμένο μέλος Η Victoria82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 06:39 Η Victoria82: #3.629 12-05-14 06:39 Καλημέρα κ ευχαριστωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 11:54 Η ivilinia_new: #3.630 12-05-14 11:54 Τωρα θεωρια και παλι θεωρια...ελατε Καλυμνο βρε παιδια να σας ξεναγησω κιολας :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:13 Η artemis1996: #3.631 12-05-14 12:13 παιδια εσεις πηρατε αυτα τα καρτελακια? και τι ειναι αυτα? τα παιρνεις ετοιμα ή τα φτιαχνεις εκεινη τη στιγμη οπως καναμε το Φεβρουαριο με εκεινες τι αιτησεις και ποια ειναι η προθεσμια? (μαλλον ειμαι η πολυ ασχετη της υποθεσης ....) ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:21 Ο Σπυρακος (^^): #3.632 12-05-14 12:21 Αρχική Δημοσίευση από artemis1996: παιδια εσεις πηρατε αυτα τα καρτελακια? και τι ειναι αυτα? τα παιρνεις ετοιμα ή τα φτιαχνεις εκεινη τη στιγμη οπως καναμε το Φεβρουαριο με εκεινες τι αιτησεις και ποια ειναι η προθεσμια? (μαλλον ειμαι η πολυ ασχετη της υποθεσης ....) ........ Click για ανάπτυξη... Πηγαινε να το παρεις απο το σχολειο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:22 Η Emilouko έγραψε: #3.633 12-05-14 12:22 Εγώ δε το πήρα ακόμα. Υπάρχει πρόβλημα αν τα κρατάνε το σχολείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Στέλλα Μπ.: #3.634 12-05-14 12:23 Παιδιά ούτε εμείς έχουμε πάρει καρτελάκια. Ξέρετε, αυτό το ID που χρειάζεται για να μπεις στην αίθουσα να γράψεις Πανελλήνιες. Πότε σκοπεύουν να μας τα δώσουν αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η KeepDreaming!: #3.635 12-05-14 12:23 Εμάς δεν μας τα έδωσαν ακόμα!Ούτε τα έχουν κάνει!Την Παρασκευή να φανταστείτε γυρνούσαν στις τάξεις κι έλεγαν στους τελευταίους να φέρουν φωτογραφίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:33 Η Στέλλα Μπ.: #3.636 12-05-14 12:33 Καλά, αυτά με τις φωτογραφίες μας τα κάνουν και εμάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:36 Η KeepDreaming!: #3.637 12-05-14 12:36 Βασικα και την τελευταία μέρα που κλείνουν τα σχολεια να μας τα δώσουν δεν υπάρχει πρόβλημα!Αφού τα χρειαζόμαστε αποκλειστικά για τις εξετάσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:41 Η Στέλλα Μπ.: #3.638 12-05-14 12:41 Ναι όντως απλά έχω αγχωθεί με τα καρτελάκια και θα προτιμούσα να μας τα έδιναν λίγο νωρίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:50 Η meetmeinmontauk: #3.639 12-05-14 12:50 εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:53 Η methexys έγραψε: #3.640 12-05-14 12:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Click για ανάπτυξη... Ναι,και εγώ πρέπει να τα πάρω κάποια στιγμή άσε που έχω χάσει την κοινωνιολογία... Και εμείς πήραμε καρτελάκια! Θα βγάλουμε και κωδικούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επίσης, ασκήσεις έκανα γερή επανάληψη μέσα στο πάσχα. Από τότε είναι σχεδόν πάντα θεωρία, και ειδικότερα βιολογία κατεύθυνσης, που είναι και το μάθημα βαρύτητας για το 3ο Πεδίο. Τώρα πια λύνω ασκήσεις για να ξεκουραστώ από την παπαγαλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 11 Μαΐου 2014 στις 21:50 Η ZETAXA έγραψε: #3.624 11-05-14 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Βρίσκομαι έξω στη βεράντα αυτη τη στιγμη και με χτυπάει ενα αεράκι.. Πανω στον ουρανό γραμμές απο αεροπλάνα. Νιωθω οτι έρχεται καλοκαιρι, και νιωθω όμορφα, και δεν με νοιαζει τιποτα, και βλέπω και το φεγγάρι να ξεπροβάλλει απο τις όχθες του βουνού που εχω απέναντι μου και... Φ*Κ σε λίγες μερες πανελληνιες. Φιλιππε εγω δεν νιωθω καλυτερα, εγω συμπάσχω. Click για ανάπτυξη... Μηπως εισαι θεωρητικη? Μαλλον σε επηρεασε πολυ η Λογοτεχνια! Λιγο εμεινε...ειναι μεγαλη η ανακουφιση οταν περνανε οι ατιμες οι Πανελληνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 11 Μαΐου 2014 στις 22:49 Ο Jonas έγραψε: #3.625 11-05-14 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Βρίσκομαι έξω στη βεράντα αυτη τη στιγμη και με χτυπάει ενα αεράκι.. Πανω στον ουρανό γραμμές απο αεροπλάνα. Νιωθω οτι έρχεται καλοκαιρι, και νιωθω όμορφα, και δεν με νοιαζει τιποτα, και βλέπω και το φεγγάρι να ξεπροβάλλει απο τις όχθες του βουνού που εχω απέναντι μου και... Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -Aris-000 Νεοφερμένο μέλος Ο -Aris-000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 11 Μαΐου 2014 στις 23:20 Ο -Aris-000: #3.626 11-05-14 23:20 Διαβάζω βυιζινο και ψοφαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 11 Μαΐου 2014 στις 23:38 Ο Σπυρακος (^^): #3.627 11-05-14 23:38 Αρχική Δημοσίευση από -Aris-000: Διαβάζω βυιζινο και ψοφαω Click για ανάπτυξη... Αύριο ο.γλυκος μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 00:04 Ο nikoslarissa: #3.628 12-05-14 00:04 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Συμφωνώ! Αν εξαιρέσεις την κούραση, και στα φροντιστήρια περνάμε πολύ ωραία, θα πούμε και καμιά βλακεία, θα γελάσουμε... Στο σχολείο λίγα άτομα θα μου λείψουν,και μάλιστα αυτοί οι λίγοι θα μου λείψουν πολύ, αλλά στα φροντιστήρια θα μου λείψουν όλοι, και οι καθηγητές! Click για ανάπτυξη... Οι μόνοι που δεν θα μου λείψουν είναι οι καθηγητές από το φροντιστήριο(ειδικά ο μαθηματικός μου) ήδη το έχω ψιλοσταματήσει και μετά τις πανελλήνιες δεν προκειται να ξαναπατήσω. Διακοπές μάλλον για Σκιάθο το κόβω άμα υπάρχει και χρήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Victoria82 Νεοφερμένο μέλος Η Victoria82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 06:39 Η Victoria82: #3.629 12-05-14 06:39 Καλημέρα κ ευχαριστωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 11:54 Η ivilinia_new: #3.630 12-05-14 11:54 Τωρα θεωρια και παλι θεωρια...ελατε Καλυμνο βρε παιδια να σας ξεναγησω κιολας :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:13 Η artemis1996: #3.631 12-05-14 12:13 παιδια εσεις πηρατε αυτα τα καρτελακια? και τι ειναι αυτα? τα παιρνεις ετοιμα ή τα φτιαχνεις εκεινη τη στιγμη οπως καναμε το Φεβρουαριο με εκεινες τι αιτησεις και ποια ειναι η προθεσμια? (μαλλον ειμαι η πολυ ασχετη της υποθεσης ....) ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:21 Ο Σπυρακος (^^): #3.632 12-05-14 12:21 Αρχική Δημοσίευση από artemis1996: παιδια εσεις πηρατε αυτα τα καρτελακια? και τι ειναι αυτα? τα παιρνεις ετοιμα ή τα φτιαχνεις εκεινη τη στιγμη οπως καναμε το Φεβρουαριο με εκεινες τι αιτησεις και ποια ειναι η προθεσμια? (μαλλον ειμαι η πολυ ασχετη της υποθεσης ....) ........ Click για ανάπτυξη... Πηγαινε να το παρεις απο το σχολειο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:22 Η Emilouko έγραψε: #3.633 12-05-14 12:22 Εγώ δε το πήρα ακόμα. Υπάρχει πρόβλημα αν τα κρατάνε το σχολείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Στέλλα Μπ.: #3.634 12-05-14 12:23 Παιδιά ούτε εμείς έχουμε πάρει καρτελάκια. Ξέρετε, αυτό το ID που χρειάζεται για να μπεις στην αίθουσα να γράψεις Πανελλήνιες. Πότε σκοπεύουν να μας τα δώσουν αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η KeepDreaming!: #3.635 12-05-14 12:23 Εμάς δεν μας τα έδωσαν ακόμα!Ούτε τα έχουν κάνει!Την Παρασκευή να φανταστείτε γυρνούσαν στις τάξεις κι έλεγαν στους τελευταίους να φέρουν φωτογραφίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:33 Η Στέλλα Μπ.: #3.636 12-05-14 12:33 Καλά, αυτά με τις φωτογραφίες μας τα κάνουν και εμάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:36 Η KeepDreaming!: #3.637 12-05-14 12:36 Βασικα και την τελευταία μέρα που κλείνουν τα σχολεια να μας τα δώσουν δεν υπάρχει πρόβλημα!Αφού τα χρειαζόμαστε αποκλειστικά για τις εξετάσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:41 Η Στέλλα Μπ.: #3.638 12-05-14 12:41 Ναι όντως απλά έχω αγχωθεί με τα καρτελάκια και θα προτιμούσα να μας τα έδιναν λίγο νωρίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:50 Η meetmeinmontauk: #3.639 12-05-14 12:50 εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:53 Η methexys έγραψε: #3.640 12-05-14 12:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Click για ανάπτυξη... Ναι,και εγώ πρέπει να τα πάρω κάποια στιγμή άσε που έχω χάσει την κοινωνιολογία... Και εμείς πήραμε καρτελάκια! Θα βγάλουμε και κωδικούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Βρίσκομαι έξω στη βεράντα αυτη τη στιγμη και με χτυπάει ενα αεράκι.. Πανω στον ουρανό γραμμές απο αεροπλάνα. Νιωθω οτι έρχεται καλοκαιρι, και νιωθω όμορφα, και δεν με νοιαζει τιποτα, και βλέπω και το φεγγάρι να ξεπροβάλλει απο τις όχθες του βουνού που εχω απέναντι μου και... Φ*Κ σε λίγες μερες πανελληνιες. Φιλιππε εγω δεν νιωθω καλυτερα, εγω συμπάσχω. Click για ανάπτυξη... Μηπως εισαι θεωρητικη? Μαλλον σε επηρεασε πολυ η Λογοτεχνια! Λιγο εμεινε...ειναι μεγαλη η ανακουφιση οταν περνανε οι ατιμες οι Πανελληνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 11 Μαΐου 2014 στις 22:49 Ο Jonas έγραψε: #3.625 11-05-14 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Βρίσκομαι έξω στη βεράντα αυτη τη στιγμη και με χτυπάει ενα αεράκι.. Πανω στον ουρανό γραμμές απο αεροπλάνα. Νιωθω οτι έρχεται καλοκαιρι, και νιωθω όμορφα, και δεν με νοιαζει τιποτα, και βλέπω και το φεγγάρι να ξεπροβάλλει απο τις όχθες του βουνού που εχω απέναντι μου και... Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -Aris-000 Νεοφερμένο μέλος Ο -Aris-000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 11 Μαΐου 2014 στις 23:20 Ο -Aris-000: #3.626 11-05-14 23:20 Διαβάζω βυιζινο και ψοφαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 11 Μαΐου 2014 στις 23:38 Ο Σπυρακος (^^): #3.627 11-05-14 23:38 Αρχική Δημοσίευση από -Aris-000: Διαβάζω βυιζινο και ψοφαω Click για ανάπτυξη... Αύριο ο.γλυκος μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 00:04 Ο nikoslarissa: #3.628 12-05-14 00:04 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Συμφωνώ! Αν εξαιρέσεις την κούραση, και στα φροντιστήρια περνάμε πολύ ωραία, θα πούμε και καμιά βλακεία, θα γελάσουμε... Στο σχολείο λίγα άτομα θα μου λείψουν,και μάλιστα αυτοί οι λίγοι θα μου λείψουν πολύ, αλλά στα φροντιστήρια θα μου λείψουν όλοι, και οι καθηγητές! Click για ανάπτυξη... Οι μόνοι που δεν θα μου λείψουν είναι οι καθηγητές από το φροντιστήριο(ειδικά ο μαθηματικός μου) ήδη το έχω ψιλοσταματήσει και μετά τις πανελλήνιες δεν προκειται να ξαναπατήσω. Διακοπές μάλλον για Σκιάθο το κόβω άμα υπάρχει και χρήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Victoria82 Νεοφερμένο μέλος Η Victoria82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 06:39 Η Victoria82: #3.629 12-05-14 06:39 Καλημέρα κ ευχαριστωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 11:54 Η ivilinia_new: #3.630 12-05-14 11:54 Τωρα θεωρια και παλι θεωρια...ελατε Καλυμνο βρε παιδια να σας ξεναγησω κιολας :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:13 Η artemis1996: #3.631 12-05-14 12:13 παιδια εσεις πηρατε αυτα τα καρτελακια? και τι ειναι αυτα? τα παιρνεις ετοιμα ή τα φτιαχνεις εκεινη τη στιγμη οπως καναμε το Φεβρουαριο με εκεινες τι αιτησεις και ποια ειναι η προθεσμια? (μαλλον ειμαι η πολυ ασχετη της υποθεσης ....) ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:21 Ο Σπυρακος (^^): #3.632 12-05-14 12:21 Αρχική Δημοσίευση από artemis1996: παιδια εσεις πηρατε αυτα τα καρτελακια? και τι ειναι αυτα? τα παιρνεις ετοιμα ή τα φτιαχνεις εκεινη τη στιγμη οπως καναμε το Φεβρουαριο με εκεινες τι αιτησεις και ποια ειναι η προθεσμια? (μαλλον ειμαι η πολυ ασχετη της υποθεσης ....) ........ Click για ανάπτυξη... Πηγαινε να το παρεις απο το σχολειο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:22 Η Emilouko έγραψε: #3.633 12-05-14 12:22 Εγώ δε το πήρα ακόμα. Υπάρχει πρόβλημα αν τα κρατάνε το σχολείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Στέλλα Μπ.: #3.634 12-05-14 12:23 Παιδιά ούτε εμείς έχουμε πάρει καρτελάκια. Ξέρετε, αυτό το ID που χρειάζεται για να μπεις στην αίθουσα να γράψεις Πανελλήνιες. Πότε σκοπεύουν να μας τα δώσουν αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η KeepDreaming!: #3.635 12-05-14 12:23 Εμάς δεν μας τα έδωσαν ακόμα!Ούτε τα έχουν κάνει!Την Παρασκευή να φανταστείτε γυρνούσαν στις τάξεις κι έλεγαν στους τελευταίους να φέρουν φωτογραφίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:33 Η Στέλλα Μπ.: #3.636 12-05-14 12:33 Καλά, αυτά με τις φωτογραφίες μας τα κάνουν και εμάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:36 Η KeepDreaming!: #3.637 12-05-14 12:36 Βασικα και την τελευταία μέρα που κλείνουν τα σχολεια να μας τα δώσουν δεν υπάρχει πρόβλημα!Αφού τα χρειαζόμαστε αποκλειστικά για τις εξετάσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:41 Η Στέλλα Μπ.: #3.638 12-05-14 12:41 Ναι όντως απλά έχω αγχωθεί με τα καρτελάκια και θα προτιμούσα να μας τα έδιναν λίγο νωρίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:50 Η meetmeinmontauk: #3.639 12-05-14 12:50 εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:53 Η methexys έγραψε: #3.640 12-05-14 12:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Click για ανάπτυξη... Ναι,και εγώ πρέπει να τα πάρω κάποια στιγμή άσε που έχω χάσει την κοινωνιολογία... Και εμείς πήραμε καρτελάκια! Θα βγάλουμε και κωδικούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Muxu Su: Βρίσκομαι έξω στη βεράντα αυτη τη στιγμη και με χτυπάει ενα αεράκι.. Πανω στον ουρανό γραμμές απο αεροπλάνα. Νιωθω οτι έρχεται καλοκαιρι, και νιωθω όμορφα, και δεν με νοιαζει τιποτα, και βλέπω και το φεγγάρι να ξεπροβάλλει απο τις όχθες του βουνού που εχω απέναντι μου και... Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-Aris-000 Νεοφερμένο μέλος Ο -Aris-000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 11 Μαΐου 2014 στις 23:20 Ο -Aris-000: #3.626 11-05-14 23:20 Διαβάζω βυιζινο και ψοφαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 11 Μαΐου 2014 στις 23:38 Ο Σπυρακος (^^): #3.627 11-05-14 23:38 Αρχική Δημοσίευση από -Aris-000: Διαβάζω βυιζινο και ψοφαω Click για ανάπτυξη... Αύριο ο.γλυκος μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 00:04 Ο nikoslarissa: #3.628 12-05-14 00:04 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Συμφωνώ! Αν εξαιρέσεις την κούραση, και στα φροντιστήρια περνάμε πολύ ωραία, θα πούμε και καμιά βλακεία, θα γελάσουμε... Στο σχολείο λίγα άτομα θα μου λείψουν,και μάλιστα αυτοί οι λίγοι θα μου λείψουν πολύ, αλλά στα φροντιστήρια θα μου λείψουν όλοι, και οι καθηγητές! Click για ανάπτυξη... Οι μόνοι που δεν θα μου λείψουν είναι οι καθηγητές από το φροντιστήριο(ειδικά ο μαθηματικός μου) ήδη το έχω ψιλοσταματήσει και μετά τις πανελλήνιες δεν προκειται να ξαναπατήσω. Διακοπές μάλλον για Σκιάθο το κόβω άμα υπάρχει και χρήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Victoria82 Νεοφερμένο μέλος Η Victoria82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 06:39 Η Victoria82: #3.629 12-05-14 06:39 Καλημέρα κ ευχαριστωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 11:54 Η ivilinia_new: #3.630 12-05-14 11:54 Τωρα θεωρια και παλι θεωρια...ελατε Καλυμνο βρε παιδια να σας ξεναγησω κιολας :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:13 Η artemis1996: #3.631 12-05-14 12:13 παιδια εσεις πηρατε αυτα τα καρτελακια? και τι ειναι αυτα? τα παιρνεις ετοιμα ή τα φτιαχνεις εκεινη τη στιγμη οπως καναμε το Φεβρουαριο με εκεινες τι αιτησεις και ποια ειναι η προθεσμια? (μαλλον ειμαι η πολυ ασχετη της υποθεσης ....) ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:21 Ο Σπυρακος (^^): #3.632 12-05-14 12:21 Αρχική Δημοσίευση από artemis1996: παιδια εσεις πηρατε αυτα τα καρτελακια? και τι ειναι αυτα? τα παιρνεις ετοιμα ή τα φτιαχνεις εκεινη τη στιγμη οπως καναμε το Φεβρουαριο με εκεινες τι αιτησεις και ποια ειναι η προθεσμια? (μαλλον ειμαι η πολυ ασχετη της υποθεσης ....) ........ Click για ανάπτυξη... Πηγαινε να το παρεις απο το σχολειο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:22 Η Emilouko έγραψε: #3.633 12-05-14 12:22 Εγώ δε το πήρα ακόμα. Υπάρχει πρόβλημα αν τα κρατάνε το σχολείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Στέλλα Μπ.: #3.634 12-05-14 12:23 Παιδιά ούτε εμείς έχουμε πάρει καρτελάκια. Ξέρετε, αυτό το ID που χρειάζεται για να μπεις στην αίθουσα να γράψεις Πανελλήνιες. Πότε σκοπεύουν να μας τα δώσουν αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η KeepDreaming!: #3.635 12-05-14 12:23 Εμάς δεν μας τα έδωσαν ακόμα!Ούτε τα έχουν κάνει!Την Παρασκευή να φανταστείτε γυρνούσαν στις τάξεις κι έλεγαν στους τελευταίους να φέρουν φωτογραφίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:33 Η Στέλλα Μπ.: #3.636 12-05-14 12:33 Καλά, αυτά με τις φωτογραφίες μας τα κάνουν και εμάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:36 Η KeepDreaming!: #3.637 12-05-14 12:36 Βασικα και την τελευταία μέρα που κλείνουν τα σχολεια να μας τα δώσουν δεν υπάρχει πρόβλημα!Αφού τα χρειαζόμαστε αποκλειστικά για τις εξετάσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:41 Η Στέλλα Μπ.: #3.638 12-05-14 12:41 Ναι όντως απλά έχω αγχωθεί με τα καρτελάκια και θα προτιμούσα να μας τα έδιναν λίγο νωρίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:50 Η meetmeinmontauk: #3.639 12-05-14 12:50 εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:53 Η methexys έγραψε: #3.640 12-05-14 12:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Click για ανάπτυξη... Ναι,και εγώ πρέπει να τα πάρω κάποια στιγμή άσε που έχω χάσει την κοινωνιολογία... Και εμείς πήραμε καρτελάκια! Θα βγάλουμε και κωδικούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Διαβάζω βυιζινο και ψοφαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 11 Μαΐου 2014 στις 23:38 Ο Σπυρακος (^^): #3.627 11-05-14 23:38 Αρχική Δημοσίευση από -Aris-000: Διαβάζω βυιζινο και ψοφαω Click για ανάπτυξη... Αύριο ο.γλυκος μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 00:04 Ο nikoslarissa: #3.628 12-05-14 00:04 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Συμφωνώ! Αν εξαιρέσεις την κούραση, και στα φροντιστήρια περνάμε πολύ ωραία, θα πούμε και καμιά βλακεία, θα γελάσουμε... Στο σχολείο λίγα άτομα θα μου λείψουν,και μάλιστα αυτοί οι λίγοι θα μου λείψουν πολύ, αλλά στα φροντιστήρια θα μου λείψουν όλοι, και οι καθηγητές! Click για ανάπτυξη... Οι μόνοι που δεν θα μου λείψουν είναι οι καθηγητές από το φροντιστήριο(ειδικά ο μαθηματικός μου) ήδη το έχω ψιλοσταματήσει και μετά τις πανελλήνιες δεν προκειται να ξαναπατήσω. Διακοπές μάλλον για Σκιάθο το κόβω άμα υπάρχει και χρήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Victoria82 Νεοφερμένο μέλος Η Victoria82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 06:39 Η Victoria82: #3.629 12-05-14 06:39 Καλημέρα κ ευχαριστωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 11:54 Η ivilinia_new: #3.630 12-05-14 11:54 Τωρα θεωρια και παλι θεωρια...ελατε Καλυμνο βρε παιδια να σας ξεναγησω κιολας :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:13 Η artemis1996: #3.631 12-05-14 12:13 παιδια εσεις πηρατε αυτα τα καρτελακια? και τι ειναι αυτα? τα παιρνεις ετοιμα ή τα φτιαχνεις εκεινη τη στιγμη οπως καναμε το Φεβρουαριο με εκεινες τι αιτησεις και ποια ειναι η προθεσμια? (μαλλον ειμαι η πολυ ασχετη της υποθεσης ....) ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:21 Ο Σπυρακος (^^): #3.632 12-05-14 12:21 Αρχική Δημοσίευση από artemis1996: παιδια εσεις πηρατε αυτα τα καρτελακια? και τι ειναι αυτα? τα παιρνεις ετοιμα ή τα φτιαχνεις εκεινη τη στιγμη οπως καναμε το Φεβρουαριο με εκεινες τι αιτησεις και ποια ειναι η προθεσμια? (μαλλον ειμαι η πολυ ασχετη της υποθεσης ....) ........ Click για ανάπτυξη... Πηγαινε να το παρεις απο το σχολειο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:22 Η Emilouko έγραψε: #3.633 12-05-14 12:22 Εγώ δε το πήρα ακόμα. Υπάρχει πρόβλημα αν τα κρατάνε το σχολείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Στέλλα Μπ.: #3.634 12-05-14 12:23 Παιδιά ούτε εμείς έχουμε πάρει καρτελάκια. Ξέρετε, αυτό το ID που χρειάζεται για να μπεις στην αίθουσα να γράψεις Πανελλήνιες. Πότε σκοπεύουν να μας τα δώσουν αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η KeepDreaming!: #3.635 12-05-14 12:23 Εμάς δεν μας τα έδωσαν ακόμα!Ούτε τα έχουν κάνει!Την Παρασκευή να φανταστείτε γυρνούσαν στις τάξεις κι έλεγαν στους τελευταίους να φέρουν φωτογραφίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:33 Η Στέλλα Μπ.: #3.636 12-05-14 12:33 Καλά, αυτά με τις φωτογραφίες μας τα κάνουν και εμάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:36 Η KeepDreaming!: #3.637 12-05-14 12:36 Βασικα και την τελευταία μέρα που κλείνουν τα σχολεια να μας τα δώσουν δεν υπάρχει πρόβλημα!Αφού τα χρειαζόμαστε αποκλειστικά για τις εξετάσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:41 Η Στέλλα Μπ.: #3.638 12-05-14 12:41 Ναι όντως απλά έχω αγχωθεί με τα καρτελάκια και θα προτιμούσα να μας τα έδιναν λίγο νωρίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:50 Η meetmeinmontauk: #3.639 12-05-14 12:50 εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:53 Η methexys έγραψε: #3.640 12-05-14 12:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Click για ανάπτυξη... Ναι,και εγώ πρέπει να τα πάρω κάποια στιγμή άσε που έχω χάσει την κοινωνιολογία... Και εμείς πήραμε καρτελάκια! Θα βγάλουμε και κωδικούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από -Aris-000: Διαβάζω βυιζινο και ψοφαω Click για ανάπτυξη... Αύριο ο.γλυκος μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 00:04 Ο nikoslarissa: #3.628 12-05-14 00:04 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Συμφωνώ! Αν εξαιρέσεις την κούραση, και στα φροντιστήρια περνάμε πολύ ωραία, θα πούμε και καμιά βλακεία, θα γελάσουμε... Στο σχολείο λίγα άτομα θα μου λείψουν,και μάλιστα αυτοί οι λίγοι θα μου λείψουν πολύ, αλλά στα φροντιστήρια θα μου λείψουν όλοι, και οι καθηγητές! Click για ανάπτυξη... Οι μόνοι που δεν θα μου λείψουν είναι οι καθηγητές από το φροντιστήριο(ειδικά ο μαθηματικός μου) ήδη το έχω ψιλοσταματήσει και μετά τις πανελλήνιες δεν προκειται να ξαναπατήσω. Διακοπές μάλλον για Σκιάθο το κόβω άμα υπάρχει και χρήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Victoria82 Νεοφερμένο μέλος Η Victoria82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 06:39 Η Victoria82: #3.629 12-05-14 06:39 Καλημέρα κ ευχαριστωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 11:54 Η ivilinia_new: #3.630 12-05-14 11:54 Τωρα θεωρια και παλι θεωρια...ελατε Καλυμνο βρε παιδια να σας ξεναγησω κιολας :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:13 Η artemis1996: #3.631 12-05-14 12:13 παιδια εσεις πηρατε αυτα τα καρτελακια? και τι ειναι αυτα? τα παιρνεις ετοιμα ή τα φτιαχνεις εκεινη τη στιγμη οπως καναμε το Φεβρουαριο με εκεινες τι αιτησεις και ποια ειναι η προθεσμια? (μαλλον ειμαι η πολυ ασχετη της υποθεσης ....) ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:21 Ο Σπυρακος (^^): #3.632 12-05-14 12:21 Αρχική Δημοσίευση από artemis1996: παιδια εσεις πηρατε αυτα τα καρτελακια? και τι ειναι αυτα? τα παιρνεις ετοιμα ή τα φτιαχνεις εκεινη τη στιγμη οπως καναμε το Φεβρουαριο με εκεινες τι αιτησεις και ποια ειναι η προθεσμια? (μαλλον ειμαι η πολυ ασχετη της υποθεσης ....) ........ Click για ανάπτυξη... Πηγαινε να το παρεις απο το σχολειο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:22 Η Emilouko έγραψε: #3.633 12-05-14 12:22 Εγώ δε το πήρα ακόμα. Υπάρχει πρόβλημα αν τα κρατάνε το σχολείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Στέλλα Μπ.: #3.634 12-05-14 12:23 Παιδιά ούτε εμείς έχουμε πάρει καρτελάκια. Ξέρετε, αυτό το ID που χρειάζεται για να μπεις στην αίθουσα να γράψεις Πανελλήνιες. Πότε σκοπεύουν να μας τα δώσουν αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η KeepDreaming!: #3.635 12-05-14 12:23 Εμάς δεν μας τα έδωσαν ακόμα!Ούτε τα έχουν κάνει!Την Παρασκευή να φανταστείτε γυρνούσαν στις τάξεις κι έλεγαν στους τελευταίους να φέρουν φωτογραφίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:33 Η Στέλλα Μπ.: #3.636 12-05-14 12:33 Καλά, αυτά με τις φωτογραφίες μας τα κάνουν και εμάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:36 Η KeepDreaming!: #3.637 12-05-14 12:36 Βασικα και την τελευταία μέρα που κλείνουν τα σχολεια να μας τα δώσουν δεν υπάρχει πρόβλημα!Αφού τα χρειαζόμαστε αποκλειστικά για τις εξετάσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:41 Η Στέλλα Μπ.: #3.638 12-05-14 12:41 Ναι όντως απλά έχω αγχωθεί με τα καρτελάκια και θα προτιμούσα να μας τα έδιναν λίγο νωρίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:50 Η meetmeinmontauk: #3.639 12-05-14 12:50 εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:53 Η methexys έγραψε: #3.640 12-05-14 12:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Click για ανάπτυξη... Ναι,και εγώ πρέπει να τα πάρω κάποια στιγμή άσε που έχω χάσει την κοινωνιολογία... Και εμείς πήραμε καρτελάκια! Θα βγάλουμε και κωδικούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Συμφωνώ! Αν εξαιρέσεις την κούραση, και στα φροντιστήρια περνάμε πολύ ωραία, θα πούμε και καμιά βλακεία, θα γελάσουμε... Στο σχολείο λίγα άτομα θα μου λείψουν,και μάλιστα αυτοί οι λίγοι θα μου λείψουν πολύ, αλλά στα φροντιστήρια θα μου λείψουν όλοι, και οι καθηγητές! Click για ανάπτυξη... Οι μόνοι που δεν θα μου λείψουν είναι οι καθηγητές από το φροντιστήριο(ειδικά ο μαθηματικός μου) ήδη το έχω ψιλοσταματήσει και μετά τις πανελλήνιες δεν προκειται να ξαναπατήσω. Διακοπές μάλλον για Σκιάθο το κόβω άμα υπάρχει και χρήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Victoria82 Νεοφερμένο μέλος Η Victoria82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 06:39 Η Victoria82: #3.629 12-05-14 06:39 Καλημέρα κ ευχαριστωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 11:54 Η ivilinia_new: #3.630 12-05-14 11:54 Τωρα θεωρια και παλι θεωρια...ελατε Καλυμνο βρε παιδια να σας ξεναγησω κιολας :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:13 Η artemis1996: #3.631 12-05-14 12:13 παιδια εσεις πηρατε αυτα τα καρτελακια? και τι ειναι αυτα? τα παιρνεις ετοιμα ή τα φτιαχνεις εκεινη τη στιγμη οπως καναμε το Φεβρουαριο με εκεινες τι αιτησεις και ποια ειναι η προθεσμια? (μαλλον ειμαι η πολυ ασχετη της υποθεσης ....) ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:21 Ο Σπυρακος (^^): #3.632 12-05-14 12:21 Αρχική Δημοσίευση από artemis1996: παιδια εσεις πηρατε αυτα τα καρτελακια? και τι ειναι αυτα? τα παιρνεις ετοιμα ή τα φτιαχνεις εκεινη τη στιγμη οπως καναμε το Φεβρουαριο με εκεινες τι αιτησεις και ποια ειναι η προθεσμια? (μαλλον ειμαι η πολυ ασχετη της υποθεσης ....) ........ Click για ανάπτυξη... Πηγαινε να το παρεις απο το σχολειο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:22 Η Emilouko έγραψε: #3.633 12-05-14 12:22 Εγώ δε το πήρα ακόμα. Υπάρχει πρόβλημα αν τα κρατάνε το σχολείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Στέλλα Μπ.: #3.634 12-05-14 12:23 Παιδιά ούτε εμείς έχουμε πάρει καρτελάκια. Ξέρετε, αυτό το ID που χρειάζεται για να μπεις στην αίθουσα να γράψεις Πανελλήνιες. Πότε σκοπεύουν να μας τα δώσουν αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η KeepDreaming!: #3.635 12-05-14 12:23 Εμάς δεν μας τα έδωσαν ακόμα!Ούτε τα έχουν κάνει!Την Παρασκευή να φανταστείτε γυρνούσαν στις τάξεις κι έλεγαν στους τελευταίους να φέρουν φωτογραφίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:33 Η Στέλλα Μπ.: #3.636 12-05-14 12:33 Καλά, αυτά με τις φωτογραφίες μας τα κάνουν και εμάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:36 Η KeepDreaming!: #3.637 12-05-14 12:36 Βασικα και την τελευταία μέρα που κλείνουν τα σχολεια να μας τα δώσουν δεν υπάρχει πρόβλημα!Αφού τα χρειαζόμαστε αποκλειστικά για τις εξετάσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:41 Η Στέλλα Μπ.: #3.638 12-05-14 12:41 Ναι όντως απλά έχω αγχωθεί με τα καρτελάκια και θα προτιμούσα να μας τα έδιναν λίγο νωρίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:50 Η meetmeinmontauk: #3.639 12-05-14 12:50 εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:53 Η methexys έγραψε: #3.640 12-05-14 12:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Click για ανάπτυξη... Ναι,και εγώ πρέπει να τα πάρω κάποια στιγμή άσε που έχω χάσει την κοινωνιολογία... Και εμείς πήραμε καρτελάκια! Θα βγάλουμε και κωδικούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα κ ευχαριστωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ivilinia_new Νεοφερμένο μέλος Η ivilinia_new αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 11:54 Η ivilinia_new: #3.630 12-05-14 11:54 Τωρα θεωρια και παλι θεωρια...ελατε Καλυμνο βρε παιδια να σας ξεναγησω κιολας :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:13 Η artemis1996: #3.631 12-05-14 12:13 παιδια εσεις πηρατε αυτα τα καρτελακια? και τι ειναι αυτα? τα παιρνεις ετοιμα ή τα φτιαχνεις εκεινη τη στιγμη οπως καναμε το Φεβρουαριο με εκεινες τι αιτησεις και ποια ειναι η προθεσμια? (μαλλον ειμαι η πολυ ασχετη της υποθεσης ....) ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:21 Ο Σπυρακος (^^): #3.632 12-05-14 12:21 Αρχική Δημοσίευση από artemis1996: παιδια εσεις πηρατε αυτα τα καρτελακια? και τι ειναι αυτα? τα παιρνεις ετοιμα ή τα φτιαχνεις εκεινη τη στιγμη οπως καναμε το Φεβρουαριο με εκεινες τι αιτησεις και ποια ειναι η προθεσμια? (μαλλον ειμαι η πολυ ασχετη της υποθεσης ....) ........ Click για ανάπτυξη... Πηγαινε να το παρεις απο το σχολειο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:22 Η Emilouko έγραψε: #3.633 12-05-14 12:22 Εγώ δε το πήρα ακόμα. Υπάρχει πρόβλημα αν τα κρατάνε το σχολείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Στέλλα Μπ.: #3.634 12-05-14 12:23 Παιδιά ούτε εμείς έχουμε πάρει καρτελάκια. Ξέρετε, αυτό το ID που χρειάζεται για να μπεις στην αίθουσα να γράψεις Πανελλήνιες. Πότε σκοπεύουν να μας τα δώσουν αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η KeepDreaming!: #3.635 12-05-14 12:23 Εμάς δεν μας τα έδωσαν ακόμα!Ούτε τα έχουν κάνει!Την Παρασκευή να φανταστείτε γυρνούσαν στις τάξεις κι έλεγαν στους τελευταίους να φέρουν φωτογραφίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:33 Η Στέλλα Μπ.: #3.636 12-05-14 12:33 Καλά, αυτά με τις φωτογραφίες μας τα κάνουν και εμάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:36 Η KeepDreaming!: #3.637 12-05-14 12:36 Βασικα και την τελευταία μέρα που κλείνουν τα σχολεια να μας τα δώσουν δεν υπάρχει πρόβλημα!Αφού τα χρειαζόμαστε αποκλειστικά για τις εξετάσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:41 Η Στέλλα Μπ.: #3.638 12-05-14 12:41 Ναι όντως απλά έχω αγχωθεί με τα καρτελάκια και θα προτιμούσα να μας τα έδιναν λίγο νωρίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:50 Η meetmeinmontauk: #3.639 12-05-14 12:50 εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:53 Η methexys έγραψε: #3.640 12-05-14 12:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Click για ανάπτυξη... Ναι,και εγώ πρέπει να τα πάρω κάποια στιγμή άσε που έχω χάσει την κοινωνιολογία... Και εμείς πήραμε καρτελάκια! Θα βγάλουμε και κωδικούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τωρα θεωρια και παλι θεωρια...ελατε Καλυμνο βρε παιδια να σας ξεναγησω κιολας :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:13 Η artemis1996: #3.631 12-05-14 12:13 παιδια εσεις πηρατε αυτα τα καρτελακια? και τι ειναι αυτα? τα παιρνεις ετοιμα ή τα φτιαχνεις εκεινη τη στιγμη οπως καναμε το Φεβρουαριο με εκεινες τι αιτησεις και ποια ειναι η προθεσμια? (μαλλον ειμαι η πολυ ασχετη της υποθεσης ....) ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:21 Ο Σπυρακος (^^): #3.632 12-05-14 12:21 Αρχική Δημοσίευση από artemis1996: παιδια εσεις πηρατε αυτα τα καρτελακια? και τι ειναι αυτα? τα παιρνεις ετοιμα ή τα φτιαχνεις εκεινη τη στιγμη οπως καναμε το Φεβρουαριο με εκεινες τι αιτησεις και ποια ειναι η προθεσμια? (μαλλον ειμαι η πολυ ασχετη της υποθεσης ....) ........ Click για ανάπτυξη... Πηγαινε να το παρεις απο το σχολειο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:22 Η Emilouko έγραψε: #3.633 12-05-14 12:22 Εγώ δε το πήρα ακόμα. Υπάρχει πρόβλημα αν τα κρατάνε το σχολείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Στέλλα Μπ.: #3.634 12-05-14 12:23 Παιδιά ούτε εμείς έχουμε πάρει καρτελάκια. Ξέρετε, αυτό το ID που χρειάζεται για να μπεις στην αίθουσα να γράψεις Πανελλήνιες. Πότε σκοπεύουν να μας τα δώσουν αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η KeepDreaming!: #3.635 12-05-14 12:23 Εμάς δεν μας τα έδωσαν ακόμα!Ούτε τα έχουν κάνει!Την Παρασκευή να φανταστείτε γυρνούσαν στις τάξεις κι έλεγαν στους τελευταίους να φέρουν φωτογραφίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:33 Η Στέλλα Μπ.: #3.636 12-05-14 12:33 Καλά, αυτά με τις φωτογραφίες μας τα κάνουν και εμάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:36 Η KeepDreaming!: #3.637 12-05-14 12:36 Βασικα και την τελευταία μέρα που κλείνουν τα σχολεια να μας τα δώσουν δεν υπάρχει πρόβλημα!Αφού τα χρειαζόμαστε αποκλειστικά για τις εξετάσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:41 Η Στέλλα Μπ.: #3.638 12-05-14 12:41 Ναι όντως απλά έχω αγχωθεί με τα καρτελάκια και θα προτιμούσα να μας τα έδιναν λίγο νωρίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:50 Η meetmeinmontauk: #3.639 12-05-14 12:50 εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:53 Η methexys έγραψε: #3.640 12-05-14 12:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Click για ανάπτυξη... Ναι,και εγώ πρέπει να τα πάρω κάποια στιγμή άσε που έχω χάσει την κοινωνιολογία... Και εμείς πήραμε καρτελάκια! Θα βγάλουμε και κωδικούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια εσεις πηρατε αυτα τα καρτελακια? και τι ειναι αυτα? τα παιρνεις ετοιμα ή τα φτιαχνεις εκεινη τη στιγμη οπως καναμε το Φεβρουαριο με εκεινες τι αιτησεις και ποια ειναι η προθεσμια? (μαλλον ειμαι η πολυ ασχετη της υποθεσης ....) ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:21 Ο Σπυρακος (^^): #3.632 12-05-14 12:21 Αρχική Δημοσίευση από artemis1996: παιδια εσεις πηρατε αυτα τα καρτελακια? και τι ειναι αυτα? τα παιρνεις ετοιμα ή τα φτιαχνεις εκεινη τη στιγμη οπως καναμε το Φεβρουαριο με εκεινες τι αιτησεις και ποια ειναι η προθεσμια? (μαλλον ειμαι η πολυ ασχετη της υποθεσης ....) ........ Click για ανάπτυξη... Πηγαινε να το παρεις απο το σχολειο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:22 Η Emilouko έγραψε: #3.633 12-05-14 12:22 Εγώ δε το πήρα ακόμα. Υπάρχει πρόβλημα αν τα κρατάνε το σχολείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Στέλλα Μπ.: #3.634 12-05-14 12:23 Παιδιά ούτε εμείς έχουμε πάρει καρτελάκια. Ξέρετε, αυτό το ID που χρειάζεται για να μπεις στην αίθουσα να γράψεις Πανελλήνιες. Πότε σκοπεύουν να μας τα δώσουν αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η KeepDreaming!: #3.635 12-05-14 12:23 Εμάς δεν μας τα έδωσαν ακόμα!Ούτε τα έχουν κάνει!Την Παρασκευή να φανταστείτε γυρνούσαν στις τάξεις κι έλεγαν στους τελευταίους να φέρουν φωτογραφίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:33 Η Στέλλα Μπ.: #3.636 12-05-14 12:33 Καλά, αυτά με τις φωτογραφίες μας τα κάνουν και εμάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:36 Η KeepDreaming!: #3.637 12-05-14 12:36 Βασικα και την τελευταία μέρα που κλείνουν τα σχολεια να μας τα δώσουν δεν υπάρχει πρόβλημα!Αφού τα χρειαζόμαστε αποκλειστικά για τις εξετάσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:41 Η Στέλλα Μπ.: #3.638 12-05-14 12:41 Ναι όντως απλά έχω αγχωθεί με τα καρτελάκια και θα προτιμούσα να μας τα έδιναν λίγο νωρίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:50 Η meetmeinmontauk: #3.639 12-05-14 12:50 εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:53 Η methexys έγραψε: #3.640 12-05-14 12:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Click για ανάπτυξη... Ναι,και εγώ πρέπει να τα πάρω κάποια στιγμή άσε που έχω χάσει την κοινωνιολογία... Και εμείς πήραμε καρτελάκια! Θα βγάλουμε και κωδικούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από artemis1996: παιδια εσεις πηρατε αυτα τα καρτελακια? και τι ειναι αυτα? τα παιρνεις ετοιμα ή τα φτιαχνεις εκεινη τη στιγμη οπως καναμε το Φεβρουαριο με εκεινες τι αιτησεις και ποια ειναι η προθεσμια? (μαλλον ειμαι η πολυ ασχετη της υποθεσης ....) ........ Click για ανάπτυξη... Πηγαινε να το παρεις απο το σχολειο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:22 Η Emilouko έγραψε: #3.633 12-05-14 12:22 Εγώ δε το πήρα ακόμα. Υπάρχει πρόβλημα αν τα κρατάνε το σχολείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Στέλλα Μπ.: #3.634 12-05-14 12:23 Παιδιά ούτε εμείς έχουμε πάρει καρτελάκια. Ξέρετε, αυτό το ID που χρειάζεται για να μπεις στην αίθουσα να γράψεις Πανελλήνιες. Πότε σκοπεύουν να μας τα δώσουν αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η KeepDreaming!: #3.635 12-05-14 12:23 Εμάς δεν μας τα έδωσαν ακόμα!Ούτε τα έχουν κάνει!Την Παρασκευή να φανταστείτε γυρνούσαν στις τάξεις κι έλεγαν στους τελευταίους να φέρουν φωτογραφίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:33 Η Στέλλα Μπ.: #3.636 12-05-14 12:33 Καλά, αυτά με τις φωτογραφίες μας τα κάνουν και εμάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:36 Η KeepDreaming!: #3.637 12-05-14 12:36 Βασικα και την τελευταία μέρα που κλείνουν τα σχολεια να μας τα δώσουν δεν υπάρχει πρόβλημα!Αφού τα χρειαζόμαστε αποκλειστικά για τις εξετάσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:41 Η Στέλλα Μπ.: #3.638 12-05-14 12:41 Ναι όντως απλά έχω αγχωθεί με τα καρτελάκια και θα προτιμούσα να μας τα έδιναν λίγο νωρίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:50 Η meetmeinmontauk: #3.639 12-05-14 12:50 εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:53 Η methexys έγραψε: #3.640 12-05-14 12:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Click για ανάπτυξη... Ναι,και εγώ πρέπει να τα πάρω κάποια στιγμή άσε που έχω χάσει την κοινωνιολογία... Και εμείς πήραμε καρτελάκια! Θα βγάλουμε και κωδικούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ δε το πήρα ακόμα. Υπάρχει πρόβλημα αν τα κρατάνε το σχολείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η Στέλλα Μπ.: #3.634 12-05-14 12:23 Παιδιά ούτε εμείς έχουμε πάρει καρτελάκια. Ξέρετε, αυτό το ID που χρειάζεται για να μπεις στην αίθουσα να γράψεις Πανελλήνιες. Πότε σκοπεύουν να μας τα δώσουν αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η KeepDreaming!: #3.635 12-05-14 12:23 Εμάς δεν μας τα έδωσαν ακόμα!Ούτε τα έχουν κάνει!Την Παρασκευή να φανταστείτε γυρνούσαν στις τάξεις κι έλεγαν στους τελευταίους να φέρουν φωτογραφίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:33 Η Στέλλα Μπ.: #3.636 12-05-14 12:33 Καλά, αυτά με τις φωτογραφίες μας τα κάνουν και εμάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:36 Η KeepDreaming!: #3.637 12-05-14 12:36 Βασικα και την τελευταία μέρα που κλείνουν τα σχολεια να μας τα δώσουν δεν υπάρχει πρόβλημα!Αφού τα χρειαζόμαστε αποκλειστικά για τις εξετάσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:41 Η Στέλλα Μπ.: #3.638 12-05-14 12:41 Ναι όντως απλά έχω αγχωθεί με τα καρτελάκια και θα προτιμούσα να μας τα έδιναν λίγο νωρίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:50 Η meetmeinmontauk: #3.639 12-05-14 12:50 εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:53 Η methexys έγραψε: #3.640 12-05-14 12:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Click για ανάπτυξη... Ναι,και εγώ πρέπει να τα πάρω κάποια στιγμή άσε που έχω χάσει την κοινωνιολογία... Και εμείς πήραμε καρτελάκια! Θα βγάλουμε και κωδικούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά ούτε εμείς έχουμε πάρει καρτελάκια. Ξέρετε, αυτό το ID που χρειάζεται για να μπεις στην αίθουσα να γράψεις Πανελλήνιες. Πότε σκοπεύουν να μας τα δώσουν αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:23 Η KeepDreaming!: #3.635 12-05-14 12:23 Εμάς δεν μας τα έδωσαν ακόμα!Ούτε τα έχουν κάνει!Την Παρασκευή να φανταστείτε γυρνούσαν στις τάξεις κι έλεγαν στους τελευταίους να φέρουν φωτογραφίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:33 Η Στέλλα Μπ.: #3.636 12-05-14 12:33 Καλά, αυτά με τις φωτογραφίες μας τα κάνουν και εμάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:36 Η KeepDreaming!: #3.637 12-05-14 12:36 Βασικα και την τελευταία μέρα που κλείνουν τα σχολεια να μας τα δώσουν δεν υπάρχει πρόβλημα!Αφού τα χρειαζόμαστε αποκλειστικά για τις εξετάσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:41 Η Στέλλα Μπ.: #3.638 12-05-14 12:41 Ναι όντως απλά έχω αγχωθεί με τα καρτελάκια και θα προτιμούσα να μας τα έδιναν λίγο νωρίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:50 Η meetmeinmontauk: #3.639 12-05-14 12:50 εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:53 Η methexys έγραψε: #3.640 12-05-14 12:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Click για ανάπτυξη... Ναι,και εγώ πρέπει να τα πάρω κάποια στιγμή άσε που έχω χάσει την κοινωνιολογία... Και εμείς πήραμε καρτελάκια! Θα βγάλουμε και κωδικούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμάς δεν μας τα έδωσαν ακόμα!Ούτε τα έχουν κάνει!Την Παρασκευή να φανταστείτε γυρνούσαν στις τάξεις κι έλεγαν στους τελευταίους να φέρουν φωτογραφίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:33 Η Στέλλα Μπ.: #3.636 12-05-14 12:33 Καλά, αυτά με τις φωτογραφίες μας τα κάνουν και εμάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:36 Η KeepDreaming!: #3.637 12-05-14 12:36 Βασικα και την τελευταία μέρα που κλείνουν τα σχολεια να μας τα δώσουν δεν υπάρχει πρόβλημα!Αφού τα χρειαζόμαστε αποκλειστικά για τις εξετάσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:41 Η Στέλλα Μπ.: #3.638 12-05-14 12:41 Ναι όντως απλά έχω αγχωθεί με τα καρτελάκια και θα προτιμούσα να μας τα έδιναν λίγο νωρίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:50 Η meetmeinmontauk: #3.639 12-05-14 12:50 εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:53 Η methexys έγραψε: #3.640 12-05-14 12:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Click για ανάπτυξη... Ναι,και εγώ πρέπει να τα πάρω κάποια στιγμή άσε που έχω χάσει την κοινωνιολογία... Και εμείς πήραμε καρτελάκια! Θα βγάλουμε και κωδικούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλά, αυτά με τις φωτογραφίες μας τα κάνουν και εμάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:36 Η KeepDreaming!: #3.637 12-05-14 12:36 Βασικα και την τελευταία μέρα που κλείνουν τα σχολεια να μας τα δώσουν δεν υπάρχει πρόβλημα!Αφού τα χρειαζόμαστε αποκλειστικά για τις εξετάσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:41 Η Στέλλα Μπ.: #3.638 12-05-14 12:41 Ναι όντως απλά έχω αγχωθεί με τα καρτελάκια και θα προτιμούσα να μας τα έδιναν λίγο νωρίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:50 Η meetmeinmontauk: #3.639 12-05-14 12:50 εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:53 Η methexys έγραψε: #3.640 12-05-14 12:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Click για ανάπτυξη... Ναι,και εγώ πρέπει να τα πάρω κάποια στιγμή άσε που έχω χάσει την κοινωνιολογία... Και εμείς πήραμε καρτελάκια! Θα βγάλουμε και κωδικούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βασικα και την τελευταία μέρα που κλείνουν τα σχολεια να μας τα δώσουν δεν υπάρχει πρόβλημα!Αφού τα χρειαζόμαστε αποκλειστικά για τις εξετάσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στέλλα Μπ. Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα Μπουρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:41 Η Στέλλα Μπ.: #3.638 12-05-14 12:41 Ναι όντως απλά έχω αγχωθεί με τα καρτελάκια και θα προτιμούσα να μας τα έδιναν λίγο νωρίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:50 Η meetmeinmontauk: #3.639 12-05-14 12:50 εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:53 Η methexys έγραψε: #3.640 12-05-14 12:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Click για ανάπτυξη... Ναι,και εγώ πρέπει να τα πάρω κάποια στιγμή άσε που έχω χάσει την κοινωνιολογία... Και εμείς πήραμε καρτελάκια! Θα βγάλουμε και κωδικούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Aggel0sss hristosdab bboys Τρελας123 Gaia Cecca petrosln thesecretfemme Mariaathens buffon85 Than003 Paraskevoula_5 Joji elewnora SlimShady ggl VirginiaOnAir Νομάρχης Pharmacist01 nikos9631 MarcoReus roud igeorgeoikonomo Evaki_555 sofia! Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι όντως απλά έχω αγχωθεί με τα καρτελάκια και θα προτιμούσα να μας τα έδιναν λίγο νωρίτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:50 Η meetmeinmontauk: #3.639 12-05-14 12:50 εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:53 Η methexys έγραψε: #3.640 12-05-14 12:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Click για ανάπτυξη... Ναι,και εγώ πρέπει να τα πάρω κάποια στιγμή άσε που έχω χάσει την κοινωνιολογία... Και εμείς πήραμε καρτελάκια! Θα βγάλουμε και κωδικούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 399 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 399 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Μαΐου 2014 στις 12:53 Η methexys έγραψε: #3.640 12-05-14 12:53 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Click για ανάπτυξη... Ναι,και εγώ πρέπει να τα πάρω κάποια στιγμή άσε που έχω χάσει την κοινωνιολογία... Και εμείς πήραμε καρτελάκια! Θα βγάλουμε και κωδικούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: εμας μας τα εχουν δωσει!! εγω βεβαια αλλο σκεφτομαι... οτι πρεπει να παω σχολειο να παρω τα βιβλια γενικης που εχω αφησει κατω απο το θρανιο... :p Click για ανάπτυξη... Ναι,και εγώ πρέπει να τα πάρω κάποια στιγμή άσε που έχω χάσει την κοινωνιολογία... Και εμείς πήραμε καρτελάκια! Θα βγάλουμε και κωδικούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.