Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 15:20 Η Gate4 έγραψε: #1.141 09-07-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: ΑΟΔΕ παιδια και Βιολογια αλλα και Εκθεση θεωρω πως ειναι τζαμπα λεφτα στα φροντιστηρια. Click για ανάπτυξη... Για την έκθεση διαφωνώ τελείως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 15:23 Ο andrespan12345: #1.142 09-07-13 15:23 ερωτησεις κρισεως εχει στο τελος του πουκαμισα,αλλα και σε πλαισια αρκετα χρησιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marggrit Νεοφερμένο μέλος Η μαργαρίτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 15:25 Η marggrit έγραψε: #1.143 09-07-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: πάντα μου άρεσαν οι φυσικές, χημείες, βιολογίες περισσότερο... χαχα, πολλούς μελλοντικούς γιατρούς βλέπω...άντε να μαζευόμαστε Click για ανάπτυξη... και εγώ χαίρομαι να βλέπω κανεναν ενδιαφερομενο έχει τύχει στο σχολείο μου και από τους 60 είμαστε μόνο 7 θετική, οι δύο θέλουν κτηνιατρική, ο 1 βιολογικό, η άλλη οδοντιατρική, και οι άλλοι 2 δεν ξέρουν (μπορεί να τους βγάλει και πολυτεχνείο) δεν είναι έτσι όμως παγκοσμιως.... Ας προσγειωθώ και ας στρωθω να διαβάσω γιατι αλλιώς θα μεινω απ έξω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 15:48 Η _catalonia_: #1.144 09-07-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: ΑΟΔΕ παιδια και Βιολογια αλλα και Εκθεση θεωρω πως ειναι τζαμπα λεφτα στα φροντιστηρια. Click για ανάπτυξη... Πραγματι! ΑΟΔΕ δεν ειχα καθως ημουν στη θεωρητικη! Αλλα βιολογια που διαβαζα μονη μου χρειαστηκα βοηθεια μονο στις ασκησεις και απο Ιανουαριο και μετα εκανα μια ωρα στη μια η στις δυο εβδομαδες(αναλογως). Οσον αφορα την εκθεση ο κολλητος μου δεν εκανε καθολου φροντηστηρια και εγραψε 15(που προσωπικα μια χαρα βαθμο το θεωρω και για παιδι της τεχνολογικης που δεν ειχε γραψει ουτε μια εκθεση ολο τη χρονια). Στην εκθεση πιστευω πως αν σου αρεσει και εξασκηθεις μονο σου ολη τη χρονια διαβαζοντας λιγο παραπανω μια χαρα θα γραψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 15:49 Η Peace_ έγραψε: #1.145 09-07-13 15:49 και εγώ χαίρομαι να βλέπω κανεναν ενδιαφερομενο έχει τύχει στο σχολείο μου και από τους 60 είμαστε μόνο 7 θετική, οι δύο θέλουν κτηνιατρική, ο 1 βιολογικό, η άλλη οδοντιατρική, και οι άλλοι 2 δεν ξέρουν (μπορεί να τους βγάλει και πολυτεχνείο) δεν είναι έτσι όμως παγκοσμιως.... Ας προσγειωθώ και ας στρωθω να διαβάσω γιατι αλλιώς θα μεινω απ έξω...... Click για ανάπτυξη... πάντως αν βγάλουν πολλά μόρια όλα αυτά γίνονται ιατρική, και αντιστρόφως... ολοι έτσι λένε στην αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marggrit Νεοφερμένο μέλος Η μαργαρίτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 20:07 Η marggrit έγραψε: #1.146 09-07-13 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: πάντως αν βγάλουν πολλά μόρια όλα αυτά γίνονται ιατρική, και αντιστρόφως... ολοι έτσι λένε στην αρχή... Click για ανάπτυξη... Αυτή που θέλει οδοντιατρική όντως μπορεί αν βγάλει πολλά μόρια να πάει ιατρική. Οι άλλοι το βλέπω δύσκολο (λόγω πριτιμήσεων κυρίως) Πάντως εμένα μου τη δίνουν όσοι μπάινουν στην ιατρική λόγω του ότι έπιασαν τα μόρια (ΜΟΝΟ) είναι λίγο στενόμυαλο. Για να πας σε μια σχολή πρέπει να σου αρέσει το αντικείμενο όχι η βάση της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο andrespan12345: #1.147 09-07-13 21:04 δυστυχως οι περισσοτεροι κοιτανε τα μορια.παντως περσι ενας απο ροδο με 19200 απο θετικη πηγεφυσικο μαζι με εναν με 18700,οπως θα κανει και ενας αλλος με 19350 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marggrit Νεοφερμένο μέλος Η μαργαρίτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 23:46 Η marggrit έγραψε: #1.148 09-07-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: δυστυχως οι περισσοτεροι κοιτανε τα μορια.παντως περσι ενας απο ροδο με 19200 απο θετικη πηγεφυσικο μαζι με εναν με 18700,οπως θα κανει και ενας αλλος με 19350 Click για ανάπτυξη... αυτά είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:18 Η Peace_ έγραψε: #1.149 10-07-13 00:18 Αυτή που θέλει οδοντιατρική όντως μπορεί αν βγάλει πολλά μόρια να πάει ιατρική. Οι άλλοι το βλέπω δύσκολο (λόγω πριτιμήσεων κυρίως) Πάντως εμένα μου τη δίνουν όσοι μπάινουν στην ιατρική λόγω του ότι έπιασαν τα μόρια (ΜΟΝΟ) είναι λίγο στενόμυαλο. Για να πας σε μια σχολή πρέπει να σου αρέσει το αντικείμενο όχι η βάση της! Click για ανάπτυξη... στερούν τη θέση απο κάποιον που πραγματικά το θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:31 Ο transient: #1.150 10-07-13 00:31 Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:31 Ο transient: #1.151 10-07-13 00:31 Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tasos Serres Νεοφερμένο μέλος Ο Tasos Serres αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:32 Ο Tasos Serres: #1.152 10-07-13 00:32 Παιδιά το βοήθημα της Λαζαρακη για Βιολογία Κατευθ παλιά κυκλοφορούσε με τις εκδόδεις ελληνικα γράμματα...νομίζω πως έκλεισε και έκτοτε εκδίδεται απο τις εκδοσεις πουκαμισάς...έχει κάποιος άλλος ακούσει κάτι παρόμοιο...; Ρωτάω γτ το έχω το συγκεκριμένο βοήθημα απο τα ελληνικα γράμματα....να μην αγοράζω τζάμπα και το αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:12 Ο Hephaestus: #1.153 10-07-13 02:12 βοηθεια στην εκθεση.. να αναπτυξετε κατα ποσο η σχεση του ανθρωπου με τα ζωα ειναι μετρο τηςποιοτητας του.. καμια συμβουλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Ο transient: #1.154 10-07-13 02:21 Το "ποιότητα ανθρώπου" μου φαίνεται πολύ γενικό και ασαφές. Θα ήταν καλό, πριν ξεκινήσεις τις παραγράφους του κυρίως θέματος, να ξεκαθαρίσεις στον πρόλογο τι θεωρείς ποιότητα ανθρώπου. Μετά, στο κυρίως θέμα, πως η σχέση με τα ζώα συνδέεται και καθορίζει αυτό που χεις ορίσει ως ποιοτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangelina96 Νεοφερμένο μέλος Η evangelina96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Η evangelina96: #1.155 10-07-13 02:21 what? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Ο Φρεντος έγραψε: #1.156 10-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: στερούν τη θέση απο κάποιον που πραγματικά το θέλει... Click για ανάπτυξη... Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 08:46 Ο Nikos Sitys: #1.157 10-07-13 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Click για ανάπτυξη... Καθε χρονο την ιδια απαντηση δινετε στην ιδια ακριβως παρατηρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:16 Η Gate4 έγραψε: #1.158 10-07-13 09:16 Αρχική Δημοσίευση από transient: Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Κατεύθυνσης ή γενικής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:26 Ο transient: #1.159 10-07-13 09:26 Και τα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:36 Η Gate4 έγραψε: #1.160 10-07-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από transient: Και τα δύο. Click για ανάπτυξη... Θεωρητικά σε όλα τα μαθήματα μπορούν να μπουν δύσκολα θέματα. Τώρα κατά πόσο θα το κάναν αυτό στις βιολογίες δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: ΑΟΔΕ παιδια και Βιολογια αλλα και Εκθεση θεωρω πως ειναι τζαμπα λεφτα στα φροντιστηρια. Click για ανάπτυξη... Για την έκθεση διαφωνώ τελείως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 15:23 Ο andrespan12345: #1.142 09-07-13 15:23 ερωτησεις κρισεως εχει στο τελος του πουκαμισα,αλλα και σε πλαισια αρκετα χρησιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marggrit Νεοφερμένο μέλος Η μαργαρίτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 15:25 Η marggrit έγραψε: #1.143 09-07-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: πάντα μου άρεσαν οι φυσικές, χημείες, βιολογίες περισσότερο... χαχα, πολλούς μελλοντικούς γιατρούς βλέπω...άντε να μαζευόμαστε Click για ανάπτυξη... και εγώ χαίρομαι να βλέπω κανεναν ενδιαφερομενο έχει τύχει στο σχολείο μου και από τους 60 είμαστε μόνο 7 θετική, οι δύο θέλουν κτηνιατρική, ο 1 βιολογικό, η άλλη οδοντιατρική, και οι άλλοι 2 δεν ξέρουν (μπορεί να τους βγάλει και πολυτεχνείο) δεν είναι έτσι όμως παγκοσμιως.... Ας προσγειωθώ και ας στρωθω να διαβάσω γιατι αλλιώς θα μεινω απ έξω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 15:48 Η _catalonia_: #1.144 09-07-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: ΑΟΔΕ παιδια και Βιολογια αλλα και Εκθεση θεωρω πως ειναι τζαμπα λεφτα στα φροντιστηρια. Click για ανάπτυξη... Πραγματι! ΑΟΔΕ δεν ειχα καθως ημουν στη θεωρητικη! Αλλα βιολογια που διαβαζα μονη μου χρειαστηκα βοηθεια μονο στις ασκησεις και απο Ιανουαριο και μετα εκανα μια ωρα στη μια η στις δυο εβδομαδες(αναλογως). Οσον αφορα την εκθεση ο κολλητος μου δεν εκανε καθολου φροντηστηρια και εγραψε 15(που προσωπικα μια χαρα βαθμο το θεωρω και για παιδι της τεχνολογικης που δεν ειχε γραψει ουτε μια εκθεση ολο τη χρονια). Στην εκθεση πιστευω πως αν σου αρεσει και εξασκηθεις μονο σου ολη τη χρονια διαβαζοντας λιγο παραπανω μια χαρα θα γραψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 15:49 Η Peace_ έγραψε: #1.145 09-07-13 15:49 και εγώ χαίρομαι να βλέπω κανεναν ενδιαφερομενο έχει τύχει στο σχολείο μου και από τους 60 είμαστε μόνο 7 θετική, οι δύο θέλουν κτηνιατρική, ο 1 βιολογικό, η άλλη οδοντιατρική, και οι άλλοι 2 δεν ξέρουν (μπορεί να τους βγάλει και πολυτεχνείο) δεν είναι έτσι όμως παγκοσμιως.... Ας προσγειωθώ και ας στρωθω να διαβάσω γιατι αλλιώς θα μεινω απ έξω...... Click για ανάπτυξη... πάντως αν βγάλουν πολλά μόρια όλα αυτά γίνονται ιατρική, και αντιστρόφως... ολοι έτσι λένε στην αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marggrit Νεοφερμένο μέλος Η μαργαρίτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 20:07 Η marggrit έγραψε: #1.146 09-07-13 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: πάντως αν βγάλουν πολλά μόρια όλα αυτά γίνονται ιατρική, και αντιστρόφως... ολοι έτσι λένε στην αρχή... Click για ανάπτυξη... Αυτή που θέλει οδοντιατρική όντως μπορεί αν βγάλει πολλά μόρια να πάει ιατρική. Οι άλλοι το βλέπω δύσκολο (λόγω πριτιμήσεων κυρίως) Πάντως εμένα μου τη δίνουν όσοι μπάινουν στην ιατρική λόγω του ότι έπιασαν τα μόρια (ΜΟΝΟ) είναι λίγο στενόμυαλο. Για να πας σε μια σχολή πρέπει να σου αρέσει το αντικείμενο όχι η βάση της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο andrespan12345: #1.147 09-07-13 21:04 δυστυχως οι περισσοτεροι κοιτανε τα μορια.παντως περσι ενας απο ροδο με 19200 απο θετικη πηγεφυσικο μαζι με εναν με 18700,οπως θα κανει και ενας αλλος με 19350 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marggrit Νεοφερμένο μέλος Η μαργαρίτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 23:46 Η marggrit έγραψε: #1.148 09-07-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: δυστυχως οι περισσοτεροι κοιτανε τα μορια.παντως περσι ενας απο ροδο με 19200 απο θετικη πηγεφυσικο μαζι με εναν με 18700,οπως θα κανει και ενας αλλος με 19350 Click για ανάπτυξη... αυτά είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:18 Η Peace_ έγραψε: #1.149 10-07-13 00:18 Αυτή που θέλει οδοντιατρική όντως μπορεί αν βγάλει πολλά μόρια να πάει ιατρική. Οι άλλοι το βλέπω δύσκολο (λόγω πριτιμήσεων κυρίως) Πάντως εμένα μου τη δίνουν όσοι μπάινουν στην ιατρική λόγω του ότι έπιασαν τα μόρια (ΜΟΝΟ) είναι λίγο στενόμυαλο. Για να πας σε μια σχολή πρέπει να σου αρέσει το αντικείμενο όχι η βάση της! Click για ανάπτυξη... στερούν τη θέση απο κάποιον που πραγματικά το θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:31 Ο transient: #1.150 10-07-13 00:31 Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:31 Ο transient: #1.151 10-07-13 00:31 Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tasos Serres Νεοφερμένο μέλος Ο Tasos Serres αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:32 Ο Tasos Serres: #1.152 10-07-13 00:32 Παιδιά το βοήθημα της Λαζαρακη για Βιολογία Κατευθ παλιά κυκλοφορούσε με τις εκδόδεις ελληνικα γράμματα...νομίζω πως έκλεισε και έκτοτε εκδίδεται απο τις εκδοσεις πουκαμισάς...έχει κάποιος άλλος ακούσει κάτι παρόμοιο...; Ρωτάω γτ το έχω το συγκεκριμένο βοήθημα απο τα ελληνικα γράμματα....να μην αγοράζω τζάμπα και το αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:12 Ο Hephaestus: #1.153 10-07-13 02:12 βοηθεια στην εκθεση.. να αναπτυξετε κατα ποσο η σχεση του ανθρωπου με τα ζωα ειναι μετρο τηςποιοτητας του.. καμια συμβουλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Ο transient: #1.154 10-07-13 02:21 Το "ποιότητα ανθρώπου" μου φαίνεται πολύ γενικό και ασαφές. Θα ήταν καλό, πριν ξεκινήσεις τις παραγράφους του κυρίως θέματος, να ξεκαθαρίσεις στον πρόλογο τι θεωρείς ποιότητα ανθρώπου. Μετά, στο κυρίως θέμα, πως η σχέση με τα ζώα συνδέεται και καθορίζει αυτό που χεις ορίσει ως ποιοτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangelina96 Νεοφερμένο μέλος Η evangelina96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Η evangelina96: #1.155 10-07-13 02:21 what? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Ο Φρεντος έγραψε: #1.156 10-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: στερούν τη θέση απο κάποιον που πραγματικά το θέλει... Click για ανάπτυξη... Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 08:46 Ο Nikos Sitys: #1.157 10-07-13 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Click για ανάπτυξη... Καθε χρονο την ιδια απαντηση δινετε στην ιδια ακριβως παρατηρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:16 Η Gate4 έγραψε: #1.158 10-07-13 09:16 Αρχική Δημοσίευση από transient: Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Κατεύθυνσης ή γενικής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:26 Ο transient: #1.159 10-07-13 09:26 Και τα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:36 Η Gate4 έγραψε: #1.160 10-07-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από transient: Και τα δύο. Click για ανάπτυξη... Θεωρητικά σε όλα τα μαθήματα μπορούν να μπουν δύσκολα θέματα. Τώρα κατά πόσο θα το κάναν αυτό στις βιολογίες δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ερωτησεις κρισεως εχει στο τελος του πουκαμισα,αλλα και σε πλαισια αρκετα χρησιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marggrit Νεοφερμένο μέλος Η μαργαρίτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 15:25 Η marggrit έγραψε: #1.143 09-07-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: πάντα μου άρεσαν οι φυσικές, χημείες, βιολογίες περισσότερο... χαχα, πολλούς μελλοντικούς γιατρούς βλέπω...άντε να μαζευόμαστε Click για ανάπτυξη... και εγώ χαίρομαι να βλέπω κανεναν ενδιαφερομενο έχει τύχει στο σχολείο μου και από τους 60 είμαστε μόνο 7 θετική, οι δύο θέλουν κτηνιατρική, ο 1 βιολογικό, η άλλη οδοντιατρική, και οι άλλοι 2 δεν ξέρουν (μπορεί να τους βγάλει και πολυτεχνείο) δεν είναι έτσι όμως παγκοσμιως.... Ας προσγειωθώ και ας στρωθω να διαβάσω γιατι αλλιώς θα μεινω απ έξω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 15:48 Η _catalonia_: #1.144 09-07-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: ΑΟΔΕ παιδια και Βιολογια αλλα και Εκθεση θεωρω πως ειναι τζαμπα λεφτα στα φροντιστηρια. Click για ανάπτυξη... Πραγματι! ΑΟΔΕ δεν ειχα καθως ημουν στη θεωρητικη! Αλλα βιολογια που διαβαζα μονη μου χρειαστηκα βοηθεια μονο στις ασκησεις και απο Ιανουαριο και μετα εκανα μια ωρα στη μια η στις δυο εβδομαδες(αναλογως). Οσον αφορα την εκθεση ο κολλητος μου δεν εκανε καθολου φροντηστηρια και εγραψε 15(που προσωπικα μια χαρα βαθμο το θεωρω και για παιδι της τεχνολογικης που δεν ειχε γραψει ουτε μια εκθεση ολο τη χρονια). Στην εκθεση πιστευω πως αν σου αρεσει και εξασκηθεις μονο σου ολη τη χρονια διαβαζοντας λιγο παραπανω μια χαρα θα γραψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 15:49 Η Peace_ έγραψε: #1.145 09-07-13 15:49 και εγώ χαίρομαι να βλέπω κανεναν ενδιαφερομενο έχει τύχει στο σχολείο μου και από τους 60 είμαστε μόνο 7 θετική, οι δύο θέλουν κτηνιατρική, ο 1 βιολογικό, η άλλη οδοντιατρική, και οι άλλοι 2 δεν ξέρουν (μπορεί να τους βγάλει και πολυτεχνείο) δεν είναι έτσι όμως παγκοσμιως.... Ας προσγειωθώ και ας στρωθω να διαβάσω γιατι αλλιώς θα μεινω απ έξω...... Click για ανάπτυξη... πάντως αν βγάλουν πολλά μόρια όλα αυτά γίνονται ιατρική, και αντιστρόφως... ολοι έτσι λένε στην αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marggrit Νεοφερμένο μέλος Η μαργαρίτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 20:07 Η marggrit έγραψε: #1.146 09-07-13 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: πάντως αν βγάλουν πολλά μόρια όλα αυτά γίνονται ιατρική, και αντιστρόφως... ολοι έτσι λένε στην αρχή... Click για ανάπτυξη... Αυτή που θέλει οδοντιατρική όντως μπορεί αν βγάλει πολλά μόρια να πάει ιατρική. Οι άλλοι το βλέπω δύσκολο (λόγω πριτιμήσεων κυρίως) Πάντως εμένα μου τη δίνουν όσοι μπάινουν στην ιατρική λόγω του ότι έπιασαν τα μόρια (ΜΟΝΟ) είναι λίγο στενόμυαλο. Για να πας σε μια σχολή πρέπει να σου αρέσει το αντικείμενο όχι η βάση της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο andrespan12345: #1.147 09-07-13 21:04 δυστυχως οι περισσοτεροι κοιτανε τα μορια.παντως περσι ενας απο ροδο με 19200 απο θετικη πηγεφυσικο μαζι με εναν με 18700,οπως θα κανει και ενας αλλος με 19350 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marggrit Νεοφερμένο μέλος Η μαργαρίτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 23:46 Η marggrit έγραψε: #1.148 09-07-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: δυστυχως οι περισσοτεροι κοιτανε τα μορια.παντως περσι ενας απο ροδο με 19200 απο θετικη πηγεφυσικο μαζι με εναν με 18700,οπως θα κανει και ενας αλλος με 19350 Click για ανάπτυξη... αυτά είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:18 Η Peace_ έγραψε: #1.149 10-07-13 00:18 Αυτή που θέλει οδοντιατρική όντως μπορεί αν βγάλει πολλά μόρια να πάει ιατρική. Οι άλλοι το βλέπω δύσκολο (λόγω πριτιμήσεων κυρίως) Πάντως εμένα μου τη δίνουν όσοι μπάινουν στην ιατρική λόγω του ότι έπιασαν τα μόρια (ΜΟΝΟ) είναι λίγο στενόμυαλο. Για να πας σε μια σχολή πρέπει να σου αρέσει το αντικείμενο όχι η βάση της! Click για ανάπτυξη... στερούν τη θέση απο κάποιον που πραγματικά το θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:31 Ο transient: #1.150 10-07-13 00:31 Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:31 Ο transient: #1.151 10-07-13 00:31 Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tasos Serres Νεοφερμένο μέλος Ο Tasos Serres αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:32 Ο Tasos Serres: #1.152 10-07-13 00:32 Παιδιά το βοήθημα της Λαζαρακη για Βιολογία Κατευθ παλιά κυκλοφορούσε με τις εκδόδεις ελληνικα γράμματα...νομίζω πως έκλεισε και έκτοτε εκδίδεται απο τις εκδοσεις πουκαμισάς...έχει κάποιος άλλος ακούσει κάτι παρόμοιο...; Ρωτάω γτ το έχω το συγκεκριμένο βοήθημα απο τα ελληνικα γράμματα....να μην αγοράζω τζάμπα και το αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:12 Ο Hephaestus: #1.153 10-07-13 02:12 βοηθεια στην εκθεση.. να αναπτυξετε κατα ποσο η σχεση του ανθρωπου με τα ζωα ειναι μετρο τηςποιοτητας του.. καμια συμβουλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Ο transient: #1.154 10-07-13 02:21 Το "ποιότητα ανθρώπου" μου φαίνεται πολύ γενικό και ασαφές. Θα ήταν καλό, πριν ξεκινήσεις τις παραγράφους του κυρίως θέματος, να ξεκαθαρίσεις στον πρόλογο τι θεωρείς ποιότητα ανθρώπου. Μετά, στο κυρίως θέμα, πως η σχέση με τα ζώα συνδέεται και καθορίζει αυτό που χεις ορίσει ως ποιοτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangelina96 Νεοφερμένο μέλος Η evangelina96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Η evangelina96: #1.155 10-07-13 02:21 what? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Ο Φρεντος έγραψε: #1.156 10-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: στερούν τη θέση απο κάποιον που πραγματικά το θέλει... Click για ανάπτυξη... Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 08:46 Ο Nikos Sitys: #1.157 10-07-13 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Click για ανάπτυξη... Καθε χρονο την ιδια απαντηση δινετε στην ιδια ακριβως παρατηρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:16 Η Gate4 έγραψε: #1.158 10-07-13 09:16 Αρχική Δημοσίευση από transient: Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Κατεύθυνσης ή γενικής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:26 Ο transient: #1.159 10-07-13 09:26 Και τα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:36 Η Gate4 έγραψε: #1.160 10-07-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από transient: Και τα δύο. Click για ανάπτυξη... Θεωρητικά σε όλα τα μαθήματα μπορούν να μπουν δύσκολα θέματα. Τώρα κατά πόσο θα το κάναν αυτό στις βιολογίες δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Peace_: πάντα μου άρεσαν οι φυσικές, χημείες, βιολογίες περισσότερο... χαχα, πολλούς μελλοντικούς γιατρούς βλέπω...άντε να μαζευόμαστε Click για ανάπτυξη... και εγώ χαίρομαι να βλέπω κανεναν ενδιαφερομενο έχει τύχει στο σχολείο μου και από τους 60 είμαστε μόνο 7 θετική, οι δύο θέλουν κτηνιατρική, ο 1 βιολογικό, η άλλη οδοντιατρική, και οι άλλοι 2 δεν ξέρουν (μπορεί να τους βγάλει και πολυτεχνείο) δεν είναι έτσι όμως παγκοσμιως.... Ας προσγειωθώ και ας στρωθω να διαβάσω γιατι αλλιώς θα μεινω απ έξω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 15:48 Η _catalonia_: #1.144 09-07-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: ΑΟΔΕ παιδια και Βιολογια αλλα και Εκθεση θεωρω πως ειναι τζαμπα λεφτα στα φροντιστηρια. Click για ανάπτυξη... Πραγματι! ΑΟΔΕ δεν ειχα καθως ημουν στη θεωρητικη! Αλλα βιολογια που διαβαζα μονη μου χρειαστηκα βοηθεια μονο στις ασκησεις και απο Ιανουαριο και μετα εκανα μια ωρα στη μια η στις δυο εβδομαδες(αναλογως). Οσον αφορα την εκθεση ο κολλητος μου δεν εκανε καθολου φροντηστηρια και εγραψε 15(που προσωπικα μια χαρα βαθμο το θεωρω και για παιδι της τεχνολογικης που δεν ειχε γραψει ουτε μια εκθεση ολο τη χρονια). Στην εκθεση πιστευω πως αν σου αρεσει και εξασκηθεις μονο σου ολη τη χρονια διαβαζοντας λιγο παραπανω μια χαρα θα γραψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 15:49 Η Peace_ έγραψε: #1.145 09-07-13 15:49 και εγώ χαίρομαι να βλέπω κανεναν ενδιαφερομενο έχει τύχει στο σχολείο μου και από τους 60 είμαστε μόνο 7 θετική, οι δύο θέλουν κτηνιατρική, ο 1 βιολογικό, η άλλη οδοντιατρική, και οι άλλοι 2 δεν ξέρουν (μπορεί να τους βγάλει και πολυτεχνείο) δεν είναι έτσι όμως παγκοσμιως.... Ας προσγειωθώ και ας στρωθω να διαβάσω γιατι αλλιώς θα μεινω απ έξω...... Click για ανάπτυξη... πάντως αν βγάλουν πολλά μόρια όλα αυτά γίνονται ιατρική, και αντιστρόφως... ολοι έτσι λένε στην αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marggrit Νεοφερμένο μέλος Η μαργαρίτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 20:07 Η marggrit έγραψε: #1.146 09-07-13 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: πάντως αν βγάλουν πολλά μόρια όλα αυτά γίνονται ιατρική, και αντιστρόφως... ολοι έτσι λένε στην αρχή... Click για ανάπτυξη... Αυτή που θέλει οδοντιατρική όντως μπορεί αν βγάλει πολλά μόρια να πάει ιατρική. Οι άλλοι το βλέπω δύσκολο (λόγω πριτιμήσεων κυρίως) Πάντως εμένα μου τη δίνουν όσοι μπάινουν στην ιατρική λόγω του ότι έπιασαν τα μόρια (ΜΟΝΟ) είναι λίγο στενόμυαλο. Για να πας σε μια σχολή πρέπει να σου αρέσει το αντικείμενο όχι η βάση της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο andrespan12345: #1.147 09-07-13 21:04 δυστυχως οι περισσοτεροι κοιτανε τα μορια.παντως περσι ενας απο ροδο με 19200 απο θετικη πηγεφυσικο μαζι με εναν με 18700,οπως θα κανει και ενας αλλος με 19350 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marggrit Νεοφερμένο μέλος Η μαργαρίτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 23:46 Η marggrit έγραψε: #1.148 09-07-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: δυστυχως οι περισσοτεροι κοιτανε τα μορια.παντως περσι ενας απο ροδο με 19200 απο θετικη πηγεφυσικο μαζι με εναν με 18700,οπως θα κανει και ενας αλλος με 19350 Click για ανάπτυξη... αυτά είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:18 Η Peace_ έγραψε: #1.149 10-07-13 00:18 Αυτή που θέλει οδοντιατρική όντως μπορεί αν βγάλει πολλά μόρια να πάει ιατρική. Οι άλλοι το βλέπω δύσκολο (λόγω πριτιμήσεων κυρίως) Πάντως εμένα μου τη δίνουν όσοι μπάινουν στην ιατρική λόγω του ότι έπιασαν τα μόρια (ΜΟΝΟ) είναι λίγο στενόμυαλο. Για να πας σε μια σχολή πρέπει να σου αρέσει το αντικείμενο όχι η βάση της! Click για ανάπτυξη... στερούν τη θέση απο κάποιον που πραγματικά το θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:31 Ο transient: #1.150 10-07-13 00:31 Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:31 Ο transient: #1.151 10-07-13 00:31 Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tasos Serres Νεοφερμένο μέλος Ο Tasos Serres αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:32 Ο Tasos Serres: #1.152 10-07-13 00:32 Παιδιά το βοήθημα της Λαζαρακη για Βιολογία Κατευθ παλιά κυκλοφορούσε με τις εκδόδεις ελληνικα γράμματα...νομίζω πως έκλεισε και έκτοτε εκδίδεται απο τις εκδοσεις πουκαμισάς...έχει κάποιος άλλος ακούσει κάτι παρόμοιο...; Ρωτάω γτ το έχω το συγκεκριμένο βοήθημα απο τα ελληνικα γράμματα....να μην αγοράζω τζάμπα και το αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:12 Ο Hephaestus: #1.153 10-07-13 02:12 βοηθεια στην εκθεση.. να αναπτυξετε κατα ποσο η σχεση του ανθρωπου με τα ζωα ειναι μετρο τηςποιοτητας του.. καμια συμβουλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Ο transient: #1.154 10-07-13 02:21 Το "ποιότητα ανθρώπου" μου φαίνεται πολύ γενικό και ασαφές. Θα ήταν καλό, πριν ξεκινήσεις τις παραγράφους του κυρίως θέματος, να ξεκαθαρίσεις στον πρόλογο τι θεωρείς ποιότητα ανθρώπου. Μετά, στο κυρίως θέμα, πως η σχέση με τα ζώα συνδέεται και καθορίζει αυτό που χεις ορίσει ως ποιοτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangelina96 Νεοφερμένο μέλος Η evangelina96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Η evangelina96: #1.155 10-07-13 02:21 what? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Ο Φρεντος έγραψε: #1.156 10-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: στερούν τη θέση απο κάποιον που πραγματικά το θέλει... Click για ανάπτυξη... Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 08:46 Ο Nikos Sitys: #1.157 10-07-13 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Click για ανάπτυξη... Καθε χρονο την ιδια απαντηση δινετε στην ιδια ακριβως παρατηρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:16 Η Gate4 έγραψε: #1.158 10-07-13 09:16 Αρχική Δημοσίευση από transient: Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Κατεύθυνσης ή γενικής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:26 Ο transient: #1.159 10-07-13 09:26 Και τα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:36 Η Gate4 έγραψε: #1.160 10-07-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από transient: Και τα δύο. Click για ανάπτυξη... Θεωρητικά σε όλα τα μαθήματα μπορούν να μπουν δύσκολα θέματα. Τώρα κατά πόσο θα το κάναν αυτό στις βιολογίες δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: ΑΟΔΕ παιδια και Βιολογια αλλα και Εκθεση θεωρω πως ειναι τζαμπα λεφτα στα φροντιστηρια. Click για ανάπτυξη... Πραγματι! ΑΟΔΕ δεν ειχα καθως ημουν στη θεωρητικη! Αλλα βιολογια που διαβαζα μονη μου χρειαστηκα βοηθεια μονο στις ασκησεις και απο Ιανουαριο και μετα εκανα μια ωρα στη μια η στις δυο εβδομαδες(αναλογως). Οσον αφορα την εκθεση ο κολλητος μου δεν εκανε καθολου φροντηστηρια και εγραψε 15(που προσωπικα μια χαρα βαθμο το θεωρω και για παιδι της τεχνολογικης που δεν ειχε γραψει ουτε μια εκθεση ολο τη χρονια). Στην εκθεση πιστευω πως αν σου αρεσει και εξασκηθεις μονο σου ολη τη χρονια διαβαζοντας λιγο παραπανω μια χαρα θα γραψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 15:49 Η Peace_ έγραψε: #1.145 09-07-13 15:49 και εγώ χαίρομαι να βλέπω κανεναν ενδιαφερομενο έχει τύχει στο σχολείο μου και από τους 60 είμαστε μόνο 7 θετική, οι δύο θέλουν κτηνιατρική, ο 1 βιολογικό, η άλλη οδοντιατρική, και οι άλλοι 2 δεν ξέρουν (μπορεί να τους βγάλει και πολυτεχνείο) δεν είναι έτσι όμως παγκοσμιως.... Ας προσγειωθώ και ας στρωθω να διαβάσω γιατι αλλιώς θα μεινω απ έξω...... Click για ανάπτυξη... πάντως αν βγάλουν πολλά μόρια όλα αυτά γίνονται ιατρική, και αντιστρόφως... ολοι έτσι λένε στην αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marggrit Νεοφερμένο μέλος Η μαργαρίτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 20:07 Η marggrit έγραψε: #1.146 09-07-13 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: πάντως αν βγάλουν πολλά μόρια όλα αυτά γίνονται ιατρική, και αντιστρόφως... ολοι έτσι λένε στην αρχή... Click για ανάπτυξη... Αυτή που θέλει οδοντιατρική όντως μπορεί αν βγάλει πολλά μόρια να πάει ιατρική. Οι άλλοι το βλέπω δύσκολο (λόγω πριτιμήσεων κυρίως) Πάντως εμένα μου τη δίνουν όσοι μπάινουν στην ιατρική λόγω του ότι έπιασαν τα μόρια (ΜΟΝΟ) είναι λίγο στενόμυαλο. Για να πας σε μια σχολή πρέπει να σου αρέσει το αντικείμενο όχι η βάση της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο andrespan12345: #1.147 09-07-13 21:04 δυστυχως οι περισσοτεροι κοιτανε τα μορια.παντως περσι ενας απο ροδο με 19200 απο θετικη πηγεφυσικο μαζι με εναν με 18700,οπως θα κανει και ενας αλλος με 19350 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marggrit Νεοφερμένο μέλος Η μαργαρίτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 23:46 Η marggrit έγραψε: #1.148 09-07-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: δυστυχως οι περισσοτεροι κοιτανε τα μορια.παντως περσι ενας απο ροδο με 19200 απο θετικη πηγεφυσικο μαζι με εναν με 18700,οπως θα κανει και ενας αλλος με 19350 Click για ανάπτυξη... αυτά είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:18 Η Peace_ έγραψε: #1.149 10-07-13 00:18 Αυτή που θέλει οδοντιατρική όντως μπορεί αν βγάλει πολλά μόρια να πάει ιατρική. Οι άλλοι το βλέπω δύσκολο (λόγω πριτιμήσεων κυρίως) Πάντως εμένα μου τη δίνουν όσοι μπάινουν στην ιατρική λόγω του ότι έπιασαν τα μόρια (ΜΟΝΟ) είναι λίγο στενόμυαλο. Για να πας σε μια σχολή πρέπει να σου αρέσει το αντικείμενο όχι η βάση της! Click για ανάπτυξη... στερούν τη θέση απο κάποιον που πραγματικά το θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:31 Ο transient: #1.150 10-07-13 00:31 Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:31 Ο transient: #1.151 10-07-13 00:31 Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tasos Serres Νεοφερμένο μέλος Ο Tasos Serres αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:32 Ο Tasos Serres: #1.152 10-07-13 00:32 Παιδιά το βοήθημα της Λαζαρακη για Βιολογία Κατευθ παλιά κυκλοφορούσε με τις εκδόδεις ελληνικα γράμματα...νομίζω πως έκλεισε και έκτοτε εκδίδεται απο τις εκδοσεις πουκαμισάς...έχει κάποιος άλλος ακούσει κάτι παρόμοιο...; Ρωτάω γτ το έχω το συγκεκριμένο βοήθημα απο τα ελληνικα γράμματα....να μην αγοράζω τζάμπα και το αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:12 Ο Hephaestus: #1.153 10-07-13 02:12 βοηθεια στην εκθεση.. να αναπτυξετε κατα ποσο η σχεση του ανθρωπου με τα ζωα ειναι μετρο τηςποιοτητας του.. καμια συμβουλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Ο transient: #1.154 10-07-13 02:21 Το "ποιότητα ανθρώπου" μου φαίνεται πολύ γενικό και ασαφές. Θα ήταν καλό, πριν ξεκινήσεις τις παραγράφους του κυρίως θέματος, να ξεκαθαρίσεις στον πρόλογο τι θεωρείς ποιότητα ανθρώπου. Μετά, στο κυρίως θέμα, πως η σχέση με τα ζώα συνδέεται και καθορίζει αυτό που χεις ορίσει ως ποιοτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangelina96 Νεοφερμένο μέλος Η evangelina96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Η evangelina96: #1.155 10-07-13 02:21 what? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Ο Φρεντος έγραψε: #1.156 10-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: στερούν τη θέση απο κάποιον που πραγματικά το θέλει... Click για ανάπτυξη... Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 08:46 Ο Nikos Sitys: #1.157 10-07-13 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Click για ανάπτυξη... Καθε χρονο την ιδια απαντηση δινετε στην ιδια ακριβως παρατηρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:16 Η Gate4 έγραψε: #1.158 10-07-13 09:16 Αρχική Δημοσίευση από transient: Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Κατεύθυνσης ή γενικής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:26 Ο transient: #1.159 10-07-13 09:26 Και τα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:36 Η Gate4 έγραψε: #1.160 10-07-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από transient: Και τα δύο. Click για ανάπτυξη... Θεωρητικά σε όλα τα μαθήματα μπορούν να μπουν δύσκολα θέματα. Τώρα κατά πόσο θα το κάναν αυτό στις βιολογίες δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εγώ χαίρομαι να βλέπω κανεναν ενδιαφερομενο έχει τύχει στο σχολείο μου και από τους 60 είμαστε μόνο 7 θετική, οι δύο θέλουν κτηνιατρική, ο 1 βιολογικό, η άλλη οδοντιατρική, και οι άλλοι 2 δεν ξέρουν (μπορεί να τους βγάλει και πολυτεχνείο) δεν είναι έτσι όμως παγκοσμιως.... Ας προσγειωθώ και ας στρωθω να διαβάσω γιατι αλλιώς θα μεινω απ έξω...... Click για ανάπτυξη... πάντως αν βγάλουν πολλά μόρια όλα αυτά γίνονται ιατρική, και αντιστρόφως... ολοι έτσι λένε στην αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marggrit Νεοφερμένο μέλος Η μαργαρίτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 20:07 Η marggrit έγραψε: #1.146 09-07-13 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: πάντως αν βγάλουν πολλά μόρια όλα αυτά γίνονται ιατρική, και αντιστρόφως... ολοι έτσι λένε στην αρχή... Click για ανάπτυξη... Αυτή που θέλει οδοντιατρική όντως μπορεί αν βγάλει πολλά μόρια να πάει ιατρική. Οι άλλοι το βλέπω δύσκολο (λόγω πριτιμήσεων κυρίως) Πάντως εμένα μου τη δίνουν όσοι μπάινουν στην ιατρική λόγω του ότι έπιασαν τα μόρια (ΜΟΝΟ) είναι λίγο στενόμυαλο. Για να πας σε μια σχολή πρέπει να σου αρέσει το αντικείμενο όχι η βάση της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο andrespan12345: #1.147 09-07-13 21:04 δυστυχως οι περισσοτεροι κοιτανε τα μορια.παντως περσι ενας απο ροδο με 19200 απο θετικη πηγεφυσικο μαζι με εναν με 18700,οπως θα κανει και ενας αλλος με 19350 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marggrit Νεοφερμένο μέλος Η μαργαρίτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 23:46 Η marggrit έγραψε: #1.148 09-07-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: δυστυχως οι περισσοτεροι κοιτανε τα μορια.παντως περσι ενας απο ροδο με 19200 απο θετικη πηγεφυσικο μαζι με εναν με 18700,οπως θα κανει και ενας αλλος με 19350 Click για ανάπτυξη... αυτά είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:18 Η Peace_ έγραψε: #1.149 10-07-13 00:18 Αυτή που θέλει οδοντιατρική όντως μπορεί αν βγάλει πολλά μόρια να πάει ιατρική. Οι άλλοι το βλέπω δύσκολο (λόγω πριτιμήσεων κυρίως) Πάντως εμένα μου τη δίνουν όσοι μπάινουν στην ιατρική λόγω του ότι έπιασαν τα μόρια (ΜΟΝΟ) είναι λίγο στενόμυαλο. Για να πας σε μια σχολή πρέπει να σου αρέσει το αντικείμενο όχι η βάση της! Click για ανάπτυξη... στερούν τη θέση απο κάποιον που πραγματικά το θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:31 Ο transient: #1.150 10-07-13 00:31 Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:31 Ο transient: #1.151 10-07-13 00:31 Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tasos Serres Νεοφερμένο μέλος Ο Tasos Serres αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:32 Ο Tasos Serres: #1.152 10-07-13 00:32 Παιδιά το βοήθημα της Λαζαρακη για Βιολογία Κατευθ παλιά κυκλοφορούσε με τις εκδόδεις ελληνικα γράμματα...νομίζω πως έκλεισε και έκτοτε εκδίδεται απο τις εκδοσεις πουκαμισάς...έχει κάποιος άλλος ακούσει κάτι παρόμοιο...; Ρωτάω γτ το έχω το συγκεκριμένο βοήθημα απο τα ελληνικα γράμματα....να μην αγοράζω τζάμπα και το αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:12 Ο Hephaestus: #1.153 10-07-13 02:12 βοηθεια στην εκθεση.. να αναπτυξετε κατα ποσο η σχεση του ανθρωπου με τα ζωα ειναι μετρο τηςποιοτητας του.. καμια συμβουλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Ο transient: #1.154 10-07-13 02:21 Το "ποιότητα ανθρώπου" μου φαίνεται πολύ γενικό και ασαφές. Θα ήταν καλό, πριν ξεκινήσεις τις παραγράφους του κυρίως θέματος, να ξεκαθαρίσεις στον πρόλογο τι θεωρείς ποιότητα ανθρώπου. Μετά, στο κυρίως θέμα, πως η σχέση με τα ζώα συνδέεται και καθορίζει αυτό που χεις ορίσει ως ποιοτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangelina96 Νεοφερμένο μέλος Η evangelina96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Η evangelina96: #1.155 10-07-13 02:21 what? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Ο Φρεντος έγραψε: #1.156 10-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: στερούν τη θέση απο κάποιον που πραγματικά το θέλει... Click για ανάπτυξη... Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 08:46 Ο Nikos Sitys: #1.157 10-07-13 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Click για ανάπτυξη... Καθε χρονο την ιδια απαντηση δινετε στην ιδια ακριβως παρατηρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:16 Η Gate4 έγραψε: #1.158 10-07-13 09:16 Αρχική Δημοσίευση από transient: Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Κατεύθυνσης ή γενικής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:26 Ο transient: #1.159 10-07-13 09:26 Και τα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:36 Η Gate4 έγραψε: #1.160 10-07-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από transient: Και τα δύο. Click για ανάπτυξη... Θεωρητικά σε όλα τα μαθήματα μπορούν να μπουν δύσκολα θέματα. Τώρα κατά πόσο θα το κάναν αυτό στις βιολογίες δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Peace_: πάντως αν βγάλουν πολλά μόρια όλα αυτά γίνονται ιατρική, και αντιστρόφως... ολοι έτσι λένε στην αρχή... Click για ανάπτυξη... Αυτή που θέλει οδοντιατρική όντως μπορεί αν βγάλει πολλά μόρια να πάει ιατρική. Οι άλλοι το βλέπω δύσκολο (λόγω πριτιμήσεων κυρίως) Πάντως εμένα μου τη δίνουν όσοι μπάινουν στην ιατρική λόγω του ότι έπιασαν τα μόρια (ΜΟΝΟ) είναι λίγο στενόμυαλο. Για να πας σε μια σχολή πρέπει να σου αρέσει το αντικείμενο όχι η βάση της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο andrespan12345: #1.147 09-07-13 21:04 δυστυχως οι περισσοτεροι κοιτανε τα μορια.παντως περσι ενας απο ροδο με 19200 απο θετικη πηγεφυσικο μαζι με εναν με 18700,οπως θα κανει και ενας αλλος με 19350 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marggrit Νεοφερμένο μέλος Η μαργαρίτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 23:46 Η marggrit έγραψε: #1.148 09-07-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: δυστυχως οι περισσοτεροι κοιτανε τα μορια.παντως περσι ενας απο ροδο με 19200 απο θετικη πηγεφυσικο μαζι με εναν με 18700,οπως θα κανει και ενας αλλος με 19350 Click για ανάπτυξη... αυτά είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:18 Η Peace_ έγραψε: #1.149 10-07-13 00:18 Αυτή που θέλει οδοντιατρική όντως μπορεί αν βγάλει πολλά μόρια να πάει ιατρική. Οι άλλοι το βλέπω δύσκολο (λόγω πριτιμήσεων κυρίως) Πάντως εμένα μου τη δίνουν όσοι μπάινουν στην ιατρική λόγω του ότι έπιασαν τα μόρια (ΜΟΝΟ) είναι λίγο στενόμυαλο. Για να πας σε μια σχολή πρέπει να σου αρέσει το αντικείμενο όχι η βάση της! Click για ανάπτυξη... στερούν τη θέση απο κάποιον που πραγματικά το θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:31 Ο transient: #1.150 10-07-13 00:31 Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:31 Ο transient: #1.151 10-07-13 00:31 Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tasos Serres Νεοφερμένο μέλος Ο Tasos Serres αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:32 Ο Tasos Serres: #1.152 10-07-13 00:32 Παιδιά το βοήθημα της Λαζαρακη για Βιολογία Κατευθ παλιά κυκλοφορούσε με τις εκδόδεις ελληνικα γράμματα...νομίζω πως έκλεισε και έκτοτε εκδίδεται απο τις εκδοσεις πουκαμισάς...έχει κάποιος άλλος ακούσει κάτι παρόμοιο...; Ρωτάω γτ το έχω το συγκεκριμένο βοήθημα απο τα ελληνικα γράμματα....να μην αγοράζω τζάμπα και το αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:12 Ο Hephaestus: #1.153 10-07-13 02:12 βοηθεια στην εκθεση.. να αναπτυξετε κατα ποσο η σχεση του ανθρωπου με τα ζωα ειναι μετρο τηςποιοτητας του.. καμια συμβουλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Ο transient: #1.154 10-07-13 02:21 Το "ποιότητα ανθρώπου" μου φαίνεται πολύ γενικό και ασαφές. Θα ήταν καλό, πριν ξεκινήσεις τις παραγράφους του κυρίως θέματος, να ξεκαθαρίσεις στον πρόλογο τι θεωρείς ποιότητα ανθρώπου. Μετά, στο κυρίως θέμα, πως η σχέση με τα ζώα συνδέεται και καθορίζει αυτό που χεις ορίσει ως ποιοτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangelina96 Νεοφερμένο μέλος Η evangelina96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Η evangelina96: #1.155 10-07-13 02:21 what? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Ο Φρεντος έγραψε: #1.156 10-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: στερούν τη θέση απο κάποιον που πραγματικά το θέλει... Click για ανάπτυξη... Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 08:46 Ο Nikos Sitys: #1.157 10-07-13 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Click για ανάπτυξη... Καθε χρονο την ιδια απαντηση δινετε στην ιδια ακριβως παρατηρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:16 Η Gate4 έγραψε: #1.158 10-07-13 09:16 Αρχική Δημοσίευση από transient: Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Κατεύθυνσης ή γενικής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:26 Ο transient: #1.159 10-07-13 09:26 Και τα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:36 Η Gate4 έγραψε: #1.160 10-07-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από transient: Και τα δύο. Click για ανάπτυξη... Θεωρητικά σε όλα τα μαθήματα μπορούν να μπουν δύσκολα θέματα. Τώρα κατά πόσο θα το κάναν αυτό στις βιολογίες δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δυστυχως οι περισσοτεροι κοιτανε τα μορια.παντως περσι ενας απο ροδο με 19200 απο θετικη πηγεφυσικο μαζι με εναν με 18700,οπως θα κανει και ενας αλλος με 19350 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marggrit Νεοφερμένο μέλος Η μαργαρίτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 23:46 Η marggrit έγραψε: #1.148 09-07-13 23:46 Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: δυστυχως οι περισσοτεροι κοιτανε τα μορια.παντως περσι ενας απο ροδο με 19200 απο θετικη πηγεφυσικο μαζι με εναν με 18700,οπως θα κανει και ενας αλλος με 19350 Click για ανάπτυξη... αυτά είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:18 Η Peace_ έγραψε: #1.149 10-07-13 00:18 Αυτή που θέλει οδοντιατρική όντως μπορεί αν βγάλει πολλά μόρια να πάει ιατρική. Οι άλλοι το βλέπω δύσκολο (λόγω πριτιμήσεων κυρίως) Πάντως εμένα μου τη δίνουν όσοι μπάινουν στην ιατρική λόγω του ότι έπιασαν τα μόρια (ΜΟΝΟ) είναι λίγο στενόμυαλο. Για να πας σε μια σχολή πρέπει να σου αρέσει το αντικείμενο όχι η βάση της! Click για ανάπτυξη... στερούν τη θέση απο κάποιον που πραγματικά το θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:31 Ο transient: #1.150 10-07-13 00:31 Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:31 Ο transient: #1.151 10-07-13 00:31 Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tasos Serres Νεοφερμένο μέλος Ο Tasos Serres αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:32 Ο Tasos Serres: #1.152 10-07-13 00:32 Παιδιά το βοήθημα της Λαζαρακη για Βιολογία Κατευθ παλιά κυκλοφορούσε με τις εκδόδεις ελληνικα γράμματα...νομίζω πως έκλεισε και έκτοτε εκδίδεται απο τις εκδοσεις πουκαμισάς...έχει κάποιος άλλος ακούσει κάτι παρόμοιο...; Ρωτάω γτ το έχω το συγκεκριμένο βοήθημα απο τα ελληνικα γράμματα....να μην αγοράζω τζάμπα και το αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:12 Ο Hephaestus: #1.153 10-07-13 02:12 βοηθεια στην εκθεση.. να αναπτυξετε κατα ποσο η σχεση του ανθρωπου με τα ζωα ειναι μετρο τηςποιοτητας του.. καμια συμβουλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Ο transient: #1.154 10-07-13 02:21 Το "ποιότητα ανθρώπου" μου φαίνεται πολύ γενικό και ασαφές. Θα ήταν καλό, πριν ξεκινήσεις τις παραγράφους του κυρίως θέματος, να ξεκαθαρίσεις στον πρόλογο τι θεωρείς ποιότητα ανθρώπου. Μετά, στο κυρίως θέμα, πως η σχέση με τα ζώα συνδέεται και καθορίζει αυτό που χεις ορίσει ως ποιοτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangelina96 Νεοφερμένο μέλος Η evangelina96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Η evangelina96: #1.155 10-07-13 02:21 what? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Ο Φρεντος έγραψε: #1.156 10-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: στερούν τη θέση απο κάποιον που πραγματικά το θέλει... Click για ανάπτυξη... Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 08:46 Ο Nikos Sitys: #1.157 10-07-13 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Click για ανάπτυξη... Καθε χρονο την ιδια απαντηση δινετε στην ιδια ακριβως παρατηρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:16 Η Gate4 έγραψε: #1.158 10-07-13 09:16 Αρχική Δημοσίευση από transient: Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Κατεύθυνσης ή γενικής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:26 Ο transient: #1.159 10-07-13 09:26 Και τα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:36 Η Gate4 έγραψε: #1.160 10-07-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από transient: Και τα δύο. Click για ανάπτυξη... Θεωρητικά σε όλα τα μαθήματα μπορούν να μπουν δύσκολα θέματα. Τώρα κατά πόσο θα το κάναν αυτό στις βιολογίες δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: δυστυχως οι περισσοτεροι κοιτανε τα μορια.παντως περσι ενας απο ροδο με 19200 απο θετικη πηγεφυσικο μαζι με εναν με 18700,οπως θα κανει και ενας αλλος με 19350 Click για ανάπτυξη... αυτά είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:18 Η Peace_ έγραψε: #1.149 10-07-13 00:18 Αυτή που θέλει οδοντιατρική όντως μπορεί αν βγάλει πολλά μόρια να πάει ιατρική. Οι άλλοι το βλέπω δύσκολο (λόγω πριτιμήσεων κυρίως) Πάντως εμένα μου τη δίνουν όσοι μπάινουν στην ιατρική λόγω του ότι έπιασαν τα μόρια (ΜΟΝΟ) είναι λίγο στενόμυαλο. Για να πας σε μια σχολή πρέπει να σου αρέσει το αντικείμενο όχι η βάση της! Click για ανάπτυξη... στερούν τη θέση απο κάποιον που πραγματικά το θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:31 Ο transient: #1.150 10-07-13 00:31 Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:31 Ο transient: #1.151 10-07-13 00:31 Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tasos Serres Νεοφερμένο μέλος Ο Tasos Serres αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:32 Ο Tasos Serres: #1.152 10-07-13 00:32 Παιδιά το βοήθημα της Λαζαρακη για Βιολογία Κατευθ παλιά κυκλοφορούσε με τις εκδόδεις ελληνικα γράμματα...νομίζω πως έκλεισε και έκτοτε εκδίδεται απο τις εκδοσεις πουκαμισάς...έχει κάποιος άλλος ακούσει κάτι παρόμοιο...; Ρωτάω γτ το έχω το συγκεκριμένο βοήθημα απο τα ελληνικα γράμματα....να μην αγοράζω τζάμπα και το αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:12 Ο Hephaestus: #1.153 10-07-13 02:12 βοηθεια στην εκθεση.. να αναπτυξετε κατα ποσο η σχεση του ανθρωπου με τα ζωα ειναι μετρο τηςποιοτητας του.. καμια συμβουλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Ο transient: #1.154 10-07-13 02:21 Το "ποιότητα ανθρώπου" μου φαίνεται πολύ γενικό και ασαφές. Θα ήταν καλό, πριν ξεκινήσεις τις παραγράφους του κυρίως θέματος, να ξεκαθαρίσεις στον πρόλογο τι θεωρείς ποιότητα ανθρώπου. Μετά, στο κυρίως θέμα, πως η σχέση με τα ζώα συνδέεται και καθορίζει αυτό που χεις ορίσει ως ποιοτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangelina96 Νεοφερμένο μέλος Η evangelina96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Η evangelina96: #1.155 10-07-13 02:21 what? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Ο Φρεντος έγραψε: #1.156 10-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: στερούν τη θέση απο κάποιον που πραγματικά το θέλει... Click για ανάπτυξη... Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 08:46 Ο Nikos Sitys: #1.157 10-07-13 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Click για ανάπτυξη... Καθε χρονο την ιδια απαντηση δινετε στην ιδια ακριβως παρατηρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:16 Η Gate4 έγραψε: #1.158 10-07-13 09:16 Αρχική Δημοσίευση από transient: Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Κατεύθυνσης ή γενικής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:26 Ο transient: #1.159 10-07-13 09:26 Και τα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:36 Η Gate4 έγραψε: #1.160 10-07-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από transient: Και τα δύο. Click για ανάπτυξη... Θεωρητικά σε όλα τα μαθήματα μπορούν να μπουν δύσκολα θέματα. Τώρα κατά πόσο θα το κάναν αυτό στις βιολογίες δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτή που θέλει οδοντιατρική όντως μπορεί αν βγάλει πολλά μόρια να πάει ιατρική. Οι άλλοι το βλέπω δύσκολο (λόγω πριτιμήσεων κυρίως) Πάντως εμένα μου τη δίνουν όσοι μπάινουν στην ιατρική λόγω του ότι έπιασαν τα μόρια (ΜΟΝΟ) είναι λίγο στενόμυαλο. Για να πας σε μια σχολή πρέπει να σου αρέσει το αντικείμενο όχι η βάση της! Click για ανάπτυξη... στερούν τη θέση απο κάποιον που πραγματικά το θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:31 Ο transient: #1.150 10-07-13 00:31 Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:31 Ο transient: #1.151 10-07-13 00:31 Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tasos Serres Νεοφερμένο μέλος Ο Tasos Serres αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:32 Ο Tasos Serres: #1.152 10-07-13 00:32 Παιδιά το βοήθημα της Λαζαρακη για Βιολογία Κατευθ παλιά κυκλοφορούσε με τις εκδόδεις ελληνικα γράμματα...νομίζω πως έκλεισε και έκτοτε εκδίδεται απο τις εκδοσεις πουκαμισάς...έχει κάποιος άλλος ακούσει κάτι παρόμοιο...; Ρωτάω γτ το έχω το συγκεκριμένο βοήθημα απο τα ελληνικα γράμματα....να μην αγοράζω τζάμπα και το αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:12 Ο Hephaestus: #1.153 10-07-13 02:12 βοηθεια στην εκθεση.. να αναπτυξετε κατα ποσο η σχεση του ανθρωπου με τα ζωα ειναι μετρο τηςποιοτητας του.. καμια συμβουλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Ο transient: #1.154 10-07-13 02:21 Το "ποιότητα ανθρώπου" μου φαίνεται πολύ γενικό και ασαφές. Θα ήταν καλό, πριν ξεκινήσεις τις παραγράφους του κυρίως θέματος, να ξεκαθαρίσεις στον πρόλογο τι θεωρείς ποιότητα ανθρώπου. Μετά, στο κυρίως θέμα, πως η σχέση με τα ζώα συνδέεται και καθορίζει αυτό που χεις ορίσει ως ποιοτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangelina96 Νεοφερμένο μέλος Η evangelina96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Η evangelina96: #1.155 10-07-13 02:21 what? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Ο Φρεντος έγραψε: #1.156 10-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: στερούν τη θέση απο κάποιον που πραγματικά το θέλει... Click για ανάπτυξη... Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 08:46 Ο Nikos Sitys: #1.157 10-07-13 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Click για ανάπτυξη... Καθε χρονο την ιδια απαντηση δινετε στην ιδια ακριβως παρατηρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:16 Η Gate4 έγραψε: #1.158 10-07-13 09:16 Αρχική Δημοσίευση από transient: Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Κατεύθυνσης ή γενικής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:26 Ο transient: #1.159 10-07-13 09:26 Και τα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:36 Η Gate4 έγραψε: #1.160 10-07-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από transient: Και τα δύο. Click για ανάπτυξη... Θεωρητικά σε όλα τα μαθήματα μπορούν να μπουν δύσκολα θέματα. Τώρα κατά πόσο θα το κάναν αυτό στις βιολογίες δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:31 Ο transient: #1.151 10-07-13 00:31 Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tasos Serres Νεοφερμένο μέλος Ο Tasos Serres αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:32 Ο Tasos Serres: #1.152 10-07-13 00:32 Παιδιά το βοήθημα της Λαζαρακη για Βιολογία Κατευθ παλιά κυκλοφορούσε με τις εκδόδεις ελληνικα γράμματα...νομίζω πως έκλεισε και έκτοτε εκδίδεται απο τις εκδοσεις πουκαμισάς...έχει κάποιος άλλος ακούσει κάτι παρόμοιο...; Ρωτάω γτ το έχω το συγκεκριμένο βοήθημα απο τα ελληνικα γράμματα....να μην αγοράζω τζάμπα και το αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:12 Ο Hephaestus: #1.153 10-07-13 02:12 βοηθεια στην εκθεση.. να αναπτυξετε κατα ποσο η σχεση του ανθρωπου με τα ζωα ειναι μετρο τηςποιοτητας του.. καμια συμβουλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Ο transient: #1.154 10-07-13 02:21 Το "ποιότητα ανθρώπου" μου φαίνεται πολύ γενικό και ασαφές. Θα ήταν καλό, πριν ξεκινήσεις τις παραγράφους του κυρίως θέματος, να ξεκαθαρίσεις στον πρόλογο τι θεωρείς ποιότητα ανθρώπου. Μετά, στο κυρίως θέμα, πως η σχέση με τα ζώα συνδέεται και καθορίζει αυτό που χεις ορίσει ως ποιοτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangelina96 Νεοφερμένο μέλος Η evangelina96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Η evangelina96: #1.155 10-07-13 02:21 what? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Ο Φρεντος έγραψε: #1.156 10-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: στερούν τη θέση απο κάποιον που πραγματικά το θέλει... Click για ανάπτυξη... Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 08:46 Ο Nikos Sitys: #1.157 10-07-13 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Click για ανάπτυξη... Καθε χρονο την ιδια απαντηση δινετε στην ιδια ακριβως παρατηρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:16 Η Gate4 έγραψε: #1.158 10-07-13 09:16 Αρχική Δημοσίευση από transient: Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Κατεύθυνσης ή γενικής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:26 Ο transient: #1.159 10-07-13 09:26 Και τα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:36 Η Gate4 έγραψε: #1.160 10-07-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από transient: Και τα δύο. Click για ανάπτυξη... Θεωρητικά σε όλα τα μαθήματα μπορούν να μπουν δύσκολα θέματα. Τώρα κατά πόσο θα το κάναν αυτό στις βιολογίες δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tasos Serres Νεοφερμένο μέλος Ο Tasos Serres αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:32 Ο Tasos Serres: #1.152 10-07-13 00:32 Παιδιά το βοήθημα της Λαζαρακη για Βιολογία Κατευθ παλιά κυκλοφορούσε με τις εκδόδεις ελληνικα γράμματα...νομίζω πως έκλεισε και έκτοτε εκδίδεται απο τις εκδοσεις πουκαμισάς...έχει κάποιος άλλος ακούσει κάτι παρόμοιο...; Ρωτάω γτ το έχω το συγκεκριμένο βοήθημα απο τα ελληνικα γράμματα....να μην αγοράζω τζάμπα και το αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:12 Ο Hephaestus: #1.153 10-07-13 02:12 βοηθεια στην εκθεση.. να αναπτυξετε κατα ποσο η σχεση του ανθρωπου με τα ζωα ειναι μετρο τηςποιοτητας του.. καμια συμβουλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Ο transient: #1.154 10-07-13 02:21 Το "ποιότητα ανθρώπου" μου φαίνεται πολύ γενικό και ασαφές. Θα ήταν καλό, πριν ξεκινήσεις τις παραγράφους του κυρίως θέματος, να ξεκαθαρίσεις στον πρόλογο τι θεωρείς ποιότητα ανθρώπου. Μετά, στο κυρίως θέμα, πως η σχέση με τα ζώα συνδέεται και καθορίζει αυτό που χεις ορίσει ως ποιοτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangelina96 Νεοφερμένο μέλος Η evangelina96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Η evangelina96: #1.155 10-07-13 02:21 what? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Ο Φρεντος έγραψε: #1.156 10-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: στερούν τη θέση απο κάποιον που πραγματικά το θέλει... Click για ανάπτυξη... Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 08:46 Ο Nikos Sitys: #1.157 10-07-13 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Click για ανάπτυξη... Καθε χρονο την ιδια απαντηση δινετε στην ιδια ακριβως παρατηρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:16 Η Gate4 έγραψε: #1.158 10-07-13 09:16 Αρχική Δημοσίευση από transient: Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Κατεύθυνσης ή γενικής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:26 Ο transient: #1.159 10-07-13 09:26 Και τα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:36 Η Gate4 έγραψε: #1.160 10-07-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από transient: Και τα δύο. Click για ανάπτυξη... Θεωρητικά σε όλα τα μαθήματα μπορούν να μπουν δύσκολα θέματα. Τώρα κατά πόσο θα το κάναν αυτό στις βιολογίες δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά το βοήθημα της Λαζαρακη για Βιολογία Κατευθ παλιά κυκλοφορούσε με τις εκδόδεις ελληνικα γράμματα...νομίζω πως έκλεισε και έκτοτε εκδίδεται απο τις εκδοσεις πουκαμισάς...έχει κάποιος άλλος ακούσει κάτι παρόμοιο...; Ρωτάω γτ το έχω το συγκεκριμένο βοήθημα απο τα ελληνικα γράμματα....να μην αγοράζω τζάμπα και το αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:12 Ο Hephaestus: #1.153 10-07-13 02:12 βοηθεια στην εκθεση.. να αναπτυξετε κατα ποσο η σχεση του ανθρωπου με τα ζωα ειναι μετρο τηςποιοτητας του.. καμια συμβουλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Ο transient: #1.154 10-07-13 02:21 Το "ποιότητα ανθρώπου" μου φαίνεται πολύ γενικό και ασαφές. Θα ήταν καλό, πριν ξεκινήσεις τις παραγράφους του κυρίως θέματος, να ξεκαθαρίσεις στον πρόλογο τι θεωρείς ποιότητα ανθρώπου. Μετά, στο κυρίως θέμα, πως η σχέση με τα ζώα συνδέεται και καθορίζει αυτό που χεις ορίσει ως ποιοτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangelina96 Νεοφερμένο μέλος Η evangelina96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Η evangelina96: #1.155 10-07-13 02:21 what? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Ο Φρεντος έγραψε: #1.156 10-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: στερούν τη θέση απο κάποιον που πραγματικά το θέλει... Click για ανάπτυξη... Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 08:46 Ο Nikos Sitys: #1.157 10-07-13 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Click για ανάπτυξη... Καθε χρονο την ιδια απαντηση δινετε στην ιδια ακριβως παρατηρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:16 Η Gate4 έγραψε: #1.158 10-07-13 09:16 Αρχική Δημοσίευση από transient: Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Κατεύθυνσης ή γενικής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:26 Ο transient: #1.159 10-07-13 09:26 Και τα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:36 Η Gate4 έγραψε: #1.160 10-07-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από transient: Και τα δύο. Click για ανάπτυξη... Θεωρητικά σε όλα τα μαθήματα μπορούν να μπουν δύσκολα θέματα. Τώρα κατά πόσο θα το κάναν αυτό στις βιολογίες δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
βοηθεια στην εκθεση.. να αναπτυξετε κατα ποσο η σχεση του ανθρωπου με τα ζωα ειναι μετρο τηςποιοτητας του.. καμια συμβουλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Ο transient: #1.154 10-07-13 02:21 Το "ποιότητα ανθρώπου" μου φαίνεται πολύ γενικό και ασαφές. Θα ήταν καλό, πριν ξεκινήσεις τις παραγράφους του κυρίως θέματος, να ξεκαθαρίσεις στον πρόλογο τι θεωρείς ποιότητα ανθρώπου. Μετά, στο κυρίως θέμα, πως η σχέση με τα ζώα συνδέεται και καθορίζει αυτό που χεις ορίσει ως ποιοτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangelina96 Νεοφερμένο μέλος Η evangelina96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Η evangelina96: #1.155 10-07-13 02:21 what? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Ο Φρεντος έγραψε: #1.156 10-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: στερούν τη θέση απο κάποιον που πραγματικά το θέλει... Click για ανάπτυξη... Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 08:46 Ο Nikos Sitys: #1.157 10-07-13 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Click για ανάπτυξη... Καθε χρονο την ιδια απαντηση δινετε στην ιδια ακριβως παρατηρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:16 Η Gate4 έγραψε: #1.158 10-07-13 09:16 Αρχική Δημοσίευση από transient: Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Κατεύθυνσης ή γενικής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:26 Ο transient: #1.159 10-07-13 09:26 Και τα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:36 Η Gate4 έγραψε: #1.160 10-07-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από transient: Και τα δύο. Click για ανάπτυξη... Θεωρητικά σε όλα τα μαθήματα μπορούν να μπουν δύσκολα θέματα. Τώρα κατά πόσο θα το κάναν αυτό στις βιολογίες δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το "ποιότητα ανθρώπου" μου φαίνεται πολύ γενικό και ασαφές. Θα ήταν καλό, πριν ξεκινήσεις τις παραγράφους του κυρίως θέματος, να ξεκαθαρίσεις στον πρόλογο τι θεωρείς ποιότητα ανθρώπου. Μετά, στο κυρίως θέμα, πως η σχέση με τα ζώα συνδέεται και καθορίζει αυτό που χεις ορίσει ως ποιοτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evangelina96 Νεοφερμένο μέλος Η evangelina96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Η evangelina96: #1.155 10-07-13 02:21 what? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Ο Φρεντος έγραψε: #1.156 10-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: στερούν τη θέση απο κάποιον που πραγματικά το θέλει... Click για ανάπτυξη... Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 08:46 Ο Nikos Sitys: #1.157 10-07-13 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Click για ανάπτυξη... Καθε χρονο την ιδια απαντηση δινετε στην ιδια ακριβως παρατηρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:16 Η Gate4 έγραψε: #1.158 10-07-13 09:16 Αρχική Δημοσίευση από transient: Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Κατεύθυνσης ή γενικής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:26 Ο transient: #1.159 10-07-13 09:26 Και τα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:36 Η Gate4 έγραψε: #1.160 10-07-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από transient: Και τα δύο. Click για ανάπτυξη... Θεωρητικά σε όλα τα μαθήματα μπορούν να μπουν δύσκολα θέματα. Τώρα κατά πόσο θα το κάναν αυτό στις βιολογίες δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
what? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Ο Φρεντος έγραψε: #1.156 10-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: στερούν τη θέση απο κάποιον που πραγματικά το θέλει... Click για ανάπτυξη... Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 08:46 Ο Nikos Sitys: #1.157 10-07-13 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Click για ανάπτυξη... Καθε χρονο την ιδια απαντηση δινετε στην ιδια ακριβως παρατηρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:16 Η Gate4 έγραψε: #1.158 10-07-13 09:16 Αρχική Δημοσίευση από transient: Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Κατεύθυνσης ή γενικής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:26 Ο transient: #1.159 10-07-13 09:26 Και τα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:36 Η Gate4 έγραψε: #1.160 10-07-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από transient: Και τα δύο. Click για ανάπτυξη... Θεωρητικά σε όλα τα μαθήματα μπορούν να μπουν δύσκολα θέματα. Τώρα κατά πόσο θα το κάναν αυτό στις βιολογίες δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Peace_: στερούν τη θέση απο κάποιον που πραγματικά το θέλει... Click για ανάπτυξη... Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 08:46 Ο Nikos Sitys: #1.157 10-07-13 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Click για ανάπτυξη... Καθε χρονο την ιδια απαντηση δινετε στην ιδια ακριβως παρατηρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:16 Η Gate4 έγραψε: #1.158 10-07-13 09:16 Αρχική Δημοσίευση από transient: Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Κατεύθυνσης ή γενικής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:26 Ο transient: #1.159 10-07-13 09:26 Και τα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:36 Η Gate4 έγραψε: #1.160 10-07-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από transient: Και τα δύο. Click για ανάπτυξη... Θεωρητικά σε όλα τα μαθήματα μπορούν να μπουν δύσκολα θέματα. Τώρα κατά πόσο θα το κάναν αυτό στις βιολογίες δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Σιγα...Οι πανελληνιες δεν ειναι επιδειξη φιλανθρωπιας....Την παρτη του κοιταει ο καθενας, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο... Αμα το ηθελε πραγματικα θα διαβαζε και θα περνουσε, ή απλα θα ξαναδωσει και του χρονου.....Δε θα ναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος Click για ανάπτυξη... Καθε χρονο την ιδια απαντηση δινετε στην ιδια ακριβως παρατηρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:16 Η Gate4 έγραψε: #1.158 10-07-13 09:16 Αρχική Δημοσίευση από transient: Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Κατεύθυνσης ή γενικής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:26 Ο transient: #1.159 10-07-13 09:26 Και τα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:36 Η Gate4 έγραψε: #1.160 10-07-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από transient: Και τα δύο. Click για ανάπτυξη... Θεωρητικά σε όλα τα μαθήματα μπορούν να μπουν δύσκολα θέματα. Τώρα κατά πόσο θα το κάναν αυτό στις βιολογίες δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από transient: Αμάν πλέον με αυτή την υποτίμηση της Βιολογίας. Δε θέλω να φανώ κακός, μακάρι να γράψουν όλοι 20, αλλά περιμένω τη χρονιά που θα πέσουν παλούκια και θα αναθεωρήσουν οι περισσότεροι για το μάθημα! Ας γράψω χάλια, απλά να αλλάξει η ιδέα των μαθητών περί του μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Κατεύθυνσης ή γενικής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:26 Ο transient: #1.159 10-07-13 09:26 Και τα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:36 Η Gate4 έγραψε: #1.160 10-07-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από transient: Και τα δύο. Click για ανάπτυξη... Θεωρητικά σε όλα τα μαθήματα μπορούν να μπουν δύσκολα θέματα. Τώρα κατά πόσο θα το κάναν αυτό στις βιολογίες δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Και τα δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 09:36 Η Gate4 έγραψε: #1.160 10-07-13 09:36 Αρχική Δημοσίευση από transient: Και τα δύο. Click για ανάπτυξη... Θεωρητικά σε όλα τα μαθήματα μπορούν να μπουν δύσκολα θέματα. Τώρα κατά πόσο θα το κάναν αυτό στις βιολογίες δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από transient: Και τα δύο. Click για ανάπτυξη... Θεωρητικά σε όλα τα μαθήματα μπορούν να μπουν δύσκολα θέματα. Τώρα κατά πόσο θα το κάναν αυτό στις βιολογίες δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.