Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 19:53 Η Alireza έγραψε: #361 18-06-13 19:53 Πωπω κινέζικα όλα αυτά. Εμ που δεν έγινε σωστή δουλειά φέτος στο σχολείο εμ που δεν έχω αρχίσει ακόμα φροντιστήριο νομίζω θα ξεσκί στο διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 20:09 Ο Paracelsus: #362 18-06-13 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αυτη η αφαιρετικη απολυτη στα λατινικα μου εβγαλε την πιστη. Click για ανάπτυξη... Άμα κάνεις έτσι με την αφαιρετική απόλυτη πού 'σαι ακόμα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 20:12 Ο kwstasIdealism: #363 18-06-13 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Άμα κάνεις έτσι με την αφαιρετική απόλυτη πού 'σαι ακόμα ! Click για ανάπτυξη... Εχουν καιρο για να τα μαθουν και παρα πολυ μαλιστα Για αρχαια αγνωστο συνιστω Σαχπεκιδη ενα 20αρικο και εχει οτι θελετε απο αγνωστα για προπονηση μονοι σας ειδικα το καλοκαιρι που θα εχετε ελευθερο χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 20:18 Ο Paracelsus: #364 18-06-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εχουν καιρο για να τα μαθουν και παρα πολυ μαλιστα Για αρχαια αγνωστο συνιστω Σαχπεκιδη ενα 20αρικο και εχει οτι θελετε απο αγνωστα για προπονηση μονοι σας ειδικα το καλοκαιρι που θα εχετε ελευθερο χρονο Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ που τώρα έχω ελεύθερο χρόνο τώρα κάνω Γιαγκοπούλου και Τσουρέα εναλλάξ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 00:52 Η niek έγραψε: #365 19-06-13 00:52 Αρχίζω στις 21 και θα κάνω γύρω στις 22 ώρες.Στο Άγνωστο φοβάμαι πολύ τη γραμματική γιατί ενώ ξέρω κάποιο ρήμα σε όλους τους τύπους και πολύ καλά αρχικούς χρόνους , όταν βλέπω τις ασκήσεις γραμματικής αγχώνομαι και είτε κάνω λάθος στους τόνους είτε στο πρόσωπο, είτε στην έγκλιση.Ποτέ δεν είμαι σίγουρη για κανέναν τύπο και τελικά χάνω αρκετές μονάδες ειδικά στα διαγωνίσματα.Υπάρχει μήπως κάποιο βοήθημα, κάποιο βιβλίο ή κάτι άλλο; Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Στην Ιστορία πάλι η αποστήθιση δε με βοηθάει καθόλου γιατί ενώ σε όλα τα άλλα μαθήματα τα θυμάμαι, στην Ιστορία την επόμενη μέρα δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε πως άρχιζε η ερώτηση. Υπάρχει μήπως άλλος τρόπος να διαβάζω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουνίου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 01:01 Ο cha0s έγραψε: #366 19-06-13 01:01 Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 01:01 Ο Hephaestus: #367 19-06-13 01:01 παντως τα λατινικα μπορει να τα θεωρουν οι περισσοτεροι ευκολα, αλλα πραγματικα θελουν πολυ διαβασμα..οπως και ολα τα μαθηματα αλλωστε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 01:03 Ο SparklingGrey: #368 19-06-13 01:03 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Στην βιολογια επισης δεν χρειαζεται η αποστηθιση της ιστοριας ή της εισαγωγης του γνωστου Click για ανάπτυξη... Ούτε στο γνωστό η εισαγωγή είναι απαραίτητο να παρατεθεί αυτολεξεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:16 Η ~Lös~ έγραψε: #369 19-06-13 10:16 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παντως τα λατινικα μπορει να τα θεωρουν οι περισσοτεροι ευκολα, αλλα πραγματικα θελουν πολυ διαβασμα..οπως και ολα τα μαθηματα αλλωστε.. Click για ανάπτυξη... πολλάααα συν! αν δεν είχες βρει έναν καλό ρυθμό από τη δευτέρα λυκείου και δε διαβαζεις συστηματικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ειδικα απο λατινικα και στην τριτη λυκειου,παει το χασες το παιχνιδι...ειναι πολλαααα και θελει να τα βλεπεις τακτικα...εχουν πολλες λεπτομερειες... Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... το +1 για το γνωστο...για τη λογοτεχνια δεν ξαναμιλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:19 Ο cha0s έγραψε: #370 19-06-13 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: πολλάααα συν! αν δεν είχες βρει έναν καλό ρυθμό από τη δευτέρα λυκείου και δε διαβαζεις συστηματικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ειδικα απο λατινικα και στην τριτη λυκειου,παει το χασες το παιχνιδι...ειναι πολλαααα και θελει να τα βλεπεις τακτικα...εχουν πολλες λεπτομερειες... το +1 για το γνωστο...για τη λογοτεχνια δεν ξαναμιλαω Click για ανάπτυξη... 2011, 2012, 2013 ποιήματα έπεσαν. Λίγο χλωμό και φέτος να βάλουν πάλι ποίημα. Αν θέλουν να κάνουν ζημιά, τον κεμάλ που λίγοι τον περιμένουν ή συνοικισμούς. Ονειρο έπεσε φέτος επαναληπτικές οπότε λίγο δύσκολο να πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:28 Η ~Lös~ έγραψε: #371 19-06-13 10:28 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: 2011, 2012, 2013 ποιήματα έπεσαν. Λίγο χλωμό και φέτος να βάλουν πάλι ποίημα. Αν θέλουν να κάνουν ζημιά, τον κεμάλ που λίγοι τον περιμένουν ή συνοικισμούς. Ονειρο έπεσε φέτος επαναληπτικές οπότε λίγο δύσκολο να πέσει... Click για ανάπτυξη... βρε συ,δεν υπάρχει κανένας νόμος που να λέει 'εναλλαξ πεζο-ποιημα'...οτι θελουν μπορουν να βαλουν,το ειδαμε ειδικα φετος κι εμεις πεζο δεν περιμεναμε αλλωστε;; καλα,κεμαλ δεν τον διαβασα ποτε,προσφυγικους ομως τους ειχα ξεσκισει... ημουν τυχερη και παλι,νταξει... και παλι,ονειρο ΜΠΟΡΕΙ να ξαναπεσει..αλλο αποσπασμα,δεν ειναι αναγκη να μπει το ιδιο... μας εδωσαν νομιζω να καταλαβουμε πολυ καλα φέτος πώς λειτουργουν αυτοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:45 Ο Paracelsus: #372 19-06-13 10:45 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ !!!! Κι εμένα η συνείδησή μου κάτι τέτοιο μου λέει ... Φτάνει πια με τα ποιήματα ! Ας πέσει ο αγαπημένος Βιζυηνός ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hliass_1989 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο hliass_1989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:11 Ο hliass_1989: #373 19-06-13 11:11 Καταληψη θεωρητικων στο θρενττ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:13 Η ~Lös~ έγραψε: #374 19-06-13 11:13 as you can see.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:16 Ο Paracelsus: #375 19-06-13 11:16 Αρχική Δημοσίευση από hliass_1989: Καταληψη θεωρητικων στο θρενττ? Click για ανάπτυξη... Εννοείται !!! Δημοκρατία έχουμε ... αν υπάρχει Θετικός/Τεχνολογικός ας μιλήσει αν το επιθυμεί ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:22 Ο kwstasIdealism: #376 19-06-13 11:22 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ούτε στο γνωστό η εισαγωγή είναι απαραίτητο να παρατεθεί αυτολεξεί. Click για ανάπτυξη... Στο γνωστο κατα την γνωμη μου το αυτολεξει ειναι πιο απαραιτητο απο την ιστορια καθως δεν μπορεις να βγαλεις ενα κεντρικο νοημα και να το δομησεις και 1 προταση να χασεις πανε τα μοριακια Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... Πρωταγορας δεν θα πεσει ποτε στις κανονικες εχει γινει σικε πια,τωρα εαν αλλαξει η υλη κανενας δεν θα εχει ιδεα οποτε παιζει αλλα με την υπαρχουσα απιθανο κατ εμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιω_αννα Νεοφερμένο μέλος Η ιω_αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:31 Η ιω_αννα έγραψε: #377 19-06-13 12:31 παιδια ας μιλησει και καποιος απο τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:50 Η κατερω έγραψε: #378 19-06-13 12:50 Πόσο σας ζηλεύω! Μακάρι και εγώ να ξεκινούσα τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:10 Ο ξαροπ έγραψε: #379 19-06-13 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Συμφωνώ !!!! Κι εμένα η συνείδησή μου κάτι τέτοιο μου λέει ... Φτάνει πια με τα ποιήματα ! Ας πέσει ο αγαπημένος Βιζυηνός ... Click για ανάπτυξη... Αρχίσατε από τώρα με τις προβλέψεις; Μια χαρά πάτε. Μια χαρούλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:17 Η Peace_ έγραψε: #380 19-06-13 13:17 βιολογία κατεύθυνσης αι λοβ μόνο αυτό λέω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πωπω κινέζικα όλα αυτά. Εμ που δεν έγινε σωστή δουλειά φέτος στο σχολείο εμ που δεν έχω αρχίσει ακόμα φροντιστήριο νομίζω θα ξεσκί στο διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 20:09 Ο Paracelsus: #362 18-06-13 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αυτη η αφαιρετικη απολυτη στα λατινικα μου εβγαλε την πιστη. Click για ανάπτυξη... Άμα κάνεις έτσι με την αφαιρετική απόλυτη πού 'σαι ακόμα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 20:12 Ο kwstasIdealism: #363 18-06-13 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Άμα κάνεις έτσι με την αφαιρετική απόλυτη πού 'σαι ακόμα ! Click για ανάπτυξη... Εχουν καιρο για να τα μαθουν και παρα πολυ μαλιστα Για αρχαια αγνωστο συνιστω Σαχπεκιδη ενα 20αρικο και εχει οτι θελετε απο αγνωστα για προπονηση μονοι σας ειδικα το καλοκαιρι που θα εχετε ελευθερο χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 20:18 Ο Paracelsus: #364 18-06-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εχουν καιρο για να τα μαθουν και παρα πολυ μαλιστα Για αρχαια αγνωστο συνιστω Σαχπεκιδη ενα 20αρικο και εχει οτι θελετε απο αγνωστα για προπονηση μονοι σας ειδικα το καλοκαιρι που θα εχετε ελευθερο χρονο Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ που τώρα έχω ελεύθερο χρόνο τώρα κάνω Γιαγκοπούλου και Τσουρέα εναλλάξ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 00:52 Η niek έγραψε: #365 19-06-13 00:52 Αρχίζω στις 21 και θα κάνω γύρω στις 22 ώρες.Στο Άγνωστο φοβάμαι πολύ τη γραμματική γιατί ενώ ξέρω κάποιο ρήμα σε όλους τους τύπους και πολύ καλά αρχικούς χρόνους , όταν βλέπω τις ασκήσεις γραμματικής αγχώνομαι και είτε κάνω λάθος στους τόνους είτε στο πρόσωπο, είτε στην έγκλιση.Ποτέ δεν είμαι σίγουρη για κανέναν τύπο και τελικά χάνω αρκετές μονάδες ειδικά στα διαγωνίσματα.Υπάρχει μήπως κάποιο βοήθημα, κάποιο βιβλίο ή κάτι άλλο; Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Στην Ιστορία πάλι η αποστήθιση δε με βοηθάει καθόλου γιατί ενώ σε όλα τα άλλα μαθήματα τα θυμάμαι, στην Ιστορία την επόμενη μέρα δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε πως άρχιζε η ερώτηση. Υπάρχει μήπως άλλος τρόπος να διαβάζω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουνίου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 01:01 Ο cha0s έγραψε: #366 19-06-13 01:01 Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 01:01 Ο Hephaestus: #367 19-06-13 01:01 παντως τα λατινικα μπορει να τα θεωρουν οι περισσοτεροι ευκολα, αλλα πραγματικα θελουν πολυ διαβασμα..οπως και ολα τα μαθηματα αλλωστε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 01:03 Ο SparklingGrey: #368 19-06-13 01:03 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Στην βιολογια επισης δεν χρειαζεται η αποστηθιση της ιστοριας ή της εισαγωγης του γνωστου Click για ανάπτυξη... Ούτε στο γνωστό η εισαγωγή είναι απαραίτητο να παρατεθεί αυτολεξεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:16 Η ~Lös~ έγραψε: #369 19-06-13 10:16 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παντως τα λατινικα μπορει να τα θεωρουν οι περισσοτεροι ευκολα, αλλα πραγματικα θελουν πολυ διαβασμα..οπως και ολα τα μαθηματα αλλωστε.. Click για ανάπτυξη... πολλάααα συν! αν δεν είχες βρει έναν καλό ρυθμό από τη δευτέρα λυκείου και δε διαβαζεις συστηματικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ειδικα απο λατινικα και στην τριτη λυκειου,παει το χασες το παιχνιδι...ειναι πολλαααα και θελει να τα βλεπεις τακτικα...εχουν πολλες λεπτομερειες... Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... το +1 για το γνωστο...για τη λογοτεχνια δεν ξαναμιλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:19 Ο cha0s έγραψε: #370 19-06-13 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: πολλάααα συν! αν δεν είχες βρει έναν καλό ρυθμό από τη δευτέρα λυκείου και δε διαβαζεις συστηματικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ειδικα απο λατινικα και στην τριτη λυκειου,παει το χασες το παιχνιδι...ειναι πολλαααα και θελει να τα βλεπεις τακτικα...εχουν πολλες λεπτομερειες... το +1 για το γνωστο...για τη λογοτεχνια δεν ξαναμιλαω Click για ανάπτυξη... 2011, 2012, 2013 ποιήματα έπεσαν. Λίγο χλωμό και φέτος να βάλουν πάλι ποίημα. Αν θέλουν να κάνουν ζημιά, τον κεμάλ που λίγοι τον περιμένουν ή συνοικισμούς. Ονειρο έπεσε φέτος επαναληπτικές οπότε λίγο δύσκολο να πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:28 Η ~Lös~ έγραψε: #371 19-06-13 10:28 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: 2011, 2012, 2013 ποιήματα έπεσαν. Λίγο χλωμό και φέτος να βάλουν πάλι ποίημα. Αν θέλουν να κάνουν ζημιά, τον κεμάλ που λίγοι τον περιμένουν ή συνοικισμούς. Ονειρο έπεσε φέτος επαναληπτικές οπότε λίγο δύσκολο να πέσει... Click για ανάπτυξη... βρε συ,δεν υπάρχει κανένας νόμος που να λέει 'εναλλαξ πεζο-ποιημα'...οτι θελουν μπορουν να βαλουν,το ειδαμε ειδικα φετος κι εμεις πεζο δεν περιμεναμε αλλωστε;; καλα,κεμαλ δεν τον διαβασα ποτε,προσφυγικους ομως τους ειχα ξεσκισει... ημουν τυχερη και παλι,νταξει... και παλι,ονειρο ΜΠΟΡΕΙ να ξαναπεσει..αλλο αποσπασμα,δεν ειναι αναγκη να μπει το ιδιο... μας εδωσαν νομιζω να καταλαβουμε πολυ καλα φέτος πώς λειτουργουν αυτοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:45 Ο Paracelsus: #372 19-06-13 10:45 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ !!!! Κι εμένα η συνείδησή μου κάτι τέτοιο μου λέει ... Φτάνει πια με τα ποιήματα ! Ας πέσει ο αγαπημένος Βιζυηνός ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hliass_1989 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο hliass_1989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:11 Ο hliass_1989: #373 19-06-13 11:11 Καταληψη θεωρητικων στο θρενττ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:13 Η ~Lös~ έγραψε: #374 19-06-13 11:13 as you can see.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:16 Ο Paracelsus: #375 19-06-13 11:16 Αρχική Δημοσίευση από hliass_1989: Καταληψη θεωρητικων στο θρενττ? Click για ανάπτυξη... Εννοείται !!! Δημοκρατία έχουμε ... αν υπάρχει Θετικός/Τεχνολογικός ας μιλήσει αν το επιθυμεί ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:22 Ο kwstasIdealism: #376 19-06-13 11:22 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ούτε στο γνωστό η εισαγωγή είναι απαραίτητο να παρατεθεί αυτολεξεί. Click για ανάπτυξη... Στο γνωστο κατα την γνωμη μου το αυτολεξει ειναι πιο απαραιτητο απο την ιστορια καθως δεν μπορεις να βγαλεις ενα κεντρικο νοημα και να το δομησεις και 1 προταση να χασεις πανε τα μοριακια Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... Πρωταγορας δεν θα πεσει ποτε στις κανονικες εχει γινει σικε πια,τωρα εαν αλλαξει η υλη κανενας δεν θα εχει ιδεα οποτε παιζει αλλα με την υπαρχουσα απιθανο κατ εμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιω_αννα Νεοφερμένο μέλος Η ιω_αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:31 Η ιω_αννα έγραψε: #377 19-06-13 12:31 παιδια ας μιλησει και καποιος απο τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:50 Η κατερω έγραψε: #378 19-06-13 12:50 Πόσο σας ζηλεύω! Μακάρι και εγώ να ξεκινούσα τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:10 Ο ξαροπ έγραψε: #379 19-06-13 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Συμφωνώ !!!! Κι εμένα η συνείδησή μου κάτι τέτοιο μου λέει ... Φτάνει πια με τα ποιήματα ! Ας πέσει ο αγαπημένος Βιζυηνός ... Click για ανάπτυξη... Αρχίσατε από τώρα με τις προβλέψεις; Μια χαρά πάτε. Μια χαρούλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:17 Η Peace_ έγραψε: #380 19-06-13 13:17 βιολογία κατεύθυνσης αι λοβ μόνο αυτό λέω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: αυτη η αφαιρετικη απολυτη στα λατινικα μου εβγαλε την πιστη. Click για ανάπτυξη... Άμα κάνεις έτσι με την αφαιρετική απόλυτη πού 'σαι ακόμα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 20:12 Ο kwstasIdealism: #363 18-06-13 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Άμα κάνεις έτσι με την αφαιρετική απόλυτη πού 'σαι ακόμα ! Click για ανάπτυξη... Εχουν καιρο για να τα μαθουν και παρα πολυ μαλιστα Για αρχαια αγνωστο συνιστω Σαχπεκιδη ενα 20αρικο και εχει οτι θελετε απο αγνωστα για προπονηση μονοι σας ειδικα το καλοκαιρι που θα εχετε ελευθερο χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 20:18 Ο Paracelsus: #364 18-06-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εχουν καιρο για να τα μαθουν και παρα πολυ μαλιστα Για αρχαια αγνωστο συνιστω Σαχπεκιδη ενα 20αρικο και εχει οτι θελετε απο αγνωστα για προπονηση μονοι σας ειδικα το καλοκαιρι που θα εχετε ελευθερο χρονο Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ που τώρα έχω ελεύθερο χρόνο τώρα κάνω Γιαγκοπούλου και Τσουρέα εναλλάξ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 00:52 Η niek έγραψε: #365 19-06-13 00:52 Αρχίζω στις 21 και θα κάνω γύρω στις 22 ώρες.Στο Άγνωστο φοβάμαι πολύ τη γραμματική γιατί ενώ ξέρω κάποιο ρήμα σε όλους τους τύπους και πολύ καλά αρχικούς χρόνους , όταν βλέπω τις ασκήσεις γραμματικής αγχώνομαι και είτε κάνω λάθος στους τόνους είτε στο πρόσωπο, είτε στην έγκλιση.Ποτέ δεν είμαι σίγουρη για κανέναν τύπο και τελικά χάνω αρκετές μονάδες ειδικά στα διαγωνίσματα.Υπάρχει μήπως κάποιο βοήθημα, κάποιο βιβλίο ή κάτι άλλο; Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Στην Ιστορία πάλι η αποστήθιση δε με βοηθάει καθόλου γιατί ενώ σε όλα τα άλλα μαθήματα τα θυμάμαι, στην Ιστορία την επόμενη μέρα δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε πως άρχιζε η ερώτηση. Υπάρχει μήπως άλλος τρόπος να διαβάζω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουνίου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 01:01 Ο cha0s έγραψε: #366 19-06-13 01:01 Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 01:01 Ο Hephaestus: #367 19-06-13 01:01 παντως τα λατινικα μπορει να τα θεωρουν οι περισσοτεροι ευκολα, αλλα πραγματικα θελουν πολυ διαβασμα..οπως και ολα τα μαθηματα αλλωστε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 01:03 Ο SparklingGrey: #368 19-06-13 01:03 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Στην βιολογια επισης δεν χρειαζεται η αποστηθιση της ιστοριας ή της εισαγωγης του γνωστου Click για ανάπτυξη... Ούτε στο γνωστό η εισαγωγή είναι απαραίτητο να παρατεθεί αυτολεξεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:16 Η ~Lös~ έγραψε: #369 19-06-13 10:16 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παντως τα λατινικα μπορει να τα θεωρουν οι περισσοτεροι ευκολα, αλλα πραγματικα θελουν πολυ διαβασμα..οπως και ολα τα μαθηματα αλλωστε.. Click για ανάπτυξη... πολλάααα συν! αν δεν είχες βρει έναν καλό ρυθμό από τη δευτέρα λυκείου και δε διαβαζεις συστηματικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ειδικα απο λατινικα και στην τριτη λυκειου,παει το χασες το παιχνιδι...ειναι πολλαααα και θελει να τα βλεπεις τακτικα...εχουν πολλες λεπτομερειες... Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... το +1 για το γνωστο...για τη λογοτεχνια δεν ξαναμιλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:19 Ο cha0s έγραψε: #370 19-06-13 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: πολλάααα συν! αν δεν είχες βρει έναν καλό ρυθμό από τη δευτέρα λυκείου και δε διαβαζεις συστηματικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ειδικα απο λατινικα και στην τριτη λυκειου,παει το χασες το παιχνιδι...ειναι πολλαααα και θελει να τα βλεπεις τακτικα...εχουν πολλες λεπτομερειες... το +1 για το γνωστο...για τη λογοτεχνια δεν ξαναμιλαω Click για ανάπτυξη... 2011, 2012, 2013 ποιήματα έπεσαν. Λίγο χλωμό και φέτος να βάλουν πάλι ποίημα. Αν θέλουν να κάνουν ζημιά, τον κεμάλ που λίγοι τον περιμένουν ή συνοικισμούς. Ονειρο έπεσε φέτος επαναληπτικές οπότε λίγο δύσκολο να πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:28 Η ~Lös~ έγραψε: #371 19-06-13 10:28 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: 2011, 2012, 2013 ποιήματα έπεσαν. Λίγο χλωμό και φέτος να βάλουν πάλι ποίημα. Αν θέλουν να κάνουν ζημιά, τον κεμάλ που λίγοι τον περιμένουν ή συνοικισμούς. Ονειρο έπεσε φέτος επαναληπτικές οπότε λίγο δύσκολο να πέσει... Click για ανάπτυξη... βρε συ,δεν υπάρχει κανένας νόμος που να λέει 'εναλλαξ πεζο-ποιημα'...οτι θελουν μπορουν να βαλουν,το ειδαμε ειδικα φετος κι εμεις πεζο δεν περιμεναμε αλλωστε;; καλα,κεμαλ δεν τον διαβασα ποτε,προσφυγικους ομως τους ειχα ξεσκισει... ημουν τυχερη και παλι,νταξει... και παλι,ονειρο ΜΠΟΡΕΙ να ξαναπεσει..αλλο αποσπασμα,δεν ειναι αναγκη να μπει το ιδιο... μας εδωσαν νομιζω να καταλαβουμε πολυ καλα φέτος πώς λειτουργουν αυτοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:45 Ο Paracelsus: #372 19-06-13 10:45 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ !!!! Κι εμένα η συνείδησή μου κάτι τέτοιο μου λέει ... Φτάνει πια με τα ποιήματα ! Ας πέσει ο αγαπημένος Βιζυηνός ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hliass_1989 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο hliass_1989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:11 Ο hliass_1989: #373 19-06-13 11:11 Καταληψη θεωρητικων στο θρενττ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:13 Η ~Lös~ έγραψε: #374 19-06-13 11:13 as you can see.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:16 Ο Paracelsus: #375 19-06-13 11:16 Αρχική Δημοσίευση από hliass_1989: Καταληψη θεωρητικων στο θρενττ? Click για ανάπτυξη... Εννοείται !!! Δημοκρατία έχουμε ... αν υπάρχει Θετικός/Τεχνολογικός ας μιλήσει αν το επιθυμεί ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:22 Ο kwstasIdealism: #376 19-06-13 11:22 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ούτε στο γνωστό η εισαγωγή είναι απαραίτητο να παρατεθεί αυτολεξεί. Click για ανάπτυξη... Στο γνωστο κατα την γνωμη μου το αυτολεξει ειναι πιο απαραιτητο απο την ιστορια καθως δεν μπορεις να βγαλεις ενα κεντρικο νοημα και να το δομησεις και 1 προταση να χασεις πανε τα μοριακια Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... Πρωταγορας δεν θα πεσει ποτε στις κανονικες εχει γινει σικε πια,τωρα εαν αλλαξει η υλη κανενας δεν θα εχει ιδεα οποτε παιζει αλλα με την υπαρχουσα απιθανο κατ εμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιω_αννα Νεοφερμένο μέλος Η ιω_αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:31 Η ιω_αννα έγραψε: #377 19-06-13 12:31 παιδια ας μιλησει και καποιος απο τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:50 Η κατερω έγραψε: #378 19-06-13 12:50 Πόσο σας ζηλεύω! Μακάρι και εγώ να ξεκινούσα τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:10 Ο ξαροπ έγραψε: #379 19-06-13 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Συμφωνώ !!!! Κι εμένα η συνείδησή μου κάτι τέτοιο μου λέει ... Φτάνει πια με τα ποιήματα ! Ας πέσει ο αγαπημένος Βιζυηνός ... Click για ανάπτυξη... Αρχίσατε από τώρα με τις προβλέψεις; Μια χαρά πάτε. Μια χαρούλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:17 Η Peace_ έγραψε: #380 19-06-13 13:17 βιολογία κατεύθυνσης αι λοβ μόνο αυτό λέω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Άμα κάνεις έτσι με την αφαιρετική απόλυτη πού 'σαι ακόμα ! Click για ανάπτυξη... Εχουν καιρο για να τα μαθουν και παρα πολυ μαλιστα Για αρχαια αγνωστο συνιστω Σαχπεκιδη ενα 20αρικο και εχει οτι θελετε απο αγνωστα για προπονηση μονοι σας ειδικα το καλοκαιρι που θα εχετε ελευθερο χρονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 20:18 Ο Paracelsus: #364 18-06-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εχουν καιρο για να τα μαθουν και παρα πολυ μαλιστα Για αρχαια αγνωστο συνιστω Σαχπεκιδη ενα 20αρικο και εχει οτι θελετε απο αγνωστα για προπονηση μονοι σας ειδικα το καλοκαιρι που θα εχετε ελευθερο χρονο Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ που τώρα έχω ελεύθερο χρόνο τώρα κάνω Γιαγκοπούλου και Τσουρέα εναλλάξ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 00:52 Η niek έγραψε: #365 19-06-13 00:52 Αρχίζω στις 21 και θα κάνω γύρω στις 22 ώρες.Στο Άγνωστο φοβάμαι πολύ τη γραμματική γιατί ενώ ξέρω κάποιο ρήμα σε όλους τους τύπους και πολύ καλά αρχικούς χρόνους , όταν βλέπω τις ασκήσεις γραμματικής αγχώνομαι και είτε κάνω λάθος στους τόνους είτε στο πρόσωπο, είτε στην έγκλιση.Ποτέ δεν είμαι σίγουρη για κανέναν τύπο και τελικά χάνω αρκετές μονάδες ειδικά στα διαγωνίσματα.Υπάρχει μήπως κάποιο βοήθημα, κάποιο βιβλίο ή κάτι άλλο; Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Στην Ιστορία πάλι η αποστήθιση δε με βοηθάει καθόλου γιατί ενώ σε όλα τα άλλα μαθήματα τα θυμάμαι, στην Ιστορία την επόμενη μέρα δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε πως άρχιζε η ερώτηση. Υπάρχει μήπως άλλος τρόπος να διαβάζω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουνίου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 01:01 Ο cha0s έγραψε: #366 19-06-13 01:01 Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 01:01 Ο Hephaestus: #367 19-06-13 01:01 παντως τα λατινικα μπορει να τα θεωρουν οι περισσοτεροι ευκολα, αλλα πραγματικα θελουν πολυ διαβασμα..οπως και ολα τα μαθηματα αλλωστε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 01:03 Ο SparklingGrey: #368 19-06-13 01:03 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Στην βιολογια επισης δεν χρειαζεται η αποστηθιση της ιστοριας ή της εισαγωγης του γνωστου Click για ανάπτυξη... Ούτε στο γνωστό η εισαγωγή είναι απαραίτητο να παρατεθεί αυτολεξεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:16 Η ~Lös~ έγραψε: #369 19-06-13 10:16 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παντως τα λατινικα μπορει να τα θεωρουν οι περισσοτεροι ευκολα, αλλα πραγματικα θελουν πολυ διαβασμα..οπως και ολα τα μαθηματα αλλωστε.. Click για ανάπτυξη... πολλάααα συν! αν δεν είχες βρει έναν καλό ρυθμό από τη δευτέρα λυκείου και δε διαβαζεις συστηματικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ειδικα απο λατινικα και στην τριτη λυκειου,παει το χασες το παιχνιδι...ειναι πολλαααα και θελει να τα βλεπεις τακτικα...εχουν πολλες λεπτομερειες... Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... το +1 για το γνωστο...για τη λογοτεχνια δεν ξαναμιλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:19 Ο cha0s έγραψε: #370 19-06-13 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: πολλάααα συν! αν δεν είχες βρει έναν καλό ρυθμό από τη δευτέρα λυκείου και δε διαβαζεις συστηματικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ειδικα απο λατινικα και στην τριτη λυκειου,παει το χασες το παιχνιδι...ειναι πολλαααα και θελει να τα βλεπεις τακτικα...εχουν πολλες λεπτομερειες... το +1 για το γνωστο...για τη λογοτεχνια δεν ξαναμιλαω Click για ανάπτυξη... 2011, 2012, 2013 ποιήματα έπεσαν. Λίγο χλωμό και φέτος να βάλουν πάλι ποίημα. Αν θέλουν να κάνουν ζημιά, τον κεμάλ που λίγοι τον περιμένουν ή συνοικισμούς. Ονειρο έπεσε φέτος επαναληπτικές οπότε λίγο δύσκολο να πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:28 Η ~Lös~ έγραψε: #371 19-06-13 10:28 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: 2011, 2012, 2013 ποιήματα έπεσαν. Λίγο χλωμό και φέτος να βάλουν πάλι ποίημα. Αν θέλουν να κάνουν ζημιά, τον κεμάλ που λίγοι τον περιμένουν ή συνοικισμούς. Ονειρο έπεσε φέτος επαναληπτικές οπότε λίγο δύσκολο να πέσει... Click για ανάπτυξη... βρε συ,δεν υπάρχει κανένας νόμος που να λέει 'εναλλαξ πεζο-ποιημα'...οτι θελουν μπορουν να βαλουν,το ειδαμε ειδικα φετος κι εμεις πεζο δεν περιμεναμε αλλωστε;; καλα,κεμαλ δεν τον διαβασα ποτε,προσφυγικους ομως τους ειχα ξεσκισει... ημουν τυχερη και παλι,νταξει... και παλι,ονειρο ΜΠΟΡΕΙ να ξαναπεσει..αλλο αποσπασμα,δεν ειναι αναγκη να μπει το ιδιο... μας εδωσαν νομιζω να καταλαβουμε πολυ καλα φέτος πώς λειτουργουν αυτοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:45 Ο Paracelsus: #372 19-06-13 10:45 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ !!!! Κι εμένα η συνείδησή μου κάτι τέτοιο μου λέει ... Φτάνει πια με τα ποιήματα ! Ας πέσει ο αγαπημένος Βιζυηνός ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hliass_1989 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο hliass_1989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:11 Ο hliass_1989: #373 19-06-13 11:11 Καταληψη θεωρητικων στο θρενττ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:13 Η ~Lös~ έγραψε: #374 19-06-13 11:13 as you can see.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:16 Ο Paracelsus: #375 19-06-13 11:16 Αρχική Δημοσίευση από hliass_1989: Καταληψη θεωρητικων στο θρενττ? Click για ανάπτυξη... Εννοείται !!! Δημοκρατία έχουμε ... αν υπάρχει Θετικός/Τεχνολογικός ας μιλήσει αν το επιθυμεί ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:22 Ο kwstasIdealism: #376 19-06-13 11:22 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ούτε στο γνωστό η εισαγωγή είναι απαραίτητο να παρατεθεί αυτολεξεί. Click για ανάπτυξη... Στο γνωστο κατα την γνωμη μου το αυτολεξει ειναι πιο απαραιτητο απο την ιστορια καθως δεν μπορεις να βγαλεις ενα κεντρικο νοημα και να το δομησεις και 1 προταση να χασεις πανε τα μοριακια Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... Πρωταγορας δεν θα πεσει ποτε στις κανονικες εχει γινει σικε πια,τωρα εαν αλλαξει η υλη κανενας δεν θα εχει ιδεα οποτε παιζει αλλα με την υπαρχουσα απιθανο κατ εμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιω_αννα Νεοφερμένο μέλος Η ιω_αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:31 Η ιω_αννα έγραψε: #377 19-06-13 12:31 παιδια ας μιλησει και καποιος απο τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:50 Η κατερω έγραψε: #378 19-06-13 12:50 Πόσο σας ζηλεύω! Μακάρι και εγώ να ξεκινούσα τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:10 Ο ξαροπ έγραψε: #379 19-06-13 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Συμφωνώ !!!! Κι εμένα η συνείδησή μου κάτι τέτοιο μου λέει ... Φτάνει πια με τα ποιήματα ! Ας πέσει ο αγαπημένος Βιζυηνός ... Click για ανάπτυξη... Αρχίσατε από τώρα με τις προβλέψεις; Μια χαρά πάτε. Μια χαρούλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:17 Η Peace_ έγραψε: #380 19-06-13 13:17 βιολογία κατεύθυνσης αι λοβ μόνο αυτό λέω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εχουν καιρο για να τα μαθουν και παρα πολυ μαλιστα Για αρχαια αγνωστο συνιστω Σαχπεκιδη ενα 20αρικο και εχει οτι θελετε απο αγνωστα για προπονηση μονοι σας ειδικα το καλοκαιρι που θα εχετε ελευθερο χρονο Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ που τώρα έχω ελεύθερο χρόνο τώρα κάνω Γιαγκοπούλου και Τσουρέα εναλλάξ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 00:52 Η niek έγραψε: #365 19-06-13 00:52 Αρχίζω στις 21 και θα κάνω γύρω στις 22 ώρες.Στο Άγνωστο φοβάμαι πολύ τη γραμματική γιατί ενώ ξέρω κάποιο ρήμα σε όλους τους τύπους και πολύ καλά αρχικούς χρόνους , όταν βλέπω τις ασκήσεις γραμματικής αγχώνομαι και είτε κάνω λάθος στους τόνους είτε στο πρόσωπο, είτε στην έγκλιση.Ποτέ δεν είμαι σίγουρη για κανέναν τύπο και τελικά χάνω αρκετές μονάδες ειδικά στα διαγωνίσματα.Υπάρχει μήπως κάποιο βοήθημα, κάποιο βιβλίο ή κάτι άλλο; Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Στην Ιστορία πάλι η αποστήθιση δε με βοηθάει καθόλου γιατί ενώ σε όλα τα άλλα μαθήματα τα θυμάμαι, στην Ιστορία την επόμενη μέρα δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε πως άρχιζε η ερώτηση. Υπάρχει μήπως άλλος τρόπος να διαβάζω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουνίου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 01:01 Ο cha0s έγραψε: #366 19-06-13 01:01 Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 01:01 Ο Hephaestus: #367 19-06-13 01:01 παντως τα λατινικα μπορει να τα θεωρουν οι περισσοτεροι ευκολα, αλλα πραγματικα θελουν πολυ διαβασμα..οπως και ολα τα μαθηματα αλλωστε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 01:03 Ο SparklingGrey: #368 19-06-13 01:03 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Στην βιολογια επισης δεν χρειαζεται η αποστηθιση της ιστοριας ή της εισαγωγης του γνωστου Click για ανάπτυξη... Ούτε στο γνωστό η εισαγωγή είναι απαραίτητο να παρατεθεί αυτολεξεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:16 Η ~Lös~ έγραψε: #369 19-06-13 10:16 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παντως τα λατινικα μπορει να τα θεωρουν οι περισσοτεροι ευκολα, αλλα πραγματικα θελουν πολυ διαβασμα..οπως και ολα τα μαθηματα αλλωστε.. Click για ανάπτυξη... πολλάααα συν! αν δεν είχες βρει έναν καλό ρυθμό από τη δευτέρα λυκείου και δε διαβαζεις συστηματικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ειδικα απο λατινικα και στην τριτη λυκειου,παει το χασες το παιχνιδι...ειναι πολλαααα και θελει να τα βλεπεις τακτικα...εχουν πολλες λεπτομερειες... Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... το +1 για το γνωστο...για τη λογοτεχνια δεν ξαναμιλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:19 Ο cha0s έγραψε: #370 19-06-13 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: πολλάααα συν! αν δεν είχες βρει έναν καλό ρυθμό από τη δευτέρα λυκείου και δε διαβαζεις συστηματικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ειδικα απο λατινικα και στην τριτη λυκειου,παει το χασες το παιχνιδι...ειναι πολλαααα και θελει να τα βλεπεις τακτικα...εχουν πολλες λεπτομερειες... το +1 για το γνωστο...για τη λογοτεχνια δεν ξαναμιλαω Click για ανάπτυξη... 2011, 2012, 2013 ποιήματα έπεσαν. Λίγο χλωμό και φέτος να βάλουν πάλι ποίημα. Αν θέλουν να κάνουν ζημιά, τον κεμάλ που λίγοι τον περιμένουν ή συνοικισμούς. Ονειρο έπεσε φέτος επαναληπτικές οπότε λίγο δύσκολο να πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:28 Η ~Lös~ έγραψε: #371 19-06-13 10:28 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: 2011, 2012, 2013 ποιήματα έπεσαν. Λίγο χλωμό και φέτος να βάλουν πάλι ποίημα. Αν θέλουν να κάνουν ζημιά, τον κεμάλ που λίγοι τον περιμένουν ή συνοικισμούς. Ονειρο έπεσε φέτος επαναληπτικές οπότε λίγο δύσκολο να πέσει... Click για ανάπτυξη... βρε συ,δεν υπάρχει κανένας νόμος που να λέει 'εναλλαξ πεζο-ποιημα'...οτι θελουν μπορουν να βαλουν,το ειδαμε ειδικα φετος κι εμεις πεζο δεν περιμεναμε αλλωστε;; καλα,κεμαλ δεν τον διαβασα ποτε,προσφυγικους ομως τους ειχα ξεσκισει... ημουν τυχερη και παλι,νταξει... και παλι,ονειρο ΜΠΟΡΕΙ να ξαναπεσει..αλλο αποσπασμα,δεν ειναι αναγκη να μπει το ιδιο... μας εδωσαν νομιζω να καταλαβουμε πολυ καλα φέτος πώς λειτουργουν αυτοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:45 Ο Paracelsus: #372 19-06-13 10:45 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ !!!! Κι εμένα η συνείδησή μου κάτι τέτοιο μου λέει ... Φτάνει πια με τα ποιήματα ! Ας πέσει ο αγαπημένος Βιζυηνός ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hliass_1989 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο hliass_1989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:11 Ο hliass_1989: #373 19-06-13 11:11 Καταληψη θεωρητικων στο θρενττ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:13 Η ~Lös~ έγραψε: #374 19-06-13 11:13 as you can see.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:16 Ο Paracelsus: #375 19-06-13 11:16 Αρχική Δημοσίευση από hliass_1989: Καταληψη θεωρητικων στο θρενττ? Click για ανάπτυξη... Εννοείται !!! Δημοκρατία έχουμε ... αν υπάρχει Θετικός/Τεχνολογικός ας μιλήσει αν το επιθυμεί ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:22 Ο kwstasIdealism: #376 19-06-13 11:22 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ούτε στο γνωστό η εισαγωγή είναι απαραίτητο να παρατεθεί αυτολεξεί. Click για ανάπτυξη... Στο γνωστο κατα την γνωμη μου το αυτολεξει ειναι πιο απαραιτητο απο την ιστορια καθως δεν μπορεις να βγαλεις ενα κεντρικο νοημα και να το δομησεις και 1 προταση να χασεις πανε τα μοριακια Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... Πρωταγορας δεν θα πεσει ποτε στις κανονικες εχει γινει σικε πια,τωρα εαν αλλαξει η υλη κανενας δεν θα εχει ιδεα οποτε παιζει αλλα με την υπαρχουσα απιθανο κατ εμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιω_αννα Νεοφερμένο μέλος Η ιω_αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:31 Η ιω_αννα έγραψε: #377 19-06-13 12:31 παιδια ας μιλησει και καποιος απο τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:50 Η κατερω έγραψε: #378 19-06-13 12:50 Πόσο σας ζηλεύω! Μακάρι και εγώ να ξεκινούσα τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:10 Ο ξαροπ έγραψε: #379 19-06-13 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Συμφωνώ !!!! Κι εμένα η συνείδησή μου κάτι τέτοιο μου λέει ... Φτάνει πια με τα ποιήματα ! Ας πέσει ο αγαπημένος Βιζυηνός ... Click για ανάπτυξη... Αρχίσατε από τώρα με τις προβλέψεις; Μια χαρά πάτε. Μια χαρούλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:17 Η Peace_ έγραψε: #380 19-06-13 13:17 βιολογία κατεύθυνσης αι λοβ μόνο αυτό λέω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχίζω στις 21 και θα κάνω γύρω στις 22 ώρες.Στο Άγνωστο φοβάμαι πολύ τη γραμματική γιατί ενώ ξέρω κάποιο ρήμα σε όλους τους τύπους και πολύ καλά αρχικούς χρόνους , όταν βλέπω τις ασκήσεις γραμματικής αγχώνομαι και είτε κάνω λάθος στους τόνους είτε στο πρόσωπο, είτε στην έγκλιση.Ποτέ δεν είμαι σίγουρη για κανέναν τύπο και τελικά χάνω αρκετές μονάδες ειδικά στα διαγωνίσματα.Υπάρχει μήπως κάποιο βοήθημα, κάποιο βιβλίο ή κάτι άλλο; Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Στην Ιστορία πάλι η αποστήθιση δε με βοηθάει καθόλου γιατί ενώ σε όλα τα άλλα μαθήματα τα θυμάμαι, στην Ιστορία την επόμενη μέρα δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε πως άρχιζε η ερώτηση. Υπάρχει μήπως άλλος τρόπος να διαβάζω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 01:01 Ο cha0s έγραψε: #366 19-06-13 01:01 Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 01:01 Ο Hephaestus: #367 19-06-13 01:01 παντως τα λατινικα μπορει να τα θεωρουν οι περισσοτεροι ευκολα, αλλα πραγματικα θελουν πολυ διαβασμα..οπως και ολα τα μαθηματα αλλωστε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 01:03 Ο SparklingGrey: #368 19-06-13 01:03 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Στην βιολογια επισης δεν χρειαζεται η αποστηθιση της ιστοριας ή της εισαγωγης του γνωστου Click για ανάπτυξη... Ούτε στο γνωστό η εισαγωγή είναι απαραίτητο να παρατεθεί αυτολεξεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:16 Η ~Lös~ έγραψε: #369 19-06-13 10:16 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παντως τα λατινικα μπορει να τα θεωρουν οι περισσοτεροι ευκολα, αλλα πραγματικα θελουν πολυ διαβασμα..οπως και ολα τα μαθηματα αλλωστε.. Click για ανάπτυξη... πολλάααα συν! αν δεν είχες βρει έναν καλό ρυθμό από τη δευτέρα λυκείου και δε διαβαζεις συστηματικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ειδικα απο λατινικα και στην τριτη λυκειου,παει το χασες το παιχνιδι...ειναι πολλαααα και θελει να τα βλεπεις τακτικα...εχουν πολλες λεπτομερειες... Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... το +1 για το γνωστο...για τη λογοτεχνια δεν ξαναμιλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:19 Ο cha0s έγραψε: #370 19-06-13 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: πολλάααα συν! αν δεν είχες βρει έναν καλό ρυθμό από τη δευτέρα λυκείου και δε διαβαζεις συστηματικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ειδικα απο λατινικα και στην τριτη λυκειου,παει το χασες το παιχνιδι...ειναι πολλαααα και θελει να τα βλεπεις τακτικα...εχουν πολλες λεπτομερειες... το +1 για το γνωστο...για τη λογοτεχνια δεν ξαναμιλαω Click για ανάπτυξη... 2011, 2012, 2013 ποιήματα έπεσαν. Λίγο χλωμό και φέτος να βάλουν πάλι ποίημα. Αν θέλουν να κάνουν ζημιά, τον κεμάλ που λίγοι τον περιμένουν ή συνοικισμούς. Ονειρο έπεσε φέτος επαναληπτικές οπότε λίγο δύσκολο να πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:28 Η ~Lös~ έγραψε: #371 19-06-13 10:28 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: 2011, 2012, 2013 ποιήματα έπεσαν. Λίγο χλωμό και φέτος να βάλουν πάλι ποίημα. Αν θέλουν να κάνουν ζημιά, τον κεμάλ που λίγοι τον περιμένουν ή συνοικισμούς. Ονειρο έπεσε φέτος επαναληπτικές οπότε λίγο δύσκολο να πέσει... Click για ανάπτυξη... βρε συ,δεν υπάρχει κανένας νόμος που να λέει 'εναλλαξ πεζο-ποιημα'...οτι θελουν μπορουν να βαλουν,το ειδαμε ειδικα φετος κι εμεις πεζο δεν περιμεναμε αλλωστε;; καλα,κεμαλ δεν τον διαβασα ποτε,προσφυγικους ομως τους ειχα ξεσκισει... ημουν τυχερη και παλι,νταξει... και παλι,ονειρο ΜΠΟΡΕΙ να ξαναπεσει..αλλο αποσπασμα,δεν ειναι αναγκη να μπει το ιδιο... μας εδωσαν νομιζω να καταλαβουμε πολυ καλα φέτος πώς λειτουργουν αυτοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:45 Ο Paracelsus: #372 19-06-13 10:45 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ !!!! Κι εμένα η συνείδησή μου κάτι τέτοιο μου λέει ... Φτάνει πια με τα ποιήματα ! Ας πέσει ο αγαπημένος Βιζυηνός ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hliass_1989 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο hliass_1989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:11 Ο hliass_1989: #373 19-06-13 11:11 Καταληψη θεωρητικων στο θρενττ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:13 Η ~Lös~ έγραψε: #374 19-06-13 11:13 as you can see.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:16 Ο Paracelsus: #375 19-06-13 11:16 Αρχική Δημοσίευση από hliass_1989: Καταληψη θεωρητικων στο θρενττ? Click για ανάπτυξη... Εννοείται !!! Δημοκρατία έχουμε ... αν υπάρχει Θετικός/Τεχνολογικός ας μιλήσει αν το επιθυμεί ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:22 Ο kwstasIdealism: #376 19-06-13 11:22 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ούτε στο γνωστό η εισαγωγή είναι απαραίτητο να παρατεθεί αυτολεξεί. Click για ανάπτυξη... Στο γνωστο κατα την γνωμη μου το αυτολεξει ειναι πιο απαραιτητο απο την ιστορια καθως δεν μπορεις να βγαλεις ενα κεντρικο νοημα και να το δομησεις και 1 προταση να χασεις πανε τα μοριακια Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... Πρωταγορας δεν θα πεσει ποτε στις κανονικες εχει γινει σικε πια,τωρα εαν αλλαξει η υλη κανενας δεν θα εχει ιδεα οποτε παιζει αλλα με την υπαρχουσα απιθανο κατ εμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιω_αννα Νεοφερμένο μέλος Η ιω_αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:31 Η ιω_αννα έγραψε: #377 19-06-13 12:31 παιδια ας μιλησει και καποιος απο τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:50 Η κατερω έγραψε: #378 19-06-13 12:50 Πόσο σας ζηλεύω! Μακάρι και εγώ να ξεκινούσα τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:10 Ο ξαροπ έγραψε: #379 19-06-13 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Συμφωνώ !!!! Κι εμένα η συνείδησή μου κάτι τέτοιο μου λέει ... Φτάνει πια με τα ποιήματα ! Ας πέσει ο αγαπημένος Βιζυηνός ... Click για ανάπτυξη... Αρχίσατε από τώρα με τις προβλέψεις; Μια χαρά πάτε. Μια χαρούλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:17 Η Peace_ έγραψε: #380 19-06-13 13:17 βιολογία κατεύθυνσης αι λοβ μόνο αυτό λέω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 01:01 Ο Hephaestus: #367 19-06-13 01:01 παντως τα λατινικα μπορει να τα θεωρουν οι περισσοτεροι ευκολα, αλλα πραγματικα θελουν πολυ διαβασμα..οπως και ολα τα μαθηματα αλλωστε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 01:03 Ο SparklingGrey: #368 19-06-13 01:03 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Στην βιολογια επισης δεν χρειαζεται η αποστηθιση της ιστοριας ή της εισαγωγης του γνωστου Click για ανάπτυξη... Ούτε στο γνωστό η εισαγωγή είναι απαραίτητο να παρατεθεί αυτολεξεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:16 Η ~Lös~ έγραψε: #369 19-06-13 10:16 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παντως τα λατινικα μπορει να τα θεωρουν οι περισσοτεροι ευκολα, αλλα πραγματικα θελουν πολυ διαβασμα..οπως και ολα τα μαθηματα αλλωστε.. Click για ανάπτυξη... πολλάααα συν! αν δεν είχες βρει έναν καλό ρυθμό από τη δευτέρα λυκείου και δε διαβαζεις συστηματικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ειδικα απο λατινικα και στην τριτη λυκειου,παει το χασες το παιχνιδι...ειναι πολλαααα και θελει να τα βλεπεις τακτικα...εχουν πολλες λεπτομερειες... Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... το +1 για το γνωστο...για τη λογοτεχνια δεν ξαναμιλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:19 Ο cha0s έγραψε: #370 19-06-13 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: πολλάααα συν! αν δεν είχες βρει έναν καλό ρυθμό από τη δευτέρα λυκείου και δε διαβαζεις συστηματικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ειδικα απο λατινικα και στην τριτη λυκειου,παει το χασες το παιχνιδι...ειναι πολλαααα και θελει να τα βλεπεις τακτικα...εχουν πολλες λεπτομερειες... το +1 για το γνωστο...για τη λογοτεχνια δεν ξαναμιλαω Click για ανάπτυξη... 2011, 2012, 2013 ποιήματα έπεσαν. Λίγο χλωμό και φέτος να βάλουν πάλι ποίημα. Αν θέλουν να κάνουν ζημιά, τον κεμάλ που λίγοι τον περιμένουν ή συνοικισμούς. Ονειρο έπεσε φέτος επαναληπτικές οπότε λίγο δύσκολο να πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:28 Η ~Lös~ έγραψε: #371 19-06-13 10:28 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: 2011, 2012, 2013 ποιήματα έπεσαν. Λίγο χλωμό και φέτος να βάλουν πάλι ποίημα. Αν θέλουν να κάνουν ζημιά, τον κεμάλ που λίγοι τον περιμένουν ή συνοικισμούς. Ονειρο έπεσε φέτος επαναληπτικές οπότε λίγο δύσκολο να πέσει... Click για ανάπτυξη... βρε συ,δεν υπάρχει κανένας νόμος που να λέει 'εναλλαξ πεζο-ποιημα'...οτι θελουν μπορουν να βαλουν,το ειδαμε ειδικα φετος κι εμεις πεζο δεν περιμεναμε αλλωστε;; καλα,κεμαλ δεν τον διαβασα ποτε,προσφυγικους ομως τους ειχα ξεσκισει... ημουν τυχερη και παλι,νταξει... και παλι,ονειρο ΜΠΟΡΕΙ να ξαναπεσει..αλλο αποσπασμα,δεν ειναι αναγκη να μπει το ιδιο... μας εδωσαν νομιζω να καταλαβουμε πολυ καλα φέτος πώς λειτουργουν αυτοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:45 Ο Paracelsus: #372 19-06-13 10:45 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ !!!! Κι εμένα η συνείδησή μου κάτι τέτοιο μου λέει ... Φτάνει πια με τα ποιήματα ! Ας πέσει ο αγαπημένος Βιζυηνός ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hliass_1989 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο hliass_1989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:11 Ο hliass_1989: #373 19-06-13 11:11 Καταληψη θεωρητικων στο θρενττ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:13 Η ~Lös~ έγραψε: #374 19-06-13 11:13 as you can see.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:16 Ο Paracelsus: #375 19-06-13 11:16 Αρχική Δημοσίευση από hliass_1989: Καταληψη θεωρητικων στο θρενττ? Click για ανάπτυξη... Εννοείται !!! Δημοκρατία έχουμε ... αν υπάρχει Θετικός/Τεχνολογικός ας μιλήσει αν το επιθυμεί ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:22 Ο kwstasIdealism: #376 19-06-13 11:22 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ούτε στο γνωστό η εισαγωγή είναι απαραίτητο να παρατεθεί αυτολεξεί. Click για ανάπτυξη... Στο γνωστο κατα την γνωμη μου το αυτολεξει ειναι πιο απαραιτητο απο την ιστορια καθως δεν μπορεις να βγαλεις ενα κεντρικο νοημα και να το δομησεις και 1 προταση να χασεις πανε τα μοριακια Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... Πρωταγορας δεν θα πεσει ποτε στις κανονικες εχει γινει σικε πια,τωρα εαν αλλαξει η υλη κανενας δεν θα εχει ιδεα οποτε παιζει αλλα με την υπαρχουσα απιθανο κατ εμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιω_αννα Νεοφερμένο μέλος Η ιω_αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:31 Η ιω_αννα έγραψε: #377 19-06-13 12:31 παιδια ας μιλησει και καποιος απο τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:50 Η κατερω έγραψε: #378 19-06-13 12:50 Πόσο σας ζηλεύω! Μακάρι και εγώ να ξεκινούσα τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:10 Ο ξαροπ έγραψε: #379 19-06-13 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Συμφωνώ !!!! Κι εμένα η συνείδησή μου κάτι τέτοιο μου λέει ... Φτάνει πια με τα ποιήματα ! Ας πέσει ο αγαπημένος Βιζυηνός ... Click για ανάπτυξη... Αρχίσατε από τώρα με τις προβλέψεις; Μια χαρά πάτε. Μια χαρούλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:17 Η Peace_ έγραψε: #380 19-06-13 13:17 βιολογία κατεύθυνσης αι λοβ μόνο αυτό λέω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παντως τα λατινικα μπορει να τα θεωρουν οι περισσοτεροι ευκολα, αλλα πραγματικα θελουν πολυ διαβασμα..οπως και ολα τα μαθηματα αλλωστε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 01:03 Ο SparklingGrey: #368 19-06-13 01:03 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Στην βιολογια επισης δεν χρειαζεται η αποστηθιση της ιστοριας ή της εισαγωγης του γνωστου Click για ανάπτυξη... Ούτε στο γνωστό η εισαγωγή είναι απαραίτητο να παρατεθεί αυτολεξεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:16 Η ~Lös~ έγραψε: #369 19-06-13 10:16 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παντως τα λατινικα μπορει να τα θεωρουν οι περισσοτεροι ευκολα, αλλα πραγματικα θελουν πολυ διαβασμα..οπως και ολα τα μαθηματα αλλωστε.. Click για ανάπτυξη... πολλάααα συν! αν δεν είχες βρει έναν καλό ρυθμό από τη δευτέρα λυκείου και δε διαβαζεις συστηματικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ειδικα απο λατινικα και στην τριτη λυκειου,παει το χασες το παιχνιδι...ειναι πολλαααα και θελει να τα βλεπεις τακτικα...εχουν πολλες λεπτομερειες... Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... το +1 για το γνωστο...για τη λογοτεχνια δεν ξαναμιλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:19 Ο cha0s έγραψε: #370 19-06-13 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: πολλάααα συν! αν δεν είχες βρει έναν καλό ρυθμό από τη δευτέρα λυκείου και δε διαβαζεις συστηματικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ειδικα απο λατινικα και στην τριτη λυκειου,παει το χασες το παιχνιδι...ειναι πολλαααα και θελει να τα βλεπεις τακτικα...εχουν πολλες λεπτομερειες... το +1 για το γνωστο...για τη λογοτεχνια δεν ξαναμιλαω Click για ανάπτυξη... 2011, 2012, 2013 ποιήματα έπεσαν. Λίγο χλωμό και φέτος να βάλουν πάλι ποίημα. Αν θέλουν να κάνουν ζημιά, τον κεμάλ που λίγοι τον περιμένουν ή συνοικισμούς. Ονειρο έπεσε φέτος επαναληπτικές οπότε λίγο δύσκολο να πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:28 Η ~Lös~ έγραψε: #371 19-06-13 10:28 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: 2011, 2012, 2013 ποιήματα έπεσαν. Λίγο χλωμό και φέτος να βάλουν πάλι ποίημα. Αν θέλουν να κάνουν ζημιά, τον κεμάλ που λίγοι τον περιμένουν ή συνοικισμούς. Ονειρο έπεσε φέτος επαναληπτικές οπότε λίγο δύσκολο να πέσει... Click για ανάπτυξη... βρε συ,δεν υπάρχει κανένας νόμος που να λέει 'εναλλαξ πεζο-ποιημα'...οτι θελουν μπορουν να βαλουν,το ειδαμε ειδικα φετος κι εμεις πεζο δεν περιμεναμε αλλωστε;; καλα,κεμαλ δεν τον διαβασα ποτε,προσφυγικους ομως τους ειχα ξεσκισει... ημουν τυχερη και παλι,νταξει... και παλι,ονειρο ΜΠΟΡΕΙ να ξαναπεσει..αλλο αποσπασμα,δεν ειναι αναγκη να μπει το ιδιο... μας εδωσαν νομιζω να καταλαβουμε πολυ καλα φέτος πώς λειτουργουν αυτοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:45 Ο Paracelsus: #372 19-06-13 10:45 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ !!!! Κι εμένα η συνείδησή μου κάτι τέτοιο μου λέει ... Φτάνει πια με τα ποιήματα ! Ας πέσει ο αγαπημένος Βιζυηνός ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hliass_1989 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο hliass_1989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:11 Ο hliass_1989: #373 19-06-13 11:11 Καταληψη θεωρητικων στο θρενττ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:13 Η ~Lös~ έγραψε: #374 19-06-13 11:13 as you can see.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:16 Ο Paracelsus: #375 19-06-13 11:16 Αρχική Δημοσίευση από hliass_1989: Καταληψη θεωρητικων στο θρενττ? Click για ανάπτυξη... Εννοείται !!! Δημοκρατία έχουμε ... αν υπάρχει Θετικός/Τεχνολογικός ας μιλήσει αν το επιθυμεί ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:22 Ο kwstasIdealism: #376 19-06-13 11:22 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ούτε στο γνωστό η εισαγωγή είναι απαραίτητο να παρατεθεί αυτολεξεί. Click για ανάπτυξη... Στο γνωστο κατα την γνωμη μου το αυτολεξει ειναι πιο απαραιτητο απο την ιστορια καθως δεν μπορεις να βγαλεις ενα κεντρικο νοημα και να το δομησεις και 1 προταση να χασεις πανε τα μοριακια Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... Πρωταγορας δεν θα πεσει ποτε στις κανονικες εχει γινει σικε πια,τωρα εαν αλλαξει η υλη κανενας δεν θα εχει ιδεα οποτε παιζει αλλα με την υπαρχουσα απιθανο κατ εμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιω_αννα Νεοφερμένο μέλος Η ιω_αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:31 Η ιω_αννα έγραψε: #377 19-06-13 12:31 παιδια ας μιλησει και καποιος απο τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:50 Η κατερω έγραψε: #378 19-06-13 12:50 Πόσο σας ζηλεύω! Μακάρι και εγώ να ξεκινούσα τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:10 Ο ξαροπ έγραψε: #379 19-06-13 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Συμφωνώ !!!! Κι εμένα η συνείδησή μου κάτι τέτοιο μου λέει ... Φτάνει πια με τα ποιήματα ! Ας πέσει ο αγαπημένος Βιζυηνός ... Click για ανάπτυξη... Αρχίσατε από τώρα με τις προβλέψεις; Μια χαρά πάτε. Μια χαρούλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:17 Η Peace_ έγραψε: #380 19-06-13 13:17 βιολογία κατεύθυνσης αι λοβ μόνο αυτό λέω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Στην βιολογια επισης δεν χρειαζεται η αποστηθιση της ιστοριας ή της εισαγωγης του γνωστου Click για ανάπτυξη... Ούτε στο γνωστό η εισαγωγή είναι απαραίτητο να παρατεθεί αυτολεξεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:16 Η ~Lös~ έγραψε: #369 19-06-13 10:16 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παντως τα λατινικα μπορει να τα θεωρουν οι περισσοτεροι ευκολα, αλλα πραγματικα θελουν πολυ διαβασμα..οπως και ολα τα μαθηματα αλλωστε.. Click για ανάπτυξη... πολλάααα συν! αν δεν είχες βρει έναν καλό ρυθμό από τη δευτέρα λυκείου και δε διαβαζεις συστηματικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ειδικα απο λατινικα και στην τριτη λυκειου,παει το χασες το παιχνιδι...ειναι πολλαααα και θελει να τα βλεπεις τακτικα...εχουν πολλες λεπτομερειες... Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... το +1 για το γνωστο...για τη λογοτεχνια δεν ξαναμιλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:19 Ο cha0s έγραψε: #370 19-06-13 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: πολλάααα συν! αν δεν είχες βρει έναν καλό ρυθμό από τη δευτέρα λυκείου και δε διαβαζεις συστηματικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ειδικα απο λατινικα και στην τριτη λυκειου,παει το χασες το παιχνιδι...ειναι πολλαααα και θελει να τα βλεπεις τακτικα...εχουν πολλες λεπτομερειες... το +1 για το γνωστο...για τη λογοτεχνια δεν ξαναμιλαω Click για ανάπτυξη... 2011, 2012, 2013 ποιήματα έπεσαν. Λίγο χλωμό και φέτος να βάλουν πάλι ποίημα. Αν θέλουν να κάνουν ζημιά, τον κεμάλ που λίγοι τον περιμένουν ή συνοικισμούς. Ονειρο έπεσε φέτος επαναληπτικές οπότε λίγο δύσκολο να πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:28 Η ~Lös~ έγραψε: #371 19-06-13 10:28 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: 2011, 2012, 2013 ποιήματα έπεσαν. Λίγο χλωμό και φέτος να βάλουν πάλι ποίημα. Αν θέλουν να κάνουν ζημιά, τον κεμάλ που λίγοι τον περιμένουν ή συνοικισμούς. Ονειρο έπεσε φέτος επαναληπτικές οπότε λίγο δύσκολο να πέσει... Click για ανάπτυξη... βρε συ,δεν υπάρχει κανένας νόμος που να λέει 'εναλλαξ πεζο-ποιημα'...οτι θελουν μπορουν να βαλουν,το ειδαμε ειδικα φετος κι εμεις πεζο δεν περιμεναμε αλλωστε;; καλα,κεμαλ δεν τον διαβασα ποτε,προσφυγικους ομως τους ειχα ξεσκισει... ημουν τυχερη και παλι,νταξει... και παλι,ονειρο ΜΠΟΡΕΙ να ξαναπεσει..αλλο αποσπασμα,δεν ειναι αναγκη να μπει το ιδιο... μας εδωσαν νομιζω να καταλαβουμε πολυ καλα φέτος πώς λειτουργουν αυτοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:45 Ο Paracelsus: #372 19-06-13 10:45 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ !!!! Κι εμένα η συνείδησή μου κάτι τέτοιο μου λέει ... Φτάνει πια με τα ποιήματα ! Ας πέσει ο αγαπημένος Βιζυηνός ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hliass_1989 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο hliass_1989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:11 Ο hliass_1989: #373 19-06-13 11:11 Καταληψη θεωρητικων στο θρενττ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:13 Η ~Lös~ έγραψε: #374 19-06-13 11:13 as you can see.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:16 Ο Paracelsus: #375 19-06-13 11:16 Αρχική Δημοσίευση από hliass_1989: Καταληψη θεωρητικων στο θρενττ? Click για ανάπτυξη... Εννοείται !!! Δημοκρατία έχουμε ... αν υπάρχει Θετικός/Τεχνολογικός ας μιλήσει αν το επιθυμεί ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:22 Ο kwstasIdealism: #376 19-06-13 11:22 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ούτε στο γνωστό η εισαγωγή είναι απαραίτητο να παρατεθεί αυτολεξεί. Click για ανάπτυξη... Στο γνωστο κατα την γνωμη μου το αυτολεξει ειναι πιο απαραιτητο απο την ιστορια καθως δεν μπορεις να βγαλεις ενα κεντρικο νοημα και να το δομησεις και 1 προταση να χασεις πανε τα μοριακια Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... Πρωταγορας δεν θα πεσει ποτε στις κανονικες εχει γινει σικε πια,τωρα εαν αλλαξει η υλη κανενας δεν θα εχει ιδεα οποτε παιζει αλλα με την υπαρχουσα απιθανο κατ εμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιω_αννα Νεοφερμένο μέλος Η ιω_αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:31 Η ιω_αννα έγραψε: #377 19-06-13 12:31 παιδια ας μιλησει και καποιος απο τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:50 Η κατερω έγραψε: #378 19-06-13 12:50 Πόσο σας ζηλεύω! Μακάρι και εγώ να ξεκινούσα τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:10 Ο ξαροπ έγραψε: #379 19-06-13 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Συμφωνώ !!!! Κι εμένα η συνείδησή μου κάτι τέτοιο μου λέει ... Φτάνει πια με τα ποιήματα ! Ας πέσει ο αγαπημένος Βιζυηνός ... Click για ανάπτυξη... Αρχίσατε από τώρα με τις προβλέψεις; Μια χαρά πάτε. Μια χαρούλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:17 Η Peace_ έγραψε: #380 19-06-13 13:17 βιολογία κατεύθυνσης αι λοβ μόνο αυτό λέω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παντως τα λατινικα μπορει να τα θεωρουν οι περισσοτεροι ευκολα, αλλα πραγματικα θελουν πολυ διαβασμα..οπως και ολα τα μαθηματα αλλωστε.. Click για ανάπτυξη... πολλάααα συν! αν δεν είχες βρει έναν καλό ρυθμό από τη δευτέρα λυκείου και δε διαβαζεις συστηματικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ειδικα απο λατινικα και στην τριτη λυκειου,παει το χασες το παιχνιδι...ειναι πολλαααα και θελει να τα βλεπεις τακτικα...εχουν πολλες λεπτομερειες... Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... το +1 για το γνωστο...για τη λογοτεχνια δεν ξαναμιλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:19 Ο cha0s έγραψε: #370 19-06-13 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: πολλάααα συν! αν δεν είχες βρει έναν καλό ρυθμό από τη δευτέρα λυκείου και δε διαβαζεις συστηματικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ειδικα απο λατινικα και στην τριτη λυκειου,παει το χασες το παιχνιδι...ειναι πολλαααα και θελει να τα βλεπεις τακτικα...εχουν πολλες λεπτομερειες... το +1 για το γνωστο...για τη λογοτεχνια δεν ξαναμιλαω Click για ανάπτυξη... 2011, 2012, 2013 ποιήματα έπεσαν. Λίγο χλωμό και φέτος να βάλουν πάλι ποίημα. Αν θέλουν να κάνουν ζημιά, τον κεμάλ που λίγοι τον περιμένουν ή συνοικισμούς. Ονειρο έπεσε φέτος επαναληπτικές οπότε λίγο δύσκολο να πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:28 Η ~Lös~ έγραψε: #371 19-06-13 10:28 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: 2011, 2012, 2013 ποιήματα έπεσαν. Λίγο χλωμό και φέτος να βάλουν πάλι ποίημα. Αν θέλουν να κάνουν ζημιά, τον κεμάλ που λίγοι τον περιμένουν ή συνοικισμούς. Ονειρο έπεσε φέτος επαναληπτικές οπότε λίγο δύσκολο να πέσει... Click για ανάπτυξη... βρε συ,δεν υπάρχει κανένας νόμος που να λέει 'εναλλαξ πεζο-ποιημα'...οτι θελουν μπορουν να βαλουν,το ειδαμε ειδικα φετος κι εμεις πεζο δεν περιμεναμε αλλωστε;; καλα,κεμαλ δεν τον διαβασα ποτε,προσφυγικους ομως τους ειχα ξεσκισει... ημουν τυχερη και παλι,νταξει... και παλι,ονειρο ΜΠΟΡΕΙ να ξαναπεσει..αλλο αποσπασμα,δεν ειναι αναγκη να μπει το ιδιο... μας εδωσαν νομιζω να καταλαβουμε πολυ καλα φέτος πώς λειτουργουν αυτοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:45 Ο Paracelsus: #372 19-06-13 10:45 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ !!!! Κι εμένα η συνείδησή μου κάτι τέτοιο μου λέει ... Φτάνει πια με τα ποιήματα ! Ας πέσει ο αγαπημένος Βιζυηνός ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hliass_1989 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο hliass_1989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:11 Ο hliass_1989: #373 19-06-13 11:11 Καταληψη θεωρητικων στο θρενττ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:13 Η ~Lös~ έγραψε: #374 19-06-13 11:13 as you can see.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:16 Ο Paracelsus: #375 19-06-13 11:16 Αρχική Δημοσίευση από hliass_1989: Καταληψη θεωρητικων στο θρενττ? Click για ανάπτυξη... Εννοείται !!! Δημοκρατία έχουμε ... αν υπάρχει Θετικός/Τεχνολογικός ας μιλήσει αν το επιθυμεί ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:22 Ο kwstasIdealism: #376 19-06-13 11:22 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ούτε στο γνωστό η εισαγωγή είναι απαραίτητο να παρατεθεί αυτολεξεί. Click για ανάπτυξη... Στο γνωστο κατα την γνωμη μου το αυτολεξει ειναι πιο απαραιτητο απο την ιστορια καθως δεν μπορεις να βγαλεις ενα κεντρικο νοημα και να το δομησεις και 1 προταση να χασεις πανε τα μοριακια Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... Πρωταγορας δεν θα πεσει ποτε στις κανονικες εχει γινει σικε πια,τωρα εαν αλλαξει η υλη κανενας δεν θα εχει ιδεα οποτε παιζει αλλα με την υπαρχουσα απιθανο κατ εμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιω_αννα Νεοφερμένο μέλος Η ιω_αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:31 Η ιω_αννα έγραψε: #377 19-06-13 12:31 παιδια ας μιλησει και καποιος απο τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:50 Η κατερω έγραψε: #378 19-06-13 12:50 Πόσο σας ζηλεύω! Μακάρι και εγώ να ξεκινούσα τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:10 Ο ξαροπ έγραψε: #379 19-06-13 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Συμφωνώ !!!! Κι εμένα η συνείδησή μου κάτι τέτοιο μου λέει ... Φτάνει πια με τα ποιήματα ! Ας πέσει ο αγαπημένος Βιζυηνός ... Click για ανάπτυξη... Αρχίσατε από τώρα με τις προβλέψεις; Μια χαρά πάτε. Μια χαρούλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:17 Η Peace_ έγραψε: #380 19-06-13 13:17 βιολογία κατεύθυνσης αι λοβ μόνο αυτό λέω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: πολλάααα συν! αν δεν είχες βρει έναν καλό ρυθμό από τη δευτέρα λυκείου και δε διαβαζεις συστηματικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ειδικα απο λατινικα και στην τριτη λυκειου,παει το χασες το παιχνιδι...ειναι πολλαααα και θελει να τα βλεπεις τακτικα...εχουν πολλες λεπτομερειες... το +1 για το γνωστο...για τη λογοτεχνια δεν ξαναμιλαω Click για ανάπτυξη... 2011, 2012, 2013 ποιήματα έπεσαν. Λίγο χλωμό και φέτος να βάλουν πάλι ποίημα. Αν θέλουν να κάνουν ζημιά, τον κεμάλ που λίγοι τον περιμένουν ή συνοικισμούς. Ονειρο έπεσε φέτος επαναληπτικές οπότε λίγο δύσκολο να πέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:28 Η ~Lös~ έγραψε: #371 19-06-13 10:28 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: 2011, 2012, 2013 ποιήματα έπεσαν. Λίγο χλωμό και φέτος να βάλουν πάλι ποίημα. Αν θέλουν να κάνουν ζημιά, τον κεμάλ που λίγοι τον περιμένουν ή συνοικισμούς. Ονειρο έπεσε φέτος επαναληπτικές οπότε λίγο δύσκολο να πέσει... Click για ανάπτυξη... βρε συ,δεν υπάρχει κανένας νόμος που να λέει 'εναλλαξ πεζο-ποιημα'...οτι θελουν μπορουν να βαλουν,το ειδαμε ειδικα φετος κι εμεις πεζο δεν περιμεναμε αλλωστε;; καλα,κεμαλ δεν τον διαβασα ποτε,προσφυγικους ομως τους ειχα ξεσκισει... ημουν τυχερη και παλι,νταξει... και παλι,ονειρο ΜΠΟΡΕΙ να ξαναπεσει..αλλο αποσπασμα,δεν ειναι αναγκη να μπει το ιδιο... μας εδωσαν νομιζω να καταλαβουμε πολυ καλα φέτος πώς λειτουργουν αυτοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:45 Ο Paracelsus: #372 19-06-13 10:45 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ !!!! Κι εμένα η συνείδησή μου κάτι τέτοιο μου λέει ... Φτάνει πια με τα ποιήματα ! Ας πέσει ο αγαπημένος Βιζυηνός ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hliass_1989 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο hliass_1989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:11 Ο hliass_1989: #373 19-06-13 11:11 Καταληψη θεωρητικων στο θρενττ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:13 Η ~Lös~ έγραψε: #374 19-06-13 11:13 as you can see.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:16 Ο Paracelsus: #375 19-06-13 11:16 Αρχική Δημοσίευση από hliass_1989: Καταληψη θεωρητικων στο θρενττ? Click για ανάπτυξη... Εννοείται !!! Δημοκρατία έχουμε ... αν υπάρχει Θετικός/Τεχνολογικός ας μιλήσει αν το επιθυμεί ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:22 Ο kwstasIdealism: #376 19-06-13 11:22 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ούτε στο γνωστό η εισαγωγή είναι απαραίτητο να παρατεθεί αυτολεξεί. Click για ανάπτυξη... Στο γνωστο κατα την γνωμη μου το αυτολεξει ειναι πιο απαραιτητο απο την ιστορια καθως δεν μπορεις να βγαλεις ενα κεντρικο νοημα και να το δομησεις και 1 προταση να χασεις πανε τα μοριακια Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... Πρωταγορας δεν θα πεσει ποτε στις κανονικες εχει γινει σικε πια,τωρα εαν αλλαξει η υλη κανενας δεν θα εχει ιδεα οποτε παιζει αλλα με την υπαρχουσα απιθανο κατ εμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιω_αννα Νεοφερμένο μέλος Η ιω_αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:31 Η ιω_αννα έγραψε: #377 19-06-13 12:31 παιδια ας μιλησει και καποιος απο τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:50 Η κατερω έγραψε: #378 19-06-13 12:50 Πόσο σας ζηλεύω! Μακάρι και εγώ να ξεκινούσα τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:10 Ο ξαροπ έγραψε: #379 19-06-13 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Συμφωνώ !!!! Κι εμένα η συνείδησή μου κάτι τέτοιο μου λέει ... Φτάνει πια με τα ποιήματα ! Ας πέσει ο αγαπημένος Βιζυηνός ... Click για ανάπτυξη... Αρχίσατε από τώρα με τις προβλέψεις; Μια χαρά πάτε. Μια χαρούλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:17 Η Peace_ έγραψε: #380 19-06-13 13:17 βιολογία κατεύθυνσης αι λοβ μόνο αυτό λέω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: 2011, 2012, 2013 ποιήματα έπεσαν. Λίγο χλωμό και φέτος να βάλουν πάλι ποίημα. Αν θέλουν να κάνουν ζημιά, τον κεμάλ που λίγοι τον περιμένουν ή συνοικισμούς. Ονειρο έπεσε φέτος επαναληπτικές οπότε λίγο δύσκολο να πέσει... Click για ανάπτυξη... βρε συ,δεν υπάρχει κανένας νόμος που να λέει 'εναλλαξ πεζο-ποιημα'...οτι θελουν μπορουν να βαλουν,το ειδαμε ειδικα φετος κι εμεις πεζο δεν περιμεναμε αλλωστε;; καλα,κεμαλ δεν τον διαβασα ποτε,προσφυγικους ομως τους ειχα ξεσκισει... ημουν τυχερη και παλι,νταξει... και παλι,ονειρο ΜΠΟΡΕΙ να ξαναπεσει..αλλο αποσπασμα,δεν ειναι αναγκη να μπει το ιδιο... μας εδωσαν νομιζω να καταλαβουμε πολυ καλα φέτος πώς λειτουργουν αυτοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 10:45 Ο Paracelsus: #372 19-06-13 10:45 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ !!!! Κι εμένα η συνείδησή μου κάτι τέτοιο μου λέει ... Φτάνει πια με τα ποιήματα ! Ας πέσει ο αγαπημένος Βιζυηνός ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hliass_1989 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο hliass_1989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:11 Ο hliass_1989: #373 19-06-13 11:11 Καταληψη θεωρητικων στο θρενττ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:13 Η ~Lös~ έγραψε: #374 19-06-13 11:13 as you can see.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:16 Ο Paracelsus: #375 19-06-13 11:16 Αρχική Δημοσίευση από hliass_1989: Καταληψη θεωρητικων στο θρενττ? Click για ανάπτυξη... Εννοείται !!! Δημοκρατία έχουμε ... αν υπάρχει Θετικός/Τεχνολογικός ας μιλήσει αν το επιθυμεί ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:22 Ο kwstasIdealism: #376 19-06-13 11:22 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ούτε στο γνωστό η εισαγωγή είναι απαραίτητο να παρατεθεί αυτολεξεί. Click για ανάπτυξη... Στο γνωστο κατα την γνωμη μου το αυτολεξει ειναι πιο απαραιτητο απο την ιστορια καθως δεν μπορεις να βγαλεις ενα κεντρικο νοημα και να το δομησεις και 1 προταση να χασεις πανε τα μοριακια Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... Πρωταγορας δεν θα πεσει ποτε στις κανονικες εχει γινει σικε πια,τωρα εαν αλλαξει η υλη κανενας δεν θα εχει ιδεα οποτε παιζει αλλα με την υπαρχουσα απιθανο κατ εμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιω_αννα Νεοφερμένο μέλος Η ιω_αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:31 Η ιω_αννα έγραψε: #377 19-06-13 12:31 παιδια ας μιλησει και καποιος απο τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:50 Η κατερω έγραψε: #378 19-06-13 12:50 Πόσο σας ζηλεύω! Μακάρι και εγώ να ξεκινούσα τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:10 Ο ξαροπ έγραψε: #379 19-06-13 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Συμφωνώ !!!! Κι εμένα η συνείδησή μου κάτι τέτοιο μου λέει ... Φτάνει πια με τα ποιήματα ! Ας πέσει ο αγαπημένος Βιζυηνός ... Click για ανάπτυξη... Αρχίσατε από τώρα με τις προβλέψεις; Μια χαρά πάτε. Μια χαρούλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:17 Η Peace_ έγραψε: #380 19-06-13 13:17 βιολογία κατεύθυνσης αι λοβ μόνο αυτό λέω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ !!!! Κι εμένα η συνείδησή μου κάτι τέτοιο μου λέει ... Φτάνει πια με τα ποιήματα ! Ας πέσει ο αγαπημένος Βιζυηνός ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hliass_1989 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο hliass_1989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:11 Ο hliass_1989: #373 19-06-13 11:11 Καταληψη θεωρητικων στο θρενττ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:13 Η ~Lös~ έγραψε: #374 19-06-13 11:13 as you can see.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:16 Ο Paracelsus: #375 19-06-13 11:16 Αρχική Δημοσίευση από hliass_1989: Καταληψη θεωρητικων στο θρενττ? Click για ανάπτυξη... Εννοείται !!! Δημοκρατία έχουμε ... αν υπάρχει Θετικός/Τεχνολογικός ας μιλήσει αν το επιθυμεί ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:22 Ο kwstasIdealism: #376 19-06-13 11:22 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ούτε στο γνωστό η εισαγωγή είναι απαραίτητο να παρατεθεί αυτολεξεί. Click για ανάπτυξη... Στο γνωστο κατα την γνωμη μου το αυτολεξει ειναι πιο απαραιτητο απο την ιστορια καθως δεν μπορεις να βγαλεις ενα κεντρικο νοημα και να το δομησεις και 1 προταση να χασεις πανε τα μοριακια Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... Πρωταγορας δεν θα πεσει ποτε στις κανονικες εχει γινει σικε πια,τωρα εαν αλλαξει η υλη κανενας δεν θα εχει ιδεα οποτε παιζει αλλα με την υπαρχουσα απιθανο κατ εμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιω_αννα Νεοφερμένο μέλος Η ιω_αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:31 Η ιω_αννα έγραψε: #377 19-06-13 12:31 παιδια ας μιλησει και καποιος απο τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:50 Η κατερω έγραψε: #378 19-06-13 12:50 Πόσο σας ζηλεύω! Μακάρι και εγώ να ξεκινούσα τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:10 Ο ξαροπ έγραψε: #379 19-06-13 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Συμφωνώ !!!! Κι εμένα η συνείδησή μου κάτι τέτοιο μου λέει ... Φτάνει πια με τα ποιήματα ! Ας πέσει ο αγαπημένος Βιζυηνός ... Click για ανάπτυξη... Αρχίσατε από τώρα με τις προβλέψεις; Μια χαρά πάτε. Μια χαρούλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:17 Η Peace_ έγραψε: #380 19-06-13 13:17 βιολογία κατεύθυνσης αι λοβ μόνο αυτό λέω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καταληψη θεωρητικων στο θρενττ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:13 Η ~Lös~ έγραψε: #374 19-06-13 11:13 as you can see.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:16 Ο Paracelsus: #375 19-06-13 11:16 Αρχική Δημοσίευση από hliass_1989: Καταληψη θεωρητικων στο θρενττ? Click για ανάπτυξη... Εννοείται !!! Δημοκρατία έχουμε ... αν υπάρχει Θετικός/Τεχνολογικός ας μιλήσει αν το επιθυμεί ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:22 Ο kwstasIdealism: #376 19-06-13 11:22 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ούτε στο γνωστό η εισαγωγή είναι απαραίτητο να παρατεθεί αυτολεξεί. Click για ανάπτυξη... Στο γνωστο κατα την γνωμη μου το αυτολεξει ειναι πιο απαραιτητο απο την ιστορια καθως δεν μπορεις να βγαλεις ενα κεντρικο νοημα και να το δομησεις και 1 προταση να χασεις πανε τα μοριακια Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... Πρωταγορας δεν θα πεσει ποτε στις κανονικες εχει γινει σικε πια,τωρα εαν αλλαξει η υλη κανενας δεν θα εχει ιδεα οποτε παιζει αλλα με την υπαρχουσα απιθανο κατ εμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιω_αννα Νεοφερμένο μέλος Η ιω_αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:31 Η ιω_αννα έγραψε: #377 19-06-13 12:31 παιδια ας μιλησει και καποιος απο τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:50 Η κατερω έγραψε: #378 19-06-13 12:50 Πόσο σας ζηλεύω! Μακάρι και εγώ να ξεκινούσα τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:10 Ο ξαροπ έγραψε: #379 19-06-13 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Συμφωνώ !!!! Κι εμένα η συνείδησή μου κάτι τέτοιο μου λέει ... Φτάνει πια με τα ποιήματα ! Ας πέσει ο αγαπημένος Βιζυηνός ... Click για ανάπτυξη... Αρχίσατε από τώρα με τις προβλέψεις; Μια χαρά πάτε. Μια χαρούλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:17 Η Peace_ έγραψε: #380 19-06-13 13:17 βιολογία κατεύθυνσης αι λοβ μόνο αυτό λέω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
as you can see.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:16 Ο Paracelsus: #375 19-06-13 11:16 Αρχική Δημοσίευση από hliass_1989: Καταληψη θεωρητικων στο θρενττ? Click για ανάπτυξη... Εννοείται !!! Δημοκρατία έχουμε ... αν υπάρχει Θετικός/Τεχνολογικός ας μιλήσει αν το επιθυμεί ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:22 Ο kwstasIdealism: #376 19-06-13 11:22 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ούτε στο γνωστό η εισαγωγή είναι απαραίτητο να παρατεθεί αυτολεξεί. Click για ανάπτυξη... Στο γνωστο κατα την γνωμη μου το αυτολεξει ειναι πιο απαραιτητο απο την ιστορια καθως δεν μπορεις να βγαλεις ενα κεντρικο νοημα και να το δομησεις και 1 προταση να χασεις πανε τα μοριακια Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... Πρωταγορας δεν θα πεσει ποτε στις κανονικες εχει γινει σικε πια,τωρα εαν αλλαξει η υλη κανενας δεν θα εχει ιδεα οποτε παιζει αλλα με την υπαρχουσα απιθανο κατ εμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιω_αννα Νεοφερμένο μέλος Η ιω_αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:31 Η ιω_αννα έγραψε: #377 19-06-13 12:31 παιδια ας μιλησει και καποιος απο τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:50 Η κατερω έγραψε: #378 19-06-13 12:50 Πόσο σας ζηλεύω! Μακάρι και εγώ να ξεκινούσα τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:10 Ο ξαροπ έγραψε: #379 19-06-13 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Συμφωνώ !!!! Κι εμένα η συνείδησή μου κάτι τέτοιο μου λέει ... Φτάνει πια με τα ποιήματα ! Ας πέσει ο αγαπημένος Βιζυηνός ... Click για ανάπτυξη... Αρχίσατε από τώρα με τις προβλέψεις; Μια χαρά πάτε. Μια χαρούλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:17 Η Peace_ έγραψε: #380 19-06-13 13:17 βιολογία κατεύθυνσης αι λοβ μόνο αυτό λέω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από hliass_1989: Καταληψη θεωρητικων στο θρενττ? Click για ανάπτυξη... Εννοείται !!! Δημοκρατία έχουμε ... αν υπάρχει Θετικός/Τεχνολογικός ας μιλήσει αν το επιθυμεί ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 11:22 Ο kwstasIdealism: #376 19-06-13 11:22 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ούτε στο γνωστό η εισαγωγή είναι απαραίτητο να παρατεθεί αυτολεξεί. Click για ανάπτυξη... Στο γνωστο κατα την γνωμη μου το αυτολεξει ειναι πιο απαραιτητο απο την ιστορια καθως δεν μπορεις να βγαλεις ενα κεντρικο νοημα και να το δομησεις και 1 προταση να χασεις πανε τα μοριακια Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... Πρωταγορας δεν θα πεσει ποτε στις κανονικες εχει γινει σικε πια,τωρα εαν αλλαξει η υλη κανενας δεν θα εχει ιδεα οποτε παιζει αλλα με την υπαρχουσα απιθανο κατ εμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιω_αννα Νεοφερμένο μέλος Η ιω_αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:31 Η ιω_αννα έγραψε: #377 19-06-13 12:31 παιδια ας μιλησει και καποιος απο τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:50 Η κατερω έγραψε: #378 19-06-13 12:50 Πόσο σας ζηλεύω! Μακάρι και εγώ να ξεκινούσα τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:10 Ο ξαροπ έγραψε: #379 19-06-13 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Συμφωνώ !!!! Κι εμένα η συνείδησή μου κάτι τέτοιο μου λέει ... Φτάνει πια με τα ποιήματα ! Ας πέσει ο αγαπημένος Βιζυηνός ... Click για ανάπτυξη... Αρχίσατε από τώρα με τις προβλέψεις; Μια χαρά πάτε. Μια χαρούλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:17 Η Peace_ έγραψε: #380 19-06-13 13:17 βιολογία κατεύθυνσης αι λοβ μόνο αυτό λέω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ούτε στο γνωστό η εισαγωγή είναι απαραίτητο να παρατεθεί αυτολεξεί. Click για ανάπτυξη... Στο γνωστο κατα την γνωμη μου το αυτολεξει ειναι πιο απαραιτητο απο την ιστορια καθως δεν μπορεις να βγαλεις ενα κεντρικο νοημα και να το δομησεις και 1 προταση να χασεις πανε τα μοριακια Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Κάτι μου λέει πως το 2014 θα πέσει πρωταγορας στο γνωστό, και στη λογοτεχνία αμάρτημα. Click για ανάπτυξη... Πρωταγορας δεν θα πεσει ποτε στις κανονικες εχει γινει σικε πια,τωρα εαν αλλαξει η υλη κανενας δεν θα εχει ιδεα οποτε παιζει αλλα με την υπαρχουσα απιθανο κατ εμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιω_αννα Νεοφερμένο μέλος Η ιω_αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:31 Η ιω_αννα έγραψε: #377 19-06-13 12:31 παιδια ας μιλησει και καποιος απο τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:50 Η κατερω έγραψε: #378 19-06-13 12:50 Πόσο σας ζηλεύω! Μακάρι και εγώ να ξεκινούσα τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:10 Ο ξαροπ έγραψε: #379 19-06-13 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Συμφωνώ !!!! Κι εμένα η συνείδησή μου κάτι τέτοιο μου λέει ... Φτάνει πια με τα ποιήματα ! Ας πέσει ο αγαπημένος Βιζυηνός ... Click για ανάπτυξη... Αρχίσατε από τώρα με τις προβλέψεις; Μια χαρά πάτε. Μια χαρούλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:17 Η Peace_ έγραψε: #380 19-06-13 13:17 βιολογία κατεύθυνσης αι λοβ μόνο αυτό λέω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια ας μιλησει και καποιος απο τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 12:50 Η κατερω έγραψε: #378 19-06-13 12:50 Πόσο σας ζηλεύω! Μακάρι και εγώ να ξεκινούσα τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:10 Ο ξαροπ έγραψε: #379 19-06-13 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Συμφωνώ !!!! Κι εμένα η συνείδησή μου κάτι τέτοιο μου λέει ... Φτάνει πια με τα ποιήματα ! Ας πέσει ο αγαπημένος Βιζυηνός ... Click για ανάπτυξη... Αρχίσατε από τώρα με τις προβλέψεις; Μια χαρά πάτε. Μια χαρούλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:17 Η Peace_ έγραψε: #380 19-06-13 13:17 βιολογία κατεύθυνσης αι λοβ μόνο αυτό λέω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πόσο σας ζηλεύω! Μακάρι και εγώ να ξεκινούσα τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:10 Ο ξαροπ έγραψε: #379 19-06-13 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Συμφωνώ !!!! Κι εμένα η συνείδησή μου κάτι τέτοιο μου λέει ... Φτάνει πια με τα ποιήματα ! Ας πέσει ο αγαπημένος Βιζυηνός ... Click για ανάπτυξη... Αρχίσατε από τώρα με τις προβλέψεις; Μια χαρά πάτε. Μια χαρούλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:17 Η Peace_ έγραψε: #380 19-06-13 13:17 βιολογία κατεύθυνσης αι λοβ μόνο αυτό λέω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Συμφωνώ !!!! Κι εμένα η συνείδησή μου κάτι τέτοιο μου λέει ... Φτάνει πια με τα ποιήματα ! Ας πέσει ο αγαπημένος Βιζυηνός ... Click για ανάπτυξη... Αρχίσατε από τώρα με τις προβλέψεις; Μια χαρά πάτε. Μια χαρούλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 13:17 Η Peace_ έγραψε: #380 19-06-13 13:17 βιολογία κατεύθυνσης αι λοβ μόνο αυτό λέω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
βιολογία κατεύθυνσης αι λοβ μόνο αυτό λέω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.