Καλησπέρα σε όλους!! Εγώ θα ξεκινήσω την θερινή προετοιμασία από 17/6-26/7 2013. Θα κάνω Έκθεση, μαθ.κατ, φυσική , αεππ. Θα επιλέξω ως μάθημα γενικής παιδείας τα μαθηματικά και επιλογής Αρχές Οικονομικής Θεωρίας. Το ΑΟΔΕ έχω σκοπό να το βγάλω το καλοκαίρι ώστε την υπόλοιπη χρονιά να κάνω επαναλήψεις σε αυτό. Όσον αφορά τα μαθ.γ, μαθ.κατ θα κάνω Πέμπτη , παρασκευή, Σάββατο Κυριακή από 3 ώρες και τις υπόλοιπες μέρες ασκήσεις φροντιστηρίου, βοηθημάτων ώστε να έχω βγάλει την ύλη μέχρι τον Δεκέμβριο. Στην έκθεση θα κάνουμε στο φροντιστήριο 2 ώρες την εβδομάδα + ασκήσεις φροντιστηρίου και βοηθημάτων. Αλήθεια εσείς ποια βοηθήματα μου προτείνεται για έκθεση και φυσική?
Λοιπόν ελπίζω πως με υπομονή, επιμονή, κόπο και πολύ διάβασμα να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε ολόκληρη την χρονιά και ιδίως τις ημέρες των Πανελληνίων ώστε να καταφέρουμε να μπούμε στην σχολή προτίμηση μας. Καλό Κουράγιο και καλή επιτυχία σε όλους μας!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.