tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 18:18 Ο tweetyslvstr: #161 14-06-13 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Παρόμοια όμως αν κάποιος είχε διαβάσει πολύ καλά βιολογία μπορούσε να γράψει 20..πιστεύω πάντως η επιλογή ειναι προσωπική απόφαση....αλλά σίγουρα τα μαθήματα με περισσότερη θεωρία σου εξασφαλίζουν μια σχετική ' σιγουρια' προσωπική μου άποψη πάντα Click για ανάπτυξη... Σαφέστατα!! Η επιλογή είναι δική σου και κανένας δεν μπορεί να σε αναγκάσει να πάρεις ως μαθημα γενικής κάτι που δε σου αρέσει και πιστεύεις πως δεν μπορείς να τα καταφέρεις. Απλά να διευκρινίσω κατι προκειμένου να μην παρεξηγηθώ Το παραπάνω κείμενο μου αποτελεί προσωπική άποψη και σε καμία περίπτωση κείμενο εξαναγκασμού. Γιώργο σχετικά με αυτό που λες για την βιολογία έχεις δίκιο απλά εγώ αναφέρθηκα γενικά (για ένα μεγάλο μέρος θετικοτεχνολογικών). Λοιπόν σου εύχομαι καλή επιτυχία και καλό κουράγιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 18:22 Ο Alejandro che 7: #162 14-06-13 18:22 Αρχική Δημοσίευση από butterfly_96: Συμφωνω.Εγω εχω το facebook κλειστο 1 χρονο -δεν νομιζω να το ξαναενεργοποιησω.Και απο διαβασμα κλεινω 7-8 ωρες.Αλλα τωρα θα δυσκολεψουν τ πραγαματα οποτε περισσοτερες! Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο με 7-8 ώρες δεν γίνεται δουλειά πρέπει να σοβαρευτείς. 2 ώρες ύπνο 6 ωρες σχολείο 4 ωρες φροντ και 12 ωρες διαβασμα μια χαρα δεν θα τρως κιόλας μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχεις γινει μοντελάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr. Thrax Νεοφερμένο μέλος Ο Dr. Thrax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 18:24 Ο Dr. Thrax: #163 14-06-13 18:24 παιδες χρειαζομαστε καλο διαβασμα και ξεκουραση και ολα θα πανε καλα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 18:34 Ο nikoslarissa: #164 14-06-13 18:34 Η υλη ειναι ακριβως ιδια καθε χρονο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marggrit Νεοφερμένο μέλος Η μαργαρίτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 18:36 Η marggrit έγραψε: #165 14-06-13 18:36 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Η υλη ειναι ακριβως ιδια καθε χρονο; Click για ανάπτυξη... για κάθε χρόνο κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος, ωστόσο μάλλον δεν πρόκειται να υπάρξουν αλλαγές στη χρονιά μας... αν αλλάξει κάτι θα πρόκειται για λεπτομέρια υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαντάμ_Σουσού Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαντάμ_Σουσού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 18:42 Η Μαντάμ_Σουσού: #166 14-06-13 18:42 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Πως ακριβώς είναι να νιώθεις κόμπο στο στομάχι; Click για ανάπτυξη... γοογλαρε το μεγάλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stacy_pizza Νεοφερμένο μέλος Η Souki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 18:58 Η Stacy_pizza: #167 14-06-13 18:58 Απο τωρα προετοιμασια ε; Καταθλιψη... πφ... No summer yet? Anyway ξεκιναω τν δευτερα με μαθ κατ δευτερα-τεταρτη-παρασκευη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 19:34 Ο kwstasIdealism: #168 14-06-13 19:34 Αρχική Δημοσίευση από butterfly_96: Συμφωνω.Εγω εχω το facebook κλειστο 1 χρονο -δεν νομιζω να το ξαναενεργοποιησω.Και απο διαβασμα κλεινω 7-8 ωρες.Αλλα τωρα θα δυσκολεψουν τ πραγαματα οποτε περισσοτερες! Click για ανάπτυξη... Αυτο για το φεις και γενικα ο υπολογιστης ειναι θεμα καθενος εγω τον σταματησα 2 μερες πριν αρχισουμε ολο τον αλλο καιρο κανονικα,χαλαρωσε ομως 7-8 ωρες ειναι ΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡαρκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 19:45 Ο Bob Dylan: #169 14-06-13 19:45 Μη φοβαστε την ιστορια γενικής!!!! Όσοι στρώθηκαν, εγραψαν! Το ίδιο και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 19:55 Ο kwstasIdealism: #170 14-06-13 19:55 Αρχική Δημοσίευση από butterfly_96: Συμφωνω.Εγω εχω το facebook κλειστο 1 χρονο -δεν νομιζω να το ξαναενεργοποιησω.Και απο διαβασμα κλεινω 7-8 ωρες.Αλλα τωρα θα δυσκολεψουν τ πραγαματα οποτε περισσοτερες! Click για ανάπτυξη... Αυτο για το φεις και γενικα ο υπολογιστης ειναι θεμα καθενος εγω τον σταματησα 2 μερες πριν αρχισουμε ολο τον αλλο καιρο κανονικα,χαλαρωσε ομως 7-8 ωρες ειναι ΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡαρκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:33 Ο Psycho(Βασίλης): #171 14-06-13 20:33 Πάνω απ ολα όχι άνχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:40 Ο andrespan12345: #172 14-06-13 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πάνω απ ολα όχι άνχος. Click για ανάπτυξη... φαινονται αστεια ολα αυτα αλλα ειναι πολυ σοφα ειδικα της αριστερης στηλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:41 Ο kwstasIdealism: #173 14-06-13 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πάνω απ ολα όχι άνχος. Click για ανάπτυξη... πριν δωσεις δεν μπορεις να φανταστεις ποσες φορες θα το ακουσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:43 Η *Serena* έγραψε: #174 14-06-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Εγω αρχίζω την Δευτέρα ....αλλά ακόμα δεν εχω σκεφτεί τι μάθημα επιλογής να πάρω...θελω να περάσω μαθηματικο Αθηνών και φυσιολογικά είχα σαν πρώτη σκέψη να πάρω μαθ.γενικης.Αλλα βλέποντας τι κάνανε στα παιδιά φέτος με το συγκεκριμένο μάθημα αρχίζω να μπερδεύομαι και να σκέφτομαι και την βιολογία που πέσουν δεν πέσουν δύσκολα θεματα ειναι ούτως η αλλιώς παπαγαλια....προτείνετε μου τπτ... Click για ανάπτυξη... Αν αντέχεις λίγη παπαγαλία πάρε βιολογία, αλλιώς φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:35 Η evg_steven: #175 14-06-13 22:35 Σα να άργησα λίγο... Ένιγουεϊ... Γειά! Εγώ ξεκινάω μαθηματικά μέσα στον ιούλιο και όλα τα άλλα απο αύγουστο. Είμαι τεχνολογική κ θα πάρω φυσική γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο Georgesil: #176 14-06-13 22:48 Wow πολλά άτομα θα πάρουν φέτος φυσικη γενικής.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:49 Ο Psycho(Βασίλης): #177 14-06-13 22:49 Καλά κάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:56 Ο Georgesil: #178 14-06-13 22:56 Ανάλογος με την κρίση του καθενός. ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:00 Η evg_steven: #179 14-06-13 23:00 ήταν και εύκολα τα θέματα φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:35 Ο Psycho(Βασίλης): #180 14-06-13 23:35 Και ''δύσκολα'' να ταν φυσική θα έπαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Παρόμοια όμως αν κάποιος είχε διαβάσει πολύ καλά βιολογία μπορούσε να γράψει 20..πιστεύω πάντως η επιλογή ειναι προσωπική απόφαση....αλλά σίγουρα τα μαθήματα με περισσότερη θεωρία σου εξασφαλίζουν μια σχετική ' σιγουρια' προσωπική μου άποψη πάντα Click για ανάπτυξη... Σαφέστατα!! Η επιλογή είναι δική σου και κανένας δεν μπορεί να σε αναγκάσει να πάρεις ως μαθημα γενικής κάτι που δε σου αρέσει και πιστεύεις πως δεν μπορείς να τα καταφέρεις. Απλά να διευκρινίσω κατι προκειμένου να μην παρεξηγηθώ Το παραπάνω κείμενο μου αποτελεί προσωπική άποψη και σε καμία περίπτωση κείμενο εξαναγκασμού. Γιώργο σχετικά με αυτό που λες για την βιολογία έχεις δίκιο απλά εγώ αναφέρθηκα γενικά (για ένα μεγάλο μέρος θετικοτεχνολογικών). Λοιπόν σου εύχομαι καλή επιτυχία και καλό κουράγιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 18:22 Ο Alejandro che 7: #162 14-06-13 18:22 Αρχική Δημοσίευση από butterfly_96: Συμφωνω.Εγω εχω το facebook κλειστο 1 χρονο -δεν νομιζω να το ξαναενεργοποιησω.Και απο διαβασμα κλεινω 7-8 ωρες.Αλλα τωρα θα δυσκολεψουν τ πραγαματα οποτε περισσοτερες! Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο με 7-8 ώρες δεν γίνεται δουλειά πρέπει να σοβαρευτείς. 2 ώρες ύπνο 6 ωρες σχολείο 4 ωρες φροντ και 12 ωρες διαβασμα μια χαρα δεν θα τρως κιόλας μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχεις γινει μοντελάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr. Thrax Νεοφερμένο μέλος Ο Dr. Thrax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 18:24 Ο Dr. Thrax: #163 14-06-13 18:24 παιδες χρειαζομαστε καλο διαβασμα και ξεκουραση και ολα θα πανε καλα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 18:34 Ο nikoslarissa: #164 14-06-13 18:34 Η υλη ειναι ακριβως ιδια καθε χρονο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marggrit Νεοφερμένο μέλος Η μαργαρίτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 18:36 Η marggrit έγραψε: #165 14-06-13 18:36 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Η υλη ειναι ακριβως ιδια καθε χρονο; Click για ανάπτυξη... για κάθε χρόνο κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος, ωστόσο μάλλον δεν πρόκειται να υπάρξουν αλλαγές στη χρονιά μας... αν αλλάξει κάτι θα πρόκειται για λεπτομέρια υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαντάμ_Σουσού Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαντάμ_Σουσού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 18:42 Η Μαντάμ_Σουσού: #166 14-06-13 18:42 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Πως ακριβώς είναι να νιώθεις κόμπο στο στομάχι; Click για ανάπτυξη... γοογλαρε το μεγάλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stacy_pizza Νεοφερμένο μέλος Η Souki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 18:58 Η Stacy_pizza: #167 14-06-13 18:58 Απο τωρα προετοιμασια ε; Καταθλιψη... πφ... No summer yet? Anyway ξεκιναω τν δευτερα με μαθ κατ δευτερα-τεταρτη-παρασκευη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 19:34 Ο kwstasIdealism: #168 14-06-13 19:34 Αρχική Δημοσίευση από butterfly_96: Συμφωνω.Εγω εχω το facebook κλειστο 1 χρονο -δεν νομιζω να το ξαναενεργοποιησω.Και απο διαβασμα κλεινω 7-8 ωρες.Αλλα τωρα θα δυσκολεψουν τ πραγαματα οποτε περισσοτερες! Click για ανάπτυξη... Αυτο για το φεις και γενικα ο υπολογιστης ειναι θεμα καθενος εγω τον σταματησα 2 μερες πριν αρχισουμε ολο τον αλλο καιρο κανονικα,χαλαρωσε ομως 7-8 ωρες ειναι ΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡαρκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 19:45 Ο Bob Dylan: #169 14-06-13 19:45 Μη φοβαστε την ιστορια γενικής!!!! Όσοι στρώθηκαν, εγραψαν! Το ίδιο και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 19:55 Ο kwstasIdealism: #170 14-06-13 19:55 Αρχική Δημοσίευση από butterfly_96: Συμφωνω.Εγω εχω το facebook κλειστο 1 χρονο -δεν νομιζω να το ξαναενεργοποιησω.Και απο διαβασμα κλεινω 7-8 ωρες.Αλλα τωρα θα δυσκολεψουν τ πραγαματα οποτε περισσοτερες! Click για ανάπτυξη... Αυτο για το φεις και γενικα ο υπολογιστης ειναι θεμα καθενος εγω τον σταματησα 2 μερες πριν αρχισουμε ολο τον αλλο καιρο κανονικα,χαλαρωσε ομως 7-8 ωρες ειναι ΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡαρκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:33 Ο Psycho(Βασίλης): #171 14-06-13 20:33 Πάνω απ ολα όχι άνχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:40 Ο andrespan12345: #172 14-06-13 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πάνω απ ολα όχι άνχος. Click για ανάπτυξη... φαινονται αστεια ολα αυτα αλλα ειναι πολυ σοφα ειδικα της αριστερης στηλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:41 Ο kwstasIdealism: #173 14-06-13 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πάνω απ ολα όχι άνχος. Click για ανάπτυξη... πριν δωσεις δεν μπορεις να φανταστεις ποσες φορες θα το ακουσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:43 Η *Serena* έγραψε: #174 14-06-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Εγω αρχίζω την Δευτέρα ....αλλά ακόμα δεν εχω σκεφτεί τι μάθημα επιλογής να πάρω...θελω να περάσω μαθηματικο Αθηνών και φυσιολογικά είχα σαν πρώτη σκέψη να πάρω μαθ.γενικης.Αλλα βλέποντας τι κάνανε στα παιδιά φέτος με το συγκεκριμένο μάθημα αρχίζω να μπερδεύομαι και να σκέφτομαι και την βιολογία που πέσουν δεν πέσουν δύσκολα θεματα ειναι ούτως η αλλιώς παπαγαλια....προτείνετε μου τπτ... Click για ανάπτυξη... Αν αντέχεις λίγη παπαγαλία πάρε βιολογία, αλλιώς φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:35 Η evg_steven: #175 14-06-13 22:35 Σα να άργησα λίγο... Ένιγουεϊ... Γειά! Εγώ ξεκινάω μαθηματικά μέσα στον ιούλιο και όλα τα άλλα απο αύγουστο. Είμαι τεχνολογική κ θα πάρω φυσική γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο Georgesil: #176 14-06-13 22:48 Wow πολλά άτομα θα πάρουν φέτος φυσικη γενικής.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:49 Ο Psycho(Βασίλης): #177 14-06-13 22:49 Καλά κάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:56 Ο Georgesil: #178 14-06-13 22:56 Ανάλογος με την κρίση του καθενός. ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:00 Η evg_steven: #179 14-06-13 23:00 ήταν και εύκολα τα θέματα φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:35 Ο Psycho(Βασίλης): #180 14-06-13 23:35 Και ''δύσκολα'' να ταν φυσική θα έπαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από butterfly_96: Συμφωνω.Εγω εχω το facebook κλειστο 1 χρονο -δεν νομιζω να το ξαναενεργοποιησω.Και απο διαβασμα κλεινω 7-8 ωρες.Αλλα τωρα θα δυσκολεψουν τ πραγαματα οποτε περισσοτερες! Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο με 7-8 ώρες δεν γίνεται δουλειά πρέπει να σοβαρευτείς. 2 ώρες ύπνο 6 ωρες σχολείο 4 ωρες φροντ και 12 ωρες διαβασμα μια χαρα δεν θα τρως κιόλας μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχεις γινει μοντελάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dr. Thrax Νεοφερμένο μέλος Ο Dr. Thrax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 18:24 Ο Dr. Thrax: #163 14-06-13 18:24 παιδες χρειαζομαστε καλο διαβασμα και ξεκουραση και ολα θα πανε καλα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 18:34 Ο nikoslarissa: #164 14-06-13 18:34 Η υλη ειναι ακριβως ιδια καθε χρονο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marggrit Νεοφερμένο μέλος Η μαργαρίτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 18:36 Η marggrit έγραψε: #165 14-06-13 18:36 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Η υλη ειναι ακριβως ιδια καθε χρονο; Click για ανάπτυξη... για κάθε χρόνο κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος, ωστόσο μάλλον δεν πρόκειται να υπάρξουν αλλαγές στη χρονιά μας... αν αλλάξει κάτι θα πρόκειται για λεπτομέρια υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαντάμ_Σουσού Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαντάμ_Σουσού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 18:42 Η Μαντάμ_Σουσού: #166 14-06-13 18:42 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Πως ακριβώς είναι να νιώθεις κόμπο στο στομάχι; Click για ανάπτυξη... γοογλαρε το μεγάλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stacy_pizza Νεοφερμένο μέλος Η Souki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 18:58 Η Stacy_pizza: #167 14-06-13 18:58 Απο τωρα προετοιμασια ε; Καταθλιψη... πφ... No summer yet? Anyway ξεκιναω τν δευτερα με μαθ κατ δευτερα-τεταρτη-παρασκευη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 19:34 Ο kwstasIdealism: #168 14-06-13 19:34 Αρχική Δημοσίευση από butterfly_96: Συμφωνω.Εγω εχω το facebook κλειστο 1 χρονο -δεν νομιζω να το ξαναενεργοποιησω.Και απο διαβασμα κλεινω 7-8 ωρες.Αλλα τωρα θα δυσκολεψουν τ πραγαματα οποτε περισσοτερες! Click για ανάπτυξη... Αυτο για το φεις και γενικα ο υπολογιστης ειναι θεμα καθενος εγω τον σταματησα 2 μερες πριν αρχισουμε ολο τον αλλο καιρο κανονικα,χαλαρωσε ομως 7-8 ωρες ειναι ΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡαρκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 19:45 Ο Bob Dylan: #169 14-06-13 19:45 Μη φοβαστε την ιστορια γενικής!!!! Όσοι στρώθηκαν, εγραψαν! Το ίδιο και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 19:55 Ο kwstasIdealism: #170 14-06-13 19:55 Αρχική Δημοσίευση από butterfly_96: Συμφωνω.Εγω εχω το facebook κλειστο 1 χρονο -δεν νομιζω να το ξαναενεργοποιησω.Και απο διαβασμα κλεινω 7-8 ωρες.Αλλα τωρα θα δυσκολεψουν τ πραγαματα οποτε περισσοτερες! Click για ανάπτυξη... Αυτο για το φεις και γενικα ο υπολογιστης ειναι θεμα καθενος εγω τον σταματησα 2 μερες πριν αρχισουμε ολο τον αλλο καιρο κανονικα,χαλαρωσε ομως 7-8 ωρες ειναι ΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡαρκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:33 Ο Psycho(Βασίλης): #171 14-06-13 20:33 Πάνω απ ολα όχι άνχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:40 Ο andrespan12345: #172 14-06-13 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πάνω απ ολα όχι άνχος. Click για ανάπτυξη... φαινονται αστεια ολα αυτα αλλα ειναι πολυ σοφα ειδικα της αριστερης στηλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:41 Ο kwstasIdealism: #173 14-06-13 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πάνω απ ολα όχι άνχος. Click για ανάπτυξη... πριν δωσεις δεν μπορεις να φανταστεις ποσες φορες θα το ακουσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:43 Η *Serena* έγραψε: #174 14-06-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Εγω αρχίζω την Δευτέρα ....αλλά ακόμα δεν εχω σκεφτεί τι μάθημα επιλογής να πάρω...θελω να περάσω μαθηματικο Αθηνών και φυσιολογικά είχα σαν πρώτη σκέψη να πάρω μαθ.γενικης.Αλλα βλέποντας τι κάνανε στα παιδιά φέτος με το συγκεκριμένο μάθημα αρχίζω να μπερδεύομαι και να σκέφτομαι και την βιολογία που πέσουν δεν πέσουν δύσκολα θεματα ειναι ούτως η αλλιώς παπαγαλια....προτείνετε μου τπτ... Click για ανάπτυξη... Αν αντέχεις λίγη παπαγαλία πάρε βιολογία, αλλιώς φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:35 Η evg_steven: #175 14-06-13 22:35 Σα να άργησα λίγο... Ένιγουεϊ... Γειά! Εγώ ξεκινάω μαθηματικά μέσα στον ιούλιο και όλα τα άλλα απο αύγουστο. Είμαι τεχνολογική κ θα πάρω φυσική γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο Georgesil: #176 14-06-13 22:48 Wow πολλά άτομα θα πάρουν φέτος φυσικη γενικής.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:49 Ο Psycho(Βασίλης): #177 14-06-13 22:49 Καλά κάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:56 Ο Georgesil: #178 14-06-13 22:56 Ανάλογος με την κρίση του καθενός. ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:00 Η evg_steven: #179 14-06-13 23:00 ήταν και εύκολα τα θέματα φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:35 Ο Psycho(Βασίλης): #180 14-06-13 23:35 Και ''δύσκολα'' να ταν φυσική θα έπαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδες χρειαζομαστε καλο διαβασμα και ξεκουραση και ολα θα πανε καλα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 18:34 Ο nikoslarissa: #164 14-06-13 18:34 Η υλη ειναι ακριβως ιδια καθε χρονο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marggrit Νεοφερμένο μέλος Η μαργαρίτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 18:36 Η marggrit έγραψε: #165 14-06-13 18:36 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Η υλη ειναι ακριβως ιδια καθε χρονο; Click για ανάπτυξη... για κάθε χρόνο κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος, ωστόσο μάλλον δεν πρόκειται να υπάρξουν αλλαγές στη χρονιά μας... αν αλλάξει κάτι θα πρόκειται για λεπτομέρια υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαντάμ_Σουσού Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαντάμ_Σουσού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 18:42 Η Μαντάμ_Σουσού: #166 14-06-13 18:42 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Πως ακριβώς είναι να νιώθεις κόμπο στο στομάχι; Click για ανάπτυξη... γοογλαρε το μεγάλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stacy_pizza Νεοφερμένο μέλος Η Souki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 18:58 Η Stacy_pizza: #167 14-06-13 18:58 Απο τωρα προετοιμασια ε; Καταθλιψη... πφ... No summer yet? Anyway ξεκιναω τν δευτερα με μαθ κατ δευτερα-τεταρτη-παρασκευη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 19:34 Ο kwstasIdealism: #168 14-06-13 19:34 Αρχική Δημοσίευση από butterfly_96: Συμφωνω.Εγω εχω το facebook κλειστο 1 χρονο -δεν νομιζω να το ξαναενεργοποιησω.Και απο διαβασμα κλεινω 7-8 ωρες.Αλλα τωρα θα δυσκολεψουν τ πραγαματα οποτε περισσοτερες! Click για ανάπτυξη... Αυτο για το φεις και γενικα ο υπολογιστης ειναι θεμα καθενος εγω τον σταματησα 2 μερες πριν αρχισουμε ολο τον αλλο καιρο κανονικα,χαλαρωσε ομως 7-8 ωρες ειναι ΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡαρκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 19:45 Ο Bob Dylan: #169 14-06-13 19:45 Μη φοβαστε την ιστορια γενικής!!!! Όσοι στρώθηκαν, εγραψαν! Το ίδιο και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 19:55 Ο kwstasIdealism: #170 14-06-13 19:55 Αρχική Δημοσίευση από butterfly_96: Συμφωνω.Εγω εχω το facebook κλειστο 1 χρονο -δεν νομιζω να το ξαναενεργοποιησω.Και απο διαβασμα κλεινω 7-8 ωρες.Αλλα τωρα θα δυσκολεψουν τ πραγαματα οποτε περισσοτερες! Click για ανάπτυξη... Αυτο για το φεις και γενικα ο υπολογιστης ειναι θεμα καθενος εγω τον σταματησα 2 μερες πριν αρχισουμε ολο τον αλλο καιρο κανονικα,χαλαρωσε ομως 7-8 ωρες ειναι ΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡαρκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:33 Ο Psycho(Βασίλης): #171 14-06-13 20:33 Πάνω απ ολα όχι άνχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:40 Ο andrespan12345: #172 14-06-13 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πάνω απ ολα όχι άνχος. Click για ανάπτυξη... φαινονται αστεια ολα αυτα αλλα ειναι πολυ σοφα ειδικα της αριστερης στηλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:41 Ο kwstasIdealism: #173 14-06-13 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πάνω απ ολα όχι άνχος. Click για ανάπτυξη... πριν δωσεις δεν μπορεις να φανταστεις ποσες φορες θα το ακουσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:43 Η *Serena* έγραψε: #174 14-06-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Εγω αρχίζω την Δευτέρα ....αλλά ακόμα δεν εχω σκεφτεί τι μάθημα επιλογής να πάρω...θελω να περάσω μαθηματικο Αθηνών και φυσιολογικά είχα σαν πρώτη σκέψη να πάρω μαθ.γενικης.Αλλα βλέποντας τι κάνανε στα παιδιά φέτος με το συγκεκριμένο μάθημα αρχίζω να μπερδεύομαι και να σκέφτομαι και την βιολογία που πέσουν δεν πέσουν δύσκολα θεματα ειναι ούτως η αλλιώς παπαγαλια....προτείνετε μου τπτ... Click για ανάπτυξη... Αν αντέχεις λίγη παπαγαλία πάρε βιολογία, αλλιώς φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:35 Η evg_steven: #175 14-06-13 22:35 Σα να άργησα λίγο... Ένιγουεϊ... Γειά! Εγώ ξεκινάω μαθηματικά μέσα στον ιούλιο και όλα τα άλλα απο αύγουστο. Είμαι τεχνολογική κ θα πάρω φυσική γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο Georgesil: #176 14-06-13 22:48 Wow πολλά άτομα θα πάρουν φέτος φυσικη γενικής.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:49 Ο Psycho(Βασίλης): #177 14-06-13 22:49 Καλά κάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:56 Ο Georgesil: #178 14-06-13 22:56 Ανάλογος με την κρίση του καθενός. ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:00 Η evg_steven: #179 14-06-13 23:00 ήταν και εύκολα τα θέματα φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:35 Ο Psycho(Βασίλης): #180 14-06-13 23:35 Και ''δύσκολα'' να ταν φυσική θα έπαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η υλη ειναι ακριβως ιδια καθε χρονο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marggrit Νεοφερμένο μέλος Η μαργαρίτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 18:36 Η marggrit έγραψε: #165 14-06-13 18:36 Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Η υλη ειναι ακριβως ιδια καθε χρονο; Click για ανάπτυξη... για κάθε χρόνο κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος, ωστόσο μάλλον δεν πρόκειται να υπάρξουν αλλαγές στη χρονιά μας... αν αλλάξει κάτι θα πρόκειται για λεπτομέρια υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαντάμ_Σουσού Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαντάμ_Σουσού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 18:42 Η Μαντάμ_Σουσού: #166 14-06-13 18:42 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Πως ακριβώς είναι να νιώθεις κόμπο στο στομάχι; Click για ανάπτυξη... γοογλαρε το μεγάλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stacy_pizza Νεοφερμένο μέλος Η Souki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 18:58 Η Stacy_pizza: #167 14-06-13 18:58 Απο τωρα προετοιμασια ε; Καταθλιψη... πφ... No summer yet? Anyway ξεκιναω τν δευτερα με μαθ κατ δευτερα-τεταρτη-παρασκευη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 19:34 Ο kwstasIdealism: #168 14-06-13 19:34 Αρχική Δημοσίευση από butterfly_96: Συμφωνω.Εγω εχω το facebook κλειστο 1 χρονο -δεν νομιζω να το ξαναενεργοποιησω.Και απο διαβασμα κλεινω 7-8 ωρες.Αλλα τωρα θα δυσκολεψουν τ πραγαματα οποτε περισσοτερες! Click για ανάπτυξη... Αυτο για το φεις και γενικα ο υπολογιστης ειναι θεμα καθενος εγω τον σταματησα 2 μερες πριν αρχισουμε ολο τον αλλο καιρο κανονικα,χαλαρωσε ομως 7-8 ωρες ειναι ΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡαρκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 19:45 Ο Bob Dylan: #169 14-06-13 19:45 Μη φοβαστε την ιστορια γενικής!!!! Όσοι στρώθηκαν, εγραψαν! Το ίδιο και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 19:55 Ο kwstasIdealism: #170 14-06-13 19:55 Αρχική Δημοσίευση από butterfly_96: Συμφωνω.Εγω εχω το facebook κλειστο 1 χρονο -δεν νομιζω να το ξαναενεργοποιησω.Και απο διαβασμα κλεινω 7-8 ωρες.Αλλα τωρα θα δυσκολεψουν τ πραγαματα οποτε περισσοτερες! Click για ανάπτυξη... Αυτο για το φεις και γενικα ο υπολογιστης ειναι θεμα καθενος εγω τον σταματησα 2 μερες πριν αρχισουμε ολο τον αλλο καιρο κανονικα,χαλαρωσε ομως 7-8 ωρες ειναι ΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡαρκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:33 Ο Psycho(Βασίλης): #171 14-06-13 20:33 Πάνω απ ολα όχι άνχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:40 Ο andrespan12345: #172 14-06-13 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πάνω απ ολα όχι άνχος. Click για ανάπτυξη... φαινονται αστεια ολα αυτα αλλα ειναι πολυ σοφα ειδικα της αριστερης στηλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:41 Ο kwstasIdealism: #173 14-06-13 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πάνω απ ολα όχι άνχος. Click για ανάπτυξη... πριν δωσεις δεν μπορεις να φανταστεις ποσες φορες θα το ακουσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:43 Η *Serena* έγραψε: #174 14-06-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Εγω αρχίζω την Δευτέρα ....αλλά ακόμα δεν εχω σκεφτεί τι μάθημα επιλογής να πάρω...θελω να περάσω μαθηματικο Αθηνών και φυσιολογικά είχα σαν πρώτη σκέψη να πάρω μαθ.γενικης.Αλλα βλέποντας τι κάνανε στα παιδιά φέτος με το συγκεκριμένο μάθημα αρχίζω να μπερδεύομαι και να σκέφτομαι και την βιολογία που πέσουν δεν πέσουν δύσκολα θεματα ειναι ούτως η αλλιώς παπαγαλια....προτείνετε μου τπτ... Click για ανάπτυξη... Αν αντέχεις λίγη παπαγαλία πάρε βιολογία, αλλιώς φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:35 Η evg_steven: #175 14-06-13 22:35 Σα να άργησα λίγο... Ένιγουεϊ... Γειά! Εγώ ξεκινάω μαθηματικά μέσα στον ιούλιο και όλα τα άλλα απο αύγουστο. Είμαι τεχνολογική κ θα πάρω φυσική γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο Georgesil: #176 14-06-13 22:48 Wow πολλά άτομα θα πάρουν φέτος φυσικη γενικής.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:49 Ο Psycho(Βασίλης): #177 14-06-13 22:49 Καλά κάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:56 Ο Georgesil: #178 14-06-13 22:56 Ανάλογος με την κρίση του καθενός. ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:00 Η evg_steven: #179 14-06-13 23:00 ήταν και εύκολα τα θέματα φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:35 Ο Psycho(Βασίλης): #180 14-06-13 23:35 Και ''δύσκολα'' να ταν φυσική θα έπαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikoslarissa: Η υλη ειναι ακριβως ιδια καθε χρονο; Click για ανάπτυξη... για κάθε χρόνο κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος, ωστόσο μάλλον δεν πρόκειται να υπάρξουν αλλαγές στη χρονιά μας... αν αλλάξει κάτι θα πρόκειται για λεπτομέρια υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαντάμ_Σουσού Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαντάμ_Σουσού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 18:42 Η Μαντάμ_Σουσού: #166 14-06-13 18:42 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Πως ακριβώς είναι να νιώθεις κόμπο στο στομάχι; Click για ανάπτυξη... γοογλαρε το μεγάλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stacy_pizza Νεοφερμένο μέλος Η Souki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 18:58 Η Stacy_pizza: #167 14-06-13 18:58 Απο τωρα προετοιμασια ε; Καταθλιψη... πφ... No summer yet? Anyway ξεκιναω τν δευτερα με μαθ κατ δευτερα-τεταρτη-παρασκευη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 19:34 Ο kwstasIdealism: #168 14-06-13 19:34 Αρχική Δημοσίευση από butterfly_96: Συμφωνω.Εγω εχω το facebook κλειστο 1 χρονο -δεν νομιζω να το ξαναενεργοποιησω.Και απο διαβασμα κλεινω 7-8 ωρες.Αλλα τωρα θα δυσκολεψουν τ πραγαματα οποτε περισσοτερες! Click για ανάπτυξη... Αυτο για το φεις και γενικα ο υπολογιστης ειναι θεμα καθενος εγω τον σταματησα 2 μερες πριν αρχισουμε ολο τον αλλο καιρο κανονικα,χαλαρωσε ομως 7-8 ωρες ειναι ΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡαρκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 19:45 Ο Bob Dylan: #169 14-06-13 19:45 Μη φοβαστε την ιστορια γενικής!!!! Όσοι στρώθηκαν, εγραψαν! Το ίδιο και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 19:55 Ο kwstasIdealism: #170 14-06-13 19:55 Αρχική Δημοσίευση από butterfly_96: Συμφωνω.Εγω εχω το facebook κλειστο 1 χρονο -δεν νομιζω να το ξαναενεργοποιησω.Και απο διαβασμα κλεινω 7-8 ωρες.Αλλα τωρα θα δυσκολεψουν τ πραγαματα οποτε περισσοτερες! Click για ανάπτυξη... Αυτο για το φεις και γενικα ο υπολογιστης ειναι θεμα καθενος εγω τον σταματησα 2 μερες πριν αρχισουμε ολο τον αλλο καιρο κανονικα,χαλαρωσε ομως 7-8 ωρες ειναι ΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡαρκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:33 Ο Psycho(Βασίλης): #171 14-06-13 20:33 Πάνω απ ολα όχι άνχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:40 Ο andrespan12345: #172 14-06-13 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πάνω απ ολα όχι άνχος. Click για ανάπτυξη... φαινονται αστεια ολα αυτα αλλα ειναι πολυ σοφα ειδικα της αριστερης στηλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:41 Ο kwstasIdealism: #173 14-06-13 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πάνω απ ολα όχι άνχος. Click για ανάπτυξη... πριν δωσεις δεν μπορεις να φανταστεις ποσες φορες θα το ακουσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:43 Η *Serena* έγραψε: #174 14-06-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Εγω αρχίζω την Δευτέρα ....αλλά ακόμα δεν εχω σκεφτεί τι μάθημα επιλογής να πάρω...θελω να περάσω μαθηματικο Αθηνών και φυσιολογικά είχα σαν πρώτη σκέψη να πάρω μαθ.γενικης.Αλλα βλέποντας τι κάνανε στα παιδιά φέτος με το συγκεκριμένο μάθημα αρχίζω να μπερδεύομαι και να σκέφτομαι και την βιολογία που πέσουν δεν πέσουν δύσκολα θεματα ειναι ούτως η αλλιώς παπαγαλια....προτείνετε μου τπτ... Click για ανάπτυξη... Αν αντέχεις λίγη παπαγαλία πάρε βιολογία, αλλιώς φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:35 Η evg_steven: #175 14-06-13 22:35 Σα να άργησα λίγο... Ένιγουεϊ... Γειά! Εγώ ξεκινάω μαθηματικά μέσα στον ιούλιο και όλα τα άλλα απο αύγουστο. Είμαι τεχνολογική κ θα πάρω φυσική γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο Georgesil: #176 14-06-13 22:48 Wow πολλά άτομα θα πάρουν φέτος φυσικη γενικής.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:49 Ο Psycho(Βασίλης): #177 14-06-13 22:49 Καλά κάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:56 Ο Georgesil: #178 14-06-13 22:56 Ανάλογος με την κρίση του καθενός. ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:00 Η evg_steven: #179 14-06-13 23:00 ήταν και εύκολα τα θέματα φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:35 Ο Psycho(Βασίλης): #180 14-06-13 23:35 Και ''δύσκολα'' να ταν φυσική θα έπαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Πως ακριβώς είναι να νιώθεις κόμπο στο στομάχι; Click για ανάπτυξη... γοογλαρε το μεγάλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stacy_pizza Νεοφερμένο μέλος Η Souki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 18:58 Η Stacy_pizza: #167 14-06-13 18:58 Απο τωρα προετοιμασια ε; Καταθλιψη... πφ... No summer yet? Anyway ξεκιναω τν δευτερα με μαθ κατ δευτερα-τεταρτη-παρασκευη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 19:34 Ο kwstasIdealism: #168 14-06-13 19:34 Αρχική Δημοσίευση από butterfly_96: Συμφωνω.Εγω εχω το facebook κλειστο 1 χρονο -δεν νομιζω να το ξαναενεργοποιησω.Και απο διαβασμα κλεινω 7-8 ωρες.Αλλα τωρα θα δυσκολεψουν τ πραγαματα οποτε περισσοτερες! Click για ανάπτυξη... Αυτο για το φεις και γενικα ο υπολογιστης ειναι θεμα καθενος εγω τον σταματησα 2 μερες πριν αρχισουμε ολο τον αλλο καιρο κανονικα,χαλαρωσε ομως 7-8 ωρες ειναι ΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡαρκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 19:45 Ο Bob Dylan: #169 14-06-13 19:45 Μη φοβαστε την ιστορια γενικής!!!! Όσοι στρώθηκαν, εγραψαν! Το ίδιο και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 19:55 Ο kwstasIdealism: #170 14-06-13 19:55 Αρχική Δημοσίευση από butterfly_96: Συμφωνω.Εγω εχω το facebook κλειστο 1 χρονο -δεν νομιζω να το ξαναενεργοποιησω.Και απο διαβασμα κλεινω 7-8 ωρες.Αλλα τωρα θα δυσκολεψουν τ πραγαματα οποτε περισσοτερες! Click για ανάπτυξη... Αυτο για το φεις και γενικα ο υπολογιστης ειναι θεμα καθενος εγω τον σταματησα 2 μερες πριν αρχισουμε ολο τον αλλο καιρο κανονικα,χαλαρωσε ομως 7-8 ωρες ειναι ΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡαρκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:33 Ο Psycho(Βασίλης): #171 14-06-13 20:33 Πάνω απ ολα όχι άνχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:40 Ο andrespan12345: #172 14-06-13 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πάνω απ ολα όχι άνχος. Click για ανάπτυξη... φαινονται αστεια ολα αυτα αλλα ειναι πολυ σοφα ειδικα της αριστερης στηλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:41 Ο kwstasIdealism: #173 14-06-13 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πάνω απ ολα όχι άνχος. Click για ανάπτυξη... πριν δωσεις δεν μπορεις να φανταστεις ποσες φορες θα το ακουσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:43 Η *Serena* έγραψε: #174 14-06-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Εγω αρχίζω την Δευτέρα ....αλλά ακόμα δεν εχω σκεφτεί τι μάθημα επιλογής να πάρω...θελω να περάσω μαθηματικο Αθηνών και φυσιολογικά είχα σαν πρώτη σκέψη να πάρω μαθ.γενικης.Αλλα βλέποντας τι κάνανε στα παιδιά φέτος με το συγκεκριμένο μάθημα αρχίζω να μπερδεύομαι και να σκέφτομαι και την βιολογία που πέσουν δεν πέσουν δύσκολα θεματα ειναι ούτως η αλλιώς παπαγαλια....προτείνετε μου τπτ... Click για ανάπτυξη... Αν αντέχεις λίγη παπαγαλία πάρε βιολογία, αλλιώς φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:35 Η evg_steven: #175 14-06-13 22:35 Σα να άργησα λίγο... Ένιγουεϊ... Γειά! Εγώ ξεκινάω μαθηματικά μέσα στον ιούλιο και όλα τα άλλα απο αύγουστο. Είμαι τεχνολογική κ θα πάρω φυσική γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο Georgesil: #176 14-06-13 22:48 Wow πολλά άτομα θα πάρουν φέτος φυσικη γενικής.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:49 Ο Psycho(Βασίλης): #177 14-06-13 22:49 Καλά κάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:56 Ο Georgesil: #178 14-06-13 22:56 Ανάλογος με την κρίση του καθενός. ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:00 Η evg_steven: #179 14-06-13 23:00 ήταν και εύκολα τα θέματα φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:35 Ο Psycho(Βασίλης): #180 14-06-13 23:35 Και ''δύσκολα'' να ταν φυσική θα έπαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απο τωρα προετοιμασια ε; Καταθλιψη... πφ... No summer yet? Anyway ξεκιναω τν δευτερα με μαθ κατ δευτερα-τεταρτη-παρασκευη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 19:34 Ο kwstasIdealism: #168 14-06-13 19:34 Αρχική Δημοσίευση από butterfly_96: Συμφωνω.Εγω εχω το facebook κλειστο 1 χρονο -δεν νομιζω να το ξαναενεργοποιησω.Και απο διαβασμα κλεινω 7-8 ωρες.Αλλα τωρα θα δυσκολεψουν τ πραγαματα οποτε περισσοτερες! Click για ανάπτυξη... Αυτο για το φεις και γενικα ο υπολογιστης ειναι θεμα καθενος εγω τον σταματησα 2 μερες πριν αρχισουμε ολο τον αλλο καιρο κανονικα,χαλαρωσε ομως 7-8 ωρες ειναι ΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡαρκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 19:45 Ο Bob Dylan: #169 14-06-13 19:45 Μη φοβαστε την ιστορια γενικής!!!! Όσοι στρώθηκαν, εγραψαν! Το ίδιο και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 19:55 Ο kwstasIdealism: #170 14-06-13 19:55 Αρχική Δημοσίευση από butterfly_96: Συμφωνω.Εγω εχω το facebook κλειστο 1 χρονο -δεν νομιζω να το ξαναενεργοποιησω.Και απο διαβασμα κλεινω 7-8 ωρες.Αλλα τωρα θα δυσκολεψουν τ πραγαματα οποτε περισσοτερες! Click για ανάπτυξη... Αυτο για το φεις και γενικα ο υπολογιστης ειναι θεμα καθενος εγω τον σταματησα 2 μερες πριν αρχισουμε ολο τον αλλο καιρο κανονικα,χαλαρωσε ομως 7-8 ωρες ειναι ΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡαρκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:33 Ο Psycho(Βασίλης): #171 14-06-13 20:33 Πάνω απ ολα όχι άνχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:40 Ο andrespan12345: #172 14-06-13 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πάνω απ ολα όχι άνχος. Click για ανάπτυξη... φαινονται αστεια ολα αυτα αλλα ειναι πολυ σοφα ειδικα της αριστερης στηλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:41 Ο kwstasIdealism: #173 14-06-13 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πάνω απ ολα όχι άνχος. Click για ανάπτυξη... πριν δωσεις δεν μπορεις να φανταστεις ποσες φορες θα το ακουσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:43 Η *Serena* έγραψε: #174 14-06-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Εγω αρχίζω την Δευτέρα ....αλλά ακόμα δεν εχω σκεφτεί τι μάθημα επιλογής να πάρω...θελω να περάσω μαθηματικο Αθηνών και φυσιολογικά είχα σαν πρώτη σκέψη να πάρω μαθ.γενικης.Αλλα βλέποντας τι κάνανε στα παιδιά φέτος με το συγκεκριμένο μάθημα αρχίζω να μπερδεύομαι και να σκέφτομαι και την βιολογία που πέσουν δεν πέσουν δύσκολα θεματα ειναι ούτως η αλλιώς παπαγαλια....προτείνετε μου τπτ... Click για ανάπτυξη... Αν αντέχεις λίγη παπαγαλία πάρε βιολογία, αλλιώς φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:35 Η evg_steven: #175 14-06-13 22:35 Σα να άργησα λίγο... Ένιγουεϊ... Γειά! Εγώ ξεκινάω μαθηματικά μέσα στον ιούλιο και όλα τα άλλα απο αύγουστο. Είμαι τεχνολογική κ θα πάρω φυσική γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο Georgesil: #176 14-06-13 22:48 Wow πολλά άτομα θα πάρουν φέτος φυσικη γενικής.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:49 Ο Psycho(Βασίλης): #177 14-06-13 22:49 Καλά κάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:56 Ο Georgesil: #178 14-06-13 22:56 Ανάλογος με την κρίση του καθενός. ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:00 Η evg_steven: #179 14-06-13 23:00 ήταν και εύκολα τα θέματα φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:35 Ο Psycho(Βασίλης): #180 14-06-13 23:35 Και ''δύσκολα'' να ταν φυσική θα έπαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από butterfly_96: Συμφωνω.Εγω εχω το facebook κλειστο 1 χρονο -δεν νομιζω να το ξαναενεργοποιησω.Και απο διαβασμα κλεινω 7-8 ωρες.Αλλα τωρα θα δυσκολεψουν τ πραγαματα οποτε περισσοτερες! Click για ανάπτυξη... Αυτο για το φεις και γενικα ο υπολογιστης ειναι θεμα καθενος εγω τον σταματησα 2 μερες πριν αρχισουμε ολο τον αλλο καιρο κανονικα,χαλαρωσε ομως 7-8 ωρες ειναι ΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡαρκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 19:45 Ο Bob Dylan: #169 14-06-13 19:45 Μη φοβαστε την ιστορια γενικής!!!! Όσοι στρώθηκαν, εγραψαν! Το ίδιο και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 19:55 Ο kwstasIdealism: #170 14-06-13 19:55 Αρχική Δημοσίευση από butterfly_96: Συμφωνω.Εγω εχω το facebook κλειστο 1 χρονο -δεν νομιζω να το ξαναενεργοποιησω.Και απο διαβασμα κλεινω 7-8 ωρες.Αλλα τωρα θα δυσκολεψουν τ πραγαματα οποτε περισσοτερες! Click για ανάπτυξη... Αυτο για το φεις και γενικα ο υπολογιστης ειναι θεμα καθενος εγω τον σταματησα 2 μερες πριν αρχισουμε ολο τον αλλο καιρο κανονικα,χαλαρωσε ομως 7-8 ωρες ειναι ΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡαρκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:33 Ο Psycho(Βασίλης): #171 14-06-13 20:33 Πάνω απ ολα όχι άνχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:40 Ο andrespan12345: #172 14-06-13 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πάνω απ ολα όχι άνχος. Click για ανάπτυξη... φαινονται αστεια ολα αυτα αλλα ειναι πολυ σοφα ειδικα της αριστερης στηλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:41 Ο kwstasIdealism: #173 14-06-13 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πάνω απ ολα όχι άνχος. Click για ανάπτυξη... πριν δωσεις δεν μπορεις να φανταστεις ποσες φορες θα το ακουσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:43 Η *Serena* έγραψε: #174 14-06-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Εγω αρχίζω την Δευτέρα ....αλλά ακόμα δεν εχω σκεφτεί τι μάθημα επιλογής να πάρω...θελω να περάσω μαθηματικο Αθηνών και φυσιολογικά είχα σαν πρώτη σκέψη να πάρω μαθ.γενικης.Αλλα βλέποντας τι κάνανε στα παιδιά φέτος με το συγκεκριμένο μάθημα αρχίζω να μπερδεύομαι και να σκέφτομαι και την βιολογία που πέσουν δεν πέσουν δύσκολα θεματα ειναι ούτως η αλλιώς παπαγαλια....προτείνετε μου τπτ... Click για ανάπτυξη... Αν αντέχεις λίγη παπαγαλία πάρε βιολογία, αλλιώς φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:35 Η evg_steven: #175 14-06-13 22:35 Σα να άργησα λίγο... Ένιγουεϊ... Γειά! Εγώ ξεκινάω μαθηματικά μέσα στον ιούλιο και όλα τα άλλα απο αύγουστο. Είμαι τεχνολογική κ θα πάρω φυσική γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο Georgesil: #176 14-06-13 22:48 Wow πολλά άτομα θα πάρουν φέτος φυσικη γενικής.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:49 Ο Psycho(Βασίλης): #177 14-06-13 22:49 Καλά κάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:56 Ο Georgesil: #178 14-06-13 22:56 Ανάλογος με την κρίση του καθενός. ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:00 Η evg_steven: #179 14-06-13 23:00 ήταν και εύκολα τα θέματα φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:35 Ο Psycho(Βασίλης): #180 14-06-13 23:35 Και ''δύσκολα'' να ταν φυσική θα έπαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μη φοβαστε την ιστορια γενικής!!!! Όσοι στρώθηκαν, εγραψαν! Το ίδιο και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 19:55 Ο kwstasIdealism: #170 14-06-13 19:55 Αρχική Δημοσίευση από butterfly_96: Συμφωνω.Εγω εχω το facebook κλειστο 1 χρονο -δεν νομιζω να το ξαναενεργοποιησω.Και απο διαβασμα κλεινω 7-8 ωρες.Αλλα τωρα θα δυσκολεψουν τ πραγαματα οποτε περισσοτερες! Click για ανάπτυξη... Αυτο για το φεις και γενικα ο υπολογιστης ειναι θεμα καθενος εγω τον σταματησα 2 μερες πριν αρχισουμε ολο τον αλλο καιρο κανονικα,χαλαρωσε ομως 7-8 ωρες ειναι ΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡαρκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:33 Ο Psycho(Βασίλης): #171 14-06-13 20:33 Πάνω απ ολα όχι άνχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:40 Ο andrespan12345: #172 14-06-13 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πάνω απ ολα όχι άνχος. Click για ανάπτυξη... φαινονται αστεια ολα αυτα αλλα ειναι πολυ σοφα ειδικα της αριστερης στηλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:41 Ο kwstasIdealism: #173 14-06-13 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πάνω απ ολα όχι άνχος. Click για ανάπτυξη... πριν δωσεις δεν μπορεις να φανταστεις ποσες φορες θα το ακουσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:43 Η *Serena* έγραψε: #174 14-06-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Εγω αρχίζω την Δευτέρα ....αλλά ακόμα δεν εχω σκεφτεί τι μάθημα επιλογής να πάρω...θελω να περάσω μαθηματικο Αθηνών και φυσιολογικά είχα σαν πρώτη σκέψη να πάρω μαθ.γενικης.Αλλα βλέποντας τι κάνανε στα παιδιά φέτος με το συγκεκριμένο μάθημα αρχίζω να μπερδεύομαι και να σκέφτομαι και την βιολογία που πέσουν δεν πέσουν δύσκολα θεματα ειναι ούτως η αλλιώς παπαγαλια....προτείνετε μου τπτ... Click για ανάπτυξη... Αν αντέχεις λίγη παπαγαλία πάρε βιολογία, αλλιώς φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:35 Η evg_steven: #175 14-06-13 22:35 Σα να άργησα λίγο... Ένιγουεϊ... Γειά! Εγώ ξεκινάω μαθηματικά μέσα στον ιούλιο και όλα τα άλλα απο αύγουστο. Είμαι τεχνολογική κ θα πάρω φυσική γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο Georgesil: #176 14-06-13 22:48 Wow πολλά άτομα θα πάρουν φέτος φυσικη γενικής.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:49 Ο Psycho(Βασίλης): #177 14-06-13 22:49 Καλά κάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:56 Ο Georgesil: #178 14-06-13 22:56 Ανάλογος με την κρίση του καθενός. ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:00 Η evg_steven: #179 14-06-13 23:00 ήταν και εύκολα τα θέματα φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:35 Ο Psycho(Βασίλης): #180 14-06-13 23:35 Και ''δύσκολα'' να ταν φυσική θα έπαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από butterfly_96: Συμφωνω.Εγω εχω το facebook κλειστο 1 χρονο -δεν νομιζω να το ξαναενεργοποιησω.Και απο διαβασμα κλεινω 7-8 ωρες.Αλλα τωρα θα δυσκολεψουν τ πραγαματα οποτε περισσοτερες! Click για ανάπτυξη... Αυτο για το φεις και γενικα ο υπολογιστης ειναι θεμα καθενος εγω τον σταματησα 2 μερες πριν αρχισουμε ολο τον αλλο καιρο κανονικα,χαλαρωσε ομως 7-8 ωρες ειναι ΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡαρκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:33 Ο Psycho(Βασίλης): #171 14-06-13 20:33 Πάνω απ ολα όχι άνχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:40 Ο andrespan12345: #172 14-06-13 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πάνω απ ολα όχι άνχος. Click για ανάπτυξη... φαινονται αστεια ολα αυτα αλλα ειναι πολυ σοφα ειδικα της αριστερης στηλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:41 Ο kwstasIdealism: #173 14-06-13 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πάνω απ ολα όχι άνχος. Click για ανάπτυξη... πριν δωσεις δεν μπορεις να φανταστεις ποσες φορες θα το ακουσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:43 Η *Serena* έγραψε: #174 14-06-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Εγω αρχίζω την Δευτέρα ....αλλά ακόμα δεν εχω σκεφτεί τι μάθημα επιλογής να πάρω...θελω να περάσω μαθηματικο Αθηνών και φυσιολογικά είχα σαν πρώτη σκέψη να πάρω μαθ.γενικης.Αλλα βλέποντας τι κάνανε στα παιδιά φέτος με το συγκεκριμένο μάθημα αρχίζω να μπερδεύομαι και να σκέφτομαι και την βιολογία που πέσουν δεν πέσουν δύσκολα θεματα ειναι ούτως η αλλιώς παπαγαλια....προτείνετε μου τπτ... Click για ανάπτυξη... Αν αντέχεις λίγη παπαγαλία πάρε βιολογία, αλλιώς φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:35 Η evg_steven: #175 14-06-13 22:35 Σα να άργησα λίγο... Ένιγουεϊ... Γειά! Εγώ ξεκινάω μαθηματικά μέσα στον ιούλιο και όλα τα άλλα απο αύγουστο. Είμαι τεχνολογική κ θα πάρω φυσική γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο Georgesil: #176 14-06-13 22:48 Wow πολλά άτομα θα πάρουν φέτος φυσικη γενικής.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:49 Ο Psycho(Βασίλης): #177 14-06-13 22:49 Καλά κάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:56 Ο Georgesil: #178 14-06-13 22:56 Ανάλογος με την κρίση του καθενός. ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:00 Η evg_steven: #179 14-06-13 23:00 ήταν και εύκολα τα θέματα φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:35 Ο Psycho(Βασίλης): #180 14-06-13 23:35 Και ''δύσκολα'' να ταν φυσική θα έπαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάνω απ ολα όχι άνχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:40 Ο andrespan12345: #172 14-06-13 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πάνω απ ολα όχι άνχος. Click για ανάπτυξη... φαινονται αστεια ολα αυτα αλλα ειναι πολυ σοφα ειδικα της αριστερης στηλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:41 Ο kwstasIdealism: #173 14-06-13 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πάνω απ ολα όχι άνχος. Click για ανάπτυξη... πριν δωσεις δεν μπορεις να φανταστεις ποσες φορες θα το ακουσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:43 Η *Serena* έγραψε: #174 14-06-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Εγω αρχίζω την Δευτέρα ....αλλά ακόμα δεν εχω σκεφτεί τι μάθημα επιλογής να πάρω...θελω να περάσω μαθηματικο Αθηνών και φυσιολογικά είχα σαν πρώτη σκέψη να πάρω μαθ.γενικης.Αλλα βλέποντας τι κάνανε στα παιδιά φέτος με το συγκεκριμένο μάθημα αρχίζω να μπερδεύομαι και να σκέφτομαι και την βιολογία που πέσουν δεν πέσουν δύσκολα θεματα ειναι ούτως η αλλιώς παπαγαλια....προτείνετε μου τπτ... Click για ανάπτυξη... Αν αντέχεις λίγη παπαγαλία πάρε βιολογία, αλλιώς φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:35 Η evg_steven: #175 14-06-13 22:35 Σα να άργησα λίγο... Ένιγουεϊ... Γειά! Εγώ ξεκινάω μαθηματικά μέσα στον ιούλιο και όλα τα άλλα απο αύγουστο. Είμαι τεχνολογική κ θα πάρω φυσική γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο Georgesil: #176 14-06-13 22:48 Wow πολλά άτομα θα πάρουν φέτος φυσικη γενικής.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:49 Ο Psycho(Βασίλης): #177 14-06-13 22:49 Καλά κάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:56 Ο Georgesil: #178 14-06-13 22:56 Ανάλογος με την κρίση του καθενός. ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:00 Η evg_steven: #179 14-06-13 23:00 ήταν και εύκολα τα θέματα φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:35 Ο Psycho(Βασίλης): #180 14-06-13 23:35 Και ''δύσκολα'' να ταν φυσική θα έπαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πάνω απ ολα όχι άνχος. Click για ανάπτυξη... φαινονται αστεια ολα αυτα αλλα ειναι πολυ σοφα ειδικα της αριστερης στηλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:41 Ο kwstasIdealism: #173 14-06-13 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πάνω απ ολα όχι άνχος. Click για ανάπτυξη... πριν δωσεις δεν μπορεις να φανταστεις ποσες φορες θα το ακουσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:43 Η *Serena* έγραψε: #174 14-06-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Εγω αρχίζω την Δευτέρα ....αλλά ακόμα δεν εχω σκεφτεί τι μάθημα επιλογής να πάρω...θελω να περάσω μαθηματικο Αθηνών και φυσιολογικά είχα σαν πρώτη σκέψη να πάρω μαθ.γενικης.Αλλα βλέποντας τι κάνανε στα παιδιά φέτος με το συγκεκριμένο μάθημα αρχίζω να μπερδεύομαι και να σκέφτομαι και την βιολογία που πέσουν δεν πέσουν δύσκολα θεματα ειναι ούτως η αλλιώς παπαγαλια....προτείνετε μου τπτ... Click για ανάπτυξη... Αν αντέχεις λίγη παπαγαλία πάρε βιολογία, αλλιώς φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:35 Η evg_steven: #175 14-06-13 22:35 Σα να άργησα λίγο... Ένιγουεϊ... Γειά! Εγώ ξεκινάω μαθηματικά μέσα στον ιούλιο και όλα τα άλλα απο αύγουστο. Είμαι τεχνολογική κ θα πάρω φυσική γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο Georgesil: #176 14-06-13 22:48 Wow πολλά άτομα θα πάρουν φέτος φυσικη γενικής.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:49 Ο Psycho(Βασίλης): #177 14-06-13 22:49 Καλά κάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:56 Ο Georgesil: #178 14-06-13 22:56 Ανάλογος με την κρίση του καθενός. ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:00 Η evg_steven: #179 14-06-13 23:00 ήταν και εύκολα τα θέματα φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:35 Ο Psycho(Βασίλης): #180 14-06-13 23:35 Και ''δύσκολα'' να ταν φυσική θα έπαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πάνω απ ολα όχι άνχος. Click για ανάπτυξη... πριν δωσεις δεν μπορεις να φανταστεις ποσες φορες θα το ακουσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 20:43 Η *Serena* έγραψε: #174 14-06-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Εγω αρχίζω την Δευτέρα ....αλλά ακόμα δεν εχω σκεφτεί τι μάθημα επιλογής να πάρω...θελω να περάσω μαθηματικο Αθηνών και φυσιολογικά είχα σαν πρώτη σκέψη να πάρω μαθ.γενικης.Αλλα βλέποντας τι κάνανε στα παιδιά φέτος με το συγκεκριμένο μάθημα αρχίζω να μπερδεύομαι και να σκέφτομαι και την βιολογία που πέσουν δεν πέσουν δύσκολα θεματα ειναι ούτως η αλλιώς παπαγαλια....προτείνετε μου τπτ... Click για ανάπτυξη... Αν αντέχεις λίγη παπαγαλία πάρε βιολογία, αλλιώς φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:35 Η evg_steven: #175 14-06-13 22:35 Σα να άργησα λίγο... Ένιγουεϊ... Γειά! Εγώ ξεκινάω μαθηματικά μέσα στον ιούλιο και όλα τα άλλα απο αύγουστο. Είμαι τεχνολογική κ θα πάρω φυσική γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο Georgesil: #176 14-06-13 22:48 Wow πολλά άτομα θα πάρουν φέτος φυσικη γενικής.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:49 Ο Psycho(Βασίλης): #177 14-06-13 22:49 Καλά κάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:56 Ο Georgesil: #178 14-06-13 22:56 Ανάλογος με την κρίση του καθενός. ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:00 Η evg_steven: #179 14-06-13 23:00 ήταν και εύκολα τα θέματα φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:35 Ο Psycho(Βασίλης): #180 14-06-13 23:35 Και ''δύσκολα'' να ταν φυσική θα έπαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Εγω αρχίζω την Δευτέρα ....αλλά ακόμα δεν εχω σκεφτεί τι μάθημα επιλογής να πάρω...θελω να περάσω μαθηματικο Αθηνών και φυσιολογικά είχα σαν πρώτη σκέψη να πάρω μαθ.γενικης.Αλλα βλέποντας τι κάνανε στα παιδιά φέτος με το συγκεκριμένο μάθημα αρχίζω να μπερδεύομαι και να σκέφτομαι και την βιολογία που πέσουν δεν πέσουν δύσκολα θεματα ειναι ούτως η αλλιώς παπαγαλια....προτείνετε μου τπτ... Click για ανάπτυξη... Αν αντέχεις λίγη παπαγαλία πάρε βιολογία, αλλιώς φυσική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:35 Η evg_steven: #175 14-06-13 22:35 Σα να άργησα λίγο... Ένιγουεϊ... Γειά! Εγώ ξεκινάω μαθηματικά μέσα στον ιούλιο και όλα τα άλλα απο αύγουστο. Είμαι τεχνολογική κ θα πάρω φυσική γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο Georgesil: #176 14-06-13 22:48 Wow πολλά άτομα θα πάρουν φέτος φυσικη γενικής.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:49 Ο Psycho(Βασίλης): #177 14-06-13 22:49 Καλά κάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:56 Ο Georgesil: #178 14-06-13 22:56 Ανάλογος με την κρίση του καθενός. ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:00 Η evg_steven: #179 14-06-13 23:00 ήταν και εύκολα τα θέματα φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:35 Ο Psycho(Βασίλης): #180 14-06-13 23:35 Και ''δύσκολα'' να ταν φυσική θα έπαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σα να άργησα λίγο... Ένιγουεϊ... Γειά! Εγώ ξεκινάω μαθηματικά μέσα στον ιούλιο και όλα τα άλλα απο αύγουστο. Είμαι τεχνολογική κ θα πάρω φυσική γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο Georgesil: #176 14-06-13 22:48 Wow πολλά άτομα θα πάρουν φέτος φυσικη γενικής.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:49 Ο Psycho(Βασίλης): #177 14-06-13 22:49 Καλά κάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:56 Ο Georgesil: #178 14-06-13 22:56 Ανάλογος με την κρίση του καθενός. ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:00 Η evg_steven: #179 14-06-13 23:00 ήταν και εύκολα τα θέματα φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:35 Ο Psycho(Βασίλης): #180 14-06-13 23:35 Και ''δύσκολα'' να ταν φυσική θα έπαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Wow πολλά άτομα θα πάρουν φέτος φυσικη γενικής.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:49 Ο Psycho(Βασίλης): #177 14-06-13 22:49 Καλά κάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:56 Ο Georgesil: #178 14-06-13 22:56 Ανάλογος με την κρίση του καθενός. ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:00 Η evg_steven: #179 14-06-13 23:00 ήταν και εύκολα τα θέματα φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:35 Ο Psycho(Βασίλης): #180 14-06-13 23:35 Και ''δύσκολα'' να ταν φυσική θα έπαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλά κάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 22:56 Ο Georgesil: #178 14-06-13 22:56 Ανάλογος με την κρίση του καθενός. ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:00 Η evg_steven: #179 14-06-13 23:00 ήταν και εύκολα τα θέματα φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:35 Ο Psycho(Βασίλης): #180 14-06-13 23:35 Και ''δύσκολα'' να ταν φυσική θα έπαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ανάλογος με την κρίση του καθενός. ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evg_steven Νεοφερμένο μέλος Η evg_steven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:00 Η evg_steven: #179 14-06-13 23:00 ήταν και εύκολα τα θέματα φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:35 Ο Psycho(Βασίλης): #180 14-06-13 23:35 Και ''δύσκολα'' να ταν φυσική θα έπαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ήταν και εύκολα τα θέματα φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2013 στις 23:35 Ο Psycho(Βασίλης): #180 14-06-13 23:35 Και ''δύσκολα'' να ταν φυσική θα έπαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και ''δύσκολα'' να ταν φυσική θα έπαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.