marr12309 Νεοφερμένο μέλος Η marr12309 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 20:30 Η marr12309: #81 28-08-12 20:30 Ενα λαθος εκανα,ξερω πως λεγεται η σχολη που θελω.. και εγω καπου τοσες διαβαζω απλα ειναι η πρωτη μου εμπειρια,εγω περυσι διαβαζα μια ωρα το πολυ γ αυτο ρωταω.. ((τα μαθηματικα παντως μου παιρνουν την πιο πολυ ωρα!!)) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παραλογικός Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 20:36 Ο Παραλογικός: #82 28-08-12 20:36 Αρχική Δημοσίευση από marr12309: Ενα λαθος εκανα,ξερω πως λεγεται η σχολη που θελω.. και εγω καπου τοσες διαβαζω απλα ειναι η πρωτη μου εμπειρια,εγω περυσι διαβαζα μια ωρα το πολυ γ αυτο ρωταω.. ((τα μαθηματικα παντως μου παιρνουν την πιο πολυ ωρα!!)) Click για ανάπτυξη... Πάντως για την συγκεκριμένη σχολή να ξέρεις ότι πρέπει να γράψεις καλά μαθηματικά.Μην ξεχνάς ότι μαθηματικά και φυσική πιάνουν το 48% των συνολικών μορίων σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 20:41 Η Frwws έγραψε: #83 28-08-12 20:41 Εγώ θέλω τμήμα ΔΕΤ του ΟΠΑ!! Αν και ανησυχώ λίγο γιατί ανέβηκε 222 μορια στα 17800 κάτι και άμα υπάρξει επιπλέον άνοδος και του χρόνου και αγγίξει τα 18000 σημαίνει πως πρέπει να στρωθώ για τα καλά φέτος!!Και ειδικά στην έκθεση που είναι και το αδύνατο μου σημείο. Μήπως ξέρει κανείς σας ποια μαθήματα για τη συγκεκριμένη σχολή έχουν μεγαλύτερο συντελεστή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marr12309 Νεοφερμένο μέλος Η marr12309 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 20:45 Η marr12309: #84 28-08-12 20:45 ναι εννοειται!!βασικα σε ολα πρεπει να γραψω καλα 18.914 ειναι η φετινη βαση και καθε χρονο ειναι πανω κατω αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παραλογικός Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 21:12 Ο Παραλογικός: #85 28-08-12 21:12 Αρχική Δημοσίευση από marr12309: ναι εννοειται!!βασικα σε ολα πρεπει να γραψω καλα 18.914 ειναι η φετινη βαση και καθε χρονο ειναι πανω κατω αυτη... Click για ανάπτυξη... Σε όλα πόσο μάλλον στα μαθηματικά.Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία ΥΓ. Όταν απαντάς στο μήνυμα κάποιου να πατάς "παράθεση" κάτω από το μήνυμα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis95 Δραστήριο μέλος Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 535 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 21:13 Ο akis95 έγραψε: #86 28-08-12 21:13 εγω περιμενω να ανεβει ΗΜΜΥ δεν ξανακανουν τις ιδιες πατατες του χρονου με τη φυσικη αντε να δουμε οχι οτι με χαλαει να μεινει στα ιδια αλλα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 21:19 Η Νάγια Τ. έγραψε: #87 28-08-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από akis95: εγω περιμενω να ανεβει ΗΜΜΥ δεν ξανακανουν τις ιδιες πατατες του χρονου με τη φυσικη αντε να δουμε οχι οτι με χαλαει να μεινει στα ιδια αλλα οκ Click για ανάπτυξη... Ρε παιδια coolαρετε....Εδω εχετε ενα χρονο ακομα κ κανετε απο τωρα εκτιμησεις των βασεων???? Κοιταξτε να διαβαζετε για να γραψετε οσο καλυτερα μπορειτε κ αφηστε τα αυτα απο τωρα...Φθειρεστε χωρις λογο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marr12309 Νεοφερμένο μέλος Η marr12309 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 21:21 Η marr12309: #88 28-08-12 21:21 ναι αλλα εδω θα πω το κλασσικο που λενε ολοι 'καλυτερα να ειναι δυσκολα τα θεματα ωστε να ξεχωρισουν οι καλυτεροι' και 'οι πολυ καλα διαβασμενοι θα μπουν εκει που θελουν οπως και να 'χει'..που βασικα ισχυουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 22:36 Η Gate4 έγραψε: #89 28-08-12 22:36 Κτηνιατρική ή βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicolettasp Νεοφερμένο μέλος Η Nicolettasp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 23:25 Η Nicolettasp: #90 28-08-12 23:25 Mε τα τωρινά μυαλά : Nομική Αθήνας Νομική ΑΠΘ Νομική Κομοτηνής Ψυχολογίες Φιλολογίες (Ελληνικές και Αγγλικές-ΦΠΨ και Ιστορικό ΔΕ ΘΕΛΩΩΩ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 23:45 Η Dhmh έγραψε: #91 28-08-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από marr12309: Ενα λαθος εκανα,ξερω πως λεγεται η σχολη που θελω.. και εγω καπου τοσες διαβαζω απλα ειναι η πρωτη μου εμπειρια,εγω περυσι διαβαζα μια ωρα το πολυ γ αυτο ρωταω.. ((τα μαθηματικα παντως μου παιρνουν την πιο πολυ ωρα!!)) Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως πρεπει να διαβαζουμε τοσο, ωστε να νιωθουμε εμεις καλα με τον εαυτο μας και καλυμενοι Υ.Γ. φιλος μου περασε περυσι ημμυ πατρας και διαβαζε λεει 6-7 ωρες την ημερα(αλλα λεει οτι επειδη του αρεσαν τα μαθηματα,εκανε περισσοτερη ωρα επειδη πορωνοταν) αν ειχε γραψει εκθεση καλυτερα,θα περναγε μαλλον μετσοβιο. οποτε προσεχουμε ολα τα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kαποια Νεφ Νεοφερμένο μέλος Η Nεφελη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 00:18 Η Kαποια Νεφ: #92 29-08-12 00:18 Χημικο μηχανικο ΕΜΠ/ χημικο ή βιολογικο αθηνα ολα & στη πρωτη θεση προτιμησης , τα μορια θα με καθορισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeThere. Νεοφερμένο μέλος Η BeThere. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 00:56 Η BeThere. έγραψε: #93 29-08-12 00:56 Μέχρι πέρυσι ήθελα αγγλική φιλολογια άλλα επειδή έχω μόνο το πτυχίο του lower of michigan και έχω 1 χρόνο να ασχοληθώ με αυτα αμφιταλαντευομαι καθώς και να περάσω θα τα βρω πάλι σκούρα στη σχολή και αυτό με ανησυχεί. Οπότε άλλαξα επιλογή και θα δηλώσω ελληνικη φιλολογια πρώτη επιλογή και μετά παιδαγωγικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:04 Ο SparklingGrey: #94 29-08-12 01:04 Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:11 Ο Go_for_it!: #95 29-08-12 01:11 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαστε συμφοιτητές (για μένα, η σειρά έχει ως εξής: 1. αγγλική φιλολογία ΕΚΠΑ, 2. φιλολογία ΕΚΠΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:13 Ο SparklingGrey: #96 29-08-12 01:13 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαστε συμφοιτητές (για μένα, η σειρά έχει ως εξής: 1. αγγλική φιλολογία ΕΚΠΑ, 2. φιλολογία ΕΚΠΑ) Click για ανάπτυξη... Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:18 Ο Go_for_it!: #97 29-08-12 01:18 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται ότι είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος Προσπάθησέ την. Μέχρι τότε ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:20 Η Αγνωστο έγραψε: #98 29-08-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Τέρας αποφασιστικότητας! Να μην τον ακούτε. Αύριο θα θέλει Μαθηματικό Αθήνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:24 Ο nikosxdxd: #99 29-08-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... καλη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:25 Ο Balthazor: #100 29-08-12 01:25 Που πηγε η ιατρικη οεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενα λαθος εκανα,ξερω πως λεγεται η σχολη που θελω.. και εγω καπου τοσες διαβαζω απλα ειναι η πρωτη μου εμπειρια,εγω περυσι διαβαζα μια ωρα το πολυ γ αυτο ρωταω.. ((τα μαθηματικα παντως μου παιρνουν την πιο πολυ ωρα!!)) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παραλογικός Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 20:36 Ο Παραλογικός: #82 28-08-12 20:36 Αρχική Δημοσίευση από marr12309: Ενα λαθος εκανα,ξερω πως λεγεται η σχολη που θελω.. και εγω καπου τοσες διαβαζω απλα ειναι η πρωτη μου εμπειρια,εγω περυσι διαβαζα μια ωρα το πολυ γ αυτο ρωταω.. ((τα μαθηματικα παντως μου παιρνουν την πιο πολυ ωρα!!)) Click για ανάπτυξη... Πάντως για την συγκεκριμένη σχολή να ξέρεις ότι πρέπει να γράψεις καλά μαθηματικά.Μην ξεχνάς ότι μαθηματικά και φυσική πιάνουν το 48% των συνολικών μορίων σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 20:41 Η Frwws έγραψε: #83 28-08-12 20:41 Εγώ θέλω τμήμα ΔΕΤ του ΟΠΑ!! Αν και ανησυχώ λίγο γιατί ανέβηκε 222 μορια στα 17800 κάτι και άμα υπάρξει επιπλέον άνοδος και του χρόνου και αγγίξει τα 18000 σημαίνει πως πρέπει να στρωθώ για τα καλά φέτος!!Και ειδικά στην έκθεση που είναι και το αδύνατο μου σημείο. Μήπως ξέρει κανείς σας ποια μαθήματα για τη συγκεκριμένη σχολή έχουν μεγαλύτερο συντελεστή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marr12309 Νεοφερμένο μέλος Η marr12309 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 20:45 Η marr12309: #84 28-08-12 20:45 ναι εννοειται!!βασικα σε ολα πρεπει να γραψω καλα 18.914 ειναι η φετινη βαση και καθε χρονο ειναι πανω κατω αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παραλογικός Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 21:12 Ο Παραλογικός: #85 28-08-12 21:12 Αρχική Δημοσίευση από marr12309: ναι εννοειται!!βασικα σε ολα πρεπει να γραψω καλα 18.914 ειναι η φετινη βαση και καθε χρονο ειναι πανω κατω αυτη... Click για ανάπτυξη... Σε όλα πόσο μάλλον στα μαθηματικά.Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία ΥΓ. Όταν απαντάς στο μήνυμα κάποιου να πατάς "παράθεση" κάτω από το μήνυμα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis95 Δραστήριο μέλος Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 535 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 21:13 Ο akis95 έγραψε: #86 28-08-12 21:13 εγω περιμενω να ανεβει ΗΜΜΥ δεν ξανακανουν τις ιδιες πατατες του χρονου με τη φυσικη αντε να δουμε οχι οτι με χαλαει να μεινει στα ιδια αλλα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 21:19 Η Νάγια Τ. έγραψε: #87 28-08-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από akis95: εγω περιμενω να ανεβει ΗΜΜΥ δεν ξανακανουν τις ιδιες πατατες του χρονου με τη φυσικη αντε να δουμε οχι οτι με χαλαει να μεινει στα ιδια αλλα οκ Click για ανάπτυξη... Ρε παιδια coolαρετε....Εδω εχετε ενα χρονο ακομα κ κανετε απο τωρα εκτιμησεις των βασεων???? Κοιταξτε να διαβαζετε για να γραψετε οσο καλυτερα μπορειτε κ αφηστε τα αυτα απο τωρα...Φθειρεστε χωρις λογο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marr12309 Νεοφερμένο μέλος Η marr12309 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 21:21 Η marr12309: #88 28-08-12 21:21 ναι αλλα εδω θα πω το κλασσικο που λενε ολοι 'καλυτερα να ειναι δυσκολα τα θεματα ωστε να ξεχωρισουν οι καλυτεροι' και 'οι πολυ καλα διαβασμενοι θα μπουν εκει που θελουν οπως και να 'χει'..που βασικα ισχυουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 22:36 Η Gate4 έγραψε: #89 28-08-12 22:36 Κτηνιατρική ή βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicolettasp Νεοφερμένο μέλος Η Nicolettasp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 23:25 Η Nicolettasp: #90 28-08-12 23:25 Mε τα τωρινά μυαλά : Nομική Αθήνας Νομική ΑΠΘ Νομική Κομοτηνής Ψυχολογίες Φιλολογίες (Ελληνικές και Αγγλικές-ΦΠΨ και Ιστορικό ΔΕ ΘΕΛΩΩΩ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 23:45 Η Dhmh έγραψε: #91 28-08-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από marr12309: Ενα λαθος εκανα,ξερω πως λεγεται η σχολη που θελω.. και εγω καπου τοσες διαβαζω απλα ειναι η πρωτη μου εμπειρια,εγω περυσι διαβαζα μια ωρα το πολυ γ αυτο ρωταω.. ((τα μαθηματικα παντως μου παιρνουν την πιο πολυ ωρα!!)) Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως πρεπει να διαβαζουμε τοσο, ωστε να νιωθουμε εμεις καλα με τον εαυτο μας και καλυμενοι Υ.Γ. φιλος μου περασε περυσι ημμυ πατρας και διαβαζε λεει 6-7 ωρες την ημερα(αλλα λεει οτι επειδη του αρεσαν τα μαθηματα,εκανε περισσοτερη ωρα επειδη πορωνοταν) αν ειχε γραψει εκθεση καλυτερα,θα περναγε μαλλον μετσοβιο. οποτε προσεχουμε ολα τα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kαποια Νεφ Νεοφερμένο μέλος Η Nεφελη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 00:18 Η Kαποια Νεφ: #92 29-08-12 00:18 Χημικο μηχανικο ΕΜΠ/ χημικο ή βιολογικο αθηνα ολα & στη πρωτη θεση προτιμησης , τα μορια θα με καθορισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeThere. Νεοφερμένο μέλος Η BeThere. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 00:56 Η BeThere. έγραψε: #93 29-08-12 00:56 Μέχρι πέρυσι ήθελα αγγλική φιλολογια άλλα επειδή έχω μόνο το πτυχίο του lower of michigan και έχω 1 χρόνο να ασχοληθώ με αυτα αμφιταλαντευομαι καθώς και να περάσω θα τα βρω πάλι σκούρα στη σχολή και αυτό με ανησυχεί. Οπότε άλλαξα επιλογή και θα δηλώσω ελληνικη φιλολογια πρώτη επιλογή και μετά παιδαγωγικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:04 Ο SparklingGrey: #94 29-08-12 01:04 Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:11 Ο Go_for_it!: #95 29-08-12 01:11 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαστε συμφοιτητές (για μένα, η σειρά έχει ως εξής: 1. αγγλική φιλολογία ΕΚΠΑ, 2. φιλολογία ΕΚΠΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:13 Ο SparklingGrey: #96 29-08-12 01:13 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαστε συμφοιτητές (για μένα, η σειρά έχει ως εξής: 1. αγγλική φιλολογία ΕΚΠΑ, 2. φιλολογία ΕΚΠΑ) Click για ανάπτυξη... Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:18 Ο Go_for_it!: #97 29-08-12 01:18 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται ότι είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος Προσπάθησέ την. Μέχρι τότε ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:20 Η Αγνωστο έγραψε: #98 29-08-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Τέρας αποφασιστικότητας! Να μην τον ακούτε. Αύριο θα θέλει Μαθηματικό Αθήνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:24 Ο nikosxdxd: #99 29-08-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... καλη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:25 Ο Balthazor: #100 29-08-12 01:25 Που πηγε η ιατρικη οεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marr12309: Ενα λαθος εκανα,ξερω πως λεγεται η σχολη που θελω.. και εγω καπου τοσες διαβαζω απλα ειναι η πρωτη μου εμπειρια,εγω περυσι διαβαζα μια ωρα το πολυ γ αυτο ρωταω.. ((τα μαθηματικα παντως μου παιρνουν την πιο πολυ ωρα!!)) Click για ανάπτυξη... Πάντως για την συγκεκριμένη σχολή να ξέρεις ότι πρέπει να γράψεις καλά μαθηματικά.Μην ξεχνάς ότι μαθηματικά και φυσική πιάνουν το 48% των συνολικών μορίων σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 20:41 Η Frwws έγραψε: #83 28-08-12 20:41 Εγώ θέλω τμήμα ΔΕΤ του ΟΠΑ!! Αν και ανησυχώ λίγο γιατί ανέβηκε 222 μορια στα 17800 κάτι και άμα υπάρξει επιπλέον άνοδος και του χρόνου και αγγίξει τα 18000 σημαίνει πως πρέπει να στρωθώ για τα καλά φέτος!!Και ειδικά στην έκθεση που είναι και το αδύνατο μου σημείο. Μήπως ξέρει κανείς σας ποια μαθήματα για τη συγκεκριμένη σχολή έχουν μεγαλύτερο συντελεστή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marr12309 Νεοφερμένο μέλος Η marr12309 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 20:45 Η marr12309: #84 28-08-12 20:45 ναι εννοειται!!βασικα σε ολα πρεπει να γραψω καλα 18.914 ειναι η φετινη βαση και καθε χρονο ειναι πανω κατω αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παραλογικός Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 21:12 Ο Παραλογικός: #85 28-08-12 21:12 Αρχική Δημοσίευση από marr12309: ναι εννοειται!!βασικα σε ολα πρεπει να γραψω καλα 18.914 ειναι η φετινη βαση και καθε χρονο ειναι πανω κατω αυτη... Click για ανάπτυξη... Σε όλα πόσο μάλλον στα μαθηματικά.Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία ΥΓ. Όταν απαντάς στο μήνυμα κάποιου να πατάς "παράθεση" κάτω από το μήνυμα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis95 Δραστήριο μέλος Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 535 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 21:13 Ο akis95 έγραψε: #86 28-08-12 21:13 εγω περιμενω να ανεβει ΗΜΜΥ δεν ξανακανουν τις ιδιες πατατες του χρονου με τη φυσικη αντε να δουμε οχι οτι με χαλαει να μεινει στα ιδια αλλα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 21:19 Η Νάγια Τ. έγραψε: #87 28-08-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από akis95: εγω περιμενω να ανεβει ΗΜΜΥ δεν ξανακανουν τις ιδιες πατατες του χρονου με τη φυσικη αντε να δουμε οχι οτι με χαλαει να μεινει στα ιδια αλλα οκ Click για ανάπτυξη... Ρε παιδια coolαρετε....Εδω εχετε ενα χρονο ακομα κ κανετε απο τωρα εκτιμησεις των βασεων???? Κοιταξτε να διαβαζετε για να γραψετε οσο καλυτερα μπορειτε κ αφηστε τα αυτα απο τωρα...Φθειρεστε χωρις λογο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marr12309 Νεοφερμένο μέλος Η marr12309 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 21:21 Η marr12309: #88 28-08-12 21:21 ναι αλλα εδω θα πω το κλασσικο που λενε ολοι 'καλυτερα να ειναι δυσκολα τα θεματα ωστε να ξεχωρισουν οι καλυτεροι' και 'οι πολυ καλα διαβασμενοι θα μπουν εκει που θελουν οπως και να 'χει'..που βασικα ισχυουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 22:36 Η Gate4 έγραψε: #89 28-08-12 22:36 Κτηνιατρική ή βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicolettasp Νεοφερμένο μέλος Η Nicolettasp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 23:25 Η Nicolettasp: #90 28-08-12 23:25 Mε τα τωρινά μυαλά : Nομική Αθήνας Νομική ΑΠΘ Νομική Κομοτηνής Ψυχολογίες Φιλολογίες (Ελληνικές και Αγγλικές-ΦΠΨ και Ιστορικό ΔΕ ΘΕΛΩΩΩ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 23:45 Η Dhmh έγραψε: #91 28-08-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από marr12309: Ενα λαθος εκανα,ξερω πως λεγεται η σχολη που θελω.. και εγω καπου τοσες διαβαζω απλα ειναι η πρωτη μου εμπειρια,εγω περυσι διαβαζα μια ωρα το πολυ γ αυτο ρωταω.. ((τα μαθηματικα παντως μου παιρνουν την πιο πολυ ωρα!!)) Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως πρεπει να διαβαζουμε τοσο, ωστε να νιωθουμε εμεις καλα με τον εαυτο μας και καλυμενοι Υ.Γ. φιλος μου περασε περυσι ημμυ πατρας και διαβαζε λεει 6-7 ωρες την ημερα(αλλα λεει οτι επειδη του αρεσαν τα μαθηματα,εκανε περισσοτερη ωρα επειδη πορωνοταν) αν ειχε γραψει εκθεση καλυτερα,θα περναγε μαλλον μετσοβιο. οποτε προσεχουμε ολα τα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kαποια Νεφ Νεοφερμένο μέλος Η Nεφελη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 00:18 Η Kαποια Νεφ: #92 29-08-12 00:18 Χημικο μηχανικο ΕΜΠ/ χημικο ή βιολογικο αθηνα ολα & στη πρωτη θεση προτιμησης , τα μορια θα με καθορισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeThere. Νεοφερμένο μέλος Η BeThere. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 00:56 Η BeThere. έγραψε: #93 29-08-12 00:56 Μέχρι πέρυσι ήθελα αγγλική φιλολογια άλλα επειδή έχω μόνο το πτυχίο του lower of michigan και έχω 1 χρόνο να ασχοληθώ με αυτα αμφιταλαντευομαι καθώς και να περάσω θα τα βρω πάλι σκούρα στη σχολή και αυτό με ανησυχεί. Οπότε άλλαξα επιλογή και θα δηλώσω ελληνικη φιλολογια πρώτη επιλογή και μετά παιδαγωγικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:04 Ο SparklingGrey: #94 29-08-12 01:04 Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:11 Ο Go_for_it!: #95 29-08-12 01:11 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαστε συμφοιτητές (για μένα, η σειρά έχει ως εξής: 1. αγγλική φιλολογία ΕΚΠΑ, 2. φιλολογία ΕΚΠΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:13 Ο SparklingGrey: #96 29-08-12 01:13 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαστε συμφοιτητές (για μένα, η σειρά έχει ως εξής: 1. αγγλική φιλολογία ΕΚΠΑ, 2. φιλολογία ΕΚΠΑ) Click για ανάπτυξη... Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:18 Ο Go_for_it!: #97 29-08-12 01:18 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται ότι είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος Προσπάθησέ την. Μέχρι τότε ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:20 Η Αγνωστο έγραψε: #98 29-08-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Τέρας αποφασιστικότητας! Να μην τον ακούτε. Αύριο θα θέλει Μαθηματικό Αθήνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:24 Ο nikosxdxd: #99 29-08-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... καλη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:25 Ο Balthazor: #100 29-08-12 01:25 Που πηγε η ιατρικη οεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ θέλω τμήμα ΔΕΤ του ΟΠΑ!! Αν και ανησυχώ λίγο γιατί ανέβηκε 222 μορια στα 17800 κάτι και άμα υπάρξει επιπλέον άνοδος και του χρόνου και αγγίξει τα 18000 σημαίνει πως πρέπει να στρωθώ για τα καλά φέτος!!Και ειδικά στην έκθεση που είναι και το αδύνατο μου σημείο. Μήπως ξέρει κανείς σας ποια μαθήματα για τη συγκεκριμένη σχολή έχουν μεγαλύτερο συντελεστή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marr12309 Νεοφερμένο μέλος Η marr12309 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 20:45 Η marr12309: #84 28-08-12 20:45 ναι εννοειται!!βασικα σε ολα πρεπει να γραψω καλα 18.914 ειναι η φετινη βαση και καθε χρονο ειναι πανω κατω αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παραλογικός Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 21:12 Ο Παραλογικός: #85 28-08-12 21:12 Αρχική Δημοσίευση από marr12309: ναι εννοειται!!βασικα σε ολα πρεπει να γραψω καλα 18.914 ειναι η φετινη βαση και καθε χρονο ειναι πανω κατω αυτη... Click για ανάπτυξη... Σε όλα πόσο μάλλον στα μαθηματικά.Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία ΥΓ. Όταν απαντάς στο μήνυμα κάποιου να πατάς "παράθεση" κάτω από το μήνυμα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis95 Δραστήριο μέλος Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 535 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 21:13 Ο akis95 έγραψε: #86 28-08-12 21:13 εγω περιμενω να ανεβει ΗΜΜΥ δεν ξανακανουν τις ιδιες πατατες του χρονου με τη φυσικη αντε να δουμε οχι οτι με χαλαει να μεινει στα ιδια αλλα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 21:19 Η Νάγια Τ. έγραψε: #87 28-08-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από akis95: εγω περιμενω να ανεβει ΗΜΜΥ δεν ξανακανουν τις ιδιες πατατες του χρονου με τη φυσικη αντε να δουμε οχι οτι με χαλαει να μεινει στα ιδια αλλα οκ Click για ανάπτυξη... Ρε παιδια coolαρετε....Εδω εχετε ενα χρονο ακομα κ κανετε απο τωρα εκτιμησεις των βασεων???? Κοιταξτε να διαβαζετε για να γραψετε οσο καλυτερα μπορειτε κ αφηστε τα αυτα απο τωρα...Φθειρεστε χωρις λογο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marr12309 Νεοφερμένο μέλος Η marr12309 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 21:21 Η marr12309: #88 28-08-12 21:21 ναι αλλα εδω θα πω το κλασσικο που λενε ολοι 'καλυτερα να ειναι δυσκολα τα θεματα ωστε να ξεχωρισουν οι καλυτεροι' και 'οι πολυ καλα διαβασμενοι θα μπουν εκει που θελουν οπως και να 'χει'..που βασικα ισχυουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 22:36 Η Gate4 έγραψε: #89 28-08-12 22:36 Κτηνιατρική ή βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicolettasp Νεοφερμένο μέλος Η Nicolettasp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 23:25 Η Nicolettasp: #90 28-08-12 23:25 Mε τα τωρινά μυαλά : Nομική Αθήνας Νομική ΑΠΘ Νομική Κομοτηνής Ψυχολογίες Φιλολογίες (Ελληνικές και Αγγλικές-ΦΠΨ και Ιστορικό ΔΕ ΘΕΛΩΩΩ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 23:45 Η Dhmh έγραψε: #91 28-08-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από marr12309: Ενα λαθος εκανα,ξερω πως λεγεται η σχολη που θελω.. και εγω καπου τοσες διαβαζω απλα ειναι η πρωτη μου εμπειρια,εγω περυσι διαβαζα μια ωρα το πολυ γ αυτο ρωταω.. ((τα μαθηματικα παντως μου παιρνουν την πιο πολυ ωρα!!)) Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως πρεπει να διαβαζουμε τοσο, ωστε να νιωθουμε εμεις καλα με τον εαυτο μας και καλυμενοι Υ.Γ. φιλος μου περασε περυσι ημμυ πατρας και διαβαζε λεει 6-7 ωρες την ημερα(αλλα λεει οτι επειδη του αρεσαν τα μαθηματα,εκανε περισσοτερη ωρα επειδη πορωνοταν) αν ειχε γραψει εκθεση καλυτερα,θα περναγε μαλλον μετσοβιο. οποτε προσεχουμε ολα τα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kαποια Νεφ Νεοφερμένο μέλος Η Nεφελη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 00:18 Η Kαποια Νεφ: #92 29-08-12 00:18 Χημικο μηχανικο ΕΜΠ/ χημικο ή βιολογικο αθηνα ολα & στη πρωτη θεση προτιμησης , τα μορια θα με καθορισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeThere. Νεοφερμένο μέλος Η BeThere. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 00:56 Η BeThere. έγραψε: #93 29-08-12 00:56 Μέχρι πέρυσι ήθελα αγγλική φιλολογια άλλα επειδή έχω μόνο το πτυχίο του lower of michigan και έχω 1 χρόνο να ασχοληθώ με αυτα αμφιταλαντευομαι καθώς και να περάσω θα τα βρω πάλι σκούρα στη σχολή και αυτό με ανησυχεί. Οπότε άλλαξα επιλογή και θα δηλώσω ελληνικη φιλολογια πρώτη επιλογή και μετά παιδαγωγικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:04 Ο SparklingGrey: #94 29-08-12 01:04 Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:11 Ο Go_for_it!: #95 29-08-12 01:11 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαστε συμφοιτητές (για μένα, η σειρά έχει ως εξής: 1. αγγλική φιλολογία ΕΚΠΑ, 2. φιλολογία ΕΚΠΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:13 Ο SparklingGrey: #96 29-08-12 01:13 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαστε συμφοιτητές (για μένα, η σειρά έχει ως εξής: 1. αγγλική φιλολογία ΕΚΠΑ, 2. φιλολογία ΕΚΠΑ) Click για ανάπτυξη... Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:18 Ο Go_for_it!: #97 29-08-12 01:18 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται ότι είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος Προσπάθησέ την. Μέχρι τότε ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:20 Η Αγνωστο έγραψε: #98 29-08-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Τέρας αποφασιστικότητας! Να μην τον ακούτε. Αύριο θα θέλει Μαθηματικό Αθήνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:24 Ο nikosxdxd: #99 29-08-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... καλη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:25 Ο Balthazor: #100 29-08-12 01:25 Που πηγε η ιατρικη οεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι εννοειται!!βασικα σε ολα πρεπει να γραψω καλα 18.914 ειναι η φετινη βαση και καθε χρονο ειναι πανω κατω αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παραλογικός Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 72 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 21:12 Ο Παραλογικός: #85 28-08-12 21:12 Αρχική Δημοσίευση από marr12309: ναι εννοειται!!βασικα σε ολα πρεπει να γραψω καλα 18.914 ειναι η φετινη βαση και καθε χρονο ειναι πανω κατω αυτη... Click για ανάπτυξη... Σε όλα πόσο μάλλον στα μαθηματικά.Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία ΥΓ. Όταν απαντάς στο μήνυμα κάποιου να πατάς "παράθεση" κάτω από το μήνυμα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis95 Δραστήριο μέλος Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 535 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 21:13 Ο akis95 έγραψε: #86 28-08-12 21:13 εγω περιμενω να ανεβει ΗΜΜΥ δεν ξανακανουν τις ιδιες πατατες του χρονου με τη φυσικη αντε να δουμε οχι οτι με χαλαει να μεινει στα ιδια αλλα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 21:19 Η Νάγια Τ. έγραψε: #87 28-08-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από akis95: εγω περιμενω να ανεβει ΗΜΜΥ δεν ξανακανουν τις ιδιες πατατες του χρονου με τη φυσικη αντε να δουμε οχι οτι με χαλαει να μεινει στα ιδια αλλα οκ Click για ανάπτυξη... Ρε παιδια coolαρετε....Εδω εχετε ενα χρονο ακομα κ κανετε απο τωρα εκτιμησεις των βασεων???? Κοιταξτε να διαβαζετε για να γραψετε οσο καλυτερα μπορειτε κ αφηστε τα αυτα απο τωρα...Φθειρεστε χωρις λογο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marr12309 Νεοφερμένο μέλος Η marr12309 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 21:21 Η marr12309: #88 28-08-12 21:21 ναι αλλα εδω θα πω το κλασσικο που λενε ολοι 'καλυτερα να ειναι δυσκολα τα θεματα ωστε να ξεχωρισουν οι καλυτεροι' και 'οι πολυ καλα διαβασμενοι θα μπουν εκει που θελουν οπως και να 'χει'..που βασικα ισχυουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 22:36 Η Gate4 έγραψε: #89 28-08-12 22:36 Κτηνιατρική ή βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicolettasp Νεοφερμένο μέλος Η Nicolettasp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 23:25 Η Nicolettasp: #90 28-08-12 23:25 Mε τα τωρινά μυαλά : Nομική Αθήνας Νομική ΑΠΘ Νομική Κομοτηνής Ψυχολογίες Φιλολογίες (Ελληνικές και Αγγλικές-ΦΠΨ και Ιστορικό ΔΕ ΘΕΛΩΩΩ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 23:45 Η Dhmh έγραψε: #91 28-08-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από marr12309: Ενα λαθος εκανα,ξερω πως λεγεται η σχολη που θελω.. και εγω καπου τοσες διαβαζω απλα ειναι η πρωτη μου εμπειρια,εγω περυσι διαβαζα μια ωρα το πολυ γ αυτο ρωταω.. ((τα μαθηματικα παντως μου παιρνουν την πιο πολυ ωρα!!)) Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως πρεπει να διαβαζουμε τοσο, ωστε να νιωθουμε εμεις καλα με τον εαυτο μας και καλυμενοι Υ.Γ. φιλος μου περασε περυσι ημμυ πατρας και διαβαζε λεει 6-7 ωρες την ημερα(αλλα λεει οτι επειδη του αρεσαν τα μαθηματα,εκανε περισσοτερη ωρα επειδη πορωνοταν) αν ειχε γραψει εκθεση καλυτερα,θα περναγε μαλλον μετσοβιο. οποτε προσεχουμε ολα τα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kαποια Νεφ Νεοφερμένο μέλος Η Nεφελη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 00:18 Η Kαποια Νεφ: #92 29-08-12 00:18 Χημικο μηχανικο ΕΜΠ/ χημικο ή βιολογικο αθηνα ολα & στη πρωτη θεση προτιμησης , τα μορια θα με καθορισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeThere. Νεοφερμένο μέλος Η BeThere. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 00:56 Η BeThere. έγραψε: #93 29-08-12 00:56 Μέχρι πέρυσι ήθελα αγγλική φιλολογια άλλα επειδή έχω μόνο το πτυχίο του lower of michigan και έχω 1 χρόνο να ασχοληθώ με αυτα αμφιταλαντευομαι καθώς και να περάσω θα τα βρω πάλι σκούρα στη σχολή και αυτό με ανησυχεί. Οπότε άλλαξα επιλογή και θα δηλώσω ελληνικη φιλολογια πρώτη επιλογή και μετά παιδαγωγικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:04 Ο SparklingGrey: #94 29-08-12 01:04 Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:11 Ο Go_for_it!: #95 29-08-12 01:11 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαστε συμφοιτητές (για μένα, η σειρά έχει ως εξής: 1. αγγλική φιλολογία ΕΚΠΑ, 2. φιλολογία ΕΚΠΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:13 Ο SparklingGrey: #96 29-08-12 01:13 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαστε συμφοιτητές (για μένα, η σειρά έχει ως εξής: 1. αγγλική φιλολογία ΕΚΠΑ, 2. φιλολογία ΕΚΠΑ) Click για ανάπτυξη... Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:18 Ο Go_for_it!: #97 29-08-12 01:18 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται ότι είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος Προσπάθησέ την. Μέχρι τότε ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:20 Η Αγνωστο έγραψε: #98 29-08-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Τέρας αποφασιστικότητας! Να μην τον ακούτε. Αύριο θα θέλει Μαθηματικό Αθήνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:24 Ο nikosxdxd: #99 29-08-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... καλη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:25 Ο Balthazor: #100 29-08-12 01:25 Που πηγε η ιατρικη οεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marr12309: ναι εννοειται!!βασικα σε ολα πρεπει να γραψω καλα 18.914 ειναι η φετινη βαση και καθε χρονο ειναι πανω κατω αυτη... Click για ανάπτυξη... Σε όλα πόσο μάλλον στα μαθηματικά.Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία ΥΓ. Όταν απαντάς στο μήνυμα κάποιου να πατάς "παράθεση" κάτω από το μήνυμα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akis95 Δραστήριο μέλος Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 535 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 21:13 Ο akis95 έγραψε: #86 28-08-12 21:13 εγω περιμενω να ανεβει ΗΜΜΥ δεν ξανακανουν τις ιδιες πατατες του χρονου με τη φυσικη αντε να δουμε οχι οτι με χαλαει να μεινει στα ιδια αλλα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 21:19 Η Νάγια Τ. έγραψε: #87 28-08-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από akis95: εγω περιμενω να ανεβει ΗΜΜΥ δεν ξανακανουν τις ιδιες πατατες του χρονου με τη φυσικη αντε να δουμε οχι οτι με χαλαει να μεινει στα ιδια αλλα οκ Click για ανάπτυξη... Ρε παιδια coolαρετε....Εδω εχετε ενα χρονο ακομα κ κανετε απο τωρα εκτιμησεις των βασεων???? Κοιταξτε να διαβαζετε για να γραψετε οσο καλυτερα μπορειτε κ αφηστε τα αυτα απο τωρα...Φθειρεστε χωρις λογο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marr12309 Νεοφερμένο μέλος Η marr12309 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 21:21 Η marr12309: #88 28-08-12 21:21 ναι αλλα εδω θα πω το κλασσικο που λενε ολοι 'καλυτερα να ειναι δυσκολα τα θεματα ωστε να ξεχωρισουν οι καλυτεροι' και 'οι πολυ καλα διαβασμενοι θα μπουν εκει που θελουν οπως και να 'χει'..που βασικα ισχυουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 22:36 Η Gate4 έγραψε: #89 28-08-12 22:36 Κτηνιατρική ή βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicolettasp Νεοφερμένο μέλος Η Nicolettasp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 23:25 Η Nicolettasp: #90 28-08-12 23:25 Mε τα τωρινά μυαλά : Nομική Αθήνας Νομική ΑΠΘ Νομική Κομοτηνής Ψυχολογίες Φιλολογίες (Ελληνικές και Αγγλικές-ΦΠΨ και Ιστορικό ΔΕ ΘΕΛΩΩΩ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 23:45 Η Dhmh έγραψε: #91 28-08-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από marr12309: Ενα λαθος εκανα,ξερω πως λεγεται η σχολη που θελω.. και εγω καπου τοσες διαβαζω απλα ειναι η πρωτη μου εμπειρια,εγω περυσι διαβαζα μια ωρα το πολυ γ αυτο ρωταω.. ((τα μαθηματικα παντως μου παιρνουν την πιο πολυ ωρα!!)) Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως πρεπει να διαβαζουμε τοσο, ωστε να νιωθουμε εμεις καλα με τον εαυτο μας και καλυμενοι Υ.Γ. φιλος μου περασε περυσι ημμυ πατρας και διαβαζε λεει 6-7 ωρες την ημερα(αλλα λεει οτι επειδη του αρεσαν τα μαθηματα,εκανε περισσοτερη ωρα επειδη πορωνοταν) αν ειχε γραψει εκθεση καλυτερα,θα περναγε μαλλον μετσοβιο. οποτε προσεχουμε ολα τα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kαποια Νεφ Νεοφερμένο μέλος Η Nεφελη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 00:18 Η Kαποια Νεφ: #92 29-08-12 00:18 Χημικο μηχανικο ΕΜΠ/ χημικο ή βιολογικο αθηνα ολα & στη πρωτη θεση προτιμησης , τα μορια θα με καθορισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeThere. Νεοφερμένο μέλος Η BeThere. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 00:56 Η BeThere. έγραψε: #93 29-08-12 00:56 Μέχρι πέρυσι ήθελα αγγλική φιλολογια άλλα επειδή έχω μόνο το πτυχίο του lower of michigan και έχω 1 χρόνο να ασχοληθώ με αυτα αμφιταλαντευομαι καθώς και να περάσω θα τα βρω πάλι σκούρα στη σχολή και αυτό με ανησυχεί. Οπότε άλλαξα επιλογή και θα δηλώσω ελληνικη φιλολογια πρώτη επιλογή και μετά παιδαγωγικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:04 Ο SparklingGrey: #94 29-08-12 01:04 Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:11 Ο Go_for_it!: #95 29-08-12 01:11 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαστε συμφοιτητές (για μένα, η σειρά έχει ως εξής: 1. αγγλική φιλολογία ΕΚΠΑ, 2. φιλολογία ΕΚΠΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:13 Ο SparklingGrey: #96 29-08-12 01:13 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαστε συμφοιτητές (για μένα, η σειρά έχει ως εξής: 1. αγγλική φιλολογία ΕΚΠΑ, 2. φιλολογία ΕΚΠΑ) Click για ανάπτυξη... Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:18 Ο Go_for_it!: #97 29-08-12 01:18 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται ότι είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος Προσπάθησέ την. Μέχρι τότε ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:20 Η Αγνωστο έγραψε: #98 29-08-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Τέρας αποφασιστικότητας! Να μην τον ακούτε. Αύριο θα θέλει Μαθηματικό Αθήνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:24 Ο nikosxdxd: #99 29-08-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... καλη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:25 Ο Balthazor: #100 29-08-12 01:25 Που πηγε η ιατρικη οεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω περιμενω να ανεβει ΗΜΜΥ δεν ξανακανουν τις ιδιες πατατες του χρονου με τη φυσικη αντε να δουμε οχι οτι με χαλαει να μεινει στα ιδια αλλα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 21:19 Η Νάγια Τ. έγραψε: #87 28-08-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από akis95: εγω περιμενω να ανεβει ΗΜΜΥ δεν ξανακανουν τις ιδιες πατατες του χρονου με τη φυσικη αντε να δουμε οχι οτι με χαλαει να μεινει στα ιδια αλλα οκ Click για ανάπτυξη... Ρε παιδια coolαρετε....Εδω εχετε ενα χρονο ακομα κ κανετε απο τωρα εκτιμησεις των βασεων???? Κοιταξτε να διαβαζετε για να γραψετε οσο καλυτερα μπορειτε κ αφηστε τα αυτα απο τωρα...Φθειρεστε χωρις λογο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marr12309 Νεοφερμένο μέλος Η marr12309 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 21:21 Η marr12309: #88 28-08-12 21:21 ναι αλλα εδω θα πω το κλασσικο που λενε ολοι 'καλυτερα να ειναι δυσκολα τα θεματα ωστε να ξεχωρισουν οι καλυτεροι' και 'οι πολυ καλα διαβασμενοι θα μπουν εκει που θελουν οπως και να 'χει'..που βασικα ισχυουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 22:36 Η Gate4 έγραψε: #89 28-08-12 22:36 Κτηνιατρική ή βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicolettasp Νεοφερμένο μέλος Η Nicolettasp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 23:25 Η Nicolettasp: #90 28-08-12 23:25 Mε τα τωρινά μυαλά : Nομική Αθήνας Νομική ΑΠΘ Νομική Κομοτηνής Ψυχολογίες Φιλολογίες (Ελληνικές και Αγγλικές-ΦΠΨ και Ιστορικό ΔΕ ΘΕΛΩΩΩ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 23:45 Η Dhmh έγραψε: #91 28-08-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από marr12309: Ενα λαθος εκανα,ξερω πως λεγεται η σχολη που θελω.. και εγω καπου τοσες διαβαζω απλα ειναι η πρωτη μου εμπειρια,εγω περυσι διαβαζα μια ωρα το πολυ γ αυτο ρωταω.. ((τα μαθηματικα παντως μου παιρνουν την πιο πολυ ωρα!!)) Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως πρεπει να διαβαζουμε τοσο, ωστε να νιωθουμε εμεις καλα με τον εαυτο μας και καλυμενοι Υ.Γ. φιλος μου περασε περυσι ημμυ πατρας και διαβαζε λεει 6-7 ωρες την ημερα(αλλα λεει οτι επειδη του αρεσαν τα μαθηματα,εκανε περισσοτερη ωρα επειδη πορωνοταν) αν ειχε γραψει εκθεση καλυτερα,θα περναγε μαλλον μετσοβιο. οποτε προσεχουμε ολα τα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kαποια Νεφ Νεοφερμένο μέλος Η Nεφελη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 00:18 Η Kαποια Νεφ: #92 29-08-12 00:18 Χημικο μηχανικο ΕΜΠ/ χημικο ή βιολογικο αθηνα ολα & στη πρωτη θεση προτιμησης , τα μορια θα με καθορισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeThere. Νεοφερμένο μέλος Η BeThere. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 00:56 Η BeThere. έγραψε: #93 29-08-12 00:56 Μέχρι πέρυσι ήθελα αγγλική φιλολογια άλλα επειδή έχω μόνο το πτυχίο του lower of michigan και έχω 1 χρόνο να ασχοληθώ με αυτα αμφιταλαντευομαι καθώς και να περάσω θα τα βρω πάλι σκούρα στη σχολή και αυτό με ανησυχεί. Οπότε άλλαξα επιλογή και θα δηλώσω ελληνικη φιλολογια πρώτη επιλογή και μετά παιδαγωγικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:04 Ο SparklingGrey: #94 29-08-12 01:04 Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:11 Ο Go_for_it!: #95 29-08-12 01:11 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαστε συμφοιτητές (για μένα, η σειρά έχει ως εξής: 1. αγγλική φιλολογία ΕΚΠΑ, 2. φιλολογία ΕΚΠΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:13 Ο SparklingGrey: #96 29-08-12 01:13 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαστε συμφοιτητές (για μένα, η σειρά έχει ως εξής: 1. αγγλική φιλολογία ΕΚΠΑ, 2. φιλολογία ΕΚΠΑ) Click για ανάπτυξη... Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:18 Ο Go_for_it!: #97 29-08-12 01:18 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται ότι είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος Προσπάθησέ την. Μέχρι τότε ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:20 Η Αγνωστο έγραψε: #98 29-08-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Τέρας αποφασιστικότητας! Να μην τον ακούτε. Αύριο θα θέλει Μαθηματικό Αθήνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:24 Ο nikosxdxd: #99 29-08-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... καλη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:25 Ο Balthazor: #100 29-08-12 01:25 Που πηγε η ιατρικη οεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akis95: εγω περιμενω να ανεβει ΗΜΜΥ δεν ξανακανουν τις ιδιες πατατες του χρονου με τη φυσικη αντε να δουμε οχι οτι με χαλαει να μεινει στα ιδια αλλα οκ Click για ανάπτυξη... Ρε παιδια coolαρετε....Εδω εχετε ενα χρονο ακομα κ κανετε απο τωρα εκτιμησεις των βασεων???? Κοιταξτε να διαβαζετε για να γραψετε οσο καλυτερα μπορειτε κ αφηστε τα αυτα απο τωρα...Φθειρεστε χωρις λογο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marr12309 Νεοφερμένο μέλος Η marr12309 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 21:21 Η marr12309: #88 28-08-12 21:21 ναι αλλα εδω θα πω το κλασσικο που λενε ολοι 'καλυτερα να ειναι δυσκολα τα θεματα ωστε να ξεχωρισουν οι καλυτεροι' και 'οι πολυ καλα διαβασμενοι θα μπουν εκει που θελουν οπως και να 'χει'..που βασικα ισχυουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 22:36 Η Gate4 έγραψε: #89 28-08-12 22:36 Κτηνιατρική ή βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicolettasp Νεοφερμένο μέλος Η Nicolettasp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 23:25 Η Nicolettasp: #90 28-08-12 23:25 Mε τα τωρινά μυαλά : Nομική Αθήνας Νομική ΑΠΘ Νομική Κομοτηνής Ψυχολογίες Φιλολογίες (Ελληνικές και Αγγλικές-ΦΠΨ και Ιστορικό ΔΕ ΘΕΛΩΩΩ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 23:45 Η Dhmh έγραψε: #91 28-08-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από marr12309: Ενα λαθος εκανα,ξερω πως λεγεται η σχολη που θελω.. και εγω καπου τοσες διαβαζω απλα ειναι η πρωτη μου εμπειρια,εγω περυσι διαβαζα μια ωρα το πολυ γ αυτο ρωταω.. ((τα μαθηματικα παντως μου παιρνουν την πιο πολυ ωρα!!)) Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως πρεπει να διαβαζουμε τοσο, ωστε να νιωθουμε εμεις καλα με τον εαυτο μας και καλυμενοι Υ.Γ. φιλος μου περασε περυσι ημμυ πατρας και διαβαζε λεει 6-7 ωρες την ημερα(αλλα λεει οτι επειδη του αρεσαν τα μαθηματα,εκανε περισσοτερη ωρα επειδη πορωνοταν) αν ειχε γραψει εκθεση καλυτερα,θα περναγε μαλλον μετσοβιο. οποτε προσεχουμε ολα τα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kαποια Νεφ Νεοφερμένο μέλος Η Nεφελη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 00:18 Η Kαποια Νεφ: #92 29-08-12 00:18 Χημικο μηχανικο ΕΜΠ/ χημικο ή βιολογικο αθηνα ολα & στη πρωτη θεση προτιμησης , τα μορια θα με καθορισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeThere. Νεοφερμένο μέλος Η BeThere. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 00:56 Η BeThere. έγραψε: #93 29-08-12 00:56 Μέχρι πέρυσι ήθελα αγγλική φιλολογια άλλα επειδή έχω μόνο το πτυχίο του lower of michigan και έχω 1 χρόνο να ασχοληθώ με αυτα αμφιταλαντευομαι καθώς και να περάσω θα τα βρω πάλι σκούρα στη σχολή και αυτό με ανησυχεί. Οπότε άλλαξα επιλογή και θα δηλώσω ελληνικη φιλολογια πρώτη επιλογή και μετά παιδαγωγικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:04 Ο SparklingGrey: #94 29-08-12 01:04 Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:11 Ο Go_for_it!: #95 29-08-12 01:11 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαστε συμφοιτητές (για μένα, η σειρά έχει ως εξής: 1. αγγλική φιλολογία ΕΚΠΑ, 2. φιλολογία ΕΚΠΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:13 Ο SparklingGrey: #96 29-08-12 01:13 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαστε συμφοιτητές (για μένα, η σειρά έχει ως εξής: 1. αγγλική φιλολογία ΕΚΠΑ, 2. φιλολογία ΕΚΠΑ) Click για ανάπτυξη... Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:18 Ο Go_for_it!: #97 29-08-12 01:18 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται ότι είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος Προσπάθησέ την. Μέχρι τότε ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:20 Η Αγνωστο έγραψε: #98 29-08-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Τέρας αποφασιστικότητας! Να μην τον ακούτε. Αύριο θα θέλει Μαθηματικό Αθήνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:24 Ο nikosxdxd: #99 29-08-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... καλη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:25 Ο Balthazor: #100 29-08-12 01:25 Που πηγε η ιατρικη οεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι αλλα εδω θα πω το κλασσικο που λενε ολοι 'καλυτερα να ειναι δυσκολα τα θεματα ωστε να ξεχωρισουν οι καλυτεροι' και 'οι πολυ καλα διαβασμενοι θα μπουν εκει που θελουν οπως και να 'χει'..που βασικα ισχυουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 22:36 Η Gate4 έγραψε: #89 28-08-12 22:36 Κτηνιατρική ή βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicolettasp Νεοφερμένο μέλος Η Nicolettasp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 23:25 Η Nicolettasp: #90 28-08-12 23:25 Mε τα τωρινά μυαλά : Nομική Αθήνας Νομική ΑΠΘ Νομική Κομοτηνής Ψυχολογίες Φιλολογίες (Ελληνικές και Αγγλικές-ΦΠΨ και Ιστορικό ΔΕ ΘΕΛΩΩΩ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 23:45 Η Dhmh έγραψε: #91 28-08-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από marr12309: Ενα λαθος εκανα,ξερω πως λεγεται η σχολη που θελω.. και εγω καπου τοσες διαβαζω απλα ειναι η πρωτη μου εμπειρια,εγω περυσι διαβαζα μια ωρα το πολυ γ αυτο ρωταω.. ((τα μαθηματικα παντως μου παιρνουν την πιο πολυ ωρα!!)) Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως πρεπει να διαβαζουμε τοσο, ωστε να νιωθουμε εμεις καλα με τον εαυτο μας και καλυμενοι Υ.Γ. φιλος μου περασε περυσι ημμυ πατρας και διαβαζε λεει 6-7 ωρες την ημερα(αλλα λεει οτι επειδη του αρεσαν τα μαθηματα,εκανε περισσοτερη ωρα επειδη πορωνοταν) αν ειχε γραψει εκθεση καλυτερα,θα περναγε μαλλον μετσοβιο. οποτε προσεχουμε ολα τα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kαποια Νεφ Νεοφερμένο μέλος Η Nεφελη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 00:18 Η Kαποια Νεφ: #92 29-08-12 00:18 Χημικο μηχανικο ΕΜΠ/ χημικο ή βιολογικο αθηνα ολα & στη πρωτη θεση προτιμησης , τα μορια θα με καθορισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeThere. Νεοφερμένο μέλος Η BeThere. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 00:56 Η BeThere. έγραψε: #93 29-08-12 00:56 Μέχρι πέρυσι ήθελα αγγλική φιλολογια άλλα επειδή έχω μόνο το πτυχίο του lower of michigan και έχω 1 χρόνο να ασχοληθώ με αυτα αμφιταλαντευομαι καθώς και να περάσω θα τα βρω πάλι σκούρα στη σχολή και αυτό με ανησυχεί. Οπότε άλλαξα επιλογή και θα δηλώσω ελληνικη φιλολογια πρώτη επιλογή και μετά παιδαγωγικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:04 Ο SparklingGrey: #94 29-08-12 01:04 Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:11 Ο Go_for_it!: #95 29-08-12 01:11 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαστε συμφοιτητές (για μένα, η σειρά έχει ως εξής: 1. αγγλική φιλολογία ΕΚΠΑ, 2. φιλολογία ΕΚΠΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:13 Ο SparklingGrey: #96 29-08-12 01:13 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαστε συμφοιτητές (για μένα, η σειρά έχει ως εξής: 1. αγγλική φιλολογία ΕΚΠΑ, 2. φιλολογία ΕΚΠΑ) Click για ανάπτυξη... Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:18 Ο Go_for_it!: #97 29-08-12 01:18 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται ότι είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος Προσπάθησέ την. Μέχρι τότε ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:20 Η Αγνωστο έγραψε: #98 29-08-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Τέρας αποφασιστικότητας! Να μην τον ακούτε. Αύριο θα θέλει Μαθηματικό Αθήνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:24 Ο nikosxdxd: #99 29-08-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... καλη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:25 Ο Balthazor: #100 29-08-12 01:25 Που πηγε η ιατρικη οεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κτηνιατρική ή βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicolettasp Νεοφερμένο μέλος Η Nicolettasp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 23:25 Η Nicolettasp: #90 28-08-12 23:25 Mε τα τωρινά μυαλά : Nομική Αθήνας Νομική ΑΠΘ Νομική Κομοτηνής Ψυχολογίες Φιλολογίες (Ελληνικές και Αγγλικές-ΦΠΨ και Ιστορικό ΔΕ ΘΕΛΩΩΩ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 23:45 Η Dhmh έγραψε: #91 28-08-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από marr12309: Ενα λαθος εκανα,ξερω πως λεγεται η σχολη που θελω.. και εγω καπου τοσες διαβαζω απλα ειναι η πρωτη μου εμπειρια,εγω περυσι διαβαζα μια ωρα το πολυ γ αυτο ρωταω.. ((τα μαθηματικα παντως μου παιρνουν την πιο πολυ ωρα!!)) Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως πρεπει να διαβαζουμε τοσο, ωστε να νιωθουμε εμεις καλα με τον εαυτο μας και καλυμενοι Υ.Γ. φιλος μου περασε περυσι ημμυ πατρας και διαβαζε λεει 6-7 ωρες την ημερα(αλλα λεει οτι επειδη του αρεσαν τα μαθηματα,εκανε περισσοτερη ωρα επειδη πορωνοταν) αν ειχε γραψει εκθεση καλυτερα,θα περναγε μαλλον μετσοβιο. οποτε προσεχουμε ολα τα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kαποια Νεφ Νεοφερμένο μέλος Η Nεφελη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 00:18 Η Kαποια Νεφ: #92 29-08-12 00:18 Χημικο μηχανικο ΕΜΠ/ χημικο ή βιολογικο αθηνα ολα & στη πρωτη θεση προτιμησης , τα μορια θα με καθορισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeThere. Νεοφερμένο μέλος Η BeThere. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 00:56 Η BeThere. έγραψε: #93 29-08-12 00:56 Μέχρι πέρυσι ήθελα αγγλική φιλολογια άλλα επειδή έχω μόνο το πτυχίο του lower of michigan και έχω 1 χρόνο να ασχοληθώ με αυτα αμφιταλαντευομαι καθώς και να περάσω θα τα βρω πάλι σκούρα στη σχολή και αυτό με ανησυχεί. Οπότε άλλαξα επιλογή και θα δηλώσω ελληνικη φιλολογια πρώτη επιλογή και μετά παιδαγωγικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:04 Ο SparklingGrey: #94 29-08-12 01:04 Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:11 Ο Go_for_it!: #95 29-08-12 01:11 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαστε συμφοιτητές (για μένα, η σειρά έχει ως εξής: 1. αγγλική φιλολογία ΕΚΠΑ, 2. φιλολογία ΕΚΠΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:13 Ο SparklingGrey: #96 29-08-12 01:13 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαστε συμφοιτητές (για μένα, η σειρά έχει ως εξής: 1. αγγλική φιλολογία ΕΚΠΑ, 2. φιλολογία ΕΚΠΑ) Click για ανάπτυξη... Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:18 Ο Go_for_it!: #97 29-08-12 01:18 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται ότι είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος Προσπάθησέ την. Μέχρι τότε ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:20 Η Αγνωστο έγραψε: #98 29-08-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Τέρας αποφασιστικότητας! Να μην τον ακούτε. Αύριο θα θέλει Μαθηματικό Αθήνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:24 Ο nikosxdxd: #99 29-08-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... καλη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:25 Ο Balthazor: #100 29-08-12 01:25 Που πηγε η ιατρικη οεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mε τα τωρινά μυαλά : Nομική Αθήνας Νομική ΑΠΘ Νομική Κομοτηνής Ψυχολογίες Φιλολογίες (Ελληνικές και Αγγλικές-ΦΠΨ και Ιστορικό ΔΕ ΘΕΛΩΩΩ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 23:45 Η Dhmh έγραψε: #91 28-08-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από marr12309: Ενα λαθος εκανα,ξερω πως λεγεται η σχολη που θελω.. και εγω καπου τοσες διαβαζω απλα ειναι η πρωτη μου εμπειρια,εγω περυσι διαβαζα μια ωρα το πολυ γ αυτο ρωταω.. ((τα μαθηματικα παντως μου παιρνουν την πιο πολυ ωρα!!)) Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως πρεπει να διαβαζουμε τοσο, ωστε να νιωθουμε εμεις καλα με τον εαυτο μας και καλυμενοι Υ.Γ. φιλος μου περασε περυσι ημμυ πατρας και διαβαζε λεει 6-7 ωρες την ημερα(αλλα λεει οτι επειδη του αρεσαν τα μαθηματα,εκανε περισσοτερη ωρα επειδη πορωνοταν) αν ειχε γραψει εκθεση καλυτερα,θα περναγε μαλλον μετσοβιο. οποτε προσεχουμε ολα τα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kαποια Νεφ Νεοφερμένο μέλος Η Nεφελη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 00:18 Η Kαποια Νεφ: #92 29-08-12 00:18 Χημικο μηχανικο ΕΜΠ/ χημικο ή βιολογικο αθηνα ολα & στη πρωτη θεση προτιμησης , τα μορια θα με καθορισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeThere. Νεοφερμένο μέλος Η BeThere. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 00:56 Η BeThere. έγραψε: #93 29-08-12 00:56 Μέχρι πέρυσι ήθελα αγγλική φιλολογια άλλα επειδή έχω μόνο το πτυχίο του lower of michigan και έχω 1 χρόνο να ασχοληθώ με αυτα αμφιταλαντευομαι καθώς και να περάσω θα τα βρω πάλι σκούρα στη σχολή και αυτό με ανησυχεί. Οπότε άλλαξα επιλογή και θα δηλώσω ελληνικη φιλολογια πρώτη επιλογή και μετά παιδαγωγικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:04 Ο SparklingGrey: #94 29-08-12 01:04 Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:11 Ο Go_for_it!: #95 29-08-12 01:11 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαστε συμφοιτητές (για μένα, η σειρά έχει ως εξής: 1. αγγλική φιλολογία ΕΚΠΑ, 2. φιλολογία ΕΚΠΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:13 Ο SparklingGrey: #96 29-08-12 01:13 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαστε συμφοιτητές (για μένα, η σειρά έχει ως εξής: 1. αγγλική φιλολογία ΕΚΠΑ, 2. φιλολογία ΕΚΠΑ) Click για ανάπτυξη... Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:18 Ο Go_for_it!: #97 29-08-12 01:18 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται ότι είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος Προσπάθησέ την. Μέχρι τότε ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:20 Η Αγνωστο έγραψε: #98 29-08-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Τέρας αποφασιστικότητας! Να μην τον ακούτε. Αύριο θα θέλει Μαθηματικό Αθήνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:24 Ο nikosxdxd: #99 29-08-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... καλη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:25 Ο Balthazor: #100 29-08-12 01:25 Που πηγε η ιατρικη οεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marr12309: Ενα λαθος εκανα,ξερω πως λεγεται η σχολη που θελω.. και εγω καπου τοσες διαβαζω απλα ειναι η πρωτη μου εμπειρια,εγω περυσι διαβαζα μια ωρα το πολυ γ αυτο ρωταω.. ((τα μαθηματικα παντως μου παιρνουν την πιο πολυ ωρα!!)) Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως πρεπει να διαβαζουμε τοσο, ωστε να νιωθουμε εμεις καλα με τον εαυτο μας και καλυμενοι Υ.Γ. φιλος μου περασε περυσι ημμυ πατρας και διαβαζε λεει 6-7 ωρες την ημερα(αλλα λεει οτι επειδη του αρεσαν τα μαθηματα,εκανε περισσοτερη ωρα επειδη πορωνοταν) αν ειχε γραψει εκθεση καλυτερα,θα περναγε μαλλον μετσοβιο. οποτε προσεχουμε ολα τα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kαποια Νεφ Νεοφερμένο μέλος Η Nεφελη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 00:18 Η Kαποια Νεφ: #92 29-08-12 00:18 Χημικο μηχανικο ΕΜΠ/ χημικο ή βιολογικο αθηνα ολα & στη πρωτη θεση προτιμησης , τα μορια θα με καθορισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeThere. Νεοφερμένο μέλος Η BeThere. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 00:56 Η BeThere. έγραψε: #93 29-08-12 00:56 Μέχρι πέρυσι ήθελα αγγλική φιλολογια άλλα επειδή έχω μόνο το πτυχίο του lower of michigan και έχω 1 χρόνο να ασχοληθώ με αυτα αμφιταλαντευομαι καθώς και να περάσω θα τα βρω πάλι σκούρα στη σχολή και αυτό με ανησυχεί. Οπότε άλλαξα επιλογή και θα δηλώσω ελληνικη φιλολογια πρώτη επιλογή και μετά παιδαγωγικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:04 Ο SparklingGrey: #94 29-08-12 01:04 Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:11 Ο Go_for_it!: #95 29-08-12 01:11 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαστε συμφοιτητές (για μένα, η σειρά έχει ως εξής: 1. αγγλική φιλολογία ΕΚΠΑ, 2. φιλολογία ΕΚΠΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:13 Ο SparklingGrey: #96 29-08-12 01:13 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαστε συμφοιτητές (για μένα, η σειρά έχει ως εξής: 1. αγγλική φιλολογία ΕΚΠΑ, 2. φιλολογία ΕΚΠΑ) Click για ανάπτυξη... Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:18 Ο Go_for_it!: #97 29-08-12 01:18 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται ότι είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος Προσπάθησέ την. Μέχρι τότε ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:20 Η Αγνωστο έγραψε: #98 29-08-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Τέρας αποφασιστικότητας! Να μην τον ακούτε. Αύριο θα θέλει Μαθηματικό Αθήνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:24 Ο nikosxdxd: #99 29-08-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... καλη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:25 Ο Balthazor: #100 29-08-12 01:25 Που πηγε η ιατρικη οεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χημικο μηχανικο ΕΜΠ/ χημικο ή βιολογικο αθηνα ολα & στη πρωτη θεση προτιμησης , τα μορια θα με καθορισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BeThere. Νεοφερμένο μέλος Η BeThere. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 00:56 Η BeThere. έγραψε: #93 29-08-12 00:56 Μέχρι πέρυσι ήθελα αγγλική φιλολογια άλλα επειδή έχω μόνο το πτυχίο του lower of michigan και έχω 1 χρόνο να ασχοληθώ με αυτα αμφιταλαντευομαι καθώς και να περάσω θα τα βρω πάλι σκούρα στη σχολή και αυτό με ανησυχεί. Οπότε άλλαξα επιλογή και θα δηλώσω ελληνικη φιλολογια πρώτη επιλογή και μετά παιδαγωγικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:04 Ο SparklingGrey: #94 29-08-12 01:04 Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:11 Ο Go_for_it!: #95 29-08-12 01:11 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαστε συμφοιτητές (για μένα, η σειρά έχει ως εξής: 1. αγγλική φιλολογία ΕΚΠΑ, 2. φιλολογία ΕΚΠΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:13 Ο SparklingGrey: #96 29-08-12 01:13 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαστε συμφοιτητές (για μένα, η σειρά έχει ως εξής: 1. αγγλική φιλολογία ΕΚΠΑ, 2. φιλολογία ΕΚΠΑ) Click για ανάπτυξη... Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:18 Ο Go_for_it!: #97 29-08-12 01:18 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται ότι είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος Προσπάθησέ την. Μέχρι τότε ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:20 Η Αγνωστο έγραψε: #98 29-08-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Τέρας αποφασιστικότητας! Να μην τον ακούτε. Αύριο θα θέλει Μαθηματικό Αθήνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:24 Ο nikosxdxd: #99 29-08-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... καλη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:25 Ο Balthazor: #100 29-08-12 01:25 Που πηγε η ιατρικη οεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μέχρι πέρυσι ήθελα αγγλική φιλολογια άλλα επειδή έχω μόνο το πτυχίο του lower of michigan και έχω 1 χρόνο να ασχοληθώ με αυτα αμφιταλαντευομαι καθώς και να περάσω θα τα βρω πάλι σκούρα στη σχολή και αυτό με ανησυχεί. Οπότε άλλαξα επιλογή και θα δηλώσω ελληνικη φιλολογια πρώτη επιλογή και μετά παιδαγωγικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:04 Ο SparklingGrey: #94 29-08-12 01:04 Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:11 Ο Go_for_it!: #95 29-08-12 01:11 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαστε συμφοιτητές (για μένα, η σειρά έχει ως εξής: 1. αγγλική φιλολογία ΕΚΠΑ, 2. φιλολογία ΕΚΠΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:13 Ο SparklingGrey: #96 29-08-12 01:13 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαστε συμφοιτητές (για μένα, η σειρά έχει ως εξής: 1. αγγλική φιλολογία ΕΚΠΑ, 2. φιλολογία ΕΚΠΑ) Click για ανάπτυξη... Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:18 Ο Go_for_it!: #97 29-08-12 01:18 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται ότι είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος Προσπάθησέ την. Μέχρι τότε ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:20 Η Αγνωστο έγραψε: #98 29-08-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Τέρας αποφασιστικότητας! Να μην τον ακούτε. Αύριο θα θέλει Μαθηματικό Αθήνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:24 Ο nikosxdxd: #99 29-08-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... καλη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:25 Ο Balthazor: #100 29-08-12 01:25 Που πηγε η ιατρικη οεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:11 Ο Go_for_it!: #95 29-08-12 01:11 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαστε συμφοιτητές (για μένα, η σειρά έχει ως εξής: 1. αγγλική φιλολογία ΕΚΠΑ, 2. φιλολογία ΕΚΠΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:13 Ο SparklingGrey: #96 29-08-12 01:13 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαστε συμφοιτητές (για μένα, η σειρά έχει ως εξής: 1. αγγλική φιλολογία ΕΚΠΑ, 2. φιλολογία ΕΚΠΑ) Click για ανάπτυξη... Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:18 Ο Go_for_it!: #97 29-08-12 01:18 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται ότι είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος Προσπάθησέ την. Μέχρι τότε ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:20 Η Αγνωστο έγραψε: #98 29-08-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Τέρας αποφασιστικότητας! Να μην τον ακούτε. Αύριο θα θέλει Μαθηματικό Αθήνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:24 Ο nikosxdxd: #99 29-08-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... καλη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:25 Ο Balthazor: #100 29-08-12 01:25 Που πηγε η ιατρικη οεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαστε συμφοιτητές (για μένα, η σειρά έχει ως εξής: 1. αγγλική φιλολογία ΕΚΠΑ, 2. φιλολογία ΕΚΠΑ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:13 Ο SparklingGrey: #96 29-08-12 01:13 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαστε συμφοιτητές (για μένα, η σειρά έχει ως εξής: 1. αγγλική φιλολογία ΕΚΠΑ, 2. φιλολογία ΕΚΠΑ) Click για ανάπτυξη... Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:18 Ο Go_for_it!: #97 29-08-12 01:18 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται ότι είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος Προσπάθησέ την. Μέχρι τότε ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:20 Η Αγνωστο έγραψε: #98 29-08-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Τέρας αποφασιστικότητας! Να μην τον ακούτε. Αύριο θα θέλει Μαθηματικό Αθήνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:24 Ο nikosxdxd: #99 29-08-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... καλη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:25 Ο Balthazor: #100 29-08-12 01:25 Που πηγε η ιατρικη οεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαστε συμφοιτητές (για μένα, η σειρά έχει ως εξής: 1. αγγλική φιλολογία ΕΚΠΑ, 2. φιλολογία ΕΚΠΑ) Click για ανάπτυξη... Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:18 Ο Go_for_it!: #97 29-08-12 01:18 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται ότι είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος Προσπάθησέ την. Μέχρι τότε ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:20 Η Αγνωστο έγραψε: #98 29-08-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Τέρας αποφασιστικότητας! Να μην τον ακούτε. Αύριο θα θέλει Μαθηματικό Αθήνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:24 Ο nikosxdxd: #99 29-08-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... καλη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:25 Ο Balthazor: #100 29-08-12 01:25 Που πηγε η ιατρικη οεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Θα δώσω κι εγώ αγγλικά. Τη σκέφτομαι την αγγλική, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι τα αρχαία με κέρδισαν. Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται ότι είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος Προσπάθησέ την. Μέχρι τότε ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:20 Η Αγνωστο έγραψε: #98 29-08-12 01:20 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Τέρας αποφασιστικότητας! Να μην τον ακούτε. Αύριο θα θέλει Μαθηματικό Αθήνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:24 Ο nikosxdxd: #99 29-08-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... καλη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:25 Ο Balthazor: #100 29-08-12 01:25 Που πηγε η ιατρικη οεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... Τέρας αποφασιστικότητας! Να μην τον ακούτε. Αύριο θα θέλει Μαθηματικό Αθήνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:24 Ο nikosxdxd: #99 29-08-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... καλη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:25 Ο Balthazor: #100 29-08-12 01:25 Που πηγε η ιατρικη οεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα, η σειρά είναι: 1. Φιλολογία ΕΚΠΑ 2. Νομική ΕΚΠΑ Για να δούμε σε κάνα μήνα. Click για ανάπτυξη... καλη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Balthazor Πολύ δραστήριο μέλος Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.011 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 01:25 Ο Balthazor: #100 29-08-12 01:25 Που πηγε η ιατρικη οεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Που πηγε η ιατρικη οεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.