kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Για την αρχιτεκτονικη χρειαζεται και πολυ παραπανω χρημα δεν θα βρεις τοσα πολλα ατομα πιαΚανεις δεν θελει αρχιτεκτονικη???(μονο 2-3 ατομα ξερω εδω μεσα) αυτο σημαινει πως μειωνεται η ζητηση ή οτι δεν καιγονται στο pc? :$
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

για το σχεδιο εννοεις ε?Για την αρχιτεκτονικη χρειαζεται και πολυ παραπανω χρημα δεν θα βρεις τοσα πολλα ατομα πια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

ε ναιγια το σχεδιο εννοεις ε?![]()
kate.ampa
Νεοφερμένο μέλος

Vasia Pit.
Νεοφερμένο μέλος

Αεράτος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλή μας επιτυχία και ο Θεός βοηθός...

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Dhmh το τόνισα ότι δεν είναι οριστική η απόφαση μου. :-P Καιρό τώρα αμφιταλαντευομαι ανάμεσα σε 4-5 σχολές. Μια υπερισχύει η μια, μια η άλλη. ;-)
Pektroni
Νεοφερμένο μέλος

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

έλα βρε συναδέλφισσααααπαιδαγωγικο θεσσαλονίκης![]()

να την κάνεις,στο έχω ξαναπείΠολλά έχω στο νου μου. Επαγγελματική αποκατάσταση ή πραγματικό ενδιαφέρον; Αθήνα ή να κάνω υποχώρηση και να πάω αλλού;
Θα δείξει.....

Giannis721
Νεοφερμένο μέλος

Zaraki
Δραστήριο μέλος

Που ξερεις οτι ειχαν την οικονομικη δυνατοτητα να πανε σε αλλη πολη;να την κάνεις,στο έχω ξαναπείεάν θες μια σχολή πραγματικά,βάλε κάθε πόλη να μην την χάσεις..κι εγώ θα το κάνω..ξέρω πολλά παιδιά που έπιαναν τη σχολή τους και σε άλλες πόλεις,αλλά τελικά δεν τις βάλανε..βλακεία καθαρή..

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

έτσι θα κυμανθούν και τις επόμενες χρονιές..κι εγω χαρηκα που επεσε ειδικα η θεσσαλονικηπολύ χάρηκα που πέσανε οι βάσεις!!!!
αν και εγώ δίνω το '14 αλλά εντάξει.....![]()

οι άλλες πόλεις ήταν αναμενόμενο..τώρα υπομονή,διάβασμα 9 μήνες -όσοι είναι τέλος πάντων- και φύγαμε

την είχαν αρκετοί,αφού τους ήξερα,γι'αυτο ειπα οτι κανανε βλακεια...Που ξερεις οτι ειχαν την οικονομικη δυνατοτητα να πανε σε αλλη πολη;![]()
Giannis721
Νεοφερμένο μέλος

έτσι θα κυμανθούν και τις επόμενες χρονιές..κι εγω χαρηκα που επεσε ειδικα η θεσσαλονικη
οι άλλες πόλεις ήταν αναμενόμενο..τώρα υπομονή,διάβασμα 9 μήνες -όσοι είναι τέλος πάντων- και φύγαμε![]()
σίγα τις πτώσεις μωρε

marr12309
Νεοφερμένο μέλος

παιδια να ρωτησω οι τεχνολογικοι/θετικοι ποση ωρα την ημερα διαβαζετε?τωρα που δεν εχουν ανοιξει και τα σχολεια ακομα...νταξει σιγουρα ο καθενας εχει το δικο του προγραμμα αλλα θελω να παρω μια ιδεα γιατι εχω αγχωθει..:p
Εχει και η σχολη που θελω τις βασεις στον θεο (εμπ τουλαχιστον) και οσο κ να διαβασω λεω δεν φτανει.....:/
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

θετικη εδω και δεν διαβαζω σχεδον καθολου τωρα, αν και προσπαθω να μπω σιγα σιγα σε ενα προγραμμαΥΜΜΗ
παιδια να ρωτησω οι τεχνολογικοι/θετικοι ποση ωρα την ημερα διαβαζετε?τωρα που δεν εχουν ανοιξει και τα σχολεια ακομα...νταξει σιγουρα ο καθενας εχει το δικο του προγραμμα αλλα θελω να παρω μια ιδεα γιατι εχω αγχωθει..:p
Εχει και η σχολη που θελω τις βασεις στον θεο (εμπ τουλαχιστον) και οσο κ να διαβασω λεω δεν φτανει.....:/

μην σκεφτεσαι ποσες ωρες διαβαζεις. ξεκινα να διαβαζεις μεχρι να κουραστεις

Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Σωστη!!!!μην σκεφτεσαι ποσες ωρες διαβαζεις. ξεκινα να διαβαζεις μεχρι να κουραστεις(εννοω μην σκεφτεσαι οτι αα διαβασα 3-4 ωρες και πρεπει οπωσδηποτε κι αλλο)! ολα με οριο
![]()
marr12309
Νεοφερμένο μέλος

γι'αυτο λεω ποσες ωρες γιατι θελω να βαλω προγραμμα επειδη μαλλον λειτουργω καλυτερα υπο πιεση!υπερβολες δεν κανω δεν ειμαι τετοιο ατομο απλα θελω να βαλω προγραμμα ομως ειπα γιατι πρωτη φορα βαζω εναν τοσο υψηλο στοχο!
*οπως
Παραλογικός
Νεοφερμένο μέλος

ΥΜΜΗ
Κατ'αρχάς είναι ΗΜΜΥ (Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών).Όσον αφορά το χρόνο διαβάσματος είναι θέμα των προσωπικών σου ικανοτήτων ικανοτήτων και δυνατοτήτων δηλαδή δεν απομνημονευούν(βλ. ΑΟΔΕ) ή κατανοούν κάτι στον ίδιο χρόνο όλοι οι άνθρωποι.Βέβαια δεν θα είναι όλες οι περίοδοι του χρόνου ίδιες γιατί στην αρχή θα πρέπει να βγάλεις την ύλη και να κατανοήσεις την ύλη ενώ αφού τελειώσεις την ύλη θα έχεις επαναλήψεις τα οποία δεν σου παίρνουν τον ίδιο χρόνο.
Όπως και να 'χει είναι θέμα προσωπικό και αν θέλεις μια συμβουλή είναι να έχεις υπομονή,συνεχή συγκέντρωση στο στόχο σου και ένα πρόγραμμα τόσο βραχυπρόθεσμο όσο και μακροπρόθεσμο!
ncks
Νεοφερμένο μέλος

ΥΜΜΗ
τεχνολογική και εγώ με τους ίδιους στόχους με εσένα..κοίτα,εγώ διαβάζω γύρω στις 6 ώρες καθημερινα και στα θερινα μαθηματα αλλά και πέρσι..το κυριότερο είναι να διαβάσεις ποιοτικά..ξέρω περιπτώσεις που ήταν ώρες σε μια καρέκλα και το βιβλίο το "προσκυνούσαν"..οπότε όχι εξοντωτικό αλλά εντατικό διάβασμα
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

σε καταλαβαινω γιατι κι εγω στα θερινα εβαζα προγραμμα για να μην διαβαζω πολυ λιγο, αλλα δεν τα καταφερνα! νομιζω πως αν ξεκινησουν τα σχολεια, θα μπεις αυτοματα σε ενα προγραμμα και θα πιεζεσαι λογω χρονου οποτε, οπως λες, θα αποδιδεις και καλυτεραμπαα αν κατσω ετσι το πιο πιθανο ειναι σε δυο ωρες να πω κουραστηκα ας τα αφησω:p
γι'αυτο λεω ποσες ωρες γιατι θελω να βαλω προγραμμα επειδη μαλλον λειτουργω καλυτερα υπο πιεση!υπερβολες δεν κανω δεν ειμαι τετοιο ατομο απλα θελω να βαλω προγραμμα ομως ειπα γιατι πρωτη φορα βαζω εναν τοσο υψηλο στοχο!
*οπως

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.