Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Aυτά μπορεί να σου συμβούν και αν περάσεις σε κάποια άλλη σχολή που ενδεχομένως δεν σου ταιριάζει.Καλημεραα!!
Ποια η γνωμη σας για τη ΣΑΣΣ (αεροπορια-στρατιωτικες σχολες)?
ακουω οτι δεν αξιζει γιατι θα χασω τη φοιτητικη ζωη, θα χαραμισω τα χρονια μου καθως θα μετακινουμε συνεχεια και θα συναναστρεφομαι με ατομα χαμηλου επιπεδου...
ανεξαρτητα το γεγονος οτι θα εχω αποκατασταση και καμια εγνοια για το οικονομικο, γενικα η σχολη και η σταδιοδρομια θα ειναι καλη?
Και αλλο το πεζικο και αλλο η αεροπορια..σωστα?![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Όπως τα λες.Καλημεραα!!
Ποια η γνωμη σας για τη ΣΑΣΣ (αεροπορια-στρατιωτικες σχολες)?
ακουω οτι δεν αξιζει γιατι θα χασω τη φοιτητικη ζωη, θα χαραμισω τα χρονια μου καθως θα μετακινουμε συνεχεια και θα συναναστρεφομαι με ατομα χαμηλου επιπεδου...
ανεξαρτητα το γεγονος οτι θα εχω αποκατασταση και καμια εγνοια για το οικονομικο, γενικα η σχολη και η σταδιοδρομια θα ειναι καλη?
Και αλλο το πεζικο και αλλο η αεροπορια..σωστα?![]()
+ στρατιωτική εκπαίδευση, η οποία, όμως, δε συγκρίνεται με αυτήν άλλων στρατιωτικών σχολών (βλ. Ευελπίδων).
Ελάχιστες εξόδους στην αρχή (1-2 ημέρες εβδομαδιαίως), περισσότερες με την πάροδο των ετών (όσον αφορά τη διάρκεια φοίτησης).
Αυτά, αναφορικά με τις υπόλοιπες στρατιωτικές σχολές (στρατολογικό, ψυχολογία, οικονομικό, φαρμακευτικό, ιατρικό, κτηνιατρικό τμήμα). Νομίζω ότι δεν υπάρχει τμήμα αεροπορίας.
Υγ. Όταν λες «χαμηλού επιπέδου»;
Υγ.2 Είναι ΣΣΑΣ, όχι ΣΑΣΣ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasia Pit.
Νεοφερμένο μέλος

Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα δείξει.....
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Πολλά έχω στο νου μου. Επαγγελματική αποκατάσταση ή πραγματικό ενδιαφέρον; Αθήνα ή να κάνω παραχώρηση και να πάω αλλού;
Θα δείξει.....
Συνδυασμός των δύο, αν γίνεται να υπάρξει.
Εννοείται πως, αν δεν υπάρχει οικονομικό θέμα, δεν υπάρχει λόγος να σκάσεις για την Αθήνα. Υπάρχουν τόσες περιοχές (βλ. Θεσσαλονίκη, Πάτρα κλπ) που είναι εξίσου «ωραίες». Αν, βέβαια, σου κάτσει ΚΑΙ η σχολή που θέλεις ΚΑΙ η Αθήνα, τότε είσαι άρχοντας.

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Ποια είναι η επαγγελματική αποκατάσταση και ποιο το πραγματικό ενδιαφέρον; Αθήνα ή πού αλλού;Πολλά έχω στο νου μου. Επαγγελματική αποκατάσταση ή πραγματικό ενδιαφέρον; Αθήνα ή να κάνω παραχώρηση και να πάω αλλού;
Θα δείξει.....

Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Ποια είναι η επαγγελματική αποκατάσταση και ποιο το πραγματικό ενδιαφέρον; Αθήνα ή πού αλλού;![]()
Πολλά... πολλά.... πολλά έχω κατά νου.

Συνδυασμός των δύο, αν γίνεται να υπάρξει.
Εννοείται πως, αν δεν υπάρχει οικονομικό θέμα, δεν υπάρχει λόγος να σκάσεις για την Αθήνα. Υπάρχουν τόσες περιοχές (βλ. Θεσσαλονίκη, Πάτρα κλπ) που είναι εξίσου «ωραίες». Αν, βέβαια, σου κάτσει ΚΑΙ η σχολή που θέλεις ΚΑΙ η Αθήνα, τότε είσαι άρχοντας.![]()
Για την περίπτωση μου μόνο η Αθήνα ενδείκνυται, που έχει τα πάντα.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Neapolitis ,κάτσε να γράψεις πρώτα και μετά τις Πανελλήνιες θα έχεις χρόνο να αποφασίσεις.![]()
Όσο πιο ώριμη και γινομένη η απόφαση, τόσο το καλύτερο. Λάθος;
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Μπορεί για αλλού να ξεκινήσεις και αλλού να καταλήξεις.Όσο πιο ώριμη και γινομένη η απόφαση, τόσο το καλύτερο. Λάθος;

Εδώ δεν ξέρουμε αν θα ζούμε αύριο, που να ξέρουμε αν σε 9 μήνες θα θέλουμε την ίδια σχολή;

Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Και αυτό το αισιόδοξο ισχύειΜπορεί για αλλού να ξεκινήσεις και αλλού να καταλήξεις.![]()
Εδώ δεν ξέρουμε αν θα ζούμε αύριο, που να ξέρουμε αν σε 9 μήνες θα θέλουμε την ίδια σχολή;

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Να σου πώ την περίπτωσή μου, εγώ απο πέρυσι έλεγα πως θέλω να περάσω στην χ σχολή, που πέρασα τελικά. Ωστόσο πριν την έναρξη των Πανελληνίων μέχρι και λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων μου άρεσε και η ψ σχολή. Ρώτησα, έμαθα, αποφάσισα. Όμως απο την πολλή σκέψη, άγχος κτλπ υπέφερα μία εβδομάδα απο πονοκεφάλους.Και αυτό το αισιόδοξο ισχύει![]()

Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος

loviously
Νεοφερμένο μέλος

Guest 712911
Επισκέπτης

Ε οκ και Γιάννενα καλά θα ήταν, αλλά πιστεύω Αθήνα ακόμα καλύτερα!!!!

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Χωρίς να είμαι ακόμα σίγουρη για την απόφαση μου (και δεν νομίζω να είμαι ποτέ τελείως σίγουρη) θα πω Επιστήμη Διαιτολογίας-Διατροφής στο Χαροκόπειο.
![]()
Πάρα πολύ καλό τμήμα!!
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

αλλα δεν ελεγες παντως στην αρχη του καλοκαιριου?Χωρίς να είμαι ακόμα σίγουρη για την απόφαση μου (και δεν νομίζω να είμαι ποτέ τελείως σίγουρη) θα πω Επιστήμη Διαιτολογίας-Διατροφής στο Χαροκόπειο.
![]()

saktop
Νεοφερμένο μέλος

Για τρίτη επιλογή Φυσικό Α.Π.Θ.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.