Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:00 Η Αγνωστο έγραψε: #21 28-08-12 00:00 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Είσαι σίγουρη; Η πλειονότητα διαφωνεί. Click για ανάπτυξη... Ομολογώ πως η διάθεσή μου ήταν σκωπτική. Δεν έχω διαβάσει ποτέ κάποιο θετικό σχόλιό σου για τη Νομική Αθήνας, γεγονός που με προβληματίζει γιατί φαίνεται πως έχεις γνώση των πραγμάτων. Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το εύχομαι κι εγώ. Να έχουμε έναν να χαρούμε, βρε παιδί μου, ότι πήγε στη Νομική της πρωτεύουσας. Click για ανάπτυξη... Να 'σαι καλά! Πολλά συγχαρητήρια για την εισαγωγή σου στη νομική Κομοτηνής! Καταλαβαίνω πως προτιμούσες κάποια μεγαλούπολη, αλλά αφού δεν είσαι κάτοικος Αθήνας ή Θεσσαλονίκης (οπότε εμπλέκονται οικονομικοί παράγοντες) είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Είσαι ένας νομικάριος! Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Νομίζω ότι ξεκάθαρα ειρωνεύεται. Spoiler Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, διαφωνώ καθέτως. Click για ανάπτυξη... Μα πώς με καταλαβαίνεις... Καθείς με τις προσλαμβάνουσές του. Οι πλείστοι νομίζουν ότι απλώς τρολλάρω. Όμως ποτέ δε λέω κάτι στην τύχη. Θα έπρεπε να το έχετε καταλάβει.- Click για ανάπτυξη... Ποιος είπε ότι τρολάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:04 Ο SparklingGrey: #22 28-08-12 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Ομολογώ πως η διάθεσή μου ήταν σκωπτική. Δεν έχω διαβάσει ποτέ κάποιο θετικό σχόλιό σου για τη Νομική Αθήνας, γεγονός που με προβληματίζει γιατί φαίνεται πως έχεις γνώση των πραγμάτων. Click για ανάπτυξη... Στειλ' του pm. Εκεί δεν είναι τόσο αποθαρρυντικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:06 Η Dhmh έγραψε: #23 28-08-12 00:06 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Όχι, απλά έβλεπα το θέμα και δεν γινόταν να μην γράψω κάτι! Click για ανάπτυξη... σωστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:06 Η Αγνωστο έγραψε: #24 28-08-12 00:06 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Στειλ' του pm. Εκεί δεν είναι τόσο αποθαρρυντικός. Click για ανάπτυξη... Θα το έχω υπόψη μου τότε. Πάντως, δεν απαντήσατε αγαπητέ στο ερώτημά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastazz Νεοφερμένο μέλος Ο anastazz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:07 Ο anastazz έγραψε: #25 28-08-12 00:07 Εγώ, παιδιά, σκέφτομαι: 1) Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας και 2) Σχολές Πληροφορικής (μάλλον αυτή στη Θεσ/κη, γιατί είναι και κοντά στην περιοχή μου). Τις προάλλες, κάποιος μου είχε βάλει την ιδέα να δηλώσω Οικονομικό ΣΣΑΣ στην Θεσ/κη, αλλά δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται αυτή η σχολή! Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει υψηλή βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Αυγούστου 2012 Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:20 Ο Rainbowarrior: #26 28-08-12 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Να 'σαι καλά! Πολλά συγχαρητήρια για την εισαγωγή σου στη νομική Κομοτηνής! Καταλαβαίνω πως προτιμούσες κάποια μεγαλούπολη, αλλά αφού δεν είσαι κάτοικος Αθήνας ή Θεσσαλονίκης (οπότε εμπλέκονται οικονομικοί παράγοντες) είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Είσαι ένας νομικάριος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, Άγνωστο. Είμαι 100 τοις εκατό σίγουρος ότι εσύ θα μας βγάλεις ασπροπρόσωπους. Spoiler Δεν περίμενα ότι με διαφορά 160 μορίων από τη Νομική ΑΠΘ με κοινωνικά κριτήρια, και αύξηση εισακτέων, θα την έχανα. Τέλος πάντων. Όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:41 Ο Go_for_it!: #27 28-08-12 00:41 Αγγλική Φιλολογία Αθήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SilverLining Νεοφερμένο μέλος Η SilverLining αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:56 Η SilverLining: #28 28-08-12 00:56 Επιτέλους, ένα θέμα και για εμάς του '13! Είχα σκυλιάσει διαβάζοντας τις επιτυχίες των άλλων! :Ρ Λοιπόν, και εγώ την Νομική ορέγομαι αν και δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα. Ανηλεής ο ανταγωνισμός! Αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:01 Ο SparklingGrey: #29 28-08-12 01:01 Αρχική Δημοσίευση από SilverLining: Επιτέλους, ένα θέμα και για εμάς του '13! Είχα σκυλιάσει διαβάζοντας τις επιτυχίες των άλλων! :Ρ Λοιπόν, και εγώ την Νομική ορέγομαι αν και δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα. Ανηλεής ο ανταγωνισμός! Αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, SilverLining. Spoiler Ρε άντε που θα μας τα πεις και δύσκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:25 Η 3v@Ki έγραψε: #30 28-08-12 01:25 ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ (συγγνωμη για τα κεφαλαια αλλα χφαριστιεμαι να το βλεπω ετσι) μακαριιιι παιδια να μπουμε ολοι στην 1η μας επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:34 Ο Mr.Blonde: #31 28-08-12 01:34 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ (συγγνωμη για τα κεφαλαια αλλα χφαριστιεμαι να το βλεπω ετσι) μακαριιιι παιδια να μπουμε ολοι στην 1η μας επιλογη Click για ανάπτυξη... Επιτελους ,ενα ατομο που κανει τη διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:42 Η elena_95 έγραψε: #32 28-08-12 01:42 οδοντατρικη αθηνας και επιστημης διαιτολογιας και διατροφης χαροκοπειου με ιδιαιτερη κλιση προς το δευτερο μακαρι να καταφερω να γραψω οσο καλα χρειαζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:29 Ο JKaradakov: #33 28-08-12 09:29 Κτηνιατρική ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:50 Ο Bob Dylan: #34 28-08-12 09:50 Δημοσιογραφια ΑΠΘ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 565231 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:52 Ο Guest 565231: #35 28-08-12 09:52 ΔΕΟΣ ΑΣΟΕΕ η μήπως Μαρκετινγκ η μηπως Λοχρη; Δε ξερω ακομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoni Νεοφερμένο μέλος Η evoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 10:34 Η evoni έγραψε: #36 28-08-12 10:34 πρωτη επιλογη μου ηταν το παιδαγωγικο αλλα αλλαξαν τα σχεδια και ετσι ..διοικηση επιχειρησεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:06 Ο Guest 125423: #37 28-08-12 11:06 Νομική -αν και κομματάκι δύσκολο το κόβω- ή Ναυτιλιακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefania96 Νεοφερμένο μέλος Η Stefania96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:12 Η Stefania96: #38 28-08-12 11:12 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: Παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης ΑΠΘ (έπεσε κι η βάση ) Click για ανάπτυξη... πολύ χάρηκα που πέσανε οι βάσεις!!!! αν και εγώ δίνω το '14 αλλά εντάξει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Έφη35891 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έφη35891 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η Έφη35891 έγραψε: #39 28-08-12 12:07 Νομική και ό,τι πόλη να'ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasia Pit. Νεοφερμένο μέλος Η Vasia Pit. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:40 Η Vasia Pit.: #40 28-08-12 12:40 Καλημεραα!! Ποια η γνωμη σας για τη ΣΑΣΣ (αεροπορια-στρατιωτικες σχολες)? ακουω οτι δεν αξιζει γιατι θα χασω τη φοιτητικη ζωη, θα χαραμισω τα χρονια μου καθως θα μετακινουμε συνεχεια και θα συναναστρεφομαι με ατομα χαμηλου επιπεδου... ανεξαρτητα το γεγονος οτι θα εχω αποκατασταση και καμια εγνοια για το οικονομικο, γενικα η σχολη και η σταδιοδρομια θα ειναι καλη? Και αλλο το πεζικο και αλλο η αεροπορια..σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Είσαι σίγουρη; Η πλειονότητα διαφωνεί. Click για ανάπτυξη... Ομολογώ πως η διάθεσή μου ήταν σκωπτική. Δεν έχω διαβάσει ποτέ κάποιο θετικό σχόλιό σου για τη Νομική Αθήνας, γεγονός που με προβληματίζει γιατί φαίνεται πως έχεις γνώση των πραγμάτων. Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Το εύχομαι κι εγώ. Να έχουμε έναν να χαρούμε, βρε παιδί μου, ότι πήγε στη Νομική της πρωτεύουσας. Click για ανάπτυξη... Να 'σαι καλά! Πολλά συγχαρητήρια για την εισαγωγή σου στη νομική Κομοτηνής! Καταλαβαίνω πως προτιμούσες κάποια μεγαλούπολη, αλλά αφού δεν είσαι κάτοικος Αθήνας ή Θεσσαλονίκης (οπότε εμπλέκονται οικονομικοί παράγοντες) είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Είσαι ένας νομικάριος! Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Νομίζω ότι ξεκάθαρα ειρωνεύεται. Spoiler Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, διαφωνώ καθέτως. Click για ανάπτυξη... Μα πώς με καταλαβαίνεις... Καθείς με τις προσλαμβάνουσές του. Οι πλείστοι νομίζουν ότι απλώς τρολλάρω. Όμως ποτέ δε λέω κάτι στην τύχη. Θα έπρεπε να το έχετε καταλάβει.- Click για ανάπτυξη... Ποιος είπε ότι τρολάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:04 Ο SparklingGrey: #22 28-08-12 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Ομολογώ πως η διάθεσή μου ήταν σκωπτική. Δεν έχω διαβάσει ποτέ κάποιο θετικό σχόλιό σου για τη Νομική Αθήνας, γεγονός που με προβληματίζει γιατί φαίνεται πως έχεις γνώση των πραγμάτων. Click για ανάπτυξη... Στειλ' του pm. Εκεί δεν είναι τόσο αποθαρρυντικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:06 Η Dhmh έγραψε: #23 28-08-12 00:06 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Όχι, απλά έβλεπα το θέμα και δεν γινόταν να μην γράψω κάτι! Click για ανάπτυξη... σωστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:06 Η Αγνωστο έγραψε: #24 28-08-12 00:06 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Στειλ' του pm. Εκεί δεν είναι τόσο αποθαρρυντικός. Click για ανάπτυξη... Θα το έχω υπόψη μου τότε. Πάντως, δεν απαντήσατε αγαπητέ στο ερώτημά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastazz Νεοφερμένο μέλος Ο anastazz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:07 Ο anastazz έγραψε: #25 28-08-12 00:07 Εγώ, παιδιά, σκέφτομαι: 1) Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας και 2) Σχολές Πληροφορικής (μάλλον αυτή στη Θεσ/κη, γιατί είναι και κοντά στην περιοχή μου). Τις προάλλες, κάποιος μου είχε βάλει την ιδέα να δηλώσω Οικονομικό ΣΣΑΣ στην Θεσ/κη, αλλά δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται αυτή η σχολή! Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει υψηλή βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Αυγούστου 2012 Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:20 Ο Rainbowarrior: #26 28-08-12 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Να 'σαι καλά! Πολλά συγχαρητήρια για την εισαγωγή σου στη νομική Κομοτηνής! Καταλαβαίνω πως προτιμούσες κάποια μεγαλούπολη, αλλά αφού δεν είσαι κάτοικος Αθήνας ή Θεσσαλονίκης (οπότε εμπλέκονται οικονομικοί παράγοντες) είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Είσαι ένας νομικάριος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, Άγνωστο. Είμαι 100 τοις εκατό σίγουρος ότι εσύ θα μας βγάλεις ασπροπρόσωπους. Spoiler Δεν περίμενα ότι με διαφορά 160 μορίων από τη Νομική ΑΠΘ με κοινωνικά κριτήρια, και αύξηση εισακτέων, θα την έχανα. Τέλος πάντων. Όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:41 Ο Go_for_it!: #27 28-08-12 00:41 Αγγλική Φιλολογία Αθήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SilverLining Νεοφερμένο μέλος Η SilverLining αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:56 Η SilverLining: #28 28-08-12 00:56 Επιτέλους, ένα θέμα και για εμάς του '13! Είχα σκυλιάσει διαβάζοντας τις επιτυχίες των άλλων! :Ρ Λοιπόν, και εγώ την Νομική ορέγομαι αν και δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα. Ανηλεής ο ανταγωνισμός! Αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:01 Ο SparklingGrey: #29 28-08-12 01:01 Αρχική Δημοσίευση από SilverLining: Επιτέλους, ένα θέμα και για εμάς του '13! Είχα σκυλιάσει διαβάζοντας τις επιτυχίες των άλλων! :Ρ Λοιπόν, και εγώ την Νομική ορέγομαι αν και δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα. Ανηλεής ο ανταγωνισμός! Αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, SilverLining. Spoiler Ρε άντε που θα μας τα πεις και δύσκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:25 Η 3v@Ki έγραψε: #30 28-08-12 01:25 ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ (συγγνωμη για τα κεφαλαια αλλα χφαριστιεμαι να το βλεπω ετσι) μακαριιιι παιδια να μπουμε ολοι στην 1η μας επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:34 Ο Mr.Blonde: #31 28-08-12 01:34 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ (συγγνωμη για τα κεφαλαια αλλα χφαριστιεμαι να το βλεπω ετσι) μακαριιιι παιδια να μπουμε ολοι στην 1η μας επιλογη Click για ανάπτυξη... Επιτελους ,ενα ατομο που κανει τη διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:42 Η elena_95 έγραψε: #32 28-08-12 01:42 οδοντατρικη αθηνας και επιστημης διαιτολογιας και διατροφης χαροκοπειου με ιδιαιτερη κλιση προς το δευτερο μακαρι να καταφερω να γραψω οσο καλα χρειαζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:29 Ο JKaradakov: #33 28-08-12 09:29 Κτηνιατρική ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:50 Ο Bob Dylan: #34 28-08-12 09:50 Δημοσιογραφια ΑΠΘ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 565231 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:52 Ο Guest 565231: #35 28-08-12 09:52 ΔΕΟΣ ΑΣΟΕΕ η μήπως Μαρκετινγκ η μηπως Λοχρη; Δε ξερω ακομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoni Νεοφερμένο μέλος Η evoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 10:34 Η evoni έγραψε: #36 28-08-12 10:34 πρωτη επιλογη μου ηταν το παιδαγωγικο αλλα αλλαξαν τα σχεδια και ετσι ..διοικηση επιχειρησεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:06 Ο Guest 125423: #37 28-08-12 11:06 Νομική -αν και κομματάκι δύσκολο το κόβω- ή Ναυτιλιακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefania96 Νεοφερμένο μέλος Η Stefania96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:12 Η Stefania96: #38 28-08-12 11:12 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: Παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης ΑΠΘ (έπεσε κι η βάση ) Click για ανάπτυξη... πολύ χάρηκα που πέσανε οι βάσεις!!!! αν και εγώ δίνω το '14 αλλά εντάξει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Έφη35891 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έφη35891 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η Έφη35891 έγραψε: #39 28-08-12 12:07 Νομική και ό,τι πόλη να'ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasia Pit. Νεοφερμένο μέλος Η Vasia Pit. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:40 Η Vasia Pit.: #40 28-08-12 12:40 Καλημεραα!! Ποια η γνωμη σας για τη ΣΑΣΣ (αεροπορια-στρατιωτικες σχολες)? ακουω οτι δεν αξιζει γιατι θα χασω τη φοιτητικη ζωη, θα χαραμισω τα χρονια μου καθως θα μετακινουμε συνεχεια και θα συναναστρεφομαι με ατομα χαμηλου επιπεδου... ανεξαρτητα το γεγονος οτι θα εχω αποκατασταση και καμια εγνοια για το οικονομικο, γενικα η σχολη και η σταδιοδρομια θα ειναι καλη? Και αλλο το πεζικο και αλλο η αεροπορια..σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Ομολογώ πως η διάθεσή μου ήταν σκωπτική. Δεν έχω διαβάσει ποτέ κάποιο θετικό σχόλιό σου για τη Νομική Αθήνας, γεγονός που με προβληματίζει γιατί φαίνεται πως έχεις γνώση των πραγμάτων. Click για ανάπτυξη... Στειλ' του pm. Εκεί δεν είναι τόσο αποθαρρυντικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:06 Η Dhmh έγραψε: #23 28-08-12 00:06 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Όχι, απλά έβλεπα το θέμα και δεν γινόταν να μην γράψω κάτι! Click για ανάπτυξη... σωστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:06 Η Αγνωστο έγραψε: #24 28-08-12 00:06 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Στειλ' του pm. Εκεί δεν είναι τόσο αποθαρρυντικός. Click για ανάπτυξη... Θα το έχω υπόψη μου τότε. Πάντως, δεν απαντήσατε αγαπητέ στο ερώτημά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastazz Νεοφερμένο μέλος Ο anastazz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:07 Ο anastazz έγραψε: #25 28-08-12 00:07 Εγώ, παιδιά, σκέφτομαι: 1) Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας και 2) Σχολές Πληροφορικής (μάλλον αυτή στη Θεσ/κη, γιατί είναι και κοντά στην περιοχή μου). Τις προάλλες, κάποιος μου είχε βάλει την ιδέα να δηλώσω Οικονομικό ΣΣΑΣ στην Θεσ/κη, αλλά δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται αυτή η σχολή! Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει υψηλή βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Αυγούστου 2012 Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:20 Ο Rainbowarrior: #26 28-08-12 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Να 'σαι καλά! Πολλά συγχαρητήρια για την εισαγωγή σου στη νομική Κομοτηνής! Καταλαβαίνω πως προτιμούσες κάποια μεγαλούπολη, αλλά αφού δεν είσαι κάτοικος Αθήνας ή Θεσσαλονίκης (οπότε εμπλέκονται οικονομικοί παράγοντες) είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Είσαι ένας νομικάριος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, Άγνωστο. Είμαι 100 τοις εκατό σίγουρος ότι εσύ θα μας βγάλεις ασπροπρόσωπους. Spoiler Δεν περίμενα ότι με διαφορά 160 μορίων από τη Νομική ΑΠΘ με κοινωνικά κριτήρια, και αύξηση εισακτέων, θα την έχανα. Τέλος πάντων. Όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:41 Ο Go_for_it!: #27 28-08-12 00:41 Αγγλική Φιλολογία Αθήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SilverLining Νεοφερμένο μέλος Η SilverLining αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:56 Η SilverLining: #28 28-08-12 00:56 Επιτέλους, ένα θέμα και για εμάς του '13! Είχα σκυλιάσει διαβάζοντας τις επιτυχίες των άλλων! :Ρ Λοιπόν, και εγώ την Νομική ορέγομαι αν και δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα. Ανηλεής ο ανταγωνισμός! Αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:01 Ο SparklingGrey: #29 28-08-12 01:01 Αρχική Δημοσίευση από SilverLining: Επιτέλους, ένα θέμα και για εμάς του '13! Είχα σκυλιάσει διαβάζοντας τις επιτυχίες των άλλων! :Ρ Λοιπόν, και εγώ την Νομική ορέγομαι αν και δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα. Ανηλεής ο ανταγωνισμός! Αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, SilverLining. Spoiler Ρε άντε που θα μας τα πεις και δύσκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:25 Η 3v@Ki έγραψε: #30 28-08-12 01:25 ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ (συγγνωμη για τα κεφαλαια αλλα χφαριστιεμαι να το βλεπω ετσι) μακαριιιι παιδια να μπουμε ολοι στην 1η μας επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:34 Ο Mr.Blonde: #31 28-08-12 01:34 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ (συγγνωμη για τα κεφαλαια αλλα χφαριστιεμαι να το βλεπω ετσι) μακαριιιι παιδια να μπουμε ολοι στην 1η μας επιλογη Click για ανάπτυξη... Επιτελους ,ενα ατομο που κανει τη διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:42 Η elena_95 έγραψε: #32 28-08-12 01:42 οδοντατρικη αθηνας και επιστημης διαιτολογιας και διατροφης χαροκοπειου με ιδιαιτερη κλιση προς το δευτερο μακαρι να καταφερω να γραψω οσο καλα χρειαζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:29 Ο JKaradakov: #33 28-08-12 09:29 Κτηνιατρική ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:50 Ο Bob Dylan: #34 28-08-12 09:50 Δημοσιογραφια ΑΠΘ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 565231 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:52 Ο Guest 565231: #35 28-08-12 09:52 ΔΕΟΣ ΑΣΟΕΕ η μήπως Μαρκετινγκ η μηπως Λοχρη; Δε ξερω ακομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoni Νεοφερμένο μέλος Η evoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 10:34 Η evoni έγραψε: #36 28-08-12 10:34 πρωτη επιλογη μου ηταν το παιδαγωγικο αλλα αλλαξαν τα σχεδια και ετσι ..διοικηση επιχειρησεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:06 Ο Guest 125423: #37 28-08-12 11:06 Νομική -αν και κομματάκι δύσκολο το κόβω- ή Ναυτιλιακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefania96 Νεοφερμένο μέλος Η Stefania96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:12 Η Stefania96: #38 28-08-12 11:12 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: Παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης ΑΠΘ (έπεσε κι η βάση ) Click για ανάπτυξη... πολύ χάρηκα που πέσανε οι βάσεις!!!! αν και εγώ δίνω το '14 αλλά εντάξει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Έφη35891 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έφη35891 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η Έφη35891 έγραψε: #39 28-08-12 12:07 Νομική και ό,τι πόλη να'ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasia Pit. Νεοφερμένο μέλος Η Vasia Pit. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:40 Η Vasia Pit.: #40 28-08-12 12:40 Καλημεραα!! Ποια η γνωμη σας για τη ΣΑΣΣ (αεροπορια-στρατιωτικες σχολες)? ακουω οτι δεν αξιζει γιατι θα χασω τη φοιτητικη ζωη, θα χαραμισω τα χρονια μου καθως θα μετακινουμε συνεχεια και θα συναναστρεφομαι με ατομα χαμηλου επιπεδου... ανεξαρτητα το γεγονος οτι θα εχω αποκατασταση και καμια εγνοια για το οικονομικο, γενικα η σχολη και η σταδιοδρομια θα ειναι καλη? Και αλλο το πεζικο και αλλο η αεροπορια..σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gregory: Όχι, απλά έβλεπα το θέμα και δεν γινόταν να μην γράψω κάτι! Click για ανάπτυξη... σωστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγνωστο Δραστήριο μέλος Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:06 Η Αγνωστο έγραψε: #24 28-08-12 00:06 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Στειλ' του pm. Εκεί δεν είναι τόσο αποθαρρυντικός. Click για ανάπτυξη... Θα το έχω υπόψη μου τότε. Πάντως, δεν απαντήσατε αγαπητέ στο ερώτημά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastazz Νεοφερμένο μέλος Ο anastazz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:07 Ο anastazz έγραψε: #25 28-08-12 00:07 Εγώ, παιδιά, σκέφτομαι: 1) Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας και 2) Σχολές Πληροφορικής (μάλλον αυτή στη Θεσ/κη, γιατί είναι και κοντά στην περιοχή μου). Τις προάλλες, κάποιος μου είχε βάλει την ιδέα να δηλώσω Οικονομικό ΣΣΑΣ στην Θεσ/κη, αλλά δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται αυτή η σχολή! Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει υψηλή βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Αυγούστου 2012 Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:20 Ο Rainbowarrior: #26 28-08-12 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Να 'σαι καλά! Πολλά συγχαρητήρια για την εισαγωγή σου στη νομική Κομοτηνής! Καταλαβαίνω πως προτιμούσες κάποια μεγαλούπολη, αλλά αφού δεν είσαι κάτοικος Αθήνας ή Θεσσαλονίκης (οπότε εμπλέκονται οικονομικοί παράγοντες) είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Είσαι ένας νομικάριος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, Άγνωστο. Είμαι 100 τοις εκατό σίγουρος ότι εσύ θα μας βγάλεις ασπροπρόσωπους. Spoiler Δεν περίμενα ότι με διαφορά 160 μορίων από τη Νομική ΑΠΘ με κοινωνικά κριτήρια, και αύξηση εισακτέων, θα την έχανα. Τέλος πάντων. Όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:41 Ο Go_for_it!: #27 28-08-12 00:41 Αγγλική Φιλολογία Αθήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SilverLining Νεοφερμένο μέλος Η SilverLining αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:56 Η SilverLining: #28 28-08-12 00:56 Επιτέλους, ένα θέμα και για εμάς του '13! Είχα σκυλιάσει διαβάζοντας τις επιτυχίες των άλλων! :Ρ Λοιπόν, και εγώ την Νομική ορέγομαι αν και δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα. Ανηλεής ο ανταγωνισμός! Αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:01 Ο SparklingGrey: #29 28-08-12 01:01 Αρχική Δημοσίευση από SilverLining: Επιτέλους, ένα θέμα και για εμάς του '13! Είχα σκυλιάσει διαβάζοντας τις επιτυχίες των άλλων! :Ρ Λοιπόν, και εγώ την Νομική ορέγομαι αν και δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα. Ανηλεής ο ανταγωνισμός! Αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, SilverLining. Spoiler Ρε άντε που θα μας τα πεις και δύσκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:25 Η 3v@Ki έγραψε: #30 28-08-12 01:25 ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ (συγγνωμη για τα κεφαλαια αλλα χφαριστιεμαι να το βλεπω ετσι) μακαριιιι παιδια να μπουμε ολοι στην 1η μας επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:34 Ο Mr.Blonde: #31 28-08-12 01:34 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ (συγγνωμη για τα κεφαλαια αλλα χφαριστιεμαι να το βλεπω ετσι) μακαριιιι παιδια να μπουμε ολοι στην 1η μας επιλογη Click για ανάπτυξη... Επιτελους ,ενα ατομο που κανει τη διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:42 Η elena_95 έγραψε: #32 28-08-12 01:42 οδοντατρικη αθηνας και επιστημης διαιτολογιας και διατροφης χαροκοπειου με ιδιαιτερη κλιση προς το δευτερο μακαρι να καταφερω να γραψω οσο καλα χρειαζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:29 Ο JKaradakov: #33 28-08-12 09:29 Κτηνιατρική ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:50 Ο Bob Dylan: #34 28-08-12 09:50 Δημοσιογραφια ΑΠΘ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 565231 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:52 Ο Guest 565231: #35 28-08-12 09:52 ΔΕΟΣ ΑΣΟΕΕ η μήπως Μαρκετινγκ η μηπως Λοχρη; Δε ξερω ακομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoni Νεοφερμένο μέλος Η evoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 10:34 Η evoni έγραψε: #36 28-08-12 10:34 πρωτη επιλογη μου ηταν το παιδαγωγικο αλλα αλλαξαν τα σχεδια και ετσι ..διοικηση επιχειρησεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:06 Ο Guest 125423: #37 28-08-12 11:06 Νομική -αν και κομματάκι δύσκολο το κόβω- ή Ναυτιλιακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefania96 Νεοφερμένο μέλος Η Stefania96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:12 Η Stefania96: #38 28-08-12 11:12 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: Παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης ΑΠΘ (έπεσε κι η βάση ) Click για ανάπτυξη... πολύ χάρηκα που πέσανε οι βάσεις!!!! αν και εγώ δίνω το '14 αλλά εντάξει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Έφη35891 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έφη35891 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η Έφη35891 έγραψε: #39 28-08-12 12:07 Νομική και ό,τι πόλη να'ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasia Pit. Νεοφερμένο μέλος Η Vasia Pit. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:40 Η Vasia Pit.: #40 28-08-12 12:40 Καλημεραα!! Ποια η γνωμη σας για τη ΣΑΣΣ (αεροπορια-στρατιωτικες σχολες)? ακουω οτι δεν αξιζει γιατι θα χασω τη φοιτητικη ζωη, θα χαραμισω τα χρονια μου καθως θα μετακινουμε συνεχεια και θα συναναστρεφομαι με ατομα χαμηλου επιπεδου... ανεξαρτητα το γεγονος οτι θα εχω αποκατασταση και καμια εγνοια για το οικονομικο, γενικα η σχολη και η σταδιοδρομια θα ειναι καλη? Και αλλο το πεζικο και αλλο η αεροπορια..σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Στειλ' του pm. Εκεί δεν είναι τόσο αποθαρρυντικός. Click για ανάπτυξη... Θα το έχω υπόψη μου τότε. Πάντως, δεν απαντήσατε αγαπητέ στο ερώτημά μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anastazz Νεοφερμένο μέλος Ο anastazz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:07 Ο anastazz έγραψε: #25 28-08-12 00:07 Εγώ, παιδιά, σκέφτομαι: 1) Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας και 2) Σχολές Πληροφορικής (μάλλον αυτή στη Θεσ/κη, γιατί είναι και κοντά στην περιοχή μου). Τις προάλλες, κάποιος μου είχε βάλει την ιδέα να δηλώσω Οικονομικό ΣΣΑΣ στην Θεσ/κη, αλλά δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται αυτή η σχολή! Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει υψηλή βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Αυγούστου 2012 Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:20 Ο Rainbowarrior: #26 28-08-12 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Να 'σαι καλά! Πολλά συγχαρητήρια για την εισαγωγή σου στη νομική Κομοτηνής! Καταλαβαίνω πως προτιμούσες κάποια μεγαλούπολη, αλλά αφού δεν είσαι κάτοικος Αθήνας ή Θεσσαλονίκης (οπότε εμπλέκονται οικονομικοί παράγοντες) είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Είσαι ένας νομικάριος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, Άγνωστο. Είμαι 100 τοις εκατό σίγουρος ότι εσύ θα μας βγάλεις ασπροπρόσωπους. Spoiler Δεν περίμενα ότι με διαφορά 160 μορίων από τη Νομική ΑΠΘ με κοινωνικά κριτήρια, και αύξηση εισακτέων, θα την έχανα. Τέλος πάντων. Όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:41 Ο Go_for_it!: #27 28-08-12 00:41 Αγγλική Φιλολογία Αθήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SilverLining Νεοφερμένο μέλος Η SilverLining αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:56 Η SilverLining: #28 28-08-12 00:56 Επιτέλους, ένα θέμα και για εμάς του '13! Είχα σκυλιάσει διαβάζοντας τις επιτυχίες των άλλων! :Ρ Λοιπόν, και εγώ την Νομική ορέγομαι αν και δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα. Ανηλεής ο ανταγωνισμός! Αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:01 Ο SparklingGrey: #29 28-08-12 01:01 Αρχική Δημοσίευση από SilverLining: Επιτέλους, ένα θέμα και για εμάς του '13! Είχα σκυλιάσει διαβάζοντας τις επιτυχίες των άλλων! :Ρ Λοιπόν, και εγώ την Νομική ορέγομαι αν και δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα. Ανηλεής ο ανταγωνισμός! Αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, SilverLining. Spoiler Ρε άντε που θα μας τα πεις και δύσκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:25 Η 3v@Ki έγραψε: #30 28-08-12 01:25 ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ (συγγνωμη για τα κεφαλαια αλλα χφαριστιεμαι να το βλεπω ετσι) μακαριιιι παιδια να μπουμε ολοι στην 1η μας επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:34 Ο Mr.Blonde: #31 28-08-12 01:34 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ (συγγνωμη για τα κεφαλαια αλλα χφαριστιεμαι να το βλεπω ετσι) μακαριιιι παιδια να μπουμε ολοι στην 1η μας επιλογη Click για ανάπτυξη... Επιτελους ,ενα ατομο που κανει τη διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:42 Η elena_95 έγραψε: #32 28-08-12 01:42 οδοντατρικη αθηνας και επιστημης διαιτολογιας και διατροφης χαροκοπειου με ιδιαιτερη κλιση προς το δευτερο μακαρι να καταφερω να γραψω οσο καλα χρειαζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:29 Ο JKaradakov: #33 28-08-12 09:29 Κτηνιατρική ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:50 Ο Bob Dylan: #34 28-08-12 09:50 Δημοσιογραφια ΑΠΘ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 565231 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:52 Ο Guest 565231: #35 28-08-12 09:52 ΔΕΟΣ ΑΣΟΕΕ η μήπως Μαρκετινγκ η μηπως Λοχρη; Δε ξερω ακομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoni Νεοφερμένο μέλος Η evoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 10:34 Η evoni έγραψε: #36 28-08-12 10:34 πρωτη επιλογη μου ηταν το παιδαγωγικο αλλα αλλαξαν τα σχεδια και ετσι ..διοικηση επιχειρησεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:06 Ο Guest 125423: #37 28-08-12 11:06 Νομική -αν και κομματάκι δύσκολο το κόβω- ή Ναυτιλιακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefania96 Νεοφερμένο μέλος Η Stefania96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:12 Η Stefania96: #38 28-08-12 11:12 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: Παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης ΑΠΘ (έπεσε κι η βάση ) Click για ανάπτυξη... πολύ χάρηκα που πέσανε οι βάσεις!!!! αν και εγώ δίνω το '14 αλλά εντάξει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Έφη35891 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έφη35891 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η Έφη35891 έγραψε: #39 28-08-12 12:07 Νομική και ό,τι πόλη να'ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasia Pit. Νεοφερμένο μέλος Η Vasia Pit. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:40 Η Vasia Pit.: #40 28-08-12 12:40 Καλημεραα!! Ποια η γνωμη σας για τη ΣΑΣΣ (αεροπορια-στρατιωτικες σχολες)? ακουω οτι δεν αξιζει γιατι θα χασω τη φοιτητικη ζωη, θα χαραμισω τα χρονια μου καθως θα μετακινουμε συνεχεια και θα συναναστρεφομαι με ατομα χαμηλου επιπεδου... ανεξαρτητα το γεγονος οτι θα εχω αποκατασταση και καμια εγνοια για το οικονομικο, γενικα η σχολη και η σταδιοδρομια θα ειναι καλη? Και αλλο το πεζικο και αλλο η αεροπορια..σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ, παιδιά, σκέφτομαι: 1) Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας και 2) Σχολές Πληροφορικής (μάλλον αυτή στη Θεσ/κη, γιατί είναι και κοντά στην περιοχή μου). Τις προάλλες, κάποιος μου είχε βάλει την ιδέα να δηλώσω Οικονομικό ΣΣΑΣ στην Θεσ/κη, αλλά δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται αυτή η σχολή! Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει υψηλή βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:20 Ο Rainbowarrior: #26 28-08-12 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Να 'σαι καλά! Πολλά συγχαρητήρια για την εισαγωγή σου στη νομική Κομοτηνής! Καταλαβαίνω πως προτιμούσες κάποια μεγαλούπολη, αλλά αφού δεν είσαι κάτοικος Αθήνας ή Θεσσαλονίκης (οπότε εμπλέκονται οικονομικοί παράγοντες) είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Είσαι ένας νομικάριος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, Άγνωστο. Είμαι 100 τοις εκατό σίγουρος ότι εσύ θα μας βγάλεις ασπροπρόσωπους. Spoiler Δεν περίμενα ότι με διαφορά 160 μορίων από τη Νομική ΑΠΘ με κοινωνικά κριτήρια, και αύξηση εισακτέων, θα την έχανα. Τέλος πάντων. Όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:41 Ο Go_for_it!: #27 28-08-12 00:41 Αγγλική Φιλολογία Αθήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SilverLining Νεοφερμένο μέλος Η SilverLining αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:56 Η SilverLining: #28 28-08-12 00:56 Επιτέλους, ένα θέμα και για εμάς του '13! Είχα σκυλιάσει διαβάζοντας τις επιτυχίες των άλλων! :Ρ Λοιπόν, και εγώ την Νομική ορέγομαι αν και δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα. Ανηλεής ο ανταγωνισμός! Αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:01 Ο SparklingGrey: #29 28-08-12 01:01 Αρχική Δημοσίευση από SilverLining: Επιτέλους, ένα θέμα και για εμάς του '13! Είχα σκυλιάσει διαβάζοντας τις επιτυχίες των άλλων! :Ρ Λοιπόν, και εγώ την Νομική ορέγομαι αν και δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα. Ανηλεής ο ανταγωνισμός! Αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, SilverLining. Spoiler Ρε άντε που θα μας τα πεις και δύσκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:25 Η 3v@Ki έγραψε: #30 28-08-12 01:25 ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ (συγγνωμη για τα κεφαλαια αλλα χφαριστιεμαι να το βλεπω ετσι) μακαριιιι παιδια να μπουμε ολοι στην 1η μας επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:34 Ο Mr.Blonde: #31 28-08-12 01:34 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ (συγγνωμη για τα κεφαλαια αλλα χφαριστιεμαι να το βλεπω ετσι) μακαριιιι παιδια να μπουμε ολοι στην 1η μας επιλογη Click για ανάπτυξη... Επιτελους ,ενα ατομο που κανει τη διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:42 Η elena_95 έγραψε: #32 28-08-12 01:42 οδοντατρικη αθηνας και επιστημης διαιτολογιας και διατροφης χαροκοπειου με ιδιαιτερη κλιση προς το δευτερο μακαρι να καταφερω να γραψω οσο καλα χρειαζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:29 Ο JKaradakov: #33 28-08-12 09:29 Κτηνιατρική ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:50 Ο Bob Dylan: #34 28-08-12 09:50 Δημοσιογραφια ΑΠΘ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 565231 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:52 Ο Guest 565231: #35 28-08-12 09:52 ΔΕΟΣ ΑΣΟΕΕ η μήπως Μαρκετινγκ η μηπως Λοχρη; Δε ξερω ακομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoni Νεοφερμένο μέλος Η evoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 10:34 Η evoni έγραψε: #36 28-08-12 10:34 πρωτη επιλογη μου ηταν το παιδαγωγικο αλλα αλλαξαν τα σχεδια και ετσι ..διοικηση επιχειρησεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:06 Ο Guest 125423: #37 28-08-12 11:06 Νομική -αν και κομματάκι δύσκολο το κόβω- ή Ναυτιλιακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefania96 Νεοφερμένο μέλος Η Stefania96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:12 Η Stefania96: #38 28-08-12 11:12 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: Παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης ΑΠΘ (έπεσε κι η βάση ) Click για ανάπτυξη... πολύ χάρηκα που πέσανε οι βάσεις!!!! αν και εγώ δίνω το '14 αλλά εντάξει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Έφη35891 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έφη35891 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η Έφη35891 έγραψε: #39 28-08-12 12:07 Νομική και ό,τι πόλη να'ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasia Pit. Νεοφερμένο μέλος Η Vasia Pit. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:40 Η Vasia Pit.: #40 28-08-12 12:40 Καλημεραα!! Ποια η γνωμη σας για τη ΣΑΣΣ (αεροπορια-στρατιωτικες σχολες)? ακουω οτι δεν αξιζει γιατι θα χασω τη φοιτητικη ζωη, θα χαραμισω τα χρονια μου καθως θα μετακινουμε συνεχεια και θα συναναστρεφομαι με ατομα χαμηλου επιπεδου... ανεξαρτητα το γεγονος οτι θα εχω αποκατασταση και καμια εγνοια για το οικονομικο, γενικα η σχολη και η σταδιοδρομια θα ειναι καλη? Και αλλο το πεζικο και αλλο η αεροπορια..σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Να 'σαι καλά! Πολλά συγχαρητήρια για την εισαγωγή σου στη νομική Κομοτηνής! Καταλαβαίνω πως προτιμούσες κάποια μεγαλούπολη, αλλά αφού δεν είσαι κάτοικος Αθήνας ή Θεσσαλονίκης (οπότε εμπλέκονται οικονομικοί παράγοντες) είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Είσαι ένας νομικάριος! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, Άγνωστο. Είμαι 100 τοις εκατό σίγουρος ότι εσύ θα μας βγάλεις ασπροπρόσωπους. Spoiler Δεν περίμενα ότι με διαφορά 160 μορίων από τη Νομική ΑΠΘ με κοινωνικά κριτήρια, και αύξηση εισακτέων, θα την έχανα. Τέλος πάντων. Όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:41 Ο Go_for_it!: #27 28-08-12 00:41 Αγγλική Φιλολογία Αθήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SilverLining Νεοφερμένο μέλος Η SilverLining αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:56 Η SilverLining: #28 28-08-12 00:56 Επιτέλους, ένα θέμα και για εμάς του '13! Είχα σκυλιάσει διαβάζοντας τις επιτυχίες των άλλων! :Ρ Λοιπόν, και εγώ την Νομική ορέγομαι αν και δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα. Ανηλεής ο ανταγωνισμός! Αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:01 Ο SparklingGrey: #29 28-08-12 01:01 Αρχική Δημοσίευση από SilverLining: Επιτέλους, ένα θέμα και για εμάς του '13! Είχα σκυλιάσει διαβάζοντας τις επιτυχίες των άλλων! :Ρ Λοιπόν, και εγώ την Νομική ορέγομαι αν και δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα. Ανηλεής ο ανταγωνισμός! Αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, SilverLining. Spoiler Ρε άντε που θα μας τα πεις και δύσκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:25 Η 3v@Ki έγραψε: #30 28-08-12 01:25 ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ (συγγνωμη για τα κεφαλαια αλλα χφαριστιεμαι να το βλεπω ετσι) μακαριιιι παιδια να μπουμε ολοι στην 1η μας επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:34 Ο Mr.Blonde: #31 28-08-12 01:34 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ (συγγνωμη για τα κεφαλαια αλλα χφαριστιεμαι να το βλεπω ετσι) μακαριιιι παιδια να μπουμε ολοι στην 1η μας επιλογη Click για ανάπτυξη... Επιτελους ,ενα ατομο που κανει τη διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:42 Η elena_95 έγραψε: #32 28-08-12 01:42 οδοντατρικη αθηνας και επιστημης διαιτολογιας και διατροφης χαροκοπειου με ιδιαιτερη κλιση προς το δευτερο μακαρι να καταφερω να γραψω οσο καλα χρειαζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:29 Ο JKaradakov: #33 28-08-12 09:29 Κτηνιατρική ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:50 Ο Bob Dylan: #34 28-08-12 09:50 Δημοσιογραφια ΑΠΘ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 565231 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:52 Ο Guest 565231: #35 28-08-12 09:52 ΔΕΟΣ ΑΣΟΕΕ η μήπως Μαρκετινγκ η μηπως Λοχρη; Δε ξερω ακομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoni Νεοφερμένο μέλος Η evoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 10:34 Η evoni έγραψε: #36 28-08-12 10:34 πρωτη επιλογη μου ηταν το παιδαγωγικο αλλα αλλαξαν τα σχεδια και ετσι ..διοικηση επιχειρησεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:06 Ο Guest 125423: #37 28-08-12 11:06 Νομική -αν και κομματάκι δύσκολο το κόβω- ή Ναυτιλιακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefania96 Νεοφερμένο μέλος Η Stefania96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:12 Η Stefania96: #38 28-08-12 11:12 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: Παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης ΑΠΘ (έπεσε κι η βάση ) Click για ανάπτυξη... πολύ χάρηκα που πέσανε οι βάσεις!!!! αν και εγώ δίνω το '14 αλλά εντάξει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Έφη35891 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έφη35891 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η Έφη35891 έγραψε: #39 28-08-12 12:07 Νομική και ό,τι πόλη να'ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasia Pit. Νεοφερμένο μέλος Η Vasia Pit. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:40 Η Vasia Pit.: #40 28-08-12 12:40 Καλημεραα!! Ποια η γνωμη σας για τη ΣΑΣΣ (αεροπορια-στρατιωτικες σχολες)? ακουω οτι δεν αξιζει γιατι θα χασω τη φοιτητικη ζωη, θα χαραμισω τα χρονια μου καθως θα μετακινουμε συνεχεια και θα συναναστρεφομαι με ατομα χαμηλου επιπεδου... ανεξαρτητα το γεγονος οτι θα εχω αποκατασταση και καμια εγνοια για το οικονομικο, γενικα η σχολη και η σταδιοδρομια θα ειναι καλη? Και αλλο το πεζικο και αλλο η αεροπορια..σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αγγλική Φιλολογία Αθήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SilverLining Νεοφερμένο μέλος Η SilverLining αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:56 Η SilverLining: #28 28-08-12 00:56 Επιτέλους, ένα θέμα και για εμάς του '13! Είχα σκυλιάσει διαβάζοντας τις επιτυχίες των άλλων! :Ρ Λοιπόν, και εγώ την Νομική ορέγομαι αν και δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα. Ανηλεής ο ανταγωνισμός! Αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:01 Ο SparklingGrey: #29 28-08-12 01:01 Αρχική Δημοσίευση από SilverLining: Επιτέλους, ένα θέμα και για εμάς του '13! Είχα σκυλιάσει διαβάζοντας τις επιτυχίες των άλλων! :Ρ Λοιπόν, και εγώ την Νομική ορέγομαι αν και δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα. Ανηλεής ο ανταγωνισμός! Αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, SilverLining. Spoiler Ρε άντε που θα μας τα πεις και δύσκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:25 Η 3v@Ki έγραψε: #30 28-08-12 01:25 ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ (συγγνωμη για τα κεφαλαια αλλα χφαριστιεμαι να το βλεπω ετσι) μακαριιιι παιδια να μπουμε ολοι στην 1η μας επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:34 Ο Mr.Blonde: #31 28-08-12 01:34 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ (συγγνωμη για τα κεφαλαια αλλα χφαριστιεμαι να το βλεπω ετσι) μακαριιιι παιδια να μπουμε ολοι στην 1η μας επιλογη Click για ανάπτυξη... Επιτελους ,ενα ατομο που κανει τη διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:42 Η elena_95 έγραψε: #32 28-08-12 01:42 οδοντατρικη αθηνας και επιστημης διαιτολογιας και διατροφης χαροκοπειου με ιδιαιτερη κλιση προς το δευτερο μακαρι να καταφερω να γραψω οσο καλα χρειαζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:29 Ο JKaradakov: #33 28-08-12 09:29 Κτηνιατρική ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:50 Ο Bob Dylan: #34 28-08-12 09:50 Δημοσιογραφια ΑΠΘ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 565231 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:52 Ο Guest 565231: #35 28-08-12 09:52 ΔΕΟΣ ΑΣΟΕΕ η μήπως Μαρκετινγκ η μηπως Λοχρη; Δε ξερω ακομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoni Νεοφερμένο μέλος Η evoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 10:34 Η evoni έγραψε: #36 28-08-12 10:34 πρωτη επιλογη μου ηταν το παιδαγωγικο αλλα αλλαξαν τα σχεδια και ετσι ..διοικηση επιχειρησεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:06 Ο Guest 125423: #37 28-08-12 11:06 Νομική -αν και κομματάκι δύσκολο το κόβω- ή Ναυτιλιακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefania96 Νεοφερμένο μέλος Η Stefania96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:12 Η Stefania96: #38 28-08-12 11:12 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: Παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης ΑΠΘ (έπεσε κι η βάση ) Click για ανάπτυξη... πολύ χάρηκα που πέσανε οι βάσεις!!!! αν και εγώ δίνω το '14 αλλά εντάξει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Έφη35891 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έφη35891 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η Έφη35891 έγραψε: #39 28-08-12 12:07 Νομική και ό,τι πόλη να'ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasia Pit. Νεοφερμένο μέλος Η Vasia Pit. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:40 Η Vasia Pit.: #40 28-08-12 12:40 Καλημεραα!! Ποια η γνωμη σας για τη ΣΑΣΣ (αεροπορια-στρατιωτικες σχολες)? ακουω οτι δεν αξιζει γιατι θα χασω τη φοιτητικη ζωη, θα χαραμισω τα χρονια μου καθως θα μετακινουμε συνεχεια και θα συναναστρεφομαι με ατομα χαμηλου επιπεδου... ανεξαρτητα το γεγονος οτι θα εχω αποκατασταση και καμια εγνοια για το οικονομικο, γενικα η σχολη και η σταδιοδρομια θα ειναι καλη? Και αλλο το πεζικο και αλλο η αεροπορια..σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επιτέλους, ένα θέμα και για εμάς του '13! Είχα σκυλιάσει διαβάζοντας τις επιτυχίες των άλλων! :Ρ Λοιπόν, και εγώ την Νομική ορέγομαι αν και δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα. Ανηλεής ο ανταγωνισμός! Αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:01 Ο SparklingGrey: #29 28-08-12 01:01 Αρχική Δημοσίευση από SilverLining: Επιτέλους, ένα θέμα και για εμάς του '13! Είχα σκυλιάσει διαβάζοντας τις επιτυχίες των άλλων! :Ρ Λοιπόν, και εγώ την Νομική ορέγομαι αν και δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα. Ανηλεής ο ανταγωνισμός! Αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, SilverLining. Spoiler Ρε άντε που θα μας τα πεις και δύσκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:25 Η 3v@Ki έγραψε: #30 28-08-12 01:25 ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ (συγγνωμη για τα κεφαλαια αλλα χφαριστιεμαι να το βλεπω ετσι) μακαριιιι παιδια να μπουμε ολοι στην 1η μας επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:34 Ο Mr.Blonde: #31 28-08-12 01:34 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ (συγγνωμη για τα κεφαλαια αλλα χφαριστιεμαι να το βλεπω ετσι) μακαριιιι παιδια να μπουμε ολοι στην 1η μας επιλογη Click για ανάπτυξη... Επιτελους ,ενα ατομο που κανει τη διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:42 Η elena_95 έγραψε: #32 28-08-12 01:42 οδοντατρικη αθηνας και επιστημης διαιτολογιας και διατροφης χαροκοπειου με ιδιαιτερη κλιση προς το δευτερο μακαρι να καταφερω να γραψω οσο καλα χρειαζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:29 Ο JKaradakov: #33 28-08-12 09:29 Κτηνιατρική ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:50 Ο Bob Dylan: #34 28-08-12 09:50 Δημοσιογραφια ΑΠΘ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 565231 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:52 Ο Guest 565231: #35 28-08-12 09:52 ΔΕΟΣ ΑΣΟΕΕ η μήπως Μαρκετινγκ η μηπως Λοχρη; Δε ξερω ακομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoni Νεοφερμένο μέλος Η evoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 10:34 Η evoni έγραψε: #36 28-08-12 10:34 πρωτη επιλογη μου ηταν το παιδαγωγικο αλλα αλλαξαν τα σχεδια και ετσι ..διοικηση επιχειρησεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:06 Ο Guest 125423: #37 28-08-12 11:06 Νομική -αν και κομματάκι δύσκολο το κόβω- ή Ναυτιλιακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefania96 Νεοφερμένο μέλος Η Stefania96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:12 Η Stefania96: #38 28-08-12 11:12 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: Παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης ΑΠΘ (έπεσε κι η βάση ) Click για ανάπτυξη... πολύ χάρηκα που πέσανε οι βάσεις!!!! αν και εγώ δίνω το '14 αλλά εντάξει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Έφη35891 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έφη35891 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η Έφη35891 έγραψε: #39 28-08-12 12:07 Νομική και ό,τι πόλη να'ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasia Pit. Νεοφερμένο μέλος Η Vasia Pit. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:40 Η Vasia Pit.: #40 28-08-12 12:40 Καλημεραα!! Ποια η γνωμη σας για τη ΣΑΣΣ (αεροπορια-στρατιωτικες σχολες)? ακουω οτι δεν αξιζει γιατι θα χασω τη φοιτητικη ζωη, θα χαραμισω τα χρονια μου καθως θα μετακινουμε συνεχεια και θα συναναστρεφομαι με ατομα χαμηλου επιπεδου... ανεξαρτητα το γεγονος οτι θα εχω αποκατασταση και καμια εγνοια για το οικονομικο, γενικα η σχολη και η σταδιοδρομια θα ειναι καλη? Και αλλο το πεζικο και αλλο η αεροπορια..σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SilverLining: Επιτέλους, ένα θέμα και για εμάς του '13! Είχα σκυλιάσει διαβάζοντας τις επιτυχίες των άλλων! :Ρ Λοιπόν, και εγώ την Νομική ορέγομαι αν και δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα. Ανηλεής ο ανταγωνισμός! Αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, SilverLining. Spoiler Ρε άντε που θα μας τα πεις και δύσκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:25 Η 3v@Ki έγραψε: #30 28-08-12 01:25 ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ (συγγνωμη για τα κεφαλαια αλλα χφαριστιεμαι να το βλεπω ετσι) μακαριιιι παιδια να μπουμε ολοι στην 1η μας επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:34 Ο Mr.Blonde: #31 28-08-12 01:34 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ (συγγνωμη για τα κεφαλαια αλλα χφαριστιεμαι να το βλεπω ετσι) μακαριιιι παιδια να μπουμε ολοι στην 1η μας επιλογη Click για ανάπτυξη... Επιτελους ,ενα ατομο που κανει τη διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:42 Η elena_95 έγραψε: #32 28-08-12 01:42 οδοντατρικη αθηνας και επιστημης διαιτολογιας και διατροφης χαροκοπειου με ιδιαιτερη κλιση προς το δευτερο μακαρι να καταφερω να γραψω οσο καλα χρειαζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:29 Ο JKaradakov: #33 28-08-12 09:29 Κτηνιατρική ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:50 Ο Bob Dylan: #34 28-08-12 09:50 Δημοσιογραφια ΑΠΘ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 565231 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:52 Ο Guest 565231: #35 28-08-12 09:52 ΔΕΟΣ ΑΣΟΕΕ η μήπως Μαρκετινγκ η μηπως Λοχρη; Δε ξερω ακομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoni Νεοφερμένο μέλος Η evoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 10:34 Η evoni έγραψε: #36 28-08-12 10:34 πρωτη επιλογη μου ηταν το παιδαγωγικο αλλα αλλαξαν τα σχεδια και ετσι ..διοικηση επιχειρησεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:06 Ο Guest 125423: #37 28-08-12 11:06 Νομική -αν και κομματάκι δύσκολο το κόβω- ή Ναυτιλιακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefania96 Νεοφερμένο μέλος Η Stefania96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:12 Η Stefania96: #38 28-08-12 11:12 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: Παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης ΑΠΘ (έπεσε κι η βάση ) Click για ανάπτυξη... πολύ χάρηκα που πέσανε οι βάσεις!!!! αν και εγώ δίνω το '14 αλλά εντάξει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Έφη35891 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έφη35891 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η Έφη35891 έγραψε: #39 28-08-12 12:07 Νομική και ό,τι πόλη να'ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasia Pit. Νεοφερμένο μέλος Η Vasia Pit. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:40 Η Vasia Pit.: #40 28-08-12 12:40 Καλημεραα!! Ποια η γνωμη σας για τη ΣΑΣΣ (αεροπορια-στρατιωτικες σχολες)? ακουω οτι δεν αξιζει γιατι θα χασω τη φοιτητικη ζωη, θα χαραμισω τα χρονια μου καθως θα μετακινουμε συνεχεια και θα συναναστρεφομαι με ατομα χαμηλου επιπεδου... ανεξαρτητα το γεγονος οτι θα εχω αποκατασταση και καμια εγνοια για το οικονομικο, γενικα η σχολη και η σταδιοδρομια θα ειναι καλη? Και αλλο το πεζικο και αλλο η αεροπορια..σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ (συγγνωμη για τα κεφαλαια αλλα χφαριστιεμαι να το βλεπω ετσι) μακαριιιι παιδια να μπουμε ολοι στην 1η μας επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:34 Ο Mr.Blonde: #31 28-08-12 01:34 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ (συγγνωμη για τα κεφαλαια αλλα χφαριστιεμαι να το βλεπω ετσι) μακαριιιι παιδια να μπουμε ολοι στην 1η μας επιλογη Click για ανάπτυξη... Επιτελους ,ενα ατομο που κανει τη διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:42 Η elena_95 έγραψε: #32 28-08-12 01:42 οδοντατρικη αθηνας και επιστημης διαιτολογιας και διατροφης χαροκοπειου με ιδιαιτερη κλιση προς το δευτερο μακαρι να καταφερω να γραψω οσο καλα χρειαζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:29 Ο JKaradakov: #33 28-08-12 09:29 Κτηνιατρική ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:50 Ο Bob Dylan: #34 28-08-12 09:50 Δημοσιογραφια ΑΠΘ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 565231 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:52 Ο Guest 565231: #35 28-08-12 09:52 ΔΕΟΣ ΑΣΟΕΕ η μήπως Μαρκετινγκ η μηπως Λοχρη; Δε ξερω ακομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoni Νεοφερμένο μέλος Η evoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 10:34 Η evoni έγραψε: #36 28-08-12 10:34 πρωτη επιλογη μου ηταν το παιδαγωγικο αλλα αλλαξαν τα σχεδια και ετσι ..διοικηση επιχειρησεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:06 Ο Guest 125423: #37 28-08-12 11:06 Νομική -αν και κομματάκι δύσκολο το κόβω- ή Ναυτιλιακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefania96 Νεοφερμένο μέλος Η Stefania96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:12 Η Stefania96: #38 28-08-12 11:12 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: Παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης ΑΠΘ (έπεσε κι η βάση ) Click για ανάπτυξη... πολύ χάρηκα που πέσανε οι βάσεις!!!! αν και εγώ δίνω το '14 αλλά εντάξει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Έφη35891 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έφη35891 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η Έφη35891 έγραψε: #39 28-08-12 12:07 Νομική και ό,τι πόλη να'ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasia Pit. Νεοφερμένο μέλος Η Vasia Pit. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:40 Η Vasia Pit.: #40 28-08-12 12:40 Καλημεραα!! Ποια η γνωμη σας για τη ΣΑΣΣ (αεροπορια-στρατιωτικες σχολες)? ακουω οτι δεν αξιζει γιατι θα χασω τη φοιτητικη ζωη, θα χαραμισω τα χρονια μου καθως θα μετακινουμε συνεχεια και θα συναναστρεφομαι με ατομα χαμηλου επιπεδου... ανεξαρτητα το γεγονος οτι θα εχω αποκατασταση και καμια εγνοια για το οικονομικο, γενικα η σχολη και η σταδιοδρομια θα ειναι καλη? Και αλλο το πεζικο και αλλο η αεροπορια..σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ (συγγνωμη για τα κεφαλαια αλλα χφαριστιεμαι να το βλεπω ετσι) μακαριιιι παιδια να μπουμε ολοι στην 1η μας επιλογη Click για ανάπτυξη... Επιτελους ,ενα ατομο που κανει τη διαφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 01:42 Η elena_95 έγραψε: #32 28-08-12 01:42 οδοντατρικη αθηνας και επιστημης διαιτολογιας και διατροφης χαροκοπειου με ιδιαιτερη κλιση προς το δευτερο μακαρι να καταφερω να γραψω οσο καλα χρειαζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:29 Ο JKaradakov: #33 28-08-12 09:29 Κτηνιατρική ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:50 Ο Bob Dylan: #34 28-08-12 09:50 Δημοσιογραφια ΑΠΘ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 565231 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:52 Ο Guest 565231: #35 28-08-12 09:52 ΔΕΟΣ ΑΣΟΕΕ η μήπως Μαρκετινγκ η μηπως Λοχρη; Δε ξερω ακομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoni Νεοφερμένο μέλος Η evoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 10:34 Η evoni έγραψε: #36 28-08-12 10:34 πρωτη επιλογη μου ηταν το παιδαγωγικο αλλα αλλαξαν τα σχεδια και ετσι ..διοικηση επιχειρησεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:06 Ο Guest 125423: #37 28-08-12 11:06 Νομική -αν και κομματάκι δύσκολο το κόβω- ή Ναυτιλιακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefania96 Νεοφερμένο μέλος Η Stefania96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:12 Η Stefania96: #38 28-08-12 11:12 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: Παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης ΑΠΘ (έπεσε κι η βάση ) Click για ανάπτυξη... πολύ χάρηκα που πέσανε οι βάσεις!!!! αν και εγώ δίνω το '14 αλλά εντάξει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Έφη35891 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έφη35891 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η Έφη35891 έγραψε: #39 28-08-12 12:07 Νομική και ό,τι πόλη να'ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasia Pit. Νεοφερμένο μέλος Η Vasia Pit. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:40 Η Vasia Pit.: #40 28-08-12 12:40 Καλημεραα!! Ποια η γνωμη σας για τη ΣΑΣΣ (αεροπορια-στρατιωτικες σχολες)? ακουω οτι δεν αξιζει γιατι θα χασω τη φοιτητικη ζωη, θα χαραμισω τα χρονια μου καθως θα μετακινουμε συνεχεια και θα συναναστρεφομαι με ατομα χαμηλου επιπεδου... ανεξαρτητα το γεγονος οτι θα εχω αποκατασταση και καμια εγνοια για το οικονομικο, γενικα η σχολη και η σταδιοδρομια θα ειναι καλη? Και αλλο το πεζικο και αλλο η αεροπορια..σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οδοντατρικη αθηνας και επιστημης διαιτολογιας και διατροφης χαροκοπειου με ιδιαιτερη κλιση προς το δευτερο μακαρι να καταφερω να γραψω οσο καλα χρειαζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:29 Ο JKaradakov: #33 28-08-12 09:29 Κτηνιατρική ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:50 Ο Bob Dylan: #34 28-08-12 09:50 Δημοσιογραφια ΑΠΘ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 565231 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:52 Ο Guest 565231: #35 28-08-12 09:52 ΔΕΟΣ ΑΣΟΕΕ η μήπως Μαρκετινγκ η μηπως Λοχρη; Δε ξερω ακομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoni Νεοφερμένο μέλος Η evoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 10:34 Η evoni έγραψε: #36 28-08-12 10:34 πρωτη επιλογη μου ηταν το παιδαγωγικο αλλα αλλαξαν τα σχεδια και ετσι ..διοικηση επιχειρησεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:06 Ο Guest 125423: #37 28-08-12 11:06 Νομική -αν και κομματάκι δύσκολο το κόβω- ή Ναυτιλιακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefania96 Νεοφερμένο μέλος Η Stefania96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:12 Η Stefania96: #38 28-08-12 11:12 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: Παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης ΑΠΘ (έπεσε κι η βάση ) Click για ανάπτυξη... πολύ χάρηκα που πέσανε οι βάσεις!!!! αν και εγώ δίνω το '14 αλλά εντάξει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Έφη35891 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έφη35891 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η Έφη35891 έγραψε: #39 28-08-12 12:07 Νομική και ό,τι πόλη να'ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasia Pit. Νεοφερμένο μέλος Η Vasia Pit. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:40 Η Vasia Pit.: #40 28-08-12 12:40 Καλημεραα!! Ποια η γνωμη σας για τη ΣΑΣΣ (αεροπορια-στρατιωτικες σχολες)? ακουω οτι δεν αξιζει γιατι θα χασω τη φοιτητικη ζωη, θα χαραμισω τα χρονια μου καθως θα μετακινουμε συνεχεια και θα συναναστρεφομαι με ατομα χαμηλου επιπεδου... ανεξαρτητα το γεγονος οτι θα εχω αποκατασταση και καμια εγνοια για το οικονομικο, γενικα η σχολη και η σταδιοδρομια θα ειναι καλη? Και αλλο το πεζικο και αλλο η αεροπορια..σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κτηνιατρική ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bob Dylan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:50 Ο Bob Dylan: #34 28-08-12 09:50 Δημοσιογραφια ΑΠΘ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 565231 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:52 Ο Guest 565231: #35 28-08-12 09:52 ΔΕΟΣ ΑΣΟΕΕ η μήπως Μαρκετινγκ η μηπως Λοχρη; Δε ξερω ακομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoni Νεοφερμένο μέλος Η evoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 10:34 Η evoni έγραψε: #36 28-08-12 10:34 πρωτη επιλογη μου ηταν το παιδαγωγικο αλλα αλλαξαν τα σχεδια και ετσι ..διοικηση επιχειρησεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:06 Ο Guest 125423: #37 28-08-12 11:06 Νομική -αν και κομματάκι δύσκολο το κόβω- ή Ναυτιλιακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefania96 Νεοφερμένο μέλος Η Stefania96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:12 Η Stefania96: #38 28-08-12 11:12 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: Παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης ΑΠΘ (έπεσε κι η βάση ) Click για ανάπτυξη... πολύ χάρηκα που πέσανε οι βάσεις!!!! αν και εγώ δίνω το '14 αλλά εντάξει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Έφη35891 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έφη35891 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η Έφη35891 έγραψε: #39 28-08-12 12:07 Νομική και ό,τι πόλη να'ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasia Pit. Νεοφερμένο μέλος Η Vasia Pit. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:40 Η Vasia Pit.: #40 28-08-12 12:40 Καλημεραα!! Ποια η γνωμη σας για τη ΣΑΣΣ (αεροπορια-στρατιωτικες σχολες)? ακουω οτι δεν αξιζει γιατι θα χασω τη φοιτητικη ζωη, θα χαραμισω τα χρονια μου καθως θα μετακινουμε συνεχεια και θα συναναστρεφομαι με ατομα χαμηλου επιπεδου... ανεξαρτητα το γεγονος οτι θα εχω αποκατασταση και καμια εγνοια για το οικονομικο, γενικα η σχολη και η σταδιοδρομια θα ειναι καλη? Και αλλο το πεζικο και αλλο η αεροπορια..σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δημοσιογραφια ΑΠΘ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 565231 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2012 στις 09:52 Ο Guest 565231: #35 28-08-12 09:52 ΔΕΟΣ ΑΣΟΕΕ η μήπως Μαρκετινγκ η μηπως Λοχρη; Δε ξερω ακομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evoni Νεοφερμένο μέλος Η evoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 10:34 Η evoni έγραψε: #36 28-08-12 10:34 πρωτη επιλογη μου ηταν το παιδαγωγικο αλλα αλλαξαν τα σχεδια και ετσι ..διοικηση επιχειρησεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:06 Ο Guest 125423: #37 28-08-12 11:06 Νομική -αν και κομματάκι δύσκολο το κόβω- ή Ναυτιλιακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefania96 Νεοφερμένο μέλος Η Stefania96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:12 Η Stefania96: #38 28-08-12 11:12 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: Παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης ΑΠΘ (έπεσε κι η βάση ) Click για ανάπτυξη... πολύ χάρηκα που πέσανε οι βάσεις!!!! αν και εγώ δίνω το '14 αλλά εντάξει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Έφη35891 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έφη35891 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η Έφη35891 έγραψε: #39 28-08-12 12:07 Νομική και ό,τι πόλη να'ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasia Pit. Νεοφερμένο μέλος Η Vasia Pit. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:40 Η Vasia Pit.: #40 28-08-12 12:40 Καλημεραα!! Ποια η γνωμη σας για τη ΣΑΣΣ (αεροπορια-στρατιωτικες σχολες)? ακουω οτι δεν αξιζει γιατι θα χασω τη φοιτητικη ζωη, θα χαραμισω τα χρονια μου καθως θα μετακινουμε συνεχεια και θα συναναστρεφομαι με ατομα χαμηλου επιπεδου... ανεξαρτητα το γεγονος οτι θα εχω αποκατασταση και καμια εγνοια για το οικονομικο, γενικα η σχολη και η σταδιοδρομια θα ειναι καλη? Και αλλο το πεζικο και αλλο η αεροπορια..σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΔΕΟΣ ΑΣΟΕΕ η μήπως Μαρκετινγκ η μηπως Λοχρη; Δε ξερω ακομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evoni Νεοφερμένο μέλος Η evoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 10:34 Η evoni έγραψε: #36 28-08-12 10:34 πρωτη επιλογη μου ηταν το παιδαγωγικο αλλα αλλαξαν τα σχεδια και ετσι ..διοικηση επιχειρησεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:06 Ο Guest 125423: #37 28-08-12 11:06 Νομική -αν και κομματάκι δύσκολο το κόβω- ή Ναυτιλιακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefania96 Νεοφερμένο μέλος Η Stefania96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:12 Η Stefania96: #38 28-08-12 11:12 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: Παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης ΑΠΘ (έπεσε κι η βάση ) Click για ανάπτυξη... πολύ χάρηκα που πέσανε οι βάσεις!!!! αν και εγώ δίνω το '14 αλλά εντάξει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Έφη35891 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έφη35891 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η Έφη35891 έγραψε: #39 28-08-12 12:07 Νομική και ό,τι πόλη να'ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasia Pit. Νεοφερμένο μέλος Η Vasia Pit. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:40 Η Vasia Pit.: #40 28-08-12 12:40 Καλημεραα!! Ποια η γνωμη σας για τη ΣΑΣΣ (αεροπορια-στρατιωτικες σχολες)? ακουω οτι δεν αξιζει γιατι θα χασω τη φοιτητικη ζωη, θα χαραμισω τα χρονια μου καθως θα μετακινουμε συνεχεια και θα συναναστρεφομαι με ατομα χαμηλου επιπεδου... ανεξαρτητα το γεγονος οτι θα εχω αποκατασταση και καμια εγνοια για το οικονομικο, γενικα η σχολη και η σταδιοδρομια θα ειναι καλη? Και αλλο το πεζικο και αλλο η αεροπορια..σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πρωτη επιλογη μου ηταν το παιδαγωγικο αλλα αλλαξαν τα σχεδια και ετσι ..διοικηση επιχειρησεων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:06 Ο Guest 125423: #37 28-08-12 11:06 Νομική -αν και κομματάκι δύσκολο το κόβω- ή Ναυτιλιακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefania96 Νεοφερμένο μέλος Η Stefania96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:12 Η Stefania96: #38 28-08-12 11:12 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: Παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης ΑΠΘ (έπεσε κι η βάση ) Click για ανάπτυξη... πολύ χάρηκα που πέσανε οι βάσεις!!!! αν και εγώ δίνω το '14 αλλά εντάξει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Έφη35891 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έφη35891 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η Έφη35891 έγραψε: #39 28-08-12 12:07 Νομική και ό,τι πόλη να'ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasia Pit. Νεοφερμένο μέλος Η Vasia Pit. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:40 Η Vasia Pit.: #40 28-08-12 12:40 Καλημεραα!! Ποια η γνωμη σας για τη ΣΑΣΣ (αεροπορια-στρατιωτικες σχολες)? ακουω οτι δεν αξιζει γιατι θα χασω τη φοιτητικη ζωη, θα χαραμισω τα χρονια μου καθως θα μετακινουμε συνεχεια και θα συναναστρεφομαι με ατομα χαμηλου επιπεδου... ανεξαρτητα το γεγονος οτι θα εχω αποκατασταση και καμια εγνοια για το οικονομικο, γενικα η σχολη και η σταδιοδρομια θα ειναι καλη? Και αλλο το πεζικο και αλλο η αεροπορια..σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νομική -αν και κομματάκι δύσκολο το κόβω- ή Ναυτιλιακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stefania96 Νεοφερμένο μέλος Η Stefania96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:12 Η Stefania96: #38 28-08-12 11:12 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: Παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης ΑΠΘ (έπεσε κι η βάση ) Click για ανάπτυξη... πολύ χάρηκα που πέσανε οι βάσεις!!!! αν και εγώ δίνω το '14 αλλά εντάξει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Έφη35891 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έφη35891 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η Έφη35891 έγραψε: #39 28-08-12 12:07 Νομική και ό,τι πόλη να'ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasia Pit. Νεοφερμένο μέλος Η Vasia Pit. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:40 Η Vasia Pit.: #40 28-08-12 12:40 Καλημεραα!! Ποια η γνωμη σας για τη ΣΑΣΣ (αεροπορια-στρατιωτικες σχολες)? ακουω οτι δεν αξιζει γιατι θα χασω τη φοιτητικη ζωη, θα χαραμισω τα χρονια μου καθως θα μετακινουμε συνεχεια και θα συναναστρεφομαι με ατομα χαμηλου επιπεδου... ανεξαρτητα το γεγονος οτι θα εχω αποκατασταση και καμια εγνοια για το οικονομικο, γενικα η σχολη και η σταδιοδρομια θα ειναι καλη? Και αλλο το πεζικο και αλλο η αεροπορια..σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από christine_3: Παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης ΑΠΘ (έπεσε κι η βάση ) Click για ανάπτυξη... πολύ χάρηκα που πέσανε οι βάσεις!!!! αν και εγώ δίνω το '14 αλλά εντάξει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έφη35891 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έφη35891 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η Έφη35891 έγραψε: #39 28-08-12 12:07 Νομική και ό,τι πόλη να'ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasia Pit. Νεοφερμένο μέλος Η Vasia Pit. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:40 Η Vasia Pit.: #40 28-08-12 12:40 Καλημεραα!! Ποια η γνωμη σας για τη ΣΑΣΣ (αεροπορια-στρατιωτικες σχολες)? ακουω οτι δεν αξιζει γιατι θα χασω τη φοιτητικη ζωη, θα χαραμισω τα χρονια μου καθως θα μετακινουμε συνεχεια και θα συναναστρεφομαι με ατομα χαμηλου επιπεδου... ανεξαρτητα το γεγονος οτι θα εχω αποκατασταση και καμια εγνοια για το οικονομικο, γενικα η σχολη και η σταδιοδρομια θα ειναι καλη? Και αλλο το πεζικο και αλλο η αεροπορια..σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Νομική και ό,τι πόλη να'ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasia Pit. Νεοφερμένο μέλος Η Vasia Pit. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 12:40 Η Vasia Pit.: #40 28-08-12 12:40 Καλημεραα!! Ποια η γνωμη σας για τη ΣΑΣΣ (αεροπορια-στρατιωτικες σχολες)? ακουω οτι δεν αξιζει γιατι θα χασω τη φοιτητικη ζωη, θα χαραμισω τα χρονια μου καθως θα μετακινουμε συνεχεια και θα συναναστρεφομαι με ατομα χαμηλου επιπεδου... ανεξαρτητα το γεγονος οτι θα εχω αποκατασταση και καμια εγνοια για το οικονομικο, γενικα η σχολη και η σταδιοδρομια θα ειναι καλη? Και αλλο το πεζικο και αλλο η αεροπορια..σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημεραα!! Ποια η γνωμη σας για τη ΣΑΣΣ (αεροπορια-στρατιωτικες σχολες)? ακουω οτι δεν αξιζει γιατι θα χασω τη φοιτητικη ζωη, θα χαραμισω τα χρονια μου καθως θα μετακινουμε συνεχεια και θα συναναστρεφομαι με ατομα χαμηλου επιπεδου... ανεξαρτητα το γεγονος οτι θα εχω αποκατασταση και καμια εγνοια για το οικονομικο, γενικα η σχολη και η σταδιοδρομια θα ειναι καλη? Και αλλο το πεζικο και αλλο η αεροπορια..σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.