cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:02 Ο cha0s έγραψε: #4.781 10-05-12 22:02 Χαρουλιτα, πλίιιιιζ. Βγάλε την υπογραφή σου. Με αγχώνει τρελά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:06 Ο Demlogic έγραψε: #4.782 10-05-12 22:06 Οποίος γράφει ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (χαρουλιτα, Αντώνη, δροσε) Στο site της ελληνικής ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ εταιρείας έχουν αναρτήσει Στην τράπεζα θεμάτων 39 φοβερά θεματα. Εγω έχω αρχίσει να λυνω. Είναι θεματα που θα μπορούσαν να πέσουν για τέταρτα ( τσιμπημενα τέταρτα) Και Φρεσκαρουν ακόμη και τον τροπο με τον οποίο δικαιολογεις τις ασκησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:07 Ο antwwwnis: #4.783 10-05-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από christina123: πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Click για ανάπτυξη... Γράψε τους και κάνε αυτό που εσύ ξέρεις ότι χρειάζεσαι.(Αν δεν παίρνουν από λόγια) Επικεντρωνόμαστε στο σκοπό, που είναι οι πανελλήνιες, και όχι στις φροντιστηριακές μας υποχρεώσεις αν έρχονται σε αντίθεση. Αρχική Δημοσίευση από drosos: Σιγα ρε παιδια τελευταια μερα θα διαβασετε ολη την υλη; Κυριακη στις 6 η ωρα το απογευμα τα βιβλια κλεινουν και παω εξω για βολτα μεχρι τις 9 και μετα υπνακο σιγα μην κατσω να σκασω! Τουλαχιστον στην εκθεση αυτο θα το κανω σιγουρα, αλλα σιγουρα μετα τις 9 δεν θα διαβαζω οταν δινουμε πανελληνιες επομενη μερα. Click για ανάπτυξη... Αυτό κι εγώ, θα βγω στη φύση, να αποχαιρετήσω τις ελιές τις ανθοστολισμένες, θα γράψω ένα ποίημα κάτω από τον ευκάλυπτο, ενώ ένα αεράκι θα μου ανακατώνει τα μακρυά ξανθά μαλλιά... Χωρίς πλάκα, μετά από 17 επαναλήψεις δε θα μας κάνει τίποτα μια 18η. Καλύτερα να ξεπεράσουμε το άγχος με καμιά βόλτα, ένα περίπατο. Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Οποίος γράφει ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (χαρουλιτα, Αντώνη, δροσε) Στο site της ελληνικής ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ εταιρείας έχουν αναρτήσει Στην τράπεζα θεμάτων 39 φοβερά θεματα. Εγω έχω αρχίσει να λυνω. Είναι θεματα που θα μπορούσαν να πέσουν για τέταρτα ( τσιμπημενα τέταρτα) Και Φρεσκαρουν ακόμη και τον τροπο με τον οποίο δικαιολογεις τις ασκησεις Click για ανάπτυξη... Γουστάρωωωω... Είσαι μεγάλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Μαΐου 2012 drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:13 Ο drosos έγραψε: #4.784 10-05-12 22:13 Ναι Dem και εχω λυσει καποια. Αν μπαινανε τετοια πραματα τεταρτα θα καιγανε ολη την Ελλαδα Αλλα ειναι ωραια θεματα για εξασκηση τωρα προς το τελος(κ συνηθως πιανουν ολη την υλη σχεδον και θελουν και σκεψη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:39 Ο Athr έγραψε: #4.785 10-05-12 22:39 Εγω επειδη δεν προλαβαινω μαλλον θα τα δω λυμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:40 Ο antwwwnis: #4.786 10-05-12 22:40 Λιγάκι πειραγμένα, η αλήθεια είναι, για 4ο θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:52 Η Χαρουλιτα: #4.787 10-05-12 22:52 Και εγω αρκετα τα εχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:07 Ο Demlogic έγραψε: #4.788 10-05-12 23:07 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Σιγα ρε παιδια τελευταια μερα θα διαβασετε ολη την υλη; Κυριακη στις 6 η ωρα το απογευμα τα βιβλια κλεινουν και παω εξω για βολτα μεχρι τις 9 και μετα υπνακο σιγα μην κατσω να σκασω! Τουλαχιστον στην εκθεση αυτο θα το κανω σιγουρα, αλλα σιγουρα μετα τις 9 δεν θα διαβαζω οταν δινουμε πανελληνιες επομενη μερα. Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο είπα πέρσι. Άμα μπορέσεις να κοιμηθεις τόσο νωρίς θα σε παραδεχτω Θα σκέφτεσαι την επόμενη μέρα και θα έχει ανεβεί η αδρεναλίνη. Θυμάμαι στο πρώτο μαθημα έκθεση, είχα ξαπλώνει απο τις 10 με σκοπό να κοιμηθώ νωρίς να ειμαι φρέσκος. 2:30 με πήρε Ο ύπνος Το μυστικό είναι να έχεις κοιμηθεί ελάχιστες ώρες την προηγούμενη μέρα οπότε θες δε θες θα σε πάρει Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Λιγάκι πειραγμένα, η αλήθεια είναι, για 4ο θέμα. Click για ανάπτυξη... ^_^ προειδοποιησα. Παλουκακια είναι αλλα εξετάζουν ακραίες περιπτώσεις. Εγω εκτυπωσει τα 27-39 προς το παρών. Μετα θα δώ τα 16-26 και στο τέλος μπορεί μιγαδικους. Πάντως μη πέφτει η ψυχολογία σας ακόμη και τίποτα να μη βγαζετε. Εγω όταν λυνω ένα ολόκληρο κάνω πάρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:12 Ο antwwwnis: #4.789 10-05-12 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Και εγω αυτο είπα πέρσι. Άμα μπορέσεις να κοιμηθεις τόσο νωρίς θα σε παραδεχτω Θα σκέφτεσαι την επόμενη μέρα και θα έχει ανεβεί η αδρεναλίνη. Θυμάμαι στο πρώτο μαθημα έκθεση, είχα ξαπλώνει απο τις 10 με σκοπό να κοιμηθώ νωρίς να ειμαι φρέσκος. 2:30 με πήρε Ο ύπνος Το μυστικό είναι να έχεις κοιμηθεί ελάχιστες ώρες την προηγούμενη μέρα οπότε θες δε θες θα σε πάρει ^_^ προειδοποιησα. Παλουκακια είναι αλλα εξετάζουν ακραίες περιπτώσεις. Εγω εκτυπωσει τα 27-39 προς το παρών. Μετα θα δώ τα 16-26 και στο τέλος μπορεί μιγαδικους. Πάντως μη πέφτει η ψυχολογία σας ακόμη και τίποτα να μη βγαζετε. Εγω όταν λυνω ένα ολόκληρο κάνω πάρτι Click για ανάπτυξη... Επίσης να έχετε συνηθίσει να κοιμάστε πριν τη μία θα βοηθήσει.. Μόνο θα τα κοιτάξω τελικά, δεν έχω τόσο χρόνο να διαθέσω. Αυτά είναι για το καλοκαίρι στην παραλία, που θα έχεις άπλετο χρόνο επίλυσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tabarly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:12 Η tabarly έγραψε: #4.790 10-05-12 23:12 προσπάθησα αρκετά, λίγα τα έλυσα ως το τέλος μόνη! αλλά είναι τραβηγμένα, οπότε μου αρκεί ότι κάτι κατάφερα να κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:23 Ο Itach1 έγραψε: #4.791 10-05-12 23:23 https://lisari.blogspot.com/2012/04/180.html https://www.emathisis.gr/mod/resource/view.php?id=1379 https://lisari.blogspot.com/2012/05/100.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 08:32 Η Χαρουλιτα: #4.792 11-05-12 08:32 Ρε παιδια, ποια σας ορισαν τελευταια μερα που πρεπει να πατε σχολειο??? Γιατι εγω νομιζα την Πεμπτη και ρωτησα τυχαια χτες στο γραφειο και μου ειπε οτι πρεπει ολη η γ να παει την παρασκευη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:04 Ο NikoTexXx: #4.793 11-05-12 09:04 και στην μανα μου η γραμματεας, οταν ειχε παει να δικαιολογησει τις απουσιες, της ειπε οτι κλεινουμε στις18, ενω καπου ειχα διαβασει οτι κλεινουμε 17. Επομενως.... edit: εδω το διαβασα https://www.panelladikes.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1497&Itemid=2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:11 Η Muxu Su έγραψε: #4.794 11-05-12 09:11 Τι έχω πάθει; Αντί για Πανελλήνιες 2012 έβλεπα Πανσέληνος 2012 και λέω ωπ..τι θέμα είναι αυτό; Τραγικό.. Καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:14 Ο NikoTexXx: #4.795 11-05-12 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Ρίτα!!: Τι έχω πάθει; Αντί για Πανελλήνιες 2012 έβλεπα Πανσέληνος 2012 και λέω ωπ..τι θέμα είναι αυτό; Τραγικό.. Καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά! Click για ανάπτυξη... χαχα... θα προτιμουσα να λεει πανσεληνος 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:15 Η Χαρουλιτα: #4.796 11-05-12 09:15 Χαχαχαχα! Μια χαρα σε βρισκω! Τι λεει το προγραμμα σας παιδια??? Εμενα βιολογια 7ο και επαναληψη συναρτησεις-ορια-συνεχεια και το απογευματακι ταλαντωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:43 Ο Joaquín έγραψε: #4.797 11-05-12 09:43 Βιο 4ο, χημεια 1ο και την εισαγωγικη πργφ. από το 5ο, και το βράδυ Μέντελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:01 Η christina123: #4.798 11-05-12 10:01 φυσικη κυματα(μπλιαξ) μαθηματικα επαναληπτικες απο μπαρλα... βιολογια 3ο κεφαλαιο-εξελιξη & αοδευ μαθηματικα κατευθυνσης εχετε λυσει τις ασκησεις απο το σχολικο;;;εγω μονο απο μιγαδικους και λιγες απο συναρτησεις.βλακεια μου το ξερω.και επειδη δεν προλαβαινω να τις λυσω ολες μηπως μπορει καποιος να μου πει ποιες πρεπει οπωσδηποτε να λυσω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:26 Ο antwwwnis: #4.799 11-05-12 10:26 φυσική ασκήσεις μαθηματικά θεωρία βιβλίου μαθηματικά ασκήσεις μαθηματικά γενικής θεωρία και πέρασμα του βιβλίου μη δεν ξέρω πως λύνεται καμιά άσκηση έκθεση, θεωρία Αεππ ένα ΟΕΦΕ και μια επανάληψη στις γλώσσες προγραμματισμου. Χριστίνα, Τουλάχιστον κάνε τις 2 τελευταίες της Β Ομάδας από κάθε ενότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:51 Ο loco13 έγραψε: #4.800 11-05-12 10:51 αφού έκανα επανάληψη από μπάρλα εγώ πάω να λύσω τα θέματα του 2006 και 2007 (κανονικά+επαναληπτικά) μετά βιολογία επανάληψη τα 2 πρώτα κεφάλαια χημεία έχω να λύσω τα θέματα του 2005 αυτά για σήμερα (έχω και μία έκθεση να γράψω για την κυριακή αλλά δεν θα προλάβω σήμερα μάλλον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 238 239 240 241 242 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαρουλιτα, πλίιιιιζ. Βγάλε την υπογραφή σου. Με αγχώνει τρελά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:06 Ο Demlogic έγραψε: #4.782 10-05-12 22:06 Οποίος γράφει ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (χαρουλιτα, Αντώνη, δροσε) Στο site της ελληνικής ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ εταιρείας έχουν αναρτήσει Στην τράπεζα θεμάτων 39 φοβερά θεματα. Εγω έχω αρχίσει να λυνω. Είναι θεματα που θα μπορούσαν να πέσουν για τέταρτα ( τσιμπημενα τέταρτα) Και Φρεσκαρουν ακόμη και τον τροπο με τον οποίο δικαιολογεις τις ασκησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:07 Ο antwwwnis: #4.783 10-05-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από christina123: πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Click για ανάπτυξη... Γράψε τους και κάνε αυτό που εσύ ξέρεις ότι χρειάζεσαι.(Αν δεν παίρνουν από λόγια) Επικεντρωνόμαστε στο σκοπό, που είναι οι πανελλήνιες, και όχι στις φροντιστηριακές μας υποχρεώσεις αν έρχονται σε αντίθεση. Αρχική Δημοσίευση από drosos: Σιγα ρε παιδια τελευταια μερα θα διαβασετε ολη την υλη; Κυριακη στις 6 η ωρα το απογευμα τα βιβλια κλεινουν και παω εξω για βολτα μεχρι τις 9 και μετα υπνακο σιγα μην κατσω να σκασω! Τουλαχιστον στην εκθεση αυτο θα το κανω σιγουρα, αλλα σιγουρα μετα τις 9 δεν θα διαβαζω οταν δινουμε πανελληνιες επομενη μερα. Click για ανάπτυξη... Αυτό κι εγώ, θα βγω στη φύση, να αποχαιρετήσω τις ελιές τις ανθοστολισμένες, θα γράψω ένα ποίημα κάτω από τον ευκάλυπτο, ενώ ένα αεράκι θα μου ανακατώνει τα μακρυά ξανθά μαλλιά... Χωρίς πλάκα, μετά από 17 επαναλήψεις δε θα μας κάνει τίποτα μια 18η. Καλύτερα να ξεπεράσουμε το άγχος με καμιά βόλτα, ένα περίπατο. Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Οποίος γράφει ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (χαρουλιτα, Αντώνη, δροσε) Στο site της ελληνικής ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ εταιρείας έχουν αναρτήσει Στην τράπεζα θεμάτων 39 φοβερά θεματα. Εγω έχω αρχίσει να λυνω. Είναι θεματα που θα μπορούσαν να πέσουν για τέταρτα ( τσιμπημενα τέταρτα) Και Φρεσκαρουν ακόμη και τον τροπο με τον οποίο δικαιολογεις τις ασκησεις Click για ανάπτυξη... Γουστάρωωωω... Είσαι μεγάλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Μαΐου 2012 drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:13 Ο drosos έγραψε: #4.784 10-05-12 22:13 Ναι Dem και εχω λυσει καποια. Αν μπαινανε τετοια πραματα τεταρτα θα καιγανε ολη την Ελλαδα Αλλα ειναι ωραια θεματα για εξασκηση τωρα προς το τελος(κ συνηθως πιανουν ολη την υλη σχεδον και θελουν και σκεψη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:39 Ο Athr έγραψε: #4.785 10-05-12 22:39 Εγω επειδη δεν προλαβαινω μαλλον θα τα δω λυμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:40 Ο antwwwnis: #4.786 10-05-12 22:40 Λιγάκι πειραγμένα, η αλήθεια είναι, για 4ο θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:52 Η Χαρουλιτα: #4.787 10-05-12 22:52 Και εγω αρκετα τα εχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:07 Ο Demlogic έγραψε: #4.788 10-05-12 23:07 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Σιγα ρε παιδια τελευταια μερα θα διαβασετε ολη την υλη; Κυριακη στις 6 η ωρα το απογευμα τα βιβλια κλεινουν και παω εξω για βολτα μεχρι τις 9 και μετα υπνακο σιγα μην κατσω να σκασω! Τουλαχιστον στην εκθεση αυτο θα το κανω σιγουρα, αλλα σιγουρα μετα τις 9 δεν θα διαβαζω οταν δινουμε πανελληνιες επομενη μερα. Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο είπα πέρσι. Άμα μπορέσεις να κοιμηθεις τόσο νωρίς θα σε παραδεχτω Θα σκέφτεσαι την επόμενη μέρα και θα έχει ανεβεί η αδρεναλίνη. Θυμάμαι στο πρώτο μαθημα έκθεση, είχα ξαπλώνει απο τις 10 με σκοπό να κοιμηθώ νωρίς να ειμαι φρέσκος. 2:30 με πήρε Ο ύπνος Το μυστικό είναι να έχεις κοιμηθεί ελάχιστες ώρες την προηγούμενη μέρα οπότε θες δε θες θα σε πάρει Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Λιγάκι πειραγμένα, η αλήθεια είναι, για 4ο θέμα. Click για ανάπτυξη... ^_^ προειδοποιησα. Παλουκακια είναι αλλα εξετάζουν ακραίες περιπτώσεις. Εγω εκτυπωσει τα 27-39 προς το παρών. Μετα θα δώ τα 16-26 και στο τέλος μπορεί μιγαδικους. Πάντως μη πέφτει η ψυχολογία σας ακόμη και τίποτα να μη βγαζετε. Εγω όταν λυνω ένα ολόκληρο κάνω πάρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:12 Ο antwwwnis: #4.789 10-05-12 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Και εγω αυτο είπα πέρσι. Άμα μπορέσεις να κοιμηθεις τόσο νωρίς θα σε παραδεχτω Θα σκέφτεσαι την επόμενη μέρα και θα έχει ανεβεί η αδρεναλίνη. Θυμάμαι στο πρώτο μαθημα έκθεση, είχα ξαπλώνει απο τις 10 με σκοπό να κοιμηθώ νωρίς να ειμαι φρέσκος. 2:30 με πήρε Ο ύπνος Το μυστικό είναι να έχεις κοιμηθεί ελάχιστες ώρες την προηγούμενη μέρα οπότε θες δε θες θα σε πάρει ^_^ προειδοποιησα. Παλουκακια είναι αλλα εξετάζουν ακραίες περιπτώσεις. Εγω εκτυπωσει τα 27-39 προς το παρών. Μετα θα δώ τα 16-26 και στο τέλος μπορεί μιγαδικους. Πάντως μη πέφτει η ψυχολογία σας ακόμη και τίποτα να μη βγαζετε. Εγω όταν λυνω ένα ολόκληρο κάνω πάρτι Click για ανάπτυξη... Επίσης να έχετε συνηθίσει να κοιμάστε πριν τη μία θα βοηθήσει.. Μόνο θα τα κοιτάξω τελικά, δεν έχω τόσο χρόνο να διαθέσω. Αυτά είναι για το καλοκαίρι στην παραλία, που θα έχεις άπλετο χρόνο επίλυσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tabarly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:12 Η tabarly έγραψε: #4.790 10-05-12 23:12 προσπάθησα αρκετά, λίγα τα έλυσα ως το τέλος μόνη! αλλά είναι τραβηγμένα, οπότε μου αρκεί ότι κάτι κατάφερα να κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:23 Ο Itach1 έγραψε: #4.791 10-05-12 23:23 https://lisari.blogspot.com/2012/04/180.html https://www.emathisis.gr/mod/resource/view.php?id=1379 https://lisari.blogspot.com/2012/05/100.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 08:32 Η Χαρουλιτα: #4.792 11-05-12 08:32 Ρε παιδια, ποια σας ορισαν τελευταια μερα που πρεπει να πατε σχολειο??? Γιατι εγω νομιζα την Πεμπτη και ρωτησα τυχαια χτες στο γραφειο και μου ειπε οτι πρεπει ολη η γ να παει την παρασκευη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:04 Ο NikoTexXx: #4.793 11-05-12 09:04 και στην μανα μου η γραμματεας, οταν ειχε παει να δικαιολογησει τις απουσιες, της ειπε οτι κλεινουμε στις18, ενω καπου ειχα διαβασει οτι κλεινουμε 17. Επομενως.... edit: εδω το διαβασα https://www.panelladikes.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1497&Itemid=2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:11 Η Muxu Su έγραψε: #4.794 11-05-12 09:11 Τι έχω πάθει; Αντί για Πανελλήνιες 2012 έβλεπα Πανσέληνος 2012 και λέω ωπ..τι θέμα είναι αυτό; Τραγικό.. Καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:14 Ο NikoTexXx: #4.795 11-05-12 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Ρίτα!!: Τι έχω πάθει; Αντί για Πανελλήνιες 2012 έβλεπα Πανσέληνος 2012 και λέω ωπ..τι θέμα είναι αυτό; Τραγικό.. Καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά! Click για ανάπτυξη... χαχα... θα προτιμουσα να λεει πανσεληνος 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:15 Η Χαρουλιτα: #4.796 11-05-12 09:15 Χαχαχαχα! Μια χαρα σε βρισκω! Τι λεει το προγραμμα σας παιδια??? Εμενα βιολογια 7ο και επαναληψη συναρτησεις-ορια-συνεχεια και το απογευματακι ταλαντωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:43 Ο Joaquín έγραψε: #4.797 11-05-12 09:43 Βιο 4ο, χημεια 1ο και την εισαγωγικη πργφ. από το 5ο, και το βράδυ Μέντελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:01 Η christina123: #4.798 11-05-12 10:01 φυσικη κυματα(μπλιαξ) μαθηματικα επαναληπτικες απο μπαρλα... βιολογια 3ο κεφαλαιο-εξελιξη & αοδευ μαθηματικα κατευθυνσης εχετε λυσει τις ασκησεις απο το σχολικο;;;εγω μονο απο μιγαδικους και λιγες απο συναρτησεις.βλακεια μου το ξερω.και επειδη δεν προλαβαινω να τις λυσω ολες μηπως μπορει καποιος να μου πει ποιες πρεπει οπωσδηποτε να λυσω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:26 Ο antwwwnis: #4.799 11-05-12 10:26 φυσική ασκήσεις μαθηματικά θεωρία βιβλίου μαθηματικά ασκήσεις μαθηματικά γενικής θεωρία και πέρασμα του βιβλίου μη δεν ξέρω πως λύνεται καμιά άσκηση έκθεση, θεωρία Αεππ ένα ΟΕΦΕ και μια επανάληψη στις γλώσσες προγραμματισμου. Χριστίνα, Τουλάχιστον κάνε τις 2 τελευταίες της Β Ομάδας από κάθε ενότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:51 Ο loco13 έγραψε: #4.800 11-05-12 10:51 αφού έκανα επανάληψη από μπάρλα εγώ πάω να λύσω τα θέματα του 2006 και 2007 (κανονικά+επαναληπτικά) μετά βιολογία επανάληψη τα 2 πρώτα κεφάλαια χημεία έχω να λύσω τα θέματα του 2005 αυτά για σήμερα (έχω και μία έκθεση να γράψω για την κυριακή αλλά δεν θα προλάβω σήμερα μάλλον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 238 239 240 241 242 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οποίος γράφει ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (χαρουλιτα, Αντώνη, δροσε) Στο site της ελληνικής ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ εταιρείας έχουν αναρτήσει Στην τράπεζα θεμάτων 39 φοβερά θεματα. Εγω έχω αρχίσει να λυνω. Είναι θεματα που θα μπορούσαν να πέσουν για τέταρτα ( τσιμπημενα τέταρτα) Και Φρεσκαρουν ακόμη και τον τροπο με τον οποίο δικαιολογεις τις ασκησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:07 Ο antwwwnis: #4.783 10-05-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από christina123: πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Click για ανάπτυξη... Γράψε τους και κάνε αυτό που εσύ ξέρεις ότι χρειάζεσαι.(Αν δεν παίρνουν από λόγια) Επικεντρωνόμαστε στο σκοπό, που είναι οι πανελλήνιες, και όχι στις φροντιστηριακές μας υποχρεώσεις αν έρχονται σε αντίθεση. Αρχική Δημοσίευση από drosos: Σιγα ρε παιδια τελευταια μερα θα διαβασετε ολη την υλη; Κυριακη στις 6 η ωρα το απογευμα τα βιβλια κλεινουν και παω εξω για βολτα μεχρι τις 9 και μετα υπνακο σιγα μην κατσω να σκασω! Τουλαχιστον στην εκθεση αυτο θα το κανω σιγουρα, αλλα σιγουρα μετα τις 9 δεν θα διαβαζω οταν δινουμε πανελληνιες επομενη μερα. Click για ανάπτυξη... Αυτό κι εγώ, θα βγω στη φύση, να αποχαιρετήσω τις ελιές τις ανθοστολισμένες, θα γράψω ένα ποίημα κάτω από τον ευκάλυπτο, ενώ ένα αεράκι θα μου ανακατώνει τα μακρυά ξανθά μαλλιά... Χωρίς πλάκα, μετά από 17 επαναλήψεις δε θα μας κάνει τίποτα μια 18η. Καλύτερα να ξεπεράσουμε το άγχος με καμιά βόλτα, ένα περίπατο. Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Οποίος γράφει ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (χαρουλιτα, Αντώνη, δροσε) Στο site της ελληνικής ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ εταιρείας έχουν αναρτήσει Στην τράπεζα θεμάτων 39 φοβερά θεματα. Εγω έχω αρχίσει να λυνω. Είναι θεματα που θα μπορούσαν να πέσουν για τέταρτα ( τσιμπημενα τέταρτα) Και Φρεσκαρουν ακόμη και τον τροπο με τον οποίο δικαιολογεις τις ασκησεις Click για ανάπτυξη... Γουστάρωωωω... Είσαι μεγάλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Μαΐου 2012 drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:13 Ο drosos έγραψε: #4.784 10-05-12 22:13 Ναι Dem και εχω λυσει καποια. Αν μπαινανε τετοια πραματα τεταρτα θα καιγανε ολη την Ελλαδα Αλλα ειναι ωραια θεματα για εξασκηση τωρα προς το τελος(κ συνηθως πιανουν ολη την υλη σχεδον και θελουν και σκεψη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:39 Ο Athr έγραψε: #4.785 10-05-12 22:39 Εγω επειδη δεν προλαβαινω μαλλον θα τα δω λυμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:40 Ο antwwwnis: #4.786 10-05-12 22:40 Λιγάκι πειραγμένα, η αλήθεια είναι, για 4ο θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:52 Η Χαρουλιτα: #4.787 10-05-12 22:52 Και εγω αρκετα τα εχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:07 Ο Demlogic έγραψε: #4.788 10-05-12 23:07 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Σιγα ρε παιδια τελευταια μερα θα διαβασετε ολη την υλη; Κυριακη στις 6 η ωρα το απογευμα τα βιβλια κλεινουν και παω εξω για βολτα μεχρι τις 9 και μετα υπνακο σιγα μην κατσω να σκασω! Τουλαχιστον στην εκθεση αυτο θα το κανω σιγουρα, αλλα σιγουρα μετα τις 9 δεν θα διαβαζω οταν δινουμε πανελληνιες επομενη μερα. Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο είπα πέρσι. Άμα μπορέσεις να κοιμηθεις τόσο νωρίς θα σε παραδεχτω Θα σκέφτεσαι την επόμενη μέρα και θα έχει ανεβεί η αδρεναλίνη. Θυμάμαι στο πρώτο μαθημα έκθεση, είχα ξαπλώνει απο τις 10 με σκοπό να κοιμηθώ νωρίς να ειμαι φρέσκος. 2:30 με πήρε Ο ύπνος Το μυστικό είναι να έχεις κοιμηθεί ελάχιστες ώρες την προηγούμενη μέρα οπότε θες δε θες θα σε πάρει Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Λιγάκι πειραγμένα, η αλήθεια είναι, για 4ο θέμα. Click για ανάπτυξη... ^_^ προειδοποιησα. Παλουκακια είναι αλλα εξετάζουν ακραίες περιπτώσεις. Εγω εκτυπωσει τα 27-39 προς το παρών. Μετα θα δώ τα 16-26 και στο τέλος μπορεί μιγαδικους. Πάντως μη πέφτει η ψυχολογία σας ακόμη και τίποτα να μη βγαζετε. Εγω όταν λυνω ένα ολόκληρο κάνω πάρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:12 Ο antwwwnis: #4.789 10-05-12 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Και εγω αυτο είπα πέρσι. Άμα μπορέσεις να κοιμηθεις τόσο νωρίς θα σε παραδεχτω Θα σκέφτεσαι την επόμενη μέρα και θα έχει ανεβεί η αδρεναλίνη. Θυμάμαι στο πρώτο μαθημα έκθεση, είχα ξαπλώνει απο τις 10 με σκοπό να κοιμηθώ νωρίς να ειμαι φρέσκος. 2:30 με πήρε Ο ύπνος Το μυστικό είναι να έχεις κοιμηθεί ελάχιστες ώρες την προηγούμενη μέρα οπότε θες δε θες θα σε πάρει ^_^ προειδοποιησα. Παλουκακια είναι αλλα εξετάζουν ακραίες περιπτώσεις. Εγω εκτυπωσει τα 27-39 προς το παρών. Μετα θα δώ τα 16-26 και στο τέλος μπορεί μιγαδικους. Πάντως μη πέφτει η ψυχολογία σας ακόμη και τίποτα να μη βγαζετε. Εγω όταν λυνω ένα ολόκληρο κάνω πάρτι Click για ανάπτυξη... Επίσης να έχετε συνηθίσει να κοιμάστε πριν τη μία θα βοηθήσει.. Μόνο θα τα κοιτάξω τελικά, δεν έχω τόσο χρόνο να διαθέσω. Αυτά είναι για το καλοκαίρι στην παραλία, που θα έχεις άπλετο χρόνο επίλυσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tabarly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:12 Η tabarly έγραψε: #4.790 10-05-12 23:12 προσπάθησα αρκετά, λίγα τα έλυσα ως το τέλος μόνη! αλλά είναι τραβηγμένα, οπότε μου αρκεί ότι κάτι κατάφερα να κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:23 Ο Itach1 έγραψε: #4.791 10-05-12 23:23 https://lisari.blogspot.com/2012/04/180.html https://www.emathisis.gr/mod/resource/view.php?id=1379 https://lisari.blogspot.com/2012/05/100.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 08:32 Η Χαρουλιτα: #4.792 11-05-12 08:32 Ρε παιδια, ποια σας ορισαν τελευταια μερα που πρεπει να πατε σχολειο??? Γιατι εγω νομιζα την Πεμπτη και ρωτησα τυχαια χτες στο γραφειο και μου ειπε οτι πρεπει ολη η γ να παει την παρασκευη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:04 Ο NikoTexXx: #4.793 11-05-12 09:04 και στην μανα μου η γραμματεας, οταν ειχε παει να δικαιολογησει τις απουσιες, της ειπε οτι κλεινουμε στις18, ενω καπου ειχα διαβασει οτι κλεινουμε 17. Επομενως.... edit: εδω το διαβασα https://www.panelladikes.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1497&Itemid=2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:11 Η Muxu Su έγραψε: #4.794 11-05-12 09:11 Τι έχω πάθει; Αντί για Πανελλήνιες 2012 έβλεπα Πανσέληνος 2012 και λέω ωπ..τι θέμα είναι αυτό; Τραγικό.. Καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:14 Ο NikoTexXx: #4.795 11-05-12 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Ρίτα!!: Τι έχω πάθει; Αντί για Πανελλήνιες 2012 έβλεπα Πανσέληνος 2012 και λέω ωπ..τι θέμα είναι αυτό; Τραγικό.. Καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά! Click για ανάπτυξη... χαχα... θα προτιμουσα να λεει πανσεληνος 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:15 Η Χαρουλιτα: #4.796 11-05-12 09:15 Χαχαχαχα! Μια χαρα σε βρισκω! Τι λεει το προγραμμα σας παιδια??? Εμενα βιολογια 7ο και επαναληψη συναρτησεις-ορια-συνεχεια και το απογευματακι ταλαντωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:43 Ο Joaquín έγραψε: #4.797 11-05-12 09:43 Βιο 4ο, χημεια 1ο και την εισαγωγικη πργφ. από το 5ο, και το βράδυ Μέντελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:01 Η christina123: #4.798 11-05-12 10:01 φυσικη κυματα(μπλιαξ) μαθηματικα επαναληπτικες απο μπαρλα... βιολογια 3ο κεφαλαιο-εξελιξη & αοδευ μαθηματικα κατευθυνσης εχετε λυσει τις ασκησεις απο το σχολικο;;;εγω μονο απο μιγαδικους και λιγες απο συναρτησεις.βλακεια μου το ξερω.και επειδη δεν προλαβαινω να τις λυσω ολες μηπως μπορει καποιος να μου πει ποιες πρεπει οπωσδηποτε να λυσω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:26 Ο antwwwnis: #4.799 11-05-12 10:26 φυσική ασκήσεις μαθηματικά θεωρία βιβλίου μαθηματικά ασκήσεις μαθηματικά γενικής θεωρία και πέρασμα του βιβλίου μη δεν ξέρω πως λύνεται καμιά άσκηση έκθεση, θεωρία Αεππ ένα ΟΕΦΕ και μια επανάληψη στις γλώσσες προγραμματισμου. Χριστίνα, Τουλάχιστον κάνε τις 2 τελευταίες της Β Ομάδας από κάθε ενότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:51 Ο loco13 έγραψε: #4.800 11-05-12 10:51 αφού έκανα επανάληψη από μπάρλα εγώ πάω να λύσω τα θέματα του 2006 και 2007 (κανονικά+επαναληπτικά) μετά βιολογία επανάληψη τα 2 πρώτα κεφάλαια χημεία έχω να λύσω τα θέματα του 2005 αυτά για σήμερα (έχω και μία έκθεση να γράψω για την κυριακή αλλά δεν θα προλάβω σήμερα μάλλον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 238 239 240 241 242 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christina123: πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Click για ανάπτυξη... Γράψε τους και κάνε αυτό που εσύ ξέρεις ότι χρειάζεσαι.(Αν δεν παίρνουν από λόγια) Επικεντρωνόμαστε στο σκοπό, που είναι οι πανελλήνιες, και όχι στις φροντιστηριακές μας υποχρεώσεις αν έρχονται σε αντίθεση. Αρχική Δημοσίευση από drosos: Σιγα ρε παιδια τελευταια μερα θα διαβασετε ολη την υλη; Κυριακη στις 6 η ωρα το απογευμα τα βιβλια κλεινουν και παω εξω για βολτα μεχρι τις 9 και μετα υπνακο σιγα μην κατσω να σκασω! Τουλαχιστον στην εκθεση αυτο θα το κανω σιγουρα, αλλα σιγουρα μετα τις 9 δεν θα διαβαζω οταν δινουμε πανελληνιες επομενη μερα. Click για ανάπτυξη... Αυτό κι εγώ, θα βγω στη φύση, να αποχαιρετήσω τις ελιές τις ανθοστολισμένες, θα γράψω ένα ποίημα κάτω από τον ευκάλυπτο, ενώ ένα αεράκι θα μου ανακατώνει τα μακρυά ξανθά μαλλιά... Χωρίς πλάκα, μετά από 17 επαναλήψεις δε θα μας κάνει τίποτα μια 18η. Καλύτερα να ξεπεράσουμε το άγχος με καμιά βόλτα, ένα περίπατο. Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Οποίος γράφει ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (χαρουλιτα, Αντώνη, δροσε) Στο site της ελληνικής ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ εταιρείας έχουν αναρτήσει Στην τράπεζα θεμάτων 39 φοβερά θεματα. Εγω έχω αρχίσει να λυνω. Είναι θεματα που θα μπορούσαν να πέσουν για τέταρτα ( τσιμπημενα τέταρτα) Και Φρεσκαρουν ακόμη και τον τροπο με τον οποίο δικαιολογεις τις ασκησεις Click για ανάπτυξη... Γουστάρωωωω... Είσαι μεγάλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:13 Ο drosos έγραψε: #4.784 10-05-12 22:13 Ναι Dem και εχω λυσει καποια. Αν μπαινανε τετοια πραματα τεταρτα θα καιγανε ολη την Ελλαδα Αλλα ειναι ωραια θεματα για εξασκηση τωρα προς το τελος(κ συνηθως πιανουν ολη την υλη σχεδον και θελουν και σκεψη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:39 Ο Athr έγραψε: #4.785 10-05-12 22:39 Εγω επειδη δεν προλαβαινω μαλλον θα τα δω λυμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:40 Ο antwwwnis: #4.786 10-05-12 22:40 Λιγάκι πειραγμένα, η αλήθεια είναι, για 4ο θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:52 Η Χαρουλιτα: #4.787 10-05-12 22:52 Και εγω αρκετα τα εχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:07 Ο Demlogic έγραψε: #4.788 10-05-12 23:07 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Σιγα ρε παιδια τελευταια μερα θα διαβασετε ολη την υλη; Κυριακη στις 6 η ωρα το απογευμα τα βιβλια κλεινουν και παω εξω για βολτα μεχρι τις 9 και μετα υπνακο σιγα μην κατσω να σκασω! Τουλαχιστον στην εκθεση αυτο θα το κανω σιγουρα, αλλα σιγουρα μετα τις 9 δεν θα διαβαζω οταν δινουμε πανελληνιες επομενη μερα. Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο είπα πέρσι. Άμα μπορέσεις να κοιμηθεις τόσο νωρίς θα σε παραδεχτω Θα σκέφτεσαι την επόμενη μέρα και θα έχει ανεβεί η αδρεναλίνη. Θυμάμαι στο πρώτο μαθημα έκθεση, είχα ξαπλώνει απο τις 10 με σκοπό να κοιμηθώ νωρίς να ειμαι φρέσκος. 2:30 με πήρε Ο ύπνος Το μυστικό είναι να έχεις κοιμηθεί ελάχιστες ώρες την προηγούμενη μέρα οπότε θες δε θες θα σε πάρει Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Λιγάκι πειραγμένα, η αλήθεια είναι, για 4ο θέμα. Click για ανάπτυξη... ^_^ προειδοποιησα. Παλουκακια είναι αλλα εξετάζουν ακραίες περιπτώσεις. Εγω εκτυπωσει τα 27-39 προς το παρών. Μετα θα δώ τα 16-26 και στο τέλος μπορεί μιγαδικους. Πάντως μη πέφτει η ψυχολογία σας ακόμη και τίποτα να μη βγαζετε. Εγω όταν λυνω ένα ολόκληρο κάνω πάρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:12 Ο antwwwnis: #4.789 10-05-12 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Και εγω αυτο είπα πέρσι. Άμα μπορέσεις να κοιμηθεις τόσο νωρίς θα σε παραδεχτω Θα σκέφτεσαι την επόμενη μέρα και θα έχει ανεβεί η αδρεναλίνη. Θυμάμαι στο πρώτο μαθημα έκθεση, είχα ξαπλώνει απο τις 10 με σκοπό να κοιμηθώ νωρίς να ειμαι φρέσκος. 2:30 με πήρε Ο ύπνος Το μυστικό είναι να έχεις κοιμηθεί ελάχιστες ώρες την προηγούμενη μέρα οπότε θες δε θες θα σε πάρει ^_^ προειδοποιησα. Παλουκακια είναι αλλα εξετάζουν ακραίες περιπτώσεις. Εγω εκτυπωσει τα 27-39 προς το παρών. Μετα θα δώ τα 16-26 και στο τέλος μπορεί μιγαδικους. Πάντως μη πέφτει η ψυχολογία σας ακόμη και τίποτα να μη βγαζετε. Εγω όταν λυνω ένα ολόκληρο κάνω πάρτι Click για ανάπτυξη... Επίσης να έχετε συνηθίσει να κοιμάστε πριν τη μία θα βοηθήσει.. Μόνο θα τα κοιτάξω τελικά, δεν έχω τόσο χρόνο να διαθέσω. Αυτά είναι για το καλοκαίρι στην παραλία, που θα έχεις άπλετο χρόνο επίλυσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tabarly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:12 Η tabarly έγραψε: #4.790 10-05-12 23:12 προσπάθησα αρκετά, λίγα τα έλυσα ως το τέλος μόνη! αλλά είναι τραβηγμένα, οπότε μου αρκεί ότι κάτι κατάφερα να κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:23 Ο Itach1 έγραψε: #4.791 10-05-12 23:23 https://lisari.blogspot.com/2012/04/180.html https://www.emathisis.gr/mod/resource/view.php?id=1379 https://lisari.blogspot.com/2012/05/100.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 08:32 Η Χαρουλιτα: #4.792 11-05-12 08:32 Ρε παιδια, ποια σας ορισαν τελευταια μερα που πρεπει να πατε σχολειο??? Γιατι εγω νομιζα την Πεμπτη και ρωτησα τυχαια χτες στο γραφειο και μου ειπε οτι πρεπει ολη η γ να παει την παρασκευη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:04 Ο NikoTexXx: #4.793 11-05-12 09:04 και στην μανα μου η γραμματεας, οταν ειχε παει να δικαιολογησει τις απουσιες, της ειπε οτι κλεινουμε στις18, ενω καπου ειχα διαβασει οτι κλεινουμε 17. Επομενως.... edit: εδω το διαβασα https://www.panelladikes.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1497&Itemid=2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:11 Η Muxu Su έγραψε: #4.794 11-05-12 09:11 Τι έχω πάθει; Αντί για Πανελλήνιες 2012 έβλεπα Πανσέληνος 2012 και λέω ωπ..τι θέμα είναι αυτό; Τραγικό.. Καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:14 Ο NikoTexXx: #4.795 11-05-12 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Ρίτα!!: Τι έχω πάθει; Αντί για Πανελλήνιες 2012 έβλεπα Πανσέληνος 2012 και λέω ωπ..τι θέμα είναι αυτό; Τραγικό.. Καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά! Click για ανάπτυξη... χαχα... θα προτιμουσα να λεει πανσεληνος 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:15 Η Χαρουλιτα: #4.796 11-05-12 09:15 Χαχαχαχα! Μια χαρα σε βρισκω! Τι λεει το προγραμμα σας παιδια??? Εμενα βιολογια 7ο και επαναληψη συναρτησεις-ορια-συνεχεια και το απογευματακι ταλαντωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:43 Ο Joaquín έγραψε: #4.797 11-05-12 09:43 Βιο 4ο, χημεια 1ο και την εισαγωγικη πργφ. από το 5ο, και το βράδυ Μέντελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:01 Η christina123: #4.798 11-05-12 10:01 φυσικη κυματα(μπλιαξ) μαθηματικα επαναληπτικες απο μπαρλα... βιολογια 3ο κεφαλαιο-εξελιξη & αοδευ μαθηματικα κατευθυνσης εχετε λυσει τις ασκησεις απο το σχολικο;;;εγω μονο απο μιγαδικους και λιγες απο συναρτησεις.βλακεια μου το ξερω.και επειδη δεν προλαβαινω να τις λυσω ολες μηπως μπορει καποιος να μου πει ποιες πρεπει οπωσδηποτε να λυσω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:26 Ο antwwwnis: #4.799 11-05-12 10:26 φυσική ασκήσεις μαθηματικά θεωρία βιβλίου μαθηματικά ασκήσεις μαθηματικά γενικής θεωρία και πέρασμα του βιβλίου μη δεν ξέρω πως λύνεται καμιά άσκηση έκθεση, θεωρία Αεππ ένα ΟΕΦΕ και μια επανάληψη στις γλώσσες προγραμματισμου. Χριστίνα, Τουλάχιστον κάνε τις 2 τελευταίες της Β Ομάδας από κάθε ενότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:51 Ο loco13 έγραψε: #4.800 11-05-12 10:51 αφού έκανα επανάληψη από μπάρλα εγώ πάω να λύσω τα θέματα του 2006 και 2007 (κανονικά+επαναληπτικά) μετά βιολογία επανάληψη τα 2 πρώτα κεφάλαια χημεία έχω να λύσω τα θέματα του 2005 αυτά για σήμερα (έχω και μία έκθεση να γράψω για την κυριακή αλλά δεν θα προλάβω σήμερα μάλλον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 238 239 240 241 242 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι Dem και εχω λυσει καποια. Αν μπαινανε τετοια πραματα τεταρτα θα καιγανε ολη την Ελλαδα Αλλα ειναι ωραια θεματα για εξασκηση τωρα προς το τελος(κ συνηθως πιανουν ολη την υλη σχεδον και θελουν και σκεψη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:39 Ο Athr έγραψε: #4.785 10-05-12 22:39 Εγω επειδη δεν προλαβαινω μαλλον θα τα δω λυμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:40 Ο antwwwnis: #4.786 10-05-12 22:40 Λιγάκι πειραγμένα, η αλήθεια είναι, για 4ο θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:52 Η Χαρουλιτα: #4.787 10-05-12 22:52 Και εγω αρκετα τα εχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:07 Ο Demlogic έγραψε: #4.788 10-05-12 23:07 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Σιγα ρε παιδια τελευταια μερα θα διαβασετε ολη την υλη; Κυριακη στις 6 η ωρα το απογευμα τα βιβλια κλεινουν και παω εξω για βολτα μεχρι τις 9 και μετα υπνακο σιγα μην κατσω να σκασω! Τουλαχιστον στην εκθεση αυτο θα το κανω σιγουρα, αλλα σιγουρα μετα τις 9 δεν θα διαβαζω οταν δινουμε πανελληνιες επομενη μερα. Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο είπα πέρσι. Άμα μπορέσεις να κοιμηθεις τόσο νωρίς θα σε παραδεχτω Θα σκέφτεσαι την επόμενη μέρα και θα έχει ανεβεί η αδρεναλίνη. Θυμάμαι στο πρώτο μαθημα έκθεση, είχα ξαπλώνει απο τις 10 με σκοπό να κοιμηθώ νωρίς να ειμαι φρέσκος. 2:30 με πήρε Ο ύπνος Το μυστικό είναι να έχεις κοιμηθεί ελάχιστες ώρες την προηγούμενη μέρα οπότε θες δε θες θα σε πάρει Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Λιγάκι πειραγμένα, η αλήθεια είναι, για 4ο θέμα. Click για ανάπτυξη... ^_^ προειδοποιησα. Παλουκακια είναι αλλα εξετάζουν ακραίες περιπτώσεις. Εγω εκτυπωσει τα 27-39 προς το παρών. Μετα θα δώ τα 16-26 και στο τέλος μπορεί μιγαδικους. Πάντως μη πέφτει η ψυχολογία σας ακόμη και τίποτα να μη βγαζετε. Εγω όταν λυνω ένα ολόκληρο κάνω πάρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:12 Ο antwwwnis: #4.789 10-05-12 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Και εγω αυτο είπα πέρσι. Άμα μπορέσεις να κοιμηθεις τόσο νωρίς θα σε παραδεχτω Θα σκέφτεσαι την επόμενη μέρα και θα έχει ανεβεί η αδρεναλίνη. Θυμάμαι στο πρώτο μαθημα έκθεση, είχα ξαπλώνει απο τις 10 με σκοπό να κοιμηθώ νωρίς να ειμαι φρέσκος. 2:30 με πήρε Ο ύπνος Το μυστικό είναι να έχεις κοιμηθεί ελάχιστες ώρες την προηγούμενη μέρα οπότε θες δε θες θα σε πάρει ^_^ προειδοποιησα. Παλουκακια είναι αλλα εξετάζουν ακραίες περιπτώσεις. Εγω εκτυπωσει τα 27-39 προς το παρών. Μετα θα δώ τα 16-26 και στο τέλος μπορεί μιγαδικους. Πάντως μη πέφτει η ψυχολογία σας ακόμη και τίποτα να μη βγαζετε. Εγω όταν λυνω ένα ολόκληρο κάνω πάρτι Click για ανάπτυξη... Επίσης να έχετε συνηθίσει να κοιμάστε πριν τη μία θα βοηθήσει.. Μόνο θα τα κοιτάξω τελικά, δεν έχω τόσο χρόνο να διαθέσω. Αυτά είναι για το καλοκαίρι στην παραλία, που θα έχεις άπλετο χρόνο επίλυσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tabarly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:12 Η tabarly έγραψε: #4.790 10-05-12 23:12 προσπάθησα αρκετά, λίγα τα έλυσα ως το τέλος μόνη! αλλά είναι τραβηγμένα, οπότε μου αρκεί ότι κάτι κατάφερα να κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:23 Ο Itach1 έγραψε: #4.791 10-05-12 23:23 https://lisari.blogspot.com/2012/04/180.html https://www.emathisis.gr/mod/resource/view.php?id=1379 https://lisari.blogspot.com/2012/05/100.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 08:32 Η Χαρουλιτα: #4.792 11-05-12 08:32 Ρε παιδια, ποια σας ορισαν τελευταια μερα που πρεπει να πατε σχολειο??? Γιατι εγω νομιζα την Πεμπτη και ρωτησα τυχαια χτες στο γραφειο και μου ειπε οτι πρεπει ολη η γ να παει την παρασκευη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:04 Ο NikoTexXx: #4.793 11-05-12 09:04 και στην μανα μου η γραμματεας, οταν ειχε παει να δικαιολογησει τις απουσιες, της ειπε οτι κλεινουμε στις18, ενω καπου ειχα διαβασει οτι κλεινουμε 17. Επομενως.... edit: εδω το διαβασα https://www.panelladikes.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1497&Itemid=2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:11 Η Muxu Su έγραψε: #4.794 11-05-12 09:11 Τι έχω πάθει; Αντί για Πανελλήνιες 2012 έβλεπα Πανσέληνος 2012 και λέω ωπ..τι θέμα είναι αυτό; Τραγικό.. Καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:14 Ο NikoTexXx: #4.795 11-05-12 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Ρίτα!!: Τι έχω πάθει; Αντί για Πανελλήνιες 2012 έβλεπα Πανσέληνος 2012 και λέω ωπ..τι θέμα είναι αυτό; Τραγικό.. Καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά! Click για ανάπτυξη... χαχα... θα προτιμουσα να λεει πανσεληνος 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:15 Η Χαρουλιτα: #4.796 11-05-12 09:15 Χαχαχαχα! Μια χαρα σε βρισκω! Τι λεει το προγραμμα σας παιδια??? Εμενα βιολογια 7ο και επαναληψη συναρτησεις-ορια-συνεχεια και το απογευματακι ταλαντωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:43 Ο Joaquín έγραψε: #4.797 11-05-12 09:43 Βιο 4ο, χημεια 1ο και την εισαγωγικη πργφ. από το 5ο, και το βράδυ Μέντελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:01 Η christina123: #4.798 11-05-12 10:01 φυσικη κυματα(μπλιαξ) μαθηματικα επαναληπτικες απο μπαρλα... βιολογια 3ο κεφαλαιο-εξελιξη & αοδευ μαθηματικα κατευθυνσης εχετε λυσει τις ασκησεις απο το σχολικο;;;εγω μονο απο μιγαδικους και λιγες απο συναρτησεις.βλακεια μου το ξερω.και επειδη δεν προλαβαινω να τις λυσω ολες μηπως μπορει καποιος να μου πει ποιες πρεπει οπωσδηποτε να λυσω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:26 Ο antwwwnis: #4.799 11-05-12 10:26 φυσική ασκήσεις μαθηματικά θεωρία βιβλίου μαθηματικά ασκήσεις μαθηματικά γενικής θεωρία και πέρασμα του βιβλίου μη δεν ξέρω πως λύνεται καμιά άσκηση έκθεση, θεωρία Αεππ ένα ΟΕΦΕ και μια επανάληψη στις γλώσσες προγραμματισμου. Χριστίνα, Τουλάχιστον κάνε τις 2 τελευταίες της Β Ομάδας από κάθε ενότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:51 Ο loco13 έγραψε: #4.800 11-05-12 10:51 αφού έκανα επανάληψη από μπάρλα εγώ πάω να λύσω τα θέματα του 2006 και 2007 (κανονικά+επαναληπτικά) μετά βιολογία επανάληψη τα 2 πρώτα κεφάλαια χημεία έχω να λύσω τα θέματα του 2005 αυτά για σήμερα (έχω και μία έκθεση να γράψω για την κυριακή αλλά δεν θα προλάβω σήμερα μάλλον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 238 239 240 241 242 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω επειδη δεν προλαβαινω μαλλον θα τα δω λυμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:40 Ο antwwwnis: #4.786 10-05-12 22:40 Λιγάκι πειραγμένα, η αλήθεια είναι, για 4ο θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:52 Η Χαρουλιτα: #4.787 10-05-12 22:52 Και εγω αρκετα τα εχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:07 Ο Demlogic έγραψε: #4.788 10-05-12 23:07 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Σιγα ρε παιδια τελευταια μερα θα διαβασετε ολη την υλη; Κυριακη στις 6 η ωρα το απογευμα τα βιβλια κλεινουν και παω εξω για βολτα μεχρι τις 9 και μετα υπνακο σιγα μην κατσω να σκασω! Τουλαχιστον στην εκθεση αυτο θα το κανω σιγουρα, αλλα σιγουρα μετα τις 9 δεν θα διαβαζω οταν δινουμε πανελληνιες επομενη μερα. Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο είπα πέρσι. Άμα μπορέσεις να κοιμηθεις τόσο νωρίς θα σε παραδεχτω Θα σκέφτεσαι την επόμενη μέρα και θα έχει ανεβεί η αδρεναλίνη. Θυμάμαι στο πρώτο μαθημα έκθεση, είχα ξαπλώνει απο τις 10 με σκοπό να κοιμηθώ νωρίς να ειμαι φρέσκος. 2:30 με πήρε Ο ύπνος Το μυστικό είναι να έχεις κοιμηθεί ελάχιστες ώρες την προηγούμενη μέρα οπότε θες δε θες θα σε πάρει Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Λιγάκι πειραγμένα, η αλήθεια είναι, για 4ο θέμα. Click για ανάπτυξη... ^_^ προειδοποιησα. Παλουκακια είναι αλλα εξετάζουν ακραίες περιπτώσεις. Εγω εκτυπωσει τα 27-39 προς το παρών. Μετα θα δώ τα 16-26 και στο τέλος μπορεί μιγαδικους. Πάντως μη πέφτει η ψυχολογία σας ακόμη και τίποτα να μη βγαζετε. Εγω όταν λυνω ένα ολόκληρο κάνω πάρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:12 Ο antwwwnis: #4.789 10-05-12 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Και εγω αυτο είπα πέρσι. Άμα μπορέσεις να κοιμηθεις τόσο νωρίς θα σε παραδεχτω Θα σκέφτεσαι την επόμενη μέρα και θα έχει ανεβεί η αδρεναλίνη. Θυμάμαι στο πρώτο μαθημα έκθεση, είχα ξαπλώνει απο τις 10 με σκοπό να κοιμηθώ νωρίς να ειμαι φρέσκος. 2:30 με πήρε Ο ύπνος Το μυστικό είναι να έχεις κοιμηθεί ελάχιστες ώρες την προηγούμενη μέρα οπότε θες δε θες θα σε πάρει ^_^ προειδοποιησα. Παλουκακια είναι αλλα εξετάζουν ακραίες περιπτώσεις. Εγω εκτυπωσει τα 27-39 προς το παρών. Μετα θα δώ τα 16-26 και στο τέλος μπορεί μιγαδικους. Πάντως μη πέφτει η ψυχολογία σας ακόμη και τίποτα να μη βγαζετε. Εγω όταν λυνω ένα ολόκληρο κάνω πάρτι Click για ανάπτυξη... Επίσης να έχετε συνηθίσει να κοιμάστε πριν τη μία θα βοηθήσει.. Μόνο θα τα κοιτάξω τελικά, δεν έχω τόσο χρόνο να διαθέσω. Αυτά είναι για το καλοκαίρι στην παραλία, που θα έχεις άπλετο χρόνο επίλυσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tabarly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:12 Η tabarly έγραψε: #4.790 10-05-12 23:12 προσπάθησα αρκετά, λίγα τα έλυσα ως το τέλος μόνη! αλλά είναι τραβηγμένα, οπότε μου αρκεί ότι κάτι κατάφερα να κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:23 Ο Itach1 έγραψε: #4.791 10-05-12 23:23 https://lisari.blogspot.com/2012/04/180.html https://www.emathisis.gr/mod/resource/view.php?id=1379 https://lisari.blogspot.com/2012/05/100.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 08:32 Η Χαρουλιτα: #4.792 11-05-12 08:32 Ρε παιδια, ποια σας ορισαν τελευταια μερα που πρεπει να πατε σχολειο??? Γιατι εγω νομιζα την Πεμπτη και ρωτησα τυχαια χτες στο γραφειο και μου ειπε οτι πρεπει ολη η γ να παει την παρασκευη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:04 Ο NikoTexXx: #4.793 11-05-12 09:04 και στην μανα μου η γραμματεας, οταν ειχε παει να δικαιολογησει τις απουσιες, της ειπε οτι κλεινουμε στις18, ενω καπου ειχα διαβασει οτι κλεινουμε 17. Επομενως.... edit: εδω το διαβασα https://www.panelladikes.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1497&Itemid=2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:11 Η Muxu Su έγραψε: #4.794 11-05-12 09:11 Τι έχω πάθει; Αντί για Πανελλήνιες 2012 έβλεπα Πανσέληνος 2012 και λέω ωπ..τι θέμα είναι αυτό; Τραγικό.. Καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:14 Ο NikoTexXx: #4.795 11-05-12 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Ρίτα!!: Τι έχω πάθει; Αντί για Πανελλήνιες 2012 έβλεπα Πανσέληνος 2012 και λέω ωπ..τι θέμα είναι αυτό; Τραγικό.. Καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά! Click για ανάπτυξη... χαχα... θα προτιμουσα να λεει πανσεληνος 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:15 Η Χαρουλιτα: #4.796 11-05-12 09:15 Χαχαχαχα! Μια χαρα σε βρισκω! Τι λεει το προγραμμα σας παιδια??? Εμενα βιολογια 7ο και επαναληψη συναρτησεις-ορια-συνεχεια και το απογευματακι ταλαντωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:43 Ο Joaquín έγραψε: #4.797 11-05-12 09:43 Βιο 4ο, χημεια 1ο και την εισαγωγικη πργφ. από το 5ο, και το βράδυ Μέντελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:01 Η christina123: #4.798 11-05-12 10:01 φυσικη κυματα(μπλιαξ) μαθηματικα επαναληπτικες απο μπαρλα... βιολογια 3ο κεφαλαιο-εξελιξη & αοδευ μαθηματικα κατευθυνσης εχετε λυσει τις ασκησεις απο το σχολικο;;;εγω μονο απο μιγαδικους και λιγες απο συναρτησεις.βλακεια μου το ξερω.και επειδη δεν προλαβαινω να τις λυσω ολες μηπως μπορει καποιος να μου πει ποιες πρεπει οπωσδηποτε να λυσω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:26 Ο antwwwnis: #4.799 11-05-12 10:26 φυσική ασκήσεις μαθηματικά θεωρία βιβλίου μαθηματικά ασκήσεις μαθηματικά γενικής θεωρία και πέρασμα του βιβλίου μη δεν ξέρω πως λύνεται καμιά άσκηση έκθεση, θεωρία Αεππ ένα ΟΕΦΕ και μια επανάληψη στις γλώσσες προγραμματισμου. Χριστίνα, Τουλάχιστον κάνε τις 2 τελευταίες της Β Ομάδας από κάθε ενότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:51 Ο loco13 έγραψε: #4.800 11-05-12 10:51 αφού έκανα επανάληψη από μπάρλα εγώ πάω να λύσω τα θέματα του 2006 και 2007 (κανονικά+επαναληπτικά) μετά βιολογία επανάληψη τα 2 πρώτα κεφάλαια χημεία έχω να λύσω τα θέματα του 2005 αυτά για σήμερα (έχω και μία έκθεση να γράψω για την κυριακή αλλά δεν θα προλάβω σήμερα μάλλον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 238 239 240 241 242 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λιγάκι πειραγμένα, η αλήθεια είναι, για 4ο θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:52 Η Χαρουλιτα: #4.787 10-05-12 22:52 Και εγω αρκετα τα εχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:07 Ο Demlogic έγραψε: #4.788 10-05-12 23:07 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Σιγα ρε παιδια τελευταια μερα θα διαβασετε ολη την υλη; Κυριακη στις 6 η ωρα το απογευμα τα βιβλια κλεινουν και παω εξω για βολτα μεχρι τις 9 και μετα υπνακο σιγα μην κατσω να σκασω! Τουλαχιστον στην εκθεση αυτο θα το κανω σιγουρα, αλλα σιγουρα μετα τις 9 δεν θα διαβαζω οταν δινουμε πανελληνιες επομενη μερα. Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο είπα πέρσι. Άμα μπορέσεις να κοιμηθεις τόσο νωρίς θα σε παραδεχτω Θα σκέφτεσαι την επόμενη μέρα και θα έχει ανεβεί η αδρεναλίνη. Θυμάμαι στο πρώτο μαθημα έκθεση, είχα ξαπλώνει απο τις 10 με σκοπό να κοιμηθώ νωρίς να ειμαι φρέσκος. 2:30 με πήρε Ο ύπνος Το μυστικό είναι να έχεις κοιμηθεί ελάχιστες ώρες την προηγούμενη μέρα οπότε θες δε θες θα σε πάρει Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Λιγάκι πειραγμένα, η αλήθεια είναι, για 4ο θέμα. Click για ανάπτυξη... ^_^ προειδοποιησα. Παλουκακια είναι αλλα εξετάζουν ακραίες περιπτώσεις. Εγω εκτυπωσει τα 27-39 προς το παρών. Μετα θα δώ τα 16-26 και στο τέλος μπορεί μιγαδικους. Πάντως μη πέφτει η ψυχολογία σας ακόμη και τίποτα να μη βγαζετε. Εγω όταν λυνω ένα ολόκληρο κάνω πάρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:12 Ο antwwwnis: #4.789 10-05-12 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Και εγω αυτο είπα πέρσι. Άμα μπορέσεις να κοιμηθεις τόσο νωρίς θα σε παραδεχτω Θα σκέφτεσαι την επόμενη μέρα και θα έχει ανεβεί η αδρεναλίνη. Θυμάμαι στο πρώτο μαθημα έκθεση, είχα ξαπλώνει απο τις 10 με σκοπό να κοιμηθώ νωρίς να ειμαι φρέσκος. 2:30 με πήρε Ο ύπνος Το μυστικό είναι να έχεις κοιμηθεί ελάχιστες ώρες την προηγούμενη μέρα οπότε θες δε θες θα σε πάρει ^_^ προειδοποιησα. Παλουκακια είναι αλλα εξετάζουν ακραίες περιπτώσεις. Εγω εκτυπωσει τα 27-39 προς το παρών. Μετα θα δώ τα 16-26 και στο τέλος μπορεί μιγαδικους. Πάντως μη πέφτει η ψυχολογία σας ακόμη και τίποτα να μη βγαζετε. Εγω όταν λυνω ένα ολόκληρο κάνω πάρτι Click για ανάπτυξη... Επίσης να έχετε συνηθίσει να κοιμάστε πριν τη μία θα βοηθήσει.. Μόνο θα τα κοιτάξω τελικά, δεν έχω τόσο χρόνο να διαθέσω. Αυτά είναι για το καλοκαίρι στην παραλία, που θα έχεις άπλετο χρόνο επίλυσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tabarly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:12 Η tabarly έγραψε: #4.790 10-05-12 23:12 προσπάθησα αρκετά, λίγα τα έλυσα ως το τέλος μόνη! αλλά είναι τραβηγμένα, οπότε μου αρκεί ότι κάτι κατάφερα να κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:23 Ο Itach1 έγραψε: #4.791 10-05-12 23:23 https://lisari.blogspot.com/2012/04/180.html https://www.emathisis.gr/mod/resource/view.php?id=1379 https://lisari.blogspot.com/2012/05/100.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 08:32 Η Χαρουλιτα: #4.792 11-05-12 08:32 Ρε παιδια, ποια σας ορισαν τελευταια μερα που πρεπει να πατε σχολειο??? Γιατι εγω νομιζα την Πεμπτη και ρωτησα τυχαια χτες στο γραφειο και μου ειπε οτι πρεπει ολη η γ να παει την παρασκευη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:04 Ο NikoTexXx: #4.793 11-05-12 09:04 και στην μανα μου η γραμματεας, οταν ειχε παει να δικαιολογησει τις απουσιες, της ειπε οτι κλεινουμε στις18, ενω καπου ειχα διαβασει οτι κλεινουμε 17. Επομενως.... edit: εδω το διαβασα https://www.panelladikes.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1497&Itemid=2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:11 Η Muxu Su έγραψε: #4.794 11-05-12 09:11 Τι έχω πάθει; Αντί για Πανελλήνιες 2012 έβλεπα Πανσέληνος 2012 και λέω ωπ..τι θέμα είναι αυτό; Τραγικό.. Καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:14 Ο NikoTexXx: #4.795 11-05-12 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Ρίτα!!: Τι έχω πάθει; Αντί για Πανελλήνιες 2012 έβλεπα Πανσέληνος 2012 και λέω ωπ..τι θέμα είναι αυτό; Τραγικό.. Καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά! Click για ανάπτυξη... χαχα... θα προτιμουσα να λεει πανσεληνος 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:15 Η Χαρουλιτα: #4.796 11-05-12 09:15 Χαχαχαχα! Μια χαρα σε βρισκω! Τι λεει το προγραμμα σας παιδια??? Εμενα βιολογια 7ο και επαναληψη συναρτησεις-ορια-συνεχεια και το απογευματακι ταλαντωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:43 Ο Joaquín έγραψε: #4.797 11-05-12 09:43 Βιο 4ο, χημεια 1ο και την εισαγωγικη πργφ. από το 5ο, και το βράδυ Μέντελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:01 Η christina123: #4.798 11-05-12 10:01 φυσικη κυματα(μπλιαξ) μαθηματικα επαναληπτικες απο μπαρλα... βιολογια 3ο κεφαλαιο-εξελιξη & αοδευ μαθηματικα κατευθυνσης εχετε λυσει τις ασκησεις απο το σχολικο;;;εγω μονο απο μιγαδικους και λιγες απο συναρτησεις.βλακεια μου το ξερω.και επειδη δεν προλαβαινω να τις λυσω ολες μηπως μπορει καποιος να μου πει ποιες πρεπει οπωσδηποτε να λυσω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:26 Ο antwwwnis: #4.799 11-05-12 10:26 φυσική ασκήσεις μαθηματικά θεωρία βιβλίου μαθηματικά ασκήσεις μαθηματικά γενικής θεωρία και πέρασμα του βιβλίου μη δεν ξέρω πως λύνεται καμιά άσκηση έκθεση, θεωρία Αεππ ένα ΟΕΦΕ και μια επανάληψη στις γλώσσες προγραμματισμου. Χριστίνα, Τουλάχιστον κάνε τις 2 τελευταίες της Β Ομάδας από κάθε ενότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:51 Ο loco13 έγραψε: #4.800 11-05-12 10:51 αφού έκανα επανάληψη από μπάρλα εγώ πάω να λύσω τα θέματα του 2006 και 2007 (κανονικά+επαναληπτικά) μετά βιολογία επανάληψη τα 2 πρώτα κεφάλαια χημεία έχω να λύσω τα θέματα του 2005 αυτά για σήμερα (έχω και μία έκθεση να γράψω για την κυριακή αλλά δεν θα προλάβω σήμερα μάλλον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 238 239 240 241 242 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγω αρκετα τα εχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:07 Ο Demlogic έγραψε: #4.788 10-05-12 23:07 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Σιγα ρε παιδια τελευταια μερα θα διαβασετε ολη την υλη; Κυριακη στις 6 η ωρα το απογευμα τα βιβλια κλεινουν και παω εξω για βολτα μεχρι τις 9 και μετα υπνακο σιγα μην κατσω να σκασω! Τουλαχιστον στην εκθεση αυτο θα το κανω σιγουρα, αλλα σιγουρα μετα τις 9 δεν θα διαβαζω οταν δινουμε πανελληνιες επομενη μερα. Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο είπα πέρσι. Άμα μπορέσεις να κοιμηθεις τόσο νωρίς θα σε παραδεχτω Θα σκέφτεσαι την επόμενη μέρα και θα έχει ανεβεί η αδρεναλίνη. Θυμάμαι στο πρώτο μαθημα έκθεση, είχα ξαπλώνει απο τις 10 με σκοπό να κοιμηθώ νωρίς να ειμαι φρέσκος. 2:30 με πήρε Ο ύπνος Το μυστικό είναι να έχεις κοιμηθεί ελάχιστες ώρες την προηγούμενη μέρα οπότε θες δε θες θα σε πάρει Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Λιγάκι πειραγμένα, η αλήθεια είναι, για 4ο θέμα. Click για ανάπτυξη... ^_^ προειδοποιησα. Παλουκακια είναι αλλα εξετάζουν ακραίες περιπτώσεις. Εγω εκτυπωσει τα 27-39 προς το παρών. Μετα θα δώ τα 16-26 και στο τέλος μπορεί μιγαδικους. Πάντως μη πέφτει η ψυχολογία σας ακόμη και τίποτα να μη βγαζετε. Εγω όταν λυνω ένα ολόκληρο κάνω πάρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:12 Ο antwwwnis: #4.789 10-05-12 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Και εγω αυτο είπα πέρσι. Άμα μπορέσεις να κοιμηθεις τόσο νωρίς θα σε παραδεχτω Θα σκέφτεσαι την επόμενη μέρα και θα έχει ανεβεί η αδρεναλίνη. Θυμάμαι στο πρώτο μαθημα έκθεση, είχα ξαπλώνει απο τις 10 με σκοπό να κοιμηθώ νωρίς να ειμαι φρέσκος. 2:30 με πήρε Ο ύπνος Το μυστικό είναι να έχεις κοιμηθεί ελάχιστες ώρες την προηγούμενη μέρα οπότε θες δε θες θα σε πάρει ^_^ προειδοποιησα. Παλουκακια είναι αλλα εξετάζουν ακραίες περιπτώσεις. Εγω εκτυπωσει τα 27-39 προς το παρών. Μετα θα δώ τα 16-26 και στο τέλος μπορεί μιγαδικους. Πάντως μη πέφτει η ψυχολογία σας ακόμη και τίποτα να μη βγαζετε. Εγω όταν λυνω ένα ολόκληρο κάνω πάρτι Click για ανάπτυξη... Επίσης να έχετε συνηθίσει να κοιμάστε πριν τη μία θα βοηθήσει.. Μόνο θα τα κοιτάξω τελικά, δεν έχω τόσο χρόνο να διαθέσω. Αυτά είναι για το καλοκαίρι στην παραλία, που θα έχεις άπλετο χρόνο επίλυσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tabarly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:12 Η tabarly έγραψε: #4.790 10-05-12 23:12 προσπάθησα αρκετά, λίγα τα έλυσα ως το τέλος μόνη! αλλά είναι τραβηγμένα, οπότε μου αρκεί ότι κάτι κατάφερα να κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:23 Ο Itach1 έγραψε: #4.791 10-05-12 23:23 https://lisari.blogspot.com/2012/04/180.html https://www.emathisis.gr/mod/resource/view.php?id=1379 https://lisari.blogspot.com/2012/05/100.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 08:32 Η Χαρουλιτα: #4.792 11-05-12 08:32 Ρε παιδια, ποια σας ορισαν τελευταια μερα που πρεπει να πατε σχολειο??? Γιατι εγω νομιζα την Πεμπτη και ρωτησα τυχαια χτες στο γραφειο και μου ειπε οτι πρεπει ολη η γ να παει την παρασκευη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:04 Ο NikoTexXx: #4.793 11-05-12 09:04 και στην μανα μου η γραμματεας, οταν ειχε παει να δικαιολογησει τις απουσιες, της ειπε οτι κλεινουμε στις18, ενω καπου ειχα διαβασει οτι κλεινουμε 17. Επομενως.... edit: εδω το διαβασα https://www.panelladikes.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1497&Itemid=2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:11 Η Muxu Su έγραψε: #4.794 11-05-12 09:11 Τι έχω πάθει; Αντί για Πανελλήνιες 2012 έβλεπα Πανσέληνος 2012 και λέω ωπ..τι θέμα είναι αυτό; Τραγικό.. Καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:14 Ο NikoTexXx: #4.795 11-05-12 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Ρίτα!!: Τι έχω πάθει; Αντί για Πανελλήνιες 2012 έβλεπα Πανσέληνος 2012 και λέω ωπ..τι θέμα είναι αυτό; Τραγικό.. Καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά! Click για ανάπτυξη... χαχα... θα προτιμουσα να λεει πανσεληνος 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:15 Η Χαρουλιτα: #4.796 11-05-12 09:15 Χαχαχαχα! Μια χαρα σε βρισκω! Τι λεει το προγραμμα σας παιδια??? Εμενα βιολογια 7ο και επαναληψη συναρτησεις-ορια-συνεχεια και το απογευματακι ταλαντωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:43 Ο Joaquín έγραψε: #4.797 11-05-12 09:43 Βιο 4ο, χημεια 1ο και την εισαγωγικη πργφ. από το 5ο, και το βράδυ Μέντελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:01 Η christina123: #4.798 11-05-12 10:01 φυσικη κυματα(μπλιαξ) μαθηματικα επαναληπτικες απο μπαρλα... βιολογια 3ο κεφαλαιο-εξελιξη & αοδευ μαθηματικα κατευθυνσης εχετε λυσει τις ασκησεις απο το σχολικο;;;εγω μονο απο μιγαδικους και λιγες απο συναρτησεις.βλακεια μου το ξερω.και επειδη δεν προλαβαινω να τις λυσω ολες μηπως μπορει καποιος να μου πει ποιες πρεπει οπωσδηποτε να λυσω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:26 Ο antwwwnis: #4.799 11-05-12 10:26 φυσική ασκήσεις μαθηματικά θεωρία βιβλίου μαθηματικά ασκήσεις μαθηματικά γενικής θεωρία και πέρασμα του βιβλίου μη δεν ξέρω πως λύνεται καμιά άσκηση έκθεση, θεωρία Αεππ ένα ΟΕΦΕ και μια επανάληψη στις γλώσσες προγραμματισμου. Χριστίνα, Τουλάχιστον κάνε τις 2 τελευταίες της Β Ομάδας από κάθε ενότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:51 Ο loco13 έγραψε: #4.800 11-05-12 10:51 αφού έκανα επανάληψη από μπάρλα εγώ πάω να λύσω τα θέματα του 2006 και 2007 (κανονικά+επαναληπτικά) μετά βιολογία επανάληψη τα 2 πρώτα κεφάλαια χημεία έχω να λύσω τα θέματα του 2005 αυτά για σήμερα (έχω και μία έκθεση να γράψω για την κυριακή αλλά δεν θα προλάβω σήμερα μάλλον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 238 239 240 241 242 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drosos: Σιγα ρε παιδια τελευταια μερα θα διαβασετε ολη την υλη; Κυριακη στις 6 η ωρα το απογευμα τα βιβλια κλεινουν και παω εξω για βολτα μεχρι τις 9 και μετα υπνακο σιγα μην κατσω να σκασω! Τουλαχιστον στην εκθεση αυτο θα το κανω σιγουρα, αλλα σιγουρα μετα τις 9 δεν θα διαβαζω οταν δινουμε πανελληνιες επομενη μερα. Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο είπα πέρσι. Άμα μπορέσεις να κοιμηθεις τόσο νωρίς θα σε παραδεχτω Θα σκέφτεσαι την επόμενη μέρα και θα έχει ανεβεί η αδρεναλίνη. Θυμάμαι στο πρώτο μαθημα έκθεση, είχα ξαπλώνει απο τις 10 με σκοπό να κοιμηθώ νωρίς να ειμαι φρέσκος. 2:30 με πήρε Ο ύπνος Το μυστικό είναι να έχεις κοιμηθεί ελάχιστες ώρες την προηγούμενη μέρα οπότε θες δε θες θα σε πάρει Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Λιγάκι πειραγμένα, η αλήθεια είναι, για 4ο θέμα. Click για ανάπτυξη... ^_^ προειδοποιησα. Παλουκακια είναι αλλα εξετάζουν ακραίες περιπτώσεις. Εγω εκτυπωσει τα 27-39 προς το παρών. Μετα θα δώ τα 16-26 και στο τέλος μπορεί μιγαδικους. Πάντως μη πέφτει η ψυχολογία σας ακόμη και τίποτα να μη βγαζετε. Εγω όταν λυνω ένα ολόκληρο κάνω πάρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:12 Ο antwwwnis: #4.789 10-05-12 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Και εγω αυτο είπα πέρσι. Άμα μπορέσεις να κοιμηθεις τόσο νωρίς θα σε παραδεχτω Θα σκέφτεσαι την επόμενη μέρα και θα έχει ανεβεί η αδρεναλίνη. Θυμάμαι στο πρώτο μαθημα έκθεση, είχα ξαπλώνει απο τις 10 με σκοπό να κοιμηθώ νωρίς να ειμαι φρέσκος. 2:30 με πήρε Ο ύπνος Το μυστικό είναι να έχεις κοιμηθεί ελάχιστες ώρες την προηγούμενη μέρα οπότε θες δε θες θα σε πάρει ^_^ προειδοποιησα. Παλουκακια είναι αλλα εξετάζουν ακραίες περιπτώσεις. Εγω εκτυπωσει τα 27-39 προς το παρών. Μετα θα δώ τα 16-26 και στο τέλος μπορεί μιγαδικους. Πάντως μη πέφτει η ψυχολογία σας ακόμη και τίποτα να μη βγαζετε. Εγω όταν λυνω ένα ολόκληρο κάνω πάρτι Click για ανάπτυξη... Επίσης να έχετε συνηθίσει να κοιμάστε πριν τη μία θα βοηθήσει.. Μόνο θα τα κοιτάξω τελικά, δεν έχω τόσο χρόνο να διαθέσω. Αυτά είναι για το καλοκαίρι στην παραλία, που θα έχεις άπλετο χρόνο επίλυσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tabarly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:12 Η tabarly έγραψε: #4.790 10-05-12 23:12 προσπάθησα αρκετά, λίγα τα έλυσα ως το τέλος μόνη! αλλά είναι τραβηγμένα, οπότε μου αρκεί ότι κάτι κατάφερα να κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:23 Ο Itach1 έγραψε: #4.791 10-05-12 23:23 https://lisari.blogspot.com/2012/04/180.html https://www.emathisis.gr/mod/resource/view.php?id=1379 https://lisari.blogspot.com/2012/05/100.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 08:32 Η Χαρουλιτα: #4.792 11-05-12 08:32 Ρε παιδια, ποια σας ορισαν τελευταια μερα που πρεπει να πατε σχολειο??? Γιατι εγω νομιζα την Πεμπτη και ρωτησα τυχαια χτες στο γραφειο και μου ειπε οτι πρεπει ολη η γ να παει την παρασκευη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:04 Ο NikoTexXx: #4.793 11-05-12 09:04 και στην μανα μου η γραμματεας, οταν ειχε παει να δικαιολογησει τις απουσιες, της ειπε οτι κλεινουμε στις18, ενω καπου ειχα διαβασει οτι κλεινουμε 17. Επομενως.... edit: εδω το διαβασα https://www.panelladikes.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1497&Itemid=2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:11 Η Muxu Su έγραψε: #4.794 11-05-12 09:11 Τι έχω πάθει; Αντί για Πανελλήνιες 2012 έβλεπα Πανσέληνος 2012 και λέω ωπ..τι θέμα είναι αυτό; Τραγικό.. Καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:14 Ο NikoTexXx: #4.795 11-05-12 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Ρίτα!!: Τι έχω πάθει; Αντί για Πανελλήνιες 2012 έβλεπα Πανσέληνος 2012 και λέω ωπ..τι θέμα είναι αυτό; Τραγικό.. Καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά! Click για ανάπτυξη... χαχα... θα προτιμουσα να λεει πανσεληνος 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:15 Η Χαρουλιτα: #4.796 11-05-12 09:15 Χαχαχαχα! Μια χαρα σε βρισκω! Τι λεει το προγραμμα σας παιδια??? Εμενα βιολογια 7ο και επαναληψη συναρτησεις-ορια-συνεχεια και το απογευματακι ταλαντωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:43 Ο Joaquín έγραψε: #4.797 11-05-12 09:43 Βιο 4ο, χημεια 1ο και την εισαγωγικη πργφ. από το 5ο, και το βράδυ Μέντελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:01 Η christina123: #4.798 11-05-12 10:01 φυσικη κυματα(μπλιαξ) μαθηματικα επαναληπτικες απο μπαρλα... βιολογια 3ο κεφαλαιο-εξελιξη & αοδευ μαθηματικα κατευθυνσης εχετε λυσει τις ασκησεις απο το σχολικο;;;εγω μονο απο μιγαδικους και λιγες απο συναρτησεις.βλακεια μου το ξερω.και επειδη δεν προλαβαινω να τις λυσω ολες μηπως μπορει καποιος να μου πει ποιες πρεπει οπωσδηποτε να λυσω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:26 Ο antwwwnis: #4.799 11-05-12 10:26 φυσική ασκήσεις μαθηματικά θεωρία βιβλίου μαθηματικά ασκήσεις μαθηματικά γενικής θεωρία και πέρασμα του βιβλίου μη δεν ξέρω πως λύνεται καμιά άσκηση έκθεση, θεωρία Αεππ ένα ΟΕΦΕ και μια επανάληψη στις γλώσσες προγραμματισμου. Χριστίνα, Τουλάχιστον κάνε τις 2 τελευταίες της Β Ομάδας από κάθε ενότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:51 Ο loco13 έγραψε: #4.800 11-05-12 10:51 αφού έκανα επανάληψη από μπάρλα εγώ πάω να λύσω τα θέματα του 2006 και 2007 (κανονικά+επαναληπτικά) μετά βιολογία επανάληψη τα 2 πρώτα κεφάλαια χημεία έχω να λύσω τα θέματα του 2005 αυτά για σήμερα (έχω και μία έκθεση να γράψω για την κυριακή αλλά δεν θα προλάβω σήμερα μάλλον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 238 239 240 241 242 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Και εγω αυτο είπα πέρσι. Άμα μπορέσεις να κοιμηθεις τόσο νωρίς θα σε παραδεχτω Θα σκέφτεσαι την επόμενη μέρα και θα έχει ανεβεί η αδρεναλίνη. Θυμάμαι στο πρώτο μαθημα έκθεση, είχα ξαπλώνει απο τις 10 με σκοπό να κοιμηθώ νωρίς να ειμαι φρέσκος. 2:30 με πήρε Ο ύπνος Το μυστικό είναι να έχεις κοιμηθεί ελάχιστες ώρες την προηγούμενη μέρα οπότε θες δε θες θα σε πάρει ^_^ προειδοποιησα. Παλουκακια είναι αλλα εξετάζουν ακραίες περιπτώσεις. Εγω εκτυπωσει τα 27-39 προς το παρών. Μετα θα δώ τα 16-26 και στο τέλος μπορεί μιγαδικους. Πάντως μη πέφτει η ψυχολογία σας ακόμη και τίποτα να μη βγαζετε. Εγω όταν λυνω ένα ολόκληρο κάνω πάρτι Click για ανάπτυξη... Επίσης να έχετε συνηθίσει να κοιμάστε πριν τη μία θα βοηθήσει.. Μόνο θα τα κοιτάξω τελικά, δεν έχω τόσο χρόνο να διαθέσω. Αυτά είναι για το καλοκαίρι στην παραλία, που θα έχεις άπλετο χρόνο επίλυσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tabarly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:12 Η tabarly έγραψε: #4.790 10-05-12 23:12 προσπάθησα αρκετά, λίγα τα έλυσα ως το τέλος μόνη! αλλά είναι τραβηγμένα, οπότε μου αρκεί ότι κάτι κατάφερα να κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:23 Ο Itach1 έγραψε: #4.791 10-05-12 23:23 https://lisari.blogspot.com/2012/04/180.html https://www.emathisis.gr/mod/resource/view.php?id=1379 https://lisari.blogspot.com/2012/05/100.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 08:32 Η Χαρουλιτα: #4.792 11-05-12 08:32 Ρε παιδια, ποια σας ορισαν τελευταια μερα που πρεπει να πατε σχολειο??? Γιατι εγω νομιζα την Πεμπτη και ρωτησα τυχαια χτες στο γραφειο και μου ειπε οτι πρεπει ολη η γ να παει την παρασκευη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:04 Ο NikoTexXx: #4.793 11-05-12 09:04 και στην μανα μου η γραμματεας, οταν ειχε παει να δικαιολογησει τις απουσιες, της ειπε οτι κλεινουμε στις18, ενω καπου ειχα διαβασει οτι κλεινουμε 17. Επομενως.... edit: εδω το διαβασα https://www.panelladikes.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1497&Itemid=2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:11 Η Muxu Su έγραψε: #4.794 11-05-12 09:11 Τι έχω πάθει; Αντί για Πανελλήνιες 2012 έβλεπα Πανσέληνος 2012 και λέω ωπ..τι θέμα είναι αυτό; Τραγικό.. Καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:14 Ο NikoTexXx: #4.795 11-05-12 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Ρίτα!!: Τι έχω πάθει; Αντί για Πανελλήνιες 2012 έβλεπα Πανσέληνος 2012 και λέω ωπ..τι θέμα είναι αυτό; Τραγικό.. Καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά! Click για ανάπτυξη... χαχα... θα προτιμουσα να λεει πανσεληνος 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:15 Η Χαρουλιτα: #4.796 11-05-12 09:15 Χαχαχαχα! Μια χαρα σε βρισκω! Τι λεει το προγραμμα σας παιδια??? Εμενα βιολογια 7ο και επαναληψη συναρτησεις-ορια-συνεχεια και το απογευματακι ταλαντωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:43 Ο Joaquín έγραψε: #4.797 11-05-12 09:43 Βιο 4ο, χημεια 1ο και την εισαγωγικη πργφ. από το 5ο, και το βράδυ Μέντελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:01 Η christina123: #4.798 11-05-12 10:01 φυσικη κυματα(μπλιαξ) μαθηματικα επαναληπτικες απο μπαρλα... βιολογια 3ο κεφαλαιο-εξελιξη & αοδευ μαθηματικα κατευθυνσης εχετε λυσει τις ασκησεις απο το σχολικο;;;εγω μονο απο μιγαδικους και λιγες απο συναρτησεις.βλακεια μου το ξερω.και επειδη δεν προλαβαινω να τις λυσω ολες μηπως μπορει καποιος να μου πει ποιες πρεπει οπωσδηποτε να λυσω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:26 Ο antwwwnis: #4.799 11-05-12 10:26 φυσική ασκήσεις μαθηματικά θεωρία βιβλίου μαθηματικά ασκήσεις μαθηματικά γενικής θεωρία και πέρασμα του βιβλίου μη δεν ξέρω πως λύνεται καμιά άσκηση έκθεση, θεωρία Αεππ ένα ΟΕΦΕ και μια επανάληψη στις γλώσσες προγραμματισμου. Χριστίνα, Τουλάχιστον κάνε τις 2 τελευταίες της Β Ομάδας από κάθε ενότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:51 Ο loco13 έγραψε: #4.800 11-05-12 10:51 αφού έκανα επανάληψη από μπάρλα εγώ πάω να λύσω τα θέματα του 2006 και 2007 (κανονικά+επαναληπτικά) μετά βιολογία επανάληψη τα 2 πρώτα κεφάλαια χημεία έχω να λύσω τα θέματα του 2005 αυτά για σήμερα (έχω και μία έκθεση να γράψω για την κυριακή αλλά δεν θα προλάβω σήμερα μάλλον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 238 239 240 241 242 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
προσπάθησα αρκετά, λίγα τα έλυσα ως το τέλος μόνη! αλλά είναι τραβηγμένα, οπότε μου αρκεί ότι κάτι κατάφερα να κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 23:23 Ο Itach1 έγραψε: #4.791 10-05-12 23:23 https://lisari.blogspot.com/2012/04/180.html https://www.emathisis.gr/mod/resource/view.php?id=1379 https://lisari.blogspot.com/2012/05/100.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 08:32 Η Χαρουλιτα: #4.792 11-05-12 08:32 Ρε παιδια, ποια σας ορισαν τελευταια μερα που πρεπει να πατε σχολειο??? Γιατι εγω νομιζα την Πεμπτη και ρωτησα τυχαια χτες στο γραφειο και μου ειπε οτι πρεπει ολη η γ να παει την παρασκευη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:04 Ο NikoTexXx: #4.793 11-05-12 09:04 και στην μανα μου η γραμματεας, οταν ειχε παει να δικαιολογησει τις απουσιες, της ειπε οτι κλεινουμε στις18, ενω καπου ειχα διαβασει οτι κλεινουμε 17. Επομενως.... edit: εδω το διαβασα https://www.panelladikes.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1497&Itemid=2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:11 Η Muxu Su έγραψε: #4.794 11-05-12 09:11 Τι έχω πάθει; Αντί για Πανελλήνιες 2012 έβλεπα Πανσέληνος 2012 και λέω ωπ..τι θέμα είναι αυτό; Τραγικό.. Καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:14 Ο NikoTexXx: #4.795 11-05-12 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Ρίτα!!: Τι έχω πάθει; Αντί για Πανελλήνιες 2012 έβλεπα Πανσέληνος 2012 και λέω ωπ..τι θέμα είναι αυτό; Τραγικό.. Καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά! Click για ανάπτυξη... χαχα... θα προτιμουσα να λεει πανσεληνος 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:15 Η Χαρουλιτα: #4.796 11-05-12 09:15 Χαχαχαχα! Μια χαρα σε βρισκω! Τι λεει το προγραμμα σας παιδια??? Εμενα βιολογια 7ο και επαναληψη συναρτησεις-ορια-συνεχεια και το απογευματακι ταλαντωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:43 Ο Joaquín έγραψε: #4.797 11-05-12 09:43 Βιο 4ο, χημεια 1ο και την εισαγωγικη πργφ. από το 5ο, και το βράδυ Μέντελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:01 Η christina123: #4.798 11-05-12 10:01 φυσικη κυματα(μπλιαξ) μαθηματικα επαναληπτικες απο μπαρλα... βιολογια 3ο κεφαλαιο-εξελιξη & αοδευ μαθηματικα κατευθυνσης εχετε λυσει τις ασκησεις απο το σχολικο;;;εγω μονο απο μιγαδικους και λιγες απο συναρτησεις.βλακεια μου το ξερω.και επειδη δεν προλαβαινω να τις λυσω ολες μηπως μπορει καποιος να μου πει ποιες πρεπει οπωσδηποτε να λυσω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:26 Ο antwwwnis: #4.799 11-05-12 10:26 φυσική ασκήσεις μαθηματικά θεωρία βιβλίου μαθηματικά ασκήσεις μαθηματικά γενικής θεωρία και πέρασμα του βιβλίου μη δεν ξέρω πως λύνεται καμιά άσκηση έκθεση, θεωρία Αεππ ένα ΟΕΦΕ και μια επανάληψη στις γλώσσες προγραμματισμου. Χριστίνα, Τουλάχιστον κάνε τις 2 τελευταίες της Β Ομάδας από κάθε ενότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:51 Ο loco13 έγραψε: #4.800 11-05-12 10:51 αφού έκανα επανάληψη από μπάρλα εγώ πάω να λύσω τα θέματα του 2006 και 2007 (κανονικά+επαναληπτικά) μετά βιολογία επανάληψη τα 2 πρώτα κεφάλαια χημεία έχω να λύσω τα θέματα του 2005 αυτά για σήμερα (έχω και μία έκθεση να γράψω για την κυριακή αλλά δεν θα προλάβω σήμερα μάλλον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 238 239 240 241 242 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://lisari.blogspot.com/2012/04/180.html https://www.emathisis.gr/mod/resource/view.php?id=1379 https://lisari.blogspot.com/2012/05/100.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 08:32 Η Χαρουλιτα: #4.792 11-05-12 08:32 Ρε παιδια, ποια σας ορισαν τελευταια μερα που πρεπει να πατε σχολειο??? Γιατι εγω νομιζα την Πεμπτη και ρωτησα τυχαια χτες στο γραφειο και μου ειπε οτι πρεπει ολη η γ να παει την παρασκευη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:04 Ο NikoTexXx: #4.793 11-05-12 09:04 και στην μανα μου η γραμματεας, οταν ειχε παει να δικαιολογησει τις απουσιες, της ειπε οτι κλεινουμε στις18, ενω καπου ειχα διαβασει οτι κλεινουμε 17. Επομενως.... edit: εδω το διαβασα https://www.panelladikes.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1497&Itemid=2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:11 Η Muxu Su έγραψε: #4.794 11-05-12 09:11 Τι έχω πάθει; Αντί για Πανελλήνιες 2012 έβλεπα Πανσέληνος 2012 και λέω ωπ..τι θέμα είναι αυτό; Τραγικό.. Καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:14 Ο NikoTexXx: #4.795 11-05-12 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Ρίτα!!: Τι έχω πάθει; Αντί για Πανελλήνιες 2012 έβλεπα Πανσέληνος 2012 και λέω ωπ..τι θέμα είναι αυτό; Τραγικό.. Καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά! Click για ανάπτυξη... χαχα... θα προτιμουσα να λεει πανσεληνος 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:15 Η Χαρουλιτα: #4.796 11-05-12 09:15 Χαχαχαχα! Μια χαρα σε βρισκω! Τι λεει το προγραμμα σας παιδια??? Εμενα βιολογια 7ο και επαναληψη συναρτησεις-ορια-συνεχεια και το απογευματακι ταλαντωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:43 Ο Joaquín έγραψε: #4.797 11-05-12 09:43 Βιο 4ο, χημεια 1ο και την εισαγωγικη πργφ. από το 5ο, και το βράδυ Μέντελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:01 Η christina123: #4.798 11-05-12 10:01 φυσικη κυματα(μπλιαξ) μαθηματικα επαναληπτικες απο μπαρλα... βιολογια 3ο κεφαλαιο-εξελιξη & αοδευ μαθηματικα κατευθυνσης εχετε λυσει τις ασκησεις απο το σχολικο;;;εγω μονο απο μιγαδικους και λιγες απο συναρτησεις.βλακεια μου το ξερω.και επειδη δεν προλαβαινω να τις λυσω ολες μηπως μπορει καποιος να μου πει ποιες πρεπει οπωσδηποτε να λυσω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:26 Ο antwwwnis: #4.799 11-05-12 10:26 φυσική ασκήσεις μαθηματικά θεωρία βιβλίου μαθηματικά ασκήσεις μαθηματικά γενικής θεωρία και πέρασμα του βιβλίου μη δεν ξέρω πως λύνεται καμιά άσκηση έκθεση, θεωρία Αεππ ένα ΟΕΦΕ και μια επανάληψη στις γλώσσες προγραμματισμου. Χριστίνα, Τουλάχιστον κάνε τις 2 τελευταίες της Β Ομάδας από κάθε ενότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:51 Ο loco13 έγραψε: #4.800 11-05-12 10:51 αφού έκανα επανάληψη από μπάρλα εγώ πάω να λύσω τα θέματα του 2006 και 2007 (κανονικά+επαναληπτικά) μετά βιολογία επανάληψη τα 2 πρώτα κεφάλαια χημεία έχω να λύσω τα θέματα του 2005 αυτά για σήμερα (έχω και μία έκθεση να γράψω για την κυριακή αλλά δεν θα προλάβω σήμερα μάλλον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 238 239 240 241 242 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδια, ποια σας ορισαν τελευταια μερα που πρεπει να πατε σχολειο??? Γιατι εγω νομιζα την Πεμπτη και ρωτησα τυχαια χτες στο γραφειο και μου ειπε οτι πρεπει ολη η γ να παει την παρασκευη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:04 Ο NikoTexXx: #4.793 11-05-12 09:04 και στην μανα μου η γραμματεας, οταν ειχε παει να δικαιολογησει τις απουσιες, της ειπε οτι κλεινουμε στις18, ενω καπου ειχα διαβασει οτι κλεινουμε 17. Επομενως.... edit: εδω το διαβασα https://www.panelladikes.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1497&Itemid=2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:11 Η Muxu Su έγραψε: #4.794 11-05-12 09:11 Τι έχω πάθει; Αντί για Πανελλήνιες 2012 έβλεπα Πανσέληνος 2012 και λέω ωπ..τι θέμα είναι αυτό; Τραγικό.. Καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:14 Ο NikoTexXx: #4.795 11-05-12 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Ρίτα!!: Τι έχω πάθει; Αντί για Πανελλήνιες 2012 έβλεπα Πανσέληνος 2012 και λέω ωπ..τι θέμα είναι αυτό; Τραγικό.. Καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά! Click για ανάπτυξη... χαχα... θα προτιμουσα να λεει πανσεληνος 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:15 Η Χαρουλιτα: #4.796 11-05-12 09:15 Χαχαχαχα! Μια χαρα σε βρισκω! Τι λεει το προγραμμα σας παιδια??? Εμενα βιολογια 7ο και επαναληψη συναρτησεις-ορια-συνεχεια και το απογευματακι ταλαντωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:43 Ο Joaquín έγραψε: #4.797 11-05-12 09:43 Βιο 4ο, χημεια 1ο και την εισαγωγικη πργφ. από το 5ο, και το βράδυ Μέντελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:01 Η christina123: #4.798 11-05-12 10:01 φυσικη κυματα(μπλιαξ) μαθηματικα επαναληπτικες απο μπαρλα... βιολογια 3ο κεφαλαιο-εξελιξη & αοδευ μαθηματικα κατευθυνσης εχετε λυσει τις ασκησεις απο το σχολικο;;;εγω μονο απο μιγαδικους και λιγες απο συναρτησεις.βλακεια μου το ξερω.και επειδη δεν προλαβαινω να τις λυσω ολες μηπως μπορει καποιος να μου πει ποιες πρεπει οπωσδηποτε να λυσω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:26 Ο antwwwnis: #4.799 11-05-12 10:26 φυσική ασκήσεις μαθηματικά θεωρία βιβλίου μαθηματικά ασκήσεις μαθηματικά γενικής θεωρία και πέρασμα του βιβλίου μη δεν ξέρω πως λύνεται καμιά άσκηση έκθεση, θεωρία Αεππ ένα ΟΕΦΕ και μια επανάληψη στις γλώσσες προγραμματισμου. Χριστίνα, Τουλάχιστον κάνε τις 2 τελευταίες της Β Ομάδας από κάθε ενότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:51 Ο loco13 έγραψε: #4.800 11-05-12 10:51 αφού έκανα επανάληψη από μπάρλα εγώ πάω να λύσω τα θέματα του 2006 και 2007 (κανονικά+επαναληπτικά) μετά βιολογία επανάληψη τα 2 πρώτα κεφάλαια χημεία έχω να λύσω τα θέματα του 2005 αυτά για σήμερα (έχω και μία έκθεση να γράψω για την κυριακή αλλά δεν θα προλάβω σήμερα μάλλον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 238 239 240 241 242 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και στην μανα μου η γραμματεας, οταν ειχε παει να δικαιολογησει τις απουσιες, της ειπε οτι κλεινουμε στις18, ενω καπου ειχα διαβασει οτι κλεινουμε 17. Επομενως.... edit: εδω το διαβασα https://www.panelladikes.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1497&Itemid=2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:11 Η Muxu Su έγραψε: #4.794 11-05-12 09:11 Τι έχω πάθει; Αντί για Πανελλήνιες 2012 έβλεπα Πανσέληνος 2012 και λέω ωπ..τι θέμα είναι αυτό; Τραγικό.. Καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:14 Ο NikoTexXx: #4.795 11-05-12 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Ρίτα!!: Τι έχω πάθει; Αντί για Πανελλήνιες 2012 έβλεπα Πανσέληνος 2012 και λέω ωπ..τι θέμα είναι αυτό; Τραγικό.. Καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά! Click για ανάπτυξη... χαχα... θα προτιμουσα να λεει πανσεληνος 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:15 Η Χαρουλιτα: #4.796 11-05-12 09:15 Χαχαχαχα! Μια χαρα σε βρισκω! Τι λεει το προγραμμα σας παιδια??? Εμενα βιολογια 7ο και επαναληψη συναρτησεις-ορια-συνεχεια και το απογευματακι ταλαντωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:43 Ο Joaquín έγραψε: #4.797 11-05-12 09:43 Βιο 4ο, χημεια 1ο και την εισαγωγικη πργφ. από το 5ο, και το βράδυ Μέντελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:01 Η christina123: #4.798 11-05-12 10:01 φυσικη κυματα(μπλιαξ) μαθηματικα επαναληπτικες απο μπαρλα... βιολογια 3ο κεφαλαιο-εξελιξη & αοδευ μαθηματικα κατευθυνσης εχετε λυσει τις ασκησεις απο το σχολικο;;;εγω μονο απο μιγαδικους και λιγες απο συναρτησεις.βλακεια μου το ξερω.και επειδη δεν προλαβαινω να τις λυσω ολες μηπως μπορει καποιος να μου πει ποιες πρεπει οπωσδηποτε να λυσω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:26 Ο antwwwnis: #4.799 11-05-12 10:26 φυσική ασκήσεις μαθηματικά θεωρία βιβλίου μαθηματικά ασκήσεις μαθηματικά γενικής θεωρία και πέρασμα του βιβλίου μη δεν ξέρω πως λύνεται καμιά άσκηση έκθεση, θεωρία Αεππ ένα ΟΕΦΕ και μια επανάληψη στις γλώσσες προγραμματισμου. Χριστίνα, Τουλάχιστον κάνε τις 2 τελευταίες της Β Ομάδας από κάθε ενότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:51 Ο loco13 έγραψε: #4.800 11-05-12 10:51 αφού έκανα επανάληψη από μπάρλα εγώ πάω να λύσω τα θέματα του 2006 και 2007 (κανονικά+επαναληπτικά) μετά βιολογία επανάληψη τα 2 πρώτα κεφάλαια χημεία έχω να λύσω τα θέματα του 2005 αυτά για σήμερα (έχω και μία έκθεση να γράψω για την κυριακή αλλά δεν θα προλάβω σήμερα μάλλον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 238 239 240 241 242 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι έχω πάθει; Αντί για Πανελλήνιες 2012 έβλεπα Πανσέληνος 2012 και λέω ωπ..τι θέμα είναι αυτό; Τραγικό.. Καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:14 Ο NikoTexXx: #4.795 11-05-12 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Ρίτα!!: Τι έχω πάθει; Αντί για Πανελλήνιες 2012 έβλεπα Πανσέληνος 2012 και λέω ωπ..τι θέμα είναι αυτό; Τραγικό.. Καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά! Click για ανάπτυξη... χαχα... θα προτιμουσα να λεει πανσεληνος 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:15 Η Χαρουλιτα: #4.796 11-05-12 09:15 Χαχαχαχα! Μια χαρα σε βρισκω! Τι λεει το προγραμμα σας παιδια??? Εμενα βιολογια 7ο και επαναληψη συναρτησεις-ορια-συνεχεια και το απογευματακι ταλαντωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:43 Ο Joaquín έγραψε: #4.797 11-05-12 09:43 Βιο 4ο, χημεια 1ο και την εισαγωγικη πργφ. από το 5ο, και το βράδυ Μέντελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:01 Η christina123: #4.798 11-05-12 10:01 φυσικη κυματα(μπλιαξ) μαθηματικα επαναληπτικες απο μπαρλα... βιολογια 3ο κεφαλαιο-εξελιξη & αοδευ μαθηματικα κατευθυνσης εχετε λυσει τις ασκησεις απο το σχολικο;;;εγω μονο απο μιγαδικους και λιγες απο συναρτησεις.βλακεια μου το ξερω.και επειδη δεν προλαβαινω να τις λυσω ολες μηπως μπορει καποιος να μου πει ποιες πρεπει οπωσδηποτε να λυσω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:26 Ο antwwwnis: #4.799 11-05-12 10:26 φυσική ασκήσεις μαθηματικά θεωρία βιβλίου μαθηματικά ασκήσεις μαθηματικά γενικής θεωρία και πέρασμα του βιβλίου μη δεν ξέρω πως λύνεται καμιά άσκηση έκθεση, θεωρία Αεππ ένα ΟΕΦΕ και μια επανάληψη στις γλώσσες προγραμματισμου. Χριστίνα, Τουλάχιστον κάνε τις 2 τελευταίες της Β Ομάδας από κάθε ενότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:51 Ο loco13 έγραψε: #4.800 11-05-12 10:51 αφού έκανα επανάληψη από μπάρλα εγώ πάω να λύσω τα θέματα του 2006 και 2007 (κανονικά+επαναληπτικά) μετά βιολογία επανάληψη τα 2 πρώτα κεφάλαια χημεία έχω να λύσω τα θέματα του 2005 αυτά για σήμερα (έχω και μία έκθεση να γράψω για την κυριακή αλλά δεν θα προλάβω σήμερα μάλλον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 238 239 240 241 242 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ρίτα!!: Τι έχω πάθει; Αντί για Πανελλήνιες 2012 έβλεπα Πανσέληνος 2012 και λέω ωπ..τι θέμα είναι αυτό; Τραγικό.. Καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά! Click για ανάπτυξη... χαχα... θα προτιμουσα να λεει πανσεληνος 2012 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:15 Η Χαρουλιτα: #4.796 11-05-12 09:15 Χαχαχαχα! Μια χαρα σε βρισκω! Τι λεει το προγραμμα σας παιδια??? Εμενα βιολογια 7ο και επαναληψη συναρτησεις-ορια-συνεχεια και το απογευματακι ταλαντωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:43 Ο Joaquín έγραψε: #4.797 11-05-12 09:43 Βιο 4ο, χημεια 1ο και την εισαγωγικη πργφ. από το 5ο, και το βράδυ Μέντελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:01 Η christina123: #4.798 11-05-12 10:01 φυσικη κυματα(μπλιαξ) μαθηματικα επαναληπτικες απο μπαρλα... βιολογια 3ο κεφαλαιο-εξελιξη & αοδευ μαθηματικα κατευθυνσης εχετε λυσει τις ασκησεις απο το σχολικο;;;εγω μονο απο μιγαδικους και λιγες απο συναρτησεις.βλακεια μου το ξερω.και επειδη δεν προλαβαινω να τις λυσω ολες μηπως μπορει καποιος να μου πει ποιες πρεπει οπωσδηποτε να λυσω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:26 Ο antwwwnis: #4.799 11-05-12 10:26 φυσική ασκήσεις μαθηματικά θεωρία βιβλίου μαθηματικά ασκήσεις μαθηματικά γενικής θεωρία και πέρασμα του βιβλίου μη δεν ξέρω πως λύνεται καμιά άσκηση έκθεση, θεωρία Αεππ ένα ΟΕΦΕ και μια επανάληψη στις γλώσσες προγραμματισμου. Χριστίνα, Τουλάχιστον κάνε τις 2 τελευταίες της Β Ομάδας από κάθε ενότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:51 Ο loco13 έγραψε: #4.800 11-05-12 10:51 αφού έκανα επανάληψη από μπάρλα εγώ πάω να λύσω τα θέματα του 2006 και 2007 (κανονικά+επαναληπτικά) μετά βιολογία επανάληψη τα 2 πρώτα κεφάλαια χημεία έχω να λύσω τα θέματα του 2005 αυτά για σήμερα (έχω και μία έκθεση να γράψω για την κυριακή αλλά δεν θα προλάβω σήμερα μάλλον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 238 239 240 241 242 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χαχαχαχα! Μια χαρα σε βρισκω! Τι λεει το προγραμμα σας παιδια??? Εμενα βιολογια 7ο και επαναληψη συναρτησεις-ορια-συνεχεια και το απογευματακι ταλαντωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 09:43 Ο Joaquín έγραψε: #4.797 11-05-12 09:43 Βιο 4ο, χημεια 1ο και την εισαγωγικη πργφ. από το 5ο, και το βράδυ Μέντελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:01 Η christina123: #4.798 11-05-12 10:01 φυσικη κυματα(μπλιαξ) μαθηματικα επαναληπτικες απο μπαρλα... βιολογια 3ο κεφαλαιο-εξελιξη & αοδευ μαθηματικα κατευθυνσης εχετε λυσει τις ασκησεις απο το σχολικο;;;εγω μονο απο μιγαδικους και λιγες απο συναρτησεις.βλακεια μου το ξερω.και επειδη δεν προλαβαινω να τις λυσω ολες μηπως μπορει καποιος να μου πει ποιες πρεπει οπωσδηποτε να λυσω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:26 Ο antwwwnis: #4.799 11-05-12 10:26 φυσική ασκήσεις μαθηματικά θεωρία βιβλίου μαθηματικά ασκήσεις μαθηματικά γενικής θεωρία και πέρασμα του βιβλίου μη δεν ξέρω πως λύνεται καμιά άσκηση έκθεση, θεωρία Αεππ ένα ΟΕΦΕ και μια επανάληψη στις γλώσσες προγραμματισμου. Χριστίνα, Τουλάχιστον κάνε τις 2 τελευταίες της Β Ομάδας από κάθε ενότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:51 Ο loco13 έγραψε: #4.800 11-05-12 10:51 αφού έκανα επανάληψη από μπάρλα εγώ πάω να λύσω τα θέματα του 2006 και 2007 (κανονικά+επαναληπτικά) μετά βιολογία επανάληψη τα 2 πρώτα κεφάλαια χημεία έχω να λύσω τα θέματα του 2005 αυτά για σήμερα (έχω και μία έκθεση να γράψω για την κυριακή αλλά δεν θα προλάβω σήμερα μάλλον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 238 239 240 241 242 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βιο 4ο, χημεια 1ο και την εισαγωγικη πργφ. από το 5ο, και το βράδυ Μέντελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:01 Η christina123: #4.798 11-05-12 10:01 φυσικη κυματα(μπλιαξ) μαθηματικα επαναληπτικες απο μπαρλα... βιολογια 3ο κεφαλαιο-εξελιξη & αοδευ μαθηματικα κατευθυνσης εχετε λυσει τις ασκησεις απο το σχολικο;;;εγω μονο απο μιγαδικους και λιγες απο συναρτησεις.βλακεια μου το ξερω.και επειδη δεν προλαβαινω να τις λυσω ολες μηπως μπορει καποιος να μου πει ποιες πρεπει οπωσδηποτε να λυσω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:26 Ο antwwwnis: #4.799 11-05-12 10:26 φυσική ασκήσεις μαθηματικά θεωρία βιβλίου μαθηματικά ασκήσεις μαθηματικά γενικής θεωρία και πέρασμα του βιβλίου μη δεν ξέρω πως λύνεται καμιά άσκηση έκθεση, θεωρία Αεππ ένα ΟΕΦΕ και μια επανάληψη στις γλώσσες προγραμματισμου. Χριστίνα, Τουλάχιστον κάνε τις 2 τελευταίες της Β Ομάδας από κάθε ενότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:51 Ο loco13 έγραψε: #4.800 11-05-12 10:51 αφού έκανα επανάληψη από μπάρλα εγώ πάω να λύσω τα θέματα του 2006 και 2007 (κανονικά+επαναληπτικά) μετά βιολογία επανάληψη τα 2 πρώτα κεφάλαια χημεία έχω να λύσω τα θέματα του 2005 αυτά για σήμερα (έχω και μία έκθεση να γράψω για την κυριακή αλλά δεν θα προλάβω σήμερα μάλλον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 238 239 240 241 242 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
φυσικη κυματα(μπλιαξ) μαθηματικα επαναληπτικες απο μπαρλα... βιολογια 3ο κεφαλαιο-εξελιξη & αοδευ μαθηματικα κατευθυνσης εχετε λυσει τις ασκησεις απο το σχολικο;;;εγω μονο απο μιγαδικους και λιγες απο συναρτησεις.βλακεια μου το ξερω.και επειδη δεν προλαβαινω να τις λυσω ολες μηπως μπορει καποιος να μου πει ποιες πρεπει οπωσδηποτε να λυσω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:26 Ο antwwwnis: #4.799 11-05-12 10:26 φυσική ασκήσεις μαθηματικά θεωρία βιβλίου μαθηματικά ασκήσεις μαθηματικά γενικής θεωρία και πέρασμα του βιβλίου μη δεν ξέρω πως λύνεται καμιά άσκηση έκθεση, θεωρία Αεππ ένα ΟΕΦΕ και μια επανάληψη στις γλώσσες προγραμματισμου. Χριστίνα, Τουλάχιστον κάνε τις 2 τελευταίες της Β Ομάδας από κάθε ενότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:51 Ο loco13 έγραψε: #4.800 11-05-12 10:51 αφού έκανα επανάληψη από μπάρλα εγώ πάω να λύσω τα θέματα του 2006 και 2007 (κανονικά+επαναληπτικά) μετά βιολογία επανάληψη τα 2 πρώτα κεφάλαια χημεία έχω να λύσω τα θέματα του 2005 αυτά για σήμερα (έχω και μία έκθεση να γράψω για την κυριακή αλλά δεν θα προλάβω σήμερα μάλλον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 238 239 240 241 242 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 240 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
φυσική ασκήσεις μαθηματικά θεωρία βιβλίου μαθηματικά ασκήσεις μαθηματικά γενικής θεωρία και πέρασμα του βιβλίου μη δεν ξέρω πως λύνεται καμιά άσκηση έκθεση, θεωρία Αεππ ένα ΟΕΦΕ και μια επανάληψη στις γλώσσες προγραμματισμου. Χριστίνα, Τουλάχιστον κάνε τις 2 τελευταίες της Β Ομάδας από κάθε ενότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
loco13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 11 Μαΐου 2012 στις 10:51 Ο loco13 έγραψε: #4.800 11-05-12 10:51 αφού έκανα επανάληψη από μπάρλα εγώ πάω να λύσω τα θέματα του 2006 και 2007 (κανονικά+επαναληπτικά) μετά βιολογία επανάληψη τα 2 πρώτα κεφάλαια χημεία έχω να λύσω τα θέματα του 2005 αυτά για σήμερα (έχω και μία έκθεση να γράψω για την κυριακή αλλά δεν θα προλάβω σήμερα μάλλον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αφού έκανα επανάληψη από μπάρλα εγώ πάω να λύσω τα θέματα του 2006 και 2007 (κανονικά+επαναληπτικά) μετά βιολογία επανάληψη τα 2 πρώτα κεφάλαια χημεία έχω να λύσω τα θέματα του 2005 αυτά για σήμερα (έχω και μία έκθεση να γράψω για την κυριακή αλλά δεν θα προλάβω σήμερα μάλλον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.