natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 11:03 Η natasoula...: #4.761 10-05-12 11:03 Αρχική Δημοσίευση από stathis1214: Μιλας με γριφους..... Ξηγησου Click για ανάπτυξη... (Καιρό είχες να μας την πεις και in public εσύ...) Απλά το είπα...Το διάβασμα και το πήξιμο της χρονιάς προκαλεί,μέσα σ' όλα τ' άλλα,και αλλαγές στις διαπροσωπικές μας σχέσεις...Δε νομίζω ότι είμαι η μόνη που το 'χω παρατηρήσει αυτό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 12:01 Ο ἅλς έγραψε: #4.762 10-05-12 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Πφφ , πάει και αυτή η μέρα. όσο αναφορά τον κωδικό εμάς μας είπαν ,(λένε κάποιοι , δεν ήμουν μπροστά )ότι θα μας τους δώσουν έτοιμους (-.-) Click για ανάπτυξη... Αλήθεια είναι. Τον πήρα σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 13:29 Ο johnaekmaiden: #4.763 10-05-12 13:29 παρολο που η χρονια σχεδον εχει τελειωσει θελω να κανω μια ερωτηση.. Πολλες φορες (οπως κ σημερα) δεν εχω ΚΑΘΟΛΟΥ ορεξη να διαβασω.. Δηλαδη θελω να κανω οτιδηποτε αλλο αλλα ΟΧΙ να διαβασω... Εσας σας συμβαινει;; Αν ναι, ποια ειναι η καλυτερη λυση, να συνεχισω να διαβαζω κ οτι κανω, η να βγω καμια βολτα κτλ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 13:39 Η Elisavet21: #4.764 10-05-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αλήθεια είναι. Τον πήρα σήμερα Click για ανάπτυξη... Εμείς τον δημιουργήσαμε μόνοι μας. Μας έβαλαν μπροστά στο pc και τον γράψαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 13:57 Ο dimijim έγραψε: #4.765 10-05-12 13:57 Κι εγώ πήγα σήμερα σχολείο. Έχω γυρίσει από τις 11.00 αλλά διάβαζα κύματα. Καλά ήταν στο σχολείο, άλλαξα λίγο παραστάσεις ήμουν και μόνος στην κατεύθυνση (1 στους 6) οπότε έκανα και 2 ιδιαίτερα σε χημεία και μαθηματικά. Πήγα έκανα τον κωδικό. Ήμουν μόνος μπροστά στον η/υ, τον πληκτρολόγησα και μετά φώναξα την υπεύθυνη απλά για να τσεκάρει ότι ο κωδικός έχει σταλθεί. Καμία επέμβαση από το σχολείο στο θέμα αυτό. Επίσης, μας έδωσαν επιτέλους τα καρτελάκια. Θα γράφουμε στο σχολείο μας, εντός έδρας! Ήμαστε μικρό σχολείο και ήταν ένα ζήτημά αυτό αλλά μετά από πολλά χρόνια το σχολείο μας είναι ξανά εξεταστικό. Τέλος είδα και την αγαπητικιά του Βασίλη. Την ρώτησα τι παίζει και τι πιστεύει αυτή. Έδωσε σαν τα δύο μεγαλύτερα sos τον εθελοντισμό και τον τουρισμό (εγώ δε μιλούσα, μόνο άκουγα), είπε όμως να τα διαβάσω όλα γιατί ποτέ δεν ξέρεις από πού θα επηρεαστεί ο άνθρωπος που θα βάλει τα θέματα. Τη ζήτησα να σχολιάσει το γεγονός ότι το θέμα "δημοκρατία" ακούγεται πολύ από τους φιλολόγους και είπε ότι το θέμα δεν είναι υποχρεωτικό να είναι επίκαιρο κι ότι πιστεύει πως δε θα μπει θέμα που "καίει" γιατί δε θέλουν εξοργισμένα γραπτά. Χαρακτηριστικά είπε πως ένας μαθητής που λόγω του συστήματος βρίσκεται σε άσχημη οικονομική και κοινωνική θέση θα δυσκολευτεί να γράψει ένα τέτοιο θέμα χωρίς να επηρεαστεί απ την κατάσταση και γι αυτό τέτοια θέματα αποφεύγονται. Από το στόμα της και στου Θεού το αυτί... Αυτά τα νέα, όσους βοήθησαν... ΥΓ. Ενδοσχολικές, υπό το φόβο των εκλογών, θα τελειώσουμε 19/6 μας είπαν. Δυστυχώς γράφουμε Β κύκλο... (κρατήστε με γιατί θα αρχίσω να βρίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο drosos έγραψε: #4.766 10-05-12 14:11 Ναι μακαρι να πεσει εθελοντισμος!! Ακουσατε για την νεα βαθμολογηση στην εκθεση;;; Τωρα θα πιανει 50 μοναδες αντι για 40 η καθαρη εκθεση(μακαρι να ειναι φημες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:21 Ο Aeneas έγραψε: #4.767 10-05-12 14:21 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Ναι μακαρι να πεσει εθελοντισμος!! Ακουσατε για την νεα βαθμολογηση στην εκθεση;;; Τωρα θα πιανει 50 μοναδες αντι για 40 η καθαρη εκθεση(μακαρι να ειναι φημες!) Click για ανάπτυξη... Για τη φετινή Β Λυκείου ισχύει σίγουρα, ωστόσο δε νομίζω και για εσάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:22 Ο dimijim έγραψε: #4.768 10-05-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Ναι μακαρι να πεσει εθελοντισμος!! Ακουσατε για την νεα βαθμολογηση στην εκθεση;;; Τωρα θα πιανει 50 μοναδες αντι για 40 η καθαρη εκθεση(μακαρι να ειναι φημες!) Click για ανάπτυξη... Δεν άκουσα κι ούτε θέλω να ακούσω. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα βάλω τη δικιά σου να σε βασανίσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Μαΐου 2012 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:33 Η !!!...vivaki...!!!: #4.769 10-05-12 14:33 Παιδιά, για βιολογία γενικής πόσες μέρες θα αφιερώσετε την επόμενη (και τελευταία) εβδομάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:41 Ο dimijim έγραψε: #4.770 10-05-12 14:41 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Παιδιά, για βιολογία γενικής πόσες μέρες θα αφιερώσετε την επόμενη (και τελευταία) εβδομάδα; Click για ανάπτυξη... Σήμερα-Σάββατο: Κύματα + 1.5 ώρα μαθηματικά το Σάββατο Κυριακή: Μεταλλάξεις-Mendel + 2 ώρες φυσικοχημεία Δευτέρα: Υγεία και Οικολογία Τρίτη: Οικολογία + 2 ώρες βιολογίες + 1.5 ώρα έκθεση Τετάρτη: Κρούσεις + 1.5 ώρα μαθηαματικά Πέμπτη: Ιοντισμός Παρασκευή: Ιοντισμός + 2 ώρες φυσικοχημεία Σαβ/κο: Έκθεση + 1.5 ώρα έκθεση το Σάββατο (μάθημα) Πώς με βλέπετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:02 Η μαριαα χανια: #4.771 10-05-12 17:02 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σήμερα-Σάββατο: Κύματα + 1.5 ώρα μαθηματικά το Σάββατο Κυριακή: Μεταλλάξεις-Mendel + 2 ώρες φυσικοχημεία Δευτέρα: Υγεία και Οικολογία Τρίτη: Οικολογία + 2 ώρες βιολογίες + 1.5 ώρα έκθεση Τετάρτη: Κρούσεις + 1.5 ώρα μαθηαματικά Πέμπτη: Ιοντισμός Παρασκευή: Ιοντισμός + 2 ώρες φυσικοχημεία Σαβ/κο: Έκθεση + 1.5 ώρα έκθεση το Σάββατο (μάθημα) Πώς με βλέπετε; Click για ανάπτυξη... οργανωμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pontiki22 Νεοφερμένο μέλος Η pontiki22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:04 Η pontiki22: #4.772 10-05-12 17:04 εμείς τον επιλέξαμε μόνοι μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:30 Η evi..! έγραψε: #4.773 10-05-12 17:30 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (Καιρό είχες να μας την πεις και in public εσύ...) Απλά το είπα...Το διάβασμα και το πήξιμο της χρονιάς προκαλεί,μέσα σ' όλα τ' άλλα,και αλλαγές στις διαπροσωπικές μας σχέσεις...Δε νομίζω ότι είμαι η μόνη που το 'χω παρατηρήσει αυτό..... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έλεγα πως η συγκεκριμένη περίοδος δίνει κάποια στοιχεία για το ποιες σχέσεις αξίζουν και ποιες όχι και τόσο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X130 Νεοφερμένο μέλος Ο X130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 20:43 Ο X130 έγραψε: #4.774 10-05-12 20:43 Μπορεί να είμαι εκτός θέματος αλλά τα περσινά θέματα τα διαβάζετε? Και συγκεκριμένα για μαθήματα όπως ΑΟΘ ΑΟΔΕ Πληροφορική, ή είστε σίγουροι ότι δεν θα πέσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:28 Ο drosos έγραψε: #4.775 10-05-12 21:28 Εγω τα διαβαζω(αν μιλας για θεωρια) οχι ομως να τα μαθω οπως ολα τα αλλα... Για σωστο-λαθος περισσοτερο Απο ασκησεις εχω λυσει τα περσινα περισσοτερο για εξασκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:36 Η christina123: #4.776 10-05-12 21:36 πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X130 Νεοφερμένο μέλος Ο X130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:49 Ο X130 έγραψε: #4.777 10-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω τα διαβαζω(αν μιλας για θεωρια) οχι ομως να τα μαθω οπως ολα τα αλλα... Για σωστο-λαθος περισσοτερο Απο ασκησεις εχω λυσει τα περσινα περισσοτερο για εξασκηση Click για ανάπτυξη... Ναι για θεωρία και πέρισσότερο για ΑΟΘ να σου πω την αλήθεια που την είχα και ψιλοπαρατημένη και τώρα εχω πάρει φόρα και το μαθαίνω στυλ ΑΟΔΕ και καποια κομμάτια είναι μεγάλα και βαρετά αλλα ευτυχώς περσινά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #4.778 10-05-12 21:54 Αρχική Δημοσίευση από christina123: πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:01 Ο Nikos Sitys: #4.779 10-05-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Click για ανάπτυξη... Ενταξει βρε παιδια μην γινεστε υπερβολικοι Θεωρουν οτι η εκθεση δεν θελει τοσο διαβασμα οσο τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:02 Ο drosos έγραψε: #4.780 10-05-12 22:02 Σιγα ρε παιδια τελευταια μερα θα διαβασετε ολη την υλη; Κυριακη στις 6 η ωρα το απογευμα τα βιβλια κλεινουν και παω εξω για βολτα μεχρι τις 9 και μετα υπνακο σιγα μην κατσω να σκασω! Τουλαχιστον στην εκθεση αυτο θα το κανω σιγουρα, αλλα σιγουρα μετα τις 9 δεν θα διαβαζω οταν δινουμε πανελληνιες επομενη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stathis1214: Μιλας με γριφους..... Ξηγησου Click για ανάπτυξη... (Καιρό είχες να μας την πεις και in public εσύ...) Απλά το είπα...Το διάβασμα και το πήξιμο της χρονιάς προκαλεί,μέσα σ' όλα τ' άλλα,και αλλαγές στις διαπροσωπικές μας σχέσεις...Δε νομίζω ότι είμαι η μόνη που το 'χω παρατηρήσει αυτό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 12:01 Ο ἅλς έγραψε: #4.762 10-05-12 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Πφφ , πάει και αυτή η μέρα. όσο αναφορά τον κωδικό εμάς μας είπαν ,(λένε κάποιοι , δεν ήμουν μπροστά )ότι θα μας τους δώσουν έτοιμους (-.-) Click για ανάπτυξη... Αλήθεια είναι. Τον πήρα σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 13:29 Ο johnaekmaiden: #4.763 10-05-12 13:29 παρολο που η χρονια σχεδον εχει τελειωσει θελω να κανω μια ερωτηση.. Πολλες φορες (οπως κ σημερα) δεν εχω ΚΑΘΟΛΟΥ ορεξη να διαβασω.. Δηλαδη θελω να κανω οτιδηποτε αλλο αλλα ΟΧΙ να διαβασω... Εσας σας συμβαινει;; Αν ναι, ποια ειναι η καλυτερη λυση, να συνεχισω να διαβαζω κ οτι κανω, η να βγω καμια βολτα κτλ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 13:39 Η Elisavet21: #4.764 10-05-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αλήθεια είναι. Τον πήρα σήμερα Click για ανάπτυξη... Εμείς τον δημιουργήσαμε μόνοι μας. Μας έβαλαν μπροστά στο pc και τον γράψαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 13:57 Ο dimijim έγραψε: #4.765 10-05-12 13:57 Κι εγώ πήγα σήμερα σχολείο. Έχω γυρίσει από τις 11.00 αλλά διάβαζα κύματα. Καλά ήταν στο σχολείο, άλλαξα λίγο παραστάσεις ήμουν και μόνος στην κατεύθυνση (1 στους 6) οπότε έκανα και 2 ιδιαίτερα σε χημεία και μαθηματικά. Πήγα έκανα τον κωδικό. Ήμουν μόνος μπροστά στον η/υ, τον πληκτρολόγησα και μετά φώναξα την υπεύθυνη απλά για να τσεκάρει ότι ο κωδικός έχει σταλθεί. Καμία επέμβαση από το σχολείο στο θέμα αυτό. Επίσης, μας έδωσαν επιτέλους τα καρτελάκια. Θα γράφουμε στο σχολείο μας, εντός έδρας! Ήμαστε μικρό σχολείο και ήταν ένα ζήτημά αυτό αλλά μετά από πολλά χρόνια το σχολείο μας είναι ξανά εξεταστικό. Τέλος είδα και την αγαπητικιά του Βασίλη. Την ρώτησα τι παίζει και τι πιστεύει αυτή. Έδωσε σαν τα δύο μεγαλύτερα sos τον εθελοντισμό και τον τουρισμό (εγώ δε μιλούσα, μόνο άκουγα), είπε όμως να τα διαβάσω όλα γιατί ποτέ δεν ξέρεις από πού θα επηρεαστεί ο άνθρωπος που θα βάλει τα θέματα. Τη ζήτησα να σχολιάσει το γεγονός ότι το θέμα "δημοκρατία" ακούγεται πολύ από τους φιλολόγους και είπε ότι το θέμα δεν είναι υποχρεωτικό να είναι επίκαιρο κι ότι πιστεύει πως δε θα μπει θέμα που "καίει" γιατί δε θέλουν εξοργισμένα γραπτά. Χαρακτηριστικά είπε πως ένας μαθητής που λόγω του συστήματος βρίσκεται σε άσχημη οικονομική και κοινωνική θέση θα δυσκολευτεί να γράψει ένα τέτοιο θέμα χωρίς να επηρεαστεί απ την κατάσταση και γι αυτό τέτοια θέματα αποφεύγονται. Από το στόμα της και στου Θεού το αυτί... Αυτά τα νέα, όσους βοήθησαν... ΥΓ. Ενδοσχολικές, υπό το φόβο των εκλογών, θα τελειώσουμε 19/6 μας είπαν. Δυστυχώς γράφουμε Β κύκλο... (κρατήστε με γιατί θα αρχίσω να βρίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο drosos έγραψε: #4.766 10-05-12 14:11 Ναι μακαρι να πεσει εθελοντισμος!! Ακουσατε για την νεα βαθμολογηση στην εκθεση;;; Τωρα θα πιανει 50 μοναδες αντι για 40 η καθαρη εκθεση(μακαρι να ειναι φημες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:21 Ο Aeneas έγραψε: #4.767 10-05-12 14:21 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Ναι μακαρι να πεσει εθελοντισμος!! Ακουσατε για την νεα βαθμολογηση στην εκθεση;;; Τωρα θα πιανει 50 μοναδες αντι για 40 η καθαρη εκθεση(μακαρι να ειναι φημες!) Click για ανάπτυξη... Για τη φετινή Β Λυκείου ισχύει σίγουρα, ωστόσο δε νομίζω και για εσάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:22 Ο dimijim έγραψε: #4.768 10-05-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Ναι μακαρι να πεσει εθελοντισμος!! Ακουσατε για την νεα βαθμολογηση στην εκθεση;;; Τωρα θα πιανει 50 μοναδες αντι για 40 η καθαρη εκθεση(μακαρι να ειναι φημες!) Click για ανάπτυξη... Δεν άκουσα κι ούτε θέλω να ακούσω. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα βάλω τη δικιά σου να σε βασανίσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Μαΐου 2012 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:33 Η !!!...vivaki...!!!: #4.769 10-05-12 14:33 Παιδιά, για βιολογία γενικής πόσες μέρες θα αφιερώσετε την επόμενη (και τελευταία) εβδομάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:41 Ο dimijim έγραψε: #4.770 10-05-12 14:41 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Παιδιά, για βιολογία γενικής πόσες μέρες θα αφιερώσετε την επόμενη (και τελευταία) εβδομάδα; Click για ανάπτυξη... Σήμερα-Σάββατο: Κύματα + 1.5 ώρα μαθηματικά το Σάββατο Κυριακή: Μεταλλάξεις-Mendel + 2 ώρες φυσικοχημεία Δευτέρα: Υγεία και Οικολογία Τρίτη: Οικολογία + 2 ώρες βιολογίες + 1.5 ώρα έκθεση Τετάρτη: Κρούσεις + 1.5 ώρα μαθηαματικά Πέμπτη: Ιοντισμός Παρασκευή: Ιοντισμός + 2 ώρες φυσικοχημεία Σαβ/κο: Έκθεση + 1.5 ώρα έκθεση το Σάββατο (μάθημα) Πώς με βλέπετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:02 Η μαριαα χανια: #4.771 10-05-12 17:02 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σήμερα-Σάββατο: Κύματα + 1.5 ώρα μαθηματικά το Σάββατο Κυριακή: Μεταλλάξεις-Mendel + 2 ώρες φυσικοχημεία Δευτέρα: Υγεία και Οικολογία Τρίτη: Οικολογία + 2 ώρες βιολογίες + 1.5 ώρα έκθεση Τετάρτη: Κρούσεις + 1.5 ώρα μαθηαματικά Πέμπτη: Ιοντισμός Παρασκευή: Ιοντισμός + 2 ώρες φυσικοχημεία Σαβ/κο: Έκθεση + 1.5 ώρα έκθεση το Σάββατο (μάθημα) Πώς με βλέπετε; Click για ανάπτυξη... οργανωμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pontiki22 Νεοφερμένο μέλος Η pontiki22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:04 Η pontiki22: #4.772 10-05-12 17:04 εμείς τον επιλέξαμε μόνοι μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:30 Η evi..! έγραψε: #4.773 10-05-12 17:30 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (Καιρό είχες να μας την πεις και in public εσύ...) Απλά το είπα...Το διάβασμα και το πήξιμο της χρονιάς προκαλεί,μέσα σ' όλα τ' άλλα,και αλλαγές στις διαπροσωπικές μας σχέσεις...Δε νομίζω ότι είμαι η μόνη που το 'χω παρατηρήσει αυτό..... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έλεγα πως η συγκεκριμένη περίοδος δίνει κάποια στοιχεία για το ποιες σχέσεις αξίζουν και ποιες όχι και τόσο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X130 Νεοφερμένο μέλος Ο X130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 20:43 Ο X130 έγραψε: #4.774 10-05-12 20:43 Μπορεί να είμαι εκτός θέματος αλλά τα περσινά θέματα τα διαβάζετε? Και συγκεκριμένα για μαθήματα όπως ΑΟΘ ΑΟΔΕ Πληροφορική, ή είστε σίγουροι ότι δεν θα πέσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:28 Ο drosos έγραψε: #4.775 10-05-12 21:28 Εγω τα διαβαζω(αν μιλας για θεωρια) οχι ομως να τα μαθω οπως ολα τα αλλα... Για σωστο-λαθος περισσοτερο Απο ασκησεις εχω λυσει τα περσινα περισσοτερο για εξασκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:36 Η christina123: #4.776 10-05-12 21:36 πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X130 Νεοφερμένο μέλος Ο X130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:49 Ο X130 έγραψε: #4.777 10-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω τα διαβαζω(αν μιλας για θεωρια) οχι ομως να τα μαθω οπως ολα τα αλλα... Για σωστο-λαθος περισσοτερο Απο ασκησεις εχω λυσει τα περσινα περισσοτερο για εξασκηση Click για ανάπτυξη... Ναι για θεωρία και πέρισσότερο για ΑΟΘ να σου πω την αλήθεια που την είχα και ψιλοπαρατημένη και τώρα εχω πάρει φόρα και το μαθαίνω στυλ ΑΟΔΕ και καποια κομμάτια είναι μεγάλα και βαρετά αλλα ευτυχώς περσινά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #4.778 10-05-12 21:54 Αρχική Δημοσίευση από christina123: πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:01 Ο Nikos Sitys: #4.779 10-05-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Click για ανάπτυξη... Ενταξει βρε παιδια μην γινεστε υπερβολικοι Θεωρουν οτι η εκθεση δεν θελει τοσο διαβασμα οσο τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:02 Ο drosos έγραψε: #4.780 10-05-12 22:02 Σιγα ρε παιδια τελευταια μερα θα διαβασετε ολη την υλη; Κυριακη στις 6 η ωρα το απογευμα τα βιβλια κλεινουν και παω εξω για βολτα μεχρι τις 9 και μετα υπνακο σιγα μην κατσω να σκασω! Τουλαχιστον στην εκθεση αυτο θα το κανω σιγουρα, αλλα σιγουρα μετα τις 9 δεν θα διαβαζω οταν δινουμε πανελληνιες επομενη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σεβαστή-Μαρία: Πφφ , πάει και αυτή η μέρα. όσο αναφορά τον κωδικό εμάς μας είπαν ,(λένε κάποιοι , δεν ήμουν μπροστά )ότι θα μας τους δώσουν έτοιμους (-.-) Click για ανάπτυξη... Αλήθεια είναι. Τον πήρα σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 13:29 Ο johnaekmaiden: #4.763 10-05-12 13:29 παρολο που η χρονια σχεδον εχει τελειωσει θελω να κανω μια ερωτηση.. Πολλες φορες (οπως κ σημερα) δεν εχω ΚΑΘΟΛΟΥ ορεξη να διαβασω.. Δηλαδη θελω να κανω οτιδηποτε αλλο αλλα ΟΧΙ να διαβασω... Εσας σας συμβαινει;; Αν ναι, ποια ειναι η καλυτερη λυση, να συνεχισω να διαβαζω κ οτι κανω, η να βγω καμια βολτα κτλ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 13:39 Η Elisavet21: #4.764 10-05-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αλήθεια είναι. Τον πήρα σήμερα Click για ανάπτυξη... Εμείς τον δημιουργήσαμε μόνοι μας. Μας έβαλαν μπροστά στο pc και τον γράψαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 13:57 Ο dimijim έγραψε: #4.765 10-05-12 13:57 Κι εγώ πήγα σήμερα σχολείο. Έχω γυρίσει από τις 11.00 αλλά διάβαζα κύματα. Καλά ήταν στο σχολείο, άλλαξα λίγο παραστάσεις ήμουν και μόνος στην κατεύθυνση (1 στους 6) οπότε έκανα και 2 ιδιαίτερα σε χημεία και μαθηματικά. Πήγα έκανα τον κωδικό. Ήμουν μόνος μπροστά στον η/υ, τον πληκτρολόγησα και μετά φώναξα την υπεύθυνη απλά για να τσεκάρει ότι ο κωδικός έχει σταλθεί. Καμία επέμβαση από το σχολείο στο θέμα αυτό. Επίσης, μας έδωσαν επιτέλους τα καρτελάκια. Θα γράφουμε στο σχολείο μας, εντός έδρας! Ήμαστε μικρό σχολείο και ήταν ένα ζήτημά αυτό αλλά μετά από πολλά χρόνια το σχολείο μας είναι ξανά εξεταστικό. Τέλος είδα και την αγαπητικιά του Βασίλη. Την ρώτησα τι παίζει και τι πιστεύει αυτή. Έδωσε σαν τα δύο μεγαλύτερα sos τον εθελοντισμό και τον τουρισμό (εγώ δε μιλούσα, μόνο άκουγα), είπε όμως να τα διαβάσω όλα γιατί ποτέ δεν ξέρεις από πού θα επηρεαστεί ο άνθρωπος που θα βάλει τα θέματα. Τη ζήτησα να σχολιάσει το γεγονός ότι το θέμα "δημοκρατία" ακούγεται πολύ από τους φιλολόγους και είπε ότι το θέμα δεν είναι υποχρεωτικό να είναι επίκαιρο κι ότι πιστεύει πως δε θα μπει θέμα που "καίει" γιατί δε θέλουν εξοργισμένα γραπτά. Χαρακτηριστικά είπε πως ένας μαθητής που λόγω του συστήματος βρίσκεται σε άσχημη οικονομική και κοινωνική θέση θα δυσκολευτεί να γράψει ένα τέτοιο θέμα χωρίς να επηρεαστεί απ την κατάσταση και γι αυτό τέτοια θέματα αποφεύγονται. Από το στόμα της και στου Θεού το αυτί... Αυτά τα νέα, όσους βοήθησαν... ΥΓ. Ενδοσχολικές, υπό το φόβο των εκλογών, θα τελειώσουμε 19/6 μας είπαν. Δυστυχώς γράφουμε Β κύκλο... (κρατήστε με γιατί θα αρχίσω να βρίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο drosos έγραψε: #4.766 10-05-12 14:11 Ναι μακαρι να πεσει εθελοντισμος!! Ακουσατε για την νεα βαθμολογηση στην εκθεση;;; Τωρα θα πιανει 50 μοναδες αντι για 40 η καθαρη εκθεση(μακαρι να ειναι φημες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:21 Ο Aeneas έγραψε: #4.767 10-05-12 14:21 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Ναι μακαρι να πεσει εθελοντισμος!! Ακουσατε για την νεα βαθμολογηση στην εκθεση;;; Τωρα θα πιανει 50 μοναδες αντι για 40 η καθαρη εκθεση(μακαρι να ειναι φημες!) Click για ανάπτυξη... Για τη φετινή Β Λυκείου ισχύει σίγουρα, ωστόσο δε νομίζω και για εσάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:22 Ο dimijim έγραψε: #4.768 10-05-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Ναι μακαρι να πεσει εθελοντισμος!! Ακουσατε για την νεα βαθμολογηση στην εκθεση;;; Τωρα θα πιανει 50 μοναδες αντι για 40 η καθαρη εκθεση(μακαρι να ειναι φημες!) Click για ανάπτυξη... Δεν άκουσα κι ούτε θέλω να ακούσω. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα βάλω τη δικιά σου να σε βασανίσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Μαΐου 2012 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:33 Η !!!...vivaki...!!!: #4.769 10-05-12 14:33 Παιδιά, για βιολογία γενικής πόσες μέρες θα αφιερώσετε την επόμενη (και τελευταία) εβδομάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:41 Ο dimijim έγραψε: #4.770 10-05-12 14:41 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Παιδιά, για βιολογία γενικής πόσες μέρες θα αφιερώσετε την επόμενη (και τελευταία) εβδομάδα; Click για ανάπτυξη... Σήμερα-Σάββατο: Κύματα + 1.5 ώρα μαθηματικά το Σάββατο Κυριακή: Μεταλλάξεις-Mendel + 2 ώρες φυσικοχημεία Δευτέρα: Υγεία και Οικολογία Τρίτη: Οικολογία + 2 ώρες βιολογίες + 1.5 ώρα έκθεση Τετάρτη: Κρούσεις + 1.5 ώρα μαθηαματικά Πέμπτη: Ιοντισμός Παρασκευή: Ιοντισμός + 2 ώρες φυσικοχημεία Σαβ/κο: Έκθεση + 1.5 ώρα έκθεση το Σάββατο (μάθημα) Πώς με βλέπετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:02 Η μαριαα χανια: #4.771 10-05-12 17:02 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σήμερα-Σάββατο: Κύματα + 1.5 ώρα μαθηματικά το Σάββατο Κυριακή: Μεταλλάξεις-Mendel + 2 ώρες φυσικοχημεία Δευτέρα: Υγεία και Οικολογία Τρίτη: Οικολογία + 2 ώρες βιολογίες + 1.5 ώρα έκθεση Τετάρτη: Κρούσεις + 1.5 ώρα μαθηαματικά Πέμπτη: Ιοντισμός Παρασκευή: Ιοντισμός + 2 ώρες φυσικοχημεία Σαβ/κο: Έκθεση + 1.5 ώρα έκθεση το Σάββατο (μάθημα) Πώς με βλέπετε; Click για ανάπτυξη... οργανωμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pontiki22 Νεοφερμένο μέλος Η pontiki22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:04 Η pontiki22: #4.772 10-05-12 17:04 εμείς τον επιλέξαμε μόνοι μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:30 Η evi..! έγραψε: #4.773 10-05-12 17:30 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (Καιρό είχες να μας την πεις και in public εσύ...) Απλά το είπα...Το διάβασμα και το πήξιμο της χρονιάς προκαλεί,μέσα σ' όλα τ' άλλα,και αλλαγές στις διαπροσωπικές μας σχέσεις...Δε νομίζω ότι είμαι η μόνη που το 'χω παρατηρήσει αυτό..... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έλεγα πως η συγκεκριμένη περίοδος δίνει κάποια στοιχεία για το ποιες σχέσεις αξίζουν και ποιες όχι και τόσο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X130 Νεοφερμένο μέλος Ο X130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 20:43 Ο X130 έγραψε: #4.774 10-05-12 20:43 Μπορεί να είμαι εκτός θέματος αλλά τα περσινά θέματα τα διαβάζετε? Και συγκεκριμένα για μαθήματα όπως ΑΟΘ ΑΟΔΕ Πληροφορική, ή είστε σίγουροι ότι δεν θα πέσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:28 Ο drosos έγραψε: #4.775 10-05-12 21:28 Εγω τα διαβαζω(αν μιλας για θεωρια) οχι ομως να τα μαθω οπως ολα τα αλλα... Για σωστο-λαθος περισσοτερο Απο ασκησεις εχω λυσει τα περσινα περισσοτερο για εξασκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:36 Η christina123: #4.776 10-05-12 21:36 πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X130 Νεοφερμένο μέλος Ο X130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:49 Ο X130 έγραψε: #4.777 10-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω τα διαβαζω(αν μιλας για θεωρια) οχι ομως να τα μαθω οπως ολα τα αλλα... Για σωστο-λαθος περισσοτερο Απο ασκησεις εχω λυσει τα περσινα περισσοτερο για εξασκηση Click για ανάπτυξη... Ναι για θεωρία και πέρισσότερο για ΑΟΘ να σου πω την αλήθεια που την είχα και ψιλοπαρατημένη και τώρα εχω πάρει φόρα και το μαθαίνω στυλ ΑΟΔΕ και καποια κομμάτια είναι μεγάλα και βαρετά αλλα ευτυχώς περσινά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #4.778 10-05-12 21:54 Αρχική Δημοσίευση από christina123: πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:01 Ο Nikos Sitys: #4.779 10-05-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Click για ανάπτυξη... Ενταξει βρε παιδια μην γινεστε υπερβολικοι Θεωρουν οτι η εκθεση δεν θελει τοσο διαβασμα οσο τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:02 Ο drosos έγραψε: #4.780 10-05-12 22:02 Σιγα ρε παιδια τελευταια μερα θα διαβασετε ολη την υλη; Κυριακη στις 6 η ωρα το απογευμα τα βιβλια κλεινουν και παω εξω για βολτα μεχρι τις 9 και μετα υπνακο σιγα μην κατσω να σκασω! Τουλαχιστον στην εκθεση αυτο θα το κανω σιγουρα, αλλα σιγουρα μετα τις 9 δεν θα διαβαζω οταν δινουμε πανελληνιες επομενη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παρολο που η χρονια σχεδον εχει τελειωσει θελω να κανω μια ερωτηση.. Πολλες φορες (οπως κ σημερα) δεν εχω ΚΑΘΟΛΟΥ ορεξη να διαβασω.. Δηλαδη θελω να κανω οτιδηποτε αλλο αλλα ΟΧΙ να διαβασω... Εσας σας συμβαινει;; Αν ναι, ποια ειναι η καλυτερη λυση, να συνεχισω να διαβαζω κ οτι κανω, η να βγω καμια βολτα κτλ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 13:39 Η Elisavet21: #4.764 10-05-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αλήθεια είναι. Τον πήρα σήμερα Click για ανάπτυξη... Εμείς τον δημιουργήσαμε μόνοι μας. Μας έβαλαν μπροστά στο pc και τον γράψαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 13:57 Ο dimijim έγραψε: #4.765 10-05-12 13:57 Κι εγώ πήγα σήμερα σχολείο. Έχω γυρίσει από τις 11.00 αλλά διάβαζα κύματα. Καλά ήταν στο σχολείο, άλλαξα λίγο παραστάσεις ήμουν και μόνος στην κατεύθυνση (1 στους 6) οπότε έκανα και 2 ιδιαίτερα σε χημεία και μαθηματικά. Πήγα έκανα τον κωδικό. Ήμουν μόνος μπροστά στον η/υ, τον πληκτρολόγησα και μετά φώναξα την υπεύθυνη απλά για να τσεκάρει ότι ο κωδικός έχει σταλθεί. Καμία επέμβαση από το σχολείο στο θέμα αυτό. Επίσης, μας έδωσαν επιτέλους τα καρτελάκια. Θα γράφουμε στο σχολείο μας, εντός έδρας! Ήμαστε μικρό σχολείο και ήταν ένα ζήτημά αυτό αλλά μετά από πολλά χρόνια το σχολείο μας είναι ξανά εξεταστικό. Τέλος είδα και την αγαπητικιά του Βασίλη. Την ρώτησα τι παίζει και τι πιστεύει αυτή. Έδωσε σαν τα δύο μεγαλύτερα sos τον εθελοντισμό και τον τουρισμό (εγώ δε μιλούσα, μόνο άκουγα), είπε όμως να τα διαβάσω όλα γιατί ποτέ δεν ξέρεις από πού θα επηρεαστεί ο άνθρωπος που θα βάλει τα θέματα. Τη ζήτησα να σχολιάσει το γεγονός ότι το θέμα "δημοκρατία" ακούγεται πολύ από τους φιλολόγους και είπε ότι το θέμα δεν είναι υποχρεωτικό να είναι επίκαιρο κι ότι πιστεύει πως δε θα μπει θέμα που "καίει" γιατί δε θέλουν εξοργισμένα γραπτά. Χαρακτηριστικά είπε πως ένας μαθητής που λόγω του συστήματος βρίσκεται σε άσχημη οικονομική και κοινωνική θέση θα δυσκολευτεί να γράψει ένα τέτοιο θέμα χωρίς να επηρεαστεί απ την κατάσταση και γι αυτό τέτοια θέματα αποφεύγονται. Από το στόμα της και στου Θεού το αυτί... Αυτά τα νέα, όσους βοήθησαν... ΥΓ. Ενδοσχολικές, υπό το φόβο των εκλογών, θα τελειώσουμε 19/6 μας είπαν. Δυστυχώς γράφουμε Β κύκλο... (κρατήστε με γιατί θα αρχίσω να βρίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο drosos έγραψε: #4.766 10-05-12 14:11 Ναι μακαρι να πεσει εθελοντισμος!! Ακουσατε για την νεα βαθμολογηση στην εκθεση;;; Τωρα θα πιανει 50 μοναδες αντι για 40 η καθαρη εκθεση(μακαρι να ειναι φημες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:21 Ο Aeneas έγραψε: #4.767 10-05-12 14:21 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Ναι μακαρι να πεσει εθελοντισμος!! Ακουσατε για την νεα βαθμολογηση στην εκθεση;;; Τωρα θα πιανει 50 μοναδες αντι για 40 η καθαρη εκθεση(μακαρι να ειναι φημες!) Click για ανάπτυξη... Για τη φετινή Β Λυκείου ισχύει σίγουρα, ωστόσο δε νομίζω και για εσάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:22 Ο dimijim έγραψε: #4.768 10-05-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Ναι μακαρι να πεσει εθελοντισμος!! Ακουσατε για την νεα βαθμολογηση στην εκθεση;;; Τωρα θα πιανει 50 μοναδες αντι για 40 η καθαρη εκθεση(μακαρι να ειναι φημες!) Click για ανάπτυξη... Δεν άκουσα κι ούτε θέλω να ακούσω. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα βάλω τη δικιά σου να σε βασανίσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Μαΐου 2012 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:33 Η !!!...vivaki...!!!: #4.769 10-05-12 14:33 Παιδιά, για βιολογία γενικής πόσες μέρες θα αφιερώσετε την επόμενη (και τελευταία) εβδομάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:41 Ο dimijim έγραψε: #4.770 10-05-12 14:41 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Παιδιά, για βιολογία γενικής πόσες μέρες θα αφιερώσετε την επόμενη (και τελευταία) εβδομάδα; Click για ανάπτυξη... Σήμερα-Σάββατο: Κύματα + 1.5 ώρα μαθηματικά το Σάββατο Κυριακή: Μεταλλάξεις-Mendel + 2 ώρες φυσικοχημεία Δευτέρα: Υγεία και Οικολογία Τρίτη: Οικολογία + 2 ώρες βιολογίες + 1.5 ώρα έκθεση Τετάρτη: Κρούσεις + 1.5 ώρα μαθηαματικά Πέμπτη: Ιοντισμός Παρασκευή: Ιοντισμός + 2 ώρες φυσικοχημεία Σαβ/κο: Έκθεση + 1.5 ώρα έκθεση το Σάββατο (μάθημα) Πώς με βλέπετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:02 Η μαριαα χανια: #4.771 10-05-12 17:02 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σήμερα-Σάββατο: Κύματα + 1.5 ώρα μαθηματικά το Σάββατο Κυριακή: Μεταλλάξεις-Mendel + 2 ώρες φυσικοχημεία Δευτέρα: Υγεία και Οικολογία Τρίτη: Οικολογία + 2 ώρες βιολογίες + 1.5 ώρα έκθεση Τετάρτη: Κρούσεις + 1.5 ώρα μαθηαματικά Πέμπτη: Ιοντισμός Παρασκευή: Ιοντισμός + 2 ώρες φυσικοχημεία Σαβ/κο: Έκθεση + 1.5 ώρα έκθεση το Σάββατο (μάθημα) Πώς με βλέπετε; Click για ανάπτυξη... οργανωμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pontiki22 Νεοφερμένο μέλος Η pontiki22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:04 Η pontiki22: #4.772 10-05-12 17:04 εμείς τον επιλέξαμε μόνοι μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:30 Η evi..! έγραψε: #4.773 10-05-12 17:30 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (Καιρό είχες να μας την πεις και in public εσύ...) Απλά το είπα...Το διάβασμα και το πήξιμο της χρονιάς προκαλεί,μέσα σ' όλα τ' άλλα,και αλλαγές στις διαπροσωπικές μας σχέσεις...Δε νομίζω ότι είμαι η μόνη που το 'χω παρατηρήσει αυτό..... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έλεγα πως η συγκεκριμένη περίοδος δίνει κάποια στοιχεία για το ποιες σχέσεις αξίζουν και ποιες όχι και τόσο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X130 Νεοφερμένο μέλος Ο X130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 20:43 Ο X130 έγραψε: #4.774 10-05-12 20:43 Μπορεί να είμαι εκτός θέματος αλλά τα περσινά θέματα τα διαβάζετε? Και συγκεκριμένα για μαθήματα όπως ΑΟΘ ΑΟΔΕ Πληροφορική, ή είστε σίγουροι ότι δεν θα πέσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:28 Ο drosos έγραψε: #4.775 10-05-12 21:28 Εγω τα διαβαζω(αν μιλας για θεωρια) οχι ομως να τα μαθω οπως ολα τα αλλα... Για σωστο-λαθος περισσοτερο Απο ασκησεις εχω λυσει τα περσινα περισσοτερο για εξασκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:36 Η christina123: #4.776 10-05-12 21:36 πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X130 Νεοφερμένο μέλος Ο X130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:49 Ο X130 έγραψε: #4.777 10-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω τα διαβαζω(αν μιλας για θεωρια) οχι ομως να τα μαθω οπως ολα τα αλλα... Για σωστο-λαθος περισσοτερο Απο ασκησεις εχω λυσει τα περσινα περισσοτερο για εξασκηση Click για ανάπτυξη... Ναι για θεωρία και πέρισσότερο για ΑΟΘ να σου πω την αλήθεια που την είχα και ψιλοπαρατημένη και τώρα εχω πάρει φόρα και το μαθαίνω στυλ ΑΟΔΕ και καποια κομμάτια είναι μεγάλα και βαρετά αλλα ευτυχώς περσινά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #4.778 10-05-12 21:54 Αρχική Δημοσίευση από christina123: πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:01 Ο Nikos Sitys: #4.779 10-05-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Click για ανάπτυξη... Ενταξει βρε παιδια μην γινεστε υπερβολικοι Θεωρουν οτι η εκθεση δεν θελει τοσο διαβασμα οσο τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:02 Ο drosos έγραψε: #4.780 10-05-12 22:02 Σιγα ρε παιδια τελευταια μερα θα διαβασετε ολη την υλη; Κυριακη στις 6 η ωρα το απογευμα τα βιβλια κλεινουν και παω εξω για βολτα μεχρι τις 9 και μετα υπνακο σιγα μην κατσω να σκασω! Τουλαχιστον στην εκθεση αυτο θα το κανω σιγουρα, αλλα σιγουρα μετα τις 9 δεν θα διαβαζω οταν δινουμε πανελληνιες επομενη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αλήθεια είναι. Τον πήρα σήμερα Click για ανάπτυξη... Εμείς τον δημιουργήσαμε μόνοι μας. Μας έβαλαν μπροστά στο pc και τον γράψαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 13:57 Ο dimijim έγραψε: #4.765 10-05-12 13:57 Κι εγώ πήγα σήμερα σχολείο. Έχω γυρίσει από τις 11.00 αλλά διάβαζα κύματα. Καλά ήταν στο σχολείο, άλλαξα λίγο παραστάσεις ήμουν και μόνος στην κατεύθυνση (1 στους 6) οπότε έκανα και 2 ιδιαίτερα σε χημεία και μαθηματικά. Πήγα έκανα τον κωδικό. Ήμουν μόνος μπροστά στον η/υ, τον πληκτρολόγησα και μετά φώναξα την υπεύθυνη απλά για να τσεκάρει ότι ο κωδικός έχει σταλθεί. Καμία επέμβαση από το σχολείο στο θέμα αυτό. Επίσης, μας έδωσαν επιτέλους τα καρτελάκια. Θα γράφουμε στο σχολείο μας, εντός έδρας! Ήμαστε μικρό σχολείο και ήταν ένα ζήτημά αυτό αλλά μετά από πολλά χρόνια το σχολείο μας είναι ξανά εξεταστικό. Τέλος είδα και την αγαπητικιά του Βασίλη. Την ρώτησα τι παίζει και τι πιστεύει αυτή. Έδωσε σαν τα δύο μεγαλύτερα sos τον εθελοντισμό και τον τουρισμό (εγώ δε μιλούσα, μόνο άκουγα), είπε όμως να τα διαβάσω όλα γιατί ποτέ δεν ξέρεις από πού θα επηρεαστεί ο άνθρωπος που θα βάλει τα θέματα. Τη ζήτησα να σχολιάσει το γεγονός ότι το θέμα "δημοκρατία" ακούγεται πολύ από τους φιλολόγους και είπε ότι το θέμα δεν είναι υποχρεωτικό να είναι επίκαιρο κι ότι πιστεύει πως δε θα μπει θέμα που "καίει" γιατί δε θέλουν εξοργισμένα γραπτά. Χαρακτηριστικά είπε πως ένας μαθητής που λόγω του συστήματος βρίσκεται σε άσχημη οικονομική και κοινωνική θέση θα δυσκολευτεί να γράψει ένα τέτοιο θέμα χωρίς να επηρεαστεί απ την κατάσταση και γι αυτό τέτοια θέματα αποφεύγονται. Από το στόμα της και στου Θεού το αυτί... Αυτά τα νέα, όσους βοήθησαν... ΥΓ. Ενδοσχολικές, υπό το φόβο των εκλογών, θα τελειώσουμε 19/6 μας είπαν. Δυστυχώς γράφουμε Β κύκλο... (κρατήστε με γιατί θα αρχίσω να βρίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο drosos έγραψε: #4.766 10-05-12 14:11 Ναι μακαρι να πεσει εθελοντισμος!! Ακουσατε για την νεα βαθμολογηση στην εκθεση;;; Τωρα θα πιανει 50 μοναδες αντι για 40 η καθαρη εκθεση(μακαρι να ειναι φημες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:21 Ο Aeneas έγραψε: #4.767 10-05-12 14:21 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Ναι μακαρι να πεσει εθελοντισμος!! Ακουσατε για την νεα βαθμολογηση στην εκθεση;;; Τωρα θα πιανει 50 μοναδες αντι για 40 η καθαρη εκθεση(μακαρι να ειναι φημες!) Click για ανάπτυξη... Για τη φετινή Β Λυκείου ισχύει σίγουρα, ωστόσο δε νομίζω και για εσάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:22 Ο dimijim έγραψε: #4.768 10-05-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Ναι μακαρι να πεσει εθελοντισμος!! Ακουσατε για την νεα βαθμολογηση στην εκθεση;;; Τωρα θα πιανει 50 μοναδες αντι για 40 η καθαρη εκθεση(μακαρι να ειναι φημες!) Click για ανάπτυξη... Δεν άκουσα κι ούτε θέλω να ακούσω. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα βάλω τη δικιά σου να σε βασανίσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Μαΐου 2012 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:33 Η !!!...vivaki...!!!: #4.769 10-05-12 14:33 Παιδιά, για βιολογία γενικής πόσες μέρες θα αφιερώσετε την επόμενη (και τελευταία) εβδομάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:41 Ο dimijim έγραψε: #4.770 10-05-12 14:41 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Παιδιά, για βιολογία γενικής πόσες μέρες θα αφιερώσετε την επόμενη (και τελευταία) εβδομάδα; Click για ανάπτυξη... Σήμερα-Σάββατο: Κύματα + 1.5 ώρα μαθηματικά το Σάββατο Κυριακή: Μεταλλάξεις-Mendel + 2 ώρες φυσικοχημεία Δευτέρα: Υγεία και Οικολογία Τρίτη: Οικολογία + 2 ώρες βιολογίες + 1.5 ώρα έκθεση Τετάρτη: Κρούσεις + 1.5 ώρα μαθηαματικά Πέμπτη: Ιοντισμός Παρασκευή: Ιοντισμός + 2 ώρες φυσικοχημεία Σαβ/κο: Έκθεση + 1.5 ώρα έκθεση το Σάββατο (μάθημα) Πώς με βλέπετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:02 Η μαριαα χανια: #4.771 10-05-12 17:02 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σήμερα-Σάββατο: Κύματα + 1.5 ώρα μαθηματικά το Σάββατο Κυριακή: Μεταλλάξεις-Mendel + 2 ώρες φυσικοχημεία Δευτέρα: Υγεία και Οικολογία Τρίτη: Οικολογία + 2 ώρες βιολογίες + 1.5 ώρα έκθεση Τετάρτη: Κρούσεις + 1.5 ώρα μαθηαματικά Πέμπτη: Ιοντισμός Παρασκευή: Ιοντισμός + 2 ώρες φυσικοχημεία Σαβ/κο: Έκθεση + 1.5 ώρα έκθεση το Σάββατο (μάθημα) Πώς με βλέπετε; Click για ανάπτυξη... οργανωμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pontiki22 Νεοφερμένο μέλος Η pontiki22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:04 Η pontiki22: #4.772 10-05-12 17:04 εμείς τον επιλέξαμε μόνοι μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:30 Η evi..! έγραψε: #4.773 10-05-12 17:30 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (Καιρό είχες να μας την πεις και in public εσύ...) Απλά το είπα...Το διάβασμα και το πήξιμο της χρονιάς προκαλεί,μέσα σ' όλα τ' άλλα,και αλλαγές στις διαπροσωπικές μας σχέσεις...Δε νομίζω ότι είμαι η μόνη που το 'χω παρατηρήσει αυτό..... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έλεγα πως η συγκεκριμένη περίοδος δίνει κάποια στοιχεία για το ποιες σχέσεις αξίζουν και ποιες όχι και τόσο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X130 Νεοφερμένο μέλος Ο X130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 20:43 Ο X130 έγραψε: #4.774 10-05-12 20:43 Μπορεί να είμαι εκτός θέματος αλλά τα περσινά θέματα τα διαβάζετε? Και συγκεκριμένα για μαθήματα όπως ΑΟΘ ΑΟΔΕ Πληροφορική, ή είστε σίγουροι ότι δεν θα πέσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:28 Ο drosos έγραψε: #4.775 10-05-12 21:28 Εγω τα διαβαζω(αν μιλας για θεωρια) οχι ομως να τα μαθω οπως ολα τα αλλα... Για σωστο-λαθος περισσοτερο Απο ασκησεις εχω λυσει τα περσινα περισσοτερο για εξασκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:36 Η christina123: #4.776 10-05-12 21:36 πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X130 Νεοφερμένο μέλος Ο X130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:49 Ο X130 έγραψε: #4.777 10-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω τα διαβαζω(αν μιλας για θεωρια) οχι ομως να τα μαθω οπως ολα τα αλλα... Για σωστο-λαθος περισσοτερο Απο ασκησεις εχω λυσει τα περσινα περισσοτερο για εξασκηση Click για ανάπτυξη... Ναι για θεωρία και πέρισσότερο για ΑΟΘ να σου πω την αλήθεια που την είχα και ψιλοπαρατημένη και τώρα εχω πάρει φόρα και το μαθαίνω στυλ ΑΟΔΕ και καποια κομμάτια είναι μεγάλα και βαρετά αλλα ευτυχώς περσινά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #4.778 10-05-12 21:54 Αρχική Δημοσίευση από christina123: πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:01 Ο Nikos Sitys: #4.779 10-05-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Click για ανάπτυξη... Ενταξει βρε παιδια μην γινεστε υπερβολικοι Θεωρουν οτι η εκθεση δεν θελει τοσο διαβασμα οσο τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:02 Ο drosos έγραψε: #4.780 10-05-12 22:02 Σιγα ρε παιδια τελευταια μερα θα διαβασετε ολη την υλη; Κυριακη στις 6 η ωρα το απογευμα τα βιβλια κλεινουν και παω εξω για βολτα μεχρι τις 9 και μετα υπνακο σιγα μην κατσω να σκασω! Τουλαχιστον στην εκθεση αυτο θα το κανω σιγουρα, αλλα σιγουρα μετα τις 9 δεν θα διαβαζω οταν δινουμε πανελληνιες επομενη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ πήγα σήμερα σχολείο. Έχω γυρίσει από τις 11.00 αλλά διάβαζα κύματα. Καλά ήταν στο σχολείο, άλλαξα λίγο παραστάσεις ήμουν και μόνος στην κατεύθυνση (1 στους 6) οπότε έκανα και 2 ιδιαίτερα σε χημεία και μαθηματικά. Πήγα έκανα τον κωδικό. Ήμουν μόνος μπροστά στον η/υ, τον πληκτρολόγησα και μετά φώναξα την υπεύθυνη απλά για να τσεκάρει ότι ο κωδικός έχει σταλθεί. Καμία επέμβαση από το σχολείο στο θέμα αυτό. Επίσης, μας έδωσαν επιτέλους τα καρτελάκια. Θα γράφουμε στο σχολείο μας, εντός έδρας! Ήμαστε μικρό σχολείο και ήταν ένα ζήτημά αυτό αλλά μετά από πολλά χρόνια το σχολείο μας είναι ξανά εξεταστικό. Τέλος είδα και την αγαπητικιά του Βασίλη. Την ρώτησα τι παίζει και τι πιστεύει αυτή. Έδωσε σαν τα δύο μεγαλύτερα sos τον εθελοντισμό και τον τουρισμό (εγώ δε μιλούσα, μόνο άκουγα), είπε όμως να τα διαβάσω όλα γιατί ποτέ δεν ξέρεις από πού θα επηρεαστεί ο άνθρωπος που θα βάλει τα θέματα. Τη ζήτησα να σχολιάσει το γεγονός ότι το θέμα "δημοκρατία" ακούγεται πολύ από τους φιλολόγους και είπε ότι το θέμα δεν είναι υποχρεωτικό να είναι επίκαιρο κι ότι πιστεύει πως δε θα μπει θέμα που "καίει" γιατί δε θέλουν εξοργισμένα γραπτά. Χαρακτηριστικά είπε πως ένας μαθητής που λόγω του συστήματος βρίσκεται σε άσχημη οικονομική και κοινωνική θέση θα δυσκολευτεί να γράψει ένα τέτοιο θέμα χωρίς να επηρεαστεί απ την κατάσταση και γι αυτό τέτοια θέματα αποφεύγονται. Από το στόμα της και στου Θεού το αυτί... Αυτά τα νέα, όσους βοήθησαν... ΥΓ. Ενδοσχολικές, υπό το φόβο των εκλογών, θα τελειώσουμε 19/6 μας είπαν. Δυστυχώς γράφουμε Β κύκλο... (κρατήστε με γιατί θα αρχίσω να βρίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:11 Ο drosos έγραψε: #4.766 10-05-12 14:11 Ναι μακαρι να πεσει εθελοντισμος!! Ακουσατε για την νεα βαθμολογηση στην εκθεση;;; Τωρα θα πιανει 50 μοναδες αντι για 40 η καθαρη εκθεση(μακαρι να ειναι φημες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:21 Ο Aeneas έγραψε: #4.767 10-05-12 14:21 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Ναι μακαρι να πεσει εθελοντισμος!! Ακουσατε για την νεα βαθμολογηση στην εκθεση;;; Τωρα θα πιανει 50 μοναδες αντι για 40 η καθαρη εκθεση(μακαρι να ειναι φημες!) Click για ανάπτυξη... Για τη φετινή Β Λυκείου ισχύει σίγουρα, ωστόσο δε νομίζω και για εσάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:22 Ο dimijim έγραψε: #4.768 10-05-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Ναι μακαρι να πεσει εθελοντισμος!! Ακουσατε για την νεα βαθμολογηση στην εκθεση;;; Τωρα θα πιανει 50 μοναδες αντι για 40 η καθαρη εκθεση(μακαρι να ειναι φημες!) Click για ανάπτυξη... Δεν άκουσα κι ούτε θέλω να ακούσω. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα βάλω τη δικιά σου να σε βασανίσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Μαΐου 2012 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:33 Η !!!...vivaki...!!!: #4.769 10-05-12 14:33 Παιδιά, για βιολογία γενικής πόσες μέρες θα αφιερώσετε την επόμενη (και τελευταία) εβδομάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:41 Ο dimijim έγραψε: #4.770 10-05-12 14:41 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Παιδιά, για βιολογία γενικής πόσες μέρες θα αφιερώσετε την επόμενη (και τελευταία) εβδομάδα; Click για ανάπτυξη... Σήμερα-Σάββατο: Κύματα + 1.5 ώρα μαθηματικά το Σάββατο Κυριακή: Μεταλλάξεις-Mendel + 2 ώρες φυσικοχημεία Δευτέρα: Υγεία και Οικολογία Τρίτη: Οικολογία + 2 ώρες βιολογίες + 1.5 ώρα έκθεση Τετάρτη: Κρούσεις + 1.5 ώρα μαθηαματικά Πέμπτη: Ιοντισμός Παρασκευή: Ιοντισμός + 2 ώρες φυσικοχημεία Σαβ/κο: Έκθεση + 1.5 ώρα έκθεση το Σάββατο (μάθημα) Πώς με βλέπετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:02 Η μαριαα χανια: #4.771 10-05-12 17:02 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σήμερα-Σάββατο: Κύματα + 1.5 ώρα μαθηματικά το Σάββατο Κυριακή: Μεταλλάξεις-Mendel + 2 ώρες φυσικοχημεία Δευτέρα: Υγεία και Οικολογία Τρίτη: Οικολογία + 2 ώρες βιολογίες + 1.5 ώρα έκθεση Τετάρτη: Κρούσεις + 1.5 ώρα μαθηαματικά Πέμπτη: Ιοντισμός Παρασκευή: Ιοντισμός + 2 ώρες φυσικοχημεία Σαβ/κο: Έκθεση + 1.5 ώρα έκθεση το Σάββατο (μάθημα) Πώς με βλέπετε; Click για ανάπτυξη... οργανωμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pontiki22 Νεοφερμένο μέλος Η pontiki22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:04 Η pontiki22: #4.772 10-05-12 17:04 εμείς τον επιλέξαμε μόνοι μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:30 Η evi..! έγραψε: #4.773 10-05-12 17:30 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (Καιρό είχες να μας την πεις και in public εσύ...) Απλά το είπα...Το διάβασμα και το πήξιμο της χρονιάς προκαλεί,μέσα σ' όλα τ' άλλα,και αλλαγές στις διαπροσωπικές μας σχέσεις...Δε νομίζω ότι είμαι η μόνη που το 'χω παρατηρήσει αυτό..... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έλεγα πως η συγκεκριμένη περίοδος δίνει κάποια στοιχεία για το ποιες σχέσεις αξίζουν και ποιες όχι και τόσο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X130 Νεοφερμένο μέλος Ο X130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 20:43 Ο X130 έγραψε: #4.774 10-05-12 20:43 Μπορεί να είμαι εκτός θέματος αλλά τα περσινά θέματα τα διαβάζετε? Και συγκεκριμένα για μαθήματα όπως ΑΟΘ ΑΟΔΕ Πληροφορική, ή είστε σίγουροι ότι δεν θα πέσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:28 Ο drosos έγραψε: #4.775 10-05-12 21:28 Εγω τα διαβαζω(αν μιλας για θεωρια) οχι ομως να τα μαθω οπως ολα τα αλλα... Για σωστο-λαθος περισσοτερο Απο ασκησεις εχω λυσει τα περσινα περισσοτερο για εξασκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:36 Η christina123: #4.776 10-05-12 21:36 πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X130 Νεοφερμένο μέλος Ο X130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:49 Ο X130 έγραψε: #4.777 10-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω τα διαβαζω(αν μιλας για θεωρια) οχι ομως να τα μαθω οπως ολα τα αλλα... Για σωστο-λαθος περισσοτερο Απο ασκησεις εχω λυσει τα περσινα περισσοτερο για εξασκηση Click για ανάπτυξη... Ναι για θεωρία και πέρισσότερο για ΑΟΘ να σου πω την αλήθεια που την είχα και ψιλοπαρατημένη και τώρα εχω πάρει φόρα και το μαθαίνω στυλ ΑΟΔΕ και καποια κομμάτια είναι μεγάλα και βαρετά αλλα ευτυχώς περσινά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #4.778 10-05-12 21:54 Αρχική Δημοσίευση από christina123: πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:01 Ο Nikos Sitys: #4.779 10-05-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Click για ανάπτυξη... Ενταξει βρε παιδια μην γινεστε υπερβολικοι Θεωρουν οτι η εκθεση δεν θελει τοσο διαβασμα οσο τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:02 Ο drosos έγραψε: #4.780 10-05-12 22:02 Σιγα ρε παιδια τελευταια μερα θα διαβασετε ολη την υλη; Κυριακη στις 6 η ωρα το απογευμα τα βιβλια κλεινουν και παω εξω για βολτα μεχρι τις 9 και μετα υπνακο σιγα μην κατσω να σκασω! Τουλαχιστον στην εκθεση αυτο θα το κανω σιγουρα, αλλα σιγουρα μετα τις 9 δεν θα διαβαζω οταν δινουμε πανελληνιες επομενη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι μακαρι να πεσει εθελοντισμος!! Ακουσατε για την νεα βαθμολογηση στην εκθεση;;; Τωρα θα πιανει 50 μοναδες αντι για 40 η καθαρη εκθεση(μακαρι να ειναι φημες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:21 Ο Aeneas έγραψε: #4.767 10-05-12 14:21 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Ναι μακαρι να πεσει εθελοντισμος!! Ακουσατε για την νεα βαθμολογηση στην εκθεση;;; Τωρα θα πιανει 50 μοναδες αντι για 40 η καθαρη εκθεση(μακαρι να ειναι φημες!) Click για ανάπτυξη... Για τη φετινή Β Λυκείου ισχύει σίγουρα, ωστόσο δε νομίζω και για εσάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:22 Ο dimijim έγραψε: #4.768 10-05-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Ναι μακαρι να πεσει εθελοντισμος!! Ακουσατε για την νεα βαθμολογηση στην εκθεση;;; Τωρα θα πιανει 50 μοναδες αντι για 40 η καθαρη εκθεση(μακαρι να ειναι φημες!) Click για ανάπτυξη... Δεν άκουσα κι ούτε θέλω να ακούσω. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα βάλω τη δικιά σου να σε βασανίσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Μαΐου 2012 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:33 Η !!!...vivaki...!!!: #4.769 10-05-12 14:33 Παιδιά, για βιολογία γενικής πόσες μέρες θα αφιερώσετε την επόμενη (και τελευταία) εβδομάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:41 Ο dimijim έγραψε: #4.770 10-05-12 14:41 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Παιδιά, για βιολογία γενικής πόσες μέρες θα αφιερώσετε την επόμενη (και τελευταία) εβδομάδα; Click για ανάπτυξη... Σήμερα-Σάββατο: Κύματα + 1.5 ώρα μαθηματικά το Σάββατο Κυριακή: Μεταλλάξεις-Mendel + 2 ώρες φυσικοχημεία Δευτέρα: Υγεία και Οικολογία Τρίτη: Οικολογία + 2 ώρες βιολογίες + 1.5 ώρα έκθεση Τετάρτη: Κρούσεις + 1.5 ώρα μαθηαματικά Πέμπτη: Ιοντισμός Παρασκευή: Ιοντισμός + 2 ώρες φυσικοχημεία Σαβ/κο: Έκθεση + 1.5 ώρα έκθεση το Σάββατο (μάθημα) Πώς με βλέπετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:02 Η μαριαα χανια: #4.771 10-05-12 17:02 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σήμερα-Σάββατο: Κύματα + 1.5 ώρα μαθηματικά το Σάββατο Κυριακή: Μεταλλάξεις-Mendel + 2 ώρες φυσικοχημεία Δευτέρα: Υγεία και Οικολογία Τρίτη: Οικολογία + 2 ώρες βιολογίες + 1.5 ώρα έκθεση Τετάρτη: Κρούσεις + 1.5 ώρα μαθηαματικά Πέμπτη: Ιοντισμός Παρασκευή: Ιοντισμός + 2 ώρες φυσικοχημεία Σαβ/κο: Έκθεση + 1.5 ώρα έκθεση το Σάββατο (μάθημα) Πώς με βλέπετε; Click για ανάπτυξη... οργανωμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pontiki22 Νεοφερμένο μέλος Η pontiki22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:04 Η pontiki22: #4.772 10-05-12 17:04 εμείς τον επιλέξαμε μόνοι μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:30 Η evi..! έγραψε: #4.773 10-05-12 17:30 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (Καιρό είχες να μας την πεις και in public εσύ...) Απλά το είπα...Το διάβασμα και το πήξιμο της χρονιάς προκαλεί,μέσα σ' όλα τ' άλλα,και αλλαγές στις διαπροσωπικές μας σχέσεις...Δε νομίζω ότι είμαι η μόνη που το 'χω παρατηρήσει αυτό..... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έλεγα πως η συγκεκριμένη περίοδος δίνει κάποια στοιχεία για το ποιες σχέσεις αξίζουν και ποιες όχι και τόσο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X130 Νεοφερμένο μέλος Ο X130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 20:43 Ο X130 έγραψε: #4.774 10-05-12 20:43 Μπορεί να είμαι εκτός θέματος αλλά τα περσινά θέματα τα διαβάζετε? Και συγκεκριμένα για μαθήματα όπως ΑΟΘ ΑΟΔΕ Πληροφορική, ή είστε σίγουροι ότι δεν θα πέσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:28 Ο drosos έγραψε: #4.775 10-05-12 21:28 Εγω τα διαβαζω(αν μιλας για θεωρια) οχι ομως να τα μαθω οπως ολα τα αλλα... Για σωστο-λαθος περισσοτερο Απο ασκησεις εχω λυσει τα περσινα περισσοτερο για εξασκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:36 Η christina123: #4.776 10-05-12 21:36 πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X130 Νεοφερμένο μέλος Ο X130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:49 Ο X130 έγραψε: #4.777 10-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω τα διαβαζω(αν μιλας για θεωρια) οχι ομως να τα μαθω οπως ολα τα αλλα... Για σωστο-λαθος περισσοτερο Απο ασκησεις εχω λυσει τα περσινα περισσοτερο για εξασκηση Click για ανάπτυξη... Ναι για θεωρία και πέρισσότερο για ΑΟΘ να σου πω την αλήθεια που την είχα και ψιλοπαρατημένη και τώρα εχω πάρει φόρα και το μαθαίνω στυλ ΑΟΔΕ και καποια κομμάτια είναι μεγάλα και βαρετά αλλα ευτυχώς περσινά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #4.778 10-05-12 21:54 Αρχική Δημοσίευση από christina123: πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:01 Ο Nikos Sitys: #4.779 10-05-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Click για ανάπτυξη... Ενταξει βρε παιδια μην γινεστε υπερβολικοι Θεωρουν οτι η εκθεση δεν θελει τοσο διαβασμα οσο τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:02 Ο drosos έγραψε: #4.780 10-05-12 22:02 Σιγα ρε παιδια τελευταια μερα θα διαβασετε ολη την υλη; Κυριακη στις 6 η ωρα το απογευμα τα βιβλια κλεινουν και παω εξω για βολτα μεχρι τις 9 και μετα υπνακο σιγα μην κατσω να σκασω! Τουλαχιστον στην εκθεση αυτο θα το κανω σιγουρα, αλλα σιγουρα μετα τις 9 δεν θα διαβαζω οταν δινουμε πανελληνιες επομενη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drosos: Ναι μακαρι να πεσει εθελοντισμος!! Ακουσατε για την νεα βαθμολογηση στην εκθεση;;; Τωρα θα πιανει 50 μοναδες αντι για 40 η καθαρη εκθεση(μακαρι να ειναι φημες!) Click για ανάπτυξη... Για τη φετινή Β Λυκείου ισχύει σίγουρα, ωστόσο δε νομίζω και για εσάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:22 Ο dimijim έγραψε: #4.768 10-05-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Ναι μακαρι να πεσει εθελοντισμος!! Ακουσατε για την νεα βαθμολογηση στην εκθεση;;; Τωρα θα πιανει 50 μοναδες αντι για 40 η καθαρη εκθεση(μακαρι να ειναι φημες!) Click για ανάπτυξη... Δεν άκουσα κι ούτε θέλω να ακούσω. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα βάλω τη δικιά σου να σε βασανίσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Μαΐου 2012 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:33 Η !!!...vivaki...!!!: #4.769 10-05-12 14:33 Παιδιά, για βιολογία γενικής πόσες μέρες θα αφιερώσετε την επόμενη (και τελευταία) εβδομάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:41 Ο dimijim έγραψε: #4.770 10-05-12 14:41 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Παιδιά, για βιολογία γενικής πόσες μέρες θα αφιερώσετε την επόμενη (και τελευταία) εβδομάδα; Click για ανάπτυξη... Σήμερα-Σάββατο: Κύματα + 1.5 ώρα μαθηματικά το Σάββατο Κυριακή: Μεταλλάξεις-Mendel + 2 ώρες φυσικοχημεία Δευτέρα: Υγεία και Οικολογία Τρίτη: Οικολογία + 2 ώρες βιολογίες + 1.5 ώρα έκθεση Τετάρτη: Κρούσεις + 1.5 ώρα μαθηαματικά Πέμπτη: Ιοντισμός Παρασκευή: Ιοντισμός + 2 ώρες φυσικοχημεία Σαβ/κο: Έκθεση + 1.5 ώρα έκθεση το Σάββατο (μάθημα) Πώς με βλέπετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:02 Η μαριαα χανια: #4.771 10-05-12 17:02 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σήμερα-Σάββατο: Κύματα + 1.5 ώρα μαθηματικά το Σάββατο Κυριακή: Μεταλλάξεις-Mendel + 2 ώρες φυσικοχημεία Δευτέρα: Υγεία και Οικολογία Τρίτη: Οικολογία + 2 ώρες βιολογίες + 1.5 ώρα έκθεση Τετάρτη: Κρούσεις + 1.5 ώρα μαθηαματικά Πέμπτη: Ιοντισμός Παρασκευή: Ιοντισμός + 2 ώρες φυσικοχημεία Σαβ/κο: Έκθεση + 1.5 ώρα έκθεση το Σάββατο (μάθημα) Πώς με βλέπετε; Click για ανάπτυξη... οργανωμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pontiki22 Νεοφερμένο μέλος Η pontiki22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:04 Η pontiki22: #4.772 10-05-12 17:04 εμείς τον επιλέξαμε μόνοι μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:30 Η evi..! έγραψε: #4.773 10-05-12 17:30 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (Καιρό είχες να μας την πεις και in public εσύ...) Απλά το είπα...Το διάβασμα και το πήξιμο της χρονιάς προκαλεί,μέσα σ' όλα τ' άλλα,και αλλαγές στις διαπροσωπικές μας σχέσεις...Δε νομίζω ότι είμαι η μόνη που το 'χω παρατηρήσει αυτό..... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έλεγα πως η συγκεκριμένη περίοδος δίνει κάποια στοιχεία για το ποιες σχέσεις αξίζουν και ποιες όχι και τόσο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X130 Νεοφερμένο μέλος Ο X130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 20:43 Ο X130 έγραψε: #4.774 10-05-12 20:43 Μπορεί να είμαι εκτός θέματος αλλά τα περσινά θέματα τα διαβάζετε? Και συγκεκριμένα για μαθήματα όπως ΑΟΘ ΑΟΔΕ Πληροφορική, ή είστε σίγουροι ότι δεν θα πέσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:28 Ο drosos έγραψε: #4.775 10-05-12 21:28 Εγω τα διαβαζω(αν μιλας για θεωρια) οχι ομως να τα μαθω οπως ολα τα αλλα... Για σωστο-λαθος περισσοτερο Απο ασκησεις εχω λυσει τα περσινα περισσοτερο για εξασκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:36 Η christina123: #4.776 10-05-12 21:36 πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X130 Νεοφερμένο μέλος Ο X130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:49 Ο X130 έγραψε: #4.777 10-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω τα διαβαζω(αν μιλας για θεωρια) οχι ομως να τα μαθω οπως ολα τα αλλα... Για σωστο-λαθος περισσοτερο Απο ασκησεις εχω λυσει τα περσινα περισσοτερο για εξασκηση Click για ανάπτυξη... Ναι για θεωρία και πέρισσότερο για ΑΟΘ να σου πω την αλήθεια που την είχα και ψιλοπαρατημένη και τώρα εχω πάρει φόρα και το μαθαίνω στυλ ΑΟΔΕ και καποια κομμάτια είναι μεγάλα και βαρετά αλλα ευτυχώς περσινά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #4.778 10-05-12 21:54 Αρχική Δημοσίευση από christina123: πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:01 Ο Nikos Sitys: #4.779 10-05-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Click για ανάπτυξη... Ενταξει βρε παιδια μην γινεστε υπερβολικοι Θεωρουν οτι η εκθεση δεν θελει τοσο διαβασμα οσο τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:02 Ο drosos έγραψε: #4.780 10-05-12 22:02 Σιγα ρε παιδια τελευταια μερα θα διαβασετε ολη την υλη; Κυριακη στις 6 η ωρα το απογευμα τα βιβλια κλεινουν και παω εξω για βολτα μεχρι τις 9 και μετα υπνακο σιγα μην κατσω να σκασω! Τουλαχιστον στην εκθεση αυτο θα το κανω σιγουρα, αλλα σιγουρα μετα τις 9 δεν θα διαβαζω οταν δινουμε πανελληνιες επομενη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drosos: Ναι μακαρι να πεσει εθελοντισμος!! Ακουσατε για την νεα βαθμολογηση στην εκθεση;;; Τωρα θα πιανει 50 μοναδες αντι για 40 η καθαρη εκθεση(μακαρι να ειναι φημες!) Click για ανάπτυξη... Δεν άκουσα κι ούτε θέλω να ακούσω. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα βάλω τη δικιά σου να σε βασανίσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:33 Η !!!...vivaki...!!!: #4.769 10-05-12 14:33 Παιδιά, για βιολογία γενικής πόσες μέρες θα αφιερώσετε την επόμενη (και τελευταία) εβδομάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:41 Ο dimijim έγραψε: #4.770 10-05-12 14:41 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Παιδιά, για βιολογία γενικής πόσες μέρες θα αφιερώσετε την επόμενη (και τελευταία) εβδομάδα; Click για ανάπτυξη... Σήμερα-Σάββατο: Κύματα + 1.5 ώρα μαθηματικά το Σάββατο Κυριακή: Μεταλλάξεις-Mendel + 2 ώρες φυσικοχημεία Δευτέρα: Υγεία και Οικολογία Τρίτη: Οικολογία + 2 ώρες βιολογίες + 1.5 ώρα έκθεση Τετάρτη: Κρούσεις + 1.5 ώρα μαθηαματικά Πέμπτη: Ιοντισμός Παρασκευή: Ιοντισμός + 2 ώρες φυσικοχημεία Σαβ/κο: Έκθεση + 1.5 ώρα έκθεση το Σάββατο (μάθημα) Πώς με βλέπετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:02 Η μαριαα χανια: #4.771 10-05-12 17:02 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σήμερα-Σάββατο: Κύματα + 1.5 ώρα μαθηματικά το Σάββατο Κυριακή: Μεταλλάξεις-Mendel + 2 ώρες φυσικοχημεία Δευτέρα: Υγεία και Οικολογία Τρίτη: Οικολογία + 2 ώρες βιολογίες + 1.5 ώρα έκθεση Τετάρτη: Κρούσεις + 1.5 ώρα μαθηαματικά Πέμπτη: Ιοντισμός Παρασκευή: Ιοντισμός + 2 ώρες φυσικοχημεία Σαβ/κο: Έκθεση + 1.5 ώρα έκθεση το Σάββατο (μάθημα) Πώς με βλέπετε; Click για ανάπτυξη... οργανωμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pontiki22 Νεοφερμένο μέλος Η pontiki22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:04 Η pontiki22: #4.772 10-05-12 17:04 εμείς τον επιλέξαμε μόνοι μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:30 Η evi..! έγραψε: #4.773 10-05-12 17:30 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (Καιρό είχες να μας την πεις και in public εσύ...) Απλά το είπα...Το διάβασμα και το πήξιμο της χρονιάς προκαλεί,μέσα σ' όλα τ' άλλα,και αλλαγές στις διαπροσωπικές μας σχέσεις...Δε νομίζω ότι είμαι η μόνη που το 'χω παρατηρήσει αυτό..... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έλεγα πως η συγκεκριμένη περίοδος δίνει κάποια στοιχεία για το ποιες σχέσεις αξίζουν και ποιες όχι και τόσο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X130 Νεοφερμένο μέλος Ο X130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 20:43 Ο X130 έγραψε: #4.774 10-05-12 20:43 Μπορεί να είμαι εκτός θέματος αλλά τα περσινά θέματα τα διαβάζετε? Και συγκεκριμένα για μαθήματα όπως ΑΟΘ ΑΟΔΕ Πληροφορική, ή είστε σίγουροι ότι δεν θα πέσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:28 Ο drosos έγραψε: #4.775 10-05-12 21:28 Εγω τα διαβαζω(αν μιλας για θεωρια) οχι ομως να τα μαθω οπως ολα τα αλλα... Για σωστο-λαθος περισσοτερο Απο ασκησεις εχω λυσει τα περσινα περισσοτερο για εξασκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:36 Η christina123: #4.776 10-05-12 21:36 πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X130 Νεοφερμένο μέλος Ο X130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:49 Ο X130 έγραψε: #4.777 10-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω τα διαβαζω(αν μιλας για θεωρια) οχι ομως να τα μαθω οπως ολα τα αλλα... Για σωστο-λαθος περισσοτερο Απο ασκησεις εχω λυσει τα περσινα περισσοτερο για εξασκηση Click για ανάπτυξη... Ναι για θεωρία και πέρισσότερο για ΑΟΘ να σου πω την αλήθεια που την είχα και ψιλοπαρατημένη και τώρα εχω πάρει φόρα και το μαθαίνω στυλ ΑΟΔΕ και καποια κομμάτια είναι μεγάλα και βαρετά αλλα ευτυχώς περσινά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #4.778 10-05-12 21:54 Αρχική Δημοσίευση από christina123: πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:01 Ο Nikos Sitys: #4.779 10-05-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Click για ανάπτυξη... Ενταξει βρε παιδια μην γινεστε υπερβολικοι Θεωρουν οτι η εκθεση δεν θελει τοσο διαβασμα οσο τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:02 Ο drosos έγραψε: #4.780 10-05-12 22:02 Σιγα ρε παιδια τελευταια μερα θα διαβασετε ολη την υλη; Κυριακη στις 6 η ωρα το απογευμα τα βιβλια κλεινουν και παω εξω για βολτα μεχρι τις 9 και μετα υπνακο σιγα μην κατσω να σκασω! Τουλαχιστον στην εκθεση αυτο θα το κανω σιγουρα, αλλα σιγουρα μετα τις 9 δεν θα διαβαζω οταν δινουμε πανελληνιες επομενη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά, για βιολογία γενικής πόσες μέρες θα αφιερώσετε την επόμενη (και τελευταία) εβδομάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 14:41 Ο dimijim έγραψε: #4.770 10-05-12 14:41 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Παιδιά, για βιολογία γενικής πόσες μέρες θα αφιερώσετε την επόμενη (και τελευταία) εβδομάδα; Click για ανάπτυξη... Σήμερα-Σάββατο: Κύματα + 1.5 ώρα μαθηματικά το Σάββατο Κυριακή: Μεταλλάξεις-Mendel + 2 ώρες φυσικοχημεία Δευτέρα: Υγεία και Οικολογία Τρίτη: Οικολογία + 2 ώρες βιολογίες + 1.5 ώρα έκθεση Τετάρτη: Κρούσεις + 1.5 ώρα μαθηαματικά Πέμπτη: Ιοντισμός Παρασκευή: Ιοντισμός + 2 ώρες φυσικοχημεία Σαβ/κο: Έκθεση + 1.5 ώρα έκθεση το Σάββατο (μάθημα) Πώς με βλέπετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:02 Η μαριαα χανια: #4.771 10-05-12 17:02 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σήμερα-Σάββατο: Κύματα + 1.5 ώρα μαθηματικά το Σάββατο Κυριακή: Μεταλλάξεις-Mendel + 2 ώρες φυσικοχημεία Δευτέρα: Υγεία και Οικολογία Τρίτη: Οικολογία + 2 ώρες βιολογίες + 1.5 ώρα έκθεση Τετάρτη: Κρούσεις + 1.5 ώρα μαθηαματικά Πέμπτη: Ιοντισμός Παρασκευή: Ιοντισμός + 2 ώρες φυσικοχημεία Σαβ/κο: Έκθεση + 1.5 ώρα έκθεση το Σάββατο (μάθημα) Πώς με βλέπετε; Click για ανάπτυξη... οργανωμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pontiki22 Νεοφερμένο μέλος Η pontiki22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:04 Η pontiki22: #4.772 10-05-12 17:04 εμείς τον επιλέξαμε μόνοι μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:30 Η evi..! έγραψε: #4.773 10-05-12 17:30 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (Καιρό είχες να μας την πεις και in public εσύ...) Απλά το είπα...Το διάβασμα και το πήξιμο της χρονιάς προκαλεί,μέσα σ' όλα τ' άλλα,και αλλαγές στις διαπροσωπικές μας σχέσεις...Δε νομίζω ότι είμαι η μόνη που το 'χω παρατηρήσει αυτό..... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έλεγα πως η συγκεκριμένη περίοδος δίνει κάποια στοιχεία για το ποιες σχέσεις αξίζουν και ποιες όχι και τόσο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X130 Νεοφερμένο μέλος Ο X130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 20:43 Ο X130 έγραψε: #4.774 10-05-12 20:43 Μπορεί να είμαι εκτός θέματος αλλά τα περσινά θέματα τα διαβάζετε? Και συγκεκριμένα για μαθήματα όπως ΑΟΘ ΑΟΔΕ Πληροφορική, ή είστε σίγουροι ότι δεν θα πέσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:28 Ο drosos έγραψε: #4.775 10-05-12 21:28 Εγω τα διαβαζω(αν μιλας για θεωρια) οχι ομως να τα μαθω οπως ολα τα αλλα... Για σωστο-λαθος περισσοτερο Απο ασκησεις εχω λυσει τα περσινα περισσοτερο για εξασκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:36 Η christina123: #4.776 10-05-12 21:36 πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X130 Νεοφερμένο μέλος Ο X130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:49 Ο X130 έγραψε: #4.777 10-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω τα διαβαζω(αν μιλας για θεωρια) οχι ομως να τα μαθω οπως ολα τα αλλα... Για σωστο-λαθος περισσοτερο Απο ασκησεις εχω λυσει τα περσινα περισσοτερο για εξασκηση Click για ανάπτυξη... Ναι για θεωρία και πέρισσότερο για ΑΟΘ να σου πω την αλήθεια που την είχα και ψιλοπαρατημένη και τώρα εχω πάρει φόρα και το μαθαίνω στυλ ΑΟΔΕ και καποια κομμάτια είναι μεγάλα και βαρετά αλλα ευτυχώς περσινά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #4.778 10-05-12 21:54 Αρχική Δημοσίευση από christina123: πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:01 Ο Nikos Sitys: #4.779 10-05-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Click για ανάπτυξη... Ενταξει βρε παιδια μην γινεστε υπερβολικοι Θεωρουν οτι η εκθεση δεν θελει τοσο διαβασμα οσο τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:02 Ο drosos έγραψε: #4.780 10-05-12 22:02 Σιγα ρε παιδια τελευταια μερα θα διαβασετε ολη την υλη; Κυριακη στις 6 η ωρα το απογευμα τα βιβλια κλεινουν και παω εξω για βολτα μεχρι τις 9 και μετα υπνακο σιγα μην κατσω να σκασω! Τουλαχιστον στην εκθεση αυτο θα το κανω σιγουρα, αλλα σιγουρα μετα τις 9 δεν θα διαβαζω οταν δινουμε πανελληνιες επομενη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Παιδιά, για βιολογία γενικής πόσες μέρες θα αφιερώσετε την επόμενη (και τελευταία) εβδομάδα; Click για ανάπτυξη... Σήμερα-Σάββατο: Κύματα + 1.5 ώρα μαθηματικά το Σάββατο Κυριακή: Μεταλλάξεις-Mendel + 2 ώρες φυσικοχημεία Δευτέρα: Υγεία και Οικολογία Τρίτη: Οικολογία + 2 ώρες βιολογίες + 1.5 ώρα έκθεση Τετάρτη: Κρούσεις + 1.5 ώρα μαθηαματικά Πέμπτη: Ιοντισμός Παρασκευή: Ιοντισμός + 2 ώρες φυσικοχημεία Σαβ/κο: Έκθεση + 1.5 ώρα έκθεση το Σάββατο (μάθημα) Πώς με βλέπετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαριαα χανια Νεοφερμένο μέλος Η μαριαα χανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:02 Η μαριαα χανια: #4.771 10-05-12 17:02 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σήμερα-Σάββατο: Κύματα + 1.5 ώρα μαθηματικά το Σάββατο Κυριακή: Μεταλλάξεις-Mendel + 2 ώρες φυσικοχημεία Δευτέρα: Υγεία και Οικολογία Τρίτη: Οικολογία + 2 ώρες βιολογίες + 1.5 ώρα έκθεση Τετάρτη: Κρούσεις + 1.5 ώρα μαθηαματικά Πέμπτη: Ιοντισμός Παρασκευή: Ιοντισμός + 2 ώρες φυσικοχημεία Σαβ/κο: Έκθεση + 1.5 ώρα έκθεση το Σάββατο (μάθημα) Πώς με βλέπετε; Click για ανάπτυξη... οργανωμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pontiki22 Νεοφερμένο μέλος Η pontiki22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:04 Η pontiki22: #4.772 10-05-12 17:04 εμείς τον επιλέξαμε μόνοι μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:30 Η evi..! έγραψε: #4.773 10-05-12 17:30 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (Καιρό είχες να μας την πεις και in public εσύ...) Απλά το είπα...Το διάβασμα και το πήξιμο της χρονιάς προκαλεί,μέσα σ' όλα τ' άλλα,και αλλαγές στις διαπροσωπικές μας σχέσεις...Δε νομίζω ότι είμαι η μόνη που το 'χω παρατηρήσει αυτό..... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έλεγα πως η συγκεκριμένη περίοδος δίνει κάποια στοιχεία για το ποιες σχέσεις αξίζουν και ποιες όχι και τόσο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X130 Νεοφερμένο μέλος Ο X130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 20:43 Ο X130 έγραψε: #4.774 10-05-12 20:43 Μπορεί να είμαι εκτός θέματος αλλά τα περσινά θέματα τα διαβάζετε? Και συγκεκριμένα για μαθήματα όπως ΑΟΘ ΑΟΔΕ Πληροφορική, ή είστε σίγουροι ότι δεν θα πέσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:28 Ο drosos έγραψε: #4.775 10-05-12 21:28 Εγω τα διαβαζω(αν μιλας για θεωρια) οχι ομως να τα μαθω οπως ολα τα αλλα... Για σωστο-λαθος περισσοτερο Απο ασκησεις εχω λυσει τα περσινα περισσοτερο για εξασκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:36 Η christina123: #4.776 10-05-12 21:36 πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X130 Νεοφερμένο μέλος Ο X130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:49 Ο X130 έγραψε: #4.777 10-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω τα διαβαζω(αν μιλας για θεωρια) οχι ομως να τα μαθω οπως ολα τα αλλα... Για σωστο-λαθος περισσοτερο Απο ασκησεις εχω λυσει τα περσινα περισσοτερο για εξασκηση Click για ανάπτυξη... Ναι για θεωρία και πέρισσότερο για ΑΟΘ να σου πω την αλήθεια που την είχα και ψιλοπαρατημένη και τώρα εχω πάρει φόρα και το μαθαίνω στυλ ΑΟΔΕ και καποια κομμάτια είναι μεγάλα και βαρετά αλλα ευτυχώς περσινά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #4.778 10-05-12 21:54 Αρχική Δημοσίευση από christina123: πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:01 Ο Nikos Sitys: #4.779 10-05-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Click για ανάπτυξη... Ενταξει βρε παιδια μην γινεστε υπερβολικοι Θεωρουν οτι η εκθεση δεν θελει τοσο διαβασμα οσο τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:02 Ο drosos έγραψε: #4.780 10-05-12 22:02 Σιγα ρε παιδια τελευταια μερα θα διαβασετε ολη την υλη; Κυριακη στις 6 η ωρα το απογευμα τα βιβλια κλεινουν και παω εξω για βολτα μεχρι τις 9 και μετα υπνακο σιγα μην κατσω να σκασω! Τουλαχιστον στην εκθεση αυτο θα το κανω σιγουρα, αλλα σιγουρα μετα τις 9 δεν θα διαβαζω οταν δινουμε πανελληνιες επομενη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σήμερα-Σάββατο: Κύματα + 1.5 ώρα μαθηματικά το Σάββατο Κυριακή: Μεταλλάξεις-Mendel + 2 ώρες φυσικοχημεία Δευτέρα: Υγεία και Οικολογία Τρίτη: Οικολογία + 2 ώρες βιολογίες + 1.5 ώρα έκθεση Τετάρτη: Κρούσεις + 1.5 ώρα μαθηαματικά Πέμπτη: Ιοντισμός Παρασκευή: Ιοντισμός + 2 ώρες φυσικοχημεία Σαβ/κο: Έκθεση + 1.5 ώρα έκθεση το Σάββατο (μάθημα) Πώς με βλέπετε; Click για ανάπτυξη... οργανωμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pontiki22 Νεοφερμένο μέλος Η pontiki22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:04 Η pontiki22: #4.772 10-05-12 17:04 εμείς τον επιλέξαμε μόνοι μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:30 Η evi..! έγραψε: #4.773 10-05-12 17:30 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (Καιρό είχες να μας την πεις και in public εσύ...) Απλά το είπα...Το διάβασμα και το πήξιμο της χρονιάς προκαλεί,μέσα σ' όλα τ' άλλα,και αλλαγές στις διαπροσωπικές μας σχέσεις...Δε νομίζω ότι είμαι η μόνη που το 'χω παρατηρήσει αυτό..... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έλεγα πως η συγκεκριμένη περίοδος δίνει κάποια στοιχεία για το ποιες σχέσεις αξίζουν και ποιες όχι και τόσο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X130 Νεοφερμένο μέλος Ο X130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 20:43 Ο X130 έγραψε: #4.774 10-05-12 20:43 Μπορεί να είμαι εκτός θέματος αλλά τα περσινά θέματα τα διαβάζετε? Και συγκεκριμένα για μαθήματα όπως ΑΟΘ ΑΟΔΕ Πληροφορική, ή είστε σίγουροι ότι δεν θα πέσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:28 Ο drosos έγραψε: #4.775 10-05-12 21:28 Εγω τα διαβαζω(αν μιλας για θεωρια) οχι ομως να τα μαθω οπως ολα τα αλλα... Για σωστο-λαθος περισσοτερο Απο ασκησεις εχω λυσει τα περσινα περισσοτερο για εξασκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:36 Η christina123: #4.776 10-05-12 21:36 πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X130 Νεοφερμένο μέλος Ο X130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:49 Ο X130 έγραψε: #4.777 10-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω τα διαβαζω(αν μιλας για θεωρια) οχι ομως να τα μαθω οπως ολα τα αλλα... Για σωστο-λαθος περισσοτερο Απο ασκησεις εχω λυσει τα περσινα περισσοτερο για εξασκηση Click για ανάπτυξη... Ναι για θεωρία και πέρισσότερο για ΑΟΘ να σου πω την αλήθεια που την είχα και ψιλοπαρατημένη και τώρα εχω πάρει φόρα και το μαθαίνω στυλ ΑΟΔΕ και καποια κομμάτια είναι μεγάλα και βαρετά αλλα ευτυχώς περσινά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #4.778 10-05-12 21:54 Αρχική Δημοσίευση από christina123: πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:01 Ο Nikos Sitys: #4.779 10-05-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Click για ανάπτυξη... Ενταξει βρε παιδια μην γινεστε υπερβολικοι Θεωρουν οτι η εκθεση δεν θελει τοσο διαβασμα οσο τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:02 Ο drosos έγραψε: #4.780 10-05-12 22:02 Σιγα ρε παιδια τελευταια μερα θα διαβασετε ολη την υλη; Κυριακη στις 6 η ωρα το απογευμα τα βιβλια κλεινουν και παω εξω για βολτα μεχρι τις 9 και μετα υπνακο σιγα μην κατσω να σκασω! Τουλαχιστον στην εκθεση αυτο θα το κανω σιγουρα, αλλα σιγουρα μετα τις 9 δεν θα διαβαζω οταν δινουμε πανελληνιες επομενη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμείς τον επιλέξαμε μόνοι μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 17:30 Η evi..! έγραψε: #4.773 10-05-12 17:30 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (Καιρό είχες να μας την πεις και in public εσύ...) Απλά το είπα...Το διάβασμα και το πήξιμο της χρονιάς προκαλεί,μέσα σ' όλα τ' άλλα,και αλλαγές στις διαπροσωπικές μας σχέσεις...Δε νομίζω ότι είμαι η μόνη που το 'χω παρατηρήσει αυτό..... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έλεγα πως η συγκεκριμένη περίοδος δίνει κάποια στοιχεία για το ποιες σχέσεις αξίζουν και ποιες όχι και τόσο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X130 Νεοφερμένο μέλος Ο X130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 20:43 Ο X130 έγραψε: #4.774 10-05-12 20:43 Μπορεί να είμαι εκτός θέματος αλλά τα περσινά θέματα τα διαβάζετε? Και συγκεκριμένα για μαθήματα όπως ΑΟΘ ΑΟΔΕ Πληροφορική, ή είστε σίγουροι ότι δεν θα πέσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:28 Ο drosos έγραψε: #4.775 10-05-12 21:28 Εγω τα διαβαζω(αν μιλας για θεωρια) οχι ομως να τα μαθω οπως ολα τα αλλα... Για σωστο-λαθος περισσοτερο Απο ασκησεις εχω λυσει τα περσινα περισσοτερο για εξασκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:36 Η christina123: #4.776 10-05-12 21:36 πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X130 Νεοφερμένο μέλος Ο X130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:49 Ο X130 έγραψε: #4.777 10-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω τα διαβαζω(αν μιλας για θεωρια) οχι ομως να τα μαθω οπως ολα τα αλλα... Για σωστο-λαθος περισσοτερο Απο ασκησεις εχω λυσει τα περσινα περισσοτερο για εξασκηση Click για ανάπτυξη... Ναι για θεωρία και πέρισσότερο για ΑΟΘ να σου πω την αλήθεια που την είχα και ψιλοπαρατημένη και τώρα εχω πάρει φόρα και το μαθαίνω στυλ ΑΟΔΕ και καποια κομμάτια είναι μεγάλα και βαρετά αλλα ευτυχώς περσινά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #4.778 10-05-12 21:54 Αρχική Δημοσίευση από christina123: πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:01 Ο Nikos Sitys: #4.779 10-05-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Click για ανάπτυξη... Ενταξει βρε παιδια μην γινεστε υπερβολικοι Θεωρουν οτι η εκθεση δεν θελει τοσο διαβασμα οσο τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:02 Ο drosos έγραψε: #4.780 10-05-12 22:02 Σιγα ρε παιδια τελευταια μερα θα διαβασετε ολη την υλη; Κυριακη στις 6 η ωρα το απογευμα τα βιβλια κλεινουν και παω εξω για βολτα μεχρι τις 9 και μετα υπνακο σιγα μην κατσω να σκασω! Τουλαχιστον στην εκθεση αυτο θα το κανω σιγουρα, αλλα σιγουρα μετα τις 9 δεν θα διαβαζω οταν δινουμε πανελληνιες επομενη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (Καιρό είχες να μας την πεις και in public εσύ...) Απλά το είπα...Το διάβασμα και το πήξιμο της χρονιάς προκαλεί,μέσα σ' όλα τ' άλλα,και αλλαγές στις διαπροσωπικές μας σχέσεις...Δε νομίζω ότι είμαι η μόνη που το 'χω παρατηρήσει αυτό..... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έλεγα πως η συγκεκριμένη περίοδος δίνει κάποια στοιχεία για το ποιες σχέσεις αξίζουν και ποιες όχι και τόσο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X130 Νεοφερμένο μέλος Ο X130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 20:43 Ο X130 έγραψε: #4.774 10-05-12 20:43 Μπορεί να είμαι εκτός θέματος αλλά τα περσινά θέματα τα διαβάζετε? Και συγκεκριμένα για μαθήματα όπως ΑΟΘ ΑΟΔΕ Πληροφορική, ή είστε σίγουροι ότι δεν θα πέσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:28 Ο drosos έγραψε: #4.775 10-05-12 21:28 Εγω τα διαβαζω(αν μιλας για θεωρια) οχι ομως να τα μαθω οπως ολα τα αλλα... Για σωστο-λαθος περισσοτερο Απο ασκησεις εχω λυσει τα περσινα περισσοτερο για εξασκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:36 Η christina123: #4.776 10-05-12 21:36 πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X130 Νεοφερμένο μέλος Ο X130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:49 Ο X130 έγραψε: #4.777 10-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω τα διαβαζω(αν μιλας για θεωρια) οχι ομως να τα μαθω οπως ολα τα αλλα... Για σωστο-λαθος περισσοτερο Απο ασκησεις εχω λυσει τα περσινα περισσοτερο για εξασκηση Click για ανάπτυξη... Ναι για θεωρία και πέρισσότερο για ΑΟΘ να σου πω την αλήθεια που την είχα και ψιλοπαρατημένη και τώρα εχω πάρει φόρα και το μαθαίνω στυλ ΑΟΔΕ και καποια κομμάτια είναι μεγάλα και βαρετά αλλα ευτυχώς περσινά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #4.778 10-05-12 21:54 Αρχική Δημοσίευση από christina123: πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:01 Ο Nikos Sitys: #4.779 10-05-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Click για ανάπτυξη... Ενταξει βρε παιδια μην γινεστε υπερβολικοι Θεωρουν οτι η εκθεση δεν θελει τοσο διαβασμα οσο τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:02 Ο drosos έγραψε: #4.780 10-05-12 22:02 Σιγα ρε παιδια τελευταια μερα θα διαβασετε ολη την υλη; Κυριακη στις 6 η ωρα το απογευμα τα βιβλια κλεινουν και παω εξω για βολτα μεχρι τις 9 και μετα υπνακο σιγα μην κατσω να σκασω! Τουλαχιστον στην εκθεση αυτο θα το κανω σιγουρα, αλλα σιγουρα μετα τις 9 δεν θα διαβαζω οταν δινουμε πανελληνιες επομενη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορεί να είμαι εκτός θέματος αλλά τα περσινά θέματα τα διαβάζετε? Και συγκεκριμένα για μαθήματα όπως ΑΟΘ ΑΟΔΕ Πληροφορική, ή είστε σίγουροι ότι δεν θα πέσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:28 Ο drosos έγραψε: #4.775 10-05-12 21:28 Εγω τα διαβαζω(αν μιλας για θεωρια) οχι ομως να τα μαθω οπως ολα τα αλλα... Για σωστο-λαθος περισσοτερο Απο ασκησεις εχω λυσει τα περσινα περισσοτερο για εξασκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:36 Η christina123: #4.776 10-05-12 21:36 πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X130 Νεοφερμένο μέλος Ο X130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:49 Ο X130 έγραψε: #4.777 10-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω τα διαβαζω(αν μιλας για θεωρια) οχι ομως να τα μαθω οπως ολα τα αλλα... Για σωστο-λαθος περισσοτερο Απο ασκησεις εχω λυσει τα περσινα περισσοτερο για εξασκηση Click για ανάπτυξη... Ναι για θεωρία και πέρισσότερο για ΑΟΘ να σου πω την αλήθεια που την είχα και ψιλοπαρατημένη και τώρα εχω πάρει φόρα και το μαθαίνω στυλ ΑΟΔΕ και καποια κομμάτια είναι μεγάλα και βαρετά αλλα ευτυχώς περσινά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #4.778 10-05-12 21:54 Αρχική Δημοσίευση από christina123: πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:01 Ο Nikos Sitys: #4.779 10-05-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Click για ανάπτυξη... Ενταξει βρε παιδια μην γινεστε υπερβολικοι Θεωρουν οτι η εκθεση δεν θελει τοσο διαβασμα οσο τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:02 Ο drosos έγραψε: #4.780 10-05-12 22:02 Σιγα ρε παιδια τελευταια μερα θα διαβασετε ολη την υλη; Κυριακη στις 6 η ωρα το απογευμα τα βιβλια κλεινουν και παω εξω για βολτα μεχρι τις 9 και μετα υπνακο σιγα μην κατσω να σκασω! Τουλαχιστον στην εκθεση αυτο θα το κανω σιγουρα, αλλα σιγουρα μετα τις 9 δεν θα διαβαζω οταν δινουμε πανελληνιες επομενη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω τα διαβαζω(αν μιλας για θεωρια) οχι ομως να τα μαθω οπως ολα τα αλλα... Για σωστο-λαθος περισσοτερο Απο ασκησεις εχω λυσει τα περσινα περισσοτερο για εξασκηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:36 Η christina123: #4.776 10-05-12 21:36 πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X130 Νεοφερμένο μέλος Ο X130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:49 Ο X130 έγραψε: #4.777 10-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω τα διαβαζω(αν μιλας για θεωρια) οχι ομως να τα μαθω οπως ολα τα αλλα... Για σωστο-λαθος περισσοτερο Απο ασκησεις εχω λυσει τα περσινα περισσοτερο για εξασκηση Click για ανάπτυξη... Ναι για θεωρία και πέρισσότερο για ΑΟΘ να σου πω την αλήθεια που την είχα και ψιλοπαρατημένη και τώρα εχω πάρει φόρα και το μαθαίνω στυλ ΑΟΔΕ και καποια κομμάτια είναι μεγάλα και βαρετά αλλα ευτυχώς περσινά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #4.778 10-05-12 21:54 Αρχική Δημοσίευση από christina123: πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:01 Ο Nikos Sitys: #4.779 10-05-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Click για ανάπτυξη... Ενταξει βρε παιδια μην γινεστε υπερβολικοι Θεωρουν οτι η εκθεση δεν θελει τοσο διαβασμα οσο τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:02 Ο drosos έγραψε: #4.780 10-05-12 22:02 Σιγα ρε παιδια τελευταια μερα θα διαβασετε ολη την υλη; Κυριακη στις 6 η ωρα το απογευμα τα βιβλια κλεινουν και παω εξω για βολτα μεχρι τις 9 και μετα υπνακο σιγα μην κατσω να σκασω! Τουλαχιστον στην εκθεση αυτο θα το κανω σιγουρα, αλλα σιγουρα μετα τις 9 δεν θα διαβαζω οταν δινουμε πανελληνιες επομενη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X130 Νεοφερμένο μέλος Ο X130 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:49 Ο X130 έγραψε: #4.777 10-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω τα διαβαζω(αν μιλας για θεωρια) οχι ομως να τα μαθω οπως ολα τα αλλα... Για σωστο-λαθος περισσοτερο Απο ασκησεις εχω λυσει τα περσινα περισσοτερο για εξασκηση Click για ανάπτυξη... Ναι για θεωρία και πέρισσότερο για ΑΟΘ να σου πω την αλήθεια που την είχα και ψιλοπαρατημένη και τώρα εχω πάρει φόρα και το μαθαίνω στυλ ΑΟΔΕ και καποια κομμάτια είναι μεγάλα και βαρετά αλλα ευτυχώς περσινά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #4.778 10-05-12 21:54 Αρχική Δημοσίευση από christina123: πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:01 Ο Nikos Sitys: #4.779 10-05-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Click για ανάπτυξη... Ενταξει βρε παιδια μην γινεστε υπερβολικοι Θεωρουν οτι η εκθεση δεν θελει τοσο διαβασμα οσο τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:02 Ο drosos έγραψε: #4.780 10-05-12 22:02 Σιγα ρε παιδια τελευταια μερα θα διαβασετε ολη την υλη; Κυριακη στις 6 η ωρα το απογευμα τα βιβλια κλεινουν και παω εξω για βολτα μεχρι τις 9 και μετα υπνακο σιγα μην κατσω να σκασω! Τουλαχιστον στην εκθεση αυτο θα το κανω σιγουρα, αλλα σιγουρα μετα τις 9 δεν θα διαβαζω οταν δινουμε πανελληνιες επομενη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εγω τα διαβαζω(αν μιλας για θεωρια) οχι ομως να τα μαθω οπως ολα τα αλλα... Για σωστο-λαθος περισσοτερο Απο ασκησεις εχω λυσει τα περσινα περισσοτερο για εξασκηση Click για ανάπτυξη... Ναι για θεωρία και πέρισσότερο για ΑΟΘ να σου πω την αλήθεια που την είχα και ψιλοπαρατημένη και τώρα εχω πάρει φόρα και το μαθαίνω στυλ ΑΟΔΕ και καποια κομμάτια είναι μεγάλα και βαρετά αλλα ευτυχώς περσινά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 21:54 Η Χαρουλιτα: #4.778 10-05-12 21:54 Αρχική Δημοσίευση από christina123: πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:01 Ο Nikos Sitys: #4.779 10-05-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Click για ανάπτυξη... Ενταξει βρε παιδια μην γινεστε υπερβολικοι Θεωρουν οτι η εκθεση δεν θελει τοσο διαβασμα οσο τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:02 Ο drosos έγραψε: #4.780 10-05-12 22:02 Σιγα ρε παιδια τελευταια μερα θα διαβασετε ολη την υλη; Κυριακη στις 6 η ωρα το απογευμα τα βιβλια κλεινουν και παω εξω για βολτα μεχρι τις 9 και μετα υπνακο σιγα μην κατσω να σκασω! Τουλαχιστον στην εκθεση αυτο θα το κανω σιγουρα, αλλα σιγουρα μετα τις 9 δεν θα διαβαζω οταν δινουμε πανελληνιες επομενη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από christina123: πηραμε και τον κωδικο σημερα.παει και αυτο περασε. ρε παιδια θα τρελαθωωωωω.ειναι δυνατον φορντιστηρια φυσικη και αεππ να κανουμε μεχρι την αλλη παρασκευη;;;; γινεται και αλλου αυτο;;;και εκθεση ποτε θα διαβασουμε;;;καλα αυτοι των φροντ. δεν μας καταλαβαινουν καθολου. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:01 Ο Nikos Sitys: #4.779 10-05-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Click για ανάπτυξη... Ενταξει βρε παιδια μην γινεστε υπερβολικοι Θεωρουν οτι η εκθεση δεν θελει τοσο διαβασμα οσο τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:02 Ο drosos έγραψε: #4.780 10-05-12 22:02 Σιγα ρε παιδια τελευταια μερα θα διαβασετε ολη την υλη; Κυριακη στις 6 η ωρα το απογευμα τα βιβλια κλεινουν και παω εξω για βολτα μεχρι τις 9 και μετα υπνακο σιγα μην κατσω να σκασω! Τουλαχιστον στην εκθεση αυτο θα το κανω σιγουρα, αλλα σιγουρα μετα τις 9 δεν θα διαβαζω οταν δινουμε πανελληνιες επομενη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τι να σου πω? Και εμενα ο Βιολογος μας ειπε οτι θα κανουμε και την αλλη Παρασκευη... Click για ανάπτυξη... Ενταξει βρε παιδια μην γινεστε υπερβολικοι Θεωρουν οτι η εκθεση δεν θελει τοσο διαβασμα οσο τα αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 10 Μαΐου 2012 στις 22:02 Ο drosos έγραψε: #4.780 10-05-12 22:02 Σιγα ρε παιδια τελευταια μερα θα διαβασετε ολη την υλη; Κυριακη στις 6 η ωρα το απογευμα τα βιβλια κλεινουν και παω εξω για βολτα μεχρι τις 9 και μετα υπνακο σιγα μην κατσω να σκασω! Τουλαχιστον στην εκθεση αυτο θα το κανω σιγουρα, αλλα σιγουρα μετα τις 9 δεν θα διαβαζω οταν δινουμε πανελληνιες επομενη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σιγα ρε παιδια τελευταια μερα θα διαβασετε ολη την υλη; Κυριακη στις 6 η ωρα το απογευμα τα βιβλια κλεινουν και παω εξω για βολτα μεχρι τις 9 και μετα υπνακο σιγα μην κατσω να σκασω! Τουλαχιστον στην εκθεση αυτο θα το κανω σιγουρα, αλλα σιγουρα μετα τις 9 δεν θα διαβαζω οταν δινουμε πανελληνιες επομενη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.