[Πανελλήνιες 2012] Αποτελέσματα βαθμολογιών

Πόσα μόρια συγκεντρώσατε;
Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 334)
  • 0-5000

Ψήφοι: 2 0,6%
  • 5000-10000

Ψήφοι: 11 3,3%
  • 10000-12000

Ψήφοι: 8 2,4%
  • 12000-14000

Ψήφοι: 27 8,1%
  • 14000-16000

Ψήφοι: 51 15,3%
  • 16000-18000

Ψήφοι: 94 28,1%
  • >=18000

Ψήφοι: 91 27,2%
  • Δεν είμαι υποψήφιος

Ψήφοι: 50 15,0%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    334
  • Κλειστή δημοσκόπηση .
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
18.760 στο 1ο πεδιο που με ενδιαφερει κιολας :) :) :) :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαθ.Κατ 16.9
Φυσ.Κατ 14.5
Χημ.Κατ 18.9
Βιολ.Κατ 18.3
Εκθεση 17.1
Βιολ.ΓΠ 18.3

2ο/4ο πεδιο : 17492
3ο πεδιο : 17948

λετε να πιασω την Κτηνιατρικη Θεσσαλονικης?
ευχηθειτε να μην ανεβει πανω απο 18χιλιαδες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

17846!!!! ΣΤΟ 1ο πεδιο γιατι τα αλλα δεν με ενδιαφερουν..ουτε που πιστευα οτι θα εβγαζα τοσααα!!

1)νομικη αθηνας
2)νομικη θεσσαλονικης
3)νομικη κομοτηνης
4)φιλολογια αθηνας
5)φιλολογια πατρας
6)φιλολογια ιωαννινων

Πόσα έβγαλες;

Εντάξει, είμαι ευχαριστημένος :)

Μαθημ. κατ. 16.0
Φυσική κατ. 14.7
Έκθεση 14.1
Α.Ε.Π.Π. (προγραμματισμός) 19.8
Α.Ο.Δ.Ε 19.7
Μαθηματικά Γ.Π. 20

2ο/4ο πεδίο 17405!

Πόσα έβγαλες;

18.615 και εχω αδερφο που σπουδαζει στην αθηνα, γι' αυτο ας ελπιζω να παω αθηνα.. Αλλα και θεσσαλονικη/κομοτηνη να παω τι να κανω :Ρ εγω εγραψα, αλλο αν οι βαθμολογητες διχαζονταν για το γραπτο μου :Ρ χοχοχο.

18.615 και εχω αδερφο που σπουδαζει στην αθηνα, γι' αυτο ας ελπιζω να παω αθηνα.. Αλλα και θεσσαλονικη/κομοτηνη να παω τι να κανω :Ρ εγω εγραψα, αλλο αν οι βαθμολογητες διχαζονταν για το γραπτο μου :Ρ χοχοχο.

Ααα και 'γω είμαι στην ίδια ειδική κατηγορία αλλά εντάξει, δεν έχω πρόβλημα τώρα...
Αμάν και αυτοί :P Πήγες σε μαθήματα και σε 3ο βαθμολογητή ε;

Ααα και 'γω είμαι στην ίδια ειδική κατηγορία αλλά εντάξει, δεν έχω πρόβλημα τώρα...
χαχαχα κ εγω ειμαι σε ειδικη κατηγορια(3τεκνοι) αλλα δε βλεπω να μου χρειαζεται!

Ναι στην εκθεση, ο ενας 66, ο αλλος 81 και ο τριτος 91.. και στην λογοτεχνια ο ενας 86 ο αλλος 97.. και στα αλλα ειχα μικροτερη αποκλιση , 4-5 μορια.. μονο λατινικά δεν είχα, και οι δυο 100 :P και εσυ νομικη αθηνας θελεις;

Ναι στην εκθεση, ο ενας 66, ο αλλος 81 και ο τριτος 91.. και στην λογοτεχνια ο ενας 86 ο αλλος 97.. και στα αλλα ειχα μικροτερη αποκλιση , 4-5 μορια.. μονο λατινικά δεν είχα, και οι δυο 100 :P και εσυ νομικη αθηνας θελεις;

Ναι, και κατά 90% περνάω :P Εγώ ευτυχώς δεν πήγα σε κανένα μάθημα σε 3ο βαθμολογητή και όλο τον χρόνο το φοβόμουν :P

Ναι, και κατά 90% περνάω :P Εγώ ευτυχώς δεν πήγα σε κανένα μάθημα σε 3ο βαθμολογητή και όλο τον χρόνο το φοβόμουν :P

τυχερη!!! Συγχαρητήρια και καλο καλοκαίρι! ;):D:D:D

18598 3o :D Αντε να δουμε αν μπουμε !

Τελευταία επεξεργασία:
19388 στο 3ο και 19429 στο 2ο/4ο:clapup:
Το ξέρω ότι θα φανώ πολύ μεγάλη ψωνάρα αλλά δεν μπορώ να μην πω ότι ΕΓΡΑΨΑ 20 ΦΥΣΙΚΗ!!!!!! :P:P:P

19388 στο 3ο και 19429 στο 2ο/4ο:clapup:
Το ξέρω ότι θα φανώ πολύ μεγάλη ψωνάρα αλλά δεν μπορώ να μην πω ότι ΕΓΡΑΨΑ 20 ΦΥΣΙΚΗ!!!!!! :P:P:P

παιζει να εισαι και το μοναδικο ατομο σε ολη την Ελλαδα...μπραβο :clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back