Πανελλήνιες 2011: Θερινή Προετοιμασία

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10,063 μηνύματα.
Έκανα μια έρευνα με τον φίλο μου τον Γκούγκλη και βρήκα τι είπαν παιδιά που τα περασμένα χρόνια πέρασαν πρώτοι (19000+) σε σχολές υψηλής ζήτησης. Να μερικά αποτελέσματα:
«η χρονιά που πέρασε δεν είχε μεγάλες διαφορές από τις προηγούμενες. Δεν στερήθηκα σχεδόν τίποτα και δεν άλλαξα το πρόγραμμά μου. Και φυσικά έβγαινα σχεδόν κάθε μέρα.».
«δεν πιέστηκα καθόλου, αντιθέτως έβγαινα, πήγαινα κολυμβητήριο και χορό. Όλα γίνονται με σύστημα και σωστή μεθόδευση. Για παράδειγμα δεν ξενύχτησα ποτέ για να διαβάσω, απλά είχα πλάνο»
«προσαρμόστηκα, έβαλα πρόγραμμα και έκανα ποιοτικό και συγκροτημένο διάβασμα, δεν σταμάτησα να παίζω μπάσκετ και βγαίνω τα Σάββατα και τώρα δικαιώθηκα»,
«Η επιτυχία δεν θέλει υπερβολές, αλλά μέτρο και πιστό πρόγραμμα. Πάντως το χόμπι μου, τα ντραμς και το πιάνο, δεν το θυσίασα και συνέχισα να παρακολουθώ μαθήματα στο ωδείο σε όλη την Γ΄ Λυκείου».
«Σπάνια διάβασα περισσότερο από μία ή δύο ώρες την ημέρα. Το θέμα δεν είναι η ποσότητα της μελέτης αλλά η ποιότητα».
Συγνώμη παιδιά, αλλά όλα αυτά τα θεωρώ παραμύθια. Πιστεύω ότι: ναι, χρειάζεται το σύστημα, το πρόγραμμα και το ποιοτικό διάβασμα, όμως για να πετύχει κάποιος υψηλή βαθμολογία δεν αρκούν. Χρειάζεται και αρκετή μελέτη και κάποιες θυσίες. Αυτή η εκ των υστέρων μαγκιά του στυλ «εγώ είμαι πάρα πολύ έξυπνος και έπιασα 19999 μόρια με ελάχιστο διάβασμα αλλά είχα σύστημα και έβγαινα κάθε μέρα και δεν άφησα μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, μπαλέτο, πιάνο, κολυμβητήριο» εμένα προσωπικά με κάνει να χαμογελάω. Έχω ξάδερφο που πριν λίγα χρόνια μπήκε πρώτος σε σχολή πολλών-πολλών μορίων. Το παιδί αυτό ξεσκίστηκε κυριολεκτικά στο διάβασμα και στερήθηκε τα πάντα. Μάλιστα κόντεψε να αρρωστήσει από έλλειψη ύπνου. Και όμως, όταν τον βρήκαν τα κανάλια είπε και αυτός τις πιπεριές σαν τις παραπάνω. Γενικά, βλέπω ότι φοριέται πολύ η φιγούρα τέτοιου είδους. Εδώ στο φόρουμ, παιδιά του γυμνασίου κοκορεύονται ότι έβγαλαν 19 και 12/13 διαβάζοντας το πολύ 10 λεπτά την ημέρα!!!

Παιδιά, ας είμαστε ειλικρινείς και ας μην το παίζουμε τσάμπα μάγκες. Όλοι το ξέρουμε ότι πίσω από κάθε επιτυχία κρύβεται σκληρή δουλειά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Morelo

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1,475 μηνύματα.
+1 Δια.... αποκλιεται να μην χριαστηκε να ξενυχτησουν μεστη χρονια οχι μονο μια αλλα περισσοτερες πρεπει ειδικα αυτοι που εβγαλαν 19000+ μορια.. μα δεν γινετε αλλιως,μεχρι τις 2 σχολειο μετα μεχρι νωρις το βραδυ φροντιστηριο οποτε αναγκαστικα πρεπει να ξενυχτησεις μετα για να κατσεις να διαβασεις.... εδω ξενυχτησα εγω καποιες μερες που εχω στοχο Γεωλογια...... σιγουρα δεν μετρανε τοσσο πολυ οι πολλες ωρες οσο το πως διαβαζει καποιος αλλα και παλι χριαζονται αρκετες ωρες!
Ο τελευταιος λει «Σπάνια διάβασα περισσότερο από μία ή δύο ώρες την ημέρα. Το θέμα δεν είναι η ποσότητα της μελέτης αλλά η ποιότητα».
Ναι νταξει φιλε μας επεισες με 1-2 ωρες την ημερα δεν προλαβαινεις να διαβασεις τιποτα και εσυ εβγαλες 19000 μορια με 2 ωρες την ημερα!
SURE!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Θανάσης Χανιά

Νεοφερμένος

Ο Θανάσης Χανιά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 56 μηνύματα.
+1.. Δεν ξέρεις πόσο εκνευρίζομαι όταν διαβάζω/ακούω τέτοια πράγματα.. Ειδικά όταν οι εφημερίδες μιλάνε για παιδιά συγκεκριμένου μεγάλου φροντιστηρίου με πολλές επιτυχίες !
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tzwrtzia

Δραστήριο μέλος

Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα.
αν χρειάζεται ξενύχτι λέει?? εδώ εγώ φέτος που ήμουν στη β' και πέρασα πααάρα πολλά βράδια διαβάζοντας μέχρι τις 3-3.30 τα μεσάνυχτα με μοναδικά διαλείμματα μισή ώρα το μεσημέρι μετά το σχολείο και τη διαδρομή που έκανα από το φροντ, στο σπίτι μου και το ανάποδο!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μιχάλης9867

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα.
εγω προσωπικα περσυ ξενυχτησα μια δυο φορες και αυτο ως τις μια.
και πιστεψτε με επειδη ζουσα σε χωριο ετρωγα απιστευτες ωρες (4+) στο πηγαινε ελα απο φροντηστηριο σε σχολειο και ταναπαλιν.


δεν το αντεχα και δεν το αντεχω το νυχτερινο διαβασμα ,οτι κανω μετα τις δεκα το βραδυ σταματαει.

ομως ειναι και θεμα πως βολευεται ο καθενας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tiger

Νεοφερμένος

Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα.
Οντως ολα αυτα ειναι απλα παραμυθια και τιποτα παραπανω...εγω ξερω μια κοπελα που ειχε περασει πρωτη σε μια υψηλοβαθμη σχολη πριν απο χρονια και οταν της ζητησαν να κανει καποια δηλωση σε καναλια και εφημεριδες για την επιτυχια της, αυτη αρνηθηκε....ο χωρος των ΜΜΕ εκμεταλλευεται καθετι που συμβαινει και ειναι λογικο να εκμεταλλευεται και το θεσμο των Πανελλαδικων...μηπως ομως πρεπει εμεις να μαθουμε να αντιστεκομαστε σ'αυτη τη δημοσιοτητα "των 5 λεπτων" και να μην παιρνουν τα μυαλα μας αερα απο την επιτυχια??
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ant1637

Νεοφερμένος

Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα.
Nαι συμφωνώ Dias,πέρα απο τον προγραμματισμό κλπ χρειάζεται και μπόλικο στρώσιμο αλλά όχι υπερβολές..π.χ εγώ φέτος η μοναδική φορά, απ'ότι θυμάμαι, που ξενύχτησα ήταν για να κάνω απλά καποιες επιπλέον ασκήσεις μαθηματικα κατ που ήθελα..έβγαλα 19,7 και στο φροντιστήριο οι επιδόσεις μου ήταν ανάλογες.Αυτά τα λέω επειδή πραγματικά δν συμμερίζομαι καθόλου τις απόψεις περί "λιώνω 8ωρο τη μέρα για να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα"..δν λέω ίσως καποιες φορές να αποδειχθεί απαραίτητο και τότε θα το ακολουθήσω πιστά:)προσωπικά πιστεύω πως το κλειδί της επιτυχίας είναι να αγαπάς το διάβασμα(το σωστό όμως) και να μη το αντιμετωπίζει κάποιος σαν υποχρέωση(τουλάχιστον όχι τις περισσότερες φορές..):)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

13diagoras

Δραστήριο μέλος

Ο 13diagoras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 550 μηνύματα.
ant1637 και φιλε dias συμφωνω για ακομη μια φορα.
Και γω φετος πρωτος βγηκα με 19.(και πολυ)-αλλα μην κοιτατε το βαθμο,η συγκριση μετραει και θα μετραει παντα.Δεν μπορω να πω πως κουραστικα ιδιαιτερα καθοτι εκανα κατι το οποιο αληθεια μου αρεσει και κατι το οποιο αληθεια καταλαβαινω οτι θα με βοηθησει στην κατακτηση των περιβοητων στοχων...Αλλα παντως δεν θυσιασα τιποτα ,εβγαινα καθε μερα ,γλεντουσα ,επαιζα μπασκετ...:P-πλακα κανω.
Και για να μπω λιγο ον τοπικ,στην Ροδο απου κατοικω το συστηκα θερινων μαθηματων ειναι διαφορετικο απο οτι των περισσοτερων απο σας.Εμεις σταματησαμε με το τελειωμα των εξετασεων και αρχιζουμε οταν τελειωνετε εσεις και κανουμε μαθηματα και τα χριστουγεννα-πασχα.Αποσο γνωριζω απο γνωστους στην Αθηνα ισχυει το αντιθετο.Ανυπομονω και γω να ξεκινησω παρολο που μας συμβουλεψαν να ξεχασουμε το σχολεια και τα διαβασματα ...Αυτο λιγο με κανει αν οχι να ανυσηχω να το σκευτομαι απο ολες τις πλευρες του.
Εσεις που κανετε τωρα μαθηματα τι σκοπο εχετε να κανετε μολις τελειωσετε?
Καλο καλοκαιρι παιδια!!!:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Alkinoos

Νεοφερμένος

Ο Alkinoos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει απο Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Παιδια..Διαβαζω τοσο καιρο γραφετε ποσες ωρες διαβαζετε, ποσες κανετε φροντιστηρια ή ιδιαιτερα, ποσες ξεκουραζεστε...και πολλα αλλα...καταρχην τις ωρες των φροντιστηριων τις κανονιζει το ιδιο το φροντιστηριο το οποιο βγαζει αυτο το προγραμμα καθως σε τοσες ωρες πιστευει θα βγαλει την υλη μεσα στην χρονια αρα αυτο σημαινει οτι πρεπει να ακολουθουμε και να εμπιστευομαστε τους καθηγητες μας στο φροντ...Συμφωνω πως καθε παιδι πρεπει να καταβαλει και το ιδιο προσωπικη προσπαθεια και να διαβαζει απο μονο του για να φτασει στην επιτυχια και να μην στηριζετε εξ ολοκληρου στουσ καθηγητες του...Ακομα πιστευω πως αναλογα με τισ δυνατοτητες του καθε παιδι εχει το δικο του προγραμμα και συμφωνα με αυτο θελει να φτασει στο στοχο που εχει θεσει...τα ξενυχτια και διαφορες τετοιου ειδους υπερβολες θεωρω πως για καποια παιδια μπορει να χρειαζονται και για καποια αλλα οχι αναλογα απο το τροπο που διαβαζουν..Ετσι λοιπον θεωρω πως το παιδι πιο πανω μπορει να εκανε σωστο και συστηματικο διαβασμα και να πετυχε στην σχολη που θελησε και μπραβο του μαγκια του, δεν καταλαβαινω γιατι ασχολειστε αν ξενυχταγε ή οχι και τετοια και αν διαβαζε μια οι δυο ωρες...η ουσια ειναι οτι περασε μπορει ομως να λεει και ψεματα αλλα αυτο ειναι προβλημα του. Οσο λοιπον τωρα τη αναφορα που κανει καποιος για μετριους μαθητες και τετοια..πιστευω πως δεν υπαρχουν καλοι μετριοι και κακοι μαθητες...ολοι ειμαστε ισοι αλλα αλλα παιδια ενδιαφερονται για μαθηση και αλλα λιγοτερο και αλλα καθολου..και ακομα το οτι δεν διαβαζουν δεν συνεπαγεται παντοτε οτι ξενυχτανε βγαινουν βολτες και αλλα πολλα, αλλα μπορουν να μην θελουν να διαβασουν και να κανουν αλλες δραστηριοτητες...Δυστυχως ειναι ετσι το συτημα στην χωρα μας που δεν βοηθαει τα παιδια αυτα να δειξουν εστω λιγο ενδιαφερων για μαθηση και τα απωθει απο το σχολειο..Καταλήγοντας θα ηθελα να πω πως καθενας μας εχει τα ονειρα του και τις φιλοδοξιες του και ετσι δεν πρεπει να του ριχνουμε την ψυχολογια λεγοντας του οτι δεν εχει καμια ελπιδα να περασει σε μια καλη σχολη ...ολα γινονται με συτηματικο και σωστο διαβασμα και καλυπτοντας τα κενα του που ειχε τα προηγουμενα χρονια... ευχαριστω....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alkinoos

Νεοφερμένος

Ο Alkinoos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει απο Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Εσεις που κανετε τωρα μαθηματα τι σκοπο εχετε να κανετε μολις τελειωσετε?
Καλο καλοκαιρι παιδια!!!:)

εμεις που κανουμε τωρα μαθημα μολις τελειωσουμε θα κανουμε διακοπες τον μηνα αυγουστο
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

gianniszante

Νεοφερμένος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 83 μηνύματα.
Επιδη ακουσα κατι για τιμες...
Ειστε τυχεροι οσοι ειστε απο μεγαλουπολεις γιατι εχετε πολυ καλα οργανωμενα φροντηστιρια.
Εγω εδινα 15 την ωρα μαθηματικα 14 φυσικη 14 αοδε-αοθ 12 εκθεση 13 προγραμματισμο
Και επιδη τυγχανει να εχω μπροστα μου ενα χαρτακι με τα λευτα του Απριλιου...
19 ωρες φυσικη =266
24 ωρες μαθηματικα (κατ + γεν) =360
16 ωρες αοθ-αοδε =244
10 ωρες εκθεση =120
10 ωρες προγραμματισμο =130
ΣΥΝΟΛΟ = 1130 ΕΥΡΩ
Καλη σας μερα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

13diagoras

Δραστήριο μέλος

Ο 13diagoras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 550 μηνύματα.
Ναι το ξερω:),εννοω θα πατε κανενα ταξιδι,θα ανοιξετε κανενα βιβλιο,θα βγαινετε "ολη μερα"?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alkinoos

Νεοφερμένος

Ο Alkinoos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει απο Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Ναι το ξερω:),εννοω θα πατε κανενα ταξιδι,θα ανοιξετε κανενα βιβλιο,θα βγαινετε "ολη μερα"?

θα βγαινουμε ολη μερα και προσ το τελος του μηνα θα αρχισουμε σιγα σιγα διαβασμα..γιατι αν διαβαζουμε ολο τον αυγουστο θα μασ παρει σερι μεχρι τον μαιο και δεν αντεχεται....γι'αυτο καλυτερα να κανεις φροντ τον ιουλιο και να ξεκουραζεσαι τον αυγουστο κατα την γνωμη μου...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10,063 μηνύματα.
...καταρχην τις ωρες των φροντιστηριων τις κανονιζει το ιδιο το φροντιστηριο το οποιο βγαζει αυτο το προγραμμα καθως σε τοσες ωρες πιστευει θα βγαλει την υλη μεσα στην χρονια αρα αυτο σημαινει οτι πρεπει να ακολουθουμε και να εμπιστευομαστε τους καθηγητες μας στο φροντ......
Δεν θα συμφωνήσω. Το φροντιστήριο βγάζει τις ώρες που συμφέρουν αυτό. Κατά τη γνώμη μου είναι πάρα πολλές. Έχουν πείσει τους μαθητές να τις δέχονται. Αν αντιδρούσαμε όλοι και ζητούσαμε πιο ολιγόωρα και πιο ολιγομελή τμήματα θα αναγκάζονταν να το δεχτούν. Όμως δυστυχώς τα φροντιστήρια για να αυξήσουν τα κέρδη τους μας έχουν παρασύρει στα εξοντωτικά πακέτα τους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

13diagoras

Δραστήριο μέλος

Ο 13diagoras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 550 μηνύματα.
θα βγαινουμε ολη μερα και προσ το τελος του μηνα θα αρχισουμε σιγα σιγα διαβασμα..γιατι αν διαβαζουμε ολο τον αυγουστο θα μασ παρει σερι μεχρι τον μαιο και δεν αντεχεται....γι'αυτο καλυτερα να κανεις φροντ τον ιουλιο και να ξεκουραζεσαι τον αυγουστο κατα την γνωμη μου...
Μαλλον ημαστε ολιγον οφφ φιλε αλκινοε-απο οτι φαινεται παιζει και εσυ μπασκετ!-:)
Να ειναι λιγοτερο αποδοτικο το συστημα μας δεν το νομιζω,καθως το καθενα εχει τα δικα του πλεονεκτηματα.Εχεις δικιο στο σημειο οτι το "σερι" αυτο θα μας κουρασει,αλλα απο μια αποψη ισως το δικο σας να μην αποδιδει στο μεγιστο,τωρα που εχει μολις τελειωσει η προηγουμενη χρονια.
Πιστευω δηλαδη πως αν ενα απο τα δυο ηταν κατ'εξοχην καλυτερο τοτε δεν θα υπηρχαν και τα δυο αλλα το καλυτερο;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Alkinoos

Νεοφερμένος

Ο Alkinoos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει απο Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Δεν θα συμφωνήσω. Το φροντιστήριο βγάζει τις ώρες που συμφέρουν αυτό. Κατά τη γνώμη μου είναι πάρα πολλές. Έχουν πείσει τους μαθητές να τις δέχονται. Αν αντιδρούσαμε όλοι και ζητούσαμε πιο ολιγόωρα και πιο ολιγομελή τμήματα θα αναγκάζονταν να το δεχτούν. Όμως δυστυχώς τα φροντιστήρια για να αυξήσουν τα κέρδη τους μας έχουν παρασύρει στα εξοντωτικά πακέτα τους.

δεν ειναι ετσι σε ολα τα φροντισηρια οπως πιστευεις και οι ωρες που κανω(14) σε ολα τα μαθηματα καλες μου φαινονται και οι καθηγητες μας ενδιαφερονται για μας..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alkinoos

Νεοφερμένος

Ο Alkinoos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει απο Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Μαλλον ημαστε ολιγον οφφ φιλε αλκινοε-απο οτι φαινεται παιζει και εσυ μπασκετ!-:)
Να ειναι λιγοτερο αποδοτικο το συστημα μας δεν το νομιζω,καθως το καθενα εχει τα δικα του πλεονεκτηματα.Εχεις δικιο στο σημειο οτι το "σερι" αυτο θα μας κουρασει,αλλα απο μια αποψη ισως το δικο σας να μην αποδιδει στο μεγιστο,τωρα που εχει μολις τελειωσει η προηγουμενη χρονια.
Πιστευω δηλαδη πως αν ενα απο τα δυο ηταν κατ'εξοχην καλυτερο τοτε δεν θα υπηρχαν και τα δυο αλλα το καλυτερο;)

φιλε διαγορα ναι παιζω μπασκετ χρονια ...τι να σου πω και το ενα και το αλλο εχουν τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα τους ..τα αποτελεσματα θα δειξουν...θα δουμε
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10,063 μηνύματα.
δεν ειναι ετσι σε ολα τα φροντιστηρια οπως πιστευεις και οι ωρες που κανω(14) σε ολα τα μαθηματα καλες μου φαινονται και οι καθηγητες μας ενδιαφερονται για μας..
Τώρα το καλοκάιρι καλές είναι. Σκέψου όμως το χειμώνα που θα υπάρχει και το σχολείο. Η θεωρητική τη βγάζει με πιο λίγες ώρες. Η θετικότεχνολογική με ΑΟΘ μπορεί να φτάνει και τις 20 ώρες. Δλδ: 31 σχολείο + 20 φροντιστήριο = 51. Πόσες ώρες μένουν για διάβασμα και ξεκούραση?
Μια καλή ιδέα θα ήταν να μας πουν όσοι τέλειωσαν τη Γ λυκείου (τώρα ή πιο παλιά) τι πιστεύουν για τις ώρες των φροντιστηρίων? Είναι όσες πρέπει ή θα μπορούσε να γίνει η δουλειά με πιο λίγες?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

13diagoras

Δραστήριο μέλος

Ο 13diagoras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 550 μηνύματα.
.... Η θετικότεχνολογική με ΑΟΘ μπορεί να φτάνει και τις 20 ώρες...Είναι όσες πρέπει ή θα μπορούσε να γίνει η δουλειά με πιο λίγες?
Οι ωρες ειναι οντως πολλες,και οντως πιστευω πως βγαινουν με λιγοτερες.Για τον λογο αυτο σκεφτομαι να μην παρω Α.Ο.Θ.:hmm::/:Εσεις τι θα κανετε?Παντως αν καποιος γραψει καπου στο 18+ ή 19+ τα μορια που δινει ειναι ελαχιστα,τα οποια θα μπορουσαν να καλυφθουν και με το παραπανω με ξεκουραση και με διαβασμα των βαρυτητας η λοιπων μαθηματων
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10,063 μηνύματα.
Παντως αν καποιος γραψει καπου στο 18+ ή 19+ τα μορια που δινει ειναι ελαχιστα,τα οποια θα μπορουσαν να καλυφθουν και με το παραπανω με ξεκουραση και με διαβασμα των βαρυτητας η λοιπων μαθηματων
ΑΟΘ είναι απαραίτητο να πάρει όποιος θέλει 5ο πεδίο. (Και πακέτο πάνε και τα μαθηματικά γενικής). Αν δεν τον ενδιαφέρει το 5ο πεδίο, νομίζω είναι χαζό να το πάρει μόνο και μόνο για μόρια. Συμφωνώ μαζί σου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top