Εγώ πέρσι έκανα από 18 Ιουνίου μέχρι 31 Ιουλίου φροντιστήριο! Μου φαίνεται 14 ώρες την εβδομάδα μπορεί και λίγο λιγότερες...
Από Σεπτέμβρη έκανα 14 ώρες (και 2 εβδομάδες το μήνα 16)...
Κοιτάξτε, δε λέω ότι είναι εύκολα τα πράγματα...άλλοτε θα νιώθετε ότι ο καιρός δε περνάει και άλλοτε ότι περνάει γρήγορα!
πρέπει να κατανοήσετε ότι θα είναι μια δύσκολη και πιεστική χρονιά,
στο τέλος όμως θα ανταμειφθείτε για τις θυσίες σας και το αίσθημα θα είναι υπέροχο!!!
επίσης, τώρα το καλοκαίρι...
συγκεντρωθείτε όσο καιρό κάνετε μαθήματα, και να κάνετε 10 μπάνια λιγότερα ή να πάτε 2 φορές λιγότερες σε club δεν έγινε τίποτα!
όταν όμως τελειώσουν τα μαθήματα, κρύψτε τα βιβλία και ξεχάστε τα πάντα..φροντίστε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, ώστε να έχετε όρεξη από σεμπέμβρη και να κάνετε την κατάλληλη έναρξη...
μην μπείτε στη λογική τώρα, εντάξει μωρέ δύσκολο κομμάτι, θα το μάθω το χειμώνα....
μην αφήνετε κενά!
και αν έχετε
υπολογιστή στο δωμάτιό σας προτείνω να τον καταργήσετε ή να τον πάτε αλλού, κάπου που θα μπορούν να σας ελέγχουν...
ο υπολογιστής είναι πάντα ένας πειρασμός, που δεν θα σας αφήσει να συγκεντρωθείτε αν είναι στο χώρο που διαβάζετε...ας μην γελιόμαστε, θα τον έχετε ανοιχτό για να ακούτε μουσική, αλλά θα ρίχνετε κλεφτές ματιές στο facebook και στο msn
extra tips για όσους δίνουν ΑΟΔΕ
το μάθημα δεν είναι εύκολο...όλοι θα έχετε ακούσει το
"60 σελίδες παπαγαλία είναι, σιγά..."
δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα...όσοι δεν έχουν μάθει να παπαγαλίζουν(και φαντάζομαι είναι η πλειοψηφία) θα δυσκολευτούν αρκετά να μαθαίνουν απέξω το βιβλίο, καθώς δεν είναι και το πιο καλογραμμένο...γι'αυτό αρχίστε από τώρα να το μαθαίνετε καλά,
ακόμα και τις εισαγωγές, ακόμα και κάτι που σας φαίνετε "χαζό"...εγώ ακόμα θυμάμαι (δυστυχώς) το "η επιχείρηση είναι στοιχείο της κοινωνίας μας το ίδιο σημαντικό με την οικογένεια. Οι περισσότεροι άνθρωποι..."
Καλό θα ήταν να το λέτε στους γονείς ή στα αδέρφια σας...μπορεί να είναι σπαστικό γιατί θα λέτε προϊόν και θα σας διορθώνουν και θα λένε "αγαθό" ή "προίόν ή υπηρεσία", αλλά μόνο έτσι θα τα μάθετε καλά!
το γράψιμο προσωπικά δεν με βοήθησε γτ το θεωρούσα χρονοβόρο, αλλά αν βοηθάει κάντε το...
Τέλος από Σεπτέμβρη μην υποτιμήσετε το σχολείο...να παρακολουθείτε και να κάνετε ότι σας βάζουν....ακόμα και αν οι καθηγητές δεν είναι καλοί(είχα άφθονους τέτοιους) μπορεί κάτι να κερδίσετε... προσωπικά μαθηματικά γενικής, για όσους έχουν δει τα θέματα, αν και μπορεί να μην τα έχετε κάνει ακόμα, το τελευταίο ερώτημα από το τρίτο θέμα το έλυσα όπως μας είχε πει ο καθηγητής στο σχολείο...δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι άλλο...το ίδιο και μια συμμαθήτριά μου..και μάλλον έχουμε πάρει και οι 2 100(δεν έχουμε βρει λάθη)