koukaki
Νεοφερμένο μέλος

λογοτεχνια:16,7
βιολογια ΓΠ:19,2
αρχαια:10,7(αυτο δεν το περιμενα....οκ ενα 12 αλλα οχι και τοσο)
ιστορια:15,8
λατινικα:16,6
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ilengejism
Νεοφερμένο μέλος

Περίμενα κάτι παραπάνω αλλα και αυτό πολύ ικανοποιητικό γιατί απ'οτι έμαθα έπεσε τσεκούρι. Αρα σχολές που απαιτούσαν ειδικό μάθημα και αυτές κάθετη πτώση πιθανότατα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος

Αγγλικά τελικά έβγαλα 16,3/20...
Περίμενα κάτι παραπάνω αλλα και αυτό πολύ ικανοποιητικό γιατί απ'οτι έμαθα έπεσε τσεκούρι. Αρα σχολές που απαιτούσαν ειδικό μάθημα και αυτές κάθετη πτώση πιθανότατα...
Εμένα 92 ο πρώτος και 83 ο δεύτερος. 17,5 μ.ο. Καλά είναι αλλα περίμενα παραπάνω.
Να ρωτήσω κάτι όμως;
Τα μόρια γιατί βγήκαν στην κλίμακα του 200. Δηλαδή στον Τελικό Βαθμό(Τ.Β) είχα 175 αντί για 17,5.

ilengejism
Νεοφερμένο μέλος

Εμένα 92 ο πρώτος και 83 ο δεύτερος. 17,5 μ.ο. Καλά είναι αλλα περίμενα παραπάνω.
Να ρωτήσω κάτι όμως;
Τα μόρια γιατί βγήκαν στην κλίμακα του 200. Δηλαδή στον Τελικό Βαθμό(Τ.Β) είχα 175 αντί για 17,5.Τί παίζει;
Τίποτα δεν παίζει 17,5 έβγαλες!
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος

Τίποτα δεν παίζει 17,5 έβγαλες!
Ωραία, σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση

koukaki
Νεοφερμένο μέλος

γαλλικα ομως 12,7!!!!!!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!
και μια φιλη μου με DELF B2 εγραψε 10,5!!!!!!!!!

Dalian
Περιβόητο μέλος

Μια χαρά είσαι αγόρι μου. Πόσο ποιο πάνω θες?Εμένα 92 ο πρώτος και 83 ο δεύτερος. 17,5 μ.ο. Καλά είναι αλλα περίμενα παραπάνω.

Chris1993
Περιβόητο μέλος

παναγιωτης_21
Εκκολαπτόμενο μέλος

Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος

Μια χαρά είσαι αγόρι μου. Πόσο ποιο πάνω θες?![]()
Από,τι κατάλαβα μας πετσόκοψαν για τα καλά... καλά μου φάνηκαν απατηλά τα θέματα....
Ρε συ περίμενα κανα 95άρι

ntinaki tsili
Νεοφερμένο μέλος

L.V
Νεοφερμένο μέλος

τα δικα μου
98 μαθηματικα
92 φυσικη
98 βιολογια κατ.
97 βιολογια γ.π
100 χημεια
15.9 εκ8εση :S
συνολικα 19278 στο 3ο και ελπιζω σε μια πτωση 56 μοριων για ιατρικη
απ8...
tzenaki93
Νεοφερμένο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Συγχαρητηρια καταρχην σε ολα τα παιδια...
τα δικα μου
98 μαθηματικα
92 φυσικη
98 βιολογια κατ.
97 βιολογια γ.π
100 χημεια
15.9 εκ8εση :S
συνολικα 19278 στο 3ο και ελπιζω σε μια πτωση 56 μοριων για ιατρικη
απ8...
Πρώτον, τα συγχαρητήριά μου. Δεύτερον, πώς είναι δυνατόν στα μισά μαθήματα (και μάλιστα και στη χημεια που ειναι βαρύτητας), να έχεις γράψει τέτοιους καλούς βαθμούς (καλύτερους από μένα) και να είσαι πιο κάτω από μένα..? (εγώ έχω 19.279)

Συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη, αλλά μου φαίνεται περίεργο...
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος

Μαθηματικά Γ.Π. 19,5
Έκθεση 13,6
Χημεία 18,3
Βιολογία 15,6 (

Μαθηματικά κατ 18,8
Φυσική 19
Βγάζω 18038 στο δεύτερο και τεταρτο πεδίο που με ενδιαφέρει και 17687 στο τρίτο. Περιττό να πω ότι έχω μετανοιώσει που πήγα θετική

toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος

Πρώτον, τα συγχαρητήριά μου. Δεύτερον, πώς είναι δυνατόν στα μισά μαθήματα (και μάλιστα και στη χημεια που ειναι βαρύτητας), να έχεις γράψει τέτοιους καλούς βαθμούς (καλύτερους από μένα) και να είσαι πιο κάτω από μένα..? (εγώ έχω 19.279)
Συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη, αλλά μου φαίνεται περίεργο...
λογικα δεν θα χε καλους προφορικους βαθμους!
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

λογικα δεν θα χε καλους προφορικους βαθμους!
Αμα δίνεις ως απόφοιτος πανελλήνιες μετράνε και οι προφορικοί ξανά? Γιατί λέει ότι είναι απόφοιτος.
Οπως και να έχει, αδικία να χάνει τόσα μόρια από τους προφορικούς του.
guess
Δραστήριο μέλος

toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος

Αμα δίνεις ως απόφοιτος πανελλήνιες μετράνε και οι προφορικοί ξανά? Γιατί λέει ότι είναι απόφοιτος.
Οπως και να έχει, αδικία να χάνει τόσα μόρια από τους προφορικούς του.
νομιζα οτι μεχρι την τριτη φορα που δινεις μετρανε και οι προφορικοι....
οντως ειναι αδικια...

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.