Lolarikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μαθηματικα κατ---->19,8(100,98 )
Χημεια κατ---->19,7(99,98 )
Φυσικη κατ--->19,6(100,96)
Βιολογια κατ--->18,9(94,95)
Εκθεση--->14,4(62,76,68 )
Μορια 2ο και 4ο:19110
3ο:19026
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hurricane
Διάσημο μέλος

πλάκα κάνεις. Στη μυτιλήνη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Εγώ ζω Μυτιλήνη (115000 πληθυσμό) και στο τέταρτο πεδίο μόνο 1 άτομο είχε γράψει 18ρι σε ένα μάθημα και τα άλλα ήταν 4-5-3-7…
Όλοι οι άλλοι ήμασταν κάτω από την βάση. Ποιο συγκεκριμένα, ποιο κάτω και από το 05 χαχαχα
μήπως σε κανένα χωριό της μυτιλήνης; ή μήπως λες στο άι στράτη; επειδή η μυτιλήνη σε πληροφορώ φέτος τα πήγε ΚΑΛΥΤΕΡΑ από πέρσι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όσο για την αναφορά μου στην βαθμολογία, αναφέρθηκα ΜΟΝΟ στο σχολείο που εγώ έγραψα και μονο στο 4ο πεδιο.
[...]
hurricane
Διάσημο μέλος

Όσο για την αναφορά μου στην βαθμολογία, αναφέρθηκα ΜΟΝΟ στο σχολείο που εγώ έγραψα και μονο στο 4ο πεδιο.
α οκ τότε... γτ ΄κ γω απο μυτιληνη ειμαι κ αν συγκρινουμε τα αποτελεσματα του δικου μ σχολειου με αυτα π λες.... ε.................... ΚΑΜΙΑ μα καμια σχεση! (και όχι δεν παω στο 3ο :@ :@ :@ - το οποιο παρα τα οσα λενε το πατησανε κατω 2 λυκεια παρακαλω :Ρ) και ναι για αυτο σε ρωτουσα, επειδη πολλοι κανουν αυτο π λες :Ρ
BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος

αν δεν περάσω, το πιθανότερο, θα επιλέξω άλλο λύκειο για να ξαναδώσω.
hurricane
Διάσημο μέλος

οκ! ευχαριστω επισης καλα αποτελεσματα!άστα να πάνε, δεν θα αναφέρω σε ποιο λύκειο πήγα, αλλά ήταν το χειρότερο. Εδώ δεν με ειδοποίησαν ότι ξεκίνησαν οι εξετάσεις, από την τηλεόραση το είδα. Εντελώς Χαβάη.. πάντως δεν ήμουν 3ο. Καλή επιτυχία σου εύχομαι.
αν δεν περάσω, το πιθανότερο, θα επιλέξω άλλο λύκειο για να ξαναδώσω.

kel12
Νεοφερμένο μέλος

Κειμενα 15,5
Λατινικα 19,4
Ιστορια 18,5
Αρχαία 17,5
Βιολογία 19,2
Σύνολο: 18043
τη νομικη ουτε απο χιλια μιλια δν την βλεπω..
Kon Dim
Νεοφερμένο μέλος

Γλωσσα 15
Κειμενα 15,5
Λατινικα 19,4
Ιστορια 18,5
Αρχαία 17,5
Βιολογία 19,2
μπααα μην το αποκλειεις!στις εκτιμησεις στο εθνος την νομικη ξανθης την εχει 17800
elenawinchester
Νεοφερμένο μέλος

Pagitas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μαθ. Γεν. 20
Μαθ. Κατ. 20
Φυσικη Κατ. 19.4
ΑΟΔΕ 19.9
ΑΕΠΠ 18.1
Συνολο 19.156
Kon Dim
Νεοφερμένο μέλος

starry_eyed
Δραστήριο μέλος

συγχαρητηρια! που θες να περασεις? και απο που τα 1000ε?πωωω τι βαθμάρες είναι αυτές πολλών?μπραβο!βασικα μπραβο σε ολους που εκαναν την προσπαθεια τους κ κοπιασαν ασχετως των αποτελεσματων,γιατι ιδιαιτερα φετος οι κοποι πολλων δυστυχως δεν ανταμείφθηκαν !Λοιπον εγω δο3α τον Θεο τα πηγα αρκετα καλα( λιγοτερο απο αυτο που ηθελα για την πρωτη μ επιλογη αλλα εντα3)έκθεση 16 :/ μαθηματικα γενικης 19.7 μαθηματικα κατ 16.1
φυσικη κατ 17.3 αοδε 19.8 αεππ 19.5 και αοθ 19.9 2-4 περιπου 18300 κ 5 188++!(το καλυτερο ειναι οτι παιρνω τα 1000 ευρω
)
Kon Dim
Νεοφερμένο μέλος

συγχαρητηρια! που θες να περασεις? και απο που τα 1000ε?
ευχαριστώ πολύ

Thalamos
Νεοφερμένο μέλος

Ιστορια 20
Λογοτεχνια 19.9
Λατινικα 20
Εκθεση 18.1
Βιολογια 18.2 Μια γνωστη μου απο θεωρητικη...
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος

Μαλλον την βλεπεις!!!!!!!!Γλωσσα 15
Κειμενα 15,5
Λατινικα 19,4
Ιστορια 18,5
Αρχαία 17,5
Βιολογία 19,2
hurricane
Διάσημο μέλος

danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγραψε 19.6 Αρχαια? Με αυτο το αγνωστο? Απλα Ουαου!!!!!!Αρχαια 19.6
Ιστορια 20
Λογοτεχνια 19.9
Λατινικα 20
Εκθεση 18.1
Βιολογια 18.2 Μια γνωστη μου απο θεωρητικη...
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος

DOINA
Εκκολαπτόμενο μέλος

Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος

Ιστορια 20?? Μπραβο!!! Εχω ακουσει πολλα παιδια να κλαιγονται κ να λενε οτι ειναι πολλα και δυσκολα!!
Είναι όμως το 2ο πιο εύκολο μάθημα για να γράψει κανείς 20 από την θεωρητική, μετά τα λατινικά.

Btw δεν είναι τόσο δύσκολο όσο το παρουσιάζουν. Είμαι σίγουρος πως όλοι πριν δώσουμε τα ίδια λέγαμε αλλά μετά αλλάξαμε γνώμη.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.