nPb
Επιφανές μέλος

Κανενος η ζωη δεν τελειωσε επειδη εδινε Πανελληνιες.![]()
μην μασάτε...
οι πανελλήνιες είναι το μέσο για ένα βήμα και όχι η ζωή
η ζωή θέλει πολλά βήματα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Danaki
Νεοφερμένο μέλος

εχεισ απολυτο δικιο!οπωσ λεει και ο φυσικοσ μου "οι πανελληνιεσ ειναι ενα κομβικο σημειο στη ζωη...οχι ολοκληρη η ζωη!"καλή επιτυχία!
μην μασάτε...
οι πανελλήνιες είναι το μέσο για ένα βήμα και όχι η ζωή
η ζωή θέλει πολλά βήματα
τεσπα.....ευχομαι καλη επιτυχια σε ολουσ μασ......ασ καλμαρουμε λιγο γτ εχουμε εναν ολοκληρο μηνα μπροστα μασ
ολα με μετρο.....λιγο προγραμμα,λιγη αντοχη και τελοσ......σφιγγουμε τα δοντια και συνεχιζουμε......λιγο εμεινε.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
navarhos
Νεοφερμένο μέλος

dianechristy
Εκκολαπτόμενο μέλος

38...και σήμερα!!!Άντε και καλή επιτυχία να 'χουμε!!!
35 και σήμερα.. Εχασες λιγο στο μέτρημα.......

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Σας εύχομαι τα καλύτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ντίνα48450
Νεοφερμένο μέλος

Athanasoulini:)
Νεοφερμένο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Παιδιά, κουράγιο!! Λίγο έχει μείνι ακόμα!!! Ψυχραιμία και άγιος ο Θεός!!! Τι θα δουν τα ματάκια μας φοβάμαι ... (μιλώ για τα θέματα...) Γιατι φέτος ποιος την πιάνει την Υπουργό και το Επιτελείο της !!! Καλή επιτυχία !!!!!!![]()
μην αγχώνεσαι...

καλή επιτυχία!
Stroumfita
Νεοφερμένο μέλος

Παιδιά, κουράγιο!! Λίγο έχει μείνι ακόμα!!! Ψυχραιμία και άγιος ο Θεός!!! Τι θα δουν τα ματάκια μας φοβάμαι ... (μιλώ για τα θέματα...) Γιατι φέτος ποιος την πιάνει την Υπουργό και το Επιτελείο της !!! Καλή επιτυχία !!!!!!![]()
Θα σας πω τη γνωμη μου μιας και το συζητησα το θεμα με τον καθηγητη του φροντηστηριου μου! Λενε πως μιας και φετος ο λαος ταλαιπωρηθηκε πολυ λογω οικονομικης κρισης και νεων μετρων, πως ισως θελησουν να του δωσουν μια μικρη αναταση μεσω των πανελληνιων! Μπορει να ειμαστε και τυχεροι παιδια και να μας πεσουν ευκολα! Μακαρι!
mourou
Νεοφερμένο μέλος

Πάμε γερά,τώρα πρέπει να τα δώσουμε όλα

Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

Whatmarie
Εκκολαπτόμενο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Λενε πως μιας και φετος ο λαος ταλαιπωρηθηκε πολυ λογω οικονομικης κρισης και νεων μετρων, πως ισως θελησουν να του δωσουν μια μικρη αναταση μεσω των πανελληνιων! Μπορει να ειμαστε και τυχεροι παιδια και να μας πεσουν ευκολα! Μακαρι!
...και η ανάταση είναι να περάσουν όλοι στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με μια διογκωμένη ανεργία νέων που τον Σεπτέμβριο θα πάει στο 30-40%; Η λύση είναι να μπούν όλοι στα ΑΕΙ και ΤΕΙ; Ειδικά φέτος...θα είναι τελείως εκτός εποχής το σκλόγκαν «μια θέση στον ήλιο για όλους». Πάντως, εύχομαι καλή επιτυχία! Δεν τελείωσε η ζωή με τις Πανελλήνιες...η ζωή είναι όλο εξετάσεις σε πιο σημαντικά πράγματα!

Pandemonium
Νεοφερμένο μέλος

Θα σας πω τη γνωμη μου μιας και το συζητησα το θεμα με τον καθηγητη του φροντηστηριου μου! Λενε πως μιας και φετος ο λαος ταλαιπωρηθηκε πολυ λογω οικονομικης κρισης και νεων μετρων, πως ισως θελησουν να του δωσουν μια μικρη αναταση μεσω των πανελληνιων! Μπορει να ειμαστε και τυχεροι παιδια και να μας πεσουν ευκολα! Μακαρι!
Ειτε πεσουν ευκολα ειτε δυσκολα το ιδιο ειναι.Ο καλος μαθητης θα βγαλει οσα μορια πρεπει για να περασει.
Το δραμα ειναι με τους μετριους μαθητες,που οπως και φετος,θα βγαλουν 18000+ και θα κατηγορουν τη μοιρα τους που δεν περασαν σε υψηλοβαθμη σχολη.
Μακαρι λοιπον να ειμαστε τυχεροι και να βαλουν πανδυσκολα.

foreverfreak
Διάσημο μέλος

Εχεις συνειδητοποιησει ποσο ρατσιστικο ειναι αυτο που μολις εγραψες?? Δηλαδη οσοι καταφερουν μετα κοπων και βασανων να συγκεντρωσουν 18000+ μορια, ειναι μετριοι μαθητες που κλαινε τη μοιρα τους?? Προσωπικα εγω τοσο καταφερα να σκοραρω περυσι (18228 για την ακριβεια) και δηλωνω υπερευχαριστημενος!! Καταφερα να περασω στην πρωτη μου επιλογη και ποτε δε θεωρησα τον εαυτο μου ως ενα "παιδι κατωτερου θεου"!! Αλλα βεβαια, κατι τετοιες ηλιθιες αντιληψεις απο κομπλεξικους καθηγητες και μαθητες επικρατουν στα σχολεια, με αποτελεσμα χιλιαδες νεα παιδια να βασανιζονται καθημερινα με ψυχολογικα προβληματα και να προσπαθουν μια ζωη να γινουν σαν τα προβαλλομενα "προτυπα".Ειτε πεσουν ευκολα ειτε δυσκολα το ιδιο ειναι.Ο καλος μαθητης θα βγαλει οσα μορια πρεπει για να περασει.
Το δραμα ειναι με τους μετριους μαθητες,που οπως και φετος,θα βγαλουν 18000+ και θα κατηγορουν τη μοιρα τους που δεν περασαν σε υψηλοβαθμη σχολη.
Μακαρι λοιπον να ειμαστε τυχεροι και να βαλουν πανδυσκολα.![]()
Το μονο που σου ευχομαι φιλε μου, ειναι καποια στιγμη στη ζωη σου να καταφερεις να αλλαξεις νοοτροπια και να προσπαθησεις να σκεφτεις λιγο πιο ανρωπινα!! Με το να ταπεινωνεις τον αλλο δεν κερδιζεις τιποτα... Α, και σε περιπτωση που βγαλεις 18000+ μορια, χαιρομαι που θα εισαι και εσυ ενας μετριος μαθητης, σαν την "υπολοιπη μαζα"!! ΕΛΕΟΣ...
Pandemonium
Νεοφερμένο μέλος

Εχεις συνειδητοποιησει ποσο ρατσιστικο ειναι αυτο που μολις εγραψες?? Δηλαδη οσοι καταφερουν μετα κοπων και βασανων να συγκεντρωσουν 18000+ μορια, ειναι μετριοι μαθητες που κλαινε τη μοιρα τους?? Προσωπικα εγω τοσο καταφερα να σκοραρω περυσι (18228 για την ακριβεια) και δηλωνω υπερευχαριστημενος!! Καταφερα να περασω στην πρωτη μου επιλογη και ποτε δε θεωρησα τον εαυτο μου ως ενα "παιδι κατωτερου θεου"!! Αλλα βεβαια, κατι τετοιες ηλιθιες αντιληψεις απο κομπλεξικους καθηγητες και μαθητες επικρατουν στα σχολεια, με αποτελεσμα χιλιαδες νεα παιδια να βασανιζονται καθημερινα με ψυχολογικα προβληματα και να προσπαθουν μια ζωη να γινουν σαν τα προβαλλομενα "προτυπα".
Το μονο που σου ευχομαι φιλε μου, ειναι καποια στιγμη στη ζωη σου να καταφερεις να αλλαξεις νοοτροπια και να προσπαθησεις να σκεφτεις λιγο πιο ανρωπινα!! Με το να ταπεινωνεις τον αλλο δεν κερδιζεις τιποτα... Α, και σε περιπτωση που βγαλεις 18000+ μορια, χαιρομαι που θα εισαι και εσυ ενας μετριος μαθητης, σαν την "υπολοιπη μαζα"!! ΕΛΕΟΣ...
Καλα.Να σαι σιγουρος λιγοτερο θα βγαλω.
Αλλα αυτη ειναι η αληθεια.Αμα λογω δυσκολων θεματων ειχες βγαλει 17000 μορια θα ζοριζοσουνα που δεν επιασες παιδαγωγικο ιωαννινων?
ilias_naxos
Νεοφερμένο μέλος

manos4
Πολύ δραστήριο μέλος

Ειτε πεσουν ευκολα ειτε δυσκολα το ιδιο ειναι.Ο καλος μαθητης θα βγαλει οσα μορια πρεπει για να περασει.
Μακαρι λοιπον να ειμαστε τυχεροι και να βαλουν πανδυσκολα.![]()
Έπρεπε να σκεφτείς καλύτερα αυτό που είπες.Αν νομίζεις πως το να βγάζεις 18000 μόρια σημαίνει ότι είσαι μέτριος,είσαι γελασμένος.Και αν πιστεύεις εσύ πως είναι τόσο εύκολο και είσαι τόσο ικανός να βγάλεις πάνω απο 18000 μόρια,αν βγάλεις σφύρα μου.

Dias
Επιφανές μέλος

Αυτό είναι η ουσία. Όμως όχι έυκολα ή δύσκολα θέματα, αλλά διαβαθμισμένα θέματα. Το πρωί άνοιξα σχετικό θέμα: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?p=2243374#post2243374........να επιβραβεύεται καθένας αναλόγως την προσπάθεια που κατέβαλε........

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.