Μέγα-Μπιπ
Νεοφερμένο μέλος

κ καλές ΔΙΑΚΟΠΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣ για μετά!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος

παιδια να ρωτησω κατι ασχετο...μπορει να κανει κανεις εξουσιοδοτηση (η πληρεξουσιο) σε εναν απο τους γονεις του και να του κανει αυτος το μηχανογραφικο???
Ναι γίνεται και στο λέω με σιγουριά γιατί το έχω κάνει.
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ειμαι ο ανθρωπος σου!![]()
αυτό που το βρίσκεις?
το αγοράζεις?
και έχει πληροφοριες για τις σχολές μεσα?

μμμ,και άμα λείπεις και συ και οι γονείς σου σε διακοπές?Ναι γίνεται και στο λέω με σιγουριά γιατί το έχω κάνει.
μπορεί να το κάνει ο παππούς σου,π.χ?

GABRIELLA
Δραστήριο μέλος

σ ευχαριστω πολυ civilara μου!να σαι καλα!ρωταω απλα επειδη υπαρχει μια περιπτωση να λειψω εκεινες τις ημερες.καλη επιτυχια σε ολους που δινουν φετος τοσο μ το 10% οσο και με το 90%!!!Ναι γίνεται και στο λέω με σιγουριά γιατί το έχω κάνει.

morphine
Εκκολαπτόμενο μέλος

αυτό που το βρίσκεις?
το αγοράζεις?
και έχει πληροφοριες για τις σχολές μεσα?![]()
Εγω το πηρα δωρεαν απο το φροντιστηριο μου (το μοιραζαν σε ολους) οποτε δε μπορω να σε βοηθησω..Ρωτα ομως σε καποιο βιβλιοπωλειο..Νομιζω οτι το εχει ο Παπασωτηριου.Εχει πληροφοριες για καθε σχολη που υπαρχει στην Ελλαδα (με τι ασχολειται το καθε τμημα, αναφερει μερικα απο τα μαθηματα που θα κανεις καθως και τι ευκαιριες θα εχεις αργοτερα επαγγελματικα).
Μέγα-Μπιπ
Νεοφερμένο μέλος

Λέτε να με αφήσει πολύ πίσω αυτό?????

(Καλή ανάσταση σε όλους)
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος

Τελος πάντων,καλή ανάσταση και καλή επιτυχία στις πανελλήνιες σε όλους.
mariza_93
Δραστήριο μέλος

Μέγα-Μπιπ
Νεοφερμένο μέλος

Υ.Γ.μου δώσατε κουράγιο για συνέχεια!!!!8νξ!!!!

ilias_naxos
Νεοφερμένο μέλος

dianechristy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ούτε εγώ ρε παιδιά μπορώ να διαβάσω τέτοιες μέρες! Ελπίζω οτι αύριο λόγο οτι μέσα στην εβδομάδα δίνουμε και Ο.Ε.Φ.Ε, να διαβάσω.! Φοβάμαι οτι δεν προλαβαίνω να κάνω τόσες επαναλήψεις ώστε να πώ κάποια στιγμή οτι είμαι απολύτως έτοιμος, παρόλο που εχω βγάλει σε όλα τα μαθήματα την ύλη εκτός από την βιολογία γενικής που είμαι ακόμα στο δεύτερο κεφάλαιο.!Τι λέτε εσείς?
Μην ανχώνεσαι.. Ενας μηνας και κατι έμεινε.. αν δεν πηγαινεις σχολειο τα πρωινα βγαινει μια χαρα... Εγώ πάντως πιστευω πολυ στον εαυτο μου και πιστευω πως όλα θα πανε καλα και δεν χρειάζεται να ανχωνομαι.... Παντως παιδια.. τελειώνουμε.. Τι ωραια!!!!!!!!!

ilias_naxos
Νεοφερμένο μέλος

dianechristy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτό έχω σκοπό να κάνω. Δεν είχα άγχος αλλά τώρα απέκτησα..!
Γιατί??? Κακώς.. Εγώ χαίρομαι πάντως...

pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω το πηρα δωρεαν απο το φροντιστηριο μου (το μοιραζαν σε ολους) οποτε δε μπορω να σε βοηθησω..Ρωτα ομως σε καποιο βιβλιοπωλειο..Νομιζω οτι το εχει ο Παπασωτηριου.Εχει πληροφοριες για καθε σχολη που υπαρχει στην Ελλαδα (με τι ασχολειται το καθε τμημα, αναφερει μερικα απο τα μαθηματα που θα κανεις καθως και τι ευκαιριες θα εχεις αργοτερα επαγγελματικα).
oο,ευχαριστώ πολύυ

πολύ ενδιαφέρον ακούγεται!
παπασωτηρίου δεν έχουμε εδώ πέρα βέβαια,αλλα ντάξει,μπορεί να το παραγγείλω απο το ίντερνετ

μπράβο πάντως στο φροντιστήριο σας,αυτό κάνει πάνω από 25 ευρώ

tinaki!!
Νεοφερμένο μέλος

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Civilara
Περιβόητο μέλος

ilias_naxos
Νεοφερμένο μέλος

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Eπιτελους δεν λες τιποτα.παιδακια , πλησιαζει το τελος για την σχολικη χρονια επιτελουςαπο τι μια χερομαι που τελιωνουμε απο την αλλη ανγχος τρομερο ανγχος!
Aν και συνεχιζω να πιστευω οτι: We don't need no education.We don't need no thought control.
Oπως και να χει.
Καλη επιτυχια σε ολους παιδια.
Και να μην αγχωνεστε.
Κανενος η ζωη δεν τελειωσε επειδη εδινε Πανελληνιες.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.