athene
Δραστήριο μέλος

![]()
Και πέρα από αυτό: έχω ακούσει ότι το μελάνι αυτού του στυλό σβήνει αν το γραπτό βρεθεί σε υψηλή θερμοκρασία π.χ. να μείνει αρκετή ώρα στον ήλιο. Άρα μην!!!!!
Υ.Γ. Δλδ: Αν κάνετε τηκαι
με αυτό, θα σας
ο
και μετά θα
και θα
.
χαχαχαχαχαχαχ εεεεεεετσι πες τα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rea_94
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kritikaros
Εκκολαπτόμενο μέλος

παιδια μιας που ο καιρος να δωσουμε παννελληνιες φτανει (εφτασε δηλαδη) και αναφορικα με το μαθημα της εκθεσης θα ηθελα να ρωτησω αν εχετε ακουσει για εναν στυλο που εχει μια μικρη σβηστρα . το εχω ψαξει στα βιβλιοπωλεια αλλα δεν το εχω βρει πουθενα
το θελω βασικα για την εκθεση για να μην εχω μουτζουρες... σιγουρα ενα καλο γραπτο χωρις μουτζουρες δινει αλλη οψη στο γραπτο και καλυτερη εικονα στον βαθμολογητη που το διορθωνει
για να μην κάνεις μουτζούρες και γίνεις πανικός στο γραπτό σου ότι θες να σβήσεις το βάζεις μέσα σε μία ευδιάκριτη παρένθεση και τραβάς μια ευθεία γραμμή στη μέση ώστε να είναι εμφανές ότι καλύπτει τα γράμματα.
αυτό σε περίπτωση που θες να σβήσεις φράση ή πρόταση ή και περισσότερο,για μια λέξη με με μια διπλή γραμμή από πάνω είσαι κομπλέ.
μην το επιχειρήσεις το μελάνι που σβήνει και η έκθεση να είναι κάπως ευανάγνωστη αν χάσεις τα Σ/Λ και αντιστοιχειές αντίθετα-συνόνυμα σε έχει ρίξει πάρα πολύ.καλύτερα μουτζούρες
tanasis
Νεοφερμένο μέλος

Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

athene
Δραστήριο μέλος

arist2
Νεοφερμένο μέλος

Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

απο κει και περα παιζουν δεκαδες θεματα,
το μονο που αρκει ειναι καθαρο μυαλο σαφη και πρακτικα επιχερηματα,μην προσπαθησετε να δειξετε οτι ξερετε τα παντα ολα επειδη γραφατε συνεχεια 20 στο φροντηστηριο.
στην εκθεση ενας πραγματι καλος μαθητης ξεχωριζει...και αυτο που λεω δεν εχει σχεση με επιδοσεις αλλα με τροπο σκεψης
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

Διατροφη ειπε επισης ειναι καλο θεμα..
watson
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παιδιά, τι σοσάκια παίζουν ; Δύσκολο να το πιά σουμε στη έκθεση αλλά λέμε. Τι ακούγεται σε εσας ; Εγώ πιστεύω δημοκρατία και διαδίκτυο, ρατσισμός και εκπαίδευση .
Εγω ειχα κανει δυο θεματα σκονακι.το πρωτο ηταν κατι με την βια στα παιδια (συνεπειες).Το δευτερο ηταν η προσφορα του εθελοντισμου στο ατομο και στην κοινωνια. Φυσικα,τιποτα απο αυτα δεν επεσε

Αλλα, αν το καλοσκεφτεις αυτο ειναι και μια καλη δικαιολογια να μην πολυδιαβασεις αφου κατα πασα πιθανοτητα το θεμα θα ειναι αγνωστο

woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

watson
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν εχεις και αδικο.Αλλα δεν ειναι και τοσο κακο να εχεις δυο θεματακια πανω σου.αμα κολλησεις ,πηγαινεις τουαλετα,τους ριχνεις μια ματια , και επειτα επειρηματολογεις με βαση αυτα που σου εχουν πει και με αυτα π πιστευεις. Εγω, παντα και παντου εκανα σκονακι(μεχρι και στα παπουτσια ειχα βαλει το 3ο κεφαλαιο στο αοδεΣκονάκι στην έκθεση; Επιχειρήματα δεν έχετε από μόνοι σας; Άποψη δεν έχετε για να σχολιάσετε και να αναπτύξετε το θέμα που σας ζητούν; Μην ψάχνετε ΣΟΣ θέματα, παίζει να είναι το μόνο μάθημα στο οποίο γράφεις αν είσαι καλλιεργημένος και όχι παπαγάλος.

Α, και προφανως με την υπαρχουσα βαθμολογηση δεν μπορεις να αφιερωσεις πολυ χρονο στην εκθεση, οπως οι εξεταζομενοι των προηγουμενων ετων
summer life
Νεοφερμένο μέλος

Yiannifun
Νεοφερμένο μέλος

Ο ένας μου λέει οτι δεν θα γίνουν κι οτι είναι επιτηρητής και ξέρει, κι η άλλη μου έλεγε εχθές οτι 80% θα γίνουν, κι οτι προχθές έγινε το συμβούλιο (που τελικά δεν αποφασίστηκε τίποτα απ οτι είδα)...
Τι θα κάνουμε;... πότε θα είμαι σίγουρος, την παρασκευή που γράφουμε;.. Έχω σοβαρό πρόβλημα αν γίνουν τελικα απεργίες...
link στο άρθρο που βρήκα εχθές μετά το φροντ. .
182
Νεοφερμένο μέλος

shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

παντως σε οσα σχολεια δε τους το εδωσαν πλαστικοποιημενο μαλλον θα πρεπει οι ιδιοι να το κανουν!
Κράτος – αστείο. Ζητά από τους μαθητές να… πλαστικοποιήσουν τα δελτία για να δώσουν Πανελλαδικές!

Τελικά σε αυτό το Κράτος δεν έχουν τέλος τα «ανέκδοτα» και τα «νούμερα». Στο πλαίσιο των υποτιθέμενων περικοπών και του γενικότερου οικονομικού ποργράμματος, το υπουργείο Παιδείας ζητά από τους μαθητές...
που θα συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις που ξεκινούν στο τέλος της εβδομάδας να … πλαστικοποιήσουν το Δελτίο εξεταζόμενου! Για να γλιτώσει μόνο και μόνο τα έξοδα πλαστικοποίησης, που όσο και αν στοίχιζε τελικά σε αυτό το Κράτος, το κόστος από τις περίφημες … κουρτίνες σίγουρα δεν θα το έφτανε….
newsblog
https://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_1200.html
foreverfreak
Διάσημο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Συγνώμη παιδιά. Αλλά όπως συνήθως το troktiko παραπληροφορεί. Αλήθεια είναι μόνο ότι φέτος τα κερτελάκια τα δώσανε σε χαρτί αντί χαρτόνι. Αλλά είναι ψέμα ότι το υπουργείο ζητά από τους μαθητές να τα πλαστικοποιήσουν. Ξέρω σχολεία που το έδωσαν σε απλό χαρτί και δεν είπαν τίποτα για πλαστικοποίηση. Και ξέρω σχολεία που το πλαστικοποίησαν αυτά. (Στο δικό μου σχολείο δώσανε πλαστικοποιημένα και άλλο χρώμα σε κάθε κατεύθυνση). Κάποιοι μαθητές που το πήραν χάρτινο το πλαστικοποίησαν μόνοι τους γιατί έτσι ήθελαν. Αλλά δεν άκουσα σχολείο να είπε στους μαθητές να το πλαστικοποιήσουν υποχρεωτικά. Αν σε κάποιο σχολείο το είπανε από μόνοι τους αυτό δεν το ξέρω. Όμως επειδή προχθές έγινε σχετική συζήτηση με τον υποδιευθυντή, μας είπε ότι το υπουργείο ποτέ δεν είπε τίποτα για πλαστικοποίηση. Τώρα το troktiko πρώτη φορά είναι που λέει ψέματα?Κράτος – αστείο. Ζητά από τους μαθητές να… πλαστικοποιήσουν τα δελτία για να δώσουν Πανελλαδικές! Τελικά σε αυτό το Κράτος δεν έχουν τέλος τα «ανέκδοτα» και τα «νούμερα». Στο πλαίσιο των υποτιθέμενων περικοπών και του γενικότερου οικονομικού ποργράμματος, το υπουργείο Παιδείας ζητά από τους μαθητές που θα συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις που ξεκινούν στο τέλος της εβδομάδας να … πλαστικοποιήσουν το Δελτίο εξεταζόμενου! Για να γλιτώσει μόνο και μόνο τα έξοδα πλαστικοποίησης, που όσο και αν στοίχιζε τελικά σε αυτό το Κράτος, το κόστος από τις περίφημες … κουρτίνες σίγουρα δεν θα το έφτανε….newsblog
https://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_1200.html

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.