Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Εμένα μου άρεσε το θέμα, παλούκι βρήκα μόνο το φόντο. Τώρα τι να σου περιγράψω, δεν θα καταλάβεις απο περιγραφή ψάξε στο νετ για τα θέματα που έχει και φώτοΓια το ελευθερο μωρε, τι παλουκια και καφασια ειχανε φετος;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
https://www.forthnet.gr/templates/newsPosting.aspx?p=203638
ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
zanin
Διάσημο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Έλα ντε! Διάβασε το άρθρο που παρέθεσα παραπάνω...το σχέδιο πότε θα βγει??????????????
Subject to change
e-steki.gr Founder
Κάθε μέρα βλέπω εφιάλτες με το σχέδιο, θα τρελαθώ στο τέλος!
Θέλω να βγουν επιτέλους οι βαθμοί!
Αίσχος!
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
MiSparrow
Νεοφερμένος
Καλή επιτυχία!!!
Subject to change
e-steki.gr Founder
Το link δεν δουλεύει και απο την αρχική δεν βρήκα κάποιο άρθρο που να λέει οτι ανακοινώνονται σήμεραΔιάβασα εδώ ότι σήμερα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των ειδικών μαθημάτων -εκτός των αγγλικών, φυσικά!
Καλή επιτυχία!!!
Πάντως, ευχαριστώ, χρήσιμο site για αυτή την περίοδο, μπήκε στα bookmarks (παρ'ότι έχει άθλιο design )
Άσε που δεν ξέρω και σε ποιό σχολείο θα πρέπει να πάω για να τα δω, σε αυτό που κατέθεσα τα χαρτιά μου λένε οτι θα ανακοινωθούν στο σχολείο που θα καταθέσω μηχανογραφικό, στο περι ου ο λόγος σχολείο λένε οτι ...δεν ξέρουν!
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Τα κυλικεία ξέρουν τα πάντα, αλλά είναι κλειστά γμτΆσε που δεν ξέρω και σε ποιό σχολείο θα πρέπει να πάω για να τα δω, σε αυτό που κατέθεσα τα χαρτιά μου λένε οτι θα ανακοινωθούν στο σχολείο που θα καταθέσω μηχανογραφικό, στο εν λόγω σχολείο λένε οτι ...δεν ξέρουν!
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
ντοο you are the bestΤα κυλικεία ξέρουν τα πάντα, αλλά είναι κλειστά γμτ
MiSparrow
Νεοφερμένος
Το link δεν δουλεύει και απο την αρχική δεν βρήκα κάποιο άρθρο που να λέει οτι ανακοινώνονται σήμερα
Πάντως, ευχαριστώ, χρήσιμο site για αυτή την περίοδο, μπήκε στα bookmarks (παρ'ότι έχει άθλιο design )
Άσε που δεν ξέρω και σε ποιό σχολείο θα πρέπει να πάω για να τα δω, σε αυτό που κατέθεσα τα χαρτιά μου λένε οτι θα ανακοινωθούν στο σχολείο που θα καταθέσω μηχανογραφικό, στο περι ου ο λόγος σχολείο λένε οτι ...δεν ξέρουν!
Nαι, έχεις δίκιο για το Link. Πάντως αν πας τώρα στην αρχική www.esos.gr θα βρεις πρώτο πρώτο ένα άρθρο που αναφέρει ότι τα αποτελέσματα των ειδικών μαθημάτων ανακοινώθηκαν στις κατά τόπους διευθύνσεις, οπότε αύριο θα τοιχοκοληθούν! Τέρμα η αγωνία...
Στα Χανιά πάντως -απ' όσο ξέρω- τα αποτελέσματα τοιχοκολούνται σε κάθε σχολείο...
Subject to change
e-steki.gr Founder
Ναι το είδα το άρθρο (και μου'ρθε μια σκοτοδίνη ).Nαι, έχεις δίκιο για το Link. Πάντως αν πας τώρα στην αρχική www.esos.gr θα βρεις πρώτο πρώτο ένα άρθρο που αναφέρει ότι τα αποτελέσματα των ειδικών μαθημάτων ανακοινώθηκαν στις κατά τόπους διευθύνσεις, οπότε αύριο θα τοιχοκοληθούν! Τέρμα η αγωνία...
Στα Χανιά πάντως -απ' όσο ξέρω- τα αποτελέσματα τοιχοκολούνται σε κάθε σχολείο...
Ελπίζω να μην λιποθυμήσω αύριο πριν δω τα αποτελέσματα
Thanks Μυρτώ.
zanin
Διάσημο μέλος
Με λίγα λόγια καλή τυχη
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
πως πήγες?
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
μου απάντησε (θα τα κάνω μετά τα ποστ merge)
είναι κάπως προβληματισμένη-στεναχωρημένη γιατί θα πρέπει να κάνει νέα σχέδια για το μέλλον...
στο ένα (ελεύθερο) δεν πήγε τόσο καλά οσο θα ήθελε....
οπότε τώρα βλέπει τα πράγματα με άλλη οπτική
σύντομα θα σας τα πει και η ίδια
dooo
Διακεκριμένο μέλος
στο ένα (ελεύθερο) δεν πήγε τόσο καλά οσο θα ήθελε....
Κάτι γίνεται με το ελεύθερο
Απο το πρωί ακούω κάτι 7άρια και κάτι 5άρια..
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.