Πανελλήνιες χωρίς φροντιστήριο

Chris1993

Περιβόητο μέλος

Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,920 μηνύματα.
Γειά σας παιδιά! Είμαι απόφοιτη λυκείου 2013,έδωσα πανελλήνιες με το έτος '12-'13 επομένως πέρασα και εγώ την φάση "να δίνεις πανελλήνιες, ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ!". Πέρασα και σε μια σχολή απο τις τελευταίες του μηχανογραφικού μου,δυστυχώς. Τουριστικών επιχειρήσεων Ηγουμενίτσας,εφόσον δεν επιάσα την ίδια σχολή στην Θεσσαλονίκη όπου και μένω.Απογοήτευση ΜΕΓΑΛΗ και βρίσκομαι σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση οπου δεν μπορώ να πάω να νοικιάσω λόγω οικονομικών ΦΥΣΙΚΑ! Γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο πρόκειται να ξαναδώσω πανελλήνιες και να μπώ σ'αυτό το καταραμένο λούκι, ΧΩΡΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ!!!! :'( Είμαι τεχνολογική κατευθυνση και χωρις να εχω καμια ιδεα στη φυσικη κατευθυνσης και στο Αεππ παω να δωσω για το ονειρο μου! ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΘ! και απο μαθηματικα κατευθυνσης εχω κενα αλλα εκει θα τα καταφερω!! ΜΠΟΡΕΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?? δεν εχω επιλογες για φροντιστηρια,εδω δεν μπορω να παω στη σχολη! :( Σας ευχαριστώ, το σιτε πιστευω,μετα απο αυτά που διαβασα, ειναι το καλυτερο για συμβουλες και θα ημουν πολυ χαρουμενη αν σας ακουγα! ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΙΝΟΥΝ ΤΟ 2014 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ! Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ!

Καταρχάς δεν ξέρω αν υπάρχουν στην Σαλόνικα αλλά τουλάχιστον στην Αθήνα υπάρχουν τα Κοινωνικά Φροντιστήρια που τελειόφοιτοι φοιτητές κάνουν μαθήματα σε παιδιά για πανελλήνιες δωρεάν.

Από εκεί και πέρα, σαφώς και μπορείς χωρίς φροντιστήριο να δώσεις Πανελλήνιες.
Πάρε βοηθήματα και άρχισε προσεκτικό διάβασμα!

Δώσε βαρύτητα σε ΑΟΘ, Μαθ.Γεν, ΑΟΔΕ.
ΑΕΠΠ μην το φοβάσαι, είναι εύκολο μαθηματάκι για να γράψεις 15+.
Μαθ.Κατ βγάλε πολύ καλά θεωρία και μιγαδικούς και βγάλε όλη την ύλη γενικά, ώστε να προσεγγίζεις την βάση στα δύσκολα θέματα.
Φυσ.κατ πάρτο από την αρχή, με βοηθήματα σιγά-σιγά.

Στα δύσκολα θέματα αν γράψεις :

Μαθηματικά-Φυσική Κατ. γύρω στο 08
ΑΕΠΠ 15
ΑΟΔΕ 19
Έκθεση 13
Μαθηματικά Γ.Π 15
ΑΟΘ 18

Είσαι στα 15.000 μόρια στο 5ο πεδίο!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

aladdin

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα.
Χριστινα με το αοθ πως τα πας?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

christina vslk

Νεοφερμένος

Η christina vslk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Μακαρι να τα καταφερω οπως λες αλλα θελω να δωσω και μεγαλη εμφαση στα Μ.Κ και ΑΕΠΠ σιγουρα αν και οπως προαναφερθηκα δεν ανοιξα περυσι βιβλιο εξαιτιας ενος αδιαφορου καθηγητη σε φροντιστηριο που πληρωνα. Παντως σευχαριστω που με συμβουλευεις, εχεις να μου προτινεις κανενα βοηθημα ή καποιο σιτε στο ιντερνετ με καλες ασκησεις? ωστε να μην χρειαστω καθηγητη.... :)

καλα πιστευω... με τα περσινα θεματα ομως που ηταν δυσκολα εγραψα 10,ενω φυσικα πηγαινα για 18....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aidonaki

Νεοφερμένος

Η aidonaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Παιδιά γεια σας! Καλη επιτυχια να εχετε! Εγω θα δώσω φέτος πανελλήνιες μετά από δέκα χρόνια διότι η σχολή που τελείωσα δεν ήταν αυτο που πραγματικά ήθελα. Νόμιζα ότι το ήθελα. Οποτε ειμαι εδώ για τον πραγματικό μου στόχο.

Ειμαι τεχνολογική και στοχεύω 2ο πεδίο. Δεν θα έχω την πολυτέλεια για φροντιστήρια οπότε θέλω κάποιος να μου προτείνει ικανοποιητικά βοηθήματα ώστε να λύνω ασκήσεις και ίσως κάποια λινκς!

Ευχαριστώ!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Jonas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα.
Είμαι τεχνολογική κατευθυνση και χωρις να εχω καμια ιδεα στη φυσικη κατευθυνσης και στο Αεππ παω να δωσω για το ονειρο μου! ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΘ! και απο μαθηματικα κατευθυνσης εχω κενα αλλα εκει θα τα καταφερω!! ΜΠΟΡΕΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??

Ψυχραιμία! Κι εγώ μια ζωή χωρίς φροντιστήριο είμαι, όπως άλλωστε και πολλοί άλλοι. Δεν πάθαμε τίποτα. Αν έχεις όρεξη για διάβασμα θα είσαι μια χαρά. Αφού είσαι σε μεγάλη πόλη, τσέκαρε οπωσδήποτε για κοινωνικό φρο. Και προφανώς θα πρέπει να διαβάσεις πολύ καλά από βοηθήματα. Εγώ Φυσική έχω Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλο και ΑΕΠΠ Τσιωτάκη (όλα Σαββάλας). Υπάρχει όμως πολλή βοήθεια και στο ίντερνετ, όπως το site του υπουργείου με το ψηφιακό φροντιστήριο, αλλά ακόμα και δωρεάν βοηθήματα. Επίσης->

Site για φυσική:
https://ylikonet100.blogspot.gr/

Site για ΑΕΠΠ:
https://www.aepp.edu.gr/
https://aepp.wordpress.com/
https://users.sch.gr/akouts/aepp.htm
https://aepp3.blogspot.gr/
https://2lyk-ko.dod.sch.gr/portal/in...122:meythodologia&catid=29:mathglyk&Itemid=88

Καλό διάβασμα. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Sail Beg

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα.
Μακαρι να τα καταφερω οπως λες αλλα θελω να δωσω και μεγαλη εμφαση στα Μ.Κ και ΑΕΠΠ σιγουρα αν και οπως προαναφερθηκα δεν ανοιξα περυσι βιβλιο εξαιτιας ενος αδιαφορου καθηγητη σε φροντιστηριο που πληρωνα. Παντως σευχαριστω που με συμβουλευεις, εχεις να μου προτινεις κανενα βοηθημα ή καποιο σιτε στο ιντερνετ με καλες ασκησεις? ωστε να μην χρειαστω καθηγητη....
Ειμαι εδω για σενα :D.
Λοιπον κατ'αρχας μπορεις να επισκεφθεις το εξης site: https://www.study4exams.gr/,πολλες ασκησεις και σημειωσεις απο το ιδιο το υπουργειο παιδειας και δωρεαν μαλιστα!

Επειτα.Μιας και δεν θα φροντιστηρια και ιδιαιτερα πρεπει να εχεις καλη επιλογη βοηθηματων.
Ξεκινω να σου πω γι αυτα που ξερω.

ΑΟΔΕ δεν χρειαζεται για κανεναν λογο βοηθημα(ακομα και να στο προτεινουν μην το κανεις,μπορει να σε μπερδεψει),μαθε την υλη διαβαζε 3-4 σελιδουλες 3 φορες την εβδομαδα αν μπορεις και το σ/κ να τα κανεις μια επαναληψη.Θα εισαι υπερκαλυμμενη.Ειναι κριμα να γραψεις λιγοτερο απο 90 σε αυτο το μαθημα(δεν το εκανα και στο λεω οτι δεν αξιζει να χασεις απο κει.)

ΑΕΠΠ:Προσωπικα με βοηθησε παρα πολυ το βοηθημα του Τσιωτακη,πολλες ασκησεις και καλες,με λυσεις απο πισω για τυχων αποριες αλλα χωρις πολυ καλα την θεωρια,πραγματικα αν ειχα την δυνατοτητα θα σου εδινα τις σημειωσεις του φροντ μου(εξαιρετικες) αλλα μενεις θεσσαλονικη!
Μην διστασεις σε θεματα θεωριας να ζητησεις βοηθεια και απο καθηγητες του σχολειου σου,πιστεψε θα σε βοηθησουν,μην ντραπεις.

Μαθηματικα Κατ.:Το βασανο πολλων.Λοιποων θα ειμαστε ρεαλιστες,δεν πας για εναν τεραστιο βαθμο εκει,λιγοι πανε,οικονομικο θες να πιασεις.Τι σου προτεινω λοιπον:Νικος Σκομπρης Γ λυκειου εκδοσεις Σαββαλα)ειναι 3 τομακια,πολυ καλη εξηγηση της θεωριας και καλες ασκησεις που σε καλυπτουν πιστεψε με.
Αν βεβαια θες να το πας ενα βημα παραπανω μπορεις να παρεις το βοηθημα του Μπαρλα το οποιο εχει πολυ καλες ασκησεις καποιες ομως ξεφευγουν απο το κλιμα των εξετασεων ΑΛΛΑ η θεωρια του ειναι απαισια με ολη την εννοια της λεξης.
Το τοπ για μενα ειναι τα βοηθηματα του κ.Παπαδακη,πραγματικα διαβαζοντας την θεωρια του νομιζεις οτι καποιος στα λεει αλλα οι ασκησεις του ειναι αρκετα απαιτητικες και ισως βρεθεις σε αδιεξοδο.
Το ιδανικο==>Ασκησεις απο Σκομπρη,Θεωρια και συγκεκριμενες ασκησεις απο Παπαδακη(αν το αντεχει η τσεπη σου).

Φυσικη:κ.Παναγιωτακοπουλος και κ.Μαθιουδακης,σταθερη αξια τα 2 ''τομακια τους'' πολυ ομορφα παρουσιασμενη η θεωρια τους με παααρα πολλες ασκησεις που σε καλυπτουν απολυτα.Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι μια σωστη επιλογη ασκησεων μεσα απο ολες αυτες τις σελιδες.

Μαθηματικα Γεν.:Μεχρι περσι θα σου προτεινα το βοηθημα του κ.Σκομπρη(καλη θεωρια,καλες ασκησεις που σε καλυπτουν) αλλα μιας και φετος τα θεματα ηταν τσιμπημενα και λογικα θα ναι παρομοια τον Μαη με το καλο,θα σου προτεινα αυτο του κ.Παπαδακη,μην λεω τα ιδια,εξαιρετικος.

ΑΟΘ:Δεν εχω να σου προτεινω κατι δυστηχως,διαβαζα απο σημειωσεις φροντιστηριου.Απ'οσα ειχα δει μεσα στην χρονια τα βοηθηματα του σαββαλα ηταν πολυ καλα,αυτο που εχεις να κανεις:πηγαινε σε ενα βιβλιοπωλειο,παρε οσα βοηθηματα εχει,δες και επελεξε.

Εκθεση:Αν σου χουν περισσεψει σημειωσεις απο περσι θα σου προτεινα να διαβαζεις απο κει,δεν χρειαζεται βοηθημα.Η εκθεση ειναι και θεμα τυχης και μερας.Ημουν στον πατο ολη την χρονια και εγραψα μια καλη εκθεση στις πανελληνιες,18.6. Βρες εναν ωραιο τροπο γραφης,διαβασε κειμενα και θα βρεις τον δρομο απο μονο σου,προτεινομενα βιβλια:Πειστικος λογος (τομοι 1 και 2) του κ.Κουτρα,καλυπτει ολα τα θεματα εκθεσης με πολυ ωραια κειμενακια που σου δινουν πααααρα πολλες ιδεες

Αυτα απο μενα,καλες δουλειες! και κοιτα να μην το βλεπεις σαν αγγαρια και μπραβο σου για την αποφαση που πηρες!
Go for it!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aladdin

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα.
Χριστινα εγω θα σου προτεινα να περιμενεις μια χρονια και να δωσεις την επομενη οπου θα δινεις μονο 4 μαθηματα και το αεππ καταργειται απ το σχολειο. Αλλωστε οι φετινες εξετασεις θα ρθουνε χωρις να το καταλαβεις, Ετσι θα κανεις και καλυτερη προετοιμασια και μονο σε σχετικα μαθηματα με το οικονομικο που σε ενδιαφερει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

christina vslk

Νεοφερμένος

Η christina vslk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Alladin ποτε άλλαξε το σύστημα? ανακοινώθηκε από το υπουργείο παιδείας ότι αλλάζει το σύστημα? και πες ότι αλλάζει, πως ξέρω εγώ ότι θα εξετάζομαι με το σύστημα τις γενιάς του '97 και όχι με το συνηθισμένο σύστημα τις γενιάς m, και πιστεύω μέχρι τώρα όλων? 7 μαθήματα πανελλαδικά?
Sail beg και Jonas σας ευχαριστώ για τις συμβουλές, θα το ψαξω και ίσως να επικοινωνήσω ξανά μαζί σας αν χρειαστώ κάτι
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

nickthehunter88

Νεοφερμένος

Ο nickthehunter88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 63 μηνύματα.
οι μισοι λενε οτι ο παπαδακης εχει ευκολες ασκησεις,οι αλλοι μισοι λενε οτι εχει δυσκολες.εσυ ποιο βοηθημα πιστευεις οτι εχει τις πιο απαιτητικες ακησεις για μαθηματιακ κατ. ?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

HMMYths

Νεοφερμένος

Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Μπαρλας και Παπαδακης...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nickthehunter88

Νεοφερμένος

Ο nickthehunter88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 63 μηνύματα.
ο δευτερος τομος του στεργιου (800+ σελιδες) ,πως τον βλεπεις?λενε οτι ειναι δυσκολος..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nikoslarissa

Δραστήριο μέλος

Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα.
Παιδιά εγώ έχω Παπαδάκη Μαθηματικά Γεν και μου φαίνονται γελοίες οι ασκήσεις.Δεν ξέρω μπορεί Κατεύθυνση να έχει πιο δύσκολες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aladdin

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα.
Φροντιστηριο χωρις πανελληνιες γινεται???
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

christina vslk

Νεοφερμένος

Η christina vslk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
https://www.dimoshopoulos.gr/βιντεομαθήματα-στους-μιγαδικούς-αρι/#.Uno7x_n8GYt δεν υπαρχει καλυτερη εξηγηση κατα εμου, συνεργαζεται και με τον Παπαδακη και στηριζεται και στα βιβλια του. Βρηκα βοηθεια στα Μ.Κ. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Slytherin

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1,116 μηνύματα.
Παιδιά γεια σας! Καλη επιτυχια να εχετε! Εγω θα δώσω φέτος πανελλήνιες μετά από δέκα χρόνια διότι η σχολή που τελείωσα δεν ήταν αυτο που πραγματικά ήθελα. Νόμιζα ότι το ήθελα. Οποτε ειμαι εδώ για τον πραγματικό μου στόχο.

Ειμαι τεχνολογική και στοχεύω 2ο πεδίο. Δεν θα έχω την πολυτέλεια για φροντιστήρια οπότε θέλω κάποιος να μου προτείνει ικανοποιητικά βοηθήματα ώστε να λύνω ασκήσεις και ίσως κάποια λινκς!

Ευχαριστώ!

Eγώ θα σου έλεγα να αγαπήσεις την σχολή που έχεις ήδη τελειώσει.
Απο την άλλη και εγώ θα κοιτάξω να αγαπήσω το επάγγελμα του λογιστή όσο και αν με ενθουσιάζει η Πληροφορική περισσότερο,αλλά σε περίπτωση που με δεχτούν στο ΕΑΠ τόσο το καλύτερο με δύο πτυχία θα είμαι Λογιστής-Προγραμματιστής,θα προγραμματίζω προγράμματα σαν το Eurofasma χεχε :clapup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Fate_ReSet

Νεοφερμένος

Ο Fate_ReSet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Και γω μια απο τα ιδια.Ποτε δεν πηγα φροντιστηριο και αν ειχα σωστη ενημερωση θα ειχα παρει αοθ και ειχα περασει στη σχολη που ηθελα.Αποφοιτησα το 2001 και αποφασισα μετα απο 12 χρονια να διορθωσω αυτο το λαθος που εγινε τωρα που ακομα μπορω και ας εχουν περασει λιγο τα χρονια.

Ψαχνω και εγω καποιο δωρεαν φροντιστηριο στην Αθηνα γιατι δεν νομιζω οτι μονος μου θα μπορεσω να επανελθω τοσο ευκολα.Τι πιστευετε;Να κανω φροντιστηριο στα μαθηματικα γενικης παιδειας,κατευθυνσης,στη φυσικη και να διαβασω μονος μου τα υπολοιπα (αναπτυξη εφαρμογων,διοικηση επιχ.,γλωσσα,ΑΟΘ).Εχω ελπιδα ετσι ειναι ειναι καλυτερο να τα κανω ολα σε φροντιστηριο;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φρεντος

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,181 μηνύματα.
Και γω μια απο τα ιδια.Ποτε δεν πηγα φροντιστηριο και αν ειχα σωστη ενημερωση θα ειχα παρει αοθ και ειχα περασει στη σχολη που ηθελα.Αποφοιτησα το 2001 και αποφασισα μετα απο 12 χρονια να διορθωσω αυτο το λαθος που εγινε τωρα που ακομα μπορω και ας εχουν περασει λιγο τα χρονια.

Ψαχνω και εγω καποιο δωρεαν φροντιστηριο στην Αθηνα γιατι δεν νομιζω οτι μονος μου θα μπορεσω να επανελθω τοσο ευκολα.Τι πιστευετε;Να κανω φροντιστηριο στα μαθηματικα γενικης παιδειας,κατευθυνσης,στη φυσικη και να διαβασω μονος μου τα υπολοιπα (αναπτυξη εφαρμογων,διοικηση επιχ.,γλωσσα,ΑΟΘ).Εχω ελπιδα ετσι ειναι ειναι καλυτερο να τα κανω ολα σε φροντιστηριο;
Χωρις φροντιστηριο και χωρις μαθημα και στο σχολειο, ειναι λιγο δυσκολο να καταλαβεις τι παιζεται στον ΑΕΠΠ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

GeorgeRtr

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο GeorgeRtr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 203 μηνύματα.
Παιδιά εγώ έχω Παπαδάκη Μαθηματικά Γεν και μου φαίνονται γελοίες οι ασκήσεις.Δεν ξέρω μπορεί Κατεύθυνση να έχει πιο δύσκολες.

Σου συνιστώ να λύσεις τις "γελοίες" ασκήσεις που έπεσαν φέτος πανελλήνιες στα μαθηματικά γενικής. Εγώ τουλάχιστον προσωπικά μιλάω πάντα επειδή έκανα και τον Παπαδάκη και τον Γκατζούλη πέρυσι και αφού έδωσα και πανελλήνιες έκανα την εξής διαπίστωση : Στα θέματα που έπεσαν ειδικά εφέτος δεν μπορούν να ανταποκριθούν ούτε οι ασκήσεις του Παπαδάκη ούτε του Μπάρλα ούτε του Γκατζούλη. Τα βιβλία των προαναφερόμενων κατά την γνώμη μου μπορούσαν να βοηθήσουν έναν μαθητή που έδινε το 2005 για παράδειγμα όταν οι ασκήσεις με την πάροδο των χρόνων δεν είχαν κορεστεί όσο έχουν κορεστεί σήμερα και έτσι καταφεύγουν στα δύσκολα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

carpe_nochtem

Πολύ δραστήριο μέλος

Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα.
Ο Παπαδάκης έχει γελοίες ασκήσεις.
Αλλά γαμάτη θεωρία.
Για αυτό και τον αγαπά...πούσαμε. :'(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Fate_ReSet

Νεοφερμένος

Ο Fate_ReSet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Χωρις φροντιστηριο και χωρις μαθημα και στο σχολειο, ειναι λιγο δυσκολο να καταλαβεις τι παιζεται στον ΑΕΠΠ

Εχω αλλη σχεση με την πληροφορικη απο οτι ειχα στα 18 μου αλλα και παλι θα συμφωνησω οτι χωρις μαθηματα τουλαχιστον σε φροντιστηριο ειναι πολυ δυσκολο.

Σ'ευχαριστω για την απαντηση.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top