Γεια σας, πριν αρκετό καιρό τελείωσα τεε και φέτος λέω να δώσω πανελλήνιες με τα μαθήματα του γελ για να αλλάξω ειδικότητα. Για τις πανελλήνιες των γελ δεν ξέρω πολλά και όσους έχω ρωτήσει μου λένε ρώτα κάποιον που πάει λύκειο, είμαι λίγο μεγάλος για να ξέρω κάποιον που πάει λύκειο οπότε είπα να δοκιμάσω την τύχη μου και να ρωτήσω τις απορίες μου εδώ
Οι απορίες που έχω είναι
1) Τις απαντήσεις σε μαθήματα όπως στην ιστορία πρέπει να τις γράφω όπως ακριβώς τα λέει στο βιβλίο ή αν γράψω την απάντηση με διαφορετικά λόγια όμως ίδιο νόημα θα μετρήσει σωστή?
2) Σχετικά με την έκθεση βλέπω στην ύλη να αναφέρει και τα βιβλία των πρώτων τάξεων του λυκείου, πρέπει να διαβάσω και αυτά? Την ύλη την βρήκα εδώ
https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...nies/69-exetastea-ylh-neoellhnikh-glwssa.html
3) Οι εξετάσεις είναι και προφορικές και γραπτές στα γελ?
4) Υπάρχει καμιά σελίδα να δίνει αναλυτικές λεπτομέρειες σε απόφοιτους σαν εμένα που δεν έχουν βοήθεια και δεν ξέρουν λεπτομέρειες?
Αρκετές ερωτήσεις ίσως να είναι άσχετες όμως κάνω προετοιμασία χωρίς βοήθεια, διαβάζω την ύλη όμως υπάρχουν λεπτομέρειες τις οποίες δεν γνωρίζω όμως πρέπει να τις μάθω για να κάνω καλύτερη προετοιμασία, για παράδειγμα αν μπορώ να διαβάσω την ιστορία διαφορετικά, να μπορώ δηλαδή να γράψω το ίδιο νόημα με άλλα λόγια, αυτό θα με βοήθαγε να κερδίσω χρόνο και να βγάλω την ύλη πιο γρήγορα γιατί το να διαβάσεις περίπου 120 σελίδες όπως ακριβώς τις γράφει στο βιβλίο μου φαίνεται παράλογο.
Οποιαδήποτε απάντηση σε όσα ρωτάω ή κάποια λεπτομέρεια που μου ξεφεύγει και γενικά οποιαδήποτε βοήθεια μου είναι χρήσιμη.
Ευχαριστώ