kostastz Νεοφερμένο μέλος Ο kostastz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2014 στις 04:00 Ο kostastz έγραψε: #1.201 15-06-14 04:00 Καλησπέρα,είμαι 21 χρονών και σκέφτομαι να δώσω ξανά πανελλήνιες όμως σκέφτομαι ορισμένα πράγματα στα οποία θέλω να μου εκφράσετε την γνώμη σας!κατ'αρχάς να ξεκινήσω φροντιστήριο από το καλοκαίρι γιατί όσο να'ναι τα έχω ξεχάσει τα περισσότερα.Επιπρόσθετα η σχολή που στοχεύω είναι η ιατρική απλά λόγω ότι δουλεύω δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσω να αντεπεξέλθω ικανοποιητικά ώστε να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα.Είμαι αρκετά μπερδεμένο και δεν ξέρω τι να κάνω.Οποιαδήποτε γνώμη σας θα λειτουργήσει καταλυτικά στην σωστή επιλογή!Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2014 στις 16:27 Η dum spiro spero: #1.202 15-06-14 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Stefanos-20: Σε ευχαριστω για τα λογια σου,τελικα και συ σκεφτεσαι να ξαναδωσεις?Το πηρες αποφαση για του χρονου και με ποια κατευθυνση? Click για ανάπτυξη... Ναι, θα ξαναδωσω! Ειμαι θεωρητικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 19:44 Ο apollo11 έγραψε: #1.203 17-06-14 19:44 Αρχική Δημοσίευση από kostastz: Καλησπέρα,είμαι 21 χρονών και σκέφτομαι να δώσω ξανά πανελλήνιες όμως σκέφτομαι ορισμένα πράγματα στα οποία θέλω να μου εκφράσετε την γνώμη σας!κατ'αρχάς να ξεκινήσω φροντιστήριο από το καλοκαίρι γιατί όσο να'ναι τα έχω ξεχάσει τα περισσότερα.Επιπρόσθετα η σχολή που στοχεύω είναι η ιατρική απλά λόγω ότι δουλεύω δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσω να αντεπεξέλθω ικανοποιητικά ώστε να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα.Είμαι αρκετά μπερδεμένο και δεν ξέρω τι να κάνω.Οποιαδήποτε γνώμη σας θα λειτουργήσει καταλυτικά στην σωστή επιλογή!Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Εξαρταται καθαρα απο το επιπεδο σου. Την ηλικια δεν την συζηταμε καν καθως εισαι ακομα πολυ νεαρος για να σε απασχολει. Για να πιασεις τα 18000+ μορια που θελει η Ιατρικη ξερεις οτι πρεπει να γραψεις καλα παντου. Μπορεις? Ποσα μορια μαζεψες την πρωτη φορα που εδωσες? Οσον αφορα τη δουλεια αν νομιζεις οτι σου αφηνει επαρκη χρονο για ξεκουραση και πολυ διαβασμα μπορεις να την κανεις παραλληλα, διαφορετικα θα πρεπει να την αφησεις. Κανε τις επιλογες σου και σχεδιασε τους επομενους μηνες προσεκτικα σε σχεση με την υλη με μεθοδο και αποφασιστηκοτητα. Μεσοβεζικες λυσεις δεν σε βαζουν Ιατρικη. Καλη τυχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jo Vat Νεοφερμένο μέλος Η Jo Vat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 03:14 Η Jo Vat έγραψε: #1.204 19-06-14 03:14 Ρε παιδιά ξέρουμε αν υπάρχουν κοινωνικά φροντιστήρια τώρα το καλοκαίρι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 15:51 Ο apollo11 έγραψε: #1.205 19-06-14 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Jo Vat: Ρε παιδιά ξέρουμε αν υπάρχουν κοινωνικά φροντιστήρια τώρα το καλοκαίρι;;; Click για ανάπτυξη... Απο οτι εχω κοιταξει οχι γιατι ειναι ενεργα κατα την διαρκεια της σχολικης σεζον και μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jo Vat Νεοφερμένο μέλος Η Jo Vat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 11:52 Η Jo Vat έγραψε: #1.206 20-06-14 11:52 Δηλαδή αρχίζουν Σεπτέμβριο μαζί με την σχολική χρονιά;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 14:33 Ο apollo11 έγραψε: #1.207 20-06-14 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Jo Vat: Δηλαδή αρχίζουν Σεπτέμβριο μαζί με την σχολική χρονιά;; Click για ανάπτυξη... E ναι. (οπου διατιθεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 16:25 Ο Stefanos-20: #1.208 20-06-14 16:25 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Ναι, θα ξαναδωσω! Ειμαι θεωρητικη Click για ανάπτυξη... Καλη σου επιτυχια ,να περασεις εκει οπου επιθυμεις!Αλλωστε αποτι φαινεται το θες πολυ οτι και ναναι αυτο..Για που σκοπευεις αν επιτρεπεται?Και εγω θα δωσω τελικα γιατι αυτη ειναι η τελευταια χρονια που δινουμε με αυτο το συστημα πανελλαδικες,ακομα και αν τελικα αποφασισω να μεινω στη σχολη που ειμαι,για να μη πανε χαμενα τα μαθηματα,που εχω περασει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:46 Ο tebelis13: #1.209 20-06-14 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Stefanos-20: Και εγω θα δωσω τελικα γιατι αυτη ειναι η τελευταια χρονια που δινουμε με αυτο το συστημα πανελλαδικες,ακομα και αν τελικα αποφασισω να μεινω στη σχολη που ειμαι,για να μη πανε χαμενα τα μαθηματα,που εχω περασει . Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν ξέρει αν θα κοπεί τελείως το παρών σύστημα. (τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια) Επίσης, η αλλαγή συστήματος δεν είναι απαραίτητα αρνητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:52 Ο apollo11 έγραψε: #1.210 20-06-14 18:52 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Επίσης, η αλλαγή συστήματος δεν είναι απαραίτητα αρνητική. Click για ανάπτυξη... Απαραιτητα οχι αλλα σχεδον παντα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jo Vat Νεοφερμένο μέλος Η Jo Vat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 01:46 Η Jo Vat έγραψε: #1.211 21-06-14 01:46 Είδα πως αρχίζουν θερινά δωρεάν μαθήματα σε Αθήνα, σε 3 τουλάχιστον περιοχές απο 23 Ιουνίου για ενα μήνα περίπου διάρκεια μαθημάτων και μετά θα ξανά συνεχίσουν.. και επίσης και στο Ναύπλιο και στο Βόλο. Προφανώς θα υπάρξει και κάτι για Θεσσαλονίκη θέλω να πιστεύω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostplom Νεοφερμένο μέλος Ο kostplom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 09:43 Ο kostplom έγραψε: #1.212 21-06-14 09:43 Καλημέρα. Όποιος έχει δώσει πανελλήνιες το 1995 στην 4η Δέσμη μπορεί τώρα να πάρει οποιαδήποτε κατεύθυνσή? Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 10:35 Η dum spiro spero: #1.213 21-06-14 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Stefanos-20: Καλη σου επιτυχια ,να περασεις εκει οπου επιθυμεις!Αλλωστε αποτι φαινεται το θες πολυ οτι και ναναι αυτο..Για που σκοπευεις αν επιτρεπεται?Και εγω θα δωσω τελικα γιατι αυτη ειναι η τελευταια χρονια που δινουμε με αυτο το συστημα πανελλαδικες,ακομα και αν τελικα αποφασισω να μεινω στη σχολη που ειμαι,για να μη πανε χαμενα τα μαθηματα,που εχω περασει . Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστω πολυ ! Στοχευω ή νηπιαγωγων ή βρεφοκομων ή ψυχολογία . οι τρεις αγαπημενες μου σχολες!καλη επιτυχια σε ο,τι αποφασισεις! Αρχική Δημοσίευση από kostplom: Καλημέρα. Όποιος έχει δώσει πανελλήνιες το 1995 στην 4η Δέσμη μπορεί τώρα να πάρει οποιαδήποτε κατεύθυνσή? Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ναι μπορεις να επιλεξεις οποια κατευθυνση επιθυμεις. Δες εδωhttps://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...ies-ejetazomena-mathimata-ana-kateyuynsh.html θα σε βοηθησει. Καλη επιτυχια! Αρχική Δημοσίευση από Jo Vat: Ρε παιδιά ξέρουμε αν υπάρχουν κοινωνικά φροντιστήρια τώρα το καλοκαίρι;;; Click για ανάπτυξη... Στην Αθηνα η βιβλιοθηκη της Ιερας Αρχιεπισκοπης Αθηνων κανει θερινο κοινωνικο φροντιστηριο αλλα δεν ξερω κατα ποσο δεχονται αποφοιτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουνίου 2014 Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 00:10 Ο Stefanos-20: #1.214 29-06-14 00:10 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Σ ευχαριστω πολυ ! Στοχευω ή νηπιαγωγων ή βρεφοκομων ή ψυχολογία . οι τρεις αγαπημενες μου σχολες!καλη επιτυχια σε ο,τι αποφασισεις!. Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω πολυ,επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niovi1984 Νεοφερμένο μέλος Η niovi1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 19:33 Η niovi1984: #1.215 06-07-14 19:33 Καλησπέρα! Φέτος λέω να δοκιμάσω και εγώ τη τύχη μου να δώσω ξανά πανελλήνιες...Μάθε γέρο γράμματα που λένε...Τελείωσα το λύκειο το 2002....(τοοοοσο παλία...) και ήμουν θετική κατεύθυνση...!Λοιπόν , σκέφτομαι να ξαναδώσω μετά από τόσα χρόνια για τη σχολή μηχανολόγων μηχανικών....απόο θετική κατεύθυνση και λέω να διαβάσω εντελώς μόνη μου χωρίς φροντιστήρια....πόσες ώρες πιστεύεται θα είναι αρκετέςή Χημεία και η βιολογία κατεύθυνσης είναι δύσκολα σα μαθήματα; Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 19:36 Ο aladdin έγραψε: #1.216 06-07-14 19:36 Στα αλλα μαθηματα πως τα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 20:59 Ο transient: #1.217 06-07-14 20:59 Με λίγη θέληση όλα γίνονται!! Και ο αδερφός μου έδωσε μετά από πολλά χρόνια πανελλήνιες και πέρασε στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό!! Του άρεσε πάρα πολύ!! Καλή συνέχεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niovi1984 Νεοφερμένο μέλος Η niovi1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 17:18 Η niovi1984: #1.218 07-07-14 17:18 Η θετική έχει μαθηματικα,φυσικη ,χημεια,βιολογία...Στα αλλα θα το παλέψω πιστευω , εχω τελειώσει το μαθηματικό το 2008 οπότε από διάβασμα είμαι δύο μαθήματα λιγότερο μαθηματικά κατεύθυνσης και μαθηματικά γενικής....άντε και φυσική τη παλευω...το θέμα μου είναι χημεία κατεύθυνσης και βιολογία κατεύθυνσης....εκεί πιστεύω θα γίνει μακελίο....όσο για την έκεθεση θα δώ.....Τώρα όσο αφορά το διάβασμα χημεία κατεύθυνσης υτο 1ο κεφάλαιο έιναι ευκολο...τώρα πήγα στα οξέα βάσεις και ιοντισμό και πελάγωσα λιγάκι...μου φένεται όμως λίγο βουνό μετά από τόσα χρόνια...εσείς με το διάβασμα σε τέτοια μαθήματα που έχετε καιρό να τα ακουμπήσετε πώς το οργανώνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 20:05 Ο Schoolmate: #1.219 07-07-14 20:05 Για να γίνει η Φυσική Κατεύθυνσης και τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης πρέπει να γυρίσουμε τάξεις πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 21:04 Ο aladdin έγραψε: #1.220 07-07-14 21:04 Που θελεις να περασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: athinoula E.Z Natsuko kkatsaplias trifasikodiavasma Dion G. sophieee Τρελας123 thewitcher _vag_den_ Petr23 aggela30 kate56 rseven Schlimazel Nick_nt nikolname Corfu kitty agg1 quarterlifecrisis vasoula! kathleenn Ready for next step Vasilis125 mirara charmander J.Cameron shuuu buffon85 Antomar3 voοdoο ένας τυχαίος panagiotis23 Wonderkid AggelikiGr Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi Leo komm Student_21 Joji Nala Ryuzaki Lifelong Learner Robelano Marianna.diamanti TRAPLE BiteTheDust Maynard V@Per phleidhs constansn Than003 panosT436 Magigi dioandi2010 Kate1914 GeorgePap2003 Christr22 Αναστασία197 bibliofagos BatGuin Abiogenesis Tsos Helen06 RainbowEU kiyoshi Viktor Ilma Phil1 Christinach Aggel0sss Victwras777 maril8na Enhypen Dr. Gl. Luminous PanosApo lampgd Scandal Pars3c ilovekpop Marios2020 Νομάρχης IcedBreaje Ness SoyN elevag estrela angies Unboxholics ggl hello1234 Dionyshs1 Gogosps george777 Pharmacist01 nucomer flaura Giii iiTzArismaltor_ Nemesiis Γιώργος μεγ nicole1982 Alessandra Eliza MrDna Sofos Gerontas MarcoReus Lion Antzie arapakos Nef22102000 Giannis_19 θείτσα σε σύγχυση 😛 Verikoko17 spring day Praxis Queeva elenitren katharinekag Nikos_81 antonis97 Billprs BillyTheKid User2350 onegreek mosha Ioanna98 Philologist Aspasia Tsaroyki rempelos42 George.S Citylights SKG Nocommingback VFD59 Arvacon Kitana QWERTY23 bruh_234 Alexecon1991 korlef oups ladybookworm kost28 eukleidhs1821 mysterious1842001@ho sophiaa Mammy Nun adonman το κοριτσι του μαη alpha.kappa augustine calliope Johanna Mark Miranda32 Alin22 milianis valantis21 katia.m SlimShady margik Niffler Lnnn Jessie Μαβο Anhelika georgels Gyvenimas angeloskar Marple hirasawayui Αντικειμενικός jYanniss chochoru mary13 Εριφύλη Appolon Chemwizard shadow n1ki20 George9989 xakounaamatata PanMoonlight TakSimeon Nickt23 tsiobieman pannnos1992 1011 lnesb emzou Dimitris9 Ismhnhpapa Chrisa Soleil AlexK9 Petraland mariakanelop jims Γιώτα Κ. misoadeio Riaki28 Κλημεντίνη Moblok chrysakol Georgekk anastasia papa johnsala stefan maria20 Lester34 Revekka Nick0007 allall1 clevercat Dunedain10 BioChemical elewnora marian Panagiotis849 imyrcarn snol Cortes Marifei maraki67383 elenik09 iminspain Jimmy20 jj! giannhs2001 T C fockos Magi A Backpacker97 Nikos05 KikiGr23 Ggpg angelaRet stergios191919 fay-19 igeorgeoikonomo jen_dream Darkking sofia! angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα,είμαι 21 χρονών και σκέφτομαι να δώσω ξανά πανελλήνιες όμως σκέφτομαι ορισμένα πράγματα στα οποία θέλω να μου εκφράσετε την γνώμη σας!κατ'αρχάς να ξεκινήσω φροντιστήριο από το καλοκαίρι γιατί όσο να'ναι τα έχω ξεχάσει τα περισσότερα.Επιπρόσθετα η σχολή που στοχεύω είναι η ιατρική απλά λόγω ότι δουλεύω δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσω να αντεπεξέλθω ικανοποιητικά ώστε να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα.Είμαι αρκετά μπερδεμένο και δεν ξέρω τι να κάνω.Οποιαδήποτε γνώμη σας θα λειτουργήσει καταλυτικά στην σωστή επιλογή!Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2014 στις 16:27 Η dum spiro spero: #1.202 15-06-14 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Stefanos-20: Σε ευχαριστω για τα λογια σου,τελικα και συ σκεφτεσαι να ξαναδωσεις?Το πηρες αποφαση για του χρονου και με ποια κατευθυνση? Click για ανάπτυξη... Ναι, θα ξαναδωσω! Ειμαι θεωρητικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 19:44 Ο apollo11 έγραψε: #1.203 17-06-14 19:44 Αρχική Δημοσίευση από kostastz: Καλησπέρα,είμαι 21 χρονών και σκέφτομαι να δώσω ξανά πανελλήνιες όμως σκέφτομαι ορισμένα πράγματα στα οποία θέλω να μου εκφράσετε την γνώμη σας!κατ'αρχάς να ξεκινήσω φροντιστήριο από το καλοκαίρι γιατί όσο να'ναι τα έχω ξεχάσει τα περισσότερα.Επιπρόσθετα η σχολή που στοχεύω είναι η ιατρική απλά λόγω ότι δουλεύω δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσω να αντεπεξέλθω ικανοποιητικά ώστε να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα.Είμαι αρκετά μπερδεμένο και δεν ξέρω τι να κάνω.Οποιαδήποτε γνώμη σας θα λειτουργήσει καταλυτικά στην σωστή επιλογή!Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Εξαρταται καθαρα απο το επιπεδο σου. Την ηλικια δεν την συζηταμε καν καθως εισαι ακομα πολυ νεαρος για να σε απασχολει. Για να πιασεις τα 18000+ μορια που θελει η Ιατρικη ξερεις οτι πρεπει να γραψεις καλα παντου. Μπορεις? Ποσα μορια μαζεψες την πρωτη φορα που εδωσες? Οσον αφορα τη δουλεια αν νομιζεις οτι σου αφηνει επαρκη χρονο για ξεκουραση και πολυ διαβασμα μπορεις να την κανεις παραλληλα, διαφορετικα θα πρεπει να την αφησεις. Κανε τις επιλογες σου και σχεδιασε τους επομενους μηνες προσεκτικα σε σχεση με την υλη με μεθοδο και αποφασιστηκοτητα. Μεσοβεζικες λυσεις δεν σε βαζουν Ιατρικη. Καλη τυχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jo Vat Νεοφερμένο μέλος Η Jo Vat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 03:14 Η Jo Vat έγραψε: #1.204 19-06-14 03:14 Ρε παιδιά ξέρουμε αν υπάρχουν κοινωνικά φροντιστήρια τώρα το καλοκαίρι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 15:51 Ο apollo11 έγραψε: #1.205 19-06-14 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Jo Vat: Ρε παιδιά ξέρουμε αν υπάρχουν κοινωνικά φροντιστήρια τώρα το καλοκαίρι;;; Click για ανάπτυξη... Απο οτι εχω κοιταξει οχι γιατι ειναι ενεργα κατα την διαρκεια της σχολικης σεζον και μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jo Vat Νεοφερμένο μέλος Η Jo Vat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 11:52 Η Jo Vat έγραψε: #1.206 20-06-14 11:52 Δηλαδή αρχίζουν Σεπτέμβριο μαζί με την σχολική χρονιά;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 14:33 Ο apollo11 έγραψε: #1.207 20-06-14 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Jo Vat: Δηλαδή αρχίζουν Σεπτέμβριο μαζί με την σχολική χρονιά;; Click για ανάπτυξη... E ναι. (οπου διατιθεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 16:25 Ο Stefanos-20: #1.208 20-06-14 16:25 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Ναι, θα ξαναδωσω! Ειμαι θεωρητικη Click για ανάπτυξη... Καλη σου επιτυχια ,να περασεις εκει οπου επιθυμεις!Αλλωστε αποτι φαινεται το θες πολυ οτι και ναναι αυτο..Για που σκοπευεις αν επιτρεπεται?Και εγω θα δωσω τελικα γιατι αυτη ειναι η τελευταια χρονια που δινουμε με αυτο το συστημα πανελλαδικες,ακομα και αν τελικα αποφασισω να μεινω στη σχολη που ειμαι,για να μη πανε χαμενα τα μαθηματα,που εχω περασει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:46 Ο tebelis13: #1.209 20-06-14 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Stefanos-20: Και εγω θα δωσω τελικα γιατι αυτη ειναι η τελευταια χρονια που δινουμε με αυτο το συστημα πανελλαδικες,ακομα και αν τελικα αποφασισω να μεινω στη σχολη που ειμαι,για να μη πανε χαμενα τα μαθηματα,που εχω περασει . Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν ξέρει αν θα κοπεί τελείως το παρών σύστημα. (τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια) Επίσης, η αλλαγή συστήματος δεν είναι απαραίτητα αρνητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:52 Ο apollo11 έγραψε: #1.210 20-06-14 18:52 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Επίσης, η αλλαγή συστήματος δεν είναι απαραίτητα αρνητική. Click για ανάπτυξη... Απαραιτητα οχι αλλα σχεδον παντα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jo Vat Νεοφερμένο μέλος Η Jo Vat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 01:46 Η Jo Vat έγραψε: #1.211 21-06-14 01:46 Είδα πως αρχίζουν θερινά δωρεάν μαθήματα σε Αθήνα, σε 3 τουλάχιστον περιοχές απο 23 Ιουνίου για ενα μήνα περίπου διάρκεια μαθημάτων και μετά θα ξανά συνεχίσουν.. και επίσης και στο Ναύπλιο και στο Βόλο. Προφανώς θα υπάρξει και κάτι για Θεσσαλονίκη θέλω να πιστεύω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostplom Νεοφερμένο μέλος Ο kostplom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 09:43 Ο kostplom έγραψε: #1.212 21-06-14 09:43 Καλημέρα. Όποιος έχει δώσει πανελλήνιες το 1995 στην 4η Δέσμη μπορεί τώρα να πάρει οποιαδήποτε κατεύθυνσή? Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 10:35 Η dum spiro spero: #1.213 21-06-14 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Stefanos-20: Καλη σου επιτυχια ,να περασεις εκει οπου επιθυμεις!Αλλωστε αποτι φαινεται το θες πολυ οτι και ναναι αυτο..Για που σκοπευεις αν επιτρεπεται?Και εγω θα δωσω τελικα γιατι αυτη ειναι η τελευταια χρονια που δινουμε με αυτο το συστημα πανελλαδικες,ακομα και αν τελικα αποφασισω να μεινω στη σχολη που ειμαι,για να μη πανε χαμενα τα μαθηματα,που εχω περασει . Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστω πολυ ! Στοχευω ή νηπιαγωγων ή βρεφοκομων ή ψυχολογία . οι τρεις αγαπημενες μου σχολες!καλη επιτυχια σε ο,τι αποφασισεις! Αρχική Δημοσίευση από kostplom: Καλημέρα. Όποιος έχει δώσει πανελλήνιες το 1995 στην 4η Δέσμη μπορεί τώρα να πάρει οποιαδήποτε κατεύθυνσή? Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ναι μπορεις να επιλεξεις οποια κατευθυνση επιθυμεις. Δες εδωhttps://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...ies-ejetazomena-mathimata-ana-kateyuynsh.html θα σε βοηθησει. Καλη επιτυχια! Αρχική Δημοσίευση από Jo Vat: Ρε παιδιά ξέρουμε αν υπάρχουν κοινωνικά φροντιστήρια τώρα το καλοκαίρι;;; Click για ανάπτυξη... Στην Αθηνα η βιβλιοθηκη της Ιερας Αρχιεπισκοπης Αθηνων κανει θερινο κοινωνικο φροντιστηριο αλλα δεν ξερω κατα ποσο δεχονται αποφοιτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουνίου 2014 Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 00:10 Ο Stefanos-20: #1.214 29-06-14 00:10 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Σ ευχαριστω πολυ ! Στοχευω ή νηπιαγωγων ή βρεφοκομων ή ψυχολογία . οι τρεις αγαπημενες μου σχολες!καλη επιτυχια σε ο,τι αποφασισεις!. Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω πολυ,επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niovi1984 Νεοφερμένο μέλος Η niovi1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 19:33 Η niovi1984: #1.215 06-07-14 19:33 Καλησπέρα! Φέτος λέω να δοκιμάσω και εγώ τη τύχη μου να δώσω ξανά πανελλήνιες...Μάθε γέρο γράμματα που λένε...Τελείωσα το λύκειο το 2002....(τοοοοσο παλία...) και ήμουν θετική κατεύθυνση...!Λοιπόν , σκέφτομαι να ξαναδώσω μετά από τόσα χρόνια για τη σχολή μηχανολόγων μηχανικών....απόο θετική κατεύθυνση και λέω να διαβάσω εντελώς μόνη μου χωρίς φροντιστήρια....πόσες ώρες πιστεύεται θα είναι αρκετέςή Χημεία και η βιολογία κατεύθυνσης είναι δύσκολα σα μαθήματα; Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 19:36 Ο aladdin έγραψε: #1.216 06-07-14 19:36 Στα αλλα μαθηματα πως τα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 20:59 Ο transient: #1.217 06-07-14 20:59 Με λίγη θέληση όλα γίνονται!! Και ο αδερφός μου έδωσε μετά από πολλά χρόνια πανελλήνιες και πέρασε στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό!! Του άρεσε πάρα πολύ!! Καλή συνέχεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niovi1984 Νεοφερμένο μέλος Η niovi1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 17:18 Η niovi1984: #1.218 07-07-14 17:18 Η θετική έχει μαθηματικα,φυσικη ,χημεια,βιολογία...Στα αλλα θα το παλέψω πιστευω , εχω τελειώσει το μαθηματικό το 2008 οπότε από διάβασμα είμαι δύο μαθήματα λιγότερο μαθηματικά κατεύθυνσης και μαθηματικά γενικής....άντε και φυσική τη παλευω...το θέμα μου είναι χημεία κατεύθυνσης και βιολογία κατεύθυνσης....εκεί πιστεύω θα γίνει μακελίο....όσο για την έκεθεση θα δώ.....Τώρα όσο αφορά το διάβασμα χημεία κατεύθυνσης υτο 1ο κεφάλαιο έιναι ευκολο...τώρα πήγα στα οξέα βάσεις και ιοντισμό και πελάγωσα λιγάκι...μου φένεται όμως λίγο βουνό μετά από τόσα χρόνια...εσείς με το διάβασμα σε τέτοια μαθήματα που έχετε καιρό να τα ακουμπήσετε πώς το οργανώνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 20:05 Ο Schoolmate: #1.219 07-07-14 20:05 Για να γίνει η Φυσική Κατεύθυνσης και τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης πρέπει να γυρίσουμε τάξεις πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 21:04 Ο aladdin έγραψε: #1.220 07-07-14 21:04 Που θελεις να περασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: athinoula E.Z Natsuko kkatsaplias trifasikodiavasma Dion G. sophieee Τρελας123 thewitcher _vag_den_ Petr23 aggela30 kate56 rseven Schlimazel Nick_nt nikolname Corfu kitty agg1 quarterlifecrisis vasoula! kathleenn Ready for next step Vasilis125 mirara charmander J.Cameron shuuu buffon85 Antomar3 voοdoο ένας τυχαίος panagiotis23 Wonderkid AggelikiGr Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi Leo komm Student_21 Joji Nala Ryuzaki Lifelong Learner Robelano Marianna.diamanti TRAPLE BiteTheDust Maynard V@Per phleidhs constansn Than003 panosT436 Magigi dioandi2010 Kate1914 GeorgePap2003 Christr22 Αναστασία197 bibliofagos BatGuin Abiogenesis Tsos Helen06 RainbowEU kiyoshi Viktor Ilma Phil1 Christinach Aggel0sss Victwras777 maril8na Enhypen Dr. Gl. Luminous PanosApo lampgd Scandal Pars3c ilovekpop Marios2020 Νομάρχης IcedBreaje Ness SoyN elevag estrela angies Unboxholics ggl hello1234 Dionyshs1 Gogosps george777 Pharmacist01 nucomer flaura Giii iiTzArismaltor_ Nemesiis Γιώργος μεγ nicole1982 Alessandra Eliza MrDna Sofos Gerontas MarcoReus Lion Antzie arapakos Nef22102000 Giannis_19 θείτσα σε σύγχυση 😛 Verikoko17 spring day Praxis Queeva elenitren katharinekag Nikos_81 antonis97 Billprs BillyTheKid User2350 onegreek mosha Ioanna98 Philologist Aspasia Tsaroyki rempelos42 George.S Citylights SKG Nocommingback VFD59 Arvacon Kitana QWERTY23 bruh_234 Alexecon1991 korlef oups ladybookworm kost28 eukleidhs1821 mysterious1842001@ho sophiaa Mammy Nun adonman το κοριτσι του μαη alpha.kappa augustine calliope Johanna Mark Miranda32 Alin22 milianis valantis21 katia.m SlimShady margik Niffler Lnnn Jessie Μαβο Anhelika georgels Gyvenimas angeloskar Marple hirasawayui Αντικειμενικός jYanniss chochoru mary13 Εριφύλη Appolon Chemwizard shadow n1ki20 George9989 xakounaamatata PanMoonlight TakSimeon Nickt23 tsiobieman pannnos1992 1011 lnesb emzou Dimitris9 Ismhnhpapa Chrisa Soleil AlexK9 Petraland mariakanelop jims Γιώτα Κ. misoadeio Riaki28 Κλημεντίνη Moblok chrysakol Georgekk anastasia papa johnsala stefan maria20 Lester34 Revekka Nick0007 allall1 clevercat Dunedain10 BioChemical elewnora marian Panagiotis849 imyrcarn snol Cortes Marifei maraki67383 elenik09 iminspain Jimmy20 jj! giannhs2001 T C fockos Magi A Backpacker97 Nikos05 KikiGr23 Ggpg angelaRet stergios191919 fay-19 igeorgeoikonomo jen_dream Darkking sofia! angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Stefanos-20: Σε ευχαριστω για τα λογια σου,τελικα και συ σκεφτεσαι να ξαναδωσεις?Το πηρες αποφαση για του χρονου και με ποια κατευθυνση? Click για ανάπτυξη... Ναι, θα ξαναδωσω! Ειμαι θεωρητικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 19:44 Ο apollo11 έγραψε: #1.203 17-06-14 19:44 Αρχική Δημοσίευση από kostastz: Καλησπέρα,είμαι 21 χρονών και σκέφτομαι να δώσω ξανά πανελλήνιες όμως σκέφτομαι ορισμένα πράγματα στα οποία θέλω να μου εκφράσετε την γνώμη σας!κατ'αρχάς να ξεκινήσω φροντιστήριο από το καλοκαίρι γιατί όσο να'ναι τα έχω ξεχάσει τα περισσότερα.Επιπρόσθετα η σχολή που στοχεύω είναι η ιατρική απλά λόγω ότι δουλεύω δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσω να αντεπεξέλθω ικανοποιητικά ώστε να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα.Είμαι αρκετά μπερδεμένο και δεν ξέρω τι να κάνω.Οποιαδήποτε γνώμη σας θα λειτουργήσει καταλυτικά στην σωστή επιλογή!Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Εξαρταται καθαρα απο το επιπεδο σου. Την ηλικια δεν την συζηταμε καν καθως εισαι ακομα πολυ νεαρος για να σε απασχολει. Για να πιασεις τα 18000+ μορια που θελει η Ιατρικη ξερεις οτι πρεπει να γραψεις καλα παντου. Μπορεις? Ποσα μορια μαζεψες την πρωτη φορα που εδωσες? Οσον αφορα τη δουλεια αν νομιζεις οτι σου αφηνει επαρκη χρονο για ξεκουραση και πολυ διαβασμα μπορεις να την κανεις παραλληλα, διαφορετικα θα πρεπει να την αφησεις. Κανε τις επιλογες σου και σχεδιασε τους επομενους μηνες προσεκτικα σε σχεση με την υλη με μεθοδο και αποφασιστηκοτητα. Μεσοβεζικες λυσεις δεν σε βαζουν Ιατρικη. Καλη τυχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jo Vat Νεοφερμένο μέλος Η Jo Vat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 03:14 Η Jo Vat έγραψε: #1.204 19-06-14 03:14 Ρε παιδιά ξέρουμε αν υπάρχουν κοινωνικά φροντιστήρια τώρα το καλοκαίρι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 15:51 Ο apollo11 έγραψε: #1.205 19-06-14 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Jo Vat: Ρε παιδιά ξέρουμε αν υπάρχουν κοινωνικά φροντιστήρια τώρα το καλοκαίρι;;; Click για ανάπτυξη... Απο οτι εχω κοιταξει οχι γιατι ειναι ενεργα κατα την διαρκεια της σχολικης σεζον και μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jo Vat Νεοφερμένο μέλος Η Jo Vat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 11:52 Η Jo Vat έγραψε: #1.206 20-06-14 11:52 Δηλαδή αρχίζουν Σεπτέμβριο μαζί με την σχολική χρονιά;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 14:33 Ο apollo11 έγραψε: #1.207 20-06-14 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Jo Vat: Δηλαδή αρχίζουν Σεπτέμβριο μαζί με την σχολική χρονιά;; Click για ανάπτυξη... E ναι. (οπου διατιθεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 16:25 Ο Stefanos-20: #1.208 20-06-14 16:25 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Ναι, θα ξαναδωσω! Ειμαι θεωρητικη Click για ανάπτυξη... Καλη σου επιτυχια ,να περασεις εκει οπου επιθυμεις!Αλλωστε αποτι φαινεται το θες πολυ οτι και ναναι αυτο..Για που σκοπευεις αν επιτρεπεται?Και εγω θα δωσω τελικα γιατι αυτη ειναι η τελευταια χρονια που δινουμε με αυτο το συστημα πανελλαδικες,ακομα και αν τελικα αποφασισω να μεινω στη σχολη που ειμαι,για να μη πανε χαμενα τα μαθηματα,που εχω περασει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:46 Ο tebelis13: #1.209 20-06-14 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Stefanos-20: Και εγω θα δωσω τελικα γιατι αυτη ειναι η τελευταια χρονια που δινουμε με αυτο το συστημα πανελλαδικες,ακομα και αν τελικα αποφασισω να μεινω στη σχολη που ειμαι,για να μη πανε χαμενα τα μαθηματα,που εχω περασει . Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν ξέρει αν θα κοπεί τελείως το παρών σύστημα. (τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια) Επίσης, η αλλαγή συστήματος δεν είναι απαραίτητα αρνητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:52 Ο apollo11 έγραψε: #1.210 20-06-14 18:52 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Επίσης, η αλλαγή συστήματος δεν είναι απαραίτητα αρνητική. Click για ανάπτυξη... Απαραιτητα οχι αλλα σχεδον παντα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jo Vat Νεοφερμένο μέλος Η Jo Vat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 01:46 Η Jo Vat έγραψε: #1.211 21-06-14 01:46 Είδα πως αρχίζουν θερινά δωρεάν μαθήματα σε Αθήνα, σε 3 τουλάχιστον περιοχές απο 23 Ιουνίου για ενα μήνα περίπου διάρκεια μαθημάτων και μετά θα ξανά συνεχίσουν.. και επίσης και στο Ναύπλιο και στο Βόλο. Προφανώς θα υπάρξει και κάτι για Θεσσαλονίκη θέλω να πιστεύω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostplom Νεοφερμένο μέλος Ο kostplom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 09:43 Ο kostplom έγραψε: #1.212 21-06-14 09:43 Καλημέρα. Όποιος έχει δώσει πανελλήνιες το 1995 στην 4η Δέσμη μπορεί τώρα να πάρει οποιαδήποτε κατεύθυνσή? Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 10:35 Η dum spiro spero: #1.213 21-06-14 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Stefanos-20: Καλη σου επιτυχια ,να περασεις εκει οπου επιθυμεις!Αλλωστε αποτι φαινεται το θες πολυ οτι και ναναι αυτο..Για που σκοπευεις αν επιτρεπεται?Και εγω θα δωσω τελικα γιατι αυτη ειναι η τελευταια χρονια που δινουμε με αυτο το συστημα πανελλαδικες,ακομα και αν τελικα αποφασισω να μεινω στη σχολη που ειμαι,για να μη πανε χαμενα τα μαθηματα,που εχω περασει . Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστω πολυ ! Στοχευω ή νηπιαγωγων ή βρεφοκομων ή ψυχολογία . οι τρεις αγαπημενες μου σχολες!καλη επιτυχια σε ο,τι αποφασισεις! Αρχική Δημοσίευση από kostplom: Καλημέρα. Όποιος έχει δώσει πανελλήνιες το 1995 στην 4η Δέσμη μπορεί τώρα να πάρει οποιαδήποτε κατεύθυνσή? Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ναι μπορεις να επιλεξεις οποια κατευθυνση επιθυμεις. Δες εδωhttps://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...ies-ejetazomena-mathimata-ana-kateyuynsh.html θα σε βοηθησει. Καλη επιτυχια! Αρχική Δημοσίευση από Jo Vat: Ρε παιδιά ξέρουμε αν υπάρχουν κοινωνικά φροντιστήρια τώρα το καλοκαίρι;;; Click για ανάπτυξη... Στην Αθηνα η βιβλιοθηκη της Ιερας Αρχιεπισκοπης Αθηνων κανει θερινο κοινωνικο φροντιστηριο αλλα δεν ξερω κατα ποσο δεχονται αποφοιτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουνίου 2014 Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 00:10 Ο Stefanos-20: #1.214 29-06-14 00:10 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Σ ευχαριστω πολυ ! Στοχευω ή νηπιαγωγων ή βρεφοκομων ή ψυχολογία . οι τρεις αγαπημενες μου σχολες!καλη επιτυχια σε ο,τι αποφασισεις!. Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω πολυ,επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niovi1984 Νεοφερμένο μέλος Η niovi1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 19:33 Η niovi1984: #1.215 06-07-14 19:33 Καλησπέρα! Φέτος λέω να δοκιμάσω και εγώ τη τύχη μου να δώσω ξανά πανελλήνιες...Μάθε γέρο γράμματα που λένε...Τελείωσα το λύκειο το 2002....(τοοοοσο παλία...) και ήμουν θετική κατεύθυνση...!Λοιπόν , σκέφτομαι να ξαναδώσω μετά από τόσα χρόνια για τη σχολή μηχανολόγων μηχανικών....απόο θετική κατεύθυνση και λέω να διαβάσω εντελώς μόνη μου χωρίς φροντιστήρια....πόσες ώρες πιστεύεται θα είναι αρκετέςή Χημεία και η βιολογία κατεύθυνσης είναι δύσκολα σα μαθήματα; Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 19:36 Ο aladdin έγραψε: #1.216 06-07-14 19:36 Στα αλλα μαθηματα πως τα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 20:59 Ο transient: #1.217 06-07-14 20:59 Με λίγη θέληση όλα γίνονται!! Και ο αδερφός μου έδωσε μετά από πολλά χρόνια πανελλήνιες και πέρασε στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό!! Του άρεσε πάρα πολύ!! Καλή συνέχεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niovi1984 Νεοφερμένο μέλος Η niovi1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 17:18 Η niovi1984: #1.218 07-07-14 17:18 Η θετική έχει μαθηματικα,φυσικη ,χημεια,βιολογία...Στα αλλα θα το παλέψω πιστευω , εχω τελειώσει το μαθηματικό το 2008 οπότε από διάβασμα είμαι δύο μαθήματα λιγότερο μαθηματικά κατεύθυνσης και μαθηματικά γενικής....άντε και φυσική τη παλευω...το θέμα μου είναι χημεία κατεύθυνσης και βιολογία κατεύθυνσης....εκεί πιστεύω θα γίνει μακελίο....όσο για την έκεθεση θα δώ.....Τώρα όσο αφορά το διάβασμα χημεία κατεύθυνσης υτο 1ο κεφάλαιο έιναι ευκολο...τώρα πήγα στα οξέα βάσεις και ιοντισμό και πελάγωσα λιγάκι...μου φένεται όμως λίγο βουνό μετά από τόσα χρόνια...εσείς με το διάβασμα σε τέτοια μαθήματα που έχετε καιρό να τα ακουμπήσετε πώς το οργανώνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 20:05 Ο Schoolmate: #1.219 07-07-14 20:05 Για να γίνει η Φυσική Κατεύθυνσης και τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης πρέπει να γυρίσουμε τάξεις πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 21:04 Ο aladdin έγραψε: #1.220 07-07-14 21:04 Που θελεις να περασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: athinoula E.Z Natsuko kkatsaplias trifasikodiavasma Dion G. sophieee Τρελας123 thewitcher _vag_den_ Petr23 aggela30 kate56 rseven Schlimazel Nick_nt nikolname Corfu kitty agg1 quarterlifecrisis vasoula! kathleenn Ready for next step Vasilis125 mirara charmander J.Cameron shuuu buffon85 Antomar3 voοdoο ένας τυχαίος panagiotis23 Wonderkid AggelikiGr Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi Leo komm Student_21 Joji Nala Ryuzaki Lifelong Learner Robelano Marianna.diamanti TRAPLE BiteTheDust Maynard V@Per phleidhs constansn Than003 panosT436 Magigi dioandi2010 Kate1914 GeorgePap2003 Christr22 Αναστασία197 bibliofagos BatGuin Abiogenesis Tsos Helen06 RainbowEU kiyoshi Viktor Ilma Phil1 Christinach Aggel0sss Victwras777 maril8na Enhypen Dr. Gl. Luminous PanosApo lampgd Scandal Pars3c ilovekpop Marios2020 Νομάρχης IcedBreaje Ness SoyN elevag estrela angies Unboxholics ggl hello1234 Dionyshs1 Gogosps george777 Pharmacist01 nucomer flaura Giii iiTzArismaltor_ Nemesiis Γιώργος μεγ nicole1982 Alessandra Eliza MrDna Sofos Gerontas MarcoReus Lion Antzie arapakos Nef22102000 Giannis_19 θείτσα σε σύγχυση 😛 Verikoko17 spring day Praxis Queeva elenitren katharinekag Nikos_81 antonis97 Billprs BillyTheKid User2350 onegreek mosha Ioanna98 Philologist Aspasia Tsaroyki rempelos42 George.S Citylights SKG Nocommingback VFD59 Arvacon Kitana QWERTY23 bruh_234 Alexecon1991 korlef oups ladybookworm kost28 eukleidhs1821 mysterious1842001@ho sophiaa Mammy Nun adonman το κοριτσι του μαη alpha.kappa augustine calliope Johanna Mark Miranda32 Alin22 milianis valantis21 katia.m SlimShady margik Niffler Lnnn Jessie Μαβο Anhelika georgels Gyvenimas angeloskar Marple hirasawayui Αντικειμενικός jYanniss chochoru mary13 Εριφύλη Appolon Chemwizard shadow n1ki20 George9989 xakounaamatata PanMoonlight TakSimeon Nickt23 tsiobieman pannnos1992 1011 lnesb emzou Dimitris9 Ismhnhpapa Chrisa Soleil AlexK9 Petraland mariakanelop jims Γιώτα Κ. misoadeio Riaki28 Κλημεντίνη Moblok chrysakol Georgekk anastasia papa johnsala stefan maria20 Lester34 Revekka Nick0007 allall1 clevercat Dunedain10 BioChemical elewnora marian Panagiotis849 imyrcarn snol Cortes Marifei maraki67383 elenik09 iminspain Jimmy20 jj! giannhs2001 T C fockos Magi A Backpacker97 Nikos05 KikiGr23 Ggpg angelaRet stergios191919 fay-19 igeorgeoikonomo jen_dream Darkking sofia! angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kostastz: Καλησπέρα,είμαι 21 χρονών και σκέφτομαι να δώσω ξανά πανελλήνιες όμως σκέφτομαι ορισμένα πράγματα στα οποία θέλω να μου εκφράσετε την γνώμη σας!κατ'αρχάς να ξεκινήσω φροντιστήριο από το καλοκαίρι γιατί όσο να'ναι τα έχω ξεχάσει τα περισσότερα.Επιπρόσθετα η σχολή που στοχεύω είναι η ιατρική απλά λόγω ότι δουλεύω δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσω να αντεπεξέλθω ικανοποιητικά ώστε να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα.Είμαι αρκετά μπερδεμένο και δεν ξέρω τι να κάνω.Οποιαδήποτε γνώμη σας θα λειτουργήσει καταλυτικά στην σωστή επιλογή!Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Εξαρταται καθαρα απο το επιπεδο σου. Την ηλικια δεν την συζηταμε καν καθως εισαι ακομα πολυ νεαρος για να σε απασχολει. Για να πιασεις τα 18000+ μορια που θελει η Ιατρικη ξερεις οτι πρεπει να γραψεις καλα παντου. Μπορεις? Ποσα μορια μαζεψες την πρωτη φορα που εδωσες? Οσον αφορα τη δουλεια αν νομιζεις οτι σου αφηνει επαρκη χρονο για ξεκουραση και πολυ διαβασμα μπορεις να την κανεις παραλληλα, διαφορετικα θα πρεπει να την αφησεις. Κανε τις επιλογες σου και σχεδιασε τους επομενους μηνες προσεκτικα σε σχεση με την υλη με μεθοδο και αποφασιστηκοτητα. Μεσοβεζικες λυσεις δεν σε βαζουν Ιατρικη. Καλη τυχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jo Vat Νεοφερμένο μέλος Η Jo Vat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 03:14 Η Jo Vat έγραψε: #1.204 19-06-14 03:14 Ρε παιδιά ξέρουμε αν υπάρχουν κοινωνικά φροντιστήρια τώρα το καλοκαίρι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 15:51 Ο apollo11 έγραψε: #1.205 19-06-14 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Jo Vat: Ρε παιδιά ξέρουμε αν υπάρχουν κοινωνικά φροντιστήρια τώρα το καλοκαίρι;;; Click για ανάπτυξη... Απο οτι εχω κοιταξει οχι γιατι ειναι ενεργα κατα την διαρκεια της σχολικης σεζον και μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jo Vat Νεοφερμένο μέλος Η Jo Vat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 11:52 Η Jo Vat έγραψε: #1.206 20-06-14 11:52 Δηλαδή αρχίζουν Σεπτέμβριο μαζί με την σχολική χρονιά;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 14:33 Ο apollo11 έγραψε: #1.207 20-06-14 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Jo Vat: Δηλαδή αρχίζουν Σεπτέμβριο μαζί με την σχολική χρονιά;; Click για ανάπτυξη... E ναι. (οπου διατιθεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 16:25 Ο Stefanos-20: #1.208 20-06-14 16:25 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Ναι, θα ξαναδωσω! Ειμαι θεωρητικη Click για ανάπτυξη... Καλη σου επιτυχια ,να περασεις εκει οπου επιθυμεις!Αλλωστε αποτι φαινεται το θες πολυ οτι και ναναι αυτο..Για που σκοπευεις αν επιτρεπεται?Και εγω θα δωσω τελικα γιατι αυτη ειναι η τελευταια χρονια που δινουμε με αυτο το συστημα πανελλαδικες,ακομα και αν τελικα αποφασισω να μεινω στη σχολη που ειμαι,για να μη πανε χαμενα τα μαθηματα,που εχω περασει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:46 Ο tebelis13: #1.209 20-06-14 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Stefanos-20: Και εγω θα δωσω τελικα γιατι αυτη ειναι η τελευταια χρονια που δινουμε με αυτο το συστημα πανελλαδικες,ακομα και αν τελικα αποφασισω να μεινω στη σχολη που ειμαι,για να μη πανε χαμενα τα μαθηματα,που εχω περασει . Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν ξέρει αν θα κοπεί τελείως το παρών σύστημα. (τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια) Επίσης, η αλλαγή συστήματος δεν είναι απαραίτητα αρνητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:52 Ο apollo11 έγραψε: #1.210 20-06-14 18:52 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Επίσης, η αλλαγή συστήματος δεν είναι απαραίτητα αρνητική. Click για ανάπτυξη... Απαραιτητα οχι αλλα σχεδον παντα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jo Vat Νεοφερμένο μέλος Η Jo Vat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 01:46 Η Jo Vat έγραψε: #1.211 21-06-14 01:46 Είδα πως αρχίζουν θερινά δωρεάν μαθήματα σε Αθήνα, σε 3 τουλάχιστον περιοχές απο 23 Ιουνίου για ενα μήνα περίπου διάρκεια μαθημάτων και μετά θα ξανά συνεχίσουν.. και επίσης και στο Ναύπλιο και στο Βόλο. Προφανώς θα υπάρξει και κάτι για Θεσσαλονίκη θέλω να πιστεύω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostplom Νεοφερμένο μέλος Ο kostplom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 09:43 Ο kostplom έγραψε: #1.212 21-06-14 09:43 Καλημέρα. Όποιος έχει δώσει πανελλήνιες το 1995 στην 4η Δέσμη μπορεί τώρα να πάρει οποιαδήποτε κατεύθυνσή? Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 10:35 Η dum spiro spero: #1.213 21-06-14 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Stefanos-20: Καλη σου επιτυχια ,να περασεις εκει οπου επιθυμεις!Αλλωστε αποτι φαινεται το θες πολυ οτι και ναναι αυτο..Για που σκοπευεις αν επιτρεπεται?Και εγω θα δωσω τελικα γιατι αυτη ειναι η τελευταια χρονια που δινουμε με αυτο το συστημα πανελλαδικες,ακομα και αν τελικα αποφασισω να μεινω στη σχολη που ειμαι,για να μη πανε χαμενα τα μαθηματα,που εχω περασει . Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστω πολυ ! Στοχευω ή νηπιαγωγων ή βρεφοκομων ή ψυχολογία . οι τρεις αγαπημενες μου σχολες!καλη επιτυχια σε ο,τι αποφασισεις! Αρχική Δημοσίευση από kostplom: Καλημέρα. Όποιος έχει δώσει πανελλήνιες το 1995 στην 4η Δέσμη μπορεί τώρα να πάρει οποιαδήποτε κατεύθυνσή? Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ναι μπορεις να επιλεξεις οποια κατευθυνση επιθυμεις. Δες εδωhttps://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...ies-ejetazomena-mathimata-ana-kateyuynsh.html θα σε βοηθησει. Καλη επιτυχια! Αρχική Δημοσίευση από Jo Vat: Ρε παιδιά ξέρουμε αν υπάρχουν κοινωνικά φροντιστήρια τώρα το καλοκαίρι;;; Click για ανάπτυξη... Στην Αθηνα η βιβλιοθηκη της Ιερας Αρχιεπισκοπης Αθηνων κανει θερινο κοινωνικο φροντιστηριο αλλα δεν ξερω κατα ποσο δεχονται αποφοιτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουνίου 2014 Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 00:10 Ο Stefanos-20: #1.214 29-06-14 00:10 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Σ ευχαριστω πολυ ! Στοχευω ή νηπιαγωγων ή βρεφοκομων ή ψυχολογία . οι τρεις αγαπημενες μου σχολες!καλη επιτυχια σε ο,τι αποφασισεις!. Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω πολυ,επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niovi1984 Νεοφερμένο μέλος Η niovi1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 19:33 Η niovi1984: #1.215 06-07-14 19:33 Καλησπέρα! Φέτος λέω να δοκιμάσω και εγώ τη τύχη μου να δώσω ξανά πανελλήνιες...Μάθε γέρο γράμματα που λένε...Τελείωσα το λύκειο το 2002....(τοοοοσο παλία...) και ήμουν θετική κατεύθυνση...!Λοιπόν , σκέφτομαι να ξαναδώσω μετά από τόσα χρόνια για τη σχολή μηχανολόγων μηχανικών....απόο θετική κατεύθυνση και λέω να διαβάσω εντελώς μόνη μου χωρίς φροντιστήρια....πόσες ώρες πιστεύεται θα είναι αρκετέςή Χημεία και η βιολογία κατεύθυνσης είναι δύσκολα σα μαθήματα; Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 19:36 Ο aladdin έγραψε: #1.216 06-07-14 19:36 Στα αλλα μαθηματα πως τα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 20:59 Ο transient: #1.217 06-07-14 20:59 Με λίγη θέληση όλα γίνονται!! Και ο αδερφός μου έδωσε μετά από πολλά χρόνια πανελλήνιες και πέρασε στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό!! Του άρεσε πάρα πολύ!! Καλή συνέχεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niovi1984 Νεοφερμένο μέλος Η niovi1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 17:18 Η niovi1984: #1.218 07-07-14 17:18 Η θετική έχει μαθηματικα,φυσικη ,χημεια,βιολογία...Στα αλλα θα το παλέψω πιστευω , εχω τελειώσει το μαθηματικό το 2008 οπότε από διάβασμα είμαι δύο μαθήματα λιγότερο μαθηματικά κατεύθυνσης και μαθηματικά γενικής....άντε και φυσική τη παλευω...το θέμα μου είναι χημεία κατεύθυνσης και βιολογία κατεύθυνσης....εκεί πιστεύω θα γίνει μακελίο....όσο για την έκεθεση θα δώ.....Τώρα όσο αφορά το διάβασμα χημεία κατεύθυνσης υτο 1ο κεφάλαιο έιναι ευκολο...τώρα πήγα στα οξέα βάσεις και ιοντισμό και πελάγωσα λιγάκι...μου φένεται όμως λίγο βουνό μετά από τόσα χρόνια...εσείς με το διάβασμα σε τέτοια μαθήματα που έχετε καιρό να τα ακουμπήσετε πώς το οργανώνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 20:05 Ο Schoolmate: #1.219 07-07-14 20:05 Για να γίνει η Φυσική Κατεύθυνσης και τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης πρέπει να γυρίσουμε τάξεις πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 21:04 Ο aladdin έγραψε: #1.220 07-07-14 21:04 Που θελεις να περασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: athinoula E.Z Natsuko kkatsaplias trifasikodiavasma Dion G. sophieee Τρελας123 thewitcher _vag_den_ Petr23 aggela30 kate56 rseven Schlimazel Nick_nt nikolname Corfu kitty agg1 quarterlifecrisis vasoula! kathleenn Ready for next step Vasilis125 mirara charmander J.Cameron shuuu buffon85 Antomar3 voοdoο ένας τυχαίος panagiotis23 Wonderkid AggelikiGr Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi Leo komm Student_21 Joji Nala Ryuzaki Lifelong Learner Robelano Marianna.diamanti TRAPLE BiteTheDust Maynard V@Per phleidhs constansn Than003 panosT436 Magigi dioandi2010 Kate1914 GeorgePap2003 Christr22 Αναστασία197 bibliofagos BatGuin Abiogenesis Tsos Helen06 RainbowEU kiyoshi Viktor Ilma Phil1 Christinach Aggel0sss Victwras777 maril8na Enhypen Dr. Gl. Luminous PanosApo lampgd Scandal Pars3c ilovekpop Marios2020 Νομάρχης IcedBreaje Ness SoyN elevag estrela angies Unboxholics ggl hello1234 Dionyshs1 Gogosps george777 Pharmacist01 nucomer flaura Giii iiTzArismaltor_ Nemesiis Γιώργος μεγ nicole1982 Alessandra Eliza MrDna Sofos Gerontas MarcoReus Lion Antzie arapakos Nef22102000 Giannis_19 θείτσα σε σύγχυση 😛 Verikoko17 spring day Praxis Queeva elenitren katharinekag Nikos_81 antonis97 Billprs BillyTheKid User2350 onegreek mosha Ioanna98 Philologist Aspasia Tsaroyki rempelos42 George.S Citylights SKG Nocommingback VFD59 Arvacon Kitana QWERTY23 bruh_234 Alexecon1991 korlef oups ladybookworm kost28 eukleidhs1821 mysterious1842001@ho sophiaa Mammy Nun adonman το κοριτσι του μαη alpha.kappa augustine calliope Johanna Mark Miranda32 Alin22 milianis valantis21 katia.m SlimShady margik Niffler Lnnn Jessie Μαβο Anhelika georgels Gyvenimas angeloskar Marple hirasawayui Αντικειμενικός jYanniss chochoru mary13 Εριφύλη Appolon Chemwizard shadow n1ki20 George9989 xakounaamatata PanMoonlight TakSimeon Nickt23 tsiobieman pannnos1992 1011 lnesb emzou Dimitris9 Ismhnhpapa Chrisa Soleil AlexK9 Petraland mariakanelop jims Γιώτα Κ. misoadeio Riaki28 Κλημεντίνη Moblok chrysakol Georgekk anastasia papa johnsala stefan maria20 Lester34 Revekka Nick0007 allall1 clevercat Dunedain10 BioChemical elewnora marian Panagiotis849 imyrcarn snol Cortes Marifei maraki67383 elenik09 iminspain Jimmy20 jj! giannhs2001 T C fockos Magi A Backpacker97 Nikos05 KikiGr23 Ggpg angelaRet stergios191919 fay-19 igeorgeoikonomo jen_dream Darkking sofia! angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδιά ξέρουμε αν υπάρχουν κοινωνικά φροντιστήρια τώρα το καλοκαίρι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2014 στις 15:51 Ο apollo11 έγραψε: #1.205 19-06-14 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Jo Vat: Ρε παιδιά ξέρουμε αν υπάρχουν κοινωνικά φροντιστήρια τώρα το καλοκαίρι;;; Click για ανάπτυξη... Απο οτι εχω κοιταξει οχι γιατι ειναι ενεργα κατα την διαρκεια της σχολικης σεζον και μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jo Vat Νεοφερμένο μέλος Η Jo Vat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 11:52 Η Jo Vat έγραψε: #1.206 20-06-14 11:52 Δηλαδή αρχίζουν Σεπτέμβριο μαζί με την σχολική χρονιά;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 14:33 Ο apollo11 έγραψε: #1.207 20-06-14 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Jo Vat: Δηλαδή αρχίζουν Σεπτέμβριο μαζί με την σχολική χρονιά;; Click για ανάπτυξη... E ναι. (οπου διατιθεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 16:25 Ο Stefanos-20: #1.208 20-06-14 16:25 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Ναι, θα ξαναδωσω! Ειμαι θεωρητικη Click για ανάπτυξη... Καλη σου επιτυχια ,να περασεις εκει οπου επιθυμεις!Αλλωστε αποτι φαινεται το θες πολυ οτι και ναναι αυτο..Για που σκοπευεις αν επιτρεπεται?Και εγω θα δωσω τελικα γιατι αυτη ειναι η τελευταια χρονια που δινουμε με αυτο το συστημα πανελλαδικες,ακομα και αν τελικα αποφασισω να μεινω στη σχολη που ειμαι,για να μη πανε χαμενα τα μαθηματα,που εχω περασει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:46 Ο tebelis13: #1.209 20-06-14 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Stefanos-20: Και εγω θα δωσω τελικα γιατι αυτη ειναι η τελευταια χρονια που δινουμε με αυτο το συστημα πανελλαδικες,ακομα και αν τελικα αποφασισω να μεινω στη σχολη που ειμαι,για να μη πανε χαμενα τα μαθηματα,που εχω περασει . Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν ξέρει αν θα κοπεί τελείως το παρών σύστημα. (τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια) Επίσης, η αλλαγή συστήματος δεν είναι απαραίτητα αρνητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:52 Ο apollo11 έγραψε: #1.210 20-06-14 18:52 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Επίσης, η αλλαγή συστήματος δεν είναι απαραίτητα αρνητική. Click για ανάπτυξη... Απαραιτητα οχι αλλα σχεδον παντα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jo Vat Νεοφερμένο μέλος Η Jo Vat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 01:46 Η Jo Vat έγραψε: #1.211 21-06-14 01:46 Είδα πως αρχίζουν θερινά δωρεάν μαθήματα σε Αθήνα, σε 3 τουλάχιστον περιοχές απο 23 Ιουνίου για ενα μήνα περίπου διάρκεια μαθημάτων και μετά θα ξανά συνεχίσουν.. και επίσης και στο Ναύπλιο και στο Βόλο. Προφανώς θα υπάρξει και κάτι για Θεσσαλονίκη θέλω να πιστεύω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostplom Νεοφερμένο μέλος Ο kostplom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 09:43 Ο kostplom έγραψε: #1.212 21-06-14 09:43 Καλημέρα. Όποιος έχει δώσει πανελλήνιες το 1995 στην 4η Δέσμη μπορεί τώρα να πάρει οποιαδήποτε κατεύθυνσή? Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 10:35 Η dum spiro spero: #1.213 21-06-14 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Stefanos-20: Καλη σου επιτυχια ,να περασεις εκει οπου επιθυμεις!Αλλωστε αποτι φαινεται το θες πολυ οτι και ναναι αυτο..Για που σκοπευεις αν επιτρεπεται?Και εγω θα δωσω τελικα γιατι αυτη ειναι η τελευταια χρονια που δινουμε με αυτο το συστημα πανελλαδικες,ακομα και αν τελικα αποφασισω να μεινω στη σχολη που ειμαι,για να μη πανε χαμενα τα μαθηματα,που εχω περασει . Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστω πολυ ! Στοχευω ή νηπιαγωγων ή βρεφοκομων ή ψυχολογία . οι τρεις αγαπημενες μου σχολες!καλη επιτυχια σε ο,τι αποφασισεις! Αρχική Δημοσίευση από kostplom: Καλημέρα. Όποιος έχει δώσει πανελλήνιες το 1995 στην 4η Δέσμη μπορεί τώρα να πάρει οποιαδήποτε κατεύθυνσή? Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ναι μπορεις να επιλεξεις οποια κατευθυνση επιθυμεις. Δες εδωhttps://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...ies-ejetazomena-mathimata-ana-kateyuynsh.html θα σε βοηθησει. Καλη επιτυχια! Αρχική Δημοσίευση από Jo Vat: Ρε παιδιά ξέρουμε αν υπάρχουν κοινωνικά φροντιστήρια τώρα το καλοκαίρι;;; Click για ανάπτυξη... Στην Αθηνα η βιβλιοθηκη της Ιερας Αρχιεπισκοπης Αθηνων κανει θερινο κοινωνικο φροντιστηριο αλλα δεν ξερω κατα ποσο δεχονται αποφοιτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουνίου 2014 Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 00:10 Ο Stefanos-20: #1.214 29-06-14 00:10 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Σ ευχαριστω πολυ ! Στοχευω ή νηπιαγωγων ή βρεφοκομων ή ψυχολογία . οι τρεις αγαπημενες μου σχολες!καλη επιτυχια σε ο,τι αποφασισεις!. Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω πολυ,επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niovi1984 Νεοφερμένο μέλος Η niovi1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 19:33 Η niovi1984: #1.215 06-07-14 19:33 Καλησπέρα! Φέτος λέω να δοκιμάσω και εγώ τη τύχη μου να δώσω ξανά πανελλήνιες...Μάθε γέρο γράμματα που λένε...Τελείωσα το λύκειο το 2002....(τοοοοσο παλία...) και ήμουν θετική κατεύθυνση...!Λοιπόν , σκέφτομαι να ξαναδώσω μετά από τόσα χρόνια για τη σχολή μηχανολόγων μηχανικών....απόο θετική κατεύθυνση και λέω να διαβάσω εντελώς μόνη μου χωρίς φροντιστήρια....πόσες ώρες πιστεύεται θα είναι αρκετέςή Χημεία και η βιολογία κατεύθυνσης είναι δύσκολα σα μαθήματα; Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 19:36 Ο aladdin έγραψε: #1.216 06-07-14 19:36 Στα αλλα μαθηματα πως τα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 20:59 Ο transient: #1.217 06-07-14 20:59 Με λίγη θέληση όλα γίνονται!! Και ο αδερφός μου έδωσε μετά από πολλά χρόνια πανελλήνιες και πέρασε στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό!! Του άρεσε πάρα πολύ!! Καλή συνέχεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niovi1984 Νεοφερμένο μέλος Η niovi1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 17:18 Η niovi1984: #1.218 07-07-14 17:18 Η θετική έχει μαθηματικα,φυσικη ,χημεια,βιολογία...Στα αλλα θα το παλέψω πιστευω , εχω τελειώσει το μαθηματικό το 2008 οπότε από διάβασμα είμαι δύο μαθήματα λιγότερο μαθηματικά κατεύθυνσης και μαθηματικά γενικής....άντε και φυσική τη παλευω...το θέμα μου είναι χημεία κατεύθυνσης και βιολογία κατεύθυνσης....εκεί πιστεύω θα γίνει μακελίο....όσο για την έκεθεση θα δώ.....Τώρα όσο αφορά το διάβασμα χημεία κατεύθυνσης υτο 1ο κεφάλαιο έιναι ευκολο...τώρα πήγα στα οξέα βάσεις και ιοντισμό και πελάγωσα λιγάκι...μου φένεται όμως λίγο βουνό μετά από τόσα χρόνια...εσείς με το διάβασμα σε τέτοια μαθήματα που έχετε καιρό να τα ακουμπήσετε πώς το οργανώνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 20:05 Ο Schoolmate: #1.219 07-07-14 20:05 Για να γίνει η Φυσική Κατεύθυνσης και τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης πρέπει να γυρίσουμε τάξεις πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 21:04 Ο aladdin έγραψε: #1.220 07-07-14 21:04 Που θελεις να περασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: athinoula E.Z Natsuko kkatsaplias trifasikodiavasma Dion G. sophieee Τρελας123 thewitcher _vag_den_ Petr23 aggela30 kate56 rseven Schlimazel Nick_nt nikolname Corfu kitty agg1 quarterlifecrisis vasoula! kathleenn Ready for next step Vasilis125 mirara charmander J.Cameron shuuu buffon85 Antomar3 voοdoο ένας τυχαίος panagiotis23 Wonderkid AggelikiGr Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi Leo komm Student_21 Joji Nala Ryuzaki Lifelong Learner Robelano Marianna.diamanti TRAPLE BiteTheDust Maynard V@Per phleidhs constansn Than003 panosT436 Magigi dioandi2010 Kate1914 GeorgePap2003 Christr22 Αναστασία197 bibliofagos BatGuin Abiogenesis Tsos Helen06 RainbowEU kiyoshi Viktor Ilma Phil1 Christinach Aggel0sss Victwras777 maril8na Enhypen Dr. Gl. Luminous PanosApo lampgd Scandal Pars3c ilovekpop Marios2020 Νομάρχης IcedBreaje Ness SoyN elevag estrela angies Unboxholics ggl hello1234 Dionyshs1 Gogosps george777 Pharmacist01 nucomer flaura Giii iiTzArismaltor_ Nemesiis Γιώργος μεγ nicole1982 Alessandra Eliza MrDna Sofos Gerontas MarcoReus Lion Antzie arapakos Nef22102000 Giannis_19 θείτσα σε σύγχυση 😛 Verikoko17 spring day Praxis Queeva elenitren katharinekag Nikos_81 antonis97 Billprs BillyTheKid User2350 onegreek mosha Ioanna98 Philologist Aspasia Tsaroyki rempelos42 George.S Citylights SKG Nocommingback VFD59 Arvacon Kitana QWERTY23 bruh_234 Alexecon1991 korlef oups ladybookworm kost28 eukleidhs1821 mysterious1842001@ho sophiaa Mammy Nun adonman το κοριτσι του μαη alpha.kappa augustine calliope Johanna Mark Miranda32 Alin22 milianis valantis21 katia.m SlimShady margik Niffler Lnnn Jessie Μαβο Anhelika georgels Gyvenimas angeloskar Marple hirasawayui Αντικειμενικός jYanniss chochoru mary13 Εριφύλη Appolon Chemwizard shadow n1ki20 George9989 xakounaamatata PanMoonlight TakSimeon Nickt23 tsiobieman pannnos1992 1011 lnesb emzou Dimitris9 Ismhnhpapa Chrisa Soleil AlexK9 Petraland mariakanelop jims Γιώτα Κ. misoadeio Riaki28 Κλημεντίνη Moblok chrysakol Georgekk anastasia papa johnsala stefan maria20 Lester34 Revekka Nick0007 allall1 clevercat Dunedain10 BioChemical elewnora marian Panagiotis849 imyrcarn snol Cortes Marifei maraki67383 elenik09 iminspain Jimmy20 jj! giannhs2001 T C fockos Magi A Backpacker97 Nikos05 KikiGr23 Ggpg angelaRet stergios191919 fay-19 igeorgeoikonomo jen_dream Darkking sofia! angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Jo Vat: Ρε παιδιά ξέρουμε αν υπάρχουν κοινωνικά φροντιστήρια τώρα το καλοκαίρι;;; Click για ανάπτυξη... Απο οτι εχω κοιταξει οχι γιατι ειναι ενεργα κατα την διαρκεια της σχολικης σεζον και μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jo Vat Νεοφερμένο μέλος Η Jo Vat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 11:52 Η Jo Vat έγραψε: #1.206 20-06-14 11:52 Δηλαδή αρχίζουν Σεπτέμβριο μαζί με την σχολική χρονιά;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 14:33 Ο apollo11 έγραψε: #1.207 20-06-14 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Jo Vat: Δηλαδή αρχίζουν Σεπτέμβριο μαζί με την σχολική χρονιά;; Click για ανάπτυξη... E ναι. (οπου διατιθεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 16:25 Ο Stefanos-20: #1.208 20-06-14 16:25 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Ναι, θα ξαναδωσω! Ειμαι θεωρητικη Click για ανάπτυξη... Καλη σου επιτυχια ,να περασεις εκει οπου επιθυμεις!Αλλωστε αποτι φαινεται το θες πολυ οτι και ναναι αυτο..Για που σκοπευεις αν επιτρεπεται?Και εγω θα δωσω τελικα γιατι αυτη ειναι η τελευταια χρονια που δινουμε με αυτο το συστημα πανελλαδικες,ακομα και αν τελικα αποφασισω να μεινω στη σχολη που ειμαι,για να μη πανε χαμενα τα μαθηματα,που εχω περασει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:46 Ο tebelis13: #1.209 20-06-14 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Stefanos-20: Και εγω θα δωσω τελικα γιατι αυτη ειναι η τελευταια χρονια που δινουμε με αυτο το συστημα πανελλαδικες,ακομα και αν τελικα αποφασισω να μεινω στη σχολη που ειμαι,για να μη πανε χαμενα τα μαθηματα,που εχω περασει . Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν ξέρει αν θα κοπεί τελείως το παρών σύστημα. (τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια) Επίσης, η αλλαγή συστήματος δεν είναι απαραίτητα αρνητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:52 Ο apollo11 έγραψε: #1.210 20-06-14 18:52 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Επίσης, η αλλαγή συστήματος δεν είναι απαραίτητα αρνητική. Click για ανάπτυξη... Απαραιτητα οχι αλλα σχεδον παντα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jo Vat Νεοφερμένο μέλος Η Jo Vat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 01:46 Η Jo Vat έγραψε: #1.211 21-06-14 01:46 Είδα πως αρχίζουν θερινά δωρεάν μαθήματα σε Αθήνα, σε 3 τουλάχιστον περιοχές απο 23 Ιουνίου για ενα μήνα περίπου διάρκεια μαθημάτων και μετά θα ξανά συνεχίσουν.. και επίσης και στο Ναύπλιο και στο Βόλο. Προφανώς θα υπάρξει και κάτι για Θεσσαλονίκη θέλω να πιστεύω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostplom Νεοφερμένο μέλος Ο kostplom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 09:43 Ο kostplom έγραψε: #1.212 21-06-14 09:43 Καλημέρα. Όποιος έχει δώσει πανελλήνιες το 1995 στην 4η Δέσμη μπορεί τώρα να πάρει οποιαδήποτε κατεύθυνσή? Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 10:35 Η dum spiro spero: #1.213 21-06-14 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Stefanos-20: Καλη σου επιτυχια ,να περασεις εκει οπου επιθυμεις!Αλλωστε αποτι φαινεται το θες πολυ οτι και ναναι αυτο..Για που σκοπευεις αν επιτρεπεται?Και εγω θα δωσω τελικα γιατι αυτη ειναι η τελευταια χρονια που δινουμε με αυτο το συστημα πανελλαδικες,ακομα και αν τελικα αποφασισω να μεινω στη σχολη που ειμαι,για να μη πανε χαμενα τα μαθηματα,που εχω περασει . Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστω πολυ ! Στοχευω ή νηπιαγωγων ή βρεφοκομων ή ψυχολογία . οι τρεις αγαπημενες μου σχολες!καλη επιτυχια σε ο,τι αποφασισεις! Αρχική Δημοσίευση από kostplom: Καλημέρα. Όποιος έχει δώσει πανελλήνιες το 1995 στην 4η Δέσμη μπορεί τώρα να πάρει οποιαδήποτε κατεύθυνσή? Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ναι μπορεις να επιλεξεις οποια κατευθυνση επιθυμεις. Δες εδωhttps://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...ies-ejetazomena-mathimata-ana-kateyuynsh.html θα σε βοηθησει. Καλη επιτυχια! Αρχική Δημοσίευση από Jo Vat: Ρε παιδιά ξέρουμε αν υπάρχουν κοινωνικά φροντιστήρια τώρα το καλοκαίρι;;; Click για ανάπτυξη... Στην Αθηνα η βιβλιοθηκη της Ιερας Αρχιεπισκοπης Αθηνων κανει θερινο κοινωνικο φροντιστηριο αλλα δεν ξερω κατα ποσο δεχονται αποφοιτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουνίου 2014 Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 00:10 Ο Stefanos-20: #1.214 29-06-14 00:10 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Σ ευχαριστω πολυ ! Στοχευω ή νηπιαγωγων ή βρεφοκομων ή ψυχολογία . οι τρεις αγαπημενες μου σχολες!καλη επιτυχια σε ο,τι αποφασισεις!. Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω πολυ,επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niovi1984 Νεοφερμένο μέλος Η niovi1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 19:33 Η niovi1984: #1.215 06-07-14 19:33 Καλησπέρα! Φέτος λέω να δοκιμάσω και εγώ τη τύχη μου να δώσω ξανά πανελλήνιες...Μάθε γέρο γράμματα που λένε...Τελείωσα το λύκειο το 2002....(τοοοοσο παλία...) και ήμουν θετική κατεύθυνση...!Λοιπόν , σκέφτομαι να ξαναδώσω μετά από τόσα χρόνια για τη σχολή μηχανολόγων μηχανικών....απόο θετική κατεύθυνση και λέω να διαβάσω εντελώς μόνη μου χωρίς φροντιστήρια....πόσες ώρες πιστεύεται θα είναι αρκετέςή Χημεία και η βιολογία κατεύθυνσης είναι δύσκολα σα μαθήματα; Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 19:36 Ο aladdin έγραψε: #1.216 06-07-14 19:36 Στα αλλα μαθηματα πως τα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 20:59 Ο transient: #1.217 06-07-14 20:59 Με λίγη θέληση όλα γίνονται!! Και ο αδερφός μου έδωσε μετά από πολλά χρόνια πανελλήνιες και πέρασε στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό!! Του άρεσε πάρα πολύ!! Καλή συνέχεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niovi1984 Νεοφερμένο μέλος Η niovi1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 17:18 Η niovi1984: #1.218 07-07-14 17:18 Η θετική έχει μαθηματικα,φυσικη ,χημεια,βιολογία...Στα αλλα θα το παλέψω πιστευω , εχω τελειώσει το μαθηματικό το 2008 οπότε από διάβασμα είμαι δύο μαθήματα λιγότερο μαθηματικά κατεύθυνσης και μαθηματικά γενικής....άντε και φυσική τη παλευω...το θέμα μου είναι χημεία κατεύθυνσης και βιολογία κατεύθυνσης....εκεί πιστεύω θα γίνει μακελίο....όσο για την έκεθεση θα δώ.....Τώρα όσο αφορά το διάβασμα χημεία κατεύθυνσης υτο 1ο κεφάλαιο έιναι ευκολο...τώρα πήγα στα οξέα βάσεις και ιοντισμό και πελάγωσα λιγάκι...μου φένεται όμως λίγο βουνό μετά από τόσα χρόνια...εσείς με το διάβασμα σε τέτοια μαθήματα που έχετε καιρό να τα ακουμπήσετε πώς το οργανώνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 20:05 Ο Schoolmate: #1.219 07-07-14 20:05 Για να γίνει η Φυσική Κατεύθυνσης και τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης πρέπει να γυρίσουμε τάξεις πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 21:04 Ο aladdin έγραψε: #1.220 07-07-14 21:04 Που θελεις να περασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: athinoula E.Z Natsuko kkatsaplias trifasikodiavasma Dion G. sophieee Τρελας123 thewitcher _vag_den_ Petr23 aggela30 kate56 rseven Schlimazel Nick_nt nikolname Corfu kitty agg1 quarterlifecrisis vasoula! kathleenn Ready for next step Vasilis125 mirara charmander J.Cameron shuuu buffon85 Antomar3 voοdoο ένας τυχαίος panagiotis23 Wonderkid AggelikiGr Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi Leo komm Student_21 Joji Nala Ryuzaki Lifelong Learner Robelano Marianna.diamanti TRAPLE BiteTheDust Maynard V@Per phleidhs constansn Than003 panosT436 Magigi dioandi2010 Kate1914 GeorgePap2003 Christr22 Αναστασία197 bibliofagos BatGuin Abiogenesis Tsos Helen06 RainbowEU kiyoshi Viktor Ilma Phil1 Christinach Aggel0sss Victwras777 maril8na Enhypen Dr. Gl. Luminous PanosApo lampgd Scandal Pars3c ilovekpop Marios2020 Νομάρχης IcedBreaje Ness SoyN elevag estrela angies Unboxholics ggl hello1234 Dionyshs1 Gogosps george777 Pharmacist01 nucomer flaura Giii iiTzArismaltor_ Nemesiis Γιώργος μεγ nicole1982 Alessandra Eliza MrDna Sofos Gerontas MarcoReus Lion Antzie arapakos Nef22102000 Giannis_19 θείτσα σε σύγχυση 😛 Verikoko17 spring day Praxis Queeva elenitren katharinekag Nikos_81 antonis97 Billprs BillyTheKid User2350 onegreek mosha Ioanna98 Philologist Aspasia Tsaroyki rempelos42 George.S Citylights SKG Nocommingback VFD59 Arvacon Kitana QWERTY23 bruh_234 Alexecon1991 korlef oups ladybookworm kost28 eukleidhs1821 mysterious1842001@ho sophiaa Mammy Nun adonman το κοριτσι του μαη alpha.kappa augustine calliope Johanna Mark Miranda32 Alin22 milianis valantis21 katia.m SlimShady margik Niffler Lnnn Jessie Μαβο Anhelika georgels Gyvenimas angeloskar Marple hirasawayui Αντικειμενικός jYanniss chochoru mary13 Εριφύλη Appolon Chemwizard shadow n1ki20 George9989 xakounaamatata PanMoonlight TakSimeon Nickt23 tsiobieman pannnos1992 1011 lnesb emzou Dimitris9 Ismhnhpapa Chrisa Soleil AlexK9 Petraland mariakanelop jims Γιώτα Κ. misoadeio Riaki28 Κλημεντίνη Moblok chrysakol Georgekk anastasia papa johnsala stefan maria20 Lester34 Revekka Nick0007 allall1 clevercat Dunedain10 BioChemical elewnora marian Panagiotis849 imyrcarn snol Cortes Marifei maraki67383 elenik09 iminspain Jimmy20 jj! giannhs2001 T C fockos Magi A Backpacker97 Nikos05 KikiGr23 Ggpg angelaRet stergios191919 fay-19 igeorgeoikonomo jen_dream Darkking sofia! angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δηλαδή αρχίζουν Σεπτέμβριο μαζί με την σχολική χρονιά;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 14:33 Ο apollo11 έγραψε: #1.207 20-06-14 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Jo Vat: Δηλαδή αρχίζουν Σεπτέμβριο μαζί με την σχολική χρονιά;; Click για ανάπτυξη... E ναι. (οπου διατιθεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 16:25 Ο Stefanos-20: #1.208 20-06-14 16:25 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Ναι, θα ξαναδωσω! Ειμαι θεωρητικη Click για ανάπτυξη... Καλη σου επιτυχια ,να περασεις εκει οπου επιθυμεις!Αλλωστε αποτι φαινεται το θες πολυ οτι και ναναι αυτο..Για που σκοπευεις αν επιτρεπεται?Και εγω θα δωσω τελικα γιατι αυτη ειναι η τελευταια χρονια που δινουμε με αυτο το συστημα πανελλαδικες,ακομα και αν τελικα αποφασισω να μεινω στη σχολη που ειμαι,για να μη πανε χαμενα τα μαθηματα,που εχω περασει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:46 Ο tebelis13: #1.209 20-06-14 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Stefanos-20: Και εγω θα δωσω τελικα γιατι αυτη ειναι η τελευταια χρονια που δινουμε με αυτο το συστημα πανελλαδικες,ακομα και αν τελικα αποφασισω να μεινω στη σχολη που ειμαι,για να μη πανε χαμενα τα μαθηματα,που εχω περασει . Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν ξέρει αν θα κοπεί τελείως το παρών σύστημα. (τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια) Επίσης, η αλλαγή συστήματος δεν είναι απαραίτητα αρνητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:52 Ο apollo11 έγραψε: #1.210 20-06-14 18:52 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Επίσης, η αλλαγή συστήματος δεν είναι απαραίτητα αρνητική. Click για ανάπτυξη... Απαραιτητα οχι αλλα σχεδον παντα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jo Vat Νεοφερμένο μέλος Η Jo Vat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 01:46 Η Jo Vat έγραψε: #1.211 21-06-14 01:46 Είδα πως αρχίζουν θερινά δωρεάν μαθήματα σε Αθήνα, σε 3 τουλάχιστον περιοχές απο 23 Ιουνίου για ενα μήνα περίπου διάρκεια μαθημάτων και μετά θα ξανά συνεχίσουν.. και επίσης και στο Ναύπλιο και στο Βόλο. Προφανώς θα υπάρξει και κάτι για Θεσσαλονίκη θέλω να πιστεύω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostplom Νεοφερμένο μέλος Ο kostplom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 09:43 Ο kostplom έγραψε: #1.212 21-06-14 09:43 Καλημέρα. Όποιος έχει δώσει πανελλήνιες το 1995 στην 4η Δέσμη μπορεί τώρα να πάρει οποιαδήποτε κατεύθυνσή? Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 10:35 Η dum spiro spero: #1.213 21-06-14 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Stefanos-20: Καλη σου επιτυχια ,να περασεις εκει οπου επιθυμεις!Αλλωστε αποτι φαινεται το θες πολυ οτι και ναναι αυτο..Για που σκοπευεις αν επιτρεπεται?Και εγω θα δωσω τελικα γιατι αυτη ειναι η τελευταια χρονια που δινουμε με αυτο το συστημα πανελλαδικες,ακομα και αν τελικα αποφασισω να μεινω στη σχολη που ειμαι,για να μη πανε χαμενα τα μαθηματα,που εχω περασει . Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστω πολυ ! Στοχευω ή νηπιαγωγων ή βρεφοκομων ή ψυχολογία . οι τρεις αγαπημενες μου σχολες!καλη επιτυχια σε ο,τι αποφασισεις! Αρχική Δημοσίευση από kostplom: Καλημέρα. Όποιος έχει δώσει πανελλήνιες το 1995 στην 4η Δέσμη μπορεί τώρα να πάρει οποιαδήποτε κατεύθυνσή? Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ναι μπορεις να επιλεξεις οποια κατευθυνση επιθυμεις. Δες εδωhttps://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...ies-ejetazomena-mathimata-ana-kateyuynsh.html θα σε βοηθησει. Καλη επιτυχια! Αρχική Δημοσίευση από Jo Vat: Ρε παιδιά ξέρουμε αν υπάρχουν κοινωνικά φροντιστήρια τώρα το καλοκαίρι;;; Click για ανάπτυξη... Στην Αθηνα η βιβλιοθηκη της Ιερας Αρχιεπισκοπης Αθηνων κανει θερινο κοινωνικο φροντιστηριο αλλα δεν ξερω κατα ποσο δεχονται αποφοιτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουνίου 2014 Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 00:10 Ο Stefanos-20: #1.214 29-06-14 00:10 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Σ ευχαριστω πολυ ! Στοχευω ή νηπιαγωγων ή βρεφοκομων ή ψυχολογία . οι τρεις αγαπημενες μου σχολες!καλη επιτυχια σε ο,τι αποφασισεις!. Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω πολυ,επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niovi1984 Νεοφερμένο μέλος Η niovi1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 19:33 Η niovi1984: #1.215 06-07-14 19:33 Καλησπέρα! Φέτος λέω να δοκιμάσω και εγώ τη τύχη μου να δώσω ξανά πανελλήνιες...Μάθε γέρο γράμματα που λένε...Τελείωσα το λύκειο το 2002....(τοοοοσο παλία...) και ήμουν θετική κατεύθυνση...!Λοιπόν , σκέφτομαι να ξαναδώσω μετά από τόσα χρόνια για τη σχολή μηχανολόγων μηχανικών....απόο θετική κατεύθυνση και λέω να διαβάσω εντελώς μόνη μου χωρίς φροντιστήρια....πόσες ώρες πιστεύεται θα είναι αρκετέςή Χημεία και η βιολογία κατεύθυνσης είναι δύσκολα σα μαθήματα; Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 19:36 Ο aladdin έγραψε: #1.216 06-07-14 19:36 Στα αλλα μαθηματα πως τα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 20:59 Ο transient: #1.217 06-07-14 20:59 Με λίγη θέληση όλα γίνονται!! Και ο αδερφός μου έδωσε μετά από πολλά χρόνια πανελλήνιες και πέρασε στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό!! Του άρεσε πάρα πολύ!! Καλή συνέχεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niovi1984 Νεοφερμένο μέλος Η niovi1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 17:18 Η niovi1984: #1.218 07-07-14 17:18 Η θετική έχει μαθηματικα,φυσικη ,χημεια,βιολογία...Στα αλλα θα το παλέψω πιστευω , εχω τελειώσει το μαθηματικό το 2008 οπότε από διάβασμα είμαι δύο μαθήματα λιγότερο μαθηματικά κατεύθυνσης και μαθηματικά γενικής....άντε και φυσική τη παλευω...το θέμα μου είναι χημεία κατεύθυνσης και βιολογία κατεύθυνσης....εκεί πιστεύω θα γίνει μακελίο....όσο για την έκεθεση θα δώ.....Τώρα όσο αφορά το διάβασμα χημεία κατεύθυνσης υτο 1ο κεφάλαιο έιναι ευκολο...τώρα πήγα στα οξέα βάσεις και ιοντισμό και πελάγωσα λιγάκι...μου φένεται όμως λίγο βουνό μετά από τόσα χρόνια...εσείς με το διάβασμα σε τέτοια μαθήματα που έχετε καιρό να τα ακουμπήσετε πώς το οργανώνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 20:05 Ο Schoolmate: #1.219 07-07-14 20:05 Για να γίνει η Φυσική Κατεύθυνσης και τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης πρέπει να γυρίσουμε τάξεις πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 21:04 Ο aladdin έγραψε: #1.220 07-07-14 21:04 Που θελεις να περασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: athinoula E.Z Natsuko kkatsaplias trifasikodiavasma Dion G. sophieee Τρελας123 thewitcher _vag_den_ Petr23 aggela30 kate56 rseven Schlimazel Nick_nt nikolname Corfu kitty agg1 quarterlifecrisis vasoula! kathleenn Ready for next step Vasilis125 mirara charmander J.Cameron shuuu buffon85 Antomar3 voοdoο ένας τυχαίος panagiotis23 Wonderkid AggelikiGr Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi Leo komm Student_21 Joji Nala Ryuzaki Lifelong Learner Robelano Marianna.diamanti TRAPLE BiteTheDust Maynard V@Per phleidhs constansn Than003 panosT436 Magigi dioandi2010 Kate1914 GeorgePap2003 Christr22 Αναστασία197 bibliofagos BatGuin Abiogenesis Tsos Helen06 RainbowEU kiyoshi Viktor Ilma Phil1 Christinach Aggel0sss Victwras777 maril8na Enhypen Dr. Gl. Luminous PanosApo lampgd Scandal Pars3c ilovekpop Marios2020 Νομάρχης IcedBreaje Ness SoyN elevag estrela angies Unboxholics ggl hello1234 Dionyshs1 Gogosps george777 Pharmacist01 nucomer flaura Giii iiTzArismaltor_ Nemesiis Γιώργος μεγ nicole1982 Alessandra Eliza MrDna Sofos Gerontas MarcoReus Lion Antzie arapakos Nef22102000 Giannis_19 θείτσα σε σύγχυση 😛 Verikoko17 spring day Praxis Queeva elenitren katharinekag Nikos_81 antonis97 Billprs BillyTheKid User2350 onegreek mosha Ioanna98 Philologist Aspasia Tsaroyki rempelos42 George.S Citylights SKG Nocommingback VFD59 Arvacon Kitana QWERTY23 bruh_234 Alexecon1991 korlef oups ladybookworm kost28 eukleidhs1821 mysterious1842001@ho sophiaa Mammy Nun adonman το κοριτσι του μαη alpha.kappa augustine calliope Johanna Mark Miranda32 Alin22 milianis valantis21 katia.m SlimShady margik Niffler Lnnn Jessie Μαβο Anhelika georgels Gyvenimas angeloskar Marple hirasawayui Αντικειμενικός jYanniss chochoru mary13 Εριφύλη Appolon Chemwizard shadow n1ki20 George9989 xakounaamatata PanMoonlight TakSimeon Nickt23 tsiobieman pannnos1992 1011 lnesb emzou Dimitris9 Ismhnhpapa Chrisa Soleil AlexK9 Petraland mariakanelop jims Γιώτα Κ. misoadeio Riaki28 Κλημεντίνη Moblok chrysakol Georgekk anastasia papa johnsala stefan maria20 Lester34 Revekka Nick0007 allall1 clevercat Dunedain10 BioChemical elewnora marian Panagiotis849 imyrcarn snol Cortes Marifei maraki67383 elenik09 iminspain Jimmy20 jj! giannhs2001 T C fockos Magi A Backpacker97 Nikos05 KikiGr23 Ggpg angelaRet stergios191919 fay-19 igeorgeoikonomo jen_dream Darkking sofia! angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Jo Vat: Δηλαδή αρχίζουν Σεπτέμβριο μαζί με την σχολική χρονιά;; Click για ανάπτυξη... E ναι. (οπου διατιθεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 16:25 Ο Stefanos-20: #1.208 20-06-14 16:25 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Ναι, θα ξαναδωσω! Ειμαι θεωρητικη Click για ανάπτυξη... Καλη σου επιτυχια ,να περασεις εκει οπου επιθυμεις!Αλλωστε αποτι φαινεται το θες πολυ οτι και ναναι αυτο..Για που σκοπευεις αν επιτρεπεται?Και εγω θα δωσω τελικα γιατι αυτη ειναι η τελευταια χρονια που δινουμε με αυτο το συστημα πανελλαδικες,ακομα και αν τελικα αποφασισω να μεινω στη σχολη που ειμαι,για να μη πανε χαμενα τα μαθηματα,που εχω περασει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:46 Ο tebelis13: #1.209 20-06-14 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Stefanos-20: Και εγω θα δωσω τελικα γιατι αυτη ειναι η τελευταια χρονια που δινουμε με αυτο το συστημα πανελλαδικες,ακομα και αν τελικα αποφασισω να μεινω στη σχολη που ειμαι,για να μη πανε χαμενα τα μαθηματα,που εχω περασει . Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν ξέρει αν θα κοπεί τελείως το παρών σύστημα. (τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια) Επίσης, η αλλαγή συστήματος δεν είναι απαραίτητα αρνητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:52 Ο apollo11 έγραψε: #1.210 20-06-14 18:52 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Επίσης, η αλλαγή συστήματος δεν είναι απαραίτητα αρνητική. Click για ανάπτυξη... Απαραιτητα οχι αλλα σχεδον παντα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jo Vat Νεοφερμένο μέλος Η Jo Vat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 01:46 Η Jo Vat έγραψε: #1.211 21-06-14 01:46 Είδα πως αρχίζουν θερινά δωρεάν μαθήματα σε Αθήνα, σε 3 τουλάχιστον περιοχές απο 23 Ιουνίου για ενα μήνα περίπου διάρκεια μαθημάτων και μετά θα ξανά συνεχίσουν.. και επίσης και στο Ναύπλιο και στο Βόλο. Προφανώς θα υπάρξει και κάτι για Θεσσαλονίκη θέλω να πιστεύω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostplom Νεοφερμένο μέλος Ο kostplom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 09:43 Ο kostplom έγραψε: #1.212 21-06-14 09:43 Καλημέρα. Όποιος έχει δώσει πανελλήνιες το 1995 στην 4η Δέσμη μπορεί τώρα να πάρει οποιαδήποτε κατεύθυνσή? Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 10:35 Η dum spiro spero: #1.213 21-06-14 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Stefanos-20: Καλη σου επιτυχια ,να περασεις εκει οπου επιθυμεις!Αλλωστε αποτι φαινεται το θες πολυ οτι και ναναι αυτο..Για που σκοπευεις αν επιτρεπεται?Και εγω θα δωσω τελικα γιατι αυτη ειναι η τελευταια χρονια που δινουμε με αυτο το συστημα πανελλαδικες,ακομα και αν τελικα αποφασισω να μεινω στη σχολη που ειμαι,για να μη πανε χαμενα τα μαθηματα,που εχω περασει . Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστω πολυ ! Στοχευω ή νηπιαγωγων ή βρεφοκομων ή ψυχολογία . οι τρεις αγαπημενες μου σχολες!καλη επιτυχια σε ο,τι αποφασισεις! Αρχική Δημοσίευση από kostplom: Καλημέρα. Όποιος έχει δώσει πανελλήνιες το 1995 στην 4η Δέσμη μπορεί τώρα να πάρει οποιαδήποτε κατεύθυνσή? Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ναι μπορεις να επιλεξεις οποια κατευθυνση επιθυμεις. Δες εδωhttps://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...ies-ejetazomena-mathimata-ana-kateyuynsh.html θα σε βοηθησει. Καλη επιτυχια! Αρχική Δημοσίευση από Jo Vat: Ρε παιδιά ξέρουμε αν υπάρχουν κοινωνικά φροντιστήρια τώρα το καλοκαίρι;;; Click για ανάπτυξη... Στην Αθηνα η βιβλιοθηκη της Ιερας Αρχιεπισκοπης Αθηνων κανει θερινο κοινωνικο φροντιστηριο αλλα δεν ξερω κατα ποσο δεχονται αποφοιτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουνίου 2014 Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 00:10 Ο Stefanos-20: #1.214 29-06-14 00:10 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Σ ευχαριστω πολυ ! Στοχευω ή νηπιαγωγων ή βρεφοκομων ή ψυχολογία . οι τρεις αγαπημενες μου σχολες!καλη επιτυχια σε ο,τι αποφασισεις!. Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω πολυ,επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niovi1984 Νεοφερμένο μέλος Η niovi1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 19:33 Η niovi1984: #1.215 06-07-14 19:33 Καλησπέρα! Φέτος λέω να δοκιμάσω και εγώ τη τύχη μου να δώσω ξανά πανελλήνιες...Μάθε γέρο γράμματα που λένε...Τελείωσα το λύκειο το 2002....(τοοοοσο παλία...) και ήμουν θετική κατεύθυνση...!Λοιπόν , σκέφτομαι να ξαναδώσω μετά από τόσα χρόνια για τη σχολή μηχανολόγων μηχανικών....απόο θετική κατεύθυνση και λέω να διαβάσω εντελώς μόνη μου χωρίς φροντιστήρια....πόσες ώρες πιστεύεται θα είναι αρκετέςή Χημεία και η βιολογία κατεύθυνσης είναι δύσκολα σα μαθήματα; Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 19:36 Ο aladdin έγραψε: #1.216 06-07-14 19:36 Στα αλλα μαθηματα πως τα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 20:59 Ο transient: #1.217 06-07-14 20:59 Με λίγη θέληση όλα γίνονται!! Και ο αδερφός μου έδωσε μετά από πολλά χρόνια πανελλήνιες και πέρασε στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό!! Του άρεσε πάρα πολύ!! Καλή συνέχεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niovi1984 Νεοφερμένο μέλος Η niovi1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 17:18 Η niovi1984: #1.218 07-07-14 17:18 Η θετική έχει μαθηματικα,φυσικη ,χημεια,βιολογία...Στα αλλα θα το παλέψω πιστευω , εχω τελειώσει το μαθηματικό το 2008 οπότε από διάβασμα είμαι δύο μαθήματα λιγότερο μαθηματικά κατεύθυνσης και μαθηματικά γενικής....άντε και φυσική τη παλευω...το θέμα μου είναι χημεία κατεύθυνσης και βιολογία κατεύθυνσης....εκεί πιστεύω θα γίνει μακελίο....όσο για την έκεθεση θα δώ.....Τώρα όσο αφορά το διάβασμα χημεία κατεύθυνσης υτο 1ο κεφάλαιο έιναι ευκολο...τώρα πήγα στα οξέα βάσεις και ιοντισμό και πελάγωσα λιγάκι...μου φένεται όμως λίγο βουνό μετά από τόσα χρόνια...εσείς με το διάβασμα σε τέτοια μαθήματα που έχετε καιρό να τα ακουμπήσετε πώς το οργανώνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 20:05 Ο Schoolmate: #1.219 07-07-14 20:05 Για να γίνει η Φυσική Κατεύθυνσης και τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης πρέπει να γυρίσουμε τάξεις πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 21:04 Ο aladdin έγραψε: #1.220 07-07-14 21:04 Που θελεις να περασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: athinoula E.Z Natsuko kkatsaplias trifasikodiavasma Dion G. sophieee Τρελας123 thewitcher _vag_den_ Petr23 aggela30 kate56 rseven Schlimazel Nick_nt nikolname Corfu kitty agg1 quarterlifecrisis vasoula! kathleenn Ready for next step Vasilis125 mirara charmander J.Cameron shuuu buffon85 Antomar3 voοdoο ένας τυχαίος panagiotis23 Wonderkid AggelikiGr Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi Leo komm Student_21 Joji Nala Ryuzaki Lifelong Learner Robelano Marianna.diamanti TRAPLE BiteTheDust Maynard V@Per phleidhs constansn Than003 panosT436 Magigi dioandi2010 Kate1914 GeorgePap2003 Christr22 Αναστασία197 bibliofagos BatGuin Abiogenesis Tsos Helen06 RainbowEU kiyoshi Viktor Ilma Phil1 Christinach Aggel0sss Victwras777 maril8na Enhypen Dr. Gl. Luminous PanosApo lampgd Scandal Pars3c ilovekpop Marios2020 Νομάρχης IcedBreaje Ness SoyN elevag estrela angies Unboxholics ggl hello1234 Dionyshs1 Gogosps george777 Pharmacist01 nucomer flaura Giii iiTzArismaltor_ Nemesiis Γιώργος μεγ nicole1982 Alessandra Eliza MrDna Sofos Gerontas MarcoReus Lion Antzie arapakos Nef22102000 Giannis_19 θείτσα σε σύγχυση 😛 Verikoko17 spring day Praxis Queeva elenitren katharinekag Nikos_81 antonis97 Billprs BillyTheKid User2350 onegreek mosha Ioanna98 Philologist Aspasia Tsaroyki rempelos42 George.S Citylights SKG Nocommingback VFD59 Arvacon Kitana QWERTY23 bruh_234 Alexecon1991 korlef oups ladybookworm kost28 eukleidhs1821 mysterious1842001@ho sophiaa Mammy Nun adonman το κοριτσι του μαη alpha.kappa augustine calliope Johanna Mark Miranda32 Alin22 milianis valantis21 katia.m SlimShady margik Niffler Lnnn Jessie Μαβο Anhelika georgels Gyvenimas angeloskar Marple hirasawayui Αντικειμενικός jYanniss chochoru mary13 Εριφύλη Appolon Chemwizard shadow n1ki20 George9989 xakounaamatata PanMoonlight TakSimeon Nickt23 tsiobieman pannnos1992 1011 lnesb emzou Dimitris9 Ismhnhpapa Chrisa Soleil AlexK9 Petraland mariakanelop jims Γιώτα Κ. misoadeio Riaki28 Κλημεντίνη Moblok chrysakol Georgekk anastasia papa johnsala stefan maria20 Lester34 Revekka Nick0007 allall1 clevercat Dunedain10 BioChemical elewnora marian Panagiotis849 imyrcarn snol Cortes Marifei maraki67383 elenik09 iminspain Jimmy20 jj! giannhs2001 T C fockos Magi A Backpacker97 Nikos05 KikiGr23 Ggpg angelaRet stergios191919 fay-19 igeorgeoikonomo jen_dream Darkking sofia! angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Ναι, θα ξαναδωσω! Ειμαι θεωρητικη Click για ανάπτυξη... Καλη σου επιτυχια ,να περασεις εκει οπου επιθυμεις!Αλλωστε αποτι φαινεται το θες πολυ οτι και ναναι αυτο..Για που σκοπευεις αν επιτρεπεται?Και εγω θα δωσω τελικα γιατι αυτη ειναι η τελευταια χρονια που δινουμε με αυτο το συστημα πανελλαδικες,ακομα και αν τελικα αποφασισω να μεινω στη σχολη που ειμαι,για να μη πανε χαμενα τα μαθηματα,που εχω περασει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 17:46 Ο tebelis13: #1.209 20-06-14 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Stefanos-20: Και εγω θα δωσω τελικα γιατι αυτη ειναι η τελευταια χρονια που δινουμε με αυτο το συστημα πανελλαδικες,ακομα και αν τελικα αποφασισω να μεινω στη σχολη που ειμαι,για να μη πανε χαμενα τα μαθηματα,που εχω περασει . Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν ξέρει αν θα κοπεί τελείως το παρών σύστημα. (τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια) Επίσης, η αλλαγή συστήματος δεν είναι απαραίτητα αρνητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:52 Ο apollo11 έγραψε: #1.210 20-06-14 18:52 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Επίσης, η αλλαγή συστήματος δεν είναι απαραίτητα αρνητική. Click για ανάπτυξη... Απαραιτητα οχι αλλα σχεδον παντα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jo Vat Νεοφερμένο μέλος Η Jo Vat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 01:46 Η Jo Vat έγραψε: #1.211 21-06-14 01:46 Είδα πως αρχίζουν θερινά δωρεάν μαθήματα σε Αθήνα, σε 3 τουλάχιστον περιοχές απο 23 Ιουνίου για ενα μήνα περίπου διάρκεια μαθημάτων και μετά θα ξανά συνεχίσουν.. και επίσης και στο Ναύπλιο και στο Βόλο. Προφανώς θα υπάρξει και κάτι για Θεσσαλονίκη θέλω να πιστεύω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostplom Νεοφερμένο μέλος Ο kostplom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 09:43 Ο kostplom έγραψε: #1.212 21-06-14 09:43 Καλημέρα. Όποιος έχει δώσει πανελλήνιες το 1995 στην 4η Δέσμη μπορεί τώρα να πάρει οποιαδήποτε κατεύθυνσή? Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 10:35 Η dum spiro spero: #1.213 21-06-14 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Stefanos-20: Καλη σου επιτυχια ,να περασεις εκει οπου επιθυμεις!Αλλωστε αποτι φαινεται το θες πολυ οτι και ναναι αυτο..Για που σκοπευεις αν επιτρεπεται?Και εγω θα δωσω τελικα γιατι αυτη ειναι η τελευταια χρονια που δινουμε με αυτο το συστημα πανελλαδικες,ακομα και αν τελικα αποφασισω να μεινω στη σχολη που ειμαι,για να μη πανε χαμενα τα μαθηματα,που εχω περασει . Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστω πολυ ! Στοχευω ή νηπιαγωγων ή βρεφοκομων ή ψυχολογία . οι τρεις αγαπημενες μου σχολες!καλη επιτυχια σε ο,τι αποφασισεις! Αρχική Δημοσίευση από kostplom: Καλημέρα. Όποιος έχει δώσει πανελλήνιες το 1995 στην 4η Δέσμη μπορεί τώρα να πάρει οποιαδήποτε κατεύθυνσή? Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ναι μπορεις να επιλεξεις οποια κατευθυνση επιθυμεις. Δες εδωhttps://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...ies-ejetazomena-mathimata-ana-kateyuynsh.html θα σε βοηθησει. Καλη επιτυχια! Αρχική Δημοσίευση από Jo Vat: Ρε παιδιά ξέρουμε αν υπάρχουν κοινωνικά φροντιστήρια τώρα το καλοκαίρι;;; Click για ανάπτυξη... Στην Αθηνα η βιβλιοθηκη της Ιερας Αρχιεπισκοπης Αθηνων κανει θερινο κοινωνικο φροντιστηριο αλλα δεν ξερω κατα ποσο δεχονται αποφοιτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουνίου 2014 Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 00:10 Ο Stefanos-20: #1.214 29-06-14 00:10 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Σ ευχαριστω πολυ ! Στοχευω ή νηπιαγωγων ή βρεφοκομων ή ψυχολογία . οι τρεις αγαπημενες μου σχολες!καλη επιτυχια σε ο,τι αποφασισεις!. Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω πολυ,επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niovi1984 Νεοφερμένο μέλος Η niovi1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 19:33 Η niovi1984: #1.215 06-07-14 19:33 Καλησπέρα! Φέτος λέω να δοκιμάσω και εγώ τη τύχη μου να δώσω ξανά πανελλήνιες...Μάθε γέρο γράμματα που λένε...Τελείωσα το λύκειο το 2002....(τοοοοσο παλία...) και ήμουν θετική κατεύθυνση...!Λοιπόν , σκέφτομαι να ξαναδώσω μετά από τόσα χρόνια για τη σχολή μηχανολόγων μηχανικών....απόο θετική κατεύθυνση και λέω να διαβάσω εντελώς μόνη μου χωρίς φροντιστήρια....πόσες ώρες πιστεύεται θα είναι αρκετέςή Χημεία και η βιολογία κατεύθυνσης είναι δύσκολα σα μαθήματα; Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 19:36 Ο aladdin έγραψε: #1.216 06-07-14 19:36 Στα αλλα μαθηματα πως τα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 20:59 Ο transient: #1.217 06-07-14 20:59 Με λίγη θέληση όλα γίνονται!! Και ο αδερφός μου έδωσε μετά από πολλά χρόνια πανελλήνιες και πέρασε στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό!! Του άρεσε πάρα πολύ!! Καλή συνέχεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niovi1984 Νεοφερμένο μέλος Η niovi1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 17:18 Η niovi1984: #1.218 07-07-14 17:18 Η θετική έχει μαθηματικα,φυσικη ,χημεια,βιολογία...Στα αλλα θα το παλέψω πιστευω , εχω τελειώσει το μαθηματικό το 2008 οπότε από διάβασμα είμαι δύο μαθήματα λιγότερο μαθηματικά κατεύθυνσης και μαθηματικά γενικής....άντε και φυσική τη παλευω...το θέμα μου είναι χημεία κατεύθυνσης και βιολογία κατεύθυνσης....εκεί πιστεύω θα γίνει μακελίο....όσο για την έκεθεση θα δώ.....Τώρα όσο αφορά το διάβασμα χημεία κατεύθυνσης υτο 1ο κεφάλαιο έιναι ευκολο...τώρα πήγα στα οξέα βάσεις και ιοντισμό και πελάγωσα λιγάκι...μου φένεται όμως λίγο βουνό μετά από τόσα χρόνια...εσείς με το διάβασμα σε τέτοια μαθήματα που έχετε καιρό να τα ακουμπήσετε πώς το οργανώνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 20:05 Ο Schoolmate: #1.219 07-07-14 20:05 Για να γίνει η Φυσική Κατεύθυνσης και τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης πρέπει να γυρίσουμε τάξεις πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 21:04 Ο aladdin έγραψε: #1.220 07-07-14 21:04 Που θελεις να περασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: athinoula E.Z Natsuko kkatsaplias trifasikodiavasma Dion G. sophieee Τρελας123 thewitcher _vag_den_ Petr23 aggela30 kate56 rseven Schlimazel Nick_nt nikolname Corfu kitty agg1 quarterlifecrisis vasoula! kathleenn Ready for next step Vasilis125 mirara charmander J.Cameron shuuu buffon85 Antomar3 voοdoο ένας τυχαίος panagiotis23 Wonderkid AggelikiGr Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi Leo komm Student_21 Joji Nala Ryuzaki Lifelong Learner Robelano Marianna.diamanti TRAPLE BiteTheDust Maynard V@Per phleidhs constansn Than003 panosT436 Magigi dioandi2010 Kate1914 GeorgePap2003 Christr22 Αναστασία197 bibliofagos BatGuin Abiogenesis Tsos Helen06 RainbowEU kiyoshi Viktor Ilma Phil1 Christinach Aggel0sss Victwras777 maril8na Enhypen Dr. Gl. Luminous PanosApo lampgd Scandal Pars3c ilovekpop Marios2020 Νομάρχης IcedBreaje Ness SoyN elevag estrela angies Unboxholics ggl hello1234 Dionyshs1 Gogosps george777 Pharmacist01 nucomer flaura Giii iiTzArismaltor_ Nemesiis Γιώργος μεγ nicole1982 Alessandra Eliza MrDna Sofos Gerontas MarcoReus Lion Antzie arapakos Nef22102000 Giannis_19 θείτσα σε σύγχυση 😛 Verikoko17 spring day Praxis Queeva elenitren katharinekag Nikos_81 antonis97 Billprs BillyTheKid User2350 onegreek mosha Ioanna98 Philologist Aspasia Tsaroyki rempelos42 George.S Citylights SKG Nocommingback VFD59 Arvacon Kitana QWERTY23 bruh_234 Alexecon1991 korlef oups ladybookworm kost28 eukleidhs1821 mysterious1842001@ho sophiaa Mammy Nun adonman το κοριτσι του μαη alpha.kappa augustine calliope Johanna Mark Miranda32 Alin22 milianis valantis21 katia.m SlimShady margik Niffler Lnnn Jessie Μαβο Anhelika georgels Gyvenimas angeloskar Marple hirasawayui Αντικειμενικός jYanniss chochoru mary13 Εριφύλη Appolon Chemwizard shadow n1ki20 George9989 xakounaamatata PanMoonlight TakSimeon Nickt23 tsiobieman pannnos1992 1011 lnesb emzou Dimitris9 Ismhnhpapa Chrisa Soleil AlexK9 Petraland mariakanelop jims Γιώτα Κ. misoadeio Riaki28 Κλημεντίνη Moblok chrysakol Georgekk anastasia papa johnsala stefan maria20 Lester34 Revekka Nick0007 allall1 clevercat Dunedain10 BioChemical elewnora marian Panagiotis849 imyrcarn snol Cortes Marifei maraki67383 elenik09 iminspain Jimmy20 jj! giannhs2001 T C fockos Magi A Backpacker97 Nikos05 KikiGr23 Ggpg angelaRet stergios191919 fay-19 igeorgeoikonomo jen_dream Darkking sofia! angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Stefanos-20: Και εγω θα δωσω τελικα γιατι αυτη ειναι η τελευταια χρονια που δινουμε με αυτο το συστημα πανελλαδικες,ακομα και αν τελικα αποφασισω να μεινω στη σχολη που ειμαι,για να μη πανε χαμενα τα μαθηματα,που εχω περασει . Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν ξέρει αν θα κοπεί τελείως το παρών σύστημα. (τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια) Επίσης, η αλλαγή συστήματος δεν είναι απαραίτητα αρνητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2014 στις 18:52 Ο apollo11 έγραψε: #1.210 20-06-14 18:52 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Επίσης, η αλλαγή συστήματος δεν είναι απαραίτητα αρνητική. Click για ανάπτυξη... Απαραιτητα οχι αλλα σχεδον παντα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jo Vat Νεοφερμένο μέλος Η Jo Vat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 01:46 Η Jo Vat έγραψε: #1.211 21-06-14 01:46 Είδα πως αρχίζουν θερινά δωρεάν μαθήματα σε Αθήνα, σε 3 τουλάχιστον περιοχές απο 23 Ιουνίου για ενα μήνα περίπου διάρκεια μαθημάτων και μετά θα ξανά συνεχίσουν.. και επίσης και στο Ναύπλιο και στο Βόλο. Προφανώς θα υπάρξει και κάτι για Θεσσαλονίκη θέλω να πιστεύω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostplom Νεοφερμένο μέλος Ο kostplom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 09:43 Ο kostplom έγραψε: #1.212 21-06-14 09:43 Καλημέρα. Όποιος έχει δώσει πανελλήνιες το 1995 στην 4η Δέσμη μπορεί τώρα να πάρει οποιαδήποτε κατεύθυνσή? Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 10:35 Η dum spiro spero: #1.213 21-06-14 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Stefanos-20: Καλη σου επιτυχια ,να περασεις εκει οπου επιθυμεις!Αλλωστε αποτι φαινεται το θες πολυ οτι και ναναι αυτο..Για που σκοπευεις αν επιτρεπεται?Και εγω θα δωσω τελικα γιατι αυτη ειναι η τελευταια χρονια που δινουμε με αυτο το συστημα πανελλαδικες,ακομα και αν τελικα αποφασισω να μεινω στη σχολη που ειμαι,για να μη πανε χαμενα τα μαθηματα,που εχω περασει . Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστω πολυ ! Στοχευω ή νηπιαγωγων ή βρεφοκομων ή ψυχολογία . οι τρεις αγαπημενες μου σχολες!καλη επιτυχια σε ο,τι αποφασισεις! Αρχική Δημοσίευση από kostplom: Καλημέρα. Όποιος έχει δώσει πανελλήνιες το 1995 στην 4η Δέσμη μπορεί τώρα να πάρει οποιαδήποτε κατεύθυνσή? Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ναι μπορεις να επιλεξεις οποια κατευθυνση επιθυμεις. Δες εδωhttps://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...ies-ejetazomena-mathimata-ana-kateyuynsh.html θα σε βοηθησει. Καλη επιτυχια! Αρχική Δημοσίευση από Jo Vat: Ρε παιδιά ξέρουμε αν υπάρχουν κοινωνικά φροντιστήρια τώρα το καλοκαίρι;;; Click για ανάπτυξη... Στην Αθηνα η βιβλιοθηκη της Ιερας Αρχιεπισκοπης Αθηνων κανει θερινο κοινωνικο φροντιστηριο αλλα δεν ξερω κατα ποσο δεχονται αποφοιτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουνίου 2014 Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 00:10 Ο Stefanos-20: #1.214 29-06-14 00:10 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Σ ευχαριστω πολυ ! Στοχευω ή νηπιαγωγων ή βρεφοκομων ή ψυχολογία . οι τρεις αγαπημενες μου σχολες!καλη επιτυχια σε ο,τι αποφασισεις!. Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω πολυ,επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niovi1984 Νεοφερμένο μέλος Η niovi1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 19:33 Η niovi1984: #1.215 06-07-14 19:33 Καλησπέρα! Φέτος λέω να δοκιμάσω και εγώ τη τύχη μου να δώσω ξανά πανελλήνιες...Μάθε γέρο γράμματα που λένε...Τελείωσα το λύκειο το 2002....(τοοοοσο παλία...) και ήμουν θετική κατεύθυνση...!Λοιπόν , σκέφτομαι να ξαναδώσω μετά από τόσα χρόνια για τη σχολή μηχανολόγων μηχανικών....απόο θετική κατεύθυνση και λέω να διαβάσω εντελώς μόνη μου χωρίς φροντιστήρια....πόσες ώρες πιστεύεται θα είναι αρκετέςή Χημεία και η βιολογία κατεύθυνσης είναι δύσκολα σα μαθήματα; Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 19:36 Ο aladdin έγραψε: #1.216 06-07-14 19:36 Στα αλλα μαθηματα πως τα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 20:59 Ο transient: #1.217 06-07-14 20:59 Με λίγη θέληση όλα γίνονται!! Και ο αδερφός μου έδωσε μετά από πολλά χρόνια πανελλήνιες και πέρασε στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό!! Του άρεσε πάρα πολύ!! Καλή συνέχεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niovi1984 Νεοφερμένο μέλος Η niovi1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 17:18 Η niovi1984: #1.218 07-07-14 17:18 Η θετική έχει μαθηματικα,φυσικη ,χημεια,βιολογία...Στα αλλα θα το παλέψω πιστευω , εχω τελειώσει το μαθηματικό το 2008 οπότε από διάβασμα είμαι δύο μαθήματα λιγότερο μαθηματικά κατεύθυνσης και μαθηματικά γενικής....άντε και φυσική τη παλευω...το θέμα μου είναι χημεία κατεύθυνσης και βιολογία κατεύθυνσης....εκεί πιστεύω θα γίνει μακελίο....όσο για την έκεθεση θα δώ.....Τώρα όσο αφορά το διάβασμα χημεία κατεύθυνσης υτο 1ο κεφάλαιο έιναι ευκολο...τώρα πήγα στα οξέα βάσεις και ιοντισμό και πελάγωσα λιγάκι...μου φένεται όμως λίγο βουνό μετά από τόσα χρόνια...εσείς με το διάβασμα σε τέτοια μαθήματα που έχετε καιρό να τα ακουμπήσετε πώς το οργανώνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 20:05 Ο Schoolmate: #1.219 07-07-14 20:05 Για να γίνει η Φυσική Κατεύθυνσης και τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης πρέπει να γυρίσουμε τάξεις πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 21:04 Ο aladdin έγραψε: #1.220 07-07-14 21:04 Που θελεις να περασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: athinoula E.Z Natsuko kkatsaplias trifasikodiavasma Dion G. sophieee Τρελας123 thewitcher _vag_den_ Petr23 aggela30 kate56 rseven Schlimazel Nick_nt nikolname Corfu kitty agg1 quarterlifecrisis vasoula! kathleenn Ready for next step Vasilis125 mirara charmander J.Cameron shuuu buffon85 Antomar3 voοdoο ένας τυχαίος panagiotis23 Wonderkid AggelikiGr Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi Leo komm Student_21 Joji Nala Ryuzaki Lifelong Learner Robelano Marianna.diamanti TRAPLE BiteTheDust Maynard V@Per phleidhs constansn Than003 panosT436 Magigi dioandi2010 Kate1914 GeorgePap2003 Christr22 Αναστασία197 bibliofagos BatGuin Abiogenesis Tsos Helen06 RainbowEU kiyoshi Viktor Ilma Phil1 Christinach Aggel0sss Victwras777 maril8na Enhypen Dr. Gl. Luminous PanosApo lampgd Scandal Pars3c ilovekpop Marios2020 Νομάρχης IcedBreaje Ness SoyN elevag estrela angies Unboxholics ggl hello1234 Dionyshs1 Gogosps george777 Pharmacist01 nucomer flaura Giii iiTzArismaltor_ Nemesiis Γιώργος μεγ nicole1982 Alessandra Eliza MrDna Sofos Gerontas MarcoReus Lion Antzie arapakos Nef22102000 Giannis_19 θείτσα σε σύγχυση 😛 Verikoko17 spring day Praxis Queeva elenitren katharinekag Nikos_81 antonis97 Billprs BillyTheKid User2350 onegreek mosha Ioanna98 Philologist Aspasia Tsaroyki rempelos42 George.S Citylights SKG Nocommingback VFD59 Arvacon Kitana QWERTY23 bruh_234 Alexecon1991 korlef oups ladybookworm kost28 eukleidhs1821 mysterious1842001@ho sophiaa Mammy Nun adonman το κοριτσι του μαη alpha.kappa augustine calliope Johanna Mark Miranda32 Alin22 milianis valantis21 katia.m SlimShady margik Niffler Lnnn Jessie Μαβο Anhelika georgels Gyvenimas angeloskar Marple hirasawayui Αντικειμενικός jYanniss chochoru mary13 Εριφύλη Appolon Chemwizard shadow n1ki20 George9989 xakounaamatata PanMoonlight TakSimeon Nickt23 tsiobieman pannnos1992 1011 lnesb emzou Dimitris9 Ismhnhpapa Chrisa Soleil AlexK9 Petraland mariakanelop jims Γιώτα Κ. misoadeio Riaki28 Κλημεντίνη Moblok chrysakol Georgekk anastasia papa johnsala stefan maria20 Lester34 Revekka Nick0007 allall1 clevercat Dunedain10 BioChemical elewnora marian Panagiotis849 imyrcarn snol Cortes Marifei maraki67383 elenik09 iminspain Jimmy20 jj! giannhs2001 T C fockos Magi A Backpacker97 Nikos05 KikiGr23 Ggpg angelaRet stergios191919 fay-19 igeorgeoikonomo jen_dream Darkking sofia! angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: Επίσης, η αλλαγή συστήματος δεν είναι απαραίτητα αρνητική. Click για ανάπτυξη... Απαραιτητα οχι αλλα σχεδον παντα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jo Vat Νεοφερμένο μέλος Η Jo Vat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 01:46 Η Jo Vat έγραψε: #1.211 21-06-14 01:46 Είδα πως αρχίζουν θερινά δωρεάν μαθήματα σε Αθήνα, σε 3 τουλάχιστον περιοχές απο 23 Ιουνίου για ενα μήνα περίπου διάρκεια μαθημάτων και μετά θα ξανά συνεχίσουν.. και επίσης και στο Ναύπλιο και στο Βόλο. Προφανώς θα υπάρξει και κάτι για Θεσσαλονίκη θέλω να πιστεύω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostplom Νεοφερμένο μέλος Ο kostplom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 09:43 Ο kostplom έγραψε: #1.212 21-06-14 09:43 Καλημέρα. Όποιος έχει δώσει πανελλήνιες το 1995 στην 4η Δέσμη μπορεί τώρα να πάρει οποιαδήποτε κατεύθυνσή? Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 10:35 Η dum spiro spero: #1.213 21-06-14 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Stefanos-20: Καλη σου επιτυχια ,να περασεις εκει οπου επιθυμεις!Αλλωστε αποτι φαινεται το θες πολυ οτι και ναναι αυτο..Για που σκοπευεις αν επιτρεπεται?Και εγω θα δωσω τελικα γιατι αυτη ειναι η τελευταια χρονια που δινουμε με αυτο το συστημα πανελλαδικες,ακομα και αν τελικα αποφασισω να μεινω στη σχολη που ειμαι,για να μη πανε χαμενα τα μαθηματα,που εχω περασει . Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστω πολυ ! Στοχευω ή νηπιαγωγων ή βρεφοκομων ή ψυχολογία . οι τρεις αγαπημενες μου σχολες!καλη επιτυχια σε ο,τι αποφασισεις! Αρχική Δημοσίευση από kostplom: Καλημέρα. Όποιος έχει δώσει πανελλήνιες το 1995 στην 4η Δέσμη μπορεί τώρα να πάρει οποιαδήποτε κατεύθυνσή? Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ναι μπορεις να επιλεξεις οποια κατευθυνση επιθυμεις. Δες εδωhttps://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...ies-ejetazomena-mathimata-ana-kateyuynsh.html θα σε βοηθησει. Καλη επιτυχια! Αρχική Δημοσίευση από Jo Vat: Ρε παιδιά ξέρουμε αν υπάρχουν κοινωνικά φροντιστήρια τώρα το καλοκαίρι;;; Click για ανάπτυξη... Στην Αθηνα η βιβλιοθηκη της Ιερας Αρχιεπισκοπης Αθηνων κανει θερινο κοινωνικο φροντιστηριο αλλα δεν ξερω κατα ποσο δεχονται αποφοιτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουνίου 2014 Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 00:10 Ο Stefanos-20: #1.214 29-06-14 00:10 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Σ ευχαριστω πολυ ! Στοχευω ή νηπιαγωγων ή βρεφοκομων ή ψυχολογία . οι τρεις αγαπημενες μου σχολες!καλη επιτυχια σε ο,τι αποφασισεις!. Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω πολυ,επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niovi1984 Νεοφερμένο μέλος Η niovi1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 19:33 Η niovi1984: #1.215 06-07-14 19:33 Καλησπέρα! Φέτος λέω να δοκιμάσω και εγώ τη τύχη μου να δώσω ξανά πανελλήνιες...Μάθε γέρο γράμματα που λένε...Τελείωσα το λύκειο το 2002....(τοοοοσο παλία...) και ήμουν θετική κατεύθυνση...!Λοιπόν , σκέφτομαι να ξαναδώσω μετά από τόσα χρόνια για τη σχολή μηχανολόγων μηχανικών....απόο θετική κατεύθυνση και λέω να διαβάσω εντελώς μόνη μου χωρίς φροντιστήρια....πόσες ώρες πιστεύεται θα είναι αρκετέςή Χημεία και η βιολογία κατεύθυνσης είναι δύσκολα σα μαθήματα; Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 19:36 Ο aladdin έγραψε: #1.216 06-07-14 19:36 Στα αλλα μαθηματα πως τα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 20:59 Ο transient: #1.217 06-07-14 20:59 Με λίγη θέληση όλα γίνονται!! Και ο αδερφός μου έδωσε μετά από πολλά χρόνια πανελλήνιες και πέρασε στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό!! Του άρεσε πάρα πολύ!! Καλή συνέχεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niovi1984 Νεοφερμένο μέλος Η niovi1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 17:18 Η niovi1984: #1.218 07-07-14 17:18 Η θετική έχει μαθηματικα,φυσικη ,χημεια,βιολογία...Στα αλλα θα το παλέψω πιστευω , εχω τελειώσει το μαθηματικό το 2008 οπότε από διάβασμα είμαι δύο μαθήματα λιγότερο μαθηματικά κατεύθυνσης και μαθηματικά γενικής....άντε και φυσική τη παλευω...το θέμα μου είναι χημεία κατεύθυνσης και βιολογία κατεύθυνσης....εκεί πιστεύω θα γίνει μακελίο....όσο για την έκεθεση θα δώ.....Τώρα όσο αφορά το διάβασμα χημεία κατεύθυνσης υτο 1ο κεφάλαιο έιναι ευκολο...τώρα πήγα στα οξέα βάσεις και ιοντισμό και πελάγωσα λιγάκι...μου φένεται όμως λίγο βουνό μετά από τόσα χρόνια...εσείς με το διάβασμα σε τέτοια μαθήματα που έχετε καιρό να τα ακουμπήσετε πώς το οργανώνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 20:05 Ο Schoolmate: #1.219 07-07-14 20:05 Για να γίνει η Φυσική Κατεύθυνσης και τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης πρέπει να γυρίσουμε τάξεις πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 21:04 Ο aladdin έγραψε: #1.220 07-07-14 21:04 Που θελεις να περασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: athinoula E.Z Natsuko kkatsaplias trifasikodiavasma Dion G. sophieee Τρελας123 thewitcher _vag_den_ Petr23 aggela30 kate56 rseven Schlimazel Nick_nt nikolname Corfu kitty agg1 quarterlifecrisis vasoula! kathleenn Ready for next step Vasilis125 mirara charmander J.Cameron shuuu buffon85 Antomar3 voοdoο ένας τυχαίος panagiotis23 Wonderkid AggelikiGr Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi Leo komm Student_21 Joji Nala Ryuzaki Lifelong Learner Robelano Marianna.diamanti TRAPLE BiteTheDust Maynard V@Per phleidhs constansn Than003 panosT436 Magigi dioandi2010 Kate1914 GeorgePap2003 Christr22 Αναστασία197 bibliofagos BatGuin Abiogenesis Tsos Helen06 RainbowEU kiyoshi Viktor Ilma Phil1 Christinach Aggel0sss Victwras777 maril8na Enhypen Dr. Gl. Luminous PanosApo lampgd Scandal Pars3c ilovekpop Marios2020 Νομάρχης IcedBreaje Ness SoyN elevag estrela angies Unboxholics ggl hello1234 Dionyshs1 Gogosps george777 Pharmacist01 nucomer flaura Giii iiTzArismaltor_ Nemesiis Γιώργος μεγ nicole1982 Alessandra Eliza MrDna Sofos Gerontas MarcoReus Lion Antzie arapakos Nef22102000 Giannis_19 θείτσα σε σύγχυση 😛 Verikoko17 spring day Praxis Queeva elenitren katharinekag Nikos_81 antonis97 Billprs BillyTheKid User2350 onegreek mosha Ioanna98 Philologist Aspasia Tsaroyki rempelos42 George.S Citylights SKG Nocommingback VFD59 Arvacon Kitana QWERTY23 bruh_234 Alexecon1991 korlef oups ladybookworm kost28 eukleidhs1821 mysterious1842001@ho sophiaa Mammy Nun adonman το κοριτσι του μαη alpha.kappa augustine calliope Johanna Mark Miranda32 Alin22 milianis valantis21 katia.m SlimShady margik Niffler Lnnn Jessie Μαβο Anhelika georgels Gyvenimas angeloskar Marple hirasawayui Αντικειμενικός jYanniss chochoru mary13 Εριφύλη Appolon Chemwizard shadow n1ki20 George9989 xakounaamatata PanMoonlight TakSimeon Nickt23 tsiobieman pannnos1992 1011 lnesb emzou Dimitris9 Ismhnhpapa Chrisa Soleil AlexK9 Petraland mariakanelop jims Γιώτα Κ. misoadeio Riaki28 Κλημεντίνη Moblok chrysakol Georgekk anastasia papa johnsala stefan maria20 Lester34 Revekka Nick0007 allall1 clevercat Dunedain10 BioChemical elewnora marian Panagiotis849 imyrcarn snol Cortes Marifei maraki67383 elenik09 iminspain Jimmy20 jj! giannhs2001 T C fockos Magi A Backpacker97 Nikos05 KikiGr23 Ggpg angelaRet stergios191919 fay-19 igeorgeoikonomo jen_dream Darkking sofia! angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είδα πως αρχίζουν θερινά δωρεάν μαθήματα σε Αθήνα, σε 3 τουλάχιστον περιοχές απο 23 Ιουνίου για ενα μήνα περίπου διάρκεια μαθημάτων και μετά θα ξανά συνεχίσουν.. και επίσης και στο Ναύπλιο και στο Βόλο. Προφανώς θα υπάρξει και κάτι για Θεσσαλονίκη θέλω να πιστεύω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostplom Νεοφερμένο μέλος Ο kostplom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 09:43 Ο kostplom έγραψε: #1.212 21-06-14 09:43 Καλημέρα. Όποιος έχει δώσει πανελλήνιες το 1995 στην 4η Δέσμη μπορεί τώρα να πάρει οποιαδήποτε κατεύθυνσή? Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 10:35 Η dum spiro spero: #1.213 21-06-14 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Stefanos-20: Καλη σου επιτυχια ,να περασεις εκει οπου επιθυμεις!Αλλωστε αποτι φαινεται το θες πολυ οτι και ναναι αυτο..Για που σκοπευεις αν επιτρεπεται?Και εγω θα δωσω τελικα γιατι αυτη ειναι η τελευταια χρονια που δινουμε με αυτο το συστημα πανελλαδικες,ακομα και αν τελικα αποφασισω να μεινω στη σχολη που ειμαι,για να μη πανε χαμενα τα μαθηματα,που εχω περασει . Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστω πολυ ! Στοχευω ή νηπιαγωγων ή βρεφοκομων ή ψυχολογία . οι τρεις αγαπημενες μου σχολες!καλη επιτυχια σε ο,τι αποφασισεις! Αρχική Δημοσίευση από kostplom: Καλημέρα. Όποιος έχει δώσει πανελλήνιες το 1995 στην 4η Δέσμη μπορεί τώρα να πάρει οποιαδήποτε κατεύθυνσή? Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ναι μπορεις να επιλεξεις οποια κατευθυνση επιθυμεις. Δες εδωhttps://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...ies-ejetazomena-mathimata-ana-kateyuynsh.html θα σε βοηθησει. Καλη επιτυχια! Αρχική Δημοσίευση από Jo Vat: Ρε παιδιά ξέρουμε αν υπάρχουν κοινωνικά φροντιστήρια τώρα το καλοκαίρι;;; Click για ανάπτυξη... Στην Αθηνα η βιβλιοθηκη της Ιερας Αρχιεπισκοπης Αθηνων κανει θερινο κοινωνικο φροντιστηριο αλλα δεν ξερω κατα ποσο δεχονται αποφοιτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουνίου 2014 Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 00:10 Ο Stefanos-20: #1.214 29-06-14 00:10 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Σ ευχαριστω πολυ ! Στοχευω ή νηπιαγωγων ή βρεφοκομων ή ψυχολογία . οι τρεις αγαπημενες μου σχολες!καλη επιτυχια σε ο,τι αποφασισεις!. Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω πολυ,επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niovi1984 Νεοφερμένο μέλος Η niovi1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 19:33 Η niovi1984: #1.215 06-07-14 19:33 Καλησπέρα! Φέτος λέω να δοκιμάσω και εγώ τη τύχη μου να δώσω ξανά πανελλήνιες...Μάθε γέρο γράμματα που λένε...Τελείωσα το λύκειο το 2002....(τοοοοσο παλία...) και ήμουν θετική κατεύθυνση...!Λοιπόν , σκέφτομαι να ξαναδώσω μετά από τόσα χρόνια για τη σχολή μηχανολόγων μηχανικών....απόο θετική κατεύθυνση και λέω να διαβάσω εντελώς μόνη μου χωρίς φροντιστήρια....πόσες ώρες πιστεύεται θα είναι αρκετέςή Χημεία και η βιολογία κατεύθυνσης είναι δύσκολα σα μαθήματα; Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 19:36 Ο aladdin έγραψε: #1.216 06-07-14 19:36 Στα αλλα μαθηματα πως τα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 20:59 Ο transient: #1.217 06-07-14 20:59 Με λίγη θέληση όλα γίνονται!! Και ο αδερφός μου έδωσε μετά από πολλά χρόνια πανελλήνιες και πέρασε στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό!! Του άρεσε πάρα πολύ!! Καλή συνέχεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niovi1984 Νεοφερμένο μέλος Η niovi1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 17:18 Η niovi1984: #1.218 07-07-14 17:18 Η θετική έχει μαθηματικα,φυσικη ,χημεια,βιολογία...Στα αλλα θα το παλέψω πιστευω , εχω τελειώσει το μαθηματικό το 2008 οπότε από διάβασμα είμαι δύο μαθήματα λιγότερο μαθηματικά κατεύθυνσης και μαθηματικά γενικής....άντε και φυσική τη παλευω...το θέμα μου είναι χημεία κατεύθυνσης και βιολογία κατεύθυνσης....εκεί πιστεύω θα γίνει μακελίο....όσο για την έκεθεση θα δώ.....Τώρα όσο αφορά το διάβασμα χημεία κατεύθυνσης υτο 1ο κεφάλαιο έιναι ευκολο...τώρα πήγα στα οξέα βάσεις και ιοντισμό και πελάγωσα λιγάκι...μου φένεται όμως λίγο βουνό μετά από τόσα χρόνια...εσείς με το διάβασμα σε τέτοια μαθήματα που έχετε καιρό να τα ακουμπήσετε πώς το οργανώνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 20:05 Ο Schoolmate: #1.219 07-07-14 20:05 Για να γίνει η Φυσική Κατεύθυνσης και τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης πρέπει να γυρίσουμε τάξεις πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 21:04 Ο aladdin έγραψε: #1.220 07-07-14 21:04 Που θελεις να περασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: athinoula E.Z Natsuko kkatsaplias trifasikodiavasma Dion G. sophieee Τρελας123 thewitcher _vag_den_ Petr23 aggela30 kate56 rseven Schlimazel Nick_nt nikolname Corfu kitty agg1 quarterlifecrisis vasoula! kathleenn Ready for next step Vasilis125 mirara charmander J.Cameron shuuu buffon85 Antomar3 voοdoο ένας τυχαίος panagiotis23 Wonderkid AggelikiGr Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi Leo komm Student_21 Joji Nala Ryuzaki Lifelong Learner Robelano Marianna.diamanti TRAPLE BiteTheDust Maynard V@Per phleidhs constansn Than003 panosT436 Magigi dioandi2010 Kate1914 GeorgePap2003 Christr22 Αναστασία197 bibliofagos BatGuin Abiogenesis Tsos Helen06 RainbowEU kiyoshi Viktor Ilma Phil1 Christinach Aggel0sss Victwras777 maril8na Enhypen Dr. Gl. Luminous PanosApo lampgd Scandal Pars3c ilovekpop Marios2020 Νομάρχης IcedBreaje Ness SoyN elevag estrela angies Unboxholics ggl hello1234 Dionyshs1 Gogosps george777 Pharmacist01 nucomer flaura Giii iiTzArismaltor_ Nemesiis Γιώργος μεγ nicole1982 Alessandra Eliza MrDna Sofos Gerontas MarcoReus Lion Antzie arapakos Nef22102000 Giannis_19 θείτσα σε σύγχυση 😛 Verikoko17 spring day Praxis Queeva elenitren katharinekag Nikos_81 antonis97 Billprs BillyTheKid User2350 onegreek mosha Ioanna98 Philologist Aspasia Tsaroyki rempelos42 George.S Citylights SKG Nocommingback VFD59 Arvacon Kitana QWERTY23 bruh_234 Alexecon1991 korlef oups ladybookworm kost28 eukleidhs1821 mysterious1842001@ho sophiaa Mammy Nun adonman το κοριτσι του μαη alpha.kappa augustine calliope Johanna Mark Miranda32 Alin22 milianis valantis21 katia.m SlimShady margik Niffler Lnnn Jessie Μαβο Anhelika georgels Gyvenimas angeloskar Marple hirasawayui Αντικειμενικός jYanniss chochoru mary13 Εριφύλη Appolon Chemwizard shadow n1ki20 George9989 xakounaamatata PanMoonlight TakSimeon Nickt23 tsiobieman pannnos1992 1011 lnesb emzou Dimitris9 Ismhnhpapa Chrisa Soleil AlexK9 Petraland mariakanelop jims Γιώτα Κ. misoadeio Riaki28 Κλημεντίνη Moblok chrysakol Georgekk anastasia papa johnsala stefan maria20 Lester34 Revekka Nick0007 allall1 clevercat Dunedain10 BioChemical elewnora marian Panagiotis849 imyrcarn snol Cortes Marifei maraki67383 elenik09 iminspain Jimmy20 jj! giannhs2001 T C fockos Magi A Backpacker97 Nikos05 KikiGr23 Ggpg angelaRet stergios191919 fay-19 igeorgeoikonomo jen_dream Darkking sofia! angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα. Όποιος έχει δώσει πανελλήνιες το 1995 στην 4η Δέσμη μπορεί τώρα να πάρει οποιαδήποτε κατεύθυνσή? Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 10:35 Η dum spiro spero: #1.213 21-06-14 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Stefanos-20: Καλη σου επιτυχια ,να περασεις εκει οπου επιθυμεις!Αλλωστε αποτι φαινεται το θες πολυ οτι και ναναι αυτο..Για που σκοπευεις αν επιτρεπεται?Και εγω θα δωσω τελικα γιατι αυτη ειναι η τελευταια χρονια που δινουμε με αυτο το συστημα πανελλαδικες,ακομα και αν τελικα αποφασισω να μεινω στη σχολη που ειμαι,για να μη πανε χαμενα τα μαθηματα,που εχω περασει . Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστω πολυ ! Στοχευω ή νηπιαγωγων ή βρεφοκομων ή ψυχολογία . οι τρεις αγαπημενες μου σχολες!καλη επιτυχια σε ο,τι αποφασισεις! Αρχική Δημοσίευση από kostplom: Καλημέρα. Όποιος έχει δώσει πανελλήνιες το 1995 στην 4η Δέσμη μπορεί τώρα να πάρει οποιαδήποτε κατεύθυνσή? Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ναι μπορεις να επιλεξεις οποια κατευθυνση επιθυμεις. Δες εδωhttps://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...ies-ejetazomena-mathimata-ana-kateyuynsh.html θα σε βοηθησει. Καλη επιτυχια! Αρχική Δημοσίευση από Jo Vat: Ρε παιδιά ξέρουμε αν υπάρχουν κοινωνικά φροντιστήρια τώρα το καλοκαίρι;;; Click για ανάπτυξη... Στην Αθηνα η βιβλιοθηκη της Ιερας Αρχιεπισκοπης Αθηνων κανει θερινο κοινωνικο φροντιστηριο αλλα δεν ξερω κατα ποσο δεχονται αποφοιτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουνίου 2014 Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 00:10 Ο Stefanos-20: #1.214 29-06-14 00:10 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Σ ευχαριστω πολυ ! Στοχευω ή νηπιαγωγων ή βρεφοκομων ή ψυχολογία . οι τρεις αγαπημενες μου σχολες!καλη επιτυχια σε ο,τι αποφασισεις!. Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω πολυ,επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niovi1984 Νεοφερμένο μέλος Η niovi1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 19:33 Η niovi1984: #1.215 06-07-14 19:33 Καλησπέρα! Φέτος λέω να δοκιμάσω και εγώ τη τύχη μου να δώσω ξανά πανελλήνιες...Μάθε γέρο γράμματα που λένε...Τελείωσα το λύκειο το 2002....(τοοοοσο παλία...) και ήμουν θετική κατεύθυνση...!Λοιπόν , σκέφτομαι να ξαναδώσω μετά από τόσα χρόνια για τη σχολή μηχανολόγων μηχανικών....απόο θετική κατεύθυνση και λέω να διαβάσω εντελώς μόνη μου χωρίς φροντιστήρια....πόσες ώρες πιστεύεται θα είναι αρκετέςή Χημεία και η βιολογία κατεύθυνσης είναι δύσκολα σα μαθήματα; Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 19:36 Ο aladdin έγραψε: #1.216 06-07-14 19:36 Στα αλλα μαθηματα πως τα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 20:59 Ο transient: #1.217 06-07-14 20:59 Με λίγη θέληση όλα γίνονται!! Και ο αδερφός μου έδωσε μετά από πολλά χρόνια πανελλήνιες και πέρασε στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό!! Του άρεσε πάρα πολύ!! Καλή συνέχεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niovi1984 Νεοφερμένο μέλος Η niovi1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 17:18 Η niovi1984: #1.218 07-07-14 17:18 Η θετική έχει μαθηματικα,φυσικη ,χημεια,βιολογία...Στα αλλα θα το παλέψω πιστευω , εχω τελειώσει το μαθηματικό το 2008 οπότε από διάβασμα είμαι δύο μαθήματα λιγότερο μαθηματικά κατεύθυνσης και μαθηματικά γενικής....άντε και φυσική τη παλευω...το θέμα μου είναι χημεία κατεύθυνσης και βιολογία κατεύθυνσης....εκεί πιστεύω θα γίνει μακελίο....όσο για την έκεθεση θα δώ.....Τώρα όσο αφορά το διάβασμα χημεία κατεύθυνσης υτο 1ο κεφάλαιο έιναι ευκολο...τώρα πήγα στα οξέα βάσεις και ιοντισμό και πελάγωσα λιγάκι...μου φένεται όμως λίγο βουνό μετά από τόσα χρόνια...εσείς με το διάβασμα σε τέτοια μαθήματα που έχετε καιρό να τα ακουμπήσετε πώς το οργανώνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 20:05 Ο Schoolmate: #1.219 07-07-14 20:05 Για να γίνει η Φυσική Κατεύθυνσης και τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης πρέπει να γυρίσουμε τάξεις πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 21:04 Ο aladdin έγραψε: #1.220 07-07-14 21:04 Που θελεις να περασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: athinoula E.Z Natsuko kkatsaplias trifasikodiavasma Dion G. sophieee Τρελας123 thewitcher _vag_den_ Petr23 aggela30 kate56 rseven Schlimazel Nick_nt nikolname Corfu kitty agg1 quarterlifecrisis vasoula! kathleenn Ready for next step Vasilis125 mirara charmander J.Cameron shuuu buffon85 Antomar3 voοdoο ένας τυχαίος panagiotis23 Wonderkid AggelikiGr Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi Leo komm Student_21 Joji Nala Ryuzaki Lifelong Learner Robelano Marianna.diamanti TRAPLE BiteTheDust Maynard V@Per phleidhs constansn Than003 panosT436 Magigi dioandi2010 Kate1914 GeorgePap2003 Christr22 Αναστασία197 bibliofagos BatGuin Abiogenesis Tsos Helen06 RainbowEU kiyoshi Viktor Ilma Phil1 Christinach Aggel0sss Victwras777 maril8na Enhypen Dr. Gl. Luminous PanosApo lampgd Scandal Pars3c ilovekpop Marios2020 Νομάρχης IcedBreaje Ness SoyN elevag estrela angies Unboxholics ggl hello1234 Dionyshs1 Gogosps george777 Pharmacist01 nucomer flaura Giii iiTzArismaltor_ Nemesiis Γιώργος μεγ nicole1982 Alessandra Eliza MrDna Sofos Gerontas MarcoReus Lion Antzie arapakos Nef22102000 Giannis_19 θείτσα σε σύγχυση 😛 Verikoko17 spring day Praxis Queeva elenitren katharinekag Nikos_81 antonis97 Billprs BillyTheKid User2350 onegreek mosha Ioanna98 Philologist Aspasia Tsaroyki rempelos42 George.S Citylights SKG Nocommingback VFD59 Arvacon Kitana QWERTY23 bruh_234 Alexecon1991 korlef oups ladybookworm kost28 eukleidhs1821 mysterious1842001@ho sophiaa Mammy Nun adonman το κοριτσι του μαη alpha.kappa augustine calliope Johanna Mark Miranda32 Alin22 milianis valantis21 katia.m SlimShady margik Niffler Lnnn Jessie Μαβο Anhelika georgels Gyvenimas angeloskar Marple hirasawayui Αντικειμενικός jYanniss chochoru mary13 Εριφύλη Appolon Chemwizard shadow n1ki20 George9989 xakounaamatata PanMoonlight TakSimeon Nickt23 tsiobieman pannnos1992 1011 lnesb emzou Dimitris9 Ismhnhpapa Chrisa Soleil AlexK9 Petraland mariakanelop jims Γιώτα Κ. misoadeio Riaki28 Κλημεντίνη Moblok chrysakol Georgekk anastasia papa johnsala stefan maria20 Lester34 Revekka Nick0007 allall1 clevercat Dunedain10 BioChemical elewnora marian Panagiotis849 imyrcarn snol Cortes Marifei maraki67383 elenik09 iminspain Jimmy20 jj! giannhs2001 T C fockos Magi A Backpacker97 Nikos05 KikiGr23 Ggpg angelaRet stergios191919 fay-19 igeorgeoikonomo jen_dream Darkking sofia! angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Stefanos-20: Καλη σου επιτυχια ,να περασεις εκει οπου επιθυμεις!Αλλωστε αποτι φαινεται το θες πολυ οτι και ναναι αυτο..Για που σκοπευεις αν επιτρεπεται?Και εγω θα δωσω τελικα γιατι αυτη ειναι η τελευταια χρονια που δινουμε με αυτο το συστημα πανελλαδικες,ακομα και αν τελικα αποφασισω να μεινω στη σχολη που ειμαι,για να μη πανε χαμενα τα μαθηματα,που εχω περασει . Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστω πολυ ! Στοχευω ή νηπιαγωγων ή βρεφοκομων ή ψυχολογία . οι τρεις αγαπημενες μου σχολες!καλη επιτυχια σε ο,τι αποφασισεις! Αρχική Δημοσίευση από kostplom: Καλημέρα. Όποιος έχει δώσει πανελλήνιες το 1995 στην 4η Δέσμη μπορεί τώρα να πάρει οποιαδήποτε κατεύθυνσή? Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Ναι μπορεις να επιλεξεις οποια κατευθυνση επιθυμεις. Δες εδωhttps://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...ies-ejetazomena-mathimata-ana-kateyuynsh.html θα σε βοηθησει. Καλη επιτυχια! Αρχική Δημοσίευση από Jo Vat: Ρε παιδιά ξέρουμε αν υπάρχουν κοινωνικά φροντιστήρια τώρα το καλοκαίρι;;; Click για ανάπτυξη... Στην Αθηνα η βιβλιοθηκη της Ιερας Αρχιεπισκοπης Αθηνων κανει θερινο κοινωνικο φροντιστηριο αλλα δεν ξερω κατα ποσο δεχονται αποφοιτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2014 στις 00:10 Ο Stefanos-20: #1.214 29-06-14 00:10 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Σ ευχαριστω πολυ ! Στοχευω ή νηπιαγωγων ή βρεφοκομων ή ψυχολογία . οι τρεις αγαπημενες μου σχολες!καλη επιτυχια σε ο,τι αποφασισεις!. Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω πολυ,επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niovi1984 Νεοφερμένο μέλος Η niovi1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 19:33 Η niovi1984: #1.215 06-07-14 19:33 Καλησπέρα! Φέτος λέω να δοκιμάσω και εγώ τη τύχη μου να δώσω ξανά πανελλήνιες...Μάθε γέρο γράμματα που λένε...Τελείωσα το λύκειο το 2002....(τοοοοσο παλία...) και ήμουν θετική κατεύθυνση...!Λοιπόν , σκέφτομαι να ξαναδώσω μετά από τόσα χρόνια για τη σχολή μηχανολόγων μηχανικών....απόο θετική κατεύθυνση και λέω να διαβάσω εντελώς μόνη μου χωρίς φροντιστήρια....πόσες ώρες πιστεύεται θα είναι αρκετέςή Χημεία και η βιολογία κατεύθυνσης είναι δύσκολα σα μαθήματα; Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 19:36 Ο aladdin έγραψε: #1.216 06-07-14 19:36 Στα αλλα μαθηματα πως τα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 20:59 Ο transient: #1.217 06-07-14 20:59 Με λίγη θέληση όλα γίνονται!! Και ο αδερφός μου έδωσε μετά από πολλά χρόνια πανελλήνιες και πέρασε στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό!! Του άρεσε πάρα πολύ!! Καλή συνέχεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niovi1984 Νεοφερμένο μέλος Η niovi1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 17:18 Η niovi1984: #1.218 07-07-14 17:18 Η θετική έχει μαθηματικα,φυσικη ,χημεια,βιολογία...Στα αλλα θα το παλέψω πιστευω , εχω τελειώσει το μαθηματικό το 2008 οπότε από διάβασμα είμαι δύο μαθήματα λιγότερο μαθηματικά κατεύθυνσης και μαθηματικά γενικής....άντε και φυσική τη παλευω...το θέμα μου είναι χημεία κατεύθυνσης και βιολογία κατεύθυνσης....εκεί πιστεύω θα γίνει μακελίο....όσο για την έκεθεση θα δώ.....Τώρα όσο αφορά το διάβασμα χημεία κατεύθυνσης υτο 1ο κεφάλαιο έιναι ευκολο...τώρα πήγα στα οξέα βάσεις και ιοντισμό και πελάγωσα λιγάκι...μου φένεται όμως λίγο βουνό μετά από τόσα χρόνια...εσείς με το διάβασμα σε τέτοια μαθήματα που έχετε καιρό να τα ακουμπήσετε πώς το οργανώνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 20:05 Ο Schoolmate: #1.219 07-07-14 20:05 Για να γίνει η Φυσική Κατεύθυνσης και τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης πρέπει να γυρίσουμε τάξεις πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 21:04 Ο aladdin έγραψε: #1.220 07-07-14 21:04 Που θελεις να περασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: athinoula E.Z Natsuko kkatsaplias trifasikodiavasma Dion G. sophieee Τρελας123 thewitcher _vag_den_ Petr23 aggela30 kate56 rseven Schlimazel Nick_nt nikolname Corfu kitty agg1 quarterlifecrisis vasoula! kathleenn Ready for next step Vasilis125 mirara charmander J.Cameron shuuu buffon85 Antomar3 voοdoο ένας τυχαίος panagiotis23 Wonderkid AggelikiGr Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi Leo komm Student_21 Joji Nala Ryuzaki Lifelong Learner Robelano Marianna.diamanti TRAPLE BiteTheDust Maynard V@Per phleidhs constansn Than003 panosT436 Magigi dioandi2010 Kate1914 GeorgePap2003 Christr22 Αναστασία197 bibliofagos BatGuin Abiogenesis Tsos Helen06 RainbowEU kiyoshi Viktor Ilma Phil1 Christinach Aggel0sss Victwras777 maril8na Enhypen Dr. Gl. Luminous PanosApo lampgd Scandal Pars3c ilovekpop Marios2020 Νομάρχης IcedBreaje Ness SoyN elevag estrela angies Unboxholics ggl hello1234 Dionyshs1 Gogosps george777 Pharmacist01 nucomer flaura Giii iiTzArismaltor_ Nemesiis Γιώργος μεγ nicole1982 Alessandra Eliza MrDna Sofos Gerontas MarcoReus Lion Antzie arapakos Nef22102000 Giannis_19 θείτσα σε σύγχυση 😛 Verikoko17 spring day Praxis Queeva elenitren katharinekag Nikos_81 antonis97 Billprs BillyTheKid User2350 onegreek mosha Ioanna98 Philologist Aspasia Tsaroyki rempelos42 George.S Citylights SKG Nocommingback VFD59 Arvacon Kitana QWERTY23 bruh_234 Alexecon1991 korlef oups ladybookworm kost28 eukleidhs1821 mysterious1842001@ho sophiaa Mammy Nun adonman το κοριτσι του μαη alpha.kappa augustine calliope Johanna Mark Miranda32 Alin22 milianis valantis21 katia.m SlimShady margik Niffler Lnnn Jessie Μαβο Anhelika georgels Gyvenimas angeloskar Marple hirasawayui Αντικειμενικός jYanniss chochoru mary13 Εριφύλη Appolon Chemwizard shadow n1ki20 George9989 xakounaamatata PanMoonlight TakSimeon Nickt23 tsiobieman pannnos1992 1011 lnesb emzou Dimitris9 Ismhnhpapa Chrisa Soleil AlexK9 Petraland mariakanelop jims Γιώτα Κ. misoadeio Riaki28 Κλημεντίνη Moblok chrysakol Georgekk anastasia papa johnsala stefan maria20 Lester34 Revekka Nick0007 allall1 clevercat Dunedain10 BioChemical elewnora marian Panagiotis849 imyrcarn snol Cortes Marifei maraki67383 elenik09 iminspain Jimmy20 jj! giannhs2001 T C fockos Magi A Backpacker97 Nikos05 KikiGr23 Ggpg angelaRet stergios191919 fay-19 igeorgeoikonomo jen_dream Darkking sofia! angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Σ ευχαριστω πολυ ! Στοχευω ή νηπιαγωγων ή βρεφοκομων ή ψυχολογία . οι τρεις αγαπημενες μου σχολες!καλη επιτυχια σε ο,τι αποφασισεις!. Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω πολυ,επισης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niovi1984 Νεοφερμένο μέλος Η niovi1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 19:33 Η niovi1984: #1.215 06-07-14 19:33 Καλησπέρα! Φέτος λέω να δοκιμάσω και εγώ τη τύχη μου να δώσω ξανά πανελλήνιες...Μάθε γέρο γράμματα που λένε...Τελείωσα το λύκειο το 2002....(τοοοοσο παλία...) και ήμουν θετική κατεύθυνση...!Λοιπόν , σκέφτομαι να ξαναδώσω μετά από τόσα χρόνια για τη σχολή μηχανολόγων μηχανικών....απόο θετική κατεύθυνση και λέω να διαβάσω εντελώς μόνη μου χωρίς φροντιστήρια....πόσες ώρες πιστεύεται θα είναι αρκετέςή Χημεία και η βιολογία κατεύθυνσης είναι δύσκολα σα μαθήματα; Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 19:36 Ο aladdin έγραψε: #1.216 06-07-14 19:36 Στα αλλα μαθηματα πως τα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 20:59 Ο transient: #1.217 06-07-14 20:59 Με λίγη θέληση όλα γίνονται!! Και ο αδερφός μου έδωσε μετά από πολλά χρόνια πανελλήνιες και πέρασε στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό!! Του άρεσε πάρα πολύ!! Καλή συνέχεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niovi1984 Νεοφερμένο μέλος Η niovi1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 17:18 Η niovi1984: #1.218 07-07-14 17:18 Η θετική έχει μαθηματικα,φυσικη ,χημεια,βιολογία...Στα αλλα θα το παλέψω πιστευω , εχω τελειώσει το μαθηματικό το 2008 οπότε από διάβασμα είμαι δύο μαθήματα λιγότερο μαθηματικά κατεύθυνσης και μαθηματικά γενικής....άντε και φυσική τη παλευω...το θέμα μου είναι χημεία κατεύθυνσης και βιολογία κατεύθυνσης....εκεί πιστεύω θα γίνει μακελίο....όσο για την έκεθεση θα δώ.....Τώρα όσο αφορά το διάβασμα χημεία κατεύθυνσης υτο 1ο κεφάλαιο έιναι ευκολο...τώρα πήγα στα οξέα βάσεις και ιοντισμό και πελάγωσα λιγάκι...μου φένεται όμως λίγο βουνό μετά από τόσα χρόνια...εσείς με το διάβασμα σε τέτοια μαθήματα που έχετε καιρό να τα ακουμπήσετε πώς το οργανώνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 20:05 Ο Schoolmate: #1.219 07-07-14 20:05 Για να γίνει η Φυσική Κατεύθυνσης και τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης πρέπει να γυρίσουμε τάξεις πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 21:04 Ο aladdin έγραψε: #1.220 07-07-14 21:04 Που θελεις να περασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: athinoula E.Z Natsuko kkatsaplias trifasikodiavasma Dion G. sophieee Τρελας123 thewitcher _vag_den_ Petr23 aggela30 kate56 rseven Schlimazel Nick_nt nikolname Corfu kitty agg1 quarterlifecrisis vasoula! kathleenn Ready for next step Vasilis125 mirara charmander J.Cameron shuuu buffon85 Antomar3 voοdoο ένας τυχαίος panagiotis23 Wonderkid AggelikiGr Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi Leo komm Student_21 Joji Nala Ryuzaki Lifelong Learner Robelano Marianna.diamanti TRAPLE BiteTheDust Maynard V@Per phleidhs constansn Than003 panosT436 Magigi dioandi2010 Kate1914 GeorgePap2003 Christr22 Αναστασία197 bibliofagos BatGuin Abiogenesis Tsos Helen06 RainbowEU kiyoshi Viktor Ilma Phil1 Christinach Aggel0sss Victwras777 maril8na Enhypen Dr. Gl. Luminous PanosApo lampgd Scandal Pars3c ilovekpop Marios2020 Νομάρχης IcedBreaje Ness SoyN elevag estrela angies Unboxholics ggl hello1234 Dionyshs1 Gogosps george777 Pharmacist01 nucomer flaura Giii iiTzArismaltor_ Nemesiis Γιώργος μεγ nicole1982 Alessandra Eliza MrDna Sofos Gerontas MarcoReus Lion Antzie arapakos Nef22102000 Giannis_19 θείτσα σε σύγχυση 😛 Verikoko17 spring day Praxis Queeva elenitren katharinekag Nikos_81 antonis97 Billprs BillyTheKid User2350 onegreek mosha Ioanna98 Philologist Aspasia Tsaroyki rempelos42 George.S Citylights SKG Nocommingback VFD59 Arvacon Kitana QWERTY23 bruh_234 Alexecon1991 korlef oups ladybookworm kost28 eukleidhs1821 mysterious1842001@ho sophiaa Mammy Nun adonman το κοριτσι του μαη alpha.kappa augustine calliope Johanna Mark Miranda32 Alin22 milianis valantis21 katia.m SlimShady margik Niffler Lnnn Jessie Μαβο Anhelika georgels Gyvenimas angeloskar Marple hirasawayui Αντικειμενικός jYanniss chochoru mary13 Εριφύλη Appolon Chemwizard shadow n1ki20 George9989 xakounaamatata PanMoonlight TakSimeon Nickt23 tsiobieman pannnos1992 1011 lnesb emzou Dimitris9 Ismhnhpapa Chrisa Soleil AlexK9 Petraland mariakanelop jims Γιώτα Κ. misoadeio Riaki28 Κλημεντίνη Moblok chrysakol Georgekk anastasia papa johnsala stefan maria20 Lester34 Revekka Nick0007 allall1 clevercat Dunedain10 BioChemical elewnora marian Panagiotis849 imyrcarn snol Cortes Marifei maraki67383 elenik09 iminspain Jimmy20 jj! giannhs2001 T C fockos Magi A Backpacker97 Nikos05 KikiGr23 Ggpg angelaRet stergios191919 fay-19 igeorgeoikonomo jen_dream Darkking sofia! angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα! Φέτος λέω να δοκιμάσω και εγώ τη τύχη μου να δώσω ξανά πανελλήνιες...Μάθε γέρο γράμματα που λένε...Τελείωσα το λύκειο το 2002....(τοοοοσο παλία...) και ήμουν θετική κατεύθυνση...!Λοιπόν , σκέφτομαι να ξαναδώσω μετά από τόσα χρόνια για τη σχολή μηχανολόγων μηχανικών....απόο θετική κατεύθυνση και λέω να διαβάσω εντελώς μόνη μου χωρίς φροντιστήρια....πόσες ώρες πιστεύεται θα είναι αρκετέςή Χημεία και η βιολογία κατεύθυνσης είναι δύσκολα σα μαθήματα; Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 19:36 Ο aladdin έγραψε: #1.216 06-07-14 19:36 Στα αλλα μαθηματα πως τα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 20:59 Ο transient: #1.217 06-07-14 20:59 Με λίγη θέληση όλα γίνονται!! Και ο αδερφός μου έδωσε μετά από πολλά χρόνια πανελλήνιες και πέρασε στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό!! Του άρεσε πάρα πολύ!! Καλή συνέχεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niovi1984 Νεοφερμένο μέλος Η niovi1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 17:18 Η niovi1984: #1.218 07-07-14 17:18 Η θετική έχει μαθηματικα,φυσικη ,χημεια,βιολογία...Στα αλλα θα το παλέψω πιστευω , εχω τελειώσει το μαθηματικό το 2008 οπότε από διάβασμα είμαι δύο μαθήματα λιγότερο μαθηματικά κατεύθυνσης και μαθηματικά γενικής....άντε και φυσική τη παλευω...το θέμα μου είναι χημεία κατεύθυνσης και βιολογία κατεύθυνσης....εκεί πιστεύω θα γίνει μακελίο....όσο για την έκεθεση θα δώ.....Τώρα όσο αφορά το διάβασμα χημεία κατεύθυνσης υτο 1ο κεφάλαιο έιναι ευκολο...τώρα πήγα στα οξέα βάσεις και ιοντισμό και πελάγωσα λιγάκι...μου φένεται όμως λίγο βουνό μετά από τόσα χρόνια...εσείς με το διάβασμα σε τέτοια μαθήματα που έχετε καιρό να τα ακουμπήσετε πώς το οργανώνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 20:05 Ο Schoolmate: #1.219 07-07-14 20:05 Για να γίνει η Φυσική Κατεύθυνσης και τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης πρέπει να γυρίσουμε τάξεις πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 21:04 Ο aladdin έγραψε: #1.220 07-07-14 21:04 Που θελεις να περασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: athinoula E.Z Natsuko kkatsaplias trifasikodiavasma Dion G. sophieee Τρελας123 thewitcher _vag_den_ Petr23 aggela30 kate56 rseven Schlimazel Nick_nt nikolname Corfu kitty agg1 quarterlifecrisis vasoula! kathleenn Ready for next step Vasilis125 mirara charmander J.Cameron shuuu buffon85 Antomar3 voοdoο ένας τυχαίος panagiotis23 Wonderkid AggelikiGr Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi Leo komm Student_21 Joji Nala Ryuzaki Lifelong Learner Robelano Marianna.diamanti TRAPLE BiteTheDust Maynard V@Per phleidhs constansn Than003 panosT436 Magigi dioandi2010 Kate1914 GeorgePap2003 Christr22 Αναστασία197 bibliofagos BatGuin Abiogenesis Tsos Helen06 RainbowEU kiyoshi Viktor Ilma Phil1 Christinach Aggel0sss Victwras777 maril8na Enhypen Dr. Gl. Luminous PanosApo lampgd Scandal Pars3c ilovekpop Marios2020 Νομάρχης IcedBreaje Ness SoyN elevag estrela angies Unboxholics ggl hello1234 Dionyshs1 Gogosps george777 Pharmacist01 nucomer flaura Giii iiTzArismaltor_ Nemesiis Γιώργος μεγ nicole1982 Alessandra Eliza MrDna Sofos Gerontas MarcoReus Lion Antzie arapakos Nef22102000 Giannis_19 θείτσα σε σύγχυση 😛 Verikoko17 spring day Praxis Queeva elenitren katharinekag Nikos_81 antonis97 Billprs BillyTheKid User2350 onegreek mosha Ioanna98 Philologist Aspasia Tsaroyki rempelos42 George.S Citylights SKG Nocommingback VFD59 Arvacon Kitana QWERTY23 bruh_234 Alexecon1991 korlef oups ladybookworm kost28 eukleidhs1821 mysterious1842001@ho sophiaa Mammy Nun adonman το κοριτσι του μαη alpha.kappa augustine calliope Johanna Mark Miranda32 Alin22 milianis valantis21 katia.m SlimShady margik Niffler Lnnn Jessie Μαβο Anhelika georgels Gyvenimas angeloskar Marple hirasawayui Αντικειμενικός jYanniss chochoru mary13 Εριφύλη Appolon Chemwizard shadow n1ki20 George9989 xakounaamatata PanMoonlight TakSimeon Nickt23 tsiobieman pannnos1992 1011 lnesb emzou Dimitris9 Ismhnhpapa Chrisa Soleil AlexK9 Petraland mariakanelop jims Γιώτα Κ. misoadeio Riaki28 Κλημεντίνη Moblok chrysakol Georgekk anastasia papa johnsala stefan maria20 Lester34 Revekka Nick0007 allall1 clevercat Dunedain10 BioChemical elewnora marian Panagiotis849 imyrcarn snol Cortes Marifei maraki67383 elenik09 iminspain Jimmy20 jj! giannhs2001 T C fockos Magi A Backpacker97 Nikos05 KikiGr23 Ggpg angelaRet stergios191919 fay-19 igeorgeoikonomo jen_dream Darkking sofia! angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στα αλλα μαθηματα πως τα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2014 στις 20:59 Ο transient: #1.217 06-07-14 20:59 Με λίγη θέληση όλα γίνονται!! Και ο αδερφός μου έδωσε μετά από πολλά χρόνια πανελλήνιες και πέρασε στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό!! Του άρεσε πάρα πολύ!! Καλή συνέχεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niovi1984 Νεοφερμένο μέλος Η niovi1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 17:18 Η niovi1984: #1.218 07-07-14 17:18 Η θετική έχει μαθηματικα,φυσικη ,χημεια,βιολογία...Στα αλλα θα το παλέψω πιστευω , εχω τελειώσει το μαθηματικό το 2008 οπότε από διάβασμα είμαι δύο μαθήματα λιγότερο μαθηματικά κατεύθυνσης και μαθηματικά γενικής....άντε και φυσική τη παλευω...το θέμα μου είναι χημεία κατεύθυνσης και βιολογία κατεύθυνσης....εκεί πιστεύω θα γίνει μακελίο....όσο για την έκεθεση θα δώ.....Τώρα όσο αφορά το διάβασμα χημεία κατεύθυνσης υτο 1ο κεφάλαιο έιναι ευκολο...τώρα πήγα στα οξέα βάσεις και ιοντισμό και πελάγωσα λιγάκι...μου φένεται όμως λίγο βουνό μετά από τόσα χρόνια...εσείς με το διάβασμα σε τέτοια μαθήματα που έχετε καιρό να τα ακουμπήσετε πώς το οργανώνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 20:05 Ο Schoolmate: #1.219 07-07-14 20:05 Για να γίνει η Φυσική Κατεύθυνσης και τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης πρέπει να γυρίσουμε τάξεις πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 21:04 Ο aladdin έγραψε: #1.220 07-07-14 21:04 Που θελεις να περασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: athinoula E.Z Natsuko kkatsaplias trifasikodiavasma Dion G. sophieee Τρελας123 thewitcher _vag_den_ Petr23 aggela30 kate56 rseven Schlimazel Nick_nt nikolname Corfu kitty agg1 quarterlifecrisis vasoula! kathleenn Ready for next step Vasilis125 mirara charmander J.Cameron shuuu buffon85 Antomar3 voοdoο ένας τυχαίος panagiotis23 Wonderkid AggelikiGr Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi Leo komm Student_21 Joji Nala Ryuzaki Lifelong Learner Robelano Marianna.diamanti TRAPLE BiteTheDust Maynard V@Per phleidhs constansn Than003 panosT436 Magigi dioandi2010 Kate1914 GeorgePap2003 Christr22 Αναστασία197 bibliofagos BatGuin Abiogenesis Tsos Helen06 RainbowEU kiyoshi Viktor Ilma Phil1 Christinach Aggel0sss Victwras777 maril8na Enhypen Dr. Gl. Luminous PanosApo lampgd Scandal Pars3c ilovekpop Marios2020 Νομάρχης IcedBreaje Ness SoyN elevag estrela angies Unboxholics ggl hello1234 Dionyshs1 Gogosps george777 Pharmacist01 nucomer flaura Giii iiTzArismaltor_ Nemesiis Γιώργος μεγ nicole1982 Alessandra Eliza MrDna Sofos Gerontas MarcoReus Lion Antzie arapakos Nef22102000 Giannis_19 θείτσα σε σύγχυση 😛 Verikoko17 spring day Praxis Queeva elenitren katharinekag Nikos_81 antonis97 Billprs BillyTheKid User2350 onegreek mosha Ioanna98 Philologist Aspasia Tsaroyki rempelos42 George.S Citylights SKG Nocommingback VFD59 Arvacon Kitana QWERTY23 bruh_234 Alexecon1991 korlef oups ladybookworm kost28 eukleidhs1821 mysterious1842001@ho sophiaa Mammy Nun adonman το κοριτσι του μαη alpha.kappa augustine calliope Johanna Mark Miranda32 Alin22 milianis valantis21 katia.m SlimShady margik Niffler Lnnn Jessie Μαβο Anhelika georgels Gyvenimas angeloskar Marple hirasawayui Αντικειμενικός jYanniss chochoru mary13 Εριφύλη Appolon Chemwizard shadow n1ki20 George9989 xakounaamatata PanMoonlight TakSimeon Nickt23 tsiobieman pannnos1992 1011 lnesb emzou Dimitris9 Ismhnhpapa Chrisa Soleil AlexK9 Petraland mariakanelop jims Γιώτα Κ. misoadeio Riaki28 Κλημεντίνη Moblok chrysakol Georgekk anastasia papa johnsala stefan maria20 Lester34 Revekka Nick0007 allall1 clevercat Dunedain10 BioChemical elewnora marian Panagiotis849 imyrcarn snol Cortes Marifei maraki67383 elenik09 iminspain Jimmy20 jj! giannhs2001 T C fockos Magi A Backpacker97 Nikos05 KikiGr23 Ggpg angelaRet stergios191919 fay-19 igeorgeoikonomo jen_dream Darkking sofia! angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με λίγη θέληση όλα γίνονται!! Και ο αδερφός μου έδωσε μετά από πολλά χρόνια πανελλήνιες και πέρασε στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό!! Του άρεσε πάρα πολύ!! Καλή συνέχεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niovi1984 Νεοφερμένο μέλος Η niovi1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 17:18 Η niovi1984: #1.218 07-07-14 17:18 Η θετική έχει μαθηματικα,φυσικη ,χημεια,βιολογία...Στα αλλα θα το παλέψω πιστευω , εχω τελειώσει το μαθηματικό το 2008 οπότε από διάβασμα είμαι δύο μαθήματα λιγότερο μαθηματικά κατεύθυνσης και μαθηματικά γενικής....άντε και φυσική τη παλευω...το θέμα μου είναι χημεία κατεύθυνσης και βιολογία κατεύθυνσης....εκεί πιστεύω θα γίνει μακελίο....όσο για την έκεθεση θα δώ.....Τώρα όσο αφορά το διάβασμα χημεία κατεύθυνσης υτο 1ο κεφάλαιο έιναι ευκολο...τώρα πήγα στα οξέα βάσεις και ιοντισμό και πελάγωσα λιγάκι...μου φένεται όμως λίγο βουνό μετά από τόσα χρόνια...εσείς με το διάβασμα σε τέτοια μαθήματα που έχετε καιρό να τα ακουμπήσετε πώς το οργανώνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 20:05 Ο Schoolmate: #1.219 07-07-14 20:05 Για να γίνει η Φυσική Κατεύθυνσης και τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης πρέπει να γυρίσουμε τάξεις πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 21:04 Ο aladdin έγραψε: #1.220 07-07-14 21:04 Που θελεις να περασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: athinoula E.Z Natsuko kkatsaplias trifasikodiavasma Dion G. sophieee Τρελας123 thewitcher _vag_den_ Petr23 aggela30 kate56 rseven Schlimazel Nick_nt nikolname Corfu kitty agg1 quarterlifecrisis vasoula! kathleenn Ready for next step Vasilis125 mirara charmander J.Cameron shuuu buffon85 Antomar3 voοdoο ένας τυχαίος panagiotis23 Wonderkid AggelikiGr Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi Leo komm Student_21 Joji Nala Ryuzaki Lifelong Learner Robelano Marianna.diamanti TRAPLE BiteTheDust Maynard V@Per phleidhs constansn Than003 panosT436 Magigi dioandi2010 Kate1914 GeorgePap2003 Christr22 Αναστασία197 bibliofagos BatGuin Abiogenesis Tsos Helen06 RainbowEU kiyoshi Viktor Ilma Phil1 Christinach Aggel0sss Victwras777 maril8na Enhypen Dr. Gl. Luminous PanosApo lampgd Scandal Pars3c ilovekpop Marios2020 Νομάρχης IcedBreaje Ness SoyN elevag estrela angies Unboxholics ggl hello1234 Dionyshs1 Gogosps george777 Pharmacist01 nucomer flaura Giii iiTzArismaltor_ Nemesiis Γιώργος μεγ nicole1982 Alessandra Eliza MrDna Sofos Gerontas MarcoReus Lion Antzie arapakos Nef22102000 Giannis_19 θείτσα σε σύγχυση 😛 Verikoko17 spring day Praxis Queeva elenitren katharinekag Nikos_81 antonis97 Billprs BillyTheKid User2350 onegreek mosha Ioanna98 Philologist Aspasia Tsaroyki rempelos42 George.S Citylights SKG Nocommingback VFD59 Arvacon Kitana QWERTY23 bruh_234 Alexecon1991 korlef oups ladybookworm kost28 eukleidhs1821 mysterious1842001@ho sophiaa Mammy Nun adonman το κοριτσι του μαη alpha.kappa augustine calliope Johanna Mark Miranda32 Alin22 milianis valantis21 katia.m SlimShady margik Niffler Lnnn Jessie Μαβο Anhelika georgels Gyvenimas angeloskar Marple hirasawayui Αντικειμενικός jYanniss chochoru mary13 Εριφύλη Appolon Chemwizard shadow n1ki20 George9989 xakounaamatata PanMoonlight TakSimeon Nickt23 tsiobieman pannnos1992 1011 lnesb emzou Dimitris9 Ismhnhpapa Chrisa Soleil AlexK9 Petraland mariakanelop jims Γιώτα Κ. misoadeio Riaki28 Κλημεντίνη Moblok chrysakol Georgekk anastasia papa johnsala stefan maria20 Lester34 Revekka Nick0007 allall1 clevercat Dunedain10 BioChemical elewnora marian Panagiotis849 imyrcarn snol Cortes Marifei maraki67383 elenik09 iminspain Jimmy20 jj! giannhs2001 T C fockos Magi A Backpacker97 Nikos05 KikiGr23 Ggpg angelaRet stergios191919 fay-19 igeorgeoikonomo jen_dream Darkking sofia! angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η θετική έχει μαθηματικα,φυσικη ,χημεια,βιολογία...Στα αλλα θα το παλέψω πιστευω , εχω τελειώσει το μαθηματικό το 2008 οπότε από διάβασμα είμαι δύο μαθήματα λιγότερο μαθηματικά κατεύθυνσης και μαθηματικά γενικής....άντε και φυσική τη παλευω...το θέμα μου είναι χημεία κατεύθυνσης και βιολογία κατεύθυνσης....εκεί πιστεύω θα γίνει μακελίο....όσο για την έκεθεση θα δώ.....Τώρα όσο αφορά το διάβασμα χημεία κατεύθυνσης υτο 1ο κεφάλαιο έιναι ευκολο...τώρα πήγα στα οξέα βάσεις και ιοντισμό και πελάγωσα λιγάκι...μου φένεται όμως λίγο βουνό μετά από τόσα χρόνια...εσείς με το διάβασμα σε τέτοια μαθήματα που έχετε καιρό να τα ακουμπήσετε πώς το οργανώνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Schoolmate Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Schoolmate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 20:05 Ο Schoolmate: #1.219 07-07-14 20:05 Για να γίνει η Φυσική Κατεύθυνσης και τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης πρέπει να γυρίσουμε τάξεις πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 21:04 Ο aladdin έγραψε: #1.220 07-07-14 21:04 Που θελεις να περασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 91 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Για να γίνει η Φυσική Κατεύθυνσης και τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης πρέπει να γυρίσουμε τάξεις πίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2014 στις 21:04 Ο aladdin έγραψε: #1.220 07-07-14 21:04 Που θελεις να περασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Που θελεις να περασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.