vissijunior11
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^MaRiA7^
Νεοφερμένο μέλος

κοιτα δν ειναι σιγουρο τπτ,και θα σου φερω παραδειγμα την περσινη χρονια,που καθως η υλη ηταν ιδια τοσα χρονια ξαφνικα τον οκτωβρη στελνει την υλη το υπουργειο και ειχε βγαλει ενα κεφαλαιο και μπηκε ενα αλλο και μετα τα φροντηστηρια τρεχανε να βγαλουν την υλη....Παιδια ειμαι β λυκειου και λεω να αρχισω το αοδε απο φετος για να εχω περισσοτερο χρονο του χρονου για τα υπολοιπα μαθηματα.. Ξερετε αν γενικα διαφοροποιητε η υλη πολυ καθε χρονο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vissijunior11
Νεοφερμένο μέλος

Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος

geokam
Δραστήριο μέλος

Αν και συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, δεν θα ήταν κακό να ασχοληθείς με τις σελίδες 25-43 και 55-63 γιατί θεωρώ ότι λόγω του περιεχομένου τους, δύσκολα θα βγούν από την ύληΠαιδια ειμαι β λυκειου και λεω να αρχισω το αοδε απο φετος για να εχω περισσοτερο χρονο του χρονου για τα υπολοιπα μαθηματα.. Ξερετε αν γενικα διαφοροποιητε η υλη πολυ καθε χρονο;
Panos593
Νεοφερμένο μέλος

*StarFalLeN*
Εκκολαπτόμενο μέλος

PanosMak
Νεοφερμένο μέλος

αλεξανδρα23
Νεοφερμένο μέλος

leobakagian
Εκκολαπτόμενο μέλος

drosos
Πολύ δραστήριο μέλος

Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

τα μαθηματα ειναι απλά χασιμο χρόνου.
fockos
Επιφανές μέλος

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

αμα κατσει να κανει το τεστακι μονος του δεν προκειται να δωσει βαση κ να τα γραψει με το χερι κανονικα.
ενω το τεστ στο φροντιστηριο σε αναγακαζει να το δεις σοβαρα.
εγω οταν το εδινα δεν πηγαινα στα μαθηματα γιατί ειχα ωδειο εκεινες τις μερες και ετσι διαβαζα μονη μου. πηγαινα μονο στα τεστακια που μου δινανε αφορμη να διαβασω παραπανω.
τελικά εγραψα καλύτερα από πολλους που μπαινανε στο μαθημα απλά επειδη ηταν στο πακετο και βαριουνταν τη ζωη τους.
fockos
Επιφανές μέλος

οχι.
αμα κατσει να κανει το τεστακι μονος του δεν προκειται να δωσει βαση κ να τα γραψει με το χερι κανονικα.
ενω το τεστ στο φροντιστηριο σε αναγακαζει να το δεις σοβαρα.
εγω οταν το εδινα δεν πηγαινα στα μαθηματα γιατί ειχα ωδειο εκεινες τις μερες και ετσι διαβαζα μονη μου. πηγαινα μονο στα τεστακια που μου δινανε αφορμη να διαβασω παραπανω.
τελικά εγραψα καλύτερα από πολλους που μπαινανε στο μαθημα απλά επειδη ηταν στο πακετο και βαριουνταν τη ζωη τους.
Σε ενα μάθημα παπαγαλιας θεωρώ δύσκολο το φροντιστήριο σε γκρουπ. Αντίθετα τα ιδιαιτερα θα ήταν πολύ χρήσιμα.
Itach1
Διάσημο μέλος

Πρεπει να ειναι πολυ βλακας καποιος να δωσει λεφτα για να κανει ιδιαιτερα στο Αοδε,ειναι 60 σελιδες στην εσχατη περιπτωση βαζεις την μανα σου να σε εξετασει.Σε ενα μάθημα παπαγαλιας θεωρώ δύσκολο το φροντιστήριο σε γκρουπ. Αντίθετα τα ιδιαιτερα θα ήταν πολύ χρήσιμα.
fockos
Επιφανές μέλος

Πρεπει να ειναι πολυ βλακας καποιος να δωσει λεφτα για να κανει ιδιαιτερα στο Αοδε,ειναι 60 σελιδες στην εσχατη περιπτωση βαζεις την μανα σου να σε εξετασει.
Είναι πολύ βλάκας κάποιος στο να χάνει βαθμούς σε μαθηματα που ο καθένας μπορει να γράψει 20 και να ξοδεύει λεφτα σε αλλα που είναι δύσκολοτερα οσα φροντιστήρια και να κανείς . Θα θυσίαζα σίγουρα κάποιες ώρες απο την έκθεση η τη φυσική για να κάνω αοδε. Αν δε περάσει κάποιος σε σχολη που θέλει καλώς η κακώς όλα τα λεφτα πανε σε μεγάλο βαθμό χαμενα. Εγώ που ήμουν μέτριος μαθητής θα κοιτούσα να γράψω 20 στα βατα μαθηματα κυρίως και για τα φυσικομαθηματικα θα αφηνα τα φυτά.
Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

ενω αμα μαθεις το αοδε απ εξω εισαι λιγοτερο φυτο

fockos
Επιφανές μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.