Δεν ειναι τιποτα αυτο το μαθημα. Μεχρι το Μαρτη εβλεπα τους συμμαθητες μου να το ξερουν απ'εξω και τους κοροιδευα, η αληθεια ειναι (αλαζονας και υπεροπτης ων).Μεχρι που συνειδητοποιησα πως ειναι πανελλαδικως εξεταζομενο. Προσωπικα, μου πηρε 2 μηνες, αλλα με συστηματικη μελετη. Και ουδεποτε υπηρξα καλος στην αποστηθιση, εξαλλου ειχα πολλα χρονια να το κανω αυτο, απο τοτε που ανεβασαμε Αριστοφανη στη πεμπτη δημοτικου, αν θυμαμαι καλα.
Αλλα για να ασχοληθεις με αυτο το μαθημα τους 2 τελευταιους μηνες, προυποθετει πως εχεις ηδη ασχοληθει αρκετα με τα βαρβατα της κατευθυνσης (μαθηματικα-φυσικη). Για αυτο δε το συστηνω ανεπιφυλακτα. Το νοημα ομως παραμενει: ολοι μπορουν να γραψουν ΑΟΔΕ, αρκει να στρωσουν λιγακι τα οπισθια τους.
Α, και να το λες σε καποιον που θα διορθωνει επι τοπου τα λαθη σου, βοηθα.
Θα νιωσετε μεγαλη ικανοποιηση οταν 1)τη μερα πριν το δωσετε θα σας ρωτανε ενα κομματι του βιβλιου και θα ρεει απο το στομα σας ωσαν γαργαρο νερο 2) θα υιοθετησετε αυτο το "κουλ", ψυχρο υφος του σχολικου εγχειριδιου στις συζητησεις σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.