Εγω βρίσκω το ΑΟΔΕ .. ενα απο τα πιο ενδιαφέρον μαθήματα που κάνουμε στην 3η λυκείου και γενικά στο λύκειο .. μαζί με το ΑΕΠΠ ....
Και είναι κάτι που εχει περισσότερες πιθανότητες να χρειαστεί στον καθένα ... παρα οι εξαναγκασμένες ταλαντώσεις , οι παραγωγοι .. οι μιγαδικοι κτλπ !!!!
Εμας μας βαζει τεστ σε καθε μαθημα .. επειδη το μαθημα δεν γινεται σε φροντιστηρια .. αρα πρεπει να το διαβασεις μονος σου .. και γι'αυτο μας βαζει τεστ σε καθε μαθημα για να μην το παρατησουμε θεωροντας το ευκολο .. αλλα να διαβαζουμε !! Στα 20-25 περιπου τεστ που εχουμε γραψει στα 20 σε ολα εχω πανω απο 18 .. και περιπου 17 20αρια ...
Εγω μιας και δεν πολυδιαβαζα απο μικρος

... μαθηματικα-φυσικη ..αλλα προγραμματισμο .. δεν μπορω να ειμαι σε ενα Α επιπεδο στα 2 πρωτα ...
κ γι'αυτο διαβαζω για 4 20αρια (σχεδον) ΑΕΠΠ - ΑΟΔΕ - ΑΟΘ - ΜΑΘ.ΓΕΝ ...
Στο θεμα μας τωρα το μυστικο στο ΑΟΔΕ ειναι .. να το κανεις αναγνωση δυνατα μια φορα ... και μετα να το πας παραγραφο παραγραφο ... πρωτα η 1η παρ.. μετα η 2η μετα και οι δυο μαζι .. μετα η 3η μετα και οι τρεις μαζι ..
Αυτο ειναι για το μαθημα της επομενης ημερας ... αλλα επειδη πολυ πιθανον να ξεχαστει μετα απο πολυ η λιγο καιρο .. καλο θα ηταν (αυτο π κανω κ εγω) να γραφεται τα κυρια χαρακτηριστικα ... π.χ. επιχειρηση .. κανει 1.2.3. τελος .. δηλαδη γραφεται την κυρια δομη του μαθηματος .... για χρησιμοποιηση στο μελλον .. εμενα μ εχει βοηθησει παρα πολυ αυτο !!!