_catalonia_
Δραστήριο μέλος

Σε εμας οι περισσοτεροι ειχαν παρει αστρονομια και οι υπολοιποι που θελαμε να κανουμε τμημα στην βιολογια δεν μπορουσαμεΑστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα.
Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι.
Κριμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anwnymos
Δραστήριο μέλος

Εμάς ήταν το πιο πολυπληθές τμήμα πάντα.
Μας έδειχνε ο καθηγητής ντοκιμαντέρ συνέχεια.![]()
κατι τετοιο συνεβαινε κ στο δικο μου σχολειο .
και εγω ειχα κανει την μαλακια να παρω βιολογια επιλογης

_catalonia_
Δραστήριο μέλος

Η Λογοτεχνια δεν υπαρχει ρε παιδια ;Μονο εγω θα την παρω απο 'δω μεσα ;
![]()
υπαρχει λογοτεχνια επιλογης στην β?αλλα εδω που τα λεμε και να υπαρχει ποιος ο λογος να την επιλεξεις..πιο πολυ θα σε μπερδευει ,ειδικα αν εχετε και κανεναν τρελαμενο φιλολογο αστο καλυτερα
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και φαντασου την επιλεγω εγω που θα παω θετικη

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Για την Ευρωπαϊκή λογοτεχνία δεν λες;;Εμάς μας έδωσαν μόνο 3 επιλογές για μαθήματα στα οποία δεν περιείχαν την Λογοτεχνία που ήθελα να επιλέξω...Η Λογοτεχνια δεν υπαρχει ρε παιδια ;Μονο εγω θα την παρω απο 'δω μεσα ;
![]()
υπαρχει λογοτεχνια επιλογης στην β?αλλα εδω που τα λεμε και να υπαρχει ποιος ο λογος να την επιλεξεις..πιο πολυ θα σε μπερδευει ,ειδικα αν εχετε και κανεναν τρελαμενο φιλολογο αστο καλυτερα
Νομίζω την Ευρωπαϊκή λογοτεχνία λέει

ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμας δεν ειχε τις Α.Ο. αλλα μας ειπαν οτι ειναι στα επιλογης. Λογικα τον Σεπτεμβριο που θα μας δωσουν παλι τα χαρτια θα τα εχει ολα.
_catalonia_
Δραστήριο μέλος

Mπαα, εγω σκεφτομαι οτι θα ειναι ωραια. Θα ειναι ξενη λογοτεχνια !![]()
Και φαντασου την επιλεγω εγω που θα παω θετικη![]()
Ε αφου σου αρεσει τι να πω..εγω ειχα παρει βιολογια και μου φανηκε αρκετα ευκολη..και παρολο που ημουν θεωρητικη λογοτεχνια επιλογης και να ηξερα οτι υπαρχει δεν θα διαλεγα γιατι την θεωρω καπως βαρετη

ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμενα γενικα μ' αρεσει η λογοτεχνια. Γουστα ειναι αυτα

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Επειδή εμείς κάναμε τη Βιολογία στην Α'Εμας δεν εχει βιολογια. Aδικο
Εμενα γενικα μ' αρεσει η λογοτεχνια. Γουστα ειναι αυτα![]()

Αυτοί δεν είχαν βιολογία στην Α'

ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Paschalis123
Νεοφερμένο μέλος

Εχω μερικες αποριες για τα μαθηματα επιλογης. Καταρχας να πω οτι τωρα θα παω β λυκειου και ειμαι σιγουρος οτι θα επιλεξω θεωρητικη και απο το σχολειο μας δωσανε χαρτι για τα μαθηματα επιλογης. Βασικα, σαν πρωτη επιλογη σκεφτομαι στις πανελληνιες να επιλεξω νομικη, σαν δευτερη φιλολογια η φιλοσοφια και σαν τριτη θεολογια. Ηθελα να σας ρωτησω ποια ειδικα μαθηματα να επιλεξω στη β λυκειου και στη γ?? Επισης αν επιλεξω δικαιο και λογοτεχνια μπορω να επιλεξω τις σχολες που προανεφερα και μπορω στη γ να επιλεξω τα ιδια?? Οποια απαντηση δεκτη γιατι εχω μπερδευτει και αγχωνομαι. Εαν εγραψα κατι που δεν στεκει διορθώστε με. Αν θελετε επισηναψτε μου κανενα site που να λεει για τα ειδικα μαθηματα στη β και στη γ λυκειου.
Ευχαριστω πολυ.
Επισήμανση: Τα μηνύματα 614 - 618 προήλθαν απο νήμα με παρόμοιο περιεχόμενο.
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχαια
Λατινικα
λογοτεχνια κατευθυνσης
ιστορια κατευθυνσης
Εκθεση ( νεοελληνικη γλωσσα)
Και 1 ακομη απο τα μαθηματα γενικης παιδειας γ λυκειου , δικης σου επιλογης( ιστορια, φυσικη,βιολογια,μαθηματικα γενικης παιδειας)
Δεν εχεις να ανησυχεις για τα μαθηματα επιλογης β λυκειου σε θεωρητικη,δε θα σε αποκλεισουν απο πουθενα.
Διάλεξε ο,τι σου αρέσει.
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μαθηματα επιλογης Β Λυκειου
https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/lykeio/1683-wrologio-programma-mathimatwn-b-lykeiou.html
Μαθηματα επιλογης Γ Λυκειου
https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/lykeio/755-wrologio-programma-genika-lykeia.html
Paschalis123
Νεοφερμένο μέλος

Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

kafess13
Νεοφερμένο μέλος

Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

ρε παιδιά για το μάθημα επιλογής στην β λυκείου θα υπάρχει ξεχωριστό απουσιολόγιο;
Μπαα, θα τα περνάνε στο γενικό της τάξης λογικά, όπως στο γυμνάσιο που χώριζε το τμήμα στα αγγλικά και στην δεύτερη ξένη γλώσσα!
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Raiseonce
Δραστήριο μέλος

Συνεννοήσου με τους φίλους σου να πάρετε το ίδιο μάθημα επιλογής.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.