@l3x1k0 Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:05 Ο @l3x1k0 έγραψε: #581 09-06-13 23:05 Εγώ έβαλα εφαρμογές υπολογιστών ως πρώτη επιλογή και μετά αρχές οικονομίας που δεν με χαλάει να κάνω πάλι το ίδιο βιβλίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 12:16 Η τρελή φιλόσοφος: #582 16-06-13 12:16 εγώ έβαλα πρώτα υερωπαϊκή λογοτεχνία(που την έχουν βάλει αρκετοί πρώτη επιλογή και ελπίζω ότι θα φτιάξουν τμήμα) δεύτερη αρχές οικονομίας τρίτη αστρονομία(που φαντάζομαι πως θα το διδάσκουν οπότε δεν το θέλω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:13 Η Nefeli Graf: #583 21-06-13 17:13 Μαθήματα επιλογής 3 δεν περίμενα και άλλα Τι να πρωτοεπιλέξωωωωωωωωωω !!! 1.Αρχές Οικονομίες 2.Σχέδιο 3.Εφαρμογές Η/Υ Οκ...φυσικά και 2ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:15 Ο damn έγραψε: #584 21-06-13 17:15 εγω αρχες οικονομιας πηρα nefeli graf και ηταν μια χαρα και ας ημυον τεχνολογικη αληθεια τι κατευθυνση θα δηλωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:23 Η Nefeli Graf: #585 21-06-13 17:23 Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: εγω αρχες οικονομιας πηρα nefeli graf και ηταν μια χαρα και ας ημυον τεχνολογικη αληθεια τι κατευθυνση θα δηλωσεις? Click για ανάπτυξη... Θεωρητική γι'αυτό δεν μου άρεσε κανένα από τα μαθήματα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:33 Ο damn έγραψε: #586 21-06-13 17:33 Εγω θα σου πρωτεινα να επιλεξεις αρχες οικονομιας η σχεδεο.Πανντως να ξερεις η β λυκειου ειναι βαρετη ταξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:49 Η Nefeli Graf: #587 21-06-13 17:49 Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: Εγω θα σου πρωτεινα να επιλεξεις αρχες οικονομιας η σχεδεο.Πανντως να ξερεις η β λυκειου ειναι βαρετη ταξη. Click για ανάπτυξη... Σχέδιο πήρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 20:08 Η maria_lulu: #588 25-06-13 20:08 Ως πρώτη επιλογή πήρα στοιχεία αστρονομίας και διαστημικής και ως δεύτερη εφαρμογές πληροφορικής υπολογιστών, αν και ήθελα σχέδιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:52 Η aggressive: #589 25-06-13 23:52 Παιδιά σίγουρα δεν έχει αλλάξει το βιβλίο της οικονομίας?? Ίδιο με της α' θα είναι?? Τραγικό... Προσωπικά είμαι ανάμεσα σε πληροφορική και στοιχεία αστρονομίας και διαστημικής. Το μάθημα της αστρονομίας το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον, αλλά το γράφουμε στο τέλος. Από την άλλη η πληροφορική δεν αποτελεί εξεταζόμενο μάθημα. (Ισχύει πως οι βαθμοί της δεν μετράνε στον μέσο όρο??) Επίσης, πληροφορική γνωρίζω όλα αυτά που θα μας διδάξουν, οπότε καταντάει βαρετό και αυτό... Όλα τα άλλα μαθήματα τα απορρίπτω εννοείται. Η θεωρητική διαλέγει 2 μαθήματα?? Ένα υποχρεωτικό και ένα επιλογής? Επίσης, να πω πως διάβασα ότι η θεωρητική θα έχει 1 ώρα παραπάνω μάθημα, απ'ότι εμείς οι θετικοί. LOoOoOoOsErs... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 18:38 Η maria_lulu: #590 27-06-13 18:38 Παιδιά σίγουρα δεν έχει αλλάξει το βιβλίο της οικονομίας?? Ίδιο με της α' θα είναι?? Τραγικό... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι το ίδιο θα είναι... Ο κ. Τέντες διευκρινίσει ότι οι μαθητές που είχαν διδαχθεί το μάθημα στην Α΄ τάξη μπορούν να το επιλέξουν και στη Β΄ τάξη, καθώς η ύλη που διδάσκεται είναι διαφορετική. Click για ανάπτυξη... πηγή Από την άλλη η πληροφορική δεν αποτελεί εξεταζόμενο μάθημα. (Ισχύει πως οι βαθμοί της δεν μετράνε στον μέσο όρο??) Click για ανάπτυξη... Για τη πληροφορική δε γνωρίζω. Η θεωρητική διαλέγει 2 μαθήματα?? Ένα υποχρεωτικό και ένα επιλογής? Click για ανάπτυξη... Ναι η θεωρητική διαλέγει ανάμεσα σε δύο (αρχές φιλοσοφίας ή πολιτική και δίκαιο). Όποιο και να διαλέξει έχει την ίδια βαρύτητα με τα Αρχαία και τα Λατινικά, επειδή είναι κατεύθυνσης. Και φυσικά διαλέγει και μάθημα επιλογής. Η θεωρητική διαλέγει 2 μαθήματα?? Ένα υποχρεωτικό και ένα επιλογής? Επίσης, να πω πως διάβασα ότι η θεωρητική θα έχει 1 ώρα παραπάνω μάθημα, απ'ότι εμείς οι θετικοί. LOoOoOoOsErs... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ναι, επειδή η θεωρητική έχει 8 ώρες μάθημα κατεύθυνσης και η Θετική/Τεχνολογική έχει 7 ώρες μάθημα κατεύθυνσης. Φυσικά συν τις ώρες μαθήματος Γενικής και επιλογής. Ελπίζω να βοήθησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 18:41 Ο jj! έγραψε: #591 27-06-13 18:41 Η θεωρητική κάνει 4 ώρες αρχαία κατεύθυνσης. Αντίθετα, η Θετική/τεχνολογική κάνει 3 ώρες μαθηματικά κατεύθυνσης. (Για τη β' μιλώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 18:34 Ο Fedde le Grand: #592 28-06-13 18:34 Παιδιά στις Αρχές Οικονομίας θα μας δώσουν καινούργιο βιβλίο ή θα συνεχίσουν την ύλη του βιβλίου της Α';(Για όσους επιλέξουν Αρχές Οικονομίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 19:14 Η maria_lulu: #593 28-06-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά στις Αρχές Οικονομίας θα μας δώσουν καινούργιο βιβλίο ή θα συνεχίσουν την ύλη του βιβλίου της Α';(Για όσους επιλέξουν Αρχές Οικονομίας) Click για ανάπτυξη... Μάλλον το ίδιο θα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 19:19 Ο Fedde le Grand: #594 28-06-13 19:19 Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2013 στις 11:45 Η maria_lulu: #595 29-06-13 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάνεις! Εμείς φέτος είχαμε μια καθηγήτρια που μας έβαζε να γράφουμε όλο το μάθημα... Κάθε φορά γράφαμε 2-3 σελίδες... Και μας τα έλεγε τόσο γρήγορα που δε προλαβαίναμε να τα γράψουμε. Της το είχαμε πει, αλλά δε μας έδωσε σημασία. Για αυτό το λόγο, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από το σχολείου μου που διάλεξε ξανά Αρχές οικονομίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 01:33 Ο ΕλευθεριⒶκος: #596 22-07-13 01:33 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Καλά θα κάνεις! Εμείς φέτος είχαμε μια καθηγήτρια που μας έβαζε να γράφουμε όλο το μάθημα... Κάθε φορά γράφαμε 2-3 σελίδες... Και μας τα έλεγε τόσο γρήγορα που δε προλαβαίναμε να τα γράψουμε. Της το είχαμε πει, αλλά δε μας έδωσε σημασία. Για αυτό το λόγο, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από το σχολείου μου που διάλεξε ξανά Αρχές οικονομίας... Click για ανάπτυξη... Και 'μεις ! Το καλο βεβαια ηταν οτι δεν κοιταζε και πολυ αν γραφαμε P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 12:57 Η Nefeli Graf: #597 22-07-13 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Click για ανάπτυξη... Σας έδωσαν μάθημα επιλογής Αστρονομία;;;Καλά εσείς είστε τυχερά βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:03 Η Εχέμυθη έγραψε: #598 22-07-13 13:03 Εγω Αστρονομια δηλωσα αλλα δε βλεπω να γινεται τμημα Μαλλον ολοι , οπως και περσυ , θα κανουμε πληροφορικη :\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:10 Ο καποιος_καπου: #599 22-07-13 13:10 Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:58 Η Ερινύς έγραψε: #600 22-07-13 13:58 Αρχική Δημοσίευση από καποιος_καπου: Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Click για ανάπτυξη... Εμάς ήταν το πιο πολυπληθές τμήμα πάντα. Μας έδειχνε ο καθηγητής ντοκιμαντέρ συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ έβαλα εφαρμογές υπολογιστών ως πρώτη επιλογή και μετά αρχές οικονομίας που δεν με χαλάει να κάνω πάλι το ίδιο βιβλίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 12:16 Η τρελή φιλόσοφος: #582 16-06-13 12:16 εγώ έβαλα πρώτα υερωπαϊκή λογοτεχνία(που την έχουν βάλει αρκετοί πρώτη επιλογή και ελπίζω ότι θα φτιάξουν τμήμα) δεύτερη αρχές οικονομίας τρίτη αστρονομία(που φαντάζομαι πως θα το διδάσκουν οπότε δεν το θέλω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:13 Η Nefeli Graf: #583 21-06-13 17:13 Μαθήματα επιλογής 3 δεν περίμενα και άλλα Τι να πρωτοεπιλέξωωωωωωωωωω !!! 1.Αρχές Οικονομίες 2.Σχέδιο 3.Εφαρμογές Η/Υ Οκ...φυσικά και 2ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:15 Ο damn έγραψε: #584 21-06-13 17:15 εγω αρχες οικονομιας πηρα nefeli graf και ηταν μια χαρα και ας ημυον τεχνολογικη αληθεια τι κατευθυνση θα δηλωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:23 Η Nefeli Graf: #585 21-06-13 17:23 Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: εγω αρχες οικονομιας πηρα nefeli graf και ηταν μια χαρα και ας ημυον τεχνολογικη αληθεια τι κατευθυνση θα δηλωσεις? Click για ανάπτυξη... Θεωρητική γι'αυτό δεν μου άρεσε κανένα από τα μαθήματα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:33 Ο damn έγραψε: #586 21-06-13 17:33 Εγω θα σου πρωτεινα να επιλεξεις αρχες οικονομιας η σχεδεο.Πανντως να ξερεις η β λυκειου ειναι βαρετη ταξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:49 Η Nefeli Graf: #587 21-06-13 17:49 Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: Εγω θα σου πρωτεινα να επιλεξεις αρχες οικονομιας η σχεδεο.Πανντως να ξερεις η β λυκειου ειναι βαρετη ταξη. Click για ανάπτυξη... Σχέδιο πήρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 20:08 Η maria_lulu: #588 25-06-13 20:08 Ως πρώτη επιλογή πήρα στοιχεία αστρονομίας και διαστημικής και ως δεύτερη εφαρμογές πληροφορικής υπολογιστών, αν και ήθελα σχέδιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:52 Η aggressive: #589 25-06-13 23:52 Παιδιά σίγουρα δεν έχει αλλάξει το βιβλίο της οικονομίας?? Ίδιο με της α' θα είναι?? Τραγικό... Προσωπικά είμαι ανάμεσα σε πληροφορική και στοιχεία αστρονομίας και διαστημικής. Το μάθημα της αστρονομίας το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον, αλλά το γράφουμε στο τέλος. Από την άλλη η πληροφορική δεν αποτελεί εξεταζόμενο μάθημα. (Ισχύει πως οι βαθμοί της δεν μετράνε στον μέσο όρο??) Επίσης, πληροφορική γνωρίζω όλα αυτά που θα μας διδάξουν, οπότε καταντάει βαρετό και αυτό... Όλα τα άλλα μαθήματα τα απορρίπτω εννοείται. Η θεωρητική διαλέγει 2 μαθήματα?? Ένα υποχρεωτικό και ένα επιλογής? Επίσης, να πω πως διάβασα ότι η θεωρητική θα έχει 1 ώρα παραπάνω μάθημα, απ'ότι εμείς οι θετικοί. LOoOoOoOsErs... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 18:38 Η maria_lulu: #590 27-06-13 18:38 Παιδιά σίγουρα δεν έχει αλλάξει το βιβλίο της οικονομίας?? Ίδιο με της α' θα είναι?? Τραγικό... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι το ίδιο θα είναι... Ο κ. Τέντες διευκρινίσει ότι οι μαθητές που είχαν διδαχθεί το μάθημα στην Α΄ τάξη μπορούν να το επιλέξουν και στη Β΄ τάξη, καθώς η ύλη που διδάσκεται είναι διαφορετική. Click για ανάπτυξη... πηγή Από την άλλη η πληροφορική δεν αποτελεί εξεταζόμενο μάθημα. (Ισχύει πως οι βαθμοί της δεν μετράνε στον μέσο όρο??) Click για ανάπτυξη... Για τη πληροφορική δε γνωρίζω. Η θεωρητική διαλέγει 2 μαθήματα?? Ένα υποχρεωτικό και ένα επιλογής? Click για ανάπτυξη... Ναι η θεωρητική διαλέγει ανάμεσα σε δύο (αρχές φιλοσοφίας ή πολιτική και δίκαιο). Όποιο και να διαλέξει έχει την ίδια βαρύτητα με τα Αρχαία και τα Λατινικά, επειδή είναι κατεύθυνσης. Και φυσικά διαλέγει και μάθημα επιλογής. Η θεωρητική διαλέγει 2 μαθήματα?? Ένα υποχρεωτικό και ένα επιλογής? Επίσης, να πω πως διάβασα ότι η θεωρητική θα έχει 1 ώρα παραπάνω μάθημα, απ'ότι εμείς οι θετικοί. LOoOoOoOsErs... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ναι, επειδή η θεωρητική έχει 8 ώρες μάθημα κατεύθυνσης και η Θετική/Τεχνολογική έχει 7 ώρες μάθημα κατεύθυνσης. Φυσικά συν τις ώρες μαθήματος Γενικής και επιλογής. Ελπίζω να βοήθησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 18:41 Ο jj! έγραψε: #591 27-06-13 18:41 Η θεωρητική κάνει 4 ώρες αρχαία κατεύθυνσης. Αντίθετα, η Θετική/τεχνολογική κάνει 3 ώρες μαθηματικά κατεύθυνσης. (Για τη β' μιλώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 18:34 Ο Fedde le Grand: #592 28-06-13 18:34 Παιδιά στις Αρχές Οικονομίας θα μας δώσουν καινούργιο βιβλίο ή θα συνεχίσουν την ύλη του βιβλίου της Α';(Για όσους επιλέξουν Αρχές Οικονομίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 19:14 Η maria_lulu: #593 28-06-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά στις Αρχές Οικονομίας θα μας δώσουν καινούργιο βιβλίο ή θα συνεχίσουν την ύλη του βιβλίου της Α';(Για όσους επιλέξουν Αρχές Οικονομίας) Click για ανάπτυξη... Μάλλον το ίδιο θα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 19:19 Ο Fedde le Grand: #594 28-06-13 19:19 Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2013 στις 11:45 Η maria_lulu: #595 29-06-13 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάνεις! Εμείς φέτος είχαμε μια καθηγήτρια που μας έβαζε να γράφουμε όλο το μάθημα... Κάθε φορά γράφαμε 2-3 σελίδες... Και μας τα έλεγε τόσο γρήγορα που δε προλαβαίναμε να τα γράψουμε. Της το είχαμε πει, αλλά δε μας έδωσε σημασία. Για αυτό το λόγο, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από το σχολείου μου που διάλεξε ξανά Αρχές οικονομίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 01:33 Ο ΕλευθεριⒶκος: #596 22-07-13 01:33 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Καλά θα κάνεις! Εμείς φέτος είχαμε μια καθηγήτρια που μας έβαζε να γράφουμε όλο το μάθημα... Κάθε φορά γράφαμε 2-3 σελίδες... Και μας τα έλεγε τόσο γρήγορα που δε προλαβαίναμε να τα γράψουμε. Της το είχαμε πει, αλλά δε μας έδωσε σημασία. Για αυτό το λόγο, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από το σχολείου μου που διάλεξε ξανά Αρχές οικονομίας... Click για ανάπτυξη... Και 'μεις ! Το καλο βεβαια ηταν οτι δεν κοιταζε και πολυ αν γραφαμε P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 12:57 Η Nefeli Graf: #597 22-07-13 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Click για ανάπτυξη... Σας έδωσαν μάθημα επιλογής Αστρονομία;;;Καλά εσείς είστε τυχερά βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:03 Η Εχέμυθη έγραψε: #598 22-07-13 13:03 Εγω Αστρονομια δηλωσα αλλα δε βλεπω να γινεται τμημα Μαλλον ολοι , οπως και περσυ , θα κανουμε πληροφορικη :\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:10 Ο καποιος_καπου: #599 22-07-13 13:10 Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:58 Η Ερινύς έγραψε: #600 22-07-13 13:58 Αρχική Δημοσίευση από καποιος_καπου: Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Click για ανάπτυξη... Εμάς ήταν το πιο πολυπληθές τμήμα πάντα. Μας έδειχνε ο καθηγητής ντοκιμαντέρ συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ έβαλα πρώτα υερωπαϊκή λογοτεχνία(που την έχουν βάλει αρκετοί πρώτη επιλογή και ελπίζω ότι θα φτιάξουν τμήμα) δεύτερη αρχές οικονομίας τρίτη αστρονομία(που φαντάζομαι πως θα το διδάσκουν οπότε δεν το θέλω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:13 Η Nefeli Graf: #583 21-06-13 17:13 Μαθήματα επιλογής 3 δεν περίμενα και άλλα Τι να πρωτοεπιλέξωωωωωωωωωω !!! 1.Αρχές Οικονομίες 2.Σχέδιο 3.Εφαρμογές Η/Υ Οκ...φυσικά και 2ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:15 Ο damn έγραψε: #584 21-06-13 17:15 εγω αρχες οικονομιας πηρα nefeli graf και ηταν μια χαρα και ας ημυον τεχνολογικη αληθεια τι κατευθυνση θα δηλωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:23 Η Nefeli Graf: #585 21-06-13 17:23 Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: εγω αρχες οικονομιας πηρα nefeli graf και ηταν μια χαρα και ας ημυον τεχνολογικη αληθεια τι κατευθυνση θα δηλωσεις? Click για ανάπτυξη... Θεωρητική γι'αυτό δεν μου άρεσε κανένα από τα μαθήματα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:33 Ο damn έγραψε: #586 21-06-13 17:33 Εγω θα σου πρωτεινα να επιλεξεις αρχες οικονομιας η σχεδεο.Πανντως να ξερεις η β λυκειου ειναι βαρετη ταξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:49 Η Nefeli Graf: #587 21-06-13 17:49 Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: Εγω θα σου πρωτεινα να επιλεξεις αρχες οικονομιας η σχεδεο.Πανντως να ξερεις η β λυκειου ειναι βαρετη ταξη. Click για ανάπτυξη... Σχέδιο πήρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 20:08 Η maria_lulu: #588 25-06-13 20:08 Ως πρώτη επιλογή πήρα στοιχεία αστρονομίας και διαστημικής και ως δεύτερη εφαρμογές πληροφορικής υπολογιστών, αν και ήθελα σχέδιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:52 Η aggressive: #589 25-06-13 23:52 Παιδιά σίγουρα δεν έχει αλλάξει το βιβλίο της οικονομίας?? Ίδιο με της α' θα είναι?? Τραγικό... Προσωπικά είμαι ανάμεσα σε πληροφορική και στοιχεία αστρονομίας και διαστημικής. Το μάθημα της αστρονομίας το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον, αλλά το γράφουμε στο τέλος. Από την άλλη η πληροφορική δεν αποτελεί εξεταζόμενο μάθημα. (Ισχύει πως οι βαθμοί της δεν μετράνε στον μέσο όρο??) Επίσης, πληροφορική γνωρίζω όλα αυτά που θα μας διδάξουν, οπότε καταντάει βαρετό και αυτό... Όλα τα άλλα μαθήματα τα απορρίπτω εννοείται. Η θεωρητική διαλέγει 2 μαθήματα?? Ένα υποχρεωτικό και ένα επιλογής? Επίσης, να πω πως διάβασα ότι η θεωρητική θα έχει 1 ώρα παραπάνω μάθημα, απ'ότι εμείς οι θετικοί. LOoOoOoOsErs... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 18:38 Η maria_lulu: #590 27-06-13 18:38 Παιδιά σίγουρα δεν έχει αλλάξει το βιβλίο της οικονομίας?? Ίδιο με της α' θα είναι?? Τραγικό... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι το ίδιο θα είναι... Ο κ. Τέντες διευκρινίσει ότι οι μαθητές που είχαν διδαχθεί το μάθημα στην Α΄ τάξη μπορούν να το επιλέξουν και στη Β΄ τάξη, καθώς η ύλη που διδάσκεται είναι διαφορετική. Click για ανάπτυξη... πηγή Από την άλλη η πληροφορική δεν αποτελεί εξεταζόμενο μάθημα. (Ισχύει πως οι βαθμοί της δεν μετράνε στον μέσο όρο??) Click για ανάπτυξη... Για τη πληροφορική δε γνωρίζω. Η θεωρητική διαλέγει 2 μαθήματα?? Ένα υποχρεωτικό και ένα επιλογής? Click για ανάπτυξη... Ναι η θεωρητική διαλέγει ανάμεσα σε δύο (αρχές φιλοσοφίας ή πολιτική και δίκαιο). Όποιο και να διαλέξει έχει την ίδια βαρύτητα με τα Αρχαία και τα Λατινικά, επειδή είναι κατεύθυνσης. Και φυσικά διαλέγει και μάθημα επιλογής. Η θεωρητική διαλέγει 2 μαθήματα?? Ένα υποχρεωτικό και ένα επιλογής? Επίσης, να πω πως διάβασα ότι η θεωρητική θα έχει 1 ώρα παραπάνω μάθημα, απ'ότι εμείς οι θετικοί. LOoOoOoOsErs... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ναι, επειδή η θεωρητική έχει 8 ώρες μάθημα κατεύθυνσης και η Θετική/Τεχνολογική έχει 7 ώρες μάθημα κατεύθυνσης. Φυσικά συν τις ώρες μαθήματος Γενικής και επιλογής. Ελπίζω να βοήθησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 18:41 Ο jj! έγραψε: #591 27-06-13 18:41 Η θεωρητική κάνει 4 ώρες αρχαία κατεύθυνσης. Αντίθετα, η Θετική/τεχνολογική κάνει 3 ώρες μαθηματικά κατεύθυνσης. (Για τη β' μιλώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 18:34 Ο Fedde le Grand: #592 28-06-13 18:34 Παιδιά στις Αρχές Οικονομίας θα μας δώσουν καινούργιο βιβλίο ή θα συνεχίσουν την ύλη του βιβλίου της Α';(Για όσους επιλέξουν Αρχές Οικονομίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 19:14 Η maria_lulu: #593 28-06-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά στις Αρχές Οικονομίας θα μας δώσουν καινούργιο βιβλίο ή θα συνεχίσουν την ύλη του βιβλίου της Α';(Για όσους επιλέξουν Αρχές Οικονομίας) Click για ανάπτυξη... Μάλλον το ίδιο θα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 19:19 Ο Fedde le Grand: #594 28-06-13 19:19 Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2013 στις 11:45 Η maria_lulu: #595 29-06-13 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάνεις! Εμείς φέτος είχαμε μια καθηγήτρια που μας έβαζε να γράφουμε όλο το μάθημα... Κάθε φορά γράφαμε 2-3 σελίδες... Και μας τα έλεγε τόσο γρήγορα που δε προλαβαίναμε να τα γράψουμε. Της το είχαμε πει, αλλά δε μας έδωσε σημασία. Για αυτό το λόγο, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από το σχολείου μου που διάλεξε ξανά Αρχές οικονομίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 01:33 Ο ΕλευθεριⒶκος: #596 22-07-13 01:33 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Καλά θα κάνεις! Εμείς φέτος είχαμε μια καθηγήτρια που μας έβαζε να γράφουμε όλο το μάθημα... Κάθε φορά γράφαμε 2-3 σελίδες... Και μας τα έλεγε τόσο γρήγορα που δε προλαβαίναμε να τα γράψουμε. Της το είχαμε πει, αλλά δε μας έδωσε σημασία. Για αυτό το λόγο, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από το σχολείου μου που διάλεξε ξανά Αρχές οικονομίας... Click για ανάπτυξη... Και 'μεις ! Το καλο βεβαια ηταν οτι δεν κοιταζε και πολυ αν γραφαμε P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 12:57 Η Nefeli Graf: #597 22-07-13 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Click για ανάπτυξη... Σας έδωσαν μάθημα επιλογής Αστρονομία;;;Καλά εσείς είστε τυχερά βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:03 Η Εχέμυθη έγραψε: #598 22-07-13 13:03 Εγω Αστρονομια δηλωσα αλλα δε βλεπω να γινεται τμημα Μαλλον ολοι , οπως και περσυ , θα κανουμε πληροφορικη :\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:10 Ο καποιος_καπου: #599 22-07-13 13:10 Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:58 Η Ερινύς έγραψε: #600 22-07-13 13:58 Αρχική Δημοσίευση από καποιος_καπου: Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Click για ανάπτυξη... Εμάς ήταν το πιο πολυπληθές τμήμα πάντα. Μας έδειχνε ο καθηγητής ντοκιμαντέρ συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαθήματα επιλογής 3 δεν περίμενα και άλλα Τι να πρωτοεπιλέξωωωωωωωωωω !!! 1.Αρχές Οικονομίες 2.Σχέδιο 3.Εφαρμογές Η/Υ Οκ...φυσικά και 2ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:15 Ο damn έγραψε: #584 21-06-13 17:15 εγω αρχες οικονομιας πηρα nefeli graf και ηταν μια χαρα και ας ημυον τεχνολογικη αληθεια τι κατευθυνση θα δηλωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:23 Η Nefeli Graf: #585 21-06-13 17:23 Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: εγω αρχες οικονομιας πηρα nefeli graf και ηταν μια χαρα και ας ημυον τεχνολογικη αληθεια τι κατευθυνση θα δηλωσεις? Click για ανάπτυξη... Θεωρητική γι'αυτό δεν μου άρεσε κανένα από τα μαθήματα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:33 Ο damn έγραψε: #586 21-06-13 17:33 Εγω θα σου πρωτεινα να επιλεξεις αρχες οικονομιας η σχεδεο.Πανντως να ξερεις η β λυκειου ειναι βαρετη ταξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:49 Η Nefeli Graf: #587 21-06-13 17:49 Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: Εγω θα σου πρωτεινα να επιλεξεις αρχες οικονομιας η σχεδεο.Πανντως να ξερεις η β λυκειου ειναι βαρετη ταξη. Click για ανάπτυξη... Σχέδιο πήρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 20:08 Η maria_lulu: #588 25-06-13 20:08 Ως πρώτη επιλογή πήρα στοιχεία αστρονομίας και διαστημικής και ως δεύτερη εφαρμογές πληροφορικής υπολογιστών, αν και ήθελα σχέδιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:52 Η aggressive: #589 25-06-13 23:52 Παιδιά σίγουρα δεν έχει αλλάξει το βιβλίο της οικονομίας?? Ίδιο με της α' θα είναι?? Τραγικό... Προσωπικά είμαι ανάμεσα σε πληροφορική και στοιχεία αστρονομίας και διαστημικής. Το μάθημα της αστρονομίας το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον, αλλά το γράφουμε στο τέλος. Από την άλλη η πληροφορική δεν αποτελεί εξεταζόμενο μάθημα. (Ισχύει πως οι βαθμοί της δεν μετράνε στον μέσο όρο??) Επίσης, πληροφορική γνωρίζω όλα αυτά που θα μας διδάξουν, οπότε καταντάει βαρετό και αυτό... Όλα τα άλλα μαθήματα τα απορρίπτω εννοείται. Η θεωρητική διαλέγει 2 μαθήματα?? Ένα υποχρεωτικό και ένα επιλογής? Επίσης, να πω πως διάβασα ότι η θεωρητική θα έχει 1 ώρα παραπάνω μάθημα, απ'ότι εμείς οι θετικοί. LOoOoOoOsErs... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 18:38 Η maria_lulu: #590 27-06-13 18:38 Παιδιά σίγουρα δεν έχει αλλάξει το βιβλίο της οικονομίας?? Ίδιο με της α' θα είναι?? Τραγικό... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι το ίδιο θα είναι... Ο κ. Τέντες διευκρινίσει ότι οι μαθητές που είχαν διδαχθεί το μάθημα στην Α΄ τάξη μπορούν να το επιλέξουν και στη Β΄ τάξη, καθώς η ύλη που διδάσκεται είναι διαφορετική. Click για ανάπτυξη... πηγή Από την άλλη η πληροφορική δεν αποτελεί εξεταζόμενο μάθημα. (Ισχύει πως οι βαθμοί της δεν μετράνε στον μέσο όρο??) Click για ανάπτυξη... Για τη πληροφορική δε γνωρίζω. Η θεωρητική διαλέγει 2 μαθήματα?? Ένα υποχρεωτικό και ένα επιλογής? Click για ανάπτυξη... Ναι η θεωρητική διαλέγει ανάμεσα σε δύο (αρχές φιλοσοφίας ή πολιτική και δίκαιο). Όποιο και να διαλέξει έχει την ίδια βαρύτητα με τα Αρχαία και τα Λατινικά, επειδή είναι κατεύθυνσης. Και φυσικά διαλέγει και μάθημα επιλογής. Η θεωρητική διαλέγει 2 μαθήματα?? Ένα υποχρεωτικό και ένα επιλογής? Επίσης, να πω πως διάβασα ότι η θεωρητική θα έχει 1 ώρα παραπάνω μάθημα, απ'ότι εμείς οι θετικοί. LOoOoOoOsErs... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ναι, επειδή η θεωρητική έχει 8 ώρες μάθημα κατεύθυνσης και η Θετική/Τεχνολογική έχει 7 ώρες μάθημα κατεύθυνσης. Φυσικά συν τις ώρες μαθήματος Γενικής και επιλογής. Ελπίζω να βοήθησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 18:41 Ο jj! έγραψε: #591 27-06-13 18:41 Η θεωρητική κάνει 4 ώρες αρχαία κατεύθυνσης. Αντίθετα, η Θετική/τεχνολογική κάνει 3 ώρες μαθηματικά κατεύθυνσης. (Για τη β' μιλώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 18:34 Ο Fedde le Grand: #592 28-06-13 18:34 Παιδιά στις Αρχές Οικονομίας θα μας δώσουν καινούργιο βιβλίο ή θα συνεχίσουν την ύλη του βιβλίου της Α';(Για όσους επιλέξουν Αρχές Οικονομίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 19:14 Η maria_lulu: #593 28-06-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά στις Αρχές Οικονομίας θα μας δώσουν καινούργιο βιβλίο ή θα συνεχίσουν την ύλη του βιβλίου της Α';(Για όσους επιλέξουν Αρχές Οικονομίας) Click για ανάπτυξη... Μάλλον το ίδιο θα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 19:19 Ο Fedde le Grand: #594 28-06-13 19:19 Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2013 στις 11:45 Η maria_lulu: #595 29-06-13 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάνεις! Εμείς φέτος είχαμε μια καθηγήτρια που μας έβαζε να γράφουμε όλο το μάθημα... Κάθε φορά γράφαμε 2-3 σελίδες... Και μας τα έλεγε τόσο γρήγορα που δε προλαβαίναμε να τα γράψουμε. Της το είχαμε πει, αλλά δε μας έδωσε σημασία. Για αυτό το λόγο, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από το σχολείου μου που διάλεξε ξανά Αρχές οικονομίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 01:33 Ο ΕλευθεριⒶκος: #596 22-07-13 01:33 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Καλά θα κάνεις! Εμείς φέτος είχαμε μια καθηγήτρια που μας έβαζε να γράφουμε όλο το μάθημα... Κάθε φορά γράφαμε 2-3 σελίδες... Και μας τα έλεγε τόσο γρήγορα που δε προλαβαίναμε να τα γράψουμε. Της το είχαμε πει, αλλά δε μας έδωσε σημασία. Για αυτό το λόγο, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από το σχολείου μου που διάλεξε ξανά Αρχές οικονομίας... Click για ανάπτυξη... Και 'μεις ! Το καλο βεβαια ηταν οτι δεν κοιταζε και πολυ αν γραφαμε P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 12:57 Η Nefeli Graf: #597 22-07-13 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Click για ανάπτυξη... Σας έδωσαν μάθημα επιλογής Αστρονομία;;;Καλά εσείς είστε τυχερά βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:03 Η Εχέμυθη έγραψε: #598 22-07-13 13:03 Εγω Αστρονομια δηλωσα αλλα δε βλεπω να γινεται τμημα Μαλλον ολοι , οπως και περσυ , θα κανουμε πληροφορικη :\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:10 Ο καποιος_καπου: #599 22-07-13 13:10 Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:58 Η Ερινύς έγραψε: #600 22-07-13 13:58 Αρχική Δημοσίευση από καποιος_καπου: Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Click για ανάπτυξη... Εμάς ήταν το πιο πολυπληθές τμήμα πάντα. Μας έδειχνε ο καθηγητής ντοκιμαντέρ συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω αρχες οικονομιας πηρα nefeli graf και ηταν μια χαρα και ας ημυον τεχνολογικη αληθεια τι κατευθυνση θα δηλωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:23 Η Nefeli Graf: #585 21-06-13 17:23 Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: εγω αρχες οικονομιας πηρα nefeli graf και ηταν μια χαρα και ας ημυον τεχνολογικη αληθεια τι κατευθυνση θα δηλωσεις? Click για ανάπτυξη... Θεωρητική γι'αυτό δεν μου άρεσε κανένα από τα μαθήματα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:33 Ο damn έγραψε: #586 21-06-13 17:33 Εγω θα σου πρωτεινα να επιλεξεις αρχες οικονομιας η σχεδεο.Πανντως να ξερεις η β λυκειου ειναι βαρετη ταξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:49 Η Nefeli Graf: #587 21-06-13 17:49 Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: Εγω θα σου πρωτεινα να επιλεξεις αρχες οικονομιας η σχεδεο.Πανντως να ξερεις η β λυκειου ειναι βαρετη ταξη. Click για ανάπτυξη... Σχέδιο πήρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 20:08 Η maria_lulu: #588 25-06-13 20:08 Ως πρώτη επιλογή πήρα στοιχεία αστρονομίας και διαστημικής και ως δεύτερη εφαρμογές πληροφορικής υπολογιστών, αν και ήθελα σχέδιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:52 Η aggressive: #589 25-06-13 23:52 Παιδιά σίγουρα δεν έχει αλλάξει το βιβλίο της οικονομίας?? Ίδιο με της α' θα είναι?? Τραγικό... Προσωπικά είμαι ανάμεσα σε πληροφορική και στοιχεία αστρονομίας και διαστημικής. Το μάθημα της αστρονομίας το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον, αλλά το γράφουμε στο τέλος. Από την άλλη η πληροφορική δεν αποτελεί εξεταζόμενο μάθημα. (Ισχύει πως οι βαθμοί της δεν μετράνε στον μέσο όρο??) Επίσης, πληροφορική γνωρίζω όλα αυτά που θα μας διδάξουν, οπότε καταντάει βαρετό και αυτό... Όλα τα άλλα μαθήματα τα απορρίπτω εννοείται. Η θεωρητική διαλέγει 2 μαθήματα?? Ένα υποχρεωτικό και ένα επιλογής? Επίσης, να πω πως διάβασα ότι η θεωρητική θα έχει 1 ώρα παραπάνω μάθημα, απ'ότι εμείς οι θετικοί. LOoOoOoOsErs... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 18:38 Η maria_lulu: #590 27-06-13 18:38 Παιδιά σίγουρα δεν έχει αλλάξει το βιβλίο της οικονομίας?? Ίδιο με της α' θα είναι?? Τραγικό... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι το ίδιο θα είναι... Ο κ. Τέντες διευκρινίσει ότι οι μαθητές που είχαν διδαχθεί το μάθημα στην Α΄ τάξη μπορούν να το επιλέξουν και στη Β΄ τάξη, καθώς η ύλη που διδάσκεται είναι διαφορετική. Click για ανάπτυξη... πηγή Από την άλλη η πληροφορική δεν αποτελεί εξεταζόμενο μάθημα. (Ισχύει πως οι βαθμοί της δεν μετράνε στον μέσο όρο??) Click για ανάπτυξη... Για τη πληροφορική δε γνωρίζω. Η θεωρητική διαλέγει 2 μαθήματα?? Ένα υποχρεωτικό και ένα επιλογής? Click για ανάπτυξη... Ναι η θεωρητική διαλέγει ανάμεσα σε δύο (αρχές φιλοσοφίας ή πολιτική και δίκαιο). Όποιο και να διαλέξει έχει την ίδια βαρύτητα με τα Αρχαία και τα Λατινικά, επειδή είναι κατεύθυνσης. Και φυσικά διαλέγει και μάθημα επιλογής. Η θεωρητική διαλέγει 2 μαθήματα?? Ένα υποχρεωτικό και ένα επιλογής? Επίσης, να πω πως διάβασα ότι η θεωρητική θα έχει 1 ώρα παραπάνω μάθημα, απ'ότι εμείς οι θετικοί. LOoOoOoOsErs... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ναι, επειδή η θεωρητική έχει 8 ώρες μάθημα κατεύθυνσης και η Θετική/Τεχνολογική έχει 7 ώρες μάθημα κατεύθυνσης. Φυσικά συν τις ώρες μαθήματος Γενικής και επιλογής. Ελπίζω να βοήθησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 18:41 Ο jj! έγραψε: #591 27-06-13 18:41 Η θεωρητική κάνει 4 ώρες αρχαία κατεύθυνσης. Αντίθετα, η Θετική/τεχνολογική κάνει 3 ώρες μαθηματικά κατεύθυνσης. (Για τη β' μιλώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 18:34 Ο Fedde le Grand: #592 28-06-13 18:34 Παιδιά στις Αρχές Οικονομίας θα μας δώσουν καινούργιο βιβλίο ή θα συνεχίσουν την ύλη του βιβλίου της Α';(Για όσους επιλέξουν Αρχές Οικονομίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 19:14 Η maria_lulu: #593 28-06-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά στις Αρχές Οικονομίας θα μας δώσουν καινούργιο βιβλίο ή θα συνεχίσουν την ύλη του βιβλίου της Α';(Για όσους επιλέξουν Αρχές Οικονομίας) Click για ανάπτυξη... Μάλλον το ίδιο θα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 19:19 Ο Fedde le Grand: #594 28-06-13 19:19 Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2013 στις 11:45 Η maria_lulu: #595 29-06-13 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάνεις! Εμείς φέτος είχαμε μια καθηγήτρια που μας έβαζε να γράφουμε όλο το μάθημα... Κάθε φορά γράφαμε 2-3 σελίδες... Και μας τα έλεγε τόσο γρήγορα που δε προλαβαίναμε να τα γράψουμε. Της το είχαμε πει, αλλά δε μας έδωσε σημασία. Για αυτό το λόγο, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από το σχολείου μου που διάλεξε ξανά Αρχές οικονομίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 01:33 Ο ΕλευθεριⒶκος: #596 22-07-13 01:33 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Καλά θα κάνεις! Εμείς φέτος είχαμε μια καθηγήτρια που μας έβαζε να γράφουμε όλο το μάθημα... Κάθε φορά γράφαμε 2-3 σελίδες... Και μας τα έλεγε τόσο γρήγορα που δε προλαβαίναμε να τα γράψουμε. Της το είχαμε πει, αλλά δε μας έδωσε σημασία. Για αυτό το λόγο, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από το σχολείου μου που διάλεξε ξανά Αρχές οικονομίας... Click για ανάπτυξη... Και 'μεις ! Το καλο βεβαια ηταν οτι δεν κοιταζε και πολυ αν γραφαμε P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 12:57 Η Nefeli Graf: #597 22-07-13 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Click για ανάπτυξη... Σας έδωσαν μάθημα επιλογής Αστρονομία;;;Καλά εσείς είστε τυχερά βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:03 Η Εχέμυθη έγραψε: #598 22-07-13 13:03 Εγω Αστρονομια δηλωσα αλλα δε βλεπω να γινεται τμημα Μαλλον ολοι , οπως και περσυ , θα κανουμε πληροφορικη :\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:10 Ο καποιος_καπου: #599 22-07-13 13:10 Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:58 Η Ερινύς έγραψε: #600 22-07-13 13:58 Αρχική Δημοσίευση από καποιος_καπου: Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Click για ανάπτυξη... Εμάς ήταν το πιο πολυπληθές τμήμα πάντα. Μας έδειχνε ο καθηγητής ντοκιμαντέρ συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: εγω αρχες οικονομιας πηρα nefeli graf και ηταν μια χαρα και ας ημυον τεχνολογικη αληθεια τι κατευθυνση θα δηλωσεις? Click για ανάπτυξη... Θεωρητική γι'αυτό δεν μου άρεσε κανένα από τα μαθήματα επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:33 Ο damn έγραψε: #586 21-06-13 17:33 Εγω θα σου πρωτεινα να επιλεξεις αρχες οικονομιας η σχεδεο.Πανντως να ξερεις η β λυκειου ειναι βαρετη ταξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:49 Η Nefeli Graf: #587 21-06-13 17:49 Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: Εγω θα σου πρωτεινα να επιλεξεις αρχες οικονομιας η σχεδεο.Πανντως να ξερεις η β λυκειου ειναι βαρετη ταξη. Click για ανάπτυξη... Σχέδιο πήρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 20:08 Η maria_lulu: #588 25-06-13 20:08 Ως πρώτη επιλογή πήρα στοιχεία αστρονομίας και διαστημικής και ως δεύτερη εφαρμογές πληροφορικής υπολογιστών, αν και ήθελα σχέδιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:52 Η aggressive: #589 25-06-13 23:52 Παιδιά σίγουρα δεν έχει αλλάξει το βιβλίο της οικονομίας?? Ίδιο με της α' θα είναι?? Τραγικό... Προσωπικά είμαι ανάμεσα σε πληροφορική και στοιχεία αστρονομίας και διαστημικής. Το μάθημα της αστρονομίας το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον, αλλά το γράφουμε στο τέλος. Από την άλλη η πληροφορική δεν αποτελεί εξεταζόμενο μάθημα. (Ισχύει πως οι βαθμοί της δεν μετράνε στον μέσο όρο??) Επίσης, πληροφορική γνωρίζω όλα αυτά που θα μας διδάξουν, οπότε καταντάει βαρετό και αυτό... Όλα τα άλλα μαθήματα τα απορρίπτω εννοείται. Η θεωρητική διαλέγει 2 μαθήματα?? Ένα υποχρεωτικό και ένα επιλογής? Επίσης, να πω πως διάβασα ότι η θεωρητική θα έχει 1 ώρα παραπάνω μάθημα, απ'ότι εμείς οι θετικοί. LOoOoOoOsErs... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 18:38 Η maria_lulu: #590 27-06-13 18:38 Παιδιά σίγουρα δεν έχει αλλάξει το βιβλίο της οικονομίας?? Ίδιο με της α' θα είναι?? Τραγικό... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι το ίδιο θα είναι... Ο κ. Τέντες διευκρινίσει ότι οι μαθητές που είχαν διδαχθεί το μάθημα στην Α΄ τάξη μπορούν να το επιλέξουν και στη Β΄ τάξη, καθώς η ύλη που διδάσκεται είναι διαφορετική. Click για ανάπτυξη... πηγή Από την άλλη η πληροφορική δεν αποτελεί εξεταζόμενο μάθημα. (Ισχύει πως οι βαθμοί της δεν μετράνε στον μέσο όρο??) Click για ανάπτυξη... Για τη πληροφορική δε γνωρίζω. Η θεωρητική διαλέγει 2 μαθήματα?? Ένα υποχρεωτικό και ένα επιλογής? Click για ανάπτυξη... Ναι η θεωρητική διαλέγει ανάμεσα σε δύο (αρχές φιλοσοφίας ή πολιτική και δίκαιο). Όποιο και να διαλέξει έχει την ίδια βαρύτητα με τα Αρχαία και τα Λατινικά, επειδή είναι κατεύθυνσης. Και φυσικά διαλέγει και μάθημα επιλογής. Η θεωρητική διαλέγει 2 μαθήματα?? Ένα υποχρεωτικό και ένα επιλογής? Επίσης, να πω πως διάβασα ότι η θεωρητική θα έχει 1 ώρα παραπάνω μάθημα, απ'ότι εμείς οι θετικοί. LOoOoOoOsErs... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ναι, επειδή η θεωρητική έχει 8 ώρες μάθημα κατεύθυνσης και η Θετική/Τεχνολογική έχει 7 ώρες μάθημα κατεύθυνσης. Φυσικά συν τις ώρες μαθήματος Γενικής και επιλογής. Ελπίζω να βοήθησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 18:41 Ο jj! έγραψε: #591 27-06-13 18:41 Η θεωρητική κάνει 4 ώρες αρχαία κατεύθυνσης. Αντίθετα, η Θετική/τεχνολογική κάνει 3 ώρες μαθηματικά κατεύθυνσης. (Για τη β' μιλώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 18:34 Ο Fedde le Grand: #592 28-06-13 18:34 Παιδιά στις Αρχές Οικονομίας θα μας δώσουν καινούργιο βιβλίο ή θα συνεχίσουν την ύλη του βιβλίου της Α';(Για όσους επιλέξουν Αρχές Οικονομίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 19:14 Η maria_lulu: #593 28-06-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά στις Αρχές Οικονομίας θα μας δώσουν καινούργιο βιβλίο ή θα συνεχίσουν την ύλη του βιβλίου της Α';(Για όσους επιλέξουν Αρχές Οικονομίας) Click για ανάπτυξη... Μάλλον το ίδιο θα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 19:19 Ο Fedde le Grand: #594 28-06-13 19:19 Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2013 στις 11:45 Η maria_lulu: #595 29-06-13 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάνεις! Εμείς φέτος είχαμε μια καθηγήτρια που μας έβαζε να γράφουμε όλο το μάθημα... Κάθε φορά γράφαμε 2-3 σελίδες... Και μας τα έλεγε τόσο γρήγορα που δε προλαβαίναμε να τα γράψουμε. Της το είχαμε πει, αλλά δε μας έδωσε σημασία. Για αυτό το λόγο, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από το σχολείου μου που διάλεξε ξανά Αρχές οικονομίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 01:33 Ο ΕλευθεριⒶκος: #596 22-07-13 01:33 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Καλά θα κάνεις! Εμείς φέτος είχαμε μια καθηγήτρια που μας έβαζε να γράφουμε όλο το μάθημα... Κάθε φορά γράφαμε 2-3 σελίδες... Και μας τα έλεγε τόσο γρήγορα που δε προλαβαίναμε να τα γράψουμε. Της το είχαμε πει, αλλά δε μας έδωσε σημασία. Για αυτό το λόγο, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από το σχολείου μου που διάλεξε ξανά Αρχές οικονομίας... Click για ανάπτυξη... Και 'μεις ! Το καλο βεβαια ηταν οτι δεν κοιταζε και πολυ αν γραφαμε P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 12:57 Η Nefeli Graf: #597 22-07-13 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Click για ανάπτυξη... Σας έδωσαν μάθημα επιλογής Αστρονομία;;;Καλά εσείς είστε τυχερά βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:03 Η Εχέμυθη έγραψε: #598 22-07-13 13:03 Εγω Αστρονομια δηλωσα αλλα δε βλεπω να γινεται τμημα Μαλλον ολοι , οπως και περσυ , θα κανουμε πληροφορικη :\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:10 Ο καποιος_καπου: #599 22-07-13 13:10 Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:58 Η Ερινύς έγραψε: #600 22-07-13 13:58 Αρχική Δημοσίευση από καποιος_καπου: Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Click για ανάπτυξη... Εμάς ήταν το πιο πολυπληθές τμήμα πάντα. Μας έδειχνε ο καθηγητής ντοκιμαντέρ συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω θα σου πρωτεινα να επιλεξεις αρχες οικονομιας η σχεδεο.Πανντως να ξερεις η β λυκειου ειναι βαρετη ταξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2013 στις 17:49 Η Nefeli Graf: #587 21-06-13 17:49 Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: Εγω θα σου πρωτεινα να επιλεξεις αρχες οικονομιας η σχεδεο.Πανντως να ξερεις η β λυκειου ειναι βαρετη ταξη. Click για ανάπτυξη... Σχέδιο πήρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 20:08 Η maria_lulu: #588 25-06-13 20:08 Ως πρώτη επιλογή πήρα στοιχεία αστρονομίας και διαστημικής και ως δεύτερη εφαρμογές πληροφορικής υπολογιστών, αν και ήθελα σχέδιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:52 Η aggressive: #589 25-06-13 23:52 Παιδιά σίγουρα δεν έχει αλλάξει το βιβλίο της οικονομίας?? Ίδιο με της α' θα είναι?? Τραγικό... Προσωπικά είμαι ανάμεσα σε πληροφορική και στοιχεία αστρονομίας και διαστημικής. Το μάθημα της αστρονομίας το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον, αλλά το γράφουμε στο τέλος. Από την άλλη η πληροφορική δεν αποτελεί εξεταζόμενο μάθημα. (Ισχύει πως οι βαθμοί της δεν μετράνε στον μέσο όρο??) Επίσης, πληροφορική γνωρίζω όλα αυτά που θα μας διδάξουν, οπότε καταντάει βαρετό και αυτό... Όλα τα άλλα μαθήματα τα απορρίπτω εννοείται. Η θεωρητική διαλέγει 2 μαθήματα?? Ένα υποχρεωτικό και ένα επιλογής? Επίσης, να πω πως διάβασα ότι η θεωρητική θα έχει 1 ώρα παραπάνω μάθημα, απ'ότι εμείς οι θετικοί. LOoOoOoOsErs... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 18:38 Η maria_lulu: #590 27-06-13 18:38 Παιδιά σίγουρα δεν έχει αλλάξει το βιβλίο της οικονομίας?? Ίδιο με της α' θα είναι?? Τραγικό... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι το ίδιο θα είναι... Ο κ. Τέντες διευκρινίσει ότι οι μαθητές που είχαν διδαχθεί το μάθημα στην Α΄ τάξη μπορούν να το επιλέξουν και στη Β΄ τάξη, καθώς η ύλη που διδάσκεται είναι διαφορετική. Click για ανάπτυξη... πηγή Από την άλλη η πληροφορική δεν αποτελεί εξεταζόμενο μάθημα. (Ισχύει πως οι βαθμοί της δεν μετράνε στον μέσο όρο??) Click για ανάπτυξη... Για τη πληροφορική δε γνωρίζω. Η θεωρητική διαλέγει 2 μαθήματα?? Ένα υποχρεωτικό και ένα επιλογής? Click για ανάπτυξη... Ναι η θεωρητική διαλέγει ανάμεσα σε δύο (αρχές φιλοσοφίας ή πολιτική και δίκαιο). Όποιο και να διαλέξει έχει την ίδια βαρύτητα με τα Αρχαία και τα Λατινικά, επειδή είναι κατεύθυνσης. Και φυσικά διαλέγει και μάθημα επιλογής. Η θεωρητική διαλέγει 2 μαθήματα?? Ένα υποχρεωτικό και ένα επιλογής? Επίσης, να πω πως διάβασα ότι η θεωρητική θα έχει 1 ώρα παραπάνω μάθημα, απ'ότι εμείς οι θετικοί. LOoOoOoOsErs... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ναι, επειδή η θεωρητική έχει 8 ώρες μάθημα κατεύθυνσης και η Θετική/Τεχνολογική έχει 7 ώρες μάθημα κατεύθυνσης. Φυσικά συν τις ώρες μαθήματος Γενικής και επιλογής. Ελπίζω να βοήθησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 18:41 Ο jj! έγραψε: #591 27-06-13 18:41 Η θεωρητική κάνει 4 ώρες αρχαία κατεύθυνσης. Αντίθετα, η Θετική/τεχνολογική κάνει 3 ώρες μαθηματικά κατεύθυνσης. (Για τη β' μιλώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 18:34 Ο Fedde le Grand: #592 28-06-13 18:34 Παιδιά στις Αρχές Οικονομίας θα μας δώσουν καινούργιο βιβλίο ή θα συνεχίσουν την ύλη του βιβλίου της Α';(Για όσους επιλέξουν Αρχές Οικονομίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 19:14 Η maria_lulu: #593 28-06-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά στις Αρχές Οικονομίας θα μας δώσουν καινούργιο βιβλίο ή θα συνεχίσουν την ύλη του βιβλίου της Α';(Για όσους επιλέξουν Αρχές Οικονομίας) Click για ανάπτυξη... Μάλλον το ίδιο θα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 19:19 Ο Fedde le Grand: #594 28-06-13 19:19 Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2013 στις 11:45 Η maria_lulu: #595 29-06-13 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάνεις! Εμείς φέτος είχαμε μια καθηγήτρια που μας έβαζε να γράφουμε όλο το μάθημα... Κάθε φορά γράφαμε 2-3 σελίδες... Και μας τα έλεγε τόσο γρήγορα που δε προλαβαίναμε να τα γράψουμε. Της το είχαμε πει, αλλά δε μας έδωσε σημασία. Για αυτό το λόγο, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από το σχολείου μου που διάλεξε ξανά Αρχές οικονομίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 01:33 Ο ΕλευθεριⒶκος: #596 22-07-13 01:33 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Καλά θα κάνεις! Εμείς φέτος είχαμε μια καθηγήτρια που μας έβαζε να γράφουμε όλο το μάθημα... Κάθε φορά γράφαμε 2-3 σελίδες... Και μας τα έλεγε τόσο γρήγορα που δε προλαβαίναμε να τα γράψουμε. Της το είχαμε πει, αλλά δε μας έδωσε σημασία. Για αυτό το λόγο, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από το σχολείου μου που διάλεξε ξανά Αρχές οικονομίας... Click για ανάπτυξη... Και 'μεις ! Το καλο βεβαια ηταν οτι δεν κοιταζε και πολυ αν γραφαμε P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 12:57 Η Nefeli Graf: #597 22-07-13 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Click για ανάπτυξη... Σας έδωσαν μάθημα επιλογής Αστρονομία;;;Καλά εσείς είστε τυχερά βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:03 Η Εχέμυθη έγραψε: #598 22-07-13 13:03 Εγω Αστρονομια δηλωσα αλλα δε βλεπω να γινεται τμημα Μαλλον ολοι , οπως και περσυ , θα κανουμε πληροφορικη :\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:10 Ο καποιος_καπου: #599 22-07-13 13:10 Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:58 Η Ερινύς έγραψε: #600 22-07-13 13:58 Αρχική Δημοσίευση από καποιος_καπου: Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Click για ανάπτυξη... Εμάς ήταν το πιο πολυπληθές τμήμα πάντα. Μας έδειχνε ο καθηγητής ντοκιμαντέρ συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giorgos1996666: Εγω θα σου πρωτεινα να επιλεξεις αρχες οικονομιας η σχεδεο.Πανντως να ξερεις η β λυκειου ειναι βαρετη ταξη. Click για ανάπτυξη... Σχέδιο πήρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 20:08 Η maria_lulu: #588 25-06-13 20:08 Ως πρώτη επιλογή πήρα στοιχεία αστρονομίας και διαστημικής και ως δεύτερη εφαρμογές πληροφορικής υπολογιστών, αν και ήθελα σχέδιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:52 Η aggressive: #589 25-06-13 23:52 Παιδιά σίγουρα δεν έχει αλλάξει το βιβλίο της οικονομίας?? Ίδιο με της α' θα είναι?? Τραγικό... Προσωπικά είμαι ανάμεσα σε πληροφορική και στοιχεία αστρονομίας και διαστημικής. Το μάθημα της αστρονομίας το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον, αλλά το γράφουμε στο τέλος. Από την άλλη η πληροφορική δεν αποτελεί εξεταζόμενο μάθημα. (Ισχύει πως οι βαθμοί της δεν μετράνε στον μέσο όρο??) Επίσης, πληροφορική γνωρίζω όλα αυτά που θα μας διδάξουν, οπότε καταντάει βαρετό και αυτό... Όλα τα άλλα μαθήματα τα απορρίπτω εννοείται. Η θεωρητική διαλέγει 2 μαθήματα?? Ένα υποχρεωτικό και ένα επιλογής? Επίσης, να πω πως διάβασα ότι η θεωρητική θα έχει 1 ώρα παραπάνω μάθημα, απ'ότι εμείς οι θετικοί. LOoOoOoOsErs... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 18:38 Η maria_lulu: #590 27-06-13 18:38 Παιδιά σίγουρα δεν έχει αλλάξει το βιβλίο της οικονομίας?? Ίδιο με της α' θα είναι?? Τραγικό... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι το ίδιο θα είναι... Ο κ. Τέντες διευκρινίσει ότι οι μαθητές που είχαν διδαχθεί το μάθημα στην Α΄ τάξη μπορούν να το επιλέξουν και στη Β΄ τάξη, καθώς η ύλη που διδάσκεται είναι διαφορετική. Click για ανάπτυξη... πηγή Από την άλλη η πληροφορική δεν αποτελεί εξεταζόμενο μάθημα. (Ισχύει πως οι βαθμοί της δεν μετράνε στον μέσο όρο??) Click για ανάπτυξη... Για τη πληροφορική δε γνωρίζω. Η θεωρητική διαλέγει 2 μαθήματα?? Ένα υποχρεωτικό και ένα επιλογής? Click για ανάπτυξη... Ναι η θεωρητική διαλέγει ανάμεσα σε δύο (αρχές φιλοσοφίας ή πολιτική και δίκαιο). Όποιο και να διαλέξει έχει την ίδια βαρύτητα με τα Αρχαία και τα Λατινικά, επειδή είναι κατεύθυνσης. Και φυσικά διαλέγει και μάθημα επιλογής. Η θεωρητική διαλέγει 2 μαθήματα?? Ένα υποχρεωτικό και ένα επιλογής? Επίσης, να πω πως διάβασα ότι η θεωρητική θα έχει 1 ώρα παραπάνω μάθημα, απ'ότι εμείς οι θετικοί. LOoOoOoOsErs... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ναι, επειδή η θεωρητική έχει 8 ώρες μάθημα κατεύθυνσης και η Θετική/Τεχνολογική έχει 7 ώρες μάθημα κατεύθυνσης. Φυσικά συν τις ώρες μαθήματος Γενικής και επιλογής. Ελπίζω να βοήθησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 18:41 Ο jj! έγραψε: #591 27-06-13 18:41 Η θεωρητική κάνει 4 ώρες αρχαία κατεύθυνσης. Αντίθετα, η Θετική/τεχνολογική κάνει 3 ώρες μαθηματικά κατεύθυνσης. (Για τη β' μιλώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 18:34 Ο Fedde le Grand: #592 28-06-13 18:34 Παιδιά στις Αρχές Οικονομίας θα μας δώσουν καινούργιο βιβλίο ή θα συνεχίσουν την ύλη του βιβλίου της Α';(Για όσους επιλέξουν Αρχές Οικονομίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 19:14 Η maria_lulu: #593 28-06-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά στις Αρχές Οικονομίας θα μας δώσουν καινούργιο βιβλίο ή θα συνεχίσουν την ύλη του βιβλίου της Α';(Για όσους επιλέξουν Αρχές Οικονομίας) Click για ανάπτυξη... Μάλλον το ίδιο θα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 19:19 Ο Fedde le Grand: #594 28-06-13 19:19 Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2013 στις 11:45 Η maria_lulu: #595 29-06-13 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάνεις! Εμείς φέτος είχαμε μια καθηγήτρια που μας έβαζε να γράφουμε όλο το μάθημα... Κάθε φορά γράφαμε 2-3 σελίδες... Και μας τα έλεγε τόσο γρήγορα που δε προλαβαίναμε να τα γράψουμε. Της το είχαμε πει, αλλά δε μας έδωσε σημασία. Για αυτό το λόγο, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από το σχολείου μου που διάλεξε ξανά Αρχές οικονομίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 01:33 Ο ΕλευθεριⒶκος: #596 22-07-13 01:33 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Καλά θα κάνεις! Εμείς φέτος είχαμε μια καθηγήτρια που μας έβαζε να γράφουμε όλο το μάθημα... Κάθε φορά γράφαμε 2-3 σελίδες... Και μας τα έλεγε τόσο γρήγορα που δε προλαβαίναμε να τα γράψουμε. Της το είχαμε πει, αλλά δε μας έδωσε σημασία. Για αυτό το λόγο, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από το σχολείου μου που διάλεξε ξανά Αρχές οικονομίας... Click για ανάπτυξη... Και 'μεις ! Το καλο βεβαια ηταν οτι δεν κοιταζε και πολυ αν γραφαμε P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 12:57 Η Nefeli Graf: #597 22-07-13 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Click για ανάπτυξη... Σας έδωσαν μάθημα επιλογής Αστρονομία;;;Καλά εσείς είστε τυχερά βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:03 Η Εχέμυθη έγραψε: #598 22-07-13 13:03 Εγω Αστρονομια δηλωσα αλλα δε βλεπω να γινεται τμημα Μαλλον ολοι , οπως και περσυ , θα κανουμε πληροφορικη :\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:10 Ο καποιος_καπου: #599 22-07-13 13:10 Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:58 Η Ερινύς έγραψε: #600 22-07-13 13:58 Αρχική Δημοσίευση από καποιος_καπου: Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Click για ανάπτυξη... Εμάς ήταν το πιο πολυπληθές τμήμα πάντα. Μας έδειχνε ο καθηγητής ντοκιμαντέρ συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ως πρώτη επιλογή πήρα στοιχεία αστρονομίας και διαστημικής και ως δεύτερη εφαρμογές πληροφορικής υπολογιστών, αν και ήθελα σχέδιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2013 στις 23:52 Η aggressive: #589 25-06-13 23:52 Παιδιά σίγουρα δεν έχει αλλάξει το βιβλίο της οικονομίας?? Ίδιο με της α' θα είναι?? Τραγικό... Προσωπικά είμαι ανάμεσα σε πληροφορική και στοιχεία αστρονομίας και διαστημικής. Το μάθημα της αστρονομίας το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον, αλλά το γράφουμε στο τέλος. Από την άλλη η πληροφορική δεν αποτελεί εξεταζόμενο μάθημα. (Ισχύει πως οι βαθμοί της δεν μετράνε στον μέσο όρο??) Επίσης, πληροφορική γνωρίζω όλα αυτά που θα μας διδάξουν, οπότε καταντάει βαρετό και αυτό... Όλα τα άλλα μαθήματα τα απορρίπτω εννοείται. Η θεωρητική διαλέγει 2 μαθήματα?? Ένα υποχρεωτικό και ένα επιλογής? Επίσης, να πω πως διάβασα ότι η θεωρητική θα έχει 1 ώρα παραπάνω μάθημα, απ'ότι εμείς οι θετικοί. LOoOoOoOsErs... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 18:38 Η maria_lulu: #590 27-06-13 18:38 Παιδιά σίγουρα δεν έχει αλλάξει το βιβλίο της οικονομίας?? Ίδιο με της α' θα είναι?? Τραγικό... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι το ίδιο θα είναι... Ο κ. Τέντες διευκρινίσει ότι οι μαθητές που είχαν διδαχθεί το μάθημα στην Α΄ τάξη μπορούν να το επιλέξουν και στη Β΄ τάξη, καθώς η ύλη που διδάσκεται είναι διαφορετική. Click για ανάπτυξη... πηγή Από την άλλη η πληροφορική δεν αποτελεί εξεταζόμενο μάθημα. (Ισχύει πως οι βαθμοί της δεν μετράνε στον μέσο όρο??) Click για ανάπτυξη... Για τη πληροφορική δε γνωρίζω. Η θεωρητική διαλέγει 2 μαθήματα?? Ένα υποχρεωτικό και ένα επιλογής? Click για ανάπτυξη... Ναι η θεωρητική διαλέγει ανάμεσα σε δύο (αρχές φιλοσοφίας ή πολιτική και δίκαιο). Όποιο και να διαλέξει έχει την ίδια βαρύτητα με τα Αρχαία και τα Λατινικά, επειδή είναι κατεύθυνσης. Και φυσικά διαλέγει και μάθημα επιλογής. Η θεωρητική διαλέγει 2 μαθήματα?? Ένα υποχρεωτικό και ένα επιλογής? Επίσης, να πω πως διάβασα ότι η θεωρητική θα έχει 1 ώρα παραπάνω μάθημα, απ'ότι εμείς οι θετικοί. LOoOoOoOsErs... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ναι, επειδή η θεωρητική έχει 8 ώρες μάθημα κατεύθυνσης και η Θετική/Τεχνολογική έχει 7 ώρες μάθημα κατεύθυνσης. Φυσικά συν τις ώρες μαθήματος Γενικής και επιλογής. Ελπίζω να βοήθησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 18:41 Ο jj! έγραψε: #591 27-06-13 18:41 Η θεωρητική κάνει 4 ώρες αρχαία κατεύθυνσης. Αντίθετα, η Θετική/τεχνολογική κάνει 3 ώρες μαθηματικά κατεύθυνσης. (Για τη β' μιλώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 18:34 Ο Fedde le Grand: #592 28-06-13 18:34 Παιδιά στις Αρχές Οικονομίας θα μας δώσουν καινούργιο βιβλίο ή θα συνεχίσουν την ύλη του βιβλίου της Α';(Για όσους επιλέξουν Αρχές Οικονομίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 19:14 Η maria_lulu: #593 28-06-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά στις Αρχές Οικονομίας θα μας δώσουν καινούργιο βιβλίο ή θα συνεχίσουν την ύλη του βιβλίου της Α';(Για όσους επιλέξουν Αρχές Οικονομίας) Click για ανάπτυξη... Μάλλον το ίδιο θα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 19:19 Ο Fedde le Grand: #594 28-06-13 19:19 Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2013 στις 11:45 Η maria_lulu: #595 29-06-13 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάνεις! Εμείς φέτος είχαμε μια καθηγήτρια που μας έβαζε να γράφουμε όλο το μάθημα... Κάθε φορά γράφαμε 2-3 σελίδες... Και μας τα έλεγε τόσο γρήγορα που δε προλαβαίναμε να τα γράψουμε. Της το είχαμε πει, αλλά δε μας έδωσε σημασία. Για αυτό το λόγο, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από το σχολείου μου που διάλεξε ξανά Αρχές οικονομίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 01:33 Ο ΕλευθεριⒶκος: #596 22-07-13 01:33 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Καλά θα κάνεις! Εμείς φέτος είχαμε μια καθηγήτρια που μας έβαζε να γράφουμε όλο το μάθημα... Κάθε φορά γράφαμε 2-3 σελίδες... Και μας τα έλεγε τόσο γρήγορα που δε προλαβαίναμε να τα γράψουμε. Της το είχαμε πει, αλλά δε μας έδωσε σημασία. Για αυτό το λόγο, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από το σχολείου μου που διάλεξε ξανά Αρχές οικονομίας... Click για ανάπτυξη... Και 'μεις ! Το καλο βεβαια ηταν οτι δεν κοιταζε και πολυ αν γραφαμε P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 12:57 Η Nefeli Graf: #597 22-07-13 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Click για ανάπτυξη... Σας έδωσαν μάθημα επιλογής Αστρονομία;;;Καλά εσείς είστε τυχερά βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:03 Η Εχέμυθη έγραψε: #598 22-07-13 13:03 Εγω Αστρονομια δηλωσα αλλα δε βλεπω να γινεται τμημα Μαλλον ολοι , οπως και περσυ , θα κανουμε πληροφορικη :\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:10 Ο καποιος_καπου: #599 22-07-13 13:10 Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:58 Η Ερινύς έγραψε: #600 22-07-13 13:58 Αρχική Δημοσίευση από καποιος_καπου: Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Click για ανάπτυξη... Εμάς ήταν το πιο πολυπληθές τμήμα πάντα. Μας έδειχνε ο καθηγητής ντοκιμαντέρ συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά σίγουρα δεν έχει αλλάξει το βιβλίο της οικονομίας?? Ίδιο με της α' θα είναι?? Τραγικό... Προσωπικά είμαι ανάμεσα σε πληροφορική και στοιχεία αστρονομίας και διαστημικής. Το μάθημα της αστρονομίας το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον, αλλά το γράφουμε στο τέλος. Από την άλλη η πληροφορική δεν αποτελεί εξεταζόμενο μάθημα. (Ισχύει πως οι βαθμοί της δεν μετράνε στον μέσο όρο??) Επίσης, πληροφορική γνωρίζω όλα αυτά που θα μας διδάξουν, οπότε καταντάει βαρετό και αυτό... Όλα τα άλλα μαθήματα τα απορρίπτω εννοείται. Η θεωρητική διαλέγει 2 μαθήματα?? Ένα υποχρεωτικό και ένα επιλογής? Επίσης, να πω πως διάβασα ότι η θεωρητική θα έχει 1 ώρα παραπάνω μάθημα, απ'ότι εμείς οι θετικοί. LOoOoOoOsErs... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 18:38 Η maria_lulu: #590 27-06-13 18:38 Παιδιά σίγουρα δεν έχει αλλάξει το βιβλίο της οικονομίας?? Ίδιο με της α' θα είναι?? Τραγικό... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι το ίδιο θα είναι... Ο κ. Τέντες διευκρινίσει ότι οι μαθητές που είχαν διδαχθεί το μάθημα στην Α΄ τάξη μπορούν να το επιλέξουν και στη Β΄ τάξη, καθώς η ύλη που διδάσκεται είναι διαφορετική. Click για ανάπτυξη... πηγή Από την άλλη η πληροφορική δεν αποτελεί εξεταζόμενο μάθημα. (Ισχύει πως οι βαθμοί της δεν μετράνε στον μέσο όρο??) Click για ανάπτυξη... Για τη πληροφορική δε γνωρίζω. Η θεωρητική διαλέγει 2 μαθήματα?? Ένα υποχρεωτικό και ένα επιλογής? Click για ανάπτυξη... Ναι η θεωρητική διαλέγει ανάμεσα σε δύο (αρχές φιλοσοφίας ή πολιτική και δίκαιο). Όποιο και να διαλέξει έχει την ίδια βαρύτητα με τα Αρχαία και τα Λατινικά, επειδή είναι κατεύθυνσης. Και φυσικά διαλέγει και μάθημα επιλογής. Η θεωρητική διαλέγει 2 μαθήματα?? Ένα υποχρεωτικό και ένα επιλογής? Επίσης, να πω πως διάβασα ότι η θεωρητική θα έχει 1 ώρα παραπάνω μάθημα, απ'ότι εμείς οι θετικοί. LOoOoOoOsErs... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ναι, επειδή η θεωρητική έχει 8 ώρες μάθημα κατεύθυνσης και η Θετική/Τεχνολογική έχει 7 ώρες μάθημα κατεύθυνσης. Φυσικά συν τις ώρες μαθήματος Γενικής και επιλογής. Ελπίζω να βοήθησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 18:41 Ο jj! έγραψε: #591 27-06-13 18:41 Η θεωρητική κάνει 4 ώρες αρχαία κατεύθυνσης. Αντίθετα, η Θετική/τεχνολογική κάνει 3 ώρες μαθηματικά κατεύθυνσης. (Για τη β' μιλώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 18:34 Ο Fedde le Grand: #592 28-06-13 18:34 Παιδιά στις Αρχές Οικονομίας θα μας δώσουν καινούργιο βιβλίο ή θα συνεχίσουν την ύλη του βιβλίου της Α';(Για όσους επιλέξουν Αρχές Οικονομίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 19:14 Η maria_lulu: #593 28-06-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά στις Αρχές Οικονομίας θα μας δώσουν καινούργιο βιβλίο ή θα συνεχίσουν την ύλη του βιβλίου της Α';(Για όσους επιλέξουν Αρχές Οικονομίας) Click για ανάπτυξη... Μάλλον το ίδιο θα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 19:19 Ο Fedde le Grand: #594 28-06-13 19:19 Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2013 στις 11:45 Η maria_lulu: #595 29-06-13 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάνεις! Εμείς φέτος είχαμε μια καθηγήτρια που μας έβαζε να γράφουμε όλο το μάθημα... Κάθε φορά γράφαμε 2-3 σελίδες... Και μας τα έλεγε τόσο γρήγορα που δε προλαβαίναμε να τα γράψουμε. Της το είχαμε πει, αλλά δε μας έδωσε σημασία. Για αυτό το λόγο, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από το σχολείου μου που διάλεξε ξανά Αρχές οικονομίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 01:33 Ο ΕλευθεριⒶκος: #596 22-07-13 01:33 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Καλά θα κάνεις! Εμείς φέτος είχαμε μια καθηγήτρια που μας έβαζε να γράφουμε όλο το μάθημα... Κάθε φορά γράφαμε 2-3 σελίδες... Και μας τα έλεγε τόσο γρήγορα που δε προλαβαίναμε να τα γράψουμε. Της το είχαμε πει, αλλά δε μας έδωσε σημασία. Για αυτό το λόγο, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από το σχολείου μου που διάλεξε ξανά Αρχές οικονομίας... Click για ανάπτυξη... Και 'μεις ! Το καλο βεβαια ηταν οτι δεν κοιταζε και πολυ αν γραφαμε P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 12:57 Η Nefeli Graf: #597 22-07-13 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Click για ανάπτυξη... Σας έδωσαν μάθημα επιλογής Αστρονομία;;;Καλά εσείς είστε τυχερά βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:03 Η Εχέμυθη έγραψε: #598 22-07-13 13:03 Εγω Αστρονομια δηλωσα αλλα δε βλεπω να γινεται τμημα Μαλλον ολοι , οπως και περσυ , θα κανουμε πληροφορικη :\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:10 Ο καποιος_καπου: #599 22-07-13 13:10 Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:58 Η Ερινύς έγραψε: #600 22-07-13 13:58 Αρχική Δημοσίευση από καποιος_καπου: Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Click για ανάπτυξη... Εμάς ήταν το πιο πολυπληθές τμήμα πάντα. Μας έδειχνε ο καθηγητής ντοκιμαντέρ συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά σίγουρα δεν έχει αλλάξει το βιβλίο της οικονομίας?? Ίδιο με της α' θα είναι?? Τραγικό... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι το ίδιο θα είναι... Ο κ. Τέντες διευκρινίσει ότι οι μαθητές που είχαν διδαχθεί το μάθημα στην Α΄ τάξη μπορούν να το επιλέξουν και στη Β΄ τάξη, καθώς η ύλη που διδάσκεται είναι διαφορετική. Click για ανάπτυξη... πηγή Από την άλλη η πληροφορική δεν αποτελεί εξεταζόμενο μάθημα. (Ισχύει πως οι βαθμοί της δεν μετράνε στον μέσο όρο??) Click για ανάπτυξη... Για τη πληροφορική δε γνωρίζω. Η θεωρητική διαλέγει 2 μαθήματα?? Ένα υποχρεωτικό και ένα επιλογής? Click για ανάπτυξη... Ναι η θεωρητική διαλέγει ανάμεσα σε δύο (αρχές φιλοσοφίας ή πολιτική και δίκαιο). Όποιο και να διαλέξει έχει την ίδια βαρύτητα με τα Αρχαία και τα Λατινικά, επειδή είναι κατεύθυνσης. Και φυσικά διαλέγει και μάθημα επιλογής. Η θεωρητική διαλέγει 2 μαθήματα?? Ένα υποχρεωτικό και ένα επιλογής? Επίσης, να πω πως διάβασα ότι η θεωρητική θα έχει 1 ώρα παραπάνω μάθημα, απ'ότι εμείς οι θετικοί. LOoOoOoOsErs... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ναι, επειδή η θεωρητική έχει 8 ώρες μάθημα κατεύθυνσης και η Θετική/Τεχνολογική έχει 7 ώρες μάθημα κατεύθυνσης. Φυσικά συν τις ώρες μαθήματος Γενικής και επιλογής. Ελπίζω να βοήθησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2013 στις 18:41 Ο jj! έγραψε: #591 27-06-13 18:41 Η θεωρητική κάνει 4 ώρες αρχαία κατεύθυνσης. Αντίθετα, η Θετική/τεχνολογική κάνει 3 ώρες μαθηματικά κατεύθυνσης. (Για τη β' μιλώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 18:34 Ο Fedde le Grand: #592 28-06-13 18:34 Παιδιά στις Αρχές Οικονομίας θα μας δώσουν καινούργιο βιβλίο ή θα συνεχίσουν την ύλη του βιβλίου της Α';(Για όσους επιλέξουν Αρχές Οικονομίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 19:14 Η maria_lulu: #593 28-06-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά στις Αρχές Οικονομίας θα μας δώσουν καινούργιο βιβλίο ή θα συνεχίσουν την ύλη του βιβλίου της Α';(Για όσους επιλέξουν Αρχές Οικονομίας) Click για ανάπτυξη... Μάλλον το ίδιο θα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 19:19 Ο Fedde le Grand: #594 28-06-13 19:19 Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2013 στις 11:45 Η maria_lulu: #595 29-06-13 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάνεις! Εμείς φέτος είχαμε μια καθηγήτρια που μας έβαζε να γράφουμε όλο το μάθημα... Κάθε φορά γράφαμε 2-3 σελίδες... Και μας τα έλεγε τόσο γρήγορα που δε προλαβαίναμε να τα γράψουμε. Της το είχαμε πει, αλλά δε μας έδωσε σημασία. Για αυτό το λόγο, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από το σχολείου μου που διάλεξε ξανά Αρχές οικονομίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 01:33 Ο ΕλευθεριⒶκος: #596 22-07-13 01:33 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Καλά θα κάνεις! Εμείς φέτος είχαμε μια καθηγήτρια που μας έβαζε να γράφουμε όλο το μάθημα... Κάθε φορά γράφαμε 2-3 σελίδες... Και μας τα έλεγε τόσο γρήγορα που δε προλαβαίναμε να τα γράψουμε. Της το είχαμε πει, αλλά δε μας έδωσε σημασία. Για αυτό το λόγο, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από το σχολείου μου που διάλεξε ξανά Αρχές οικονομίας... Click για ανάπτυξη... Και 'μεις ! Το καλο βεβαια ηταν οτι δεν κοιταζε και πολυ αν γραφαμε P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 12:57 Η Nefeli Graf: #597 22-07-13 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Click για ανάπτυξη... Σας έδωσαν μάθημα επιλογής Αστρονομία;;;Καλά εσείς είστε τυχερά βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:03 Η Εχέμυθη έγραψε: #598 22-07-13 13:03 Εγω Αστρονομια δηλωσα αλλα δε βλεπω να γινεται τμημα Μαλλον ολοι , οπως και περσυ , θα κανουμε πληροφορικη :\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:10 Ο καποιος_καπου: #599 22-07-13 13:10 Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:58 Η Ερινύς έγραψε: #600 22-07-13 13:58 Αρχική Δημοσίευση από καποιος_καπου: Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Click για ανάπτυξη... Εμάς ήταν το πιο πολυπληθές τμήμα πάντα. Μας έδειχνε ο καθηγητής ντοκιμαντέρ συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η θεωρητική κάνει 4 ώρες αρχαία κατεύθυνσης. Αντίθετα, η Θετική/τεχνολογική κάνει 3 ώρες μαθηματικά κατεύθυνσης. (Για τη β' μιλώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 18:34 Ο Fedde le Grand: #592 28-06-13 18:34 Παιδιά στις Αρχές Οικονομίας θα μας δώσουν καινούργιο βιβλίο ή θα συνεχίσουν την ύλη του βιβλίου της Α';(Για όσους επιλέξουν Αρχές Οικονομίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 19:14 Η maria_lulu: #593 28-06-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά στις Αρχές Οικονομίας θα μας δώσουν καινούργιο βιβλίο ή θα συνεχίσουν την ύλη του βιβλίου της Α';(Για όσους επιλέξουν Αρχές Οικονομίας) Click για ανάπτυξη... Μάλλον το ίδιο θα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 19:19 Ο Fedde le Grand: #594 28-06-13 19:19 Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2013 στις 11:45 Η maria_lulu: #595 29-06-13 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάνεις! Εμείς φέτος είχαμε μια καθηγήτρια που μας έβαζε να γράφουμε όλο το μάθημα... Κάθε φορά γράφαμε 2-3 σελίδες... Και μας τα έλεγε τόσο γρήγορα που δε προλαβαίναμε να τα γράψουμε. Της το είχαμε πει, αλλά δε μας έδωσε σημασία. Για αυτό το λόγο, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από το σχολείου μου που διάλεξε ξανά Αρχές οικονομίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 01:33 Ο ΕλευθεριⒶκος: #596 22-07-13 01:33 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Καλά θα κάνεις! Εμείς φέτος είχαμε μια καθηγήτρια που μας έβαζε να γράφουμε όλο το μάθημα... Κάθε φορά γράφαμε 2-3 σελίδες... Και μας τα έλεγε τόσο γρήγορα που δε προλαβαίναμε να τα γράψουμε. Της το είχαμε πει, αλλά δε μας έδωσε σημασία. Για αυτό το λόγο, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από το σχολείου μου που διάλεξε ξανά Αρχές οικονομίας... Click για ανάπτυξη... Και 'μεις ! Το καλο βεβαια ηταν οτι δεν κοιταζε και πολυ αν γραφαμε P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 12:57 Η Nefeli Graf: #597 22-07-13 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Click για ανάπτυξη... Σας έδωσαν μάθημα επιλογής Αστρονομία;;;Καλά εσείς είστε τυχερά βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:03 Η Εχέμυθη έγραψε: #598 22-07-13 13:03 Εγω Αστρονομια δηλωσα αλλα δε βλεπω να γινεται τμημα Μαλλον ολοι , οπως και περσυ , θα κανουμε πληροφορικη :\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:10 Ο καποιος_καπου: #599 22-07-13 13:10 Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:58 Η Ερινύς έγραψε: #600 22-07-13 13:58 Αρχική Δημοσίευση από καποιος_καπου: Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Click για ανάπτυξη... Εμάς ήταν το πιο πολυπληθές τμήμα πάντα. Μας έδειχνε ο καθηγητής ντοκιμαντέρ συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά στις Αρχές Οικονομίας θα μας δώσουν καινούργιο βιβλίο ή θα συνεχίσουν την ύλη του βιβλίου της Α';(Για όσους επιλέξουν Αρχές Οικονομίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 19:14 Η maria_lulu: #593 28-06-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά στις Αρχές Οικονομίας θα μας δώσουν καινούργιο βιβλίο ή θα συνεχίσουν την ύλη του βιβλίου της Α';(Για όσους επιλέξουν Αρχές Οικονομίας) Click για ανάπτυξη... Μάλλον το ίδιο θα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 19:19 Ο Fedde le Grand: #594 28-06-13 19:19 Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2013 στις 11:45 Η maria_lulu: #595 29-06-13 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάνεις! Εμείς φέτος είχαμε μια καθηγήτρια που μας έβαζε να γράφουμε όλο το μάθημα... Κάθε φορά γράφαμε 2-3 σελίδες... Και μας τα έλεγε τόσο γρήγορα που δε προλαβαίναμε να τα γράψουμε. Της το είχαμε πει, αλλά δε μας έδωσε σημασία. Για αυτό το λόγο, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από το σχολείου μου που διάλεξε ξανά Αρχές οικονομίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 01:33 Ο ΕλευθεριⒶκος: #596 22-07-13 01:33 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Καλά θα κάνεις! Εμείς φέτος είχαμε μια καθηγήτρια που μας έβαζε να γράφουμε όλο το μάθημα... Κάθε φορά γράφαμε 2-3 σελίδες... Και μας τα έλεγε τόσο γρήγορα που δε προλαβαίναμε να τα γράψουμε. Της το είχαμε πει, αλλά δε μας έδωσε σημασία. Για αυτό το λόγο, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από το σχολείου μου που διάλεξε ξανά Αρχές οικονομίας... Click για ανάπτυξη... Και 'μεις ! Το καλο βεβαια ηταν οτι δεν κοιταζε και πολυ αν γραφαμε P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 12:57 Η Nefeli Graf: #597 22-07-13 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Click για ανάπτυξη... Σας έδωσαν μάθημα επιλογής Αστρονομία;;;Καλά εσείς είστε τυχερά βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:03 Η Εχέμυθη έγραψε: #598 22-07-13 13:03 Εγω Αστρονομια δηλωσα αλλα δε βλεπω να γινεται τμημα Μαλλον ολοι , οπως και περσυ , θα κανουμε πληροφορικη :\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:10 Ο καποιος_καπου: #599 22-07-13 13:10 Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:58 Η Ερινύς έγραψε: #600 22-07-13 13:58 Αρχική Δημοσίευση από καποιος_καπου: Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Click για ανάπτυξη... Εμάς ήταν το πιο πολυπληθές τμήμα πάντα. Μας έδειχνε ο καθηγητής ντοκιμαντέρ συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά στις Αρχές Οικονομίας θα μας δώσουν καινούργιο βιβλίο ή θα συνεχίσουν την ύλη του βιβλίου της Α';(Για όσους επιλέξουν Αρχές Οικονομίας) Click για ανάπτυξη... Μάλλον το ίδιο θα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 19:19 Ο Fedde le Grand: #594 28-06-13 19:19 Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2013 στις 11:45 Η maria_lulu: #595 29-06-13 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάνεις! Εμείς φέτος είχαμε μια καθηγήτρια που μας έβαζε να γράφουμε όλο το μάθημα... Κάθε φορά γράφαμε 2-3 σελίδες... Και μας τα έλεγε τόσο γρήγορα που δε προλαβαίναμε να τα γράψουμε. Της το είχαμε πει, αλλά δε μας έδωσε σημασία. Για αυτό το λόγο, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από το σχολείου μου που διάλεξε ξανά Αρχές οικονομίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 01:33 Ο ΕλευθεριⒶκος: #596 22-07-13 01:33 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Καλά θα κάνεις! Εμείς φέτος είχαμε μια καθηγήτρια που μας έβαζε να γράφουμε όλο το μάθημα... Κάθε φορά γράφαμε 2-3 σελίδες... Και μας τα έλεγε τόσο γρήγορα που δε προλαβαίναμε να τα γράψουμε. Της το είχαμε πει, αλλά δε μας έδωσε σημασία. Για αυτό το λόγο, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από το σχολείου μου που διάλεξε ξανά Αρχές οικονομίας... Click για ανάπτυξη... Και 'μεις ! Το καλο βεβαια ηταν οτι δεν κοιταζε και πολυ αν γραφαμε P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 12:57 Η Nefeli Graf: #597 22-07-13 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Click για ανάπτυξη... Σας έδωσαν μάθημα επιλογής Αστρονομία;;;Καλά εσείς είστε τυχερά βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:03 Η Εχέμυθη έγραψε: #598 22-07-13 13:03 Εγω Αστρονομια δηλωσα αλλα δε βλεπω να γινεται τμημα Μαλλον ολοι , οπως και περσυ , θα κανουμε πληροφορικη :\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:10 Ο καποιος_καπου: #599 22-07-13 13:10 Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:58 Η Ερινύς έγραψε: #600 22-07-13 13:58 Αρχική Δημοσίευση από καποιος_καπου: Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Click για ανάπτυξη... Εμάς ήταν το πιο πολυπληθές τμήμα πάντα. Μας έδειχνε ο καθηγητής ντοκιμαντέρ συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2013 στις 11:45 Η maria_lulu: #595 29-06-13 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάνεις! Εμείς φέτος είχαμε μια καθηγήτρια που μας έβαζε να γράφουμε όλο το μάθημα... Κάθε φορά γράφαμε 2-3 σελίδες... Και μας τα έλεγε τόσο γρήγορα που δε προλαβαίναμε να τα γράψουμε. Της το είχαμε πει, αλλά δε μας έδωσε σημασία. Για αυτό το λόγο, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από το σχολείου μου που διάλεξε ξανά Αρχές οικονομίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 01:33 Ο ΕλευθεριⒶκος: #596 22-07-13 01:33 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Καλά θα κάνεις! Εμείς φέτος είχαμε μια καθηγήτρια που μας έβαζε να γράφουμε όλο το μάθημα... Κάθε φορά γράφαμε 2-3 σελίδες... Και μας τα έλεγε τόσο γρήγορα που δε προλαβαίναμε να τα γράψουμε. Της το είχαμε πει, αλλά δε μας έδωσε σημασία. Για αυτό το λόγο, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από το σχολείου μου που διάλεξε ξανά Αρχές οικονομίας... Click για ανάπτυξη... Και 'μεις ! Το καλο βεβαια ηταν οτι δεν κοιταζε και πολυ αν γραφαμε P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 12:57 Η Nefeli Graf: #597 22-07-13 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Click για ανάπτυξη... Σας έδωσαν μάθημα επιλογής Αστρονομία;;;Καλά εσείς είστε τυχερά βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:03 Η Εχέμυθη έγραψε: #598 22-07-13 13:03 Εγω Αστρονομια δηλωσα αλλα δε βλεπω να γινεται τμημα Μαλλον ολοι , οπως και περσυ , θα κανουμε πληροφορικη :\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:10 Ο καποιος_καπου: #599 22-07-13 13:10 Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:58 Η Ερινύς έγραψε: #600 22-07-13 13:58 Αρχική Δημοσίευση από καποιος_καπου: Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Click για ανάπτυξη... Εμάς ήταν το πιο πολυπληθές τμήμα πάντα. Μας έδειχνε ο καθηγητής ντοκιμαντέρ συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάνεις! Εμείς φέτος είχαμε μια καθηγήτρια που μας έβαζε να γράφουμε όλο το μάθημα... Κάθε φορά γράφαμε 2-3 σελίδες... Και μας τα έλεγε τόσο γρήγορα που δε προλαβαίναμε να τα γράψουμε. Της το είχαμε πει, αλλά δε μας έδωσε σημασία. Για αυτό το λόγο, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από το σχολείου μου που διάλεξε ξανά Αρχές οικονομίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 01:33 Ο ΕλευθεριⒶκος: #596 22-07-13 01:33 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Καλά θα κάνεις! Εμείς φέτος είχαμε μια καθηγήτρια που μας έβαζε να γράφουμε όλο το μάθημα... Κάθε φορά γράφαμε 2-3 σελίδες... Και μας τα έλεγε τόσο γρήγορα που δε προλαβαίναμε να τα γράψουμε. Της το είχαμε πει, αλλά δε μας έδωσε σημασία. Για αυτό το λόγο, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από το σχολείου μου που διάλεξε ξανά Αρχές οικονομίας... Click για ανάπτυξη... Και 'μεις ! Το καλο βεβαια ηταν οτι δεν κοιταζε και πολυ αν γραφαμε P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 12:57 Η Nefeli Graf: #597 22-07-13 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Click για ανάπτυξη... Σας έδωσαν μάθημα επιλογής Αστρονομία;;;Καλά εσείς είστε τυχερά βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:03 Η Εχέμυθη έγραψε: #598 22-07-13 13:03 Εγω Αστρονομια δηλωσα αλλα δε βλεπω να γινεται τμημα Μαλλον ολοι , οπως και περσυ , θα κανουμε πληροφορικη :\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:10 Ο καποιος_καπου: #599 22-07-13 13:10 Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:58 Η Ερινύς έγραψε: #600 22-07-13 13:58 Αρχική Δημοσίευση από καποιος_καπου: Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Click για ανάπτυξη... Εμάς ήταν το πιο πολυπληθές τμήμα πάντα. Μας έδειχνε ο καθηγητής ντοκιμαντέρ συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Καλά θα κάνεις! Εμείς φέτος είχαμε μια καθηγήτρια που μας έβαζε να γράφουμε όλο το μάθημα... Κάθε φορά γράφαμε 2-3 σελίδες... Και μας τα έλεγε τόσο γρήγορα που δε προλαβαίναμε να τα γράψουμε. Της το είχαμε πει, αλλά δε μας έδωσε σημασία. Για αυτό το λόγο, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από το σχολείου μου που διάλεξε ξανά Αρχές οικονομίας... Click για ανάπτυξη... Και 'μεις ! Το καλο βεβαια ηταν οτι δεν κοιταζε και πολυ αν γραφαμε P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 12:57 Η Nefeli Graf: #597 22-07-13 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Click για ανάπτυξη... Σας έδωσαν μάθημα επιλογής Αστρονομία;;;Καλά εσείς είστε τυχερά βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:03 Η Εχέμυθη έγραψε: #598 22-07-13 13:03 Εγω Αστρονομια δηλωσα αλλα δε βλεπω να γινεται τμημα Μαλλον ολοι , οπως και περσυ , θα κανουμε πληροφορικη :\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:10 Ο καποιος_καπου: #599 22-07-13 13:10 Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:58 Η Ερινύς έγραψε: #600 22-07-13 13:58 Αρχική Δημοσίευση από καποιος_καπου: Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Click για ανάπτυξη... Εμάς ήταν το πιο πολυπληθές τμήμα πάντα. Μας έδειχνε ο καθηγητής ντοκιμαντέρ συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Χάλια δηλαδή. Οκ, δε πρόκειται να αλλάξω την Αστρονομία. Το βιβλίο αυτό είναι αρχαίο! Click για ανάπτυξη... Σας έδωσαν μάθημα επιλογής Αστρονομία;;;Καλά εσείς είστε τυχερά βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:03 Η Εχέμυθη έγραψε: #598 22-07-13 13:03 Εγω Αστρονομια δηλωσα αλλα δε βλεπω να γινεται τμημα Μαλλον ολοι , οπως και περσυ , θα κανουμε πληροφορικη :\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:10 Ο καποιος_καπου: #599 22-07-13 13:10 Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:58 Η Ερινύς έγραψε: #600 22-07-13 13:58 Αρχική Δημοσίευση από καποιος_καπου: Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Click για ανάπτυξη... Εμάς ήταν το πιο πολυπληθές τμήμα πάντα. Μας έδειχνε ο καθηγητής ντοκιμαντέρ συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω Αστρονομια δηλωσα αλλα δε βλεπω να γινεται τμημα Μαλλον ολοι , οπως και περσυ , θα κανουμε πληροφορικη :\ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:10 Ο καποιος_καπου: #599 22-07-13 13:10 Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:58 Η Ερινύς έγραψε: #600 22-07-13 13:58 Αρχική Δημοσίευση από καποιος_καπου: Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Click για ανάπτυξη... Εμάς ήταν το πιο πολυπληθές τμήμα πάντα. Μας έδειχνε ο καθηγητής ντοκιμαντέρ συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:58 Η Ερινύς έγραψε: #600 22-07-13 13:58 Αρχική Δημοσίευση από καποιος_καπου: Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Click για ανάπτυξη... Εμάς ήταν το πιο πολυπληθές τμήμα πάντα. Μας έδειχνε ο καθηγητής ντοκιμαντέρ συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από καποιος_καπου: Αστρονομια δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται τμημα. Αν και θα ηταν καλη φαση, δεν την επιλεγουν πολλοι. Κριμα. Click για ανάπτυξη... Εμάς ήταν το πιο πολυπληθές τμήμα πάντα. Μας έδειχνε ο καθηγητής ντοκιμαντέρ συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.