mourou
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESOSTREFIS
Νεοφερμένο μέλος

απλα διαβαζα και 2 μερες πριν αρχιζα να το λεω με την μανα μου για να το θυμαμαι καπως..τρελα πραγματα ,καλα για να μην πω οτι μετα το καλοκαιρι δεν μπορουσα να πω τιποτα απο εξω ετσι ?ουτε τον ορισμο της επιχειρησεις

καλη τυχη σε οσους το δινουν και μην ακολουθησετε το παραδειγμα μου διαβαστε γιατι χαριζει πολλους βαθμους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Spyros2309
Νεοφερμένο μέλος

Να 'ναι καλά οι 34 παραπάνω απουσίες. Μου χαρίζουν άλλα 4 βράδια

Αλλά γαμώτο ποιος στρώνεται να το μάθει -.-
Orestis Dosti
Νεοφερμένο μέλος

Απλα θελει περιοδικο διαβασμα. Δέν πρεπει να το αφηνεις καθολου .Γραφεις παρα πολυ ανετα πανω απο 18..Η αληθια ειναι οτι θελει και λιγη τύχη..
Καλη επιτυχεία σε ολους που το δινουν σε μερικες εβδομαδες (και εγω μεσα σε αυτους)...
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

καλη υπομονη παιδες,αλλα ενας καλα διαβασμενος σε δεκα-εικοσι λεπτα το τελειωνει ευκολα,οποτε μετα αραζετε και βλεπετε τους αλλους να γραφουν!!!
Adam el único
Νεοφερμένο μέλος

Ας βγάλω τα μόρια που θέλω,και μετά...καταλάθος θα πάρει φωτιά

leobakagian
Εκκολαπτόμενο μέλος

ειναι πολυ παπαγαλια και σου σκοτωνει το μυαλο,εγω ενιωθα οτι εκανα μεγαλη ζημια στο μυαλο μου με το να μαθαινω κατι χωρις ουσιωδη λογο
Συμφωνω απολυτα...Ντροπη τους που το βαλανε και ,κυριως,που το εξεταζουν ετσι
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

agiostimotheos
Δραστήριο μέλος

Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος

Αλλά αν ήταν να μαντέψω κάποια θεματάκια που θα βάλουν έχω στο μυαλό μου:
1o Kεφ: Το κομμάτι που λέει για τον Cyert και March μετά τους λειτουργικούς στόχους. (με ή χωρίς το κομμάτι με ιεράρχιση στόχων)
2ο Κεφ: Διοίκηση ανθρώπινων πόρων κάτι απ' την εισαγωγή.
3ο Κεφ: Τα κριτήρια με τα όποία επιλέγεται ο κατάλληλος τρόπος ηγεσίας και η ανάπτυξη της ωριμότητας.
agiostimotheos
Δραστήριο μέλος

cyert και march και σε εμας το ειπαν
οπως και κοινωνικη ευθυνη επιχειρησης
απο 2ο την οργανωση ως επιμερους λειτουργια του μανατζεμεντ και πολιτικη αμοιβων ως επιμερους λειτουργια της διοικησης προσωπικου
Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος

Πάντως Πολιτική Αμοιβών κ Οργάνωση το λένε σος γιατί δεν τα έχουν βάλει ποτέ αλλα δεν νομίζω να τα βάλουν.
Αυτού του στύλ τα θέματα θεωρούνται πιο δύσκολα από άλλα και πιστεύω ότι τα κρατάνε για τις επαναληπτικές που τσιμπάνε πιο πολύ τα θέματα.
Ναί, ακόμη και το ΑΟΔΕ έχει εύκολα και δύσκολα

agiostimotheos
Δραστήριο μέλος

αχαχαχαα οντως ετσι ειναι ο διαχωρισμός
182
Νεοφερμένο μέλος

Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος

Πάντως στο συγκεκριμένο μάθημα δεν πρέπει να καίς θέματα ΟΕΦΕ.
Αν βάζεις τα 2 τελευταία χρόνια για να κάψεις θέματα σε αυτό το μάθημα και κάψεις
2χΟΕΦΕ,2χΠανελλήνιες, 2χΕσπερινα, 2χ Επαναληπτικες παραείναι.
Εγώ το μαξιμουμ που θα έκαιγα είναι απολυτήριες 2009, 2008 και επαναληπτικές 2009.
agiostimotheos
Δραστήριο μέλος

**Fifi [xixi]
Νεοφερμένο μέλος

AthensFinest
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AthensFinest
Νεοφερμένο μέλος

Με βάση τα φετινά του ΟΕΦΕ έχουν καεί τα εξής:λειτουργία πληροφόρησης,marketing,κώδικας επιχειρησιακής ηθικής(ευθύνες επιχείρησης κλπ),διοίκηση παραγωγής,ηγεσία-ηγετική συμπεριφορά.
Συνεπώς τα παραπάνω καμμένα θέματα ανάπτυξης μπορούν να μπουν με άλλη μορφή σε σωστό λάθος και επιλογής.Κρίμα που έκαψαν τον κώδικα επιχειρησιακής ηθικής γιατί θα ήταν ωραίο θεματάκι..
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.