φιλε,καταρχας σου προτεινω να παρεις βιολογια γενικης.εκλεισες με αυτο.εγω φετος ημουν θετικη.η βιολογια δεν μου αρεσε ιδιαιτερα σαν μαθημα,κυριως λογω των ερωτησεων κρισεως.γενικως μου εφαγε την πιστη και απο τον οκτωβριο αρχισα να μετανοιωνω που πηγαθ ετικη.τελικα,παρολαυτα πηρα 19.4.για την χημεια τωρα,το καλο ειναι οτι οι ασκησεις ειναι κλασικες ,ενω τα κενα απο την οργανικη καλυπτονται,μην ανησυχεις για αυτο.ομως, η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι τοσο ευκολο οσο λεγεται το 18+++.η λογικη λεει οτι πιθανοτερο ειναι να καταφερεις μεγαλυτερο βαθμο αοδε και αεππ,παρα βιολογια και χημεια.ομως αν πας τεχνολογικη,για το βιολογικο θα εχεις το 2ο πεδιο(το 3ο με απωλειαμοριων αρα το 2ο)οπου τα βαρυτητας ειναι τα μαθηματικα και η φυσικη,τα μαθηματα δηλαδη που οι περισσοτεροι γραφουν χειροτερα.τωρα,για το πανεπιστημιο δεν νομιζω να εχεις προβλημα,αλλα σου προτεινω να το σκεφτεις,κυριως για τον τελευταιο λογο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.