DrMimi
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgexD
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση συντονιστή: Τα μηνύματα 29-46 προήλθαν από νήμα με παρόμοιο θέμα συζήτησης με το παρόν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Nα κάτσεις θετική. Θα σε χρειαστεί η βιολογία κατεύθυνσης.
Γιατι θα τον χρειαστεί?
Shanks7
Νεοφερμένο μέλος

κοιτα φιλε για μενα το λουκι στη θετικη ειναι η βιολογιαΓεια σας!!Αποφάσισα να παρω τη βοηθεια σας σε αυτο το forum γιατι ειμαι αρκετα μπερδεμενος...! Αρχικα θα μπω στην τριτη λυκειου φετος.. περσυ ειχα παρει θετικη επειδη θεωρησα οτι θα με βοηθησει να δω αν τα καταφερνω με την χημεια η οχι..!Απο τα αποτελεσματα στις εξετασεις καταλαβα οτι δυσκολευομαι αφου εγραψα 13!!Και τωρα ερχεται το διλλημα....Θα ηθελα να σπουδασω βιολιογια κι ξερω οτι μπορω να περασω και απο τ 3ο κι το 2 πεδιο..Το θεμα ειναι τι ειναι καλυτερο να μεινω στιν θετικη που θα εχω την χημεια(την οποια δεν την θεωρω δυσκολη..αλλα λογω ενος καθηγητη εχω καμποσα κενα) ή να παω στην τεχνολογικη που οσο ακουγεται ειναι πιο ευκολα τα πραγματα? Για να σας δωσω να καταλαβεται το μονο που με κραταει στον να μην συνεχισω στιν θετικη ειναι η χημεια :/... Περιμενω τις αποψεις σας ...ευχαριστω !!![]()

georgexD
Νεοφερμένο μέλος

Shanks7
Νεοφερμένο μέλος

χαχαΓιατι θα τον χρειαστεί?

georgexD
Νεοφερμένο μέλος

Ομως αυτο που με απασχολει ειναι οι βαθμοι που γραφω στην χημεια....Ειναι σαν να μου λεει οτι δεν το εχεις δεν το βλεπεις..
gregory nub
Διάσημο μέλος

Shanks7
Νεοφερμένο μέλος

μη σε απασχολει η χημεια ειναι ευκολη και η δευτερα δεν εχει σημασια ουτε ο βαθμος σου,μονο για τη ψυχολογια σου.Αν σου αρεσει τοσο η βιολογια θετικη με κλειστα ματια!Οι πιο πολλοι την αποφευγουν λογω της βιολογιας η οποια μου εχει βγαλει εδω και δυο ωρες τη πιστηΝομιζω οτι δεν θα εχω μεγαλη δυσκολια στο μαθημα της βιολογια γιατι μ' αρεσει αρκετα και εξαλλου ειναι το αντικειμενο που θελω να ασχολιθω...thanx
Ομως αυτο που με απασχολει ειναι οι βαθμοι που γραφω στην χημεια....Ειναι σαν να μου λεει οτι δεν το εχεις δεν το βλεπεις..

georgexD
Νεοφερμένο μέλος

χαχα ναι δεν λέω σίγουρα θα είναι δύσκολη...αρχίζω φροντιστήριο κι εγώ την παρασκευή για να δούμε

NicolasM
Νεοφερμένο μέλος

Άσχετα αν αρχίζουν όλα από το 0 στην σχολή (το οποίο δεν το γνωρίζω), θα έρθεις σε επαφή με δυο πολύ κύρια μαθήματα του βιολογικού (βιολογία και χημεία), οπότε θα έχεις ακόμη έναν χρόνο να κρίνεις αν σου αρέσουν ή όχι και να αποφασίσεις κάπως πιο αντικειμενικά. Εξάλλου, αν δεν σου αρέσει η χημεία, πώς θα μπορείς να ασχολείσαι με αυτήν σε όλη σου την ζωή;
Δυστυχώς βέβαια, από θετική δεν μαθαίνεις πώς συνδέονται τα δύο μαθήματα, αλλά ειδικά για την χημεία, θεωρώ ότι αποκτάς σημαντικές γνώσεις οι οποίες δεν πάν χαμένες.
georgexD
Νεοφερμένο μέλος

georgexD
Νεοφερμένο μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

georgexD
Νεοφερμένο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος

georgexD
Νεοφερμένο μέλος

Δηλαδή θα ασχοληθείς και θα διαβάζεις για 1 χρόνο 2 άχρηστα μαθήμτα για αυτό που θέλεις να ακολουθήσεις, αντί να ασχοληθείς με τα 2 μαθήματα που θέλεις να συναντάς από εδώ και πέρα στην ζωή σου. Ναι, τα μαθήματα της 3ης λυκείου και ειδικά η βιολογία δεν έχουν τόσο άμεση σχέση με τα μετέπειτα..αλλά το να πας βιολογικό από τεχνολογική το θεωρώ τουλάχιστον χαζό ή δεν ξέρω τι θέλω να κάνω
Αυτο σκεφτομαι οτι ειναι καπως χαζο το να παω στην τεχνολογικη...αλλα τι να σου πω ειναι αρκετα που πρεπει να σκεφτω! Βλεπω οτι εισαι φοιτητης βιοχημειας..αν θες πες μου λιγο για την σχολη αυτη..αν ειναι δυσκολη κλπ![]()
κατερω
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και αν ειναι παρε και βιολογία γεν να ανοίξεις και 3ο και την δηλώνεις απο το πεδίο που θα έχεις περισσότερα μόρια

Πάντως δεν υπάρχει λόγος να καταπιαστείς με τη χημεία και τη βιολογία της γ εφόσον μπορείς να πας απο πιο εύκολο δρόμο..
Βεβαια εσυ αποφασίζεις.. Για σενα μπορει να ειναι πιο ευχαριστο και πιο ευκολο να διαβαζεις βιολογια και χημεια.. (δεν εινα και τοσο παντως εχω να πω

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.