tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos93
Εκκολαπτόμενο μέλος

Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

το farming είναι όταν κάνουμε επίθεση στην αντίπαλη ομάδα??? Εχω να παίξω 2 μήνες και ξέχασα.. εσυ πιο wow παίζεις?
-----------------------------------------
μπορώ να ανοίξω κιανούριο θέμα γιατί εδώ γίνετε της τρελής???
Καταρχήν το WoW είναι ένα: World of Warcraft. Τα άλλα warcraft δεν είναι WoW.
Επίσης, το farming είναι όταν σκοτώνεις τα τέρατα και να παίρνεις EXP ή αντικείμενα που ψάχνεις (πχ motes) χωρίς να κάνεις κάποιο quest.
Antreas95
Νεοφερμένο μέλος

ευχαριστώ
-----------------------------------------
Εγώ είχα παίξει trial του WoW για μια ώρα και μετά το διέγραψα.Είναι πολύ μονότονο για μένα.Τώρα πως τα 13 εκ παιχτών την βρίσκουνμ και πορόνονται 12 ώρες την μέρα δεν μπορώ να το καταλάβω.Έχω παίξει και παίζω παιχνίδια 100000 καλύτερα απο αυτό.Παίξετε π.χ Oblivion και θα καταλάβετε τι εννοώ.
Αν το Oblivion είχε multi θα ήταν πολύ πιο διάσημο απο το WoW.
εγώ πλήρωσα 60 ευρώ γαι να πάρω όλες τις εκδόσεις του wow. Μου το σύστησε ένας φίλος μου και ότα νπρωτόπαιξα μόνος μου είπα << τι μ@λ@κι@ είναι αυτη?? αλλά αν το ψάξεις είναι τέλειο
Chartson
Εκκολαπτόμενο μέλος

persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Το συζήτησα ήδη παντού, απλά θέλω να κάνω bump το θέμα

Night Elf Feral Druid λοιπόν στον Ravencrest, πείτε κι εσείς τι char έχετε, και γαμηθείτε στην ανάλυση του αν φταίει το WoW ή οι παίκτες που εθίζονται για τον εθισμό τους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lenbias
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Το θλιβερό είναι ότι καταλαβαίνω ό,τι λέει ο καλοντυμένος Όρκ του βίντεο.![]()
Και εγώ χαχαχα

gregory nub
Διάσημο μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

nikolaos p.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.