_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ααααααα.κλίση ήθελα να πω δικό μου λάθος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

1η Άλγεβρα: Συστήματα

2η Ιστορία: Άλλαξε ο χθεσινός καθηγητής. Θα μας πάρει μία κοπελίτσα 28 χρονών

3η Κείμενα: Η καθηγήτρια (όπως είπα) μάς κάνει έκθεση και κείμενα. Σήμερα είχαμε κείμενα και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλή στη δομή του μαθήματός της και πολύ σοβαρή σε αυτό που κάνει.
4η Βιολογία: Επίσης σοβαρή η καθηγήτρια. Θα γίνεται δουλειά, θέλω να πιστεύω. Πρώτο μάθημα, πολύ καλές οι εντυπώσεις

5η Αρχαία κατεύθυνσης: Σήμερα το πρώτο άγνωστο. Εύκολο κείμενο και η καθηγήτρια εξαιρετικά καλή

Να πω για το τμήμα της κατεύθυνσης ότι...
ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΑ!!!
Δύο ώρες για να συντάξει και να μεταφράσει μία πρόταση 4 λέξεων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

2η ωρα αρχαια: ο κακος χαμος

3η ωρα γυμναστικη: Μας ελιωσε

4η ωρα Ελενη: καναμε μια εισαγωγη. Ενδιαφερον μαθημα....
5η ωρα Βιολογια: Νεα καθηγητρια, γνωριμια, και συζητηση γενικα για το τι θα δουμε φετος
6η ωρα Μαθηματικα: εξεταση ασκησεων +θεωριας ( ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ) και ειπαμε καποια πραγματα
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος

2η Ιστορία: Άλλαξε ο χθεσινός καθηγητής.Θα μας πάρει μία κοπελίτσα 28 χρονώνΚαι γι'αυτή δεν είναι σίγουρο, όμως
![]()
κολόφαρδα σε εμάς όλες μεγάλες και άσχημες είναι ,μόνο μια είναι καλή και δεν μας κάνει μάθημα

Δεν ξέρω τίποτα για το επαλ πάρα μόνο ότι κατήργησαν την νοσηλευτική ,εσύ τι ειδικότητα πας?
θελω βοηθος μικροβιολογου αλλα εμας που ειμαστε τριτη λυκειου δεν καταργηθηκε κατι ειμαστε οι τελευταιοι..οι αλλοι που θα ειναι δευτερα λυκειου και θα πρεπει να πανε τριτη ο τομεας υγειας δεν θα υπαρχει..ευτυχως ειμαι τυχερη!!
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα δώσεις μετά πανελλήνιες για να περάσεις σε τει ή με το πτυχίο του επαλ γίνεται?θελω βοηθος μικροβιολογου αλλα εμας που ειμαστε τριτη λυκειου δεν καταργηθηκε κατι ειμαστε οι τελευταιοι..οι αλλοι που θα ειναι δευτερα λυκειου και θα πρεπει να πανε τριτη ο τομεας υγειας δεν θα υπαρχει..ευτυχως ειμαι τυχερη!!

Θα δώσεις μετά πανελλήνιες για να περάσεις σε τει ή με το πτυχίο του επαλ γίνεται?
θα δωσω πανελληνιες για να περασω σε τει

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Δε φταίνε οι κακομοίρηδες, δεν τους έχουν ενημερώσει, και μαθηματικός μου αυτό μου είπε ότι δεν έχουν ανακοινώσει ύλη για σας σε κάποια μαθήματα (ή όλα; ), άλλα ντ' άλλα.Mπαίνει μέσα ο καθηγητής της Οικονομίας μας είπε ότι αυξήθηκαν οι ώρες αλλά δεν ξέρει ποιος θα μας κάνει μάθημα κλπ κλπ.
Φυσική,μου είπε η μαμά μου ότι δεν έχουν ορίσει καν ύλη.
Ο Πληροφορικός με φάνηκε ο πιο (μέχρι στιγμής) άρτια ενημερωμένος.
Με πήρε ο καλύτερη καθηγήτρια Ιστορία και Γλώσσα.
Για Αρχαία δεν είδα.
Εγώ βέβαια φέτος είχα χαρεί ότι θα γκάζωνα με τις γλώσσες και μου τα χάλασε το νέο σύστημα.![]()
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Δεν είπα ρε΄συ πως φταίνε.Δε φταίνε οι κακομοίρηδες, δεν τους έχουν ενημερώσει, και μαθηματικός μου αυτό μου είπε ότι δεν έχουν ανακοινώσει ύλη για σας σε κάποια μαθήματα (ή όλα; ), άλλα ντ' άλλα.
Ό,τι τους λένε κάνουν.
Απλώς θεωρώ μεγάλη μαλακία από το Υπουργείο να εισάγει νέο νομοσχέδιο μία μέρα πριν να ανοίξουν τα σχολεία και να μην ενημερώνουν και έγκαιρα.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Πέρυσι είχαμε μία καθηγήτρια στην ιστορία... όλα τα λεφτάκολόφαρδα σε εμάς όλες μεγάλες και άσχημες είναι ,μόνο μια είναι καλή και δεν μας κάνει μάθημα.Αλλά μάλλον καλύτερα για να μην σε αποσπά την προσοχή από το μάθημα
![]()

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος

τότε γιατί επέλεξε θεωρητική?,όχι μόνο αυτό αλλά καθυστερεί και το μάθημα.ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΑ!!!
Δύο ώρες για να συντάξει και να μεταφράσει μία πρόταση 4 λέξεων![]()

αχ Glikia σε ζηλεύω, κι εγώ ήθελα ΕΠΑΛ να πάρω ειδικότητα αλλά...![]()
γτ τι εγινε και δεν πηγες επαλ;
CollegeLife
Νεοφερμένο μέλος

τότε γιατί επέλεξε θεωρητική?
Δυστηχώς η θεωρητική είναι η μόνη επιλογή αν εισαι γκαου για φυσικομαθηματικα. Αν είσαι ομως καλός παπαγάλος, είναι η ιδανική κατεύθυνση.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

1η ώρα Ιστορία: Γνωριμία, γενική συζήτηση, τον καθηγητή τον είχαμε και παλιότερα βέβαια, θα μας κάνει 3 μαθήματα.

2η ώρα τίποτα :Ρ
3η ώρα τίποτα :Ρ
4η ώρα τίποτα :Ρ
5η ώρα Χημεία: Μας αλλάξανε καθηγητή, μας βάλανε αυτόν που είχαμε πέρσι στη γεωγραφία -.- Γενική συζήτηση.
6η ώρα Αρχαία: Τον έχουμε σε τρια μαθήματα, θεέ -.- 7 ώρες ή 6. Εφιάλτηηης!

Κάναμε γενική συζήτηση και γνωριμία.

Και την Δευτέρα 7ωρο, με σίγουρα μια ώρα κενό.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Όταν το IQ σου είναι υπό του μηδενός, τότε δεν σκαμπάζεις ούτε από αρχαία, ούτε από μαθς, ούτε από φυσικήτότε γιατί επέλεξε θεωρητική?,όχι μόνο αυτό αλλά καθυστερεί και το μάθημα.

debbaki97
Νεοφερμένο μέλος

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

ποοο και τοτε τι θα κανει?Όταν το IQ σου είναι υπό του μηδενός, τότε δεν σκαμπάζεις ούτε από αρχαία, ούτε από μαθς, ούτε από φυσική![]()

ελα ρε jj μην φωναζεις για την κοπελα ....... σε ολα τα σχολεια υπαρχουν ατομα που απλα συνεχιζουν γενικο λυκειο γτ ετσι..... προσωπικα δεν καταλαβαινω τον λογο
ακομα δεν αρχισαμε και ευχαριστιεμα που ηρθε το σαββατο

ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για β λυκειου τι θα προτείνατε για βοηθηματα θετικη κατευθυνση? και γενικης μαθηματικα φυσικη ??
Εγω μιας και δε θα κανω ιδιαιτερα, ουτε θα παω φροντ θα βασιστω πολυ στα βοηθηματα οποτε το εψαξα αρκετα.
Μαθηματικα : Παπαδακης (εκδ. Σαββαλα)
Αλγεβρα : Στεργιου-Νακης (εκδ. Σαββαλα)
Φυσικη κατ. &γεν. : Μαθιουδακης - Παναγιωτακοπουλος (εκδ. Σαββαλα)
Χημεια κατ. & γεν. : Σαλτερης (εκδ. Σαββαλα)
Γενικα του Σαββαλα ειναι πολυ καλα για θετικοτεχνολογικη.
Για την γεωμετρια δεν ξερω αν θα παρω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.