_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Δε θα απεργήσουν εσάς;Εμείς την Δευτέρα θα πάρουμε πρόγραμμα.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος

Δε θα απεργήσουν εσάς;![]()
Όχι.

Καλύτερα, βαριέμαι στο σπίτι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Σοβαρά;Όχι.
Καλύτερα, βαριέμαι στο σπίτι.![]()

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Αλλά μας είπαν να πάμε με ένα τετράδιο και να μην πάρουμε βιβλία.

Gate4
Επιφανές μέλος

ΜαθηματάραΠήραμε βιβλία σήμερα. Αύριο έχουμε Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Αρχαία, Ελένη και Ιστορία.![]()

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Εγώ απο όλα αυτά μαθηματάρα βρίσκω την βιολογία με την χημεία λιγάκι

Μόλις άκουσα βιολογία άρχισα να κάνω σαν τρελό.

Gate4
Επιφανές μέλος

Το πρώτο που λες το κάνετε όταν τελειώσετε με τα αρχαία και το δεύτερο όταν τελειώσετε με την Ελένη. Δεν είναι σίγουρο αν τα χρησιμοποιήσετε ή όχι από τον καθηγητή εξαρτάται.Μας έδωσαν και Αλεξάνδρου Ανάβαση με Όρνιθες. Θα μας χρησιμέψουν τα βιβλία;
Εγώ απο όλα αυτά μαθηματάρα βρίσκω την βιολογία με την χημεία λιγάκι.
Μόλις άκουσα βιολογία άρχισα να κάνω σαν τρελό.![]()
Βιολογία και χημεία είναι ρισπέκτ

Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

marakibo
Νεοφερμένο μέλος

Και βασικα ο καθηγητης επιλεγει ΄ή την Ελενη ή τις ορνιθες!

Το τμημα μου ειναι χαλια

jj!
Τιμώμενο Μέλος

1η Ιστορία: Καλός καθηγητής μωρέ. Δεν τρελάθηκα, αλλά η βυζαντινή ιστορία γαμεί.
2η Μαθς: Καλός έως πολύ καλός ο καθηγητής. Φέτος θα μάθω μαθς

3η Αγγλικά: Κλασσικά, αγγλικά

4η Έκθεση: Η καθηγήτρια θα μας έχει Έκθεση και Κείμενα. Γαμάτη, την είχαμε και πέρυσι στο προτζεκτ.
5η Αρχαία κατεύθυνσης: Η καθηγήτρια ήταν εκείνη που περίμενα και προσευχόμουν να έχω όλο το καλοκαίρι. Ακόμη δεν μπήκε στην τάξη, μας γνώρισε, παρέδωσε μάθημα και μας έβαλε ασκήσεις για το σπίτι

Πολύ καλούς καθηγητές έχω μέχρι στιγμής

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

ωρες ωρες σκεφτομαι αν τρολαρεις η τα λες αληθεια

ειναι δυνατον να σου αρεσουν ολοι οι καθηγητες?
Emilouko
Περιβόητο μέλος

1η μέρα μαθημάτων:
1η Ιστορία: Καλός καθηγητής μωρέ. Δεν τρελάθηκα, αλλά η βυζαντινή ιστορία γαμεί.
2η Μαθς: Καλός έως πολύ καλός ο καθηγητής. Φέτος θα μάθω μαθς
3η Αγγλικά: Κλασσικά, αγγλικά
4η Έκθεση: Η καθηγήτρια θα μας έχει Έκθεση και Κείμενα. Γαμάτη, την είχαμε και πέρυσι στο προτζεκτ.
5η Αρχαία κατεύθυνσης: Η καθηγήτρια ήταν εκείνη που περίμενα και προσευχόμουν να έχω όλο το καλοκαίρι. Ακόμη δεν μπήκε στην τάξη, μας γνώρισε, παρέδωσε μάθημα και μας έβαλε ασκήσεις για το σπίτιΑύριο, μάλιστα, θα μας δώσει το πρώτο άγνωστο
Πολύ καλούς καθηγητές έχω μέχρι στιγμής![]()
Eμείς 1ή ώρα Αρχαία Κατεύθυνση : Μας παρέδωσε κατευθείαν εισαγωγή.Γνωστή η καθηγήτρια από πέρσι.Πολύ καλή.
2η ώρα Λατινικά : Κάναμε Υποτακτικές Ενεργητική φωνή.
3η ώρα Κοινωνιολογία : Μαλακίες μας έλεγε

4η ώρα Έκθεση πρέπει να είχαμε αλλά είχε δουλειά ο καθηγητής και δεν κάναμε.

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Παλι 6ωρο...
εμας μας ειπαν να παμε αυριο 10:00 για βιβλια μονο

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

εμας μας ειπαν να παμε αυριο 10:00 για βιβλια μονο![]()
Βας;;;

και τωρα ας αναπολισουμε την σημερινη ωρα
1η ωρα κειμενα: εε λιγο για το καλοκαιρι μιλησαμε, η καθηγητρια γνωστη ηταν απο προπερσυ... καλα... τιποτα για την ωρα
2η ωρα θρησκευτικα: κουβεντουλα μαθημα γιοκ
3η ωρα μαθηματικα: κανονικοτατο μαθημα με 8 ασκησεις 2 σελιδες θεωρια και τεστ επαναληψης για αυριο
4η ωρα γλωσσα: νεα καθηγητρια αλλα κανονικο μαθημα ( ξενερα)
5η ωρα κειμενα αγκεν: αναγνωση κειμενου και μια περιλιψουλα μεσα στην ταξη
6η ωρα γερμανικα:

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Εμεις την 'αλεξανδρου αναβαση' δεν την καναμε καθολου![]()
Και βασικα ο καθηγητης επιλεγει ΄ή την Ελενη ή τις ορνιθες!
Το τμημα μου ειναι χαλιαΓιατι παντα να ειμαι στο χειροτερο τμημα?
![]()
Ελένη επιλέγουν συνήθως σε εμάς.
Γιατί δεν ζητάς να αλλάξεις τμήμα;

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Lol.Όχι.
Καλύτερα, βαριέμαι στο σπίτι.![]()

Εσένα σου λείπουμε.Σοβαρά;![]()

Ρένια,πόσο μαζόχα Φυσικό δεν ξέρω τι είναι η λατρεία σου έχετε;Πήραμε βιβλία σήμερα. Αύριο έχουμε Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Αρχαία, Ελένη και Ιστορία.
Αλλά μας είπαν να πάμε με ένα τετράδιο και να μην πάρουμε βιβλία.![]()
Πώς σε παλεύει.

Όχι.Μας έδωσαν και Αλεξάνδρου Ανάβαση με Όρνιθες. Θα μας χρησιμέψουν τα βιβλία;
Εγώ απο όλα αυτά μαθηματάρα βρίσκω την βιολογία με την χημεία λιγάκι.
Μόλις άκουσα βιολογία άρχισα να κάνω σαν τρελό.![]()
Για Βιολογία ούφο στο΄χα πει.

Η Χημεία σας να την απολαύσεις. Του χρόνου είναι δύσκολη.

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

νταξει δεν το λες και γενετικηΗ γενετική της Βιολογίας της Γ γυμνασίου ήταν απλά επικήΩραίες εποχές...
![]()

Ας πω και τα δικά μου:
1η ώρα Αγγλικά: Νταξ τι να πούμε;

2η ώρα ΜαθΚατ: Δεν πίστευα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο καλός. Κάναμε την παράγραφο 1.1

3η ώρα ΦυσΚατ: Μαλακιούλες, αλλά είπαμε και για το συμπαν μερικές χαζομαρούλες και ήταν ωραία
4η ώρα Γυμν: Ε έκατσα βασικά

5η ώρα Έκθεση: Φλέβα
6η ώρα Έκθεση: Φλέβα³ + Νύστα² - Όρεξη
7η ώρα ΦυσΓεν: Νταξ πίπες

Γενικά καλά περάσαμε

marakibo
Νεοφερμένο μέλος

Ελένη επιλέγουν συνήθως σε εμάς.
Γιατί δεν ζητάς να αλλάξεις τμήμα;
![]()
Λες?

Φοβαμαι μην με πουν περιεργη απο την πρωτη μερα να θελω να αλλαξω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.