Πίσω στα σχολεία

Πήραμε βιβλία σήμερα. Αύριο έχουμε Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Αρχαία, Ελένη και Ιστορία. :P
Αλλά μας είπαν να πάμε με ένα τετράδιο και να μην πάρουμε βιβλία.:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πήραμε βιβλία σήμερα. Αύριο έχουμε Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Αρχαία, Ελένη και Ιστορία. :P
Μαθηματάρα :worship:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μας έδωσαν και Αλεξάνδρου Ανάβαση με Όρνιθες. Θα μας χρησιμέψουν τα βιβλία; :P

Εγώ απο όλα αυτά μαθηματάρα βρίσκω την βιολογία με την χημεία λιγάκι:P.

Μόλις άκουσα βιολογία άρχισα να κάνω σαν τρελό. :hehe:

Το πρώτο που λες το κάνετε όταν τελειώσετε με τα αρχαία και το δεύτερο όταν τελειώσετε με την Ελένη. Δεν είναι σίγουρο αν τα χρησιμοποιήσετε ή όχι από τον καθηγητή εξαρτάται.

Βιολογία και χημεία είναι ρισπέκτ :P

Η γενετική της Βιολογίας της Γ γυμνασίου ήταν απλά επική :D Ωραίες εποχές... :P

Εμεις την 'αλεξανδρου αναβαση' δεν την καναμε καθολου :P
Και βασικα ο καθηγητης επιλεγει ΄ή την Ελενη ή τις ορνιθες! :)
Το τμημα μου ειναι χαλια :( Γιατι παντα να ειμαι στο χειροτερο τμημα? :mad:

1η μέρα μαθημάτων:

1η Ιστορία: Καλός καθηγητής μωρέ. Δεν τρελάθηκα, αλλά η βυζαντινή ιστορία γαμεί.
2η Μαθς: Καλός έως πολύ καλός ο καθηγητής. Φέτος θα μάθω μαθς :P
3η Αγγλικά: Κλασσικά, αγγλικά :P
4η Έκθεση: Η καθηγήτρια θα μας έχει Έκθεση και Κείμενα. Γαμάτη, την είχαμε και πέρυσι στο προτζεκτ.
5η Αρχαία κατεύθυνσης: Η καθηγήτρια ήταν εκείνη που περίμενα και προσευχόμουν να έχω όλο το καλοκαίρι. Ακόμη δεν μπήκε στην τάξη, μας γνώρισε, παρέδωσε μάθημα και μας έβαλε ασκήσεις για το σπίτι:hehe: Αύριο, μάλιστα, θα μας δώσει το πρώτο άγνωστο:D

Πολύ καλούς καθηγητές έχω μέχρι στιγμής:happy:

αχ ρε jj
ωρες ωρες σκεφτομαι αν τρολαρεις η τα λες αληθεια :P
ειναι δυνατον να σου αρεσουν ολοι οι καθηγητες?

1η μέρα μαθημάτων:

1η Ιστορία: Καλός καθηγητής μωρέ. Δεν τρελάθηκα, αλλά η βυζαντινή ιστορία γαμεί.
2η Μαθς: Καλός έως πολύ καλός ο καθηγητής. Φέτος θα μάθω μαθς :P
3η Αγγλικά: Κλασσικά, αγγλικά :P
4η Έκθεση: Η καθηγήτρια θα μας έχει Έκθεση και Κείμενα. Γαμάτη, την είχαμε και πέρυσι στο προτζεκτ.
5η Αρχαία κατεύθυνσης: Η καθηγήτρια ήταν εκείνη που περίμενα και προσευχόμουν να έχω όλο το καλοκαίρι. Ακόμη δεν μπήκε στην τάξη, μας γνώρισε, παρέδωσε μάθημα και μας έβαλε ασκήσεις για το σπίτι:hehe: Αύριο, μάλιστα, θα μας δώσει το πρώτο άγνωστο:D

Πολύ καλούς καθηγητές έχω μέχρι στιγμής:happy:

Eμείς 1ή ώρα Αρχαία Κατεύθυνση : Μας παρέδωσε κατευθείαν εισαγωγή.Γνωστή η καθηγήτρια από πέρσι.Πολύ καλή.
2η ώρα Λατινικά : Κάναμε Υποτακτικές Ενεργητική φωνή.
3η ώρα Κοινωνιολογία : Μαλακίες μας έλεγε :P Λίγο φευγάτη αυτή.Δε θα τη γράφω κιόλας μια χρονιά αλλά αυτή περιμένει να διαβάζουμε συστηματικά το μάθημα της.
4η ώρα Έκθεση πρέπει να είχαμε αλλά είχε δουλειά ο καθηγητής και δεν κάναμε.:D

Παλι 6ωρο...

εμας μας ειπαν να παμε αυριο 10:00 για βιβλια μονο:P

Βας;;;:eek::eek:
και τωρα ας αναπολισουμε την σημερινη ωρα
1η ωρα κειμενα: εε λιγο για το καλοκαιρι μιλησαμε, η καθηγητρια γνωστη ηταν απο προπερσυ... καλα... τιποτα για την ωρα
2η ωρα θρησκευτικα: κουβεντουλα μαθημα γιοκ
3η ωρα μαθηματικα: κανονικοτατο μαθημα με 8 ασκησεις 2 σελιδες θεωρια και τεστ επαναληψης για αυριο
4η ωρα γλωσσα: νεα καθηγητρια αλλα κανονικο μαθημα ( ξενερα)
5η ωρα κειμενα αγκεν: αναγνωση κειμενου και μια περιλιψουλα μεσα στην ταξη
6η ωρα γερμανικα: :redface::clapup::clapup::clapup::clapup:

Εμεις την 'αλεξανδρου αναβαση' δεν την καναμε καθολου :P
Και βασικα ο καθηγητης επιλεγει ΄ή την Ελενη ή τις ορνιθες! :)
Το τμημα μου ειναι χαλια :( Γιατι παντα να ειμαι στο χειροτερο τμημα? :mad:

Ελένη επιλέγουν συνήθως σε εμάς.
Γιατί δεν ζητάς να αλλάξεις τμήμα;

:hmm:

Εμείς μάθημα κανονικά σήμερα και αύριο 6 ώρες. Περιττό να σας πω πως έχουμε τον ίδιο καθηγητή σε 5 μαθήματα :-P θα πίξουμε

Όχι.:P
Καλύτερα, βαριέμαι στο σπίτι.:P
Lol.
:confused:

Εσένα σου λείπουμε.
:pfff:

Αλλά μας είπαν να πάμε με ένα τετράδιο και να μην πάρουμε βιβλία.:confused:
Ρένια,πόσο μαζόχα Φυσικό δεν ξέρω τι είναι η λατρεία σου έχετε;
Πώς σε παλεύει.:|

Όχι.
Για Βιολογία ούφο στο΄χα πει.:P
Η Χημεία σας να την απολαύσεις. Του χρόνου είναι δύσκολη.:P

Η γενετική της Βιολογίας της Γ γυμνασίου ήταν απλά επική :D Ωραίες εποχές... :P
νταξει δεν το λες και γενετικη :hehe: ήταν κάτι σε φάση Basics/Introduction :P
Ας πω και τα δικά μου:
1η ώρα Αγγλικά: Νταξ τι να πούμε; :hehe:
2η ώρα ΜαθΚατ: Δεν πίστευα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο καλός. Κάναμε την παράγραφο 1.1 :P
3η ώρα ΦυσΚατ: Μαλακιούλες, αλλά είπαμε και για το συμπαν μερικές χαζομαρούλες και ήταν ωραία
4η ώρα Γυμν: Ε έκατσα βασικά :redface:
5η ώρα Έκθεση: Φλέβα
6η ώρα Έκθεση: Φλέβα³ + Νύστα² - Όρεξη
7η ώρα ΦυσΓεν: Νταξ πίπες :hehe:

Γενικά καλά περάσαμε :hehe:

Ελένη επιλέγουν συνήθως σε εμάς.
Γιατί δεν ζητάς να αλλάξεις τμήμα;

:hmm:

Λες? :hmm:
Φοβαμαι μην με πουν περιεργη απο την πρωτη μερα να θελω να αλλαξω :P Παντως πραγματικα δεν παλευεται εκει μεσα :/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back