_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:27 Η _fairygirl_: #1.001 11-09-13 14:27 Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Ειμαι η μονη που εχω αυριο 5ωρο?? Click για ανάπτυξη... Εμάς μας είπαν απλώς να πάμε. Τι ώρα θα τελειώσουμε ούτε καν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimpaokara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:28 Ο dimpaokara: #1.002 11-09-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ αν ρίξω το φαρμάκι μου θα πλακώσουν οι θετικο-λάτρεις και θα μου ρίξουν καντήλια. Η Γεωμετρία με ένα ξεφύλλισμα με φάνηκε εύκολη (γτφ δεν το πιστεύω ότι θα το΄λεγα ποτέ αυτό)ο θείος με είπε ότι άνετα με ξεφύλλισμα θα έχω έναν αξιοπρεπή βαθμό.Η Φυσική δεν έχει καμία σχέση σαν περιεχόμενο και δομή με τα δύο βιβλία του Γυμνασίου.Η Φυσική στο Γυμνάσιο sucks,honestly. Την Άλγεβρα δεεεεν... Για τα φιλολογικά έχω πάθει σοκ. Δεν ξέρω τι ακριβώς θα κάνουμε φέτος αλλά έχω τρομοκρατηθεί κυριολεκτικά. Η Βιολογία πέρα από τους ιστούς (δε θυμάμαι τι κάνει ο καθένας) παλεύεται. Βασικά,η δομή της μου άρεσε. Αρχές Οικονομίας,νο κομμς. Για Χημεία μπορώ να πω ότι θα "καλοπεράσω" φέτος. Για επιλογής δεν έγινε καν αναφορά αύριο φαντάζομαι θα μας πουν αύριο. Εγώ σκέφτομαι Ελληνικός Ευρωπαϊκός Πολιτισμός. Αν και θα εξαρτηθεί και από το ποιος θα διδάσκει. Πληροφορική ούτε καν. Γουάτ αμπάουτ γιού;; Ας κάνει μία μεταφορά ένας από την ΟΔ καλέ. Είμαι οφφ τόπικ. Click για ανάπτυξη... Και εμένα βασικά τα φιλολογικά μου την χαλάνε,όσο για τα θετικά παλεύονται,από μαθήματα επιλογής μας είπαν να διαλέξουμε 2 μήπως για κάποιο από τα 2 δεν γίνει τμήμα,πρώτη επιλογή έβαλα την πληροφορική και δεύτερη τον ευρωπαΪκό πολιτισμό,πολλοί διάλεξαν αυτό με την τέχνη ή όπως αλλιώς λέγετε,αναρωτιέμαι τι θα γράψουν αυτοί εξετάσεις Εγώ έχω 4ωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:28 Η Deutsch... Lover: #1.003 11-09-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εμάς μας είπαν απλώς να πάμε. Τι ώρα θα τελειώσουμε ούτε καν. Click για ανάπτυξη... τι τυχερα ρε φιλε. Εμεις ρωτησαμε τον μαθηματικο θα κανουμε μαθημα αυριο; και μας λεει ε τι θα κανουμε; θα κοιταζομαστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:28 Ο johnietraf: #1.004 11-09-13 14:28 πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσα χεχε επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο Ω ταφε μου κρεβατι νυφικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:31 Η MsBonita31: #1.005 11-09-13 14:31 Α παλι καλα! Με παρηγορησατε.. εμεις εχουμε κ προγαμμα μεχρι τν δευτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:34 Η Deutsch... Lover: #1.006 11-09-13 14:34 Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Α παλι καλα! Με παρηγορησατε.. εμεις εχουμε κ προγαμμα μεχρι τν δευτερα!! Click για ανάπτυξη... πλακα κανεις;;; εμεις ουτε καν που πας σχολειο εσυ κι ειναι τοσο οργανωμενοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:37 Ο johnietraf: #1.007 11-09-13 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: πλακα κανεις;;; εμεις ουτε καν που πας σχολειο εσυ κι ειναι τοσο οργανωμενοι; Click για ανάπτυξη... οο και σε μας δωσανε απο τι πρωτη μερα κιολας και εχουμε 5ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:46 Ο jj! έγραψε: #1.008 11-09-13 14:46 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσα χεχε επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο Ω ταφε μου κρεβατι νυφικο Click για ανάπτυξη... Σελ. 106-107 Χαίρω πολύ ρε, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Αντιγόνη είναι Και είναι Ο Σοφοκλής, του Σοφοκλέους. Η Σοφοκλέους είναι οδός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:48 Η Deutsch... Lover: #1.009 11-09-13 14:48 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: οο και σε μας δωσανε απο τι πρωτη μερα κιολας και εχουμε 5ωρα Click για ανάπτυξη... χαχα εμεις ουτε καν... θα χτυπησει αυριο η πορτα σε καποια ωρα ( τους παρακαλω να μην χτυπησει την 3η και την 6η) θα μπει η υποδιευθυντρια μεσα και θα πει βγαλτε χαρτι και γραψτε προγραμμα για αυριο -_-....Αλλα απο οτι μας ειπε θα κανουμε ολο 6ωρα και 5ωρα γτ λειπουν καθηγητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:52 Ο johnietraf: #1.010 11-09-13 14:52 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Σελ. 106-107 Χαίρω πολύ ρε, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Αντιγόνη είναι Και είναι Ο Σοφοκλής, του Σοφοκλέους. Η Σοφοκλέους είναι οδός Click για ανάπτυξη... οι πετρες μπορει να το ξερουν ενας θετικος οχι και ουτε οι φιλοι μου χεχε οκ ευχαριστω που με διωρθωσες καθηγητα το μονο που θελω ειναι να μας βοηθας και τον χειμωνα χεχεχεχε Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: χαχα εμεις ουτε καν... θα χτυπησει αυριο η πορτα σε καποια ωρα ( τους παρακαλω να μην χτυπησει την 3η και την 6η) θα μπει η υποδιευθυντρια μεσα και θα πει βγαλτε χαρτι και γραψτε προγραμμα για αυριο -_-....Αλλα απο οτι μας ειπε θα κανουμε ολο 6ωρα και 5ωρα γτ λειπουν καθηγητες Click για ανάπτυξη... ειναι μαλλον οτι ειμαστε β λυκειου και θελουν να μας πουν οτι τελειωσαν τα αστεια πρωτη φορα μας το κανουν σε γυμνασιο-λυκειο υ.γ υπαρχει κανενας που θελει να αρχισει να διαβαζει πολυ απο τωρα να του δωσω ξυλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:54 Η Deutsch... Lover: #1.011 11-09-13 14:54 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ειναι μαλλον οτι ειμαστε β λυκειου και θελουν να μας πουν οτι τελειωσαν τα αστεια πρωτη φορα μας το κανουν σε γυμνασιο-λυκειο υ.γ υπαρχει κανενας που θελει να αρχισει να διαβαζει πολυ απο τωρα να του δωσω ξυλο?? Click για ανάπτυξη... Ιχ νιχτ δεν εχω ορεξη να λυνω ασκησεις αρχαιων.... Μονο στην ιδεα κουραζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:57 Η LiViNGtheLiFE: #1.012 11-09-13 14:57 Και μεις πήραμε πρόγραμμα για αύριο, 6ωράκι βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:00 Η MsBonita31: #1.013 11-09-13 15:00 Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:09 Η Deutsch... Lover: #1.014 11-09-13 15:09 Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... 3 ωρες richtig? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:14 Η marakibo έγραψε: #1.015 11-09-13 15:14 Πηρατε ολοι εσεις προγραμμα? Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριο Και μια φιλολογος που θα μας κανει κειμενα και νεα ειπε οτι αυτη θα κανει σιγουρα απεργια απο Δευτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:20 Η Deutsch... Lover: #1.016 11-09-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από marakibo: Πηρατε ολοι εσεις προγραμμα? Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριο Και μια φιλολογος που θα μας κανει κειμενα και νεα ειπε οτι αυτη θα κανει σιγουρα απεργια απο Δευτερα Click για ανάπτυξη... η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:20 Η Loreley έγραψε: #1.017 11-09-13 15:20 Εμείς δεν πήραμε καν πρόγραμμα. Με ένα τετράδιο θα πάμε, γουστάρω. Θα γνωρίσουμε και τους καινούριους καθηγητές. Έχω καταενθουσιαστεί, αν και θα μου φύγει η χαρά από βδομάδα. Θέλω να δω και με ποιους θα είμαι στην κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:22 Η MsBonita31: #1.018 11-09-13 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 ωρες richtig? Click για ανάπτυξη... Nein! Nur zwei Εμας εφυγαν πολλοι καθηγητες που τους ηθελα φετος στην κατευθυνση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η _fairygirl_: #1.019 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Και εμένα βασικά τα φιλολογικά μου την χαλάνε,όσο για τα θετικά παλεύονται,από μαθήματα επιλογής μας είπαν να διαλέξουμε 2 μήπως για κάποιο από τα 2 δεν γίνει τμήμα,πρώτη επιλογή έβαλα την πληροφορική και δεύτερη τον ευρωπαΪκό πολιτισμό,πολλοί διάλεξαν αυτό με την τέχνη ή όπως αλλιώς λέγετε,αναρωτιέμαι τι θα γράψουν αυτοί εξετάσεις Εγώ έχω 4ωρο Click για ανάπτυξη... Τέχνη; Βάλανε επιλογής κάτι σχετικό με τέχνη; Για Πληροφορική,Διαχείριση Φυσικών Πόρων και Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό γνώριζα.. Θα μάθω σύντομα. Αχ όχι 4ωρο. 3ωρο. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι τυχερα ρε φιλε. Εμεις ρωτησαμε τον μαθηματικο θα κανουμε μαθημα αυριο; και μας λεει ε τι θα κανουμε; θα κοιταζομαστε; Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω να χαζέψω τους καθηγητές θέλω να ξέρω αν υπάρχει κανένα μανάρι. Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσα χεχε επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο Ω ταφε μου κρεβατι νυφικο Click για ανάπτυξη... ΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟ. Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Και μεις πήραμε πρόγραμμα για αύριο, 6ωράκι βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε... Click για ανάπτυξη... 6ωρο; Αχ τέτοια να μου λέτε. Εμείς με τετράδιο και χωρίς πρόγραμμα. Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... Να δω τι θα λες στις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η marakibo έγραψε: #1.020 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα Ρε εμεις περυσι μεχρι τελη Σεπτεμβριου ααααντε να ειχαμε κανει κανα δυο 4ωρα! Ολο 3ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Ειμαι η μονη που εχω αυριο 5ωρο?? Click για ανάπτυξη... Εμάς μας είπαν απλώς να πάμε. Τι ώρα θα τελειώσουμε ούτε καν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimpaokara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:28 Ο dimpaokara: #1.002 11-09-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ αν ρίξω το φαρμάκι μου θα πλακώσουν οι θετικο-λάτρεις και θα μου ρίξουν καντήλια. Η Γεωμετρία με ένα ξεφύλλισμα με φάνηκε εύκολη (γτφ δεν το πιστεύω ότι θα το΄λεγα ποτέ αυτό)ο θείος με είπε ότι άνετα με ξεφύλλισμα θα έχω έναν αξιοπρεπή βαθμό.Η Φυσική δεν έχει καμία σχέση σαν περιεχόμενο και δομή με τα δύο βιβλία του Γυμνασίου.Η Φυσική στο Γυμνάσιο sucks,honestly. Την Άλγεβρα δεεεεν... Για τα φιλολογικά έχω πάθει σοκ. Δεν ξέρω τι ακριβώς θα κάνουμε φέτος αλλά έχω τρομοκρατηθεί κυριολεκτικά. Η Βιολογία πέρα από τους ιστούς (δε θυμάμαι τι κάνει ο καθένας) παλεύεται. Βασικά,η δομή της μου άρεσε. Αρχές Οικονομίας,νο κομμς. Για Χημεία μπορώ να πω ότι θα "καλοπεράσω" φέτος. Για επιλογής δεν έγινε καν αναφορά αύριο φαντάζομαι θα μας πουν αύριο. Εγώ σκέφτομαι Ελληνικός Ευρωπαϊκός Πολιτισμός. Αν και θα εξαρτηθεί και από το ποιος θα διδάσκει. Πληροφορική ούτε καν. Γουάτ αμπάουτ γιού;; Ας κάνει μία μεταφορά ένας από την ΟΔ καλέ. Είμαι οφφ τόπικ. Click για ανάπτυξη... Και εμένα βασικά τα φιλολογικά μου την χαλάνε,όσο για τα θετικά παλεύονται,από μαθήματα επιλογής μας είπαν να διαλέξουμε 2 μήπως για κάποιο από τα 2 δεν γίνει τμήμα,πρώτη επιλογή έβαλα την πληροφορική και δεύτερη τον ευρωπαΪκό πολιτισμό,πολλοί διάλεξαν αυτό με την τέχνη ή όπως αλλιώς λέγετε,αναρωτιέμαι τι θα γράψουν αυτοί εξετάσεις Εγώ έχω 4ωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:28 Η Deutsch... Lover: #1.003 11-09-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εμάς μας είπαν απλώς να πάμε. Τι ώρα θα τελειώσουμε ούτε καν. Click για ανάπτυξη... τι τυχερα ρε φιλε. Εμεις ρωτησαμε τον μαθηματικο θα κανουμε μαθημα αυριο; και μας λεει ε τι θα κανουμε; θα κοιταζομαστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:28 Ο johnietraf: #1.004 11-09-13 14:28 πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσα χεχε επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο Ω ταφε μου κρεβατι νυφικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:31 Η MsBonita31: #1.005 11-09-13 14:31 Α παλι καλα! Με παρηγορησατε.. εμεις εχουμε κ προγαμμα μεχρι τν δευτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:34 Η Deutsch... Lover: #1.006 11-09-13 14:34 Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Α παλι καλα! Με παρηγορησατε.. εμεις εχουμε κ προγαμμα μεχρι τν δευτερα!! Click για ανάπτυξη... πλακα κανεις;;; εμεις ουτε καν που πας σχολειο εσυ κι ειναι τοσο οργανωμενοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:37 Ο johnietraf: #1.007 11-09-13 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: πλακα κανεις;;; εμεις ουτε καν που πας σχολειο εσυ κι ειναι τοσο οργανωμενοι; Click για ανάπτυξη... οο και σε μας δωσανε απο τι πρωτη μερα κιολας και εχουμε 5ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:46 Ο jj! έγραψε: #1.008 11-09-13 14:46 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσα χεχε επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο Ω ταφε μου κρεβατι νυφικο Click για ανάπτυξη... Σελ. 106-107 Χαίρω πολύ ρε, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Αντιγόνη είναι Και είναι Ο Σοφοκλής, του Σοφοκλέους. Η Σοφοκλέους είναι οδός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:48 Η Deutsch... Lover: #1.009 11-09-13 14:48 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: οο και σε μας δωσανε απο τι πρωτη μερα κιολας και εχουμε 5ωρα Click για ανάπτυξη... χαχα εμεις ουτε καν... θα χτυπησει αυριο η πορτα σε καποια ωρα ( τους παρακαλω να μην χτυπησει την 3η και την 6η) θα μπει η υποδιευθυντρια μεσα και θα πει βγαλτε χαρτι και γραψτε προγραμμα για αυριο -_-....Αλλα απο οτι μας ειπε θα κανουμε ολο 6ωρα και 5ωρα γτ λειπουν καθηγητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:52 Ο johnietraf: #1.010 11-09-13 14:52 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Σελ. 106-107 Χαίρω πολύ ρε, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Αντιγόνη είναι Και είναι Ο Σοφοκλής, του Σοφοκλέους. Η Σοφοκλέους είναι οδός Click για ανάπτυξη... οι πετρες μπορει να το ξερουν ενας θετικος οχι και ουτε οι φιλοι μου χεχε οκ ευχαριστω που με διωρθωσες καθηγητα το μονο που θελω ειναι να μας βοηθας και τον χειμωνα χεχεχεχε Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: χαχα εμεις ουτε καν... θα χτυπησει αυριο η πορτα σε καποια ωρα ( τους παρακαλω να μην χτυπησει την 3η και την 6η) θα μπει η υποδιευθυντρια μεσα και θα πει βγαλτε χαρτι και γραψτε προγραμμα για αυριο -_-....Αλλα απο οτι μας ειπε θα κανουμε ολο 6ωρα και 5ωρα γτ λειπουν καθηγητες Click για ανάπτυξη... ειναι μαλλον οτι ειμαστε β λυκειου και θελουν να μας πουν οτι τελειωσαν τα αστεια πρωτη φορα μας το κανουν σε γυμνασιο-λυκειο υ.γ υπαρχει κανενας που θελει να αρχισει να διαβαζει πολυ απο τωρα να του δωσω ξυλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:54 Η Deutsch... Lover: #1.011 11-09-13 14:54 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ειναι μαλλον οτι ειμαστε β λυκειου και θελουν να μας πουν οτι τελειωσαν τα αστεια πρωτη φορα μας το κανουν σε γυμνασιο-λυκειο υ.γ υπαρχει κανενας που θελει να αρχισει να διαβαζει πολυ απο τωρα να του δωσω ξυλο?? Click για ανάπτυξη... Ιχ νιχτ δεν εχω ορεξη να λυνω ασκησεις αρχαιων.... Μονο στην ιδεα κουραζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:57 Η LiViNGtheLiFE: #1.012 11-09-13 14:57 Και μεις πήραμε πρόγραμμα για αύριο, 6ωράκι βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:00 Η MsBonita31: #1.013 11-09-13 15:00 Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:09 Η Deutsch... Lover: #1.014 11-09-13 15:09 Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... 3 ωρες richtig? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:14 Η marakibo έγραψε: #1.015 11-09-13 15:14 Πηρατε ολοι εσεις προγραμμα? Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριο Και μια φιλολογος που θα μας κανει κειμενα και νεα ειπε οτι αυτη θα κανει σιγουρα απεργια απο Δευτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:20 Η Deutsch... Lover: #1.016 11-09-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από marakibo: Πηρατε ολοι εσεις προγραμμα? Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριο Και μια φιλολογος που θα μας κανει κειμενα και νεα ειπε οτι αυτη θα κανει σιγουρα απεργια απο Δευτερα Click για ανάπτυξη... η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:20 Η Loreley έγραψε: #1.017 11-09-13 15:20 Εμείς δεν πήραμε καν πρόγραμμα. Με ένα τετράδιο θα πάμε, γουστάρω. Θα γνωρίσουμε και τους καινούριους καθηγητές. Έχω καταενθουσιαστεί, αν και θα μου φύγει η χαρά από βδομάδα. Θέλω να δω και με ποιους θα είμαι στην κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:22 Η MsBonita31: #1.018 11-09-13 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 ωρες richtig? Click για ανάπτυξη... Nein! Nur zwei Εμας εφυγαν πολλοι καθηγητες που τους ηθελα φετος στην κατευθυνση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η _fairygirl_: #1.019 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Και εμένα βασικά τα φιλολογικά μου την χαλάνε,όσο για τα θετικά παλεύονται,από μαθήματα επιλογής μας είπαν να διαλέξουμε 2 μήπως για κάποιο από τα 2 δεν γίνει τμήμα,πρώτη επιλογή έβαλα την πληροφορική και δεύτερη τον ευρωπαΪκό πολιτισμό,πολλοί διάλεξαν αυτό με την τέχνη ή όπως αλλιώς λέγετε,αναρωτιέμαι τι θα γράψουν αυτοί εξετάσεις Εγώ έχω 4ωρο Click για ανάπτυξη... Τέχνη; Βάλανε επιλογής κάτι σχετικό με τέχνη; Για Πληροφορική,Διαχείριση Φυσικών Πόρων και Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό γνώριζα.. Θα μάθω σύντομα. Αχ όχι 4ωρο. 3ωρο. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι τυχερα ρε φιλε. Εμεις ρωτησαμε τον μαθηματικο θα κανουμε μαθημα αυριο; και μας λεει ε τι θα κανουμε; θα κοιταζομαστε; Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω να χαζέψω τους καθηγητές θέλω να ξέρω αν υπάρχει κανένα μανάρι. Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσα χεχε επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο Ω ταφε μου κρεβατι νυφικο Click για ανάπτυξη... ΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟ. Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Και μεις πήραμε πρόγραμμα για αύριο, 6ωράκι βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε... Click για ανάπτυξη... 6ωρο; Αχ τέτοια να μου λέτε. Εμείς με τετράδιο και χωρίς πρόγραμμα. Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... Να δω τι θα λες στις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η marakibo έγραψε: #1.020 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα Ρε εμεις περυσι μεχρι τελη Σεπτεμβριου ααααντε να ειχαμε κανει κανα δυο 4ωρα! Ολο 3ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ αν ρίξω το φαρμάκι μου θα πλακώσουν οι θετικο-λάτρεις και θα μου ρίξουν καντήλια. Η Γεωμετρία με ένα ξεφύλλισμα με φάνηκε εύκολη (γτφ δεν το πιστεύω ότι θα το΄λεγα ποτέ αυτό)ο θείος με είπε ότι άνετα με ξεφύλλισμα θα έχω έναν αξιοπρεπή βαθμό.Η Φυσική δεν έχει καμία σχέση σαν περιεχόμενο και δομή με τα δύο βιβλία του Γυμνασίου.Η Φυσική στο Γυμνάσιο sucks,honestly. Την Άλγεβρα δεεεεν... Για τα φιλολογικά έχω πάθει σοκ. Δεν ξέρω τι ακριβώς θα κάνουμε φέτος αλλά έχω τρομοκρατηθεί κυριολεκτικά. Η Βιολογία πέρα από τους ιστούς (δε θυμάμαι τι κάνει ο καθένας) παλεύεται. Βασικά,η δομή της μου άρεσε. Αρχές Οικονομίας,νο κομμς. Για Χημεία μπορώ να πω ότι θα "καλοπεράσω" φέτος. Για επιλογής δεν έγινε καν αναφορά αύριο φαντάζομαι θα μας πουν αύριο. Εγώ σκέφτομαι Ελληνικός Ευρωπαϊκός Πολιτισμός. Αν και θα εξαρτηθεί και από το ποιος θα διδάσκει. Πληροφορική ούτε καν. Γουάτ αμπάουτ γιού;; Ας κάνει μία μεταφορά ένας από την ΟΔ καλέ. Είμαι οφφ τόπικ. Click για ανάπτυξη... Και εμένα βασικά τα φιλολογικά μου την χαλάνε,όσο για τα θετικά παλεύονται,από μαθήματα επιλογής μας είπαν να διαλέξουμε 2 μήπως για κάποιο από τα 2 δεν γίνει τμήμα,πρώτη επιλογή έβαλα την πληροφορική και δεύτερη τον ευρωπαΪκό πολιτισμό,πολλοί διάλεξαν αυτό με την τέχνη ή όπως αλλιώς λέγετε,αναρωτιέμαι τι θα γράψουν αυτοί εξετάσεις Εγώ έχω 4ωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:28 Η Deutsch... Lover: #1.003 11-09-13 14:28 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εμάς μας είπαν απλώς να πάμε. Τι ώρα θα τελειώσουμε ούτε καν. Click για ανάπτυξη... τι τυχερα ρε φιλε. Εμεις ρωτησαμε τον μαθηματικο θα κανουμε μαθημα αυριο; και μας λεει ε τι θα κανουμε; θα κοιταζομαστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:28 Ο johnietraf: #1.004 11-09-13 14:28 πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσα χεχε επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο Ω ταφε μου κρεβατι νυφικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:31 Η MsBonita31: #1.005 11-09-13 14:31 Α παλι καλα! Με παρηγορησατε.. εμεις εχουμε κ προγαμμα μεχρι τν δευτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:34 Η Deutsch... Lover: #1.006 11-09-13 14:34 Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Α παλι καλα! Με παρηγορησατε.. εμεις εχουμε κ προγαμμα μεχρι τν δευτερα!! Click για ανάπτυξη... πλακα κανεις;;; εμεις ουτε καν που πας σχολειο εσυ κι ειναι τοσο οργανωμενοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:37 Ο johnietraf: #1.007 11-09-13 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: πλακα κανεις;;; εμεις ουτε καν που πας σχολειο εσυ κι ειναι τοσο οργανωμενοι; Click για ανάπτυξη... οο και σε μας δωσανε απο τι πρωτη μερα κιολας και εχουμε 5ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:46 Ο jj! έγραψε: #1.008 11-09-13 14:46 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσα χεχε επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο Ω ταφε μου κρεβατι νυφικο Click για ανάπτυξη... Σελ. 106-107 Χαίρω πολύ ρε, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Αντιγόνη είναι Και είναι Ο Σοφοκλής, του Σοφοκλέους. Η Σοφοκλέους είναι οδός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:48 Η Deutsch... Lover: #1.009 11-09-13 14:48 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: οο και σε μας δωσανε απο τι πρωτη μερα κιολας και εχουμε 5ωρα Click για ανάπτυξη... χαχα εμεις ουτε καν... θα χτυπησει αυριο η πορτα σε καποια ωρα ( τους παρακαλω να μην χτυπησει την 3η και την 6η) θα μπει η υποδιευθυντρια μεσα και θα πει βγαλτε χαρτι και γραψτε προγραμμα για αυριο -_-....Αλλα απο οτι μας ειπε θα κανουμε ολο 6ωρα και 5ωρα γτ λειπουν καθηγητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:52 Ο johnietraf: #1.010 11-09-13 14:52 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Σελ. 106-107 Χαίρω πολύ ρε, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Αντιγόνη είναι Και είναι Ο Σοφοκλής, του Σοφοκλέους. Η Σοφοκλέους είναι οδός Click για ανάπτυξη... οι πετρες μπορει να το ξερουν ενας θετικος οχι και ουτε οι φιλοι μου χεχε οκ ευχαριστω που με διωρθωσες καθηγητα το μονο που θελω ειναι να μας βοηθας και τον χειμωνα χεχεχεχε Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: χαχα εμεις ουτε καν... θα χτυπησει αυριο η πορτα σε καποια ωρα ( τους παρακαλω να μην χτυπησει την 3η και την 6η) θα μπει η υποδιευθυντρια μεσα και θα πει βγαλτε χαρτι και γραψτε προγραμμα για αυριο -_-....Αλλα απο οτι μας ειπε θα κανουμε ολο 6ωρα και 5ωρα γτ λειπουν καθηγητες Click για ανάπτυξη... ειναι μαλλον οτι ειμαστε β λυκειου και θελουν να μας πουν οτι τελειωσαν τα αστεια πρωτη φορα μας το κανουν σε γυμνασιο-λυκειο υ.γ υπαρχει κανενας που θελει να αρχισει να διαβαζει πολυ απο τωρα να του δωσω ξυλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:54 Η Deutsch... Lover: #1.011 11-09-13 14:54 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ειναι μαλλον οτι ειμαστε β λυκειου και θελουν να μας πουν οτι τελειωσαν τα αστεια πρωτη φορα μας το κανουν σε γυμνασιο-λυκειο υ.γ υπαρχει κανενας που θελει να αρχισει να διαβαζει πολυ απο τωρα να του δωσω ξυλο?? Click για ανάπτυξη... Ιχ νιχτ δεν εχω ορεξη να λυνω ασκησεις αρχαιων.... Μονο στην ιδεα κουραζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:57 Η LiViNGtheLiFE: #1.012 11-09-13 14:57 Και μεις πήραμε πρόγραμμα για αύριο, 6ωράκι βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:00 Η MsBonita31: #1.013 11-09-13 15:00 Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:09 Η Deutsch... Lover: #1.014 11-09-13 15:09 Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... 3 ωρες richtig? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:14 Η marakibo έγραψε: #1.015 11-09-13 15:14 Πηρατε ολοι εσεις προγραμμα? Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριο Και μια φιλολογος που θα μας κανει κειμενα και νεα ειπε οτι αυτη θα κανει σιγουρα απεργια απο Δευτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:20 Η Deutsch... Lover: #1.016 11-09-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από marakibo: Πηρατε ολοι εσεις προγραμμα? Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριο Και μια φιλολογος που θα μας κανει κειμενα και νεα ειπε οτι αυτη θα κανει σιγουρα απεργια απο Δευτερα Click για ανάπτυξη... η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:20 Η Loreley έγραψε: #1.017 11-09-13 15:20 Εμείς δεν πήραμε καν πρόγραμμα. Με ένα τετράδιο θα πάμε, γουστάρω. Θα γνωρίσουμε και τους καινούριους καθηγητές. Έχω καταενθουσιαστεί, αν και θα μου φύγει η χαρά από βδομάδα. Θέλω να δω και με ποιους θα είμαι στην κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:22 Η MsBonita31: #1.018 11-09-13 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 ωρες richtig? Click για ανάπτυξη... Nein! Nur zwei Εμας εφυγαν πολλοι καθηγητες που τους ηθελα φετος στην κατευθυνση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η _fairygirl_: #1.019 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Και εμένα βασικά τα φιλολογικά μου την χαλάνε,όσο για τα θετικά παλεύονται,από μαθήματα επιλογής μας είπαν να διαλέξουμε 2 μήπως για κάποιο από τα 2 δεν γίνει τμήμα,πρώτη επιλογή έβαλα την πληροφορική και δεύτερη τον ευρωπαΪκό πολιτισμό,πολλοί διάλεξαν αυτό με την τέχνη ή όπως αλλιώς λέγετε,αναρωτιέμαι τι θα γράψουν αυτοί εξετάσεις Εγώ έχω 4ωρο Click για ανάπτυξη... Τέχνη; Βάλανε επιλογής κάτι σχετικό με τέχνη; Για Πληροφορική,Διαχείριση Φυσικών Πόρων και Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό γνώριζα.. Θα μάθω σύντομα. Αχ όχι 4ωρο. 3ωρο. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι τυχερα ρε φιλε. Εμεις ρωτησαμε τον μαθηματικο θα κανουμε μαθημα αυριο; και μας λεει ε τι θα κανουμε; θα κοιταζομαστε; Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω να χαζέψω τους καθηγητές θέλω να ξέρω αν υπάρχει κανένα μανάρι. Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσα χεχε επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο Ω ταφε μου κρεβατι νυφικο Click για ανάπτυξη... ΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟ. Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Και μεις πήραμε πρόγραμμα για αύριο, 6ωράκι βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε... Click για ανάπτυξη... 6ωρο; Αχ τέτοια να μου λέτε. Εμείς με τετράδιο και χωρίς πρόγραμμα. Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... Να δω τι θα λες στις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η marakibo έγραψε: #1.020 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα Ρε εμεις περυσι μεχρι τελη Σεπτεμβριου ααααντε να ειχαμε κανει κανα δυο 4ωρα! Ολο 3ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εμάς μας είπαν απλώς να πάμε. Τι ώρα θα τελειώσουμε ούτε καν. Click για ανάπτυξη... τι τυχερα ρε φιλε. Εμεις ρωτησαμε τον μαθηματικο θα κανουμε μαθημα αυριο; και μας λεει ε τι θα κανουμε; θα κοιταζομαστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:28 Ο johnietraf: #1.004 11-09-13 14:28 πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσα χεχε επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο Ω ταφε μου κρεβατι νυφικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:31 Η MsBonita31: #1.005 11-09-13 14:31 Α παλι καλα! Με παρηγορησατε.. εμεις εχουμε κ προγαμμα μεχρι τν δευτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:34 Η Deutsch... Lover: #1.006 11-09-13 14:34 Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Α παλι καλα! Με παρηγορησατε.. εμεις εχουμε κ προγαμμα μεχρι τν δευτερα!! Click για ανάπτυξη... πλακα κανεις;;; εμεις ουτε καν που πας σχολειο εσυ κι ειναι τοσο οργανωμενοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:37 Ο johnietraf: #1.007 11-09-13 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: πλακα κανεις;;; εμεις ουτε καν που πας σχολειο εσυ κι ειναι τοσο οργανωμενοι; Click για ανάπτυξη... οο και σε μας δωσανε απο τι πρωτη μερα κιολας και εχουμε 5ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:46 Ο jj! έγραψε: #1.008 11-09-13 14:46 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσα χεχε επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο Ω ταφε μου κρεβατι νυφικο Click για ανάπτυξη... Σελ. 106-107 Χαίρω πολύ ρε, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Αντιγόνη είναι Και είναι Ο Σοφοκλής, του Σοφοκλέους. Η Σοφοκλέους είναι οδός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:48 Η Deutsch... Lover: #1.009 11-09-13 14:48 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: οο και σε μας δωσανε απο τι πρωτη μερα κιολας και εχουμε 5ωρα Click για ανάπτυξη... χαχα εμεις ουτε καν... θα χτυπησει αυριο η πορτα σε καποια ωρα ( τους παρακαλω να μην χτυπησει την 3η και την 6η) θα μπει η υποδιευθυντρια μεσα και θα πει βγαλτε χαρτι και γραψτε προγραμμα για αυριο -_-....Αλλα απο οτι μας ειπε θα κανουμε ολο 6ωρα και 5ωρα γτ λειπουν καθηγητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:52 Ο johnietraf: #1.010 11-09-13 14:52 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Σελ. 106-107 Χαίρω πολύ ρε, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Αντιγόνη είναι Και είναι Ο Σοφοκλής, του Σοφοκλέους. Η Σοφοκλέους είναι οδός Click για ανάπτυξη... οι πετρες μπορει να το ξερουν ενας θετικος οχι και ουτε οι φιλοι μου χεχε οκ ευχαριστω που με διωρθωσες καθηγητα το μονο που θελω ειναι να μας βοηθας και τον χειμωνα χεχεχεχε Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: χαχα εμεις ουτε καν... θα χτυπησει αυριο η πορτα σε καποια ωρα ( τους παρακαλω να μην χτυπησει την 3η και την 6η) θα μπει η υποδιευθυντρια μεσα και θα πει βγαλτε χαρτι και γραψτε προγραμμα για αυριο -_-....Αλλα απο οτι μας ειπε θα κανουμε ολο 6ωρα και 5ωρα γτ λειπουν καθηγητες Click για ανάπτυξη... ειναι μαλλον οτι ειμαστε β λυκειου και θελουν να μας πουν οτι τελειωσαν τα αστεια πρωτη φορα μας το κανουν σε γυμνασιο-λυκειο υ.γ υπαρχει κανενας που θελει να αρχισει να διαβαζει πολυ απο τωρα να του δωσω ξυλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:54 Η Deutsch... Lover: #1.011 11-09-13 14:54 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ειναι μαλλον οτι ειμαστε β λυκειου και θελουν να μας πουν οτι τελειωσαν τα αστεια πρωτη φορα μας το κανουν σε γυμνασιο-λυκειο υ.γ υπαρχει κανενας που θελει να αρχισει να διαβαζει πολυ απο τωρα να του δωσω ξυλο?? Click για ανάπτυξη... Ιχ νιχτ δεν εχω ορεξη να λυνω ασκησεις αρχαιων.... Μονο στην ιδεα κουραζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:57 Η LiViNGtheLiFE: #1.012 11-09-13 14:57 Και μεις πήραμε πρόγραμμα για αύριο, 6ωράκι βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:00 Η MsBonita31: #1.013 11-09-13 15:00 Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:09 Η Deutsch... Lover: #1.014 11-09-13 15:09 Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... 3 ωρες richtig? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:14 Η marakibo έγραψε: #1.015 11-09-13 15:14 Πηρατε ολοι εσεις προγραμμα? Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριο Και μια φιλολογος που θα μας κανει κειμενα και νεα ειπε οτι αυτη θα κανει σιγουρα απεργια απο Δευτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:20 Η Deutsch... Lover: #1.016 11-09-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από marakibo: Πηρατε ολοι εσεις προγραμμα? Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριο Και μια φιλολογος που θα μας κανει κειμενα και νεα ειπε οτι αυτη θα κανει σιγουρα απεργια απο Δευτερα Click για ανάπτυξη... η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:20 Η Loreley έγραψε: #1.017 11-09-13 15:20 Εμείς δεν πήραμε καν πρόγραμμα. Με ένα τετράδιο θα πάμε, γουστάρω. Θα γνωρίσουμε και τους καινούριους καθηγητές. Έχω καταενθουσιαστεί, αν και θα μου φύγει η χαρά από βδομάδα. Θέλω να δω και με ποιους θα είμαι στην κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:22 Η MsBonita31: #1.018 11-09-13 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 ωρες richtig? Click για ανάπτυξη... Nein! Nur zwei Εμας εφυγαν πολλοι καθηγητες που τους ηθελα φετος στην κατευθυνση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η _fairygirl_: #1.019 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Και εμένα βασικά τα φιλολογικά μου την χαλάνε,όσο για τα θετικά παλεύονται,από μαθήματα επιλογής μας είπαν να διαλέξουμε 2 μήπως για κάποιο από τα 2 δεν γίνει τμήμα,πρώτη επιλογή έβαλα την πληροφορική και δεύτερη τον ευρωπαΪκό πολιτισμό,πολλοί διάλεξαν αυτό με την τέχνη ή όπως αλλιώς λέγετε,αναρωτιέμαι τι θα γράψουν αυτοί εξετάσεις Εγώ έχω 4ωρο Click για ανάπτυξη... Τέχνη; Βάλανε επιλογής κάτι σχετικό με τέχνη; Για Πληροφορική,Διαχείριση Φυσικών Πόρων και Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό γνώριζα.. Θα μάθω σύντομα. Αχ όχι 4ωρο. 3ωρο. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι τυχερα ρε φιλε. Εμεις ρωτησαμε τον μαθηματικο θα κανουμε μαθημα αυριο; και μας λεει ε τι θα κανουμε; θα κοιταζομαστε; Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω να χαζέψω τους καθηγητές θέλω να ξέρω αν υπάρχει κανένα μανάρι. Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσα χεχε επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο Ω ταφε μου κρεβατι νυφικο Click για ανάπτυξη... ΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟ. Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Και μεις πήραμε πρόγραμμα για αύριο, 6ωράκι βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε... Click για ανάπτυξη... 6ωρο; Αχ τέτοια να μου λέτε. Εμείς με τετράδιο και χωρίς πρόγραμμα. Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... Να δω τι θα λες στις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η marakibo έγραψε: #1.020 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα Ρε εμεις περυσι μεχρι τελη Σεπτεμβριου ααααντε να ειχαμε κανει κανα δυο 4ωρα! Ολο 3ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσα χεχε επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο Ω ταφε μου κρεβατι νυφικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:31 Η MsBonita31: #1.005 11-09-13 14:31 Α παλι καλα! Με παρηγορησατε.. εμεις εχουμε κ προγαμμα μεχρι τν δευτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:34 Η Deutsch... Lover: #1.006 11-09-13 14:34 Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Α παλι καλα! Με παρηγορησατε.. εμεις εχουμε κ προγαμμα μεχρι τν δευτερα!! Click για ανάπτυξη... πλακα κανεις;;; εμεις ουτε καν που πας σχολειο εσυ κι ειναι τοσο οργανωμενοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:37 Ο johnietraf: #1.007 11-09-13 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: πλακα κανεις;;; εμεις ουτε καν που πας σχολειο εσυ κι ειναι τοσο οργανωμενοι; Click για ανάπτυξη... οο και σε μας δωσανε απο τι πρωτη μερα κιολας και εχουμε 5ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:46 Ο jj! έγραψε: #1.008 11-09-13 14:46 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσα χεχε επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο Ω ταφε μου κρεβατι νυφικο Click για ανάπτυξη... Σελ. 106-107 Χαίρω πολύ ρε, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Αντιγόνη είναι Και είναι Ο Σοφοκλής, του Σοφοκλέους. Η Σοφοκλέους είναι οδός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:48 Η Deutsch... Lover: #1.009 11-09-13 14:48 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: οο και σε μας δωσανε απο τι πρωτη μερα κιολας και εχουμε 5ωρα Click για ανάπτυξη... χαχα εμεις ουτε καν... θα χτυπησει αυριο η πορτα σε καποια ωρα ( τους παρακαλω να μην χτυπησει την 3η και την 6η) θα μπει η υποδιευθυντρια μεσα και θα πει βγαλτε χαρτι και γραψτε προγραμμα για αυριο -_-....Αλλα απο οτι μας ειπε θα κανουμε ολο 6ωρα και 5ωρα γτ λειπουν καθηγητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:52 Ο johnietraf: #1.010 11-09-13 14:52 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Σελ. 106-107 Χαίρω πολύ ρε, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Αντιγόνη είναι Και είναι Ο Σοφοκλής, του Σοφοκλέους. Η Σοφοκλέους είναι οδός Click για ανάπτυξη... οι πετρες μπορει να το ξερουν ενας θετικος οχι και ουτε οι φιλοι μου χεχε οκ ευχαριστω που με διωρθωσες καθηγητα το μονο που θελω ειναι να μας βοηθας και τον χειμωνα χεχεχεχε Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: χαχα εμεις ουτε καν... θα χτυπησει αυριο η πορτα σε καποια ωρα ( τους παρακαλω να μην χτυπησει την 3η και την 6η) θα μπει η υποδιευθυντρια μεσα και θα πει βγαλτε χαρτι και γραψτε προγραμμα για αυριο -_-....Αλλα απο οτι μας ειπε θα κανουμε ολο 6ωρα και 5ωρα γτ λειπουν καθηγητες Click για ανάπτυξη... ειναι μαλλον οτι ειμαστε β λυκειου και θελουν να μας πουν οτι τελειωσαν τα αστεια πρωτη φορα μας το κανουν σε γυμνασιο-λυκειο υ.γ υπαρχει κανενας που θελει να αρχισει να διαβαζει πολυ απο τωρα να του δωσω ξυλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:54 Η Deutsch... Lover: #1.011 11-09-13 14:54 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ειναι μαλλον οτι ειμαστε β λυκειου και θελουν να μας πουν οτι τελειωσαν τα αστεια πρωτη φορα μας το κανουν σε γυμνασιο-λυκειο υ.γ υπαρχει κανενας που θελει να αρχισει να διαβαζει πολυ απο τωρα να του δωσω ξυλο?? Click για ανάπτυξη... Ιχ νιχτ δεν εχω ορεξη να λυνω ασκησεις αρχαιων.... Μονο στην ιδεα κουραζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:57 Η LiViNGtheLiFE: #1.012 11-09-13 14:57 Και μεις πήραμε πρόγραμμα για αύριο, 6ωράκι βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:00 Η MsBonita31: #1.013 11-09-13 15:00 Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:09 Η Deutsch... Lover: #1.014 11-09-13 15:09 Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... 3 ωρες richtig? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:14 Η marakibo έγραψε: #1.015 11-09-13 15:14 Πηρατε ολοι εσεις προγραμμα? Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριο Και μια φιλολογος που θα μας κανει κειμενα και νεα ειπε οτι αυτη θα κανει σιγουρα απεργια απο Δευτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:20 Η Deutsch... Lover: #1.016 11-09-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από marakibo: Πηρατε ολοι εσεις προγραμμα? Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριο Και μια φιλολογος που θα μας κανει κειμενα και νεα ειπε οτι αυτη θα κανει σιγουρα απεργια απο Δευτερα Click για ανάπτυξη... η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:20 Η Loreley έγραψε: #1.017 11-09-13 15:20 Εμείς δεν πήραμε καν πρόγραμμα. Με ένα τετράδιο θα πάμε, γουστάρω. Θα γνωρίσουμε και τους καινούριους καθηγητές. Έχω καταενθουσιαστεί, αν και θα μου φύγει η χαρά από βδομάδα. Θέλω να δω και με ποιους θα είμαι στην κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:22 Η MsBonita31: #1.018 11-09-13 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 ωρες richtig? Click για ανάπτυξη... Nein! Nur zwei Εμας εφυγαν πολλοι καθηγητες που τους ηθελα φετος στην κατευθυνση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η _fairygirl_: #1.019 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Και εμένα βασικά τα φιλολογικά μου την χαλάνε,όσο για τα θετικά παλεύονται,από μαθήματα επιλογής μας είπαν να διαλέξουμε 2 μήπως για κάποιο από τα 2 δεν γίνει τμήμα,πρώτη επιλογή έβαλα την πληροφορική και δεύτερη τον ευρωπαΪκό πολιτισμό,πολλοί διάλεξαν αυτό με την τέχνη ή όπως αλλιώς λέγετε,αναρωτιέμαι τι θα γράψουν αυτοί εξετάσεις Εγώ έχω 4ωρο Click για ανάπτυξη... Τέχνη; Βάλανε επιλογής κάτι σχετικό με τέχνη; Για Πληροφορική,Διαχείριση Φυσικών Πόρων και Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό γνώριζα.. Θα μάθω σύντομα. Αχ όχι 4ωρο. 3ωρο. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι τυχερα ρε φιλε. Εμεις ρωτησαμε τον μαθηματικο θα κανουμε μαθημα αυριο; και μας λεει ε τι θα κανουμε; θα κοιταζομαστε; Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω να χαζέψω τους καθηγητές θέλω να ξέρω αν υπάρχει κανένα μανάρι. Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσα χεχε επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο Ω ταφε μου κρεβατι νυφικο Click για ανάπτυξη... ΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟ. Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Και μεις πήραμε πρόγραμμα για αύριο, 6ωράκι βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε... Click για ανάπτυξη... 6ωρο; Αχ τέτοια να μου λέτε. Εμείς με τετράδιο και χωρίς πρόγραμμα. Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... Να δω τι θα λες στις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η marakibo έγραψε: #1.020 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα Ρε εμεις περυσι μεχρι τελη Σεπτεμβριου ααααντε να ειχαμε κανει κανα δυο 4ωρα! Ολο 3ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α παλι καλα! Με παρηγορησατε.. εμεις εχουμε κ προγαμμα μεχρι τν δευτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:34 Η Deutsch... Lover: #1.006 11-09-13 14:34 Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Α παλι καλα! Με παρηγορησατε.. εμεις εχουμε κ προγαμμα μεχρι τν δευτερα!! Click για ανάπτυξη... πλακα κανεις;;; εμεις ουτε καν που πας σχολειο εσυ κι ειναι τοσο οργανωμενοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:37 Ο johnietraf: #1.007 11-09-13 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: πλακα κανεις;;; εμεις ουτε καν που πας σχολειο εσυ κι ειναι τοσο οργανωμενοι; Click για ανάπτυξη... οο και σε μας δωσανε απο τι πρωτη μερα κιολας και εχουμε 5ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:46 Ο jj! έγραψε: #1.008 11-09-13 14:46 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσα χεχε επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο Ω ταφε μου κρεβατι νυφικο Click για ανάπτυξη... Σελ. 106-107 Χαίρω πολύ ρε, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Αντιγόνη είναι Και είναι Ο Σοφοκλής, του Σοφοκλέους. Η Σοφοκλέους είναι οδός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:48 Η Deutsch... Lover: #1.009 11-09-13 14:48 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: οο και σε μας δωσανε απο τι πρωτη μερα κιολας και εχουμε 5ωρα Click για ανάπτυξη... χαχα εμεις ουτε καν... θα χτυπησει αυριο η πορτα σε καποια ωρα ( τους παρακαλω να μην χτυπησει την 3η και την 6η) θα μπει η υποδιευθυντρια μεσα και θα πει βγαλτε χαρτι και γραψτε προγραμμα για αυριο -_-....Αλλα απο οτι μας ειπε θα κανουμε ολο 6ωρα και 5ωρα γτ λειπουν καθηγητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:52 Ο johnietraf: #1.010 11-09-13 14:52 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Σελ. 106-107 Χαίρω πολύ ρε, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Αντιγόνη είναι Και είναι Ο Σοφοκλής, του Σοφοκλέους. Η Σοφοκλέους είναι οδός Click για ανάπτυξη... οι πετρες μπορει να το ξερουν ενας θετικος οχι και ουτε οι φιλοι μου χεχε οκ ευχαριστω που με διωρθωσες καθηγητα το μονο που θελω ειναι να μας βοηθας και τον χειμωνα χεχεχεχε Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: χαχα εμεις ουτε καν... θα χτυπησει αυριο η πορτα σε καποια ωρα ( τους παρακαλω να μην χτυπησει την 3η και την 6η) θα μπει η υποδιευθυντρια μεσα και θα πει βγαλτε χαρτι και γραψτε προγραμμα για αυριο -_-....Αλλα απο οτι μας ειπε θα κανουμε ολο 6ωρα και 5ωρα γτ λειπουν καθηγητες Click για ανάπτυξη... ειναι μαλλον οτι ειμαστε β λυκειου και θελουν να μας πουν οτι τελειωσαν τα αστεια πρωτη φορα μας το κανουν σε γυμνασιο-λυκειο υ.γ υπαρχει κανενας που θελει να αρχισει να διαβαζει πολυ απο τωρα να του δωσω ξυλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:54 Η Deutsch... Lover: #1.011 11-09-13 14:54 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ειναι μαλλον οτι ειμαστε β λυκειου και θελουν να μας πουν οτι τελειωσαν τα αστεια πρωτη φορα μας το κανουν σε γυμνασιο-λυκειο υ.γ υπαρχει κανενας που θελει να αρχισει να διαβαζει πολυ απο τωρα να του δωσω ξυλο?? Click για ανάπτυξη... Ιχ νιχτ δεν εχω ορεξη να λυνω ασκησεις αρχαιων.... Μονο στην ιδεα κουραζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:57 Η LiViNGtheLiFE: #1.012 11-09-13 14:57 Και μεις πήραμε πρόγραμμα για αύριο, 6ωράκι βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:00 Η MsBonita31: #1.013 11-09-13 15:00 Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:09 Η Deutsch... Lover: #1.014 11-09-13 15:09 Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... 3 ωρες richtig? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:14 Η marakibo έγραψε: #1.015 11-09-13 15:14 Πηρατε ολοι εσεις προγραμμα? Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριο Και μια φιλολογος που θα μας κανει κειμενα και νεα ειπε οτι αυτη θα κανει σιγουρα απεργια απο Δευτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:20 Η Deutsch... Lover: #1.016 11-09-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από marakibo: Πηρατε ολοι εσεις προγραμμα? Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριο Και μια φιλολογος που θα μας κανει κειμενα και νεα ειπε οτι αυτη θα κανει σιγουρα απεργια απο Δευτερα Click για ανάπτυξη... η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:20 Η Loreley έγραψε: #1.017 11-09-13 15:20 Εμείς δεν πήραμε καν πρόγραμμα. Με ένα τετράδιο θα πάμε, γουστάρω. Θα γνωρίσουμε και τους καινούριους καθηγητές. Έχω καταενθουσιαστεί, αν και θα μου φύγει η χαρά από βδομάδα. Θέλω να δω και με ποιους θα είμαι στην κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:22 Η MsBonita31: #1.018 11-09-13 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 ωρες richtig? Click για ανάπτυξη... Nein! Nur zwei Εμας εφυγαν πολλοι καθηγητες που τους ηθελα φετος στην κατευθυνση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η _fairygirl_: #1.019 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Και εμένα βασικά τα φιλολογικά μου την χαλάνε,όσο για τα θετικά παλεύονται,από μαθήματα επιλογής μας είπαν να διαλέξουμε 2 μήπως για κάποιο από τα 2 δεν γίνει τμήμα,πρώτη επιλογή έβαλα την πληροφορική και δεύτερη τον ευρωπαΪκό πολιτισμό,πολλοί διάλεξαν αυτό με την τέχνη ή όπως αλλιώς λέγετε,αναρωτιέμαι τι θα γράψουν αυτοί εξετάσεις Εγώ έχω 4ωρο Click για ανάπτυξη... Τέχνη; Βάλανε επιλογής κάτι σχετικό με τέχνη; Για Πληροφορική,Διαχείριση Φυσικών Πόρων και Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό γνώριζα.. Θα μάθω σύντομα. Αχ όχι 4ωρο. 3ωρο. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι τυχερα ρε φιλε. Εμεις ρωτησαμε τον μαθηματικο θα κανουμε μαθημα αυριο; και μας λεει ε τι θα κανουμε; θα κοιταζομαστε; Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω να χαζέψω τους καθηγητές θέλω να ξέρω αν υπάρχει κανένα μανάρι. Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσα χεχε επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο Ω ταφε μου κρεβατι νυφικο Click για ανάπτυξη... ΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟ. Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Και μεις πήραμε πρόγραμμα για αύριο, 6ωράκι βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε... Click για ανάπτυξη... 6ωρο; Αχ τέτοια να μου λέτε. Εμείς με τετράδιο και χωρίς πρόγραμμα. Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... Να δω τι θα λες στις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η marakibo έγραψε: #1.020 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα Ρε εμεις περυσι μεχρι τελη Σεπτεμβριου ααααντε να ειχαμε κανει κανα δυο 4ωρα! Ολο 3ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Α παλι καλα! Με παρηγορησατε.. εμεις εχουμε κ προγαμμα μεχρι τν δευτερα!! Click για ανάπτυξη... πλακα κανεις;;; εμεις ουτε καν που πας σχολειο εσυ κι ειναι τοσο οργανωμενοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:37 Ο johnietraf: #1.007 11-09-13 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: πλακα κανεις;;; εμεις ουτε καν που πας σχολειο εσυ κι ειναι τοσο οργανωμενοι; Click για ανάπτυξη... οο και σε μας δωσανε απο τι πρωτη μερα κιολας και εχουμε 5ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:46 Ο jj! έγραψε: #1.008 11-09-13 14:46 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσα χεχε επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο Ω ταφε μου κρεβατι νυφικο Click για ανάπτυξη... Σελ. 106-107 Χαίρω πολύ ρε, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Αντιγόνη είναι Και είναι Ο Σοφοκλής, του Σοφοκλέους. Η Σοφοκλέους είναι οδός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:48 Η Deutsch... Lover: #1.009 11-09-13 14:48 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: οο και σε μας δωσανε απο τι πρωτη μερα κιολας και εχουμε 5ωρα Click για ανάπτυξη... χαχα εμεις ουτε καν... θα χτυπησει αυριο η πορτα σε καποια ωρα ( τους παρακαλω να μην χτυπησει την 3η και την 6η) θα μπει η υποδιευθυντρια μεσα και θα πει βγαλτε χαρτι και γραψτε προγραμμα για αυριο -_-....Αλλα απο οτι μας ειπε θα κανουμε ολο 6ωρα και 5ωρα γτ λειπουν καθηγητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:52 Ο johnietraf: #1.010 11-09-13 14:52 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Σελ. 106-107 Χαίρω πολύ ρε, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Αντιγόνη είναι Και είναι Ο Σοφοκλής, του Σοφοκλέους. Η Σοφοκλέους είναι οδός Click για ανάπτυξη... οι πετρες μπορει να το ξερουν ενας θετικος οχι και ουτε οι φιλοι μου χεχε οκ ευχαριστω που με διωρθωσες καθηγητα το μονο που θελω ειναι να μας βοηθας και τον χειμωνα χεχεχεχε Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: χαχα εμεις ουτε καν... θα χτυπησει αυριο η πορτα σε καποια ωρα ( τους παρακαλω να μην χτυπησει την 3η και την 6η) θα μπει η υποδιευθυντρια μεσα και θα πει βγαλτε χαρτι και γραψτε προγραμμα για αυριο -_-....Αλλα απο οτι μας ειπε θα κανουμε ολο 6ωρα και 5ωρα γτ λειπουν καθηγητες Click για ανάπτυξη... ειναι μαλλον οτι ειμαστε β λυκειου και θελουν να μας πουν οτι τελειωσαν τα αστεια πρωτη φορα μας το κανουν σε γυμνασιο-λυκειο υ.γ υπαρχει κανενας που θελει να αρχισει να διαβαζει πολυ απο τωρα να του δωσω ξυλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:54 Η Deutsch... Lover: #1.011 11-09-13 14:54 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ειναι μαλλον οτι ειμαστε β λυκειου και θελουν να μας πουν οτι τελειωσαν τα αστεια πρωτη φορα μας το κανουν σε γυμνασιο-λυκειο υ.γ υπαρχει κανενας που θελει να αρχισει να διαβαζει πολυ απο τωρα να του δωσω ξυλο?? Click για ανάπτυξη... Ιχ νιχτ δεν εχω ορεξη να λυνω ασκησεις αρχαιων.... Μονο στην ιδεα κουραζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:57 Η LiViNGtheLiFE: #1.012 11-09-13 14:57 Και μεις πήραμε πρόγραμμα για αύριο, 6ωράκι βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:00 Η MsBonita31: #1.013 11-09-13 15:00 Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:09 Η Deutsch... Lover: #1.014 11-09-13 15:09 Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... 3 ωρες richtig? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:14 Η marakibo έγραψε: #1.015 11-09-13 15:14 Πηρατε ολοι εσεις προγραμμα? Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριο Και μια φιλολογος που θα μας κανει κειμενα και νεα ειπε οτι αυτη θα κανει σιγουρα απεργια απο Δευτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:20 Η Deutsch... Lover: #1.016 11-09-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από marakibo: Πηρατε ολοι εσεις προγραμμα? Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριο Και μια φιλολογος που θα μας κανει κειμενα και νεα ειπε οτι αυτη θα κανει σιγουρα απεργια απο Δευτερα Click για ανάπτυξη... η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:20 Η Loreley έγραψε: #1.017 11-09-13 15:20 Εμείς δεν πήραμε καν πρόγραμμα. Με ένα τετράδιο θα πάμε, γουστάρω. Θα γνωρίσουμε και τους καινούριους καθηγητές. Έχω καταενθουσιαστεί, αν και θα μου φύγει η χαρά από βδομάδα. Θέλω να δω και με ποιους θα είμαι στην κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:22 Η MsBonita31: #1.018 11-09-13 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 ωρες richtig? Click για ανάπτυξη... Nein! Nur zwei Εμας εφυγαν πολλοι καθηγητες που τους ηθελα φετος στην κατευθυνση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η _fairygirl_: #1.019 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Και εμένα βασικά τα φιλολογικά μου την χαλάνε,όσο για τα θετικά παλεύονται,από μαθήματα επιλογής μας είπαν να διαλέξουμε 2 μήπως για κάποιο από τα 2 δεν γίνει τμήμα,πρώτη επιλογή έβαλα την πληροφορική και δεύτερη τον ευρωπαΪκό πολιτισμό,πολλοί διάλεξαν αυτό με την τέχνη ή όπως αλλιώς λέγετε,αναρωτιέμαι τι θα γράψουν αυτοί εξετάσεις Εγώ έχω 4ωρο Click για ανάπτυξη... Τέχνη; Βάλανε επιλογής κάτι σχετικό με τέχνη; Για Πληροφορική,Διαχείριση Φυσικών Πόρων και Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό γνώριζα.. Θα μάθω σύντομα. Αχ όχι 4ωρο. 3ωρο. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι τυχερα ρε φιλε. Εμεις ρωτησαμε τον μαθηματικο θα κανουμε μαθημα αυριο; και μας λεει ε τι θα κανουμε; θα κοιταζομαστε; Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω να χαζέψω τους καθηγητές θέλω να ξέρω αν υπάρχει κανένα μανάρι. Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσα χεχε επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο Ω ταφε μου κρεβατι νυφικο Click για ανάπτυξη... ΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟ. Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Και μεις πήραμε πρόγραμμα για αύριο, 6ωράκι βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε... Click για ανάπτυξη... 6ωρο; Αχ τέτοια να μου λέτε. Εμείς με τετράδιο και χωρίς πρόγραμμα. Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... Να δω τι θα λες στις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η marakibo έγραψε: #1.020 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα Ρε εμεις περυσι μεχρι τελη Σεπτεμβριου ααααντε να ειχαμε κανει κανα δυο 4ωρα! Ολο 3ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: πλακα κανεις;;; εμεις ουτε καν που πας σχολειο εσυ κι ειναι τοσο οργανωμενοι; Click για ανάπτυξη... οο και σε μας δωσανε απο τι πρωτη μερα κιολας και εχουμε 5ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:46 Ο jj! έγραψε: #1.008 11-09-13 14:46 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσα χεχε επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο Ω ταφε μου κρεβατι νυφικο Click για ανάπτυξη... Σελ. 106-107 Χαίρω πολύ ρε, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Αντιγόνη είναι Και είναι Ο Σοφοκλής, του Σοφοκλέους. Η Σοφοκλέους είναι οδός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:48 Η Deutsch... Lover: #1.009 11-09-13 14:48 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: οο και σε μας δωσανε απο τι πρωτη μερα κιολας και εχουμε 5ωρα Click για ανάπτυξη... χαχα εμεις ουτε καν... θα χτυπησει αυριο η πορτα σε καποια ωρα ( τους παρακαλω να μην χτυπησει την 3η και την 6η) θα μπει η υποδιευθυντρια μεσα και θα πει βγαλτε χαρτι και γραψτε προγραμμα για αυριο -_-....Αλλα απο οτι μας ειπε θα κανουμε ολο 6ωρα και 5ωρα γτ λειπουν καθηγητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:52 Ο johnietraf: #1.010 11-09-13 14:52 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Σελ. 106-107 Χαίρω πολύ ρε, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Αντιγόνη είναι Και είναι Ο Σοφοκλής, του Σοφοκλέους. Η Σοφοκλέους είναι οδός Click για ανάπτυξη... οι πετρες μπορει να το ξερουν ενας θετικος οχι και ουτε οι φιλοι μου χεχε οκ ευχαριστω που με διωρθωσες καθηγητα το μονο που θελω ειναι να μας βοηθας και τον χειμωνα χεχεχεχε Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: χαχα εμεις ουτε καν... θα χτυπησει αυριο η πορτα σε καποια ωρα ( τους παρακαλω να μην χτυπησει την 3η και την 6η) θα μπει η υποδιευθυντρια μεσα και θα πει βγαλτε χαρτι και γραψτε προγραμμα για αυριο -_-....Αλλα απο οτι μας ειπε θα κανουμε ολο 6ωρα και 5ωρα γτ λειπουν καθηγητες Click για ανάπτυξη... ειναι μαλλον οτι ειμαστε β λυκειου και θελουν να μας πουν οτι τελειωσαν τα αστεια πρωτη φορα μας το κανουν σε γυμνασιο-λυκειο υ.γ υπαρχει κανενας που θελει να αρχισει να διαβαζει πολυ απο τωρα να του δωσω ξυλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:54 Η Deutsch... Lover: #1.011 11-09-13 14:54 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ειναι μαλλον οτι ειμαστε β λυκειου και θελουν να μας πουν οτι τελειωσαν τα αστεια πρωτη φορα μας το κανουν σε γυμνασιο-λυκειο υ.γ υπαρχει κανενας που θελει να αρχισει να διαβαζει πολυ απο τωρα να του δωσω ξυλο?? Click για ανάπτυξη... Ιχ νιχτ δεν εχω ορεξη να λυνω ασκησεις αρχαιων.... Μονο στην ιδεα κουραζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:57 Η LiViNGtheLiFE: #1.012 11-09-13 14:57 Και μεις πήραμε πρόγραμμα για αύριο, 6ωράκι βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:00 Η MsBonita31: #1.013 11-09-13 15:00 Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:09 Η Deutsch... Lover: #1.014 11-09-13 15:09 Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... 3 ωρες richtig? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:14 Η marakibo έγραψε: #1.015 11-09-13 15:14 Πηρατε ολοι εσεις προγραμμα? Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριο Και μια φιλολογος που θα μας κανει κειμενα και νεα ειπε οτι αυτη θα κανει σιγουρα απεργια απο Δευτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:20 Η Deutsch... Lover: #1.016 11-09-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από marakibo: Πηρατε ολοι εσεις προγραμμα? Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριο Και μια φιλολογος που θα μας κανει κειμενα και νεα ειπε οτι αυτη θα κανει σιγουρα απεργια απο Δευτερα Click για ανάπτυξη... η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:20 Η Loreley έγραψε: #1.017 11-09-13 15:20 Εμείς δεν πήραμε καν πρόγραμμα. Με ένα τετράδιο θα πάμε, γουστάρω. Θα γνωρίσουμε και τους καινούριους καθηγητές. Έχω καταενθουσιαστεί, αν και θα μου φύγει η χαρά από βδομάδα. Θέλω να δω και με ποιους θα είμαι στην κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:22 Η MsBonita31: #1.018 11-09-13 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 ωρες richtig? Click για ανάπτυξη... Nein! Nur zwei Εμας εφυγαν πολλοι καθηγητες που τους ηθελα φετος στην κατευθυνση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η _fairygirl_: #1.019 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Και εμένα βασικά τα φιλολογικά μου την χαλάνε,όσο για τα θετικά παλεύονται,από μαθήματα επιλογής μας είπαν να διαλέξουμε 2 μήπως για κάποιο από τα 2 δεν γίνει τμήμα,πρώτη επιλογή έβαλα την πληροφορική και δεύτερη τον ευρωπαΪκό πολιτισμό,πολλοί διάλεξαν αυτό με την τέχνη ή όπως αλλιώς λέγετε,αναρωτιέμαι τι θα γράψουν αυτοί εξετάσεις Εγώ έχω 4ωρο Click για ανάπτυξη... Τέχνη; Βάλανε επιλογής κάτι σχετικό με τέχνη; Για Πληροφορική,Διαχείριση Φυσικών Πόρων και Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό γνώριζα.. Θα μάθω σύντομα. Αχ όχι 4ωρο. 3ωρο. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι τυχερα ρε φιλε. Εμεις ρωτησαμε τον μαθηματικο θα κανουμε μαθημα αυριο; και μας λεει ε τι θα κανουμε; θα κοιταζομαστε; Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω να χαζέψω τους καθηγητές θέλω να ξέρω αν υπάρχει κανένα μανάρι. Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσα χεχε επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο Ω ταφε μου κρεβατι νυφικο Click για ανάπτυξη... ΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟ. Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Και μεις πήραμε πρόγραμμα για αύριο, 6ωράκι βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε... Click για ανάπτυξη... 6ωρο; Αχ τέτοια να μου λέτε. Εμείς με τετράδιο και χωρίς πρόγραμμα. Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... Να δω τι θα λες στις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η marakibo έγραψε: #1.020 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα Ρε εμεις περυσι μεχρι τελη Σεπτεμβριου ααααντε να ειχαμε κανει κανα δυο 4ωρα! Ολο 3ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσα χεχε επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο Ω ταφε μου κρεβατι νυφικο Click για ανάπτυξη... Σελ. 106-107 Χαίρω πολύ ρε, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Αντιγόνη είναι Και είναι Ο Σοφοκλής, του Σοφοκλέους. Η Σοφοκλέους είναι οδός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:48 Η Deutsch... Lover: #1.009 11-09-13 14:48 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: οο και σε μας δωσανε απο τι πρωτη μερα κιολας και εχουμε 5ωρα Click για ανάπτυξη... χαχα εμεις ουτε καν... θα χτυπησει αυριο η πορτα σε καποια ωρα ( τους παρακαλω να μην χτυπησει την 3η και την 6η) θα μπει η υποδιευθυντρια μεσα και θα πει βγαλτε χαρτι και γραψτε προγραμμα για αυριο -_-....Αλλα απο οτι μας ειπε θα κανουμε ολο 6ωρα και 5ωρα γτ λειπουν καθηγητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:52 Ο johnietraf: #1.010 11-09-13 14:52 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Σελ. 106-107 Χαίρω πολύ ρε, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Αντιγόνη είναι Και είναι Ο Σοφοκλής, του Σοφοκλέους. Η Σοφοκλέους είναι οδός Click για ανάπτυξη... οι πετρες μπορει να το ξερουν ενας θετικος οχι και ουτε οι φιλοι μου χεχε οκ ευχαριστω που με διωρθωσες καθηγητα το μονο που θελω ειναι να μας βοηθας και τον χειμωνα χεχεχεχε Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: χαχα εμεις ουτε καν... θα χτυπησει αυριο η πορτα σε καποια ωρα ( τους παρακαλω να μην χτυπησει την 3η και την 6η) θα μπει η υποδιευθυντρια μεσα και θα πει βγαλτε χαρτι και γραψτε προγραμμα για αυριο -_-....Αλλα απο οτι μας ειπε θα κανουμε ολο 6ωρα και 5ωρα γτ λειπουν καθηγητες Click για ανάπτυξη... ειναι μαλλον οτι ειμαστε β λυκειου και θελουν να μας πουν οτι τελειωσαν τα αστεια πρωτη φορα μας το κανουν σε γυμνασιο-λυκειο υ.γ υπαρχει κανενας που θελει να αρχισει να διαβαζει πολυ απο τωρα να του δωσω ξυλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:54 Η Deutsch... Lover: #1.011 11-09-13 14:54 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ειναι μαλλον οτι ειμαστε β λυκειου και θελουν να μας πουν οτι τελειωσαν τα αστεια πρωτη φορα μας το κανουν σε γυμνασιο-λυκειο υ.γ υπαρχει κανενας που θελει να αρχισει να διαβαζει πολυ απο τωρα να του δωσω ξυλο?? Click για ανάπτυξη... Ιχ νιχτ δεν εχω ορεξη να λυνω ασκησεις αρχαιων.... Μονο στην ιδεα κουραζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:57 Η LiViNGtheLiFE: #1.012 11-09-13 14:57 Και μεις πήραμε πρόγραμμα για αύριο, 6ωράκι βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:00 Η MsBonita31: #1.013 11-09-13 15:00 Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:09 Η Deutsch... Lover: #1.014 11-09-13 15:09 Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... 3 ωρες richtig? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:14 Η marakibo έγραψε: #1.015 11-09-13 15:14 Πηρατε ολοι εσεις προγραμμα? Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριο Και μια φιλολογος που θα μας κανει κειμενα και νεα ειπε οτι αυτη θα κανει σιγουρα απεργια απο Δευτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:20 Η Deutsch... Lover: #1.016 11-09-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από marakibo: Πηρατε ολοι εσεις προγραμμα? Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριο Και μια φιλολογος που θα μας κανει κειμενα και νεα ειπε οτι αυτη θα κανει σιγουρα απεργια απο Δευτερα Click για ανάπτυξη... η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:20 Η Loreley έγραψε: #1.017 11-09-13 15:20 Εμείς δεν πήραμε καν πρόγραμμα. Με ένα τετράδιο θα πάμε, γουστάρω. Θα γνωρίσουμε και τους καινούριους καθηγητές. Έχω καταενθουσιαστεί, αν και θα μου φύγει η χαρά από βδομάδα. Θέλω να δω και με ποιους θα είμαι στην κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:22 Η MsBonita31: #1.018 11-09-13 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 ωρες richtig? Click για ανάπτυξη... Nein! Nur zwei Εμας εφυγαν πολλοι καθηγητες που τους ηθελα φετος στην κατευθυνση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η _fairygirl_: #1.019 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Και εμένα βασικά τα φιλολογικά μου την χαλάνε,όσο για τα θετικά παλεύονται,από μαθήματα επιλογής μας είπαν να διαλέξουμε 2 μήπως για κάποιο από τα 2 δεν γίνει τμήμα,πρώτη επιλογή έβαλα την πληροφορική και δεύτερη τον ευρωπαΪκό πολιτισμό,πολλοί διάλεξαν αυτό με την τέχνη ή όπως αλλιώς λέγετε,αναρωτιέμαι τι θα γράψουν αυτοί εξετάσεις Εγώ έχω 4ωρο Click για ανάπτυξη... Τέχνη; Βάλανε επιλογής κάτι σχετικό με τέχνη; Για Πληροφορική,Διαχείριση Φυσικών Πόρων και Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό γνώριζα.. Θα μάθω σύντομα. Αχ όχι 4ωρο. 3ωρο. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι τυχερα ρε φιλε. Εμεις ρωτησαμε τον μαθηματικο θα κανουμε μαθημα αυριο; και μας λεει ε τι θα κανουμε; θα κοιταζομαστε; Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω να χαζέψω τους καθηγητές θέλω να ξέρω αν υπάρχει κανένα μανάρι. Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσα χεχε επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο Ω ταφε μου κρεβατι νυφικο Click για ανάπτυξη... ΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟ. Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Και μεις πήραμε πρόγραμμα για αύριο, 6ωράκι βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε... Click για ανάπτυξη... 6ωρο; Αχ τέτοια να μου λέτε. Εμείς με τετράδιο και χωρίς πρόγραμμα. Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... Να δω τι θα λες στις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η marakibo έγραψε: #1.020 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα Ρε εμεις περυσι μεχρι τελη Σεπτεμβριου ααααντε να ειχαμε κανει κανα δυο 4ωρα! Ολο 3ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: οο και σε μας δωσανε απο τι πρωτη μερα κιολας και εχουμε 5ωρα Click για ανάπτυξη... χαχα εμεις ουτε καν... θα χτυπησει αυριο η πορτα σε καποια ωρα ( τους παρακαλω να μην χτυπησει την 3η και την 6η) θα μπει η υποδιευθυντρια μεσα και θα πει βγαλτε χαρτι και γραψτε προγραμμα για αυριο -_-....Αλλα απο οτι μας ειπε θα κανουμε ολο 6ωρα και 5ωρα γτ λειπουν καθηγητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:52 Ο johnietraf: #1.010 11-09-13 14:52 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Σελ. 106-107 Χαίρω πολύ ρε, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Αντιγόνη είναι Και είναι Ο Σοφοκλής, του Σοφοκλέους. Η Σοφοκλέους είναι οδός Click για ανάπτυξη... οι πετρες μπορει να το ξερουν ενας θετικος οχι και ουτε οι φιλοι μου χεχε οκ ευχαριστω που με διωρθωσες καθηγητα το μονο που θελω ειναι να μας βοηθας και τον χειμωνα χεχεχεχε Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: χαχα εμεις ουτε καν... θα χτυπησει αυριο η πορτα σε καποια ωρα ( τους παρακαλω να μην χτυπησει την 3η και την 6η) θα μπει η υποδιευθυντρια μεσα και θα πει βγαλτε χαρτι και γραψτε προγραμμα για αυριο -_-....Αλλα απο οτι μας ειπε θα κανουμε ολο 6ωρα και 5ωρα γτ λειπουν καθηγητες Click για ανάπτυξη... ειναι μαλλον οτι ειμαστε β λυκειου και θελουν να μας πουν οτι τελειωσαν τα αστεια πρωτη φορα μας το κανουν σε γυμνασιο-λυκειο υ.γ υπαρχει κανενας που θελει να αρχισει να διαβαζει πολυ απο τωρα να του δωσω ξυλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:54 Η Deutsch... Lover: #1.011 11-09-13 14:54 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ειναι μαλλον οτι ειμαστε β λυκειου και θελουν να μας πουν οτι τελειωσαν τα αστεια πρωτη φορα μας το κανουν σε γυμνασιο-λυκειο υ.γ υπαρχει κανενας που θελει να αρχισει να διαβαζει πολυ απο τωρα να του δωσω ξυλο?? Click για ανάπτυξη... Ιχ νιχτ δεν εχω ορεξη να λυνω ασκησεις αρχαιων.... Μονο στην ιδεα κουραζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:57 Η LiViNGtheLiFE: #1.012 11-09-13 14:57 Και μεις πήραμε πρόγραμμα για αύριο, 6ωράκι βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:00 Η MsBonita31: #1.013 11-09-13 15:00 Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:09 Η Deutsch... Lover: #1.014 11-09-13 15:09 Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... 3 ωρες richtig? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:14 Η marakibo έγραψε: #1.015 11-09-13 15:14 Πηρατε ολοι εσεις προγραμμα? Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριο Και μια φιλολογος που θα μας κανει κειμενα και νεα ειπε οτι αυτη θα κανει σιγουρα απεργια απο Δευτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:20 Η Deutsch... Lover: #1.016 11-09-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από marakibo: Πηρατε ολοι εσεις προγραμμα? Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριο Και μια φιλολογος που θα μας κανει κειμενα και νεα ειπε οτι αυτη θα κανει σιγουρα απεργια απο Δευτερα Click για ανάπτυξη... η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:20 Η Loreley έγραψε: #1.017 11-09-13 15:20 Εμείς δεν πήραμε καν πρόγραμμα. Με ένα τετράδιο θα πάμε, γουστάρω. Θα γνωρίσουμε και τους καινούριους καθηγητές. Έχω καταενθουσιαστεί, αν και θα μου φύγει η χαρά από βδομάδα. Θέλω να δω και με ποιους θα είμαι στην κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:22 Η MsBonita31: #1.018 11-09-13 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 ωρες richtig? Click για ανάπτυξη... Nein! Nur zwei Εμας εφυγαν πολλοι καθηγητες που τους ηθελα φετος στην κατευθυνση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η _fairygirl_: #1.019 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Και εμένα βασικά τα φιλολογικά μου την χαλάνε,όσο για τα θετικά παλεύονται,από μαθήματα επιλογής μας είπαν να διαλέξουμε 2 μήπως για κάποιο από τα 2 δεν γίνει τμήμα,πρώτη επιλογή έβαλα την πληροφορική και δεύτερη τον ευρωπαΪκό πολιτισμό,πολλοί διάλεξαν αυτό με την τέχνη ή όπως αλλιώς λέγετε,αναρωτιέμαι τι θα γράψουν αυτοί εξετάσεις Εγώ έχω 4ωρο Click για ανάπτυξη... Τέχνη; Βάλανε επιλογής κάτι σχετικό με τέχνη; Για Πληροφορική,Διαχείριση Φυσικών Πόρων και Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό γνώριζα.. Θα μάθω σύντομα. Αχ όχι 4ωρο. 3ωρο. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι τυχερα ρε φιλε. Εμεις ρωτησαμε τον μαθηματικο θα κανουμε μαθημα αυριο; και μας λεει ε τι θα κανουμε; θα κοιταζομαστε; Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω να χαζέψω τους καθηγητές θέλω να ξέρω αν υπάρχει κανένα μανάρι. Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσα χεχε επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο Ω ταφε μου κρεβατι νυφικο Click για ανάπτυξη... ΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟ. Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Και μεις πήραμε πρόγραμμα για αύριο, 6ωράκι βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε... Click για ανάπτυξη... 6ωρο; Αχ τέτοια να μου λέτε. Εμείς με τετράδιο και χωρίς πρόγραμμα. Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... Να δω τι θα λες στις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η marakibo έγραψε: #1.020 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα Ρε εμεις περυσι μεχρι τελη Σεπτεμβριου ααααντε να ειχαμε κανει κανα δυο 4ωρα! Ολο 3ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Σελ. 106-107 Χαίρω πολύ ρε, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Αντιγόνη είναι Και είναι Ο Σοφοκλής, του Σοφοκλέους. Η Σοφοκλέους είναι οδός Click για ανάπτυξη... οι πετρες μπορει να το ξερουν ενας θετικος οχι και ουτε οι φιλοι μου χεχε οκ ευχαριστω που με διωρθωσες καθηγητα το μονο που θελω ειναι να μας βοηθας και τον χειμωνα χεχεχεχε Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: χαχα εμεις ουτε καν... θα χτυπησει αυριο η πορτα σε καποια ωρα ( τους παρακαλω να μην χτυπησει την 3η και την 6η) θα μπει η υποδιευθυντρια μεσα και θα πει βγαλτε χαρτι και γραψτε προγραμμα για αυριο -_-....Αλλα απο οτι μας ειπε θα κανουμε ολο 6ωρα και 5ωρα γτ λειπουν καθηγητες Click για ανάπτυξη... ειναι μαλλον οτι ειμαστε β λυκειου και θελουν να μας πουν οτι τελειωσαν τα αστεια πρωτη φορα μας το κανουν σε γυμνασιο-λυκειο υ.γ υπαρχει κανενας που θελει να αρχισει να διαβαζει πολυ απο τωρα να του δωσω ξυλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:54 Η Deutsch... Lover: #1.011 11-09-13 14:54 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ειναι μαλλον οτι ειμαστε β λυκειου και θελουν να μας πουν οτι τελειωσαν τα αστεια πρωτη φορα μας το κανουν σε γυμνασιο-λυκειο υ.γ υπαρχει κανενας που θελει να αρχισει να διαβαζει πολυ απο τωρα να του δωσω ξυλο?? Click για ανάπτυξη... Ιχ νιχτ δεν εχω ορεξη να λυνω ασκησεις αρχαιων.... Μονο στην ιδεα κουραζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:57 Η LiViNGtheLiFE: #1.012 11-09-13 14:57 Και μεις πήραμε πρόγραμμα για αύριο, 6ωράκι βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:00 Η MsBonita31: #1.013 11-09-13 15:00 Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:09 Η Deutsch... Lover: #1.014 11-09-13 15:09 Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... 3 ωρες richtig? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:14 Η marakibo έγραψε: #1.015 11-09-13 15:14 Πηρατε ολοι εσεις προγραμμα? Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριο Και μια φιλολογος που θα μας κανει κειμενα και νεα ειπε οτι αυτη θα κανει σιγουρα απεργια απο Δευτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:20 Η Deutsch... Lover: #1.016 11-09-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από marakibo: Πηρατε ολοι εσεις προγραμμα? Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριο Και μια φιλολογος που θα μας κανει κειμενα και νεα ειπε οτι αυτη θα κανει σιγουρα απεργια απο Δευτερα Click για ανάπτυξη... η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:20 Η Loreley έγραψε: #1.017 11-09-13 15:20 Εμείς δεν πήραμε καν πρόγραμμα. Με ένα τετράδιο θα πάμε, γουστάρω. Θα γνωρίσουμε και τους καινούριους καθηγητές. Έχω καταενθουσιαστεί, αν και θα μου φύγει η χαρά από βδομάδα. Θέλω να δω και με ποιους θα είμαι στην κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:22 Η MsBonita31: #1.018 11-09-13 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 ωρες richtig? Click για ανάπτυξη... Nein! Nur zwei Εμας εφυγαν πολλοι καθηγητες που τους ηθελα φετος στην κατευθυνση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η _fairygirl_: #1.019 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Και εμένα βασικά τα φιλολογικά μου την χαλάνε,όσο για τα θετικά παλεύονται,από μαθήματα επιλογής μας είπαν να διαλέξουμε 2 μήπως για κάποιο από τα 2 δεν γίνει τμήμα,πρώτη επιλογή έβαλα την πληροφορική και δεύτερη τον ευρωπαΪκό πολιτισμό,πολλοί διάλεξαν αυτό με την τέχνη ή όπως αλλιώς λέγετε,αναρωτιέμαι τι θα γράψουν αυτοί εξετάσεις Εγώ έχω 4ωρο Click για ανάπτυξη... Τέχνη; Βάλανε επιλογής κάτι σχετικό με τέχνη; Για Πληροφορική,Διαχείριση Φυσικών Πόρων και Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό γνώριζα.. Θα μάθω σύντομα. Αχ όχι 4ωρο. 3ωρο. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι τυχερα ρε φιλε. Εμεις ρωτησαμε τον μαθηματικο θα κανουμε μαθημα αυριο; και μας λεει ε τι θα κανουμε; θα κοιταζομαστε; Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω να χαζέψω τους καθηγητές θέλω να ξέρω αν υπάρχει κανένα μανάρι. Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσα χεχε επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο Ω ταφε μου κρεβατι νυφικο Click για ανάπτυξη... ΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟ. Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Και μεις πήραμε πρόγραμμα για αύριο, 6ωράκι βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε... Click για ανάπτυξη... 6ωρο; Αχ τέτοια να μου λέτε. Εμείς με τετράδιο και χωρίς πρόγραμμα. Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... Να δω τι θα λες στις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η marakibo έγραψε: #1.020 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα Ρε εμεις περυσι μεχρι τελη Σεπτεμβριου ααααντε να ειχαμε κανει κανα δυο 4ωρα! Ολο 3ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ειναι μαλλον οτι ειμαστε β λυκειου και θελουν να μας πουν οτι τελειωσαν τα αστεια πρωτη φορα μας το κανουν σε γυμνασιο-λυκειο υ.γ υπαρχει κανενας που θελει να αρχισει να διαβαζει πολυ απο τωρα να του δωσω ξυλο?? Click για ανάπτυξη... Ιχ νιχτ δεν εχω ορεξη να λυνω ασκησεις αρχαιων.... Μονο στην ιδεα κουραζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:57 Η LiViNGtheLiFE: #1.012 11-09-13 14:57 Και μεις πήραμε πρόγραμμα για αύριο, 6ωράκι βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:00 Η MsBonita31: #1.013 11-09-13 15:00 Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:09 Η Deutsch... Lover: #1.014 11-09-13 15:09 Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... 3 ωρες richtig? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:14 Η marakibo έγραψε: #1.015 11-09-13 15:14 Πηρατε ολοι εσεις προγραμμα? Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριο Και μια φιλολογος που θα μας κανει κειμενα και νεα ειπε οτι αυτη θα κανει σιγουρα απεργια απο Δευτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:20 Η Deutsch... Lover: #1.016 11-09-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από marakibo: Πηρατε ολοι εσεις προγραμμα? Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριο Και μια φιλολογος που θα μας κανει κειμενα και νεα ειπε οτι αυτη θα κανει σιγουρα απεργια απο Δευτερα Click για ανάπτυξη... η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:20 Η Loreley έγραψε: #1.017 11-09-13 15:20 Εμείς δεν πήραμε καν πρόγραμμα. Με ένα τετράδιο θα πάμε, γουστάρω. Θα γνωρίσουμε και τους καινούριους καθηγητές. Έχω καταενθουσιαστεί, αν και θα μου φύγει η χαρά από βδομάδα. Θέλω να δω και με ποιους θα είμαι στην κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:22 Η MsBonita31: #1.018 11-09-13 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 ωρες richtig? Click για ανάπτυξη... Nein! Nur zwei Εμας εφυγαν πολλοι καθηγητες που τους ηθελα φετος στην κατευθυνση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η _fairygirl_: #1.019 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Και εμένα βασικά τα φιλολογικά μου την χαλάνε,όσο για τα θετικά παλεύονται,από μαθήματα επιλογής μας είπαν να διαλέξουμε 2 μήπως για κάποιο από τα 2 δεν γίνει τμήμα,πρώτη επιλογή έβαλα την πληροφορική και δεύτερη τον ευρωπαΪκό πολιτισμό,πολλοί διάλεξαν αυτό με την τέχνη ή όπως αλλιώς λέγετε,αναρωτιέμαι τι θα γράψουν αυτοί εξετάσεις Εγώ έχω 4ωρο Click για ανάπτυξη... Τέχνη; Βάλανε επιλογής κάτι σχετικό με τέχνη; Για Πληροφορική,Διαχείριση Φυσικών Πόρων και Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό γνώριζα.. Θα μάθω σύντομα. Αχ όχι 4ωρο. 3ωρο. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι τυχερα ρε φιλε. Εμεις ρωτησαμε τον μαθηματικο θα κανουμε μαθημα αυριο; και μας λεει ε τι θα κανουμε; θα κοιταζομαστε; Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω να χαζέψω τους καθηγητές θέλω να ξέρω αν υπάρχει κανένα μανάρι. Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσα χεχε επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο Ω ταφε μου κρεβατι νυφικο Click για ανάπτυξη... ΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟ. Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Και μεις πήραμε πρόγραμμα για αύριο, 6ωράκι βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε... Click για ανάπτυξη... 6ωρο; Αχ τέτοια να μου λέτε. Εμείς με τετράδιο και χωρίς πρόγραμμα. Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... Να δω τι θα λες στις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η marakibo έγραψε: #1.020 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα Ρε εμεις περυσι μεχρι τελη Σεπτεμβριου ααααντε να ειχαμε κανει κανα δυο 4ωρα! Ολο 3ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και μεις πήραμε πρόγραμμα για αύριο, 6ωράκι βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:00 Η MsBonita31: #1.013 11-09-13 15:00 Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:09 Η Deutsch... Lover: #1.014 11-09-13 15:09 Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... 3 ωρες richtig? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:14 Η marakibo έγραψε: #1.015 11-09-13 15:14 Πηρατε ολοι εσεις προγραμμα? Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριο Και μια φιλολογος που θα μας κανει κειμενα και νεα ειπε οτι αυτη θα κανει σιγουρα απεργια απο Δευτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:20 Η Deutsch... Lover: #1.016 11-09-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από marakibo: Πηρατε ολοι εσεις προγραμμα? Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριο Και μια φιλολογος που θα μας κανει κειμενα και νεα ειπε οτι αυτη θα κανει σιγουρα απεργια απο Δευτερα Click για ανάπτυξη... η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:20 Η Loreley έγραψε: #1.017 11-09-13 15:20 Εμείς δεν πήραμε καν πρόγραμμα. Με ένα τετράδιο θα πάμε, γουστάρω. Θα γνωρίσουμε και τους καινούριους καθηγητές. Έχω καταενθουσιαστεί, αν και θα μου φύγει η χαρά από βδομάδα. Θέλω να δω και με ποιους θα είμαι στην κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:22 Η MsBonita31: #1.018 11-09-13 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 ωρες richtig? Click για ανάπτυξη... Nein! Nur zwei Εμας εφυγαν πολλοι καθηγητες που τους ηθελα φετος στην κατευθυνση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η _fairygirl_: #1.019 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Και εμένα βασικά τα φιλολογικά μου την χαλάνε,όσο για τα θετικά παλεύονται,από μαθήματα επιλογής μας είπαν να διαλέξουμε 2 μήπως για κάποιο από τα 2 δεν γίνει τμήμα,πρώτη επιλογή έβαλα την πληροφορική και δεύτερη τον ευρωπαΪκό πολιτισμό,πολλοί διάλεξαν αυτό με την τέχνη ή όπως αλλιώς λέγετε,αναρωτιέμαι τι θα γράψουν αυτοί εξετάσεις Εγώ έχω 4ωρο Click για ανάπτυξη... Τέχνη; Βάλανε επιλογής κάτι σχετικό με τέχνη; Για Πληροφορική,Διαχείριση Φυσικών Πόρων και Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό γνώριζα.. Θα μάθω σύντομα. Αχ όχι 4ωρο. 3ωρο. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι τυχερα ρε φιλε. Εμεις ρωτησαμε τον μαθηματικο θα κανουμε μαθημα αυριο; και μας λεει ε τι θα κανουμε; θα κοιταζομαστε; Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω να χαζέψω τους καθηγητές θέλω να ξέρω αν υπάρχει κανένα μανάρι. Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσα χεχε επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο Ω ταφε μου κρεβατι νυφικο Click για ανάπτυξη... ΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟ. Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Και μεις πήραμε πρόγραμμα για αύριο, 6ωράκι βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε... Click για ανάπτυξη... 6ωρο; Αχ τέτοια να μου λέτε. Εμείς με τετράδιο και χωρίς πρόγραμμα. Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... Να δω τι θα λες στις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η marakibo έγραψε: #1.020 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα Ρε εμεις περυσι μεχρι τελη Σεπτεμβριου ααααντε να ειχαμε κανει κανα δυο 4ωρα! Ολο 3ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:09 Η Deutsch... Lover: #1.014 11-09-13 15:09 Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... 3 ωρες richtig? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:14 Η marakibo έγραψε: #1.015 11-09-13 15:14 Πηρατε ολοι εσεις προγραμμα? Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριο Και μια φιλολογος που θα μας κανει κειμενα και νεα ειπε οτι αυτη θα κανει σιγουρα απεργια απο Δευτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:20 Η Deutsch... Lover: #1.016 11-09-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από marakibo: Πηρατε ολοι εσεις προγραμμα? Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριο Και μια φιλολογος που θα μας κανει κειμενα και νεα ειπε οτι αυτη θα κανει σιγουρα απεργια απο Δευτερα Click για ανάπτυξη... η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:20 Η Loreley έγραψε: #1.017 11-09-13 15:20 Εμείς δεν πήραμε καν πρόγραμμα. Με ένα τετράδιο θα πάμε, γουστάρω. Θα γνωρίσουμε και τους καινούριους καθηγητές. Έχω καταενθουσιαστεί, αν και θα μου φύγει η χαρά από βδομάδα. Θέλω να δω και με ποιους θα είμαι στην κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:22 Η MsBonita31: #1.018 11-09-13 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 ωρες richtig? Click για ανάπτυξη... Nein! Nur zwei Εμας εφυγαν πολλοι καθηγητες που τους ηθελα φετος στην κατευθυνση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η _fairygirl_: #1.019 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Και εμένα βασικά τα φιλολογικά μου την χαλάνε,όσο για τα θετικά παλεύονται,από μαθήματα επιλογής μας είπαν να διαλέξουμε 2 μήπως για κάποιο από τα 2 δεν γίνει τμήμα,πρώτη επιλογή έβαλα την πληροφορική και δεύτερη τον ευρωπαΪκό πολιτισμό,πολλοί διάλεξαν αυτό με την τέχνη ή όπως αλλιώς λέγετε,αναρωτιέμαι τι θα γράψουν αυτοί εξετάσεις Εγώ έχω 4ωρο Click για ανάπτυξη... Τέχνη; Βάλανε επιλογής κάτι σχετικό με τέχνη; Για Πληροφορική,Διαχείριση Φυσικών Πόρων και Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό γνώριζα.. Θα μάθω σύντομα. Αχ όχι 4ωρο. 3ωρο. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι τυχερα ρε φιλε. Εμεις ρωτησαμε τον μαθηματικο θα κανουμε μαθημα αυριο; και μας λεει ε τι θα κανουμε; θα κοιταζομαστε; Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω να χαζέψω τους καθηγητές θέλω να ξέρω αν υπάρχει κανένα μανάρι. Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσα χεχε επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο Ω ταφε μου κρεβατι νυφικο Click για ανάπτυξη... ΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟ. Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Και μεις πήραμε πρόγραμμα για αύριο, 6ωράκι βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε... Click για ανάπτυξη... 6ωρο; Αχ τέτοια να μου λέτε. Εμείς με τετράδιο και χωρίς πρόγραμμα. Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... Να δω τι θα λες στις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η marakibo έγραψε: #1.020 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα Ρε εμεις περυσι μεχρι τελη Σεπτεμβριου ααααντε να ειχαμε κανει κανα δυο 4ωρα! Ολο 3ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... 3 ωρες richtig? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:14 Η marakibo έγραψε: #1.015 11-09-13 15:14 Πηρατε ολοι εσεις προγραμμα? Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριο Και μια φιλολογος που θα μας κανει κειμενα και νεα ειπε οτι αυτη θα κανει σιγουρα απεργια απο Δευτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:20 Η Deutsch... Lover: #1.016 11-09-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από marakibo: Πηρατε ολοι εσεις προγραμμα? Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριο Και μια φιλολογος που θα μας κανει κειμενα και νεα ειπε οτι αυτη θα κανει σιγουρα απεργια απο Δευτερα Click για ανάπτυξη... η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:20 Η Loreley έγραψε: #1.017 11-09-13 15:20 Εμείς δεν πήραμε καν πρόγραμμα. Με ένα τετράδιο θα πάμε, γουστάρω. Θα γνωρίσουμε και τους καινούριους καθηγητές. Έχω καταενθουσιαστεί, αν και θα μου φύγει η χαρά από βδομάδα. Θέλω να δω και με ποιους θα είμαι στην κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:22 Η MsBonita31: #1.018 11-09-13 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 ωρες richtig? Click για ανάπτυξη... Nein! Nur zwei Εμας εφυγαν πολλοι καθηγητες που τους ηθελα φετος στην κατευθυνση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η _fairygirl_: #1.019 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Και εμένα βασικά τα φιλολογικά μου την χαλάνε,όσο για τα θετικά παλεύονται,από μαθήματα επιλογής μας είπαν να διαλέξουμε 2 μήπως για κάποιο από τα 2 δεν γίνει τμήμα,πρώτη επιλογή έβαλα την πληροφορική και δεύτερη τον ευρωπαΪκό πολιτισμό,πολλοί διάλεξαν αυτό με την τέχνη ή όπως αλλιώς λέγετε,αναρωτιέμαι τι θα γράψουν αυτοί εξετάσεις Εγώ έχω 4ωρο Click για ανάπτυξη... Τέχνη; Βάλανε επιλογής κάτι σχετικό με τέχνη; Για Πληροφορική,Διαχείριση Φυσικών Πόρων και Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό γνώριζα.. Θα μάθω σύντομα. Αχ όχι 4ωρο. 3ωρο. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι τυχερα ρε φιλε. Εμεις ρωτησαμε τον μαθηματικο θα κανουμε μαθημα αυριο; και μας λεει ε τι θα κανουμε; θα κοιταζομαστε; Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω να χαζέψω τους καθηγητές θέλω να ξέρω αν υπάρχει κανένα μανάρι. Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσα χεχε επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο Ω ταφε μου κρεβατι νυφικο Click για ανάπτυξη... ΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟ. Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Και μεις πήραμε πρόγραμμα για αύριο, 6ωράκι βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε... Click για ανάπτυξη... 6ωρο; Αχ τέτοια να μου λέτε. Εμείς με τετράδιο και χωρίς πρόγραμμα. Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... Να δω τι θα λες στις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η marakibo έγραψε: #1.020 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα Ρε εμεις περυσι μεχρι τελη Σεπτεμβριου ααααντε να ειχαμε κανει κανα δυο 4ωρα! Ολο 3ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πηρατε ολοι εσεις προγραμμα? Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριο Και μια φιλολογος που θα μας κανει κειμενα και νεα ειπε οτι αυτη θα κανει σιγουρα απεργια απο Δευτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:20 Η Deutsch... Lover: #1.016 11-09-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από marakibo: Πηρατε ολοι εσεις προγραμμα? Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριο Και μια φιλολογος που θα μας κανει κειμενα και νεα ειπε οτι αυτη θα κανει σιγουρα απεργια απο Δευτερα Click για ανάπτυξη... η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:20 Η Loreley έγραψε: #1.017 11-09-13 15:20 Εμείς δεν πήραμε καν πρόγραμμα. Με ένα τετράδιο θα πάμε, γουστάρω. Θα γνωρίσουμε και τους καινούριους καθηγητές. Έχω καταενθουσιαστεί, αν και θα μου φύγει η χαρά από βδομάδα. Θέλω να δω και με ποιους θα είμαι στην κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:22 Η MsBonita31: #1.018 11-09-13 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 ωρες richtig? Click για ανάπτυξη... Nein! Nur zwei Εμας εφυγαν πολλοι καθηγητες που τους ηθελα φετος στην κατευθυνση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η _fairygirl_: #1.019 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Και εμένα βασικά τα φιλολογικά μου την χαλάνε,όσο για τα θετικά παλεύονται,από μαθήματα επιλογής μας είπαν να διαλέξουμε 2 μήπως για κάποιο από τα 2 δεν γίνει τμήμα,πρώτη επιλογή έβαλα την πληροφορική και δεύτερη τον ευρωπαΪκό πολιτισμό,πολλοί διάλεξαν αυτό με την τέχνη ή όπως αλλιώς λέγετε,αναρωτιέμαι τι θα γράψουν αυτοί εξετάσεις Εγώ έχω 4ωρο Click για ανάπτυξη... Τέχνη; Βάλανε επιλογής κάτι σχετικό με τέχνη; Για Πληροφορική,Διαχείριση Φυσικών Πόρων και Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό γνώριζα.. Θα μάθω σύντομα. Αχ όχι 4ωρο. 3ωρο. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι τυχερα ρε φιλε. Εμεις ρωτησαμε τον μαθηματικο θα κανουμε μαθημα αυριο; και μας λεει ε τι θα κανουμε; θα κοιταζομαστε; Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω να χαζέψω τους καθηγητές θέλω να ξέρω αν υπάρχει κανένα μανάρι. Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσα χεχε επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο Ω ταφε μου κρεβατι νυφικο Click για ανάπτυξη... ΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟ. Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Και μεις πήραμε πρόγραμμα για αύριο, 6ωράκι βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε... Click για ανάπτυξη... 6ωρο; Αχ τέτοια να μου λέτε. Εμείς με τετράδιο και χωρίς πρόγραμμα. Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... Να δω τι θα λες στις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η marakibo έγραψε: #1.020 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα Ρε εμεις περυσι μεχρι τελη Σεπτεμβριου ααααντε να ειχαμε κανει κανα δυο 4ωρα! Ολο 3ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marakibo: Πηρατε ολοι εσεις προγραμμα? Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριο Και μια φιλολογος που θα μας κανει κειμενα και νεα ειπε οτι αυτη θα κανει σιγουρα απεργια απο Δευτερα Click για ανάπτυξη... η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:20 Η Loreley έγραψε: #1.017 11-09-13 15:20 Εμείς δεν πήραμε καν πρόγραμμα. Με ένα τετράδιο θα πάμε, γουστάρω. Θα γνωρίσουμε και τους καινούριους καθηγητές. Έχω καταενθουσιαστεί, αν και θα μου φύγει η χαρά από βδομάδα. Θέλω να δω και με ποιους θα είμαι στην κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:22 Η MsBonita31: #1.018 11-09-13 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 ωρες richtig? Click για ανάπτυξη... Nein! Nur zwei Εμας εφυγαν πολλοι καθηγητες που τους ηθελα φετος στην κατευθυνση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η _fairygirl_: #1.019 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Και εμένα βασικά τα φιλολογικά μου την χαλάνε,όσο για τα θετικά παλεύονται,από μαθήματα επιλογής μας είπαν να διαλέξουμε 2 μήπως για κάποιο από τα 2 δεν γίνει τμήμα,πρώτη επιλογή έβαλα την πληροφορική και δεύτερη τον ευρωπαΪκό πολιτισμό,πολλοί διάλεξαν αυτό με την τέχνη ή όπως αλλιώς λέγετε,αναρωτιέμαι τι θα γράψουν αυτοί εξετάσεις Εγώ έχω 4ωρο Click για ανάπτυξη... Τέχνη; Βάλανε επιλογής κάτι σχετικό με τέχνη; Για Πληροφορική,Διαχείριση Φυσικών Πόρων και Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό γνώριζα.. Θα μάθω σύντομα. Αχ όχι 4ωρο. 3ωρο. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι τυχερα ρε φιλε. Εμεις ρωτησαμε τον μαθηματικο θα κανουμε μαθημα αυριο; και μας λεει ε τι θα κανουμε; θα κοιταζομαστε; Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω να χαζέψω τους καθηγητές θέλω να ξέρω αν υπάρχει κανένα μανάρι. Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσα χεχε επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο Ω ταφε μου κρεβατι νυφικο Click για ανάπτυξη... ΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟ. Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Και μεις πήραμε πρόγραμμα για αύριο, 6ωράκι βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε... Click για ανάπτυξη... 6ωρο; Αχ τέτοια να μου λέτε. Εμείς με τετράδιο και χωρίς πρόγραμμα. Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... Να δω τι θα λες στις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η marakibo έγραψε: #1.020 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα Ρε εμεις περυσι μεχρι τελη Σεπτεμβριου ααααντε να ειχαμε κανει κανα δυο 4ωρα! Ολο 3ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμείς δεν πήραμε καν πρόγραμμα. Με ένα τετράδιο θα πάμε, γουστάρω. Θα γνωρίσουμε και τους καινούριους καθηγητές. Έχω καταενθουσιαστεί, αν και θα μου φύγει η χαρά από βδομάδα. Θέλω να δω και με ποιους θα είμαι στην κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MsBonita31 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:22 Η MsBonita31: #1.018 11-09-13 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 ωρες richtig? Click για ανάπτυξη... Nein! Nur zwei Εμας εφυγαν πολλοι καθηγητες που τους ηθελα φετος στην κατευθυνση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η _fairygirl_: #1.019 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Και εμένα βασικά τα φιλολογικά μου την χαλάνε,όσο για τα θετικά παλεύονται,από μαθήματα επιλογής μας είπαν να διαλέξουμε 2 μήπως για κάποιο από τα 2 δεν γίνει τμήμα,πρώτη επιλογή έβαλα την πληροφορική και δεύτερη τον ευρωπαΪκό πολιτισμό,πολλοί διάλεξαν αυτό με την τέχνη ή όπως αλλιώς λέγετε,αναρωτιέμαι τι θα γράψουν αυτοί εξετάσεις Εγώ έχω 4ωρο Click για ανάπτυξη... Τέχνη; Βάλανε επιλογής κάτι σχετικό με τέχνη; Για Πληροφορική,Διαχείριση Φυσικών Πόρων και Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό γνώριζα.. Θα μάθω σύντομα. Αχ όχι 4ωρο. 3ωρο. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι τυχερα ρε φιλε. Εμεις ρωτησαμε τον μαθηματικο θα κανουμε μαθημα αυριο; και μας λεει ε τι θα κανουμε; θα κοιταζομαστε; Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω να χαζέψω τους καθηγητές θέλω να ξέρω αν υπάρχει κανένα μανάρι. Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσα χεχε επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο Ω ταφε μου κρεβατι νυφικο Click για ανάπτυξη... ΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟ. Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Και μεις πήραμε πρόγραμμα για αύριο, 6ωράκι βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε... Click για ανάπτυξη... 6ωρο; Αχ τέτοια να μου λέτε. Εμείς με τετράδιο και χωρίς πρόγραμμα. Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... Να δω τι θα λες στις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η marakibo έγραψε: #1.020 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα Ρε εμεις περυσι μεχρι τελη Σεπτεμβριου ααααντε να ειχαμε κανει κανα δυο 4ωρα! Ολο 3ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 3 ωρες richtig? Click για ανάπτυξη... Nein! Nur zwei Εμας εφυγαν πολλοι καθηγητες που τους ηθελα φετος στην κατευθυνση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η _fairygirl_: #1.019 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Και εμένα βασικά τα φιλολογικά μου την χαλάνε,όσο για τα θετικά παλεύονται,από μαθήματα επιλογής μας είπαν να διαλέξουμε 2 μήπως για κάποιο από τα 2 δεν γίνει τμήμα,πρώτη επιλογή έβαλα την πληροφορική και δεύτερη τον ευρωπαΪκό πολιτισμό,πολλοί διάλεξαν αυτό με την τέχνη ή όπως αλλιώς λέγετε,αναρωτιέμαι τι θα γράψουν αυτοί εξετάσεις Εγώ έχω 4ωρο Click για ανάπτυξη... Τέχνη; Βάλανε επιλογής κάτι σχετικό με τέχνη; Για Πληροφορική,Διαχείριση Φυσικών Πόρων και Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό γνώριζα.. Θα μάθω σύντομα. Αχ όχι 4ωρο. 3ωρο. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι τυχερα ρε φιλε. Εμεις ρωτησαμε τον μαθηματικο θα κανουμε μαθημα αυριο; και μας λεει ε τι θα κανουμε; θα κοιταζομαστε; Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω να χαζέψω τους καθηγητές θέλω να ξέρω αν υπάρχει κανένα μανάρι. Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσα χεχε επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο Ω ταφε μου κρεβατι νυφικο Click για ανάπτυξη... ΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟ. Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Και μεις πήραμε πρόγραμμα για αύριο, 6ωράκι βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε... Click για ανάπτυξη... 6ωρο; Αχ τέτοια να μου λέτε. Εμείς με τετράδιο και χωρίς πρόγραμμα. Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... Να δω τι θα λες στις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2013 marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η marakibo έγραψε: #1.020 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα Ρε εμεις περυσι μεχρι τελη Σεπτεμβριου ααααντε να ειχαμε κανει κανα δυο 4ωρα! Ολο 3ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Και εμένα βασικά τα φιλολογικά μου την χαλάνε,όσο για τα θετικά παλεύονται,από μαθήματα επιλογής μας είπαν να διαλέξουμε 2 μήπως για κάποιο από τα 2 δεν γίνει τμήμα,πρώτη επιλογή έβαλα την πληροφορική και δεύτερη τον ευρωπαΪκό πολιτισμό,πολλοί διάλεξαν αυτό με την τέχνη ή όπως αλλιώς λέγετε,αναρωτιέμαι τι θα γράψουν αυτοί εξετάσεις Εγώ έχω 4ωρο Click για ανάπτυξη... Τέχνη; Βάλανε επιλογής κάτι σχετικό με τέχνη; Για Πληροφορική,Διαχείριση Φυσικών Πόρων και Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό γνώριζα.. Θα μάθω σύντομα. Αχ όχι 4ωρο. 3ωρο. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τι τυχερα ρε φιλε. Εμεις ρωτησαμε τον μαθηματικο θα κανουμε μαθημα αυριο; και μας λεει ε τι θα κανουμε; θα κοιταζομαστε; Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πάω να χαζέψω τους καθηγητές θέλω να ξέρω αν υπάρχει κανένα μανάρι. Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσα χεχε επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο Ω ταφε μου κρεβατι νυφικο Click για ανάπτυξη... ΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟ. Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Και μεις πήραμε πρόγραμμα για αύριο, 6ωράκι βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε... Click για ανάπτυξη... 6ωρο; Αχ τέτοια να μου λέτε. Εμείς με τετράδιο και χωρίς πρόγραμμα. Αρχική Δημοσίευση από MsBonita31: Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!! αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!! Click για ανάπτυξη... Να δω τι θα λες στις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marakibo Νεοφερμένο μέλος Η marakibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:23 Η marakibo έγραψε: #1.020 11-09-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα Ρε εμεις περυσι μεχρι τελη Σεπτεμβριου ααααντε να ειχαμε κανει κανα δυο 4ωρα! Ολο 3ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα . Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες...... Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα Ρε εμεις περυσι μεχρι τελη Σεπτεμβριου ααααντε να ειχαμε κανει κανα δυο 4ωρα! Ολο 3ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.