_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Εμάς μας είπαν απλώς να πάμε.Ειμαι η μονη που εχω αυριο 5ωρο??![]()
Τι ώρα θα τελειώσουμε ούτε καν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ αν ρίξω το φαρμάκι μου θα πλακώσουν οι θετικο-λάτρεις και θα μου ρίξουν καντήλια.
Η Γεωμετρία με ένα ξεφύλλισμα με φάνηκε εύκολη (γτφ δεν το πιστεύω ότι θα το΄λεγα ποτέ αυτό)ο θείος με είπε ότι άνετα με ξεφύλλισμα θα έχω έναν αξιοπρεπή βαθμό.Η Φυσική δεν έχει καμία σχέση σαν περιεχόμενο και δομή με τα δύο βιβλία του Γυμνασίου.Η Φυσική στο Γυμνάσιο sucks,honestly. Την Άλγεβρα δεεεεν...
Για τα φιλολογικά έχω πάθει σοκ. Δεν ξέρω τι ακριβώς θα κάνουμε φέτος αλλά έχω τρομοκρατηθεί κυριολεκτικά.
Η Βιολογία πέρα από τους ιστούς (δε θυμάμαι τι κάνει ο καθένας) παλεύεται. Βασικά,η δομή της μου άρεσε. Αρχές Οικονομίας,νο κομμς.
Για Χημεία μπορώ να πω ότι θα "καλοπεράσω" φέτος.
Για επιλογής δεν έγινε καν αναφορά αύριο φαντάζομαι θα μας πουν αύριο. Εγώ σκέφτομαι Ελληνικός Ευρωπαϊκός Πολιτισμός. Αν και θα εξαρτηθεί και από το ποιος θα διδάσκει. Πληροφορική ούτε καν.
Γουάτ αμπάουτ γιού;;
Ας κάνει μία μεταφορά ένας από την ΟΔ καλέ.
Είμαι οφφ τόπικ.
Και εμένα βασικά τα φιλολογικά μου την χαλάνε,όσο για τα θετικά παλεύονται,από μαθήματα επιλογής μας είπαν να διαλέξουμε 2 μήπως για κάποιο από τα 2 δεν γίνει τμήμα,πρώτη επιλογή έβαλα την πληροφορική και δεύτερη τον ευρωπαΪκό πολιτισμό,πολλοί διάλεξαν αυτό με την τέχνη ή όπως αλλιώς λέγετε,αναρωτιέμαι τι θα γράψουν αυτοί εξετάσεις
Εγώ έχω 4ωρο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Εμάς μας είπαν απλώς να πάμε.
Τι ώρα θα τελειώσουμε ούτε καν.![]()
τι τυχερα ρε φιλε

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

επιασα και λαυρακι που δεν το ξερα
οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο
Ω ταφε μου
κρεβατι νυφικο

MsBonita31
Εκκολαπτόμενο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Α παλι καλα! Με παρηγορησατε..εμεις εχουμε κ προγαμμα μεχρι τν δευτερα!!
![]()
πλακα κανεις;;;

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

πλακα κανεις;;;εμεις ουτε καν
που πας σχολειο εσυ κι ειναι τοσο οργανωμενοι;
οο και σε μας δωσανε

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Σελ. 106-107πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσαχεχε
οταν μας εδωσαν τα βιβλια καιξεφυλισα επεσα στο βιβλιο της σοφοκλεους στο γνωστο
Ω ταφε μου
κρεβατι νυφικο![]()

Χαίρω πολύ ρε, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Αντιγόνη είναι

Και είναι Ο Σοφοκλής, του Σοφοκλέους. Η Σοφοκλέους είναι οδός

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

χαχαοο και σε μας δωσανεαπο τι πρωτη μερα κιολας και εχουμε 5ωρα

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

οι πετρες μπορει να το ξερουνΣελ. 106-107
Χαίρω πολύ ρε, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Αντιγόνη είναι
Και είναι Ο Σοφοκλής, του Σοφοκλέους. Η Σοφοκλέους είναι οδός![]()
ενας θετικος οχι

οκ ευχαριστω που με διωρθωσες καθηγητα

χεχεχεχε

ειναι μαλλον οτι ειμαστε β λυκειου και θελουν να μας πουν οτι τελειωσαν τα αστειαχαχαεμεις ουτε καν... θα χτυπησει αυριο η πορτα σε καποια ωρα ( τους παρακαλω να μην χτυπησει την 3η και την 6η) θα μπει η υποδιευθυντρια μεσα και θα πει βγαλτε χαρτι και γραψτε προγραμμα για αυριο -_-....Αλλα απο οτι μας ειπε θα κανουμε ολο 6ωρα και 5ωρα γτ λειπουν καθηγητες

πρωτη φορα μας το κανουν σε γυμνασιο-λυκειο
υ.γ
υπαρχει κανενας που θελει να αρχισει να διαβαζει πολυ απο τωρα να του δωσω ξυλο??

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

ειναι μαλλον οτι ειμαστε β λυκειου και θελουν να μας πουν οτι τελειωσαν τα αστεια
πρωτη φορα μας το κανουν σε γυμνασιο-λυκειο
υ.γ
υπαρχει κανενας που θελει να αρχισει να διαβαζει πολυ απο τωρα να του δωσω ξυλο??![]()
Ιχ νιχτ

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε...
MsBonita31
Εκκολαπτόμενο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!!αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!!

marakibo
Νεοφερμένο μέλος

Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριο

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Πηρατε ολοι εσεις προγραμμα?![]()
Εμας μας ειπαν οτι ή 2ωρο ή 3ωρο θα εχουμε αυριοΚαι μια φιλολογος που θα μας κανει κειμενα και νεα ειπε οτι αυτη θα κανει σιγουρα απεργια απο Δευτερα
![]()
η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα

Loreley
Περιβόητο μέλος

Έχω καταενθουσιαστεί, αν και θα μου φύγει η χαρά από βδομάδα. Θέλω να δω και με ποιους θα είμαι στην κατεύθυνση.

MsBonita31
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nein! Nur zwei3 ωρες richtig?

Εμας εφυγαν πολλοι καθηγητες που τους ηθελα φετος στην κατευθυνση

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Τέχνη;Και εμένα βασικά τα φιλολογικά μου την χαλάνε,όσο για τα θετικά παλεύονται,από μαθήματα επιλογής μας είπαν να διαλέξουμε 2 μήπως για κάποιο από τα 2 δεν γίνει τμήμα,πρώτη επιλογή έβαλα την πληροφορική και δεύτερη τον ευρωπαΪκό πολιτισμό,πολλοί διάλεξαν αυτό με την τέχνη ή όπως αλλιώς λέγετε,αναρωτιέμαι τι θα γράψουν αυτοί εξετάσεις
Εγώ έχω 4ωρο![]()
Βάλανε επιλογής κάτι σχετικό με τέχνη;
Για Πληροφορική,Διαχείριση Φυσικών Πόρων και Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό γνώριζα..
Θα μάθω σύντομα.
Αχ όχι 4ωρο.
3ωρο.

Εγώ θα πάω να χαζέψω τους καθηγητές θέλω να ξέρω αν υπάρχει κανένα μανάρι.τι τυχερα ρε φιλε. Εμεις ρωτησαμε τον μαθηματικο θα κανουμε μαθημα αυριο; και μας λεει ε τι θα κανουμε; θα κοιταζομαστε;
![]()

ΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟ.πρωτη μερα και τολμω να πω οτι μετανιωσαχεχε
Ω ταφε μου
κρεβατι νυφικο![]()

6ωρο;Και μεις πήραμε πρόγραμμα για αύριο, 6ωράκι
βιβλία κατεύθυνσης δεν πήραμε...
Αχ τέτοια να μου λέτε.
Εμείς με τετράδιο και χωρίς πρόγραμμα.
Να δω τι θα λες στις εξετάσεις.Χαχα ναι πλ οργανωση φετος..δυστυχως!!!αντε να αρχισουν οι απεργιες..αρκετα καθησαμε στο σχολειο!!
marakibo
Νεοφερμένο μέλος

η κωλοφαρδια που δε δερνει εσενα. Εμεις μονο μια καινουρια εχουμε αυριο -_-. Και μια προπερυσινη και την εχουμε 2 ωρες......
![]()
Αχαχαχα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.