_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Το ξέρω βρε.και να μην ξέρεις έχουν σακούλες![]()
Αλλά επειδή διανύουμε καιρό οικονομικής κρίσης δίνουν λεπτές.
Ε,όχι ρε που θα κυνηγάω τα βιβλία στο δρόμο όπως πέρσυ.
Ντόιτς,φέτος να λατρέψεις τη Χημεία.
ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΗΜΕΙΑ.

Μέχρι και΄γω 19 έγραφα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

χημεια γ γυμν. Δεν ειναι χημειαΤο ξέρω βρε.
Αλλά επειδή διανύουμε καιρό οικονομικής κρίσης δίνουν λεπτές.
Ε,όχι ρε που θα κυνηγάω τα βιβλία στο δρόμο όπως πέρσυ.
Ντόιτς,φέτος να λατρέψεις τη Χημεία.
ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΗΜΕΙΑ.
Μέχρι και΄γω 19 έγραφα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

ΕΙΝΑΙ ΧΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ.χημεια γ γυμν. Δεν ειναι χημειαΣτην Α Λυκ θα καταλαβεις τη χημεια
*.*

Δεν ξέρω για εσένα αλλά αν μου κάνει αυτός που νομίζει ότι κάνει μάθημα σε φοιτητές Χημείας στο Πανεπιστήμιο του Harvard θα πηδηχτώ από το παράθυρο.

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

ΖηλεψαΕΙΝΑΙ ΧΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ.
Δεν ξέρω για εσένα αλλά αν μου κάνει αυτός που νομίζει ότι κάνει μάθημα σε φοιτητές Χημείας στο Πανεπιστήμιο του Harvard θα πηδηχτώ από το παράθυρο.![]()

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Βιβλία στο Λύκειο παίρνετε τη 2η μέρα;![]()
Ax, είστε χαζά και τα δύοναιαλλα νομιζω εμεις της β μπορει να παρουμε την 1η idk

Συνήθως τα σχολεία δίνουν μετά τον αγιασμό τα βιβλία, μέσα σε μαύρες σακουλίτσες (πολύ σεξυ). Σε εμάς της Β' Λυκείου (και της Γ' Λυκείου), δίνονται μόνο τα βιβλία της γενικής παιδείας και την επομένη ή μεθεπομένη τα βιβλία της κατεύθυνσης.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

For God's sake,τι σε τρελαίνει ακριβώς εκτός από το γεγονός ότι Χημικός;Ζηλεψα![]()

Kostasoeoeoe
Νεοφερμένο μέλος

Από 14/9 6 ώρες ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ.
Κάθε Σάββατο.
Και αν περάσω.
Μα τι όμορφα.
Να δω πότε θα διαβάζω.
Στην Παγουλατου-Βλαχου θα πας;
~Melania~
Περιβόητο μέλος

Έπρεπε να έχεις το δικό μου περιποιημένο Σάββατο.Εμένα με αρέσει το Σάββατο.

8 με 10 δίωρο μάθημα, πρώτα μια ώρα Έκθεση και μετά μια ώρα Λατινικά, και ύστερα 10-12.30 διαγώνισμα

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Δεν την ξέρω καν.Στην Παγουλατου-Βλαχου θα πας;

Και πάλι εμένα μ'αρέσουν τα Σάββατα.Έπρεπε να έχεις το δικό μου περιποιημένο Σάββατο.
8 με 10 δίωρο μάθημα, πρώτα μια ώρα Έκθεση και μετά μια ώρα Λατινικά, και ύστερα 10-12.30 διαγώνισμα. Έλα να μου πεις τώρα μ'αρέσουν τα Σάββατα
.
Ξες τι είναι να τρως ό,τι θες και να σου πληρώνουν τον καφέ;

Γτχ.Τελικά με άλλαξε στα αγγλικά![]()

Gate4
Επιφανές μέλος

Πέρσι είχα στο φροντ 3 ώρες μαθηματικά την παρασκευή.8 με 10 δίωρο μάθημα, πρώτα μια ώρα Έκθεση και μετά μια ώρα Λατινικά, και ύστερα 10-12.30 διαγώνισμα. Έλα να μου πεις τώρα μ'αρέσουν τα Σάββατα
.
Λέω εγώ στον μαθηματικό: μπράβο σας καταστρέψατε την αγαπημένη μου μέρα. Τι να σας πω δηλαδή

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Τις άλλες μέρες το καταλαβαίνω,μα πώς μπορείς να με ξυπνάς νωρίς τα Σάββατα.Πέρσι είχα στο φροντ 3 ώρες μαθηματικά την παρασκευή.
Λέω εγώ στον μαθηματικό: μπράβο σας καταστρέψατε την αγαπημένη μου μέρα. Τι να σας πω δηλαδή![]()

Gate4
Επιφανές μέλος

Είναι για άσχετο θέμα αυτό που λεςΤις άλλες μέρες το καταλαβαίνω,μα πώς μπορείς να με ξυπνάς νωρίς τα Σάββατα.![]()

αλλά αφού το ανέφερες πες τις Κυριακές που γράφαμε διαγωνίσματα 9 η ώρα

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ax, είστε χαζά και τα δύο
Συνήθως τα σχολεία δίνουν μετά τον αγιασμό τα βιβλία, μέσα σε μαύρες σακουλίτσες (πολύ σεξυ). Σε εμάς της Β' Λυκείου (και της Γ' Λυκείου), δίνονται μόνο τα βιβλία της γενικής παιδείας και την επομένη ή μεθεπομένη τα βιβλία της κατεύθυνσης.
εμάς μας δίνουν μπλε σακούλες, να ζηλεύετε

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Kurosaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμάς είναι άσπρες, bitchaz 8)
Εμάς δε μας δίνουν καθόλου, τα αγόρασα και σε κόκκινη σακούλα

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

ααα εσύ είσαι next levelΕμάς δε μας δίνουν καθόλου, τα αγόρασα και σε κόκκινη σακούλα![]()

Kurosaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

ααα εσύ είσαι next level![]()
Προχώ λέμε!
Dragonborn
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.