αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Oπως και να εχει εγω εκεινη την ημερα θα χουζουρεψω στο κρεβατι μου βλεποντας τους γονεις μου και τον αδελφο μου να ετοιμαζονται και εχοντας ενα χαμογελο ''Ok.I'm gonna sleep now bitches''

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

(ειδικα την Σοφια-.-")
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγνωστο
Δραστήριο μέλος

Vivian.
Δραστήριο μέλος

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

λοιπόν , δεν μου κάνει και ιδιαίτερη αίσθηση, πέρυσι δεν ήθελα καθόλου (όσο και αν προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου για το αντίθετο ώστε να μην με πάρει από κάτω) και με το δίκιο μου αλλά φέτος δεν έχω θέμα...
Βέβαια τώρα το καλοκαίρι που κάνω το φροντιστηριάκι μου και έχω και τον χρόνο μου είναι σαφώς καλύτερα, αλλά έχω ξεκουραστεί μένουν καμιά 20αριά μέρες ακόμη, οπότε δεν έχω πρόβλημα να πάω, καλά περνάμε μωρέ...
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Φαύλος κύκλος.Ό,τι φαρμάκι σου ρίχνουν,το ρίχνεις εσύ μετά σαν απόφοιτος.τι σαδισμος ειναι αυτος που σας πιανει ολους τους αποφοιτους?
(ειδικα την Σοφια-.-")

Συγγνώμη αν έθιξα.

Θέλω απεργία.OOhhh, stop it youu...Υπομονήηηηηηηηηηη....Δύο χρονάκια είναι και θα περάσουν(?)
![]()
Όχι στις 11. Στις 13.
Ναι;

Εσύ ήσουν της Χημείας.φέτος στη βιολογία θα έχουμε και Genetics 8)

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Το τριπτυχο της επιτυχίας είναι: Chemistry, Genetics, Astronomy 8)[...]Εσύ ήσουν της Χημείας.![]()
Guest 892943
Επισκέπτης

Το τρίτο πού κολλάει;Το τριπτυχο της επιτυχίας είναι: Chemistry, Genetics, Astronomy 8)
britguy
Νεοφερμένο μέλος

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

kparas7
Νεοφερμένο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Αμ καλά σε λέω'γω Crazy Scientist.Το τριπτυχο της επιτυχίας είναι: Chemistry, Genetics, Astronomy 8)

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Guest 892943
Επισκέπτης

Γιατί; Προφανώς, επειδή όλοι θυμούνται να διαβάσουν σοβαρά στην γ λυκείου. Και οι άλλες τάξεις μια χαρά εποικοδομητικές είναι και ενδιαφέροντες και προσφέρουν ευκαιρίες για εμβάθυνση.Παιδιά, ίσως να είμαι ο μόνος, αλλά το σχολείο θέλω να ξεκινήσει. Παρόλο που φέτος θα πάω τρίτη Λυκείου, νομίζω πως η επικείμενη, θα ναι η πιο κουραστική, αλλά και η πιο εποικοδομητική χρονιά. Πλέον τα μαθήματα που κάνουμε αποκτούν μια σχετική εμβάθυνση και γίνονται πιο ενδιαφέροντα. Μην ξεχνάμε πως ο όρος ''σχολείο'' ενέχει ένα σωρό άλλες έννοιες, όπως οι φίλοι, τα ευτράπελα, ακόμα και η πλήξη της καθημερινότητας. Όσον αφορά την παραπαδεία είναι μια θλιβερή και αναπόδραστη πραγματικότητα, δε χρειάζεται όμως, να απαξιώνουμε το σχολείο. Όλοι μας θα έχουμε έστω έναν/μία καθηγητή/καθηγήτρια που πραγματικά αγαπά αυτό που κάνει και προσπαθεί με ζήλο να εμφυσήσει, με όσα μέσα διαθέτει, τη γνώση του, στους μαθητές του/της, που συχνά δεν είναι πολύ δεκτικοί. Φυσικά, το πανεπιστήμιο και η φοιτητική ζωή για πολλούς, και η εργασία για άλλους (αν και δύσκολο στις μέρες μας), αποτελούν τη φυσική συνέχεια των πραγμάτων, αλλά δε χρειάζεται να ανυπομονούμε κιόλας να μπούμε στον κόσμο των ''ενηλίκων''.
spitogata
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παιδιά, ίσως να είμαι ο μόνος, αλλά το σχολείο θέλω να ξεκινήσει. Παρόλο που φέτος θα πάω τρίτη Λυκείου, νομίζω πως η επικείμενη, θα ναι η πιο κουραστική, αλλά και η πιο εποικοδομητική χρονιά. Πλέον τα μαθήματα που κάνουμε αποκτούν μια σχετική εμβάθυνση και γίνονται πιο ενδιαφέροντα. Μην ξεχνάμε πως ο όρος ''σχολείο'' ενέχει ένα σωρό άλλες έννοιες, όπως οι φίλοι, τα ευτράπελα, ακόμα και η πλήξη της καθημερινότητας. Όσον αφορά την παραπαδεία είναι μια θλιβερή και αναπόδραστη πραγματικότητα, δε χρειάζεται όμως, να απαξιώνουμε το σχολείο. Όλοι μας θα έχουμε έστω έναν/μία καθηγητή/καθηγήτρια που πραγματικά αγαπά αυτό που κάνει και προσπαθεί με ζήλο να εμφυσήσει, με όσα μέσα διαθέτει, τη γνώση του, στους μαθητές του/της, που συχνά δεν είναι πολύ δεκτικοί. Φυσικά, το πανεπιστήμιο και η φοιτητική ζωή για πολλούς, και η εργασία για άλλους (αν και δύσκολο στις μέρες μας), αποτελούν τη φυσική συνέχεια των πραγμάτων, αλλά δε χρειάζεται να ανυπομονούμε κιόλας να μπούμε στον κόσμο των ''ενηλίκων''.

Just a sweetie!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.