xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 06:16 Η xristina elen: #601 07-09-12 06:16 θελω να παω σχολειοοοοοοοοοοοοοοο!!!χαχα εγω θα παω να δω τουσ καθηγητεσ μου στισ 11!!!λεω να κανω ενα ντου λιγο πριν την κοπανησω για σπουδεσ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 08:18 Η Χαρουλιτα: #602 07-09-12 08:18 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Τι τυχεροί που είστε που θα πάτε σχολείο... Χωρίς πλάκα, σας ζηλεύω ! Click για ανάπτυξη... Kαι εγω τους ζηλευω! Πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:17 Η άντζυ έγραψε: #603 07-09-12 09:17 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έτσι είναι πάει βάζει μια τζίφρα, σκάει και 20 ευρώ και φεύγει. Click για ανάπτυξη... Τι λέτε καλέ.?? Δεν είναι υποχρεωτικό να δώσουν οι γονείς λεφτά στο σύλλογο... Μόνο υπογραφή στην καρτέλα του καθένα θέλουν απ'τον κηδεμόνα...Εμένα προσωπικά οι γονείς μου υπέγραφαν όταν πέρναμε βαθμούς που ήταν και η πρώτη φορά που ερχόντουσαν σχολείο...Δεν χρειάζεται να τους στείλετε από τώρα τους γονείς σας..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:29 Η Peace_ έγραψε: #604 07-09-12 09:29 θέλω να πάω σχολείο! επιτέλους, θα ανοίξουν τα σχολεία! τόσες μέρες ανυπομονώ (όχι τόσο για το σχολείο, αλλά για το φροντιστήριο αλλά αυτά τα δύο πάνε μαζί). 4 και σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:33 Ο nikosxdxd: #605 07-09-12 09:33 Εγω κανονισα με την παρεα μου να παμε να δουμε τους παλιους μας καθηγητες, χτες πηγαμε στο φροντηστηριο και απο δευτερα θα παμε στο σχολειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:36 Η Gate4 έγραψε: #606 07-09-12 09:36 4 και σήμερα; πολύ απότομο ήταν αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:38 Η άντζυ έγραψε: #607 07-09-12 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: θέλω να πάω σχολείο! επιτέλους, θα ανοίξουν τα σχολεία! τόσες μέρες ανυπομονώ (όχι τόσο για το σχολείο, αλλά για το φροντιστήριο αλλά αυτά τα δύο πάνε μαζί). 4 και σήμερα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Εγω κανονισα με την παρεα μου να παμε να δουμε τους παλιους μας καθηγητες, χτες πηγαμε στο φροντηστηριο και απο δευτερα θα παμε στο σχολειο. Click για ανάπτυξη... Εντάξει και μένα μ'άρεσε το φροντιστήριο και πήγα να τους δω..αλλά τους καθηγητές του σχολείου...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:40 Η Peace_ έγραψε: #608 07-09-12 09:40 Εγω κανονισα με την παρεα μου να παμε να δουμε τους παλιους μας καθηγητες, χτες πηγαμε στο φροντηστηριο και απο δευτερα θα παμε στο σχολειο. Click για ανάπτυξη... Πάντως καλά κάνετε. Η αλήθεια να λέγεται 4 και σήμερα; πολύ απότομο ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... χιχι...ειναι λίγες οι μέρες... ντάξει και μένα μ'άρεσε το φροντιστήριο και πήγα να τους δω..αλλά τους καθηγητές του σχολείου...?? Click για ανάπτυξη... Εντάξει, έχει και το σχολείο καλούς καθηγητές και ανθρώπους...Μην τα ισοπεδώνουμε όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:45 Ο Nikos Sitys: #609 07-09-12 09:45 Εγω ουτε σχολειο θα παω ουτε πουθενα.Δεν θελω να εχω καμια επαφη με κανεναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:47 Η άντζυ έγραψε: #610 07-09-12 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Εγω ουτε σχολειο θα παω ουτε πουθενα.Δεν θελω να εχω καμια επαφη με κανεναν. Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Νίκο να μην με λένε εμένα κακιά..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:49 Η Gate4 έγραψε: #611 07-09-12 09:49 Εγώ νιώθω ότι και τους καθηγητές που δεν πολυσυμπαθώ θα με λείψουν λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:52 Ο Nikos Sitys: #612 07-09-12 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ νιώθω ότι και τους καθηγητές που δεν πολυσυμπαθώ θα με λείψουν λίγο Click για ανάπτυξη... Ασχετο αλλα εσυ γραφεις ΑΠΟ ΡΟΔΟ και μενω και εγω ροδο και δεν εχω ιδεα ποιος εισαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:52 Η Peace_ έγραψε: #613 07-09-12 09:52 Γιατί ρε παιδιά; Εμένα ήδη μου λείπουν όλοι μου οι καθηγητές...Αλλαξα σχολείο και φροντιστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:57 Ο DrHouse έγραψε: #614 07-09-12 09:57 Εμενα δεν μου λειπουν καθολου...βασικα τους σιχαινομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:58 Ο Nikos Sitys: #615 07-09-12 09:58 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Εμενα δεν μου λειπουν καθολου...βασικα τους σιχαινομουν Click για ανάπτυξη... That's my boy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:16 Ο JKaradakov: #616 07-09-12 10:16 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Τι λέτε καλέ.?? Δεν είναι υποχρεωτικό να δώσουν οι γονείς λεφτά στο σύλλογο... Μόνο υπογραφή στην καρτέλα του καθένα θέλουν απ'τον κηδεμόνα...Εμένα προσωπικά οι γονείς μου υπέγραφαν όταν πέρναμε βαθμούς που ήταν και η πρώτη φορά που ερχόντουσαν σχολείο...Δεν χρειάζεται να τους στείλετε από τώρα τους γονείς σας..!! Click για ανάπτυξη... Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η Gate4 έγραψε: #617 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Και σε εμάς τα ίδια γίνονται.. πέρσι πάντως εγώ δεν έδωσα 20 ευρώ και δεν ξέρω μάλλον με ξέχασαν και δεν με είπαν τίποτα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η άντζυ έγραψε: #618 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:26 Η Gate4 έγραψε: #619 07-09-12 10:26 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Εμάς στο γυμνάσιο έμπαινε ΚΑΘΕ μέρα η διευθύντρια και έλεγε τα ονόματα των παιδιών που δεν έφεραν. Μετά από κάποιο καιρό αν δεν έφερναν τους έστελνε σπίτι με απουσία και έλεγε δεν με νοιάζει να βρείτε 20 ευρώ να τα φέρετε να είστε συνεπείς και άλλα τέτοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο JKaradakov: #620 07-09-12 10:42 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Όταν έρθει στο τέλος του τετραμήνου για να πάρει το έλενχο ο γονιός τα ζητάνε τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θελω να παω σχολειοοοοοοοοοοοοοοο!!!χαχα εγω θα παω να δω τουσ καθηγητεσ μου στισ 11!!!λεω να κανω ενα ντου λιγο πριν την κοπανησω για σπουδεσ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 08:18 Η Χαρουλιτα: #602 07-09-12 08:18 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Τι τυχεροί που είστε που θα πάτε σχολείο... Χωρίς πλάκα, σας ζηλεύω ! Click για ανάπτυξη... Kαι εγω τους ζηλευω! Πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:17 Η άντζυ έγραψε: #603 07-09-12 09:17 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έτσι είναι πάει βάζει μια τζίφρα, σκάει και 20 ευρώ και φεύγει. Click για ανάπτυξη... Τι λέτε καλέ.?? Δεν είναι υποχρεωτικό να δώσουν οι γονείς λεφτά στο σύλλογο... Μόνο υπογραφή στην καρτέλα του καθένα θέλουν απ'τον κηδεμόνα...Εμένα προσωπικά οι γονείς μου υπέγραφαν όταν πέρναμε βαθμούς που ήταν και η πρώτη φορά που ερχόντουσαν σχολείο...Δεν χρειάζεται να τους στείλετε από τώρα τους γονείς σας..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:29 Η Peace_ έγραψε: #604 07-09-12 09:29 θέλω να πάω σχολείο! επιτέλους, θα ανοίξουν τα σχολεία! τόσες μέρες ανυπομονώ (όχι τόσο για το σχολείο, αλλά για το φροντιστήριο αλλά αυτά τα δύο πάνε μαζί). 4 και σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:33 Ο nikosxdxd: #605 07-09-12 09:33 Εγω κανονισα με την παρεα μου να παμε να δουμε τους παλιους μας καθηγητες, χτες πηγαμε στο φροντηστηριο και απο δευτερα θα παμε στο σχολειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:36 Η Gate4 έγραψε: #606 07-09-12 09:36 4 και σήμερα; πολύ απότομο ήταν αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:38 Η άντζυ έγραψε: #607 07-09-12 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: θέλω να πάω σχολείο! επιτέλους, θα ανοίξουν τα σχολεία! τόσες μέρες ανυπομονώ (όχι τόσο για το σχολείο, αλλά για το φροντιστήριο αλλά αυτά τα δύο πάνε μαζί). 4 και σήμερα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Εγω κανονισα με την παρεα μου να παμε να δουμε τους παλιους μας καθηγητες, χτες πηγαμε στο φροντηστηριο και απο δευτερα θα παμε στο σχολειο. Click για ανάπτυξη... Εντάξει και μένα μ'άρεσε το φροντιστήριο και πήγα να τους δω..αλλά τους καθηγητές του σχολείου...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:40 Η Peace_ έγραψε: #608 07-09-12 09:40 Εγω κανονισα με την παρεα μου να παμε να δουμε τους παλιους μας καθηγητες, χτες πηγαμε στο φροντηστηριο και απο δευτερα θα παμε στο σχολειο. Click για ανάπτυξη... Πάντως καλά κάνετε. Η αλήθεια να λέγεται 4 και σήμερα; πολύ απότομο ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... χιχι...ειναι λίγες οι μέρες... ντάξει και μένα μ'άρεσε το φροντιστήριο και πήγα να τους δω..αλλά τους καθηγητές του σχολείου...?? Click για ανάπτυξη... Εντάξει, έχει και το σχολείο καλούς καθηγητές και ανθρώπους...Μην τα ισοπεδώνουμε όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:45 Ο Nikos Sitys: #609 07-09-12 09:45 Εγω ουτε σχολειο θα παω ουτε πουθενα.Δεν θελω να εχω καμια επαφη με κανεναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:47 Η άντζυ έγραψε: #610 07-09-12 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Εγω ουτε σχολειο θα παω ουτε πουθενα.Δεν θελω να εχω καμια επαφη με κανεναν. Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Νίκο να μην με λένε εμένα κακιά..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:49 Η Gate4 έγραψε: #611 07-09-12 09:49 Εγώ νιώθω ότι και τους καθηγητές που δεν πολυσυμπαθώ θα με λείψουν λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:52 Ο Nikos Sitys: #612 07-09-12 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ νιώθω ότι και τους καθηγητές που δεν πολυσυμπαθώ θα με λείψουν λίγο Click για ανάπτυξη... Ασχετο αλλα εσυ γραφεις ΑΠΟ ΡΟΔΟ και μενω και εγω ροδο και δεν εχω ιδεα ποιος εισαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:52 Η Peace_ έγραψε: #613 07-09-12 09:52 Γιατί ρε παιδιά; Εμένα ήδη μου λείπουν όλοι μου οι καθηγητές...Αλλαξα σχολείο και φροντιστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:57 Ο DrHouse έγραψε: #614 07-09-12 09:57 Εμενα δεν μου λειπουν καθολου...βασικα τους σιχαινομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:58 Ο Nikos Sitys: #615 07-09-12 09:58 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Εμενα δεν μου λειπουν καθολου...βασικα τους σιχαινομουν Click για ανάπτυξη... That's my boy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:16 Ο JKaradakov: #616 07-09-12 10:16 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Τι λέτε καλέ.?? Δεν είναι υποχρεωτικό να δώσουν οι γονείς λεφτά στο σύλλογο... Μόνο υπογραφή στην καρτέλα του καθένα θέλουν απ'τον κηδεμόνα...Εμένα προσωπικά οι γονείς μου υπέγραφαν όταν πέρναμε βαθμούς που ήταν και η πρώτη φορά που ερχόντουσαν σχολείο...Δεν χρειάζεται να τους στείλετε από τώρα τους γονείς σας..!! Click για ανάπτυξη... Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η Gate4 έγραψε: #617 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Και σε εμάς τα ίδια γίνονται.. πέρσι πάντως εγώ δεν έδωσα 20 ευρώ και δεν ξέρω μάλλον με ξέχασαν και δεν με είπαν τίποτα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η άντζυ έγραψε: #618 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:26 Η Gate4 έγραψε: #619 07-09-12 10:26 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Εμάς στο γυμνάσιο έμπαινε ΚΑΘΕ μέρα η διευθύντρια και έλεγε τα ονόματα των παιδιών που δεν έφεραν. Μετά από κάποιο καιρό αν δεν έφερναν τους έστελνε σπίτι με απουσία και έλεγε δεν με νοιάζει να βρείτε 20 ευρώ να τα φέρετε να είστε συνεπείς και άλλα τέτοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο JKaradakov: #620 07-09-12 10:42 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Όταν έρθει στο τέλος του τετραμήνου για να πάρει το έλενχο ο γονιός τα ζητάνε τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Τι τυχεροί που είστε που θα πάτε σχολείο... Χωρίς πλάκα, σας ζηλεύω ! Click για ανάπτυξη... Kαι εγω τους ζηλευω! Πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:17 Η άντζυ έγραψε: #603 07-09-12 09:17 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έτσι είναι πάει βάζει μια τζίφρα, σκάει και 20 ευρώ και φεύγει. Click για ανάπτυξη... Τι λέτε καλέ.?? Δεν είναι υποχρεωτικό να δώσουν οι γονείς λεφτά στο σύλλογο... Μόνο υπογραφή στην καρτέλα του καθένα θέλουν απ'τον κηδεμόνα...Εμένα προσωπικά οι γονείς μου υπέγραφαν όταν πέρναμε βαθμούς που ήταν και η πρώτη φορά που ερχόντουσαν σχολείο...Δεν χρειάζεται να τους στείλετε από τώρα τους γονείς σας..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:29 Η Peace_ έγραψε: #604 07-09-12 09:29 θέλω να πάω σχολείο! επιτέλους, θα ανοίξουν τα σχολεία! τόσες μέρες ανυπομονώ (όχι τόσο για το σχολείο, αλλά για το φροντιστήριο αλλά αυτά τα δύο πάνε μαζί). 4 και σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:33 Ο nikosxdxd: #605 07-09-12 09:33 Εγω κανονισα με την παρεα μου να παμε να δουμε τους παλιους μας καθηγητες, χτες πηγαμε στο φροντηστηριο και απο δευτερα θα παμε στο σχολειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:36 Η Gate4 έγραψε: #606 07-09-12 09:36 4 και σήμερα; πολύ απότομο ήταν αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:38 Η άντζυ έγραψε: #607 07-09-12 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: θέλω να πάω σχολείο! επιτέλους, θα ανοίξουν τα σχολεία! τόσες μέρες ανυπομονώ (όχι τόσο για το σχολείο, αλλά για το φροντιστήριο αλλά αυτά τα δύο πάνε μαζί). 4 και σήμερα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Εγω κανονισα με την παρεα μου να παμε να δουμε τους παλιους μας καθηγητες, χτες πηγαμε στο φροντηστηριο και απο δευτερα θα παμε στο σχολειο. Click για ανάπτυξη... Εντάξει και μένα μ'άρεσε το φροντιστήριο και πήγα να τους δω..αλλά τους καθηγητές του σχολείου...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:40 Η Peace_ έγραψε: #608 07-09-12 09:40 Εγω κανονισα με την παρεα μου να παμε να δουμε τους παλιους μας καθηγητες, χτες πηγαμε στο φροντηστηριο και απο δευτερα θα παμε στο σχολειο. Click για ανάπτυξη... Πάντως καλά κάνετε. Η αλήθεια να λέγεται 4 και σήμερα; πολύ απότομο ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... χιχι...ειναι λίγες οι μέρες... ντάξει και μένα μ'άρεσε το φροντιστήριο και πήγα να τους δω..αλλά τους καθηγητές του σχολείου...?? Click για ανάπτυξη... Εντάξει, έχει και το σχολείο καλούς καθηγητές και ανθρώπους...Μην τα ισοπεδώνουμε όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:45 Ο Nikos Sitys: #609 07-09-12 09:45 Εγω ουτε σχολειο θα παω ουτε πουθενα.Δεν θελω να εχω καμια επαφη με κανεναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:47 Η άντζυ έγραψε: #610 07-09-12 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Εγω ουτε σχολειο θα παω ουτε πουθενα.Δεν θελω να εχω καμια επαφη με κανεναν. Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Νίκο να μην με λένε εμένα κακιά..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:49 Η Gate4 έγραψε: #611 07-09-12 09:49 Εγώ νιώθω ότι και τους καθηγητές που δεν πολυσυμπαθώ θα με λείψουν λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:52 Ο Nikos Sitys: #612 07-09-12 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ νιώθω ότι και τους καθηγητές που δεν πολυσυμπαθώ θα με λείψουν λίγο Click για ανάπτυξη... Ασχετο αλλα εσυ γραφεις ΑΠΟ ΡΟΔΟ και μενω και εγω ροδο και δεν εχω ιδεα ποιος εισαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:52 Η Peace_ έγραψε: #613 07-09-12 09:52 Γιατί ρε παιδιά; Εμένα ήδη μου λείπουν όλοι μου οι καθηγητές...Αλλαξα σχολείο και φροντιστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:57 Ο DrHouse έγραψε: #614 07-09-12 09:57 Εμενα δεν μου λειπουν καθολου...βασικα τους σιχαινομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:58 Ο Nikos Sitys: #615 07-09-12 09:58 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Εμενα δεν μου λειπουν καθολου...βασικα τους σιχαινομουν Click για ανάπτυξη... That's my boy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:16 Ο JKaradakov: #616 07-09-12 10:16 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Τι λέτε καλέ.?? Δεν είναι υποχρεωτικό να δώσουν οι γονείς λεφτά στο σύλλογο... Μόνο υπογραφή στην καρτέλα του καθένα θέλουν απ'τον κηδεμόνα...Εμένα προσωπικά οι γονείς μου υπέγραφαν όταν πέρναμε βαθμούς που ήταν και η πρώτη φορά που ερχόντουσαν σχολείο...Δεν χρειάζεται να τους στείλετε από τώρα τους γονείς σας..!! Click για ανάπτυξη... Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η Gate4 έγραψε: #617 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Και σε εμάς τα ίδια γίνονται.. πέρσι πάντως εγώ δεν έδωσα 20 ευρώ και δεν ξέρω μάλλον με ξέχασαν και δεν με είπαν τίποτα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η άντζυ έγραψε: #618 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:26 Η Gate4 έγραψε: #619 07-09-12 10:26 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Εμάς στο γυμνάσιο έμπαινε ΚΑΘΕ μέρα η διευθύντρια και έλεγε τα ονόματα των παιδιών που δεν έφεραν. Μετά από κάποιο καιρό αν δεν έφερναν τους έστελνε σπίτι με απουσία και έλεγε δεν με νοιάζει να βρείτε 20 ευρώ να τα φέρετε να είστε συνεπείς και άλλα τέτοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο JKaradakov: #620 07-09-12 10:42 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Όταν έρθει στο τέλος του τετραμήνου για να πάρει το έλενχο ο γονιός τα ζητάνε τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έτσι είναι πάει βάζει μια τζίφρα, σκάει και 20 ευρώ και φεύγει. Click για ανάπτυξη... Τι λέτε καλέ.?? Δεν είναι υποχρεωτικό να δώσουν οι γονείς λεφτά στο σύλλογο... Μόνο υπογραφή στην καρτέλα του καθένα θέλουν απ'τον κηδεμόνα...Εμένα προσωπικά οι γονείς μου υπέγραφαν όταν πέρναμε βαθμούς που ήταν και η πρώτη φορά που ερχόντουσαν σχολείο...Δεν χρειάζεται να τους στείλετε από τώρα τους γονείς σας..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:29 Η Peace_ έγραψε: #604 07-09-12 09:29 θέλω να πάω σχολείο! επιτέλους, θα ανοίξουν τα σχολεία! τόσες μέρες ανυπομονώ (όχι τόσο για το σχολείο, αλλά για το φροντιστήριο αλλά αυτά τα δύο πάνε μαζί). 4 και σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:33 Ο nikosxdxd: #605 07-09-12 09:33 Εγω κανονισα με την παρεα μου να παμε να δουμε τους παλιους μας καθηγητες, χτες πηγαμε στο φροντηστηριο και απο δευτερα θα παμε στο σχολειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:36 Η Gate4 έγραψε: #606 07-09-12 09:36 4 και σήμερα; πολύ απότομο ήταν αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:38 Η άντζυ έγραψε: #607 07-09-12 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: θέλω να πάω σχολείο! επιτέλους, θα ανοίξουν τα σχολεία! τόσες μέρες ανυπομονώ (όχι τόσο για το σχολείο, αλλά για το φροντιστήριο αλλά αυτά τα δύο πάνε μαζί). 4 και σήμερα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Εγω κανονισα με την παρεα μου να παμε να δουμε τους παλιους μας καθηγητες, χτες πηγαμε στο φροντηστηριο και απο δευτερα θα παμε στο σχολειο. Click για ανάπτυξη... Εντάξει και μένα μ'άρεσε το φροντιστήριο και πήγα να τους δω..αλλά τους καθηγητές του σχολείου...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:40 Η Peace_ έγραψε: #608 07-09-12 09:40 Εγω κανονισα με την παρεα μου να παμε να δουμε τους παλιους μας καθηγητες, χτες πηγαμε στο φροντηστηριο και απο δευτερα θα παμε στο σχολειο. Click για ανάπτυξη... Πάντως καλά κάνετε. Η αλήθεια να λέγεται 4 και σήμερα; πολύ απότομο ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... χιχι...ειναι λίγες οι μέρες... ντάξει και μένα μ'άρεσε το φροντιστήριο και πήγα να τους δω..αλλά τους καθηγητές του σχολείου...?? Click για ανάπτυξη... Εντάξει, έχει και το σχολείο καλούς καθηγητές και ανθρώπους...Μην τα ισοπεδώνουμε όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:45 Ο Nikos Sitys: #609 07-09-12 09:45 Εγω ουτε σχολειο θα παω ουτε πουθενα.Δεν θελω να εχω καμια επαφη με κανεναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:47 Η άντζυ έγραψε: #610 07-09-12 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Εγω ουτε σχολειο θα παω ουτε πουθενα.Δεν θελω να εχω καμια επαφη με κανεναν. Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Νίκο να μην με λένε εμένα κακιά..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:49 Η Gate4 έγραψε: #611 07-09-12 09:49 Εγώ νιώθω ότι και τους καθηγητές που δεν πολυσυμπαθώ θα με λείψουν λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:52 Ο Nikos Sitys: #612 07-09-12 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ νιώθω ότι και τους καθηγητές που δεν πολυσυμπαθώ θα με λείψουν λίγο Click για ανάπτυξη... Ασχετο αλλα εσυ γραφεις ΑΠΟ ΡΟΔΟ και μενω και εγω ροδο και δεν εχω ιδεα ποιος εισαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:52 Η Peace_ έγραψε: #613 07-09-12 09:52 Γιατί ρε παιδιά; Εμένα ήδη μου λείπουν όλοι μου οι καθηγητές...Αλλαξα σχολείο και φροντιστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:57 Ο DrHouse έγραψε: #614 07-09-12 09:57 Εμενα δεν μου λειπουν καθολου...βασικα τους σιχαινομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:58 Ο Nikos Sitys: #615 07-09-12 09:58 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Εμενα δεν μου λειπουν καθολου...βασικα τους σιχαινομουν Click για ανάπτυξη... That's my boy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:16 Ο JKaradakov: #616 07-09-12 10:16 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Τι λέτε καλέ.?? Δεν είναι υποχρεωτικό να δώσουν οι γονείς λεφτά στο σύλλογο... Μόνο υπογραφή στην καρτέλα του καθένα θέλουν απ'τον κηδεμόνα...Εμένα προσωπικά οι γονείς μου υπέγραφαν όταν πέρναμε βαθμούς που ήταν και η πρώτη φορά που ερχόντουσαν σχολείο...Δεν χρειάζεται να τους στείλετε από τώρα τους γονείς σας..!! Click για ανάπτυξη... Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η Gate4 έγραψε: #617 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Και σε εμάς τα ίδια γίνονται.. πέρσι πάντως εγώ δεν έδωσα 20 ευρώ και δεν ξέρω μάλλον με ξέχασαν και δεν με είπαν τίποτα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η άντζυ έγραψε: #618 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:26 Η Gate4 έγραψε: #619 07-09-12 10:26 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Εμάς στο γυμνάσιο έμπαινε ΚΑΘΕ μέρα η διευθύντρια και έλεγε τα ονόματα των παιδιών που δεν έφεραν. Μετά από κάποιο καιρό αν δεν έφερναν τους έστελνε σπίτι με απουσία και έλεγε δεν με νοιάζει να βρείτε 20 ευρώ να τα φέρετε να είστε συνεπείς και άλλα τέτοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο JKaradakov: #620 07-09-12 10:42 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Όταν έρθει στο τέλος του τετραμήνου για να πάρει το έλενχο ο γονιός τα ζητάνε τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θέλω να πάω σχολείο! επιτέλους, θα ανοίξουν τα σχολεία! τόσες μέρες ανυπομονώ (όχι τόσο για το σχολείο, αλλά για το φροντιστήριο αλλά αυτά τα δύο πάνε μαζί). 4 και σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:33 Ο nikosxdxd: #605 07-09-12 09:33 Εγω κανονισα με την παρεα μου να παμε να δουμε τους παλιους μας καθηγητες, χτες πηγαμε στο φροντηστηριο και απο δευτερα θα παμε στο σχολειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:36 Η Gate4 έγραψε: #606 07-09-12 09:36 4 και σήμερα; πολύ απότομο ήταν αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:38 Η άντζυ έγραψε: #607 07-09-12 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: θέλω να πάω σχολείο! επιτέλους, θα ανοίξουν τα σχολεία! τόσες μέρες ανυπομονώ (όχι τόσο για το σχολείο, αλλά για το φροντιστήριο αλλά αυτά τα δύο πάνε μαζί). 4 και σήμερα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Εγω κανονισα με την παρεα μου να παμε να δουμε τους παλιους μας καθηγητες, χτες πηγαμε στο φροντηστηριο και απο δευτερα θα παμε στο σχολειο. Click για ανάπτυξη... Εντάξει και μένα μ'άρεσε το φροντιστήριο και πήγα να τους δω..αλλά τους καθηγητές του σχολείου...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:40 Η Peace_ έγραψε: #608 07-09-12 09:40 Εγω κανονισα με την παρεα μου να παμε να δουμε τους παλιους μας καθηγητες, χτες πηγαμε στο φροντηστηριο και απο δευτερα θα παμε στο σχολειο. Click για ανάπτυξη... Πάντως καλά κάνετε. Η αλήθεια να λέγεται 4 και σήμερα; πολύ απότομο ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... χιχι...ειναι λίγες οι μέρες... ντάξει και μένα μ'άρεσε το φροντιστήριο και πήγα να τους δω..αλλά τους καθηγητές του σχολείου...?? Click για ανάπτυξη... Εντάξει, έχει και το σχολείο καλούς καθηγητές και ανθρώπους...Μην τα ισοπεδώνουμε όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:45 Ο Nikos Sitys: #609 07-09-12 09:45 Εγω ουτε σχολειο θα παω ουτε πουθενα.Δεν θελω να εχω καμια επαφη με κανεναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:47 Η άντζυ έγραψε: #610 07-09-12 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Εγω ουτε σχολειο θα παω ουτε πουθενα.Δεν θελω να εχω καμια επαφη με κανεναν. Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Νίκο να μην με λένε εμένα κακιά..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:49 Η Gate4 έγραψε: #611 07-09-12 09:49 Εγώ νιώθω ότι και τους καθηγητές που δεν πολυσυμπαθώ θα με λείψουν λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:52 Ο Nikos Sitys: #612 07-09-12 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ νιώθω ότι και τους καθηγητές που δεν πολυσυμπαθώ θα με λείψουν λίγο Click για ανάπτυξη... Ασχετο αλλα εσυ γραφεις ΑΠΟ ΡΟΔΟ και μενω και εγω ροδο και δεν εχω ιδεα ποιος εισαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:52 Η Peace_ έγραψε: #613 07-09-12 09:52 Γιατί ρε παιδιά; Εμένα ήδη μου λείπουν όλοι μου οι καθηγητές...Αλλαξα σχολείο και φροντιστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:57 Ο DrHouse έγραψε: #614 07-09-12 09:57 Εμενα δεν μου λειπουν καθολου...βασικα τους σιχαινομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:58 Ο Nikos Sitys: #615 07-09-12 09:58 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Εμενα δεν μου λειπουν καθολου...βασικα τους σιχαινομουν Click για ανάπτυξη... That's my boy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:16 Ο JKaradakov: #616 07-09-12 10:16 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Τι λέτε καλέ.?? Δεν είναι υποχρεωτικό να δώσουν οι γονείς λεφτά στο σύλλογο... Μόνο υπογραφή στην καρτέλα του καθένα θέλουν απ'τον κηδεμόνα...Εμένα προσωπικά οι γονείς μου υπέγραφαν όταν πέρναμε βαθμούς που ήταν και η πρώτη φορά που ερχόντουσαν σχολείο...Δεν χρειάζεται να τους στείλετε από τώρα τους γονείς σας..!! Click για ανάπτυξη... Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η Gate4 έγραψε: #617 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Και σε εμάς τα ίδια γίνονται.. πέρσι πάντως εγώ δεν έδωσα 20 ευρώ και δεν ξέρω μάλλον με ξέχασαν και δεν με είπαν τίποτα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η άντζυ έγραψε: #618 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:26 Η Gate4 έγραψε: #619 07-09-12 10:26 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Εμάς στο γυμνάσιο έμπαινε ΚΑΘΕ μέρα η διευθύντρια και έλεγε τα ονόματα των παιδιών που δεν έφεραν. Μετά από κάποιο καιρό αν δεν έφερναν τους έστελνε σπίτι με απουσία και έλεγε δεν με νοιάζει να βρείτε 20 ευρώ να τα φέρετε να είστε συνεπείς και άλλα τέτοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο JKaradakov: #620 07-09-12 10:42 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Όταν έρθει στο τέλος του τετραμήνου για να πάρει το έλενχο ο γονιός τα ζητάνε τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω κανονισα με την παρεα μου να παμε να δουμε τους παλιους μας καθηγητες, χτες πηγαμε στο φροντηστηριο και απο δευτερα θα παμε στο σχολειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:36 Η Gate4 έγραψε: #606 07-09-12 09:36 4 και σήμερα; πολύ απότομο ήταν αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:38 Η άντζυ έγραψε: #607 07-09-12 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: θέλω να πάω σχολείο! επιτέλους, θα ανοίξουν τα σχολεία! τόσες μέρες ανυπομονώ (όχι τόσο για το σχολείο, αλλά για το φροντιστήριο αλλά αυτά τα δύο πάνε μαζί). 4 και σήμερα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Εγω κανονισα με την παρεα μου να παμε να δουμε τους παλιους μας καθηγητες, χτες πηγαμε στο φροντηστηριο και απο δευτερα θα παμε στο σχολειο. Click για ανάπτυξη... Εντάξει και μένα μ'άρεσε το φροντιστήριο και πήγα να τους δω..αλλά τους καθηγητές του σχολείου...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:40 Η Peace_ έγραψε: #608 07-09-12 09:40 Εγω κανονισα με την παρεα μου να παμε να δουμε τους παλιους μας καθηγητες, χτες πηγαμε στο φροντηστηριο και απο δευτερα θα παμε στο σχολειο. Click για ανάπτυξη... Πάντως καλά κάνετε. Η αλήθεια να λέγεται 4 και σήμερα; πολύ απότομο ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... χιχι...ειναι λίγες οι μέρες... ντάξει και μένα μ'άρεσε το φροντιστήριο και πήγα να τους δω..αλλά τους καθηγητές του σχολείου...?? Click για ανάπτυξη... Εντάξει, έχει και το σχολείο καλούς καθηγητές και ανθρώπους...Μην τα ισοπεδώνουμε όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:45 Ο Nikos Sitys: #609 07-09-12 09:45 Εγω ουτε σχολειο θα παω ουτε πουθενα.Δεν θελω να εχω καμια επαφη με κανεναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:47 Η άντζυ έγραψε: #610 07-09-12 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Εγω ουτε σχολειο θα παω ουτε πουθενα.Δεν θελω να εχω καμια επαφη με κανεναν. Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Νίκο να μην με λένε εμένα κακιά..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:49 Η Gate4 έγραψε: #611 07-09-12 09:49 Εγώ νιώθω ότι και τους καθηγητές που δεν πολυσυμπαθώ θα με λείψουν λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:52 Ο Nikos Sitys: #612 07-09-12 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ νιώθω ότι και τους καθηγητές που δεν πολυσυμπαθώ θα με λείψουν λίγο Click για ανάπτυξη... Ασχετο αλλα εσυ γραφεις ΑΠΟ ΡΟΔΟ και μενω και εγω ροδο και δεν εχω ιδεα ποιος εισαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:52 Η Peace_ έγραψε: #613 07-09-12 09:52 Γιατί ρε παιδιά; Εμένα ήδη μου λείπουν όλοι μου οι καθηγητές...Αλλαξα σχολείο και φροντιστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:57 Ο DrHouse έγραψε: #614 07-09-12 09:57 Εμενα δεν μου λειπουν καθολου...βασικα τους σιχαινομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:58 Ο Nikos Sitys: #615 07-09-12 09:58 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Εμενα δεν μου λειπουν καθολου...βασικα τους σιχαινομουν Click για ανάπτυξη... That's my boy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:16 Ο JKaradakov: #616 07-09-12 10:16 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Τι λέτε καλέ.?? Δεν είναι υποχρεωτικό να δώσουν οι γονείς λεφτά στο σύλλογο... Μόνο υπογραφή στην καρτέλα του καθένα θέλουν απ'τον κηδεμόνα...Εμένα προσωπικά οι γονείς μου υπέγραφαν όταν πέρναμε βαθμούς που ήταν και η πρώτη φορά που ερχόντουσαν σχολείο...Δεν χρειάζεται να τους στείλετε από τώρα τους γονείς σας..!! Click για ανάπτυξη... Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η Gate4 έγραψε: #617 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Και σε εμάς τα ίδια γίνονται.. πέρσι πάντως εγώ δεν έδωσα 20 ευρώ και δεν ξέρω μάλλον με ξέχασαν και δεν με είπαν τίποτα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η άντζυ έγραψε: #618 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:26 Η Gate4 έγραψε: #619 07-09-12 10:26 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Εμάς στο γυμνάσιο έμπαινε ΚΑΘΕ μέρα η διευθύντρια και έλεγε τα ονόματα των παιδιών που δεν έφεραν. Μετά από κάποιο καιρό αν δεν έφερναν τους έστελνε σπίτι με απουσία και έλεγε δεν με νοιάζει να βρείτε 20 ευρώ να τα φέρετε να είστε συνεπείς και άλλα τέτοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο JKaradakov: #620 07-09-12 10:42 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Όταν έρθει στο τέλος του τετραμήνου για να πάρει το έλενχο ο γονιός τα ζητάνε τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
4 και σήμερα; πολύ απότομο ήταν αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:38 Η άντζυ έγραψε: #607 07-09-12 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: θέλω να πάω σχολείο! επιτέλους, θα ανοίξουν τα σχολεία! τόσες μέρες ανυπομονώ (όχι τόσο για το σχολείο, αλλά για το φροντιστήριο αλλά αυτά τα δύο πάνε μαζί). 4 και σήμερα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Εγω κανονισα με την παρεα μου να παμε να δουμε τους παλιους μας καθηγητες, χτες πηγαμε στο φροντηστηριο και απο δευτερα θα παμε στο σχολειο. Click για ανάπτυξη... Εντάξει και μένα μ'άρεσε το φροντιστήριο και πήγα να τους δω..αλλά τους καθηγητές του σχολείου...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:40 Η Peace_ έγραψε: #608 07-09-12 09:40 Εγω κανονισα με την παρεα μου να παμε να δουμε τους παλιους μας καθηγητες, χτες πηγαμε στο φροντηστηριο και απο δευτερα θα παμε στο σχολειο. Click για ανάπτυξη... Πάντως καλά κάνετε. Η αλήθεια να λέγεται 4 και σήμερα; πολύ απότομο ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... χιχι...ειναι λίγες οι μέρες... ντάξει και μένα μ'άρεσε το φροντιστήριο και πήγα να τους δω..αλλά τους καθηγητές του σχολείου...?? Click για ανάπτυξη... Εντάξει, έχει και το σχολείο καλούς καθηγητές και ανθρώπους...Μην τα ισοπεδώνουμε όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:45 Ο Nikos Sitys: #609 07-09-12 09:45 Εγω ουτε σχολειο θα παω ουτε πουθενα.Δεν θελω να εχω καμια επαφη με κανεναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:47 Η άντζυ έγραψε: #610 07-09-12 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Εγω ουτε σχολειο θα παω ουτε πουθενα.Δεν θελω να εχω καμια επαφη με κανεναν. Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Νίκο να μην με λένε εμένα κακιά..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:49 Η Gate4 έγραψε: #611 07-09-12 09:49 Εγώ νιώθω ότι και τους καθηγητές που δεν πολυσυμπαθώ θα με λείψουν λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:52 Ο Nikos Sitys: #612 07-09-12 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ νιώθω ότι και τους καθηγητές που δεν πολυσυμπαθώ θα με λείψουν λίγο Click για ανάπτυξη... Ασχετο αλλα εσυ γραφεις ΑΠΟ ΡΟΔΟ και μενω και εγω ροδο και δεν εχω ιδεα ποιος εισαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:52 Η Peace_ έγραψε: #613 07-09-12 09:52 Γιατί ρε παιδιά; Εμένα ήδη μου λείπουν όλοι μου οι καθηγητές...Αλλαξα σχολείο και φροντιστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:57 Ο DrHouse έγραψε: #614 07-09-12 09:57 Εμενα δεν μου λειπουν καθολου...βασικα τους σιχαινομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:58 Ο Nikos Sitys: #615 07-09-12 09:58 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Εμενα δεν μου λειπουν καθολου...βασικα τους σιχαινομουν Click για ανάπτυξη... That's my boy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:16 Ο JKaradakov: #616 07-09-12 10:16 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Τι λέτε καλέ.?? Δεν είναι υποχρεωτικό να δώσουν οι γονείς λεφτά στο σύλλογο... Μόνο υπογραφή στην καρτέλα του καθένα θέλουν απ'τον κηδεμόνα...Εμένα προσωπικά οι γονείς μου υπέγραφαν όταν πέρναμε βαθμούς που ήταν και η πρώτη φορά που ερχόντουσαν σχολείο...Δεν χρειάζεται να τους στείλετε από τώρα τους γονείς σας..!! Click για ανάπτυξη... Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η Gate4 έγραψε: #617 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Και σε εμάς τα ίδια γίνονται.. πέρσι πάντως εγώ δεν έδωσα 20 ευρώ και δεν ξέρω μάλλον με ξέχασαν και δεν με είπαν τίποτα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η άντζυ έγραψε: #618 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:26 Η Gate4 έγραψε: #619 07-09-12 10:26 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Εμάς στο γυμνάσιο έμπαινε ΚΑΘΕ μέρα η διευθύντρια και έλεγε τα ονόματα των παιδιών που δεν έφεραν. Μετά από κάποιο καιρό αν δεν έφερναν τους έστελνε σπίτι με απουσία και έλεγε δεν με νοιάζει να βρείτε 20 ευρώ να τα φέρετε να είστε συνεπείς και άλλα τέτοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο JKaradakov: #620 07-09-12 10:42 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Όταν έρθει στο τέλος του τετραμήνου για να πάρει το έλενχο ο γονιός τα ζητάνε τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Peace_: θέλω να πάω σχολείο! επιτέλους, θα ανοίξουν τα σχολεία! τόσες μέρες ανυπομονώ (όχι τόσο για το σχολείο, αλλά για το φροντιστήριο αλλά αυτά τα δύο πάνε μαζί). 4 και σήμερα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Εγω κανονισα με την παρεα μου να παμε να δουμε τους παλιους μας καθηγητες, χτες πηγαμε στο φροντηστηριο και απο δευτερα θα παμε στο σχολειο. Click για ανάπτυξη... Εντάξει και μένα μ'άρεσε το φροντιστήριο και πήγα να τους δω..αλλά τους καθηγητές του σχολείου...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:40 Η Peace_ έγραψε: #608 07-09-12 09:40 Εγω κανονισα με την παρεα μου να παμε να δουμε τους παλιους μας καθηγητες, χτες πηγαμε στο φροντηστηριο και απο δευτερα θα παμε στο σχολειο. Click για ανάπτυξη... Πάντως καλά κάνετε. Η αλήθεια να λέγεται 4 και σήμερα; πολύ απότομο ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... χιχι...ειναι λίγες οι μέρες... ντάξει και μένα μ'άρεσε το φροντιστήριο και πήγα να τους δω..αλλά τους καθηγητές του σχολείου...?? Click για ανάπτυξη... Εντάξει, έχει και το σχολείο καλούς καθηγητές και ανθρώπους...Μην τα ισοπεδώνουμε όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:45 Ο Nikos Sitys: #609 07-09-12 09:45 Εγω ουτε σχολειο θα παω ουτε πουθενα.Δεν θελω να εχω καμια επαφη με κανεναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:47 Η άντζυ έγραψε: #610 07-09-12 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Εγω ουτε σχολειο θα παω ουτε πουθενα.Δεν θελω να εχω καμια επαφη με κανεναν. Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Νίκο να μην με λένε εμένα κακιά..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:49 Η Gate4 έγραψε: #611 07-09-12 09:49 Εγώ νιώθω ότι και τους καθηγητές που δεν πολυσυμπαθώ θα με λείψουν λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:52 Ο Nikos Sitys: #612 07-09-12 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ νιώθω ότι και τους καθηγητές που δεν πολυσυμπαθώ θα με λείψουν λίγο Click για ανάπτυξη... Ασχετο αλλα εσυ γραφεις ΑΠΟ ΡΟΔΟ και μενω και εγω ροδο και δεν εχω ιδεα ποιος εισαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:52 Η Peace_ έγραψε: #613 07-09-12 09:52 Γιατί ρε παιδιά; Εμένα ήδη μου λείπουν όλοι μου οι καθηγητές...Αλλαξα σχολείο και φροντιστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:57 Ο DrHouse έγραψε: #614 07-09-12 09:57 Εμενα δεν μου λειπουν καθολου...βασικα τους σιχαινομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:58 Ο Nikos Sitys: #615 07-09-12 09:58 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Εμενα δεν μου λειπουν καθολου...βασικα τους σιχαινομουν Click για ανάπτυξη... That's my boy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:16 Ο JKaradakov: #616 07-09-12 10:16 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Τι λέτε καλέ.?? Δεν είναι υποχρεωτικό να δώσουν οι γονείς λεφτά στο σύλλογο... Μόνο υπογραφή στην καρτέλα του καθένα θέλουν απ'τον κηδεμόνα...Εμένα προσωπικά οι γονείς μου υπέγραφαν όταν πέρναμε βαθμούς που ήταν και η πρώτη φορά που ερχόντουσαν σχολείο...Δεν χρειάζεται να τους στείλετε από τώρα τους γονείς σας..!! Click για ανάπτυξη... Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η Gate4 έγραψε: #617 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Και σε εμάς τα ίδια γίνονται.. πέρσι πάντως εγώ δεν έδωσα 20 ευρώ και δεν ξέρω μάλλον με ξέχασαν και δεν με είπαν τίποτα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η άντζυ έγραψε: #618 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:26 Η Gate4 έγραψε: #619 07-09-12 10:26 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Εμάς στο γυμνάσιο έμπαινε ΚΑΘΕ μέρα η διευθύντρια και έλεγε τα ονόματα των παιδιών που δεν έφεραν. Μετά από κάποιο καιρό αν δεν έφερναν τους έστελνε σπίτι με απουσία και έλεγε δεν με νοιάζει να βρείτε 20 ευρώ να τα φέρετε να είστε συνεπείς και άλλα τέτοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο JKaradakov: #620 07-09-12 10:42 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Όταν έρθει στο τέλος του τετραμήνου για να πάρει το έλενχο ο γονιός τα ζητάνε τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω κανονισα με την παρεα μου να παμε να δουμε τους παλιους μας καθηγητες, χτες πηγαμε στο φροντηστηριο και απο δευτερα θα παμε στο σχολειο. Click για ανάπτυξη... Πάντως καλά κάνετε. Η αλήθεια να λέγεται 4 και σήμερα; πολύ απότομο ήταν αυτό Click για ανάπτυξη... χιχι...ειναι λίγες οι μέρες... ντάξει και μένα μ'άρεσε το φροντιστήριο και πήγα να τους δω..αλλά τους καθηγητές του σχολείου...?? Click για ανάπτυξη... Εντάξει, έχει και το σχολείο καλούς καθηγητές και ανθρώπους...Μην τα ισοπεδώνουμε όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:45 Ο Nikos Sitys: #609 07-09-12 09:45 Εγω ουτε σχολειο θα παω ουτε πουθενα.Δεν θελω να εχω καμια επαφη με κανεναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:47 Η άντζυ έγραψε: #610 07-09-12 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Εγω ουτε σχολειο θα παω ουτε πουθενα.Δεν θελω να εχω καμια επαφη με κανεναν. Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Νίκο να μην με λένε εμένα κακιά..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:49 Η Gate4 έγραψε: #611 07-09-12 09:49 Εγώ νιώθω ότι και τους καθηγητές που δεν πολυσυμπαθώ θα με λείψουν λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:52 Ο Nikos Sitys: #612 07-09-12 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ νιώθω ότι και τους καθηγητές που δεν πολυσυμπαθώ θα με λείψουν λίγο Click για ανάπτυξη... Ασχετο αλλα εσυ γραφεις ΑΠΟ ΡΟΔΟ και μενω και εγω ροδο και δεν εχω ιδεα ποιος εισαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:52 Η Peace_ έγραψε: #613 07-09-12 09:52 Γιατί ρε παιδιά; Εμένα ήδη μου λείπουν όλοι μου οι καθηγητές...Αλλαξα σχολείο και φροντιστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:57 Ο DrHouse έγραψε: #614 07-09-12 09:57 Εμενα δεν μου λειπουν καθολου...βασικα τους σιχαινομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:58 Ο Nikos Sitys: #615 07-09-12 09:58 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Εμενα δεν μου λειπουν καθολου...βασικα τους σιχαινομουν Click για ανάπτυξη... That's my boy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:16 Ο JKaradakov: #616 07-09-12 10:16 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Τι λέτε καλέ.?? Δεν είναι υποχρεωτικό να δώσουν οι γονείς λεφτά στο σύλλογο... Μόνο υπογραφή στην καρτέλα του καθένα θέλουν απ'τον κηδεμόνα...Εμένα προσωπικά οι γονείς μου υπέγραφαν όταν πέρναμε βαθμούς που ήταν και η πρώτη φορά που ερχόντουσαν σχολείο...Δεν χρειάζεται να τους στείλετε από τώρα τους γονείς σας..!! Click για ανάπτυξη... Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η Gate4 έγραψε: #617 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Και σε εμάς τα ίδια γίνονται.. πέρσι πάντως εγώ δεν έδωσα 20 ευρώ και δεν ξέρω μάλλον με ξέχασαν και δεν με είπαν τίποτα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η άντζυ έγραψε: #618 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:26 Η Gate4 έγραψε: #619 07-09-12 10:26 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Εμάς στο γυμνάσιο έμπαινε ΚΑΘΕ μέρα η διευθύντρια και έλεγε τα ονόματα των παιδιών που δεν έφεραν. Μετά από κάποιο καιρό αν δεν έφερναν τους έστελνε σπίτι με απουσία και έλεγε δεν με νοιάζει να βρείτε 20 ευρώ να τα φέρετε να είστε συνεπείς και άλλα τέτοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο JKaradakov: #620 07-09-12 10:42 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Όταν έρθει στο τέλος του τετραμήνου για να πάρει το έλενχο ο γονιός τα ζητάνε τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω ουτε σχολειο θα παω ουτε πουθενα.Δεν θελω να εχω καμια επαφη με κανεναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:47 Η άντζυ έγραψε: #610 07-09-12 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Εγω ουτε σχολειο θα παω ουτε πουθενα.Δεν θελω να εχω καμια επαφη με κανεναν. Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Νίκο να μην με λένε εμένα κακιά..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:49 Η Gate4 έγραψε: #611 07-09-12 09:49 Εγώ νιώθω ότι και τους καθηγητές που δεν πολυσυμπαθώ θα με λείψουν λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:52 Ο Nikos Sitys: #612 07-09-12 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ νιώθω ότι και τους καθηγητές που δεν πολυσυμπαθώ θα με λείψουν λίγο Click για ανάπτυξη... Ασχετο αλλα εσυ γραφεις ΑΠΟ ΡΟΔΟ και μενω και εγω ροδο και δεν εχω ιδεα ποιος εισαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:52 Η Peace_ έγραψε: #613 07-09-12 09:52 Γιατί ρε παιδιά; Εμένα ήδη μου λείπουν όλοι μου οι καθηγητές...Αλλαξα σχολείο και φροντιστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:57 Ο DrHouse έγραψε: #614 07-09-12 09:57 Εμενα δεν μου λειπουν καθολου...βασικα τους σιχαινομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:58 Ο Nikos Sitys: #615 07-09-12 09:58 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Εμενα δεν μου λειπουν καθολου...βασικα τους σιχαινομουν Click για ανάπτυξη... That's my boy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:16 Ο JKaradakov: #616 07-09-12 10:16 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Τι λέτε καλέ.?? Δεν είναι υποχρεωτικό να δώσουν οι γονείς λεφτά στο σύλλογο... Μόνο υπογραφή στην καρτέλα του καθένα θέλουν απ'τον κηδεμόνα...Εμένα προσωπικά οι γονείς μου υπέγραφαν όταν πέρναμε βαθμούς που ήταν και η πρώτη φορά που ερχόντουσαν σχολείο...Δεν χρειάζεται να τους στείλετε από τώρα τους γονείς σας..!! Click για ανάπτυξη... Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η Gate4 έγραψε: #617 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Και σε εμάς τα ίδια γίνονται.. πέρσι πάντως εγώ δεν έδωσα 20 ευρώ και δεν ξέρω μάλλον με ξέχασαν και δεν με είπαν τίποτα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η άντζυ έγραψε: #618 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:26 Η Gate4 έγραψε: #619 07-09-12 10:26 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Εμάς στο γυμνάσιο έμπαινε ΚΑΘΕ μέρα η διευθύντρια και έλεγε τα ονόματα των παιδιών που δεν έφεραν. Μετά από κάποιο καιρό αν δεν έφερναν τους έστελνε σπίτι με απουσία και έλεγε δεν με νοιάζει να βρείτε 20 ευρώ να τα φέρετε να είστε συνεπείς και άλλα τέτοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο JKaradakov: #620 07-09-12 10:42 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Όταν έρθει στο τέλος του τετραμήνου για να πάρει το έλενχο ο γονιός τα ζητάνε τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Εγω ουτε σχολειο θα παω ουτε πουθενα.Δεν θελω να εχω καμια επαφη με κανεναν. Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Νίκο να μην με λένε εμένα κακιά..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:49 Η Gate4 έγραψε: #611 07-09-12 09:49 Εγώ νιώθω ότι και τους καθηγητές που δεν πολυσυμπαθώ θα με λείψουν λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:52 Ο Nikos Sitys: #612 07-09-12 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ νιώθω ότι και τους καθηγητές που δεν πολυσυμπαθώ θα με λείψουν λίγο Click για ανάπτυξη... Ασχετο αλλα εσυ γραφεις ΑΠΟ ΡΟΔΟ και μενω και εγω ροδο και δεν εχω ιδεα ποιος εισαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:52 Η Peace_ έγραψε: #613 07-09-12 09:52 Γιατί ρε παιδιά; Εμένα ήδη μου λείπουν όλοι μου οι καθηγητές...Αλλαξα σχολείο και φροντιστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:57 Ο DrHouse έγραψε: #614 07-09-12 09:57 Εμενα δεν μου λειπουν καθολου...βασικα τους σιχαινομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:58 Ο Nikos Sitys: #615 07-09-12 09:58 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Εμενα δεν μου λειπουν καθολου...βασικα τους σιχαινομουν Click για ανάπτυξη... That's my boy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:16 Ο JKaradakov: #616 07-09-12 10:16 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Τι λέτε καλέ.?? Δεν είναι υποχρεωτικό να δώσουν οι γονείς λεφτά στο σύλλογο... Μόνο υπογραφή στην καρτέλα του καθένα θέλουν απ'τον κηδεμόνα...Εμένα προσωπικά οι γονείς μου υπέγραφαν όταν πέρναμε βαθμούς που ήταν και η πρώτη φορά που ερχόντουσαν σχολείο...Δεν χρειάζεται να τους στείλετε από τώρα τους γονείς σας..!! Click για ανάπτυξη... Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η Gate4 έγραψε: #617 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Και σε εμάς τα ίδια γίνονται.. πέρσι πάντως εγώ δεν έδωσα 20 ευρώ και δεν ξέρω μάλλον με ξέχασαν και δεν με είπαν τίποτα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η άντζυ έγραψε: #618 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:26 Η Gate4 έγραψε: #619 07-09-12 10:26 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Εμάς στο γυμνάσιο έμπαινε ΚΑΘΕ μέρα η διευθύντρια και έλεγε τα ονόματα των παιδιών που δεν έφεραν. Μετά από κάποιο καιρό αν δεν έφερναν τους έστελνε σπίτι με απουσία και έλεγε δεν με νοιάζει να βρείτε 20 ευρώ να τα φέρετε να είστε συνεπείς και άλλα τέτοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο JKaradakov: #620 07-09-12 10:42 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Όταν έρθει στο τέλος του τετραμήνου για να πάρει το έλενχο ο γονιός τα ζητάνε τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ νιώθω ότι και τους καθηγητές που δεν πολυσυμπαθώ θα με λείψουν λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:52 Ο Nikos Sitys: #612 07-09-12 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ νιώθω ότι και τους καθηγητές που δεν πολυσυμπαθώ θα με λείψουν λίγο Click για ανάπτυξη... Ασχετο αλλα εσυ γραφεις ΑΠΟ ΡΟΔΟ και μενω και εγω ροδο και δεν εχω ιδεα ποιος εισαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:52 Η Peace_ έγραψε: #613 07-09-12 09:52 Γιατί ρε παιδιά; Εμένα ήδη μου λείπουν όλοι μου οι καθηγητές...Αλλαξα σχολείο και φροντιστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:57 Ο DrHouse έγραψε: #614 07-09-12 09:57 Εμενα δεν μου λειπουν καθολου...βασικα τους σιχαινομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:58 Ο Nikos Sitys: #615 07-09-12 09:58 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Εμενα δεν μου λειπουν καθολου...βασικα τους σιχαινομουν Click για ανάπτυξη... That's my boy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:16 Ο JKaradakov: #616 07-09-12 10:16 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Τι λέτε καλέ.?? Δεν είναι υποχρεωτικό να δώσουν οι γονείς λεφτά στο σύλλογο... Μόνο υπογραφή στην καρτέλα του καθένα θέλουν απ'τον κηδεμόνα...Εμένα προσωπικά οι γονείς μου υπέγραφαν όταν πέρναμε βαθμούς που ήταν και η πρώτη φορά που ερχόντουσαν σχολείο...Δεν χρειάζεται να τους στείλετε από τώρα τους γονείς σας..!! Click για ανάπτυξη... Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η Gate4 έγραψε: #617 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Και σε εμάς τα ίδια γίνονται.. πέρσι πάντως εγώ δεν έδωσα 20 ευρώ και δεν ξέρω μάλλον με ξέχασαν και δεν με είπαν τίποτα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η άντζυ έγραψε: #618 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:26 Η Gate4 έγραψε: #619 07-09-12 10:26 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Εμάς στο γυμνάσιο έμπαινε ΚΑΘΕ μέρα η διευθύντρια και έλεγε τα ονόματα των παιδιών που δεν έφεραν. Μετά από κάποιο καιρό αν δεν έφερναν τους έστελνε σπίτι με απουσία και έλεγε δεν με νοιάζει να βρείτε 20 ευρώ να τα φέρετε να είστε συνεπείς και άλλα τέτοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο JKaradakov: #620 07-09-12 10:42 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Όταν έρθει στο τέλος του τετραμήνου για να πάρει το έλενχο ο γονιός τα ζητάνε τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ νιώθω ότι και τους καθηγητές που δεν πολυσυμπαθώ θα με λείψουν λίγο Click για ανάπτυξη... Ασχετο αλλα εσυ γραφεις ΑΠΟ ΡΟΔΟ και μενω και εγω ροδο και δεν εχω ιδεα ποιος εισαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:52 Η Peace_ έγραψε: #613 07-09-12 09:52 Γιατί ρε παιδιά; Εμένα ήδη μου λείπουν όλοι μου οι καθηγητές...Αλλαξα σχολείο και φροντιστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:57 Ο DrHouse έγραψε: #614 07-09-12 09:57 Εμενα δεν μου λειπουν καθολου...βασικα τους σιχαινομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:58 Ο Nikos Sitys: #615 07-09-12 09:58 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Εμενα δεν μου λειπουν καθολου...βασικα τους σιχαινομουν Click για ανάπτυξη... That's my boy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:16 Ο JKaradakov: #616 07-09-12 10:16 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Τι λέτε καλέ.?? Δεν είναι υποχρεωτικό να δώσουν οι γονείς λεφτά στο σύλλογο... Μόνο υπογραφή στην καρτέλα του καθένα θέλουν απ'τον κηδεμόνα...Εμένα προσωπικά οι γονείς μου υπέγραφαν όταν πέρναμε βαθμούς που ήταν και η πρώτη φορά που ερχόντουσαν σχολείο...Δεν χρειάζεται να τους στείλετε από τώρα τους γονείς σας..!! Click για ανάπτυξη... Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η Gate4 έγραψε: #617 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Και σε εμάς τα ίδια γίνονται.. πέρσι πάντως εγώ δεν έδωσα 20 ευρώ και δεν ξέρω μάλλον με ξέχασαν και δεν με είπαν τίποτα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η άντζυ έγραψε: #618 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:26 Η Gate4 έγραψε: #619 07-09-12 10:26 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Εμάς στο γυμνάσιο έμπαινε ΚΑΘΕ μέρα η διευθύντρια και έλεγε τα ονόματα των παιδιών που δεν έφεραν. Μετά από κάποιο καιρό αν δεν έφερναν τους έστελνε σπίτι με απουσία και έλεγε δεν με νοιάζει να βρείτε 20 ευρώ να τα φέρετε να είστε συνεπείς και άλλα τέτοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο JKaradakov: #620 07-09-12 10:42 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Όταν έρθει στο τέλος του τετραμήνου για να πάρει το έλενχο ο γονιός τα ζητάνε τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατί ρε παιδιά; Εμένα ήδη μου λείπουν όλοι μου οι καθηγητές...Αλλαξα σχολείο και φροντιστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:57 Ο DrHouse έγραψε: #614 07-09-12 09:57 Εμενα δεν μου λειπουν καθολου...βασικα τους σιχαινομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:58 Ο Nikos Sitys: #615 07-09-12 09:58 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Εμενα δεν μου λειπουν καθολου...βασικα τους σιχαινομουν Click για ανάπτυξη... That's my boy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:16 Ο JKaradakov: #616 07-09-12 10:16 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Τι λέτε καλέ.?? Δεν είναι υποχρεωτικό να δώσουν οι γονείς λεφτά στο σύλλογο... Μόνο υπογραφή στην καρτέλα του καθένα θέλουν απ'τον κηδεμόνα...Εμένα προσωπικά οι γονείς μου υπέγραφαν όταν πέρναμε βαθμούς που ήταν και η πρώτη φορά που ερχόντουσαν σχολείο...Δεν χρειάζεται να τους στείλετε από τώρα τους γονείς σας..!! Click για ανάπτυξη... Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η Gate4 έγραψε: #617 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Και σε εμάς τα ίδια γίνονται.. πέρσι πάντως εγώ δεν έδωσα 20 ευρώ και δεν ξέρω μάλλον με ξέχασαν και δεν με είπαν τίποτα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η άντζυ έγραψε: #618 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:26 Η Gate4 έγραψε: #619 07-09-12 10:26 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Εμάς στο γυμνάσιο έμπαινε ΚΑΘΕ μέρα η διευθύντρια και έλεγε τα ονόματα των παιδιών που δεν έφεραν. Μετά από κάποιο καιρό αν δεν έφερναν τους έστελνε σπίτι με απουσία και έλεγε δεν με νοιάζει να βρείτε 20 ευρώ να τα φέρετε να είστε συνεπείς και άλλα τέτοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο JKaradakov: #620 07-09-12 10:42 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Όταν έρθει στο τέλος του τετραμήνου για να πάρει το έλενχο ο γονιός τα ζητάνε τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμενα δεν μου λειπουν καθολου...βασικα τους σιχαινομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:58 Ο Nikos Sitys: #615 07-09-12 09:58 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Εμενα δεν μου λειπουν καθολου...βασικα τους σιχαινομουν Click για ανάπτυξη... That's my boy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:16 Ο JKaradakov: #616 07-09-12 10:16 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Τι λέτε καλέ.?? Δεν είναι υποχρεωτικό να δώσουν οι γονείς λεφτά στο σύλλογο... Μόνο υπογραφή στην καρτέλα του καθένα θέλουν απ'τον κηδεμόνα...Εμένα προσωπικά οι γονείς μου υπέγραφαν όταν πέρναμε βαθμούς που ήταν και η πρώτη φορά που ερχόντουσαν σχολείο...Δεν χρειάζεται να τους στείλετε από τώρα τους γονείς σας..!! Click για ανάπτυξη... Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η Gate4 έγραψε: #617 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Και σε εμάς τα ίδια γίνονται.. πέρσι πάντως εγώ δεν έδωσα 20 ευρώ και δεν ξέρω μάλλον με ξέχασαν και δεν με είπαν τίποτα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η άντζυ έγραψε: #618 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:26 Η Gate4 έγραψε: #619 07-09-12 10:26 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Εμάς στο γυμνάσιο έμπαινε ΚΑΘΕ μέρα η διευθύντρια και έλεγε τα ονόματα των παιδιών που δεν έφεραν. Μετά από κάποιο καιρό αν δεν έφερναν τους έστελνε σπίτι με απουσία και έλεγε δεν με νοιάζει να βρείτε 20 ευρώ να τα φέρετε να είστε συνεπείς και άλλα τέτοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο JKaradakov: #620 07-09-12 10:42 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Όταν έρθει στο τέλος του τετραμήνου για να πάρει το έλενχο ο γονιός τα ζητάνε τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Εμενα δεν μου λειπουν καθολου...βασικα τους σιχαινομουν Click για ανάπτυξη... That's my boy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:16 Ο JKaradakov: #616 07-09-12 10:16 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Τι λέτε καλέ.?? Δεν είναι υποχρεωτικό να δώσουν οι γονείς λεφτά στο σύλλογο... Μόνο υπογραφή στην καρτέλα του καθένα θέλουν απ'τον κηδεμόνα...Εμένα προσωπικά οι γονείς μου υπέγραφαν όταν πέρναμε βαθμούς που ήταν και η πρώτη φορά που ερχόντουσαν σχολείο...Δεν χρειάζεται να τους στείλετε από τώρα τους γονείς σας..!! Click για ανάπτυξη... Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η Gate4 έγραψε: #617 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Και σε εμάς τα ίδια γίνονται.. πέρσι πάντως εγώ δεν έδωσα 20 ευρώ και δεν ξέρω μάλλον με ξέχασαν και δεν με είπαν τίποτα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η άντζυ έγραψε: #618 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:26 Η Gate4 έγραψε: #619 07-09-12 10:26 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Εμάς στο γυμνάσιο έμπαινε ΚΑΘΕ μέρα η διευθύντρια και έλεγε τα ονόματα των παιδιών που δεν έφεραν. Μετά από κάποιο καιρό αν δεν έφερναν τους έστελνε σπίτι με απουσία και έλεγε δεν με νοιάζει να βρείτε 20 ευρώ να τα φέρετε να είστε συνεπείς και άλλα τέτοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο JKaradakov: #620 07-09-12 10:42 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Όταν έρθει στο τέλος του τετραμήνου για να πάρει το έλενχο ο γονιός τα ζητάνε τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Τι λέτε καλέ.?? Δεν είναι υποχρεωτικό να δώσουν οι γονείς λεφτά στο σύλλογο... Μόνο υπογραφή στην καρτέλα του καθένα θέλουν απ'τον κηδεμόνα...Εμένα προσωπικά οι γονείς μου υπέγραφαν όταν πέρναμε βαθμούς που ήταν και η πρώτη φορά που ερχόντουσαν σχολείο...Δεν χρειάζεται να τους στείλετε από τώρα τους γονείς σας..!! Click για ανάπτυξη... Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η Gate4 έγραψε: #617 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Και σε εμάς τα ίδια γίνονται.. πέρσι πάντως εγώ δεν έδωσα 20 ευρώ και δεν ξέρω μάλλον με ξέχασαν και δεν με είπαν τίποτα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η άντζυ έγραψε: #618 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:26 Η Gate4 έγραψε: #619 07-09-12 10:26 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Εμάς στο γυμνάσιο έμπαινε ΚΑΘΕ μέρα η διευθύντρια και έλεγε τα ονόματα των παιδιών που δεν έφεραν. Μετά από κάποιο καιρό αν δεν έφερναν τους έστελνε σπίτι με απουσία και έλεγε δεν με νοιάζει να βρείτε 20 ευρώ να τα φέρετε να είστε συνεπείς και άλλα τέτοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο JKaradakov: #620 07-09-12 10:42 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Όταν έρθει στο τέλος του τετραμήνου για να πάρει το έλενχο ο γονιός τα ζητάνε τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Και σε εμάς τα ίδια γίνονται.. πέρσι πάντως εγώ δεν έδωσα 20 ευρώ και δεν ξέρω μάλλον με ξέχασαν και δεν με είπαν τίποτα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:23 Η άντζυ έγραψε: #618 07-09-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:26 Η Gate4 έγραψε: #619 07-09-12 10:26 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Εμάς στο γυμνάσιο έμπαινε ΚΑΘΕ μέρα η διευθύντρια και έλεγε τα ονόματα των παιδιών που δεν έφεραν. Μετά από κάποιο καιρό αν δεν έφερναν τους έστελνε σπίτι με απουσία και έλεγε δεν με νοιάζει να βρείτε 20 ευρώ να τα φέρετε να είστε συνεπείς και άλλα τέτοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο JKaradakov: #620 07-09-12 10:42 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Όταν έρθει στο τέλος του τετραμήνου για να πάρει το έλενχο ο γονιός τα ζητάνε τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics mpapa ioanna06 Fanimaid123 eukleidhs1821 Angelos12345 SlimShady uni77 britguy AK-92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο δικό σου μπορεί να μην ήταν, στο δικό μας αν δεν δώσουν θα πρίζουν εμένα μετά όλη την χρονιά μέχρι να τα φέρω. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάει για να γράψει την αδερφή μου. Click για ανάπτυξη... Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:26 Η Gate4 έγραψε: #619 07-09-12 10:26 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Εμάς στο γυμνάσιο έμπαινε ΚΑΘΕ μέρα η διευθύντρια και έλεγε τα ονόματα των παιδιών που δεν έφεραν. Μετά από κάποιο καιρό αν δεν έφερναν τους έστελνε σπίτι με απουσία και έλεγε δεν με νοιάζει να βρείτε 20 ευρώ να τα φέρετε να είστε συνεπείς και άλλα τέτοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο JKaradakov: #620 07-09-12 10:42 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Όταν έρθει στο τέλος του τετραμήνου για να πάρει το έλενχο ο γονιός τα ζητάνε τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 97 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Εμάς στο γυμνάσιο έμπαινε ΚΑΘΕ μέρα η διευθύντρια και έλεγε τα ονόματα των παιδιών που δεν έφεραν. Μετά από κάποιο καιρό αν δεν έφερναν τους έστελνε σπίτι με απουσία και έλεγε δεν με νοιάζει να βρείτε 20 ευρώ να τα φέρετε να είστε συνεπείς και άλλα τέτοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο JKaradakov: #620 07-09-12 10:42 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Όταν έρθει στο τέλος του τετραμήνου για να πάρει το έλενχο ο γονιός τα ζητάνε τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Ωχ αλήθεια..??? Αυτό πρώτη φορά το ακούω...! Σόρρυ τότε..Δεν το ήξερα.. Και δηλαδή αν δεν τα δίνατε εκτός απ΄το να σας πρίζουν γίνεται τίποτα άλλο.? Click για ανάπτυξη... Όταν έρθει στο τέλος του τετραμήνου για να πάρει το έλενχο ο γονιός τα ζητάνε τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.